Σε 35' έβγαλα Α-Β-Γ Θέμα στα Μαθηματικά. Τα ξανακοίταξα πρώτα και μετά πήγα στο Δ θέμα.
25' μετά (1 ώρα) το είχα τελειώσει. Πήγα να το ελέγξω, βρήκα λάθος στη Διακρίνουσα στο Δ3 και ξαναέλυσα το υποερώτημα.
Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση (1.30 ώρα μετά τα θέματα), έχοντας ελέγξει τις απαντήσεις μου 4 συνολικά φορές, έδωσα θέματα και λύσεις στο φροντιστήριο και ξαναγύρισα στο σχολείο, όταν η Βιολογία τελείωνε.
Ο μόνος λόγος που τα παραθέτω αυτά είναι γιατί, από το καλοκαίρι που επέλεξα Μαθηματικά, όλοι με είχαν πρήξει πόσο ηλίθιος ήμουν που τα διάλεξα και πόσο πιο "γελοία" ήταν Βιολογία.
Εγώ βγήκα από το εξεταστικό κέντρο με σίγουρο 100άρι, ενώ οι "σίγουροι" με την Βιολογία είχαν αγχωθεί, γιατί ο Πουκαμισσάς έδωσε μια επιπλέον πρόταση-διευκρίνηση (μέσα από το σχολικό).
Μην αφήνετε να σας κοροϊδεύουν, οτιδήποτε απαιτεί κριτική άποψη σε θεωρία, δεν είναι ΠΟΤΕ σίγουρο. ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει μια πρόταση που, την ώρα της εξέτασης θεώρησες εσύ περιττή, αλλά μετά αποδείχτηκε ότι ήταν απαραίτητη.
Και ας μην ξεχάσουμε, φυσικά, αυτό:
Όλοι λένε πόσο "σίγουρος" είναι ο βαθμός στη Βιολογία γενικής,
αν ασχοληθείς μαζί της. Αυτό που δεν λένε ποτέ είναι,
πόση ενασχόληση απαιτεί το μάθημα. Γιατί, και το ΑΟΔΕ της Τεχνολογικής, "σίγουρος" βαθμός είναι. Άσχετα που οι περισσότεροι δεν γράφουν τίποτα στο τέλος.
Η αλήθεια είναι μία:
Η ΘετικοΤεχνολογική δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ λόγο να προτιμήσει Βιολογία. Ακόμα και αν τα τελευταία 3 χρόνια, τα θέματα στα Μαθηματικά ήταν δύσκολα, η Φυσική αποτελεί πολύ καλύτερη εναλλακτική. Μην αφήνετε να σας κοροϊδεύουν με τις δήθεν υποσχέσεις πέρι "σιγουριάς".