niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:20 Η niek έγραψε: #7.321 29-06-14 12:20 Δεν ξερω αν θέλω να πάω να δω.Φοβάμαι ότι θα είναι δυσάρεστα τα νέα και γένικα στο σχολείο μου πέφτει πολύ κουτσομπολιό (πόσο;γιατί;ποιος και οι περισσότεροι ψάχνουν τρόπο να σε μειώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:21 Η meetmeinmontauk: #7.322 29-06-14 12:21 Αρχική Δημοσίευση από keep walking: Εγω γεμισα τον καδο της ανακυκλωσης! Νομιζω οτι απο σχολειο σε σχολειο διαφερει η ωρα ανακοινωσης! Αν εισαστε μικρο σχολειο ο ελεγχος θα τελειωσει γρηγορα και θα ανακοινωθουν νωρις! Click για ανάπτυξη... Στο δικο μας εδιναν πανελληνιες γυρω στα 80 παιδια. Ποσο θα παρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:39 Ο Vold έγραψε: #7.323 29-06-14 12:39 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Σημερα καθαρισα το δωματιο μου απο τα βιβλια κουτες, σακουλες γεμισαν απο σημειωσεις και βοηθηματα! συγκινηση Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθε φορά που έγραψα ένα μάθημα πήγαινα στον κάδο ανακύκλωσης και πετούσα όλα τα σχετικά Αρχική Δημοσίευση από keep walking;4058727 Αν εισαστε μικρο σχολειο ο ελεγχος θα τελειωσει γρηγορα και θα ανακοινωθουν νωρις! ;)[/QUOTE: Ωραία γιατί εμείς είμαστε μόλις 10 παιδιά χαχα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:40 Ο keep walking: #7.324 29-06-14 12:40 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Στο δικο μας εδιναν πανελληνιες γυρω στα 80 παιδια. Ποσο θα παρει? Click για ανάπτυξη... Συμφωνα με τους προχειρους υπολογισμους μου 2 ωρες 24 λεπτα και 49 δευτερολεπτα! Χαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:43 Η meetmeinmontauk: #7.325 29-06-14 12:43 Επισης, ειναι τυχαιο που ο ΑΝΤ1 θα βαλει σημερα μια ταινια σχετικη με SAT (κατι αντιστοιχο πανελληνιες στην Αμερικη)? Νομιζω λεγεται πρωταθλητες στο σκονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:47 Η Emilouko έγραψε: #7.326 29-06-14 12:47 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Επισης, ειναι τυχαιο που ο ΑΝΤ1 θα βαλει σημερα μια ταινια σχετικη με SAT (κατι αντιστοιχο πανελληνιες στην Αμερικη)? Νομιζω λεγεται πρωταθλητες στο σκονακι Click για ανάπτυξη... Spoiler Θα την δω. Έχω να ανοίξω τηλεόραση κάτι μέρες. Ρε παιδιά πότε τελειώσαμε τόσο γρήγορα; Σαν χθες μου φαίνεται που είχαμε ξεκινήσει...Πόσο μάλλον όταν περιμέναμε την Έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:49 Η meetmeinmontauk: #7.327 29-06-14 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Θα την δω. Έχω να ανοίξω τηλεόραση κάτι μέρες. Ρε παιδιά πότε τελειώσαμε τόσο γρήγορα; Σαν χθες μου φαίνεται που είχαμε ξεκινήσει...Πόσο μάλλον όταν περιμέναμε την Έκθεση. Click για ανάπτυξη... Εμενα μου φαινεται σαν κατι μακρινο Χαιρομαι που εχω ηρεμισει και δεν εχω αλλο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:56 Η Emilouko έγραψε: #7.328 29-06-14 12:56 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Εμενα μου φαινεται σαν κατι μακρινο Χαιρομαι που εχω ηρεμισει και δεν εχω αλλο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Αλλά δεν ξέρω ώρες ώρες με πιάνει μια μελαγχολία... Ελπίζω με τους βαθμούς να φύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:56 Η Peace_ έγραψε: #7.329 29-06-14 12:56 Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Και εγώ. Αλλά δεν ξέρω ώρες ώρες με πιάνει μια μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:58 Η Emilouko έγραψε: #7.330 29-06-14 12:58 Μου έχουν πει ότι σε λίγο καιρό θα τα έχουμε ξεχάσει :Ρ Εγώ τα θυμάμαι τα περισσότερα.Ειδικά Ιστορία-Βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:05 Η Alireza έγραψε: #7.331 29-06-14 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μου έχουν πει ότι σε λίγο καιρό θα τα έχουμε ξεχάσει :Ρ Εγώ τα θυμάμαι τα περισσότερα.Ειδικά Ιστορία-Βιολογία. Click για ανάπτυξη... Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Ο nikos9631: #7.332 29-06-14 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Click για ανάπτυξη... εγω στα ονειρα μ βλεπω συνεχεια λογοτεχνια. βλεπω την κικη δημουλα κ το σημειο αναγνωρισεως και αρχιζω να λεω απεξω αυτα π ξερω για τη γλωσσα και τις αφηγηματικες τεχνικες. μετα νομιζω πως δεν τα εχω μαθει καλα και αρχιζω να ιδρωνω ... στο τελος ξυπναω.. και νομιζω οτι δινω πανελληνιες -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:18 Η Emilouko έγραψε: #7.333 29-06-14 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Click για ανάπτυξη... Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:20 Ο SteliosIoa: #7.334 29-06-14 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο GhastaL έγραψε: #7.335 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα κάνετε καλύτερο χαβαλέ του χρόνου. Καλά αποτελέσματα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο SteliosIoa: #7.336 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Click για ανάπτυξη... πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:23 Ο GhastaL έγραψε: #7.337 29-06-14 13:23 Αρχική Δημοσίευση από SteliosIoa: πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ όσο δε γίνεται! Νομίζω ότι το λύκειο ήταν τα πιο σπαταλημένα χρόνια της ζωής μου (ως τώρα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:24 Η Peace_ έγραψε: #7.338 29-06-14 13:24 το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Click για ανάπτυξη... Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2014 blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:25 Ο blackorgrey: #7.339 29-06-14 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Click για ανάπτυξη... Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που θα μου λείψει.Βασικά όχι το μάθημα αλλά η φάση με παιδιά που ξέρεις 6-12 χρόνια και μπορεί πολλούς να μην τους ξαναδείς.Καλά και κάποιοι καθηγητές θα μου λείψουν γιατί οι περισσότεροι ήταν πάρα πολύ καλοί στη δουλειά τους και ενδιαφέρονταν αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:27 Ο SteliosIoa: #7.340 29-06-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Click για ανάπτυξη... γενικα το πρωτο κεφαλαιο δεν ξεχνιεται ευκολα αν σκεφτεις οτι ο μεσος μαθητης το εχει κανει καμια 20αρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 365 366 367 368 369 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξερω αν θέλω να πάω να δω.Φοβάμαι ότι θα είναι δυσάρεστα τα νέα και γένικα στο σχολείο μου πέφτει πολύ κουτσομπολιό (πόσο;γιατί;ποιος και οι περισσότεροι ψάχνουν τρόπο να σε μειώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:21 Η meetmeinmontauk: #7.322 29-06-14 12:21 Αρχική Δημοσίευση από keep walking: Εγω γεμισα τον καδο της ανακυκλωσης! Νομιζω οτι απο σχολειο σε σχολειο διαφερει η ωρα ανακοινωσης! Αν εισαστε μικρο σχολειο ο ελεγχος θα τελειωσει γρηγορα και θα ανακοινωθουν νωρις! Click για ανάπτυξη... Στο δικο μας εδιναν πανελληνιες γυρω στα 80 παιδια. Ποσο θα παρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:39 Ο Vold έγραψε: #7.323 29-06-14 12:39 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Σημερα καθαρισα το δωματιο μου απο τα βιβλια κουτες, σακουλες γεμισαν απο σημειωσεις και βοηθηματα! συγκινηση Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθε φορά που έγραψα ένα μάθημα πήγαινα στον κάδο ανακύκλωσης και πετούσα όλα τα σχετικά Αρχική Δημοσίευση από keep walking;4058727 Αν εισαστε μικρο σχολειο ο ελεγχος θα τελειωσει γρηγορα και θα ανακοινωθουν νωρις! ;)[/QUOTE: Ωραία γιατί εμείς είμαστε μόλις 10 παιδιά χαχα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:40 Ο keep walking: #7.324 29-06-14 12:40 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Στο δικο μας εδιναν πανελληνιες γυρω στα 80 παιδια. Ποσο θα παρει? Click για ανάπτυξη... Συμφωνα με τους προχειρους υπολογισμους μου 2 ωρες 24 λεπτα και 49 δευτερολεπτα! Χαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:43 Η meetmeinmontauk: #7.325 29-06-14 12:43 Επισης, ειναι τυχαιο που ο ΑΝΤ1 θα βαλει σημερα μια ταινια σχετικη με SAT (κατι αντιστοιχο πανελληνιες στην Αμερικη)? Νομιζω λεγεται πρωταθλητες στο σκονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:47 Η Emilouko έγραψε: #7.326 29-06-14 12:47 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Επισης, ειναι τυχαιο που ο ΑΝΤ1 θα βαλει σημερα μια ταινια σχετικη με SAT (κατι αντιστοιχο πανελληνιες στην Αμερικη)? Νομιζω λεγεται πρωταθλητες στο σκονακι Click για ανάπτυξη... Spoiler Θα την δω. Έχω να ανοίξω τηλεόραση κάτι μέρες. Ρε παιδιά πότε τελειώσαμε τόσο γρήγορα; Σαν χθες μου φαίνεται που είχαμε ξεκινήσει...Πόσο μάλλον όταν περιμέναμε την Έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:49 Η meetmeinmontauk: #7.327 29-06-14 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Θα την δω. Έχω να ανοίξω τηλεόραση κάτι μέρες. Ρε παιδιά πότε τελειώσαμε τόσο γρήγορα; Σαν χθες μου φαίνεται που είχαμε ξεκινήσει...Πόσο μάλλον όταν περιμέναμε την Έκθεση. Click για ανάπτυξη... Εμενα μου φαινεται σαν κατι μακρινο Χαιρομαι που εχω ηρεμισει και δεν εχω αλλο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:56 Η Emilouko έγραψε: #7.328 29-06-14 12:56 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Εμενα μου φαινεται σαν κατι μακρινο Χαιρομαι που εχω ηρεμισει και δεν εχω αλλο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Αλλά δεν ξέρω ώρες ώρες με πιάνει μια μελαγχολία... Ελπίζω με τους βαθμούς να φύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:56 Η Peace_ έγραψε: #7.329 29-06-14 12:56 Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Και εγώ. Αλλά δεν ξέρω ώρες ώρες με πιάνει μια μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:58 Η Emilouko έγραψε: #7.330 29-06-14 12:58 Μου έχουν πει ότι σε λίγο καιρό θα τα έχουμε ξεχάσει :Ρ Εγώ τα θυμάμαι τα περισσότερα.Ειδικά Ιστορία-Βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:05 Η Alireza έγραψε: #7.331 29-06-14 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μου έχουν πει ότι σε λίγο καιρό θα τα έχουμε ξεχάσει :Ρ Εγώ τα θυμάμαι τα περισσότερα.Ειδικά Ιστορία-Βιολογία. Click για ανάπτυξη... Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Ο nikos9631: #7.332 29-06-14 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Click για ανάπτυξη... εγω στα ονειρα μ βλεπω συνεχεια λογοτεχνια. βλεπω την κικη δημουλα κ το σημειο αναγνωρισεως και αρχιζω να λεω απεξω αυτα π ξερω για τη γλωσσα και τις αφηγηματικες τεχνικες. μετα νομιζω πως δεν τα εχω μαθει καλα και αρχιζω να ιδρωνω ... στο τελος ξυπναω.. και νομιζω οτι δινω πανελληνιες -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:18 Η Emilouko έγραψε: #7.333 29-06-14 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Click για ανάπτυξη... Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:20 Ο SteliosIoa: #7.334 29-06-14 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο GhastaL έγραψε: #7.335 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα κάνετε καλύτερο χαβαλέ του χρόνου. Καλά αποτελέσματα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο SteliosIoa: #7.336 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Click για ανάπτυξη... πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:23 Ο GhastaL έγραψε: #7.337 29-06-14 13:23 Αρχική Δημοσίευση από SteliosIoa: πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ όσο δε γίνεται! Νομίζω ότι το λύκειο ήταν τα πιο σπαταλημένα χρόνια της ζωής μου (ως τώρα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:24 Η Peace_ έγραψε: #7.338 29-06-14 13:24 το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Click για ανάπτυξη... Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2014 blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:25 Ο blackorgrey: #7.339 29-06-14 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Click για ανάπτυξη... Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που θα μου λείψει.Βασικά όχι το μάθημα αλλά η φάση με παιδιά που ξέρεις 6-12 χρόνια και μπορεί πολλούς να μην τους ξαναδείς.Καλά και κάποιοι καθηγητές θα μου λείψουν γιατί οι περισσότεροι ήταν πάρα πολύ καλοί στη δουλειά τους και ενδιαφέρονταν αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:27 Ο SteliosIoa: #7.340 29-06-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Click για ανάπτυξη... γενικα το πρωτο κεφαλαιο δεν ξεχνιεται ευκολα αν σκεφτεις οτι ο μεσος μαθητης το εχει κανει καμια 20αρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 365 366 367 368 369 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από keep walking: Εγω γεμισα τον καδο της ανακυκλωσης! Νομιζω οτι απο σχολειο σε σχολειο διαφερει η ωρα ανακοινωσης! Αν εισαστε μικρο σχολειο ο ελεγχος θα τελειωσει γρηγορα και θα ανακοινωθουν νωρις! Click για ανάπτυξη... Στο δικο μας εδιναν πανελληνιες γυρω στα 80 παιδια. Ποσο θα παρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:39 Ο Vold έγραψε: #7.323 29-06-14 12:39 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Σημερα καθαρισα το δωματιο μου απο τα βιβλια κουτες, σακουλες γεμισαν απο σημειωσεις και βοηθηματα! συγκινηση Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθε φορά που έγραψα ένα μάθημα πήγαινα στον κάδο ανακύκλωσης και πετούσα όλα τα σχετικά Αρχική Δημοσίευση από keep walking;4058727 Αν εισαστε μικρο σχολειο ο ελεγχος θα τελειωσει γρηγορα και θα ανακοινωθουν νωρις! ;)[/QUOTE: Ωραία γιατί εμείς είμαστε μόλις 10 παιδιά χαχα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:40 Ο keep walking: #7.324 29-06-14 12:40 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Στο δικο μας εδιναν πανελληνιες γυρω στα 80 παιδια. Ποσο θα παρει? Click για ανάπτυξη... Συμφωνα με τους προχειρους υπολογισμους μου 2 ωρες 24 λεπτα και 49 δευτερολεπτα! Χαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:43 Η meetmeinmontauk: #7.325 29-06-14 12:43 Επισης, ειναι τυχαιο που ο ΑΝΤ1 θα βαλει σημερα μια ταινια σχετικη με SAT (κατι αντιστοιχο πανελληνιες στην Αμερικη)? Νομιζω λεγεται πρωταθλητες στο σκονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:47 Η Emilouko έγραψε: #7.326 29-06-14 12:47 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Επισης, ειναι τυχαιο που ο ΑΝΤ1 θα βαλει σημερα μια ταινια σχετικη με SAT (κατι αντιστοιχο πανελληνιες στην Αμερικη)? Νομιζω λεγεται πρωταθλητες στο σκονακι Click για ανάπτυξη... Spoiler Θα την δω. Έχω να ανοίξω τηλεόραση κάτι μέρες. Ρε παιδιά πότε τελειώσαμε τόσο γρήγορα; Σαν χθες μου φαίνεται που είχαμε ξεκινήσει...Πόσο μάλλον όταν περιμέναμε την Έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:49 Η meetmeinmontauk: #7.327 29-06-14 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Θα την δω. Έχω να ανοίξω τηλεόραση κάτι μέρες. Ρε παιδιά πότε τελειώσαμε τόσο γρήγορα; Σαν χθες μου φαίνεται που είχαμε ξεκινήσει...Πόσο μάλλον όταν περιμέναμε την Έκθεση. Click για ανάπτυξη... Εμενα μου φαινεται σαν κατι μακρινο Χαιρομαι που εχω ηρεμισει και δεν εχω αλλο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:56 Η Emilouko έγραψε: #7.328 29-06-14 12:56 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Εμενα μου φαινεται σαν κατι μακρινο Χαιρομαι που εχω ηρεμισει και δεν εχω αλλο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Αλλά δεν ξέρω ώρες ώρες με πιάνει μια μελαγχολία... Ελπίζω με τους βαθμούς να φύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:56 Η Peace_ έγραψε: #7.329 29-06-14 12:56 Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Και εγώ. Αλλά δεν ξέρω ώρες ώρες με πιάνει μια μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:58 Η Emilouko έγραψε: #7.330 29-06-14 12:58 Μου έχουν πει ότι σε λίγο καιρό θα τα έχουμε ξεχάσει :Ρ Εγώ τα θυμάμαι τα περισσότερα.Ειδικά Ιστορία-Βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:05 Η Alireza έγραψε: #7.331 29-06-14 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μου έχουν πει ότι σε λίγο καιρό θα τα έχουμε ξεχάσει :Ρ Εγώ τα θυμάμαι τα περισσότερα.Ειδικά Ιστορία-Βιολογία. Click για ανάπτυξη... Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Ο nikos9631: #7.332 29-06-14 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Click για ανάπτυξη... εγω στα ονειρα μ βλεπω συνεχεια λογοτεχνια. βλεπω την κικη δημουλα κ το σημειο αναγνωρισεως και αρχιζω να λεω απεξω αυτα π ξερω για τη γλωσσα και τις αφηγηματικες τεχνικες. μετα νομιζω πως δεν τα εχω μαθει καλα και αρχιζω να ιδρωνω ... στο τελος ξυπναω.. και νομιζω οτι δινω πανελληνιες -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:18 Η Emilouko έγραψε: #7.333 29-06-14 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Click για ανάπτυξη... Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:20 Ο SteliosIoa: #7.334 29-06-14 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο GhastaL έγραψε: #7.335 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα κάνετε καλύτερο χαβαλέ του χρόνου. Καλά αποτελέσματα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο SteliosIoa: #7.336 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Click για ανάπτυξη... πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:23 Ο GhastaL έγραψε: #7.337 29-06-14 13:23 Αρχική Δημοσίευση από SteliosIoa: πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ όσο δε γίνεται! Νομίζω ότι το λύκειο ήταν τα πιο σπαταλημένα χρόνια της ζωής μου (ως τώρα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:24 Η Peace_ έγραψε: #7.338 29-06-14 13:24 το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Click για ανάπτυξη... Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2014 blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:25 Ο blackorgrey: #7.339 29-06-14 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Click για ανάπτυξη... Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που θα μου λείψει.Βασικά όχι το μάθημα αλλά η φάση με παιδιά που ξέρεις 6-12 χρόνια και μπορεί πολλούς να μην τους ξαναδείς.Καλά και κάποιοι καθηγητές θα μου λείψουν γιατί οι περισσότεροι ήταν πάρα πολύ καλοί στη δουλειά τους και ενδιαφέρονταν αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:27 Ο SteliosIoa: #7.340 29-06-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Click για ανάπτυξη... γενικα το πρωτο κεφαλαιο δεν ξεχνιεται ευκολα αν σκεφτεις οτι ο μεσος μαθητης το εχει κανει καμια 20αρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 365 366 367 368 369 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Σημερα καθαρισα το δωματιο μου απο τα βιβλια κουτες, σακουλες γεμισαν απο σημειωσεις και βοηθηματα! συγκινηση Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθε φορά που έγραψα ένα μάθημα πήγαινα στον κάδο ανακύκλωσης και πετούσα όλα τα σχετικά Αρχική Δημοσίευση από keep walking;4058727 Αν εισαστε μικρο σχολειο ο ελεγχος θα τελειωσει γρηγορα και θα ανακοινωθουν νωρις! ;)[/QUOTE: Ωραία γιατί εμείς είμαστε μόλις 10 παιδιά χαχα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:40 Ο keep walking: #7.324 29-06-14 12:40 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Στο δικο μας εδιναν πανελληνιες γυρω στα 80 παιδια. Ποσο θα παρει? Click για ανάπτυξη... Συμφωνα με τους προχειρους υπολογισμους μου 2 ωρες 24 λεπτα και 49 δευτερολεπτα! Χαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:43 Η meetmeinmontauk: #7.325 29-06-14 12:43 Επισης, ειναι τυχαιο που ο ΑΝΤ1 θα βαλει σημερα μια ταινια σχετικη με SAT (κατι αντιστοιχο πανελληνιες στην Αμερικη)? Νομιζω λεγεται πρωταθλητες στο σκονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:47 Η Emilouko έγραψε: #7.326 29-06-14 12:47 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Επισης, ειναι τυχαιο που ο ΑΝΤ1 θα βαλει σημερα μια ταινια σχετικη με SAT (κατι αντιστοιχο πανελληνιες στην Αμερικη)? Νομιζω λεγεται πρωταθλητες στο σκονακι Click για ανάπτυξη... Spoiler Θα την δω. Έχω να ανοίξω τηλεόραση κάτι μέρες. Ρε παιδιά πότε τελειώσαμε τόσο γρήγορα; Σαν χθες μου φαίνεται που είχαμε ξεκινήσει...Πόσο μάλλον όταν περιμέναμε την Έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:49 Η meetmeinmontauk: #7.327 29-06-14 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Θα την δω. Έχω να ανοίξω τηλεόραση κάτι μέρες. Ρε παιδιά πότε τελειώσαμε τόσο γρήγορα; Σαν χθες μου φαίνεται που είχαμε ξεκινήσει...Πόσο μάλλον όταν περιμέναμε την Έκθεση. Click για ανάπτυξη... Εμενα μου φαινεται σαν κατι μακρινο Χαιρομαι που εχω ηρεμισει και δεν εχω αλλο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:56 Η Emilouko έγραψε: #7.328 29-06-14 12:56 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Εμενα μου φαινεται σαν κατι μακρινο Χαιρομαι που εχω ηρεμισει και δεν εχω αλλο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Αλλά δεν ξέρω ώρες ώρες με πιάνει μια μελαγχολία... Ελπίζω με τους βαθμούς να φύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:56 Η Peace_ έγραψε: #7.329 29-06-14 12:56 Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Και εγώ. Αλλά δεν ξέρω ώρες ώρες με πιάνει μια μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:58 Η Emilouko έγραψε: #7.330 29-06-14 12:58 Μου έχουν πει ότι σε λίγο καιρό θα τα έχουμε ξεχάσει :Ρ Εγώ τα θυμάμαι τα περισσότερα.Ειδικά Ιστορία-Βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:05 Η Alireza έγραψε: #7.331 29-06-14 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μου έχουν πει ότι σε λίγο καιρό θα τα έχουμε ξεχάσει :Ρ Εγώ τα θυμάμαι τα περισσότερα.Ειδικά Ιστορία-Βιολογία. Click για ανάπτυξη... Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Ο nikos9631: #7.332 29-06-14 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Click για ανάπτυξη... εγω στα ονειρα μ βλεπω συνεχεια λογοτεχνια. βλεπω την κικη δημουλα κ το σημειο αναγνωρισεως και αρχιζω να λεω απεξω αυτα π ξερω για τη γλωσσα και τις αφηγηματικες τεχνικες. μετα νομιζω πως δεν τα εχω μαθει καλα και αρχιζω να ιδρωνω ... στο τελος ξυπναω.. και νομιζω οτι δινω πανελληνιες -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:18 Η Emilouko έγραψε: #7.333 29-06-14 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Click για ανάπτυξη... Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:20 Ο SteliosIoa: #7.334 29-06-14 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο GhastaL έγραψε: #7.335 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα κάνετε καλύτερο χαβαλέ του χρόνου. Καλά αποτελέσματα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο SteliosIoa: #7.336 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Click για ανάπτυξη... πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:23 Ο GhastaL έγραψε: #7.337 29-06-14 13:23 Αρχική Δημοσίευση από SteliosIoa: πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ όσο δε γίνεται! Νομίζω ότι το λύκειο ήταν τα πιο σπαταλημένα χρόνια της ζωής μου (ως τώρα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:24 Η Peace_ έγραψε: #7.338 29-06-14 13:24 το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Click για ανάπτυξη... Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2014 blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:25 Ο blackorgrey: #7.339 29-06-14 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Click για ανάπτυξη... Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που θα μου λείψει.Βασικά όχι το μάθημα αλλά η φάση με παιδιά που ξέρεις 6-12 χρόνια και μπορεί πολλούς να μην τους ξαναδείς.Καλά και κάποιοι καθηγητές θα μου λείψουν γιατί οι περισσότεροι ήταν πάρα πολύ καλοί στη δουλειά τους και ενδιαφέρονταν αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:27 Ο SteliosIoa: #7.340 29-06-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Click για ανάπτυξη... γενικα το πρωτο κεφαλαιο δεν ξεχνιεται ευκολα αν σκεφτεις οτι ο μεσος μαθητης το εχει κανει καμια 20αρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 365 366 367 368 369 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Στο δικο μας εδιναν πανελληνιες γυρω στα 80 παιδια. Ποσο θα παρει? Click για ανάπτυξη... Συμφωνα με τους προχειρους υπολογισμους μου 2 ωρες 24 λεπτα και 49 δευτερολεπτα! Χαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:43 Η meetmeinmontauk: #7.325 29-06-14 12:43 Επισης, ειναι τυχαιο που ο ΑΝΤ1 θα βαλει σημερα μια ταινια σχετικη με SAT (κατι αντιστοιχο πανελληνιες στην Αμερικη)? Νομιζω λεγεται πρωταθλητες στο σκονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:47 Η Emilouko έγραψε: #7.326 29-06-14 12:47 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Επισης, ειναι τυχαιο που ο ΑΝΤ1 θα βαλει σημερα μια ταινια σχετικη με SAT (κατι αντιστοιχο πανελληνιες στην Αμερικη)? Νομιζω λεγεται πρωταθλητες στο σκονακι Click για ανάπτυξη... Spoiler Θα την δω. Έχω να ανοίξω τηλεόραση κάτι μέρες. Ρε παιδιά πότε τελειώσαμε τόσο γρήγορα; Σαν χθες μου φαίνεται που είχαμε ξεκινήσει...Πόσο μάλλον όταν περιμέναμε την Έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:49 Η meetmeinmontauk: #7.327 29-06-14 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Θα την δω. Έχω να ανοίξω τηλεόραση κάτι μέρες. Ρε παιδιά πότε τελειώσαμε τόσο γρήγορα; Σαν χθες μου φαίνεται που είχαμε ξεκινήσει...Πόσο μάλλον όταν περιμέναμε την Έκθεση. Click για ανάπτυξη... Εμενα μου φαινεται σαν κατι μακρινο Χαιρομαι που εχω ηρεμισει και δεν εχω αλλο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:56 Η Emilouko έγραψε: #7.328 29-06-14 12:56 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Εμενα μου φαινεται σαν κατι μακρινο Χαιρομαι που εχω ηρεμισει και δεν εχω αλλο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Αλλά δεν ξέρω ώρες ώρες με πιάνει μια μελαγχολία... Ελπίζω με τους βαθμούς να φύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:56 Η Peace_ έγραψε: #7.329 29-06-14 12:56 Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Και εγώ. Αλλά δεν ξέρω ώρες ώρες με πιάνει μια μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:58 Η Emilouko έγραψε: #7.330 29-06-14 12:58 Μου έχουν πει ότι σε λίγο καιρό θα τα έχουμε ξεχάσει :Ρ Εγώ τα θυμάμαι τα περισσότερα.Ειδικά Ιστορία-Βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:05 Η Alireza έγραψε: #7.331 29-06-14 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μου έχουν πει ότι σε λίγο καιρό θα τα έχουμε ξεχάσει :Ρ Εγώ τα θυμάμαι τα περισσότερα.Ειδικά Ιστορία-Βιολογία. Click για ανάπτυξη... Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Ο nikos9631: #7.332 29-06-14 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Click για ανάπτυξη... εγω στα ονειρα μ βλεπω συνεχεια λογοτεχνια. βλεπω την κικη δημουλα κ το σημειο αναγνωρισεως και αρχιζω να λεω απεξω αυτα π ξερω για τη γλωσσα και τις αφηγηματικες τεχνικες. μετα νομιζω πως δεν τα εχω μαθει καλα και αρχιζω να ιδρωνω ... στο τελος ξυπναω.. και νομιζω οτι δινω πανελληνιες -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:18 Η Emilouko έγραψε: #7.333 29-06-14 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Click για ανάπτυξη... Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:20 Ο SteliosIoa: #7.334 29-06-14 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο GhastaL έγραψε: #7.335 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα κάνετε καλύτερο χαβαλέ του χρόνου. Καλά αποτελέσματα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο SteliosIoa: #7.336 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Click για ανάπτυξη... πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:23 Ο GhastaL έγραψε: #7.337 29-06-14 13:23 Αρχική Δημοσίευση από SteliosIoa: πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ όσο δε γίνεται! Νομίζω ότι το λύκειο ήταν τα πιο σπαταλημένα χρόνια της ζωής μου (ως τώρα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:24 Η Peace_ έγραψε: #7.338 29-06-14 13:24 το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Click για ανάπτυξη... Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2014 blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:25 Ο blackorgrey: #7.339 29-06-14 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Click για ανάπτυξη... Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που θα μου λείψει.Βασικά όχι το μάθημα αλλά η φάση με παιδιά που ξέρεις 6-12 χρόνια και μπορεί πολλούς να μην τους ξαναδείς.Καλά και κάποιοι καθηγητές θα μου λείψουν γιατί οι περισσότεροι ήταν πάρα πολύ καλοί στη δουλειά τους και ενδιαφέρονταν αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:27 Ο SteliosIoa: #7.340 29-06-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Click για ανάπτυξη... γενικα το πρωτο κεφαλαιο δεν ξεχνιεται ευκολα αν σκεφτεις οτι ο μεσος μαθητης το εχει κανει καμια 20αρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 365 366 367 368 369 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επισης, ειναι τυχαιο που ο ΑΝΤ1 θα βαλει σημερα μια ταινια σχετικη με SAT (κατι αντιστοιχο πανελληνιες στην Αμερικη)? Νομιζω λεγεται πρωταθλητες στο σκονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:47 Η Emilouko έγραψε: #7.326 29-06-14 12:47 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Επισης, ειναι τυχαιο που ο ΑΝΤ1 θα βαλει σημερα μια ταινια σχετικη με SAT (κατι αντιστοιχο πανελληνιες στην Αμερικη)? Νομιζω λεγεται πρωταθλητες στο σκονακι Click για ανάπτυξη... Spoiler Θα την δω. Έχω να ανοίξω τηλεόραση κάτι μέρες. Ρε παιδιά πότε τελειώσαμε τόσο γρήγορα; Σαν χθες μου φαίνεται που είχαμε ξεκινήσει...Πόσο μάλλον όταν περιμέναμε την Έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:49 Η meetmeinmontauk: #7.327 29-06-14 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Θα την δω. Έχω να ανοίξω τηλεόραση κάτι μέρες. Ρε παιδιά πότε τελειώσαμε τόσο γρήγορα; Σαν χθες μου φαίνεται που είχαμε ξεκινήσει...Πόσο μάλλον όταν περιμέναμε την Έκθεση. Click για ανάπτυξη... Εμενα μου φαινεται σαν κατι μακρινο Χαιρομαι που εχω ηρεμισει και δεν εχω αλλο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:56 Η Emilouko έγραψε: #7.328 29-06-14 12:56 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Εμενα μου φαινεται σαν κατι μακρινο Χαιρομαι που εχω ηρεμισει και δεν εχω αλλο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Αλλά δεν ξέρω ώρες ώρες με πιάνει μια μελαγχολία... Ελπίζω με τους βαθμούς να φύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:56 Η Peace_ έγραψε: #7.329 29-06-14 12:56 Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Και εγώ. Αλλά δεν ξέρω ώρες ώρες με πιάνει μια μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:58 Η Emilouko έγραψε: #7.330 29-06-14 12:58 Μου έχουν πει ότι σε λίγο καιρό θα τα έχουμε ξεχάσει :Ρ Εγώ τα θυμάμαι τα περισσότερα.Ειδικά Ιστορία-Βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:05 Η Alireza έγραψε: #7.331 29-06-14 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μου έχουν πει ότι σε λίγο καιρό θα τα έχουμε ξεχάσει :Ρ Εγώ τα θυμάμαι τα περισσότερα.Ειδικά Ιστορία-Βιολογία. Click για ανάπτυξη... Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Ο nikos9631: #7.332 29-06-14 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Click για ανάπτυξη... εγω στα ονειρα μ βλεπω συνεχεια λογοτεχνια. βλεπω την κικη δημουλα κ το σημειο αναγνωρισεως και αρχιζω να λεω απεξω αυτα π ξερω για τη γλωσσα και τις αφηγηματικες τεχνικες. μετα νομιζω πως δεν τα εχω μαθει καλα και αρχιζω να ιδρωνω ... στο τελος ξυπναω.. και νομιζω οτι δινω πανελληνιες -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:18 Η Emilouko έγραψε: #7.333 29-06-14 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Click για ανάπτυξη... Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:20 Ο SteliosIoa: #7.334 29-06-14 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο GhastaL έγραψε: #7.335 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα κάνετε καλύτερο χαβαλέ του χρόνου. Καλά αποτελέσματα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο SteliosIoa: #7.336 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Click για ανάπτυξη... πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:23 Ο GhastaL έγραψε: #7.337 29-06-14 13:23 Αρχική Δημοσίευση από SteliosIoa: πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ όσο δε γίνεται! Νομίζω ότι το λύκειο ήταν τα πιο σπαταλημένα χρόνια της ζωής μου (ως τώρα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:24 Η Peace_ έγραψε: #7.338 29-06-14 13:24 το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Click για ανάπτυξη... Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2014 blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:25 Ο blackorgrey: #7.339 29-06-14 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Click για ανάπτυξη... Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που θα μου λείψει.Βασικά όχι το μάθημα αλλά η φάση με παιδιά που ξέρεις 6-12 χρόνια και μπορεί πολλούς να μην τους ξαναδείς.Καλά και κάποιοι καθηγητές θα μου λείψουν γιατί οι περισσότεροι ήταν πάρα πολύ καλοί στη δουλειά τους και ενδιαφέρονταν αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:27 Ο SteliosIoa: #7.340 29-06-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Click για ανάπτυξη... γενικα το πρωτο κεφαλαιο δεν ξεχνιεται ευκολα αν σκεφτεις οτι ο μεσος μαθητης το εχει κανει καμια 20αρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 365 366 367 368 369 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Επισης, ειναι τυχαιο που ο ΑΝΤ1 θα βαλει σημερα μια ταινια σχετικη με SAT (κατι αντιστοιχο πανελληνιες στην Αμερικη)? Νομιζω λεγεται πρωταθλητες στο σκονακι Click για ανάπτυξη... Spoiler Θα την δω. Έχω να ανοίξω τηλεόραση κάτι μέρες. Ρε παιδιά πότε τελειώσαμε τόσο γρήγορα; Σαν χθες μου φαίνεται που είχαμε ξεκινήσει...Πόσο μάλλον όταν περιμέναμε την Έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:49 Η meetmeinmontauk: #7.327 29-06-14 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Θα την δω. Έχω να ανοίξω τηλεόραση κάτι μέρες. Ρε παιδιά πότε τελειώσαμε τόσο γρήγορα; Σαν χθες μου φαίνεται που είχαμε ξεκινήσει...Πόσο μάλλον όταν περιμέναμε την Έκθεση. Click για ανάπτυξη... Εμενα μου φαινεται σαν κατι μακρινο Χαιρομαι που εχω ηρεμισει και δεν εχω αλλο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:56 Η Emilouko έγραψε: #7.328 29-06-14 12:56 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Εμενα μου φαινεται σαν κατι μακρινο Χαιρομαι που εχω ηρεμισει και δεν εχω αλλο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Αλλά δεν ξέρω ώρες ώρες με πιάνει μια μελαγχολία... Ελπίζω με τους βαθμούς να φύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:56 Η Peace_ έγραψε: #7.329 29-06-14 12:56 Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Και εγώ. Αλλά δεν ξέρω ώρες ώρες με πιάνει μια μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:58 Η Emilouko έγραψε: #7.330 29-06-14 12:58 Μου έχουν πει ότι σε λίγο καιρό θα τα έχουμε ξεχάσει :Ρ Εγώ τα θυμάμαι τα περισσότερα.Ειδικά Ιστορία-Βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:05 Η Alireza έγραψε: #7.331 29-06-14 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μου έχουν πει ότι σε λίγο καιρό θα τα έχουμε ξεχάσει :Ρ Εγώ τα θυμάμαι τα περισσότερα.Ειδικά Ιστορία-Βιολογία. Click για ανάπτυξη... Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Ο nikos9631: #7.332 29-06-14 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Click για ανάπτυξη... εγω στα ονειρα μ βλεπω συνεχεια λογοτεχνια. βλεπω την κικη δημουλα κ το σημειο αναγνωρισεως και αρχιζω να λεω απεξω αυτα π ξερω για τη γλωσσα και τις αφηγηματικες τεχνικες. μετα νομιζω πως δεν τα εχω μαθει καλα και αρχιζω να ιδρωνω ... στο τελος ξυπναω.. και νομιζω οτι δινω πανελληνιες -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:18 Η Emilouko έγραψε: #7.333 29-06-14 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Click για ανάπτυξη... Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:20 Ο SteliosIoa: #7.334 29-06-14 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο GhastaL έγραψε: #7.335 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα κάνετε καλύτερο χαβαλέ του χρόνου. Καλά αποτελέσματα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο SteliosIoa: #7.336 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Click για ανάπτυξη... πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:23 Ο GhastaL έγραψε: #7.337 29-06-14 13:23 Αρχική Δημοσίευση από SteliosIoa: πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ όσο δε γίνεται! Νομίζω ότι το λύκειο ήταν τα πιο σπαταλημένα χρόνια της ζωής μου (ως τώρα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:24 Η Peace_ έγραψε: #7.338 29-06-14 13:24 το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Click για ανάπτυξη... Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2014 blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:25 Ο blackorgrey: #7.339 29-06-14 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Click για ανάπτυξη... Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που θα μου λείψει.Βασικά όχι το μάθημα αλλά η φάση με παιδιά που ξέρεις 6-12 χρόνια και μπορεί πολλούς να μην τους ξαναδείς.Καλά και κάποιοι καθηγητές θα μου λείψουν γιατί οι περισσότεροι ήταν πάρα πολύ καλοί στη δουλειά τους και ενδιαφέρονταν αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:27 Ο SteliosIoa: #7.340 29-06-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Click για ανάπτυξη... γενικα το πρωτο κεφαλαιο δεν ξεχνιεται ευκολα αν σκεφτεις οτι ο μεσος μαθητης το εχει κανει καμια 20αρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 365 366 367 368 369 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Θα την δω. Έχω να ανοίξω τηλεόραση κάτι μέρες. Ρε παιδιά πότε τελειώσαμε τόσο γρήγορα; Σαν χθες μου φαίνεται που είχαμε ξεκινήσει...Πόσο μάλλον όταν περιμέναμε την Έκθεση. Click για ανάπτυξη... Εμενα μου φαινεται σαν κατι μακρινο Χαιρομαι που εχω ηρεμισει και δεν εχω αλλο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:56 Η Emilouko έγραψε: #7.328 29-06-14 12:56 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Εμενα μου φαινεται σαν κατι μακρινο Χαιρομαι που εχω ηρεμισει και δεν εχω αλλο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Αλλά δεν ξέρω ώρες ώρες με πιάνει μια μελαγχολία... Ελπίζω με τους βαθμούς να φύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:56 Η Peace_ έγραψε: #7.329 29-06-14 12:56 Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Και εγώ. Αλλά δεν ξέρω ώρες ώρες με πιάνει μια μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:58 Η Emilouko έγραψε: #7.330 29-06-14 12:58 Μου έχουν πει ότι σε λίγο καιρό θα τα έχουμε ξεχάσει :Ρ Εγώ τα θυμάμαι τα περισσότερα.Ειδικά Ιστορία-Βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:05 Η Alireza έγραψε: #7.331 29-06-14 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μου έχουν πει ότι σε λίγο καιρό θα τα έχουμε ξεχάσει :Ρ Εγώ τα θυμάμαι τα περισσότερα.Ειδικά Ιστορία-Βιολογία. Click για ανάπτυξη... Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Ο nikos9631: #7.332 29-06-14 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Click για ανάπτυξη... εγω στα ονειρα μ βλεπω συνεχεια λογοτεχνια. βλεπω την κικη δημουλα κ το σημειο αναγνωρισεως και αρχιζω να λεω απεξω αυτα π ξερω για τη γλωσσα και τις αφηγηματικες τεχνικες. μετα νομιζω πως δεν τα εχω μαθει καλα και αρχιζω να ιδρωνω ... στο τελος ξυπναω.. και νομιζω οτι δινω πανελληνιες -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:18 Η Emilouko έγραψε: #7.333 29-06-14 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Click για ανάπτυξη... Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:20 Ο SteliosIoa: #7.334 29-06-14 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο GhastaL έγραψε: #7.335 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα κάνετε καλύτερο χαβαλέ του χρόνου. Καλά αποτελέσματα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο SteliosIoa: #7.336 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Click για ανάπτυξη... πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:23 Ο GhastaL έγραψε: #7.337 29-06-14 13:23 Αρχική Δημοσίευση από SteliosIoa: πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ όσο δε γίνεται! Νομίζω ότι το λύκειο ήταν τα πιο σπαταλημένα χρόνια της ζωής μου (ως τώρα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:24 Η Peace_ έγραψε: #7.338 29-06-14 13:24 το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Click για ανάπτυξη... Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2014 blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:25 Ο blackorgrey: #7.339 29-06-14 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Click για ανάπτυξη... Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που θα μου λείψει.Βασικά όχι το μάθημα αλλά η φάση με παιδιά που ξέρεις 6-12 χρόνια και μπορεί πολλούς να μην τους ξαναδείς.Καλά και κάποιοι καθηγητές θα μου λείψουν γιατί οι περισσότεροι ήταν πάρα πολύ καλοί στη δουλειά τους και ενδιαφέρονταν αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:27 Ο SteliosIoa: #7.340 29-06-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Click για ανάπτυξη... γενικα το πρωτο κεφαλαιο δεν ξεχνιεται ευκολα αν σκεφτεις οτι ο μεσος μαθητης το εχει κανει καμια 20αρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 365 366 367 368 369 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Εμενα μου φαινεται σαν κατι μακρινο Χαιρομαι που εχω ηρεμισει και δεν εχω αλλο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Αλλά δεν ξέρω ώρες ώρες με πιάνει μια μελαγχολία... Ελπίζω με τους βαθμούς να φύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:56 Η Peace_ έγραψε: #7.329 29-06-14 12:56 Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Και εγώ. Αλλά δεν ξέρω ώρες ώρες με πιάνει μια μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:58 Η Emilouko έγραψε: #7.330 29-06-14 12:58 Μου έχουν πει ότι σε λίγο καιρό θα τα έχουμε ξεχάσει :Ρ Εγώ τα θυμάμαι τα περισσότερα.Ειδικά Ιστορία-Βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:05 Η Alireza έγραψε: #7.331 29-06-14 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μου έχουν πει ότι σε λίγο καιρό θα τα έχουμε ξεχάσει :Ρ Εγώ τα θυμάμαι τα περισσότερα.Ειδικά Ιστορία-Βιολογία. Click για ανάπτυξη... Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Ο nikos9631: #7.332 29-06-14 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Click για ανάπτυξη... εγω στα ονειρα μ βλεπω συνεχεια λογοτεχνια. βλεπω την κικη δημουλα κ το σημειο αναγνωρισεως και αρχιζω να λεω απεξω αυτα π ξερω για τη γλωσσα και τις αφηγηματικες τεχνικες. μετα νομιζω πως δεν τα εχω μαθει καλα και αρχιζω να ιδρωνω ... στο τελος ξυπναω.. και νομιζω οτι δινω πανελληνιες -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:18 Η Emilouko έγραψε: #7.333 29-06-14 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Click για ανάπτυξη... Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:20 Ο SteliosIoa: #7.334 29-06-14 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο GhastaL έγραψε: #7.335 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα κάνετε καλύτερο χαβαλέ του χρόνου. Καλά αποτελέσματα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο SteliosIoa: #7.336 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Click για ανάπτυξη... πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:23 Ο GhastaL έγραψε: #7.337 29-06-14 13:23 Αρχική Δημοσίευση από SteliosIoa: πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ όσο δε γίνεται! Νομίζω ότι το λύκειο ήταν τα πιο σπαταλημένα χρόνια της ζωής μου (ως τώρα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:24 Η Peace_ έγραψε: #7.338 29-06-14 13:24 το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Click για ανάπτυξη... Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2014 blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:25 Ο blackorgrey: #7.339 29-06-14 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Click για ανάπτυξη... Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που θα μου λείψει.Βασικά όχι το μάθημα αλλά η φάση με παιδιά που ξέρεις 6-12 χρόνια και μπορεί πολλούς να μην τους ξαναδείς.Καλά και κάποιοι καθηγητές θα μου λείψουν γιατί οι περισσότεροι ήταν πάρα πολύ καλοί στη δουλειά τους και ενδιαφέρονταν αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:27 Ο SteliosIoa: #7.340 29-06-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Click για ανάπτυξη... γενικα το πρωτο κεφαλαιο δεν ξεχνιεται ευκολα αν σκεφτεις οτι ο μεσος μαθητης το εχει κανει καμια 20αρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 365 366 367 368 369 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Και εγώ. Αλλά δεν ξέρω ώρες ώρες με πιάνει μια μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 12:58 Η Emilouko έγραψε: #7.330 29-06-14 12:58 Μου έχουν πει ότι σε λίγο καιρό θα τα έχουμε ξεχάσει :Ρ Εγώ τα θυμάμαι τα περισσότερα.Ειδικά Ιστορία-Βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:05 Η Alireza έγραψε: #7.331 29-06-14 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μου έχουν πει ότι σε λίγο καιρό θα τα έχουμε ξεχάσει :Ρ Εγώ τα θυμάμαι τα περισσότερα.Ειδικά Ιστορία-Βιολογία. Click για ανάπτυξη... Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Ο nikos9631: #7.332 29-06-14 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Click για ανάπτυξη... εγω στα ονειρα μ βλεπω συνεχεια λογοτεχνια. βλεπω την κικη δημουλα κ το σημειο αναγνωρισεως και αρχιζω να λεω απεξω αυτα π ξερω για τη γλωσσα και τις αφηγηματικες τεχνικες. μετα νομιζω πως δεν τα εχω μαθει καλα και αρχιζω να ιδρωνω ... στο τελος ξυπναω.. και νομιζω οτι δινω πανελληνιες -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:18 Η Emilouko έγραψε: #7.333 29-06-14 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Click για ανάπτυξη... Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:20 Ο SteliosIoa: #7.334 29-06-14 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο GhastaL έγραψε: #7.335 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα κάνετε καλύτερο χαβαλέ του χρόνου. Καλά αποτελέσματα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο SteliosIoa: #7.336 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Click για ανάπτυξη... πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:23 Ο GhastaL έγραψε: #7.337 29-06-14 13:23 Αρχική Δημοσίευση από SteliosIoa: πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ όσο δε γίνεται! Νομίζω ότι το λύκειο ήταν τα πιο σπαταλημένα χρόνια της ζωής μου (ως τώρα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:24 Η Peace_ έγραψε: #7.338 29-06-14 13:24 το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Click για ανάπτυξη... Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2014 blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:25 Ο blackorgrey: #7.339 29-06-14 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Click για ανάπτυξη... Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που θα μου λείψει.Βασικά όχι το μάθημα αλλά η φάση με παιδιά που ξέρεις 6-12 χρόνια και μπορεί πολλούς να μην τους ξαναδείς.Καλά και κάποιοι καθηγητές θα μου λείψουν γιατί οι περισσότεροι ήταν πάρα πολύ καλοί στη δουλειά τους και ενδιαφέρονταν αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:27 Ο SteliosIoa: #7.340 29-06-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Click για ανάπτυξη... γενικα το πρωτο κεφαλαιο δεν ξεχνιεται ευκολα αν σκεφτεις οτι ο μεσος μαθητης το εχει κανει καμια 20αρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 365 366 367 368 369 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου έχουν πει ότι σε λίγο καιρό θα τα έχουμε ξεχάσει :Ρ Εγώ τα θυμάμαι τα περισσότερα.Ειδικά Ιστορία-Βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:05 Η Alireza έγραψε: #7.331 29-06-14 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μου έχουν πει ότι σε λίγο καιρό θα τα έχουμε ξεχάσει :Ρ Εγώ τα θυμάμαι τα περισσότερα.Ειδικά Ιστορία-Βιολογία. Click για ανάπτυξη... Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Ο nikos9631: #7.332 29-06-14 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Click για ανάπτυξη... εγω στα ονειρα μ βλεπω συνεχεια λογοτεχνια. βλεπω την κικη δημουλα κ το σημειο αναγνωρισεως και αρχιζω να λεω απεξω αυτα π ξερω για τη γλωσσα και τις αφηγηματικες τεχνικες. μετα νομιζω πως δεν τα εχω μαθει καλα και αρχιζω να ιδρωνω ... στο τελος ξυπναω.. και νομιζω οτι δινω πανελληνιες -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:18 Η Emilouko έγραψε: #7.333 29-06-14 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Click για ανάπτυξη... Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:20 Ο SteliosIoa: #7.334 29-06-14 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο GhastaL έγραψε: #7.335 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα κάνετε καλύτερο χαβαλέ του χρόνου. Καλά αποτελέσματα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο SteliosIoa: #7.336 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Click για ανάπτυξη... πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:23 Ο GhastaL έγραψε: #7.337 29-06-14 13:23 Αρχική Δημοσίευση από SteliosIoa: πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ όσο δε γίνεται! Νομίζω ότι το λύκειο ήταν τα πιο σπαταλημένα χρόνια της ζωής μου (ως τώρα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:24 Η Peace_ έγραψε: #7.338 29-06-14 13:24 το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Click για ανάπτυξη... Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2014 blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:25 Ο blackorgrey: #7.339 29-06-14 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Click για ανάπτυξη... Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που θα μου λείψει.Βασικά όχι το μάθημα αλλά η φάση με παιδιά που ξέρεις 6-12 χρόνια και μπορεί πολλούς να μην τους ξαναδείς.Καλά και κάποιοι καθηγητές θα μου λείψουν γιατί οι περισσότεροι ήταν πάρα πολύ καλοί στη δουλειά τους και ενδιαφέρονταν αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:27 Ο SteliosIoa: #7.340 29-06-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Click για ανάπτυξη... γενικα το πρωτο κεφαλαιο δεν ξεχνιεται ευκολα αν σκεφτεις οτι ο μεσος μαθητης το εχει κανει καμια 20αρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 365 366 367 368 369 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μου έχουν πει ότι σε λίγο καιρό θα τα έχουμε ξεχάσει :Ρ Εγώ τα θυμάμαι τα περισσότερα.Ειδικά Ιστορία-Βιολογία. Click για ανάπτυξη... Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Ο nikos9631: #7.332 29-06-14 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Click για ανάπτυξη... εγω στα ονειρα μ βλεπω συνεχεια λογοτεχνια. βλεπω την κικη δημουλα κ το σημειο αναγνωρισεως και αρχιζω να λεω απεξω αυτα π ξερω για τη γλωσσα και τις αφηγηματικες τεχνικες. μετα νομιζω πως δεν τα εχω μαθει καλα και αρχιζω να ιδρωνω ... στο τελος ξυπναω.. και νομιζω οτι δινω πανελληνιες -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:18 Η Emilouko έγραψε: #7.333 29-06-14 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Click για ανάπτυξη... Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:20 Ο SteliosIoa: #7.334 29-06-14 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο GhastaL έγραψε: #7.335 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα κάνετε καλύτερο χαβαλέ του χρόνου. Καλά αποτελέσματα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο SteliosIoa: #7.336 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Click για ανάπτυξη... πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:23 Ο GhastaL έγραψε: #7.337 29-06-14 13:23 Αρχική Δημοσίευση από SteliosIoa: πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ όσο δε γίνεται! Νομίζω ότι το λύκειο ήταν τα πιο σπαταλημένα χρόνια της ζωής μου (ως τώρα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:24 Η Peace_ έγραψε: #7.338 29-06-14 13:24 το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Click για ανάπτυξη... Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2014 blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:25 Ο blackorgrey: #7.339 29-06-14 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Click για ανάπτυξη... Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που θα μου λείψει.Βασικά όχι το μάθημα αλλά η φάση με παιδιά που ξέρεις 6-12 χρόνια και μπορεί πολλούς να μην τους ξαναδείς.Καλά και κάποιοι καθηγητές θα μου λείψουν γιατί οι περισσότεροι ήταν πάρα πολύ καλοί στη δουλειά τους και ενδιαφέρονταν αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:27 Ο SteliosIoa: #7.340 29-06-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Click για ανάπτυξη... γενικα το πρωτο κεφαλαιο δεν ξεχνιεται ευκολα αν σκεφτεις οτι ο μεσος μαθητης το εχει κανει καμια 20αρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 365 366 367 368 369 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Click για ανάπτυξη... εγω στα ονειρα μ βλεπω συνεχεια λογοτεχνια. βλεπω την κικη δημουλα κ το σημειο αναγνωρισεως και αρχιζω να λεω απεξω αυτα π ξερω για τη γλωσσα και τις αφηγηματικες τεχνικες. μετα νομιζω πως δεν τα εχω μαθει καλα και αρχιζω να ιδρωνω ... στο τελος ξυπναω.. και νομιζω οτι δινω πανελληνιες -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:18 Η Emilouko έγραψε: #7.333 29-06-14 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Click για ανάπτυξη... Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:20 Ο SteliosIoa: #7.334 29-06-14 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο GhastaL έγραψε: #7.335 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα κάνετε καλύτερο χαβαλέ του χρόνου. Καλά αποτελέσματα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο SteliosIoa: #7.336 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Click για ανάπτυξη... πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:23 Ο GhastaL έγραψε: #7.337 29-06-14 13:23 Αρχική Δημοσίευση από SteliosIoa: πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ όσο δε γίνεται! Νομίζω ότι το λύκειο ήταν τα πιο σπαταλημένα χρόνια της ζωής μου (ως τώρα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:24 Η Peace_ έγραψε: #7.338 29-06-14 13:24 το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Click για ανάπτυξη... Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2014 blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:25 Ο blackorgrey: #7.339 29-06-14 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Click για ανάπτυξη... Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που θα μου λείψει.Βασικά όχι το μάθημα αλλά η φάση με παιδιά που ξέρεις 6-12 χρόνια και μπορεί πολλούς να μην τους ξαναδείς.Καλά και κάποιοι καθηγητές θα μου λείψουν γιατί οι περισσότεροι ήταν πάρα πολύ καλοί στη δουλειά τους και ενδιαφέρονταν αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:27 Ο SteliosIoa: #7.340 29-06-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Click για ανάπτυξη... γενικα το πρωτο κεφαλαιο δεν ξεχνιεται ευκολα αν σκεφτεις οτι ο μεσος μαθητης το εχει κανει καμια 20αρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 365 366 367 368 369 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεχνιέται το αξέχαστο ¨εγω όταν άκουσα το χρησμό έκανα αυτες τις σκέψεις:τι λέει άραγε ο θεός για μένα και τι εννοεί;" ;;; Click για ανάπτυξη... Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:20 Ο SteliosIoa: #7.334 29-06-14 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο GhastaL έγραψε: #7.335 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα κάνετε καλύτερο χαβαλέ του χρόνου. Καλά αποτελέσματα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο SteliosIoa: #7.336 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Click για ανάπτυξη... πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:23 Ο GhastaL έγραψε: #7.337 29-06-14 13:23 Αρχική Δημοσίευση από SteliosIoa: πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ όσο δε γίνεται! Νομίζω ότι το λύκειο ήταν τα πιο σπαταλημένα χρόνια της ζωής μου (ως τώρα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:24 Η Peace_ έγραψε: #7.338 29-06-14 13:24 το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Click για ανάπτυξη... Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2014 blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:25 Ο blackorgrey: #7.339 29-06-14 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Click για ανάπτυξη... Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που θα μου λείψει.Βασικά όχι το μάθημα αλλά η φάση με παιδιά που ξέρεις 6-12 χρόνια και μπορεί πολλούς να μην τους ξαναδείς.Καλά και κάποιοι καθηγητές θα μου λείψουν γιατί οι περισσότεροι ήταν πάρα πολύ καλοί στη δουλειά τους και ενδιαφέρονταν αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:27 Ο SteliosIoa: #7.340 29-06-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Click για ανάπτυξη... γενικα το πρωτο κεφαλαιο δεν ξεχνιεται ευκολα αν σκεφτεις οτι ο μεσος μαθητης το εχει κανει καμια 20αρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 365 366 367 368 369 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Και εγώ, θα έλεγα ότι το διάβασμα μου φαίνεται σαν κάτι πολύ μακρινό, αν και θυμάμαι με ακρίβεια κόμματος τα εδάφια στη βιολογία κατεύθυνσης. Αλήθεια, σου φεύγουν ποτέ από το μυαλό; Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο GhastaL έγραψε: #7.335 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα κάνετε καλύτερο χαβαλέ του χρόνου. Καλά αποτελέσματα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο SteliosIoa: #7.336 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Click για ανάπτυξη... πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:23 Ο GhastaL έγραψε: #7.337 29-06-14 13:23 Αρχική Δημοσίευση από SteliosIoa: πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ όσο δε γίνεται! Νομίζω ότι το λύκειο ήταν τα πιο σπαταλημένα χρόνια της ζωής μου (ως τώρα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:24 Η Peace_ έγραψε: #7.338 29-06-14 13:24 το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Click για ανάπτυξη... Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2014 blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:25 Ο blackorgrey: #7.339 29-06-14 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Click για ανάπτυξη... Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που θα μου λείψει.Βασικά όχι το μάθημα αλλά η φάση με παιδιά που ξέρεις 6-12 χρόνια και μπορεί πολλούς να μην τους ξαναδείς.Καλά και κάποιοι καθηγητές θα μου λείψουν γιατί οι περισσότεροι ήταν πάρα πολύ καλοί στη δουλειά τους και ενδιαφέρονταν αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:27 Ο SteliosIoa: #7.340 29-06-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Click για ανάπτυξη... γενικα το πρωτο κεφαλαιο δεν ξεχνιεται ευκολα αν σκεφτεις οτι ο μεσος μαθητης το εχει κανει καμια 20αρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 365 366 367 368 369 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Μου φαίνεται απίστευτο που δεν θα ξαναπάω στο φροντιστήριο, δεν θα κάνω μάθημα με τα ίδια παιδιά και καθηγητές, δεν θα κάνουμε χαβαλέ, δεν θα αγχωθούμε, δεν, δεν, δεν... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα κάνετε καλύτερο χαβαλέ του χρόνου. Καλά αποτελέσματα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:22 Ο SteliosIoa: #7.336 29-06-14 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Click για ανάπτυξη... πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:23 Ο GhastaL έγραψε: #7.337 29-06-14 13:23 Αρχική Δημοσίευση από SteliosIoa: πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ όσο δε γίνεται! Νομίζω ότι το λύκειο ήταν τα πιο σπαταλημένα χρόνια της ζωής μου (ως τώρα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:24 Η Peace_ έγραψε: #7.338 29-06-14 13:24 το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Click για ανάπτυξη... Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2014 blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:25 Ο blackorgrey: #7.339 29-06-14 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Click για ανάπτυξη... Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που θα μου λείψει.Βασικά όχι το μάθημα αλλά η φάση με παιδιά που ξέρεις 6-12 χρόνια και μπορεί πολλούς να μην τους ξαναδείς.Καλά και κάποιοι καθηγητές θα μου λείψουν γιατί οι περισσότεροι ήταν πάρα πολύ καλοί στη δουλειά τους και ενδιαφέρονταν αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:27 Ο SteliosIoa: #7.340 29-06-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Click για ανάπτυξη... γενικα το πρωτο κεφαλαιο δεν ξεχνιεται ευκολα αν σκεφτεις οτι ο μεσος μαθητης το εχει κανει καμια 20αρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 365 366 367 368 369 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Μ' άρεσε αυτό Η εισαγωγή Πρωταγόρα ΑΠΆΛΕΥΤΗ. Click για ανάπτυξη... πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:23 Ο GhastaL έγραψε: #7.337 29-06-14 13:23 Αρχική Δημοσίευση από SteliosIoa: πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ όσο δε γίνεται! Νομίζω ότι το λύκειο ήταν τα πιο σπαταλημένα χρόνια της ζωής μου (ως τώρα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:24 Η Peace_ έγραψε: #7.338 29-06-14 13:24 το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Click για ανάπτυξη... Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2014 blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:25 Ο blackorgrey: #7.339 29-06-14 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Click για ανάπτυξη... Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που θα μου λείψει.Βασικά όχι το μάθημα αλλά η φάση με παιδιά που ξέρεις 6-12 χρόνια και μπορεί πολλούς να μην τους ξαναδείς.Καλά και κάποιοι καθηγητές θα μου λείψουν γιατί οι περισσότεροι ήταν πάρα πολύ καλοί στη δουλειά τους και ενδιαφέρονταν αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:27 Ο SteliosIoa: #7.340 29-06-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Click για ανάπτυξη... γενικα το πρωτο κεφαλαιο δεν ξεχνιεται ευκολα αν σκεφτεις οτι ο μεσος μαθητης το εχει κανει καμια 20αρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 365 366 367 368 369 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SteliosIoa: πιστεψε με οταν θα γινεις και επισημως φοιτητης/φοιτητρια θα δεις ποσο ωραια ειναι και το λυκειο θα σου φαινεται τοσο χαλια και θα λες τι καλα που τελειωσα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ όσο δε γίνεται! Νομίζω ότι το λύκειο ήταν τα πιο σπαταλημένα χρόνια της ζωής μου (ως τώρα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:24 Η Peace_ έγραψε: #7.338 29-06-14 13:24 το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Click για ανάπτυξη... Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουνίου 2014 blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:25 Ο blackorgrey: #7.339 29-06-14 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Click για ανάπτυξη... Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που θα μου λείψει.Βασικά όχι το μάθημα αλλά η φάση με παιδιά που ξέρεις 6-12 χρόνια και μπορεί πολλούς να μην τους ξαναδείς.Καλά και κάποιοι καθηγητές θα μου λείψουν γιατί οι περισσότεροι ήταν πάρα πολύ καλοί στη δουλειά τους και ενδιαφέρονταν αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:27 Ο SteliosIoa: #7.340 29-06-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Click για ανάπτυξη... γενικα το πρωτο κεφαλαιο δεν ξεχνιεται ευκολα αν σκεφτεις οτι ο μεσος μαθητης το εχει κανει καμια 20αρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 365 366 367 368 369 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το μονο πραγμα που θα σου μεινει για 2 χρονια αναλλοιωτο στο μυαλο ειναι το πειραμα του Griffith! Click για ανάπτυξη... Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:25 Ο blackorgrey: #7.339 29-06-14 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Click για ανάπτυξη... Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που θα μου λείψει.Βασικά όχι το μάθημα αλλά η φάση με παιδιά που ξέρεις 6-12 χρόνια και μπορεί πολλούς να μην τους ξαναδείς.Καλά και κάποιοι καθηγητές θα μου λείψουν γιατί οι περισσότεροι ήταν πάρα πολύ καλοί στη δουλειά τους και ενδιαφέρονταν αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:27 Ο SteliosIoa: #7.340 29-06-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Click για ανάπτυξη... γενικα το πρωτο κεφαλαιο δεν ξεχνιεται ευκολα αν σκεφτεις οτι ο μεσος μαθητης το εχει κανει καμια 20αρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 365 366 367 368 369 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 367 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εμένα το σχολείο θα μου λείψει περισσότερο. Το Σεπτέμβριο θα μου φανεί κάπως που οι άλλοι θα πάνε κ εγώ όχι Click για ανάπτυξη... Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που θα μου λείψει.Βασικά όχι το μάθημα αλλά η φάση με παιδιά που ξέρεις 6-12 χρόνια και μπορεί πολλούς να μην τους ξαναδείς.Καλά και κάποιοι καθηγητές θα μου λείψουν γιατί οι περισσότεροι ήταν πάρα πολύ καλοί στη δουλειά τους και ενδιαφέρονταν αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 13:27 Ο SteliosIoa: #7.340 29-06-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Click για ανάπτυξη... γενικα το πρωτο κεφαλαιο δεν ξεχνιεται ευκολα αν σκεφτεις οτι ο μεσος μαθητης το εχει κανει καμια 20αρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Moυ άρεσε περισσότερο του hersey-chase. Aυτό το κομματάκι μέχρι τις ιδιότητες του γενετικού υλικού το είχα μάθει μονοκοπανιά, στην αρχή των θερινών. Πόσες ώρες μου είχε πάρει άγνωστο. Είχα τρομοκρατηθεί! Click για ανάπτυξη... γενικα το πρωτο κεφαλαιο δεν ξεχνιεται ευκολα αν σκεφτεις οτι ο μεσος μαθητης το εχει κανει καμια 20αρια φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.