akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 21:50 Ο akis95 έγραψε: #6.541 13-06-14 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: What the.. με τέτοια θέματα; Click για ανάπτυξη... οι δημοσιογραφοι το ειπαν για να δουμε............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Ο Guest 824270: #6.542 13-06-14 23:00 Απο που το εμαθες αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 23:07 Η Dogie έγραψε: #6.543 13-06-14 23:07 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Ακουσατε τι ειπανε για τα αρχαια; οτι οι βαθμολογιες ειναι μικροτερες απο περσι και προβλεπεται μικρη πτωση βασεων στο 1ο πεδιο...για να δουμε!! Click για ανάπτυξη... τι λέτε βρε παιδιά τώρα... αφού τα θέματα ήταν πάρα πολύ εύκολα και το φετινό άγνωστο ήταν σαν μεταφρασμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 23:15 Η buffon85 έγραψε: #6.544 13-06-14 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: τι λέτε βρε παιδιά τώρα... αφού τα θέματα ήταν πάρα πολύ εύκολα και το φετινό άγνωστο ήταν σαν μεταφρασμένο... Click για ανάπτυξη... κι εγω πολυ αμφιβαλλω. οπως και για την εκθεση αμφιβαλλω οτι ειναι τετοιο το ποσοστο των κατω απο την βαση. καποιοι εκτος θεματος ναι αλλα οχι τετοια ποσοστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 23:40 Ο britguy έγραψε: #6.545 13-06-14 23:40 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πάντως ένας καθηγητής μας είπε ότι οι βαθμοί μας μάλλον θα βγουν 3 Ιουλίου αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Click για ανάπτυξη... Όοοοοχι 3 Ιουλίου!!! Είναι τα γενέθλιά μου και θέλω να τα περάσω ευχάριστα Αν μου τύχει κι αυτό, τι να πω, η γκαντεμιά μου πάει σύννεφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 00:05 Η Emilouko έγραψε: #6.546 14-06-14 00:05 Απ'τη μια λες ότι πολλοί δεν είχαν διαβάσει Ηθικά...Αλλά οι ενότητες που μπήκαν ήταν γελοίες.Η πρώτη ερώτηση έβγαινε καθαρά από την μετάφραση. Και στις 2 πάντως δεν ήθελε σχόλια από το βιβλίο;Αυτά δεν θέλουν κυρίως να δουν; Γιατί σε κάτι απαντησεις φροντιστηρίων δεν τα είχαν συμπεριελάβει. Λίγες μέρες ακόμη.Θα μάθουμε σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Ιουνίου 2014 στις 00:34 Ο Guest 781029: #6.547 14-06-14 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Απ'τη μια λες ότι πολλοί δεν είχαν διαβάσει Ηθικά...Αλλά οι ενότητες που μπήκαν ήταν γελοίες.Η πρώτη ερώτηση έβγαινε καθαρά από την μετάφραση. Και στις 2 πάντως δεν ήθελε σχόλια από το βιβλίο;Αυτά δεν θέλουν κυρίως να δουν; Γιατί σε κάτι απαντησεις φροντιστηρίων δεν τα είχαν συμπεριελάβει. Λίγες μέρες ακόμη.Θα μάθουμε σίγουρα. Click για ανάπτυξη... Αυτε που λένε τα σχολια ειναι του βιβλίου αλλά εμπλουτισμένα. Μην αγχώνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 00:47 Ο Hephaestus: #6.548 14-06-14 00:47 Μακαρι να βγουν σε κανα δυο εβδομαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 01:33 Ο notis_19 έγραψε: #6.549 14-06-14 01:33 Κοιμάστε ωρέ πανελληνιομάχοι? Πάμε να κάνουμε λίγο θόρυβοοο..! Δικό σας..-->> https://www.youtube.com/watch?v=NygkY-18Mv0 Καψούραα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:33 Η Peace_ έγραψε: #6.550 14-06-14 09:33 Nιώθω σαν ενδοσπόριο που μεταμορφώνεται σε βακτήριο, ξαναβρέθηκα σε ευνοικές συνθήκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:40 Ο tweetyslvstr: #6.551 14-06-14 09:40 Καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!! Παμε δυνατα https://www.youtube.com/watch?v=urXKGL346xM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:40 Ο Alexl1996: #6.552 14-06-14 09:40 Να κάθεσαι να βλέπεις Μουντιάλ μέχρι τις 3, να κοιμάσαι, και να ξυπνάς 9μιση το πρωί χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος (διάβασμα ή κάτι τέτοιο).. Γαμώ το βιολογικό μου ρολόι γαμώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostaspap1996 Νεοφερμένο μέλος Ο kostaspap1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:55 Ο kostaspap1996: #6.553 14-06-14 09:55 Ακριβώς ιδια φάση είμαι φίλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:39 Η Emilouko έγραψε: #6.554 14-06-14 10:39 Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2014 PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:54 Ο PeterTheGreat: #6.555 14-06-14 10:54 Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:55 Ο Σπυρακος (^^): #6.556 14-06-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Click για ανάπτυξη... Σωστοςςςςςςς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:09 Ο notis_19 έγραψε: #6.557 14-06-14 11:09 Καλημέρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:29 Η meetmeinmontauk: #6.558 14-06-14 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Click για ανάπτυξη... εμας η ταξη μας ειναι τοσο "αγαπημενη" που απο την πολλη αγαπη μας μαλλον δεν θα κανουμε τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:48 Ο Dias έγραψε: #6.559 14-06-14 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Να ρωτήσω κάτι;Ενα καλό απολυτήριο που μπορεί να φανεί χρήσιμο; Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις...Αν περάσεις σε ανώτατη σχολή, καταθέτεις επικυρωμένο αντίγραφο και λογικά με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι το απολυτήριο δεν θα σου το ζητήσει κανένας. Όμως, πριν λίγα χρόνια ο ΟΤΕ προσλάμβανε φοιτητές με βάση το βαθμό του απολυτηρίου. Τα τελευταία 2-3 χρόνια, δεν είναι λίγοι οι πτυχιούχοι που μη μπορώντας να βρουν δουλειά στην ειδικότητά τους, υποβάλλουν αίτηση σε προκηρύξεις για αποφοίτους λυκείου και εκεί μετράει καθοριστικά ο βαθμός του απολυτηρίου. Στα δικαιολογητικά που θέλει κάποιο βρετανικό πανεπιστήμιο που με ενδιαφέρει για μεταπτυχιακό, αναφέρει ως επιθυμητό (και όχι απαραίτητο) το απολυτήριο. Αυτά ισχύουν ως σήμερα. Το πώς μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα δεν μπορούμε να το προβλέψουμε και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι στο άμεσο μέλλον δεν θα χρειάζεται το (καλό) απολυτήριο σε κάτι σημαντικό. Στην περίπτωση αυτή θα είναι κρίμα να έχει κάποιος ένα απολυτήριο του κώλου, επειδή στις ενδοσχολικές της Γ βαριότανε να διαβάσει, προτιμούσε να βλέπει το Μουντιάλ ή το έπαιζε μάγκας δίνοντας λευκή κόλλα στα θρησκευτικά. Κάτι σχετικό-άσχετο που έχω πληροφορηθεί είναι ότι εδώ και λίγο καιρό γίνονται από δημόσιες και ιδιωτικές εταιρίες έλεγχοι ζητώντας από τα σχολεία να επιβεβαιώσουν τη γνησιότητα των απολυτηρίων που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοί τους (ακόμα και για παλιά απολυτήρια πριν 20-30 χρόνια) και για το αν είναι αληθινά και για το μήπως έχουν πλαστογραφηθεί οι βαθμοί. Το θέμα είναι ότι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤήΡΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛάΖΕΙ ΠΟΤέ, ο βαθμός του δεν μπορεί να βελτιωθεί. Άρα καλό είναι όλοι να σκεφτούν και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ένα "αξιοπρεπές" απολυτήριο, μελετώντας (έστω και στοιχειωδώς) στις ενδοσχολικές εξετάσεις. Όταν στο σχολείο μου παίρναμε τα απολυτήριά μας, ο Υποδιευθυντής (και Φυσικός) μας έλεγε: "Παιδιά προσέξτε, όσα χρόνια και αν περάσουν το απολυτήριο να το έχετε καλά κρυμμένο και κλειδωμένο". Όταν τον ρωτούσαμε γιατί, μας εξηγούσε: "Γιατί αν κάποτε μετά από δεκαετίες το βρει το παιδί σας, θα σας την πει: <<Μπαμπά-μαμά μαλώνετε εμένα για τους βαθμούς μου, ενώ εσείς πήρατε τόσο χαμηλό απολυτήριο;>>". Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 12:39 Ο nikoslarissa: #6.560 14-06-14 12:39 Dias με έπεισες.Θα κάνω ένα στοιχειώδες διάβασμα για τις ενδοσχολικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 326 327 328 329 330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: What the.. με τέτοια θέματα; Click για ανάπτυξη... οι δημοσιογραφοι το ειπαν για να δουμε............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Ο Guest 824270: #6.542 13-06-14 23:00 Απο που το εμαθες αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 23:07 Η Dogie έγραψε: #6.543 13-06-14 23:07 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Ακουσατε τι ειπανε για τα αρχαια; οτι οι βαθμολογιες ειναι μικροτερες απο περσι και προβλεπεται μικρη πτωση βασεων στο 1ο πεδιο...για να δουμε!! Click για ανάπτυξη... τι λέτε βρε παιδιά τώρα... αφού τα θέματα ήταν πάρα πολύ εύκολα και το φετινό άγνωστο ήταν σαν μεταφρασμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 23:15 Η buffon85 έγραψε: #6.544 13-06-14 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: τι λέτε βρε παιδιά τώρα... αφού τα θέματα ήταν πάρα πολύ εύκολα και το φετινό άγνωστο ήταν σαν μεταφρασμένο... Click για ανάπτυξη... κι εγω πολυ αμφιβαλλω. οπως και για την εκθεση αμφιβαλλω οτι ειναι τετοιο το ποσοστο των κατω απο την βαση. καποιοι εκτος θεματος ναι αλλα οχι τετοια ποσοστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 23:40 Ο britguy έγραψε: #6.545 13-06-14 23:40 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πάντως ένας καθηγητής μας είπε ότι οι βαθμοί μας μάλλον θα βγουν 3 Ιουλίου αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Click για ανάπτυξη... Όοοοοχι 3 Ιουλίου!!! Είναι τα γενέθλιά μου και θέλω να τα περάσω ευχάριστα Αν μου τύχει κι αυτό, τι να πω, η γκαντεμιά μου πάει σύννεφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 00:05 Η Emilouko έγραψε: #6.546 14-06-14 00:05 Απ'τη μια λες ότι πολλοί δεν είχαν διαβάσει Ηθικά...Αλλά οι ενότητες που μπήκαν ήταν γελοίες.Η πρώτη ερώτηση έβγαινε καθαρά από την μετάφραση. Και στις 2 πάντως δεν ήθελε σχόλια από το βιβλίο;Αυτά δεν θέλουν κυρίως να δουν; Γιατί σε κάτι απαντησεις φροντιστηρίων δεν τα είχαν συμπεριελάβει. Λίγες μέρες ακόμη.Θα μάθουμε σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Ιουνίου 2014 στις 00:34 Ο Guest 781029: #6.547 14-06-14 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Απ'τη μια λες ότι πολλοί δεν είχαν διαβάσει Ηθικά...Αλλά οι ενότητες που μπήκαν ήταν γελοίες.Η πρώτη ερώτηση έβγαινε καθαρά από την μετάφραση. Και στις 2 πάντως δεν ήθελε σχόλια από το βιβλίο;Αυτά δεν θέλουν κυρίως να δουν; Γιατί σε κάτι απαντησεις φροντιστηρίων δεν τα είχαν συμπεριελάβει. Λίγες μέρες ακόμη.Θα μάθουμε σίγουρα. Click για ανάπτυξη... Αυτε που λένε τα σχολια ειναι του βιβλίου αλλά εμπλουτισμένα. Μην αγχώνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 00:47 Ο Hephaestus: #6.548 14-06-14 00:47 Μακαρι να βγουν σε κανα δυο εβδομαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 01:33 Ο notis_19 έγραψε: #6.549 14-06-14 01:33 Κοιμάστε ωρέ πανελληνιομάχοι? Πάμε να κάνουμε λίγο θόρυβοοο..! Δικό σας..-->> https://www.youtube.com/watch?v=NygkY-18Mv0 Καψούραα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:33 Η Peace_ έγραψε: #6.550 14-06-14 09:33 Nιώθω σαν ενδοσπόριο που μεταμορφώνεται σε βακτήριο, ξαναβρέθηκα σε ευνοικές συνθήκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:40 Ο tweetyslvstr: #6.551 14-06-14 09:40 Καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!! Παμε δυνατα https://www.youtube.com/watch?v=urXKGL346xM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:40 Ο Alexl1996: #6.552 14-06-14 09:40 Να κάθεσαι να βλέπεις Μουντιάλ μέχρι τις 3, να κοιμάσαι, και να ξυπνάς 9μιση το πρωί χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος (διάβασμα ή κάτι τέτοιο).. Γαμώ το βιολογικό μου ρολόι γαμώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostaspap1996 Νεοφερμένο μέλος Ο kostaspap1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:55 Ο kostaspap1996: #6.553 14-06-14 09:55 Ακριβώς ιδια φάση είμαι φίλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:39 Η Emilouko έγραψε: #6.554 14-06-14 10:39 Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2014 PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:54 Ο PeterTheGreat: #6.555 14-06-14 10:54 Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:55 Ο Σπυρακος (^^): #6.556 14-06-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Click για ανάπτυξη... Σωστοςςςςςςς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:09 Ο notis_19 έγραψε: #6.557 14-06-14 11:09 Καλημέρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:29 Η meetmeinmontauk: #6.558 14-06-14 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Click για ανάπτυξη... εμας η ταξη μας ειναι τοσο "αγαπημενη" που απο την πολλη αγαπη μας μαλλον δεν θα κανουμε τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:48 Ο Dias έγραψε: #6.559 14-06-14 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Να ρωτήσω κάτι;Ενα καλό απολυτήριο που μπορεί να φανεί χρήσιμο; Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις...Αν περάσεις σε ανώτατη σχολή, καταθέτεις επικυρωμένο αντίγραφο και λογικά με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι το απολυτήριο δεν θα σου το ζητήσει κανένας. Όμως, πριν λίγα χρόνια ο ΟΤΕ προσλάμβανε φοιτητές με βάση το βαθμό του απολυτηρίου. Τα τελευταία 2-3 χρόνια, δεν είναι λίγοι οι πτυχιούχοι που μη μπορώντας να βρουν δουλειά στην ειδικότητά τους, υποβάλλουν αίτηση σε προκηρύξεις για αποφοίτους λυκείου και εκεί μετράει καθοριστικά ο βαθμός του απολυτηρίου. Στα δικαιολογητικά που θέλει κάποιο βρετανικό πανεπιστήμιο που με ενδιαφέρει για μεταπτυχιακό, αναφέρει ως επιθυμητό (και όχι απαραίτητο) το απολυτήριο. Αυτά ισχύουν ως σήμερα. Το πώς μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα δεν μπορούμε να το προβλέψουμε και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι στο άμεσο μέλλον δεν θα χρειάζεται το (καλό) απολυτήριο σε κάτι σημαντικό. Στην περίπτωση αυτή θα είναι κρίμα να έχει κάποιος ένα απολυτήριο του κώλου, επειδή στις ενδοσχολικές της Γ βαριότανε να διαβάσει, προτιμούσε να βλέπει το Μουντιάλ ή το έπαιζε μάγκας δίνοντας λευκή κόλλα στα θρησκευτικά. Κάτι σχετικό-άσχετο που έχω πληροφορηθεί είναι ότι εδώ και λίγο καιρό γίνονται από δημόσιες και ιδιωτικές εταιρίες έλεγχοι ζητώντας από τα σχολεία να επιβεβαιώσουν τη γνησιότητα των απολυτηρίων που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοί τους (ακόμα και για παλιά απολυτήρια πριν 20-30 χρόνια) και για το αν είναι αληθινά και για το μήπως έχουν πλαστογραφηθεί οι βαθμοί. Το θέμα είναι ότι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤήΡΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛάΖΕΙ ΠΟΤέ, ο βαθμός του δεν μπορεί να βελτιωθεί. Άρα καλό είναι όλοι να σκεφτούν και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ένα "αξιοπρεπές" απολυτήριο, μελετώντας (έστω και στοιχειωδώς) στις ενδοσχολικές εξετάσεις. Όταν στο σχολείο μου παίρναμε τα απολυτήριά μας, ο Υποδιευθυντής (και Φυσικός) μας έλεγε: "Παιδιά προσέξτε, όσα χρόνια και αν περάσουν το απολυτήριο να το έχετε καλά κρυμμένο και κλειδωμένο". Όταν τον ρωτούσαμε γιατί, μας εξηγούσε: "Γιατί αν κάποτε μετά από δεκαετίες το βρει το παιδί σας, θα σας την πει: <<Μπαμπά-μαμά μαλώνετε εμένα για τους βαθμούς μου, ενώ εσείς πήρατε τόσο χαμηλό απολυτήριο;>>". Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 12:39 Ο nikoslarissa: #6.560 14-06-14 12:39 Dias με έπεισες.Θα κάνω ένα στοιχειώδες διάβασμα για τις ενδοσχολικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 326 327 328 329 330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απο που το εμαθες αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 23:07 Η Dogie έγραψε: #6.543 13-06-14 23:07 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Ακουσατε τι ειπανε για τα αρχαια; οτι οι βαθμολογιες ειναι μικροτερες απο περσι και προβλεπεται μικρη πτωση βασεων στο 1ο πεδιο...για να δουμε!! Click για ανάπτυξη... τι λέτε βρε παιδιά τώρα... αφού τα θέματα ήταν πάρα πολύ εύκολα και το φετινό άγνωστο ήταν σαν μεταφρασμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 23:15 Η buffon85 έγραψε: #6.544 13-06-14 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: τι λέτε βρε παιδιά τώρα... αφού τα θέματα ήταν πάρα πολύ εύκολα και το φετινό άγνωστο ήταν σαν μεταφρασμένο... Click για ανάπτυξη... κι εγω πολυ αμφιβαλλω. οπως και για την εκθεση αμφιβαλλω οτι ειναι τετοιο το ποσοστο των κατω απο την βαση. καποιοι εκτος θεματος ναι αλλα οχι τετοια ποσοστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 23:40 Ο britguy έγραψε: #6.545 13-06-14 23:40 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πάντως ένας καθηγητής μας είπε ότι οι βαθμοί μας μάλλον θα βγουν 3 Ιουλίου αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Click για ανάπτυξη... Όοοοοχι 3 Ιουλίου!!! Είναι τα γενέθλιά μου και θέλω να τα περάσω ευχάριστα Αν μου τύχει κι αυτό, τι να πω, η γκαντεμιά μου πάει σύννεφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 00:05 Η Emilouko έγραψε: #6.546 14-06-14 00:05 Απ'τη μια λες ότι πολλοί δεν είχαν διαβάσει Ηθικά...Αλλά οι ενότητες που μπήκαν ήταν γελοίες.Η πρώτη ερώτηση έβγαινε καθαρά από την μετάφραση. Και στις 2 πάντως δεν ήθελε σχόλια από το βιβλίο;Αυτά δεν θέλουν κυρίως να δουν; Γιατί σε κάτι απαντησεις φροντιστηρίων δεν τα είχαν συμπεριελάβει. Λίγες μέρες ακόμη.Θα μάθουμε σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Ιουνίου 2014 στις 00:34 Ο Guest 781029: #6.547 14-06-14 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Απ'τη μια λες ότι πολλοί δεν είχαν διαβάσει Ηθικά...Αλλά οι ενότητες που μπήκαν ήταν γελοίες.Η πρώτη ερώτηση έβγαινε καθαρά από την μετάφραση. Και στις 2 πάντως δεν ήθελε σχόλια από το βιβλίο;Αυτά δεν θέλουν κυρίως να δουν; Γιατί σε κάτι απαντησεις φροντιστηρίων δεν τα είχαν συμπεριελάβει. Λίγες μέρες ακόμη.Θα μάθουμε σίγουρα. Click για ανάπτυξη... Αυτε που λένε τα σχολια ειναι του βιβλίου αλλά εμπλουτισμένα. Μην αγχώνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 00:47 Ο Hephaestus: #6.548 14-06-14 00:47 Μακαρι να βγουν σε κανα δυο εβδομαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 01:33 Ο notis_19 έγραψε: #6.549 14-06-14 01:33 Κοιμάστε ωρέ πανελληνιομάχοι? Πάμε να κάνουμε λίγο θόρυβοοο..! Δικό σας..-->> https://www.youtube.com/watch?v=NygkY-18Mv0 Καψούραα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:33 Η Peace_ έγραψε: #6.550 14-06-14 09:33 Nιώθω σαν ενδοσπόριο που μεταμορφώνεται σε βακτήριο, ξαναβρέθηκα σε ευνοικές συνθήκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:40 Ο tweetyslvstr: #6.551 14-06-14 09:40 Καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!! Παμε δυνατα https://www.youtube.com/watch?v=urXKGL346xM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:40 Ο Alexl1996: #6.552 14-06-14 09:40 Να κάθεσαι να βλέπεις Μουντιάλ μέχρι τις 3, να κοιμάσαι, και να ξυπνάς 9μιση το πρωί χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος (διάβασμα ή κάτι τέτοιο).. Γαμώ το βιολογικό μου ρολόι γαμώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostaspap1996 Νεοφερμένο μέλος Ο kostaspap1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:55 Ο kostaspap1996: #6.553 14-06-14 09:55 Ακριβώς ιδια φάση είμαι φίλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:39 Η Emilouko έγραψε: #6.554 14-06-14 10:39 Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2014 PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:54 Ο PeterTheGreat: #6.555 14-06-14 10:54 Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:55 Ο Σπυρακος (^^): #6.556 14-06-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Click για ανάπτυξη... Σωστοςςςςςςς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:09 Ο notis_19 έγραψε: #6.557 14-06-14 11:09 Καλημέρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:29 Η meetmeinmontauk: #6.558 14-06-14 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Click για ανάπτυξη... εμας η ταξη μας ειναι τοσο "αγαπημενη" που απο την πολλη αγαπη μας μαλλον δεν θα κανουμε τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:48 Ο Dias έγραψε: #6.559 14-06-14 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Να ρωτήσω κάτι;Ενα καλό απολυτήριο που μπορεί να φανεί χρήσιμο; Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις...Αν περάσεις σε ανώτατη σχολή, καταθέτεις επικυρωμένο αντίγραφο και λογικά με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι το απολυτήριο δεν θα σου το ζητήσει κανένας. Όμως, πριν λίγα χρόνια ο ΟΤΕ προσλάμβανε φοιτητές με βάση το βαθμό του απολυτηρίου. Τα τελευταία 2-3 χρόνια, δεν είναι λίγοι οι πτυχιούχοι που μη μπορώντας να βρουν δουλειά στην ειδικότητά τους, υποβάλλουν αίτηση σε προκηρύξεις για αποφοίτους λυκείου και εκεί μετράει καθοριστικά ο βαθμός του απολυτηρίου. Στα δικαιολογητικά που θέλει κάποιο βρετανικό πανεπιστήμιο που με ενδιαφέρει για μεταπτυχιακό, αναφέρει ως επιθυμητό (και όχι απαραίτητο) το απολυτήριο. Αυτά ισχύουν ως σήμερα. Το πώς μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα δεν μπορούμε να το προβλέψουμε και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι στο άμεσο μέλλον δεν θα χρειάζεται το (καλό) απολυτήριο σε κάτι σημαντικό. Στην περίπτωση αυτή θα είναι κρίμα να έχει κάποιος ένα απολυτήριο του κώλου, επειδή στις ενδοσχολικές της Γ βαριότανε να διαβάσει, προτιμούσε να βλέπει το Μουντιάλ ή το έπαιζε μάγκας δίνοντας λευκή κόλλα στα θρησκευτικά. Κάτι σχετικό-άσχετο που έχω πληροφορηθεί είναι ότι εδώ και λίγο καιρό γίνονται από δημόσιες και ιδιωτικές εταιρίες έλεγχοι ζητώντας από τα σχολεία να επιβεβαιώσουν τη γνησιότητα των απολυτηρίων που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοί τους (ακόμα και για παλιά απολυτήρια πριν 20-30 χρόνια) και για το αν είναι αληθινά και για το μήπως έχουν πλαστογραφηθεί οι βαθμοί. Το θέμα είναι ότι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤήΡΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛάΖΕΙ ΠΟΤέ, ο βαθμός του δεν μπορεί να βελτιωθεί. Άρα καλό είναι όλοι να σκεφτούν και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ένα "αξιοπρεπές" απολυτήριο, μελετώντας (έστω και στοιχειωδώς) στις ενδοσχολικές εξετάσεις. Όταν στο σχολείο μου παίρναμε τα απολυτήριά μας, ο Υποδιευθυντής (και Φυσικός) μας έλεγε: "Παιδιά προσέξτε, όσα χρόνια και αν περάσουν το απολυτήριο να το έχετε καλά κρυμμένο και κλειδωμένο". Όταν τον ρωτούσαμε γιατί, μας εξηγούσε: "Γιατί αν κάποτε μετά από δεκαετίες το βρει το παιδί σας, θα σας την πει: <<Μπαμπά-μαμά μαλώνετε εμένα για τους βαθμούς μου, ενώ εσείς πήρατε τόσο χαμηλό απολυτήριο;>>". Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 12:39 Ο nikoslarissa: #6.560 14-06-14 12:39 Dias με έπεισες.Θα κάνω ένα στοιχειώδες διάβασμα για τις ενδοσχολικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 326 327 328 329 330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Ακουσατε τι ειπανε για τα αρχαια; οτι οι βαθμολογιες ειναι μικροτερες απο περσι και προβλεπεται μικρη πτωση βασεων στο 1ο πεδιο...για να δουμε!! Click για ανάπτυξη... τι λέτε βρε παιδιά τώρα... αφού τα θέματα ήταν πάρα πολύ εύκολα και το φετινό άγνωστο ήταν σαν μεταφρασμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 23:15 Η buffon85 έγραψε: #6.544 13-06-14 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: τι λέτε βρε παιδιά τώρα... αφού τα θέματα ήταν πάρα πολύ εύκολα και το φετινό άγνωστο ήταν σαν μεταφρασμένο... Click για ανάπτυξη... κι εγω πολυ αμφιβαλλω. οπως και για την εκθεση αμφιβαλλω οτι ειναι τετοιο το ποσοστο των κατω απο την βαση. καποιοι εκτος θεματος ναι αλλα οχι τετοια ποσοστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 23:40 Ο britguy έγραψε: #6.545 13-06-14 23:40 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πάντως ένας καθηγητής μας είπε ότι οι βαθμοί μας μάλλον θα βγουν 3 Ιουλίου αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Click για ανάπτυξη... Όοοοοχι 3 Ιουλίου!!! Είναι τα γενέθλιά μου και θέλω να τα περάσω ευχάριστα Αν μου τύχει κι αυτό, τι να πω, η γκαντεμιά μου πάει σύννεφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 00:05 Η Emilouko έγραψε: #6.546 14-06-14 00:05 Απ'τη μια λες ότι πολλοί δεν είχαν διαβάσει Ηθικά...Αλλά οι ενότητες που μπήκαν ήταν γελοίες.Η πρώτη ερώτηση έβγαινε καθαρά από την μετάφραση. Και στις 2 πάντως δεν ήθελε σχόλια από το βιβλίο;Αυτά δεν θέλουν κυρίως να δουν; Γιατί σε κάτι απαντησεις φροντιστηρίων δεν τα είχαν συμπεριελάβει. Λίγες μέρες ακόμη.Θα μάθουμε σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Ιουνίου 2014 στις 00:34 Ο Guest 781029: #6.547 14-06-14 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Απ'τη μια λες ότι πολλοί δεν είχαν διαβάσει Ηθικά...Αλλά οι ενότητες που μπήκαν ήταν γελοίες.Η πρώτη ερώτηση έβγαινε καθαρά από την μετάφραση. Και στις 2 πάντως δεν ήθελε σχόλια από το βιβλίο;Αυτά δεν θέλουν κυρίως να δουν; Γιατί σε κάτι απαντησεις φροντιστηρίων δεν τα είχαν συμπεριελάβει. Λίγες μέρες ακόμη.Θα μάθουμε σίγουρα. Click για ανάπτυξη... Αυτε που λένε τα σχολια ειναι του βιβλίου αλλά εμπλουτισμένα. Μην αγχώνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 00:47 Ο Hephaestus: #6.548 14-06-14 00:47 Μακαρι να βγουν σε κανα δυο εβδομαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 01:33 Ο notis_19 έγραψε: #6.549 14-06-14 01:33 Κοιμάστε ωρέ πανελληνιομάχοι? Πάμε να κάνουμε λίγο θόρυβοοο..! Δικό σας..-->> https://www.youtube.com/watch?v=NygkY-18Mv0 Καψούραα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:33 Η Peace_ έγραψε: #6.550 14-06-14 09:33 Nιώθω σαν ενδοσπόριο που μεταμορφώνεται σε βακτήριο, ξαναβρέθηκα σε ευνοικές συνθήκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:40 Ο tweetyslvstr: #6.551 14-06-14 09:40 Καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!! Παμε δυνατα https://www.youtube.com/watch?v=urXKGL346xM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:40 Ο Alexl1996: #6.552 14-06-14 09:40 Να κάθεσαι να βλέπεις Μουντιάλ μέχρι τις 3, να κοιμάσαι, και να ξυπνάς 9μιση το πρωί χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος (διάβασμα ή κάτι τέτοιο).. Γαμώ το βιολογικό μου ρολόι γαμώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostaspap1996 Νεοφερμένο μέλος Ο kostaspap1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:55 Ο kostaspap1996: #6.553 14-06-14 09:55 Ακριβώς ιδια φάση είμαι φίλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:39 Η Emilouko έγραψε: #6.554 14-06-14 10:39 Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2014 PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:54 Ο PeterTheGreat: #6.555 14-06-14 10:54 Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:55 Ο Σπυρακος (^^): #6.556 14-06-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Click για ανάπτυξη... Σωστοςςςςςςς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:09 Ο notis_19 έγραψε: #6.557 14-06-14 11:09 Καλημέρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:29 Η meetmeinmontauk: #6.558 14-06-14 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Click για ανάπτυξη... εμας η ταξη μας ειναι τοσο "αγαπημενη" που απο την πολλη αγαπη μας μαλλον δεν θα κανουμε τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:48 Ο Dias έγραψε: #6.559 14-06-14 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Να ρωτήσω κάτι;Ενα καλό απολυτήριο που μπορεί να φανεί χρήσιμο; Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις...Αν περάσεις σε ανώτατη σχολή, καταθέτεις επικυρωμένο αντίγραφο και λογικά με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι το απολυτήριο δεν θα σου το ζητήσει κανένας. Όμως, πριν λίγα χρόνια ο ΟΤΕ προσλάμβανε φοιτητές με βάση το βαθμό του απολυτηρίου. Τα τελευταία 2-3 χρόνια, δεν είναι λίγοι οι πτυχιούχοι που μη μπορώντας να βρουν δουλειά στην ειδικότητά τους, υποβάλλουν αίτηση σε προκηρύξεις για αποφοίτους λυκείου και εκεί μετράει καθοριστικά ο βαθμός του απολυτηρίου. Στα δικαιολογητικά που θέλει κάποιο βρετανικό πανεπιστήμιο που με ενδιαφέρει για μεταπτυχιακό, αναφέρει ως επιθυμητό (και όχι απαραίτητο) το απολυτήριο. Αυτά ισχύουν ως σήμερα. Το πώς μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα δεν μπορούμε να το προβλέψουμε και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι στο άμεσο μέλλον δεν θα χρειάζεται το (καλό) απολυτήριο σε κάτι σημαντικό. Στην περίπτωση αυτή θα είναι κρίμα να έχει κάποιος ένα απολυτήριο του κώλου, επειδή στις ενδοσχολικές της Γ βαριότανε να διαβάσει, προτιμούσε να βλέπει το Μουντιάλ ή το έπαιζε μάγκας δίνοντας λευκή κόλλα στα θρησκευτικά. Κάτι σχετικό-άσχετο που έχω πληροφορηθεί είναι ότι εδώ και λίγο καιρό γίνονται από δημόσιες και ιδιωτικές εταιρίες έλεγχοι ζητώντας από τα σχολεία να επιβεβαιώσουν τη γνησιότητα των απολυτηρίων που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοί τους (ακόμα και για παλιά απολυτήρια πριν 20-30 χρόνια) και για το αν είναι αληθινά και για το μήπως έχουν πλαστογραφηθεί οι βαθμοί. Το θέμα είναι ότι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤήΡΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛάΖΕΙ ΠΟΤέ, ο βαθμός του δεν μπορεί να βελτιωθεί. Άρα καλό είναι όλοι να σκεφτούν και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ένα "αξιοπρεπές" απολυτήριο, μελετώντας (έστω και στοιχειωδώς) στις ενδοσχολικές εξετάσεις. Όταν στο σχολείο μου παίρναμε τα απολυτήριά μας, ο Υποδιευθυντής (και Φυσικός) μας έλεγε: "Παιδιά προσέξτε, όσα χρόνια και αν περάσουν το απολυτήριο να το έχετε καλά κρυμμένο και κλειδωμένο". Όταν τον ρωτούσαμε γιατί, μας εξηγούσε: "Γιατί αν κάποτε μετά από δεκαετίες το βρει το παιδί σας, θα σας την πει: <<Μπαμπά-μαμά μαλώνετε εμένα για τους βαθμούς μου, ενώ εσείς πήρατε τόσο χαμηλό απολυτήριο;>>". Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 12:39 Ο nikoslarissa: #6.560 14-06-14 12:39 Dias με έπεισες.Θα κάνω ένα στοιχειώδες διάβασμα για τις ενδοσχολικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 326 327 328 329 330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dogie: τι λέτε βρε παιδιά τώρα... αφού τα θέματα ήταν πάρα πολύ εύκολα και το φετινό άγνωστο ήταν σαν μεταφρασμένο... Click για ανάπτυξη... κι εγω πολυ αμφιβαλλω. οπως και για την εκθεση αμφιβαλλω οτι ειναι τετοιο το ποσοστο των κατω απο την βαση. καποιοι εκτος θεματος ναι αλλα οχι τετοια ποσοστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 23:40 Ο britguy έγραψε: #6.545 13-06-14 23:40 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πάντως ένας καθηγητής μας είπε ότι οι βαθμοί μας μάλλον θα βγουν 3 Ιουλίου αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Click για ανάπτυξη... Όοοοοχι 3 Ιουλίου!!! Είναι τα γενέθλιά μου και θέλω να τα περάσω ευχάριστα Αν μου τύχει κι αυτό, τι να πω, η γκαντεμιά μου πάει σύννεφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 00:05 Η Emilouko έγραψε: #6.546 14-06-14 00:05 Απ'τη μια λες ότι πολλοί δεν είχαν διαβάσει Ηθικά...Αλλά οι ενότητες που μπήκαν ήταν γελοίες.Η πρώτη ερώτηση έβγαινε καθαρά από την μετάφραση. Και στις 2 πάντως δεν ήθελε σχόλια από το βιβλίο;Αυτά δεν θέλουν κυρίως να δουν; Γιατί σε κάτι απαντησεις φροντιστηρίων δεν τα είχαν συμπεριελάβει. Λίγες μέρες ακόμη.Θα μάθουμε σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Ιουνίου 2014 στις 00:34 Ο Guest 781029: #6.547 14-06-14 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Απ'τη μια λες ότι πολλοί δεν είχαν διαβάσει Ηθικά...Αλλά οι ενότητες που μπήκαν ήταν γελοίες.Η πρώτη ερώτηση έβγαινε καθαρά από την μετάφραση. Και στις 2 πάντως δεν ήθελε σχόλια από το βιβλίο;Αυτά δεν θέλουν κυρίως να δουν; Γιατί σε κάτι απαντησεις φροντιστηρίων δεν τα είχαν συμπεριελάβει. Λίγες μέρες ακόμη.Θα μάθουμε σίγουρα. Click για ανάπτυξη... Αυτε που λένε τα σχολια ειναι του βιβλίου αλλά εμπλουτισμένα. Μην αγχώνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 00:47 Ο Hephaestus: #6.548 14-06-14 00:47 Μακαρι να βγουν σε κανα δυο εβδομαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 01:33 Ο notis_19 έγραψε: #6.549 14-06-14 01:33 Κοιμάστε ωρέ πανελληνιομάχοι? Πάμε να κάνουμε λίγο θόρυβοοο..! Δικό σας..-->> https://www.youtube.com/watch?v=NygkY-18Mv0 Καψούραα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:33 Η Peace_ έγραψε: #6.550 14-06-14 09:33 Nιώθω σαν ενδοσπόριο που μεταμορφώνεται σε βακτήριο, ξαναβρέθηκα σε ευνοικές συνθήκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:40 Ο tweetyslvstr: #6.551 14-06-14 09:40 Καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!! Παμε δυνατα https://www.youtube.com/watch?v=urXKGL346xM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:40 Ο Alexl1996: #6.552 14-06-14 09:40 Να κάθεσαι να βλέπεις Μουντιάλ μέχρι τις 3, να κοιμάσαι, και να ξυπνάς 9μιση το πρωί χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος (διάβασμα ή κάτι τέτοιο).. Γαμώ το βιολογικό μου ρολόι γαμώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostaspap1996 Νεοφερμένο μέλος Ο kostaspap1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:55 Ο kostaspap1996: #6.553 14-06-14 09:55 Ακριβώς ιδια φάση είμαι φίλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:39 Η Emilouko έγραψε: #6.554 14-06-14 10:39 Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2014 PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:54 Ο PeterTheGreat: #6.555 14-06-14 10:54 Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:55 Ο Σπυρακος (^^): #6.556 14-06-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Click για ανάπτυξη... Σωστοςςςςςςς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:09 Ο notis_19 έγραψε: #6.557 14-06-14 11:09 Καλημέρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:29 Η meetmeinmontauk: #6.558 14-06-14 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Click για ανάπτυξη... εμας η ταξη μας ειναι τοσο "αγαπημενη" που απο την πολλη αγαπη μας μαλλον δεν θα κανουμε τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:48 Ο Dias έγραψε: #6.559 14-06-14 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Να ρωτήσω κάτι;Ενα καλό απολυτήριο που μπορεί να φανεί χρήσιμο; Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις...Αν περάσεις σε ανώτατη σχολή, καταθέτεις επικυρωμένο αντίγραφο και λογικά με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι το απολυτήριο δεν θα σου το ζητήσει κανένας. Όμως, πριν λίγα χρόνια ο ΟΤΕ προσλάμβανε φοιτητές με βάση το βαθμό του απολυτηρίου. Τα τελευταία 2-3 χρόνια, δεν είναι λίγοι οι πτυχιούχοι που μη μπορώντας να βρουν δουλειά στην ειδικότητά τους, υποβάλλουν αίτηση σε προκηρύξεις για αποφοίτους λυκείου και εκεί μετράει καθοριστικά ο βαθμός του απολυτηρίου. Στα δικαιολογητικά που θέλει κάποιο βρετανικό πανεπιστήμιο που με ενδιαφέρει για μεταπτυχιακό, αναφέρει ως επιθυμητό (και όχι απαραίτητο) το απολυτήριο. Αυτά ισχύουν ως σήμερα. Το πώς μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα δεν μπορούμε να το προβλέψουμε και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι στο άμεσο μέλλον δεν θα χρειάζεται το (καλό) απολυτήριο σε κάτι σημαντικό. Στην περίπτωση αυτή θα είναι κρίμα να έχει κάποιος ένα απολυτήριο του κώλου, επειδή στις ενδοσχολικές της Γ βαριότανε να διαβάσει, προτιμούσε να βλέπει το Μουντιάλ ή το έπαιζε μάγκας δίνοντας λευκή κόλλα στα θρησκευτικά. Κάτι σχετικό-άσχετο που έχω πληροφορηθεί είναι ότι εδώ και λίγο καιρό γίνονται από δημόσιες και ιδιωτικές εταιρίες έλεγχοι ζητώντας από τα σχολεία να επιβεβαιώσουν τη γνησιότητα των απολυτηρίων που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοί τους (ακόμα και για παλιά απολυτήρια πριν 20-30 χρόνια) και για το αν είναι αληθινά και για το μήπως έχουν πλαστογραφηθεί οι βαθμοί. Το θέμα είναι ότι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤήΡΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛάΖΕΙ ΠΟΤέ, ο βαθμός του δεν μπορεί να βελτιωθεί. Άρα καλό είναι όλοι να σκεφτούν και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ένα "αξιοπρεπές" απολυτήριο, μελετώντας (έστω και στοιχειωδώς) στις ενδοσχολικές εξετάσεις. Όταν στο σχολείο μου παίρναμε τα απολυτήριά μας, ο Υποδιευθυντής (και Φυσικός) μας έλεγε: "Παιδιά προσέξτε, όσα χρόνια και αν περάσουν το απολυτήριο να το έχετε καλά κρυμμένο και κλειδωμένο". Όταν τον ρωτούσαμε γιατί, μας εξηγούσε: "Γιατί αν κάποτε μετά από δεκαετίες το βρει το παιδί σας, θα σας την πει: <<Μπαμπά-μαμά μαλώνετε εμένα για τους βαθμούς μου, ενώ εσείς πήρατε τόσο χαμηλό απολυτήριο;>>". Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 12:39 Ο nikoslarissa: #6.560 14-06-14 12:39 Dias με έπεισες.Θα κάνω ένα στοιχειώδες διάβασμα για τις ενδοσχολικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 326 327 328 329 330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πάντως ένας καθηγητής μας είπε ότι οι βαθμοί μας μάλλον θα βγουν 3 Ιουλίου αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Click για ανάπτυξη... Όοοοοχι 3 Ιουλίου!!! Είναι τα γενέθλιά μου και θέλω να τα περάσω ευχάριστα Αν μου τύχει κι αυτό, τι να πω, η γκαντεμιά μου πάει σύννεφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 00:05 Η Emilouko έγραψε: #6.546 14-06-14 00:05 Απ'τη μια λες ότι πολλοί δεν είχαν διαβάσει Ηθικά...Αλλά οι ενότητες που μπήκαν ήταν γελοίες.Η πρώτη ερώτηση έβγαινε καθαρά από την μετάφραση. Και στις 2 πάντως δεν ήθελε σχόλια από το βιβλίο;Αυτά δεν θέλουν κυρίως να δουν; Γιατί σε κάτι απαντησεις φροντιστηρίων δεν τα είχαν συμπεριελάβει. Λίγες μέρες ακόμη.Θα μάθουμε σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Ιουνίου 2014 στις 00:34 Ο Guest 781029: #6.547 14-06-14 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Απ'τη μια λες ότι πολλοί δεν είχαν διαβάσει Ηθικά...Αλλά οι ενότητες που μπήκαν ήταν γελοίες.Η πρώτη ερώτηση έβγαινε καθαρά από την μετάφραση. Και στις 2 πάντως δεν ήθελε σχόλια από το βιβλίο;Αυτά δεν θέλουν κυρίως να δουν; Γιατί σε κάτι απαντησεις φροντιστηρίων δεν τα είχαν συμπεριελάβει. Λίγες μέρες ακόμη.Θα μάθουμε σίγουρα. Click για ανάπτυξη... Αυτε που λένε τα σχολια ειναι του βιβλίου αλλά εμπλουτισμένα. Μην αγχώνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 00:47 Ο Hephaestus: #6.548 14-06-14 00:47 Μακαρι να βγουν σε κανα δυο εβδομαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 01:33 Ο notis_19 έγραψε: #6.549 14-06-14 01:33 Κοιμάστε ωρέ πανελληνιομάχοι? Πάμε να κάνουμε λίγο θόρυβοοο..! Δικό σας..-->> https://www.youtube.com/watch?v=NygkY-18Mv0 Καψούραα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:33 Η Peace_ έγραψε: #6.550 14-06-14 09:33 Nιώθω σαν ενδοσπόριο που μεταμορφώνεται σε βακτήριο, ξαναβρέθηκα σε ευνοικές συνθήκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:40 Ο tweetyslvstr: #6.551 14-06-14 09:40 Καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!! Παμε δυνατα https://www.youtube.com/watch?v=urXKGL346xM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:40 Ο Alexl1996: #6.552 14-06-14 09:40 Να κάθεσαι να βλέπεις Μουντιάλ μέχρι τις 3, να κοιμάσαι, και να ξυπνάς 9μιση το πρωί χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος (διάβασμα ή κάτι τέτοιο).. Γαμώ το βιολογικό μου ρολόι γαμώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostaspap1996 Νεοφερμένο μέλος Ο kostaspap1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:55 Ο kostaspap1996: #6.553 14-06-14 09:55 Ακριβώς ιδια φάση είμαι φίλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:39 Η Emilouko έγραψε: #6.554 14-06-14 10:39 Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2014 PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:54 Ο PeterTheGreat: #6.555 14-06-14 10:54 Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:55 Ο Σπυρακος (^^): #6.556 14-06-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Click για ανάπτυξη... Σωστοςςςςςςς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:09 Ο notis_19 έγραψε: #6.557 14-06-14 11:09 Καλημέρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:29 Η meetmeinmontauk: #6.558 14-06-14 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Click για ανάπτυξη... εμας η ταξη μας ειναι τοσο "αγαπημενη" που απο την πολλη αγαπη μας μαλλον δεν θα κανουμε τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:48 Ο Dias έγραψε: #6.559 14-06-14 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Να ρωτήσω κάτι;Ενα καλό απολυτήριο που μπορεί να φανεί χρήσιμο; Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις...Αν περάσεις σε ανώτατη σχολή, καταθέτεις επικυρωμένο αντίγραφο και λογικά με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι το απολυτήριο δεν θα σου το ζητήσει κανένας. Όμως, πριν λίγα χρόνια ο ΟΤΕ προσλάμβανε φοιτητές με βάση το βαθμό του απολυτηρίου. Τα τελευταία 2-3 χρόνια, δεν είναι λίγοι οι πτυχιούχοι που μη μπορώντας να βρουν δουλειά στην ειδικότητά τους, υποβάλλουν αίτηση σε προκηρύξεις για αποφοίτους λυκείου και εκεί μετράει καθοριστικά ο βαθμός του απολυτηρίου. Στα δικαιολογητικά που θέλει κάποιο βρετανικό πανεπιστήμιο που με ενδιαφέρει για μεταπτυχιακό, αναφέρει ως επιθυμητό (και όχι απαραίτητο) το απολυτήριο. Αυτά ισχύουν ως σήμερα. Το πώς μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα δεν μπορούμε να το προβλέψουμε και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι στο άμεσο μέλλον δεν θα χρειάζεται το (καλό) απολυτήριο σε κάτι σημαντικό. Στην περίπτωση αυτή θα είναι κρίμα να έχει κάποιος ένα απολυτήριο του κώλου, επειδή στις ενδοσχολικές της Γ βαριότανε να διαβάσει, προτιμούσε να βλέπει το Μουντιάλ ή το έπαιζε μάγκας δίνοντας λευκή κόλλα στα θρησκευτικά. Κάτι σχετικό-άσχετο που έχω πληροφορηθεί είναι ότι εδώ και λίγο καιρό γίνονται από δημόσιες και ιδιωτικές εταιρίες έλεγχοι ζητώντας από τα σχολεία να επιβεβαιώσουν τη γνησιότητα των απολυτηρίων που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοί τους (ακόμα και για παλιά απολυτήρια πριν 20-30 χρόνια) και για το αν είναι αληθινά και για το μήπως έχουν πλαστογραφηθεί οι βαθμοί. Το θέμα είναι ότι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤήΡΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛάΖΕΙ ΠΟΤέ, ο βαθμός του δεν μπορεί να βελτιωθεί. Άρα καλό είναι όλοι να σκεφτούν και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ένα "αξιοπρεπές" απολυτήριο, μελετώντας (έστω και στοιχειωδώς) στις ενδοσχολικές εξετάσεις. Όταν στο σχολείο μου παίρναμε τα απολυτήριά μας, ο Υποδιευθυντής (και Φυσικός) μας έλεγε: "Παιδιά προσέξτε, όσα χρόνια και αν περάσουν το απολυτήριο να το έχετε καλά κρυμμένο και κλειδωμένο". Όταν τον ρωτούσαμε γιατί, μας εξηγούσε: "Γιατί αν κάποτε μετά από δεκαετίες το βρει το παιδί σας, θα σας την πει: <<Μπαμπά-μαμά μαλώνετε εμένα για τους βαθμούς μου, ενώ εσείς πήρατε τόσο χαμηλό απολυτήριο;>>". Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 12:39 Ο nikoslarissa: #6.560 14-06-14 12:39 Dias με έπεισες.Θα κάνω ένα στοιχειώδες διάβασμα για τις ενδοσχολικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 326 327 328 329 330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απ'τη μια λες ότι πολλοί δεν είχαν διαβάσει Ηθικά...Αλλά οι ενότητες που μπήκαν ήταν γελοίες.Η πρώτη ερώτηση έβγαινε καθαρά από την μετάφραση. Και στις 2 πάντως δεν ήθελε σχόλια από το βιβλίο;Αυτά δεν θέλουν κυρίως να δουν; Γιατί σε κάτι απαντησεις φροντιστηρίων δεν τα είχαν συμπεριελάβει. Λίγες μέρες ακόμη.Θα μάθουμε σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Ιουνίου 2014 στις 00:34 Ο Guest 781029: #6.547 14-06-14 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Απ'τη μια λες ότι πολλοί δεν είχαν διαβάσει Ηθικά...Αλλά οι ενότητες που μπήκαν ήταν γελοίες.Η πρώτη ερώτηση έβγαινε καθαρά από την μετάφραση. Και στις 2 πάντως δεν ήθελε σχόλια από το βιβλίο;Αυτά δεν θέλουν κυρίως να δουν; Γιατί σε κάτι απαντησεις φροντιστηρίων δεν τα είχαν συμπεριελάβει. Λίγες μέρες ακόμη.Θα μάθουμε σίγουρα. Click για ανάπτυξη... Αυτε που λένε τα σχολια ειναι του βιβλίου αλλά εμπλουτισμένα. Μην αγχώνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 00:47 Ο Hephaestus: #6.548 14-06-14 00:47 Μακαρι να βγουν σε κανα δυο εβδομαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 01:33 Ο notis_19 έγραψε: #6.549 14-06-14 01:33 Κοιμάστε ωρέ πανελληνιομάχοι? Πάμε να κάνουμε λίγο θόρυβοοο..! Δικό σας..-->> https://www.youtube.com/watch?v=NygkY-18Mv0 Καψούραα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:33 Η Peace_ έγραψε: #6.550 14-06-14 09:33 Nιώθω σαν ενδοσπόριο που μεταμορφώνεται σε βακτήριο, ξαναβρέθηκα σε ευνοικές συνθήκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:40 Ο tweetyslvstr: #6.551 14-06-14 09:40 Καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!! Παμε δυνατα https://www.youtube.com/watch?v=urXKGL346xM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:40 Ο Alexl1996: #6.552 14-06-14 09:40 Να κάθεσαι να βλέπεις Μουντιάλ μέχρι τις 3, να κοιμάσαι, και να ξυπνάς 9μιση το πρωί χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος (διάβασμα ή κάτι τέτοιο).. Γαμώ το βιολογικό μου ρολόι γαμώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostaspap1996 Νεοφερμένο μέλος Ο kostaspap1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:55 Ο kostaspap1996: #6.553 14-06-14 09:55 Ακριβώς ιδια φάση είμαι φίλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:39 Η Emilouko έγραψε: #6.554 14-06-14 10:39 Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2014 PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:54 Ο PeterTheGreat: #6.555 14-06-14 10:54 Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:55 Ο Σπυρακος (^^): #6.556 14-06-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Click για ανάπτυξη... Σωστοςςςςςςς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:09 Ο notis_19 έγραψε: #6.557 14-06-14 11:09 Καλημέρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:29 Η meetmeinmontauk: #6.558 14-06-14 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Click για ανάπτυξη... εμας η ταξη μας ειναι τοσο "αγαπημενη" που απο την πολλη αγαπη μας μαλλον δεν θα κανουμε τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:48 Ο Dias έγραψε: #6.559 14-06-14 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Να ρωτήσω κάτι;Ενα καλό απολυτήριο που μπορεί να φανεί χρήσιμο; Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις...Αν περάσεις σε ανώτατη σχολή, καταθέτεις επικυρωμένο αντίγραφο και λογικά με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι το απολυτήριο δεν θα σου το ζητήσει κανένας. Όμως, πριν λίγα χρόνια ο ΟΤΕ προσλάμβανε φοιτητές με βάση το βαθμό του απολυτηρίου. Τα τελευταία 2-3 χρόνια, δεν είναι λίγοι οι πτυχιούχοι που μη μπορώντας να βρουν δουλειά στην ειδικότητά τους, υποβάλλουν αίτηση σε προκηρύξεις για αποφοίτους λυκείου και εκεί μετράει καθοριστικά ο βαθμός του απολυτηρίου. Στα δικαιολογητικά που θέλει κάποιο βρετανικό πανεπιστήμιο που με ενδιαφέρει για μεταπτυχιακό, αναφέρει ως επιθυμητό (και όχι απαραίτητο) το απολυτήριο. Αυτά ισχύουν ως σήμερα. Το πώς μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα δεν μπορούμε να το προβλέψουμε και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι στο άμεσο μέλλον δεν θα χρειάζεται το (καλό) απολυτήριο σε κάτι σημαντικό. Στην περίπτωση αυτή θα είναι κρίμα να έχει κάποιος ένα απολυτήριο του κώλου, επειδή στις ενδοσχολικές της Γ βαριότανε να διαβάσει, προτιμούσε να βλέπει το Μουντιάλ ή το έπαιζε μάγκας δίνοντας λευκή κόλλα στα θρησκευτικά. Κάτι σχετικό-άσχετο που έχω πληροφορηθεί είναι ότι εδώ και λίγο καιρό γίνονται από δημόσιες και ιδιωτικές εταιρίες έλεγχοι ζητώντας από τα σχολεία να επιβεβαιώσουν τη γνησιότητα των απολυτηρίων που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοί τους (ακόμα και για παλιά απολυτήρια πριν 20-30 χρόνια) και για το αν είναι αληθινά και για το μήπως έχουν πλαστογραφηθεί οι βαθμοί. Το θέμα είναι ότι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤήΡΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛάΖΕΙ ΠΟΤέ, ο βαθμός του δεν μπορεί να βελτιωθεί. Άρα καλό είναι όλοι να σκεφτούν και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ένα "αξιοπρεπές" απολυτήριο, μελετώντας (έστω και στοιχειωδώς) στις ενδοσχολικές εξετάσεις. Όταν στο σχολείο μου παίρναμε τα απολυτήριά μας, ο Υποδιευθυντής (και Φυσικός) μας έλεγε: "Παιδιά προσέξτε, όσα χρόνια και αν περάσουν το απολυτήριο να το έχετε καλά κρυμμένο και κλειδωμένο". Όταν τον ρωτούσαμε γιατί, μας εξηγούσε: "Γιατί αν κάποτε μετά από δεκαετίες το βρει το παιδί σας, θα σας την πει: <<Μπαμπά-μαμά μαλώνετε εμένα για τους βαθμούς μου, ενώ εσείς πήρατε τόσο χαμηλό απολυτήριο;>>". Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 12:39 Ο nikoslarissa: #6.560 14-06-14 12:39 Dias με έπεισες.Θα κάνω ένα στοιχειώδες διάβασμα για τις ενδοσχολικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 326 327 328 329 330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Απ'τη μια λες ότι πολλοί δεν είχαν διαβάσει Ηθικά...Αλλά οι ενότητες που μπήκαν ήταν γελοίες.Η πρώτη ερώτηση έβγαινε καθαρά από την μετάφραση. Και στις 2 πάντως δεν ήθελε σχόλια από το βιβλίο;Αυτά δεν θέλουν κυρίως να δουν; Γιατί σε κάτι απαντησεις φροντιστηρίων δεν τα είχαν συμπεριελάβει. Λίγες μέρες ακόμη.Θα μάθουμε σίγουρα. Click για ανάπτυξη... Αυτε που λένε τα σχολια ειναι του βιβλίου αλλά εμπλουτισμένα. Μην αγχώνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 00:47 Ο Hephaestus: #6.548 14-06-14 00:47 Μακαρι να βγουν σε κανα δυο εβδομαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 01:33 Ο notis_19 έγραψε: #6.549 14-06-14 01:33 Κοιμάστε ωρέ πανελληνιομάχοι? Πάμε να κάνουμε λίγο θόρυβοοο..! Δικό σας..-->> https://www.youtube.com/watch?v=NygkY-18Mv0 Καψούραα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:33 Η Peace_ έγραψε: #6.550 14-06-14 09:33 Nιώθω σαν ενδοσπόριο που μεταμορφώνεται σε βακτήριο, ξαναβρέθηκα σε ευνοικές συνθήκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:40 Ο tweetyslvstr: #6.551 14-06-14 09:40 Καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!! Παμε δυνατα https://www.youtube.com/watch?v=urXKGL346xM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:40 Ο Alexl1996: #6.552 14-06-14 09:40 Να κάθεσαι να βλέπεις Μουντιάλ μέχρι τις 3, να κοιμάσαι, και να ξυπνάς 9μιση το πρωί χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος (διάβασμα ή κάτι τέτοιο).. Γαμώ το βιολογικό μου ρολόι γαμώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostaspap1996 Νεοφερμένο μέλος Ο kostaspap1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:55 Ο kostaspap1996: #6.553 14-06-14 09:55 Ακριβώς ιδια φάση είμαι φίλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:39 Η Emilouko έγραψε: #6.554 14-06-14 10:39 Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2014 PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:54 Ο PeterTheGreat: #6.555 14-06-14 10:54 Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:55 Ο Σπυρακος (^^): #6.556 14-06-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Click για ανάπτυξη... Σωστοςςςςςςς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:09 Ο notis_19 έγραψε: #6.557 14-06-14 11:09 Καλημέρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:29 Η meetmeinmontauk: #6.558 14-06-14 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Click για ανάπτυξη... εμας η ταξη μας ειναι τοσο "αγαπημενη" που απο την πολλη αγαπη μας μαλλον δεν θα κανουμε τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:48 Ο Dias έγραψε: #6.559 14-06-14 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Να ρωτήσω κάτι;Ενα καλό απολυτήριο που μπορεί να φανεί χρήσιμο; Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις...Αν περάσεις σε ανώτατη σχολή, καταθέτεις επικυρωμένο αντίγραφο και λογικά με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι το απολυτήριο δεν θα σου το ζητήσει κανένας. Όμως, πριν λίγα χρόνια ο ΟΤΕ προσλάμβανε φοιτητές με βάση το βαθμό του απολυτηρίου. Τα τελευταία 2-3 χρόνια, δεν είναι λίγοι οι πτυχιούχοι που μη μπορώντας να βρουν δουλειά στην ειδικότητά τους, υποβάλλουν αίτηση σε προκηρύξεις για αποφοίτους λυκείου και εκεί μετράει καθοριστικά ο βαθμός του απολυτηρίου. Στα δικαιολογητικά που θέλει κάποιο βρετανικό πανεπιστήμιο που με ενδιαφέρει για μεταπτυχιακό, αναφέρει ως επιθυμητό (και όχι απαραίτητο) το απολυτήριο. Αυτά ισχύουν ως σήμερα. Το πώς μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα δεν μπορούμε να το προβλέψουμε και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι στο άμεσο μέλλον δεν θα χρειάζεται το (καλό) απολυτήριο σε κάτι σημαντικό. Στην περίπτωση αυτή θα είναι κρίμα να έχει κάποιος ένα απολυτήριο του κώλου, επειδή στις ενδοσχολικές της Γ βαριότανε να διαβάσει, προτιμούσε να βλέπει το Μουντιάλ ή το έπαιζε μάγκας δίνοντας λευκή κόλλα στα θρησκευτικά. Κάτι σχετικό-άσχετο που έχω πληροφορηθεί είναι ότι εδώ και λίγο καιρό γίνονται από δημόσιες και ιδιωτικές εταιρίες έλεγχοι ζητώντας από τα σχολεία να επιβεβαιώσουν τη γνησιότητα των απολυτηρίων που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοί τους (ακόμα και για παλιά απολυτήρια πριν 20-30 χρόνια) και για το αν είναι αληθινά και για το μήπως έχουν πλαστογραφηθεί οι βαθμοί. Το θέμα είναι ότι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤήΡΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛάΖΕΙ ΠΟΤέ, ο βαθμός του δεν μπορεί να βελτιωθεί. Άρα καλό είναι όλοι να σκεφτούν και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ένα "αξιοπρεπές" απολυτήριο, μελετώντας (έστω και στοιχειωδώς) στις ενδοσχολικές εξετάσεις. Όταν στο σχολείο μου παίρναμε τα απολυτήριά μας, ο Υποδιευθυντής (και Φυσικός) μας έλεγε: "Παιδιά προσέξτε, όσα χρόνια και αν περάσουν το απολυτήριο να το έχετε καλά κρυμμένο και κλειδωμένο". Όταν τον ρωτούσαμε γιατί, μας εξηγούσε: "Γιατί αν κάποτε μετά από δεκαετίες το βρει το παιδί σας, θα σας την πει: <<Μπαμπά-μαμά μαλώνετε εμένα για τους βαθμούς μου, ενώ εσείς πήρατε τόσο χαμηλό απολυτήριο;>>". Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 12:39 Ο nikoslarissa: #6.560 14-06-14 12:39 Dias με έπεισες.Θα κάνω ένα στοιχειώδες διάβασμα για τις ενδοσχολικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 326 327 328 329 330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μακαρι να βγουν σε κανα δυο εβδομαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 01:33 Ο notis_19 έγραψε: #6.549 14-06-14 01:33 Κοιμάστε ωρέ πανελληνιομάχοι? Πάμε να κάνουμε λίγο θόρυβοοο..! Δικό σας..-->> https://www.youtube.com/watch?v=NygkY-18Mv0 Καψούραα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:33 Η Peace_ έγραψε: #6.550 14-06-14 09:33 Nιώθω σαν ενδοσπόριο που μεταμορφώνεται σε βακτήριο, ξαναβρέθηκα σε ευνοικές συνθήκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:40 Ο tweetyslvstr: #6.551 14-06-14 09:40 Καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!! Παμε δυνατα https://www.youtube.com/watch?v=urXKGL346xM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:40 Ο Alexl1996: #6.552 14-06-14 09:40 Να κάθεσαι να βλέπεις Μουντιάλ μέχρι τις 3, να κοιμάσαι, και να ξυπνάς 9μιση το πρωί χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος (διάβασμα ή κάτι τέτοιο).. Γαμώ το βιολογικό μου ρολόι γαμώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostaspap1996 Νεοφερμένο μέλος Ο kostaspap1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:55 Ο kostaspap1996: #6.553 14-06-14 09:55 Ακριβώς ιδια φάση είμαι φίλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:39 Η Emilouko έγραψε: #6.554 14-06-14 10:39 Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2014 PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:54 Ο PeterTheGreat: #6.555 14-06-14 10:54 Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:55 Ο Σπυρακος (^^): #6.556 14-06-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Click για ανάπτυξη... Σωστοςςςςςςς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:09 Ο notis_19 έγραψε: #6.557 14-06-14 11:09 Καλημέρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:29 Η meetmeinmontauk: #6.558 14-06-14 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Click για ανάπτυξη... εμας η ταξη μας ειναι τοσο "αγαπημενη" που απο την πολλη αγαπη μας μαλλον δεν θα κανουμε τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:48 Ο Dias έγραψε: #6.559 14-06-14 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Να ρωτήσω κάτι;Ενα καλό απολυτήριο που μπορεί να φανεί χρήσιμο; Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις...Αν περάσεις σε ανώτατη σχολή, καταθέτεις επικυρωμένο αντίγραφο και λογικά με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι το απολυτήριο δεν θα σου το ζητήσει κανένας. Όμως, πριν λίγα χρόνια ο ΟΤΕ προσλάμβανε φοιτητές με βάση το βαθμό του απολυτηρίου. Τα τελευταία 2-3 χρόνια, δεν είναι λίγοι οι πτυχιούχοι που μη μπορώντας να βρουν δουλειά στην ειδικότητά τους, υποβάλλουν αίτηση σε προκηρύξεις για αποφοίτους λυκείου και εκεί μετράει καθοριστικά ο βαθμός του απολυτηρίου. Στα δικαιολογητικά που θέλει κάποιο βρετανικό πανεπιστήμιο που με ενδιαφέρει για μεταπτυχιακό, αναφέρει ως επιθυμητό (και όχι απαραίτητο) το απολυτήριο. Αυτά ισχύουν ως σήμερα. Το πώς μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα δεν μπορούμε να το προβλέψουμε και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι στο άμεσο μέλλον δεν θα χρειάζεται το (καλό) απολυτήριο σε κάτι σημαντικό. Στην περίπτωση αυτή θα είναι κρίμα να έχει κάποιος ένα απολυτήριο του κώλου, επειδή στις ενδοσχολικές της Γ βαριότανε να διαβάσει, προτιμούσε να βλέπει το Μουντιάλ ή το έπαιζε μάγκας δίνοντας λευκή κόλλα στα θρησκευτικά. Κάτι σχετικό-άσχετο που έχω πληροφορηθεί είναι ότι εδώ και λίγο καιρό γίνονται από δημόσιες και ιδιωτικές εταιρίες έλεγχοι ζητώντας από τα σχολεία να επιβεβαιώσουν τη γνησιότητα των απολυτηρίων που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοί τους (ακόμα και για παλιά απολυτήρια πριν 20-30 χρόνια) και για το αν είναι αληθινά και για το μήπως έχουν πλαστογραφηθεί οι βαθμοί. Το θέμα είναι ότι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤήΡΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛάΖΕΙ ΠΟΤέ, ο βαθμός του δεν μπορεί να βελτιωθεί. Άρα καλό είναι όλοι να σκεφτούν και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ένα "αξιοπρεπές" απολυτήριο, μελετώντας (έστω και στοιχειωδώς) στις ενδοσχολικές εξετάσεις. Όταν στο σχολείο μου παίρναμε τα απολυτήριά μας, ο Υποδιευθυντής (και Φυσικός) μας έλεγε: "Παιδιά προσέξτε, όσα χρόνια και αν περάσουν το απολυτήριο να το έχετε καλά κρυμμένο και κλειδωμένο". Όταν τον ρωτούσαμε γιατί, μας εξηγούσε: "Γιατί αν κάποτε μετά από δεκαετίες το βρει το παιδί σας, θα σας την πει: <<Μπαμπά-μαμά μαλώνετε εμένα για τους βαθμούς μου, ενώ εσείς πήρατε τόσο χαμηλό απολυτήριο;>>". Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 12:39 Ο nikoslarissa: #6.560 14-06-14 12:39 Dias με έπεισες.Θα κάνω ένα στοιχειώδες διάβασμα για τις ενδοσχολικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 326 327 328 329 330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοιμάστε ωρέ πανελληνιομάχοι? Πάμε να κάνουμε λίγο θόρυβοοο..! Δικό σας..-->> https://www.youtube.com/watch?v=NygkY-18Mv0 Καψούραα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:33 Η Peace_ έγραψε: #6.550 14-06-14 09:33 Nιώθω σαν ενδοσπόριο που μεταμορφώνεται σε βακτήριο, ξαναβρέθηκα σε ευνοικές συνθήκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:40 Ο tweetyslvstr: #6.551 14-06-14 09:40 Καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!! Παμε δυνατα https://www.youtube.com/watch?v=urXKGL346xM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:40 Ο Alexl1996: #6.552 14-06-14 09:40 Να κάθεσαι να βλέπεις Μουντιάλ μέχρι τις 3, να κοιμάσαι, και να ξυπνάς 9μιση το πρωί χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος (διάβασμα ή κάτι τέτοιο).. Γαμώ το βιολογικό μου ρολόι γαμώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostaspap1996 Νεοφερμένο μέλος Ο kostaspap1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:55 Ο kostaspap1996: #6.553 14-06-14 09:55 Ακριβώς ιδια φάση είμαι φίλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:39 Η Emilouko έγραψε: #6.554 14-06-14 10:39 Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2014 PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:54 Ο PeterTheGreat: #6.555 14-06-14 10:54 Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:55 Ο Σπυρακος (^^): #6.556 14-06-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Click για ανάπτυξη... Σωστοςςςςςςς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:09 Ο notis_19 έγραψε: #6.557 14-06-14 11:09 Καλημέρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:29 Η meetmeinmontauk: #6.558 14-06-14 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Click για ανάπτυξη... εμας η ταξη μας ειναι τοσο "αγαπημενη" που απο την πολλη αγαπη μας μαλλον δεν θα κανουμε τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:48 Ο Dias έγραψε: #6.559 14-06-14 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Να ρωτήσω κάτι;Ενα καλό απολυτήριο που μπορεί να φανεί χρήσιμο; Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις...Αν περάσεις σε ανώτατη σχολή, καταθέτεις επικυρωμένο αντίγραφο και λογικά με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι το απολυτήριο δεν θα σου το ζητήσει κανένας. Όμως, πριν λίγα χρόνια ο ΟΤΕ προσλάμβανε φοιτητές με βάση το βαθμό του απολυτηρίου. Τα τελευταία 2-3 χρόνια, δεν είναι λίγοι οι πτυχιούχοι που μη μπορώντας να βρουν δουλειά στην ειδικότητά τους, υποβάλλουν αίτηση σε προκηρύξεις για αποφοίτους λυκείου και εκεί μετράει καθοριστικά ο βαθμός του απολυτηρίου. Στα δικαιολογητικά που θέλει κάποιο βρετανικό πανεπιστήμιο που με ενδιαφέρει για μεταπτυχιακό, αναφέρει ως επιθυμητό (και όχι απαραίτητο) το απολυτήριο. Αυτά ισχύουν ως σήμερα. Το πώς μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα δεν μπορούμε να το προβλέψουμε και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι στο άμεσο μέλλον δεν θα χρειάζεται το (καλό) απολυτήριο σε κάτι σημαντικό. Στην περίπτωση αυτή θα είναι κρίμα να έχει κάποιος ένα απολυτήριο του κώλου, επειδή στις ενδοσχολικές της Γ βαριότανε να διαβάσει, προτιμούσε να βλέπει το Μουντιάλ ή το έπαιζε μάγκας δίνοντας λευκή κόλλα στα θρησκευτικά. Κάτι σχετικό-άσχετο που έχω πληροφορηθεί είναι ότι εδώ και λίγο καιρό γίνονται από δημόσιες και ιδιωτικές εταιρίες έλεγχοι ζητώντας από τα σχολεία να επιβεβαιώσουν τη γνησιότητα των απολυτηρίων που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοί τους (ακόμα και για παλιά απολυτήρια πριν 20-30 χρόνια) και για το αν είναι αληθινά και για το μήπως έχουν πλαστογραφηθεί οι βαθμοί. Το θέμα είναι ότι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤήΡΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛάΖΕΙ ΠΟΤέ, ο βαθμός του δεν μπορεί να βελτιωθεί. Άρα καλό είναι όλοι να σκεφτούν και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ένα "αξιοπρεπές" απολυτήριο, μελετώντας (έστω και στοιχειωδώς) στις ενδοσχολικές εξετάσεις. Όταν στο σχολείο μου παίρναμε τα απολυτήριά μας, ο Υποδιευθυντής (και Φυσικός) μας έλεγε: "Παιδιά προσέξτε, όσα χρόνια και αν περάσουν το απολυτήριο να το έχετε καλά κρυμμένο και κλειδωμένο". Όταν τον ρωτούσαμε γιατί, μας εξηγούσε: "Γιατί αν κάποτε μετά από δεκαετίες το βρει το παιδί σας, θα σας την πει: <<Μπαμπά-μαμά μαλώνετε εμένα για τους βαθμούς μου, ενώ εσείς πήρατε τόσο χαμηλό απολυτήριο;>>". Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 12:39 Ο nikoslarissa: #6.560 14-06-14 12:39 Dias με έπεισες.Θα κάνω ένα στοιχειώδες διάβασμα για τις ενδοσχολικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 326 327 328 329 330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nιώθω σαν ενδοσπόριο που μεταμορφώνεται σε βακτήριο, ξαναβρέθηκα σε ευνοικές συνθήκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:40 Ο tweetyslvstr: #6.551 14-06-14 09:40 Καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!! Παμε δυνατα https://www.youtube.com/watch?v=urXKGL346xM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:40 Ο Alexl1996: #6.552 14-06-14 09:40 Να κάθεσαι να βλέπεις Μουντιάλ μέχρι τις 3, να κοιμάσαι, και να ξυπνάς 9μιση το πρωί χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος (διάβασμα ή κάτι τέτοιο).. Γαμώ το βιολογικό μου ρολόι γαμώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostaspap1996 Νεοφερμένο μέλος Ο kostaspap1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:55 Ο kostaspap1996: #6.553 14-06-14 09:55 Ακριβώς ιδια φάση είμαι φίλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:39 Η Emilouko έγραψε: #6.554 14-06-14 10:39 Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2014 PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:54 Ο PeterTheGreat: #6.555 14-06-14 10:54 Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:55 Ο Σπυρακος (^^): #6.556 14-06-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Click για ανάπτυξη... Σωστοςςςςςςς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:09 Ο notis_19 έγραψε: #6.557 14-06-14 11:09 Καλημέρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:29 Η meetmeinmontauk: #6.558 14-06-14 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Click για ανάπτυξη... εμας η ταξη μας ειναι τοσο "αγαπημενη" που απο την πολλη αγαπη μας μαλλον δεν θα κανουμε τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:48 Ο Dias έγραψε: #6.559 14-06-14 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Να ρωτήσω κάτι;Ενα καλό απολυτήριο που μπορεί να φανεί χρήσιμο; Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις...Αν περάσεις σε ανώτατη σχολή, καταθέτεις επικυρωμένο αντίγραφο και λογικά με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι το απολυτήριο δεν θα σου το ζητήσει κανένας. Όμως, πριν λίγα χρόνια ο ΟΤΕ προσλάμβανε φοιτητές με βάση το βαθμό του απολυτηρίου. Τα τελευταία 2-3 χρόνια, δεν είναι λίγοι οι πτυχιούχοι που μη μπορώντας να βρουν δουλειά στην ειδικότητά τους, υποβάλλουν αίτηση σε προκηρύξεις για αποφοίτους λυκείου και εκεί μετράει καθοριστικά ο βαθμός του απολυτηρίου. Στα δικαιολογητικά που θέλει κάποιο βρετανικό πανεπιστήμιο που με ενδιαφέρει για μεταπτυχιακό, αναφέρει ως επιθυμητό (και όχι απαραίτητο) το απολυτήριο. Αυτά ισχύουν ως σήμερα. Το πώς μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα δεν μπορούμε να το προβλέψουμε και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι στο άμεσο μέλλον δεν θα χρειάζεται το (καλό) απολυτήριο σε κάτι σημαντικό. Στην περίπτωση αυτή θα είναι κρίμα να έχει κάποιος ένα απολυτήριο του κώλου, επειδή στις ενδοσχολικές της Γ βαριότανε να διαβάσει, προτιμούσε να βλέπει το Μουντιάλ ή το έπαιζε μάγκας δίνοντας λευκή κόλλα στα θρησκευτικά. Κάτι σχετικό-άσχετο που έχω πληροφορηθεί είναι ότι εδώ και λίγο καιρό γίνονται από δημόσιες και ιδιωτικές εταιρίες έλεγχοι ζητώντας από τα σχολεία να επιβεβαιώσουν τη γνησιότητα των απολυτηρίων που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοί τους (ακόμα και για παλιά απολυτήρια πριν 20-30 χρόνια) και για το αν είναι αληθινά και για το μήπως έχουν πλαστογραφηθεί οι βαθμοί. Το θέμα είναι ότι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤήΡΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛάΖΕΙ ΠΟΤέ, ο βαθμός του δεν μπορεί να βελτιωθεί. Άρα καλό είναι όλοι να σκεφτούν και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ένα "αξιοπρεπές" απολυτήριο, μελετώντας (έστω και στοιχειωδώς) στις ενδοσχολικές εξετάσεις. Όταν στο σχολείο μου παίρναμε τα απολυτήριά μας, ο Υποδιευθυντής (και Φυσικός) μας έλεγε: "Παιδιά προσέξτε, όσα χρόνια και αν περάσουν το απολυτήριο να το έχετε καλά κρυμμένο και κλειδωμένο". Όταν τον ρωτούσαμε γιατί, μας εξηγούσε: "Γιατί αν κάποτε μετά από δεκαετίες το βρει το παιδί σας, θα σας την πει: <<Μπαμπά-μαμά μαλώνετε εμένα για τους βαθμούς μου, ενώ εσείς πήρατε τόσο χαμηλό απολυτήριο;>>". Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 12:39 Ο nikoslarissa: #6.560 14-06-14 12:39 Dias με έπεισες.Θα κάνω ένα στοιχειώδες διάβασμα για τις ενδοσχολικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 326 327 328 329 330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!! Παμε δυνατα https://www.youtube.com/watch?v=urXKGL346xM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:40 Ο Alexl1996: #6.552 14-06-14 09:40 Να κάθεσαι να βλέπεις Μουντιάλ μέχρι τις 3, να κοιμάσαι, και να ξυπνάς 9μιση το πρωί χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος (διάβασμα ή κάτι τέτοιο).. Γαμώ το βιολογικό μου ρολόι γαμώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostaspap1996 Νεοφερμένο μέλος Ο kostaspap1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:55 Ο kostaspap1996: #6.553 14-06-14 09:55 Ακριβώς ιδια φάση είμαι φίλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:39 Η Emilouko έγραψε: #6.554 14-06-14 10:39 Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2014 PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:54 Ο PeterTheGreat: #6.555 14-06-14 10:54 Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:55 Ο Σπυρακος (^^): #6.556 14-06-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Click για ανάπτυξη... Σωστοςςςςςςς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:09 Ο notis_19 έγραψε: #6.557 14-06-14 11:09 Καλημέρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:29 Η meetmeinmontauk: #6.558 14-06-14 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Click για ανάπτυξη... εμας η ταξη μας ειναι τοσο "αγαπημενη" που απο την πολλη αγαπη μας μαλλον δεν θα κανουμε τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:48 Ο Dias έγραψε: #6.559 14-06-14 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Να ρωτήσω κάτι;Ενα καλό απολυτήριο που μπορεί να φανεί χρήσιμο; Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις...Αν περάσεις σε ανώτατη σχολή, καταθέτεις επικυρωμένο αντίγραφο και λογικά με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι το απολυτήριο δεν θα σου το ζητήσει κανένας. Όμως, πριν λίγα χρόνια ο ΟΤΕ προσλάμβανε φοιτητές με βάση το βαθμό του απολυτηρίου. Τα τελευταία 2-3 χρόνια, δεν είναι λίγοι οι πτυχιούχοι που μη μπορώντας να βρουν δουλειά στην ειδικότητά τους, υποβάλλουν αίτηση σε προκηρύξεις για αποφοίτους λυκείου και εκεί μετράει καθοριστικά ο βαθμός του απολυτηρίου. Στα δικαιολογητικά που θέλει κάποιο βρετανικό πανεπιστήμιο που με ενδιαφέρει για μεταπτυχιακό, αναφέρει ως επιθυμητό (και όχι απαραίτητο) το απολυτήριο. Αυτά ισχύουν ως σήμερα. Το πώς μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα δεν μπορούμε να το προβλέψουμε και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι στο άμεσο μέλλον δεν θα χρειάζεται το (καλό) απολυτήριο σε κάτι σημαντικό. Στην περίπτωση αυτή θα είναι κρίμα να έχει κάποιος ένα απολυτήριο του κώλου, επειδή στις ενδοσχολικές της Γ βαριότανε να διαβάσει, προτιμούσε να βλέπει το Μουντιάλ ή το έπαιζε μάγκας δίνοντας λευκή κόλλα στα θρησκευτικά. Κάτι σχετικό-άσχετο που έχω πληροφορηθεί είναι ότι εδώ και λίγο καιρό γίνονται από δημόσιες και ιδιωτικές εταιρίες έλεγχοι ζητώντας από τα σχολεία να επιβεβαιώσουν τη γνησιότητα των απολυτηρίων που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοί τους (ακόμα και για παλιά απολυτήρια πριν 20-30 χρόνια) και για το αν είναι αληθινά και για το μήπως έχουν πλαστογραφηθεί οι βαθμοί. Το θέμα είναι ότι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤήΡΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛάΖΕΙ ΠΟΤέ, ο βαθμός του δεν μπορεί να βελτιωθεί. Άρα καλό είναι όλοι να σκεφτούν και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ένα "αξιοπρεπές" απολυτήριο, μελετώντας (έστω και στοιχειωδώς) στις ενδοσχολικές εξετάσεις. Όταν στο σχολείο μου παίρναμε τα απολυτήριά μας, ο Υποδιευθυντής (και Φυσικός) μας έλεγε: "Παιδιά προσέξτε, όσα χρόνια και αν περάσουν το απολυτήριο να το έχετε καλά κρυμμένο και κλειδωμένο". Όταν τον ρωτούσαμε γιατί, μας εξηγούσε: "Γιατί αν κάποτε μετά από δεκαετίες το βρει το παιδί σας, θα σας την πει: <<Μπαμπά-μαμά μαλώνετε εμένα για τους βαθμούς μου, ενώ εσείς πήρατε τόσο χαμηλό απολυτήριο;>>". Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 12:39 Ο nikoslarissa: #6.560 14-06-14 12:39 Dias με έπεισες.Θα κάνω ένα στοιχειώδες διάβασμα για τις ενδοσχολικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 326 327 328 329 330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να κάθεσαι να βλέπεις Μουντιάλ μέχρι τις 3, να κοιμάσαι, και να ξυπνάς 9μιση το πρωί χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος (διάβασμα ή κάτι τέτοιο).. Γαμώ το βιολογικό μου ρολόι γαμώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostaspap1996 Νεοφερμένο μέλος Ο kostaspap1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 09:55 Ο kostaspap1996: #6.553 14-06-14 09:55 Ακριβώς ιδια φάση είμαι φίλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:39 Η Emilouko έγραψε: #6.554 14-06-14 10:39 Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2014 PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:54 Ο PeterTheGreat: #6.555 14-06-14 10:54 Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:55 Ο Σπυρακος (^^): #6.556 14-06-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Click για ανάπτυξη... Σωστοςςςςςςς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:09 Ο notis_19 έγραψε: #6.557 14-06-14 11:09 Καλημέρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:29 Η meetmeinmontauk: #6.558 14-06-14 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Click για ανάπτυξη... εμας η ταξη μας ειναι τοσο "αγαπημενη" που απο την πολλη αγαπη μας μαλλον δεν θα κανουμε τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:48 Ο Dias έγραψε: #6.559 14-06-14 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Να ρωτήσω κάτι;Ενα καλό απολυτήριο που μπορεί να φανεί χρήσιμο; Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις...Αν περάσεις σε ανώτατη σχολή, καταθέτεις επικυρωμένο αντίγραφο και λογικά με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι το απολυτήριο δεν θα σου το ζητήσει κανένας. Όμως, πριν λίγα χρόνια ο ΟΤΕ προσλάμβανε φοιτητές με βάση το βαθμό του απολυτηρίου. Τα τελευταία 2-3 χρόνια, δεν είναι λίγοι οι πτυχιούχοι που μη μπορώντας να βρουν δουλειά στην ειδικότητά τους, υποβάλλουν αίτηση σε προκηρύξεις για αποφοίτους λυκείου και εκεί μετράει καθοριστικά ο βαθμός του απολυτηρίου. Στα δικαιολογητικά που θέλει κάποιο βρετανικό πανεπιστήμιο που με ενδιαφέρει για μεταπτυχιακό, αναφέρει ως επιθυμητό (και όχι απαραίτητο) το απολυτήριο. Αυτά ισχύουν ως σήμερα. Το πώς μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα δεν μπορούμε να το προβλέψουμε και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι στο άμεσο μέλλον δεν θα χρειάζεται το (καλό) απολυτήριο σε κάτι σημαντικό. Στην περίπτωση αυτή θα είναι κρίμα να έχει κάποιος ένα απολυτήριο του κώλου, επειδή στις ενδοσχολικές της Γ βαριότανε να διαβάσει, προτιμούσε να βλέπει το Μουντιάλ ή το έπαιζε μάγκας δίνοντας λευκή κόλλα στα θρησκευτικά. Κάτι σχετικό-άσχετο που έχω πληροφορηθεί είναι ότι εδώ και λίγο καιρό γίνονται από δημόσιες και ιδιωτικές εταιρίες έλεγχοι ζητώντας από τα σχολεία να επιβεβαιώσουν τη γνησιότητα των απολυτηρίων που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοί τους (ακόμα και για παλιά απολυτήρια πριν 20-30 χρόνια) και για το αν είναι αληθινά και για το μήπως έχουν πλαστογραφηθεί οι βαθμοί. Το θέμα είναι ότι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤήΡΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛάΖΕΙ ΠΟΤέ, ο βαθμός του δεν μπορεί να βελτιωθεί. Άρα καλό είναι όλοι να σκεφτούν και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ένα "αξιοπρεπές" απολυτήριο, μελετώντας (έστω και στοιχειωδώς) στις ενδοσχολικές εξετάσεις. Όταν στο σχολείο μου παίρναμε τα απολυτήριά μας, ο Υποδιευθυντής (και Φυσικός) μας έλεγε: "Παιδιά προσέξτε, όσα χρόνια και αν περάσουν το απολυτήριο να το έχετε καλά κρυμμένο και κλειδωμένο". Όταν τον ρωτούσαμε γιατί, μας εξηγούσε: "Γιατί αν κάποτε μετά από δεκαετίες το βρει το παιδί σας, θα σας την πει: <<Μπαμπά-μαμά μαλώνετε εμένα για τους βαθμούς μου, ενώ εσείς πήρατε τόσο χαμηλό απολυτήριο;>>". Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 12:39 Ο nikoslarissa: #6.560 14-06-14 12:39 Dias με έπεισες.Θα κάνω ένα στοιχειώδες διάβασμα για τις ενδοσχολικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 326 327 328 329 330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακριβώς ιδια φάση είμαι φίλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:39 Η Emilouko έγραψε: #6.554 14-06-14 10:39 Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2014 PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:54 Ο PeterTheGreat: #6.555 14-06-14 10:54 Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:55 Ο Σπυρακος (^^): #6.556 14-06-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Click για ανάπτυξη... Σωστοςςςςςςς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:09 Ο notis_19 έγραψε: #6.557 14-06-14 11:09 Καλημέρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:29 Η meetmeinmontauk: #6.558 14-06-14 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Click για ανάπτυξη... εμας η ταξη μας ειναι τοσο "αγαπημενη" που απο την πολλη αγαπη μας μαλλον δεν θα κανουμε τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:48 Ο Dias έγραψε: #6.559 14-06-14 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Να ρωτήσω κάτι;Ενα καλό απολυτήριο που μπορεί να φανεί χρήσιμο; Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις...Αν περάσεις σε ανώτατη σχολή, καταθέτεις επικυρωμένο αντίγραφο και λογικά με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι το απολυτήριο δεν θα σου το ζητήσει κανένας. Όμως, πριν λίγα χρόνια ο ΟΤΕ προσλάμβανε φοιτητές με βάση το βαθμό του απολυτηρίου. Τα τελευταία 2-3 χρόνια, δεν είναι λίγοι οι πτυχιούχοι που μη μπορώντας να βρουν δουλειά στην ειδικότητά τους, υποβάλλουν αίτηση σε προκηρύξεις για αποφοίτους λυκείου και εκεί μετράει καθοριστικά ο βαθμός του απολυτηρίου. Στα δικαιολογητικά που θέλει κάποιο βρετανικό πανεπιστήμιο που με ενδιαφέρει για μεταπτυχιακό, αναφέρει ως επιθυμητό (και όχι απαραίτητο) το απολυτήριο. Αυτά ισχύουν ως σήμερα. Το πώς μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα δεν μπορούμε να το προβλέψουμε και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι στο άμεσο μέλλον δεν θα χρειάζεται το (καλό) απολυτήριο σε κάτι σημαντικό. Στην περίπτωση αυτή θα είναι κρίμα να έχει κάποιος ένα απολυτήριο του κώλου, επειδή στις ενδοσχολικές της Γ βαριότανε να διαβάσει, προτιμούσε να βλέπει το Μουντιάλ ή το έπαιζε μάγκας δίνοντας λευκή κόλλα στα θρησκευτικά. Κάτι σχετικό-άσχετο που έχω πληροφορηθεί είναι ότι εδώ και λίγο καιρό γίνονται από δημόσιες και ιδιωτικές εταιρίες έλεγχοι ζητώντας από τα σχολεία να επιβεβαιώσουν τη γνησιότητα των απολυτηρίων που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοί τους (ακόμα και για παλιά απολυτήρια πριν 20-30 χρόνια) και για το αν είναι αληθινά και για το μήπως έχουν πλαστογραφηθεί οι βαθμοί. Το θέμα είναι ότι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤήΡΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛάΖΕΙ ΠΟΤέ, ο βαθμός του δεν μπορεί να βελτιωθεί. Άρα καλό είναι όλοι να σκεφτούν και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ένα "αξιοπρεπές" απολυτήριο, μελετώντας (έστω και στοιχειωδώς) στις ενδοσχολικές εξετάσεις. Όταν στο σχολείο μου παίρναμε τα απολυτήριά μας, ο Υποδιευθυντής (και Φυσικός) μας έλεγε: "Παιδιά προσέξτε, όσα χρόνια και αν περάσουν το απολυτήριο να το έχετε καλά κρυμμένο και κλειδωμένο". Όταν τον ρωτούσαμε γιατί, μας εξηγούσε: "Γιατί αν κάποτε μετά από δεκαετίες το βρει το παιδί σας, θα σας την πει: <<Μπαμπά-μαμά μαλώνετε εμένα για τους βαθμούς μου, ενώ εσείς πήρατε τόσο χαμηλό απολυτήριο;>>". Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 12:39 Ο nikoslarissa: #6.560 14-06-14 12:39 Dias με έπεισες.Θα κάνω ένα στοιχειώδες διάβασμα για τις ενδοσχολικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 326 327 328 329 330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:54 Ο PeterTheGreat: #6.555 14-06-14 10:54 Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:55 Ο Σπυρακος (^^): #6.556 14-06-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Click για ανάπτυξη... Σωστοςςςςςςς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:09 Ο notis_19 έγραψε: #6.557 14-06-14 11:09 Καλημέρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:29 Η meetmeinmontauk: #6.558 14-06-14 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Click για ανάπτυξη... εμας η ταξη μας ειναι τοσο "αγαπημενη" που απο την πολλη αγαπη μας μαλλον δεν θα κανουμε τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:48 Ο Dias έγραψε: #6.559 14-06-14 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Να ρωτήσω κάτι;Ενα καλό απολυτήριο που μπορεί να φανεί χρήσιμο; Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις...Αν περάσεις σε ανώτατη σχολή, καταθέτεις επικυρωμένο αντίγραφο και λογικά με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι το απολυτήριο δεν θα σου το ζητήσει κανένας. Όμως, πριν λίγα χρόνια ο ΟΤΕ προσλάμβανε φοιτητές με βάση το βαθμό του απολυτηρίου. Τα τελευταία 2-3 χρόνια, δεν είναι λίγοι οι πτυχιούχοι που μη μπορώντας να βρουν δουλειά στην ειδικότητά τους, υποβάλλουν αίτηση σε προκηρύξεις για αποφοίτους λυκείου και εκεί μετράει καθοριστικά ο βαθμός του απολυτηρίου. Στα δικαιολογητικά που θέλει κάποιο βρετανικό πανεπιστήμιο που με ενδιαφέρει για μεταπτυχιακό, αναφέρει ως επιθυμητό (και όχι απαραίτητο) το απολυτήριο. Αυτά ισχύουν ως σήμερα. Το πώς μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα δεν μπορούμε να το προβλέψουμε και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι στο άμεσο μέλλον δεν θα χρειάζεται το (καλό) απολυτήριο σε κάτι σημαντικό. Στην περίπτωση αυτή θα είναι κρίμα να έχει κάποιος ένα απολυτήριο του κώλου, επειδή στις ενδοσχολικές της Γ βαριότανε να διαβάσει, προτιμούσε να βλέπει το Μουντιάλ ή το έπαιζε μάγκας δίνοντας λευκή κόλλα στα θρησκευτικά. Κάτι σχετικό-άσχετο που έχω πληροφορηθεί είναι ότι εδώ και λίγο καιρό γίνονται από δημόσιες και ιδιωτικές εταιρίες έλεγχοι ζητώντας από τα σχολεία να επιβεβαιώσουν τη γνησιότητα των απολυτηρίων που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοί τους (ακόμα και για παλιά απολυτήρια πριν 20-30 χρόνια) και για το αν είναι αληθινά και για το μήπως έχουν πλαστογραφηθεί οι βαθμοί. Το θέμα είναι ότι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤήΡΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛάΖΕΙ ΠΟΤέ, ο βαθμός του δεν μπορεί να βελτιωθεί. Άρα καλό είναι όλοι να σκεφτούν και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ένα "αξιοπρεπές" απολυτήριο, μελετώντας (έστω και στοιχειωδώς) στις ενδοσχολικές εξετάσεις. Όταν στο σχολείο μου παίρναμε τα απολυτήριά μας, ο Υποδιευθυντής (και Φυσικός) μας έλεγε: "Παιδιά προσέξτε, όσα χρόνια και αν περάσουν το απολυτήριο να το έχετε καλά κρυμμένο και κλειδωμένο". Όταν τον ρωτούσαμε γιατί, μας εξηγούσε: "Γιατί αν κάποτε μετά από δεκαετίες το βρει το παιδί σας, θα σας την πει: <<Μπαμπά-μαμά μαλώνετε εμένα για τους βαθμούς μου, ενώ εσείς πήρατε τόσο χαμηλό απολυτήριο;>>". Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 12:39 Ο nikoslarissa: #6.560 14-06-14 12:39 Dias με έπεισες.Θα κάνω ένα στοιχειώδες διάβασμα για τις ενδοσχολικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 326 327 328 329 330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 10:55 Ο Σπυρακος (^^): #6.556 14-06-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Click για ανάπτυξη... Σωστοςςςςςςς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:09 Ο notis_19 έγραψε: #6.557 14-06-14 11:09 Καλημέρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:29 Η meetmeinmontauk: #6.558 14-06-14 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Click για ανάπτυξη... εμας η ταξη μας ειναι τοσο "αγαπημενη" που απο την πολλη αγαπη μας μαλλον δεν θα κανουμε τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:48 Ο Dias έγραψε: #6.559 14-06-14 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Να ρωτήσω κάτι;Ενα καλό απολυτήριο που μπορεί να φανεί χρήσιμο; Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις...Αν περάσεις σε ανώτατη σχολή, καταθέτεις επικυρωμένο αντίγραφο και λογικά με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι το απολυτήριο δεν θα σου το ζητήσει κανένας. Όμως, πριν λίγα χρόνια ο ΟΤΕ προσλάμβανε φοιτητές με βάση το βαθμό του απολυτηρίου. Τα τελευταία 2-3 χρόνια, δεν είναι λίγοι οι πτυχιούχοι που μη μπορώντας να βρουν δουλειά στην ειδικότητά τους, υποβάλλουν αίτηση σε προκηρύξεις για αποφοίτους λυκείου και εκεί μετράει καθοριστικά ο βαθμός του απολυτηρίου. Στα δικαιολογητικά που θέλει κάποιο βρετανικό πανεπιστήμιο που με ενδιαφέρει για μεταπτυχιακό, αναφέρει ως επιθυμητό (και όχι απαραίτητο) το απολυτήριο. Αυτά ισχύουν ως σήμερα. Το πώς μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα δεν μπορούμε να το προβλέψουμε και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι στο άμεσο μέλλον δεν θα χρειάζεται το (καλό) απολυτήριο σε κάτι σημαντικό. Στην περίπτωση αυτή θα είναι κρίμα να έχει κάποιος ένα απολυτήριο του κώλου, επειδή στις ενδοσχολικές της Γ βαριότανε να διαβάσει, προτιμούσε να βλέπει το Μουντιάλ ή το έπαιζε μάγκας δίνοντας λευκή κόλλα στα θρησκευτικά. Κάτι σχετικό-άσχετο που έχω πληροφορηθεί είναι ότι εδώ και λίγο καιρό γίνονται από δημόσιες και ιδιωτικές εταιρίες έλεγχοι ζητώντας από τα σχολεία να επιβεβαιώσουν τη γνησιότητα των απολυτηρίων που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοί τους (ακόμα και για παλιά απολυτήρια πριν 20-30 χρόνια) και για το αν είναι αληθινά και για το μήπως έχουν πλαστογραφηθεί οι βαθμοί. Το θέμα είναι ότι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤήΡΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛάΖΕΙ ΠΟΤέ, ο βαθμός του δεν μπορεί να βελτιωθεί. Άρα καλό είναι όλοι να σκεφτούν και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ένα "αξιοπρεπές" απολυτήριο, μελετώντας (έστω και στοιχειωδώς) στις ενδοσχολικές εξετάσεις. Όταν στο σχολείο μου παίρναμε τα απολυτήριά μας, ο Υποδιευθυντής (και Φυσικός) μας έλεγε: "Παιδιά προσέξτε, όσα χρόνια και αν περάσουν το απολυτήριο να το έχετε καλά κρυμμένο και κλειδωμένο". Όταν τον ρωτούσαμε γιατί, μας εξηγούσε: "Γιατί αν κάποτε μετά από δεκαετίες το βρει το παιδί σας, θα σας την πει: <<Μπαμπά-μαμά μαλώνετε εμένα για τους βαθμούς μου, ενώ εσείς πήρατε τόσο χαμηλό απολυτήριο;>>". Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 12:39 Ο nikoslarissa: #6.560 14-06-14 12:39 Dias με έπεισες.Θα κάνω ένα στοιχειώδες διάβασμα για τις ενδοσχολικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 326 327 328 329 330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι. Click για ανάπτυξη... Σωστοςςςςςςς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:09 Ο notis_19 έγραψε: #6.557 14-06-14 11:09 Καλημέρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:29 Η meetmeinmontauk: #6.558 14-06-14 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Click για ανάπτυξη... εμας η ταξη μας ειναι τοσο "αγαπημενη" που απο την πολλη αγαπη μας μαλλον δεν θα κανουμε τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:48 Ο Dias έγραψε: #6.559 14-06-14 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Να ρωτήσω κάτι;Ενα καλό απολυτήριο που μπορεί να φανεί χρήσιμο; Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις...Αν περάσεις σε ανώτατη σχολή, καταθέτεις επικυρωμένο αντίγραφο και λογικά με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι το απολυτήριο δεν θα σου το ζητήσει κανένας. Όμως, πριν λίγα χρόνια ο ΟΤΕ προσλάμβανε φοιτητές με βάση το βαθμό του απολυτηρίου. Τα τελευταία 2-3 χρόνια, δεν είναι λίγοι οι πτυχιούχοι που μη μπορώντας να βρουν δουλειά στην ειδικότητά τους, υποβάλλουν αίτηση σε προκηρύξεις για αποφοίτους λυκείου και εκεί μετράει καθοριστικά ο βαθμός του απολυτηρίου. Στα δικαιολογητικά που θέλει κάποιο βρετανικό πανεπιστήμιο που με ενδιαφέρει για μεταπτυχιακό, αναφέρει ως επιθυμητό (και όχι απαραίτητο) το απολυτήριο. Αυτά ισχύουν ως σήμερα. Το πώς μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα δεν μπορούμε να το προβλέψουμε και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι στο άμεσο μέλλον δεν θα χρειάζεται το (καλό) απολυτήριο σε κάτι σημαντικό. Στην περίπτωση αυτή θα είναι κρίμα να έχει κάποιος ένα απολυτήριο του κώλου, επειδή στις ενδοσχολικές της Γ βαριότανε να διαβάσει, προτιμούσε να βλέπει το Μουντιάλ ή το έπαιζε μάγκας δίνοντας λευκή κόλλα στα θρησκευτικά. Κάτι σχετικό-άσχετο που έχω πληροφορηθεί είναι ότι εδώ και λίγο καιρό γίνονται από δημόσιες και ιδιωτικές εταιρίες έλεγχοι ζητώντας από τα σχολεία να επιβεβαιώσουν τη γνησιότητα των απολυτηρίων που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοί τους (ακόμα και για παλιά απολυτήρια πριν 20-30 χρόνια) και για το αν είναι αληθινά και για το μήπως έχουν πλαστογραφηθεί οι βαθμοί. Το θέμα είναι ότι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤήΡΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛάΖΕΙ ΠΟΤέ, ο βαθμός του δεν μπορεί να βελτιωθεί. Άρα καλό είναι όλοι να σκεφτούν και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ένα "αξιοπρεπές" απολυτήριο, μελετώντας (έστω και στοιχειωδώς) στις ενδοσχολικές εξετάσεις. Όταν στο σχολείο μου παίρναμε τα απολυτήριά μας, ο Υποδιευθυντής (και Φυσικός) μας έλεγε: "Παιδιά προσέξτε, όσα χρόνια και αν περάσουν το απολυτήριο να το έχετε καλά κρυμμένο και κλειδωμένο". Όταν τον ρωτούσαμε γιατί, μας εξηγούσε: "Γιατί αν κάποτε μετά από δεκαετίες το βρει το παιδί σας, θα σας την πει: <<Μπαμπά-μαμά μαλώνετε εμένα για τους βαθμούς μου, ενώ εσείς πήρατε τόσο χαμηλό απολυτήριο;>>". Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 12:39 Ο nikoslarissa: #6.560 14-06-14 12:39 Dias με έπεισες.Θα κάνω ένα στοιχειώδες διάβασμα για τις ενδοσχολικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 326 327 328 329 330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:29 Η meetmeinmontauk: #6.558 14-06-14 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Click για ανάπτυξη... εμας η ταξη μας ειναι τοσο "αγαπημενη" που απο την πολλη αγαπη μας μαλλον δεν θα κανουμε τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:48 Ο Dias έγραψε: #6.559 14-06-14 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Να ρωτήσω κάτι;Ενα καλό απολυτήριο που μπορεί να φανεί χρήσιμο; Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις...Αν περάσεις σε ανώτατη σχολή, καταθέτεις επικυρωμένο αντίγραφο και λογικά με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι το απολυτήριο δεν θα σου το ζητήσει κανένας. Όμως, πριν λίγα χρόνια ο ΟΤΕ προσλάμβανε φοιτητές με βάση το βαθμό του απολυτηρίου. Τα τελευταία 2-3 χρόνια, δεν είναι λίγοι οι πτυχιούχοι που μη μπορώντας να βρουν δουλειά στην ειδικότητά τους, υποβάλλουν αίτηση σε προκηρύξεις για αποφοίτους λυκείου και εκεί μετράει καθοριστικά ο βαθμός του απολυτηρίου. Στα δικαιολογητικά που θέλει κάποιο βρετανικό πανεπιστήμιο που με ενδιαφέρει για μεταπτυχιακό, αναφέρει ως επιθυμητό (και όχι απαραίτητο) το απολυτήριο. Αυτά ισχύουν ως σήμερα. Το πώς μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα δεν μπορούμε να το προβλέψουμε και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι στο άμεσο μέλλον δεν θα χρειάζεται το (καλό) απολυτήριο σε κάτι σημαντικό. Στην περίπτωση αυτή θα είναι κρίμα να έχει κάποιος ένα απολυτήριο του κώλου, επειδή στις ενδοσχολικές της Γ βαριότανε να διαβάσει, προτιμούσε να βλέπει το Μουντιάλ ή το έπαιζε μάγκας δίνοντας λευκή κόλλα στα θρησκευτικά. Κάτι σχετικό-άσχετο που έχω πληροφορηθεί είναι ότι εδώ και λίγο καιρό γίνονται από δημόσιες και ιδιωτικές εταιρίες έλεγχοι ζητώντας από τα σχολεία να επιβεβαιώσουν τη γνησιότητα των απολυτηρίων που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοί τους (ακόμα και για παλιά απολυτήρια πριν 20-30 χρόνια) και για το αν είναι αληθινά και για το μήπως έχουν πλαστογραφηθεί οι βαθμοί. Το θέμα είναι ότι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤήΡΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛάΖΕΙ ΠΟΤέ, ο βαθμός του δεν μπορεί να βελτιωθεί. Άρα καλό είναι όλοι να σκεφτούν και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ένα "αξιοπρεπές" απολυτήριο, μελετώντας (έστω και στοιχειωδώς) στις ενδοσχολικές εξετάσεις. Όταν στο σχολείο μου παίρναμε τα απολυτήριά μας, ο Υποδιευθυντής (και Φυσικός) μας έλεγε: "Παιδιά προσέξτε, όσα χρόνια και αν περάσουν το απολυτήριο να το έχετε καλά κρυμμένο και κλειδωμένο". Όταν τον ρωτούσαμε γιατί, μας εξηγούσε: "Γιατί αν κάποτε μετά από δεκαετίες το βρει το παιδί σας, θα σας την πει: <<Μπαμπά-μαμά μαλώνετε εμένα για τους βαθμούς μου, ενώ εσείς πήρατε τόσο χαμηλό απολυτήριο;>>". Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 12:39 Ο nikoslarissa: #6.560 14-06-14 12:39 Dias με έπεισες.Θα κάνω ένα στοιχειώδες διάβασμα για τις ενδοσχολικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 326 327 328 329 330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου. Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ Click για ανάπτυξη... εμας η ταξη μας ειναι τοσο "αγαπημενη" που απο την πολλη αγαπη μας μαλλον δεν θα κανουμε τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 11:48 Ο Dias έγραψε: #6.559 14-06-14 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Να ρωτήσω κάτι;Ενα καλό απολυτήριο που μπορεί να φανεί χρήσιμο; Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις...Αν περάσεις σε ανώτατη σχολή, καταθέτεις επικυρωμένο αντίγραφο και λογικά με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι το απολυτήριο δεν θα σου το ζητήσει κανένας. Όμως, πριν λίγα χρόνια ο ΟΤΕ προσλάμβανε φοιτητές με βάση το βαθμό του απολυτηρίου. Τα τελευταία 2-3 χρόνια, δεν είναι λίγοι οι πτυχιούχοι που μη μπορώντας να βρουν δουλειά στην ειδικότητά τους, υποβάλλουν αίτηση σε προκηρύξεις για αποφοίτους λυκείου και εκεί μετράει καθοριστικά ο βαθμός του απολυτηρίου. Στα δικαιολογητικά που θέλει κάποιο βρετανικό πανεπιστήμιο που με ενδιαφέρει για μεταπτυχιακό, αναφέρει ως επιθυμητό (και όχι απαραίτητο) το απολυτήριο. Αυτά ισχύουν ως σήμερα. Το πώς μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα δεν μπορούμε να το προβλέψουμε και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι στο άμεσο μέλλον δεν θα χρειάζεται το (καλό) απολυτήριο σε κάτι σημαντικό. Στην περίπτωση αυτή θα είναι κρίμα να έχει κάποιος ένα απολυτήριο του κώλου, επειδή στις ενδοσχολικές της Γ βαριότανε να διαβάσει, προτιμούσε να βλέπει το Μουντιάλ ή το έπαιζε μάγκας δίνοντας λευκή κόλλα στα θρησκευτικά. Κάτι σχετικό-άσχετο που έχω πληροφορηθεί είναι ότι εδώ και λίγο καιρό γίνονται από δημόσιες και ιδιωτικές εταιρίες έλεγχοι ζητώντας από τα σχολεία να επιβεβαιώσουν τη γνησιότητα των απολυτηρίων που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοί τους (ακόμα και για παλιά απολυτήρια πριν 20-30 χρόνια) και για το αν είναι αληθινά και για το μήπως έχουν πλαστογραφηθεί οι βαθμοί. Το θέμα είναι ότι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤήΡΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛάΖΕΙ ΠΟΤέ, ο βαθμός του δεν μπορεί να βελτιωθεί. Άρα καλό είναι όλοι να σκεφτούν και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ένα "αξιοπρεπές" απολυτήριο, μελετώντας (έστω και στοιχειωδώς) στις ενδοσχολικές εξετάσεις. Όταν στο σχολείο μου παίρναμε τα απολυτήριά μας, ο Υποδιευθυντής (και Φυσικός) μας έλεγε: "Παιδιά προσέξτε, όσα χρόνια και αν περάσουν το απολυτήριο να το έχετε καλά κρυμμένο και κλειδωμένο". Όταν τον ρωτούσαμε γιατί, μας εξηγούσε: "Γιατί αν κάποτε μετά από δεκαετίες το βρει το παιδί σας, θα σας την πει: <<Μπαμπά-μαμά μαλώνετε εμένα για τους βαθμούς μου, ενώ εσείς πήρατε τόσο χαμηλό απολυτήριο;>>". Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 12:39 Ο nikoslarissa: #6.560 14-06-14 12:39 Dias με έπεισες.Θα κάνω ένα στοιχειώδες διάβασμα για τις ενδοσχολικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 326 327 328 329 330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 328 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Να ρωτήσω κάτι;Ενα καλό απολυτήριο που μπορεί να φανεί χρήσιμο; Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις...Αν περάσεις σε ανώτατη σχολή, καταθέτεις επικυρωμένο αντίγραφο και λογικά με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι το απολυτήριο δεν θα σου το ζητήσει κανένας. Όμως, πριν λίγα χρόνια ο ΟΤΕ προσλάμβανε φοιτητές με βάση το βαθμό του απολυτηρίου. Τα τελευταία 2-3 χρόνια, δεν είναι λίγοι οι πτυχιούχοι που μη μπορώντας να βρουν δουλειά στην ειδικότητά τους, υποβάλλουν αίτηση σε προκηρύξεις για αποφοίτους λυκείου και εκεί μετράει καθοριστικά ο βαθμός του απολυτηρίου. Στα δικαιολογητικά που θέλει κάποιο βρετανικό πανεπιστήμιο που με ενδιαφέρει για μεταπτυχιακό, αναφέρει ως επιθυμητό (και όχι απαραίτητο) το απολυτήριο. Αυτά ισχύουν ως σήμερα. Το πώς μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα δεν μπορούμε να το προβλέψουμε και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι στο άμεσο μέλλον δεν θα χρειάζεται το (καλό) απολυτήριο σε κάτι σημαντικό. Στην περίπτωση αυτή θα είναι κρίμα να έχει κάποιος ένα απολυτήριο του κώλου, επειδή στις ενδοσχολικές της Γ βαριότανε να διαβάσει, προτιμούσε να βλέπει το Μουντιάλ ή το έπαιζε μάγκας δίνοντας λευκή κόλλα στα θρησκευτικά. Κάτι σχετικό-άσχετο που έχω πληροφορηθεί είναι ότι εδώ και λίγο καιρό γίνονται από δημόσιες και ιδιωτικές εταιρίες έλεγχοι ζητώντας από τα σχολεία να επιβεβαιώσουν τη γνησιότητα των απολυτηρίων που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοί τους (ακόμα και για παλιά απολυτήρια πριν 20-30 χρόνια) και για το αν είναι αληθινά και για το μήπως έχουν πλαστογραφηθεί οι βαθμοί. Το θέμα είναι ότι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤήΡΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛάΖΕΙ ΠΟΤέ, ο βαθμός του δεν μπορεί να βελτιωθεί. Άρα καλό είναι όλοι να σκεφτούν και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ένα "αξιοπρεπές" απολυτήριο, μελετώντας (έστω και στοιχειωδώς) στις ενδοσχολικές εξετάσεις. Όταν στο σχολείο μου παίρναμε τα απολυτήριά μας, ο Υποδιευθυντής (και Φυσικός) μας έλεγε: "Παιδιά προσέξτε, όσα χρόνια και αν περάσουν το απολυτήριο να το έχετε καλά κρυμμένο και κλειδωμένο". Όταν τον ρωτούσαμε γιατί, μας εξηγούσε: "Γιατί αν κάποτε μετά από δεκαετίες το βρει το παιδί σας, θα σας την πει: <<Μπαμπά-μαμά μαλώνετε εμένα για τους βαθμούς μου, ενώ εσείς πήρατε τόσο χαμηλό απολυτήριο;>>". Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2014 στις 12:39 Ο nikoslarissa: #6.560 14-06-14 12:39 Dias με έπεισες.Θα κάνω ένα στοιχειώδες διάβασμα για τις ενδοσχολικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias με έπεισες.Θα κάνω ένα στοιχειώδες διάβασμα για τις ενδοσχολικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.