Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 14:27 Ο Alexl1996: #6.141 09-06-14 14:27 Όσο σκέφτομαι ότι έχω και το ΑΟΘ μετά τη Φυσική με πιάνει τρέλααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavch Νεοφερμένο μέλος Η stavch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 14:44 Η stavch έγραψε: #6.142 09-06-14 14:44 Εγώ δεν έχω τελειώσει ακόμη την ύλη στην ιστορία! Βλέπω και οτι εσείς την έχετε τελειώσει και έχω απελπιστεί! Οοουυυφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Ο Vold έγραψε: #6.143 09-06-14 15:06 ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ; ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:11 Η methexys έγραψε: #6.144 09-06-14 15:11 Πάντως δεν νομίζω να βάλουν πολύ δύσκολα στη φυσική. Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ; ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ;;;; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! (Όχι για όλους βέβαια,αλλά σχεδόν ναι!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:12 Ο Vold έγραψε: #6.145 09-06-14 15:12 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πάντως δεν νομίζω να βάλουν πολύ δύσκολα στη φυσική. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! (Όχι για όλους βέβαια,αλλά σχεδόν ναι!!) Click για ανάπτυξη... Ότι και να βάλουν εγώ είμαι καταδικασμένος σε αυτό το μάθημα, πραγματικά... Διάβασα τους τύπους μπας και αλλά δεν αρκεί... Δεν την μπορώ.. Την μισώ την μισώ την μισώ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:13 Ο nPb έγραψε: #6.146 09-06-14 15:13 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πάντως δεν νομίζω να βάλουν πολύ δύσκολα στη φυσική. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! (Όχι για όλους βέβαια,αλλά σχεδόν ναι!!) Click για ανάπτυξη... Θα βρεθούν κάποιοι εδώ μέσα και θα έχουν γράψει το λιγότερο 100! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:17 Η methexys έγραψε: #6.147 09-06-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Ότι και να βάλουν εγώ είμαι καταδικασμένος σε αυτό το μάθημα, πραγματικά... Διάβασα τους τύπους μπας και αλλά δεν αρκεί... Δεν την μπορώ.. Την μισώ την μισώ την μισώ !!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν την μπορώ καθόλου..! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Θα βρεθούν κάποιοι εδώ μέσα και θα έχουν γράψει το λιγότερο 100! Click για ανάπτυξη... Το λιγότερο 120,γιατί θα πάρουν επιπλέον μορια λόγω καλής εικόνας γραπτού (Πάντως εντάξει, πιστεύω ότι υπάρχουν κάποια άτομα εδώ μέσα που οντως είναι πολύ καλοί!) Και φυσικά,όλοι όσοι έδιναν πέρσι θα λένε πόσο γελοία ήταν τα δικά μας θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:17 Ο Vold έγραψε: #6.148 09-06-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Θα βρεθούν κάποιοι εδώ μέσα και θα έχουν γράψει το λιγότερο 100! Click για ανάπτυξη... Και κάποιοι άλλοι που θα λένε "Βατά τα θέματα, πολύ πιο εύκολα από τα περσινά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:17 Η meetmeinmontauk: #6.149 09-06-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ; ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ;;;; Click για ανάπτυξη... μακαρι οσο σκεφτομαι οτι απο αυριο (οι περισσοτεροι) τελειωνουμε,πεταω!!! (εγω εχω βεβαια εχω και τα αγγλικα αλλα τα δυσκολα τελειωνουν!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kenpachi Νεοφερμένο μέλος Ο Kenpachi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:25 Ο Kenpachi έγραψε: #6.150 09-06-14 15:25 ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undead2033 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο undead2033 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:31 Ο undead2033: #6.151 09-06-14 15:31 Πραγματικα λυπαμαι οποιον/οποια εχει να διαβαζει ολη μερα ιστορια σημερα. Την συχαινομαι τοσο που ουτε μια σελιδα δεν θα μαθαινα απεξω Απορω πως τα καταφερνετε.. Φυσικη τι λετε να πεσει 3ο ρε παιδια? Κανα στασιμο λογικα? Εχετε ακουσει τιποτα συγκεκριμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:32 Η methexys έγραψε: #6.152 09-06-14 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kenpachi: ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Click για ανάπτυξη... και εγώ 27-28 δίνω σχέδιο,και μάλιστα αρχίζω πάλι μαθήματα μεθαύριο,που θα έχουν τελειώσει οι πανελλήνιες,μέχρι τις 26,κάθε μέρα... τέλειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:32 Η meetmeinmontauk: #6.153 09-06-14 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kenpachi: ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Click για ανάπτυξη... αρμονια και ντικτε (εκανα κι εγω μουσικη παλιοτερα και τα ξερω, δε σε νοιαζει αλλα ειπα να πεχταχτω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:34 Ο notis_19 έγραψε: #6.154 09-06-14 15:34 Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Πραγματικα λυπαμαι οποιον/οποια εχει να διαβαζει ολη μερα ιστορια σημερα. Την συχαινομαι τοσο που ουτε μια σελιδα δεν θα μαθαινα απεξω Απορω πως τα καταφερνετε.. Φυσικη τι λετε να πεσει 3ο ρε παιδια? Κανα στασιμο λογικα? Εχετε ακουσει τιποτα συγκεκριμενο? Click για ανάπτυξη... Αρμονικό κύμα ή στάσιμο.Μπορεί και συμβολή αλλά δεν νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:36 Η VRey έγραψε: #6.155 09-06-14 15:36 εχει κανεις θεματα ιστοριας ΟΕΦΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:39 Η Emilouko έγραψε: #6.156 09-06-14 15:39 Φυσική θα πέσει στερεό. :Ρ ( δε ξέρω τί είναι. Το ακούω όλη τη χρονια) Το μόνο που συζητάω σήμερα είναι που θα βγω αυτές τις μέρες, τί θα φορέσω στη γιορτή μου, ποιους θα καλέσω κλπ . Δεν το πιστεύω οτι αύριο θα γυρίσω σπίτι κ δε θα έχω να κανω ΤΊΠΟΤΑ! Επιτέλους ελευθερία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:40 Ο Vold έγραψε: #6.157 09-06-14 15:40 Το χειρότερο κεφάλαιο της φυσικής είναι αυτό... Μακριά μας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:43 Η novemberrain: #6.158 09-06-14 15:43 γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:45 Ο notis_19 έγραψε: #6.159 09-06-14 15:45 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Click για ανάπτυξη... Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:50 Η novemberrain: #6.160 09-06-14 15:50 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, αυτη η θεωρία στο λαιμό μου κάθεται >.> Ελπίζω να βγει η επανάληψη σε 1,5 μέρα! Btw, ξέρεις αν βγήκαν θέματα OEΦΕ για το ΑΟΘ? Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όσο σκέφτομαι ότι έχω και το ΑΟΘ μετά τη Φυσική με πιάνει τρέλααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stavch Νεοφερμένο μέλος Η stavch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 14:44 Η stavch έγραψε: #6.142 09-06-14 14:44 Εγώ δεν έχω τελειώσει ακόμη την ύλη στην ιστορία! Βλέπω και οτι εσείς την έχετε τελειώσει και έχω απελπιστεί! Οοουυυφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Ο Vold έγραψε: #6.143 09-06-14 15:06 ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ; ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:11 Η methexys έγραψε: #6.144 09-06-14 15:11 Πάντως δεν νομίζω να βάλουν πολύ δύσκολα στη φυσική. Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ; ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ;;;; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! (Όχι για όλους βέβαια,αλλά σχεδόν ναι!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:12 Ο Vold έγραψε: #6.145 09-06-14 15:12 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πάντως δεν νομίζω να βάλουν πολύ δύσκολα στη φυσική. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! (Όχι για όλους βέβαια,αλλά σχεδόν ναι!!) Click για ανάπτυξη... Ότι και να βάλουν εγώ είμαι καταδικασμένος σε αυτό το μάθημα, πραγματικά... Διάβασα τους τύπους μπας και αλλά δεν αρκεί... Δεν την μπορώ.. Την μισώ την μισώ την μισώ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:13 Ο nPb έγραψε: #6.146 09-06-14 15:13 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πάντως δεν νομίζω να βάλουν πολύ δύσκολα στη φυσική. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! (Όχι για όλους βέβαια,αλλά σχεδόν ναι!!) Click για ανάπτυξη... Θα βρεθούν κάποιοι εδώ μέσα και θα έχουν γράψει το λιγότερο 100! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:17 Η methexys έγραψε: #6.147 09-06-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Ότι και να βάλουν εγώ είμαι καταδικασμένος σε αυτό το μάθημα, πραγματικά... Διάβασα τους τύπους μπας και αλλά δεν αρκεί... Δεν την μπορώ.. Την μισώ την μισώ την μισώ !!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν την μπορώ καθόλου..! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Θα βρεθούν κάποιοι εδώ μέσα και θα έχουν γράψει το λιγότερο 100! Click για ανάπτυξη... Το λιγότερο 120,γιατί θα πάρουν επιπλέον μορια λόγω καλής εικόνας γραπτού (Πάντως εντάξει, πιστεύω ότι υπάρχουν κάποια άτομα εδώ μέσα που οντως είναι πολύ καλοί!) Και φυσικά,όλοι όσοι έδιναν πέρσι θα λένε πόσο γελοία ήταν τα δικά μας θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:17 Ο Vold έγραψε: #6.148 09-06-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Θα βρεθούν κάποιοι εδώ μέσα και θα έχουν γράψει το λιγότερο 100! Click για ανάπτυξη... Και κάποιοι άλλοι που θα λένε "Βατά τα θέματα, πολύ πιο εύκολα από τα περσινά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:17 Η meetmeinmontauk: #6.149 09-06-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ; ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ;;;; Click για ανάπτυξη... μακαρι οσο σκεφτομαι οτι απο αυριο (οι περισσοτεροι) τελειωνουμε,πεταω!!! (εγω εχω βεβαια εχω και τα αγγλικα αλλα τα δυσκολα τελειωνουν!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kenpachi Νεοφερμένο μέλος Ο Kenpachi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:25 Ο Kenpachi έγραψε: #6.150 09-06-14 15:25 ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undead2033 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο undead2033 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:31 Ο undead2033: #6.151 09-06-14 15:31 Πραγματικα λυπαμαι οποιον/οποια εχει να διαβαζει ολη μερα ιστορια σημερα. Την συχαινομαι τοσο που ουτε μια σελιδα δεν θα μαθαινα απεξω Απορω πως τα καταφερνετε.. Φυσικη τι λετε να πεσει 3ο ρε παιδια? Κανα στασιμο λογικα? Εχετε ακουσει τιποτα συγκεκριμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:32 Η methexys έγραψε: #6.152 09-06-14 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kenpachi: ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Click για ανάπτυξη... και εγώ 27-28 δίνω σχέδιο,και μάλιστα αρχίζω πάλι μαθήματα μεθαύριο,που θα έχουν τελειώσει οι πανελλήνιες,μέχρι τις 26,κάθε μέρα... τέλειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:32 Η meetmeinmontauk: #6.153 09-06-14 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kenpachi: ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Click για ανάπτυξη... αρμονια και ντικτε (εκανα κι εγω μουσικη παλιοτερα και τα ξερω, δε σε νοιαζει αλλα ειπα να πεχταχτω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:34 Ο notis_19 έγραψε: #6.154 09-06-14 15:34 Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Πραγματικα λυπαμαι οποιον/οποια εχει να διαβαζει ολη μερα ιστορια σημερα. Την συχαινομαι τοσο που ουτε μια σελιδα δεν θα μαθαινα απεξω Απορω πως τα καταφερνετε.. Φυσικη τι λετε να πεσει 3ο ρε παιδια? Κανα στασιμο λογικα? Εχετε ακουσει τιποτα συγκεκριμενο? Click για ανάπτυξη... Αρμονικό κύμα ή στάσιμο.Μπορεί και συμβολή αλλά δεν νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:36 Η VRey έγραψε: #6.155 09-06-14 15:36 εχει κανεις θεματα ιστοριας ΟΕΦΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:39 Η Emilouko έγραψε: #6.156 09-06-14 15:39 Φυσική θα πέσει στερεό. :Ρ ( δε ξέρω τί είναι. Το ακούω όλη τη χρονια) Το μόνο που συζητάω σήμερα είναι που θα βγω αυτές τις μέρες, τί θα φορέσω στη γιορτή μου, ποιους θα καλέσω κλπ . Δεν το πιστεύω οτι αύριο θα γυρίσω σπίτι κ δε θα έχω να κανω ΤΊΠΟΤΑ! Επιτέλους ελευθερία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:40 Ο Vold έγραψε: #6.157 09-06-14 15:40 Το χειρότερο κεφάλαιο της φυσικής είναι αυτό... Μακριά μας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:43 Η novemberrain: #6.158 09-06-14 15:43 γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:45 Ο notis_19 έγραψε: #6.159 09-06-14 15:45 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Click για ανάπτυξη... Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:50 Η novemberrain: #6.160 09-06-14 15:50 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, αυτη η θεωρία στο λαιμό μου κάθεται >.> Ελπίζω να βγει η επανάληψη σε 1,5 μέρα! Btw, ξέρεις αν βγήκαν θέματα OEΦΕ για το ΑΟΘ? Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δεν έχω τελειώσει ακόμη την ύλη στην ιστορία! Βλέπω και οτι εσείς την έχετε τελειώσει και έχω απελπιστεί! Οοουυυφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Ο Vold έγραψε: #6.143 09-06-14 15:06 ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ; ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:11 Η methexys έγραψε: #6.144 09-06-14 15:11 Πάντως δεν νομίζω να βάλουν πολύ δύσκολα στη φυσική. Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ; ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ;;;; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! (Όχι για όλους βέβαια,αλλά σχεδόν ναι!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:12 Ο Vold έγραψε: #6.145 09-06-14 15:12 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πάντως δεν νομίζω να βάλουν πολύ δύσκολα στη φυσική. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! (Όχι για όλους βέβαια,αλλά σχεδόν ναι!!) Click για ανάπτυξη... Ότι και να βάλουν εγώ είμαι καταδικασμένος σε αυτό το μάθημα, πραγματικά... Διάβασα τους τύπους μπας και αλλά δεν αρκεί... Δεν την μπορώ.. Την μισώ την μισώ την μισώ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:13 Ο nPb έγραψε: #6.146 09-06-14 15:13 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πάντως δεν νομίζω να βάλουν πολύ δύσκολα στη φυσική. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! (Όχι για όλους βέβαια,αλλά σχεδόν ναι!!) Click για ανάπτυξη... Θα βρεθούν κάποιοι εδώ μέσα και θα έχουν γράψει το λιγότερο 100! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:17 Η methexys έγραψε: #6.147 09-06-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Ότι και να βάλουν εγώ είμαι καταδικασμένος σε αυτό το μάθημα, πραγματικά... Διάβασα τους τύπους μπας και αλλά δεν αρκεί... Δεν την μπορώ.. Την μισώ την μισώ την μισώ !!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν την μπορώ καθόλου..! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Θα βρεθούν κάποιοι εδώ μέσα και θα έχουν γράψει το λιγότερο 100! Click για ανάπτυξη... Το λιγότερο 120,γιατί θα πάρουν επιπλέον μορια λόγω καλής εικόνας γραπτού (Πάντως εντάξει, πιστεύω ότι υπάρχουν κάποια άτομα εδώ μέσα που οντως είναι πολύ καλοί!) Και φυσικά,όλοι όσοι έδιναν πέρσι θα λένε πόσο γελοία ήταν τα δικά μας θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:17 Ο Vold έγραψε: #6.148 09-06-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Θα βρεθούν κάποιοι εδώ μέσα και θα έχουν γράψει το λιγότερο 100! Click για ανάπτυξη... Και κάποιοι άλλοι που θα λένε "Βατά τα θέματα, πολύ πιο εύκολα από τα περσινά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:17 Η meetmeinmontauk: #6.149 09-06-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ; ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ;;;; Click για ανάπτυξη... μακαρι οσο σκεφτομαι οτι απο αυριο (οι περισσοτεροι) τελειωνουμε,πεταω!!! (εγω εχω βεβαια εχω και τα αγγλικα αλλα τα δυσκολα τελειωνουν!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kenpachi Νεοφερμένο μέλος Ο Kenpachi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:25 Ο Kenpachi έγραψε: #6.150 09-06-14 15:25 ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undead2033 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο undead2033 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:31 Ο undead2033: #6.151 09-06-14 15:31 Πραγματικα λυπαμαι οποιον/οποια εχει να διαβαζει ολη μερα ιστορια σημερα. Την συχαινομαι τοσο που ουτε μια σελιδα δεν θα μαθαινα απεξω Απορω πως τα καταφερνετε.. Φυσικη τι λετε να πεσει 3ο ρε παιδια? Κανα στασιμο λογικα? Εχετε ακουσει τιποτα συγκεκριμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:32 Η methexys έγραψε: #6.152 09-06-14 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kenpachi: ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Click για ανάπτυξη... και εγώ 27-28 δίνω σχέδιο,και μάλιστα αρχίζω πάλι μαθήματα μεθαύριο,που θα έχουν τελειώσει οι πανελλήνιες,μέχρι τις 26,κάθε μέρα... τέλειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:32 Η meetmeinmontauk: #6.153 09-06-14 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kenpachi: ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Click για ανάπτυξη... αρμονια και ντικτε (εκανα κι εγω μουσικη παλιοτερα και τα ξερω, δε σε νοιαζει αλλα ειπα να πεχταχτω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:34 Ο notis_19 έγραψε: #6.154 09-06-14 15:34 Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Πραγματικα λυπαμαι οποιον/οποια εχει να διαβαζει ολη μερα ιστορια σημερα. Την συχαινομαι τοσο που ουτε μια σελιδα δεν θα μαθαινα απεξω Απορω πως τα καταφερνετε.. Φυσικη τι λετε να πεσει 3ο ρε παιδια? Κανα στασιμο λογικα? Εχετε ακουσει τιποτα συγκεκριμενο? Click για ανάπτυξη... Αρμονικό κύμα ή στάσιμο.Μπορεί και συμβολή αλλά δεν νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:36 Η VRey έγραψε: #6.155 09-06-14 15:36 εχει κανεις θεματα ιστοριας ΟΕΦΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:39 Η Emilouko έγραψε: #6.156 09-06-14 15:39 Φυσική θα πέσει στερεό. :Ρ ( δε ξέρω τί είναι. Το ακούω όλη τη χρονια) Το μόνο που συζητάω σήμερα είναι που θα βγω αυτές τις μέρες, τί θα φορέσω στη γιορτή μου, ποιους θα καλέσω κλπ . Δεν το πιστεύω οτι αύριο θα γυρίσω σπίτι κ δε θα έχω να κανω ΤΊΠΟΤΑ! Επιτέλους ελευθερία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:40 Ο Vold έγραψε: #6.157 09-06-14 15:40 Το χειρότερο κεφάλαιο της φυσικής είναι αυτό... Μακριά μας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:43 Η novemberrain: #6.158 09-06-14 15:43 γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:45 Ο notis_19 έγραψε: #6.159 09-06-14 15:45 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Click για ανάπτυξη... Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:50 Η novemberrain: #6.160 09-06-14 15:50 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, αυτη η θεωρία στο λαιμό μου κάθεται >.> Ελπίζω να βγει η επανάληψη σε 1,5 μέρα! Btw, ξέρεις αν βγήκαν θέματα OEΦΕ για το ΑΟΘ? Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ; ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:11 Η methexys έγραψε: #6.144 09-06-14 15:11 Πάντως δεν νομίζω να βάλουν πολύ δύσκολα στη φυσική. Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ; ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ;;;; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! (Όχι για όλους βέβαια,αλλά σχεδόν ναι!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:12 Ο Vold έγραψε: #6.145 09-06-14 15:12 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πάντως δεν νομίζω να βάλουν πολύ δύσκολα στη φυσική. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! (Όχι για όλους βέβαια,αλλά σχεδόν ναι!!) Click για ανάπτυξη... Ότι και να βάλουν εγώ είμαι καταδικασμένος σε αυτό το μάθημα, πραγματικά... Διάβασα τους τύπους μπας και αλλά δεν αρκεί... Δεν την μπορώ.. Την μισώ την μισώ την μισώ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:13 Ο nPb έγραψε: #6.146 09-06-14 15:13 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πάντως δεν νομίζω να βάλουν πολύ δύσκολα στη φυσική. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! (Όχι για όλους βέβαια,αλλά σχεδόν ναι!!) Click για ανάπτυξη... Θα βρεθούν κάποιοι εδώ μέσα και θα έχουν γράψει το λιγότερο 100! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:17 Η methexys έγραψε: #6.147 09-06-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Ότι και να βάλουν εγώ είμαι καταδικασμένος σε αυτό το μάθημα, πραγματικά... Διάβασα τους τύπους μπας και αλλά δεν αρκεί... Δεν την μπορώ.. Την μισώ την μισώ την μισώ !!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν την μπορώ καθόλου..! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Θα βρεθούν κάποιοι εδώ μέσα και θα έχουν γράψει το λιγότερο 100! Click για ανάπτυξη... Το λιγότερο 120,γιατί θα πάρουν επιπλέον μορια λόγω καλής εικόνας γραπτού (Πάντως εντάξει, πιστεύω ότι υπάρχουν κάποια άτομα εδώ μέσα που οντως είναι πολύ καλοί!) Και φυσικά,όλοι όσοι έδιναν πέρσι θα λένε πόσο γελοία ήταν τα δικά μας θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:17 Ο Vold έγραψε: #6.148 09-06-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Θα βρεθούν κάποιοι εδώ μέσα και θα έχουν γράψει το λιγότερο 100! Click για ανάπτυξη... Και κάποιοι άλλοι που θα λένε "Βατά τα θέματα, πολύ πιο εύκολα από τα περσινά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:17 Η meetmeinmontauk: #6.149 09-06-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ; ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ;;;; Click για ανάπτυξη... μακαρι οσο σκεφτομαι οτι απο αυριο (οι περισσοτεροι) τελειωνουμε,πεταω!!! (εγω εχω βεβαια εχω και τα αγγλικα αλλα τα δυσκολα τελειωνουν!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kenpachi Νεοφερμένο μέλος Ο Kenpachi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:25 Ο Kenpachi έγραψε: #6.150 09-06-14 15:25 ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undead2033 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο undead2033 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:31 Ο undead2033: #6.151 09-06-14 15:31 Πραγματικα λυπαμαι οποιον/οποια εχει να διαβαζει ολη μερα ιστορια σημερα. Την συχαινομαι τοσο που ουτε μια σελιδα δεν θα μαθαινα απεξω Απορω πως τα καταφερνετε.. Φυσικη τι λετε να πεσει 3ο ρε παιδια? Κανα στασιμο λογικα? Εχετε ακουσει τιποτα συγκεκριμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:32 Η methexys έγραψε: #6.152 09-06-14 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kenpachi: ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Click για ανάπτυξη... και εγώ 27-28 δίνω σχέδιο,και μάλιστα αρχίζω πάλι μαθήματα μεθαύριο,που θα έχουν τελειώσει οι πανελλήνιες,μέχρι τις 26,κάθε μέρα... τέλειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:32 Η meetmeinmontauk: #6.153 09-06-14 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kenpachi: ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Click για ανάπτυξη... αρμονια και ντικτε (εκανα κι εγω μουσικη παλιοτερα και τα ξερω, δε σε νοιαζει αλλα ειπα να πεχταχτω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:34 Ο notis_19 έγραψε: #6.154 09-06-14 15:34 Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Πραγματικα λυπαμαι οποιον/οποια εχει να διαβαζει ολη μερα ιστορια σημερα. Την συχαινομαι τοσο που ουτε μια σελιδα δεν θα μαθαινα απεξω Απορω πως τα καταφερνετε.. Φυσικη τι λετε να πεσει 3ο ρε παιδια? Κανα στασιμο λογικα? Εχετε ακουσει τιποτα συγκεκριμενο? Click για ανάπτυξη... Αρμονικό κύμα ή στάσιμο.Μπορεί και συμβολή αλλά δεν νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:36 Η VRey έγραψε: #6.155 09-06-14 15:36 εχει κανεις θεματα ιστοριας ΟΕΦΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:39 Η Emilouko έγραψε: #6.156 09-06-14 15:39 Φυσική θα πέσει στερεό. :Ρ ( δε ξέρω τί είναι. Το ακούω όλη τη χρονια) Το μόνο που συζητάω σήμερα είναι που θα βγω αυτές τις μέρες, τί θα φορέσω στη γιορτή μου, ποιους θα καλέσω κλπ . Δεν το πιστεύω οτι αύριο θα γυρίσω σπίτι κ δε θα έχω να κανω ΤΊΠΟΤΑ! Επιτέλους ελευθερία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:40 Ο Vold έγραψε: #6.157 09-06-14 15:40 Το χειρότερο κεφάλαιο της φυσικής είναι αυτό... Μακριά μας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:43 Η novemberrain: #6.158 09-06-14 15:43 γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:45 Ο notis_19 έγραψε: #6.159 09-06-14 15:45 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Click για ανάπτυξη... Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:50 Η novemberrain: #6.160 09-06-14 15:50 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, αυτη η θεωρία στο λαιμό μου κάθεται >.> Ελπίζω να βγει η επανάληψη σε 1,5 μέρα! Btw, ξέρεις αν βγήκαν θέματα OEΦΕ για το ΑΟΘ? Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως δεν νομίζω να βάλουν πολύ δύσκολα στη φυσική. Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ; ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ;;;; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! (Όχι για όλους βέβαια,αλλά σχεδόν ναι!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:12 Ο Vold έγραψε: #6.145 09-06-14 15:12 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πάντως δεν νομίζω να βάλουν πολύ δύσκολα στη φυσική. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! (Όχι για όλους βέβαια,αλλά σχεδόν ναι!!) Click για ανάπτυξη... Ότι και να βάλουν εγώ είμαι καταδικασμένος σε αυτό το μάθημα, πραγματικά... Διάβασα τους τύπους μπας και αλλά δεν αρκεί... Δεν την μπορώ.. Την μισώ την μισώ την μισώ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:13 Ο nPb έγραψε: #6.146 09-06-14 15:13 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πάντως δεν νομίζω να βάλουν πολύ δύσκολα στη φυσική. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! (Όχι για όλους βέβαια,αλλά σχεδόν ναι!!) Click για ανάπτυξη... Θα βρεθούν κάποιοι εδώ μέσα και θα έχουν γράψει το λιγότερο 100! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:17 Η methexys έγραψε: #6.147 09-06-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Ότι και να βάλουν εγώ είμαι καταδικασμένος σε αυτό το μάθημα, πραγματικά... Διάβασα τους τύπους μπας και αλλά δεν αρκεί... Δεν την μπορώ.. Την μισώ την μισώ την μισώ !!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν την μπορώ καθόλου..! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Θα βρεθούν κάποιοι εδώ μέσα και θα έχουν γράψει το λιγότερο 100! Click για ανάπτυξη... Το λιγότερο 120,γιατί θα πάρουν επιπλέον μορια λόγω καλής εικόνας γραπτού (Πάντως εντάξει, πιστεύω ότι υπάρχουν κάποια άτομα εδώ μέσα που οντως είναι πολύ καλοί!) Και φυσικά,όλοι όσοι έδιναν πέρσι θα λένε πόσο γελοία ήταν τα δικά μας θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:17 Ο Vold έγραψε: #6.148 09-06-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Θα βρεθούν κάποιοι εδώ μέσα και θα έχουν γράψει το λιγότερο 100! Click για ανάπτυξη... Και κάποιοι άλλοι που θα λένε "Βατά τα θέματα, πολύ πιο εύκολα από τα περσινά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:17 Η meetmeinmontauk: #6.149 09-06-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ; ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ;;;; Click για ανάπτυξη... μακαρι οσο σκεφτομαι οτι απο αυριο (οι περισσοτεροι) τελειωνουμε,πεταω!!! (εγω εχω βεβαια εχω και τα αγγλικα αλλα τα δυσκολα τελειωνουν!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kenpachi Νεοφερμένο μέλος Ο Kenpachi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:25 Ο Kenpachi έγραψε: #6.150 09-06-14 15:25 ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undead2033 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο undead2033 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:31 Ο undead2033: #6.151 09-06-14 15:31 Πραγματικα λυπαμαι οποιον/οποια εχει να διαβαζει ολη μερα ιστορια σημερα. Την συχαινομαι τοσο που ουτε μια σελιδα δεν θα μαθαινα απεξω Απορω πως τα καταφερνετε.. Φυσικη τι λετε να πεσει 3ο ρε παιδια? Κανα στασιμο λογικα? Εχετε ακουσει τιποτα συγκεκριμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:32 Η methexys έγραψε: #6.152 09-06-14 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kenpachi: ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Click για ανάπτυξη... και εγώ 27-28 δίνω σχέδιο,και μάλιστα αρχίζω πάλι μαθήματα μεθαύριο,που θα έχουν τελειώσει οι πανελλήνιες,μέχρι τις 26,κάθε μέρα... τέλειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:32 Η meetmeinmontauk: #6.153 09-06-14 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kenpachi: ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Click για ανάπτυξη... αρμονια και ντικτε (εκανα κι εγω μουσικη παλιοτερα και τα ξερω, δε σε νοιαζει αλλα ειπα να πεχταχτω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:34 Ο notis_19 έγραψε: #6.154 09-06-14 15:34 Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Πραγματικα λυπαμαι οποιον/οποια εχει να διαβαζει ολη μερα ιστορια σημερα. Την συχαινομαι τοσο που ουτε μια σελιδα δεν θα μαθαινα απεξω Απορω πως τα καταφερνετε.. Φυσικη τι λετε να πεσει 3ο ρε παιδια? Κανα στασιμο λογικα? Εχετε ακουσει τιποτα συγκεκριμενο? Click για ανάπτυξη... Αρμονικό κύμα ή στάσιμο.Μπορεί και συμβολή αλλά δεν νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:36 Η VRey έγραψε: #6.155 09-06-14 15:36 εχει κανεις θεματα ιστοριας ΟΕΦΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:39 Η Emilouko έγραψε: #6.156 09-06-14 15:39 Φυσική θα πέσει στερεό. :Ρ ( δε ξέρω τί είναι. Το ακούω όλη τη χρονια) Το μόνο που συζητάω σήμερα είναι που θα βγω αυτές τις μέρες, τί θα φορέσω στη γιορτή μου, ποιους θα καλέσω κλπ . Δεν το πιστεύω οτι αύριο θα γυρίσω σπίτι κ δε θα έχω να κανω ΤΊΠΟΤΑ! Επιτέλους ελευθερία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:40 Ο Vold έγραψε: #6.157 09-06-14 15:40 Το χειρότερο κεφάλαιο της φυσικής είναι αυτό... Μακριά μας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:43 Η novemberrain: #6.158 09-06-14 15:43 γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:45 Ο notis_19 έγραψε: #6.159 09-06-14 15:45 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Click για ανάπτυξη... Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:50 Η novemberrain: #6.160 09-06-14 15:50 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, αυτη η θεωρία στο λαιμό μου κάθεται >.> Ελπίζω να βγει η επανάληψη σε 1,5 μέρα! Btw, ξέρεις αν βγήκαν θέματα OEΦΕ για το ΑΟΘ? Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πάντως δεν νομίζω να βάλουν πολύ δύσκολα στη φυσική. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! (Όχι για όλους βέβαια,αλλά σχεδόν ναι!!) Click για ανάπτυξη... Ότι και να βάλουν εγώ είμαι καταδικασμένος σε αυτό το μάθημα, πραγματικά... Διάβασα τους τύπους μπας και αλλά δεν αρκεί... Δεν την μπορώ.. Την μισώ την μισώ την μισώ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:13 Ο nPb έγραψε: #6.146 09-06-14 15:13 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πάντως δεν νομίζω να βάλουν πολύ δύσκολα στη φυσική. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! (Όχι για όλους βέβαια,αλλά σχεδόν ναι!!) Click για ανάπτυξη... Θα βρεθούν κάποιοι εδώ μέσα και θα έχουν γράψει το λιγότερο 100! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:17 Η methexys έγραψε: #6.147 09-06-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Ότι και να βάλουν εγώ είμαι καταδικασμένος σε αυτό το μάθημα, πραγματικά... Διάβασα τους τύπους μπας και αλλά δεν αρκεί... Δεν την μπορώ.. Την μισώ την μισώ την μισώ !!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν την μπορώ καθόλου..! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Θα βρεθούν κάποιοι εδώ μέσα και θα έχουν γράψει το λιγότερο 100! Click για ανάπτυξη... Το λιγότερο 120,γιατί θα πάρουν επιπλέον μορια λόγω καλής εικόνας γραπτού (Πάντως εντάξει, πιστεύω ότι υπάρχουν κάποια άτομα εδώ μέσα που οντως είναι πολύ καλοί!) Και φυσικά,όλοι όσοι έδιναν πέρσι θα λένε πόσο γελοία ήταν τα δικά μας θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:17 Ο Vold έγραψε: #6.148 09-06-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Θα βρεθούν κάποιοι εδώ μέσα και θα έχουν γράψει το λιγότερο 100! Click για ανάπτυξη... Και κάποιοι άλλοι που θα λένε "Βατά τα θέματα, πολύ πιο εύκολα από τα περσινά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:17 Η meetmeinmontauk: #6.149 09-06-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ; ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ;;;; Click για ανάπτυξη... μακαρι οσο σκεφτομαι οτι απο αυριο (οι περισσοτεροι) τελειωνουμε,πεταω!!! (εγω εχω βεβαια εχω και τα αγγλικα αλλα τα δυσκολα τελειωνουν!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kenpachi Νεοφερμένο μέλος Ο Kenpachi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:25 Ο Kenpachi έγραψε: #6.150 09-06-14 15:25 ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undead2033 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο undead2033 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:31 Ο undead2033: #6.151 09-06-14 15:31 Πραγματικα λυπαμαι οποιον/οποια εχει να διαβαζει ολη μερα ιστορια σημερα. Την συχαινομαι τοσο που ουτε μια σελιδα δεν θα μαθαινα απεξω Απορω πως τα καταφερνετε.. Φυσικη τι λετε να πεσει 3ο ρε παιδια? Κανα στασιμο λογικα? Εχετε ακουσει τιποτα συγκεκριμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:32 Η methexys έγραψε: #6.152 09-06-14 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kenpachi: ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Click για ανάπτυξη... και εγώ 27-28 δίνω σχέδιο,και μάλιστα αρχίζω πάλι μαθήματα μεθαύριο,που θα έχουν τελειώσει οι πανελλήνιες,μέχρι τις 26,κάθε μέρα... τέλειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:32 Η meetmeinmontauk: #6.153 09-06-14 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kenpachi: ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Click για ανάπτυξη... αρμονια και ντικτε (εκανα κι εγω μουσικη παλιοτερα και τα ξερω, δε σε νοιαζει αλλα ειπα να πεχταχτω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:34 Ο notis_19 έγραψε: #6.154 09-06-14 15:34 Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Πραγματικα λυπαμαι οποιον/οποια εχει να διαβαζει ολη μερα ιστορια σημερα. Την συχαινομαι τοσο που ουτε μια σελιδα δεν θα μαθαινα απεξω Απορω πως τα καταφερνετε.. Φυσικη τι λετε να πεσει 3ο ρε παιδια? Κανα στασιμο λογικα? Εχετε ακουσει τιποτα συγκεκριμενο? Click για ανάπτυξη... Αρμονικό κύμα ή στάσιμο.Μπορεί και συμβολή αλλά δεν νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:36 Η VRey έγραψε: #6.155 09-06-14 15:36 εχει κανεις θεματα ιστοριας ΟΕΦΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:39 Η Emilouko έγραψε: #6.156 09-06-14 15:39 Φυσική θα πέσει στερεό. :Ρ ( δε ξέρω τί είναι. Το ακούω όλη τη χρονια) Το μόνο που συζητάω σήμερα είναι που θα βγω αυτές τις μέρες, τί θα φορέσω στη γιορτή μου, ποιους θα καλέσω κλπ . Δεν το πιστεύω οτι αύριο θα γυρίσω σπίτι κ δε θα έχω να κανω ΤΊΠΟΤΑ! Επιτέλους ελευθερία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:40 Ο Vold έγραψε: #6.157 09-06-14 15:40 Το χειρότερο κεφάλαιο της φυσικής είναι αυτό... Μακριά μας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:43 Η novemberrain: #6.158 09-06-14 15:43 γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:45 Ο notis_19 έγραψε: #6.159 09-06-14 15:45 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Click για ανάπτυξη... Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:50 Η novemberrain: #6.160 09-06-14 15:50 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, αυτη η θεωρία στο λαιμό μου κάθεται >.> Ελπίζω να βγει η επανάληψη σε 1,5 μέρα! Btw, ξέρεις αν βγήκαν θέματα OEΦΕ για το ΑΟΘ? Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πάντως δεν νομίζω να βάλουν πολύ δύσκολα στη φυσική. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! (Όχι για όλους βέβαια,αλλά σχεδόν ναι!!) Click για ανάπτυξη... Θα βρεθούν κάποιοι εδώ μέσα και θα έχουν γράψει το λιγότερο 100! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:17 Η methexys έγραψε: #6.147 09-06-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Ότι και να βάλουν εγώ είμαι καταδικασμένος σε αυτό το μάθημα, πραγματικά... Διάβασα τους τύπους μπας και αλλά δεν αρκεί... Δεν την μπορώ.. Την μισώ την μισώ την μισώ !!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν την μπορώ καθόλου..! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Θα βρεθούν κάποιοι εδώ μέσα και θα έχουν γράψει το λιγότερο 100! Click για ανάπτυξη... Το λιγότερο 120,γιατί θα πάρουν επιπλέον μορια λόγω καλής εικόνας γραπτού (Πάντως εντάξει, πιστεύω ότι υπάρχουν κάποια άτομα εδώ μέσα που οντως είναι πολύ καλοί!) Και φυσικά,όλοι όσοι έδιναν πέρσι θα λένε πόσο γελοία ήταν τα δικά μας θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:17 Ο Vold έγραψε: #6.148 09-06-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Θα βρεθούν κάποιοι εδώ μέσα και θα έχουν γράψει το λιγότερο 100! Click για ανάπτυξη... Και κάποιοι άλλοι που θα λένε "Βατά τα θέματα, πολύ πιο εύκολα από τα περσινά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:17 Η meetmeinmontauk: #6.149 09-06-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ; ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ;;;; Click για ανάπτυξη... μακαρι οσο σκεφτομαι οτι απο αυριο (οι περισσοτεροι) τελειωνουμε,πεταω!!! (εγω εχω βεβαια εχω και τα αγγλικα αλλα τα δυσκολα τελειωνουν!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kenpachi Νεοφερμένο μέλος Ο Kenpachi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:25 Ο Kenpachi έγραψε: #6.150 09-06-14 15:25 ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undead2033 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο undead2033 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:31 Ο undead2033: #6.151 09-06-14 15:31 Πραγματικα λυπαμαι οποιον/οποια εχει να διαβαζει ολη μερα ιστορια σημερα. Την συχαινομαι τοσο που ουτε μια σελιδα δεν θα μαθαινα απεξω Απορω πως τα καταφερνετε.. Φυσικη τι λετε να πεσει 3ο ρε παιδια? Κανα στασιμο λογικα? Εχετε ακουσει τιποτα συγκεκριμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:32 Η methexys έγραψε: #6.152 09-06-14 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kenpachi: ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Click για ανάπτυξη... και εγώ 27-28 δίνω σχέδιο,και μάλιστα αρχίζω πάλι μαθήματα μεθαύριο,που θα έχουν τελειώσει οι πανελλήνιες,μέχρι τις 26,κάθε μέρα... τέλειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:32 Η meetmeinmontauk: #6.153 09-06-14 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kenpachi: ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Click για ανάπτυξη... αρμονια και ντικτε (εκανα κι εγω μουσικη παλιοτερα και τα ξερω, δε σε νοιαζει αλλα ειπα να πεχταχτω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:34 Ο notis_19 έγραψε: #6.154 09-06-14 15:34 Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Πραγματικα λυπαμαι οποιον/οποια εχει να διαβαζει ολη μερα ιστορια σημερα. Την συχαινομαι τοσο που ουτε μια σελιδα δεν θα μαθαινα απεξω Απορω πως τα καταφερνετε.. Φυσικη τι λετε να πεσει 3ο ρε παιδια? Κανα στασιμο λογικα? Εχετε ακουσει τιποτα συγκεκριμενο? Click για ανάπτυξη... Αρμονικό κύμα ή στάσιμο.Μπορεί και συμβολή αλλά δεν νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:36 Η VRey έγραψε: #6.155 09-06-14 15:36 εχει κανεις θεματα ιστοριας ΟΕΦΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:39 Η Emilouko έγραψε: #6.156 09-06-14 15:39 Φυσική θα πέσει στερεό. :Ρ ( δε ξέρω τί είναι. Το ακούω όλη τη χρονια) Το μόνο που συζητάω σήμερα είναι που θα βγω αυτές τις μέρες, τί θα φορέσω στη γιορτή μου, ποιους θα καλέσω κλπ . Δεν το πιστεύω οτι αύριο θα γυρίσω σπίτι κ δε θα έχω να κανω ΤΊΠΟΤΑ! Επιτέλους ελευθερία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:40 Ο Vold έγραψε: #6.157 09-06-14 15:40 Το χειρότερο κεφάλαιο της φυσικής είναι αυτό... Μακριά μας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:43 Η novemberrain: #6.158 09-06-14 15:43 γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:45 Ο notis_19 έγραψε: #6.159 09-06-14 15:45 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Click για ανάπτυξη... Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:50 Η novemberrain: #6.160 09-06-14 15:50 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, αυτη η θεωρία στο λαιμό μου κάθεται >.> Ελπίζω να βγει η επανάληψη σε 1,5 μέρα! Btw, ξέρεις αν βγήκαν θέματα OEΦΕ για το ΑΟΘ? Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Ότι και να βάλουν εγώ είμαι καταδικασμένος σε αυτό το μάθημα, πραγματικά... Διάβασα τους τύπους μπας και αλλά δεν αρκεί... Δεν την μπορώ.. Την μισώ την μισώ την μισώ !!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν την μπορώ καθόλου..! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Θα βρεθούν κάποιοι εδώ μέσα και θα έχουν γράψει το λιγότερο 100! Click για ανάπτυξη... Το λιγότερο 120,γιατί θα πάρουν επιπλέον μορια λόγω καλής εικόνας γραπτού (Πάντως εντάξει, πιστεύω ότι υπάρχουν κάποια άτομα εδώ μέσα που οντως είναι πολύ καλοί!) Και φυσικά,όλοι όσοι έδιναν πέρσι θα λένε πόσο γελοία ήταν τα δικά μας θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:17 Ο Vold έγραψε: #6.148 09-06-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Θα βρεθούν κάποιοι εδώ μέσα και θα έχουν γράψει το λιγότερο 100! Click για ανάπτυξη... Και κάποιοι άλλοι που θα λένε "Βατά τα θέματα, πολύ πιο εύκολα από τα περσινά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:17 Η meetmeinmontauk: #6.149 09-06-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ; ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ;;;; Click για ανάπτυξη... μακαρι οσο σκεφτομαι οτι απο αυριο (οι περισσοτεροι) τελειωνουμε,πεταω!!! (εγω εχω βεβαια εχω και τα αγγλικα αλλα τα δυσκολα τελειωνουν!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kenpachi Νεοφερμένο μέλος Ο Kenpachi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:25 Ο Kenpachi έγραψε: #6.150 09-06-14 15:25 ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undead2033 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο undead2033 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:31 Ο undead2033: #6.151 09-06-14 15:31 Πραγματικα λυπαμαι οποιον/οποια εχει να διαβαζει ολη μερα ιστορια σημερα. Την συχαινομαι τοσο που ουτε μια σελιδα δεν θα μαθαινα απεξω Απορω πως τα καταφερνετε.. Φυσικη τι λετε να πεσει 3ο ρε παιδια? Κανα στασιμο λογικα? Εχετε ακουσει τιποτα συγκεκριμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:32 Η methexys έγραψε: #6.152 09-06-14 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kenpachi: ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Click για ανάπτυξη... και εγώ 27-28 δίνω σχέδιο,και μάλιστα αρχίζω πάλι μαθήματα μεθαύριο,που θα έχουν τελειώσει οι πανελλήνιες,μέχρι τις 26,κάθε μέρα... τέλειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:32 Η meetmeinmontauk: #6.153 09-06-14 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kenpachi: ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Click για ανάπτυξη... αρμονια και ντικτε (εκανα κι εγω μουσικη παλιοτερα και τα ξερω, δε σε νοιαζει αλλα ειπα να πεχταχτω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:34 Ο notis_19 έγραψε: #6.154 09-06-14 15:34 Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Πραγματικα λυπαμαι οποιον/οποια εχει να διαβαζει ολη μερα ιστορια σημερα. Την συχαινομαι τοσο που ουτε μια σελιδα δεν θα μαθαινα απεξω Απορω πως τα καταφερνετε.. Φυσικη τι λετε να πεσει 3ο ρε παιδια? Κανα στασιμο λογικα? Εχετε ακουσει τιποτα συγκεκριμενο? Click για ανάπτυξη... Αρμονικό κύμα ή στάσιμο.Μπορεί και συμβολή αλλά δεν νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:36 Η VRey έγραψε: #6.155 09-06-14 15:36 εχει κανεις θεματα ιστοριας ΟΕΦΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:39 Η Emilouko έγραψε: #6.156 09-06-14 15:39 Φυσική θα πέσει στερεό. :Ρ ( δε ξέρω τί είναι. Το ακούω όλη τη χρονια) Το μόνο που συζητάω σήμερα είναι που θα βγω αυτές τις μέρες, τί θα φορέσω στη γιορτή μου, ποιους θα καλέσω κλπ . Δεν το πιστεύω οτι αύριο θα γυρίσω σπίτι κ δε θα έχω να κανω ΤΊΠΟΤΑ! Επιτέλους ελευθερία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:40 Ο Vold έγραψε: #6.157 09-06-14 15:40 Το χειρότερο κεφάλαιο της φυσικής είναι αυτό... Μακριά μας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:43 Η novemberrain: #6.158 09-06-14 15:43 γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:45 Ο notis_19 έγραψε: #6.159 09-06-14 15:45 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Click για ανάπτυξη... Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:50 Η novemberrain: #6.160 09-06-14 15:50 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, αυτη η θεωρία στο λαιμό μου κάθεται >.> Ελπίζω να βγει η επανάληψη σε 1,5 μέρα! Btw, ξέρεις αν βγήκαν θέματα OEΦΕ για το ΑΟΘ? Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Θα βρεθούν κάποιοι εδώ μέσα και θα έχουν γράψει το λιγότερο 100! Click για ανάπτυξη... Και κάποιοι άλλοι που θα λένε "Βατά τα θέματα, πολύ πιο εύκολα από τα περσινά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:17 Η meetmeinmontauk: #6.149 09-06-14 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ; ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ;;;; Click για ανάπτυξη... μακαρι οσο σκεφτομαι οτι απο αυριο (οι περισσοτεροι) τελειωνουμε,πεταω!!! (εγω εχω βεβαια εχω και τα αγγλικα αλλα τα δυσκολα τελειωνουν!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kenpachi Νεοφερμένο μέλος Ο Kenpachi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:25 Ο Kenpachi έγραψε: #6.150 09-06-14 15:25 ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undead2033 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο undead2033 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:31 Ο undead2033: #6.151 09-06-14 15:31 Πραγματικα λυπαμαι οποιον/οποια εχει να διαβαζει ολη μερα ιστορια σημερα. Την συχαινομαι τοσο που ουτε μια σελιδα δεν θα μαθαινα απεξω Απορω πως τα καταφερνετε.. Φυσικη τι λετε να πεσει 3ο ρε παιδια? Κανα στασιμο λογικα? Εχετε ακουσει τιποτα συγκεκριμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:32 Η methexys έγραψε: #6.152 09-06-14 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kenpachi: ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Click για ανάπτυξη... και εγώ 27-28 δίνω σχέδιο,και μάλιστα αρχίζω πάλι μαθήματα μεθαύριο,που θα έχουν τελειώσει οι πανελλήνιες,μέχρι τις 26,κάθε μέρα... τέλειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:32 Η meetmeinmontauk: #6.153 09-06-14 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kenpachi: ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Click για ανάπτυξη... αρμονια και ντικτε (εκανα κι εγω μουσικη παλιοτερα και τα ξερω, δε σε νοιαζει αλλα ειπα να πεχταχτω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:34 Ο notis_19 έγραψε: #6.154 09-06-14 15:34 Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Πραγματικα λυπαμαι οποιον/οποια εχει να διαβαζει ολη μερα ιστορια σημερα. Την συχαινομαι τοσο που ουτε μια σελιδα δεν θα μαθαινα απεξω Απορω πως τα καταφερνετε.. Φυσικη τι λετε να πεσει 3ο ρε παιδια? Κανα στασιμο λογικα? Εχετε ακουσει τιποτα συγκεκριμενο? Click για ανάπτυξη... Αρμονικό κύμα ή στάσιμο.Μπορεί και συμβολή αλλά δεν νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:36 Η VRey έγραψε: #6.155 09-06-14 15:36 εχει κανεις θεματα ιστοριας ΟΕΦΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:39 Η Emilouko έγραψε: #6.156 09-06-14 15:39 Φυσική θα πέσει στερεό. :Ρ ( δε ξέρω τί είναι. Το ακούω όλη τη χρονια) Το μόνο που συζητάω σήμερα είναι που θα βγω αυτές τις μέρες, τί θα φορέσω στη γιορτή μου, ποιους θα καλέσω κλπ . Δεν το πιστεύω οτι αύριο θα γυρίσω σπίτι κ δε θα έχω να κανω ΤΊΠΟΤΑ! Επιτέλους ελευθερία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:40 Ο Vold έγραψε: #6.157 09-06-14 15:40 Το χειρότερο κεφάλαιο της φυσικής είναι αυτό... Μακριά μας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:43 Η novemberrain: #6.158 09-06-14 15:43 γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:45 Ο notis_19 έγραψε: #6.159 09-06-14 15:45 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Click για ανάπτυξη... Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:50 Η novemberrain: #6.160 09-06-14 15:50 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, αυτη η θεωρία στο λαιμό μου κάθεται >.> Ελπίζω να βγει η επανάληψη σε 1,5 μέρα! Btw, ξέρεις αν βγήκαν θέματα OEΦΕ για το ΑΟΘ? Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ; ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ;;;; Click για ανάπτυξη... μακαρι οσο σκεφτομαι οτι απο αυριο (οι περισσοτεροι) τελειωνουμε,πεταω!!! (εγω εχω βεβαια εχω και τα αγγλικα αλλα τα δυσκολα τελειωνουν!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kenpachi Νεοφερμένο μέλος Ο Kenpachi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:25 Ο Kenpachi έγραψε: #6.150 09-06-14 15:25 ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undead2033 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο undead2033 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:31 Ο undead2033: #6.151 09-06-14 15:31 Πραγματικα λυπαμαι οποιον/οποια εχει να διαβαζει ολη μερα ιστορια σημερα. Την συχαινομαι τοσο που ουτε μια σελιδα δεν θα μαθαινα απεξω Απορω πως τα καταφερνετε.. Φυσικη τι λετε να πεσει 3ο ρε παιδια? Κανα στασιμο λογικα? Εχετε ακουσει τιποτα συγκεκριμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:32 Η methexys έγραψε: #6.152 09-06-14 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kenpachi: ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Click για ανάπτυξη... και εγώ 27-28 δίνω σχέδιο,και μάλιστα αρχίζω πάλι μαθήματα μεθαύριο,που θα έχουν τελειώσει οι πανελλήνιες,μέχρι τις 26,κάθε μέρα... τέλειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:32 Η meetmeinmontauk: #6.153 09-06-14 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kenpachi: ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Click για ανάπτυξη... αρμονια και ντικτε (εκανα κι εγω μουσικη παλιοτερα και τα ξερω, δε σε νοιαζει αλλα ειπα να πεχταχτω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:34 Ο notis_19 έγραψε: #6.154 09-06-14 15:34 Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Πραγματικα λυπαμαι οποιον/οποια εχει να διαβαζει ολη μερα ιστορια σημερα. Την συχαινομαι τοσο που ουτε μια σελιδα δεν θα μαθαινα απεξω Απορω πως τα καταφερνετε.. Φυσικη τι λετε να πεσει 3ο ρε παιδια? Κανα στασιμο λογικα? Εχετε ακουσει τιποτα συγκεκριμενο? Click για ανάπτυξη... Αρμονικό κύμα ή στάσιμο.Μπορεί και συμβολή αλλά δεν νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:36 Η VRey έγραψε: #6.155 09-06-14 15:36 εχει κανεις θεματα ιστοριας ΟΕΦΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:39 Η Emilouko έγραψε: #6.156 09-06-14 15:39 Φυσική θα πέσει στερεό. :Ρ ( δε ξέρω τί είναι. Το ακούω όλη τη χρονια) Το μόνο που συζητάω σήμερα είναι που θα βγω αυτές τις μέρες, τί θα φορέσω στη γιορτή μου, ποιους θα καλέσω κλπ . Δεν το πιστεύω οτι αύριο θα γυρίσω σπίτι κ δε θα έχω να κανω ΤΊΠΟΤΑ! Επιτέλους ελευθερία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:40 Ο Vold έγραψε: #6.157 09-06-14 15:40 Το χειρότερο κεφάλαιο της φυσικής είναι αυτό... Μακριά μας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:43 Η novemberrain: #6.158 09-06-14 15:43 γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:45 Ο notis_19 έγραψε: #6.159 09-06-14 15:45 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Click για ανάπτυξη... Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:50 Η novemberrain: #6.160 09-06-14 15:50 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, αυτη η θεωρία στο λαιμό μου κάθεται >.> Ελπίζω να βγει η επανάληψη σε 1,5 μέρα! Btw, ξέρεις αν βγήκαν θέματα OEΦΕ για το ΑΟΘ? Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
undead2033 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο undead2033 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:31 Ο undead2033: #6.151 09-06-14 15:31 Πραγματικα λυπαμαι οποιον/οποια εχει να διαβαζει ολη μερα ιστορια σημερα. Την συχαινομαι τοσο που ουτε μια σελιδα δεν θα μαθαινα απεξω Απορω πως τα καταφερνετε.. Φυσικη τι λετε να πεσει 3ο ρε παιδια? Κανα στασιμο λογικα? Εχετε ακουσει τιποτα συγκεκριμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:32 Η methexys έγραψε: #6.152 09-06-14 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kenpachi: ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Click για ανάπτυξη... και εγώ 27-28 δίνω σχέδιο,και μάλιστα αρχίζω πάλι μαθήματα μεθαύριο,που θα έχουν τελειώσει οι πανελλήνιες,μέχρι τις 26,κάθε μέρα... τέλειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:32 Η meetmeinmontauk: #6.153 09-06-14 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kenpachi: ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Click για ανάπτυξη... αρμονια και ντικτε (εκανα κι εγω μουσικη παλιοτερα και τα ξερω, δε σε νοιαζει αλλα ειπα να πεχταχτω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:34 Ο notis_19 έγραψε: #6.154 09-06-14 15:34 Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Πραγματικα λυπαμαι οποιον/οποια εχει να διαβαζει ολη μερα ιστορια σημερα. Την συχαινομαι τοσο που ουτε μια σελιδα δεν θα μαθαινα απεξω Απορω πως τα καταφερνετε.. Φυσικη τι λετε να πεσει 3ο ρε παιδια? Κανα στασιμο λογικα? Εχετε ακουσει τιποτα συγκεκριμενο? Click για ανάπτυξη... Αρμονικό κύμα ή στάσιμο.Μπορεί και συμβολή αλλά δεν νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:36 Η VRey έγραψε: #6.155 09-06-14 15:36 εχει κανεις θεματα ιστοριας ΟΕΦΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:39 Η Emilouko έγραψε: #6.156 09-06-14 15:39 Φυσική θα πέσει στερεό. :Ρ ( δε ξέρω τί είναι. Το ακούω όλη τη χρονια) Το μόνο που συζητάω σήμερα είναι που θα βγω αυτές τις μέρες, τί θα φορέσω στη γιορτή μου, ποιους θα καλέσω κλπ . Δεν το πιστεύω οτι αύριο θα γυρίσω σπίτι κ δε θα έχω να κανω ΤΊΠΟΤΑ! Επιτέλους ελευθερία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:40 Ο Vold έγραψε: #6.157 09-06-14 15:40 Το χειρότερο κεφάλαιο της φυσικής είναι αυτό... Μακριά μας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:43 Η novemberrain: #6.158 09-06-14 15:43 γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:45 Ο notis_19 έγραψε: #6.159 09-06-14 15:45 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Click για ανάπτυξη... Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:50 Η novemberrain: #6.160 09-06-14 15:50 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, αυτη η θεωρία στο λαιμό μου κάθεται >.> Ελπίζω να βγει η επανάληψη σε 1,5 μέρα! Btw, ξέρεις αν βγήκαν θέματα OEΦΕ για το ΑΟΘ? Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πραγματικα λυπαμαι οποιον/οποια εχει να διαβαζει ολη μερα ιστορια σημερα. Την συχαινομαι τοσο που ουτε μια σελιδα δεν θα μαθαινα απεξω Απορω πως τα καταφερνετε.. Φυσικη τι λετε να πεσει 3ο ρε παιδια? Κανα στασιμο λογικα? Εχετε ακουσει τιποτα συγκεκριμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:32 Η methexys έγραψε: #6.152 09-06-14 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kenpachi: ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Click για ανάπτυξη... και εγώ 27-28 δίνω σχέδιο,και μάλιστα αρχίζω πάλι μαθήματα μεθαύριο,που θα έχουν τελειώσει οι πανελλήνιες,μέχρι τις 26,κάθε μέρα... τέλειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:32 Η meetmeinmontauk: #6.153 09-06-14 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kenpachi: ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Click για ανάπτυξη... αρμονια και ντικτε (εκανα κι εγω μουσικη παλιοτερα και τα ξερω, δε σε νοιαζει αλλα ειπα να πεχταχτω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:34 Ο notis_19 έγραψε: #6.154 09-06-14 15:34 Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Πραγματικα λυπαμαι οποιον/οποια εχει να διαβαζει ολη μερα ιστορια σημερα. Την συχαινομαι τοσο που ουτε μια σελιδα δεν θα μαθαινα απεξω Απορω πως τα καταφερνετε.. Φυσικη τι λετε να πεσει 3ο ρε παιδια? Κανα στασιμο λογικα? Εχετε ακουσει τιποτα συγκεκριμενο? Click για ανάπτυξη... Αρμονικό κύμα ή στάσιμο.Μπορεί και συμβολή αλλά δεν νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:36 Η VRey έγραψε: #6.155 09-06-14 15:36 εχει κανεις θεματα ιστοριας ΟΕΦΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:39 Η Emilouko έγραψε: #6.156 09-06-14 15:39 Φυσική θα πέσει στερεό. :Ρ ( δε ξέρω τί είναι. Το ακούω όλη τη χρονια) Το μόνο που συζητάω σήμερα είναι που θα βγω αυτές τις μέρες, τί θα φορέσω στη γιορτή μου, ποιους θα καλέσω κλπ . Δεν το πιστεύω οτι αύριο θα γυρίσω σπίτι κ δε θα έχω να κανω ΤΊΠΟΤΑ! Επιτέλους ελευθερία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:40 Ο Vold έγραψε: #6.157 09-06-14 15:40 Το χειρότερο κεφάλαιο της φυσικής είναι αυτό... Μακριά μας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:43 Η novemberrain: #6.158 09-06-14 15:43 γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:45 Ο notis_19 έγραψε: #6.159 09-06-14 15:45 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Click για ανάπτυξη... Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:50 Η novemberrain: #6.160 09-06-14 15:50 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, αυτη η θεωρία στο λαιμό μου κάθεται >.> Ελπίζω να βγει η επανάληψη σε 1,5 μέρα! Btw, ξέρεις αν βγήκαν θέματα OEΦΕ για το ΑΟΘ? Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kenpachi: ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Click για ανάπτυξη... και εγώ 27-28 δίνω σχέδιο,και μάλιστα αρχίζω πάλι μαθήματα μεθαύριο,που θα έχουν τελειώσει οι πανελλήνιες,μέχρι τις 26,κάθε μέρα... τέλειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:32 Η meetmeinmontauk: #6.153 09-06-14 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kenpachi: ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Click για ανάπτυξη... αρμονια και ντικτε (εκανα κι εγω μουσικη παλιοτερα και τα ξερω, δε σε νοιαζει αλλα ειπα να πεχταχτω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:34 Ο notis_19 έγραψε: #6.154 09-06-14 15:34 Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Πραγματικα λυπαμαι οποιον/οποια εχει να διαβαζει ολη μερα ιστορια σημερα. Την συχαινομαι τοσο που ουτε μια σελιδα δεν θα μαθαινα απεξω Απορω πως τα καταφερνετε.. Φυσικη τι λετε να πεσει 3ο ρε παιδια? Κανα στασιμο λογικα? Εχετε ακουσει τιποτα συγκεκριμενο? Click για ανάπτυξη... Αρμονικό κύμα ή στάσιμο.Μπορεί και συμβολή αλλά δεν νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:36 Η VRey έγραψε: #6.155 09-06-14 15:36 εχει κανεις θεματα ιστοριας ΟΕΦΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:39 Η Emilouko έγραψε: #6.156 09-06-14 15:39 Φυσική θα πέσει στερεό. :Ρ ( δε ξέρω τί είναι. Το ακούω όλη τη χρονια) Το μόνο που συζητάω σήμερα είναι που θα βγω αυτές τις μέρες, τί θα φορέσω στη γιορτή μου, ποιους θα καλέσω κλπ . Δεν το πιστεύω οτι αύριο θα γυρίσω σπίτι κ δε θα έχω να κανω ΤΊΠΟΤΑ! Επιτέλους ελευθερία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:40 Ο Vold έγραψε: #6.157 09-06-14 15:40 Το χειρότερο κεφάλαιο της φυσικής είναι αυτό... Μακριά μας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:43 Η novemberrain: #6.158 09-06-14 15:43 γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:45 Ο notis_19 έγραψε: #6.159 09-06-14 15:45 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Click για ανάπτυξη... Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:50 Η novemberrain: #6.160 09-06-14 15:50 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, αυτη η θεωρία στο λαιμό μου κάθεται >.> Ελπίζω να βγει η επανάληψη σε 1,5 μέρα! Btw, ξέρεις αν βγήκαν θέματα OEΦΕ για το ΑΟΘ? Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kenpachi: ένας φίλος μου δίνει 9 μαθήματα, τα 6 κανονικά + ΑΟΘ + 2 ειδικά μουσικής (αρμονία+σύνθεση ή κάτι παρόμοιο). Τον λυπάμαι που θα σέρνεται μέχρι τις 25-30 Click για ανάπτυξη... αρμονια και ντικτε (εκανα κι εγω μουσικη παλιοτερα και τα ξερω, δε σε νοιαζει αλλα ειπα να πεχταχτω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:34 Ο notis_19 έγραψε: #6.154 09-06-14 15:34 Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Πραγματικα λυπαμαι οποιον/οποια εχει να διαβαζει ολη μερα ιστορια σημερα. Την συχαινομαι τοσο που ουτε μια σελιδα δεν θα μαθαινα απεξω Απορω πως τα καταφερνετε.. Φυσικη τι λετε να πεσει 3ο ρε παιδια? Κανα στασιμο λογικα? Εχετε ακουσει τιποτα συγκεκριμενο? Click για ανάπτυξη... Αρμονικό κύμα ή στάσιμο.Μπορεί και συμβολή αλλά δεν νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:36 Η VRey έγραψε: #6.155 09-06-14 15:36 εχει κανεις θεματα ιστοριας ΟΕΦΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:39 Η Emilouko έγραψε: #6.156 09-06-14 15:39 Φυσική θα πέσει στερεό. :Ρ ( δε ξέρω τί είναι. Το ακούω όλη τη χρονια) Το μόνο που συζητάω σήμερα είναι που θα βγω αυτές τις μέρες, τί θα φορέσω στη γιορτή μου, ποιους θα καλέσω κλπ . Δεν το πιστεύω οτι αύριο θα γυρίσω σπίτι κ δε θα έχω να κανω ΤΊΠΟΤΑ! Επιτέλους ελευθερία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:40 Ο Vold έγραψε: #6.157 09-06-14 15:40 Το χειρότερο κεφάλαιο της φυσικής είναι αυτό... Μακριά μας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:43 Η novemberrain: #6.158 09-06-14 15:43 γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:45 Ο notis_19 έγραψε: #6.159 09-06-14 15:45 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Click για ανάπτυξη... Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:50 Η novemberrain: #6.160 09-06-14 15:50 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, αυτη η θεωρία στο λαιμό μου κάθεται >.> Ελπίζω να βγει η επανάληψη σε 1,5 μέρα! Btw, ξέρεις αν βγήκαν θέματα OEΦΕ για το ΑΟΘ? Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Πραγματικα λυπαμαι οποιον/οποια εχει να διαβαζει ολη μερα ιστορια σημερα. Την συχαινομαι τοσο που ουτε μια σελιδα δεν θα μαθαινα απεξω Απορω πως τα καταφερνετε.. Φυσικη τι λετε να πεσει 3ο ρε παιδια? Κανα στασιμο λογικα? Εχετε ακουσει τιποτα συγκεκριμενο? Click για ανάπτυξη... Αρμονικό κύμα ή στάσιμο.Μπορεί και συμβολή αλλά δεν νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:36 Η VRey έγραψε: #6.155 09-06-14 15:36 εχει κανεις θεματα ιστοριας ΟΕΦΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:39 Η Emilouko έγραψε: #6.156 09-06-14 15:39 Φυσική θα πέσει στερεό. :Ρ ( δε ξέρω τί είναι. Το ακούω όλη τη χρονια) Το μόνο που συζητάω σήμερα είναι που θα βγω αυτές τις μέρες, τί θα φορέσω στη γιορτή μου, ποιους θα καλέσω κλπ . Δεν το πιστεύω οτι αύριο θα γυρίσω σπίτι κ δε θα έχω να κανω ΤΊΠΟΤΑ! Επιτέλους ελευθερία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:40 Ο Vold έγραψε: #6.157 09-06-14 15:40 Το χειρότερο κεφάλαιο της φυσικής είναι αυτό... Μακριά μας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:43 Η novemberrain: #6.158 09-06-14 15:43 γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:45 Ο notis_19 έγραψε: #6.159 09-06-14 15:45 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Click για ανάπτυξη... Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:50 Η novemberrain: #6.160 09-06-14 15:50 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, αυτη η θεωρία στο λαιμό μου κάθεται >.> Ελπίζω να βγει η επανάληψη σε 1,5 μέρα! Btw, ξέρεις αν βγήκαν θέματα OEΦΕ για το ΑΟΘ? Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εχει κανεις θεματα ιστοριας ΟΕΦΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:39 Η Emilouko έγραψε: #6.156 09-06-14 15:39 Φυσική θα πέσει στερεό. :Ρ ( δε ξέρω τί είναι. Το ακούω όλη τη χρονια) Το μόνο που συζητάω σήμερα είναι που θα βγω αυτές τις μέρες, τί θα φορέσω στη γιορτή μου, ποιους θα καλέσω κλπ . Δεν το πιστεύω οτι αύριο θα γυρίσω σπίτι κ δε θα έχω να κανω ΤΊΠΟΤΑ! Επιτέλους ελευθερία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:40 Ο Vold έγραψε: #6.157 09-06-14 15:40 Το χειρότερο κεφάλαιο της φυσικής είναι αυτό... Μακριά μας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:43 Η novemberrain: #6.158 09-06-14 15:43 γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:45 Ο notis_19 έγραψε: #6.159 09-06-14 15:45 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Click για ανάπτυξη... Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:50 Η novemberrain: #6.160 09-06-14 15:50 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, αυτη η θεωρία στο λαιμό μου κάθεται >.> Ελπίζω να βγει η επανάληψη σε 1,5 μέρα! Btw, ξέρεις αν βγήκαν θέματα OEΦΕ για το ΑΟΘ? Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φυσική θα πέσει στερεό. :Ρ ( δε ξέρω τί είναι. Το ακούω όλη τη χρονια) Το μόνο που συζητάω σήμερα είναι που θα βγω αυτές τις μέρες, τί θα φορέσω στη γιορτή μου, ποιους θα καλέσω κλπ . Δεν το πιστεύω οτι αύριο θα γυρίσω σπίτι κ δε θα έχω να κανω ΤΊΠΟΤΑ! Επιτέλους ελευθερία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:40 Ο Vold έγραψε: #6.157 09-06-14 15:40 Το χειρότερο κεφάλαιο της φυσικής είναι αυτό... Μακριά μας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:43 Η novemberrain: #6.158 09-06-14 15:43 γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:45 Ο notis_19 έγραψε: #6.159 09-06-14 15:45 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Click για ανάπτυξη... Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:50 Η novemberrain: #6.160 09-06-14 15:50 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, αυτη η θεωρία στο λαιμό μου κάθεται >.> Ελπίζω να βγει η επανάληψη σε 1,5 μέρα! Btw, ξέρεις αν βγήκαν θέματα OEΦΕ για το ΑΟΘ? Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το χειρότερο κεφάλαιο της φυσικής είναι αυτό... Μακριά μας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:43 Η novemberrain: #6.158 09-06-14 15:43 γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:45 Ο notis_19 έγραψε: #6.159 09-06-14 15:45 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Click για ανάπτυξη... Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:50 Η novemberrain: #6.160 09-06-14 15:50 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, αυτη η θεωρία στο λαιμό μου κάθεται >.> Ελπίζω να βγει η επανάληψη σε 1,5 μέρα! Btw, ξέρεις αν βγήκαν θέματα OEΦΕ για το ΑΟΘ? Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:45 Ο notis_19 έγραψε: #6.159 09-06-14 15:45 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Click για ανάπτυξη... Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:50 Η novemberrain: #6.160 09-06-14 15:50 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, αυτη η θεωρία στο λαιμό μου κάθεται >.> Ελπίζω να βγει η επανάληψη σε 1,5 μέρα! Btw, ξέρεις αν βγήκαν θέματα OEΦΕ για το ΑΟΘ? Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: γιατί πήρα ΑΟΘ θεέ μου? γιατί?!?!?!?! χD σας ζηλεύω πάρα πολύ, καθαρματάκια, που αύριο τέτοια ώρα θα αράζετε! Click για ανάπτυξη... Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:50 Η novemberrain: #6.160 09-06-14 15:50 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, αυτη η θεωρία στο λαιμό μου κάθεται >.> Ελπίζω να βγει η επανάληψη σε 1,5 μέρα! Btw, ξέρεις αν βγήκαν θέματα OEΦΕ για το ΑΟΘ? Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, αυτη η θεωρία στο λαιμό μου κάθεται >.> Ελπίζω να βγει η επανάληψη σε 1,5 μέρα! Btw, ξέρεις αν βγήκαν θέματα OEΦΕ για το ΑΟΘ? Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.