christos365 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Christos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 23:24 Ο christos365: #461 25-06-14 23:24 Αρχική Δημοσίευση από aek-in-2010: Αρχίζω αύριο αλλά δε νομίζω να βολεύεσαι Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι αλυσίδα φροντιστηριων ίσως ξεκινούν σε όλες τις πόλεις αύριο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουνίου 2014 στις 23:38 Ο Guest 190013: #462 25-06-14 23:38 Αρχική Δημοσίευση από christos365: Εαν ειναι αλυσίδα φροντιστηριων ίσως ξεκινούν σε όλες τις πόλεις αύριο ... Click για ανάπτυξη... Χαχα ποια αλυσίδα, ούτε όνομα δεν έχει είναι επιπέδου όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 01:08 Η Κατερίνα*22: #463 26-06-14 01:08 Αρχική Δημοσίευση από 8theo1: Μια χαρά ήταν, το πρόβλημα είναι τα ερμηνευτικά όπως είδα Ενώ είναι κατανοητά με την ανάγνωση, η αποστήθιση είναι πολύ σπαστική. Με έπιασε μια απελπισία αλλά εντάξει θα μου περάσει πιστεύω. .... Και η δικιά μας καθηγήτρια ενώ ήταν μια χαρά δεν τα εξηγούσε καλά, τα παιδιά που δεν πήγαιναν φροντιστήριο αντιμετώπιζαν προβλήματα είναι η αλήθεια Click για ανάπτυξη... Τι,πρέπει να αποστηθισεις και τα ερμηνευτικά? ? Γενικα παιδια ο,τι απεξω το μαθαίνεται αυτολεξεί? ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2014 Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 02:49 Η Peace_ έγραψε: #464 26-06-14 02:49 Πρωτο μαθημα βιολογιας κατευθυνσης σημερα.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι μαγευτικό μάθημα; (εκτός από την παπαγαλία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. menaskfpzm Νεοφερμένο μέλος Ο menaskfpzm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 07:54 Ο menaskfpzm: #465 26-06-14 07:54 Λατρεύω την μονοτονία και μισώ τις ταλαντώσεις Αυτα μέχρι τώρα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:00 Η the plant: #466 26-06-14 12:00 Γειά σας και από εμένα παιδιά! Τώρα είδα το topic...εξ'ου και η καθυστέρηση. Είμαι θετική με φυσική γενικής παιδείας. Μαθήματα αρχίζω την άλλη Τετάρτη μιας και είμαι αρκετά μπροστά με την ύλη. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:15 Η meetmeinmontauk: #467 26-06-14 12:15 Αρχική Δημοσίευση από the plant: Γειά σας και από εμένα παιδιά! Τώρα είδα το topic...εξ'ου και η καθυστέρηση. Είμαι θετική με φυσική γενικής παιδείας. Μαθήματα αρχίζω την άλλη Τετάρτη μιας και είμαι αρκετά μπροστά με την ύλη. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... αρκετα μπροστα στην υλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:54 Ο jj! έγραψε: #468 26-06-14 12:54 Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:56 Η meetmeinmontauk: #469 26-06-14 12:56 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... για ποτε θα τα εχεις μαθει αυτα..... μη σε νοιαζει, με υπομονη και προγραμμα ολα γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:05 Ο vasilakis13: #470 26-06-14 13:05 Ρε παιδιά δεν γαμαει η βιολογία? 2 μαθήματα έχουμε κάνει και ήδη κάνουμε ενδιαφέροντα πράγματα! Από ό,τι έχω καταλάβει βέβαια έχει πολύ δύσκολες ερωτήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:28 Ο Greysanatomy: #471 26-06-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Ρε παιδιά δεν γαμαει η βιολογία? 2 μαθήματα έχουμε κάνει και ήδη κάνουμε ενδιαφέροντα πράγματα! Από ό,τι έχω καταλάβει βέβαια έχει πολύ δύσκολες ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:40 Η Κατερίνα*22: #472 26-06-14 13:40 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Εμενα μου ειπε ο καθηγητής οτι οι παρενθέσεις είναί προαιρετικές ,δεν χρειάζεται να τις μαθεις αλλα καλο ειναι να τις ξερεις στο περιπου για να μπορεις να τοποθετείσαι σε χρονολογικο πλαισιο καλύτερά στις απαντήσεις σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sipty Νεοφερμένο μέλος Ο Sipty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:40 Ο Sipty έγραψε: #473 26-06-14 13:40 Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:43 Η meetmeinmontauk: #474 26-06-14 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Sipty: Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Η επισημη υλη θα ανακοινωθει απο το Υπουργειο,λογικα αργοτερα. Συνηθως δεν αλλαζουν πολλα, μικρες ή και καθολου αλλαγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:44 Η Emilouko έγραψε: #475 26-06-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:46 Η meetmeinmontauk: #476 26-06-14 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Click για ανάπτυξη... ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Η Emilouko έγραψε: #477 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά πες με ανώμαλη αλλά διαβάζοντας το θέμα με πιάνει μια περίεργη νοσταλγία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Ο vasilakis13: #478 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Greysanatomy: Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Click για ανάπτυξη... Μας είπε και τι έχουμε γενικά στην ύλη στην βιολογία και ππρωθηκα ακόμα περισσότερο! Έχει κάτι ερωτήσεις πάντως που αν και δεν είναι τρομερα δύσκολες δε σου έρχεται η απάντηση. .. Χημεία όντως δεν ενθουσιαστηκα για την ώρα. Δέντρα πάντως που είχα κάνει πέρυσι είναι όντως τέλεια! Μαθηματικά και συναρτήσεις και μιγαδικοι μου αρέσουν, οπότε δεν έχω θέμα Φυσική ενδιαφέρουσα θα έλεγα στις ταλαντώσεις, περιμένω όμως τα στερεά Γενικά πάντως έχω την εντύπωση ότι β λυκειου και ακόμα περισσότερο στην γ ανεβαίνουμε επίπεδο, κάνουμε σοβαρά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Ο Αντικειμενικός: #479 26-06-14 14:04 Αντε το Σαββατο σταματαω για ιουλιο. Μια χαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:08 Η Peace_ έγραψε: #480 26-06-14 14:08 Παιδιά, προσωπικά με τη βιολογία κατεύθυνσης, πορώθηκα τόσο πολύ, που ενώ πέρσυ ούτε που συζητούσα για βιολογικό, φέτος είναι η δεύτερη επιλογή.. Και οι ασκήσεις του 6ου είναι τέλειες, αν και μερικές σου καίνε το κεφάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aek-in-2010: Αρχίζω αύριο αλλά δε νομίζω να βολεύεσαι Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι αλυσίδα φροντιστηριων ίσως ξεκινούν σε όλες τις πόλεις αύριο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουνίου 2014 στις 23:38 Ο Guest 190013: #462 25-06-14 23:38 Αρχική Δημοσίευση από christos365: Εαν ειναι αλυσίδα φροντιστηριων ίσως ξεκινούν σε όλες τις πόλεις αύριο ... Click για ανάπτυξη... Χαχα ποια αλυσίδα, ούτε όνομα δεν έχει είναι επιπέδου όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 01:08 Η Κατερίνα*22: #463 26-06-14 01:08 Αρχική Δημοσίευση από 8theo1: Μια χαρά ήταν, το πρόβλημα είναι τα ερμηνευτικά όπως είδα Ενώ είναι κατανοητά με την ανάγνωση, η αποστήθιση είναι πολύ σπαστική. Με έπιασε μια απελπισία αλλά εντάξει θα μου περάσει πιστεύω. .... Και η δικιά μας καθηγήτρια ενώ ήταν μια χαρά δεν τα εξηγούσε καλά, τα παιδιά που δεν πήγαιναν φροντιστήριο αντιμετώπιζαν προβλήματα είναι η αλήθεια Click για ανάπτυξη... Τι,πρέπει να αποστηθισεις και τα ερμηνευτικά? ? Γενικα παιδια ο,τι απεξω το μαθαίνεται αυτολεξεί? ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2014 Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 02:49 Η Peace_ έγραψε: #464 26-06-14 02:49 Πρωτο μαθημα βιολογιας κατευθυνσης σημερα.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι μαγευτικό μάθημα; (εκτός από την παπαγαλία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. menaskfpzm Νεοφερμένο μέλος Ο menaskfpzm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 07:54 Ο menaskfpzm: #465 26-06-14 07:54 Λατρεύω την μονοτονία και μισώ τις ταλαντώσεις Αυτα μέχρι τώρα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:00 Η the plant: #466 26-06-14 12:00 Γειά σας και από εμένα παιδιά! Τώρα είδα το topic...εξ'ου και η καθυστέρηση. Είμαι θετική με φυσική γενικής παιδείας. Μαθήματα αρχίζω την άλλη Τετάρτη μιας και είμαι αρκετά μπροστά με την ύλη. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:15 Η meetmeinmontauk: #467 26-06-14 12:15 Αρχική Δημοσίευση από the plant: Γειά σας και από εμένα παιδιά! Τώρα είδα το topic...εξ'ου και η καθυστέρηση. Είμαι θετική με φυσική γενικής παιδείας. Μαθήματα αρχίζω την άλλη Τετάρτη μιας και είμαι αρκετά μπροστά με την ύλη. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... αρκετα μπροστα στην υλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:54 Ο jj! έγραψε: #468 26-06-14 12:54 Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:56 Η meetmeinmontauk: #469 26-06-14 12:56 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... για ποτε θα τα εχεις μαθει αυτα..... μη σε νοιαζει, με υπομονη και προγραμμα ολα γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:05 Ο vasilakis13: #470 26-06-14 13:05 Ρε παιδιά δεν γαμαει η βιολογία? 2 μαθήματα έχουμε κάνει και ήδη κάνουμε ενδιαφέροντα πράγματα! Από ό,τι έχω καταλάβει βέβαια έχει πολύ δύσκολες ερωτήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:28 Ο Greysanatomy: #471 26-06-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Ρε παιδιά δεν γαμαει η βιολογία? 2 μαθήματα έχουμε κάνει και ήδη κάνουμε ενδιαφέροντα πράγματα! Από ό,τι έχω καταλάβει βέβαια έχει πολύ δύσκολες ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:40 Η Κατερίνα*22: #472 26-06-14 13:40 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Εμενα μου ειπε ο καθηγητής οτι οι παρενθέσεις είναί προαιρετικές ,δεν χρειάζεται να τις μαθεις αλλα καλο ειναι να τις ξερεις στο περιπου για να μπορεις να τοποθετείσαι σε χρονολογικο πλαισιο καλύτερά στις απαντήσεις σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sipty Νεοφερμένο μέλος Ο Sipty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:40 Ο Sipty έγραψε: #473 26-06-14 13:40 Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:43 Η meetmeinmontauk: #474 26-06-14 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Sipty: Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Η επισημη υλη θα ανακοινωθει απο το Υπουργειο,λογικα αργοτερα. Συνηθως δεν αλλαζουν πολλα, μικρες ή και καθολου αλλαγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:44 Η Emilouko έγραψε: #475 26-06-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:46 Η meetmeinmontauk: #476 26-06-14 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Click για ανάπτυξη... ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Η Emilouko έγραψε: #477 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά πες με ανώμαλη αλλά διαβάζοντας το θέμα με πιάνει μια περίεργη νοσταλγία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Ο vasilakis13: #478 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Greysanatomy: Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Click για ανάπτυξη... Μας είπε και τι έχουμε γενικά στην ύλη στην βιολογία και ππρωθηκα ακόμα περισσότερο! Έχει κάτι ερωτήσεις πάντως που αν και δεν είναι τρομερα δύσκολες δε σου έρχεται η απάντηση. .. Χημεία όντως δεν ενθουσιαστηκα για την ώρα. Δέντρα πάντως που είχα κάνει πέρυσι είναι όντως τέλεια! Μαθηματικά και συναρτήσεις και μιγαδικοι μου αρέσουν, οπότε δεν έχω θέμα Φυσική ενδιαφέρουσα θα έλεγα στις ταλαντώσεις, περιμένω όμως τα στερεά Γενικά πάντως έχω την εντύπωση ότι β λυκειου και ακόμα περισσότερο στην γ ανεβαίνουμε επίπεδο, κάνουμε σοβαρά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Ο Αντικειμενικός: #479 26-06-14 14:04 Αντε το Σαββατο σταματαω για ιουλιο. Μια χαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:08 Η Peace_ έγραψε: #480 26-06-14 14:08 Παιδιά, προσωπικά με τη βιολογία κατεύθυνσης, πορώθηκα τόσο πολύ, που ενώ πέρσυ ούτε που συζητούσα για βιολογικό, φέτος είναι η δεύτερη επιλογή.. Και οι ασκήσεις του 6ου είναι τέλειες, αν και μερικές σου καίνε το κεφάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christos365: Εαν ειναι αλυσίδα φροντιστηριων ίσως ξεκινούν σε όλες τις πόλεις αύριο ... Click για ανάπτυξη... Χαχα ποια αλυσίδα, ούτε όνομα δεν έχει είναι επιπέδου όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 01:08 Η Κατερίνα*22: #463 26-06-14 01:08 Αρχική Δημοσίευση από 8theo1: Μια χαρά ήταν, το πρόβλημα είναι τα ερμηνευτικά όπως είδα Ενώ είναι κατανοητά με την ανάγνωση, η αποστήθιση είναι πολύ σπαστική. Με έπιασε μια απελπισία αλλά εντάξει θα μου περάσει πιστεύω. .... Και η δικιά μας καθηγήτρια ενώ ήταν μια χαρά δεν τα εξηγούσε καλά, τα παιδιά που δεν πήγαιναν φροντιστήριο αντιμετώπιζαν προβλήματα είναι η αλήθεια Click για ανάπτυξη... Τι,πρέπει να αποστηθισεις και τα ερμηνευτικά? ? Γενικα παιδια ο,τι απεξω το μαθαίνεται αυτολεξεί? ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2014 Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 02:49 Η Peace_ έγραψε: #464 26-06-14 02:49 Πρωτο μαθημα βιολογιας κατευθυνσης σημερα.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι μαγευτικό μάθημα; (εκτός από την παπαγαλία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. menaskfpzm Νεοφερμένο μέλος Ο menaskfpzm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 07:54 Ο menaskfpzm: #465 26-06-14 07:54 Λατρεύω την μονοτονία και μισώ τις ταλαντώσεις Αυτα μέχρι τώρα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:00 Η the plant: #466 26-06-14 12:00 Γειά σας και από εμένα παιδιά! Τώρα είδα το topic...εξ'ου και η καθυστέρηση. Είμαι θετική με φυσική γενικής παιδείας. Μαθήματα αρχίζω την άλλη Τετάρτη μιας και είμαι αρκετά μπροστά με την ύλη. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:15 Η meetmeinmontauk: #467 26-06-14 12:15 Αρχική Δημοσίευση από the plant: Γειά σας και από εμένα παιδιά! Τώρα είδα το topic...εξ'ου και η καθυστέρηση. Είμαι θετική με φυσική γενικής παιδείας. Μαθήματα αρχίζω την άλλη Τετάρτη μιας και είμαι αρκετά μπροστά με την ύλη. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... αρκετα μπροστα στην υλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:54 Ο jj! έγραψε: #468 26-06-14 12:54 Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:56 Η meetmeinmontauk: #469 26-06-14 12:56 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... για ποτε θα τα εχεις μαθει αυτα..... μη σε νοιαζει, με υπομονη και προγραμμα ολα γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:05 Ο vasilakis13: #470 26-06-14 13:05 Ρε παιδιά δεν γαμαει η βιολογία? 2 μαθήματα έχουμε κάνει και ήδη κάνουμε ενδιαφέροντα πράγματα! Από ό,τι έχω καταλάβει βέβαια έχει πολύ δύσκολες ερωτήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:28 Ο Greysanatomy: #471 26-06-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Ρε παιδιά δεν γαμαει η βιολογία? 2 μαθήματα έχουμε κάνει και ήδη κάνουμε ενδιαφέροντα πράγματα! Από ό,τι έχω καταλάβει βέβαια έχει πολύ δύσκολες ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:40 Η Κατερίνα*22: #472 26-06-14 13:40 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Εμενα μου ειπε ο καθηγητής οτι οι παρενθέσεις είναί προαιρετικές ,δεν χρειάζεται να τις μαθεις αλλα καλο ειναι να τις ξερεις στο περιπου για να μπορεις να τοποθετείσαι σε χρονολογικο πλαισιο καλύτερά στις απαντήσεις σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sipty Νεοφερμένο μέλος Ο Sipty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:40 Ο Sipty έγραψε: #473 26-06-14 13:40 Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:43 Η meetmeinmontauk: #474 26-06-14 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Sipty: Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Η επισημη υλη θα ανακοινωθει απο το Υπουργειο,λογικα αργοτερα. Συνηθως δεν αλλαζουν πολλα, μικρες ή και καθολου αλλαγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:44 Η Emilouko έγραψε: #475 26-06-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:46 Η meetmeinmontauk: #476 26-06-14 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Click για ανάπτυξη... ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Η Emilouko έγραψε: #477 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά πες με ανώμαλη αλλά διαβάζοντας το θέμα με πιάνει μια περίεργη νοσταλγία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Ο vasilakis13: #478 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Greysanatomy: Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Click για ανάπτυξη... Μας είπε και τι έχουμε γενικά στην ύλη στην βιολογία και ππρωθηκα ακόμα περισσότερο! Έχει κάτι ερωτήσεις πάντως που αν και δεν είναι τρομερα δύσκολες δε σου έρχεται η απάντηση. .. Χημεία όντως δεν ενθουσιαστηκα για την ώρα. Δέντρα πάντως που είχα κάνει πέρυσι είναι όντως τέλεια! Μαθηματικά και συναρτήσεις και μιγαδικοι μου αρέσουν, οπότε δεν έχω θέμα Φυσική ενδιαφέρουσα θα έλεγα στις ταλαντώσεις, περιμένω όμως τα στερεά Γενικά πάντως έχω την εντύπωση ότι β λυκειου και ακόμα περισσότερο στην γ ανεβαίνουμε επίπεδο, κάνουμε σοβαρά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Ο Αντικειμενικός: #479 26-06-14 14:04 Αντε το Σαββατο σταματαω για ιουλιο. Μια χαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:08 Η Peace_ έγραψε: #480 26-06-14 14:08 Παιδιά, προσωπικά με τη βιολογία κατεύθυνσης, πορώθηκα τόσο πολύ, που ενώ πέρσυ ούτε που συζητούσα για βιολογικό, φέτος είναι η δεύτερη επιλογή.. Και οι ασκήσεις του 6ου είναι τέλειες, αν και μερικές σου καίνε το κεφάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 8theo1: Μια χαρά ήταν, το πρόβλημα είναι τα ερμηνευτικά όπως είδα Ενώ είναι κατανοητά με την ανάγνωση, η αποστήθιση είναι πολύ σπαστική. Με έπιασε μια απελπισία αλλά εντάξει θα μου περάσει πιστεύω. .... Και η δικιά μας καθηγήτρια ενώ ήταν μια χαρά δεν τα εξηγούσε καλά, τα παιδιά που δεν πήγαιναν φροντιστήριο αντιμετώπιζαν προβλήματα είναι η αλήθεια Click για ανάπτυξη... Τι,πρέπει να αποστηθισεις και τα ερμηνευτικά? ? Γενικα παιδια ο,τι απεξω το μαθαίνεται αυτολεξεί? ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 02:49 Η Peace_ έγραψε: #464 26-06-14 02:49 Πρωτο μαθημα βιολογιας κατευθυνσης σημερα.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι μαγευτικό μάθημα; (εκτός από την παπαγαλία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. menaskfpzm Νεοφερμένο μέλος Ο menaskfpzm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 07:54 Ο menaskfpzm: #465 26-06-14 07:54 Λατρεύω την μονοτονία και μισώ τις ταλαντώσεις Αυτα μέχρι τώρα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:00 Η the plant: #466 26-06-14 12:00 Γειά σας και από εμένα παιδιά! Τώρα είδα το topic...εξ'ου και η καθυστέρηση. Είμαι θετική με φυσική γενικής παιδείας. Μαθήματα αρχίζω την άλλη Τετάρτη μιας και είμαι αρκετά μπροστά με την ύλη. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:15 Η meetmeinmontauk: #467 26-06-14 12:15 Αρχική Δημοσίευση από the plant: Γειά σας και από εμένα παιδιά! Τώρα είδα το topic...εξ'ου και η καθυστέρηση. Είμαι θετική με φυσική γενικής παιδείας. Μαθήματα αρχίζω την άλλη Τετάρτη μιας και είμαι αρκετά μπροστά με την ύλη. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... αρκετα μπροστα στην υλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:54 Ο jj! έγραψε: #468 26-06-14 12:54 Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:56 Η meetmeinmontauk: #469 26-06-14 12:56 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... για ποτε θα τα εχεις μαθει αυτα..... μη σε νοιαζει, με υπομονη και προγραμμα ολα γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:05 Ο vasilakis13: #470 26-06-14 13:05 Ρε παιδιά δεν γαμαει η βιολογία? 2 μαθήματα έχουμε κάνει και ήδη κάνουμε ενδιαφέροντα πράγματα! Από ό,τι έχω καταλάβει βέβαια έχει πολύ δύσκολες ερωτήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:28 Ο Greysanatomy: #471 26-06-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Ρε παιδιά δεν γαμαει η βιολογία? 2 μαθήματα έχουμε κάνει και ήδη κάνουμε ενδιαφέροντα πράγματα! Από ό,τι έχω καταλάβει βέβαια έχει πολύ δύσκολες ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:40 Η Κατερίνα*22: #472 26-06-14 13:40 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Εμενα μου ειπε ο καθηγητής οτι οι παρενθέσεις είναί προαιρετικές ,δεν χρειάζεται να τις μαθεις αλλα καλο ειναι να τις ξερεις στο περιπου για να μπορεις να τοποθετείσαι σε χρονολογικο πλαισιο καλύτερά στις απαντήσεις σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sipty Νεοφερμένο μέλος Ο Sipty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:40 Ο Sipty έγραψε: #473 26-06-14 13:40 Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:43 Η meetmeinmontauk: #474 26-06-14 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Sipty: Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Η επισημη υλη θα ανακοινωθει απο το Υπουργειο,λογικα αργοτερα. Συνηθως δεν αλλαζουν πολλα, μικρες ή και καθολου αλλαγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:44 Η Emilouko έγραψε: #475 26-06-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:46 Η meetmeinmontauk: #476 26-06-14 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Click για ανάπτυξη... ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Η Emilouko έγραψε: #477 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά πες με ανώμαλη αλλά διαβάζοντας το θέμα με πιάνει μια περίεργη νοσταλγία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Ο vasilakis13: #478 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Greysanatomy: Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Click για ανάπτυξη... Μας είπε και τι έχουμε γενικά στην ύλη στην βιολογία και ππρωθηκα ακόμα περισσότερο! Έχει κάτι ερωτήσεις πάντως που αν και δεν είναι τρομερα δύσκολες δε σου έρχεται η απάντηση. .. Χημεία όντως δεν ενθουσιαστηκα για την ώρα. Δέντρα πάντως που είχα κάνει πέρυσι είναι όντως τέλεια! Μαθηματικά και συναρτήσεις και μιγαδικοι μου αρέσουν, οπότε δεν έχω θέμα Φυσική ενδιαφέρουσα θα έλεγα στις ταλαντώσεις, περιμένω όμως τα στερεά Γενικά πάντως έχω την εντύπωση ότι β λυκειου και ακόμα περισσότερο στην γ ανεβαίνουμε επίπεδο, κάνουμε σοβαρά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Ο Αντικειμενικός: #479 26-06-14 14:04 Αντε το Σαββατο σταματαω για ιουλιο. Μια χαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:08 Η Peace_ έγραψε: #480 26-06-14 14:08 Παιδιά, προσωπικά με τη βιολογία κατεύθυνσης, πορώθηκα τόσο πολύ, που ενώ πέρσυ ούτε που συζητούσα για βιολογικό, φέτος είναι η δεύτερη επιλογή.. Και οι ασκήσεις του 6ου είναι τέλειες, αν και μερικές σου καίνε το κεφάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρωτο μαθημα βιολογιας κατευθυνσης σημερα.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι μαγευτικό μάθημα; (εκτός από την παπαγαλία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menaskfpzm Νεοφερμένο μέλος Ο menaskfpzm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 07:54 Ο menaskfpzm: #465 26-06-14 07:54 Λατρεύω την μονοτονία και μισώ τις ταλαντώσεις Αυτα μέχρι τώρα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:00 Η the plant: #466 26-06-14 12:00 Γειά σας και από εμένα παιδιά! Τώρα είδα το topic...εξ'ου και η καθυστέρηση. Είμαι θετική με φυσική γενικής παιδείας. Μαθήματα αρχίζω την άλλη Τετάρτη μιας και είμαι αρκετά μπροστά με την ύλη. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:15 Η meetmeinmontauk: #467 26-06-14 12:15 Αρχική Δημοσίευση από the plant: Γειά σας και από εμένα παιδιά! Τώρα είδα το topic...εξ'ου και η καθυστέρηση. Είμαι θετική με φυσική γενικής παιδείας. Μαθήματα αρχίζω την άλλη Τετάρτη μιας και είμαι αρκετά μπροστά με την ύλη. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... αρκετα μπροστα στην υλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:54 Ο jj! έγραψε: #468 26-06-14 12:54 Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:56 Η meetmeinmontauk: #469 26-06-14 12:56 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... για ποτε θα τα εχεις μαθει αυτα..... μη σε νοιαζει, με υπομονη και προγραμμα ολα γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:05 Ο vasilakis13: #470 26-06-14 13:05 Ρε παιδιά δεν γαμαει η βιολογία? 2 μαθήματα έχουμε κάνει και ήδη κάνουμε ενδιαφέροντα πράγματα! Από ό,τι έχω καταλάβει βέβαια έχει πολύ δύσκολες ερωτήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:28 Ο Greysanatomy: #471 26-06-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Ρε παιδιά δεν γαμαει η βιολογία? 2 μαθήματα έχουμε κάνει και ήδη κάνουμε ενδιαφέροντα πράγματα! Από ό,τι έχω καταλάβει βέβαια έχει πολύ δύσκολες ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:40 Η Κατερίνα*22: #472 26-06-14 13:40 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Εμενα μου ειπε ο καθηγητής οτι οι παρενθέσεις είναί προαιρετικές ,δεν χρειάζεται να τις μαθεις αλλα καλο ειναι να τις ξερεις στο περιπου για να μπορεις να τοποθετείσαι σε χρονολογικο πλαισιο καλύτερά στις απαντήσεις σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sipty Νεοφερμένο μέλος Ο Sipty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:40 Ο Sipty έγραψε: #473 26-06-14 13:40 Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:43 Η meetmeinmontauk: #474 26-06-14 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Sipty: Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Η επισημη υλη θα ανακοινωθει απο το Υπουργειο,λογικα αργοτερα. Συνηθως δεν αλλαζουν πολλα, μικρες ή και καθολου αλλαγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:44 Η Emilouko έγραψε: #475 26-06-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:46 Η meetmeinmontauk: #476 26-06-14 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Click για ανάπτυξη... ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Η Emilouko έγραψε: #477 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά πες με ανώμαλη αλλά διαβάζοντας το θέμα με πιάνει μια περίεργη νοσταλγία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Ο vasilakis13: #478 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Greysanatomy: Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Click για ανάπτυξη... Μας είπε και τι έχουμε γενικά στην ύλη στην βιολογία και ππρωθηκα ακόμα περισσότερο! Έχει κάτι ερωτήσεις πάντως που αν και δεν είναι τρομερα δύσκολες δε σου έρχεται η απάντηση. .. Χημεία όντως δεν ενθουσιαστηκα για την ώρα. Δέντρα πάντως που είχα κάνει πέρυσι είναι όντως τέλεια! Μαθηματικά και συναρτήσεις και μιγαδικοι μου αρέσουν, οπότε δεν έχω θέμα Φυσική ενδιαφέρουσα θα έλεγα στις ταλαντώσεις, περιμένω όμως τα στερεά Γενικά πάντως έχω την εντύπωση ότι β λυκειου και ακόμα περισσότερο στην γ ανεβαίνουμε επίπεδο, κάνουμε σοβαρά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Ο Αντικειμενικός: #479 26-06-14 14:04 Αντε το Σαββατο σταματαω για ιουλιο. Μια χαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:08 Η Peace_ έγραψε: #480 26-06-14 14:08 Παιδιά, προσωπικά με τη βιολογία κατεύθυνσης, πορώθηκα τόσο πολύ, που ενώ πέρσυ ούτε που συζητούσα για βιολογικό, φέτος είναι η δεύτερη επιλογή.. Και οι ασκήσεις του 6ου είναι τέλειες, αν και μερικές σου καίνε το κεφάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λατρεύω την μονοτονία και μισώ τις ταλαντώσεις Αυτα μέχρι τώρα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:00 Η the plant: #466 26-06-14 12:00 Γειά σας και από εμένα παιδιά! Τώρα είδα το topic...εξ'ου και η καθυστέρηση. Είμαι θετική με φυσική γενικής παιδείας. Μαθήματα αρχίζω την άλλη Τετάρτη μιας και είμαι αρκετά μπροστά με την ύλη. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:15 Η meetmeinmontauk: #467 26-06-14 12:15 Αρχική Δημοσίευση από the plant: Γειά σας και από εμένα παιδιά! Τώρα είδα το topic...εξ'ου και η καθυστέρηση. Είμαι θετική με φυσική γενικής παιδείας. Μαθήματα αρχίζω την άλλη Τετάρτη μιας και είμαι αρκετά μπροστά με την ύλη. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... αρκετα μπροστα στην υλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:54 Ο jj! έγραψε: #468 26-06-14 12:54 Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:56 Η meetmeinmontauk: #469 26-06-14 12:56 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... για ποτε θα τα εχεις μαθει αυτα..... μη σε νοιαζει, με υπομονη και προγραμμα ολα γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:05 Ο vasilakis13: #470 26-06-14 13:05 Ρε παιδιά δεν γαμαει η βιολογία? 2 μαθήματα έχουμε κάνει και ήδη κάνουμε ενδιαφέροντα πράγματα! Από ό,τι έχω καταλάβει βέβαια έχει πολύ δύσκολες ερωτήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:28 Ο Greysanatomy: #471 26-06-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Ρε παιδιά δεν γαμαει η βιολογία? 2 μαθήματα έχουμε κάνει και ήδη κάνουμε ενδιαφέροντα πράγματα! Από ό,τι έχω καταλάβει βέβαια έχει πολύ δύσκολες ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:40 Η Κατερίνα*22: #472 26-06-14 13:40 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Εμενα μου ειπε ο καθηγητής οτι οι παρενθέσεις είναί προαιρετικές ,δεν χρειάζεται να τις μαθεις αλλα καλο ειναι να τις ξερεις στο περιπου για να μπορεις να τοποθετείσαι σε χρονολογικο πλαισιο καλύτερά στις απαντήσεις σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sipty Νεοφερμένο μέλος Ο Sipty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:40 Ο Sipty έγραψε: #473 26-06-14 13:40 Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:43 Η meetmeinmontauk: #474 26-06-14 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Sipty: Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Η επισημη υλη θα ανακοινωθει απο το Υπουργειο,λογικα αργοτερα. Συνηθως δεν αλλαζουν πολλα, μικρες ή και καθολου αλλαγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:44 Η Emilouko έγραψε: #475 26-06-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:46 Η meetmeinmontauk: #476 26-06-14 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Click για ανάπτυξη... ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Η Emilouko έγραψε: #477 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά πες με ανώμαλη αλλά διαβάζοντας το θέμα με πιάνει μια περίεργη νοσταλγία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Ο vasilakis13: #478 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Greysanatomy: Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Click για ανάπτυξη... Μας είπε και τι έχουμε γενικά στην ύλη στην βιολογία και ππρωθηκα ακόμα περισσότερο! Έχει κάτι ερωτήσεις πάντως που αν και δεν είναι τρομερα δύσκολες δε σου έρχεται η απάντηση. .. Χημεία όντως δεν ενθουσιαστηκα για την ώρα. Δέντρα πάντως που είχα κάνει πέρυσι είναι όντως τέλεια! Μαθηματικά και συναρτήσεις και μιγαδικοι μου αρέσουν, οπότε δεν έχω θέμα Φυσική ενδιαφέρουσα θα έλεγα στις ταλαντώσεις, περιμένω όμως τα στερεά Γενικά πάντως έχω την εντύπωση ότι β λυκειου και ακόμα περισσότερο στην γ ανεβαίνουμε επίπεδο, κάνουμε σοβαρά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Ο Αντικειμενικός: #479 26-06-14 14:04 Αντε το Σαββατο σταματαω για ιουλιο. Μια χαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:08 Η Peace_ έγραψε: #480 26-06-14 14:08 Παιδιά, προσωπικά με τη βιολογία κατεύθυνσης, πορώθηκα τόσο πολύ, που ενώ πέρσυ ούτε που συζητούσα για βιολογικό, φέτος είναι η δεύτερη επιλογή.. Και οι ασκήσεις του 6ου είναι τέλειες, αν και μερικές σου καίνε το κεφάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειά σας και από εμένα παιδιά! Τώρα είδα το topic...εξ'ου και η καθυστέρηση. Είμαι θετική με φυσική γενικής παιδείας. Μαθήματα αρχίζω την άλλη Τετάρτη μιας και είμαι αρκετά μπροστά με την ύλη. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:15 Η meetmeinmontauk: #467 26-06-14 12:15 Αρχική Δημοσίευση από the plant: Γειά σας και από εμένα παιδιά! Τώρα είδα το topic...εξ'ου και η καθυστέρηση. Είμαι θετική με φυσική γενικής παιδείας. Μαθήματα αρχίζω την άλλη Τετάρτη μιας και είμαι αρκετά μπροστά με την ύλη. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... αρκετα μπροστα στην υλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:54 Ο jj! έγραψε: #468 26-06-14 12:54 Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:56 Η meetmeinmontauk: #469 26-06-14 12:56 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... για ποτε θα τα εχεις μαθει αυτα..... μη σε νοιαζει, με υπομονη και προγραμμα ολα γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:05 Ο vasilakis13: #470 26-06-14 13:05 Ρε παιδιά δεν γαμαει η βιολογία? 2 μαθήματα έχουμε κάνει και ήδη κάνουμε ενδιαφέροντα πράγματα! Από ό,τι έχω καταλάβει βέβαια έχει πολύ δύσκολες ερωτήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:28 Ο Greysanatomy: #471 26-06-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Ρε παιδιά δεν γαμαει η βιολογία? 2 μαθήματα έχουμε κάνει και ήδη κάνουμε ενδιαφέροντα πράγματα! Από ό,τι έχω καταλάβει βέβαια έχει πολύ δύσκολες ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:40 Η Κατερίνα*22: #472 26-06-14 13:40 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Εμενα μου ειπε ο καθηγητής οτι οι παρενθέσεις είναί προαιρετικές ,δεν χρειάζεται να τις μαθεις αλλα καλο ειναι να τις ξερεις στο περιπου για να μπορεις να τοποθετείσαι σε χρονολογικο πλαισιο καλύτερά στις απαντήσεις σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sipty Νεοφερμένο μέλος Ο Sipty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:40 Ο Sipty έγραψε: #473 26-06-14 13:40 Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:43 Η meetmeinmontauk: #474 26-06-14 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Sipty: Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Η επισημη υλη θα ανακοινωθει απο το Υπουργειο,λογικα αργοτερα. Συνηθως δεν αλλαζουν πολλα, μικρες ή και καθολου αλλαγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:44 Η Emilouko έγραψε: #475 26-06-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:46 Η meetmeinmontauk: #476 26-06-14 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Click για ανάπτυξη... ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Η Emilouko έγραψε: #477 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά πες με ανώμαλη αλλά διαβάζοντας το θέμα με πιάνει μια περίεργη νοσταλγία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Ο vasilakis13: #478 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Greysanatomy: Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Click για ανάπτυξη... Μας είπε και τι έχουμε γενικά στην ύλη στην βιολογία και ππρωθηκα ακόμα περισσότερο! Έχει κάτι ερωτήσεις πάντως που αν και δεν είναι τρομερα δύσκολες δε σου έρχεται η απάντηση. .. Χημεία όντως δεν ενθουσιαστηκα για την ώρα. Δέντρα πάντως που είχα κάνει πέρυσι είναι όντως τέλεια! Μαθηματικά και συναρτήσεις και μιγαδικοι μου αρέσουν, οπότε δεν έχω θέμα Φυσική ενδιαφέρουσα θα έλεγα στις ταλαντώσεις, περιμένω όμως τα στερεά Γενικά πάντως έχω την εντύπωση ότι β λυκειου και ακόμα περισσότερο στην γ ανεβαίνουμε επίπεδο, κάνουμε σοβαρά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Ο Αντικειμενικός: #479 26-06-14 14:04 Αντε το Σαββατο σταματαω για ιουλιο. Μια χαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:08 Η Peace_ έγραψε: #480 26-06-14 14:08 Παιδιά, προσωπικά με τη βιολογία κατεύθυνσης, πορώθηκα τόσο πολύ, που ενώ πέρσυ ούτε που συζητούσα για βιολογικό, φέτος είναι η δεύτερη επιλογή.. Και οι ασκήσεις του 6ου είναι τέλειες, αν και μερικές σου καίνε το κεφάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από the plant: Γειά σας και από εμένα παιδιά! Τώρα είδα το topic...εξ'ου και η καθυστέρηση. Είμαι θετική με φυσική γενικής παιδείας. Μαθήματα αρχίζω την άλλη Τετάρτη μιας και είμαι αρκετά μπροστά με την ύλη. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... αρκετα μπροστα στην υλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:54 Ο jj! έγραψε: #468 26-06-14 12:54 Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:56 Η meetmeinmontauk: #469 26-06-14 12:56 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... για ποτε θα τα εχεις μαθει αυτα..... μη σε νοιαζει, με υπομονη και προγραμμα ολα γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:05 Ο vasilakis13: #470 26-06-14 13:05 Ρε παιδιά δεν γαμαει η βιολογία? 2 μαθήματα έχουμε κάνει και ήδη κάνουμε ενδιαφέροντα πράγματα! Από ό,τι έχω καταλάβει βέβαια έχει πολύ δύσκολες ερωτήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:28 Ο Greysanatomy: #471 26-06-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Ρε παιδιά δεν γαμαει η βιολογία? 2 μαθήματα έχουμε κάνει και ήδη κάνουμε ενδιαφέροντα πράγματα! Από ό,τι έχω καταλάβει βέβαια έχει πολύ δύσκολες ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:40 Η Κατερίνα*22: #472 26-06-14 13:40 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Εμενα μου ειπε ο καθηγητής οτι οι παρενθέσεις είναί προαιρετικές ,δεν χρειάζεται να τις μαθεις αλλα καλο ειναι να τις ξερεις στο περιπου για να μπορεις να τοποθετείσαι σε χρονολογικο πλαισιο καλύτερά στις απαντήσεις σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sipty Νεοφερμένο μέλος Ο Sipty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:40 Ο Sipty έγραψε: #473 26-06-14 13:40 Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:43 Η meetmeinmontauk: #474 26-06-14 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Sipty: Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Η επισημη υλη θα ανακοινωθει απο το Υπουργειο,λογικα αργοτερα. Συνηθως δεν αλλαζουν πολλα, μικρες ή και καθολου αλλαγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:44 Η Emilouko έγραψε: #475 26-06-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:46 Η meetmeinmontauk: #476 26-06-14 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Click για ανάπτυξη... ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Η Emilouko έγραψε: #477 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά πες με ανώμαλη αλλά διαβάζοντας το θέμα με πιάνει μια περίεργη νοσταλγία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Ο vasilakis13: #478 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Greysanatomy: Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Click για ανάπτυξη... Μας είπε και τι έχουμε γενικά στην ύλη στην βιολογία και ππρωθηκα ακόμα περισσότερο! Έχει κάτι ερωτήσεις πάντως που αν και δεν είναι τρομερα δύσκολες δε σου έρχεται η απάντηση. .. Χημεία όντως δεν ενθουσιαστηκα για την ώρα. Δέντρα πάντως που είχα κάνει πέρυσι είναι όντως τέλεια! Μαθηματικά και συναρτήσεις και μιγαδικοι μου αρέσουν, οπότε δεν έχω θέμα Φυσική ενδιαφέρουσα θα έλεγα στις ταλαντώσεις, περιμένω όμως τα στερεά Γενικά πάντως έχω την εντύπωση ότι β λυκειου και ακόμα περισσότερο στην γ ανεβαίνουμε επίπεδο, κάνουμε σοβαρά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Ο Αντικειμενικός: #479 26-06-14 14:04 Αντε το Σαββατο σταματαω για ιουλιο. Μια χαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:08 Η Peace_ έγραψε: #480 26-06-14 14:08 Παιδιά, προσωπικά με τη βιολογία κατεύθυνσης, πορώθηκα τόσο πολύ, που ενώ πέρσυ ούτε που συζητούσα για βιολογικό, φέτος είναι η δεύτερη επιλογή.. Και οι ασκήσεις του 6ου είναι τέλειες, αν και μερικές σου καίνε το κεφάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 12:56 Η meetmeinmontauk: #469 26-06-14 12:56 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... για ποτε θα τα εχεις μαθει αυτα..... μη σε νοιαζει, με υπομονη και προγραμμα ολα γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:05 Ο vasilakis13: #470 26-06-14 13:05 Ρε παιδιά δεν γαμαει η βιολογία? 2 μαθήματα έχουμε κάνει και ήδη κάνουμε ενδιαφέροντα πράγματα! Από ό,τι έχω καταλάβει βέβαια έχει πολύ δύσκολες ερωτήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:28 Ο Greysanatomy: #471 26-06-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Ρε παιδιά δεν γαμαει η βιολογία? 2 μαθήματα έχουμε κάνει και ήδη κάνουμε ενδιαφέροντα πράγματα! Από ό,τι έχω καταλάβει βέβαια έχει πολύ δύσκολες ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:40 Η Κατερίνα*22: #472 26-06-14 13:40 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Εμενα μου ειπε ο καθηγητής οτι οι παρενθέσεις είναί προαιρετικές ,δεν χρειάζεται να τις μαθεις αλλα καλο ειναι να τις ξερεις στο περιπου για να μπορεις να τοποθετείσαι σε χρονολογικο πλαισιο καλύτερά στις απαντήσεις σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sipty Νεοφερμένο μέλος Ο Sipty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:40 Ο Sipty έγραψε: #473 26-06-14 13:40 Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:43 Η meetmeinmontauk: #474 26-06-14 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Sipty: Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Η επισημη υλη θα ανακοινωθει απο το Υπουργειο,λογικα αργοτερα. Συνηθως δεν αλλαζουν πολλα, μικρες ή και καθολου αλλαγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:44 Η Emilouko έγραψε: #475 26-06-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:46 Η meetmeinmontauk: #476 26-06-14 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Click για ανάπτυξη... ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Η Emilouko έγραψε: #477 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά πες με ανώμαλη αλλά διαβάζοντας το θέμα με πιάνει μια περίεργη νοσταλγία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Ο vasilakis13: #478 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Greysanatomy: Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Click για ανάπτυξη... Μας είπε και τι έχουμε γενικά στην ύλη στην βιολογία και ππρωθηκα ακόμα περισσότερο! Έχει κάτι ερωτήσεις πάντως που αν και δεν είναι τρομερα δύσκολες δε σου έρχεται η απάντηση. .. Χημεία όντως δεν ενθουσιαστηκα για την ώρα. Δέντρα πάντως που είχα κάνει πέρυσι είναι όντως τέλεια! Μαθηματικά και συναρτήσεις και μιγαδικοι μου αρέσουν, οπότε δεν έχω θέμα Φυσική ενδιαφέρουσα θα έλεγα στις ταλαντώσεις, περιμένω όμως τα στερεά Γενικά πάντως έχω την εντύπωση ότι β λυκειου και ακόμα περισσότερο στην γ ανεβαίνουμε επίπεδο, κάνουμε σοβαρά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Ο Αντικειμενικός: #479 26-06-14 14:04 Αντε το Σαββατο σταματαω για ιουλιο. Μια χαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:08 Η Peace_ έγραψε: #480 26-06-14 14:08 Παιδιά, προσωπικά με τη βιολογία κατεύθυνσης, πορώθηκα τόσο πολύ, που ενώ πέρσυ ούτε που συζητούσα για βιολογικό, φέτος είναι η δεύτερη επιλογή.. Και οι ασκήσεις του 6ου είναι τέλειες, αν και μερικές σου καίνε το κεφάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... για ποτε θα τα εχεις μαθει αυτα..... μη σε νοιαζει, με υπομονη και προγραμμα ολα γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:05 Ο vasilakis13: #470 26-06-14 13:05 Ρε παιδιά δεν γαμαει η βιολογία? 2 μαθήματα έχουμε κάνει και ήδη κάνουμε ενδιαφέροντα πράγματα! Από ό,τι έχω καταλάβει βέβαια έχει πολύ δύσκολες ερωτήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:28 Ο Greysanatomy: #471 26-06-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Ρε παιδιά δεν γαμαει η βιολογία? 2 μαθήματα έχουμε κάνει και ήδη κάνουμε ενδιαφέροντα πράγματα! Από ό,τι έχω καταλάβει βέβαια έχει πολύ δύσκολες ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:40 Η Κατερίνα*22: #472 26-06-14 13:40 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Εμενα μου ειπε ο καθηγητής οτι οι παρενθέσεις είναί προαιρετικές ,δεν χρειάζεται να τις μαθεις αλλα καλο ειναι να τις ξερεις στο περιπου για να μπορεις να τοποθετείσαι σε χρονολογικο πλαισιο καλύτερά στις απαντήσεις σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sipty Νεοφερμένο μέλος Ο Sipty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:40 Ο Sipty έγραψε: #473 26-06-14 13:40 Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:43 Η meetmeinmontauk: #474 26-06-14 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Sipty: Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Η επισημη υλη θα ανακοινωθει απο το Υπουργειο,λογικα αργοτερα. Συνηθως δεν αλλαζουν πολλα, μικρες ή και καθολου αλλαγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:44 Η Emilouko έγραψε: #475 26-06-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:46 Η meetmeinmontauk: #476 26-06-14 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Click για ανάπτυξη... ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Η Emilouko έγραψε: #477 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά πες με ανώμαλη αλλά διαβάζοντας το θέμα με πιάνει μια περίεργη νοσταλγία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Ο vasilakis13: #478 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Greysanatomy: Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Click για ανάπτυξη... Μας είπε και τι έχουμε γενικά στην ύλη στην βιολογία και ππρωθηκα ακόμα περισσότερο! Έχει κάτι ερωτήσεις πάντως που αν και δεν είναι τρομερα δύσκολες δε σου έρχεται η απάντηση. .. Χημεία όντως δεν ενθουσιαστηκα για την ώρα. Δέντρα πάντως που είχα κάνει πέρυσι είναι όντως τέλεια! Μαθηματικά και συναρτήσεις και μιγαδικοι μου αρέσουν, οπότε δεν έχω θέμα Φυσική ενδιαφέρουσα θα έλεγα στις ταλαντώσεις, περιμένω όμως τα στερεά Γενικά πάντως έχω την εντύπωση ότι β λυκειου και ακόμα περισσότερο στην γ ανεβαίνουμε επίπεδο, κάνουμε σοβαρά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Ο Αντικειμενικός: #479 26-06-14 14:04 Αντε το Σαββατο σταματαω για ιουλιο. Μια χαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:08 Η Peace_ έγραψε: #480 26-06-14 14:08 Παιδιά, προσωπικά με τη βιολογία κατεύθυνσης, πορώθηκα τόσο πολύ, που ενώ πέρσυ ούτε που συζητούσα για βιολογικό, φέτος είναι η δεύτερη επιλογή.. Και οι ασκήσεις του 6ου είναι τέλειες, αν και μερικές σου καίνε το κεφάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά δεν γαμαει η βιολογία? 2 μαθήματα έχουμε κάνει και ήδη κάνουμε ενδιαφέροντα πράγματα! Από ό,τι έχω καταλάβει βέβαια έχει πολύ δύσκολες ερωτήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:28 Ο Greysanatomy: #471 26-06-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Ρε παιδιά δεν γαμαει η βιολογία? 2 μαθήματα έχουμε κάνει και ήδη κάνουμε ενδιαφέροντα πράγματα! Από ό,τι έχω καταλάβει βέβαια έχει πολύ δύσκολες ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:40 Η Κατερίνα*22: #472 26-06-14 13:40 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Εμενα μου ειπε ο καθηγητής οτι οι παρενθέσεις είναί προαιρετικές ,δεν χρειάζεται να τις μαθεις αλλα καλο ειναι να τις ξερεις στο περιπου για να μπορεις να τοποθετείσαι σε χρονολογικο πλαισιο καλύτερά στις απαντήσεις σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sipty Νεοφερμένο μέλος Ο Sipty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:40 Ο Sipty έγραψε: #473 26-06-14 13:40 Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:43 Η meetmeinmontauk: #474 26-06-14 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Sipty: Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Η επισημη υλη θα ανακοινωθει απο το Υπουργειο,λογικα αργοτερα. Συνηθως δεν αλλαζουν πολλα, μικρες ή και καθολου αλλαγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:44 Η Emilouko έγραψε: #475 26-06-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:46 Η meetmeinmontauk: #476 26-06-14 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Click για ανάπτυξη... ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Η Emilouko έγραψε: #477 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά πες με ανώμαλη αλλά διαβάζοντας το θέμα με πιάνει μια περίεργη νοσταλγία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Ο vasilakis13: #478 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Greysanatomy: Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Click για ανάπτυξη... Μας είπε και τι έχουμε γενικά στην ύλη στην βιολογία και ππρωθηκα ακόμα περισσότερο! Έχει κάτι ερωτήσεις πάντως που αν και δεν είναι τρομερα δύσκολες δε σου έρχεται η απάντηση. .. Χημεία όντως δεν ενθουσιαστηκα για την ώρα. Δέντρα πάντως που είχα κάνει πέρυσι είναι όντως τέλεια! Μαθηματικά και συναρτήσεις και μιγαδικοι μου αρέσουν, οπότε δεν έχω θέμα Φυσική ενδιαφέρουσα θα έλεγα στις ταλαντώσεις, περιμένω όμως τα στερεά Γενικά πάντως έχω την εντύπωση ότι β λυκειου και ακόμα περισσότερο στην γ ανεβαίνουμε επίπεδο, κάνουμε σοβαρά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Ο Αντικειμενικός: #479 26-06-14 14:04 Αντε το Σαββατο σταματαω για ιουλιο. Μια χαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:08 Η Peace_ έγραψε: #480 26-06-14 14:08 Παιδιά, προσωπικά με τη βιολογία κατεύθυνσης, πορώθηκα τόσο πολύ, που ενώ πέρσυ ούτε που συζητούσα για βιολογικό, φέτος είναι η δεύτερη επιλογή.. Και οι ασκήσεις του 6ου είναι τέλειες, αν και μερικές σου καίνε το κεφάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Ρε παιδιά δεν γαμαει η βιολογία? 2 μαθήματα έχουμε κάνει και ήδη κάνουμε ενδιαφέροντα πράγματα! Από ό,τι έχω καταλάβει βέβαια έχει πολύ δύσκολες ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:40 Η Κατερίνα*22: #472 26-06-14 13:40 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Εμενα μου ειπε ο καθηγητής οτι οι παρενθέσεις είναί προαιρετικές ,δεν χρειάζεται να τις μαθεις αλλα καλο ειναι να τις ξερεις στο περιπου για να μπορεις να τοποθετείσαι σε χρονολογικο πλαισιο καλύτερά στις απαντήσεις σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sipty Νεοφερμένο μέλος Ο Sipty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:40 Ο Sipty έγραψε: #473 26-06-14 13:40 Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:43 Η meetmeinmontauk: #474 26-06-14 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Sipty: Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Η επισημη υλη θα ανακοινωθει απο το Υπουργειο,λογικα αργοτερα. Συνηθως δεν αλλαζουν πολλα, μικρες ή και καθολου αλλαγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:44 Η Emilouko έγραψε: #475 26-06-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:46 Η meetmeinmontauk: #476 26-06-14 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Click για ανάπτυξη... ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Η Emilouko έγραψε: #477 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά πες με ανώμαλη αλλά διαβάζοντας το θέμα με πιάνει μια περίεργη νοσταλγία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Ο vasilakis13: #478 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Greysanatomy: Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Click για ανάπτυξη... Μας είπε και τι έχουμε γενικά στην ύλη στην βιολογία και ππρωθηκα ακόμα περισσότερο! Έχει κάτι ερωτήσεις πάντως που αν και δεν είναι τρομερα δύσκολες δε σου έρχεται η απάντηση. .. Χημεία όντως δεν ενθουσιαστηκα για την ώρα. Δέντρα πάντως που είχα κάνει πέρυσι είναι όντως τέλεια! Μαθηματικά και συναρτήσεις και μιγαδικοι μου αρέσουν, οπότε δεν έχω θέμα Φυσική ενδιαφέρουσα θα έλεγα στις ταλαντώσεις, περιμένω όμως τα στερεά Γενικά πάντως έχω την εντύπωση ότι β λυκειου και ακόμα περισσότερο στην γ ανεβαίνουμε επίπεδο, κάνουμε σοβαρά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Ο Αντικειμενικός: #479 26-06-14 14:04 Αντε το Σαββατο σταματαω για ιουλιο. Μια χαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:08 Η Peace_ έγραψε: #480 26-06-14 14:08 Παιδιά, προσωπικά με τη βιολογία κατεύθυνσης, πορώθηκα τόσο πολύ, που ενώ πέρσυ ούτε που συζητούσα για βιολογικό, φέτος είναι η δεύτερη επιλογή.. Και οι ασκήσεις του 6ου είναι τέλειες, αν και μερικές σου καίνε το κεφάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Εμενα μου ειπε ο καθηγητής οτι οι παρενθέσεις είναί προαιρετικές ,δεν χρειάζεται να τις μαθεις αλλα καλο ειναι να τις ξερεις στο περιπου για να μπορεις να τοποθετείσαι σε χρονολογικο πλαισιο καλύτερά στις απαντήσεις σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sipty Νεοφερμένο μέλος Ο Sipty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:40 Ο Sipty έγραψε: #473 26-06-14 13:40 Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:43 Η meetmeinmontauk: #474 26-06-14 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Sipty: Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Η επισημη υλη θα ανακοινωθει απο το Υπουργειο,λογικα αργοτερα. Συνηθως δεν αλλαζουν πολλα, μικρες ή και καθολου αλλαγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:44 Η Emilouko έγραψε: #475 26-06-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:46 Η meetmeinmontauk: #476 26-06-14 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Click για ανάπτυξη... ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Η Emilouko έγραψε: #477 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά πες με ανώμαλη αλλά διαβάζοντας το θέμα με πιάνει μια περίεργη νοσταλγία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Ο vasilakis13: #478 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Greysanatomy: Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Click για ανάπτυξη... Μας είπε και τι έχουμε γενικά στην ύλη στην βιολογία και ππρωθηκα ακόμα περισσότερο! Έχει κάτι ερωτήσεις πάντως που αν και δεν είναι τρομερα δύσκολες δε σου έρχεται η απάντηση. .. Χημεία όντως δεν ενθουσιαστηκα για την ώρα. Δέντρα πάντως που είχα κάνει πέρυσι είναι όντως τέλεια! Μαθηματικά και συναρτήσεις και μιγαδικοι μου αρέσουν, οπότε δεν έχω θέμα Φυσική ενδιαφέρουσα θα έλεγα στις ταλαντώσεις, περιμένω όμως τα στερεά Γενικά πάντως έχω την εντύπωση ότι β λυκειου και ακόμα περισσότερο στην γ ανεβαίνουμε επίπεδο, κάνουμε σοβαρά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Ο Αντικειμενικός: #479 26-06-14 14:04 Αντε το Σαββατο σταματαω για ιουλιο. Μια χαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:08 Η Peace_ έγραψε: #480 26-06-14 14:08 Παιδιά, προσωπικά με τη βιολογία κατεύθυνσης, πορώθηκα τόσο πολύ, που ενώ πέρσυ ούτε που συζητούσα για βιολογικό, φέτος είναι η δεύτερη επιλογή.. Και οι ασκήσεις του 6ου είναι τέλειες, αν και μερικές σου καίνε το κεφάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:43 Η meetmeinmontauk: #474 26-06-14 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Sipty: Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Η επισημη υλη θα ανακοινωθει απο το Υπουργειο,λογικα αργοτερα. Συνηθως δεν αλλαζουν πολλα, μικρες ή και καθολου αλλαγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:44 Η Emilouko έγραψε: #475 26-06-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:46 Η meetmeinmontauk: #476 26-06-14 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Click για ανάπτυξη... ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Η Emilouko έγραψε: #477 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά πες με ανώμαλη αλλά διαβάζοντας το θέμα με πιάνει μια περίεργη νοσταλγία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Ο vasilakis13: #478 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Greysanatomy: Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Click για ανάπτυξη... Μας είπε και τι έχουμε γενικά στην ύλη στην βιολογία και ππρωθηκα ακόμα περισσότερο! Έχει κάτι ερωτήσεις πάντως που αν και δεν είναι τρομερα δύσκολες δε σου έρχεται η απάντηση. .. Χημεία όντως δεν ενθουσιαστηκα για την ώρα. Δέντρα πάντως που είχα κάνει πέρυσι είναι όντως τέλεια! Μαθηματικά και συναρτήσεις και μιγαδικοι μου αρέσουν, οπότε δεν έχω θέμα Φυσική ενδιαφέρουσα θα έλεγα στις ταλαντώσεις, περιμένω όμως τα στερεά Γενικά πάντως έχω την εντύπωση ότι β λυκειου και ακόμα περισσότερο στην γ ανεβαίνουμε επίπεδο, κάνουμε σοβαρά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Ο Αντικειμενικός: #479 26-06-14 14:04 Αντε το Σαββατο σταματαω για ιουλιο. Μια χαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:08 Η Peace_ έγραψε: #480 26-06-14 14:08 Παιδιά, προσωπικά με τη βιολογία κατεύθυνσης, πορώθηκα τόσο πολύ, που ενώ πέρσυ ούτε που συζητούσα για βιολογικό, φέτος είναι η δεύτερη επιλογή.. Και οι ασκήσεις του 6ου είναι τέλειες, αν και μερικές σου καίνε το κεφάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sipty: Παιδιά ερώτηση. Η ύλη των πανελληνίων του 2014 είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2015 ή υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές? Ρωτάω για θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Η επισημη υλη θα ανακοινωθει απο το Υπουργειο,λογικα αργοτερα. Συνηθως δεν αλλαζουν πολλα, μικρες ή και καθολου αλλαγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:44 Η Emilouko έγραψε: #475 26-06-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:46 Η meetmeinmontauk: #476 26-06-14 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Click για ανάπτυξη... ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Η Emilouko έγραψε: #477 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά πες με ανώμαλη αλλά διαβάζοντας το θέμα με πιάνει μια περίεργη νοσταλγία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Ο vasilakis13: #478 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Greysanatomy: Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Click για ανάπτυξη... Μας είπε και τι έχουμε γενικά στην ύλη στην βιολογία και ππρωθηκα ακόμα περισσότερο! Έχει κάτι ερωτήσεις πάντως που αν και δεν είναι τρομερα δύσκολες δε σου έρχεται η απάντηση. .. Χημεία όντως δεν ενθουσιαστηκα για την ώρα. Δέντρα πάντως που είχα κάνει πέρυσι είναι όντως τέλεια! Μαθηματικά και συναρτήσεις και μιγαδικοι μου αρέσουν, οπότε δεν έχω θέμα Φυσική ενδιαφέρουσα θα έλεγα στις ταλαντώσεις, περιμένω όμως τα στερεά Γενικά πάντως έχω την εντύπωση ότι β λυκειου και ακόμα περισσότερο στην γ ανεβαίνουμε επίπεδο, κάνουμε σοβαρά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Ο Αντικειμενικός: #479 26-06-14 14:04 Αντε το Σαββατο σταματαω για ιουλιο. Μια χαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:08 Η Peace_ έγραψε: #480 26-06-14 14:08 Παιδιά, προσωπικά με τη βιολογία κατεύθυνσης, πορώθηκα τόσο πολύ, που ενώ πέρσυ ούτε που συζητούσα για βιολογικό, φέτος είναι η δεύτερη επιλογή.. Και οι ασκήσεις του 6ου είναι τέλειες, αν και μερικές σου καίνε το κεφάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είδα τις εισαγωγές στα αρχαία κατεύθυνσης και μ' έπιασε κατάθλιψη Είδα και την ιστορία κατεύθυνσης και... ασ'τα να πάνε Κάθε σειρά και ημερομηνία Click για ανάπτυξη... Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:46 Η meetmeinmontauk: #476 26-06-14 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Click για ανάπτυξη... ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Η Emilouko έγραψε: #477 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά πες με ανώμαλη αλλά διαβάζοντας το θέμα με πιάνει μια περίεργη νοσταλγία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Ο vasilakis13: #478 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Greysanatomy: Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Click για ανάπτυξη... Μας είπε και τι έχουμε γενικά στην ύλη στην βιολογία και ππρωθηκα ακόμα περισσότερο! Έχει κάτι ερωτήσεις πάντως που αν και δεν είναι τρομερα δύσκολες δε σου έρχεται η απάντηση. .. Χημεία όντως δεν ενθουσιαστηκα για την ώρα. Δέντρα πάντως που είχα κάνει πέρυσι είναι όντως τέλεια! Μαθηματικά και συναρτήσεις και μιγαδικοι μου αρέσουν, οπότε δεν έχω θέμα Φυσική ενδιαφέρουσα θα έλεγα στις ταλαντώσεις, περιμένω όμως τα στερεά Γενικά πάντως έχω την εντύπωση ότι β λυκειου και ακόμα περισσότερο στην γ ανεβαίνουμε επίπεδο, κάνουμε σοβαρά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Ο Αντικειμενικός: #479 26-06-14 14:04 Αντε το Σαββατο σταματαω για ιουλιο. Μια χαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:08 Η Peace_ έγραψε: #480 26-06-14 14:08 Παιδιά, προσωπικά με τη βιολογία κατεύθυνσης, πορώθηκα τόσο πολύ, που ενώ πέρσυ ούτε που συζητούσα για βιολογικό, φέτος είναι η δεύτερη επιλογή.. Και οι ασκήσεις του 6ου είναι τέλειες, αν και μερικές σου καίνε το κεφάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαλάρωσε. Σιγά σιγά... Βάλε πρόγραμμα.Εγώ εισαγωγή έβγαζα 2-3 σελίδες κάθε φορά. Ιστορία το πήγαινα μάθημα- μάθημα.Σε κάποια φρο τους έδιναν όλη την ενότητα μαζί. Όπως βολεύεσαι.Ψυχραιμία πάνω απ' όλα. Click για ανάπτυξη... ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Η Emilouko έγραψε: #477 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά πες με ανώμαλη αλλά διαβάζοντας το θέμα με πιάνει μια περίεργη νοσταλγία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Ο vasilakis13: #478 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Greysanatomy: Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Click για ανάπτυξη... Μας είπε και τι έχουμε γενικά στην ύλη στην βιολογία και ππρωθηκα ακόμα περισσότερο! Έχει κάτι ερωτήσεις πάντως που αν και δεν είναι τρομερα δύσκολες δε σου έρχεται η απάντηση. .. Χημεία όντως δεν ενθουσιαστηκα για την ώρα. Δέντρα πάντως που είχα κάνει πέρυσι είναι όντως τέλεια! Μαθηματικά και συναρτήσεις και μιγαδικοι μου αρέσουν, οπότε δεν έχω θέμα Φυσική ενδιαφέρουσα θα έλεγα στις ταλαντώσεις, περιμένω όμως τα στερεά Γενικά πάντως έχω την εντύπωση ότι β λυκειου και ακόμα περισσότερο στην γ ανεβαίνουμε επίπεδο, κάνουμε σοβαρά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Ο Αντικειμενικός: #479 26-06-14 14:04 Αντε το Σαββατο σταματαω για ιουλιο. Μια χαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:08 Η Peace_ έγραψε: #480 26-06-14 14:08 Παιδιά, προσωπικά με τη βιολογία κατεύθυνσης, πορώθηκα τόσο πολύ, που ενώ πέρσυ ούτε που συζητούσα για βιολογικό, φέτος είναι η δεύτερη επιλογή.. Και οι ασκήσεις του 6ου είναι τέλειες, αν και μερικές σου καίνε το κεφάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ποσο θα μου λειψει αυτο το πελαγωμα με τον μεγαλο αυτο ογκο της υλης........... ( ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά πες με ανώμαλη αλλά διαβάζοντας το θέμα με πιάνει μια περίεργη νοσταλγία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 13:53 Ο vasilakis13: #478 26-06-14 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Greysanatomy: Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Click για ανάπτυξη... Μας είπε και τι έχουμε γενικά στην ύλη στην βιολογία και ππρωθηκα ακόμα περισσότερο! Έχει κάτι ερωτήσεις πάντως που αν και δεν είναι τρομερα δύσκολες δε σου έρχεται η απάντηση. .. Χημεία όντως δεν ενθουσιαστηκα για την ώρα. Δέντρα πάντως που είχα κάνει πέρυσι είναι όντως τέλεια! Μαθηματικά και συναρτήσεις και μιγαδικοι μου αρέσουν, οπότε δεν έχω θέμα Φυσική ενδιαφέρουσα θα έλεγα στις ταλαντώσεις, περιμένω όμως τα στερεά Γενικά πάντως έχω την εντύπωση ότι β λυκειου και ακόμα περισσότερο στην γ ανεβαίνουμε επίπεδο, κάνουμε σοβαρά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Ο Αντικειμενικός: #479 26-06-14 14:04 Αντε το Σαββατο σταματαω για ιουλιο. Μια χαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:08 Η Peace_ έγραψε: #480 26-06-14 14:08 Παιδιά, προσωπικά με τη βιολογία κατεύθυνσης, πορώθηκα τόσο πολύ, που ενώ πέρσυ ούτε που συζητούσα για βιολογικό, φέτος είναι η δεύτερη επιλογή.. Και οι ασκήσεις του 6ου είναι τέλειες, αν και μερικές σου καίνε το κεφάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Greysanatomy: Πέρα από την αποστήθιση η Βιολογία είναι μακράν η πιο ωραία βιολογία που διδάσκεται στο σχολείο από τότε που την ξεκινήσαμε...Οι ασκήσεις είναι σκέτη πώρωση εγώ λάτρευα ασκήσεις 2ου και Μέντελ...Οι μεταλλάξεις έχουν φοβερό ενδιαφέρον και πάνω στο θέμα του καρκίνου...Βέβαια υπάρχει το απάλευτο για μένα κομμάτι της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος .....Και η χημεία ξεκινάει λίγο υποτονικά αλλά η οργανική τα ΣΠΑΕΙ ... με δέντρα οργανικής.....Πέρα από την δυσκολία και τα μαθηματικά έχουν φοβερή ύλη μόνο οι μιγαδικοί μου την έσπαγαν αλλά και η φυσική με το λατρεμένο μου στερεό Click για ανάπτυξη... Μας είπε και τι έχουμε γενικά στην ύλη στην βιολογία και ππρωθηκα ακόμα περισσότερο! Έχει κάτι ερωτήσεις πάντως που αν και δεν είναι τρομερα δύσκολες δε σου έρχεται η απάντηση. .. Χημεία όντως δεν ενθουσιαστηκα για την ώρα. Δέντρα πάντως που είχα κάνει πέρυσι είναι όντως τέλεια! Μαθηματικά και συναρτήσεις και μιγαδικοι μου αρέσουν, οπότε δεν έχω θέμα Φυσική ενδιαφέρουσα θα έλεγα στις ταλαντώσεις, περιμένω όμως τα στερεά Γενικά πάντως έχω την εντύπωση ότι β λυκειου και ακόμα περισσότερο στην γ ανεβαίνουμε επίπεδο, κάνουμε σοβαρά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Ο Αντικειμενικός: #479 26-06-14 14:04 Αντε το Σαββατο σταματαω για ιουλιο. Μια χαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:08 Η Peace_ έγραψε: #480 26-06-14 14:08 Παιδιά, προσωπικά με τη βιολογία κατεύθυνσης, πορώθηκα τόσο πολύ, που ενώ πέρσυ ούτε που συζητούσα για βιολογικό, φέτος είναι η δεύτερη επιλογή.. Και οι ασκήσεις του 6ου είναι τέλειες, αν και μερικές σου καίνε το κεφάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αντε το Σαββατο σταματαω για ιουλιο. Μια χαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 14:08 Η Peace_ έγραψε: #480 26-06-14 14:08 Παιδιά, προσωπικά με τη βιολογία κατεύθυνσης, πορώθηκα τόσο πολύ, που ενώ πέρσυ ούτε που συζητούσα για βιολογικό, φέτος είναι η δεύτερη επιλογή.. Και οι ασκήσεις του 6ου είναι τέλειες, αν και μερικές σου καίνε το κεφάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδιά, προσωπικά με τη βιολογία κατεύθυνσης, πορώθηκα τόσο πολύ, που ενώ πέρσυ ούτε που συζητούσα για βιολογικό, φέτος είναι η δεύτερη επιλογή.. Και οι ασκήσεις του 6ου είναι τέλειες, αν και μερικές σου καίνε το κεφάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.