Πανελλήνιες 2014

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εγώ παπαγαλία την μαθαίνω...
Αλλά υπάρχει μια διαφορά..
Στο αοδε τα μαθαίνω παπαγαλία χωρίς να καταλαβαίνω τι λέει και στο αεππ τα μαθαίνω παπαγαλία αλλά ξέρω τι θέλει να πεί...

Και τις σελίδες 53,54(αρχή) και 219;:hmm: ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οταν λετε οτι γραψατε 5-6 σελιδες στη λογοτεχνια εννοειται και μπρος και πισω, γεματες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα είδα ότι κάποια πράγματα στο ΑΟΔΕ τα έγραψα λίγο διαφορετικά, δηλαδή με δικά μου λόγια.. Δεν ξέχασα να αναφέρω τίποτα, απλά τα είπα λίγο αλλιώς. Πωωωω μπορεί να μου κόψουν τίποτα. Άι στο καλό :mad:

Κι εγώ με δικά μου λόγια τα έγραψα κάποια πραγματα. Ε τώρα άμα είναι τόσο πολύ μ@λακες που θα τους ενοχλήσει το "έτσι" πχ αντί του "επομένως" δεν μπορώ να κάνω κάτι.:hmm:

οταν λετε οτι γραψατε 5-6 σελιδες στη λογοτεχνια εννοειται και μπρος και πισω, γεματες?

Οχι :Ρ εγω εννοώ σύνολο μπρος πίσω εξι. Αν θυμάμαι καλα. Μπορεί κ παραπάνω γιατι κανω μεγάλα γράμματα. :Ρ

Παιδιά για πείτε για χημεία κατεύθυνσης περιμένουμε κάτι διαφορετικό φέτος ;πιστεύετε ότι θα βάλουν δύσκολα σε σχέση με το 2013 βιολογία πως σας φάνηκαν σε σχέση με του 13;
Χημεία πιστέυω ότι θα πέσουν πιο δύσκολα από πέρσι.
Βιολογία έπεσαν πιο δύσκολα από πέρσι.
Η φυσική θα μείνει στα ίδια επίπεδα πιστεύω.

Έριξα έναν ύπνο 2 ώρες και τώρα είμαι λίγο ζαλισμένος.Και ακόμα δεν έχω ξεκινήσει θεωρία ΑΕΠΠ.

Τώρα είδα ότι κάποια πράγματα στο ΑΟΔΕ τα έγραψα λίγο διαφορετικά, δηλαδή με δικά μου λόγια.. Δεν ξέχασα να αναφέρω τίποτα, απλά τα είπα λίγο αλλιώς. Πωωωω μπορεί να μου κόψουν τίποτα. Άι στο καλό :mad:

Ο πατερας μου δεν κοβει μοναδες οταν το νοημα δεν αλλοιωνεται. Αυτο κανουν και οι περισσοτεροι βαθμολογητες. Don't worry δεν θα χασεις, αρκει να εχεις πει το ζουμι.

Η θεωρια στο ΑΕΠΠ ειναι απο τα πιο ευχαριστα τελικα :)

Εγω δεν νομιζω να διαβασω ΑΕΠΠ σημερα, ολη τη χρονια ελυνα παντα οτι ασκησεις ειχα και διαβαζα θεωρια, μονο αυριο θα κανω ενα ξεσκονισματακι.

Θέλω να διαβάσω ΑΕΠΠ... αλλά η νύστα μου και το λαπτοπ μου δεν μ'αφήνουν

Τελευταία επεξεργασία:
Ρε παιδια για αμαρτημα της μητρος μου ο αλλος εγραψε 14 σελιδες....τι μπορει να πει σε 14 σελιδες; :P παντως οι περισσοτεροι που ειδα γιατι καθομαι μπροστα απο την εδρα 5 με 8 σελιδες εγραψαν

Και στα αρχαία μια κοπέλα εγραψε 12 σελίδες στο γνωστό (τι έγραφε ένας θεός ξέρει, μάλλον θα ανέλυσε όλο το κείμενο) και στο τέλος δεν πρόλαβε να κάνει το άγνωστο! Πιστεύω πως επειδή διορθώνουν πολλά γραπτά δεν τους αρέσουν ούτε τα πάρα πολλά, αλλά και ούτε τα πολύ λίγα! Πάντως οτι και να λέμε στη θεωρητική τουλάχιστον τα αρχαία και η λογοτέχνία ειναι τελείως υποκειμενικά και στην κρίση των εξεταστών! Πήρατε κι εσεις διευκρύνηση σήμερα για το παράλληλο που σε ένα σημείο είχαν άνω και κάτω τελεία αντί για ερωτηματικό;

απογοητευση:/:...

τι μπορει να εγραφε 12 σελιδες στο αγνωστο? :worry:
επισης θα μπορουσε να γραψει και 15 σελιδες στην εκθεση για να ναι σιγουρη:hmm:

Έβγαλα 30 ερωτήσεις στο ΑΕΠΠ σήμερα !!!
Μου μένουν άλλες 50 !!

Και τις σελίδες 53,54(αρχή) και 219;:hmm: ;)

Από το σχολικό βιβλίο είναι αυτά; Δεν το έχω ανοίξει ποτέ... Διαβάζω από βοήθημα και μόνο..

Κ σε μας ήρθε διευκρίνιση. Είπα κ γω τί εστειλαν :P

Κ σε μας ήρθε διευκρίνιση. Είπα κ γω τί εστειλαν :P
Και σε μας εστειλαν. Κριμα στο χαρτι...

Οχι :Ρ εγω εννοώ σύνολο μπρος πίσω εξι. Αν θυμάμαι καλα. Μπορεί κ παραπάνω γιατι κανω μεγάλα γράμματα. :Ρ

ααα εγω κανω μικρα γραμματακια και μου πηρε λιγοτερο :P

Στο ΑΕΠΠ, η ολίσθηση (σελ 45) δεν νομίζω να πέσει σαν θεωρία ε; Την εχετε μάθει απ'εξω; Γιατι εγώ έχω τη γενική ιδέα αλλα δεν ξέρω αν θα το αποδώσω καλά αν ζητηθει. Τι σας έχουν πει στο φροντ;

Στο ΑΕΠΠ, η ολίσθηση (σελ 45) δεν νομίζω να πέσει σαν θεωρία ε; Την εχετε μάθει απ'εξω; Γιατι εγώ έχω τη γενική ιδέα αλλα δεν ξέρω αν θα το αποδώσω καλά αν ζητηθει. Τι σας έχουν πει στο φροντ;
είναι θέμα ανάπτυξης σαν του πολλαπλασιασμού αλα ρωσικά, και λογικά δεν θα μας στο ζητήσουν. Ελπίζω τουλάχιστον :P

Η απο πανω προς τα κάτω σχεδίαση προγράμματος.. Η σαφήνεια και η ακρίβεια στη διατύπωση ενός προβλήματος... Το ΑΟΔΕ μας κατατρεχει ακόμα :hehe:
Τον πολλαπλασιασμό αλά ρωσικά έχω καιρό να τον διαβάσω, πρέπει να του ρίξω μια ματια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back