glykeria_ Νεοφερμένο μέλος Η glykeria_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 00:55 Η glykeria_: #3.521 09-05-14 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Μόνο εγώ δεν έχω δει τίποτα, το ζώον; Click για ανάπτυξη... ουτ ' εγω εχω δει μην αγχωνεσαι, παντα πεφτω ξερη αυτες τις μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 01:51 Η Muxu Su έγραψε: #3.522 09-05-14 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Μόνο εγώ δεν έχω δει τίποτα, το ζώον; Click για ανάπτυξη... Το γνώθι σαυτόν ειναι πολυ σπουδαίο πραμα.. Πολλα φιλιά πις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 08:00 Η meetmeinmontauk: #3.523 09-05-14 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Μόνο εγώ δεν έχω δει τίποτα, το ζώον; Click για ανάπτυξη... χαχα εγω σποραδικα βλεπω κατι ακυρα με πανελλαδικες αλλα γενικα οχι οποτε μην αγχεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 10:34 Η ivilinia_new: #3.524 09-05-14 10:34 18 και σημερα!!! Καλημερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 10:40 Η Emilouko έγραψε: #3.525 09-05-14 10:40 Πρέπει να αρχίσω να φορτσαρω. Έχω χαλαρώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 10:41 Η artemis1996: #3.526 09-05-14 10:41 Για όσους κάνετε βιολογία κατεύθυνσης.... Τι απανταμε στην ερώτηση " Ποιες είναι οι κοινές διαδικασίες δημιουργίας διαγονιδιακων ζώων και κλώνων -ζώων?" Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν το ωάριο που χρησιμοποιείται στο εργαστήριο στη κλωνοποίηση είναι γονιμοποιημενο.... Όποιος μπορεί ας απαντήσει .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 11:05 Ο notis_19 έγραψε: #3.527 09-05-14 11:05 Εμείς τώρα όλοι γράφουμε πανελλήνιες? Δηλαδή ότι δουλειά θα κάνουμε εξαρτάται από το τι θα γράψουμε σε 3 ώρες? Τέλος το σχολείο? Έρχεται καλοκαίρι?! Yeahhhhhhh Ανάμεικτα συναισθήματα.. Καλημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 11:59 Η Peace_ έγραψε: #3.528 09-05-14 11:59 Το γνώθι σαυτόν ειναι πολυ σπουδαίο πραμα.. Πολλα φιλιά πις! Click για ανάπτυξη... Μουξου, γκετ ε λαιφ σε παρακαλώ. Spoiler Φιλούσκια. Για όσους κάνετε βιολογία κατεύθυνσης.... Τι απανταμε στην ερώτηση " Ποιες είναι οι κοινές διαδικασίες δημιουργίας διαγονιδιακων ζώων και κλώνων -ζώων?" Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν το ωάριο που χρησιμοποιείται στο εργαστήριο στη κλωνοποίηση είναι γονιμοποιημενο.... Όποιος μπορεί ας απαντήσει .. Click για ανάπτυξη... Το ωάριο που χρησιμοποιείται στην κλωνοποίηση δεν είναι γονιμοποιημένο. Όταν εισάγεται ο διπλοειδής πυρήνας υφίσταται ηλεκτρική διέγερση, σαν σήμα ότι γονιμοποιήθηκε. Μπορείς να το δεις στην εικόνα που έχει στην ίδια σελίδα. Τώρα, ως κοινά σημεία μπορείς να αναφέρεις ότι χρησιμοποιούνται ωάρια του ζώου (ανεξάρτητα αν είναι γονιμοποιημένα ή όχι) και το ότι και στις δύο περιπτώσεις το νέο ζώο κυοφορείται σε μήτρα θετής μητέρας. Δεν μπορώ να βρω άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:09 Ο DumeNuke έγραψε: #3.529 09-05-14 12:09 Επιτέλους, έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ. Spoiler Πάμε να βγάλουμε και την ΑΕΠΠ τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:09 Η SuperSquirrel: #3.530 09-05-14 12:09 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: κι εγω ειδα οτι εδινα στο σαλονι μου.. 2-3 μαθηματα μαζι. με επιτηρουσε ενας καθηγητης που ειχα στο λυκειο. κι ενω δεν εχω κανενα αγχος για τις πανελληνιες, το ονειρο ηταν πολυ αγχωτικο.. δεν ειχα διαβασει τιποτα και τα πηγα χαλια.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Και εγώ έχω δει ότι έδινα στο σαλόνι μου! Έδινα έκθεση και καθομουν στον καναπέ και έλυνα τα θέματα εκεί ενώ η μαμα μου έβλεπε τηλεόραση. Κάποια στιγμή με ρωτάει πώς είναι τα θέματα και της λέω εύκολα, αλλά να χαμηλώσει λίγο την τηλεοραση, γιατι παραείναι δυνατά! Ελεος!! Click για ανάπτυξη... τι φαση αυτο το σαλονι?? μαλλον αλλαζουμε χωρο διαβασματος στον υπνο μας, γιατι ολη μερα μεσα στο δωματιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:15 Ο notis_19 έγραψε: #3.531 09-05-14 12:15 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Επιτέλους, έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ. Spoiler Πάμε να βγάλουμε και την ΑΕΠΠ τώρα. Click για ανάπτυξη... Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Τα θερμά μου συγχαρητήρια φίλε μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:16 Η methexys έγραψε: #3.532 09-05-14 12:16 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τι φαση αυτο το σαλονι?? μαλλον αλλαζουμε χωρο διαβασματος στον υπνο μας, γιατι ολη μερα μεσα στο δωματιο... Click για ανάπτυξη... Μπα, εγώ πάντα στο σαλόνι διαβάζω, οπότε μάλλον γι'αυτο είδα το όνειρο..! DumeNuke, μπράβο!! Και εγώ διαβάζω θεωρία ΑΕΠΠ τώρα. Πήρα το καρτελάκι σήμερα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:00 Η novemberrain: #3.533 09-05-14 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ivilinia_new: Μακαρι να τα καταφερω, ΗΜΜΥ στο ΑΠΘ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Μακάρι να τα πούμε εκεί το φετινό φθινόπωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandkonst Νεοφερμένο μέλος Ο alexandkonst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:16 Ο alexandkonst: #3.534 09-05-14 14:16 παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 Theodoraxrl Νεοφερμένο μέλος Η Theodoraxrl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:43 Η Theodoraxrl: #3.535 09-05-14 14:43 Αρχική Δημοσίευση από alexandkonst: παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:02 Ο Dream Theater: #3.536 09-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Theodoraxrl: αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Click για ανάπτυξη... Kριμα... Θα γουσταρα τα μαλα να πεφτε φυσικη κατι σαν το Δ5 οεφε και στις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:51 Ο Trolling Stones: #3.537 09-05-14 15:51 Παιδια,αν εχει κανεις τις λυσεις απο τον ΟΕΦΕ στη φυσικη και στην οικονομια ας μου τις στειλει αν μπορει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 16:54 Ο Jonas έγραψε: #3.538 09-05-14 16:54 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Click για ανάπτυξη... Επειδή είχες αναφερθεί και πιο πάνω στο αγαπημένο σου ΑΟΔΕ και βλέπω ότι τελικά δεν το είπες για πλάκα, λέω να πω κι εγώ μια άποψη. Αρχικά, να διευκρινίσω ότι το ζήτημα δεν έγκειται στο συγκεκριμένο αντικείμενο - όποιος θέλει να γίνει στέλεχος επιχειρήσεων, μπράβο του και καλή σταδιοδρομία στο σεβαστό επάγγελμα που επέλεξε. Κανείς δεν είπε ότι το ΑΟΔΕ είναι δύσκολο ως αντικείμενο και συμφωνώ ότι όποιος έχει τη θέληση το μαθαίνει (προσωπικά, το έβγαλα Μεγάλο Σάββατο και τώρα είμαι στα μισά της επανάληψης). ΟΜΩΣ υπάρχει το εμπόδιο του πρόχειρου τρόπου με τον οποίο είναι γραμμένο το βιβλίο, καθώς και το θέμα με τον τρόπο αξιολόγησης, δηλαδή την παπαγαλία. Ως μαθητής δεν χρειάστηκε ποτέ να αποστηθίσω οτιδήποτε, καθώς θεωρώ ότι μπορώ να εκφραστώ επαρκώς στη μητρική μου γλώσσα και, όταν κατέχω κάτι, να το αποδώσω με σαφή τρόπο και χωρίς παραλείψεις, πλην όμως με δικά μου λόγια. Θεωρώ τουλάχιστον φαιδρό να κρίνεται η εισαγωγή οποιουδήποτε μαθητή, οποιασδήποτε κατεύθυνσης, από την «ικανότητα» να επαναλαμβάνει κατά γράμμα ό,τι διαβάζει. Σαφώς και αντιλαμβάνομαι πως πρέπει να αποδείξουμε ότι γνωρίζουμε συγκεκριμένα πράγματα. Αν όμως η απάντησή μου είναι σωστά διατυπωμένη, σε σωστά ελληνικά και καλύπτει κάθε λεπτομέρεια σε όλο το εύρος του χωρίου που μου ζητήθηκε, ε, δεν δέχομαι τη λογική ότι θα πάρω μικρότερο βαθμό, επειδή δεν τα είπα αυτολεξεί όπως το βιβλίο – και μάλιστα, ξαναλέω, ένα τόσο κακογραμμένο βιβλίο. Να χάσω τη σχολή που θέλω και που είναι άσχετη με επιχειρήσεις, γιατί δεν έλυσα ακόμα και την πιο εξεζητημένη άσκηση Μαθηματικών ή Φυσικής ή Πληροφορικής, να το δεχτώ. Αλλά να μείνω εκτός επειδή δεν ήμουν καλό μαγνητοφωνάκι, ε, όχι ρε φίλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 20:44 Ο tweetyslvstr: #3.539 09-05-14 20:44 Καλησπέρα παιδιά!!!!Τελευταίες μέρες και ο ''πυρετός των πανελληνίων "" ανεβαίνει, ΑΛΛΑ εμείσ δεν μασάμε!!!! Πάμε δυνατά, και θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 21:40 Ο nikos9631: #3.540 09-05-14 21:40 Καλησπέρα! Εγραψε κανεις αρχαία ΟΕΦΕ; αν ναι ποσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 175 176 177 178 179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Μόνο εγώ δεν έχω δει τίποτα, το ζώον; Click για ανάπτυξη... ουτ ' εγω εχω δει μην αγχωνεσαι, παντα πεφτω ξερη αυτες τις μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 01:51 Η Muxu Su έγραψε: #3.522 09-05-14 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Μόνο εγώ δεν έχω δει τίποτα, το ζώον; Click για ανάπτυξη... Το γνώθι σαυτόν ειναι πολυ σπουδαίο πραμα.. Πολλα φιλιά πις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 08:00 Η meetmeinmontauk: #3.523 09-05-14 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Μόνο εγώ δεν έχω δει τίποτα, το ζώον; Click για ανάπτυξη... χαχα εγω σποραδικα βλεπω κατι ακυρα με πανελλαδικες αλλα γενικα οχι οποτε μην αγχεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 10:34 Η ivilinia_new: #3.524 09-05-14 10:34 18 και σημερα!!! Καλημερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 10:40 Η Emilouko έγραψε: #3.525 09-05-14 10:40 Πρέπει να αρχίσω να φορτσαρω. Έχω χαλαρώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 10:41 Η artemis1996: #3.526 09-05-14 10:41 Για όσους κάνετε βιολογία κατεύθυνσης.... Τι απανταμε στην ερώτηση " Ποιες είναι οι κοινές διαδικασίες δημιουργίας διαγονιδιακων ζώων και κλώνων -ζώων?" Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν το ωάριο που χρησιμοποιείται στο εργαστήριο στη κλωνοποίηση είναι γονιμοποιημενο.... Όποιος μπορεί ας απαντήσει .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 11:05 Ο notis_19 έγραψε: #3.527 09-05-14 11:05 Εμείς τώρα όλοι γράφουμε πανελλήνιες? Δηλαδή ότι δουλειά θα κάνουμε εξαρτάται από το τι θα γράψουμε σε 3 ώρες? Τέλος το σχολείο? Έρχεται καλοκαίρι?! Yeahhhhhhh Ανάμεικτα συναισθήματα.. Καλημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 11:59 Η Peace_ έγραψε: #3.528 09-05-14 11:59 Το γνώθι σαυτόν ειναι πολυ σπουδαίο πραμα.. Πολλα φιλιά πις! Click για ανάπτυξη... Μουξου, γκετ ε λαιφ σε παρακαλώ. Spoiler Φιλούσκια. Για όσους κάνετε βιολογία κατεύθυνσης.... Τι απανταμε στην ερώτηση " Ποιες είναι οι κοινές διαδικασίες δημιουργίας διαγονιδιακων ζώων και κλώνων -ζώων?" Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν το ωάριο που χρησιμοποιείται στο εργαστήριο στη κλωνοποίηση είναι γονιμοποιημενο.... Όποιος μπορεί ας απαντήσει .. Click για ανάπτυξη... Το ωάριο που χρησιμοποιείται στην κλωνοποίηση δεν είναι γονιμοποιημένο. Όταν εισάγεται ο διπλοειδής πυρήνας υφίσταται ηλεκτρική διέγερση, σαν σήμα ότι γονιμοποιήθηκε. Μπορείς να το δεις στην εικόνα που έχει στην ίδια σελίδα. Τώρα, ως κοινά σημεία μπορείς να αναφέρεις ότι χρησιμοποιούνται ωάρια του ζώου (ανεξάρτητα αν είναι γονιμοποιημένα ή όχι) και το ότι και στις δύο περιπτώσεις το νέο ζώο κυοφορείται σε μήτρα θετής μητέρας. Δεν μπορώ να βρω άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:09 Ο DumeNuke έγραψε: #3.529 09-05-14 12:09 Επιτέλους, έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ. Spoiler Πάμε να βγάλουμε και την ΑΕΠΠ τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:09 Η SuperSquirrel: #3.530 09-05-14 12:09 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: κι εγω ειδα οτι εδινα στο σαλονι μου.. 2-3 μαθηματα μαζι. με επιτηρουσε ενας καθηγητης που ειχα στο λυκειο. κι ενω δεν εχω κανενα αγχος για τις πανελληνιες, το ονειρο ηταν πολυ αγχωτικο.. δεν ειχα διαβασει τιποτα και τα πηγα χαλια.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Και εγώ έχω δει ότι έδινα στο σαλόνι μου! Έδινα έκθεση και καθομουν στον καναπέ και έλυνα τα θέματα εκεί ενώ η μαμα μου έβλεπε τηλεόραση. Κάποια στιγμή με ρωτάει πώς είναι τα θέματα και της λέω εύκολα, αλλά να χαμηλώσει λίγο την τηλεοραση, γιατι παραείναι δυνατά! Ελεος!! Click για ανάπτυξη... τι φαση αυτο το σαλονι?? μαλλον αλλαζουμε χωρο διαβασματος στον υπνο μας, γιατι ολη μερα μεσα στο δωματιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:15 Ο notis_19 έγραψε: #3.531 09-05-14 12:15 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Επιτέλους, έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ. Spoiler Πάμε να βγάλουμε και την ΑΕΠΠ τώρα. Click για ανάπτυξη... Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Τα θερμά μου συγχαρητήρια φίλε μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:16 Η methexys έγραψε: #3.532 09-05-14 12:16 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τι φαση αυτο το σαλονι?? μαλλον αλλαζουμε χωρο διαβασματος στον υπνο μας, γιατι ολη μερα μεσα στο δωματιο... Click για ανάπτυξη... Μπα, εγώ πάντα στο σαλόνι διαβάζω, οπότε μάλλον γι'αυτο είδα το όνειρο..! DumeNuke, μπράβο!! Και εγώ διαβάζω θεωρία ΑΕΠΠ τώρα. Πήρα το καρτελάκι σήμερα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:00 Η novemberrain: #3.533 09-05-14 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ivilinia_new: Μακαρι να τα καταφερω, ΗΜΜΥ στο ΑΠΘ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Μακάρι να τα πούμε εκεί το φετινό φθινόπωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandkonst Νεοφερμένο μέλος Ο alexandkonst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:16 Ο alexandkonst: #3.534 09-05-14 14:16 παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 Theodoraxrl Νεοφερμένο μέλος Η Theodoraxrl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:43 Η Theodoraxrl: #3.535 09-05-14 14:43 Αρχική Δημοσίευση από alexandkonst: παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:02 Ο Dream Theater: #3.536 09-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Theodoraxrl: αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Click για ανάπτυξη... Kριμα... Θα γουσταρα τα μαλα να πεφτε φυσικη κατι σαν το Δ5 οεφε και στις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:51 Ο Trolling Stones: #3.537 09-05-14 15:51 Παιδια,αν εχει κανεις τις λυσεις απο τον ΟΕΦΕ στη φυσικη και στην οικονομια ας μου τις στειλει αν μπορει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 16:54 Ο Jonas έγραψε: #3.538 09-05-14 16:54 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Click για ανάπτυξη... Επειδή είχες αναφερθεί και πιο πάνω στο αγαπημένο σου ΑΟΔΕ και βλέπω ότι τελικά δεν το είπες για πλάκα, λέω να πω κι εγώ μια άποψη. Αρχικά, να διευκρινίσω ότι το ζήτημα δεν έγκειται στο συγκεκριμένο αντικείμενο - όποιος θέλει να γίνει στέλεχος επιχειρήσεων, μπράβο του και καλή σταδιοδρομία στο σεβαστό επάγγελμα που επέλεξε. Κανείς δεν είπε ότι το ΑΟΔΕ είναι δύσκολο ως αντικείμενο και συμφωνώ ότι όποιος έχει τη θέληση το μαθαίνει (προσωπικά, το έβγαλα Μεγάλο Σάββατο και τώρα είμαι στα μισά της επανάληψης). ΟΜΩΣ υπάρχει το εμπόδιο του πρόχειρου τρόπου με τον οποίο είναι γραμμένο το βιβλίο, καθώς και το θέμα με τον τρόπο αξιολόγησης, δηλαδή την παπαγαλία. Ως μαθητής δεν χρειάστηκε ποτέ να αποστηθίσω οτιδήποτε, καθώς θεωρώ ότι μπορώ να εκφραστώ επαρκώς στη μητρική μου γλώσσα και, όταν κατέχω κάτι, να το αποδώσω με σαφή τρόπο και χωρίς παραλείψεις, πλην όμως με δικά μου λόγια. Θεωρώ τουλάχιστον φαιδρό να κρίνεται η εισαγωγή οποιουδήποτε μαθητή, οποιασδήποτε κατεύθυνσης, από την «ικανότητα» να επαναλαμβάνει κατά γράμμα ό,τι διαβάζει. Σαφώς και αντιλαμβάνομαι πως πρέπει να αποδείξουμε ότι γνωρίζουμε συγκεκριμένα πράγματα. Αν όμως η απάντησή μου είναι σωστά διατυπωμένη, σε σωστά ελληνικά και καλύπτει κάθε λεπτομέρεια σε όλο το εύρος του χωρίου που μου ζητήθηκε, ε, δεν δέχομαι τη λογική ότι θα πάρω μικρότερο βαθμό, επειδή δεν τα είπα αυτολεξεί όπως το βιβλίο – και μάλιστα, ξαναλέω, ένα τόσο κακογραμμένο βιβλίο. Να χάσω τη σχολή που θέλω και που είναι άσχετη με επιχειρήσεις, γιατί δεν έλυσα ακόμα και την πιο εξεζητημένη άσκηση Μαθηματικών ή Φυσικής ή Πληροφορικής, να το δεχτώ. Αλλά να μείνω εκτός επειδή δεν ήμουν καλό μαγνητοφωνάκι, ε, όχι ρε φίλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 20:44 Ο tweetyslvstr: #3.539 09-05-14 20:44 Καλησπέρα παιδιά!!!!Τελευταίες μέρες και ο ''πυρετός των πανελληνίων "" ανεβαίνει, ΑΛΛΑ εμείσ δεν μασάμε!!!! Πάμε δυνατά, και θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 21:40 Ο nikos9631: #3.540 09-05-14 21:40 Καλησπέρα! Εγραψε κανεις αρχαία ΟΕΦΕ; αν ναι ποσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 175 176 177 178 179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Μόνο εγώ δεν έχω δει τίποτα, το ζώον; Click για ανάπτυξη... Το γνώθι σαυτόν ειναι πολυ σπουδαίο πραμα.. Πολλα φιλιά πις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 08:00 Η meetmeinmontauk: #3.523 09-05-14 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Μόνο εγώ δεν έχω δει τίποτα, το ζώον; Click για ανάπτυξη... χαχα εγω σποραδικα βλεπω κατι ακυρα με πανελλαδικες αλλα γενικα οχι οποτε μην αγχεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 10:34 Η ivilinia_new: #3.524 09-05-14 10:34 18 και σημερα!!! Καλημερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 10:40 Η Emilouko έγραψε: #3.525 09-05-14 10:40 Πρέπει να αρχίσω να φορτσαρω. Έχω χαλαρώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 10:41 Η artemis1996: #3.526 09-05-14 10:41 Για όσους κάνετε βιολογία κατεύθυνσης.... Τι απανταμε στην ερώτηση " Ποιες είναι οι κοινές διαδικασίες δημιουργίας διαγονιδιακων ζώων και κλώνων -ζώων?" Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν το ωάριο που χρησιμοποιείται στο εργαστήριο στη κλωνοποίηση είναι γονιμοποιημενο.... Όποιος μπορεί ας απαντήσει .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 11:05 Ο notis_19 έγραψε: #3.527 09-05-14 11:05 Εμείς τώρα όλοι γράφουμε πανελλήνιες? Δηλαδή ότι δουλειά θα κάνουμε εξαρτάται από το τι θα γράψουμε σε 3 ώρες? Τέλος το σχολείο? Έρχεται καλοκαίρι?! Yeahhhhhhh Ανάμεικτα συναισθήματα.. Καλημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 11:59 Η Peace_ έγραψε: #3.528 09-05-14 11:59 Το γνώθι σαυτόν ειναι πολυ σπουδαίο πραμα.. Πολλα φιλιά πις! Click για ανάπτυξη... Μουξου, γκετ ε λαιφ σε παρακαλώ. Spoiler Φιλούσκια. Για όσους κάνετε βιολογία κατεύθυνσης.... Τι απανταμε στην ερώτηση " Ποιες είναι οι κοινές διαδικασίες δημιουργίας διαγονιδιακων ζώων και κλώνων -ζώων?" Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν το ωάριο που χρησιμοποιείται στο εργαστήριο στη κλωνοποίηση είναι γονιμοποιημενο.... Όποιος μπορεί ας απαντήσει .. Click για ανάπτυξη... Το ωάριο που χρησιμοποιείται στην κλωνοποίηση δεν είναι γονιμοποιημένο. Όταν εισάγεται ο διπλοειδής πυρήνας υφίσταται ηλεκτρική διέγερση, σαν σήμα ότι γονιμοποιήθηκε. Μπορείς να το δεις στην εικόνα που έχει στην ίδια σελίδα. Τώρα, ως κοινά σημεία μπορείς να αναφέρεις ότι χρησιμοποιούνται ωάρια του ζώου (ανεξάρτητα αν είναι γονιμοποιημένα ή όχι) και το ότι και στις δύο περιπτώσεις το νέο ζώο κυοφορείται σε μήτρα θετής μητέρας. Δεν μπορώ να βρω άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:09 Ο DumeNuke έγραψε: #3.529 09-05-14 12:09 Επιτέλους, έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ. Spoiler Πάμε να βγάλουμε και την ΑΕΠΠ τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:09 Η SuperSquirrel: #3.530 09-05-14 12:09 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: κι εγω ειδα οτι εδινα στο σαλονι μου.. 2-3 μαθηματα μαζι. με επιτηρουσε ενας καθηγητης που ειχα στο λυκειο. κι ενω δεν εχω κανενα αγχος για τις πανελληνιες, το ονειρο ηταν πολυ αγχωτικο.. δεν ειχα διαβασει τιποτα και τα πηγα χαλια.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Και εγώ έχω δει ότι έδινα στο σαλόνι μου! Έδινα έκθεση και καθομουν στον καναπέ και έλυνα τα θέματα εκεί ενώ η μαμα μου έβλεπε τηλεόραση. Κάποια στιγμή με ρωτάει πώς είναι τα θέματα και της λέω εύκολα, αλλά να χαμηλώσει λίγο την τηλεοραση, γιατι παραείναι δυνατά! Ελεος!! Click για ανάπτυξη... τι φαση αυτο το σαλονι?? μαλλον αλλαζουμε χωρο διαβασματος στον υπνο μας, γιατι ολη μερα μεσα στο δωματιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:15 Ο notis_19 έγραψε: #3.531 09-05-14 12:15 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Επιτέλους, έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ. Spoiler Πάμε να βγάλουμε και την ΑΕΠΠ τώρα. Click για ανάπτυξη... Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Τα θερμά μου συγχαρητήρια φίλε μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:16 Η methexys έγραψε: #3.532 09-05-14 12:16 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τι φαση αυτο το σαλονι?? μαλλον αλλαζουμε χωρο διαβασματος στον υπνο μας, γιατι ολη μερα μεσα στο δωματιο... Click για ανάπτυξη... Μπα, εγώ πάντα στο σαλόνι διαβάζω, οπότε μάλλον γι'αυτο είδα το όνειρο..! DumeNuke, μπράβο!! Και εγώ διαβάζω θεωρία ΑΕΠΠ τώρα. Πήρα το καρτελάκι σήμερα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:00 Η novemberrain: #3.533 09-05-14 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ivilinia_new: Μακαρι να τα καταφερω, ΗΜΜΥ στο ΑΠΘ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Μακάρι να τα πούμε εκεί το φετινό φθινόπωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandkonst Νεοφερμένο μέλος Ο alexandkonst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:16 Ο alexandkonst: #3.534 09-05-14 14:16 παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 Theodoraxrl Νεοφερμένο μέλος Η Theodoraxrl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:43 Η Theodoraxrl: #3.535 09-05-14 14:43 Αρχική Δημοσίευση από alexandkonst: παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:02 Ο Dream Theater: #3.536 09-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Theodoraxrl: αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Click για ανάπτυξη... Kριμα... Θα γουσταρα τα μαλα να πεφτε φυσικη κατι σαν το Δ5 οεφε και στις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:51 Ο Trolling Stones: #3.537 09-05-14 15:51 Παιδια,αν εχει κανεις τις λυσεις απο τον ΟΕΦΕ στη φυσικη και στην οικονομια ας μου τις στειλει αν μπορει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 16:54 Ο Jonas έγραψε: #3.538 09-05-14 16:54 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Click για ανάπτυξη... Επειδή είχες αναφερθεί και πιο πάνω στο αγαπημένο σου ΑΟΔΕ και βλέπω ότι τελικά δεν το είπες για πλάκα, λέω να πω κι εγώ μια άποψη. Αρχικά, να διευκρινίσω ότι το ζήτημα δεν έγκειται στο συγκεκριμένο αντικείμενο - όποιος θέλει να γίνει στέλεχος επιχειρήσεων, μπράβο του και καλή σταδιοδρομία στο σεβαστό επάγγελμα που επέλεξε. Κανείς δεν είπε ότι το ΑΟΔΕ είναι δύσκολο ως αντικείμενο και συμφωνώ ότι όποιος έχει τη θέληση το μαθαίνει (προσωπικά, το έβγαλα Μεγάλο Σάββατο και τώρα είμαι στα μισά της επανάληψης). ΟΜΩΣ υπάρχει το εμπόδιο του πρόχειρου τρόπου με τον οποίο είναι γραμμένο το βιβλίο, καθώς και το θέμα με τον τρόπο αξιολόγησης, δηλαδή την παπαγαλία. Ως μαθητής δεν χρειάστηκε ποτέ να αποστηθίσω οτιδήποτε, καθώς θεωρώ ότι μπορώ να εκφραστώ επαρκώς στη μητρική μου γλώσσα και, όταν κατέχω κάτι, να το αποδώσω με σαφή τρόπο και χωρίς παραλείψεις, πλην όμως με δικά μου λόγια. Θεωρώ τουλάχιστον φαιδρό να κρίνεται η εισαγωγή οποιουδήποτε μαθητή, οποιασδήποτε κατεύθυνσης, από την «ικανότητα» να επαναλαμβάνει κατά γράμμα ό,τι διαβάζει. Σαφώς και αντιλαμβάνομαι πως πρέπει να αποδείξουμε ότι γνωρίζουμε συγκεκριμένα πράγματα. Αν όμως η απάντησή μου είναι σωστά διατυπωμένη, σε σωστά ελληνικά και καλύπτει κάθε λεπτομέρεια σε όλο το εύρος του χωρίου που μου ζητήθηκε, ε, δεν δέχομαι τη λογική ότι θα πάρω μικρότερο βαθμό, επειδή δεν τα είπα αυτολεξεί όπως το βιβλίο – και μάλιστα, ξαναλέω, ένα τόσο κακογραμμένο βιβλίο. Να χάσω τη σχολή που θέλω και που είναι άσχετη με επιχειρήσεις, γιατί δεν έλυσα ακόμα και την πιο εξεζητημένη άσκηση Μαθηματικών ή Φυσικής ή Πληροφορικής, να το δεχτώ. Αλλά να μείνω εκτός επειδή δεν ήμουν καλό μαγνητοφωνάκι, ε, όχι ρε φίλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 20:44 Ο tweetyslvstr: #3.539 09-05-14 20:44 Καλησπέρα παιδιά!!!!Τελευταίες μέρες και ο ''πυρετός των πανελληνίων "" ανεβαίνει, ΑΛΛΑ εμείσ δεν μασάμε!!!! Πάμε δυνατά, και θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 21:40 Ο nikos9631: #3.540 09-05-14 21:40 Καλησπέρα! Εγραψε κανεις αρχαία ΟΕΦΕ; αν ναι ποσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 175 176 177 178 179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Μόνο εγώ δεν έχω δει τίποτα, το ζώον; Click για ανάπτυξη... χαχα εγω σποραδικα βλεπω κατι ακυρα με πανελλαδικες αλλα γενικα οχι οποτε μην αγχεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 10:34 Η ivilinia_new: #3.524 09-05-14 10:34 18 και σημερα!!! Καλημερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 10:40 Η Emilouko έγραψε: #3.525 09-05-14 10:40 Πρέπει να αρχίσω να φορτσαρω. Έχω χαλαρώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 10:41 Η artemis1996: #3.526 09-05-14 10:41 Για όσους κάνετε βιολογία κατεύθυνσης.... Τι απανταμε στην ερώτηση " Ποιες είναι οι κοινές διαδικασίες δημιουργίας διαγονιδιακων ζώων και κλώνων -ζώων?" Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν το ωάριο που χρησιμοποιείται στο εργαστήριο στη κλωνοποίηση είναι γονιμοποιημενο.... Όποιος μπορεί ας απαντήσει .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 11:05 Ο notis_19 έγραψε: #3.527 09-05-14 11:05 Εμείς τώρα όλοι γράφουμε πανελλήνιες? Δηλαδή ότι δουλειά θα κάνουμε εξαρτάται από το τι θα γράψουμε σε 3 ώρες? Τέλος το σχολείο? Έρχεται καλοκαίρι?! Yeahhhhhhh Ανάμεικτα συναισθήματα.. Καλημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 11:59 Η Peace_ έγραψε: #3.528 09-05-14 11:59 Το γνώθι σαυτόν ειναι πολυ σπουδαίο πραμα.. Πολλα φιλιά πις! Click για ανάπτυξη... Μουξου, γκετ ε λαιφ σε παρακαλώ. Spoiler Φιλούσκια. Για όσους κάνετε βιολογία κατεύθυνσης.... Τι απανταμε στην ερώτηση " Ποιες είναι οι κοινές διαδικασίες δημιουργίας διαγονιδιακων ζώων και κλώνων -ζώων?" Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν το ωάριο που χρησιμοποιείται στο εργαστήριο στη κλωνοποίηση είναι γονιμοποιημενο.... Όποιος μπορεί ας απαντήσει .. Click για ανάπτυξη... Το ωάριο που χρησιμοποιείται στην κλωνοποίηση δεν είναι γονιμοποιημένο. Όταν εισάγεται ο διπλοειδής πυρήνας υφίσταται ηλεκτρική διέγερση, σαν σήμα ότι γονιμοποιήθηκε. Μπορείς να το δεις στην εικόνα που έχει στην ίδια σελίδα. Τώρα, ως κοινά σημεία μπορείς να αναφέρεις ότι χρησιμοποιούνται ωάρια του ζώου (ανεξάρτητα αν είναι γονιμοποιημένα ή όχι) και το ότι και στις δύο περιπτώσεις το νέο ζώο κυοφορείται σε μήτρα θετής μητέρας. Δεν μπορώ να βρω άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:09 Ο DumeNuke έγραψε: #3.529 09-05-14 12:09 Επιτέλους, έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ. Spoiler Πάμε να βγάλουμε και την ΑΕΠΠ τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:09 Η SuperSquirrel: #3.530 09-05-14 12:09 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: κι εγω ειδα οτι εδινα στο σαλονι μου.. 2-3 μαθηματα μαζι. με επιτηρουσε ενας καθηγητης που ειχα στο λυκειο. κι ενω δεν εχω κανενα αγχος για τις πανελληνιες, το ονειρο ηταν πολυ αγχωτικο.. δεν ειχα διαβασει τιποτα και τα πηγα χαλια.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Και εγώ έχω δει ότι έδινα στο σαλόνι μου! Έδινα έκθεση και καθομουν στον καναπέ και έλυνα τα θέματα εκεί ενώ η μαμα μου έβλεπε τηλεόραση. Κάποια στιγμή με ρωτάει πώς είναι τα θέματα και της λέω εύκολα, αλλά να χαμηλώσει λίγο την τηλεοραση, γιατι παραείναι δυνατά! Ελεος!! Click για ανάπτυξη... τι φαση αυτο το σαλονι?? μαλλον αλλαζουμε χωρο διαβασματος στον υπνο μας, γιατι ολη μερα μεσα στο δωματιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:15 Ο notis_19 έγραψε: #3.531 09-05-14 12:15 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Επιτέλους, έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ. Spoiler Πάμε να βγάλουμε και την ΑΕΠΠ τώρα. Click για ανάπτυξη... Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Τα θερμά μου συγχαρητήρια φίλε μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:16 Η methexys έγραψε: #3.532 09-05-14 12:16 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τι φαση αυτο το σαλονι?? μαλλον αλλαζουμε χωρο διαβασματος στον υπνο μας, γιατι ολη μερα μεσα στο δωματιο... Click για ανάπτυξη... Μπα, εγώ πάντα στο σαλόνι διαβάζω, οπότε μάλλον γι'αυτο είδα το όνειρο..! DumeNuke, μπράβο!! Και εγώ διαβάζω θεωρία ΑΕΠΠ τώρα. Πήρα το καρτελάκι σήμερα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:00 Η novemberrain: #3.533 09-05-14 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ivilinia_new: Μακαρι να τα καταφερω, ΗΜΜΥ στο ΑΠΘ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Μακάρι να τα πούμε εκεί το φετινό φθινόπωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandkonst Νεοφερμένο μέλος Ο alexandkonst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:16 Ο alexandkonst: #3.534 09-05-14 14:16 παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 Theodoraxrl Νεοφερμένο μέλος Η Theodoraxrl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:43 Η Theodoraxrl: #3.535 09-05-14 14:43 Αρχική Δημοσίευση από alexandkonst: παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:02 Ο Dream Theater: #3.536 09-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Theodoraxrl: αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Click για ανάπτυξη... Kριμα... Θα γουσταρα τα μαλα να πεφτε φυσικη κατι σαν το Δ5 οεφε και στις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:51 Ο Trolling Stones: #3.537 09-05-14 15:51 Παιδια,αν εχει κανεις τις λυσεις απο τον ΟΕΦΕ στη φυσικη και στην οικονομια ας μου τις στειλει αν μπορει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 16:54 Ο Jonas έγραψε: #3.538 09-05-14 16:54 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Click για ανάπτυξη... Επειδή είχες αναφερθεί και πιο πάνω στο αγαπημένο σου ΑΟΔΕ και βλέπω ότι τελικά δεν το είπες για πλάκα, λέω να πω κι εγώ μια άποψη. Αρχικά, να διευκρινίσω ότι το ζήτημα δεν έγκειται στο συγκεκριμένο αντικείμενο - όποιος θέλει να γίνει στέλεχος επιχειρήσεων, μπράβο του και καλή σταδιοδρομία στο σεβαστό επάγγελμα που επέλεξε. Κανείς δεν είπε ότι το ΑΟΔΕ είναι δύσκολο ως αντικείμενο και συμφωνώ ότι όποιος έχει τη θέληση το μαθαίνει (προσωπικά, το έβγαλα Μεγάλο Σάββατο και τώρα είμαι στα μισά της επανάληψης). ΟΜΩΣ υπάρχει το εμπόδιο του πρόχειρου τρόπου με τον οποίο είναι γραμμένο το βιβλίο, καθώς και το θέμα με τον τρόπο αξιολόγησης, δηλαδή την παπαγαλία. Ως μαθητής δεν χρειάστηκε ποτέ να αποστηθίσω οτιδήποτε, καθώς θεωρώ ότι μπορώ να εκφραστώ επαρκώς στη μητρική μου γλώσσα και, όταν κατέχω κάτι, να το αποδώσω με σαφή τρόπο και χωρίς παραλείψεις, πλην όμως με δικά μου λόγια. Θεωρώ τουλάχιστον φαιδρό να κρίνεται η εισαγωγή οποιουδήποτε μαθητή, οποιασδήποτε κατεύθυνσης, από την «ικανότητα» να επαναλαμβάνει κατά γράμμα ό,τι διαβάζει. Σαφώς και αντιλαμβάνομαι πως πρέπει να αποδείξουμε ότι γνωρίζουμε συγκεκριμένα πράγματα. Αν όμως η απάντησή μου είναι σωστά διατυπωμένη, σε σωστά ελληνικά και καλύπτει κάθε λεπτομέρεια σε όλο το εύρος του χωρίου που μου ζητήθηκε, ε, δεν δέχομαι τη λογική ότι θα πάρω μικρότερο βαθμό, επειδή δεν τα είπα αυτολεξεί όπως το βιβλίο – και μάλιστα, ξαναλέω, ένα τόσο κακογραμμένο βιβλίο. Να χάσω τη σχολή που θέλω και που είναι άσχετη με επιχειρήσεις, γιατί δεν έλυσα ακόμα και την πιο εξεζητημένη άσκηση Μαθηματικών ή Φυσικής ή Πληροφορικής, να το δεχτώ. Αλλά να μείνω εκτός επειδή δεν ήμουν καλό μαγνητοφωνάκι, ε, όχι ρε φίλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 20:44 Ο tweetyslvstr: #3.539 09-05-14 20:44 Καλησπέρα παιδιά!!!!Τελευταίες μέρες και ο ''πυρετός των πανελληνίων "" ανεβαίνει, ΑΛΛΑ εμείσ δεν μασάμε!!!! Πάμε δυνατά, και θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 21:40 Ο nikos9631: #3.540 09-05-14 21:40 Καλησπέρα! Εγραψε κανεις αρχαία ΟΕΦΕ; αν ναι ποσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 175 176 177 178 179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
18 και σημερα!!! Καλημερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 10:40 Η Emilouko έγραψε: #3.525 09-05-14 10:40 Πρέπει να αρχίσω να φορτσαρω. Έχω χαλαρώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 10:41 Η artemis1996: #3.526 09-05-14 10:41 Για όσους κάνετε βιολογία κατεύθυνσης.... Τι απανταμε στην ερώτηση " Ποιες είναι οι κοινές διαδικασίες δημιουργίας διαγονιδιακων ζώων και κλώνων -ζώων?" Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν το ωάριο που χρησιμοποιείται στο εργαστήριο στη κλωνοποίηση είναι γονιμοποιημενο.... Όποιος μπορεί ας απαντήσει .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 11:05 Ο notis_19 έγραψε: #3.527 09-05-14 11:05 Εμείς τώρα όλοι γράφουμε πανελλήνιες? Δηλαδή ότι δουλειά θα κάνουμε εξαρτάται από το τι θα γράψουμε σε 3 ώρες? Τέλος το σχολείο? Έρχεται καλοκαίρι?! Yeahhhhhhh Ανάμεικτα συναισθήματα.. Καλημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 11:59 Η Peace_ έγραψε: #3.528 09-05-14 11:59 Το γνώθι σαυτόν ειναι πολυ σπουδαίο πραμα.. Πολλα φιλιά πις! Click για ανάπτυξη... Μουξου, γκετ ε λαιφ σε παρακαλώ. Spoiler Φιλούσκια. Για όσους κάνετε βιολογία κατεύθυνσης.... Τι απανταμε στην ερώτηση " Ποιες είναι οι κοινές διαδικασίες δημιουργίας διαγονιδιακων ζώων και κλώνων -ζώων?" Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν το ωάριο που χρησιμοποιείται στο εργαστήριο στη κλωνοποίηση είναι γονιμοποιημενο.... Όποιος μπορεί ας απαντήσει .. Click για ανάπτυξη... Το ωάριο που χρησιμοποιείται στην κλωνοποίηση δεν είναι γονιμοποιημένο. Όταν εισάγεται ο διπλοειδής πυρήνας υφίσταται ηλεκτρική διέγερση, σαν σήμα ότι γονιμοποιήθηκε. Μπορείς να το δεις στην εικόνα που έχει στην ίδια σελίδα. Τώρα, ως κοινά σημεία μπορείς να αναφέρεις ότι χρησιμοποιούνται ωάρια του ζώου (ανεξάρτητα αν είναι γονιμοποιημένα ή όχι) και το ότι και στις δύο περιπτώσεις το νέο ζώο κυοφορείται σε μήτρα θετής μητέρας. Δεν μπορώ να βρω άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:09 Ο DumeNuke έγραψε: #3.529 09-05-14 12:09 Επιτέλους, έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ. Spoiler Πάμε να βγάλουμε και την ΑΕΠΠ τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:09 Η SuperSquirrel: #3.530 09-05-14 12:09 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: κι εγω ειδα οτι εδινα στο σαλονι μου.. 2-3 μαθηματα μαζι. με επιτηρουσε ενας καθηγητης που ειχα στο λυκειο. κι ενω δεν εχω κανενα αγχος για τις πανελληνιες, το ονειρο ηταν πολυ αγχωτικο.. δεν ειχα διαβασει τιποτα και τα πηγα χαλια.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Και εγώ έχω δει ότι έδινα στο σαλόνι μου! Έδινα έκθεση και καθομουν στον καναπέ και έλυνα τα θέματα εκεί ενώ η μαμα μου έβλεπε τηλεόραση. Κάποια στιγμή με ρωτάει πώς είναι τα θέματα και της λέω εύκολα, αλλά να χαμηλώσει λίγο την τηλεοραση, γιατι παραείναι δυνατά! Ελεος!! Click για ανάπτυξη... τι φαση αυτο το σαλονι?? μαλλον αλλαζουμε χωρο διαβασματος στον υπνο μας, γιατι ολη μερα μεσα στο δωματιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:15 Ο notis_19 έγραψε: #3.531 09-05-14 12:15 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Επιτέλους, έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ. Spoiler Πάμε να βγάλουμε και την ΑΕΠΠ τώρα. Click για ανάπτυξη... Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Τα θερμά μου συγχαρητήρια φίλε μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:16 Η methexys έγραψε: #3.532 09-05-14 12:16 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τι φαση αυτο το σαλονι?? μαλλον αλλαζουμε χωρο διαβασματος στον υπνο μας, γιατι ολη μερα μεσα στο δωματιο... Click για ανάπτυξη... Μπα, εγώ πάντα στο σαλόνι διαβάζω, οπότε μάλλον γι'αυτο είδα το όνειρο..! DumeNuke, μπράβο!! Και εγώ διαβάζω θεωρία ΑΕΠΠ τώρα. Πήρα το καρτελάκι σήμερα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:00 Η novemberrain: #3.533 09-05-14 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ivilinia_new: Μακαρι να τα καταφερω, ΗΜΜΥ στο ΑΠΘ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Μακάρι να τα πούμε εκεί το φετινό φθινόπωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandkonst Νεοφερμένο μέλος Ο alexandkonst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:16 Ο alexandkonst: #3.534 09-05-14 14:16 παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 Theodoraxrl Νεοφερμένο μέλος Η Theodoraxrl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:43 Η Theodoraxrl: #3.535 09-05-14 14:43 Αρχική Δημοσίευση από alexandkonst: παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:02 Ο Dream Theater: #3.536 09-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Theodoraxrl: αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Click για ανάπτυξη... Kριμα... Θα γουσταρα τα μαλα να πεφτε φυσικη κατι σαν το Δ5 οεφε και στις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:51 Ο Trolling Stones: #3.537 09-05-14 15:51 Παιδια,αν εχει κανεις τις λυσεις απο τον ΟΕΦΕ στη φυσικη και στην οικονομια ας μου τις στειλει αν μπορει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 16:54 Ο Jonas έγραψε: #3.538 09-05-14 16:54 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Click για ανάπτυξη... Επειδή είχες αναφερθεί και πιο πάνω στο αγαπημένο σου ΑΟΔΕ και βλέπω ότι τελικά δεν το είπες για πλάκα, λέω να πω κι εγώ μια άποψη. Αρχικά, να διευκρινίσω ότι το ζήτημα δεν έγκειται στο συγκεκριμένο αντικείμενο - όποιος θέλει να γίνει στέλεχος επιχειρήσεων, μπράβο του και καλή σταδιοδρομία στο σεβαστό επάγγελμα που επέλεξε. Κανείς δεν είπε ότι το ΑΟΔΕ είναι δύσκολο ως αντικείμενο και συμφωνώ ότι όποιος έχει τη θέληση το μαθαίνει (προσωπικά, το έβγαλα Μεγάλο Σάββατο και τώρα είμαι στα μισά της επανάληψης). ΟΜΩΣ υπάρχει το εμπόδιο του πρόχειρου τρόπου με τον οποίο είναι γραμμένο το βιβλίο, καθώς και το θέμα με τον τρόπο αξιολόγησης, δηλαδή την παπαγαλία. Ως μαθητής δεν χρειάστηκε ποτέ να αποστηθίσω οτιδήποτε, καθώς θεωρώ ότι μπορώ να εκφραστώ επαρκώς στη μητρική μου γλώσσα και, όταν κατέχω κάτι, να το αποδώσω με σαφή τρόπο και χωρίς παραλείψεις, πλην όμως με δικά μου λόγια. Θεωρώ τουλάχιστον φαιδρό να κρίνεται η εισαγωγή οποιουδήποτε μαθητή, οποιασδήποτε κατεύθυνσης, από την «ικανότητα» να επαναλαμβάνει κατά γράμμα ό,τι διαβάζει. Σαφώς και αντιλαμβάνομαι πως πρέπει να αποδείξουμε ότι γνωρίζουμε συγκεκριμένα πράγματα. Αν όμως η απάντησή μου είναι σωστά διατυπωμένη, σε σωστά ελληνικά και καλύπτει κάθε λεπτομέρεια σε όλο το εύρος του χωρίου που μου ζητήθηκε, ε, δεν δέχομαι τη λογική ότι θα πάρω μικρότερο βαθμό, επειδή δεν τα είπα αυτολεξεί όπως το βιβλίο – και μάλιστα, ξαναλέω, ένα τόσο κακογραμμένο βιβλίο. Να χάσω τη σχολή που θέλω και που είναι άσχετη με επιχειρήσεις, γιατί δεν έλυσα ακόμα και την πιο εξεζητημένη άσκηση Μαθηματικών ή Φυσικής ή Πληροφορικής, να το δεχτώ. Αλλά να μείνω εκτός επειδή δεν ήμουν καλό μαγνητοφωνάκι, ε, όχι ρε φίλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 20:44 Ο tweetyslvstr: #3.539 09-05-14 20:44 Καλησπέρα παιδιά!!!!Τελευταίες μέρες και ο ''πυρετός των πανελληνίων "" ανεβαίνει, ΑΛΛΑ εμείσ δεν μασάμε!!!! Πάμε δυνατά, και θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 21:40 Ο nikos9631: #3.540 09-05-14 21:40 Καλησπέρα! Εγραψε κανεις αρχαία ΟΕΦΕ; αν ναι ποσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 175 176 177 178 179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρέπει να αρχίσω να φορτσαρω. Έχω χαλαρώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 10:41 Η artemis1996: #3.526 09-05-14 10:41 Για όσους κάνετε βιολογία κατεύθυνσης.... Τι απανταμε στην ερώτηση " Ποιες είναι οι κοινές διαδικασίες δημιουργίας διαγονιδιακων ζώων και κλώνων -ζώων?" Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν το ωάριο που χρησιμοποιείται στο εργαστήριο στη κλωνοποίηση είναι γονιμοποιημενο.... Όποιος μπορεί ας απαντήσει .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 11:05 Ο notis_19 έγραψε: #3.527 09-05-14 11:05 Εμείς τώρα όλοι γράφουμε πανελλήνιες? Δηλαδή ότι δουλειά θα κάνουμε εξαρτάται από το τι θα γράψουμε σε 3 ώρες? Τέλος το σχολείο? Έρχεται καλοκαίρι?! Yeahhhhhhh Ανάμεικτα συναισθήματα.. Καλημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 11:59 Η Peace_ έγραψε: #3.528 09-05-14 11:59 Το γνώθι σαυτόν ειναι πολυ σπουδαίο πραμα.. Πολλα φιλιά πις! Click για ανάπτυξη... Μουξου, γκετ ε λαιφ σε παρακαλώ. Spoiler Φιλούσκια. Για όσους κάνετε βιολογία κατεύθυνσης.... Τι απανταμε στην ερώτηση " Ποιες είναι οι κοινές διαδικασίες δημιουργίας διαγονιδιακων ζώων και κλώνων -ζώων?" Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν το ωάριο που χρησιμοποιείται στο εργαστήριο στη κλωνοποίηση είναι γονιμοποιημενο.... Όποιος μπορεί ας απαντήσει .. Click για ανάπτυξη... Το ωάριο που χρησιμοποιείται στην κλωνοποίηση δεν είναι γονιμοποιημένο. Όταν εισάγεται ο διπλοειδής πυρήνας υφίσταται ηλεκτρική διέγερση, σαν σήμα ότι γονιμοποιήθηκε. Μπορείς να το δεις στην εικόνα που έχει στην ίδια σελίδα. Τώρα, ως κοινά σημεία μπορείς να αναφέρεις ότι χρησιμοποιούνται ωάρια του ζώου (ανεξάρτητα αν είναι γονιμοποιημένα ή όχι) και το ότι και στις δύο περιπτώσεις το νέο ζώο κυοφορείται σε μήτρα θετής μητέρας. Δεν μπορώ να βρω άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:09 Ο DumeNuke έγραψε: #3.529 09-05-14 12:09 Επιτέλους, έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ. Spoiler Πάμε να βγάλουμε και την ΑΕΠΠ τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:09 Η SuperSquirrel: #3.530 09-05-14 12:09 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: κι εγω ειδα οτι εδινα στο σαλονι μου.. 2-3 μαθηματα μαζι. με επιτηρουσε ενας καθηγητης που ειχα στο λυκειο. κι ενω δεν εχω κανενα αγχος για τις πανελληνιες, το ονειρο ηταν πολυ αγχωτικο.. δεν ειχα διαβασει τιποτα και τα πηγα χαλια.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Και εγώ έχω δει ότι έδινα στο σαλόνι μου! Έδινα έκθεση και καθομουν στον καναπέ και έλυνα τα θέματα εκεί ενώ η μαμα μου έβλεπε τηλεόραση. Κάποια στιγμή με ρωτάει πώς είναι τα θέματα και της λέω εύκολα, αλλά να χαμηλώσει λίγο την τηλεοραση, γιατι παραείναι δυνατά! Ελεος!! Click για ανάπτυξη... τι φαση αυτο το σαλονι?? μαλλον αλλαζουμε χωρο διαβασματος στον υπνο μας, γιατι ολη μερα μεσα στο δωματιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:15 Ο notis_19 έγραψε: #3.531 09-05-14 12:15 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Επιτέλους, έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ. Spoiler Πάμε να βγάλουμε και την ΑΕΠΠ τώρα. Click για ανάπτυξη... Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Τα θερμά μου συγχαρητήρια φίλε μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:16 Η methexys έγραψε: #3.532 09-05-14 12:16 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τι φαση αυτο το σαλονι?? μαλλον αλλαζουμε χωρο διαβασματος στον υπνο μας, γιατι ολη μερα μεσα στο δωματιο... Click για ανάπτυξη... Μπα, εγώ πάντα στο σαλόνι διαβάζω, οπότε μάλλον γι'αυτο είδα το όνειρο..! DumeNuke, μπράβο!! Και εγώ διαβάζω θεωρία ΑΕΠΠ τώρα. Πήρα το καρτελάκι σήμερα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:00 Η novemberrain: #3.533 09-05-14 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ivilinia_new: Μακαρι να τα καταφερω, ΗΜΜΥ στο ΑΠΘ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Μακάρι να τα πούμε εκεί το φετινό φθινόπωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandkonst Νεοφερμένο μέλος Ο alexandkonst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:16 Ο alexandkonst: #3.534 09-05-14 14:16 παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 Theodoraxrl Νεοφερμένο μέλος Η Theodoraxrl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:43 Η Theodoraxrl: #3.535 09-05-14 14:43 Αρχική Δημοσίευση από alexandkonst: παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:02 Ο Dream Theater: #3.536 09-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Theodoraxrl: αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Click για ανάπτυξη... Kριμα... Θα γουσταρα τα μαλα να πεφτε φυσικη κατι σαν το Δ5 οεφε και στις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:51 Ο Trolling Stones: #3.537 09-05-14 15:51 Παιδια,αν εχει κανεις τις λυσεις απο τον ΟΕΦΕ στη φυσικη και στην οικονομια ας μου τις στειλει αν μπορει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 16:54 Ο Jonas έγραψε: #3.538 09-05-14 16:54 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Click για ανάπτυξη... Επειδή είχες αναφερθεί και πιο πάνω στο αγαπημένο σου ΑΟΔΕ και βλέπω ότι τελικά δεν το είπες για πλάκα, λέω να πω κι εγώ μια άποψη. Αρχικά, να διευκρινίσω ότι το ζήτημα δεν έγκειται στο συγκεκριμένο αντικείμενο - όποιος θέλει να γίνει στέλεχος επιχειρήσεων, μπράβο του και καλή σταδιοδρομία στο σεβαστό επάγγελμα που επέλεξε. Κανείς δεν είπε ότι το ΑΟΔΕ είναι δύσκολο ως αντικείμενο και συμφωνώ ότι όποιος έχει τη θέληση το μαθαίνει (προσωπικά, το έβγαλα Μεγάλο Σάββατο και τώρα είμαι στα μισά της επανάληψης). ΟΜΩΣ υπάρχει το εμπόδιο του πρόχειρου τρόπου με τον οποίο είναι γραμμένο το βιβλίο, καθώς και το θέμα με τον τρόπο αξιολόγησης, δηλαδή την παπαγαλία. Ως μαθητής δεν χρειάστηκε ποτέ να αποστηθίσω οτιδήποτε, καθώς θεωρώ ότι μπορώ να εκφραστώ επαρκώς στη μητρική μου γλώσσα και, όταν κατέχω κάτι, να το αποδώσω με σαφή τρόπο και χωρίς παραλείψεις, πλην όμως με δικά μου λόγια. Θεωρώ τουλάχιστον φαιδρό να κρίνεται η εισαγωγή οποιουδήποτε μαθητή, οποιασδήποτε κατεύθυνσης, από την «ικανότητα» να επαναλαμβάνει κατά γράμμα ό,τι διαβάζει. Σαφώς και αντιλαμβάνομαι πως πρέπει να αποδείξουμε ότι γνωρίζουμε συγκεκριμένα πράγματα. Αν όμως η απάντησή μου είναι σωστά διατυπωμένη, σε σωστά ελληνικά και καλύπτει κάθε λεπτομέρεια σε όλο το εύρος του χωρίου που μου ζητήθηκε, ε, δεν δέχομαι τη λογική ότι θα πάρω μικρότερο βαθμό, επειδή δεν τα είπα αυτολεξεί όπως το βιβλίο – και μάλιστα, ξαναλέω, ένα τόσο κακογραμμένο βιβλίο. Να χάσω τη σχολή που θέλω και που είναι άσχετη με επιχειρήσεις, γιατί δεν έλυσα ακόμα και την πιο εξεζητημένη άσκηση Μαθηματικών ή Φυσικής ή Πληροφορικής, να το δεχτώ. Αλλά να μείνω εκτός επειδή δεν ήμουν καλό μαγνητοφωνάκι, ε, όχι ρε φίλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 20:44 Ο tweetyslvstr: #3.539 09-05-14 20:44 Καλησπέρα παιδιά!!!!Τελευταίες μέρες και ο ''πυρετός των πανελληνίων "" ανεβαίνει, ΑΛΛΑ εμείσ δεν μασάμε!!!! Πάμε δυνατά, και θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 21:40 Ο nikos9631: #3.540 09-05-14 21:40 Καλησπέρα! Εγραψε κανεις αρχαία ΟΕΦΕ; αν ναι ποσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 175 176 177 178 179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για όσους κάνετε βιολογία κατεύθυνσης.... Τι απανταμε στην ερώτηση " Ποιες είναι οι κοινές διαδικασίες δημιουργίας διαγονιδιακων ζώων και κλώνων -ζώων?" Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν το ωάριο που χρησιμοποιείται στο εργαστήριο στη κλωνοποίηση είναι γονιμοποιημενο.... Όποιος μπορεί ας απαντήσει .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 11:05 Ο notis_19 έγραψε: #3.527 09-05-14 11:05 Εμείς τώρα όλοι γράφουμε πανελλήνιες? Δηλαδή ότι δουλειά θα κάνουμε εξαρτάται από το τι θα γράψουμε σε 3 ώρες? Τέλος το σχολείο? Έρχεται καλοκαίρι?! Yeahhhhhhh Ανάμεικτα συναισθήματα.. Καλημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 11:59 Η Peace_ έγραψε: #3.528 09-05-14 11:59 Το γνώθι σαυτόν ειναι πολυ σπουδαίο πραμα.. Πολλα φιλιά πις! Click για ανάπτυξη... Μουξου, γκετ ε λαιφ σε παρακαλώ. Spoiler Φιλούσκια. Για όσους κάνετε βιολογία κατεύθυνσης.... Τι απανταμε στην ερώτηση " Ποιες είναι οι κοινές διαδικασίες δημιουργίας διαγονιδιακων ζώων και κλώνων -ζώων?" Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν το ωάριο που χρησιμοποιείται στο εργαστήριο στη κλωνοποίηση είναι γονιμοποιημενο.... Όποιος μπορεί ας απαντήσει .. Click για ανάπτυξη... Το ωάριο που χρησιμοποιείται στην κλωνοποίηση δεν είναι γονιμοποιημένο. Όταν εισάγεται ο διπλοειδής πυρήνας υφίσταται ηλεκτρική διέγερση, σαν σήμα ότι γονιμοποιήθηκε. Μπορείς να το δεις στην εικόνα που έχει στην ίδια σελίδα. Τώρα, ως κοινά σημεία μπορείς να αναφέρεις ότι χρησιμοποιούνται ωάρια του ζώου (ανεξάρτητα αν είναι γονιμοποιημένα ή όχι) και το ότι και στις δύο περιπτώσεις το νέο ζώο κυοφορείται σε μήτρα θετής μητέρας. Δεν μπορώ να βρω άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:09 Ο DumeNuke έγραψε: #3.529 09-05-14 12:09 Επιτέλους, έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ. Spoiler Πάμε να βγάλουμε και την ΑΕΠΠ τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:09 Η SuperSquirrel: #3.530 09-05-14 12:09 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: κι εγω ειδα οτι εδινα στο σαλονι μου.. 2-3 μαθηματα μαζι. με επιτηρουσε ενας καθηγητης που ειχα στο λυκειο. κι ενω δεν εχω κανενα αγχος για τις πανελληνιες, το ονειρο ηταν πολυ αγχωτικο.. δεν ειχα διαβασει τιποτα και τα πηγα χαλια.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Και εγώ έχω δει ότι έδινα στο σαλόνι μου! Έδινα έκθεση και καθομουν στον καναπέ και έλυνα τα θέματα εκεί ενώ η μαμα μου έβλεπε τηλεόραση. Κάποια στιγμή με ρωτάει πώς είναι τα θέματα και της λέω εύκολα, αλλά να χαμηλώσει λίγο την τηλεοραση, γιατι παραείναι δυνατά! Ελεος!! Click για ανάπτυξη... τι φαση αυτο το σαλονι?? μαλλον αλλαζουμε χωρο διαβασματος στον υπνο μας, γιατι ολη μερα μεσα στο δωματιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:15 Ο notis_19 έγραψε: #3.531 09-05-14 12:15 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Επιτέλους, έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ. Spoiler Πάμε να βγάλουμε και την ΑΕΠΠ τώρα. Click για ανάπτυξη... Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Τα θερμά μου συγχαρητήρια φίλε μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:16 Η methexys έγραψε: #3.532 09-05-14 12:16 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τι φαση αυτο το σαλονι?? μαλλον αλλαζουμε χωρο διαβασματος στον υπνο μας, γιατι ολη μερα μεσα στο δωματιο... Click για ανάπτυξη... Μπα, εγώ πάντα στο σαλόνι διαβάζω, οπότε μάλλον γι'αυτο είδα το όνειρο..! DumeNuke, μπράβο!! Και εγώ διαβάζω θεωρία ΑΕΠΠ τώρα. Πήρα το καρτελάκι σήμερα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:00 Η novemberrain: #3.533 09-05-14 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ivilinia_new: Μακαρι να τα καταφερω, ΗΜΜΥ στο ΑΠΘ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Μακάρι να τα πούμε εκεί το φετινό φθινόπωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandkonst Νεοφερμένο μέλος Ο alexandkonst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:16 Ο alexandkonst: #3.534 09-05-14 14:16 παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 Theodoraxrl Νεοφερμένο μέλος Η Theodoraxrl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:43 Η Theodoraxrl: #3.535 09-05-14 14:43 Αρχική Δημοσίευση από alexandkonst: παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:02 Ο Dream Theater: #3.536 09-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Theodoraxrl: αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Click για ανάπτυξη... Kριμα... Θα γουσταρα τα μαλα να πεφτε φυσικη κατι σαν το Δ5 οεφε και στις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:51 Ο Trolling Stones: #3.537 09-05-14 15:51 Παιδια,αν εχει κανεις τις λυσεις απο τον ΟΕΦΕ στη φυσικη και στην οικονομια ας μου τις στειλει αν μπορει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 16:54 Ο Jonas έγραψε: #3.538 09-05-14 16:54 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Click για ανάπτυξη... Επειδή είχες αναφερθεί και πιο πάνω στο αγαπημένο σου ΑΟΔΕ και βλέπω ότι τελικά δεν το είπες για πλάκα, λέω να πω κι εγώ μια άποψη. Αρχικά, να διευκρινίσω ότι το ζήτημα δεν έγκειται στο συγκεκριμένο αντικείμενο - όποιος θέλει να γίνει στέλεχος επιχειρήσεων, μπράβο του και καλή σταδιοδρομία στο σεβαστό επάγγελμα που επέλεξε. Κανείς δεν είπε ότι το ΑΟΔΕ είναι δύσκολο ως αντικείμενο και συμφωνώ ότι όποιος έχει τη θέληση το μαθαίνει (προσωπικά, το έβγαλα Μεγάλο Σάββατο και τώρα είμαι στα μισά της επανάληψης). ΟΜΩΣ υπάρχει το εμπόδιο του πρόχειρου τρόπου με τον οποίο είναι γραμμένο το βιβλίο, καθώς και το θέμα με τον τρόπο αξιολόγησης, δηλαδή την παπαγαλία. Ως μαθητής δεν χρειάστηκε ποτέ να αποστηθίσω οτιδήποτε, καθώς θεωρώ ότι μπορώ να εκφραστώ επαρκώς στη μητρική μου γλώσσα και, όταν κατέχω κάτι, να το αποδώσω με σαφή τρόπο και χωρίς παραλείψεις, πλην όμως με δικά μου λόγια. Θεωρώ τουλάχιστον φαιδρό να κρίνεται η εισαγωγή οποιουδήποτε μαθητή, οποιασδήποτε κατεύθυνσης, από την «ικανότητα» να επαναλαμβάνει κατά γράμμα ό,τι διαβάζει. Σαφώς και αντιλαμβάνομαι πως πρέπει να αποδείξουμε ότι γνωρίζουμε συγκεκριμένα πράγματα. Αν όμως η απάντησή μου είναι σωστά διατυπωμένη, σε σωστά ελληνικά και καλύπτει κάθε λεπτομέρεια σε όλο το εύρος του χωρίου που μου ζητήθηκε, ε, δεν δέχομαι τη λογική ότι θα πάρω μικρότερο βαθμό, επειδή δεν τα είπα αυτολεξεί όπως το βιβλίο – και μάλιστα, ξαναλέω, ένα τόσο κακογραμμένο βιβλίο. Να χάσω τη σχολή που θέλω και που είναι άσχετη με επιχειρήσεις, γιατί δεν έλυσα ακόμα και την πιο εξεζητημένη άσκηση Μαθηματικών ή Φυσικής ή Πληροφορικής, να το δεχτώ. Αλλά να μείνω εκτός επειδή δεν ήμουν καλό μαγνητοφωνάκι, ε, όχι ρε φίλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 20:44 Ο tweetyslvstr: #3.539 09-05-14 20:44 Καλησπέρα παιδιά!!!!Τελευταίες μέρες και ο ''πυρετός των πανελληνίων "" ανεβαίνει, ΑΛΛΑ εμείσ δεν μασάμε!!!! Πάμε δυνατά, και θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 21:40 Ο nikos9631: #3.540 09-05-14 21:40 Καλησπέρα! Εγραψε κανεις αρχαία ΟΕΦΕ; αν ναι ποσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 175 176 177 178 179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμείς τώρα όλοι γράφουμε πανελλήνιες? Δηλαδή ότι δουλειά θα κάνουμε εξαρτάται από το τι θα γράψουμε σε 3 ώρες? Τέλος το σχολείο? Έρχεται καλοκαίρι?! Yeahhhhhhh Ανάμεικτα συναισθήματα.. Καλημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 11:59 Η Peace_ έγραψε: #3.528 09-05-14 11:59 Το γνώθι σαυτόν ειναι πολυ σπουδαίο πραμα.. Πολλα φιλιά πις! Click για ανάπτυξη... Μουξου, γκετ ε λαιφ σε παρακαλώ. Spoiler Φιλούσκια. Για όσους κάνετε βιολογία κατεύθυνσης.... Τι απανταμε στην ερώτηση " Ποιες είναι οι κοινές διαδικασίες δημιουργίας διαγονιδιακων ζώων και κλώνων -ζώων?" Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν το ωάριο που χρησιμοποιείται στο εργαστήριο στη κλωνοποίηση είναι γονιμοποιημενο.... Όποιος μπορεί ας απαντήσει .. Click για ανάπτυξη... Το ωάριο που χρησιμοποιείται στην κλωνοποίηση δεν είναι γονιμοποιημένο. Όταν εισάγεται ο διπλοειδής πυρήνας υφίσταται ηλεκτρική διέγερση, σαν σήμα ότι γονιμοποιήθηκε. Μπορείς να το δεις στην εικόνα που έχει στην ίδια σελίδα. Τώρα, ως κοινά σημεία μπορείς να αναφέρεις ότι χρησιμοποιούνται ωάρια του ζώου (ανεξάρτητα αν είναι γονιμοποιημένα ή όχι) και το ότι και στις δύο περιπτώσεις το νέο ζώο κυοφορείται σε μήτρα θετής μητέρας. Δεν μπορώ να βρω άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:09 Ο DumeNuke έγραψε: #3.529 09-05-14 12:09 Επιτέλους, έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ. Spoiler Πάμε να βγάλουμε και την ΑΕΠΠ τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:09 Η SuperSquirrel: #3.530 09-05-14 12:09 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: κι εγω ειδα οτι εδινα στο σαλονι μου.. 2-3 μαθηματα μαζι. με επιτηρουσε ενας καθηγητης που ειχα στο λυκειο. κι ενω δεν εχω κανενα αγχος για τις πανελληνιες, το ονειρο ηταν πολυ αγχωτικο.. δεν ειχα διαβασει τιποτα και τα πηγα χαλια.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Και εγώ έχω δει ότι έδινα στο σαλόνι μου! Έδινα έκθεση και καθομουν στον καναπέ και έλυνα τα θέματα εκεί ενώ η μαμα μου έβλεπε τηλεόραση. Κάποια στιγμή με ρωτάει πώς είναι τα θέματα και της λέω εύκολα, αλλά να χαμηλώσει λίγο την τηλεοραση, γιατι παραείναι δυνατά! Ελεος!! Click για ανάπτυξη... τι φαση αυτο το σαλονι?? μαλλον αλλαζουμε χωρο διαβασματος στον υπνο μας, γιατι ολη μερα μεσα στο δωματιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:15 Ο notis_19 έγραψε: #3.531 09-05-14 12:15 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Επιτέλους, έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ. Spoiler Πάμε να βγάλουμε και την ΑΕΠΠ τώρα. Click για ανάπτυξη... Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Τα θερμά μου συγχαρητήρια φίλε μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:16 Η methexys έγραψε: #3.532 09-05-14 12:16 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τι φαση αυτο το σαλονι?? μαλλον αλλαζουμε χωρο διαβασματος στον υπνο μας, γιατι ολη μερα μεσα στο δωματιο... Click για ανάπτυξη... Μπα, εγώ πάντα στο σαλόνι διαβάζω, οπότε μάλλον γι'αυτο είδα το όνειρο..! DumeNuke, μπράβο!! Και εγώ διαβάζω θεωρία ΑΕΠΠ τώρα. Πήρα το καρτελάκι σήμερα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:00 Η novemberrain: #3.533 09-05-14 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ivilinia_new: Μακαρι να τα καταφερω, ΗΜΜΥ στο ΑΠΘ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Μακάρι να τα πούμε εκεί το φετινό φθινόπωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandkonst Νεοφερμένο μέλος Ο alexandkonst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:16 Ο alexandkonst: #3.534 09-05-14 14:16 παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 Theodoraxrl Νεοφερμένο μέλος Η Theodoraxrl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:43 Η Theodoraxrl: #3.535 09-05-14 14:43 Αρχική Δημοσίευση από alexandkonst: παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:02 Ο Dream Theater: #3.536 09-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Theodoraxrl: αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Click για ανάπτυξη... Kριμα... Θα γουσταρα τα μαλα να πεφτε φυσικη κατι σαν το Δ5 οεφε και στις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:51 Ο Trolling Stones: #3.537 09-05-14 15:51 Παιδια,αν εχει κανεις τις λυσεις απο τον ΟΕΦΕ στη φυσικη και στην οικονομια ας μου τις στειλει αν μπορει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 16:54 Ο Jonas έγραψε: #3.538 09-05-14 16:54 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Click για ανάπτυξη... Επειδή είχες αναφερθεί και πιο πάνω στο αγαπημένο σου ΑΟΔΕ και βλέπω ότι τελικά δεν το είπες για πλάκα, λέω να πω κι εγώ μια άποψη. Αρχικά, να διευκρινίσω ότι το ζήτημα δεν έγκειται στο συγκεκριμένο αντικείμενο - όποιος θέλει να γίνει στέλεχος επιχειρήσεων, μπράβο του και καλή σταδιοδρομία στο σεβαστό επάγγελμα που επέλεξε. Κανείς δεν είπε ότι το ΑΟΔΕ είναι δύσκολο ως αντικείμενο και συμφωνώ ότι όποιος έχει τη θέληση το μαθαίνει (προσωπικά, το έβγαλα Μεγάλο Σάββατο και τώρα είμαι στα μισά της επανάληψης). ΟΜΩΣ υπάρχει το εμπόδιο του πρόχειρου τρόπου με τον οποίο είναι γραμμένο το βιβλίο, καθώς και το θέμα με τον τρόπο αξιολόγησης, δηλαδή την παπαγαλία. Ως μαθητής δεν χρειάστηκε ποτέ να αποστηθίσω οτιδήποτε, καθώς θεωρώ ότι μπορώ να εκφραστώ επαρκώς στη μητρική μου γλώσσα και, όταν κατέχω κάτι, να το αποδώσω με σαφή τρόπο και χωρίς παραλείψεις, πλην όμως με δικά μου λόγια. Θεωρώ τουλάχιστον φαιδρό να κρίνεται η εισαγωγή οποιουδήποτε μαθητή, οποιασδήποτε κατεύθυνσης, από την «ικανότητα» να επαναλαμβάνει κατά γράμμα ό,τι διαβάζει. Σαφώς και αντιλαμβάνομαι πως πρέπει να αποδείξουμε ότι γνωρίζουμε συγκεκριμένα πράγματα. Αν όμως η απάντησή μου είναι σωστά διατυπωμένη, σε σωστά ελληνικά και καλύπτει κάθε λεπτομέρεια σε όλο το εύρος του χωρίου που μου ζητήθηκε, ε, δεν δέχομαι τη λογική ότι θα πάρω μικρότερο βαθμό, επειδή δεν τα είπα αυτολεξεί όπως το βιβλίο – και μάλιστα, ξαναλέω, ένα τόσο κακογραμμένο βιβλίο. Να χάσω τη σχολή που θέλω και που είναι άσχετη με επιχειρήσεις, γιατί δεν έλυσα ακόμα και την πιο εξεζητημένη άσκηση Μαθηματικών ή Φυσικής ή Πληροφορικής, να το δεχτώ. Αλλά να μείνω εκτός επειδή δεν ήμουν καλό μαγνητοφωνάκι, ε, όχι ρε φίλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 20:44 Ο tweetyslvstr: #3.539 09-05-14 20:44 Καλησπέρα παιδιά!!!!Τελευταίες μέρες και ο ''πυρετός των πανελληνίων "" ανεβαίνει, ΑΛΛΑ εμείσ δεν μασάμε!!!! Πάμε δυνατά, και θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 21:40 Ο nikos9631: #3.540 09-05-14 21:40 Καλησπέρα! Εγραψε κανεις αρχαία ΟΕΦΕ; αν ναι ποσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 175 176 177 178 179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το γνώθι σαυτόν ειναι πολυ σπουδαίο πραμα.. Πολλα φιλιά πις! Click για ανάπτυξη... Μουξου, γκετ ε λαιφ σε παρακαλώ. Spoiler Φιλούσκια. Για όσους κάνετε βιολογία κατεύθυνσης.... Τι απανταμε στην ερώτηση " Ποιες είναι οι κοινές διαδικασίες δημιουργίας διαγονιδιακων ζώων και κλώνων -ζώων?" Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν το ωάριο που χρησιμοποιείται στο εργαστήριο στη κλωνοποίηση είναι γονιμοποιημενο.... Όποιος μπορεί ας απαντήσει .. Click για ανάπτυξη... Το ωάριο που χρησιμοποιείται στην κλωνοποίηση δεν είναι γονιμοποιημένο. Όταν εισάγεται ο διπλοειδής πυρήνας υφίσταται ηλεκτρική διέγερση, σαν σήμα ότι γονιμοποιήθηκε. Μπορείς να το δεις στην εικόνα που έχει στην ίδια σελίδα. Τώρα, ως κοινά σημεία μπορείς να αναφέρεις ότι χρησιμοποιούνται ωάρια του ζώου (ανεξάρτητα αν είναι γονιμοποιημένα ή όχι) και το ότι και στις δύο περιπτώσεις το νέο ζώο κυοφορείται σε μήτρα θετής μητέρας. Δεν μπορώ να βρω άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:09 Ο DumeNuke έγραψε: #3.529 09-05-14 12:09 Επιτέλους, έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ. Spoiler Πάμε να βγάλουμε και την ΑΕΠΠ τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:09 Η SuperSquirrel: #3.530 09-05-14 12:09 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: κι εγω ειδα οτι εδινα στο σαλονι μου.. 2-3 μαθηματα μαζι. με επιτηρουσε ενας καθηγητης που ειχα στο λυκειο. κι ενω δεν εχω κανενα αγχος για τις πανελληνιες, το ονειρο ηταν πολυ αγχωτικο.. δεν ειχα διαβασει τιποτα και τα πηγα χαλια.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Και εγώ έχω δει ότι έδινα στο σαλόνι μου! Έδινα έκθεση και καθομουν στον καναπέ και έλυνα τα θέματα εκεί ενώ η μαμα μου έβλεπε τηλεόραση. Κάποια στιγμή με ρωτάει πώς είναι τα θέματα και της λέω εύκολα, αλλά να χαμηλώσει λίγο την τηλεοραση, γιατι παραείναι δυνατά! Ελεος!! Click για ανάπτυξη... τι φαση αυτο το σαλονι?? μαλλον αλλαζουμε χωρο διαβασματος στον υπνο μας, γιατι ολη μερα μεσα στο δωματιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:15 Ο notis_19 έγραψε: #3.531 09-05-14 12:15 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Επιτέλους, έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ. Spoiler Πάμε να βγάλουμε και την ΑΕΠΠ τώρα. Click για ανάπτυξη... Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Τα θερμά μου συγχαρητήρια φίλε μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:16 Η methexys έγραψε: #3.532 09-05-14 12:16 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τι φαση αυτο το σαλονι?? μαλλον αλλαζουμε χωρο διαβασματος στον υπνο μας, γιατι ολη μερα μεσα στο δωματιο... Click για ανάπτυξη... Μπα, εγώ πάντα στο σαλόνι διαβάζω, οπότε μάλλον γι'αυτο είδα το όνειρο..! DumeNuke, μπράβο!! Και εγώ διαβάζω θεωρία ΑΕΠΠ τώρα. Πήρα το καρτελάκι σήμερα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:00 Η novemberrain: #3.533 09-05-14 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ivilinia_new: Μακαρι να τα καταφερω, ΗΜΜΥ στο ΑΠΘ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Μακάρι να τα πούμε εκεί το φετινό φθινόπωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandkonst Νεοφερμένο μέλος Ο alexandkonst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:16 Ο alexandkonst: #3.534 09-05-14 14:16 παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 Theodoraxrl Νεοφερμένο μέλος Η Theodoraxrl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:43 Η Theodoraxrl: #3.535 09-05-14 14:43 Αρχική Δημοσίευση από alexandkonst: παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:02 Ο Dream Theater: #3.536 09-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Theodoraxrl: αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Click για ανάπτυξη... Kριμα... Θα γουσταρα τα μαλα να πεφτε φυσικη κατι σαν το Δ5 οεφε και στις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:51 Ο Trolling Stones: #3.537 09-05-14 15:51 Παιδια,αν εχει κανεις τις λυσεις απο τον ΟΕΦΕ στη φυσικη και στην οικονομια ας μου τις στειλει αν μπορει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 16:54 Ο Jonas έγραψε: #3.538 09-05-14 16:54 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Click για ανάπτυξη... Επειδή είχες αναφερθεί και πιο πάνω στο αγαπημένο σου ΑΟΔΕ και βλέπω ότι τελικά δεν το είπες για πλάκα, λέω να πω κι εγώ μια άποψη. Αρχικά, να διευκρινίσω ότι το ζήτημα δεν έγκειται στο συγκεκριμένο αντικείμενο - όποιος θέλει να γίνει στέλεχος επιχειρήσεων, μπράβο του και καλή σταδιοδρομία στο σεβαστό επάγγελμα που επέλεξε. Κανείς δεν είπε ότι το ΑΟΔΕ είναι δύσκολο ως αντικείμενο και συμφωνώ ότι όποιος έχει τη θέληση το μαθαίνει (προσωπικά, το έβγαλα Μεγάλο Σάββατο και τώρα είμαι στα μισά της επανάληψης). ΟΜΩΣ υπάρχει το εμπόδιο του πρόχειρου τρόπου με τον οποίο είναι γραμμένο το βιβλίο, καθώς και το θέμα με τον τρόπο αξιολόγησης, δηλαδή την παπαγαλία. Ως μαθητής δεν χρειάστηκε ποτέ να αποστηθίσω οτιδήποτε, καθώς θεωρώ ότι μπορώ να εκφραστώ επαρκώς στη μητρική μου γλώσσα και, όταν κατέχω κάτι, να το αποδώσω με σαφή τρόπο και χωρίς παραλείψεις, πλην όμως με δικά μου λόγια. Θεωρώ τουλάχιστον φαιδρό να κρίνεται η εισαγωγή οποιουδήποτε μαθητή, οποιασδήποτε κατεύθυνσης, από την «ικανότητα» να επαναλαμβάνει κατά γράμμα ό,τι διαβάζει. Σαφώς και αντιλαμβάνομαι πως πρέπει να αποδείξουμε ότι γνωρίζουμε συγκεκριμένα πράγματα. Αν όμως η απάντησή μου είναι σωστά διατυπωμένη, σε σωστά ελληνικά και καλύπτει κάθε λεπτομέρεια σε όλο το εύρος του χωρίου που μου ζητήθηκε, ε, δεν δέχομαι τη λογική ότι θα πάρω μικρότερο βαθμό, επειδή δεν τα είπα αυτολεξεί όπως το βιβλίο – και μάλιστα, ξαναλέω, ένα τόσο κακογραμμένο βιβλίο. Να χάσω τη σχολή που θέλω και που είναι άσχετη με επιχειρήσεις, γιατί δεν έλυσα ακόμα και την πιο εξεζητημένη άσκηση Μαθηματικών ή Φυσικής ή Πληροφορικής, να το δεχτώ. Αλλά να μείνω εκτός επειδή δεν ήμουν καλό μαγνητοφωνάκι, ε, όχι ρε φίλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 20:44 Ο tweetyslvstr: #3.539 09-05-14 20:44 Καλησπέρα παιδιά!!!!Τελευταίες μέρες και ο ''πυρετός των πανελληνίων "" ανεβαίνει, ΑΛΛΑ εμείσ δεν μασάμε!!!! Πάμε δυνατά, και θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 21:40 Ο nikos9631: #3.540 09-05-14 21:40 Καλησπέρα! Εγραψε κανεις αρχαία ΟΕΦΕ; αν ναι ποσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 175 176 177 178 179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επιτέλους, έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ. Spoiler Πάμε να βγάλουμε και την ΑΕΠΠ τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:09 Η SuperSquirrel: #3.530 09-05-14 12:09 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: κι εγω ειδα οτι εδινα στο σαλονι μου.. 2-3 μαθηματα μαζι. με επιτηρουσε ενας καθηγητης που ειχα στο λυκειο. κι ενω δεν εχω κανενα αγχος για τις πανελληνιες, το ονειρο ηταν πολυ αγχωτικο.. δεν ειχα διαβασει τιποτα και τα πηγα χαλια.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Και εγώ έχω δει ότι έδινα στο σαλόνι μου! Έδινα έκθεση και καθομουν στον καναπέ και έλυνα τα θέματα εκεί ενώ η μαμα μου έβλεπε τηλεόραση. Κάποια στιγμή με ρωτάει πώς είναι τα θέματα και της λέω εύκολα, αλλά να χαμηλώσει λίγο την τηλεοραση, γιατι παραείναι δυνατά! Ελεος!! Click για ανάπτυξη... τι φαση αυτο το σαλονι?? μαλλον αλλαζουμε χωρο διαβασματος στον υπνο μας, γιατι ολη μερα μεσα στο δωματιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:15 Ο notis_19 έγραψε: #3.531 09-05-14 12:15 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Επιτέλους, έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ. Spoiler Πάμε να βγάλουμε και την ΑΕΠΠ τώρα. Click για ανάπτυξη... Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Τα θερμά μου συγχαρητήρια φίλε μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:16 Η methexys έγραψε: #3.532 09-05-14 12:16 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τι φαση αυτο το σαλονι?? μαλλον αλλαζουμε χωρο διαβασματος στον υπνο μας, γιατι ολη μερα μεσα στο δωματιο... Click για ανάπτυξη... Μπα, εγώ πάντα στο σαλόνι διαβάζω, οπότε μάλλον γι'αυτο είδα το όνειρο..! DumeNuke, μπράβο!! Και εγώ διαβάζω θεωρία ΑΕΠΠ τώρα. Πήρα το καρτελάκι σήμερα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:00 Η novemberrain: #3.533 09-05-14 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ivilinia_new: Μακαρι να τα καταφερω, ΗΜΜΥ στο ΑΠΘ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Μακάρι να τα πούμε εκεί το φετινό φθινόπωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandkonst Νεοφερμένο μέλος Ο alexandkonst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:16 Ο alexandkonst: #3.534 09-05-14 14:16 παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 Theodoraxrl Νεοφερμένο μέλος Η Theodoraxrl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:43 Η Theodoraxrl: #3.535 09-05-14 14:43 Αρχική Δημοσίευση από alexandkonst: παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:02 Ο Dream Theater: #3.536 09-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Theodoraxrl: αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Click για ανάπτυξη... Kριμα... Θα γουσταρα τα μαλα να πεφτε φυσικη κατι σαν το Δ5 οεφε και στις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:51 Ο Trolling Stones: #3.537 09-05-14 15:51 Παιδια,αν εχει κανεις τις λυσεις απο τον ΟΕΦΕ στη φυσικη και στην οικονομια ας μου τις στειλει αν μπορει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 16:54 Ο Jonas έγραψε: #3.538 09-05-14 16:54 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Click για ανάπτυξη... Επειδή είχες αναφερθεί και πιο πάνω στο αγαπημένο σου ΑΟΔΕ και βλέπω ότι τελικά δεν το είπες για πλάκα, λέω να πω κι εγώ μια άποψη. Αρχικά, να διευκρινίσω ότι το ζήτημα δεν έγκειται στο συγκεκριμένο αντικείμενο - όποιος θέλει να γίνει στέλεχος επιχειρήσεων, μπράβο του και καλή σταδιοδρομία στο σεβαστό επάγγελμα που επέλεξε. Κανείς δεν είπε ότι το ΑΟΔΕ είναι δύσκολο ως αντικείμενο και συμφωνώ ότι όποιος έχει τη θέληση το μαθαίνει (προσωπικά, το έβγαλα Μεγάλο Σάββατο και τώρα είμαι στα μισά της επανάληψης). ΟΜΩΣ υπάρχει το εμπόδιο του πρόχειρου τρόπου με τον οποίο είναι γραμμένο το βιβλίο, καθώς και το θέμα με τον τρόπο αξιολόγησης, δηλαδή την παπαγαλία. Ως μαθητής δεν χρειάστηκε ποτέ να αποστηθίσω οτιδήποτε, καθώς θεωρώ ότι μπορώ να εκφραστώ επαρκώς στη μητρική μου γλώσσα και, όταν κατέχω κάτι, να το αποδώσω με σαφή τρόπο και χωρίς παραλείψεις, πλην όμως με δικά μου λόγια. Θεωρώ τουλάχιστον φαιδρό να κρίνεται η εισαγωγή οποιουδήποτε μαθητή, οποιασδήποτε κατεύθυνσης, από την «ικανότητα» να επαναλαμβάνει κατά γράμμα ό,τι διαβάζει. Σαφώς και αντιλαμβάνομαι πως πρέπει να αποδείξουμε ότι γνωρίζουμε συγκεκριμένα πράγματα. Αν όμως η απάντησή μου είναι σωστά διατυπωμένη, σε σωστά ελληνικά και καλύπτει κάθε λεπτομέρεια σε όλο το εύρος του χωρίου που μου ζητήθηκε, ε, δεν δέχομαι τη λογική ότι θα πάρω μικρότερο βαθμό, επειδή δεν τα είπα αυτολεξεί όπως το βιβλίο – και μάλιστα, ξαναλέω, ένα τόσο κακογραμμένο βιβλίο. Να χάσω τη σχολή που θέλω και που είναι άσχετη με επιχειρήσεις, γιατί δεν έλυσα ακόμα και την πιο εξεζητημένη άσκηση Μαθηματικών ή Φυσικής ή Πληροφορικής, να το δεχτώ. Αλλά να μείνω εκτός επειδή δεν ήμουν καλό μαγνητοφωνάκι, ε, όχι ρε φίλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 20:44 Ο tweetyslvstr: #3.539 09-05-14 20:44 Καλησπέρα παιδιά!!!!Τελευταίες μέρες και ο ''πυρετός των πανελληνίων "" ανεβαίνει, ΑΛΛΑ εμείσ δεν μασάμε!!!! Πάμε δυνατά, και θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 21:40 Ο nikos9631: #3.540 09-05-14 21:40 Καλησπέρα! Εγραψε κανεις αρχαία ΟΕΦΕ; αν ναι ποσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 175 176 177 178 179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από buffon85: κι εγω ειδα οτι εδινα στο σαλονι μου.. 2-3 μαθηματα μαζι. με επιτηρουσε ενας καθηγητης που ειχα στο λυκειο. κι ενω δεν εχω κανενα αγχος για τις πανελληνιες, το ονειρο ηταν πολυ αγχωτικο.. δεν ειχα διαβασει τιποτα και τα πηγα χαλια.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Και εγώ έχω δει ότι έδινα στο σαλόνι μου! Έδινα έκθεση και καθομουν στον καναπέ και έλυνα τα θέματα εκεί ενώ η μαμα μου έβλεπε τηλεόραση. Κάποια στιγμή με ρωτάει πώς είναι τα θέματα και της λέω εύκολα, αλλά να χαμηλώσει λίγο την τηλεοραση, γιατι παραείναι δυνατά! Ελεος!! Click για ανάπτυξη... τι φαση αυτο το σαλονι?? μαλλον αλλαζουμε χωρο διαβασματος στον υπνο μας, γιατι ολη μερα μεσα στο δωματιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:15 Ο notis_19 έγραψε: #3.531 09-05-14 12:15 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Επιτέλους, έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ. Spoiler Πάμε να βγάλουμε και την ΑΕΠΠ τώρα. Click για ανάπτυξη... Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Τα θερμά μου συγχαρητήρια φίλε μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:16 Η methexys έγραψε: #3.532 09-05-14 12:16 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τι φαση αυτο το σαλονι?? μαλλον αλλαζουμε χωρο διαβασματος στον υπνο μας, γιατι ολη μερα μεσα στο δωματιο... Click για ανάπτυξη... Μπα, εγώ πάντα στο σαλόνι διαβάζω, οπότε μάλλον γι'αυτο είδα το όνειρο..! DumeNuke, μπράβο!! Και εγώ διαβάζω θεωρία ΑΕΠΠ τώρα. Πήρα το καρτελάκι σήμερα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:00 Η novemberrain: #3.533 09-05-14 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ivilinia_new: Μακαρι να τα καταφερω, ΗΜΜΥ στο ΑΠΘ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Μακάρι να τα πούμε εκεί το φετινό φθινόπωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandkonst Νεοφερμένο μέλος Ο alexandkonst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:16 Ο alexandkonst: #3.534 09-05-14 14:16 παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 Theodoraxrl Νεοφερμένο μέλος Η Theodoraxrl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:43 Η Theodoraxrl: #3.535 09-05-14 14:43 Αρχική Δημοσίευση από alexandkonst: παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:02 Ο Dream Theater: #3.536 09-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Theodoraxrl: αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Click για ανάπτυξη... Kριμα... Θα γουσταρα τα μαλα να πεφτε φυσικη κατι σαν το Δ5 οεφε και στις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:51 Ο Trolling Stones: #3.537 09-05-14 15:51 Παιδια,αν εχει κανεις τις λυσεις απο τον ΟΕΦΕ στη φυσικη και στην οικονομια ας μου τις στειλει αν μπορει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 16:54 Ο Jonas έγραψε: #3.538 09-05-14 16:54 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Click για ανάπτυξη... Επειδή είχες αναφερθεί και πιο πάνω στο αγαπημένο σου ΑΟΔΕ και βλέπω ότι τελικά δεν το είπες για πλάκα, λέω να πω κι εγώ μια άποψη. Αρχικά, να διευκρινίσω ότι το ζήτημα δεν έγκειται στο συγκεκριμένο αντικείμενο - όποιος θέλει να γίνει στέλεχος επιχειρήσεων, μπράβο του και καλή σταδιοδρομία στο σεβαστό επάγγελμα που επέλεξε. Κανείς δεν είπε ότι το ΑΟΔΕ είναι δύσκολο ως αντικείμενο και συμφωνώ ότι όποιος έχει τη θέληση το μαθαίνει (προσωπικά, το έβγαλα Μεγάλο Σάββατο και τώρα είμαι στα μισά της επανάληψης). ΟΜΩΣ υπάρχει το εμπόδιο του πρόχειρου τρόπου με τον οποίο είναι γραμμένο το βιβλίο, καθώς και το θέμα με τον τρόπο αξιολόγησης, δηλαδή την παπαγαλία. Ως μαθητής δεν χρειάστηκε ποτέ να αποστηθίσω οτιδήποτε, καθώς θεωρώ ότι μπορώ να εκφραστώ επαρκώς στη μητρική μου γλώσσα και, όταν κατέχω κάτι, να το αποδώσω με σαφή τρόπο και χωρίς παραλείψεις, πλην όμως με δικά μου λόγια. Θεωρώ τουλάχιστον φαιδρό να κρίνεται η εισαγωγή οποιουδήποτε μαθητή, οποιασδήποτε κατεύθυνσης, από την «ικανότητα» να επαναλαμβάνει κατά γράμμα ό,τι διαβάζει. Σαφώς και αντιλαμβάνομαι πως πρέπει να αποδείξουμε ότι γνωρίζουμε συγκεκριμένα πράγματα. Αν όμως η απάντησή μου είναι σωστά διατυπωμένη, σε σωστά ελληνικά και καλύπτει κάθε λεπτομέρεια σε όλο το εύρος του χωρίου που μου ζητήθηκε, ε, δεν δέχομαι τη λογική ότι θα πάρω μικρότερο βαθμό, επειδή δεν τα είπα αυτολεξεί όπως το βιβλίο – και μάλιστα, ξαναλέω, ένα τόσο κακογραμμένο βιβλίο. Να χάσω τη σχολή που θέλω και που είναι άσχετη με επιχειρήσεις, γιατί δεν έλυσα ακόμα και την πιο εξεζητημένη άσκηση Μαθηματικών ή Φυσικής ή Πληροφορικής, να το δεχτώ. Αλλά να μείνω εκτός επειδή δεν ήμουν καλό μαγνητοφωνάκι, ε, όχι ρε φίλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 20:44 Ο tweetyslvstr: #3.539 09-05-14 20:44 Καλησπέρα παιδιά!!!!Τελευταίες μέρες και ο ''πυρετός των πανελληνίων "" ανεβαίνει, ΑΛΛΑ εμείσ δεν μασάμε!!!! Πάμε δυνατά, και θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 21:40 Ο nikos9631: #3.540 09-05-14 21:40 Καλησπέρα! Εγραψε κανεις αρχαία ΟΕΦΕ; αν ναι ποσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 175 176 177 178 179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Επιτέλους, έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ. Spoiler Πάμε να βγάλουμε και την ΑΕΠΠ τώρα. Click για ανάπτυξη... Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Τα θερμά μου συγχαρητήρια φίλε μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 12:16 Η methexys έγραψε: #3.532 09-05-14 12:16 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τι φαση αυτο το σαλονι?? μαλλον αλλαζουμε χωρο διαβασματος στον υπνο μας, γιατι ολη μερα μεσα στο δωματιο... Click για ανάπτυξη... Μπα, εγώ πάντα στο σαλόνι διαβάζω, οπότε μάλλον γι'αυτο είδα το όνειρο..! DumeNuke, μπράβο!! Και εγώ διαβάζω θεωρία ΑΕΠΠ τώρα. Πήρα το καρτελάκι σήμερα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:00 Η novemberrain: #3.533 09-05-14 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ivilinia_new: Μακαρι να τα καταφερω, ΗΜΜΥ στο ΑΠΘ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Μακάρι να τα πούμε εκεί το φετινό φθινόπωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandkonst Νεοφερμένο μέλος Ο alexandkonst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:16 Ο alexandkonst: #3.534 09-05-14 14:16 παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 Theodoraxrl Νεοφερμένο μέλος Η Theodoraxrl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:43 Η Theodoraxrl: #3.535 09-05-14 14:43 Αρχική Δημοσίευση από alexandkonst: παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:02 Ο Dream Theater: #3.536 09-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Theodoraxrl: αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Click για ανάπτυξη... Kριμα... Θα γουσταρα τα μαλα να πεφτε φυσικη κατι σαν το Δ5 οεφε και στις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:51 Ο Trolling Stones: #3.537 09-05-14 15:51 Παιδια,αν εχει κανεις τις λυσεις απο τον ΟΕΦΕ στη φυσικη και στην οικονομια ας μου τις στειλει αν μπορει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 16:54 Ο Jonas έγραψε: #3.538 09-05-14 16:54 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Click για ανάπτυξη... Επειδή είχες αναφερθεί και πιο πάνω στο αγαπημένο σου ΑΟΔΕ και βλέπω ότι τελικά δεν το είπες για πλάκα, λέω να πω κι εγώ μια άποψη. Αρχικά, να διευκρινίσω ότι το ζήτημα δεν έγκειται στο συγκεκριμένο αντικείμενο - όποιος θέλει να γίνει στέλεχος επιχειρήσεων, μπράβο του και καλή σταδιοδρομία στο σεβαστό επάγγελμα που επέλεξε. Κανείς δεν είπε ότι το ΑΟΔΕ είναι δύσκολο ως αντικείμενο και συμφωνώ ότι όποιος έχει τη θέληση το μαθαίνει (προσωπικά, το έβγαλα Μεγάλο Σάββατο και τώρα είμαι στα μισά της επανάληψης). ΟΜΩΣ υπάρχει το εμπόδιο του πρόχειρου τρόπου με τον οποίο είναι γραμμένο το βιβλίο, καθώς και το θέμα με τον τρόπο αξιολόγησης, δηλαδή την παπαγαλία. Ως μαθητής δεν χρειάστηκε ποτέ να αποστηθίσω οτιδήποτε, καθώς θεωρώ ότι μπορώ να εκφραστώ επαρκώς στη μητρική μου γλώσσα και, όταν κατέχω κάτι, να το αποδώσω με σαφή τρόπο και χωρίς παραλείψεις, πλην όμως με δικά μου λόγια. Θεωρώ τουλάχιστον φαιδρό να κρίνεται η εισαγωγή οποιουδήποτε μαθητή, οποιασδήποτε κατεύθυνσης, από την «ικανότητα» να επαναλαμβάνει κατά γράμμα ό,τι διαβάζει. Σαφώς και αντιλαμβάνομαι πως πρέπει να αποδείξουμε ότι γνωρίζουμε συγκεκριμένα πράγματα. Αν όμως η απάντησή μου είναι σωστά διατυπωμένη, σε σωστά ελληνικά και καλύπτει κάθε λεπτομέρεια σε όλο το εύρος του χωρίου που μου ζητήθηκε, ε, δεν δέχομαι τη λογική ότι θα πάρω μικρότερο βαθμό, επειδή δεν τα είπα αυτολεξεί όπως το βιβλίο – και μάλιστα, ξαναλέω, ένα τόσο κακογραμμένο βιβλίο. Να χάσω τη σχολή που θέλω και που είναι άσχετη με επιχειρήσεις, γιατί δεν έλυσα ακόμα και την πιο εξεζητημένη άσκηση Μαθηματικών ή Φυσικής ή Πληροφορικής, να το δεχτώ. Αλλά να μείνω εκτός επειδή δεν ήμουν καλό μαγνητοφωνάκι, ε, όχι ρε φίλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 20:44 Ο tweetyslvstr: #3.539 09-05-14 20:44 Καλησπέρα παιδιά!!!!Τελευταίες μέρες και ο ''πυρετός των πανελληνίων "" ανεβαίνει, ΑΛΛΑ εμείσ δεν μασάμε!!!! Πάμε δυνατά, και θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 21:40 Ο nikos9631: #3.540 09-05-14 21:40 Καλησπέρα! Εγραψε κανεις αρχαία ΟΕΦΕ; αν ναι ποσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 175 176 177 178 179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τι φαση αυτο το σαλονι?? μαλλον αλλαζουμε χωρο διαβασματος στον υπνο μας, γιατι ολη μερα μεσα στο δωματιο... Click για ανάπτυξη... Μπα, εγώ πάντα στο σαλόνι διαβάζω, οπότε μάλλον γι'αυτο είδα το όνειρο..! DumeNuke, μπράβο!! Και εγώ διαβάζω θεωρία ΑΕΠΠ τώρα. Πήρα το καρτελάκι σήμερα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:00 Η novemberrain: #3.533 09-05-14 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ivilinia_new: Μακαρι να τα καταφερω, ΗΜΜΥ στο ΑΠΘ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Μακάρι να τα πούμε εκεί το φετινό φθινόπωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandkonst Νεοφερμένο μέλος Ο alexandkonst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:16 Ο alexandkonst: #3.534 09-05-14 14:16 παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 Theodoraxrl Νεοφερμένο μέλος Η Theodoraxrl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:43 Η Theodoraxrl: #3.535 09-05-14 14:43 Αρχική Δημοσίευση από alexandkonst: παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:02 Ο Dream Theater: #3.536 09-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Theodoraxrl: αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Click για ανάπτυξη... Kριμα... Θα γουσταρα τα μαλα να πεφτε φυσικη κατι σαν το Δ5 οεφε και στις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:51 Ο Trolling Stones: #3.537 09-05-14 15:51 Παιδια,αν εχει κανεις τις λυσεις απο τον ΟΕΦΕ στη φυσικη και στην οικονομια ας μου τις στειλει αν μπορει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 16:54 Ο Jonas έγραψε: #3.538 09-05-14 16:54 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Click για ανάπτυξη... Επειδή είχες αναφερθεί και πιο πάνω στο αγαπημένο σου ΑΟΔΕ και βλέπω ότι τελικά δεν το είπες για πλάκα, λέω να πω κι εγώ μια άποψη. Αρχικά, να διευκρινίσω ότι το ζήτημα δεν έγκειται στο συγκεκριμένο αντικείμενο - όποιος θέλει να γίνει στέλεχος επιχειρήσεων, μπράβο του και καλή σταδιοδρομία στο σεβαστό επάγγελμα που επέλεξε. Κανείς δεν είπε ότι το ΑΟΔΕ είναι δύσκολο ως αντικείμενο και συμφωνώ ότι όποιος έχει τη θέληση το μαθαίνει (προσωπικά, το έβγαλα Μεγάλο Σάββατο και τώρα είμαι στα μισά της επανάληψης). ΟΜΩΣ υπάρχει το εμπόδιο του πρόχειρου τρόπου με τον οποίο είναι γραμμένο το βιβλίο, καθώς και το θέμα με τον τρόπο αξιολόγησης, δηλαδή την παπαγαλία. Ως μαθητής δεν χρειάστηκε ποτέ να αποστηθίσω οτιδήποτε, καθώς θεωρώ ότι μπορώ να εκφραστώ επαρκώς στη μητρική μου γλώσσα και, όταν κατέχω κάτι, να το αποδώσω με σαφή τρόπο και χωρίς παραλείψεις, πλην όμως με δικά μου λόγια. Θεωρώ τουλάχιστον φαιδρό να κρίνεται η εισαγωγή οποιουδήποτε μαθητή, οποιασδήποτε κατεύθυνσης, από την «ικανότητα» να επαναλαμβάνει κατά γράμμα ό,τι διαβάζει. Σαφώς και αντιλαμβάνομαι πως πρέπει να αποδείξουμε ότι γνωρίζουμε συγκεκριμένα πράγματα. Αν όμως η απάντησή μου είναι σωστά διατυπωμένη, σε σωστά ελληνικά και καλύπτει κάθε λεπτομέρεια σε όλο το εύρος του χωρίου που μου ζητήθηκε, ε, δεν δέχομαι τη λογική ότι θα πάρω μικρότερο βαθμό, επειδή δεν τα είπα αυτολεξεί όπως το βιβλίο – και μάλιστα, ξαναλέω, ένα τόσο κακογραμμένο βιβλίο. Να χάσω τη σχολή που θέλω και που είναι άσχετη με επιχειρήσεις, γιατί δεν έλυσα ακόμα και την πιο εξεζητημένη άσκηση Μαθηματικών ή Φυσικής ή Πληροφορικής, να το δεχτώ. Αλλά να μείνω εκτός επειδή δεν ήμουν καλό μαγνητοφωνάκι, ε, όχι ρε φίλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 20:44 Ο tweetyslvstr: #3.539 09-05-14 20:44 Καλησπέρα παιδιά!!!!Τελευταίες μέρες και ο ''πυρετός των πανελληνίων "" ανεβαίνει, ΑΛΛΑ εμείσ δεν μασάμε!!!! Πάμε δυνατά, και θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 21:40 Ο nikos9631: #3.540 09-05-14 21:40 Καλησπέρα! Εγραψε κανεις αρχαία ΟΕΦΕ; αν ναι ποσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 175 176 177 178 179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ivilinia_new: Μακαρι να τα καταφερω, ΗΜΜΥ στο ΑΠΘ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο Μακάρι να τα πούμε εκεί το φετινό φθινόπωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexandkonst Νεοφερμένο μέλος Ο alexandkonst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:16 Ο alexandkonst: #3.534 09-05-14 14:16 παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2014 Theodoraxrl Νεοφερμένο μέλος Η Theodoraxrl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:43 Η Theodoraxrl: #3.535 09-05-14 14:43 Αρχική Δημοσίευση από alexandkonst: παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:02 Ο Dream Theater: #3.536 09-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Theodoraxrl: αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Click για ανάπτυξη... Kριμα... Θα γουσταρα τα μαλα να πεφτε φυσικη κατι σαν το Δ5 οεφε και στις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:51 Ο Trolling Stones: #3.537 09-05-14 15:51 Παιδια,αν εχει κανεις τις λυσεις απο τον ΟΕΦΕ στη φυσικη και στην οικονομια ας μου τις στειλει αν μπορει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 16:54 Ο Jonas έγραψε: #3.538 09-05-14 16:54 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Click για ανάπτυξη... Επειδή είχες αναφερθεί και πιο πάνω στο αγαπημένο σου ΑΟΔΕ και βλέπω ότι τελικά δεν το είπες για πλάκα, λέω να πω κι εγώ μια άποψη. Αρχικά, να διευκρινίσω ότι το ζήτημα δεν έγκειται στο συγκεκριμένο αντικείμενο - όποιος θέλει να γίνει στέλεχος επιχειρήσεων, μπράβο του και καλή σταδιοδρομία στο σεβαστό επάγγελμα που επέλεξε. Κανείς δεν είπε ότι το ΑΟΔΕ είναι δύσκολο ως αντικείμενο και συμφωνώ ότι όποιος έχει τη θέληση το μαθαίνει (προσωπικά, το έβγαλα Μεγάλο Σάββατο και τώρα είμαι στα μισά της επανάληψης). ΟΜΩΣ υπάρχει το εμπόδιο του πρόχειρου τρόπου με τον οποίο είναι γραμμένο το βιβλίο, καθώς και το θέμα με τον τρόπο αξιολόγησης, δηλαδή την παπαγαλία. Ως μαθητής δεν χρειάστηκε ποτέ να αποστηθίσω οτιδήποτε, καθώς θεωρώ ότι μπορώ να εκφραστώ επαρκώς στη μητρική μου γλώσσα και, όταν κατέχω κάτι, να το αποδώσω με σαφή τρόπο και χωρίς παραλείψεις, πλην όμως με δικά μου λόγια. Θεωρώ τουλάχιστον φαιδρό να κρίνεται η εισαγωγή οποιουδήποτε μαθητή, οποιασδήποτε κατεύθυνσης, από την «ικανότητα» να επαναλαμβάνει κατά γράμμα ό,τι διαβάζει. Σαφώς και αντιλαμβάνομαι πως πρέπει να αποδείξουμε ότι γνωρίζουμε συγκεκριμένα πράγματα. Αν όμως η απάντησή μου είναι σωστά διατυπωμένη, σε σωστά ελληνικά και καλύπτει κάθε λεπτομέρεια σε όλο το εύρος του χωρίου που μου ζητήθηκε, ε, δεν δέχομαι τη λογική ότι θα πάρω μικρότερο βαθμό, επειδή δεν τα είπα αυτολεξεί όπως το βιβλίο – και μάλιστα, ξαναλέω, ένα τόσο κακογραμμένο βιβλίο. Να χάσω τη σχολή που θέλω και που είναι άσχετη με επιχειρήσεις, γιατί δεν έλυσα ακόμα και την πιο εξεζητημένη άσκηση Μαθηματικών ή Φυσικής ή Πληροφορικής, να το δεχτώ. Αλλά να μείνω εκτός επειδή δεν ήμουν καλό μαγνητοφωνάκι, ε, όχι ρε φίλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 20:44 Ο tweetyslvstr: #3.539 09-05-14 20:44 Καλησπέρα παιδιά!!!!Τελευταίες μέρες και ο ''πυρετός των πανελληνίων "" ανεβαίνει, ΑΛΛΑ εμείσ δεν μασάμε!!!! Πάμε δυνατά, και θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 21:40 Ο nikos9631: #3.540 09-05-14 21:40 Καλησπέρα! Εγραψε κανεις αρχαία ΟΕΦΕ; αν ναι ποσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 175 176 177 178 179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Theodoraxrl Νεοφερμένο μέλος Η Theodoraxrl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 14:43 Η Theodoraxrl: #3.535 09-05-14 14:43 Αρχική Δημοσίευση από alexandkonst: παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:02 Ο Dream Theater: #3.536 09-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Theodoraxrl: αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Click για ανάπτυξη... Kριμα... Θα γουσταρα τα μαλα να πεφτε φυσικη κατι σαν το Δ5 οεφε και στις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:51 Ο Trolling Stones: #3.537 09-05-14 15:51 Παιδια,αν εχει κανεις τις λυσεις απο τον ΟΕΦΕ στη φυσικη και στην οικονομια ας μου τις στειλει αν μπορει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 16:54 Ο Jonas έγραψε: #3.538 09-05-14 16:54 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Click για ανάπτυξη... Επειδή είχες αναφερθεί και πιο πάνω στο αγαπημένο σου ΑΟΔΕ και βλέπω ότι τελικά δεν το είπες για πλάκα, λέω να πω κι εγώ μια άποψη. Αρχικά, να διευκρινίσω ότι το ζήτημα δεν έγκειται στο συγκεκριμένο αντικείμενο - όποιος θέλει να γίνει στέλεχος επιχειρήσεων, μπράβο του και καλή σταδιοδρομία στο σεβαστό επάγγελμα που επέλεξε. Κανείς δεν είπε ότι το ΑΟΔΕ είναι δύσκολο ως αντικείμενο και συμφωνώ ότι όποιος έχει τη θέληση το μαθαίνει (προσωπικά, το έβγαλα Μεγάλο Σάββατο και τώρα είμαι στα μισά της επανάληψης). ΟΜΩΣ υπάρχει το εμπόδιο του πρόχειρου τρόπου με τον οποίο είναι γραμμένο το βιβλίο, καθώς και το θέμα με τον τρόπο αξιολόγησης, δηλαδή την παπαγαλία. Ως μαθητής δεν χρειάστηκε ποτέ να αποστηθίσω οτιδήποτε, καθώς θεωρώ ότι μπορώ να εκφραστώ επαρκώς στη μητρική μου γλώσσα και, όταν κατέχω κάτι, να το αποδώσω με σαφή τρόπο και χωρίς παραλείψεις, πλην όμως με δικά μου λόγια. Θεωρώ τουλάχιστον φαιδρό να κρίνεται η εισαγωγή οποιουδήποτε μαθητή, οποιασδήποτε κατεύθυνσης, από την «ικανότητα» να επαναλαμβάνει κατά γράμμα ό,τι διαβάζει. Σαφώς και αντιλαμβάνομαι πως πρέπει να αποδείξουμε ότι γνωρίζουμε συγκεκριμένα πράγματα. Αν όμως η απάντησή μου είναι σωστά διατυπωμένη, σε σωστά ελληνικά και καλύπτει κάθε λεπτομέρεια σε όλο το εύρος του χωρίου που μου ζητήθηκε, ε, δεν δέχομαι τη λογική ότι θα πάρω μικρότερο βαθμό, επειδή δεν τα είπα αυτολεξεί όπως το βιβλίο – και μάλιστα, ξαναλέω, ένα τόσο κακογραμμένο βιβλίο. Να χάσω τη σχολή που θέλω και που είναι άσχετη με επιχειρήσεις, γιατί δεν έλυσα ακόμα και την πιο εξεζητημένη άσκηση Μαθηματικών ή Φυσικής ή Πληροφορικής, να το δεχτώ. Αλλά να μείνω εκτός επειδή δεν ήμουν καλό μαγνητοφωνάκι, ε, όχι ρε φίλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 20:44 Ο tweetyslvstr: #3.539 09-05-14 20:44 Καλησπέρα παιδιά!!!!Τελευταίες μέρες και ο ''πυρετός των πανελληνίων "" ανεβαίνει, ΑΛΛΑ εμείσ δεν μασάμε!!!! Πάμε δυνατά, και θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 21:40 Ο nikos9631: #3.540 09-05-14 21:40 Καλησπέρα! Εγραψε κανεις αρχαία ΟΕΦΕ; αν ναι ποσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 175 176 177 178 179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alexandkonst: παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:02 Ο Dream Theater: #3.536 09-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Theodoraxrl: αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Click για ανάπτυξη... Kριμα... Θα γουσταρα τα μαλα να πεφτε φυσικη κατι σαν το Δ5 οεφε και στις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:51 Ο Trolling Stones: #3.537 09-05-14 15:51 Παιδια,αν εχει κανεις τις λυσεις απο τον ΟΕΦΕ στη φυσικη και στην οικονομια ας μου τις στειλει αν μπορει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 16:54 Ο Jonas έγραψε: #3.538 09-05-14 16:54 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Click για ανάπτυξη... Επειδή είχες αναφερθεί και πιο πάνω στο αγαπημένο σου ΑΟΔΕ και βλέπω ότι τελικά δεν το είπες για πλάκα, λέω να πω κι εγώ μια άποψη. Αρχικά, να διευκρινίσω ότι το ζήτημα δεν έγκειται στο συγκεκριμένο αντικείμενο - όποιος θέλει να γίνει στέλεχος επιχειρήσεων, μπράβο του και καλή σταδιοδρομία στο σεβαστό επάγγελμα που επέλεξε. Κανείς δεν είπε ότι το ΑΟΔΕ είναι δύσκολο ως αντικείμενο και συμφωνώ ότι όποιος έχει τη θέληση το μαθαίνει (προσωπικά, το έβγαλα Μεγάλο Σάββατο και τώρα είμαι στα μισά της επανάληψης). ΟΜΩΣ υπάρχει το εμπόδιο του πρόχειρου τρόπου με τον οποίο είναι γραμμένο το βιβλίο, καθώς και το θέμα με τον τρόπο αξιολόγησης, δηλαδή την παπαγαλία. Ως μαθητής δεν χρειάστηκε ποτέ να αποστηθίσω οτιδήποτε, καθώς θεωρώ ότι μπορώ να εκφραστώ επαρκώς στη μητρική μου γλώσσα και, όταν κατέχω κάτι, να το αποδώσω με σαφή τρόπο και χωρίς παραλείψεις, πλην όμως με δικά μου λόγια. Θεωρώ τουλάχιστον φαιδρό να κρίνεται η εισαγωγή οποιουδήποτε μαθητή, οποιασδήποτε κατεύθυνσης, από την «ικανότητα» να επαναλαμβάνει κατά γράμμα ό,τι διαβάζει. Σαφώς και αντιλαμβάνομαι πως πρέπει να αποδείξουμε ότι γνωρίζουμε συγκεκριμένα πράγματα. Αν όμως η απάντησή μου είναι σωστά διατυπωμένη, σε σωστά ελληνικά και καλύπτει κάθε λεπτομέρεια σε όλο το εύρος του χωρίου που μου ζητήθηκε, ε, δεν δέχομαι τη λογική ότι θα πάρω μικρότερο βαθμό, επειδή δεν τα είπα αυτολεξεί όπως το βιβλίο – και μάλιστα, ξαναλέω, ένα τόσο κακογραμμένο βιβλίο. Να χάσω τη σχολή που θέλω και που είναι άσχετη με επιχειρήσεις, γιατί δεν έλυσα ακόμα και την πιο εξεζητημένη άσκηση Μαθηματικών ή Φυσικής ή Πληροφορικής, να το δεχτώ. Αλλά να μείνω εκτός επειδή δεν ήμουν καλό μαγνητοφωνάκι, ε, όχι ρε φίλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 20:44 Ο tweetyslvstr: #3.539 09-05-14 20:44 Καλησπέρα παιδιά!!!!Τελευταίες μέρες και ο ''πυρετός των πανελληνίων "" ανεβαίνει, ΑΛΛΑ εμείσ δεν μασάμε!!!! Πάμε δυνατά, και θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 21:40 Ο nikos9631: #3.540 09-05-14 21:40 Καλησπέρα! Εγραψε κανεις αρχαία ΟΕΦΕ; αν ναι ποσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 175 176 177 178 179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Theodoraxrl: αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος.. Click για ανάπτυξη... Kριμα... Θα γουσταρα τα μαλα να πεφτε φυσικη κατι σαν το Δ5 οεφε και στις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 15:51 Ο Trolling Stones: #3.537 09-05-14 15:51 Παιδια,αν εχει κανεις τις λυσεις απο τον ΟΕΦΕ στη φυσικη και στην οικονομια ας μου τις στειλει αν μπορει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 16:54 Ο Jonas έγραψε: #3.538 09-05-14 16:54 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Click για ανάπτυξη... Επειδή είχες αναφερθεί και πιο πάνω στο αγαπημένο σου ΑΟΔΕ και βλέπω ότι τελικά δεν το είπες για πλάκα, λέω να πω κι εγώ μια άποψη. Αρχικά, να διευκρινίσω ότι το ζήτημα δεν έγκειται στο συγκεκριμένο αντικείμενο - όποιος θέλει να γίνει στέλεχος επιχειρήσεων, μπράβο του και καλή σταδιοδρομία στο σεβαστό επάγγελμα που επέλεξε. Κανείς δεν είπε ότι το ΑΟΔΕ είναι δύσκολο ως αντικείμενο και συμφωνώ ότι όποιος έχει τη θέληση το μαθαίνει (προσωπικά, το έβγαλα Μεγάλο Σάββατο και τώρα είμαι στα μισά της επανάληψης). ΟΜΩΣ υπάρχει το εμπόδιο του πρόχειρου τρόπου με τον οποίο είναι γραμμένο το βιβλίο, καθώς και το θέμα με τον τρόπο αξιολόγησης, δηλαδή την παπαγαλία. Ως μαθητής δεν χρειάστηκε ποτέ να αποστηθίσω οτιδήποτε, καθώς θεωρώ ότι μπορώ να εκφραστώ επαρκώς στη μητρική μου γλώσσα και, όταν κατέχω κάτι, να το αποδώσω με σαφή τρόπο και χωρίς παραλείψεις, πλην όμως με δικά μου λόγια. Θεωρώ τουλάχιστον φαιδρό να κρίνεται η εισαγωγή οποιουδήποτε μαθητή, οποιασδήποτε κατεύθυνσης, από την «ικανότητα» να επαναλαμβάνει κατά γράμμα ό,τι διαβάζει. Σαφώς και αντιλαμβάνομαι πως πρέπει να αποδείξουμε ότι γνωρίζουμε συγκεκριμένα πράγματα. Αν όμως η απάντησή μου είναι σωστά διατυπωμένη, σε σωστά ελληνικά και καλύπτει κάθε λεπτομέρεια σε όλο το εύρος του χωρίου που μου ζητήθηκε, ε, δεν δέχομαι τη λογική ότι θα πάρω μικρότερο βαθμό, επειδή δεν τα είπα αυτολεξεί όπως το βιβλίο – και μάλιστα, ξαναλέω, ένα τόσο κακογραμμένο βιβλίο. Να χάσω τη σχολή που θέλω και που είναι άσχετη με επιχειρήσεις, γιατί δεν έλυσα ακόμα και την πιο εξεζητημένη άσκηση Μαθηματικών ή Φυσικής ή Πληροφορικής, να το δεχτώ. Αλλά να μείνω εκτός επειδή δεν ήμουν καλό μαγνητοφωνάκι, ε, όχι ρε φίλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 20:44 Ο tweetyslvstr: #3.539 09-05-14 20:44 Καλησπέρα παιδιά!!!!Τελευταίες μέρες και ο ''πυρετός των πανελληνίων "" ανεβαίνει, ΑΛΛΑ εμείσ δεν μασάμε!!!! Πάμε δυνατά, και θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 21:40 Ο nikos9631: #3.540 09-05-14 21:40 Καλησπέρα! Εγραψε κανεις αρχαία ΟΕΦΕ; αν ναι ποσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 175 176 177 178 179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια,αν εχει κανεις τις λυσεις απο τον ΟΕΦΕ στη φυσικη και στην οικονομια ας μου τις στειλει αν μπορει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 16:54 Ο Jonas έγραψε: #3.538 09-05-14 16:54 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Click για ανάπτυξη... Επειδή είχες αναφερθεί και πιο πάνω στο αγαπημένο σου ΑΟΔΕ και βλέπω ότι τελικά δεν το είπες για πλάκα, λέω να πω κι εγώ μια άποψη. Αρχικά, να διευκρινίσω ότι το ζήτημα δεν έγκειται στο συγκεκριμένο αντικείμενο - όποιος θέλει να γίνει στέλεχος επιχειρήσεων, μπράβο του και καλή σταδιοδρομία στο σεβαστό επάγγελμα που επέλεξε. Κανείς δεν είπε ότι το ΑΟΔΕ είναι δύσκολο ως αντικείμενο και συμφωνώ ότι όποιος έχει τη θέληση το μαθαίνει (προσωπικά, το έβγαλα Μεγάλο Σάββατο και τώρα είμαι στα μισά της επανάληψης). ΟΜΩΣ υπάρχει το εμπόδιο του πρόχειρου τρόπου με τον οποίο είναι γραμμένο το βιβλίο, καθώς και το θέμα με τον τρόπο αξιολόγησης, δηλαδή την παπαγαλία. Ως μαθητής δεν χρειάστηκε ποτέ να αποστηθίσω οτιδήποτε, καθώς θεωρώ ότι μπορώ να εκφραστώ επαρκώς στη μητρική μου γλώσσα και, όταν κατέχω κάτι, να το αποδώσω με σαφή τρόπο και χωρίς παραλείψεις, πλην όμως με δικά μου λόγια. Θεωρώ τουλάχιστον φαιδρό να κρίνεται η εισαγωγή οποιουδήποτε μαθητή, οποιασδήποτε κατεύθυνσης, από την «ικανότητα» να επαναλαμβάνει κατά γράμμα ό,τι διαβάζει. Σαφώς και αντιλαμβάνομαι πως πρέπει να αποδείξουμε ότι γνωρίζουμε συγκεκριμένα πράγματα. Αν όμως η απάντησή μου είναι σωστά διατυπωμένη, σε σωστά ελληνικά και καλύπτει κάθε λεπτομέρεια σε όλο το εύρος του χωρίου που μου ζητήθηκε, ε, δεν δέχομαι τη λογική ότι θα πάρω μικρότερο βαθμό, επειδή δεν τα είπα αυτολεξεί όπως το βιβλίο – και μάλιστα, ξαναλέω, ένα τόσο κακογραμμένο βιβλίο. Να χάσω τη σχολή που θέλω και που είναι άσχετη με επιχειρήσεις, γιατί δεν έλυσα ακόμα και την πιο εξεζητημένη άσκηση Μαθηματικών ή Φυσικής ή Πληροφορικής, να το δεχτώ. Αλλά να μείνω εκτός επειδή δεν ήμουν καλό μαγνητοφωνάκι, ε, όχι ρε φίλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 20:44 Ο tweetyslvstr: #3.539 09-05-14 20:44 Καλησπέρα παιδιά!!!!Τελευταίες μέρες και ο ''πυρετός των πανελληνίων "" ανεβαίνει, ΑΛΛΑ εμείσ δεν μασάμε!!!! Πάμε δυνατά, και θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 21:40 Ο nikos9631: #3.540 09-05-14 21:40 Καλησπέρα! Εγραψε κανεις αρχαία ΟΕΦΕ; αν ναι ποσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 175 176 177 178 179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει. Click για ανάπτυξη... Επειδή είχες αναφερθεί και πιο πάνω στο αγαπημένο σου ΑΟΔΕ και βλέπω ότι τελικά δεν το είπες για πλάκα, λέω να πω κι εγώ μια άποψη. Αρχικά, να διευκρινίσω ότι το ζήτημα δεν έγκειται στο συγκεκριμένο αντικείμενο - όποιος θέλει να γίνει στέλεχος επιχειρήσεων, μπράβο του και καλή σταδιοδρομία στο σεβαστό επάγγελμα που επέλεξε. Κανείς δεν είπε ότι το ΑΟΔΕ είναι δύσκολο ως αντικείμενο και συμφωνώ ότι όποιος έχει τη θέληση το μαθαίνει (προσωπικά, το έβγαλα Μεγάλο Σάββατο και τώρα είμαι στα μισά της επανάληψης). ΟΜΩΣ υπάρχει το εμπόδιο του πρόχειρου τρόπου με τον οποίο είναι γραμμένο το βιβλίο, καθώς και το θέμα με τον τρόπο αξιολόγησης, δηλαδή την παπαγαλία. Ως μαθητής δεν χρειάστηκε ποτέ να αποστηθίσω οτιδήποτε, καθώς θεωρώ ότι μπορώ να εκφραστώ επαρκώς στη μητρική μου γλώσσα και, όταν κατέχω κάτι, να το αποδώσω με σαφή τρόπο και χωρίς παραλείψεις, πλην όμως με δικά μου λόγια. Θεωρώ τουλάχιστον φαιδρό να κρίνεται η εισαγωγή οποιουδήποτε μαθητή, οποιασδήποτε κατεύθυνσης, από την «ικανότητα» να επαναλαμβάνει κατά γράμμα ό,τι διαβάζει. Σαφώς και αντιλαμβάνομαι πως πρέπει να αποδείξουμε ότι γνωρίζουμε συγκεκριμένα πράγματα. Αν όμως η απάντησή μου είναι σωστά διατυπωμένη, σε σωστά ελληνικά και καλύπτει κάθε λεπτομέρεια σε όλο το εύρος του χωρίου που μου ζητήθηκε, ε, δεν δέχομαι τη λογική ότι θα πάρω μικρότερο βαθμό, επειδή δεν τα είπα αυτολεξεί όπως το βιβλίο – και μάλιστα, ξαναλέω, ένα τόσο κακογραμμένο βιβλίο. Να χάσω τη σχολή που θέλω και που είναι άσχετη με επιχειρήσεις, γιατί δεν έλυσα ακόμα και την πιο εξεζητημένη άσκηση Μαθηματικών ή Φυσικής ή Πληροφορικής, να το δεχτώ. Αλλά να μείνω εκτός επειδή δεν ήμουν καλό μαγνητοφωνάκι, ε, όχι ρε φίλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 20:44 Ο tweetyslvstr: #3.539 09-05-14 20:44 Καλησπέρα παιδιά!!!!Τελευταίες μέρες και ο ''πυρετός των πανελληνίων "" ανεβαίνει, ΑΛΛΑ εμείσ δεν μασάμε!!!! Πάμε δυνατά, και θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 21:40 Ο nikos9631: #3.540 09-05-14 21:40 Καλησπέρα! Εγραψε κανεις αρχαία ΟΕΦΕ; αν ναι ποσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 175 176 177 178 179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 177 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπέρα παιδιά!!!!Τελευταίες μέρες και ο ''πυρετός των πανελληνίων "" ανεβαίνει, ΑΛΛΑ εμείσ δεν μασάμε!!!! Πάμε δυνατά, και θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2014 στις 21:40 Ο nikos9631: #3.540 09-05-14 21:40 Καλησπέρα! Εγραψε κανεις αρχαία ΟΕΦΕ; αν ναι ποσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα! Εγραψε κανεις αρχαία ΟΕΦΕ; αν ναι ποσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.