notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:20 Ο notis_19 έγραψε: #7.081 24-06-14 19:20 Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι αποθήκευσα πρόχειρα το μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:22 Η buffon85 έγραψε: #7.082 24-06-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Νομίζω περίπου 10 μέρες μετά. Click για ανάπτυξη... αυτο! μετα το τελευταιο βεβαια! δηλαδη περιπου 10 ιουλιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 21:08 Η Emilouko έγραψε: #7.083 24-06-14 21:08 Και εγώ μόλις έκανα πρόχειρη αποθήκευση. 14 σχολές έχω... Αυτό ήταν; Δηλαδή έτσι θα είναι και όταν το φτιάχνουμε κανονικά; Σιγά τη δύσκολη υπόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 21:42 Η methexys έγραψε: #7.084 24-06-14 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και εγώ μόλις έκανα πρόχειρη αποθήκευση. 14 σχολές έχω... Αυτό ήταν; Δηλαδή έτσι θα είναι και όταν το φτιάχνουμε κανονικά; Σιγά τη δύσκολη υπόθεση. Click για ανάπτυξη... Όντως,σιγά,αν είναι έτσι,μάλλον θα το κάνω μόνη μου τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 22:35 Ο Hephaestus: #7.085 24-06-14 22:35 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Όντως,σιγά,αν είναι έτσι,μάλλον θα το κάνω μόνη μου τελικά. Click για ανάπτυξη... Εγω μονς μου θα το κανω...η διαδικασια ειναι αστεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 00:38 Η KeepDreaming!: #7.086 25-06-14 00:38 Είδα σήμερα τον καθηγητή των μαθηματικών και μου είπε ότι την Κυριακή θα ανακοινωθούν οι βαθμοί στο ίντερνετ και τη Δευτέρα θα πάμε να τους δούμε στα σχολεία!Μου φάνηκε περίεργο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 01:25 Ο Hephaestus: #7.087 25-06-14 01:25 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Είδα σήμερα τον καθηγητή των μαθηματικών και μου είπε ότι την Κυριακή θα ανακοινωθούν οι βαθμοί στο ίντερνετ και τη Δευτέρα θα πάμε να τους δούμε στα σχολεία!Μου φάνηκε περίεργο.. Click για ανάπτυξη... δν παιζει αυτο....οι βαθμοι και στο ιντερνετ και στα σχολεια θα ανακοινωθουν τη δευτερα λογικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 01:27 Ο Fedde le Grand: #7.088 25-06-14 01:27 Άσχετο ρε παιδιά αλλά γιατί αναρτούν δημόσια σε εμάς τους κωδικούς των υποψηφίων στα τζάμια; Δεν υποτίθεται πως οι μαθητές διαλέγουν προσωπικά κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 02:05 Η Emilouko έγραψε: #7.089 25-06-14 02:05 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Άσχετο ρε παιδιά αλλά γιατί αναρτούν δημόσια σε εμάς τους κωδικούς των υποψηφίων στα τζάμια; Δεν υποτίθεται πως οι μαθητές διαλέγουν προσωπικά κωδικούς; Click για ανάπτυξη... Τον κωδικό ασφαλείας του μηχανογραφικού διαλέγουμε εμείς... Ο κωδικός των υποψηφίων δεν είναι αυτός που αναγράφεται στο καρτελάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lina stud Νεοφερμένο μέλος Η lina stud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 03:02 Η lina stud: #7.090 25-06-14 03:02 Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 10:11 Η ivilinia_new: #7.091 25-06-14 10:11 Βλεπω τις πρωτες σελιδες του θεματος Πανελληνιες 2014 και μουρχεται να τυλιχτω σε μια γωνια και να κλαιω σε εμβρυακη σταση Φυσικο Κρητης σου'ρχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 11:02 Ο tweetyslvstr: #7.092 25-06-14 11:02 Και εγω μπορω να πω πως ολοκλήρωασα με επιτυχια την προσωρινη αποθήκευση του μηχανογραφικού μου 12 σχολές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 11:51 Ο Vold έγραψε: #7.093 25-06-14 11:51 Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:05 Ο tweetyslvstr: #7.094 25-06-14 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:13 Ο Vold έγραψε: #7.095 25-06-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Click για ανάπτυξη... Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:24 Ο tweetyslvstr: #7.096 25-06-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Click για ανάπτυξη... φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:26 Ο Vold έγραψε: #7.097 25-06-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Εγώ με την φυσική έχω μαλώσει οπότε αυτή είναι που θα μου στοιχίσει στο να βγάλω όσο πιο πολλά μόρια μπορώ.. Επίσης φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:32 Η methexys έγραψε: #7.098 25-06-14 12:32 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:34 Ο tweetyslvstr: #7.099 25-06-14 12:34 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Καλως σας βρήκα και παλι. στην φυσικ΄γ πιστεύω ότι τα έχω παει καλά. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:41 Ο notis_19 έγραψε: #7.100 25-06-14 12:41 Καλημέρα σε όλους παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 353 354 355 356 357 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι αποθήκευσα πρόχειρα το μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:22 Η buffon85 έγραψε: #7.082 24-06-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Νομίζω περίπου 10 μέρες μετά. Click για ανάπτυξη... αυτο! μετα το τελευταιο βεβαια! δηλαδη περιπου 10 ιουλιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 21:08 Η Emilouko έγραψε: #7.083 24-06-14 21:08 Και εγώ μόλις έκανα πρόχειρη αποθήκευση. 14 σχολές έχω... Αυτό ήταν; Δηλαδή έτσι θα είναι και όταν το φτιάχνουμε κανονικά; Σιγά τη δύσκολη υπόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 21:42 Η methexys έγραψε: #7.084 24-06-14 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και εγώ μόλις έκανα πρόχειρη αποθήκευση. 14 σχολές έχω... Αυτό ήταν; Δηλαδή έτσι θα είναι και όταν το φτιάχνουμε κανονικά; Σιγά τη δύσκολη υπόθεση. Click για ανάπτυξη... Όντως,σιγά,αν είναι έτσι,μάλλον θα το κάνω μόνη μου τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 22:35 Ο Hephaestus: #7.085 24-06-14 22:35 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Όντως,σιγά,αν είναι έτσι,μάλλον θα το κάνω μόνη μου τελικά. Click για ανάπτυξη... Εγω μονς μου θα το κανω...η διαδικασια ειναι αστεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 00:38 Η KeepDreaming!: #7.086 25-06-14 00:38 Είδα σήμερα τον καθηγητή των μαθηματικών και μου είπε ότι την Κυριακή θα ανακοινωθούν οι βαθμοί στο ίντερνετ και τη Δευτέρα θα πάμε να τους δούμε στα σχολεία!Μου φάνηκε περίεργο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 01:25 Ο Hephaestus: #7.087 25-06-14 01:25 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Είδα σήμερα τον καθηγητή των μαθηματικών και μου είπε ότι την Κυριακή θα ανακοινωθούν οι βαθμοί στο ίντερνετ και τη Δευτέρα θα πάμε να τους δούμε στα σχολεία!Μου φάνηκε περίεργο.. Click για ανάπτυξη... δν παιζει αυτο....οι βαθμοι και στο ιντερνετ και στα σχολεια θα ανακοινωθουν τη δευτερα λογικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 01:27 Ο Fedde le Grand: #7.088 25-06-14 01:27 Άσχετο ρε παιδιά αλλά γιατί αναρτούν δημόσια σε εμάς τους κωδικούς των υποψηφίων στα τζάμια; Δεν υποτίθεται πως οι μαθητές διαλέγουν προσωπικά κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 02:05 Η Emilouko έγραψε: #7.089 25-06-14 02:05 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Άσχετο ρε παιδιά αλλά γιατί αναρτούν δημόσια σε εμάς τους κωδικούς των υποψηφίων στα τζάμια; Δεν υποτίθεται πως οι μαθητές διαλέγουν προσωπικά κωδικούς; Click για ανάπτυξη... Τον κωδικό ασφαλείας του μηχανογραφικού διαλέγουμε εμείς... Ο κωδικός των υποψηφίων δεν είναι αυτός που αναγράφεται στο καρτελάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lina stud Νεοφερμένο μέλος Η lina stud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 03:02 Η lina stud: #7.090 25-06-14 03:02 Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 10:11 Η ivilinia_new: #7.091 25-06-14 10:11 Βλεπω τις πρωτες σελιδες του θεματος Πανελληνιες 2014 και μουρχεται να τυλιχτω σε μια γωνια και να κλαιω σε εμβρυακη σταση Φυσικο Κρητης σου'ρχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 11:02 Ο tweetyslvstr: #7.092 25-06-14 11:02 Και εγω μπορω να πω πως ολοκλήρωασα με επιτυχια την προσωρινη αποθήκευση του μηχανογραφικού μου 12 σχολές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 11:51 Ο Vold έγραψε: #7.093 25-06-14 11:51 Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:05 Ο tweetyslvstr: #7.094 25-06-14 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:13 Ο Vold έγραψε: #7.095 25-06-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Click για ανάπτυξη... Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:24 Ο tweetyslvstr: #7.096 25-06-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Click για ανάπτυξη... φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:26 Ο Vold έγραψε: #7.097 25-06-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Εγώ με την φυσική έχω μαλώσει οπότε αυτή είναι που θα μου στοιχίσει στο να βγάλω όσο πιο πολλά μόρια μπορώ.. Επίσης φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:32 Η methexys έγραψε: #7.098 25-06-14 12:32 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:34 Ο tweetyslvstr: #7.099 25-06-14 12:34 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Καλως σας βρήκα και παλι. στην φυσικ΄γ πιστεύω ότι τα έχω παει καλά. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:41 Ο notis_19 έγραψε: #7.100 25-06-14 12:41 Καλημέρα σε όλους παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 353 354 355 356 357 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Νομίζω περίπου 10 μέρες μετά. Click για ανάπτυξη... αυτο! μετα το τελευταιο βεβαια! δηλαδη περιπου 10 ιουλιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 21:08 Η Emilouko έγραψε: #7.083 24-06-14 21:08 Και εγώ μόλις έκανα πρόχειρη αποθήκευση. 14 σχολές έχω... Αυτό ήταν; Δηλαδή έτσι θα είναι και όταν το φτιάχνουμε κανονικά; Σιγά τη δύσκολη υπόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 21:42 Η methexys έγραψε: #7.084 24-06-14 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και εγώ μόλις έκανα πρόχειρη αποθήκευση. 14 σχολές έχω... Αυτό ήταν; Δηλαδή έτσι θα είναι και όταν το φτιάχνουμε κανονικά; Σιγά τη δύσκολη υπόθεση. Click για ανάπτυξη... Όντως,σιγά,αν είναι έτσι,μάλλον θα το κάνω μόνη μου τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 22:35 Ο Hephaestus: #7.085 24-06-14 22:35 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Όντως,σιγά,αν είναι έτσι,μάλλον θα το κάνω μόνη μου τελικά. Click για ανάπτυξη... Εγω μονς μου θα το κανω...η διαδικασια ειναι αστεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 00:38 Η KeepDreaming!: #7.086 25-06-14 00:38 Είδα σήμερα τον καθηγητή των μαθηματικών και μου είπε ότι την Κυριακή θα ανακοινωθούν οι βαθμοί στο ίντερνετ και τη Δευτέρα θα πάμε να τους δούμε στα σχολεία!Μου φάνηκε περίεργο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 01:25 Ο Hephaestus: #7.087 25-06-14 01:25 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Είδα σήμερα τον καθηγητή των μαθηματικών και μου είπε ότι την Κυριακή θα ανακοινωθούν οι βαθμοί στο ίντερνετ και τη Δευτέρα θα πάμε να τους δούμε στα σχολεία!Μου φάνηκε περίεργο.. Click για ανάπτυξη... δν παιζει αυτο....οι βαθμοι και στο ιντερνετ και στα σχολεια θα ανακοινωθουν τη δευτερα λογικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 01:27 Ο Fedde le Grand: #7.088 25-06-14 01:27 Άσχετο ρε παιδιά αλλά γιατί αναρτούν δημόσια σε εμάς τους κωδικούς των υποψηφίων στα τζάμια; Δεν υποτίθεται πως οι μαθητές διαλέγουν προσωπικά κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 02:05 Η Emilouko έγραψε: #7.089 25-06-14 02:05 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Άσχετο ρε παιδιά αλλά γιατί αναρτούν δημόσια σε εμάς τους κωδικούς των υποψηφίων στα τζάμια; Δεν υποτίθεται πως οι μαθητές διαλέγουν προσωπικά κωδικούς; Click για ανάπτυξη... Τον κωδικό ασφαλείας του μηχανογραφικού διαλέγουμε εμείς... Ο κωδικός των υποψηφίων δεν είναι αυτός που αναγράφεται στο καρτελάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lina stud Νεοφερμένο μέλος Η lina stud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 03:02 Η lina stud: #7.090 25-06-14 03:02 Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 10:11 Η ivilinia_new: #7.091 25-06-14 10:11 Βλεπω τις πρωτες σελιδες του θεματος Πανελληνιες 2014 και μουρχεται να τυλιχτω σε μια γωνια και να κλαιω σε εμβρυακη σταση Φυσικο Κρητης σου'ρχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 11:02 Ο tweetyslvstr: #7.092 25-06-14 11:02 Και εγω μπορω να πω πως ολοκλήρωασα με επιτυχια την προσωρινη αποθήκευση του μηχανογραφικού μου 12 σχολές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 11:51 Ο Vold έγραψε: #7.093 25-06-14 11:51 Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:05 Ο tweetyslvstr: #7.094 25-06-14 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:13 Ο Vold έγραψε: #7.095 25-06-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Click για ανάπτυξη... Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:24 Ο tweetyslvstr: #7.096 25-06-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Click για ανάπτυξη... φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:26 Ο Vold έγραψε: #7.097 25-06-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Εγώ με την φυσική έχω μαλώσει οπότε αυτή είναι που θα μου στοιχίσει στο να βγάλω όσο πιο πολλά μόρια μπορώ.. Επίσης φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:32 Η methexys έγραψε: #7.098 25-06-14 12:32 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:34 Ο tweetyslvstr: #7.099 25-06-14 12:34 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Καλως σας βρήκα και παλι. στην φυσικ΄γ πιστεύω ότι τα έχω παει καλά. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:41 Ο notis_19 έγραψε: #7.100 25-06-14 12:41 Καλημέρα σε όλους παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 353 354 355 356 357 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ μόλις έκανα πρόχειρη αποθήκευση. 14 σχολές έχω... Αυτό ήταν; Δηλαδή έτσι θα είναι και όταν το φτιάχνουμε κανονικά; Σιγά τη δύσκολη υπόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 21:42 Η methexys έγραψε: #7.084 24-06-14 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και εγώ μόλις έκανα πρόχειρη αποθήκευση. 14 σχολές έχω... Αυτό ήταν; Δηλαδή έτσι θα είναι και όταν το φτιάχνουμε κανονικά; Σιγά τη δύσκολη υπόθεση. Click για ανάπτυξη... Όντως,σιγά,αν είναι έτσι,μάλλον θα το κάνω μόνη μου τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 22:35 Ο Hephaestus: #7.085 24-06-14 22:35 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Όντως,σιγά,αν είναι έτσι,μάλλον θα το κάνω μόνη μου τελικά. Click για ανάπτυξη... Εγω μονς μου θα το κανω...η διαδικασια ειναι αστεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 00:38 Η KeepDreaming!: #7.086 25-06-14 00:38 Είδα σήμερα τον καθηγητή των μαθηματικών και μου είπε ότι την Κυριακή θα ανακοινωθούν οι βαθμοί στο ίντερνετ και τη Δευτέρα θα πάμε να τους δούμε στα σχολεία!Μου φάνηκε περίεργο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 01:25 Ο Hephaestus: #7.087 25-06-14 01:25 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Είδα σήμερα τον καθηγητή των μαθηματικών και μου είπε ότι την Κυριακή θα ανακοινωθούν οι βαθμοί στο ίντερνετ και τη Δευτέρα θα πάμε να τους δούμε στα σχολεία!Μου φάνηκε περίεργο.. Click για ανάπτυξη... δν παιζει αυτο....οι βαθμοι και στο ιντερνετ και στα σχολεια θα ανακοινωθουν τη δευτερα λογικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 01:27 Ο Fedde le Grand: #7.088 25-06-14 01:27 Άσχετο ρε παιδιά αλλά γιατί αναρτούν δημόσια σε εμάς τους κωδικούς των υποψηφίων στα τζάμια; Δεν υποτίθεται πως οι μαθητές διαλέγουν προσωπικά κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 02:05 Η Emilouko έγραψε: #7.089 25-06-14 02:05 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Άσχετο ρε παιδιά αλλά γιατί αναρτούν δημόσια σε εμάς τους κωδικούς των υποψηφίων στα τζάμια; Δεν υποτίθεται πως οι μαθητές διαλέγουν προσωπικά κωδικούς; Click για ανάπτυξη... Τον κωδικό ασφαλείας του μηχανογραφικού διαλέγουμε εμείς... Ο κωδικός των υποψηφίων δεν είναι αυτός που αναγράφεται στο καρτελάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lina stud Νεοφερμένο μέλος Η lina stud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 03:02 Η lina stud: #7.090 25-06-14 03:02 Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 10:11 Η ivilinia_new: #7.091 25-06-14 10:11 Βλεπω τις πρωτες σελιδες του θεματος Πανελληνιες 2014 και μουρχεται να τυλιχτω σε μια γωνια και να κλαιω σε εμβρυακη σταση Φυσικο Κρητης σου'ρχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 11:02 Ο tweetyslvstr: #7.092 25-06-14 11:02 Και εγω μπορω να πω πως ολοκλήρωασα με επιτυχια την προσωρινη αποθήκευση του μηχανογραφικού μου 12 σχολές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 11:51 Ο Vold έγραψε: #7.093 25-06-14 11:51 Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:05 Ο tweetyslvstr: #7.094 25-06-14 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:13 Ο Vold έγραψε: #7.095 25-06-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Click για ανάπτυξη... Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:24 Ο tweetyslvstr: #7.096 25-06-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Click για ανάπτυξη... φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:26 Ο Vold έγραψε: #7.097 25-06-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Εγώ με την φυσική έχω μαλώσει οπότε αυτή είναι που θα μου στοιχίσει στο να βγάλω όσο πιο πολλά μόρια μπορώ.. Επίσης φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:32 Η methexys έγραψε: #7.098 25-06-14 12:32 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:34 Ο tweetyslvstr: #7.099 25-06-14 12:34 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Καλως σας βρήκα και παλι. στην φυσικ΄γ πιστεύω ότι τα έχω παει καλά. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:41 Ο notis_19 έγραψε: #7.100 25-06-14 12:41 Καλημέρα σε όλους παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 353 354 355 356 357 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και εγώ μόλις έκανα πρόχειρη αποθήκευση. 14 σχολές έχω... Αυτό ήταν; Δηλαδή έτσι θα είναι και όταν το φτιάχνουμε κανονικά; Σιγά τη δύσκολη υπόθεση. Click για ανάπτυξη... Όντως,σιγά,αν είναι έτσι,μάλλον θα το κάνω μόνη μου τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 22:35 Ο Hephaestus: #7.085 24-06-14 22:35 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Όντως,σιγά,αν είναι έτσι,μάλλον θα το κάνω μόνη μου τελικά. Click για ανάπτυξη... Εγω μονς μου θα το κανω...η διαδικασια ειναι αστεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 00:38 Η KeepDreaming!: #7.086 25-06-14 00:38 Είδα σήμερα τον καθηγητή των μαθηματικών και μου είπε ότι την Κυριακή θα ανακοινωθούν οι βαθμοί στο ίντερνετ και τη Δευτέρα θα πάμε να τους δούμε στα σχολεία!Μου φάνηκε περίεργο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 01:25 Ο Hephaestus: #7.087 25-06-14 01:25 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Είδα σήμερα τον καθηγητή των μαθηματικών και μου είπε ότι την Κυριακή θα ανακοινωθούν οι βαθμοί στο ίντερνετ και τη Δευτέρα θα πάμε να τους δούμε στα σχολεία!Μου φάνηκε περίεργο.. Click για ανάπτυξη... δν παιζει αυτο....οι βαθμοι και στο ιντερνετ και στα σχολεια θα ανακοινωθουν τη δευτερα λογικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 01:27 Ο Fedde le Grand: #7.088 25-06-14 01:27 Άσχετο ρε παιδιά αλλά γιατί αναρτούν δημόσια σε εμάς τους κωδικούς των υποψηφίων στα τζάμια; Δεν υποτίθεται πως οι μαθητές διαλέγουν προσωπικά κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 02:05 Η Emilouko έγραψε: #7.089 25-06-14 02:05 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Άσχετο ρε παιδιά αλλά γιατί αναρτούν δημόσια σε εμάς τους κωδικούς των υποψηφίων στα τζάμια; Δεν υποτίθεται πως οι μαθητές διαλέγουν προσωπικά κωδικούς; Click για ανάπτυξη... Τον κωδικό ασφαλείας του μηχανογραφικού διαλέγουμε εμείς... Ο κωδικός των υποψηφίων δεν είναι αυτός που αναγράφεται στο καρτελάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lina stud Νεοφερμένο μέλος Η lina stud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 03:02 Η lina stud: #7.090 25-06-14 03:02 Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 10:11 Η ivilinia_new: #7.091 25-06-14 10:11 Βλεπω τις πρωτες σελιδες του θεματος Πανελληνιες 2014 και μουρχεται να τυλιχτω σε μια γωνια και να κλαιω σε εμβρυακη σταση Φυσικο Κρητης σου'ρχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 11:02 Ο tweetyslvstr: #7.092 25-06-14 11:02 Και εγω μπορω να πω πως ολοκλήρωασα με επιτυχια την προσωρινη αποθήκευση του μηχανογραφικού μου 12 σχολές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 11:51 Ο Vold έγραψε: #7.093 25-06-14 11:51 Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:05 Ο tweetyslvstr: #7.094 25-06-14 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:13 Ο Vold έγραψε: #7.095 25-06-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Click για ανάπτυξη... Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:24 Ο tweetyslvstr: #7.096 25-06-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Click για ανάπτυξη... φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:26 Ο Vold έγραψε: #7.097 25-06-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Εγώ με την φυσική έχω μαλώσει οπότε αυτή είναι που θα μου στοιχίσει στο να βγάλω όσο πιο πολλά μόρια μπορώ.. Επίσης φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:32 Η methexys έγραψε: #7.098 25-06-14 12:32 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:34 Ο tweetyslvstr: #7.099 25-06-14 12:34 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Καλως σας βρήκα και παλι. στην φυσικ΄γ πιστεύω ότι τα έχω παει καλά. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:41 Ο notis_19 έγραψε: #7.100 25-06-14 12:41 Καλημέρα σε όλους παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 353 354 355 356 357 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Όντως,σιγά,αν είναι έτσι,μάλλον θα το κάνω μόνη μου τελικά. Click για ανάπτυξη... Εγω μονς μου θα το κανω...η διαδικασια ειναι αστεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 00:38 Η KeepDreaming!: #7.086 25-06-14 00:38 Είδα σήμερα τον καθηγητή των μαθηματικών και μου είπε ότι την Κυριακή θα ανακοινωθούν οι βαθμοί στο ίντερνετ και τη Δευτέρα θα πάμε να τους δούμε στα σχολεία!Μου φάνηκε περίεργο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 01:25 Ο Hephaestus: #7.087 25-06-14 01:25 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Είδα σήμερα τον καθηγητή των μαθηματικών και μου είπε ότι την Κυριακή θα ανακοινωθούν οι βαθμοί στο ίντερνετ και τη Δευτέρα θα πάμε να τους δούμε στα σχολεία!Μου φάνηκε περίεργο.. Click για ανάπτυξη... δν παιζει αυτο....οι βαθμοι και στο ιντερνετ και στα σχολεια θα ανακοινωθουν τη δευτερα λογικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 01:27 Ο Fedde le Grand: #7.088 25-06-14 01:27 Άσχετο ρε παιδιά αλλά γιατί αναρτούν δημόσια σε εμάς τους κωδικούς των υποψηφίων στα τζάμια; Δεν υποτίθεται πως οι μαθητές διαλέγουν προσωπικά κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 02:05 Η Emilouko έγραψε: #7.089 25-06-14 02:05 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Άσχετο ρε παιδιά αλλά γιατί αναρτούν δημόσια σε εμάς τους κωδικούς των υποψηφίων στα τζάμια; Δεν υποτίθεται πως οι μαθητές διαλέγουν προσωπικά κωδικούς; Click για ανάπτυξη... Τον κωδικό ασφαλείας του μηχανογραφικού διαλέγουμε εμείς... Ο κωδικός των υποψηφίων δεν είναι αυτός που αναγράφεται στο καρτελάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lina stud Νεοφερμένο μέλος Η lina stud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 03:02 Η lina stud: #7.090 25-06-14 03:02 Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 10:11 Η ivilinia_new: #7.091 25-06-14 10:11 Βλεπω τις πρωτες σελιδες του θεματος Πανελληνιες 2014 και μουρχεται να τυλιχτω σε μια γωνια και να κλαιω σε εμβρυακη σταση Φυσικο Κρητης σου'ρχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 11:02 Ο tweetyslvstr: #7.092 25-06-14 11:02 Και εγω μπορω να πω πως ολοκλήρωασα με επιτυχια την προσωρινη αποθήκευση του μηχανογραφικού μου 12 σχολές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 11:51 Ο Vold έγραψε: #7.093 25-06-14 11:51 Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:05 Ο tweetyslvstr: #7.094 25-06-14 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:13 Ο Vold έγραψε: #7.095 25-06-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Click για ανάπτυξη... Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:24 Ο tweetyslvstr: #7.096 25-06-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Click για ανάπτυξη... φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:26 Ο Vold έγραψε: #7.097 25-06-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Εγώ με την φυσική έχω μαλώσει οπότε αυτή είναι που θα μου στοιχίσει στο να βγάλω όσο πιο πολλά μόρια μπορώ.. Επίσης φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:32 Η methexys έγραψε: #7.098 25-06-14 12:32 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:34 Ο tweetyslvstr: #7.099 25-06-14 12:34 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Καλως σας βρήκα και παλι. στην φυσικ΄γ πιστεύω ότι τα έχω παει καλά. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:41 Ο notis_19 έγραψε: #7.100 25-06-14 12:41 Καλημέρα σε όλους παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 353 354 355 356 357 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδα σήμερα τον καθηγητή των μαθηματικών και μου είπε ότι την Κυριακή θα ανακοινωθούν οι βαθμοί στο ίντερνετ και τη Δευτέρα θα πάμε να τους δούμε στα σχολεία!Μου φάνηκε περίεργο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 01:25 Ο Hephaestus: #7.087 25-06-14 01:25 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Είδα σήμερα τον καθηγητή των μαθηματικών και μου είπε ότι την Κυριακή θα ανακοινωθούν οι βαθμοί στο ίντερνετ και τη Δευτέρα θα πάμε να τους δούμε στα σχολεία!Μου φάνηκε περίεργο.. Click για ανάπτυξη... δν παιζει αυτο....οι βαθμοι και στο ιντερνετ και στα σχολεια θα ανακοινωθουν τη δευτερα λογικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 01:27 Ο Fedde le Grand: #7.088 25-06-14 01:27 Άσχετο ρε παιδιά αλλά γιατί αναρτούν δημόσια σε εμάς τους κωδικούς των υποψηφίων στα τζάμια; Δεν υποτίθεται πως οι μαθητές διαλέγουν προσωπικά κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 02:05 Η Emilouko έγραψε: #7.089 25-06-14 02:05 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Άσχετο ρε παιδιά αλλά γιατί αναρτούν δημόσια σε εμάς τους κωδικούς των υποψηφίων στα τζάμια; Δεν υποτίθεται πως οι μαθητές διαλέγουν προσωπικά κωδικούς; Click για ανάπτυξη... Τον κωδικό ασφαλείας του μηχανογραφικού διαλέγουμε εμείς... Ο κωδικός των υποψηφίων δεν είναι αυτός που αναγράφεται στο καρτελάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lina stud Νεοφερμένο μέλος Η lina stud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 03:02 Η lina stud: #7.090 25-06-14 03:02 Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 10:11 Η ivilinia_new: #7.091 25-06-14 10:11 Βλεπω τις πρωτες σελιδες του θεματος Πανελληνιες 2014 και μουρχεται να τυλιχτω σε μια γωνια και να κλαιω σε εμβρυακη σταση Φυσικο Κρητης σου'ρχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 11:02 Ο tweetyslvstr: #7.092 25-06-14 11:02 Και εγω μπορω να πω πως ολοκλήρωασα με επιτυχια την προσωρινη αποθήκευση του μηχανογραφικού μου 12 σχολές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 11:51 Ο Vold έγραψε: #7.093 25-06-14 11:51 Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:05 Ο tweetyslvstr: #7.094 25-06-14 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:13 Ο Vold έγραψε: #7.095 25-06-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Click για ανάπτυξη... Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:24 Ο tweetyslvstr: #7.096 25-06-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Click για ανάπτυξη... φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:26 Ο Vold έγραψε: #7.097 25-06-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Εγώ με την φυσική έχω μαλώσει οπότε αυτή είναι που θα μου στοιχίσει στο να βγάλω όσο πιο πολλά μόρια μπορώ.. Επίσης φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:32 Η methexys έγραψε: #7.098 25-06-14 12:32 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:34 Ο tweetyslvstr: #7.099 25-06-14 12:34 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Καλως σας βρήκα και παλι. στην φυσικ΄γ πιστεύω ότι τα έχω παει καλά. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:41 Ο notis_19 έγραψε: #7.100 25-06-14 12:41 Καλημέρα σε όλους παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 353 354 355 356 357 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Είδα σήμερα τον καθηγητή των μαθηματικών και μου είπε ότι την Κυριακή θα ανακοινωθούν οι βαθμοί στο ίντερνετ και τη Δευτέρα θα πάμε να τους δούμε στα σχολεία!Μου φάνηκε περίεργο.. Click για ανάπτυξη... δν παιζει αυτο....οι βαθμοι και στο ιντερνετ και στα σχολεια θα ανακοινωθουν τη δευτερα λογικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 01:27 Ο Fedde le Grand: #7.088 25-06-14 01:27 Άσχετο ρε παιδιά αλλά γιατί αναρτούν δημόσια σε εμάς τους κωδικούς των υποψηφίων στα τζάμια; Δεν υποτίθεται πως οι μαθητές διαλέγουν προσωπικά κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 02:05 Η Emilouko έγραψε: #7.089 25-06-14 02:05 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Άσχετο ρε παιδιά αλλά γιατί αναρτούν δημόσια σε εμάς τους κωδικούς των υποψηφίων στα τζάμια; Δεν υποτίθεται πως οι μαθητές διαλέγουν προσωπικά κωδικούς; Click για ανάπτυξη... Τον κωδικό ασφαλείας του μηχανογραφικού διαλέγουμε εμείς... Ο κωδικός των υποψηφίων δεν είναι αυτός που αναγράφεται στο καρτελάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lina stud Νεοφερμένο μέλος Η lina stud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 03:02 Η lina stud: #7.090 25-06-14 03:02 Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 10:11 Η ivilinia_new: #7.091 25-06-14 10:11 Βλεπω τις πρωτες σελιδες του θεματος Πανελληνιες 2014 και μουρχεται να τυλιχτω σε μια γωνια και να κλαιω σε εμβρυακη σταση Φυσικο Κρητης σου'ρχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 11:02 Ο tweetyslvstr: #7.092 25-06-14 11:02 Και εγω μπορω να πω πως ολοκλήρωασα με επιτυχια την προσωρινη αποθήκευση του μηχανογραφικού μου 12 σχολές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 11:51 Ο Vold έγραψε: #7.093 25-06-14 11:51 Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:05 Ο tweetyslvstr: #7.094 25-06-14 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:13 Ο Vold έγραψε: #7.095 25-06-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Click για ανάπτυξη... Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:24 Ο tweetyslvstr: #7.096 25-06-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Click για ανάπτυξη... φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:26 Ο Vold έγραψε: #7.097 25-06-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Εγώ με την φυσική έχω μαλώσει οπότε αυτή είναι που θα μου στοιχίσει στο να βγάλω όσο πιο πολλά μόρια μπορώ.. Επίσης φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:32 Η methexys έγραψε: #7.098 25-06-14 12:32 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:34 Ο tweetyslvstr: #7.099 25-06-14 12:34 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Καλως σας βρήκα και παλι. στην φυσικ΄γ πιστεύω ότι τα έχω παει καλά. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:41 Ο notis_19 έγραψε: #7.100 25-06-14 12:41 Καλημέρα σε όλους παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 353 354 355 356 357 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άσχετο ρε παιδιά αλλά γιατί αναρτούν δημόσια σε εμάς τους κωδικούς των υποψηφίων στα τζάμια; Δεν υποτίθεται πως οι μαθητές διαλέγουν προσωπικά κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 02:05 Η Emilouko έγραψε: #7.089 25-06-14 02:05 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Άσχετο ρε παιδιά αλλά γιατί αναρτούν δημόσια σε εμάς τους κωδικούς των υποψηφίων στα τζάμια; Δεν υποτίθεται πως οι μαθητές διαλέγουν προσωπικά κωδικούς; Click για ανάπτυξη... Τον κωδικό ασφαλείας του μηχανογραφικού διαλέγουμε εμείς... Ο κωδικός των υποψηφίων δεν είναι αυτός που αναγράφεται στο καρτελάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lina stud Νεοφερμένο μέλος Η lina stud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 03:02 Η lina stud: #7.090 25-06-14 03:02 Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 10:11 Η ivilinia_new: #7.091 25-06-14 10:11 Βλεπω τις πρωτες σελιδες του θεματος Πανελληνιες 2014 και μουρχεται να τυλιχτω σε μια γωνια και να κλαιω σε εμβρυακη σταση Φυσικο Κρητης σου'ρχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 11:02 Ο tweetyslvstr: #7.092 25-06-14 11:02 Και εγω μπορω να πω πως ολοκλήρωασα με επιτυχια την προσωρινη αποθήκευση του μηχανογραφικού μου 12 σχολές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 11:51 Ο Vold έγραψε: #7.093 25-06-14 11:51 Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:05 Ο tweetyslvstr: #7.094 25-06-14 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:13 Ο Vold έγραψε: #7.095 25-06-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Click για ανάπτυξη... Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:24 Ο tweetyslvstr: #7.096 25-06-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Click για ανάπτυξη... φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:26 Ο Vold έγραψε: #7.097 25-06-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Εγώ με την φυσική έχω μαλώσει οπότε αυτή είναι που θα μου στοιχίσει στο να βγάλω όσο πιο πολλά μόρια μπορώ.. Επίσης φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:32 Η methexys έγραψε: #7.098 25-06-14 12:32 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:34 Ο tweetyslvstr: #7.099 25-06-14 12:34 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Καλως σας βρήκα και παλι. στην φυσικ΄γ πιστεύω ότι τα έχω παει καλά. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:41 Ο notis_19 έγραψε: #7.100 25-06-14 12:41 Καλημέρα σε όλους παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 353 354 355 356 357 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Άσχετο ρε παιδιά αλλά γιατί αναρτούν δημόσια σε εμάς τους κωδικούς των υποψηφίων στα τζάμια; Δεν υποτίθεται πως οι μαθητές διαλέγουν προσωπικά κωδικούς; Click για ανάπτυξη... Τον κωδικό ασφαλείας του μηχανογραφικού διαλέγουμε εμείς... Ο κωδικός των υποψηφίων δεν είναι αυτός που αναγράφεται στο καρτελάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lina stud Νεοφερμένο μέλος Η lina stud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 03:02 Η lina stud: #7.090 25-06-14 03:02 Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 10:11 Η ivilinia_new: #7.091 25-06-14 10:11 Βλεπω τις πρωτες σελιδες του θεματος Πανελληνιες 2014 και μουρχεται να τυλιχτω σε μια γωνια και να κλαιω σε εμβρυακη σταση Φυσικο Κρητης σου'ρχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 11:02 Ο tweetyslvstr: #7.092 25-06-14 11:02 Και εγω μπορω να πω πως ολοκλήρωασα με επιτυχια την προσωρινη αποθήκευση του μηχανογραφικού μου 12 σχολές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 11:51 Ο Vold έγραψε: #7.093 25-06-14 11:51 Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:05 Ο tweetyslvstr: #7.094 25-06-14 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:13 Ο Vold έγραψε: #7.095 25-06-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Click για ανάπτυξη... Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:24 Ο tweetyslvstr: #7.096 25-06-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Click για ανάπτυξη... φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:26 Ο Vold έγραψε: #7.097 25-06-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Εγώ με την φυσική έχω μαλώσει οπότε αυτή είναι που θα μου στοιχίσει στο να βγάλω όσο πιο πολλά μόρια μπορώ.. Επίσης φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:32 Η methexys έγραψε: #7.098 25-06-14 12:32 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:34 Ο tweetyslvstr: #7.099 25-06-14 12:34 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Καλως σας βρήκα και παλι. στην φυσικ΄γ πιστεύω ότι τα έχω παει καλά. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:41 Ο notis_19 έγραψε: #7.100 25-06-14 12:41 Καλημέρα σε όλους παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 353 354 355 356 357 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 10:11 Η ivilinia_new: #7.091 25-06-14 10:11 Βλεπω τις πρωτες σελιδες του θεματος Πανελληνιες 2014 και μουρχεται να τυλιχτω σε μια γωνια και να κλαιω σε εμβρυακη σταση Φυσικο Κρητης σου'ρχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 11:02 Ο tweetyslvstr: #7.092 25-06-14 11:02 Και εγω μπορω να πω πως ολοκλήρωασα με επιτυχια την προσωρινη αποθήκευση του μηχανογραφικού μου 12 σχολές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 11:51 Ο Vold έγραψε: #7.093 25-06-14 11:51 Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:05 Ο tweetyslvstr: #7.094 25-06-14 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:13 Ο Vold έγραψε: #7.095 25-06-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Click για ανάπτυξη... Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:24 Ο tweetyslvstr: #7.096 25-06-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Click για ανάπτυξη... φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:26 Ο Vold έγραψε: #7.097 25-06-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Εγώ με την φυσική έχω μαλώσει οπότε αυτή είναι που θα μου στοιχίσει στο να βγάλω όσο πιο πολλά μόρια μπορώ.. Επίσης φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:32 Η methexys έγραψε: #7.098 25-06-14 12:32 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:34 Ο tweetyslvstr: #7.099 25-06-14 12:34 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Καλως σας βρήκα και παλι. στην φυσικ΄γ πιστεύω ότι τα έχω παει καλά. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:41 Ο notis_19 έγραψε: #7.100 25-06-14 12:41 Καλημέρα σε όλους παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 353 354 355 356 357 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βλεπω τις πρωτες σελιδες του θεματος Πανελληνιες 2014 και μουρχεται να τυλιχτω σε μια γωνια και να κλαιω σε εμβρυακη σταση Φυσικο Κρητης σου'ρχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 11:02 Ο tweetyslvstr: #7.092 25-06-14 11:02 Και εγω μπορω να πω πως ολοκλήρωασα με επιτυχια την προσωρινη αποθήκευση του μηχανογραφικού μου 12 σχολές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 11:51 Ο Vold έγραψε: #7.093 25-06-14 11:51 Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:05 Ο tweetyslvstr: #7.094 25-06-14 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:13 Ο Vold έγραψε: #7.095 25-06-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Click για ανάπτυξη... Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:24 Ο tweetyslvstr: #7.096 25-06-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Click για ανάπτυξη... φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:26 Ο Vold έγραψε: #7.097 25-06-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Εγώ με την φυσική έχω μαλώσει οπότε αυτή είναι που θα μου στοιχίσει στο να βγάλω όσο πιο πολλά μόρια μπορώ.. Επίσης φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:32 Η methexys έγραψε: #7.098 25-06-14 12:32 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:34 Ο tweetyslvstr: #7.099 25-06-14 12:34 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Καλως σας βρήκα και παλι. στην φυσικ΄γ πιστεύω ότι τα έχω παει καλά. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:41 Ο notis_19 έγραψε: #7.100 25-06-14 12:41 Καλημέρα σε όλους παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 353 354 355 356 357 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγω μπορω να πω πως ολοκλήρωασα με επιτυχια την προσωρινη αποθήκευση του μηχανογραφικού μου 12 σχολές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 11:51 Ο Vold έγραψε: #7.093 25-06-14 11:51 Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:05 Ο tweetyslvstr: #7.094 25-06-14 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:13 Ο Vold έγραψε: #7.095 25-06-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Click για ανάπτυξη... Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:24 Ο tweetyslvstr: #7.096 25-06-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Click για ανάπτυξη... φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:26 Ο Vold έγραψε: #7.097 25-06-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Εγώ με την φυσική έχω μαλώσει οπότε αυτή είναι που θα μου στοιχίσει στο να βγάλω όσο πιο πολλά μόρια μπορώ.. Επίσης φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:32 Η methexys έγραψε: #7.098 25-06-14 12:32 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:34 Ο tweetyslvstr: #7.099 25-06-14 12:34 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Καλως σας βρήκα και παλι. στην φυσικ΄γ πιστεύω ότι τα έχω παει καλά. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:41 Ο notis_19 έγραψε: #7.100 25-06-14 12:41 Καλημέρα σε όλους παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 353 354 355 356 357 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:05 Ο tweetyslvstr: #7.094 25-06-14 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:13 Ο Vold έγραψε: #7.095 25-06-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Click για ανάπτυξη... Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:24 Ο tweetyslvstr: #7.096 25-06-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Click για ανάπτυξη... φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:26 Ο Vold έγραψε: #7.097 25-06-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Εγώ με την φυσική έχω μαλώσει οπότε αυτή είναι που θα μου στοιχίσει στο να βγάλω όσο πιο πολλά μόρια μπορώ.. Επίσης φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:32 Η methexys έγραψε: #7.098 25-06-14 12:32 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:34 Ο tweetyslvstr: #7.099 25-06-14 12:34 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Καλως σας βρήκα και παλι. στην φυσικ΄γ πιστεύω ότι τα έχω παει καλά. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:41 Ο notis_19 έγραψε: #7.100 25-06-14 12:41 Καλημέρα σε όλους παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 353 354 355 356 357 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Όταν φτιάξουμε το μηχανογραφικό μας μπορούμε να το επεξεργαστούμε έτσι ; Εννοείται πριν το οριστικοποιήσουμε. Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:13 Ο Vold έγραψε: #7.095 25-06-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Click για ανάπτυξη... Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:24 Ο tweetyslvstr: #7.096 25-06-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Click για ανάπτυξη... φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:26 Ο Vold έγραψε: #7.097 25-06-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Εγώ με την φυσική έχω μαλώσει οπότε αυτή είναι που θα μου στοιχίσει στο να βγάλω όσο πιο πολλά μόρια μπορώ.. Επίσης φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:32 Η methexys έγραψε: #7.098 25-06-14 12:32 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:34 Ο tweetyslvstr: #7.099 25-06-14 12:34 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Καλως σας βρήκα και παλι. στην φυσικ΄γ πιστεύω ότι τα έχω παει καλά. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:41 Ο notis_19 έγραψε: #7.100 25-06-14 12:41 Καλημέρα σε όλους παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 353 354 355 356 357 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: ΦΥΣΙΚΑ φίλε. Πως πήγες στις πανελλήνιες???? Click για ανάπτυξη... Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:24 Ο tweetyslvstr: #7.096 25-06-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Click για ανάπτυξη... φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:26 Ο Vold έγραψε: #7.097 25-06-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Εγώ με την φυσική έχω μαλώσει οπότε αυτή είναι που θα μου στοιχίσει στο να βγάλω όσο πιο πολλά μόρια μπορώ.. Επίσης φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:32 Η methexys έγραψε: #7.098 25-06-14 12:32 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:34 Ο tweetyslvstr: #7.099 25-06-14 12:34 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Καλως σας βρήκα και παλι. στην φυσικ΄γ πιστεύω ότι τα έχω παει καλά. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:41 Ο notis_19 έγραψε: #7.100 25-06-14 12:41 Καλημέρα σε όλους παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 353 354 355 356 357 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Τέλεια. Πολύ καλά σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχω δει στο ίντερνετ. Σίγουρα πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα.. Εσύ; Click για ανάπτυξη... φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:26 Ο Vold έγραψε: #7.097 25-06-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Εγώ με την φυσική έχω μαλώσει οπότε αυτή είναι που θα μου στοιχίσει στο να βγάλω όσο πιο πολλά μόρια μπορώ.. Επίσης φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:32 Η methexys έγραψε: #7.098 25-06-14 12:32 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:34 Ο tweetyslvstr: #7.099 25-06-14 12:34 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Καλως σας βρήκα και παλι. στην φυσικ΄γ πιστεύω ότι τα έχω παει καλά. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:41 Ο notis_19 έγραψε: #7.100 25-06-14 12:41 Καλημέρα σε όλους παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 353 354 355 356 357 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Εγώ με την φυσική έχω μαλώσει οπότε αυτή είναι που θα μου στοιχίσει στο να βγάλω όσο πιο πολλά μόρια μπορώ.. Επίσης φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:32 Η methexys έγραψε: #7.098 25-06-14 12:32 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:34 Ο tweetyslvstr: #7.099 25-06-14 12:34 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Καλως σας βρήκα και παλι. στην φυσικ΄γ πιστεύω ότι τα έχω παει καλά. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:41 Ο notis_19 έγραψε: #7.100 25-06-14 12:41 Καλημέρα σε όλους παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 353 354 355 356 357 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φΊΛΕ νίκο πιστεύω ότι έχω παει πάρα πολύ καλά με μόνη εξαιρεση το αεππ που πιστεύω πως θα είναι το μοναδικο μάθημα που θα με ρίξει, όχι βέβαια τόσο πολύ αλλά ξερεις παίζει και αυτο τον ρολο του στην διαμορφωση της βαθμολογιας. τεσπα καλα αποτελεσματα και καλη ξεκουραση Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:34 Ο tweetyslvstr: #7.099 25-06-14 12:34 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Καλως σας βρήκα και παλι. στην φυσικ΄γ πιστεύω ότι τα έχω παει καλά. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:41 Ο notis_19 έγραψε: #7.100 25-06-14 12:41 Καλημέρα σε όλους παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 353 354 355 356 357 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 355 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλώς ήρθες και πάλι Εγώ στο ΑΕΠΠ έχω χάσει μονάδες απο τα δυο πρώτα θέματα. Η φυσικη με σκότωσε. Αλλα στα υπόλοιπα έχω γράψει πολυ καλα πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Καλως σας βρήκα και παλι. στην φυσικ΄γ πιστεύω ότι τα έχω παει καλά. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2014 στις 12:41 Ο notis_19 έγραψε: #7.100 25-06-14 12:41 Καλημέρα σε όλους παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα σε όλους παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.