meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 19:06 Η meetmeinmontauk: #7.361 29-06-14 19:06 Αρχική Δημοσίευση από intefina: Αναρτούνε σε κάθε σχολείο σε κάποιο εμφανές σημείο (συνήθως πίνακα ανακοινώσεων ή τζάμι) φωτοτυπίες (να το πω) με τα ονόματα των υποψηφίων ανά κατεύθυνση και δίπλα τους βαθμούς σε κάθε μάθημα κατεύθυνσης..οι βαθμοί της έκθεσης και των επιλεγόμενων μαθημάτων είναι σε ξεχωριστές φωτοτυπίες με τον ίδιο τρόπο, με αλφαβητική σειρά όλους τους μαθητές..Τουλάχιστον στο δικό μου σχολείο έτσι γίνεται..δε νομίζω να γίνεται διαφορετικά στα υπόλοιπα Κάπου διάβασα ότι δε θα ανακοινωθούν την ίδια ώρα σε όλα τα σχολεία..θυμάμαι νομίζω ότι στα νησιά θα αργήσουν να φτάσουν περισσότερο από οπουδήποτε αλλού..αν κάνω λάθος διορθώστε με ή συμπληρώστε κάτι που παρέλειψα Click για ανάπτυξη... μη λες τετοια και μενω και σε νησι Αρχική Δημοσίευση από methexys: Το μηχανογραφικό μπορούμε να το συμπληρώσουμε μέχρι τις 14/7; Click για ανάπτυξη... ακριβως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 19:07 Ο DumeNuke έγραψε: #7.362 29-06-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Το μηχανογραφικό μπορούμε να το συμπληρώσουμε μέχρι τις 14/7; Click για ανάπτυξη... yp Για την ώρα το αποθηκεύεις πρόχειρα. Μόλις βγουν τα αποτελέσματα μπορείς να το οριστικοποιήσεις. Και η λήξη της προθεσμίας υποβολής (οριστικοποίησης) είναι 14 Ιουλίου. Προσοχή: Πρέπει να γίνει οριστική αποθήκευση. Αν υπάρχει μόνο σε προσωρινή μορφή δεν θα ληφθεί υπόψιν και θα είναι σαν να μην έχει γίνει καθόλου το μηχανιγραφικό. Κοινώς, και του χρόνου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 19:08 Ο blackorgrey: #7.363 29-06-14 19:08 Αρχική Δημοσίευση από intefina: Αναρτούνε σε κάθε σχολείο σε κάποιο εμφανές σημείο (συνήθως πίνακα ανακοινώσεων ή τζάμι) φωτοτυπίες (να το πω) με τα ονόματα των υποψηφίων ανά κατεύθυνση και δίπλα τους βαθμούς σε κάθε μάθημα κατεύθυνσης..οι βαθμοί της έκθεσης και των επιλεγόμενων μαθημάτων είναι σε ξεχωριστές φωτοτυπίες με τον ίδιο τρόπο, με αλφαβητική σειρά όλους τους μαθητές..Τουλάχιστον στο δικό μου σχολείο έτσι γίνεται..δε νομίζω να γίνεται διαφορετικά στα υπόλοιπα Κάπου διάβασα ότι δε θα ανακοινωθούν την ίδια ώρα σε όλα τα σχολεία..θυμάμαι νομίζω ότι στα νησιά θα αργήσουν να φτάσουν περισσότερο από οπουδήποτε αλλού..αν κάνω λάθος διορθώστε με ή συμπληρώστε κάτι που παρέλειψα Click για ανάπτυξη... Εμάς δεν κάνουν έτσι απλά κολλάνε σε έναν τοίχο φωτοτυπίες για κάθε μάθημα στις οποίες υπάρχουν τα ονόματα των μαθητών και δίπλα ο βαθμός τους .Δηλαδή έχουμε καμιά 20αριά τέτοιες φωτοτυπίες.Αυτό που λες είναι πολύ πιο οργανωμένο και δεν νομίζο να γίνεται στα περισσότερα σχολεία.Το πιο συνηθισμένο θα είναι να περάσεις από 40 χαρτιά μέχρι να βρεις τα μαθήματα που έδωσες και το όνομα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 19:10 Η meetmeinmontauk: #7.364 29-06-14 19:10 Μπηκα να ριξω μια ματι στο μηχανογραφικο και εβγαλε αυτο: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 19:24 Η sparkling: #7.365 29-06-14 19:24 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Μπηκα να ριξω μια ματι στο μηχανογραφικο και εβγαλε αυτο: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Click για ανάπτυξη... και εμενα μου το εβγαλε αυτο ... συνηθως οταν πεφτει ο σερβερ λεει εκτος λειτουργιας τωρα αυτο δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Η methexys έγραψε: #7.366 29-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Αν υπάρχει μόνο σε προσωρινή μορφή δεν θα ληφθεί υπόψιν και θα είναι σαν να μην έχει γίνει καθόλου το μηχανιγραφικό. Κοινώς, και του χρόνου..... Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να το πάθεις αυτό... Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Μπηκα να ριξω μια ματι στο μηχανογραφικο και εβγαλε αυτο: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Click για ανάπτυξη... Και εμένα αυτό μου βγάζει. Άρχισαν να πέφτουν από τώρα οι servers; Tέλεια Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Θα είναι ψυχοφθόρο αυτό με τους βαθμούς στο χαρτί. Φανταστείτε ο από κάτω να εχει γράψει 10 κ να το μπερδέψετε με το δικό σας. Εγω θα λιποθυμήσω αν γίνει κατι τέτοιο :Ρ . Πόσο μαλλον αν είναι δικός μου ο βαθμός. Click για ανάπτυξη... Χαχα! Αχ,ελπίζω, αν δω κανέναν χαμηλό βαθμό εκεί που δεν το περιμένω,να το πάρω ψύχραιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 20:40 Η KeepDreaming!: #7.367 29-06-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Μπηκα να ριξω μια ματι στο μηχανογραφικο και εβγαλε αυτο: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λέει ότι για σήμερα η σελίδα είναι υπό κατασκευή και για το λόγο αυτό δε λειτουργεί..Και σήμερα μου ήρθε η όρξη να κάνω το πρόχειρο!Αμάν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 21:02 Ο Hephaestus: #7.368 29-06-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Εμένα μου λέει ότι για σήμερα η σελίδα είναι υπό κατασκευή και για το λόγο αυτό δε λειτουργεί..Και σήμερα μου ήρθε η όρξη να κάνω το πρόχειρο!Αμάν! Click για ανάπτυξη... Και εγω μπηκα να κανει προχειρα το μηχανογραφικο, αλλαα... Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ναι και μετα μπαινεις στον ιντερνετ σε εναν υπολιστη μοριων και υπολογιζεις τα μορια σου. Δεν ξερω αν ανακοινωνονται την ιδια ωρα παντως κατα τις 11 ακουσα πως θα βγουν... Ειναι σιγουρο οτι θα βγουν την Τριτη ή θα μας τρολλαρουν την ωρα που θα παμε σχολειο και θα πουν: "ελατε αυριο" ? Click για ανάπτυξη... οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2014 niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η niek έγραψε: #7.369 29-06-14 22:22 οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος.[/QUOTE] Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο Guest 824270: #7.370 29-06-14 22:36 Αρχική Δημοσίευση από niek: οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα [/QUOTE] Λες και δεν μπορεις να τα υπολογισεις μονη σου. Παιδες, βαλτε και εμενα στο τσατ, σε περιπτωση που κανω ντου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:37 Η methexys έγραψε: #7.371 29-06-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από niek: Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα Click για ανάπτυξη... Για το σχέδιο συγκεκριμένα, αθροίζεις τους βαθμούς και πολλαπλασιάζεις με 100 νομίζω. Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για εσένα λόγω κατεύθυνσης... Χρύσα,ε,εντάξει,έχεις μια σιγουριά παραπάνω αν το δεις σε έναν υπολογιστή μορίων. Φοβάμαι μην τα υπολογίζω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:39 Η meetmeinmontauk: #7.372 29-06-14 22:39 Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθουν την Τριτη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:43 Ο notis_19 έγραψε: #7.373 29-06-14 22:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθουν την Τριτη?? Click για ανάπτυξη... Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:47 Η meetmeinmontauk: #7.374 29-06-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο ειναι το λιγοτερο... παρε τηλ. στο σχολειο και ρωτα... κι αν δεν σου πουν με σιγουρια, περνα κατα τις 11, περιπου τοτε θ' ανακοινωθουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 23:20 Η Peace_ έγραψε: #7.375 29-06-14 23:20 Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:13 Ο Hephaestus: #7.376 30-06-14 03:13 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Click για ανάπτυξη... Ουτε εγωω...αντε να βγουν...θα μας φυγει ενα τεραστιο βαρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:22 Η Emilouko έγραψε: #7.377 30-06-14 03:22 Εμένα σήμερα κατέβηκαν οι φίλοι μου που τέλειωσαν την εξεταστική, έπαιζε κ η εθνική και δεν το σκεφτόμουν τόσο Μια ψυχή που 'ναι να βγει ας βγει... 1 μέρα ακόμη και θα ξέρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:26 Ο Chris1993: #7.378 30-06-14 03:26 Υπομονή παιδιά, γύρω στις 30 ώρες έμειναν! Να κάνετε καλό μηχανογραφικό όμως, σαν να έχετε 19.999 μόρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:23 Η Alireza έγραψε: #7.379 30-06-14 09:23 Περίπου 26 ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:51 Ο nPb έγραψε: #7.380 30-06-14 09:51 Καλά αποτελέσματα! ...Φυσικά, να ξέρετε ότι τίποτα δεν χάθηκε αν δεν γράψατε βαθμούς που αναμένατε. Η ζωή συνεχίζεται με όμορφες εκπλήξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από intefina: Αναρτούνε σε κάθε σχολείο σε κάποιο εμφανές σημείο (συνήθως πίνακα ανακοινώσεων ή τζάμι) φωτοτυπίες (να το πω) με τα ονόματα των υποψηφίων ανά κατεύθυνση και δίπλα τους βαθμούς σε κάθε μάθημα κατεύθυνσης..οι βαθμοί της έκθεσης και των επιλεγόμενων μαθημάτων είναι σε ξεχωριστές φωτοτυπίες με τον ίδιο τρόπο, με αλφαβητική σειρά όλους τους μαθητές..Τουλάχιστον στο δικό μου σχολείο έτσι γίνεται..δε νομίζω να γίνεται διαφορετικά στα υπόλοιπα Κάπου διάβασα ότι δε θα ανακοινωθούν την ίδια ώρα σε όλα τα σχολεία..θυμάμαι νομίζω ότι στα νησιά θα αργήσουν να φτάσουν περισσότερο από οπουδήποτε αλλού..αν κάνω λάθος διορθώστε με ή συμπληρώστε κάτι που παρέλειψα Click για ανάπτυξη... μη λες τετοια και μενω και σε νησι Αρχική Δημοσίευση από methexys: Το μηχανογραφικό μπορούμε να το συμπληρώσουμε μέχρι τις 14/7; Click για ανάπτυξη... ακριβως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 19:07 Ο DumeNuke έγραψε: #7.362 29-06-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Το μηχανογραφικό μπορούμε να το συμπληρώσουμε μέχρι τις 14/7; Click για ανάπτυξη... yp Για την ώρα το αποθηκεύεις πρόχειρα. Μόλις βγουν τα αποτελέσματα μπορείς να το οριστικοποιήσεις. Και η λήξη της προθεσμίας υποβολής (οριστικοποίησης) είναι 14 Ιουλίου. Προσοχή: Πρέπει να γίνει οριστική αποθήκευση. Αν υπάρχει μόνο σε προσωρινή μορφή δεν θα ληφθεί υπόψιν και θα είναι σαν να μην έχει γίνει καθόλου το μηχανιγραφικό. Κοινώς, και του χρόνου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 19:08 Ο blackorgrey: #7.363 29-06-14 19:08 Αρχική Δημοσίευση από intefina: Αναρτούνε σε κάθε σχολείο σε κάποιο εμφανές σημείο (συνήθως πίνακα ανακοινώσεων ή τζάμι) φωτοτυπίες (να το πω) με τα ονόματα των υποψηφίων ανά κατεύθυνση και δίπλα τους βαθμούς σε κάθε μάθημα κατεύθυνσης..οι βαθμοί της έκθεσης και των επιλεγόμενων μαθημάτων είναι σε ξεχωριστές φωτοτυπίες με τον ίδιο τρόπο, με αλφαβητική σειρά όλους τους μαθητές..Τουλάχιστον στο δικό μου σχολείο έτσι γίνεται..δε νομίζω να γίνεται διαφορετικά στα υπόλοιπα Κάπου διάβασα ότι δε θα ανακοινωθούν την ίδια ώρα σε όλα τα σχολεία..θυμάμαι νομίζω ότι στα νησιά θα αργήσουν να φτάσουν περισσότερο από οπουδήποτε αλλού..αν κάνω λάθος διορθώστε με ή συμπληρώστε κάτι που παρέλειψα Click για ανάπτυξη... Εμάς δεν κάνουν έτσι απλά κολλάνε σε έναν τοίχο φωτοτυπίες για κάθε μάθημα στις οποίες υπάρχουν τα ονόματα των μαθητών και δίπλα ο βαθμός τους .Δηλαδή έχουμε καμιά 20αριά τέτοιες φωτοτυπίες.Αυτό που λες είναι πολύ πιο οργανωμένο και δεν νομίζο να γίνεται στα περισσότερα σχολεία.Το πιο συνηθισμένο θα είναι να περάσεις από 40 χαρτιά μέχρι να βρεις τα μαθήματα που έδωσες και το όνομα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 19:10 Η meetmeinmontauk: #7.364 29-06-14 19:10 Μπηκα να ριξω μια ματι στο μηχανογραφικο και εβγαλε αυτο: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 19:24 Η sparkling: #7.365 29-06-14 19:24 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Μπηκα να ριξω μια ματι στο μηχανογραφικο και εβγαλε αυτο: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Click για ανάπτυξη... και εμενα μου το εβγαλε αυτο ... συνηθως οταν πεφτει ο σερβερ λεει εκτος λειτουργιας τωρα αυτο δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Η methexys έγραψε: #7.366 29-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Αν υπάρχει μόνο σε προσωρινή μορφή δεν θα ληφθεί υπόψιν και θα είναι σαν να μην έχει γίνει καθόλου το μηχανιγραφικό. Κοινώς, και του χρόνου..... Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να το πάθεις αυτό... Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Μπηκα να ριξω μια ματι στο μηχανογραφικο και εβγαλε αυτο: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Click για ανάπτυξη... Και εμένα αυτό μου βγάζει. Άρχισαν να πέφτουν από τώρα οι servers; Tέλεια Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Θα είναι ψυχοφθόρο αυτό με τους βαθμούς στο χαρτί. Φανταστείτε ο από κάτω να εχει γράψει 10 κ να το μπερδέψετε με το δικό σας. Εγω θα λιποθυμήσω αν γίνει κατι τέτοιο :Ρ . Πόσο μαλλον αν είναι δικός μου ο βαθμός. Click για ανάπτυξη... Χαχα! Αχ,ελπίζω, αν δω κανέναν χαμηλό βαθμό εκεί που δεν το περιμένω,να το πάρω ψύχραιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 20:40 Η KeepDreaming!: #7.367 29-06-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Μπηκα να ριξω μια ματι στο μηχανογραφικο και εβγαλε αυτο: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λέει ότι για σήμερα η σελίδα είναι υπό κατασκευή και για το λόγο αυτό δε λειτουργεί..Και σήμερα μου ήρθε η όρξη να κάνω το πρόχειρο!Αμάν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 21:02 Ο Hephaestus: #7.368 29-06-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Εμένα μου λέει ότι για σήμερα η σελίδα είναι υπό κατασκευή και για το λόγο αυτό δε λειτουργεί..Και σήμερα μου ήρθε η όρξη να κάνω το πρόχειρο!Αμάν! Click για ανάπτυξη... Και εγω μπηκα να κανει προχειρα το μηχανογραφικο, αλλαα... Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ναι και μετα μπαινεις στον ιντερνετ σε εναν υπολιστη μοριων και υπολογιζεις τα μορια σου. Δεν ξερω αν ανακοινωνονται την ιδια ωρα παντως κατα τις 11 ακουσα πως θα βγουν... Ειναι σιγουρο οτι θα βγουν την Τριτη ή θα μας τρολλαρουν την ωρα που θα παμε σχολειο και θα πουν: "ελατε αυριο" ? Click για ανάπτυξη... οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2014 niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η niek έγραψε: #7.369 29-06-14 22:22 οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος.[/QUOTE] Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο Guest 824270: #7.370 29-06-14 22:36 Αρχική Δημοσίευση από niek: οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα [/QUOTE] Λες και δεν μπορεις να τα υπολογισεις μονη σου. Παιδες, βαλτε και εμενα στο τσατ, σε περιπτωση που κανω ντου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:37 Η methexys έγραψε: #7.371 29-06-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από niek: Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα Click για ανάπτυξη... Για το σχέδιο συγκεκριμένα, αθροίζεις τους βαθμούς και πολλαπλασιάζεις με 100 νομίζω. Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για εσένα λόγω κατεύθυνσης... Χρύσα,ε,εντάξει,έχεις μια σιγουριά παραπάνω αν το δεις σε έναν υπολογιστή μορίων. Φοβάμαι μην τα υπολογίζω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:39 Η meetmeinmontauk: #7.372 29-06-14 22:39 Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθουν την Τριτη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:43 Ο notis_19 έγραψε: #7.373 29-06-14 22:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθουν την Τριτη?? Click για ανάπτυξη... Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:47 Η meetmeinmontauk: #7.374 29-06-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο ειναι το λιγοτερο... παρε τηλ. στο σχολειο και ρωτα... κι αν δεν σου πουν με σιγουρια, περνα κατα τις 11, περιπου τοτε θ' ανακοινωθουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 23:20 Η Peace_ έγραψε: #7.375 29-06-14 23:20 Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:13 Ο Hephaestus: #7.376 30-06-14 03:13 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Click για ανάπτυξη... Ουτε εγωω...αντε να βγουν...θα μας φυγει ενα τεραστιο βαρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:22 Η Emilouko έγραψε: #7.377 30-06-14 03:22 Εμένα σήμερα κατέβηκαν οι φίλοι μου που τέλειωσαν την εξεταστική, έπαιζε κ η εθνική και δεν το σκεφτόμουν τόσο Μια ψυχή που 'ναι να βγει ας βγει... 1 μέρα ακόμη και θα ξέρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:26 Ο Chris1993: #7.378 30-06-14 03:26 Υπομονή παιδιά, γύρω στις 30 ώρες έμειναν! Να κάνετε καλό μηχανογραφικό όμως, σαν να έχετε 19.999 μόρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:23 Η Alireza έγραψε: #7.379 30-06-14 09:23 Περίπου 26 ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:51 Ο nPb έγραψε: #7.380 30-06-14 09:51 Καλά αποτελέσματα! ...Φυσικά, να ξέρετε ότι τίποτα δεν χάθηκε αν δεν γράψατε βαθμούς που αναμένατε. Η ζωή συνεχίζεται με όμορφες εκπλήξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Το μηχανογραφικό μπορούμε να το συμπληρώσουμε μέχρι τις 14/7; Click για ανάπτυξη... yp Για την ώρα το αποθηκεύεις πρόχειρα. Μόλις βγουν τα αποτελέσματα μπορείς να το οριστικοποιήσεις. Και η λήξη της προθεσμίας υποβολής (οριστικοποίησης) είναι 14 Ιουλίου. Προσοχή: Πρέπει να γίνει οριστική αποθήκευση. Αν υπάρχει μόνο σε προσωρινή μορφή δεν θα ληφθεί υπόψιν και θα είναι σαν να μην έχει γίνει καθόλου το μηχανιγραφικό. Κοινώς, και του χρόνου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 19:08 Ο blackorgrey: #7.363 29-06-14 19:08 Αρχική Δημοσίευση από intefina: Αναρτούνε σε κάθε σχολείο σε κάποιο εμφανές σημείο (συνήθως πίνακα ανακοινώσεων ή τζάμι) φωτοτυπίες (να το πω) με τα ονόματα των υποψηφίων ανά κατεύθυνση και δίπλα τους βαθμούς σε κάθε μάθημα κατεύθυνσης..οι βαθμοί της έκθεσης και των επιλεγόμενων μαθημάτων είναι σε ξεχωριστές φωτοτυπίες με τον ίδιο τρόπο, με αλφαβητική σειρά όλους τους μαθητές..Τουλάχιστον στο δικό μου σχολείο έτσι γίνεται..δε νομίζω να γίνεται διαφορετικά στα υπόλοιπα Κάπου διάβασα ότι δε θα ανακοινωθούν την ίδια ώρα σε όλα τα σχολεία..θυμάμαι νομίζω ότι στα νησιά θα αργήσουν να φτάσουν περισσότερο από οπουδήποτε αλλού..αν κάνω λάθος διορθώστε με ή συμπληρώστε κάτι που παρέλειψα Click για ανάπτυξη... Εμάς δεν κάνουν έτσι απλά κολλάνε σε έναν τοίχο φωτοτυπίες για κάθε μάθημα στις οποίες υπάρχουν τα ονόματα των μαθητών και δίπλα ο βαθμός τους .Δηλαδή έχουμε καμιά 20αριά τέτοιες φωτοτυπίες.Αυτό που λες είναι πολύ πιο οργανωμένο και δεν νομίζο να γίνεται στα περισσότερα σχολεία.Το πιο συνηθισμένο θα είναι να περάσεις από 40 χαρτιά μέχρι να βρεις τα μαθήματα που έδωσες και το όνομα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 19:10 Η meetmeinmontauk: #7.364 29-06-14 19:10 Μπηκα να ριξω μια ματι στο μηχανογραφικο και εβγαλε αυτο: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 19:24 Η sparkling: #7.365 29-06-14 19:24 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Μπηκα να ριξω μια ματι στο μηχανογραφικο και εβγαλε αυτο: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Click για ανάπτυξη... και εμενα μου το εβγαλε αυτο ... συνηθως οταν πεφτει ο σερβερ λεει εκτος λειτουργιας τωρα αυτο δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Η methexys έγραψε: #7.366 29-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Αν υπάρχει μόνο σε προσωρινή μορφή δεν θα ληφθεί υπόψιν και θα είναι σαν να μην έχει γίνει καθόλου το μηχανιγραφικό. Κοινώς, και του χρόνου..... Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να το πάθεις αυτό... Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Μπηκα να ριξω μια ματι στο μηχανογραφικο και εβγαλε αυτο: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Click για ανάπτυξη... Και εμένα αυτό μου βγάζει. Άρχισαν να πέφτουν από τώρα οι servers; Tέλεια Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Θα είναι ψυχοφθόρο αυτό με τους βαθμούς στο χαρτί. Φανταστείτε ο από κάτω να εχει γράψει 10 κ να το μπερδέψετε με το δικό σας. Εγω θα λιποθυμήσω αν γίνει κατι τέτοιο :Ρ . Πόσο μαλλον αν είναι δικός μου ο βαθμός. Click για ανάπτυξη... Χαχα! Αχ,ελπίζω, αν δω κανέναν χαμηλό βαθμό εκεί που δεν το περιμένω,να το πάρω ψύχραιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 20:40 Η KeepDreaming!: #7.367 29-06-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Μπηκα να ριξω μια ματι στο μηχανογραφικο και εβγαλε αυτο: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λέει ότι για σήμερα η σελίδα είναι υπό κατασκευή και για το λόγο αυτό δε λειτουργεί..Και σήμερα μου ήρθε η όρξη να κάνω το πρόχειρο!Αμάν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 21:02 Ο Hephaestus: #7.368 29-06-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Εμένα μου λέει ότι για σήμερα η σελίδα είναι υπό κατασκευή και για το λόγο αυτό δε λειτουργεί..Και σήμερα μου ήρθε η όρξη να κάνω το πρόχειρο!Αμάν! Click για ανάπτυξη... Και εγω μπηκα να κανει προχειρα το μηχανογραφικο, αλλαα... Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ναι και μετα μπαινεις στον ιντερνετ σε εναν υπολιστη μοριων και υπολογιζεις τα μορια σου. Δεν ξερω αν ανακοινωνονται την ιδια ωρα παντως κατα τις 11 ακουσα πως θα βγουν... Ειναι σιγουρο οτι θα βγουν την Τριτη ή θα μας τρολλαρουν την ωρα που θα παμε σχολειο και θα πουν: "ελατε αυριο" ? Click για ανάπτυξη... οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2014 niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η niek έγραψε: #7.369 29-06-14 22:22 οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος.[/QUOTE] Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο Guest 824270: #7.370 29-06-14 22:36 Αρχική Δημοσίευση από niek: οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα [/QUOTE] Λες και δεν μπορεις να τα υπολογισεις μονη σου. Παιδες, βαλτε και εμενα στο τσατ, σε περιπτωση που κανω ντου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:37 Η methexys έγραψε: #7.371 29-06-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από niek: Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα Click για ανάπτυξη... Για το σχέδιο συγκεκριμένα, αθροίζεις τους βαθμούς και πολλαπλασιάζεις με 100 νομίζω. Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για εσένα λόγω κατεύθυνσης... Χρύσα,ε,εντάξει,έχεις μια σιγουριά παραπάνω αν το δεις σε έναν υπολογιστή μορίων. Φοβάμαι μην τα υπολογίζω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:39 Η meetmeinmontauk: #7.372 29-06-14 22:39 Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθουν την Τριτη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:43 Ο notis_19 έγραψε: #7.373 29-06-14 22:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθουν την Τριτη?? Click για ανάπτυξη... Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:47 Η meetmeinmontauk: #7.374 29-06-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο ειναι το λιγοτερο... παρε τηλ. στο σχολειο και ρωτα... κι αν δεν σου πουν με σιγουρια, περνα κατα τις 11, περιπου τοτε θ' ανακοινωθουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 23:20 Η Peace_ έγραψε: #7.375 29-06-14 23:20 Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:13 Ο Hephaestus: #7.376 30-06-14 03:13 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Click για ανάπτυξη... Ουτε εγωω...αντε να βγουν...θα μας φυγει ενα τεραστιο βαρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:22 Η Emilouko έγραψε: #7.377 30-06-14 03:22 Εμένα σήμερα κατέβηκαν οι φίλοι μου που τέλειωσαν την εξεταστική, έπαιζε κ η εθνική και δεν το σκεφτόμουν τόσο Μια ψυχή που 'ναι να βγει ας βγει... 1 μέρα ακόμη και θα ξέρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:26 Ο Chris1993: #7.378 30-06-14 03:26 Υπομονή παιδιά, γύρω στις 30 ώρες έμειναν! Να κάνετε καλό μηχανογραφικό όμως, σαν να έχετε 19.999 μόρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:23 Η Alireza έγραψε: #7.379 30-06-14 09:23 Περίπου 26 ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:51 Ο nPb έγραψε: #7.380 30-06-14 09:51 Καλά αποτελέσματα! ...Φυσικά, να ξέρετε ότι τίποτα δεν χάθηκε αν δεν γράψατε βαθμούς που αναμένατε. Η ζωή συνεχίζεται με όμορφες εκπλήξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από intefina: Αναρτούνε σε κάθε σχολείο σε κάποιο εμφανές σημείο (συνήθως πίνακα ανακοινώσεων ή τζάμι) φωτοτυπίες (να το πω) με τα ονόματα των υποψηφίων ανά κατεύθυνση και δίπλα τους βαθμούς σε κάθε μάθημα κατεύθυνσης..οι βαθμοί της έκθεσης και των επιλεγόμενων μαθημάτων είναι σε ξεχωριστές φωτοτυπίες με τον ίδιο τρόπο, με αλφαβητική σειρά όλους τους μαθητές..Τουλάχιστον στο δικό μου σχολείο έτσι γίνεται..δε νομίζω να γίνεται διαφορετικά στα υπόλοιπα Κάπου διάβασα ότι δε θα ανακοινωθούν την ίδια ώρα σε όλα τα σχολεία..θυμάμαι νομίζω ότι στα νησιά θα αργήσουν να φτάσουν περισσότερο από οπουδήποτε αλλού..αν κάνω λάθος διορθώστε με ή συμπληρώστε κάτι που παρέλειψα Click για ανάπτυξη... Εμάς δεν κάνουν έτσι απλά κολλάνε σε έναν τοίχο φωτοτυπίες για κάθε μάθημα στις οποίες υπάρχουν τα ονόματα των μαθητών και δίπλα ο βαθμός τους .Δηλαδή έχουμε καμιά 20αριά τέτοιες φωτοτυπίες.Αυτό που λες είναι πολύ πιο οργανωμένο και δεν νομίζο να γίνεται στα περισσότερα σχολεία.Το πιο συνηθισμένο θα είναι να περάσεις από 40 χαρτιά μέχρι να βρεις τα μαθήματα που έδωσες και το όνομα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 19:10 Η meetmeinmontauk: #7.364 29-06-14 19:10 Μπηκα να ριξω μια ματι στο μηχανογραφικο και εβγαλε αυτο: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 19:24 Η sparkling: #7.365 29-06-14 19:24 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Μπηκα να ριξω μια ματι στο μηχανογραφικο και εβγαλε αυτο: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Click για ανάπτυξη... και εμενα μου το εβγαλε αυτο ... συνηθως οταν πεφτει ο σερβερ λεει εκτος λειτουργιας τωρα αυτο δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Η methexys έγραψε: #7.366 29-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Αν υπάρχει μόνο σε προσωρινή μορφή δεν θα ληφθεί υπόψιν και θα είναι σαν να μην έχει γίνει καθόλου το μηχανιγραφικό. Κοινώς, και του χρόνου..... Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να το πάθεις αυτό... Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Μπηκα να ριξω μια ματι στο μηχανογραφικο και εβγαλε αυτο: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Click για ανάπτυξη... Και εμένα αυτό μου βγάζει. Άρχισαν να πέφτουν από τώρα οι servers; Tέλεια Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Θα είναι ψυχοφθόρο αυτό με τους βαθμούς στο χαρτί. Φανταστείτε ο από κάτω να εχει γράψει 10 κ να το μπερδέψετε με το δικό σας. Εγω θα λιποθυμήσω αν γίνει κατι τέτοιο :Ρ . Πόσο μαλλον αν είναι δικός μου ο βαθμός. Click για ανάπτυξη... Χαχα! Αχ,ελπίζω, αν δω κανέναν χαμηλό βαθμό εκεί που δεν το περιμένω,να το πάρω ψύχραιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 20:40 Η KeepDreaming!: #7.367 29-06-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Μπηκα να ριξω μια ματι στο μηχανογραφικο και εβγαλε αυτο: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λέει ότι για σήμερα η σελίδα είναι υπό κατασκευή και για το λόγο αυτό δε λειτουργεί..Και σήμερα μου ήρθε η όρξη να κάνω το πρόχειρο!Αμάν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 21:02 Ο Hephaestus: #7.368 29-06-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Εμένα μου λέει ότι για σήμερα η σελίδα είναι υπό κατασκευή και για το λόγο αυτό δε λειτουργεί..Και σήμερα μου ήρθε η όρξη να κάνω το πρόχειρο!Αμάν! Click για ανάπτυξη... Και εγω μπηκα να κανει προχειρα το μηχανογραφικο, αλλαα... Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ναι και μετα μπαινεις στον ιντερνετ σε εναν υπολιστη μοριων και υπολογιζεις τα μορια σου. Δεν ξερω αν ανακοινωνονται την ιδια ωρα παντως κατα τις 11 ακουσα πως θα βγουν... Ειναι σιγουρο οτι θα βγουν την Τριτη ή θα μας τρολλαρουν την ωρα που θα παμε σχολειο και θα πουν: "ελατε αυριο" ? Click για ανάπτυξη... οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2014 niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η niek έγραψε: #7.369 29-06-14 22:22 οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος.[/QUOTE] Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο Guest 824270: #7.370 29-06-14 22:36 Αρχική Δημοσίευση από niek: οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα [/QUOTE] Λες και δεν μπορεις να τα υπολογισεις μονη σου. Παιδες, βαλτε και εμενα στο τσατ, σε περιπτωση που κανω ντου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:37 Η methexys έγραψε: #7.371 29-06-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από niek: Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα Click για ανάπτυξη... Για το σχέδιο συγκεκριμένα, αθροίζεις τους βαθμούς και πολλαπλασιάζεις με 100 νομίζω. Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για εσένα λόγω κατεύθυνσης... Χρύσα,ε,εντάξει,έχεις μια σιγουριά παραπάνω αν το δεις σε έναν υπολογιστή μορίων. Φοβάμαι μην τα υπολογίζω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:39 Η meetmeinmontauk: #7.372 29-06-14 22:39 Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθουν την Τριτη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:43 Ο notis_19 έγραψε: #7.373 29-06-14 22:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθουν την Τριτη?? Click για ανάπτυξη... Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:47 Η meetmeinmontauk: #7.374 29-06-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο ειναι το λιγοτερο... παρε τηλ. στο σχολειο και ρωτα... κι αν δεν σου πουν με σιγουρια, περνα κατα τις 11, περιπου τοτε θ' ανακοινωθουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 23:20 Η Peace_ έγραψε: #7.375 29-06-14 23:20 Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:13 Ο Hephaestus: #7.376 30-06-14 03:13 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Click για ανάπτυξη... Ουτε εγωω...αντε να βγουν...θα μας φυγει ενα τεραστιο βαρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:22 Η Emilouko έγραψε: #7.377 30-06-14 03:22 Εμένα σήμερα κατέβηκαν οι φίλοι μου που τέλειωσαν την εξεταστική, έπαιζε κ η εθνική και δεν το σκεφτόμουν τόσο Μια ψυχή που 'ναι να βγει ας βγει... 1 μέρα ακόμη και θα ξέρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:26 Ο Chris1993: #7.378 30-06-14 03:26 Υπομονή παιδιά, γύρω στις 30 ώρες έμειναν! Να κάνετε καλό μηχανογραφικό όμως, σαν να έχετε 19.999 μόρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:23 Η Alireza έγραψε: #7.379 30-06-14 09:23 Περίπου 26 ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:51 Ο nPb έγραψε: #7.380 30-06-14 09:51 Καλά αποτελέσματα! ...Φυσικά, να ξέρετε ότι τίποτα δεν χάθηκε αν δεν γράψατε βαθμούς που αναμένατε. Η ζωή συνεχίζεται με όμορφες εκπλήξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπηκα να ριξω μια ματι στο μηχανογραφικο και εβγαλε αυτο: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 19:24 Η sparkling: #7.365 29-06-14 19:24 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Μπηκα να ριξω μια ματι στο μηχανογραφικο και εβγαλε αυτο: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Click για ανάπτυξη... και εμενα μου το εβγαλε αυτο ... συνηθως οταν πεφτει ο σερβερ λεει εκτος λειτουργιας τωρα αυτο δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Η methexys έγραψε: #7.366 29-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Αν υπάρχει μόνο σε προσωρινή μορφή δεν θα ληφθεί υπόψιν και θα είναι σαν να μην έχει γίνει καθόλου το μηχανιγραφικό. Κοινώς, και του χρόνου..... Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να το πάθεις αυτό... Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Μπηκα να ριξω μια ματι στο μηχανογραφικο και εβγαλε αυτο: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Click για ανάπτυξη... Και εμένα αυτό μου βγάζει. Άρχισαν να πέφτουν από τώρα οι servers; Tέλεια Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Θα είναι ψυχοφθόρο αυτό με τους βαθμούς στο χαρτί. Φανταστείτε ο από κάτω να εχει γράψει 10 κ να το μπερδέψετε με το δικό σας. Εγω θα λιποθυμήσω αν γίνει κατι τέτοιο :Ρ . Πόσο μαλλον αν είναι δικός μου ο βαθμός. Click για ανάπτυξη... Χαχα! Αχ,ελπίζω, αν δω κανέναν χαμηλό βαθμό εκεί που δεν το περιμένω,να το πάρω ψύχραιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 20:40 Η KeepDreaming!: #7.367 29-06-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Μπηκα να ριξω μια ματι στο μηχανογραφικο και εβγαλε αυτο: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λέει ότι για σήμερα η σελίδα είναι υπό κατασκευή και για το λόγο αυτό δε λειτουργεί..Και σήμερα μου ήρθε η όρξη να κάνω το πρόχειρο!Αμάν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 21:02 Ο Hephaestus: #7.368 29-06-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Εμένα μου λέει ότι για σήμερα η σελίδα είναι υπό κατασκευή και για το λόγο αυτό δε λειτουργεί..Και σήμερα μου ήρθε η όρξη να κάνω το πρόχειρο!Αμάν! Click για ανάπτυξη... Και εγω μπηκα να κανει προχειρα το μηχανογραφικο, αλλαα... Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ναι και μετα μπαινεις στον ιντερνετ σε εναν υπολιστη μοριων και υπολογιζεις τα μορια σου. Δεν ξερω αν ανακοινωνονται την ιδια ωρα παντως κατα τις 11 ακουσα πως θα βγουν... Ειναι σιγουρο οτι θα βγουν την Τριτη ή θα μας τρολλαρουν την ωρα που θα παμε σχολειο και θα πουν: "ελατε αυριο" ? Click για ανάπτυξη... οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2014 niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η niek έγραψε: #7.369 29-06-14 22:22 οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος.[/QUOTE] Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο Guest 824270: #7.370 29-06-14 22:36 Αρχική Δημοσίευση από niek: οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα [/QUOTE] Λες και δεν μπορεις να τα υπολογισεις μονη σου. Παιδες, βαλτε και εμενα στο τσατ, σε περιπτωση που κανω ντου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:37 Η methexys έγραψε: #7.371 29-06-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από niek: Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα Click για ανάπτυξη... Για το σχέδιο συγκεκριμένα, αθροίζεις τους βαθμούς και πολλαπλασιάζεις με 100 νομίζω. Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για εσένα λόγω κατεύθυνσης... Χρύσα,ε,εντάξει,έχεις μια σιγουριά παραπάνω αν το δεις σε έναν υπολογιστή μορίων. Φοβάμαι μην τα υπολογίζω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:39 Η meetmeinmontauk: #7.372 29-06-14 22:39 Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθουν την Τριτη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:43 Ο notis_19 έγραψε: #7.373 29-06-14 22:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθουν την Τριτη?? Click για ανάπτυξη... Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:47 Η meetmeinmontauk: #7.374 29-06-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο ειναι το λιγοτερο... παρε τηλ. στο σχολειο και ρωτα... κι αν δεν σου πουν με σιγουρια, περνα κατα τις 11, περιπου τοτε θ' ανακοινωθουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 23:20 Η Peace_ έγραψε: #7.375 29-06-14 23:20 Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:13 Ο Hephaestus: #7.376 30-06-14 03:13 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Click για ανάπτυξη... Ουτε εγωω...αντε να βγουν...θα μας φυγει ενα τεραστιο βαρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:22 Η Emilouko έγραψε: #7.377 30-06-14 03:22 Εμένα σήμερα κατέβηκαν οι φίλοι μου που τέλειωσαν την εξεταστική, έπαιζε κ η εθνική και δεν το σκεφτόμουν τόσο Μια ψυχή που 'ναι να βγει ας βγει... 1 μέρα ακόμη και θα ξέρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:26 Ο Chris1993: #7.378 30-06-14 03:26 Υπομονή παιδιά, γύρω στις 30 ώρες έμειναν! Να κάνετε καλό μηχανογραφικό όμως, σαν να έχετε 19.999 μόρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:23 Η Alireza έγραψε: #7.379 30-06-14 09:23 Περίπου 26 ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:51 Ο nPb έγραψε: #7.380 30-06-14 09:51 Καλά αποτελέσματα! ...Φυσικά, να ξέρετε ότι τίποτα δεν χάθηκε αν δεν γράψατε βαθμούς που αναμένατε. Η ζωή συνεχίζεται με όμορφες εκπλήξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Μπηκα να ριξω μια ματι στο μηχανογραφικο και εβγαλε αυτο: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Click για ανάπτυξη... και εμενα μου το εβγαλε αυτο ... συνηθως οταν πεφτει ο σερβερ λεει εκτος λειτουργιας τωρα αυτο δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Η methexys έγραψε: #7.366 29-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Αν υπάρχει μόνο σε προσωρινή μορφή δεν θα ληφθεί υπόψιν και θα είναι σαν να μην έχει γίνει καθόλου το μηχανιγραφικό. Κοινώς, και του χρόνου..... Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να το πάθεις αυτό... Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Μπηκα να ριξω μια ματι στο μηχανογραφικο και εβγαλε αυτο: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Click για ανάπτυξη... Και εμένα αυτό μου βγάζει. Άρχισαν να πέφτουν από τώρα οι servers; Tέλεια Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Θα είναι ψυχοφθόρο αυτό με τους βαθμούς στο χαρτί. Φανταστείτε ο από κάτω να εχει γράψει 10 κ να το μπερδέψετε με το δικό σας. Εγω θα λιποθυμήσω αν γίνει κατι τέτοιο :Ρ . Πόσο μαλλον αν είναι δικός μου ο βαθμός. Click για ανάπτυξη... Χαχα! Αχ,ελπίζω, αν δω κανέναν χαμηλό βαθμό εκεί που δεν το περιμένω,να το πάρω ψύχραιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 20:40 Η KeepDreaming!: #7.367 29-06-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Μπηκα να ριξω μια ματι στο μηχανογραφικο και εβγαλε αυτο: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λέει ότι για σήμερα η σελίδα είναι υπό κατασκευή και για το λόγο αυτό δε λειτουργεί..Και σήμερα μου ήρθε η όρξη να κάνω το πρόχειρο!Αμάν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 21:02 Ο Hephaestus: #7.368 29-06-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Εμένα μου λέει ότι για σήμερα η σελίδα είναι υπό κατασκευή και για το λόγο αυτό δε λειτουργεί..Και σήμερα μου ήρθε η όρξη να κάνω το πρόχειρο!Αμάν! Click για ανάπτυξη... Και εγω μπηκα να κανει προχειρα το μηχανογραφικο, αλλαα... Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ναι και μετα μπαινεις στον ιντερνετ σε εναν υπολιστη μοριων και υπολογιζεις τα μορια σου. Δεν ξερω αν ανακοινωνονται την ιδια ωρα παντως κατα τις 11 ακουσα πως θα βγουν... Ειναι σιγουρο οτι θα βγουν την Τριτη ή θα μας τρολλαρουν την ωρα που θα παμε σχολειο και θα πουν: "ελατε αυριο" ? Click για ανάπτυξη... οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2014 niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η niek έγραψε: #7.369 29-06-14 22:22 οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος.[/QUOTE] Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο Guest 824270: #7.370 29-06-14 22:36 Αρχική Δημοσίευση από niek: οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα [/QUOTE] Λες και δεν μπορεις να τα υπολογισεις μονη σου. Παιδες, βαλτε και εμενα στο τσατ, σε περιπτωση που κανω ντου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:37 Η methexys έγραψε: #7.371 29-06-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από niek: Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα Click για ανάπτυξη... Για το σχέδιο συγκεκριμένα, αθροίζεις τους βαθμούς και πολλαπλασιάζεις με 100 νομίζω. Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για εσένα λόγω κατεύθυνσης... Χρύσα,ε,εντάξει,έχεις μια σιγουριά παραπάνω αν το δεις σε έναν υπολογιστή μορίων. Φοβάμαι μην τα υπολογίζω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:39 Η meetmeinmontauk: #7.372 29-06-14 22:39 Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθουν την Τριτη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:43 Ο notis_19 έγραψε: #7.373 29-06-14 22:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθουν την Τριτη?? Click για ανάπτυξη... Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:47 Η meetmeinmontauk: #7.374 29-06-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο ειναι το λιγοτερο... παρε τηλ. στο σχολειο και ρωτα... κι αν δεν σου πουν με σιγουρια, περνα κατα τις 11, περιπου τοτε θ' ανακοινωθουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 23:20 Η Peace_ έγραψε: #7.375 29-06-14 23:20 Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:13 Ο Hephaestus: #7.376 30-06-14 03:13 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Click για ανάπτυξη... Ουτε εγωω...αντε να βγουν...θα μας φυγει ενα τεραστιο βαρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:22 Η Emilouko έγραψε: #7.377 30-06-14 03:22 Εμένα σήμερα κατέβηκαν οι φίλοι μου που τέλειωσαν την εξεταστική, έπαιζε κ η εθνική και δεν το σκεφτόμουν τόσο Μια ψυχή που 'ναι να βγει ας βγει... 1 μέρα ακόμη και θα ξέρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:26 Ο Chris1993: #7.378 30-06-14 03:26 Υπομονή παιδιά, γύρω στις 30 ώρες έμειναν! Να κάνετε καλό μηχανογραφικό όμως, σαν να έχετε 19.999 μόρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:23 Η Alireza έγραψε: #7.379 30-06-14 09:23 Περίπου 26 ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:51 Ο nPb έγραψε: #7.380 30-06-14 09:51 Καλά αποτελέσματα! ...Φυσικά, να ξέρετε ότι τίποτα δεν χάθηκε αν δεν γράψατε βαθμούς που αναμένατε. Η ζωή συνεχίζεται με όμορφες εκπλήξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Αν υπάρχει μόνο σε προσωρινή μορφή δεν θα ληφθεί υπόψιν και θα είναι σαν να μην έχει γίνει καθόλου το μηχανιγραφικό. Κοινώς, και του χρόνου..... Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να το πάθεις αυτό... Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Μπηκα να ριξω μια ματι στο μηχανογραφικο και εβγαλε αυτο: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Click για ανάπτυξη... Και εμένα αυτό μου βγάζει. Άρχισαν να πέφτουν από τώρα οι servers; Tέλεια Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Θα είναι ψυχοφθόρο αυτό με τους βαθμούς στο χαρτί. Φανταστείτε ο από κάτω να εχει γράψει 10 κ να το μπερδέψετε με το δικό σας. Εγω θα λιποθυμήσω αν γίνει κατι τέτοιο :Ρ . Πόσο μαλλον αν είναι δικός μου ο βαθμός. Click για ανάπτυξη... Χαχα! Αχ,ελπίζω, αν δω κανέναν χαμηλό βαθμό εκεί που δεν το περιμένω,να το πάρω ψύχραιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 20:40 Η KeepDreaming!: #7.367 29-06-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Μπηκα να ριξω μια ματι στο μηχανογραφικο και εβγαλε αυτο: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λέει ότι για σήμερα η σελίδα είναι υπό κατασκευή και για το λόγο αυτό δε λειτουργεί..Και σήμερα μου ήρθε η όρξη να κάνω το πρόχειρο!Αμάν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 21:02 Ο Hephaestus: #7.368 29-06-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Εμένα μου λέει ότι για σήμερα η σελίδα είναι υπό κατασκευή και για το λόγο αυτό δε λειτουργεί..Και σήμερα μου ήρθε η όρξη να κάνω το πρόχειρο!Αμάν! Click για ανάπτυξη... Και εγω μπηκα να κανει προχειρα το μηχανογραφικο, αλλαα... Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ναι και μετα μπαινεις στον ιντερνετ σε εναν υπολιστη μοριων και υπολογιζεις τα μορια σου. Δεν ξερω αν ανακοινωνονται την ιδια ωρα παντως κατα τις 11 ακουσα πως θα βγουν... Ειναι σιγουρο οτι θα βγουν την Τριτη ή θα μας τρολλαρουν την ωρα που θα παμε σχολειο και θα πουν: "ελατε αυριο" ? Click για ανάπτυξη... οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2014 niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η niek έγραψε: #7.369 29-06-14 22:22 οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος.[/QUOTE] Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο Guest 824270: #7.370 29-06-14 22:36 Αρχική Δημοσίευση από niek: οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα [/QUOTE] Λες και δεν μπορεις να τα υπολογισεις μονη σου. Παιδες, βαλτε και εμενα στο τσατ, σε περιπτωση που κανω ντου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:37 Η methexys έγραψε: #7.371 29-06-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από niek: Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα Click για ανάπτυξη... Για το σχέδιο συγκεκριμένα, αθροίζεις τους βαθμούς και πολλαπλασιάζεις με 100 νομίζω. Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για εσένα λόγω κατεύθυνσης... Χρύσα,ε,εντάξει,έχεις μια σιγουριά παραπάνω αν το δεις σε έναν υπολογιστή μορίων. Φοβάμαι μην τα υπολογίζω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:39 Η meetmeinmontauk: #7.372 29-06-14 22:39 Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθουν την Τριτη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:43 Ο notis_19 έγραψε: #7.373 29-06-14 22:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθουν την Τριτη?? Click για ανάπτυξη... Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:47 Η meetmeinmontauk: #7.374 29-06-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο ειναι το λιγοτερο... παρε τηλ. στο σχολειο και ρωτα... κι αν δεν σου πουν με σιγουρια, περνα κατα τις 11, περιπου τοτε θ' ανακοινωθουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 23:20 Η Peace_ έγραψε: #7.375 29-06-14 23:20 Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:13 Ο Hephaestus: #7.376 30-06-14 03:13 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Click για ανάπτυξη... Ουτε εγωω...αντε να βγουν...θα μας φυγει ενα τεραστιο βαρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:22 Η Emilouko έγραψε: #7.377 30-06-14 03:22 Εμένα σήμερα κατέβηκαν οι φίλοι μου που τέλειωσαν την εξεταστική, έπαιζε κ η εθνική και δεν το σκεφτόμουν τόσο Μια ψυχή που 'ναι να βγει ας βγει... 1 μέρα ακόμη και θα ξέρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:26 Ο Chris1993: #7.378 30-06-14 03:26 Υπομονή παιδιά, γύρω στις 30 ώρες έμειναν! Να κάνετε καλό μηχανογραφικό όμως, σαν να έχετε 19.999 μόρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:23 Η Alireza έγραψε: #7.379 30-06-14 09:23 Περίπου 26 ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:51 Ο nPb έγραψε: #7.380 30-06-14 09:51 Καλά αποτελέσματα! ...Φυσικά, να ξέρετε ότι τίποτα δεν χάθηκε αν δεν γράψατε βαθμούς που αναμένατε. Η ζωή συνεχίζεται με όμορφες εκπλήξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Μπηκα να ριξω μια ματι στο μηχανογραφικο και εβγαλε αυτο: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λέει ότι για σήμερα η σελίδα είναι υπό κατασκευή και για το λόγο αυτό δε λειτουργεί..Και σήμερα μου ήρθε η όρξη να κάνω το πρόχειρο!Αμάν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 21:02 Ο Hephaestus: #7.368 29-06-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Εμένα μου λέει ότι για σήμερα η σελίδα είναι υπό κατασκευή και για το λόγο αυτό δε λειτουργεί..Και σήμερα μου ήρθε η όρξη να κάνω το πρόχειρο!Αμάν! Click για ανάπτυξη... Και εγω μπηκα να κανει προχειρα το μηχανογραφικο, αλλαα... Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ναι και μετα μπαινεις στον ιντερνετ σε εναν υπολιστη μοριων και υπολογιζεις τα μορια σου. Δεν ξερω αν ανακοινωνονται την ιδια ωρα παντως κατα τις 11 ακουσα πως θα βγουν... Ειναι σιγουρο οτι θα βγουν την Τριτη ή θα μας τρολλαρουν την ωρα που θα παμε σχολειο και θα πουν: "ελατε αυριο" ? Click για ανάπτυξη... οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2014 niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η niek έγραψε: #7.369 29-06-14 22:22 οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος.[/QUOTE] Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο Guest 824270: #7.370 29-06-14 22:36 Αρχική Δημοσίευση από niek: οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα [/QUOTE] Λες και δεν μπορεις να τα υπολογισεις μονη σου. Παιδες, βαλτε και εμενα στο τσατ, σε περιπτωση που κανω ντου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:37 Η methexys έγραψε: #7.371 29-06-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από niek: Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα Click για ανάπτυξη... Για το σχέδιο συγκεκριμένα, αθροίζεις τους βαθμούς και πολλαπλασιάζεις με 100 νομίζω. Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για εσένα λόγω κατεύθυνσης... Χρύσα,ε,εντάξει,έχεις μια σιγουριά παραπάνω αν το δεις σε έναν υπολογιστή μορίων. Φοβάμαι μην τα υπολογίζω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:39 Η meetmeinmontauk: #7.372 29-06-14 22:39 Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθουν την Τριτη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:43 Ο notis_19 έγραψε: #7.373 29-06-14 22:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθουν την Τριτη?? Click για ανάπτυξη... Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:47 Η meetmeinmontauk: #7.374 29-06-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο ειναι το λιγοτερο... παρε τηλ. στο σχολειο και ρωτα... κι αν δεν σου πουν με σιγουρια, περνα κατα τις 11, περιπου τοτε θ' ανακοινωθουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 23:20 Η Peace_ έγραψε: #7.375 29-06-14 23:20 Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:13 Ο Hephaestus: #7.376 30-06-14 03:13 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Click για ανάπτυξη... Ουτε εγωω...αντε να βγουν...θα μας φυγει ενα τεραστιο βαρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:22 Η Emilouko έγραψε: #7.377 30-06-14 03:22 Εμένα σήμερα κατέβηκαν οι φίλοι μου που τέλειωσαν την εξεταστική, έπαιζε κ η εθνική και δεν το σκεφτόμουν τόσο Μια ψυχή που 'ναι να βγει ας βγει... 1 μέρα ακόμη και θα ξέρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:26 Ο Chris1993: #7.378 30-06-14 03:26 Υπομονή παιδιά, γύρω στις 30 ώρες έμειναν! Να κάνετε καλό μηχανογραφικό όμως, σαν να έχετε 19.999 μόρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:23 Η Alireza έγραψε: #7.379 30-06-14 09:23 Περίπου 26 ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:51 Ο nPb έγραψε: #7.380 30-06-14 09:51 Καλά αποτελέσματα! ...Φυσικά, να ξέρετε ότι τίποτα δεν χάθηκε αν δεν γράψατε βαθμούς που αναμένατε. Η ζωή συνεχίζεται με όμορφες εκπλήξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Εμένα μου λέει ότι για σήμερα η σελίδα είναι υπό κατασκευή και για το λόγο αυτό δε λειτουργεί..Και σήμερα μου ήρθε η όρξη να κάνω το πρόχειρο!Αμάν! Click για ανάπτυξη... Και εγω μπηκα να κανει προχειρα το μηχανογραφικο, αλλαα... Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ναι και μετα μπαινεις στον ιντερνετ σε εναν υπολιστη μοριων και υπολογιζεις τα μορια σου. Δεν ξερω αν ανακοινωνονται την ιδια ωρα παντως κατα τις 11 ακουσα πως θα βγουν... Ειναι σιγουρο οτι θα βγουν την Τριτη ή θα μας τρολλαρουν την ωρα που θα παμε σχολειο και θα πουν: "ελατε αυριο" ? Click για ανάπτυξη... οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η niek έγραψε: #7.369 29-06-14 22:22 οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος.[/QUOTE] Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο Guest 824270: #7.370 29-06-14 22:36 Αρχική Δημοσίευση από niek: οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα [/QUOTE] Λες και δεν μπορεις να τα υπολογισεις μονη σου. Παιδες, βαλτε και εμενα στο τσατ, σε περιπτωση που κανω ντου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:37 Η methexys έγραψε: #7.371 29-06-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από niek: Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα Click για ανάπτυξη... Για το σχέδιο συγκεκριμένα, αθροίζεις τους βαθμούς και πολλαπλασιάζεις με 100 νομίζω. Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για εσένα λόγω κατεύθυνσης... Χρύσα,ε,εντάξει,έχεις μια σιγουριά παραπάνω αν το δεις σε έναν υπολογιστή μορίων. Φοβάμαι μην τα υπολογίζω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:39 Η meetmeinmontauk: #7.372 29-06-14 22:39 Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθουν την Τριτη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:43 Ο notis_19 έγραψε: #7.373 29-06-14 22:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθουν την Τριτη?? Click για ανάπτυξη... Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:47 Η meetmeinmontauk: #7.374 29-06-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο ειναι το λιγοτερο... παρε τηλ. στο σχολειο και ρωτα... κι αν δεν σου πουν με σιγουρια, περνα κατα τις 11, περιπου τοτε θ' ανακοινωθουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 23:20 Η Peace_ έγραψε: #7.375 29-06-14 23:20 Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:13 Ο Hephaestus: #7.376 30-06-14 03:13 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Click για ανάπτυξη... Ουτε εγωω...αντε να βγουν...θα μας φυγει ενα τεραστιο βαρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:22 Η Emilouko έγραψε: #7.377 30-06-14 03:22 Εμένα σήμερα κατέβηκαν οι φίλοι μου που τέλειωσαν την εξεταστική, έπαιζε κ η εθνική και δεν το σκεφτόμουν τόσο Μια ψυχή που 'ναι να βγει ας βγει... 1 μέρα ακόμη και θα ξέρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:26 Ο Chris1993: #7.378 30-06-14 03:26 Υπομονή παιδιά, γύρω στις 30 ώρες έμειναν! Να κάνετε καλό μηχανογραφικό όμως, σαν να έχετε 19.999 μόρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:23 Η Alireza έγραψε: #7.379 30-06-14 09:23 Περίπου 26 ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:51 Ο nPb έγραψε: #7.380 30-06-14 09:51 Καλά αποτελέσματα! ...Φυσικά, να ξέρετε ότι τίποτα δεν χάθηκε αν δεν γράψατε βαθμούς που αναμένατε. Η ζωή συνεχίζεται με όμορφες εκπλήξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος.[/QUOTE] Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο Guest 824270: #7.370 29-06-14 22:36 Αρχική Δημοσίευση από niek: οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα [/QUOTE] Λες και δεν μπορεις να τα υπολογισεις μονη σου. Παιδες, βαλτε και εμενα στο τσατ, σε περιπτωση που κανω ντου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:37 Η methexys έγραψε: #7.371 29-06-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από niek: Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα Click για ανάπτυξη... Για το σχέδιο συγκεκριμένα, αθροίζεις τους βαθμούς και πολλαπλασιάζεις με 100 νομίζω. Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για εσένα λόγω κατεύθυνσης... Χρύσα,ε,εντάξει,έχεις μια σιγουριά παραπάνω αν το δεις σε έναν υπολογιστή μορίων. Φοβάμαι μην τα υπολογίζω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:39 Η meetmeinmontauk: #7.372 29-06-14 22:39 Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθουν την Τριτη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:43 Ο notis_19 έγραψε: #7.373 29-06-14 22:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθουν την Τριτη?? Click για ανάπτυξη... Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:47 Η meetmeinmontauk: #7.374 29-06-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο ειναι το λιγοτερο... παρε τηλ. στο σχολειο και ρωτα... κι αν δεν σου πουν με σιγουρια, περνα κατα τις 11, περιπου τοτε θ' ανακοινωθουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 23:20 Η Peace_ έγραψε: #7.375 29-06-14 23:20 Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:13 Ο Hephaestus: #7.376 30-06-14 03:13 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Click για ανάπτυξη... Ουτε εγωω...αντε να βγουν...θα μας φυγει ενα τεραστιο βαρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:22 Η Emilouko έγραψε: #7.377 30-06-14 03:22 Εμένα σήμερα κατέβηκαν οι φίλοι μου που τέλειωσαν την εξεταστική, έπαιζε κ η εθνική και δεν το σκεφτόμουν τόσο Μια ψυχή που 'ναι να βγει ας βγει... 1 μέρα ακόμη και θα ξέρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:26 Ο Chris1993: #7.378 30-06-14 03:26 Υπομονή παιδιά, γύρω στις 30 ώρες έμειναν! Να κάνετε καλό μηχανογραφικό όμως, σαν να έχετε 19.999 μόρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:23 Η Alireza έγραψε: #7.379 30-06-14 09:23 Περίπου 26 ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:51 Ο nPb έγραψε: #7.380 30-06-14 09:51 Καλά αποτελέσματα! ...Φυσικά, να ξέρετε ότι τίποτα δεν χάθηκε αν δεν γράψατε βαθμούς που αναμένατε. Η ζωή συνεχίζεται με όμορφες εκπλήξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niek: οσον αφορα τα μορια, να τα υπολογισετε εδω στο ischoo. Ο υπολογιστης μοριων ειναι περα για περα αξιοπιστος. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα [/QUOTE] Λες και δεν μπορεις να τα υπολογισεις μονη σου. Παιδες, βαλτε και εμενα στο τσατ, σε περιπτωση που κανω ντου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:37 Η methexys έγραψε: #7.371 29-06-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από niek: Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα Click για ανάπτυξη... Για το σχέδιο συγκεκριμένα, αθροίζεις τους βαθμούς και πολλαπλασιάζεις με 100 νομίζω. Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για εσένα λόγω κατεύθυνσης... Χρύσα,ε,εντάξει,έχεις μια σιγουριά παραπάνω αν το δεις σε έναν υπολογιστή μορίων. Φοβάμαι μην τα υπολογίζω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:39 Η meetmeinmontauk: #7.372 29-06-14 22:39 Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθουν την Τριτη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:43 Ο notis_19 έγραψε: #7.373 29-06-14 22:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθουν την Τριτη?? Click για ανάπτυξη... Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:47 Η meetmeinmontauk: #7.374 29-06-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο ειναι το λιγοτερο... παρε τηλ. στο σχολειο και ρωτα... κι αν δεν σου πουν με σιγουρια, περνα κατα τις 11, περιπου τοτε θ' ανακοινωθουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 23:20 Η Peace_ έγραψε: #7.375 29-06-14 23:20 Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:13 Ο Hephaestus: #7.376 30-06-14 03:13 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Click για ανάπτυξη... Ουτε εγωω...αντε να βγουν...θα μας φυγει ενα τεραστιο βαρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:22 Η Emilouko έγραψε: #7.377 30-06-14 03:22 Εμένα σήμερα κατέβηκαν οι φίλοι μου που τέλειωσαν την εξεταστική, έπαιζε κ η εθνική και δεν το σκεφτόμουν τόσο Μια ψυχή που 'ναι να βγει ας βγει... 1 μέρα ακόμη και θα ξέρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:26 Ο Chris1993: #7.378 30-06-14 03:26 Υπομονή παιδιά, γύρω στις 30 ώρες έμειναν! Να κάνετε καλό μηχανογραφικό όμως, σαν να έχετε 19.999 μόρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:23 Η Alireza έγραψε: #7.379 30-06-14 09:23 Περίπου 26 ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:51 Ο nPb έγραψε: #7.380 30-06-14 09:51 Καλά αποτελέσματα! ...Φυσικά, να ξέρετε ότι τίποτα δεν χάθηκε αν δεν γράψατε βαθμούς που αναμένατε. Η ζωή συνεχίζεται με όμορφες εκπλήξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niek: Δεν έχει όμως τα ειδικά μαθήματα Click για ανάπτυξη... Για το σχέδιο συγκεκριμένα, αθροίζεις τους βαθμούς και πολλαπλασιάζεις με 100 νομίζω. Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για εσένα λόγω κατεύθυνσης... Χρύσα,ε,εντάξει,έχεις μια σιγουριά παραπάνω αν το δεις σε έναν υπολογιστή μορίων. Φοβάμαι μην τα υπολογίζω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:39 Η meetmeinmontauk: #7.372 29-06-14 22:39 Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθουν την Τριτη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:43 Ο notis_19 έγραψε: #7.373 29-06-14 22:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθουν την Τριτη?? Click για ανάπτυξη... Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:47 Η meetmeinmontauk: #7.374 29-06-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο ειναι το λιγοτερο... παρε τηλ. στο σχολειο και ρωτα... κι αν δεν σου πουν με σιγουρια, περνα κατα τις 11, περιπου τοτε θ' ανακοινωθουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 23:20 Η Peace_ έγραψε: #7.375 29-06-14 23:20 Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:13 Ο Hephaestus: #7.376 30-06-14 03:13 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Click για ανάπτυξη... Ουτε εγωω...αντε να βγουν...θα μας φυγει ενα τεραστιο βαρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:22 Η Emilouko έγραψε: #7.377 30-06-14 03:22 Εμένα σήμερα κατέβηκαν οι φίλοι μου που τέλειωσαν την εξεταστική, έπαιζε κ η εθνική και δεν το σκεφτόμουν τόσο Μια ψυχή που 'ναι να βγει ας βγει... 1 μέρα ακόμη και θα ξέρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:26 Ο Chris1993: #7.378 30-06-14 03:26 Υπομονή παιδιά, γύρω στις 30 ώρες έμειναν! Να κάνετε καλό μηχανογραφικό όμως, σαν να έχετε 19.999 μόρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:23 Η Alireza έγραψε: #7.379 30-06-14 09:23 Περίπου 26 ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:51 Ο nPb έγραψε: #7.380 30-06-14 09:51 Καλά αποτελέσματα! ...Φυσικά, να ξέρετε ότι τίποτα δεν χάθηκε αν δεν γράψατε βαθμούς που αναμένατε. Η ζωή συνεχίζεται με όμορφες εκπλήξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθουν την Τριτη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:43 Ο notis_19 έγραψε: #7.373 29-06-14 22:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθουν την Τριτη?? Click για ανάπτυξη... Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:47 Η meetmeinmontauk: #7.374 29-06-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο ειναι το λιγοτερο... παρε τηλ. στο σχολειο και ρωτα... κι αν δεν σου πουν με σιγουρια, περνα κατα τις 11, περιπου τοτε θ' ανακοινωθουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 23:20 Η Peace_ έγραψε: #7.375 29-06-14 23:20 Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:13 Ο Hephaestus: #7.376 30-06-14 03:13 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Click για ανάπτυξη... Ουτε εγωω...αντε να βγουν...θα μας φυγει ενα τεραστιο βαρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:22 Η Emilouko έγραψε: #7.377 30-06-14 03:22 Εμένα σήμερα κατέβηκαν οι φίλοι μου που τέλειωσαν την εξεταστική, έπαιζε κ η εθνική και δεν το σκεφτόμουν τόσο Μια ψυχή που 'ναι να βγει ας βγει... 1 μέρα ακόμη και θα ξέρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:26 Ο Chris1993: #7.378 30-06-14 03:26 Υπομονή παιδιά, γύρω στις 30 ώρες έμειναν! Να κάνετε καλό μηχανογραφικό όμως, σαν να έχετε 19.999 μόρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:23 Η Alireza έγραψε: #7.379 30-06-14 09:23 Περίπου 26 ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:51 Ο nPb έγραψε: #7.380 30-06-14 09:51 Καλά αποτελέσματα! ...Φυσικά, να ξέρετε ότι τίποτα δεν χάθηκε αν δεν γράψατε βαθμούς που αναμένατε. Η ζωή συνεχίζεται με όμορφες εκπλήξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθουν την Τριτη?? Click για ανάπτυξη... Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 22:47 Η meetmeinmontauk: #7.374 29-06-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο ειναι το λιγοτερο... παρε τηλ. στο σχολειο και ρωτα... κι αν δεν σου πουν με σιγουρια, περνα κατα τις 11, περιπου τοτε θ' ανακοινωθουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 23:20 Η Peace_ έγραψε: #7.375 29-06-14 23:20 Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:13 Ο Hephaestus: #7.376 30-06-14 03:13 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Click για ανάπτυξη... Ουτε εγωω...αντε να βγουν...θα μας φυγει ενα τεραστιο βαρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:22 Η Emilouko έγραψε: #7.377 30-06-14 03:22 Εμένα σήμερα κατέβηκαν οι φίλοι μου που τέλειωσαν την εξεταστική, έπαιζε κ η εθνική και δεν το σκεφτόμουν τόσο Μια ψυχή που 'ναι να βγει ας βγει... 1 μέρα ακόμη και θα ξέρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:26 Ο Chris1993: #7.378 30-06-14 03:26 Υπομονή παιδιά, γύρω στις 30 ώρες έμειναν! Να κάνετε καλό μηχανογραφικό όμως, σαν να έχετε 19.999 μόρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:23 Η Alireza έγραψε: #7.379 30-06-14 09:23 Περίπου 26 ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:51 Ο nPb έγραψε: #7.380 30-06-14 09:51 Καλά αποτελέσματα! ...Φυσικά, να ξέρετε ότι τίποτα δεν χάθηκε αν δεν γράψατε βαθμούς που αναμένατε. Η ζωή συνεχίζεται με όμορφες εκπλήξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Ναι,απολύτως σίγουρο..Τι ώρα θα ανακοινωθούν από το σχολείο δεν ξέρω όμως.. Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο ειναι το λιγοτερο... παρε τηλ. στο σχολειο και ρωτα... κι αν δεν σου πουν με σιγουρια, περνα κατα τις 11, περιπου τοτε θ' ανακοινωθουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 23:20 Η Peace_ έγραψε: #7.375 29-06-14 23:20 Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:13 Ο Hephaestus: #7.376 30-06-14 03:13 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Click για ανάπτυξη... Ουτε εγωω...αντε να βγουν...θα μας φυγει ενα τεραστιο βαρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:22 Η Emilouko έγραψε: #7.377 30-06-14 03:22 Εμένα σήμερα κατέβηκαν οι φίλοι μου που τέλειωσαν την εξεταστική, έπαιζε κ η εθνική και δεν το σκεφτόμουν τόσο Μια ψυχή που 'ναι να βγει ας βγει... 1 μέρα ακόμη και θα ξέρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:26 Ο Chris1993: #7.378 30-06-14 03:26 Υπομονή παιδιά, γύρω στις 30 ώρες έμειναν! Να κάνετε καλό μηχανογραφικό όμως, σαν να έχετε 19.999 μόρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:23 Η Alireza έγραψε: #7.379 30-06-14 09:23 Περίπου 26 ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:51 Ο nPb έγραψε: #7.380 30-06-14 09:51 Καλά αποτελέσματα! ...Φυσικά, να ξέρετε ότι τίποτα δεν χάθηκε αν δεν γράψατε βαθμούς που αναμένατε. Η ζωή συνεχίζεται με όμορφες εκπλήξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:13 Ο Hephaestus: #7.376 30-06-14 03:13 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Click για ανάπτυξη... Ουτε εγωω...αντε να βγουν...θα μας φυγει ενα τεραστιο βαρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:22 Η Emilouko έγραψε: #7.377 30-06-14 03:22 Εμένα σήμερα κατέβηκαν οι φίλοι μου που τέλειωσαν την εξεταστική, έπαιζε κ η εθνική και δεν το σκεφτόμουν τόσο Μια ψυχή που 'ναι να βγει ας βγει... 1 μέρα ακόμη και θα ξέρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:26 Ο Chris1993: #7.378 30-06-14 03:26 Υπομονή παιδιά, γύρω στις 30 ώρες έμειναν! Να κάνετε καλό μηχανογραφικό όμως, σαν να έχετε 19.999 μόρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:23 Η Alireza έγραψε: #7.379 30-06-14 09:23 Περίπου 26 ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:51 Ο nPb έγραψε: #7.380 30-06-14 09:51 Καλά αποτελέσματα! ...Φυσικά, να ξέρετε ότι τίποτα δεν χάθηκε αν δεν γράψατε βαθμούς που αναμένατε. Η ζωή συνεχίζεται με όμορφες εκπλήξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Click για ανάπτυξη... Ουτε εγωω...αντε να βγουν...θα μας φυγει ενα τεραστιο βαρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:22 Η Emilouko έγραψε: #7.377 30-06-14 03:22 Εμένα σήμερα κατέβηκαν οι φίλοι μου που τέλειωσαν την εξεταστική, έπαιζε κ η εθνική και δεν το σκεφτόμουν τόσο Μια ψυχή που 'ναι να βγει ας βγει... 1 μέρα ακόμη και θα ξέρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:26 Ο Chris1993: #7.378 30-06-14 03:26 Υπομονή παιδιά, γύρω στις 30 ώρες έμειναν! Να κάνετε καλό μηχανογραφικό όμως, σαν να έχετε 19.999 μόρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:23 Η Alireza έγραψε: #7.379 30-06-14 09:23 Περίπου 26 ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:51 Ο nPb έγραψε: #7.380 30-06-14 09:51 Καλά αποτελέσματα! ...Φυσικά, να ξέρετε ότι τίποτα δεν χάθηκε αν δεν γράψατε βαθμούς που αναμένατε. Η ζωή συνεχίζεται με όμορφες εκπλήξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα σήμερα κατέβηκαν οι φίλοι μου που τέλειωσαν την εξεταστική, έπαιζε κ η εθνική και δεν το σκεφτόμουν τόσο Μια ψυχή που 'ναι να βγει ας βγει... 1 μέρα ακόμη και θα ξέρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 03:26 Ο Chris1993: #7.378 30-06-14 03:26 Υπομονή παιδιά, γύρω στις 30 ώρες έμειναν! Να κάνετε καλό μηχανογραφικό όμως, σαν να έχετε 19.999 μόρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:23 Η Alireza έγραψε: #7.379 30-06-14 09:23 Περίπου 26 ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:51 Ο nPb έγραψε: #7.380 30-06-14 09:51 Καλά αποτελέσματα! ...Φυσικά, να ξέρετε ότι τίποτα δεν χάθηκε αν δεν γράψατε βαθμούς που αναμένατε. Η ζωή συνεχίζεται με όμορφες εκπλήξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπομονή παιδιά, γύρω στις 30 ώρες έμειναν! Να κάνετε καλό μηχανογραφικό όμως, σαν να έχετε 19.999 μόρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:23 Η Alireza έγραψε: #7.379 30-06-14 09:23 Περίπου 26 ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:51 Ο nPb έγραψε: #7.380 30-06-14 09:51 Καλά αποτελέσματα! ...Φυσικά, να ξέρετε ότι τίποτα δεν χάθηκε αν δεν γράψατε βαθμούς που αναμένατε. Η ζωή συνεχίζεται με όμορφες εκπλήξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Περίπου 26 ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 09:51 Ο nPb έγραψε: #7.380 30-06-14 09:51 Καλά αποτελέσματα! ...Φυσικά, να ξέρετε ότι τίποτα δεν χάθηκε αν δεν γράψατε βαθμούς που αναμένατε. Η ζωή συνεχίζεται με όμορφες εκπλήξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλά αποτελέσματα! ...Φυσικά, να ξέρετε ότι τίποτα δεν χάθηκε αν δεν γράψατε βαθμούς που αναμένατε. Η ζωή συνεχίζεται με όμορφες εκπλήξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.