Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 13:31 Ο Αντικειμενικός: #701 01-07-14 13:31 Μια ερώτηση εσείς όταν τελειώσετε τα φροντιστήρεια τώρα στα καλοκαιρινά θα ξεκουραστείτε μια βδομάδα ή θα ξεκινήσετε κατευθίαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 13:56 Η mary_lou thess: #702 01-07-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Μια ερώτηση εσείς όταν τελειώσετε τα φροντιστήρεια τώρα στα καλοκαιρινά θα ξεκουραστείτε μια βδομάδα ή θα ξεκινήσετε κατευθίαν Click για ανάπτυξη... οχι μονο 1 βδομαδα βρε.. εγω θα κλεισω τα παντα απο τις 15 ιουλιου με 15 αυγουστου.. πρεπει να ξεκουραστεις αρκετα αλλιως θα τα παρατησεις απ'τα Χριστουγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TimeLady Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:34 Η TimeLady έγραψε: #703 01-07-14 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω μεσα στο αγχος ειμαι...τι κατευθυνση εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:38 Ο Schoolmate: #704 01-07-14 14:38 Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:45 Ο johnietraf: #705 01-07-14 14:45 Παιδες μια ερωτηση... καποιος που ειναι θετικη κατευθυνση...ποσα μορια χανει στο 2ο και 4ο πεδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x4r7s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:46 Ο x4r7s έγραψε: #706 01-07-14 14:46 Δεν χάνεις μόρια απλά αντί για τη βιολογία κατεύθυνσης και τη χημεία, συντελεστή έχουν η Φυσική κατεύθυνσης (0.7) και τα Μαθηματικά κατεύθυνσης (1.3) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο ΕλευθεριⒶκος: #707 01-07-14 14:49 Αυριο γραφω το πρωτο ημιδιαγωνισμα στην βιολογια κατ Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Click για ανάπτυξη... Θα σου πω μονο για μαθηματικα και φυσικη γιατι ειμαι θετικη. Η φυσικη δεν μου παιρνει πολυ ωρα, 45 λεπτα μαξ, βεβαια ειναι και αναλογως τι εχω να διαβασω και ποσες ασκησεις να λυσω. Μαθηματικα χρειαζομαι περιπου 1-1:30 ωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:53 Ο johnietraf: #708 01-07-14 14:53 Αρχική Δημοσίευση από x4r7s: Δεν χάνεις μόρια απλά αντί για τη βιολογία κατεύθυνσης και τη χημεία, συντελεστή έχουν η Φυσική κατεύθυνσης (0.7) και τα Μαθηματικά κατεύθυνσης (1.3) Click για ανάπτυξη... Απλα εβαζα νουμερα στον υπολογισμο μοριων για να δω πως δουλευει και μου βγαζε αλλα για το 2ο αλλα για το 3ο Μαλλον σχετιζεται με τον βαθμο στο μαθημα βαρυτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:05 Ο Filippos14: #709 01-07-14 15:05 Παιδες αφηστε το διαβασμα σημερα γιατι εχει αμερικη vs βελγιο και ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΥΒΑ ΣΗΜΕΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:17 Η meetmeinmontauk: #710 01-07-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Παιδες αφηστε το διαβασμα σημερα γιατι εχει αμερικη vs βελγιο και ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΥΒΑ ΣΗΜΕΡΑ. Click για ανάπτυξη... τι τραβατε κι εσεις... εχετε και διαβασμα εχετε και μουντιαλ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:19 Ο Filippos14: #711 01-07-14 15:19 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: τι τραβατε κι εσεις... εχετε και διαβασμα εχετε και μουντιαλ.... Click για ανάπτυξη... Εγω φετος εδινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:20 Η meetmeinmontauk: #712 01-07-14 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Εγω φετος εδινα Click για ανάπτυξη... οι υπολοιποι τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:23 Ο Filippos14: #713 01-07-14 15:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οι υπολοιποι τοτε Click για ανάπτυξη... Και τον χειμωνα εχει μουντο-basket νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:34 Ο Fedde le Grand: #714 01-07-14 16:34 Ρε παιδιά έχω αγχωθεί που δεν έχω ξεκινήσει ακόμη. Στο φροντ που πήγα ο Διεύθυντης μου είπε πως γέμισαν τα Καλοκαιρινά τμήματα οπότε μου πρότεινε να κάνω 1ο κεφάλαιο φυσ κ μαθ με τον αδερφό μου και να ξεκινήσω 20 αυγούστου με τους προχωρημένους (αυτούς που κάνουν τώρα θερινά) ή να ξεκινήσω από την αρχή με τους καινούργιους τέλη Αυγούστου. Λέτε να 'χω πρόβλημα; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:38 Ο ΕλευθεριⒶκος: #715 01-07-14 16:38 Αν νιωθεις οτι θες να ξεκινησεις, κανε μαθηματα με τον αδερφο και βλεπεις πως θα παει. Παρε πρωτα μια ιδεα και αποφασιζεις μετα. Προβλημα, αν διαβαζεις συστηματικα τον χειμωνα, δεν θα εχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:43 Ο Fedde le Grand: #716 01-07-14 16:43 Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:47 Η Gate4 έγραψε: #717 01-07-14 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:49 Ο ΕλευθεριⒶκος: #718 01-07-14 16:49 Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:52 Ο Fedde le Grand: #719 01-07-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα αυτό από μια που τα έχει περάσει ήδη. Thanks Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα βίντεο θα το κοιτάξω right away και αν είναι από 1 Αυγούστου σιγά σιγά θα ξεκινήσω Μιγαδικούς κ με βίντεο Ταλαντώσεις σε χαλαρούς ρυθμούς. Ωραίος ρε Until then, επαναλήψεις... Καλό διάβασμα κ καλή ξεκούραση πρωτίστως να 'χουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 18:19 Η Vivian. έγραψε: #720 01-07-14 18:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Click για ανάπτυξη... Congats Καλό καλοκαίρι να έχεις και καλή φοιτητική ζωή από Σεπτέμβρη Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω μεσα στο αγχος ειμαι...τι κατευθυνση εισαι? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική και τρελαίνομαι. (κυριολεκτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια ερώτηση εσείς όταν τελειώσετε τα φροντιστήρεια τώρα στα καλοκαιρινά θα ξεκουραστείτε μια βδομάδα ή θα ξεκινήσετε κατευθίαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 13:56 Η mary_lou thess: #702 01-07-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Μια ερώτηση εσείς όταν τελειώσετε τα φροντιστήρεια τώρα στα καλοκαιρινά θα ξεκουραστείτε μια βδομάδα ή θα ξεκινήσετε κατευθίαν Click για ανάπτυξη... οχι μονο 1 βδομαδα βρε.. εγω θα κλεισω τα παντα απο τις 15 ιουλιου με 15 αυγουστου.. πρεπει να ξεκουραστεις αρκετα αλλιως θα τα παρατησεις απ'τα Χριστουγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TimeLady Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:34 Η TimeLady έγραψε: #703 01-07-14 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω μεσα στο αγχος ειμαι...τι κατευθυνση εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:38 Ο Schoolmate: #704 01-07-14 14:38 Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:45 Ο johnietraf: #705 01-07-14 14:45 Παιδες μια ερωτηση... καποιος που ειναι θετικη κατευθυνση...ποσα μορια χανει στο 2ο και 4ο πεδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x4r7s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:46 Ο x4r7s έγραψε: #706 01-07-14 14:46 Δεν χάνεις μόρια απλά αντί για τη βιολογία κατεύθυνσης και τη χημεία, συντελεστή έχουν η Φυσική κατεύθυνσης (0.7) και τα Μαθηματικά κατεύθυνσης (1.3) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο ΕλευθεριⒶκος: #707 01-07-14 14:49 Αυριο γραφω το πρωτο ημιδιαγωνισμα στην βιολογια κατ Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Click για ανάπτυξη... Θα σου πω μονο για μαθηματικα και φυσικη γιατι ειμαι θετικη. Η φυσικη δεν μου παιρνει πολυ ωρα, 45 λεπτα μαξ, βεβαια ειναι και αναλογως τι εχω να διαβασω και ποσες ασκησεις να λυσω. Μαθηματικα χρειαζομαι περιπου 1-1:30 ωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:53 Ο johnietraf: #708 01-07-14 14:53 Αρχική Δημοσίευση από x4r7s: Δεν χάνεις μόρια απλά αντί για τη βιολογία κατεύθυνσης και τη χημεία, συντελεστή έχουν η Φυσική κατεύθυνσης (0.7) και τα Μαθηματικά κατεύθυνσης (1.3) Click για ανάπτυξη... Απλα εβαζα νουμερα στον υπολογισμο μοριων για να δω πως δουλευει και μου βγαζε αλλα για το 2ο αλλα για το 3ο Μαλλον σχετιζεται με τον βαθμο στο μαθημα βαρυτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:05 Ο Filippos14: #709 01-07-14 15:05 Παιδες αφηστε το διαβασμα σημερα γιατι εχει αμερικη vs βελγιο και ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΥΒΑ ΣΗΜΕΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:17 Η meetmeinmontauk: #710 01-07-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Παιδες αφηστε το διαβασμα σημερα γιατι εχει αμερικη vs βελγιο και ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΥΒΑ ΣΗΜΕΡΑ. Click για ανάπτυξη... τι τραβατε κι εσεις... εχετε και διαβασμα εχετε και μουντιαλ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:19 Ο Filippos14: #711 01-07-14 15:19 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: τι τραβατε κι εσεις... εχετε και διαβασμα εχετε και μουντιαλ.... Click για ανάπτυξη... Εγω φετος εδινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:20 Η meetmeinmontauk: #712 01-07-14 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Εγω φετος εδινα Click για ανάπτυξη... οι υπολοιποι τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:23 Ο Filippos14: #713 01-07-14 15:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οι υπολοιποι τοτε Click για ανάπτυξη... Και τον χειμωνα εχει μουντο-basket νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:34 Ο Fedde le Grand: #714 01-07-14 16:34 Ρε παιδιά έχω αγχωθεί που δεν έχω ξεκινήσει ακόμη. Στο φροντ που πήγα ο Διεύθυντης μου είπε πως γέμισαν τα Καλοκαιρινά τμήματα οπότε μου πρότεινε να κάνω 1ο κεφάλαιο φυσ κ μαθ με τον αδερφό μου και να ξεκινήσω 20 αυγούστου με τους προχωρημένους (αυτούς που κάνουν τώρα θερινά) ή να ξεκινήσω από την αρχή με τους καινούργιους τέλη Αυγούστου. Λέτε να 'χω πρόβλημα; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:38 Ο ΕλευθεριⒶκος: #715 01-07-14 16:38 Αν νιωθεις οτι θες να ξεκινησεις, κανε μαθηματα με τον αδερφο και βλεπεις πως θα παει. Παρε πρωτα μια ιδεα και αποφασιζεις μετα. Προβλημα, αν διαβαζεις συστηματικα τον χειμωνα, δεν θα εχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:43 Ο Fedde le Grand: #716 01-07-14 16:43 Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:47 Η Gate4 έγραψε: #717 01-07-14 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:49 Ο ΕλευθεριⒶκος: #718 01-07-14 16:49 Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:52 Ο Fedde le Grand: #719 01-07-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα αυτό από μια που τα έχει περάσει ήδη. Thanks Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα βίντεο θα το κοιτάξω right away και αν είναι από 1 Αυγούστου σιγά σιγά θα ξεκινήσω Μιγαδικούς κ με βίντεο Ταλαντώσεις σε χαλαρούς ρυθμούς. Ωραίος ρε Until then, επαναλήψεις... Καλό διάβασμα κ καλή ξεκούραση πρωτίστως να 'χουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 18:19 Η Vivian. έγραψε: #720 01-07-14 18:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Click για ανάπτυξη... Congats Καλό καλοκαίρι να έχεις και καλή φοιτητική ζωή από Σεπτέμβρη Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω μεσα στο αγχος ειμαι...τι κατευθυνση εισαι? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική και τρελαίνομαι. (κυριολεκτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Μια ερώτηση εσείς όταν τελειώσετε τα φροντιστήρεια τώρα στα καλοκαιρινά θα ξεκουραστείτε μια βδομάδα ή θα ξεκινήσετε κατευθίαν Click για ανάπτυξη... οχι μονο 1 βδομαδα βρε.. εγω θα κλεισω τα παντα απο τις 15 ιουλιου με 15 αυγουστου.. πρεπει να ξεκουραστεις αρκετα αλλιως θα τα παρατησεις απ'τα Χριστουγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TimeLady Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:34 Η TimeLady έγραψε: #703 01-07-14 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω μεσα στο αγχος ειμαι...τι κατευθυνση εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:38 Ο Schoolmate: #704 01-07-14 14:38 Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:45 Ο johnietraf: #705 01-07-14 14:45 Παιδες μια ερωτηση... καποιος που ειναι θετικη κατευθυνση...ποσα μορια χανει στο 2ο και 4ο πεδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x4r7s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:46 Ο x4r7s έγραψε: #706 01-07-14 14:46 Δεν χάνεις μόρια απλά αντί για τη βιολογία κατεύθυνσης και τη χημεία, συντελεστή έχουν η Φυσική κατεύθυνσης (0.7) και τα Μαθηματικά κατεύθυνσης (1.3) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο ΕλευθεριⒶκος: #707 01-07-14 14:49 Αυριο γραφω το πρωτο ημιδιαγωνισμα στην βιολογια κατ Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Click για ανάπτυξη... Θα σου πω μονο για μαθηματικα και φυσικη γιατι ειμαι θετικη. Η φυσικη δεν μου παιρνει πολυ ωρα, 45 λεπτα μαξ, βεβαια ειναι και αναλογως τι εχω να διαβασω και ποσες ασκησεις να λυσω. Μαθηματικα χρειαζομαι περιπου 1-1:30 ωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:53 Ο johnietraf: #708 01-07-14 14:53 Αρχική Δημοσίευση από x4r7s: Δεν χάνεις μόρια απλά αντί για τη βιολογία κατεύθυνσης και τη χημεία, συντελεστή έχουν η Φυσική κατεύθυνσης (0.7) και τα Μαθηματικά κατεύθυνσης (1.3) Click για ανάπτυξη... Απλα εβαζα νουμερα στον υπολογισμο μοριων για να δω πως δουλευει και μου βγαζε αλλα για το 2ο αλλα για το 3ο Μαλλον σχετιζεται με τον βαθμο στο μαθημα βαρυτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:05 Ο Filippos14: #709 01-07-14 15:05 Παιδες αφηστε το διαβασμα σημερα γιατι εχει αμερικη vs βελγιο και ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΥΒΑ ΣΗΜΕΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:17 Η meetmeinmontauk: #710 01-07-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Παιδες αφηστε το διαβασμα σημερα γιατι εχει αμερικη vs βελγιο και ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΥΒΑ ΣΗΜΕΡΑ. Click για ανάπτυξη... τι τραβατε κι εσεις... εχετε και διαβασμα εχετε και μουντιαλ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:19 Ο Filippos14: #711 01-07-14 15:19 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: τι τραβατε κι εσεις... εχετε και διαβασμα εχετε και μουντιαλ.... Click για ανάπτυξη... Εγω φετος εδινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:20 Η meetmeinmontauk: #712 01-07-14 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Εγω φετος εδινα Click για ανάπτυξη... οι υπολοιποι τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:23 Ο Filippos14: #713 01-07-14 15:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οι υπολοιποι τοτε Click για ανάπτυξη... Και τον χειμωνα εχει μουντο-basket νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:34 Ο Fedde le Grand: #714 01-07-14 16:34 Ρε παιδιά έχω αγχωθεί που δεν έχω ξεκινήσει ακόμη. Στο φροντ που πήγα ο Διεύθυντης μου είπε πως γέμισαν τα Καλοκαιρινά τμήματα οπότε μου πρότεινε να κάνω 1ο κεφάλαιο φυσ κ μαθ με τον αδερφό μου και να ξεκινήσω 20 αυγούστου με τους προχωρημένους (αυτούς που κάνουν τώρα θερινά) ή να ξεκινήσω από την αρχή με τους καινούργιους τέλη Αυγούστου. Λέτε να 'χω πρόβλημα; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:38 Ο ΕλευθεριⒶκος: #715 01-07-14 16:38 Αν νιωθεις οτι θες να ξεκινησεις, κανε μαθηματα με τον αδερφο και βλεπεις πως θα παει. Παρε πρωτα μια ιδεα και αποφασιζεις μετα. Προβλημα, αν διαβαζεις συστηματικα τον χειμωνα, δεν θα εχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:43 Ο Fedde le Grand: #716 01-07-14 16:43 Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:47 Η Gate4 έγραψε: #717 01-07-14 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:49 Ο ΕλευθεριⒶκος: #718 01-07-14 16:49 Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:52 Ο Fedde le Grand: #719 01-07-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα αυτό από μια που τα έχει περάσει ήδη. Thanks Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα βίντεο θα το κοιτάξω right away και αν είναι από 1 Αυγούστου σιγά σιγά θα ξεκινήσω Μιγαδικούς κ με βίντεο Ταλαντώσεις σε χαλαρούς ρυθμούς. Ωραίος ρε Until then, επαναλήψεις... Καλό διάβασμα κ καλή ξεκούραση πρωτίστως να 'χουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 18:19 Η Vivian. έγραψε: #720 01-07-14 18:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Click για ανάπτυξη... Congats Καλό καλοκαίρι να έχεις και καλή φοιτητική ζωή από Σεπτέμβρη Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω μεσα στο αγχος ειμαι...τι κατευθυνση εισαι? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική και τρελαίνομαι. (κυριολεκτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω μεσα στο αγχος ειμαι...τι κατευθυνση εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:38 Ο Schoolmate: #704 01-07-14 14:38 Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:45 Ο johnietraf: #705 01-07-14 14:45 Παιδες μια ερωτηση... καποιος που ειναι θετικη κατευθυνση...ποσα μορια χανει στο 2ο και 4ο πεδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x4r7s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:46 Ο x4r7s έγραψε: #706 01-07-14 14:46 Δεν χάνεις μόρια απλά αντί για τη βιολογία κατεύθυνσης και τη χημεία, συντελεστή έχουν η Φυσική κατεύθυνσης (0.7) και τα Μαθηματικά κατεύθυνσης (1.3) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο ΕλευθεριⒶκος: #707 01-07-14 14:49 Αυριο γραφω το πρωτο ημιδιαγωνισμα στην βιολογια κατ Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Click για ανάπτυξη... Θα σου πω μονο για μαθηματικα και φυσικη γιατι ειμαι θετικη. Η φυσικη δεν μου παιρνει πολυ ωρα, 45 λεπτα μαξ, βεβαια ειναι και αναλογως τι εχω να διαβασω και ποσες ασκησεις να λυσω. Μαθηματικα χρειαζομαι περιπου 1-1:30 ωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:53 Ο johnietraf: #708 01-07-14 14:53 Αρχική Δημοσίευση από x4r7s: Δεν χάνεις μόρια απλά αντί για τη βιολογία κατεύθυνσης και τη χημεία, συντελεστή έχουν η Φυσική κατεύθυνσης (0.7) και τα Μαθηματικά κατεύθυνσης (1.3) Click για ανάπτυξη... Απλα εβαζα νουμερα στον υπολογισμο μοριων για να δω πως δουλευει και μου βγαζε αλλα για το 2ο αλλα για το 3ο Μαλλον σχετιζεται με τον βαθμο στο μαθημα βαρυτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:05 Ο Filippos14: #709 01-07-14 15:05 Παιδες αφηστε το διαβασμα σημερα γιατι εχει αμερικη vs βελγιο και ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΥΒΑ ΣΗΜΕΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:17 Η meetmeinmontauk: #710 01-07-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Παιδες αφηστε το διαβασμα σημερα γιατι εχει αμερικη vs βελγιο και ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΥΒΑ ΣΗΜΕΡΑ. Click για ανάπτυξη... τι τραβατε κι εσεις... εχετε και διαβασμα εχετε και μουντιαλ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:19 Ο Filippos14: #711 01-07-14 15:19 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: τι τραβατε κι εσεις... εχετε και διαβασμα εχετε και μουντιαλ.... Click για ανάπτυξη... Εγω φετος εδινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:20 Η meetmeinmontauk: #712 01-07-14 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Εγω φετος εδινα Click για ανάπτυξη... οι υπολοιποι τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:23 Ο Filippos14: #713 01-07-14 15:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οι υπολοιποι τοτε Click για ανάπτυξη... Και τον χειμωνα εχει μουντο-basket νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:34 Ο Fedde le Grand: #714 01-07-14 16:34 Ρε παιδιά έχω αγχωθεί που δεν έχω ξεκινήσει ακόμη. Στο φροντ που πήγα ο Διεύθυντης μου είπε πως γέμισαν τα Καλοκαιρινά τμήματα οπότε μου πρότεινε να κάνω 1ο κεφάλαιο φυσ κ μαθ με τον αδερφό μου και να ξεκινήσω 20 αυγούστου με τους προχωρημένους (αυτούς που κάνουν τώρα θερινά) ή να ξεκινήσω από την αρχή με τους καινούργιους τέλη Αυγούστου. Λέτε να 'χω πρόβλημα; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:38 Ο ΕλευθεριⒶκος: #715 01-07-14 16:38 Αν νιωθεις οτι θες να ξεκινησεις, κανε μαθηματα με τον αδερφο και βλεπεις πως θα παει. Παρε πρωτα μια ιδεα και αποφασιζεις μετα. Προβλημα, αν διαβαζεις συστηματικα τον χειμωνα, δεν θα εχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:43 Ο Fedde le Grand: #716 01-07-14 16:43 Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:47 Η Gate4 έγραψε: #717 01-07-14 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:49 Ο ΕλευθεριⒶκος: #718 01-07-14 16:49 Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:52 Ο Fedde le Grand: #719 01-07-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα αυτό από μια που τα έχει περάσει ήδη. Thanks Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα βίντεο θα το κοιτάξω right away και αν είναι από 1 Αυγούστου σιγά σιγά θα ξεκινήσω Μιγαδικούς κ με βίντεο Ταλαντώσεις σε χαλαρούς ρυθμούς. Ωραίος ρε Until then, επαναλήψεις... Καλό διάβασμα κ καλή ξεκούραση πρωτίστως να 'χουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 18:19 Η Vivian. έγραψε: #720 01-07-14 18:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Click για ανάπτυξη... Congats Καλό καλοκαίρι να έχεις και καλή φοιτητική ζωή από Σεπτέμβρη Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω μεσα στο αγχος ειμαι...τι κατευθυνση εισαι? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική και τρελαίνομαι. (κυριολεκτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:45 Ο johnietraf: #705 01-07-14 14:45 Παιδες μια ερωτηση... καποιος που ειναι θετικη κατευθυνση...ποσα μορια χανει στο 2ο και 4ο πεδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x4r7s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:46 Ο x4r7s έγραψε: #706 01-07-14 14:46 Δεν χάνεις μόρια απλά αντί για τη βιολογία κατεύθυνσης και τη χημεία, συντελεστή έχουν η Φυσική κατεύθυνσης (0.7) και τα Μαθηματικά κατεύθυνσης (1.3) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο ΕλευθεριⒶκος: #707 01-07-14 14:49 Αυριο γραφω το πρωτο ημιδιαγωνισμα στην βιολογια κατ Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Click για ανάπτυξη... Θα σου πω μονο για μαθηματικα και φυσικη γιατι ειμαι θετικη. Η φυσικη δεν μου παιρνει πολυ ωρα, 45 λεπτα μαξ, βεβαια ειναι και αναλογως τι εχω να διαβασω και ποσες ασκησεις να λυσω. Μαθηματικα χρειαζομαι περιπου 1-1:30 ωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:53 Ο johnietraf: #708 01-07-14 14:53 Αρχική Δημοσίευση από x4r7s: Δεν χάνεις μόρια απλά αντί για τη βιολογία κατεύθυνσης και τη χημεία, συντελεστή έχουν η Φυσική κατεύθυνσης (0.7) και τα Μαθηματικά κατεύθυνσης (1.3) Click για ανάπτυξη... Απλα εβαζα νουμερα στον υπολογισμο μοριων για να δω πως δουλευει και μου βγαζε αλλα για το 2ο αλλα για το 3ο Μαλλον σχετιζεται με τον βαθμο στο μαθημα βαρυτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:05 Ο Filippos14: #709 01-07-14 15:05 Παιδες αφηστε το διαβασμα σημερα γιατι εχει αμερικη vs βελγιο και ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΥΒΑ ΣΗΜΕΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:17 Η meetmeinmontauk: #710 01-07-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Παιδες αφηστε το διαβασμα σημερα γιατι εχει αμερικη vs βελγιο και ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΥΒΑ ΣΗΜΕΡΑ. Click για ανάπτυξη... τι τραβατε κι εσεις... εχετε και διαβασμα εχετε και μουντιαλ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:19 Ο Filippos14: #711 01-07-14 15:19 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: τι τραβατε κι εσεις... εχετε και διαβασμα εχετε και μουντιαλ.... Click για ανάπτυξη... Εγω φετος εδινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:20 Η meetmeinmontauk: #712 01-07-14 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Εγω φετος εδινα Click για ανάπτυξη... οι υπολοιποι τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:23 Ο Filippos14: #713 01-07-14 15:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οι υπολοιποι τοτε Click για ανάπτυξη... Και τον χειμωνα εχει μουντο-basket νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:34 Ο Fedde le Grand: #714 01-07-14 16:34 Ρε παιδιά έχω αγχωθεί που δεν έχω ξεκινήσει ακόμη. Στο φροντ που πήγα ο Διεύθυντης μου είπε πως γέμισαν τα Καλοκαιρινά τμήματα οπότε μου πρότεινε να κάνω 1ο κεφάλαιο φυσ κ μαθ με τον αδερφό μου και να ξεκινήσω 20 αυγούστου με τους προχωρημένους (αυτούς που κάνουν τώρα θερινά) ή να ξεκινήσω από την αρχή με τους καινούργιους τέλη Αυγούστου. Λέτε να 'χω πρόβλημα; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:38 Ο ΕλευθεριⒶκος: #715 01-07-14 16:38 Αν νιωθεις οτι θες να ξεκινησεις, κανε μαθηματα με τον αδερφο και βλεπεις πως θα παει. Παρε πρωτα μια ιδεα και αποφασιζεις μετα. Προβλημα, αν διαβαζεις συστηματικα τον χειμωνα, δεν θα εχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:43 Ο Fedde le Grand: #716 01-07-14 16:43 Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:47 Η Gate4 έγραψε: #717 01-07-14 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:49 Ο ΕλευθεριⒶκος: #718 01-07-14 16:49 Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:52 Ο Fedde le Grand: #719 01-07-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα αυτό από μια που τα έχει περάσει ήδη. Thanks Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα βίντεο θα το κοιτάξω right away και αν είναι από 1 Αυγούστου σιγά σιγά θα ξεκινήσω Μιγαδικούς κ με βίντεο Ταλαντώσεις σε χαλαρούς ρυθμούς. Ωραίος ρε Until then, επαναλήψεις... Καλό διάβασμα κ καλή ξεκούραση πρωτίστως να 'χουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 18:19 Η Vivian. έγραψε: #720 01-07-14 18:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Click για ανάπτυξη... Congats Καλό καλοκαίρι να έχεις και καλή φοιτητική ζωή από Σεπτέμβρη Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω μεσα στο αγχος ειμαι...τι κατευθυνση εισαι? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική και τρελαίνομαι. (κυριολεκτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδες μια ερωτηση... καποιος που ειναι θετικη κατευθυνση...ποσα μορια χανει στο 2ο και 4ο πεδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
x4r7s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:46 Ο x4r7s έγραψε: #706 01-07-14 14:46 Δεν χάνεις μόρια απλά αντί για τη βιολογία κατεύθυνσης και τη χημεία, συντελεστή έχουν η Φυσική κατεύθυνσης (0.7) και τα Μαθηματικά κατεύθυνσης (1.3) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο ΕλευθεριⒶκος: #707 01-07-14 14:49 Αυριο γραφω το πρωτο ημιδιαγωνισμα στην βιολογια κατ Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Click για ανάπτυξη... Θα σου πω μονο για μαθηματικα και φυσικη γιατι ειμαι θετικη. Η φυσικη δεν μου παιρνει πολυ ωρα, 45 λεπτα μαξ, βεβαια ειναι και αναλογως τι εχω να διαβασω και ποσες ασκησεις να λυσω. Μαθηματικα χρειαζομαι περιπου 1-1:30 ωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:53 Ο johnietraf: #708 01-07-14 14:53 Αρχική Δημοσίευση από x4r7s: Δεν χάνεις μόρια απλά αντί για τη βιολογία κατεύθυνσης και τη χημεία, συντελεστή έχουν η Φυσική κατεύθυνσης (0.7) και τα Μαθηματικά κατεύθυνσης (1.3) Click για ανάπτυξη... Απλα εβαζα νουμερα στον υπολογισμο μοριων για να δω πως δουλευει και μου βγαζε αλλα για το 2ο αλλα για το 3ο Μαλλον σχετιζεται με τον βαθμο στο μαθημα βαρυτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:05 Ο Filippos14: #709 01-07-14 15:05 Παιδες αφηστε το διαβασμα σημερα γιατι εχει αμερικη vs βελγιο και ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΥΒΑ ΣΗΜΕΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:17 Η meetmeinmontauk: #710 01-07-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Παιδες αφηστε το διαβασμα σημερα γιατι εχει αμερικη vs βελγιο και ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΥΒΑ ΣΗΜΕΡΑ. Click για ανάπτυξη... τι τραβατε κι εσεις... εχετε και διαβασμα εχετε και μουντιαλ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:19 Ο Filippos14: #711 01-07-14 15:19 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: τι τραβατε κι εσεις... εχετε και διαβασμα εχετε και μουντιαλ.... Click για ανάπτυξη... Εγω φετος εδινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:20 Η meetmeinmontauk: #712 01-07-14 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Εγω φετος εδινα Click για ανάπτυξη... οι υπολοιποι τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:23 Ο Filippos14: #713 01-07-14 15:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οι υπολοιποι τοτε Click για ανάπτυξη... Και τον χειμωνα εχει μουντο-basket νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:34 Ο Fedde le Grand: #714 01-07-14 16:34 Ρε παιδιά έχω αγχωθεί που δεν έχω ξεκινήσει ακόμη. Στο φροντ που πήγα ο Διεύθυντης μου είπε πως γέμισαν τα Καλοκαιρινά τμήματα οπότε μου πρότεινε να κάνω 1ο κεφάλαιο φυσ κ μαθ με τον αδερφό μου και να ξεκινήσω 20 αυγούστου με τους προχωρημένους (αυτούς που κάνουν τώρα θερινά) ή να ξεκινήσω από την αρχή με τους καινούργιους τέλη Αυγούστου. Λέτε να 'χω πρόβλημα; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:38 Ο ΕλευθεριⒶκος: #715 01-07-14 16:38 Αν νιωθεις οτι θες να ξεκινησεις, κανε μαθηματα με τον αδερφο και βλεπεις πως θα παει. Παρε πρωτα μια ιδεα και αποφασιζεις μετα. Προβλημα, αν διαβαζεις συστηματικα τον χειμωνα, δεν θα εχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:43 Ο Fedde le Grand: #716 01-07-14 16:43 Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:47 Η Gate4 έγραψε: #717 01-07-14 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:49 Ο ΕλευθεριⒶκος: #718 01-07-14 16:49 Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:52 Ο Fedde le Grand: #719 01-07-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα αυτό από μια που τα έχει περάσει ήδη. Thanks Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα βίντεο θα το κοιτάξω right away και αν είναι από 1 Αυγούστου σιγά σιγά θα ξεκινήσω Μιγαδικούς κ με βίντεο Ταλαντώσεις σε χαλαρούς ρυθμούς. Ωραίος ρε Until then, επαναλήψεις... Καλό διάβασμα κ καλή ξεκούραση πρωτίστως να 'χουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 18:19 Η Vivian. έγραψε: #720 01-07-14 18:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Click για ανάπτυξη... Congats Καλό καλοκαίρι να έχεις και καλή φοιτητική ζωή από Σεπτέμβρη Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω μεσα στο αγχος ειμαι...τι κατευθυνση εισαι? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική και τρελαίνομαι. (κυριολεκτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν χάνεις μόρια απλά αντί για τη βιολογία κατεύθυνσης και τη χημεία, συντελεστή έχουν η Φυσική κατεύθυνσης (0.7) και τα Μαθηματικά κατεύθυνσης (1.3) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο ΕλευθεριⒶκος: #707 01-07-14 14:49 Αυριο γραφω το πρωτο ημιδιαγωνισμα στην βιολογια κατ Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Click για ανάπτυξη... Θα σου πω μονο για μαθηματικα και φυσικη γιατι ειμαι θετικη. Η φυσικη δεν μου παιρνει πολυ ωρα, 45 λεπτα μαξ, βεβαια ειναι και αναλογως τι εχω να διαβασω και ποσες ασκησεις να λυσω. Μαθηματικα χρειαζομαι περιπου 1-1:30 ωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:53 Ο johnietraf: #708 01-07-14 14:53 Αρχική Δημοσίευση από x4r7s: Δεν χάνεις μόρια απλά αντί για τη βιολογία κατεύθυνσης και τη χημεία, συντελεστή έχουν η Φυσική κατεύθυνσης (0.7) και τα Μαθηματικά κατεύθυνσης (1.3) Click για ανάπτυξη... Απλα εβαζα νουμερα στον υπολογισμο μοριων για να δω πως δουλευει και μου βγαζε αλλα για το 2ο αλλα για το 3ο Μαλλον σχετιζεται με τον βαθμο στο μαθημα βαρυτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:05 Ο Filippos14: #709 01-07-14 15:05 Παιδες αφηστε το διαβασμα σημερα γιατι εχει αμερικη vs βελγιο και ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΥΒΑ ΣΗΜΕΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:17 Η meetmeinmontauk: #710 01-07-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Παιδες αφηστε το διαβασμα σημερα γιατι εχει αμερικη vs βελγιο και ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΥΒΑ ΣΗΜΕΡΑ. Click για ανάπτυξη... τι τραβατε κι εσεις... εχετε και διαβασμα εχετε και μουντιαλ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:19 Ο Filippos14: #711 01-07-14 15:19 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: τι τραβατε κι εσεις... εχετε και διαβασμα εχετε και μουντιαλ.... Click για ανάπτυξη... Εγω φετος εδινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:20 Η meetmeinmontauk: #712 01-07-14 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Εγω φετος εδινα Click για ανάπτυξη... οι υπολοιποι τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:23 Ο Filippos14: #713 01-07-14 15:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οι υπολοιποι τοτε Click για ανάπτυξη... Και τον χειμωνα εχει μουντο-basket νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:34 Ο Fedde le Grand: #714 01-07-14 16:34 Ρε παιδιά έχω αγχωθεί που δεν έχω ξεκινήσει ακόμη. Στο φροντ που πήγα ο Διεύθυντης μου είπε πως γέμισαν τα Καλοκαιρινά τμήματα οπότε μου πρότεινε να κάνω 1ο κεφάλαιο φυσ κ μαθ με τον αδερφό μου και να ξεκινήσω 20 αυγούστου με τους προχωρημένους (αυτούς που κάνουν τώρα θερινά) ή να ξεκινήσω από την αρχή με τους καινούργιους τέλη Αυγούστου. Λέτε να 'χω πρόβλημα; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:38 Ο ΕλευθεριⒶκος: #715 01-07-14 16:38 Αν νιωθεις οτι θες να ξεκινησεις, κανε μαθηματα με τον αδερφο και βλεπεις πως θα παει. Παρε πρωτα μια ιδεα και αποφασιζεις μετα. Προβλημα, αν διαβαζεις συστηματικα τον χειμωνα, δεν θα εχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:43 Ο Fedde le Grand: #716 01-07-14 16:43 Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:47 Η Gate4 έγραψε: #717 01-07-14 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:49 Ο ΕλευθεριⒶκος: #718 01-07-14 16:49 Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:52 Ο Fedde le Grand: #719 01-07-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα αυτό από μια που τα έχει περάσει ήδη. Thanks Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα βίντεο θα το κοιτάξω right away και αν είναι από 1 Αυγούστου σιγά σιγά θα ξεκινήσω Μιγαδικούς κ με βίντεο Ταλαντώσεις σε χαλαρούς ρυθμούς. Ωραίος ρε Until then, επαναλήψεις... Καλό διάβασμα κ καλή ξεκούραση πρωτίστως να 'χουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 18:19 Η Vivian. έγραψε: #720 01-07-14 18:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Click για ανάπτυξη... Congats Καλό καλοκαίρι να έχεις και καλή φοιτητική ζωή από Σεπτέμβρη Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω μεσα στο αγχος ειμαι...τι κατευθυνση εισαι? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική και τρελαίνομαι. (κυριολεκτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυριο γραφω το πρωτο ημιδιαγωνισμα στην βιολογια κατ Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Click για ανάπτυξη... Θα σου πω μονο για μαθηματικα και φυσικη γιατι ειμαι θετικη. Η φυσικη δεν μου παιρνει πολυ ωρα, 45 λεπτα μαξ, βεβαια ειναι και αναλογως τι εχω να διαβασω και ποσες ασκησεις να λυσω. Μαθηματικα χρειαζομαι περιπου 1-1:30 ωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 14:53 Ο johnietraf: #708 01-07-14 14:53 Αρχική Δημοσίευση από x4r7s: Δεν χάνεις μόρια απλά αντί για τη βιολογία κατεύθυνσης και τη χημεία, συντελεστή έχουν η Φυσική κατεύθυνσης (0.7) και τα Μαθηματικά κατεύθυνσης (1.3) Click για ανάπτυξη... Απλα εβαζα νουμερα στον υπολογισμο μοριων για να δω πως δουλευει και μου βγαζε αλλα για το 2ο αλλα για το 3ο Μαλλον σχετιζεται με τον βαθμο στο μαθημα βαρυτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:05 Ο Filippos14: #709 01-07-14 15:05 Παιδες αφηστε το διαβασμα σημερα γιατι εχει αμερικη vs βελγιο και ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΥΒΑ ΣΗΜΕΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:17 Η meetmeinmontauk: #710 01-07-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Παιδες αφηστε το διαβασμα σημερα γιατι εχει αμερικη vs βελγιο και ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΥΒΑ ΣΗΜΕΡΑ. Click για ανάπτυξη... τι τραβατε κι εσεις... εχετε και διαβασμα εχετε και μουντιαλ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:19 Ο Filippos14: #711 01-07-14 15:19 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: τι τραβατε κι εσεις... εχετε και διαβασμα εχετε και μουντιαλ.... Click για ανάπτυξη... Εγω φετος εδινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:20 Η meetmeinmontauk: #712 01-07-14 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Εγω φετος εδινα Click για ανάπτυξη... οι υπολοιποι τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:23 Ο Filippos14: #713 01-07-14 15:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οι υπολοιποι τοτε Click για ανάπτυξη... Και τον χειμωνα εχει μουντο-basket νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:34 Ο Fedde le Grand: #714 01-07-14 16:34 Ρε παιδιά έχω αγχωθεί που δεν έχω ξεκινήσει ακόμη. Στο φροντ που πήγα ο Διεύθυντης μου είπε πως γέμισαν τα Καλοκαιρινά τμήματα οπότε μου πρότεινε να κάνω 1ο κεφάλαιο φυσ κ μαθ με τον αδερφό μου και να ξεκινήσω 20 αυγούστου με τους προχωρημένους (αυτούς που κάνουν τώρα θερινά) ή να ξεκινήσω από την αρχή με τους καινούργιους τέλη Αυγούστου. Λέτε να 'χω πρόβλημα; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:38 Ο ΕλευθεριⒶκος: #715 01-07-14 16:38 Αν νιωθεις οτι θες να ξεκινησεις, κανε μαθηματα με τον αδερφο και βλεπεις πως θα παει. Παρε πρωτα μια ιδεα και αποφασιζεις μετα. Προβλημα, αν διαβαζεις συστηματικα τον χειμωνα, δεν θα εχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:43 Ο Fedde le Grand: #716 01-07-14 16:43 Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:47 Η Gate4 έγραψε: #717 01-07-14 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:49 Ο ΕλευθεριⒶκος: #718 01-07-14 16:49 Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:52 Ο Fedde le Grand: #719 01-07-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα αυτό από μια που τα έχει περάσει ήδη. Thanks Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα βίντεο θα το κοιτάξω right away και αν είναι από 1 Αυγούστου σιγά σιγά θα ξεκινήσω Μιγαδικούς κ με βίντεο Ταλαντώσεις σε χαλαρούς ρυθμούς. Ωραίος ρε Until then, επαναλήψεις... Καλό διάβασμα κ καλή ξεκούραση πρωτίστως να 'χουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 18:19 Η Vivian. έγραψε: #720 01-07-14 18:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Click για ανάπτυξη... Congats Καλό καλοκαίρι να έχεις και καλή φοιτητική ζωή από Σεπτέμβρη Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω μεσα στο αγχος ειμαι...τι κατευθυνση εισαι? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική και τρελαίνομαι. (κυριολεκτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από x4r7s: Δεν χάνεις μόρια απλά αντί για τη βιολογία κατεύθυνσης και τη χημεία, συντελεστή έχουν η Φυσική κατεύθυνσης (0.7) και τα Μαθηματικά κατεύθυνσης (1.3) Click για ανάπτυξη... Απλα εβαζα νουμερα στον υπολογισμο μοριων για να δω πως δουλευει και μου βγαζε αλλα για το 2ο αλλα για το 3ο Μαλλον σχετιζεται με τον βαθμο στο μαθημα βαρυτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:05 Ο Filippos14: #709 01-07-14 15:05 Παιδες αφηστε το διαβασμα σημερα γιατι εχει αμερικη vs βελγιο και ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΥΒΑ ΣΗΜΕΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:17 Η meetmeinmontauk: #710 01-07-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Παιδες αφηστε το διαβασμα σημερα γιατι εχει αμερικη vs βελγιο και ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΥΒΑ ΣΗΜΕΡΑ. Click για ανάπτυξη... τι τραβατε κι εσεις... εχετε και διαβασμα εχετε και μουντιαλ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:19 Ο Filippos14: #711 01-07-14 15:19 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: τι τραβατε κι εσεις... εχετε και διαβασμα εχετε και μουντιαλ.... Click για ανάπτυξη... Εγω φετος εδινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:20 Η meetmeinmontauk: #712 01-07-14 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Εγω φετος εδινα Click για ανάπτυξη... οι υπολοιποι τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:23 Ο Filippos14: #713 01-07-14 15:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οι υπολοιποι τοτε Click για ανάπτυξη... Και τον χειμωνα εχει μουντο-basket νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:34 Ο Fedde le Grand: #714 01-07-14 16:34 Ρε παιδιά έχω αγχωθεί που δεν έχω ξεκινήσει ακόμη. Στο φροντ που πήγα ο Διεύθυντης μου είπε πως γέμισαν τα Καλοκαιρινά τμήματα οπότε μου πρότεινε να κάνω 1ο κεφάλαιο φυσ κ μαθ με τον αδερφό μου και να ξεκινήσω 20 αυγούστου με τους προχωρημένους (αυτούς που κάνουν τώρα θερινά) ή να ξεκινήσω από την αρχή με τους καινούργιους τέλη Αυγούστου. Λέτε να 'χω πρόβλημα; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:38 Ο ΕλευθεριⒶκος: #715 01-07-14 16:38 Αν νιωθεις οτι θες να ξεκινησεις, κανε μαθηματα με τον αδερφο και βλεπεις πως θα παει. Παρε πρωτα μια ιδεα και αποφασιζεις μετα. Προβλημα, αν διαβαζεις συστηματικα τον χειμωνα, δεν θα εχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:43 Ο Fedde le Grand: #716 01-07-14 16:43 Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:47 Η Gate4 έγραψε: #717 01-07-14 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:49 Ο ΕλευθεριⒶκος: #718 01-07-14 16:49 Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:52 Ο Fedde le Grand: #719 01-07-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα αυτό από μια που τα έχει περάσει ήδη. Thanks Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα βίντεο θα το κοιτάξω right away και αν είναι από 1 Αυγούστου σιγά σιγά θα ξεκινήσω Μιγαδικούς κ με βίντεο Ταλαντώσεις σε χαλαρούς ρυθμούς. Ωραίος ρε Until then, επαναλήψεις... Καλό διάβασμα κ καλή ξεκούραση πρωτίστως να 'χουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 18:19 Η Vivian. έγραψε: #720 01-07-14 18:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Click για ανάπτυξη... Congats Καλό καλοκαίρι να έχεις και καλή φοιτητική ζωή από Σεπτέμβρη Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω μεσα στο αγχος ειμαι...τι κατευθυνση εισαι? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική και τρελαίνομαι. (κυριολεκτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδες αφηστε το διαβασμα σημερα γιατι εχει αμερικη vs βελγιο και ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΥΒΑ ΣΗΜΕΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:17 Η meetmeinmontauk: #710 01-07-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Παιδες αφηστε το διαβασμα σημερα γιατι εχει αμερικη vs βελγιο και ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΥΒΑ ΣΗΜΕΡΑ. Click για ανάπτυξη... τι τραβατε κι εσεις... εχετε και διαβασμα εχετε και μουντιαλ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:19 Ο Filippos14: #711 01-07-14 15:19 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: τι τραβατε κι εσεις... εχετε και διαβασμα εχετε και μουντιαλ.... Click για ανάπτυξη... Εγω φετος εδινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:20 Η meetmeinmontauk: #712 01-07-14 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Εγω φετος εδινα Click για ανάπτυξη... οι υπολοιποι τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:23 Ο Filippos14: #713 01-07-14 15:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οι υπολοιποι τοτε Click για ανάπτυξη... Και τον χειμωνα εχει μουντο-basket νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:34 Ο Fedde le Grand: #714 01-07-14 16:34 Ρε παιδιά έχω αγχωθεί που δεν έχω ξεκινήσει ακόμη. Στο φροντ που πήγα ο Διεύθυντης μου είπε πως γέμισαν τα Καλοκαιρινά τμήματα οπότε μου πρότεινε να κάνω 1ο κεφάλαιο φυσ κ μαθ με τον αδερφό μου και να ξεκινήσω 20 αυγούστου με τους προχωρημένους (αυτούς που κάνουν τώρα θερινά) ή να ξεκινήσω από την αρχή με τους καινούργιους τέλη Αυγούστου. Λέτε να 'χω πρόβλημα; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:38 Ο ΕλευθεριⒶκος: #715 01-07-14 16:38 Αν νιωθεις οτι θες να ξεκινησεις, κανε μαθηματα με τον αδερφο και βλεπεις πως θα παει. Παρε πρωτα μια ιδεα και αποφασιζεις μετα. Προβλημα, αν διαβαζεις συστηματικα τον χειμωνα, δεν θα εχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:43 Ο Fedde le Grand: #716 01-07-14 16:43 Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:47 Η Gate4 έγραψε: #717 01-07-14 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:49 Ο ΕλευθεριⒶκος: #718 01-07-14 16:49 Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:52 Ο Fedde le Grand: #719 01-07-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα αυτό από μια που τα έχει περάσει ήδη. Thanks Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα βίντεο θα το κοιτάξω right away και αν είναι από 1 Αυγούστου σιγά σιγά θα ξεκινήσω Μιγαδικούς κ με βίντεο Ταλαντώσεις σε χαλαρούς ρυθμούς. Ωραίος ρε Until then, επαναλήψεις... Καλό διάβασμα κ καλή ξεκούραση πρωτίστως να 'χουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 18:19 Η Vivian. έγραψε: #720 01-07-14 18:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Click για ανάπτυξη... Congats Καλό καλοκαίρι να έχεις και καλή φοιτητική ζωή από Σεπτέμβρη Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω μεσα στο αγχος ειμαι...τι κατευθυνση εισαι? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική και τρελαίνομαι. (κυριολεκτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Παιδες αφηστε το διαβασμα σημερα γιατι εχει αμερικη vs βελγιο και ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΥΒΑ ΣΗΜΕΡΑ. Click για ανάπτυξη... τι τραβατε κι εσεις... εχετε και διαβασμα εχετε και μουντιαλ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:19 Ο Filippos14: #711 01-07-14 15:19 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: τι τραβατε κι εσεις... εχετε και διαβασμα εχετε και μουντιαλ.... Click για ανάπτυξη... Εγω φετος εδινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:20 Η meetmeinmontauk: #712 01-07-14 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Εγω φετος εδινα Click για ανάπτυξη... οι υπολοιποι τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:23 Ο Filippos14: #713 01-07-14 15:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οι υπολοιποι τοτε Click για ανάπτυξη... Και τον χειμωνα εχει μουντο-basket νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:34 Ο Fedde le Grand: #714 01-07-14 16:34 Ρε παιδιά έχω αγχωθεί που δεν έχω ξεκινήσει ακόμη. Στο φροντ που πήγα ο Διεύθυντης μου είπε πως γέμισαν τα Καλοκαιρινά τμήματα οπότε μου πρότεινε να κάνω 1ο κεφάλαιο φυσ κ μαθ με τον αδερφό μου και να ξεκινήσω 20 αυγούστου με τους προχωρημένους (αυτούς που κάνουν τώρα θερινά) ή να ξεκινήσω από την αρχή με τους καινούργιους τέλη Αυγούστου. Λέτε να 'χω πρόβλημα; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:38 Ο ΕλευθεριⒶκος: #715 01-07-14 16:38 Αν νιωθεις οτι θες να ξεκινησεις, κανε μαθηματα με τον αδερφο και βλεπεις πως θα παει. Παρε πρωτα μια ιδεα και αποφασιζεις μετα. Προβλημα, αν διαβαζεις συστηματικα τον χειμωνα, δεν θα εχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:43 Ο Fedde le Grand: #716 01-07-14 16:43 Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:47 Η Gate4 έγραψε: #717 01-07-14 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:49 Ο ΕλευθεριⒶκος: #718 01-07-14 16:49 Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:52 Ο Fedde le Grand: #719 01-07-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα αυτό από μια που τα έχει περάσει ήδη. Thanks Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα βίντεο θα το κοιτάξω right away και αν είναι από 1 Αυγούστου σιγά σιγά θα ξεκινήσω Μιγαδικούς κ με βίντεο Ταλαντώσεις σε χαλαρούς ρυθμούς. Ωραίος ρε Until then, επαναλήψεις... Καλό διάβασμα κ καλή ξεκούραση πρωτίστως να 'χουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 18:19 Η Vivian. έγραψε: #720 01-07-14 18:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Click για ανάπτυξη... Congats Καλό καλοκαίρι να έχεις και καλή φοιτητική ζωή από Σεπτέμβρη Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω μεσα στο αγχος ειμαι...τι κατευθυνση εισαι? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική και τρελαίνομαι. (κυριολεκτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: τι τραβατε κι εσεις... εχετε και διαβασμα εχετε και μουντιαλ.... Click για ανάπτυξη... Εγω φετος εδινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:20 Η meetmeinmontauk: #712 01-07-14 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Εγω φετος εδινα Click για ανάπτυξη... οι υπολοιποι τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:23 Ο Filippos14: #713 01-07-14 15:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οι υπολοιποι τοτε Click για ανάπτυξη... Και τον χειμωνα εχει μουντο-basket νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:34 Ο Fedde le Grand: #714 01-07-14 16:34 Ρε παιδιά έχω αγχωθεί που δεν έχω ξεκινήσει ακόμη. Στο φροντ που πήγα ο Διεύθυντης μου είπε πως γέμισαν τα Καλοκαιρινά τμήματα οπότε μου πρότεινε να κάνω 1ο κεφάλαιο φυσ κ μαθ με τον αδερφό μου και να ξεκινήσω 20 αυγούστου με τους προχωρημένους (αυτούς που κάνουν τώρα θερινά) ή να ξεκινήσω από την αρχή με τους καινούργιους τέλη Αυγούστου. Λέτε να 'χω πρόβλημα; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:38 Ο ΕλευθεριⒶκος: #715 01-07-14 16:38 Αν νιωθεις οτι θες να ξεκινησεις, κανε μαθηματα με τον αδερφο και βλεπεις πως θα παει. Παρε πρωτα μια ιδεα και αποφασιζεις μετα. Προβλημα, αν διαβαζεις συστηματικα τον χειμωνα, δεν θα εχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:43 Ο Fedde le Grand: #716 01-07-14 16:43 Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:47 Η Gate4 έγραψε: #717 01-07-14 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:49 Ο ΕλευθεριⒶκος: #718 01-07-14 16:49 Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:52 Ο Fedde le Grand: #719 01-07-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα αυτό από μια που τα έχει περάσει ήδη. Thanks Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα βίντεο θα το κοιτάξω right away και αν είναι από 1 Αυγούστου σιγά σιγά θα ξεκινήσω Μιγαδικούς κ με βίντεο Ταλαντώσεις σε χαλαρούς ρυθμούς. Ωραίος ρε Until then, επαναλήψεις... Καλό διάβασμα κ καλή ξεκούραση πρωτίστως να 'χουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 18:19 Η Vivian. έγραψε: #720 01-07-14 18:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Click για ανάπτυξη... Congats Καλό καλοκαίρι να έχεις και καλή φοιτητική ζωή από Σεπτέμβρη Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω μεσα στο αγχος ειμαι...τι κατευθυνση εισαι? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική και τρελαίνομαι. (κυριολεκτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Εγω φετος εδινα Click για ανάπτυξη... οι υπολοιποι τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 15:23 Ο Filippos14: #713 01-07-14 15:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οι υπολοιποι τοτε Click για ανάπτυξη... Και τον χειμωνα εχει μουντο-basket νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:34 Ο Fedde le Grand: #714 01-07-14 16:34 Ρε παιδιά έχω αγχωθεί που δεν έχω ξεκινήσει ακόμη. Στο φροντ που πήγα ο Διεύθυντης μου είπε πως γέμισαν τα Καλοκαιρινά τμήματα οπότε μου πρότεινε να κάνω 1ο κεφάλαιο φυσ κ μαθ με τον αδερφό μου και να ξεκινήσω 20 αυγούστου με τους προχωρημένους (αυτούς που κάνουν τώρα θερινά) ή να ξεκινήσω από την αρχή με τους καινούργιους τέλη Αυγούστου. Λέτε να 'χω πρόβλημα; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:38 Ο ΕλευθεριⒶκος: #715 01-07-14 16:38 Αν νιωθεις οτι θες να ξεκινησεις, κανε μαθηματα με τον αδερφο και βλεπεις πως θα παει. Παρε πρωτα μια ιδεα και αποφασιζεις μετα. Προβλημα, αν διαβαζεις συστηματικα τον χειμωνα, δεν θα εχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:43 Ο Fedde le Grand: #716 01-07-14 16:43 Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:47 Η Gate4 έγραψε: #717 01-07-14 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:49 Ο ΕλευθεριⒶκος: #718 01-07-14 16:49 Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:52 Ο Fedde le Grand: #719 01-07-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα αυτό από μια που τα έχει περάσει ήδη. Thanks Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα βίντεο θα το κοιτάξω right away και αν είναι από 1 Αυγούστου σιγά σιγά θα ξεκινήσω Μιγαδικούς κ με βίντεο Ταλαντώσεις σε χαλαρούς ρυθμούς. Ωραίος ρε Until then, επαναλήψεις... Καλό διάβασμα κ καλή ξεκούραση πρωτίστως να 'χουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 18:19 Η Vivian. έγραψε: #720 01-07-14 18:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Click για ανάπτυξη... Congats Καλό καλοκαίρι να έχεις και καλή φοιτητική ζωή από Σεπτέμβρη Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω μεσα στο αγχος ειμαι...τι κατευθυνση εισαι? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική και τρελαίνομαι. (κυριολεκτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οι υπολοιποι τοτε Click για ανάπτυξη... Και τον χειμωνα εχει μουντο-basket νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:34 Ο Fedde le Grand: #714 01-07-14 16:34 Ρε παιδιά έχω αγχωθεί που δεν έχω ξεκινήσει ακόμη. Στο φροντ που πήγα ο Διεύθυντης μου είπε πως γέμισαν τα Καλοκαιρινά τμήματα οπότε μου πρότεινε να κάνω 1ο κεφάλαιο φυσ κ μαθ με τον αδερφό μου και να ξεκινήσω 20 αυγούστου με τους προχωρημένους (αυτούς που κάνουν τώρα θερινά) ή να ξεκινήσω από την αρχή με τους καινούργιους τέλη Αυγούστου. Λέτε να 'χω πρόβλημα; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:38 Ο ΕλευθεριⒶκος: #715 01-07-14 16:38 Αν νιωθεις οτι θες να ξεκινησεις, κανε μαθηματα με τον αδερφο και βλεπεις πως θα παει. Παρε πρωτα μια ιδεα και αποφασιζεις μετα. Προβλημα, αν διαβαζεις συστηματικα τον χειμωνα, δεν θα εχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:43 Ο Fedde le Grand: #716 01-07-14 16:43 Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:47 Η Gate4 έγραψε: #717 01-07-14 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:49 Ο ΕλευθεριⒶκος: #718 01-07-14 16:49 Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:52 Ο Fedde le Grand: #719 01-07-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα αυτό από μια που τα έχει περάσει ήδη. Thanks Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα βίντεο θα το κοιτάξω right away και αν είναι από 1 Αυγούστου σιγά σιγά θα ξεκινήσω Μιγαδικούς κ με βίντεο Ταλαντώσεις σε χαλαρούς ρυθμούς. Ωραίος ρε Until then, επαναλήψεις... Καλό διάβασμα κ καλή ξεκούραση πρωτίστως να 'χουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 18:19 Η Vivian. έγραψε: #720 01-07-14 18:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Click για ανάπτυξη... Congats Καλό καλοκαίρι να έχεις και καλή φοιτητική ζωή από Σεπτέμβρη Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω μεσα στο αγχος ειμαι...τι κατευθυνση εισαι? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική και τρελαίνομαι. (κυριολεκτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδιά έχω αγχωθεί που δεν έχω ξεκινήσει ακόμη. Στο φροντ που πήγα ο Διεύθυντης μου είπε πως γέμισαν τα Καλοκαιρινά τμήματα οπότε μου πρότεινε να κάνω 1ο κεφάλαιο φυσ κ μαθ με τον αδερφό μου και να ξεκινήσω 20 αυγούστου με τους προχωρημένους (αυτούς που κάνουν τώρα θερινά) ή να ξεκινήσω από την αρχή με τους καινούργιους τέλη Αυγούστου. Λέτε να 'χω πρόβλημα; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:38 Ο ΕλευθεριⒶκος: #715 01-07-14 16:38 Αν νιωθεις οτι θες να ξεκινησεις, κανε μαθηματα με τον αδερφο και βλεπεις πως θα παει. Παρε πρωτα μια ιδεα και αποφασιζεις μετα. Προβλημα, αν διαβαζεις συστηματικα τον χειμωνα, δεν θα εχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:43 Ο Fedde le Grand: #716 01-07-14 16:43 Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:47 Η Gate4 έγραψε: #717 01-07-14 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:49 Ο ΕλευθεριⒶκος: #718 01-07-14 16:49 Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:52 Ο Fedde le Grand: #719 01-07-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα αυτό από μια που τα έχει περάσει ήδη. Thanks Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα βίντεο θα το κοιτάξω right away και αν είναι από 1 Αυγούστου σιγά σιγά θα ξεκινήσω Μιγαδικούς κ με βίντεο Ταλαντώσεις σε χαλαρούς ρυθμούς. Ωραίος ρε Until then, επαναλήψεις... Καλό διάβασμα κ καλή ξεκούραση πρωτίστως να 'χουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 18:19 Η Vivian. έγραψε: #720 01-07-14 18:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Click για ανάπτυξη... Congats Καλό καλοκαίρι να έχεις και καλή φοιτητική ζωή από Σεπτέμβρη Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω μεσα στο αγχος ειμαι...τι κατευθυνση εισαι? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική και τρελαίνομαι. (κυριολεκτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν νιωθεις οτι θες να ξεκινησεις, κανε μαθηματα με τον αδερφο και βλεπεις πως θα παει. Παρε πρωτα μια ιδεα και αποφασιζεις μετα. Προβλημα, αν διαβαζεις συστηματικα τον χειμωνα, δεν θα εχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:43 Ο Fedde le Grand: #716 01-07-14 16:43 Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:47 Η Gate4 έγραψε: #717 01-07-14 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:49 Ο ΕλευθεριⒶκος: #718 01-07-14 16:49 Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:52 Ο Fedde le Grand: #719 01-07-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα αυτό από μια που τα έχει περάσει ήδη. Thanks Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα βίντεο θα το κοιτάξω right away και αν είναι από 1 Αυγούστου σιγά σιγά θα ξεκινήσω Μιγαδικούς κ με βίντεο Ταλαντώσεις σε χαλαρούς ρυθμούς. Ωραίος ρε Until then, επαναλήψεις... Καλό διάβασμα κ καλή ξεκούραση πρωτίστως να 'χουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 18:19 Η Vivian. έγραψε: #720 01-07-14 18:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Click για ανάπτυξη... Congats Καλό καλοκαίρι να έχεις και καλή φοιτητική ζωή από Σεπτέμβρη Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω μεσα στο αγχος ειμαι...τι κατευθυνση εισαι? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική και τρελαίνομαι. (κυριολεκτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:47 Η Gate4 έγραψε: #717 01-07-14 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:49 Ο ΕλευθεριⒶκος: #718 01-07-14 16:49 Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:52 Ο Fedde le Grand: #719 01-07-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα αυτό από μια που τα έχει περάσει ήδη. Thanks Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα βίντεο θα το κοιτάξω right away και αν είναι από 1 Αυγούστου σιγά σιγά θα ξεκινήσω Μιγαδικούς κ με βίντεο Ταλαντώσεις σε χαλαρούς ρυθμούς. Ωραίος ρε Until then, επαναλήψεις... Καλό διάβασμα κ καλή ξεκούραση πρωτίστως να 'χουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 18:19 Η Vivian. έγραψε: #720 01-07-14 18:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Click για ανάπτυξη... Congats Καλό καλοκαίρι να έχεις και καλή φοιτητική ζωή από Σεπτέμβρη Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω μεσα στο αγχος ειμαι...τι κατευθυνση εισαι? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική και τρελαίνομαι. (κυριολεκτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:49 Ο ΕλευθεριⒶκος: #718 01-07-14 16:49 Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:52 Ο Fedde le Grand: #719 01-07-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα αυτό από μια που τα έχει περάσει ήδη. Thanks Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα βίντεο θα το κοιτάξω right away και αν είναι από 1 Αυγούστου σιγά σιγά θα ξεκινήσω Μιγαδικούς κ με βίντεο Ταλαντώσεις σε χαλαρούς ρυθμούς. Ωραίος ρε Until then, επαναλήψεις... Καλό διάβασμα κ καλή ξεκούραση πρωτίστως να 'χουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 18:19 Η Vivian. έγραψε: #720 01-07-14 18:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Click για ανάπτυξη... Congats Καλό καλοκαίρι να έχεις και καλή φοιτητική ζωή από Σεπτέμβρη Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω μεσα στο αγχος ειμαι...τι κατευθυνση εισαι? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική και τρελαίνομαι. (κυριολεκτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 16:52 Ο Fedde le Grand: #719 01-07-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα αυτό από μια που τα έχει περάσει ήδη. Thanks Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα βίντεο θα το κοιτάξω right away και αν είναι από 1 Αυγούστου σιγά σιγά θα ξεκινήσω Μιγαδικούς κ με βίντεο Ταλαντώσεις σε χαλαρούς ρυθμούς. Ωραίος ρε Until then, επαναλήψεις... Καλό διάβασμα κ καλή ξεκούραση πρωτίστως να 'χουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 18:19 Η Vivian. έγραψε: #720 01-07-14 18:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Click για ανάπτυξη... Congats Καλό καλοκαίρι να έχεις και καλή φοιτητική ζωή από Σεπτέμβρη Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω μεσα στο αγχος ειμαι...τι κατευθυνση εισαι? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική και τρελαίνομαι. (κυριολεκτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα αυτό από μια που τα έχει περάσει ήδη. Thanks Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα βίντεο θα το κοιτάξω right away και αν είναι από 1 Αυγούστου σιγά σιγά θα ξεκινήσω Μιγαδικούς κ με βίντεο Ταλαντώσεις σε χαλαρούς ρυθμούς. Ωραίος ρε Until then, επαναλήψεις... Καλό διάβασμα κ καλή ξεκούραση πρωτίστως να 'χουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 18:19 Η Vivian. έγραψε: #720 01-07-14 18:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Click για ανάπτυξη... Congats Καλό καλοκαίρι να έχεις και καλή φοιτητική ζωή από Σεπτέμβρη Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω μεσα στο αγχος ειμαι...τι κατευθυνση εισαι? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική και τρελαίνομαι. (κυριολεκτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Click για ανάπτυξη... Congats Καλό καλοκαίρι να έχεις και καλή φοιτητική ζωή από Σεπτέμβρη Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω μεσα στο αγχος ειμαι...τι κατευθυνση εισαι? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική και τρελαίνομαι. (κυριολεκτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.