afro5 Νεοφερμένο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 18:37 Η afro5 έγραψε: #5.841 05-06-14 18:37 Ρε παιδιά δεν είναι τεράστια η θεωρία αεππ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 18:40 Ο DumeNuke έγραψε: #5.842 05-06-14 18:40 @ gersi και Νίκο: ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 18:50 Η KeepDreaming!: #5.843 05-06-14 18:50 Αρχική Δημοσίευση από afro5: Ρε παιδιά δεν είναι τεράστια η θεωρία αεππ? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έτσι πίστευα αλλά σήμερα που την ξαναδιάβασα δεν μου φάνηκε τόσο βουνό!Ότι λέει βλακείες λέει..Τι να γίνει όμως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 18:59 Η Emilouko έγραψε: #5.844 05-06-14 18:59 Βαριέμαι να διαβάσω Λατινικά... Όσο σκέφτομαι κι οτι έρχεται Ιστορία δε μπορώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:05 Η BLS έγραψε: #5.845 05-06-14 19:05 Αρχική Δημοσίευση από artemis1996: Άσχετο... Βιολογικό περνάς και από δεύτερο και από τρίτο πεδίο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ναι!!! Click για ανάπτυξη... εμμ αλλά αν στο 2ο δεν την πιάνεις με τα μόρια σου και την πιάνεις στο 3ο..αρκεί να έχεις δηλώσει το 3ο πεδίο και περνάς εε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:08 Ο Hephaestus: #5.846 05-06-14 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Βαριέμαι να διαβάσω Λατινικά... Όσο σκέφτομαι κι οτι έρχεται Ιστορία δε μπορώ! Click για ανάπτυξη... Στην ιδια κατασταση ειμαι...και εχω αλλα εφτα κειμενα στα λατινικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:09 Ο Filippos14: #5.847 05-06-14 19:09 Τωρα αρχιζω την θεωρια αεππ,δωστε κουραγιο και πειτε οτι οτι δεν προλαβαινω με καμια κυβερνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sein1 Νεοφερμένο μέλος Ο sein1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:10 Ο sein1 έγραψε: #5.848 05-06-14 19:10 Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. forsak3n Νεοφερμένο μέλος Ο forsak3n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:12 Ο forsak3n έγραψε: #5.849 05-06-14 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Τωρα αρχιζω την θεωρια αεππ,δωστε κουραγιο και πειτε οτι οτι δεν προλαβαινω με καμια κυβερνηση. Click για ανάπτυξη... Και γω τωρα θα ξεκινισω..αραξε.. βγαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Η Emilouko έγραψε: #5.850 05-06-14 19:17 Αρχική Δημοσίευση από sein1: Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα. Δε νομίζω. Κ γω έγραψα βλακείες του τύπου " περιμενω να έρθει η δυνατή ωρα αποχώρησης και βαριέμαι" Πρόχειρο ειναι. Σιγά . Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Στην ιδια κατασταση ειμαι...και εχω αλλα εφτα κειμενα στα λατινικα Click για ανάπτυξη... Εγώ τα τελείωσα. Συντακτικό - Γραμματική κανω αλλά δεν παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Η buffon85 έγραψε: #5.851 05-06-14 19:19 τραγικη η κατασταση με τα λατινικα. εκει που υπολογιζα να ειναι το καλυτερο μου παω για πατο. Αρχική Δημοσίευση από sein1: Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω πως θα ασχοληθει κανεις να κοιταξει το προχειρο καν. εδω θα ζουν απαλευτες στιγμες με το κανονικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Ο Hephaestus: #5.852 05-06-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχαχα. Δε νομίζω. Κ γω έγραψα βλακείες του τύπου " περιμενω να έρθει η δυνατή ωρα αποχώρησης και βαριέμαι" Πρόχειρο ειναι. Σιγά . Εγώ τα τελείωσα. Συντακτικό - Γραμματική κανω αλλά δεν παλεύεται. Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:25 Ο Houdini33: #5.853 05-06-14 19:25 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τραγικη η κατασταση με τα λατινικα. εκει που υπολογιζα να ειναι το καλυτερο μου παω για πατο. Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε κορίτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:29 Η buffon85 έγραψε: #5.854 05-06-14 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Γιατί βρε κορίτσι; Click για ανάπτυξη... γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:30 Η Emilouko έγραψε: #5.855 05-06-14 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Click για ανάπτυξη... Μακάρι. Να είναι normal. Οχι ακρότητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Ο Houdini33: #5.856 05-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:36 Η buffon85 έγραψε: #5.857 05-06-14 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Click για ανάπτυξη... μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:37 Ο Hephaestus: #5.858 05-06-14 19:37 Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:40 Ο Houdini33: #5.859 05-06-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Click για ανάπτυξη... Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Ο Hephaestus: #5.860 05-06-14 19:47 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Ριξε μια ματια στις αντωνυμιες στα παραθετικα και στα ρηματα fero fio eo nolo volo malo capio Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Click για ανάπτυξη... Τι εχεις περασει, αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά δεν είναι τεράστια η θεωρία αεππ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 18:40 Ο DumeNuke έγραψε: #5.842 05-06-14 18:40 @ gersi και Νίκο: ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 18:50 Η KeepDreaming!: #5.843 05-06-14 18:50 Αρχική Δημοσίευση από afro5: Ρε παιδιά δεν είναι τεράστια η θεωρία αεππ? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έτσι πίστευα αλλά σήμερα που την ξαναδιάβασα δεν μου φάνηκε τόσο βουνό!Ότι λέει βλακείες λέει..Τι να γίνει όμως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 18:59 Η Emilouko έγραψε: #5.844 05-06-14 18:59 Βαριέμαι να διαβάσω Λατινικά... Όσο σκέφτομαι κι οτι έρχεται Ιστορία δε μπορώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:05 Η BLS έγραψε: #5.845 05-06-14 19:05 Αρχική Δημοσίευση από artemis1996: Άσχετο... Βιολογικό περνάς και από δεύτερο και από τρίτο πεδίο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ναι!!! Click για ανάπτυξη... εμμ αλλά αν στο 2ο δεν την πιάνεις με τα μόρια σου και την πιάνεις στο 3ο..αρκεί να έχεις δηλώσει το 3ο πεδίο και περνάς εε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:08 Ο Hephaestus: #5.846 05-06-14 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Βαριέμαι να διαβάσω Λατινικά... Όσο σκέφτομαι κι οτι έρχεται Ιστορία δε μπορώ! Click για ανάπτυξη... Στην ιδια κατασταση ειμαι...και εχω αλλα εφτα κειμενα στα λατινικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:09 Ο Filippos14: #5.847 05-06-14 19:09 Τωρα αρχιζω την θεωρια αεππ,δωστε κουραγιο και πειτε οτι οτι δεν προλαβαινω με καμια κυβερνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sein1 Νεοφερμένο μέλος Ο sein1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:10 Ο sein1 έγραψε: #5.848 05-06-14 19:10 Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. forsak3n Νεοφερμένο μέλος Ο forsak3n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:12 Ο forsak3n έγραψε: #5.849 05-06-14 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Τωρα αρχιζω την θεωρια αεππ,δωστε κουραγιο και πειτε οτι οτι δεν προλαβαινω με καμια κυβερνηση. Click για ανάπτυξη... Και γω τωρα θα ξεκινισω..αραξε.. βγαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Η Emilouko έγραψε: #5.850 05-06-14 19:17 Αρχική Δημοσίευση από sein1: Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα. Δε νομίζω. Κ γω έγραψα βλακείες του τύπου " περιμενω να έρθει η δυνατή ωρα αποχώρησης και βαριέμαι" Πρόχειρο ειναι. Σιγά . Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Στην ιδια κατασταση ειμαι...και εχω αλλα εφτα κειμενα στα λατινικα Click για ανάπτυξη... Εγώ τα τελείωσα. Συντακτικό - Γραμματική κανω αλλά δεν παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Η buffon85 έγραψε: #5.851 05-06-14 19:19 τραγικη η κατασταση με τα λατινικα. εκει που υπολογιζα να ειναι το καλυτερο μου παω για πατο. Αρχική Δημοσίευση από sein1: Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω πως θα ασχοληθει κανεις να κοιταξει το προχειρο καν. εδω θα ζουν απαλευτες στιγμες με το κανονικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Ο Hephaestus: #5.852 05-06-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχαχα. Δε νομίζω. Κ γω έγραψα βλακείες του τύπου " περιμενω να έρθει η δυνατή ωρα αποχώρησης και βαριέμαι" Πρόχειρο ειναι. Σιγά . Εγώ τα τελείωσα. Συντακτικό - Γραμματική κανω αλλά δεν παλεύεται. Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:25 Ο Houdini33: #5.853 05-06-14 19:25 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τραγικη η κατασταση με τα λατινικα. εκει που υπολογιζα να ειναι το καλυτερο μου παω για πατο. Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε κορίτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:29 Η buffon85 έγραψε: #5.854 05-06-14 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Γιατί βρε κορίτσι; Click για ανάπτυξη... γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:30 Η Emilouko έγραψε: #5.855 05-06-14 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Click για ανάπτυξη... Μακάρι. Να είναι normal. Οχι ακρότητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Ο Houdini33: #5.856 05-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:36 Η buffon85 έγραψε: #5.857 05-06-14 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Click για ανάπτυξη... μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:37 Ο Hephaestus: #5.858 05-06-14 19:37 Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:40 Ο Houdini33: #5.859 05-06-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Click για ανάπτυξη... Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Ο Hephaestus: #5.860 05-06-14 19:47 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Ριξε μια ματια στις αντωνυμιες στα παραθετικα και στα ρηματα fero fio eo nolo volo malo capio Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Click για ανάπτυξη... Τι εχεις περασει, αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@ gersi και Νίκο: ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 18:50 Η KeepDreaming!: #5.843 05-06-14 18:50 Αρχική Δημοσίευση από afro5: Ρε παιδιά δεν είναι τεράστια η θεωρία αεππ? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έτσι πίστευα αλλά σήμερα που την ξαναδιάβασα δεν μου φάνηκε τόσο βουνό!Ότι λέει βλακείες λέει..Τι να γίνει όμως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 18:59 Η Emilouko έγραψε: #5.844 05-06-14 18:59 Βαριέμαι να διαβάσω Λατινικά... Όσο σκέφτομαι κι οτι έρχεται Ιστορία δε μπορώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:05 Η BLS έγραψε: #5.845 05-06-14 19:05 Αρχική Δημοσίευση από artemis1996: Άσχετο... Βιολογικό περνάς και από δεύτερο και από τρίτο πεδίο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ναι!!! Click για ανάπτυξη... εμμ αλλά αν στο 2ο δεν την πιάνεις με τα μόρια σου και την πιάνεις στο 3ο..αρκεί να έχεις δηλώσει το 3ο πεδίο και περνάς εε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:08 Ο Hephaestus: #5.846 05-06-14 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Βαριέμαι να διαβάσω Λατινικά... Όσο σκέφτομαι κι οτι έρχεται Ιστορία δε μπορώ! Click για ανάπτυξη... Στην ιδια κατασταση ειμαι...και εχω αλλα εφτα κειμενα στα λατινικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:09 Ο Filippos14: #5.847 05-06-14 19:09 Τωρα αρχιζω την θεωρια αεππ,δωστε κουραγιο και πειτε οτι οτι δεν προλαβαινω με καμια κυβερνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sein1 Νεοφερμένο μέλος Ο sein1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:10 Ο sein1 έγραψε: #5.848 05-06-14 19:10 Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. forsak3n Νεοφερμένο μέλος Ο forsak3n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:12 Ο forsak3n έγραψε: #5.849 05-06-14 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Τωρα αρχιζω την θεωρια αεππ,δωστε κουραγιο και πειτε οτι οτι δεν προλαβαινω με καμια κυβερνηση. Click για ανάπτυξη... Και γω τωρα θα ξεκινισω..αραξε.. βγαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Η Emilouko έγραψε: #5.850 05-06-14 19:17 Αρχική Δημοσίευση από sein1: Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα. Δε νομίζω. Κ γω έγραψα βλακείες του τύπου " περιμενω να έρθει η δυνατή ωρα αποχώρησης και βαριέμαι" Πρόχειρο ειναι. Σιγά . Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Στην ιδια κατασταση ειμαι...και εχω αλλα εφτα κειμενα στα λατινικα Click για ανάπτυξη... Εγώ τα τελείωσα. Συντακτικό - Γραμματική κανω αλλά δεν παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Η buffon85 έγραψε: #5.851 05-06-14 19:19 τραγικη η κατασταση με τα λατινικα. εκει που υπολογιζα να ειναι το καλυτερο μου παω για πατο. Αρχική Δημοσίευση από sein1: Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω πως θα ασχοληθει κανεις να κοιταξει το προχειρο καν. εδω θα ζουν απαλευτες στιγμες με το κανονικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Ο Hephaestus: #5.852 05-06-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχαχα. Δε νομίζω. Κ γω έγραψα βλακείες του τύπου " περιμενω να έρθει η δυνατή ωρα αποχώρησης και βαριέμαι" Πρόχειρο ειναι. Σιγά . Εγώ τα τελείωσα. Συντακτικό - Γραμματική κανω αλλά δεν παλεύεται. Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:25 Ο Houdini33: #5.853 05-06-14 19:25 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τραγικη η κατασταση με τα λατινικα. εκει που υπολογιζα να ειναι το καλυτερο μου παω για πατο. Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε κορίτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:29 Η buffon85 έγραψε: #5.854 05-06-14 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Γιατί βρε κορίτσι; Click για ανάπτυξη... γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:30 Η Emilouko έγραψε: #5.855 05-06-14 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Click για ανάπτυξη... Μακάρι. Να είναι normal. Οχι ακρότητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Ο Houdini33: #5.856 05-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:36 Η buffon85 έγραψε: #5.857 05-06-14 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Click για ανάπτυξη... μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:37 Ο Hephaestus: #5.858 05-06-14 19:37 Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:40 Ο Houdini33: #5.859 05-06-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Click για ανάπτυξη... Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Ο Hephaestus: #5.860 05-06-14 19:47 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Ριξε μια ματια στις αντωνυμιες στα παραθετικα και στα ρηματα fero fio eo nolo volo malo capio Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Click για ανάπτυξη... Τι εχεις περασει, αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από afro5: Ρε παιδιά δεν είναι τεράστια η θεωρία αεππ? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έτσι πίστευα αλλά σήμερα που την ξαναδιάβασα δεν μου φάνηκε τόσο βουνό!Ότι λέει βλακείες λέει..Τι να γίνει όμως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 18:59 Η Emilouko έγραψε: #5.844 05-06-14 18:59 Βαριέμαι να διαβάσω Λατινικά... Όσο σκέφτομαι κι οτι έρχεται Ιστορία δε μπορώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:05 Η BLS έγραψε: #5.845 05-06-14 19:05 Αρχική Δημοσίευση από artemis1996: Άσχετο... Βιολογικό περνάς και από δεύτερο και από τρίτο πεδίο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ναι!!! Click για ανάπτυξη... εμμ αλλά αν στο 2ο δεν την πιάνεις με τα μόρια σου και την πιάνεις στο 3ο..αρκεί να έχεις δηλώσει το 3ο πεδίο και περνάς εε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:08 Ο Hephaestus: #5.846 05-06-14 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Βαριέμαι να διαβάσω Λατινικά... Όσο σκέφτομαι κι οτι έρχεται Ιστορία δε μπορώ! Click για ανάπτυξη... Στην ιδια κατασταση ειμαι...και εχω αλλα εφτα κειμενα στα λατινικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:09 Ο Filippos14: #5.847 05-06-14 19:09 Τωρα αρχιζω την θεωρια αεππ,δωστε κουραγιο και πειτε οτι οτι δεν προλαβαινω με καμια κυβερνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sein1 Νεοφερμένο μέλος Ο sein1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:10 Ο sein1 έγραψε: #5.848 05-06-14 19:10 Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. forsak3n Νεοφερμένο μέλος Ο forsak3n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:12 Ο forsak3n έγραψε: #5.849 05-06-14 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Τωρα αρχιζω την θεωρια αεππ,δωστε κουραγιο και πειτε οτι οτι δεν προλαβαινω με καμια κυβερνηση. Click για ανάπτυξη... Και γω τωρα θα ξεκινισω..αραξε.. βγαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Η Emilouko έγραψε: #5.850 05-06-14 19:17 Αρχική Δημοσίευση από sein1: Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα. Δε νομίζω. Κ γω έγραψα βλακείες του τύπου " περιμενω να έρθει η δυνατή ωρα αποχώρησης και βαριέμαι" Πρόχειρο ειναι. Σιγά . Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Στην ιδια κατασταση ειμαι...και εχω αλλα εφτα κειμενα στα λατινικα Click για ανάπτυξη... Εγώ τα τελείωσα. Συντακτικό - Γραμματική κανω αλλά δεν παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Η buffon85 έγραψε: #5.851 05-06-14 19:19 τραγικη η κατασταση με τα λατινικα. εκει που υπολογιζα να ειναι το καλυτερο μου παω για πατο. Αρχική Δημοσίευση από sein1: Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω πως θα ασχοληθει κανεις να κοιταξει το προχειρο καν. εδω θα ζουν απαλευτες στιγμες με το κανονικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Ο Hephaestus: #5.852 05-06-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχαχα. Δε νομίζω. Κ γω έγραψα βλακείες του τύπου " περιμενω να έρθει η δυνατή ωρα αποχώρησης και βαριέμαι" Πρόχειρο ειναι. Σιγά . Εγώ τα τελείωσα. Συντακτικό - Γραμματική κανω αλλά δεν παλεύεται. Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:25 Ο Houdini33: #5.853 05-06-14 19:25 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τραγικη η κατασταση με τα λατινικα. εκει που υπολογιζα να ειναι το καλυτερο μου παω για πατο. Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε κορίτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:29 Η buffon85 έγραψε: #5.854 05-06-14 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Γιατί βρε κορίτσι; Click για ανάπτυξη... γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:30 Η Emilouko έγραψε: #5.855 05-06-14 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Click για ανάπτυξη... Μακάρι. Να είναι normal. Οχι ακρότητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Ο Houdini33: #5.856 05-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:36 Η buffon85 έγραψε: #5.857 05-06-14 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Click για ανάπτυξη... μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:37 Ο Hephaestus: #5.858 05-06-14 19:37 Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:40 Ο Houdini33: #5.859 05-06-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Click για ανάπτυξη... Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Ο Hephaestus: #5.860 05-06-14 19:47 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Ριξε μια ματια στις αντωνυμιες στα παραθετικα και στα ρηματα fero fio eo nolo volo malo capio Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Click για ανάπτυξη... Τι εχεις περασει, αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βαριέμαι να διαβάσω Λατινικά... Όσο σκέφτομαι κι οτι έρχεται Ιστορία δε μπορώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:05 Η BLS έγραψε: #5.845 05-06-14 19:05 Αρχική Δημοσίευση από artemis1996: Άσχετο... Βιολογικό περνάς και από δεύτερο και από τρίτο πεδίο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ναι!!! Click για ανάπτυξη... εμμ αλλά αν στο 2ο δεν την πιάνεις με τα μόρια σου και την πιάνεις στο 3ο..αρκεί να έχεις δηλώσει το 3ο πεδίο και περνάς εε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:08 Ο Hephaestus: #5.846 05-06-14 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Βαριέμαι να διαβάσω Λατινικά... Όσο σκέφτομαι κι οτι έρχεται Ιστορία δε μπορώ! Click για ανάπτυξη... Στην ιδια κατασταση ειμαι...και εχω αλλα εφτα κειμενα στα λατινικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:09 Ο Filippos14: #5.847 05-06-14 19:09 Τωρα αρχιζω την θεωρια αεππ,δωστε κουραγιο και πειτε οτι οτι δεν προλαβαινω με καμια κυβερνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sein1 Νεοφερμένο μέλος Ο sein1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:10 Ο sein1 έγραψε: #5.848 05-06-14 19:10 Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. forsak3n Νεοφερμένο μέλος Ο forsak3n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:12 Ο forsak3n έγραψε: #5.849 05-06-14 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Τωρα αρχιζω την θεωρια αεππ,δωστε κουραγιο και πειτε οτι οτι δεν προλαβαινω με καμια κυβερνηση. Click για ανάπτυξη... Και γω τωρα θα ξεκινισω..αραξε.. βγαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Η Emilouko έγραψε: #5.850 05-06-14 19:17 Αρχική Δημοσίευση από sein1: Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα. Δε νομίζω. Κ γω έγραψα βλακείες του τύπου " περιμενω να έρθει η δυνατή ωρα αποχώρησης και βαριέμαι" Πρόχειρο ειναι. Σιγά . Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Στην ιδια κατασταση ειμαι...και εχω αλλα εφτα κειμενα στα λατινικα Click για ανάπτυξη... Εγώ τα τελείωσα. Συντακτικό - Γραμματική κανω αλλά δεν παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Η buffon85 έγραψε: #5.851 05-06-14 19:19 τραγικη η κατασταση με τα λατινικα. εκει που υπολογιζα να ειναι το καλυτερο μου παω για πατο. Αρχική Δημοσίευση από sein1: Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω πως θα ασχοληθει κανεις να κοιταξει το προχειρο καν. εδω θα ζουν απαλευτες στιγμες με το κανονικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Ο Hephaestus: #5.852 05-06-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχαχα. Δε νομίζω. Κ γω έγραψα βλακείες του τύπου " περιμενω να έρθει η δυνατή ωρα αποχώρησης και βαριέμαι" Πρόχειρο ειναι. Σιγά . Εγώ τα τελείωσα. Συντακτικό - Γραμματική κανω αλλά δεν παλεύεται. Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:25 Ο Houdini33: #5.853 05-06-14 19:25 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τραγικη η κατασταση με τα λατινικα. εκει που υπολογιζα να ειναι το καλυτερο μου παω για πατο. Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε κορίτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:29 Η buffon85 έγραψε: #5.854 05-06-14 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Γιατί βρε κορίτσι; Click για ανάπτυξη... γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:30 Η Emilouko έγραψε: #5.855 05-06-14 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Click για ανάπτυξη... Μακάρι. Να είναι normal. Οχι ακρότητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Ο Houdini33: #5.856 05-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:36 Η buffon85 έγραψε: #5.857 05-06-14 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Click για ανάπτυξη... μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:37 Ο Hephaestus: #5.858 05-06-14 19:37 Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:40 Ο Houdini33: #5.859 05-06-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Click για ανάπτυξη... Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Ο Hephaestus: #5.860 05-06-14 19:47 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Ριξε μια ματια στις αντωνυμιες στα παραθετικα και στα ρηματα fero fio eo nolo volo malo capio Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Click για ανάπτυξη... Τι εχεις περασει, αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από artemis1996: Άσχετο... Βιολογικό περνάς και από δεύτερο και από τρίτο πεδίο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ναι!!! Click για ανάπτυξη... εμμ αλλά αν στο 2ο δεν την πιάνεις με τα μόρια σου και την πιάνεις στο 3ο..αρκεί να έχεις δηλώσει το 3ο πεδίο και περνάς εε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:08 Ο Hephaestus: #5.846 05-06-14 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Βαριέμαι να διαβάσω Λατινικά... Όσο σκέφτομαι κι οτι έρχεται Ιστορία δε μπορώ! Click για ανάπτυξη... Στην ιδια κατασταση ειμαι...και εχω αλλα εφτα κειμενα στα λατινικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:09 Ο Filippos14: #5.847 05-06-14 19:09 Τωρα αρχιζω την θεωρια αεππ,δωστε κουραγιο και πειτε οτι οτι δεν προλαβαινω με καμια κυβερνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sein1 Νεοφερμένο μέλος Ο sein1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:10 Ο sein1 έγραψε: #5.848 05-06-14 19:10 Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. forsak3n Νεοφερμένο μέλος Ο forsak3n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:12 Ο forsak3n έγραψε: #5.849 05-06-14 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Τωρα αρχιζω την θεωρια αεππ,δωστε κουραγιο και πειτε οτι οτι δεν προλαβαινω με καμια κυβερνηση. Click για ανάπτυξη... Και γω τωρα θα ξεκινισω..αραξε.. βγαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Η Emilouko έγραψε: #5.850 05-06-14 19:17 Αρχική Δημοσίευση από sein1: Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα. Δε νομίζω. Κ γω έγραψα βλακείες του τύπου " περιμενω να έρθει η δυνατή ωρα αποχώρησης και βαριέμαι" Πρόχειρο ειναι. Σιγά . Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Στην ιδια κατασταση ειμαι...και εχω αλλα εφτα κειμενα στα λατινικα Click για ανάπτυξη... Εγώ τα τελείωσα. Συντακτικό - Γραμματική κανω αλλά δεν παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Η buffon85 έγραψε: #5.851 05-06-14 19:19 τραγικη η κατασταση με τα λατινικα. εκει που υπολογιζα να ειναι το καλυτερο μου παω για πατο. Αρχική Δημοσίευση από sein1: Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω πως θα ασχοληθει κανεις να κοιταξει το προχειρο καν. εδω θα ζουν απαλευτες στιγμες με το κανονικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Ο Hephaestus: #5.852 05-06-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχαχα. Δε νομίζω. Κ γω έγραψα βλακείες του τύπου " περιμενω να έρθει η δυνατή ωρα αποχώρησης και βαριέμαι" Πρόχειρο ειναι. Σιγά . Εγώ τα τελείωσα. Συντακτικό - Γραμματική κανω αλλά δεν παλεύεται. Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:25 Ο Houdini33: #5.853 05-06-14 19:25 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τραγικη η κατασταση με τα λατινικα. εκει που υπολογιζα να ειναι το καλυτερο μου παω για πατο. Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε κορίτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:29 Η buffon85 έγραψε: #5.854 05-06-14 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Γιατί βρε κορίτσι; Click για ανάπτυξη... γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:30 Η Emilouko έγραψε: #5.855 05-06-14 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Click για ανάπτυξη... Μακάρι. Να είναι normal. Οχι ακρότητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Ο Houdini33: #5.856 05-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:36 Η buffon85 έγραψε: #5.857 05-06-14 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Click για ανάπτυξη... μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:37 Ο Hephaestus: #5.858 05-06-14 19:37 Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:40 Ο Houdini33: #5.859 05-06-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Click για ανάπτυξη... Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Ο Hephaestus: #5.860 05-06-14 19:47 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Ριξε μια ματια στις αντωνυμιες στα παραθετικα και στα ρηματα fero fio eo nolo volo malo capio Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Click για ανάπτυξη... Τι εχεις περασει, αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Βαριέμαι να διαβάσω Λατινικά... Όσο σκέφτομαι κι οτι έρχεται Ιστορία δε μπορώ! Click για ανάπτυξη... Στην ιδια κατασταση ειμαι...και εχω αλλα εφτα κειμενα στα λατινικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:09 Ο Filippos14: #5.847 05-06-14 19:09 Τωρα αρχιζω την θεωρια αεππ,δωστε κουραγιο και πειτε οτι οτι δεν προλαβαινω με καμια κυβερνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sein1 Νεοφερμένο μέλος Ο sein1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:10 Ο sein1 έγραψε: #5.848 05-06-14 19:10 Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. forsak3n Νεοφερμένο μέλος Ο forsak3n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:12 Ο forsak3n έγραψε: #5.849 05-06-14 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Τωρα αρχιζω την θεωρια αεππ,δωστε κουραγιο και πειτε οτι οτι δεν προλαβαινω με καμια κυβερνηση. Click για ανάπτυξη... Και γω τωρα θα ξεκινισω..αραξε.. βγαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Η Emilouko έγραψε: #5.850 05-06-14 19:17 Αρχική Δημοσίευση από sein1: Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα. Δε νομίζω. Κ γω έγραψα βλακείες του τύπου " περιμενω να έρθει η δυνατή ωρα αποχώρησης και βαριέμαι" Πρόχειρο ειναι. Σιγά . Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Στην ιδια κατασταση ειμαι...και εχω αλλα εφτα κειμενα στα λατινικα Click για ανάπτυξη... Εγώ τα τελείωσα. Συντακτικό - Γραμματική κανω αλλά δεν παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Η buffon85 έγραψε: #5.851 05-06-14 19:19 τραγικη η κατασταση με τα λατινικα. εκει που υπολογιζα να ειναι το καλυτερο μου παω για πατο. Αρχική Δημοσίευση από sein1: Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω πως θα ασχοληθει κανεις να κοιταξει το προχειρο καν. εδω θα ζουν απαλευτες στιγμες με το κανονικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Ο Hephaestus: #5.852 05-06-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχαχα. Δε νομίζω. Κ γω έγραψα βλακείες του τύπου " περιμενω να έρθει η δυνατή ωρα αποχώρησης και βαριέμαι" Πρόχειρο ειναι. Σιγά . Εγώ τα τελείωσα. Συντακτικό - Γραμματική κανω αλλά δεν παλεύεται. Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:25 Ο Houdini33: #5.853 05-06-14 19:25 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τραγικη η κατασταση με τα λατινικα. εκει που υπολογιζα να ειναι το καλυτερο μου παω για πατο. Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε κορίτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:29 Η buffon85 έγραψε: #5.854 05-06-14 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Γιατί βρε κορίτσι; Click για ανάπτυξη... γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:30 Η Emilouko έγραψε: #5.855 05-06-14 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Click για ανάπτυξη... Μακάρι. Να είναι normal. Οχι ακρότητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Ο Houdini33: #5.856 05-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:36 Η buffon85 έγραψε: #5.857 05-06-14 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Click για ανάπτυξη... μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:37 Ο Hephaestus: #5.858 05-06-14 19:37 Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:40 Ο Houdini33: #5.859 05-06-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Click για ανάπτυξη... Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Ο Hephaestus: #5.860 05-06-14 19:47 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Ριξε μια ματια στις αντωνυμιες στα παραθετικα και στα ρηματα fero fio eo nolo volo malo capio Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Click για ανάπτυξη... Τι εχεις περασει, αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τωρα αρχιζω την θεωρια αεππ,δωστε κουραγιο και πειτε οτι οτι δεν προλαβαινω με καμια κυβερνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sein1 Νεοφερμένο μέλος Ο sein1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:10 Ο sein1 έγραψε: #5.848 05-06-14 19:10 Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. forsak3n Νεοφερμένο μέλος Ο forsak3n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:12 Ο forsak3n έγραψε: #5.849 05-06-14 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Τωρα αρχιζω την θεωρια αεππ,δωστε κουραγιο και πειτε οτι οτι δεν προλαβαινω με καμια κυβερνηση. Click για ανάπτυξη... Και γω τωρα θα ξεκινισω..αραξε.. βγαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Η Emilouko έγραψε: #5.850 05-06-14 19:17 Αρχική Δημοσίευση από sein1: Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα. Δε νομίζω. Κ γω έγραψα βλακείες του τύπου " περιμενω να έρθει η δυνατή ωρα αποχώρησης και βαριέμαι" Πρόχειρο ειναι. Σιγά . Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Στην ιδια κατασταση ειμαι...και εχω αλλα εφτα κειμενα στα λατινικα Click για ανάπτυξη... Εγώ τα τελείωσα. Συντακτικό - Γραμματική κανω αλλά δεν παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Η buffon85 έγραψε: #5.851 05-06-14 19:19 τραγικη η κατασταση με τα λατινικα. εκει που υπολογιζα να ειναι το καλυτερο μου παω για πατο. Αρχική Δημοσίευση από sein1: Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω πως θα ασχοληθει κανεις να κοιταξει το προχειρο καν. εδω θα ζουν απαλευτες στιγμες με το κανονικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Ο Hephaestus: #5.852 05-06-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχαχα. Δε νομίζω. Κ γω έγραψα βλακείες του τύπου " περιμενω να έρθει η δυνατή ωρα αποχώρησης και βαριέμαι" Πρόχειρο ειναι. Σιγά . Εγώ τα τελείωσα. Συντακτικό - Γραμματική κανω αλλά δεν παλεύεται. Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:25 Ο Houdini33: #5.853 05-06-14 19:25 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τραγικη η κατασταση με τα λατινικα. εκει που υπολογιζα να ειναι το καλυτερο μου παω για πατο. Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε κορίτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:29 Η buffon85 έγραψε: #5.854 05-06-14 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Γιατί βρε κορίτσι; Click για ανάπτυξη... γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:30 Η Emilouko έγραψε: #5.855 05-06-14 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Click για ανάπτυξη... Μακάρι. Να είναι normal. Οχι ακρότητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Ο Houdini33: #5.856 05-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:36 Η buffon85 έγραψε: #5.857 05-06-14 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Click για ανάπτυξη... μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:37 Ο Hephaestus: #5.858 05-06-14 19:37 Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:40 Ο Houdini33: #5.859 05-06-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Click για ανάπτυξη... Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Ο Hephaestus: #5.860 05-06-14 19:47 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Ριξε μια ματια στις αντωνυμιες στα παραθετικα και στα ρηματα fero fio eo nolo volo malo capio Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Click για ανάπτυξη... Τι εχεις περασει, αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
forsak3n Νεοφερμένο μέλος Ο forsak3n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:12 Ο forsak3n έγραψε: #5.849 05-06-14 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Τωρα αρχιζω την θεωρια αεππ,δωστε κουραγιο και πειτε οτι οτι δεν προλαβαινω με καμια κυβερνηση. Click για ανάπτυξη... Και γω τωρα θα ξεκινισω..αραξε.. βγαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Η Emilouko έγραψε: #5.850 05-06-14 19:17 Αρχική Δημοσίευση από sein1: Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα. Δε νομίζω. Κ γω έγραψα βλακείες του τύπου " περιμενω να έρθει η δυνατή ωρα αποχώρησης και βαριέμαι" Πρόχειρο ειναι. Σιγά . Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Στην ιδια κατασταση ειμαι...και εχω αλλα εφτα κειμενα στα λατινικα Click για ανάπτυξη... Εγώ τα τελείωσα. Συντακτικό - Γραμματική κανω αλλά δεν παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Η buffon85 έγραψε: #5.851 05-06-14 19:19 τραγικη η κατασταση με τα λατινικα. εκει που υπολογιζα να ειναι το καλυτερο μου παω για πατο. Αρχική Δημοσίευση από sein1: Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω πως θα ασχοληθει κανεις να κοιταξει το προχειρο καν. εδω θα ζουν απαλευτες στιγμες με το κανονικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Ο Hephaestus: #5.852 05-06-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχαχα. Δε νομίζω. Κ γω έγραψα βλακείες του τύπου " περιμενω να έρθει η δυνατή ωρα αποχώρησης και βαριέμαι" Πρόχειρο ειναι. Σιγά . Εγώ τα τελείωσα. Συντακτικό - Γραμματική κανω αλλά δεν παλεύεται. Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:25 Ο Houdini33: #5.853 05-06-14 19:25 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τραγικη η κατασταση με τα λατινικα. εκει που υπολογιζα να ειναι το καλυτερο μου παω για πατο. Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε κορίτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:29 Η buffon85 έγραψε: #5.854 05-06-14 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Γιατί βρε κορίτσι; Click για ανάπτυξη... γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:30 Η Emilouko έγραψε: #5.855 05-06-14 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Click για ανάπτυξη... Μακάρι. Να είναι normal. Οχι ακρότητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Ο Houdini33: #5.856 05-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:36 Η buffon85 έγραψε: #5.857 05-06-14 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Click για ανάπτυξη... μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:37 Ο Hephaestus: #5.858 05-06-14 19:37 Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:40 Ο Houdini33: #5.859 05-06-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Click για ανάπτυξη... Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Ο Hephaestus: #5.860 05-06-14 19:47 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Ριξε μια ματια στις αντωνυμιες στα παραθετικα και στα ρηματα fero fio eo nolo volo malo capio Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Click για ανάπτυξη... Τι εχεις περασει, αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Τωρα αρχιζω την θεωρια αεππ,δωστε κουραγιο και πειτε οτι οτι δεν προλαβαινω με καμια κυβερνηση. Click για ανάπτυξη... Και γω τωρα θα ξεκινισω..αραξε.. βγαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Η Emilouko έγραψε: #5.850 05-06-14 19:17 Αρχική Δημοσίευση από sein1: Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα. Δε νομίζω. Κ γω έγραψα βλακείες του τύπου " περιμενω να έρθει η δυνατή ωρα αποχώρησης και βαριέμαι" Πρόχειρο ειναι. Σιγά . Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Στην ιδια κατασταση ειμαι...και εχω αλλα εφτα κειμενα στα λατινικα Click για ανάπτυξη... Εγώ τα τελείωσα. Συντακτικό - Γραμματική κανω αλλά δεν παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Η buffon85 έγραψε: #5.851 05-06-14 19:19 τραγικη η κατασταση με τα λατινικα. εκει που υπολογιζα να ειναι το καλυτερο μου παω για πατο. Αρχική Δημοσίευση από sein1: Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω πως θα ασχοληθει κανεις να κοιταξει το προχειρο καν. εδω θα ζουν απαλευτες στιγμες με το κανονικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Ο Hephaestus: #5.852 05-06-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχαχα. Δε νομίζω. Κ γω έγραψα βλακείες του τύπου " περιμενω να έρθει η δυνατή ωρα αποχώρησης και βαριέμαι" Πρόχειρο ειναι. Σιγά . Εγώ τα τελείωσα. Συντακτικό - Γραμματική κανω αλλά δεν παλεύεται. Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:25 Ο Houdini33: #5.853 05-06-14 19:25 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τραγικη η κατασταση με τα λατινικα. εκει που υπολογιζα να ειναι το καλυτερο μου παω για πατο. Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε κορίτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:29 Η buffon85 έγραψε: #5.854 05-06-14 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Γιατί βρε κορίτσι; Click για ανάπτυξη... γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:30 Η Emilouko έγραψε: #5.855 05-06-14 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Click για ανάπτυξη... Μακάρι. Να είναι normal. Οχι ακρότητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Ο Houdini33: #5.856 05-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:36 Η buffon85 έγραψε: #5.857 05-06-14 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Click για ανάπτυξη... μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:37 Ο Hephaestus: #5.858 05-06-14 19:37 Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:40 Ο Houdini33: #5.859 05-06-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Click για ανάπτυξη... Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Ο Hephaestus: #5.860 05-06-14 19:47 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Ριξε μια ματια στις αντωνυμιες στα παραθετικα και στα ρηματα fero fio eo nolo volo malo capio Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Click για ανάπτυξη... Τι εχεις περασει, αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sein1: Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα. Δε νομίζω. Κ γω έγραψα βλακείες του τύπου " περιμενω να έρθει η δυνατή ωρα αποχώρησης και βαριέμαι" Πρόχειρο ειναι. Σιγά . Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Στην ιδια κατασταση ειμαι...και εχω αλλα εφτα κειμενα στα λατινικα Click για ανάπτυξη... Εγώ τα τελείωσα. Συντακτικό - Γραμματική κανω αλλά δεν παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Η buffon85 έγραψε: #5.851 05-06-14 19:19 τραγικη η κατασταση με τα λατινικα. εκει που υπολογιζα να ειναι το καλυτερο μου παω για πατο. Αρχική Δημοσίευση από sein1: Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω πως θα ασχοληθει κανεις να κοιταξει το προχειρο καν. εδω θα ζουν απαλευτες στιγμες με το κανονικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Ο Hephaestus: #5.852 05-06-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχαχα. Δε νομίζω. Κ γω έγραψα βλακείες του τύπου " περιμενω να έρθει η δυνατή ωρα αποχώρησης και βαριέμαι" Πρόχειρο ειναι. Σιγά . Εγώ τα τελείωσα. Συντακτικό - Γραμματική κανω αλλά δεν παλεύεται. Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:25 Ο Houdini33: #5.853 05-06-14 19:25 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τραγικη η κατασταση με τα λατινικα. εκει που υπολογιζα να ειναι το καλυτερο μου παω για πατο. Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε κορίτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:29 Η buffon85 έγραψε: #5.854 05-06-14 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Γιατί βρε κορίτσι; Click για ανάπτυξη... γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:30 Η Emilouko έγραψε: #5.855 05-06-14 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Click για ανάπτυξη... Μακάρι. Να είναι normal. Οχι ακρότητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Ο Houdini33: #5.856 05-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:36 Η buffon85 έγραψε: #5.857 05-06-14 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Click για ανάπτυξη... μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:37 Ο Hephaestus: #5.858 05-06-14 19:37 Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:40 Ο Houdini33: #5.859 05-06-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Click για ανάπτυξη... Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Ο Hephaestus: #5.860 05-06-14 19:47 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Ριξε μια ματια στις αντωνυμιες στα παραθετικα και στα ρηματα fero fio eo nolo volo malo capio Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Click για ανάπτυξη... Τι εχεις περασει, αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τραγικη η κατασταση με τα λατινικα. εκει που υπολογιζα να ειναι το καλυτερο μου παω για πατο. Αρχική Δημοσίευση από sein1: Παιδια στην βιολογια γενικης ειχα τελειωσει πολυ πριν την ωρα δυνατης αποχωρησης και για να περασει η ωρα εκανα ζωγραφιες πισω στο προχειρο. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα και να μου ακυρωσουν το γραπτο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω πως θα ασχοληθει κανεις να κοιταξει το προχειρο καν. εδω θα ζουν απαλευτες στιγμες με το κανονικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:19 Ο Hephaestus: #5.852 05-06-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχαχα. Δε νομίζω. Κ γω έγραψα βλακείες του τύπου " περιμενω να έρθει η δυνατή ωρα αποχώρησης και βαριέμαι" Πρόχειρο ειναι. Σιγά . Εγώ τα τελείωσα. Συντακτικό - Γραμματική κανω αλλά δεν παλεύεται. Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:25 Ο Houdini33: #5.853 05-06-14 19:25 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τραγικη η κατασταση με τα λατινικα. εκει που υπολογιζα να ειναι το καλυτερο μου παω για πατο. Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε κορίτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:29 Η buffon85 έγραψε: #5.854 05-06-14 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Γιατί βρε κορίτσι; Click για ανάπτυξη... γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:30 Η Emilouko έγραψε: #5.855 05-06-14 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Click για ανάπτυξη... Μακάρι. Να είναι normal. Οχι ακρότητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Ο Houdini33: #5.856 05-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:36 Η buffon85 έγραψε: #5.857 05-06-14 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Click για ανάπτυξη... μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:37 Ο Hephaestus: #5.858 05-06-14 19:37 Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:40 Ο Houdini33: #5.859 05-06-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Click για ανάπτυξη... Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Ο Hephaestus: #5.860 05-06-14 19:47 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Ριξε μια ματια στις αντωνυμιες στα παραθετικα και στα ρηματα fero fio eo nolo volo malo capio Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Click για ανάπτυξη... Τι εχεις περασει, αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχαχα. Δε νομίζω. Κ γω έγραψα βλακείες του τύπου " περιμενω να έρθει η δυνατή ωρα αποχώρησης και βαριέμαι" Πρόχειρο ειναι. Σιγά . Εγώ τα τελείωσα. Συντακτικό - Γραμματική κανω αλλά δεν παλεύεται. Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:25 Ο Houdini33: #5.853 05-06-14 19:25 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τραγικη η κατασταση με τα λατινικα. εκει που υπολογιζα να ειναι το καλυτερο μου παω για πατο. Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε κορίτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:29 Η buffon85 έγραψε: #5.854 05-06-14 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Γιατί βρε κορίτσι; Click για ανάπτυξη... γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:30 Η Emilouko έγραψε: #5.855 05-06-14 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Click για ανάπτυξη... Μακάρι. Να είναι normal. Οχι ακρότητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Ο Houdini33: #5.856 05-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:36 Η buffon85 έγραψε: #5.857 05-06-14 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Click για ανάπτυξη... μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:37 Ο Hephaestus: #5.858 05-06-14 19:37 Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:40 Ο Houdini33: #5.859 05-06-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Click για ανάπτυξη... Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Ο Hephaestus: #5.860 05-06-14 19:47 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Ριξε μια ματια στις αντωνυμιες στα παραθετικα και στα ρηματα fero fio eo nolo volo malo capio Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Click για ανάπτυξη... Τι εχεις περασει, αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τραγικη η κατασταση με τα λατινικα. εκει που υπολογιζα να ειναι το καλυτερο μου παω για πατο. Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε κορίτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:29 Η buffon85 έγραψε: #5.854 05-06-14 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Γιατί βρε κορίτσι; Click για ανάπτυξη... γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:30 Η Emilouko έγραψε: #5.855 05-06-14 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Click για ανάπτυξη... Μακάρι. Να είναι normal. Οχι ακρότητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Ο Houdini33: #5.856 05-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:36 Η buffon85 έγραψε: #5.857 05-06-14 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Click για ανάπτυξη... μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:37 Ο Hephaestus: #5.858 05-06-14 19:37 Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:40 Ο Houdini33: #5.859 05-06-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Click για ανάπτυξη... Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Ο Hephaestus: #5.860 05-06-14 19:47 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Ριξε μια ματια στις αντωνυμιες στα παραθετικα και στα ρηματα fero fio eo nolo volo malo capio Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Click για ανάπτυξη... Τι εχεις περασει, αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Γιατί βρε κορίτσι; Click για ανάπτυξη... γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:30 Η Emilouko έγραψε: #5.855 05-06-14 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Click για ανάπτυξη... Μακάρι. Να είναι normal. Οχι ακρότητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Ο Houdini33: #5.856 05-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:36 Η buffon85 έγραψε: #5.857 05-06-14 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Click για ανάπτυξη... μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:37 Ο Hephaestus: #5.858 05-06-14 19:37 Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:40 Ο Houdini33: #5.859 05-06-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Click για ανάπτυξη... Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Ο Hephaestus: #5.860 05-06-14 19:47 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Ριξε μια ματια στις αντωνυμιες στα παραθετικα και στα ρηματα fero fio eo nolo volo malo capio Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Click για ανάπτυξη... Τι εχεις περασει, αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Ελπιζω να βαλουν κανονικα θεματα και να γραψουμε 19+ Click για ανάπτυξη... Μακάρι. Να είναι normal. Οχι ακρότητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:33 Ο Houdini33: #5.856 05-06-14 19:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:36 Η buffon85 έγραψε: #5.857 05-06-14 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Click για ανάπτυξη... μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:37 Ο Hephaestus: #5.858 05-06-14 19:37 Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:40 Ο Houdini33: #5.859 05-06-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Click για ανάπτυξη... Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Ο Hephaestus: #5.860 05-06-14 19:47 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Ριξε μια ματια στις αντωνυμιες στα παραθετικα και στα ρηματα fero fio eo nolo volo malo capio Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Click για ανάπτυξη... Τι εχεις περασει, αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από buffon85: γιατι μαλλον παραχαλαρωσα που εγραψα καλα ως τωρα ενω στοχευω σε σχολη των 11.000 μοριων (με ειδικο). αλλα ειχα πει θα κανω μεχρι το τελος το καλυτερο μου για να ειμαι σιγουρη, μπορει να μην τα εχω παει οπως νομιζω ή να γινει κανα περιεργο και να ανεβει η βαση. εχω και διαφορα που με αποσπουν και ακομα εχω κοιταξει μονο μετρια την γραμματικη και 5 κειμενα. ευχαριστω για το ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:36 Η buffon85 έγραψε: #5.857 05-06-14 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Click για ανάπτυξη... μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:37 Ο Hephaestus: #5.858 05-06-14 19:37 Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:40 Ο Houdini33: #5.859 05-06-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Click για ανάπτυξη... Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Ο Hephaestus: #5.860 05-06-14 19:47 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Ριξε μια ματια στις αντωνυμιες στα παραθετικα και στα ρηματα fero fio eo nolo volo malo capio Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Click για ανάπτυξη... Τι εχεις περασει, αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Κοίταξε καλά τις μεταφράσεις που είναι 40 μόρια στανταράκια. Μετά κοίτα προσεκτικά τα είδη των δευτερευουσών γιατί δίνουν αρκετά μόρια και είναι δώρο. Προσπάθησε να γράψεις τα ουσιαστικά και τα απλά ρήματα και είσαι κομπλέ! Click για ανάπτυξη... μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:37 Ο Hephaestus: #5.858 05-06-14 19:37 Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:40 Ο Houdini33: #5.859 05-06-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Click για ανάπτυξη... Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Ο Hephaestus: #5.860 05-06-14 19:47 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Ριξε μια ματια στις αντωνυμιες στα παραθετικα και στα ρηματα fero fio eo nolo volo malo capio Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Click για ανάπτυξη... Τι εχεις περασει, αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Houdini33 Νεοφερμένο μέλος Ο Houdini33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:40 Ο Houdini33: #5.859 05-06-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Click για ανάπτυξη... Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Ο Hephaestus: #5.860 05-06-14 19:47 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Ριξε μια ματια στις αντωνυμιες στα παραθετικα και στα ρηματα fero fio eo nolo volo malo capio Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Click για ανάπτυξη... Τι εχεις περασει, αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Εν τω μεταξυ ακουω ολους να λενε για τη θεωρητικη οτι θα ανεβουν οι βασεις 1000+ μορια....οπα ρε παιδια Click για ανάπτυξη... Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Ο Hephaestus: #5.860 05-06-14 19:47 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Ριξε μια ματια στις αντωνυμιες στα παραθετικα και στα ρηματα fero fio eo nolo volo malo capio Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Click για ανάπτυξη... Τι εχεις περασει, αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από buffon85: μεταφρασεις πιστευω να προλαβω, και επειδη τις μαθαινω λεξη λεξη, πιστευω να πιασω και απο το συντακτικο του κειμενου. απο εκει και περα ελπιζω και στην γραμματικη, εχω μαθει 5 πραγματα. ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Ριξε μια ματια στις αντωνυμιες στα παραθετικα και στα ρηματα fero fio eo nolo volo malo capio Αρχική Δημοσίευση από Houdini33: Όχι θα ανέβουν 2000 όλες οι σχολές και οι Νομικές θα φτάσουν στις 25.000 σε όλες τις περιοχές.Και πέρσι τέτοια λέγανε και τελικά όλες πέσανε. Εκτός από τη δική μου που ανέβηκε 600 μόρια! :-P Click για ανάπτυξη... Τι εχεις περασει, αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.