meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 14:43 Η meetmeinmontauk: #7.061 24-06-14 14:43 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Εγώ πάντως μια σχολή θα δηλώσω στο μηχανογραφικό γιατί κατά 99% την πιάνω. Ασχετο. Σήμερα είδα στον ύπνο μου ότι ΑΕΠΠ ο ένας βαθμολογητής μου έβαλε 100 και ο άλλος 50.Τελείως κουφό! Click για ανάπτυξη... μονο μια??? γιατι δεν βαζεις περισστοερες για να εισαι πιο σιγουρος? χαχα εγω ειδα οτι πηγα να δω τα αποτελεσματα και τα ειχαν βγαλει απο τον πινακα ανακοινωσεων του σχολειου και τελικα δεν τα ειδα ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 14:55 Ο Διονύσης13: #7.062 24-06-14 14:55 Τα στατιστικα ποσες μερες μετα τα αποτελεσματα δημοσιευονται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 15:34 Ο nikoslarissa: #7.063 24-06-14 15:34 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: μονο μια??? γιατι δεν βαζεις περισστοερες για να εισαι πιο σιγουρος? χαχα εγω ειδα οτι πηγα να δω τα αποτελεσματα και τα ειχαν βγαλει απο τον πινακα ανακοινωσεων του σχολειου και τελικα δεν τα ειδα ποτε Click για ανάπτυξη... Σίγουρος είμαι.Δεν πρόκειται να ανέβει τόσο αυτή που θέλω ώστε να μην την πιάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 15:47 Ο Hephaestus: #7.064 24-06-14 15:47 δεν το βλεπω να περναει αυτη η εβδομαδα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:04 Ο Guest 824270: #7.065 24-06-14 17:04 Τα αποτελεσματα των ειδικων μαθηματων ανακοινωνονται αρκετο καιρο μετα τα κανονικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:20 Ο SteliosIoa: #7.066 24-06-14 17:20 μολις μπηκα στη σελιδα για το μηχανογραφικο και εγινε κατι το μαγικο επεσε ο σερβερ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazmaniac Νεοφερμένο μέλος Ο tazmaniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:24 Ο tazmaniac: #7.067 24-06-14 17:24 για αυτο γραφει σφαλμα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο SteliosIoa: #7.068 24-06-14 17:30 Αρχική Δημοσίευση από tazmaniac: για αυτο γραφει σφαλμα???? Click για ανάπτυξη... πιθανοτατα καναν ολοι ντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο DumeNuke έγραψε: #7.069 24-06-14 17:30 Άνοιξε το σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathisdim Νεοφερμένο μέλος Ο stathisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:48 Ο stathisdim: #7.070 24-06-14 17:48 Μονο σε εμενα δεν εμφανιζει στρατιωτικες σχολες και αστυνομια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:57 Η meetmeinmontauk: #7.071 24-06-14 17:57 με υπερηφανεια ανακοινωνω οτι αποθηκευσα προχειρα το μηχανογραφικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:58 Ο Vold έγραψε: #7.072 24-06-14 17:58 Ουφ μπήκα.. Το είχα άγχος μην έκανα βλακεία όταν έβαζα τον κωδικό μου στο σχολείο.. Για την ώρα δεν κάνω τίποτα.. Περιμένω βαθμούς και μετά στο σχολείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:16 Η artemis1996: #7.073 24-06-14 18:16 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: με υπερηφανεια ανακοινωνω οτι αποθηκευσα προχειρα το μηχανογραφικο! Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:39 Η KeepDreaming!: #7.074 24-06-14 18:39 Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Ο DumeNuke έγραψε: #7.075 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Μόνο τηλέφωνο θέλει. Βάλε το σταθερό του σπιτιού και συνέχισε. Υπάρχει στο μητρώο μαθητών του σχολείου σου, άρα το Υπουργείο έχει ήδη πρόσβαση σε αυτό. Απλώς προτιμάει να σε παιδέψει όσο γίνεται περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Η meetmeinmontauk: #7.076 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο επαθα αλλα μολις πηγα να τα συμπληρωσω μου τα εμφανισε σε κιτρινο κουτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:45 Ο britguy έγραψε: #7.077 24-06-14 18:45 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο Guest 824270: #7.078 24-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Τα αποτελεσματα των ειδικων μαθηματων ανακοινωνονται αρκετο καιρο μετα τα κανονικα; Click για ανάπτυξη... Ξερει κανεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:50 Η methexys έγραψε: #7.079 24-06-14 18:50 Eγώ έβαλα το σταθερό τελικά. Ευτυχώς μπαίνει,ένα άγχος μήπως είχαν κάνει καμιά βλακεία από το σχολείο το είχα. Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Ξερει κανεις;;; Click για ανάπτυξη... Νομίζω περίπου 10 μέρες μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο SteliosIoa: #7.080 24-06-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από britguy: Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Click για ανάπτυξη... εμενα ηταν ολα συμπληρωμενα εκτος απο το email. εξαρταται τι δουλεια εχουν ριξει στο σχολειο του καθενος. γιατι ο καθε υποψηφιος εχει μια καταχωρηση στο συστημα. αν στο σχολειο σας βαριουνταν να τα συμπληρωσουν τοτε ναι ειναι αδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Εγώ πάντως μια σχολή θα δηλώσω στο μηχανογραφικό γιατί κατά 99% την πιάνω. Ασχετο. Σήμερα είδα στον ύπνο μου ότι ΑΕΠΠ ο ένας βαθμολογητής μου έβαλε 100 και ο άλλος 50.Τελείως κουφό! Click για ανάπτυξη... μονο μια??? γιατι δεν βαζεις περισστοερες για να εισαι πιο σιγουρος? χαχα εγω ειδα οτι πηγα να δω τα αποτελεσματα και τα ειχαν βγαλει απο τον πινακα ανακοινωσεων του σχολειου και τελικα δεν τα ειδα ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 14:55 Ο Διονύσης13: #7.062 24-06-14 14:55 Τα στατιστικα ποσες μερες μετα τα αποτελεσματα δημοσιευονται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 15:34 Ο nikoslarissa: #7.063 24-06-14 15:34 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: μονο μια??? γιατι δεν βαζεις περισστοερες για να εισαι πιο σιγουρος? χαχα εγω ειδα οτι πηγα να δω τα αποτελεσματα και τα ειχαν βγαλει απο τον πινακα ανακοινωσεων του σχολειου και τελικα δεν τα ειδα ποτε Click για ανάπτυξη... Σίγουρος είμαι.Δεν πρόκειται να ανέβει τόσο αυτή που θέλω ώστε να μην την πιάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 15:47 Ο Hephaestus: #7.064 24-06-14 15:47 δεν το βλεπω να περναει αυτη η εβδομαδα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:04 Ο Guest 824270: #7.065 24-06-14 17:04 Τα αποτελεσματα των ειδικων μαθηματων ανακοινωνονται αρκετο καιρο μετα τα κανονικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:20 Ο SteliosIoa: #7.066 24-06-14 17:20 μολις μπηκα στη σελιδα για το μηχανογραφικο και εγινε κατι το μαγικο επεσε ο σερβερ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazmaniac Νεοφερμένο μέλος Ο tazmaniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:24 Ο tazmaniac: #7.067 24-06-14 17:24 για αυτο γραφει σφαλμα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο SteliosIoa: #7.068 24-06-14 17:30 Αρχική Δημοσίευση από tazmaniac: για αυτο γραφει σφαλμα???? Click για ανάπτυξη... πιθανοτατα καναν ολοι ντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο DumeNuke έγραψε: #7.069 24-06-14 17:30 Άνοιξε το σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathisdim Νεοφερμένο μέλος Ο stathisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:48 Ο stathisdim: #7.070 24-06-14 17:48 Μονο σε εμενα δεν εμφανιζει στρατιωτικες σχολες και αστυνομια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:57 Η meetmeinmontauk: #7.071 24-06-14 17:57 με υπερηφανεια ανακοινωνω οτι αποθηκευσα προχειρα το μηχανογραφικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:58 Ο Vold έγραψε: #7.072 24-06-14 17:58 Ουφ μπήκα.. Το είχα άγχος μην έκανα βλακεία όταν έβαζα τον κωδικό μου στο σχολείο.. Για την ώρα δεν κάνω τίποτα.. Περιμένω βαθμούς και μετά στο σχολείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:16 Η artemis1996: #7.073 24-06-14 18:16 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: με υπερηφανεια ανακοινωνω οτι αποθηκευσα προχειρα το μηχανογραφικο! Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:39 Η KeepDreaming!: #7.074 24-06-14 18:39 Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Ο DumeNuke έγραψε: #7.075 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Μόνο τηλέφωνο θέλει. Βάλε το σταθερό του σπιτιού και συνέχισε. Υπάρχει στο μητρώο μαθητών του σχολείου σου, άρα το Υπουργείο έχει ήδη πρόσβαση σε αυτό. Απλώς προτιμάει να σε παιδέψει όσο γίνεται περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Η meetmeinmontauk: #7.076 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο επαθα αλλα μολις πηγα να τα συμπληρωσω μου τα εμφανισε σε κιτρινο κουτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:45 Ο britguy έγραψε: #7.077 24-06-14 18:45 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο Guest 824270: #7.078 24-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Τα αποτελεσματα των ειδικων μαθηματων ανακοινωνονται αρκετο καιρο μετα τα κανονικα; Click για ανάπτυξη... Ξερει κανεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:50 Η methexys έγραψε: #7.079 24-06-14 18:50 Eγώ έβαλα το σταθερό τελικά. Ευτυχώς μπαίνει,ένα άγχος μήπως είχαν κάνει καμιά βλακεία από το σχολείο το είχα. Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Ξερει κανεις;;; Click για ανάπτυξη... Νομίζω περίπου 10 μέρες μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο SteliosIoa: #7.080 24-06-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από britguy: Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Click για ανάπτυξη... εμενα ηταν ολα συμπληρωμενα εκτος απο το email. εξαρταται τι δουλεια εχουν ριξει στο σχολειο του καθενος. γιατι ο καθε υποψηφιος εχει μια καταχωρηση στο συστημα. αν στο σχολειο σας βαριουνταν να τα συμπληρωσουν τοτε ναι ειναι αδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα στατιστικα ποσες μερες μετα τα αποτελεσματα δημοσιευονται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 15:34 Ο nikoslarissa: #7.063 24-06-14 15:34 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: μονο μια??? γιατι δεν βαζεις περισστοερες για να εισαι πιο σιγουρος? χαχα εγω ειδα οτι πηγα να δω τα αποτελεσματα και τα ειχαν βγαλει απο τον πινακα ανακοινωσεων του σχολειου και τελικα δεν τα ειδα ποτε Click για ανάπτυξη... Σίγουρος είμαι.Δεν πρόκειται να ανέβει τόσο αυτή που θέλω ώστε να μην την πιάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 15:47 Ο Hephaestus: #7.064 24-06-14 15:47 δεν το βλεπω να περναει αυτη η εβδομαδα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:04 Ο Guest 824270: #7.065 24-06-14 17:04 Τα αποτελεσματα των ειδικων μαθηματων ανακοινωνονται αρκετο καιρο μετα τα κανονικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:20 Ο SteliosIoa: #7.066 24-06-14 17:20 μολις μπηκα στη σελιδα για το μηχανογραφικο και εγινε κατι το μαγικο επεσε ο σερβερ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazmaniac Νεοφερμένο μέλος Ο tazmaniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:24 Ο tazmaniac: #7.067 24-06-14 17:24 για αυτο γραφει σφαλμα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο SteliosIoa: #7.068 24-06-14 17:30 Αρχική Δημοσίευση από tazmaniac: για αυτο γραφει σφαλμα???? Click για ανάπτυξη... πιθανοτατα καναν ολοι ντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο DumeNuke έγραψε: #7.069 24-06-14 17:30 Άνοιξε το σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathisdim Νεοφερμένο μέλος Ο stathisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:48 Ο stathisdim: #7.070 24-06-14 17:48 Μονο σε εμενα δεν εμφανιζει στρατιωτικες σχολες και αστυνομια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:57 Η meetmeinmontauk: #7.071 24-06-14 17:57 με υπερηφανεια ανακοινωνω οτι αποθηκευσα προχειρα το μηχανογραφικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:58 Ο Vold έγραψε: #7.072 24-06-14 17:58 Ουφ μπήκα.. Το είχα άγχος μην έκανα βλακεία όταν έβαζα τον κωδικό μου στο σχολείο.. Για την ώρα δεν κάνω τίποτα.. Περιμένω βαθμούς και μετά στο σχολείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:16 Η artemis1996: #7.073 24-06-14 18:16 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: με υπερηφανεια ανακοινωνω οτι αποθηκευσα προχειρα το μηχανογραφικο! Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:39 Η KeepDreaming!: #7.074 24-06-14 18:39 Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Ο DumeNuke έγραψε: #7.075 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Μόνο τηλέφωνο θέλει. Βάλε το σταθερό του σπιτιού και συνέχισε. Υπάρχει στο μητρώο μαθητών του σχολείου σου, άρα το Υπουργείο έχει ήδη πρόσβαση σε αυτό. Απλώς προτιμάει να σε παιδέψει όσο γίνεται περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Η meetmeinmontauk: #7.076 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο επαθα αλλα μολις πηγα να τα συμπληρωσω μου τα εμφανισε σε κιτρινο κουτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:45 Ο britguy έγραψε: #7.077 24-06-14 18:45 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο Guest 824270: #7.078 24-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Τα αποτελεσματα των ειδικων μαθηματων ανακοινωνονται αρκετο καιρο μετα τα κανονικα; Click για ανάπτυξη... Ξερει κανεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:50 Η methexys έγραψε: #7.079 24-06-14 18:50 Eγώ έβαλα το σταθερό τελικά. Ευτυχώς μπαίνει,ένα άγχος μήπως είχαν κάνει καμιά βλακεία από το σχολείο το είχα. Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Ξερει κανεις;;; Click για ανάπτυξη... Νομίζω περίπου 10 μέρες μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο SteliosIoa: #7.080 24-06-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από britguy: Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Click για ανάπτυξη... εμενα ηταν ολα συμπληρωμενα εκτος απο το email. εξαρταται τι δουλεια εχουν ριξει στο σχολειο του καθενος. γιατι ο καθε υποψηφιος εχει μια καταχωρηση στο συστημα. αν στο σχολειο σας βαριουνταν να τα συμπληρωσουν τοτε ναι ειναι αδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: μονο μια??? γιατι δεν βαζεις περισστοερες για να εισαι πιο σιγουρος? χαχα εγω ειδα οτι πηγα να δω τα αποτελεσματα και τα ειχαν βγαλει απο τον πινακα ανακοινωσεων του σχολειου και τελικα δεν τα ειδα ποτε Click για ανάπτυξη... Σίγουρος είμαι.Δεν πρόκειται να ανέβει τόσο αυτή που θέλω ώστε να μην την πιάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 15:47 Ο Hephaestus: #7.064 24-06-14 15:47 δεν το βλεπω να περναει αυτη η εβδομαδα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:04 Ο Guest 824270: #7.065 24-06-14 17:04 Τα αποτελεσματα των ειδικων μαθηματων ανακοινωνονται αρκετο καιρο μετα τα κανονικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:20 Ο SteliosIoa: #7.066 24-06-14 17:20 μολις μπηκα στη σελιδα για το μηχανογραφικο και εγινε κατι το μαγικο επεσε ο σερβερ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazmaniac Νεοφερμένο μέλος Ο tazmaniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:24 Ο tazmaniac: #7.067 24-06-14 17:24 για αυτο γραφει σφαλμα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο SteliosIoa: #7.068 24-06-14 17:30 Αρχική Δημοσίευση από tazmaniac: για αυτο γραφει σφαλμα???? Click για ανάπτυξη... πιθανοτατα καναν ολοι ντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο DumeNuke έγραψε: #7.069 24-06-14 17:30 Άνοιξε το σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathisdim Νεοφερμένο μέλος Ο stathisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:48 Ο stathisdim: #7.070 24-06-14 17:48 Μονο σε εμενα δεν εμφανιζει στρατιωτικες σχολες και αστυνομια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:57 Η meetmeinmontauk: #7.071 24-06-14 17:57 με υπερηφανεια ανακοινωνω οτι αποθηκευσα προχειρα το μηχανογραφικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:58 Ο Vold έγραψε: #7.072 24-06-14 17:58 Ουφ μπήκα.. Το είχα άγχος μην έκανα βλακεία όταν έβαζα τον κωδικό μου στο σχολείο.. Για την ώρα δεν κάνω τίποτα.. Περιμένω βαθμούς και μετά στο σχολείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:16 Η artemis1996: #7.073 24-06-14 18:16 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: με υπερηφανεια ανακοινωνω οτι αποθηκευσα προχειρα το μηχανογραφικο! Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:39 Η KeepDreaming!: #7.074 24-06-14 18:39 Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Ο DumeNuke έγραψε: #7.075 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Μόνο τηλέφωνο θέλει. Βάλε το σταθερό του σπιτιού και συνέχισε. Υπάρχει στο μητρώο μαθητών του σχολείου σου, άρα το Υπουργείο έχει ήδη πρόσβαση σε αυτό. Απλώς προτιμάει να σε παιδέψει όσο γίνεται περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Η meetmeinmontauk: #7.076 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο επαθα αλλα μολις πηγα να τα συμπληρωσω μου τα εμφανισε σε κιτρινο κουτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:45 Ο britguy έγραψε: #7.077 24-06-14 18:45 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο Guest 824270: #7.078 24-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Τα αποτελεσματα των ειδικων μαθηματων ανακοινωνονται αρκετο καιρο μετα τα κανονικα; Click για ανάπτυξη... Ξερει κανεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:50 Η methexys έγραψε: #7.079 24-06-14 18:50 Eγώ έβαλα το σταθερό τελικά. Ευτυχώς μπαίνει,ένα άγχος μήπως είχαν κάνει καμιά βλακεία από το σχολείο το είχα. Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Ξερει κανεις;;; Click για ανάπτυξη... Νομίζω περίπου 10 μέρες μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο SteliosIoa: #7.080 24-06-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από britguy: Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Click για ανάπτυξη... εμενα ηταν ολα συμπληρωμενα εκτος απο το email. εξαρταται τι δουλεια εχουν ριξει στο σχολειο του καθενος. γιατι ο καθε υποψηφιος εχει μια καταχωρηση στο συστημα. αν στο σχολειο σας βαριουνταν να τα συμπληρωσουν τοτε ναι ειναι αδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν το βλεπω να περναει αυτη η εβδομαδα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:04 Ο Guest 824270: #7.065 24-06-14 17:04 Τα αποτελεσματα των ειδικων μαθηματων ανακοινωνονται αρκετο καιρο μετα τα κανονικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:20 Ο SteliosIoa: #7.066 24-06-14 17:20 μολις μπηκα στη σελιδα για το μηχανογραφικο και εγινε κατι το μαγικο επεσε ο σερβερ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazmaniac Νεοφερμένο μέλος Ο tazmaniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:24 Ο tazmaniac: #7.067 24-06-14 17:24 για αυτο γραφει σφαλμα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο SteliosIoa: #7.068 24-06-14 17:30 Αρχική Δημοσίευση από tazmaniac: για αυτο γραφει σφαλμα???? Click για ανάπτυξη... πιθανοτατα καναν ολοι ντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο DumeNuke έγραψε: #7.069 24-06-14 17:30 Άνοιξε το σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathisdim Νεοφερμένο μέλος Ο stathisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:48 Ο stathisdim: #7.070 24-06-14 17:48 Μονο σε εμενα δεν εμφανιζει στρατιωτικες σχολες και αστυνομια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:57 Η meetmeinmontauk: #7.071 24-06-14 17:57 με υπερηφανεια ανακοινωνω οτι αποθηκευσα προχειρα το μηχανογραφικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:58 Ο Vold έγραψε: #7.072 24-06-14 17:58 Ουφ μπήκα.. Το είχα άγχος μην έκανα βλακεία όταν έβαζα τον κωδικό μου στο σχολείο.. Για την ώρα δεν κάνω τίποτα.. Περιμένω βαθμούς και μετά στο σχολείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:16 Η artemis1996: #7.073 24-06-14 18:16 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: με υπερηφανεια ανακοινωνω οτι αποθηκευσα προχειρα το μηχανογραφικο! Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:39 Η KeepDreaming!: #7.074 24-06-14 18:39 Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Ο DumeNuke έγραψε: #7.075 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Μόνο τηλέφωνο θέλει. Βάλε το σταθερό του σπιτιού και συνέχισε. Υπάρχει στο μητρώο μαθητών του σχολείου σου, άρα το Υπουργείο έχει ήδη πρόσβαση σε αυτό. Απλώς προτιμάει να σε παιδέψει όσο γίνεται περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Η meetmeinmontauk: #7.076 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο επαθα αλλα μολις πηγα να τα συμπληρωσω μου τα εμφανισε σε κιτρινο κουτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:45 Ο britguy έγραψε: #7.077 24-06-14 18:45 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο Guest 824270: #7.078 24-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Τα αποτελεσματα των ειδικων μαθηματων ανακοινωνονται αρκετο καιρο μετα τα κανονικα; Click για ανάπτυξη... Ξερει κανεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:50 Η methexys έγραψε: #7.079 24-06-14 18:50 Eγώ έβαλα το σταθερό τελικά. Ευτυχώς μπαίνει,ένα άγχος μήπως είχαν κάνει καμιά βλακεία από το σχολείο το είχα. Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Ξερει κανεις;;; Click για ανάπτυξη... Νομίζω περίπου 10 μέρες μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο SteliosIoa: #7.080 24-06-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από britguy: Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Click για ανάπτυξη... εμενα ηταν ολα συμπληρωμενα εκτος απο το email. εξαρταται τι δουλεια εχουν ριξει στο σχολειο του καθενος. γιατι ο καθε υποψηφιος εχει μια καταχωρηση στο συστημα. αν στο σχολειο σας βαριουνταν να τα συμπληρωσουν τοτε ναι ειναι αδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα αποτελεσματα των ειδικων μαθηματων ανακοινωνονται αρκετο καιρο μετα τα κανονικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:20 Ο SteliosIoa: #7.066 24-06-14 17:20 μολις μπηκα στη σελιδα για το μηχανογραφικο και εγινε κατι το μαγικο επεσε ο σερβερ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazmaniac Νεοφερμένο μέλος Ο tazmaniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:24 Ο tazmaniac: #7.067 24-06-14 17:24 για αυτο γραφει σφαλμα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο SteliosIoa: #7.068 24-06-14 17:30 Αρχική Δημοσίευση από tazmaniac: για αυτο γραφει σφαλμα???? Click για ανάπτυξη... πιθανοτατα καναν ολοι ντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο DumeNuke έγραψε: #7.069 24-06-14 17:30 Άνοιξε το σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathisdim Νεοφερμένο μέλος Ο stathisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:48 Ο stathisdim: #7.070 24-06-14 17:48 Μονο σε εμενα δεν εμφανιζει στρατιωτικες σχολες και αστυνομια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:57 Η meetmeinmontauk: #7.071 24-06-14 17:57 με υπερηφανεια ανακοινωνω οτι αποθηκευσα προχειρα το μηχανογραφικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:58 Ο Vold έγραψε: #7.072 24-06-14 17:58 Ουφ μπήκα.. Το είχα άγχος μην έκανα βλακεία όταν έβαζα τον κωδικό μου στο σχολείο.. Για την ώρα δεν κάνω τίποτα.. Περιμένω βαθμούς και μετά στο σχολείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:16 Η artemis1996: #7.073 24-06-14 18:16 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: με υπερηφανεια ανακοινωνω οτι αποθηκευσα προχειρα το μηχανογραφικο! Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:39 Η KeepDreaming!: #7.074 24-06-14 18:39 Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Ο DumeNuke έγραψε: #7.075 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Μόνο τηλέφωνο θέλει. Βάλε το σταθερό του σπιτιού και συνέχισε. Υπάρχει στο μητρώο μαθητών του σχολείου σου, άρα το Υπουργείο έχει ήδη πρόσβαση σε αυτό. Απλώς προτιμάει να σε παιδέψει όσο γίνεται περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Η meetmeinmontauk: #7.076 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο επαθα αλλα μολις πηγα να τα συμπληρωσω μου τα εμφανισε σε κιτρινο κουτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:45 Ο britguy έγραψε: #7.077 24-06-14 18:45 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο Guest 824270: #7.078 24-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Τα αποτελεσματα των ειδικων μαθηματων ανακοινωνονται αρκετο καιρο μετα τα κανονικα; Click για ανάπτυξη... Ξερει κανεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:50 Η methexys έγραψε: #7.079 24-06-14 18:50 Eγώ έβαλα το σταθερό τελικά. Ευτυχώς μπαίνει,ένα άγχος μήπως είχαν κάνει καμιά βλακεία από το σχολείο το είχα. Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Ξερει κανεις;;; Click για ανάπτυξη... Νομίζω περίπου 10 μέρες μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο SteliosIoa: #7.080 24-06-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από britguy: Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Click για ανάπτυξη... εμενα ηταν ολα συμπληρωμενα εκτος απο το email. εξαρταται τι δουλεια εχουν ριξει στο σχολειο του καθενος. γιατι ο καθε υποψηφιος εχει μια καταχωρηση στο συστημα. αν στο σχολειο σας βαριουνταν να τα συμπληρωσουν τοτε ναι ειναι αδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μολις μπηκα στη σελιδα για το μηχανογραφικο και εγινε κατι το μαγικο επεσε ο σερβερ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tazmaniac Νεοφερμένο μέλος Ο tazmaniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:24 Ο tazmaniac: #7.067 24-06-14 17:24 για αυτο γραφει σφαλμα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο SteliosIoa: #7.068 24-06-14 17:30 Αρχική Δημοσίευση από tazmaniac: για αυτο γραφει σφαλμα???? Click για ανάπτυξη... πιθανοτατα καναν ολοι ντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο DumeNuke έγραψε: #7.069 24-06-14 17:30 Άνοιξε το σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathisdim Νεοφερμένο μέλος Ο stathisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:48 Ο stathisdim: #7.070 24-06-14 17:48 Μονο σε εμενα δεν εμφανιζει στρατιωτικες σχολες και αστυνομια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:57 Η meetmeinmontauk: #7.071 24-06-14 17:57 με υπερηφανεια ανακοινωνω οτι αποθηκευσα προχειρα το μηχανογραφικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:58 Ο Vold έγραψε: #7.072 24-06-14 17:58 Ουφ μπήκα.. Το είχα άγχος μην έκανα βλακεία όταν έβαζα τον κωδικό μου στο σχολείο.. Για την ώρα δεν κάνω τίποτα.. Περιμένω βαθμούς και μετά στο σχολείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:16 Η artemis1996: #7.073 24-06-14 18:16 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: με υπερηφανεια ανακοινωνω οτι αποθηκευσα προχειρα το μηχανογραφικο! Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:39 Η KeepDreaming!: #7.074 24-06-14 18:39 Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Ο DumeNuke έγραψε: #7.075 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Μόνο τηλέφωνο θέλει. Βάλε το σταθερό του σπιτιού και συνέχισε. Υπάρχει στο μητρώο μαθητών του σχολείου σου, άρα το Υπουργείο έχει ήδη πρόσβαση σε αυτό. Απλώς προτιμάει να σε παιδέψει όσο γίνεται περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Η meetmeinmontauk: #7.076 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο επαθα αλλα μολις πηγα να τα συμπληρωσω μου τα εμφανισε σε κιτρινο κουτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:45 Ο britguy έγραψε: #7.077 24-06-14 18:45 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο Guest 824270: #7.078 24-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Τα αποτελεσματα των ειδικων μαθηματων ανακοινωνονται αρκετο καιρο μετα τα κανονικα; Click για ανάπτυξη... Ξερει κανεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:50 Η methexys έγραψε: #7.079 24-06-14 18:50 Eγώ έβαλα το σταθερό τελικά. Ευτυχώς μπαίνει,ένα άγχος μήπως είχαν κάνει καμιά βλακεία από το σχολείο το είχα. Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Ξερει κανεις;;; Click για ανάπτυξη... Νομίζω περίπου 10 μέρες μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο SteliosIoa: #7.080 24-06-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από britguy: Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Click για ανάπτυξη... εμενα ηταν ολα συμπληρωμενα εκτος απο το email. εξαρταται τι δουλεια εχουν ριξει στο σχολειο του καθενος. γιατι ο καθε υποψηφιος εχει μια καταχωρηση στο συστημα. αν στο σχολειο σας βαριουνταν να τα συμπληρωσουν τοτε ναι ειναι αδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για αυτο γραφει σφαλμα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο SteliosIoa: #7.068 24-06-14 17:30 Αρχική Δημοσίευση από tazmaniac: για αυτο γραφει σφαλμα???? Click για ανάπτυξη... πιθανοτατα καναν ολοι ντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο DumeNuke έγραψε: #7.069 24-06-14 17:30 Άνοιξε το σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathisdim Νεοφερμένο μέλος Ο stathisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:48 Ο stathisdim: #7.070 24-06-14 17:48 Μονο σε εμενα δεν εμφανιζει στρατιωτικες σχολες και αστυνομια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:57 Η meetmeinmontauk: #7.071 24-06-14 17:57 με υπερηφανεια ανακοινωνω οτι αποθηκευσα προχειρα το μηχανογραφικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:58 Ο Vold έγραψε: #7.072 24-06-14 17:58 Ουφ μπήκα.. Το είχα άγχος μην έκανα βλακεία όταν έβαζα τον κωδικό μου στο σχολείο.. Για την ώρα δεν κάνω τίποτα.. Περιμένω βαθμούς και μετά στο σχολείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:16 Η artemis1996: #7.073 24-06-14 18:16 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: με υπερηφανεια ανακοινωνω οτι αποθηκευσα προχειρα το μηχανογραφικο! Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:39 Η KeepDreaming!: #7.074 24-06-14 18:39 Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Ο DumeNuke έγραψε: #7.075 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Μόνο τηλέφωνο θέλει. Βάλε το σταθερό του σπιτιού και συνέχισε. Υπάρχει στο μητρώο μαθητών του σχολείου σου, άρα το Υπουργείο έχει ήδη πρόσβαση σε αυτό. Απλώς προτιμάει να σε παιδέψει όσο γίνεται περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Η meetmeinmontauk: #7.076 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο επαθα αλλα μολις πηγα να τα συμπληρωσω μου τα εμφανισε σε κιτρινο κουτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:45 Ο britguy έγραψε: #7.077 24-06-14 18:45 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο Guest 824270: #7.078 24-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Τα αποτελεσματα των ειδικων μαθηματων ανακοινωνονται αρκετο καιρο μετα τα κανονικα; Click για ανάπτυξη... Ξερει κανεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:50 Η methexys έγραψε: #7.079 24-06-14 18:50 Eγώ έβαλα το σταθερό τελικά. Ευτυχώς μπαίνει,ένα άγχος μήπως είχαν κάνει καμιά βλακεία από το σχολείο το είχα. Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Ξερει κανεις;;; Click για ανάπτυξη... Νομίζω περίπου 10 μέρες μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο SteliosIoa: #7.080 24-06-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από britguy: Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Click για ανάπτυξη... εμενα ηταν ολα συμπληρωμενα εκτος απο το email. εξαρταται τι δουλεια εχουν ριξει στο σχολειο του καθενος. γιατι ο καθε υποψηφιος εχει μια καταχωρηση στο συστημα. αν στο σχολειο σας βαριουνταν να τα συμπληρωσουν τοτε ναι ειναι αδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tazmaniac: για αυτο γραφει σφαλμα???? Click για ανάπτυξη... πιθανοτατα καναν ολοι ντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο DumeNuke έγραψε: #7.069 24-06-14 17:30 Άνοιξε το σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathisdim Νεοφερμένο μέλος Ο stathisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:48 Ο stathisdim: #7.070 24-06-14 17:48 Μονο σε εμενα δεν εμφανιζει στρατιωτικες σχολες και αστυνομια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:57 Η meetmeinmontauk: #7.071 24-06-14 17:57 με υπερηφανεια ανακοινωνω οτι αποθηκευσα προχειρα το μηχανογραφικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:58 Ο Vold έγραψε: #7.072 24-06-14 17:58 Ουφ μπήκα.. Το είχα άγχος μην έκανα βλακεία όταν έβαζα τον κωδικό μου στο σχολείο.. Για την ώρα δεν κάνω τίποτα.. Περιμένω βαθμούς και μετά στο σχολείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:16 Η artemis1996: #7.073 24-06-14 18:16 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: με υπερηφανεια ανακοινωνω οτι αποθηκευσα προχειρα το μηχανογραφικο! Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:39 Η KeepDreaming!: #7.074 24-06-14 18:39 Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Ο DumeNuke έγραψε: #7.075 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Μόνο τηλέφωνο θέλει. Βάλε το σταθερό του σπιτιού και συνέχισε. Υπάρχει στο μητρώο μαθητών του σχολείου σου, άρα το Υπουργείο έχει ήδη πρόσβαση σε αυτό. Απλώς προτιμάει να σε παιδέψει όσο γίνεται περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Η meetmeinmontauk: #7.076 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο επαθα αλλα μολις πηγα να τα συμπληρωσω μου τα εμφανισε σε κιτρινο κουτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:45 Ο britguy έγραψε: #7.077 24-06-14 18:45 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο Guest 824270: #7.078 24-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Τα αποτελεσματα των ειδικων μαθηματων ανακοινωνονται αρκετο καιρο μετα τα κανονικα; Click για ανάπτυξη... Ξερει κανεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:50 Η methexys έγραψε: #7.079 24-06-14 18:50 Eγώ έβαλα το σταθερό τελικά. Ευτυχώς μπαίνει,ένα άγχος μήπως είχαν κάνει καμιά βλακεία από το σχολείο το είχα. Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Ξερει κανεις;;; Click για ανάπτυξη... Νομίζω περίπου 10 μέρες μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο SteliosIoa: #7.080 24-06-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από britguy: Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Click για ανάπτυξη... εμενα ηταν ολα συμπληρωμενα εκτος απο το email. εξαρταται τι δουλεια εχουν ριξει στο σχολειο του καθενος. γιατι ο καθε υποψηφιος εχει μια καταχωρηση στο συστημα. αν στο σχολειο σας βαριουνταν να τα συμπληρωσουν τοτε ναι ειναι αδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άνοιξε το σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathisdim Νεοφερμένο μέλος Ο stathisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:48 Ο stathisdim: #7.070 24-06-14 17:48 Μονο σε εμενα δεν εμφανιζει στρατιωτικες σχολες και αστυνομια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:57 Η meetmeinmontauk: #7.071 24-06-14 17:57 με υπερηφανεια ανακοινωνω οτι αποθηκευσα προχειρα το μηχανογραφικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:58 Ο Vold έγραψε: #7.072 24-06-14 17:58 Ουφ μπήκα.. Το είχα άγχος μην έκανα βλακεία όταν έβαζα τον κωδικό μου στο σχολείο.. Για την ώρα δεν κάνω τίποτα.. Περιμένω βαθμούς και μετά στο σχολείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:16 Η artemis1996: #7.073 24-06-14 18:16 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: με υπερηφανεια ανακοινωνω οτι αποθηκευσα προχειρα το μηχανογραφικο! Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:39 Η KeepDreaming!: #7.074 24-06-14 18:39 Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Ο DumeNuke έγραψε: #7.075 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Μόνο τηλέφωνο θέλει. Βάλε το σταθερό του σπιτιού και συνέχισε. Υπάρχει στο μητρώο μαθητών του σχολείου σου, άρα το Υπουργείο έχει ήδη πρόσβαση σε αυτό. Απλώς προτιμάει να σε παιδέψει όσο γίνεται περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Η meetmeinmontauk: #7.076 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο επαθα αλλα μολις πηγα να τα συμπληρωσω μου τα εμφανισε σε κιτρινο κουτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:45 Ο britguy έγραψε: #7.077 24-06-14 18:45 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο Guest 824270: #7.078 24-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Τα αποτελεσματα των ειδικων μαθηματων ανακοινωνονται αρκετο καιρο μετα τα κανονικα; Click για ανάπτυξη... Ξερει κανεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:50 Η methexys έγραψε: #7.079 24-06-14 18:50 Eγώ έβαλα το σταθερό τελικά. Ευτυχώς μπαίνει,ένα άγχος μήπως είχαν κάνει καμιά βλακεία από το σχολείο το είχα. Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Ξερει κανεις;;; Click για ανάπτυξη... Νομίζω περίπου 10 μέρες μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο SteliosIoa: #7.080 24-06-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από britguy: Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Click για ανάπτυξη... εμενα ηταν ολα συμπληρωμενα εκτος απο το email. εξαρταται τι δουλεια εχουν ριξει στο σχολειο του καθενος. γιατι ο καθε υποψηφιος εχει μια καταχωρηση στο συστημα. αν στο σχολειο σας βαριουνταν να τα συμπληρωσουν τοτε ναι ειναι αδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μονο σε εμενα δεν εμφανιζει στρατιωτικες σχολες και αστυνομια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:57 Η meetmeinmontauk: #7.071 24-06-14 17:57 με υπερηφανεια ανακοινωνω οτι αποθηκευσα προχειρα το μηχανογραφικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:58 Ο Vold έγραψε: #7.072 24-06-14 17:58 Ουφ μπήκα.. Το είχα άγχος μην έκανα βλακεία όταν έβαζα τον κωδικό μου στο σχολείο.. Για την ώρα δεν κάνω τίποτα.. Περιμένω βαθμούς και μετά στο σχολείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:16 Η artemis1996: #7.073 24-06-14 18:16 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: με υπερηφανεια ανακοινωνω οτι αποθηκευσα προχειρα το μηχανογραφικο! Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:39 Η KeepDreaming!: #7.074 24-06-14 18:39 Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Ο DumeNuke έγραψε: #7.075 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Μόνο τηλέφωνο θέλει. Βάλε το σταθερό του σπιτιού και συνέχισε. Υπάρχει στο μητρώο μαθητών του σχολείου σου, άρα το Υπουργείο έχει ήδη πρόσβαση σε αυτό. Απλώς προτιμάει να σε παιδέψει όσο γίνεται περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Η meetmeinmontauk: #7.076 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο επαθα αλλα μολις πηγα να τα συμπληρωσω μου τα εμφανισε σε κιτρινο κουτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:45 Ο britguy έγραψε: #7.077 24-06-14 18:45 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο Guest 824270: #7.078 24-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Τα αποτελεσματα των ειδικων μαθηματων ανακοινωνονται αρκετο καιρο μετα τα κανονικα; Click για ανάπτυξη... Ξερει κανεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:50 Η methexys έγραψε: #7.079 24-06-14 18:50 Eγώ έβαλα το σταθερό τελικά. Ευτυχώς μπαίνει,ένα άγχος μήπως είχαν κάνει καμιά βλακεία από το σχολείο το είχα. Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Ξερει κανεις;;; Click για ανάπτυξη... Νομίζω περίπου 10 μέρες μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο SteliosIoa: #7.080 24-06-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από britguy: Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Click για ανάπτυξη... εμενα ηταν ολα συμπληρωμενα εκτος απο το email. εξαρταται τι δουλεια εχουν ριξει στο σχολειο του καθενος. γιατι ο καθε υποψηφιος εχει μια καταχωρηση στο συστημα. αν στο σχολειο σας βαριουνταν να τα συμπληρωσουν τοτε ναι ειναι αδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
με υπερηφανεια ανακοινωνω οτι αποθηκευσα προχειρα το μηχανογραφικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 17:58 Ο Vold έγραψε: #7.072 24-06-14 17:58 Ουφ μπήκα.. Το είχα άγχος μην έκανα βλακεία όταν έβαζα τον κωδικό μου στο σχολείο.. Για την ώρα δεν κάνω τίποτα.. Περιμένω βαθμούς και μετά στο σχολείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:16 Η artemis1996: #7.073 24-06-14 18:16 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: με υπερηφανεια ανακοινωνω οτι αποθηκευσα προχειρα το μηχανογραφικο! Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:39 Η KeepDreaming!: #7.074 24-06-14 18:39 Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Ο DumeNuke έγραψε: #7.075 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Μόνο τηλέφωνο θέλει. Βάλε το σταθερό του σπιτιού και συνέχισε. Υπάρχει στο μητρώο μαθητών του σχολείου σου, άρα το Υπουργείο έχει ήδη πρόσβαση σε αυτό. Απλώς προτιμάει να σε παιδέψει όσο γίνεται περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Η meetmeinmontauk: #7.076 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο επαθα αλλα μολις πηγα να τα συμπληρωσω μου τα εμφανισε σε κιτρινο κουτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:45 Ο britguy έγραψε: #7.077 24-06-14 18:45 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο Guest 824270: #7.078 24-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Τα αποτελεσματα των ειδικων μαθηματων ανακοινωνονται αρκετο καιρο μετα τα κανονικα; Click για ανάπτυξη... Ξερει κανεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:50 Η methexys έγραψε: #7.079 24-06-14 18:50 Eγώ έβαλα το σταθερό τελικά. Ευτυχώς μπαίνει,ένα άγχος μήπως είχαν κάνει καμιά βλακεία από το σχολείο το είχα. Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Ξερει κανεις;;; Click για ανάπτυξη... Νομίζω περίπου 10 μέρες μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο SteliosIoa: #7.080 24-06-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από britguy: Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Click για ανάπτυξη... εμενα ηταν ολα συμπληρωμενα εκτος απο το email. εξαρταται τι δουλεια εχουν ριξει στο σχολειο του καθενος. γιατι ο καθε υποψηφιος εχει μια καταχωρηση στο συστημα. αν στο σχολειο σας βαριουνταν να τα συμπληρωσουν τοτε ναι ειναι αδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουφ μπήκα.. Το είχα άγχος μην έκανα βλακεία όταν έβαζα τον κωδικό μου στο σχολείο.. Για την ώρα δεν κάνω τίποτα.. Περιμένω βαθμούς και μετά στο σχολείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:16 Η artemis1996: #7.073 24-06-14 18:16 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: με υπερηφανεια ανακοινωνω οτι αποθηκευσα προχειρα το μηχανογραφικο! Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:39 Η KeepDreaming!: #7.074 24-06-14 18:39 Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Ο DumeNuke έγραψε: #7.075 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Μόνο τηλέφωνο θέλει. Βάλε το σταθερό του σπιτιού και συνέχισε. Υπάρχει στο μητρώο μαθητών του σχολείου σου, άρα το Υπουργείο έχει ήδη πρόσβαση σε αυτό. Απλώς προτιμάει να σε παιδέψει όσο γίνεται περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Η meetmeinmontauk: #7.076 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο επαθα αλλα μολις πηγα να τα συμπληρωσω μου τα εμφανισε σε κιτρινο κουτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:45 Ο britguy έγραψε: #7.077 24-06-14 18:45 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο Guest 824270: #7.078 24-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Τα αποτελεσματα των ειδικων μαθηματων ανακοινωνονται αρκετο καιρο μετα τα κανονικα; Click για ανάπτυξη... Ξερει κανεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:50 Η methexys έγραψε: #7.079 24-06-14 18:50 Eγώ έβαλα το σταθερό τελικά. Ευτυχώς μπαίνει,ένα άγχος μήπως είχαν κάνει καμιά βλακεία από το σχολείο το είχα. Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Ξερει κανεις;;; Click για ανάπτυξη... Νομίζω περίπου 10 μέρες μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο SteliosIoa: #7.080 24-06-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από britguy: Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Click για ανάπτυξη... εμενα ηταν ολα συμπληρωμενα εκτος απο το email. εξαρταται τι δουλεια εχουν ριξει στο σχολειο του καθενος. γιατι ο καθε υποψηφιος εχει μια καταχωρηση στο συστημα. αν στο σχολειο σας βαριουνταν να τα συμπληρωσουν τοτε ναι ειναι αδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: με υπερηφανεια ανακοινωνω οτι αποθηκευσα προχειρα το μηχανογραφικο! Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:39 Η KeepDreaming!: #7.074 24-06-14 18:39 Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Ο DumeNuke έγραψε: #7.075 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Μόνο τηλέφωνο θέλει. Βάλε το σταθερό του σπιτιού και συνέχισε. Υπάρχει στο μητρώο μαθητών του σχολείου σου, άρα το Υπουργείο έχει ήδη πρόσβαση σε αυτό. Απλώς προτιμάει να σε παιδέψει όσο γίνεται περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Η meetmeinmontauk: #7.076 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο επαθα αλλα μολις πηγα να τα συμπληρωσω μου τα εμφανισε σε κιτρινο κουτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:45 Ο britguy έγραψε: #7.077 24-06-14 18:45 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο Guest 824270: #7.078 24-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Τα αποτελεσματα των ειδικων μαθηματων ανακοινωνονται αρκετο καιρο μετα τα κανονικα; Click για ανάπτυξη... Ξερει κανεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:50 Η methexys έγραψε: #7.079 24-06-14 18:50 Eγώ έβαλα το σταθερό τελικά. Ευτυχώς μπαίνει,ένα άγχος μήπως είχαν κάνει καμιά βλακεία από το σχολείο το είχα. Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Ξερει κανεις;;; Click για ανάπτυξη... Νομίζω περίπου 10 μέρες μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο SteliosIoa: #7.080 24-06-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από britguy: Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Click για ανάπτυξη... εμενα ηταν ολα συμπληρωμενα εκτος απο το email. εξαρταται τι δουλεια εχουν ριξει στο σχολειο του καθενος. γιατι ο καθε υποψηφιος εχει μια καταχωρηση στο συστημα. αν στο σχολειο σας βαριουνταν να τα συμπληρωσουν τοτε ναι ειναι αδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Ο DumeNuke έγραψε: #7.075 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Μόνο τηλέφωνο θέλει. Βάλε το σταθερό του σπιτιού και συνέχισε. Υπάρχει στο μητρώο μαθητών του σχολείου σου, άρα το Υπουργείο έχει ήδη πρόσβαση σε αυτό. Απλώς προτιμάει να σε παιδέψει όσο γίνεται περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Η meetmeinmontauk: #7.076 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο επαθα αλλα μολις πηγα να τα συμπληρωσω μου τα εμφανισε σε κιτρινο κουτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:45 Ο britguy έγραψε: #7.077 24-06-14 18:45 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο Guest 824270: #7.078 24-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Τα αποτελεσματα των ειδικων μαθηματων ανακοινωνονται αρκετο καιρο μετα τα κανονικα; Click για ανάπτυξη... Ξερει κανεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:50 Η methexys έγραψε: #7.079 24-06-14 18:50 Eγώ έβαλα το σταθερό τελικά. Ευτυχώς μπαίνει,ένα άγχος μήπως είχαν κάνει καμιά βλακεία από το σχολείο το είχα. Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Ξερει κανεις;;; Click για ανάπτυξη... Νομίζω περίπου 10 μέρες μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο SteliosIoa: #7.080 24-06-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από britguy: Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Click για ανάπτυξη... εμενα ηταν ολα συμπληρωμενα εκτος απο το email. εξαρταται τι δουλεια εχουν ριξει στο σχολειο του καθενος. γιατι ο καθε υποψηφιος εχει μια καταχωρηση στο συστημα. αν στο σχολειο σας βαριουνταν να τα συμπληρωσουν τοτε ναι ειναι αδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Μόνο τηλέφωνο θέλει. Βάλε το σταθερό του σπιτιού και συνέχισε. Υπάρχει στο μητρώο μαθητών του σχολείου σου, άρα το Υπουργείο έχει ήδη πρόσβαση σε αυτό. Απλώς προτιμάει να σε παιδέψει όσο γίνεται περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:44 Η meetmeinmontauk: #7.076 24-06-14 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο επαθα αλλα μολις πηγα να τα συμπληρωσω μου τα εμφανισε σε κιτρινο κουτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:45 Ο britguy έγραψε: #7.077 24-06-14 18:45 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο Guest 824270: #7.078 24-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Τα αποτελεσματα των ειδικων μαθηματων ανακοινωνονται αρκετο καιρο μετα τα κανονικα; Click για ανάπτυξη... Ξερει κανεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:50 Η methexys έγραψε: #7.079 24-06-14 18:50 Eγώ έβαλα το σταθερό τελικά. Ευτυχώς μπαίνει,ένα άγχος μήπως είχαν κάνει καμιά βλακεία από το σχολείο το είχα. Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Ξερει κανεις;;; Click για ανάπτυξη... Νομίζω περίπου 10 μέρες μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο SteliosIoa: #7.080 24-06-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από britguy: Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Click για ανάπτυξη... εμενα ηταν ολα συμπληρωμενα εκτος απο το email. εξαρταται τι δουλεια εχουν ριξει στο σχολειο του καθενος. γιατι ο καθε υποψηφιος εχει μια καταχωρηση στο συστημα. αν στο σχολειο σας βαριουνταν να τα συμπληρωσουν τοτε ναι ειναι αδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο επαθα αλλα μολις πηγα να τα συμπληρωσω μου τα εμφανισε σε κιτρινο κουτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:45 Ο britguy έγραψε: #7.077 24-06-14 18:45 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο Guest 824270: #7.078 24-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Τα αποτελεσματα των ειδικων μαθηματων ανακοινωνονται αρκετο καιρο μετα τα κανονικα; Click για ανάπτυξη... Ξερει κανεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:50 Η methexys έγραψε: #7.079 24-06-14 18:50 Eγώ έβαλα το σταθερό τελικά. Ευτυχώς μπαίνει,ένα άγχος μήπως είχαν κάνει καμιά βλακεία από το σχολείο το είχα. Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Ξερει κανεις;;; Click για ανάπτυξη... Νομίζω περίπου 10 μέρες μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο SteliosIoa: #7.080 24-06-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από britguy: Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Click για ανάπτυξη... εμενα ηταν ολα συμπληρωμενα εκτος απο το email. εξαρταται τι δουλεια εχουν ριξει στο σχολειο του καθενος. γιατι ο καθε υποψηφιος εχει μια καταχωρηση στο συστημα. αν στο σχολειο σας βαριουνταν να τα συμπληρωσουν τοτε ναι ειναι αδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ρε σεις..Μπήκα να δω τη σελίδα,έβαλα και τον κωδικό μου και όλα.Όταν μπαίνω όμως ζητάει να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου(αυτά που έχουν δωθει από το σχολείο)και στο πεδίο που λέει διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ δεν έχουν βάλει κάτι από το σχολείο.Για να πάω στο επόμενο βήμα μου λέει να τα συμπληρώσω..Να τα βάλω ή θα κάνω καμιά βλακεία; Click για ανάπτυξη... Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο Guest 824270: #7.078 24-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Τα αποτελεσματα των ειδικων μαθηματων ανακοινωνονται αρκετο καιρο μετα τα κανονικα; Click για ανάπτυξη... Ξερει κανεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:50 Η methexys έγραψε: #7.079 24-06-14 18:50 Eγώ έβαλα το σταθερό τελικά. Ευτυχώς μπαίνει,ένα άγχος μήπως είχαν κάνει καμιά βλακεία από το σχολείο το είχα. Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Ξερει κανεις;;; Click για ανάπτυξη... Νομίζω περίπου 10 μέρες μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο SteliosIoa: #7.080 24-06-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από britguy: Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Click για ανάπτυξη... εμενα ηταν ολα συμπληρωμενα εκτος απο το email. εξαρταται τι δουλεια εχουν ριξει στο σχολειο του καθενος. γιατι ο καθε υποψηφιος εχει μια καταχωρηση στο συστημα. αν στο σχολειο σας βαριουνταν να τα συμπληρωσουν τοτε ναι ειναι αδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Τα αποτελεσματα των ειδικων μαθηματων ανακοινωνονται αρκετο καιρο μετα τα κανονικα; Click για ανάπτυξη... Ξερει κανεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:50 Η methexys έγραψε: #7.079 24-06-14 18:50 Eγώ έβαλα το σταθερό τελικά. Ευτυχώς μπαίνει,ένα άγχος μήπως είχαν κάνει καμιά βλακεία από το σχολείο το είχα. Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Ξερει κανεις;;; Click για ανάπτυξη... Νομίζω περίπου 10 μέρες μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο SteliosIoa: #7.080 24-06-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από britguy: Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Click για ανάπτυξη... εμενα ηταν ολα συμπληρωμενα εκτος απο το email. εξαρταται τι δουλεια εχουν ριξει στο σχολειο του καθενος. γιατι ο καθε υποψηφιος εχει μια καταχωρηση στο συστημα. αν στο σχολειο σας βαριουνταν να τα συμπληρωσουν τοτε ναι ειναι αδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Eγώ έβαλα το σταθερό τελικά. Ευτυχώς μπαίνει,ένα άγχος μήπως είχαν κάνει καμιά βλακεία από το σχολείο το είχα. Αρχική Δημοσίευση από Χρυσα21: Ξερει κανεις;;; Click για ανάπτυξη... Νομίζω περίπου 10 μέρες μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο SteliosIoa: #7.080 24-06-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από britguy: Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Click για ανάπτυξη... εμενα ηταν ολα συμπληρωμενα εκτος απο το email. εξαρταται τι δουλεια εχουν ριξει στο σχολειο του καθενος. γιατι ο καθε υποψηφιος εχει μια καταχωρηση στο συστημα. αν στο σχολειο σας βαριουνταν να τα συμπληρωσουν τοτε ναι ειναι αδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από britguy: Σε κανέναν μας δεν είναι συμπληρωμένα. Υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσεις εσύ η ίδια έστω ένα τηλέφωνο. Πάντως θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Εγχειρίδιο Χρήσης από την επιλογή ''Οδηγίες Χρήσης'' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τα λέει όλα αναλυτικότατα... Click για ανάπτυξη... εμενα ηταν ολα συμπληρωμενα εκτος απο το email. εξαρταται τι δουλεια εχουν ριξει στο σχολειο του καθενος. γιατι ο καθε υποψηφιος εχει μια καταχωρηση στο συστημα. αν στο σχολειο σας βαριουνταν να τα συμπληρωσουν τοτε ναι ειναι αδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.