Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Μαΐου 2014 στις 22:50 Η Emilouko έγραψε: #3.401 05-05-14 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Dafni16: Έχει γράψει κανείς βιολογία γενικής οεφε 2014 να μας πει τι παιζει? Click για ανάπτυξη... Είχαν πει σε προηγούμενες σελίδες τί έπεσε.Δε θυμάμαι ακριβώς. Κάπως έτσι είμαι σήμερα. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Μαΐου 2014 gersi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 5 Μαΐου 2014 στις 23:39 Ο gersi έγραψε: #3.402 05-05-14 23:39 ΑΟΔΕ το πιο για τον πο*τσο μαθημα του γαλαξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Μαΐου 2014 στις 23:57 Ο kwstastol: #3.403 05-05-14 23:57 εχω ξεκινησει μολις την 4η επαναληψη στην ιστορια κατευθυνσης απο το ελεεινο ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ λεω να το παω σερι με ιστορια αποψε... ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 00:01 Ο DumeNuke έγραψε: #3.404 06-05-14 00:01 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ?? Click για ανάπτυξη... Ασκήσεις συνδυαστικές στις Συναρτήσεις-Πιθανότητες: f(P(A))<=f(P(B)) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 00:14 Ο kwstastol: #3.405 06-05-14 00:14 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Ασκήσεις συνδυαστικές στις Συναρτήσεις-Πιθανότητες: f(P(A))<=f(P(B)) Click για ανάπτυξη... παιχνιδια με μονοτονια ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 00:56 Η lia rose έγραψε: #3.406 06-05-14 00:56 Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 01:25 Ο Σπυρακος (^^): #3.407 06-05-14 01:25 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... επαναληπτικες κ πανελληνιες 2001-2013 γτ δν κανεις;;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 07:23 Η lia rose έγραψε: #3.408 06-05-14 07:23 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): επαναληπτικες κ πανελληνιες 2001-2013 γτ δν κανεις;;p Click για ανάπτυξη... Τις εχω κανει,γι αυτο θελω ενα καλο βοηθημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 07:57 Η meetmeinmontauk: #3.409 06-05-14 07:57 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Τις εχω κανει,γι αυτο θελω ενα καλο βοηθημα.. Click για ανάπτυξη... ολα τα βοηθηματα πανω κατω τις ιδιες ασκησεις εχουν... εγω θα σου προτεινα να ΜΗΝ αγορασεις του Σαββαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:06 Ο Διονύσης13: #3.410 06-05-14 08:06 Τι διαφορα εχει η Αννα απο την Ιωαννα...? Η Ιωαννα εχει Στροφορμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:16 Η Emilouko έγραψε: #3.411 06-05-14 08:16 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ολα τα βοηθηματα πανω κατω τις ιδιες ασκησεις εχουν... εγω θα σου προτεινα να ΜΗΝ αγορασεις του Σαββαλα Click για ανάπτυξη... Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:49 Η lia rose έγραψε: #3.412 06-05-14 08:49 Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 09:44 Ο DumeNuke έγραψε: #3.413 06-05-14 09:44 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: παιχνιδια με μονοτονια ετσι? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 10:54 Ο Σπυρακος (^^): #3.414 06-05-14 10:54 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και απο Σαββαλα πολυ καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 11:50 Η meetmeinmontauk: #3.415 06-05-14 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Click για ανάπτυξη... κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:00 Η SuperSquirrel: #3.416 06-05-14 12:00 θελω να παρω τις ραβδους της μηχανικης στερεου και να χτυπαω το βοηθημα φυσικης μεχρι να ανακυκλωθει μονο του wow η τριτη λυκειου με εχει κανει βιαιη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:13 Ο kwstastol: #3.417 06-05-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Click για ανάπτυξη... ayta stin arxi den ta mporoysa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:19 Η artemis1996: #3.418 06-05-14 12:19 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Εμείς του Πουκαμισά κάναμε στο φροντιστήριο.... Αρκετά καλό μπορώ να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Emilouko έγραψε: #3.419 06-05-14 12:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Click για ανάπτυξη... Βασικά ο Σαββάλας δεν είναι για θεωρητικά μαθήματα.Γι' αυτό ίσως δεν έμεινες ικανοποιημένη.... Βιολογία όμως δεν έχω ακούσει για κανένα άλλο βοήθημα.Συνήθως Σαββάλα μου προτείνουν. Βρήκα κάτι καλές ασκήσεις στο Internet πάντως .Αν και οι περισσότερες ειναι γνωστές βοηθούν αν κάποιος δεν έχει βοήθημα.: https://gymkoroneia1.mdl2.com/course/view.php?id=8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:42 Ο Διονύσης13: #3.420 06-05-14 12:42 Βιολογια γενικης δεν νομιζω οτι χρειαζεται βοηθημα. Κατευθυνσης το καταλαβαινω αλλα γενικης; Ο καθηγητης σας δεν σας φερνει ασκησεις; Αν κανεις τις δικες του και ολες των προηγουμενων ετων δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι παραπανω. Εγω τη θεωρια φοβαμαι και εχω πλακωθει. Απο κατι σπαστικα μπορει να χασεις μοριακια τσακ μπαμ. Οσο σκεφτομαι οτι 12 χρονια ασχολουμαι με μαθηματικα και η βιολογια γενικης μετραει το ιδιο τρελαινομαι στη σκεψη να χασω απο εκει βαθμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dafni16: Έχει γράψει κανείς βιολογία γενικής οεφε 2014 να μας πει τι παιζει? Click για ανάπτυξη... Είχαν πει σε προηγούμενες σελίδες τί έπεσε.Δε θυμάμαι ακριβώς. Κάπως έτσι είμαι σήμερα. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gersi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 5 Μαΐου 2014 στις 23:39 Ο gersi έγραψε: #3.402 05-05-14 23:39 ΑΟΔΕ το πιο για τον πο*τσο μαθημα του γαλαξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Μαΐου 2014 στις 23:57 Ο kwstastol: #3.403 05-05-14 23:57 εχω ξεκινησει μολις την 4η επαναληψη στην ιστορια κατευθυνσης απο το ελεεινο ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ λεω να το παω σερι με ιστορια αποψε... ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 00:01 Ο DumeNuke έγραψε: #3.404 06-05-14 00:01 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ?? Click για ανάπτυξη... Ασκήσεις συνδυαστικές στις Συναρτήσεις-Πιθανότητες: f(P(A))<=f(P(B)) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 00:14 Ο kwstastol: #3.405 06-05-14 00:14 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Ασκήσεις συνδυαστικές στις Συναρτήσεις-Πιθανότητες: f(P(A))<=f(P(B)) Click για ανάπτυξη... παιχνιδια με μονοτονια ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 00:56 Η lia rose έγραψε: #3.406 06-05-14 00:56 Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 01:25 Ο Σπυρακος (^^): #3.407 06-05-14 01:25 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... επαναληπτικες κ πανελληνιες 2001-2013 γτ δν κανεις;;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 07:23 Η lia rose έγραψε: #3.408 06-05-14 07:23 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): επαναληπτικες κ πανελληνιες 2001-2013 γτ δν κανεις;;p Click για ανάπτυξη... Τις εχω κανει,γι αυτο θελω ενα καλο βοηθημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 07:57 Η meetmeinmontauk: #3.409 06-05-14 07:57 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Τις εχω κανει,γι αυτο θελω ενα καλο βοηθημα.. Click για ανάπτυξη... ολα τα βοηθηματα πανω κατω τις ιδιες ασκησεις εχουν... εγω θα σου προτεινα να ΜΗΝ αγορασεις του Σαββαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:06 Ο Διονύσης13: #3.410 06-05-14 08:06 Τι διαφορα εχει η Αννα απο την Ιωαννα...? Η Ιωαννα εχει Στροφορμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:16 Η Emilouko έγραψε: #3.411 06-05-14 08:16 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ολα τα βοηθηματα πανω κατω τις ιδιες ασκησεις εχουν... εγω θα σου προτεινα να ΜΗΝ αγορασεις του Σαββαλα Click για ανάπτυξη... Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:49 Η lia rose έγραψε: #3.412 06-05-14 08:49 Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 09:44 Ο DumeNuke έγραψε: #3.413 06-05-14 09:44 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: παιχνιδια με μονοτονια ετσι? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 10:54 Ο Σπυρακος (^^): #3.414 06-05-14 10:54 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και απο Σαββαλα πολυ καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 11:50 Η meetmeinmontauk: #3.415 06-05-14 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Click για ανάπτυξη... κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:00 Η SuperSquirrel: #3.416 06-05-14 12:00 θελω να παρω τις ραβδους της μηχανικης στερεου και να χτυπαω το βοηθημα φυσικης μεχρι να ανακυκλωθει μονο του wow η τριτη λυκειου με εχει κανει βιαιη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:13 Ο kwstastol: #3.417 06-05-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Click για ανάπτυξη... ayta stin arxi den ta mporoysa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:19 Η artemis1996: #3.418 06-05-14 12:19 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Εμείς του Πουκαμισά κάναμε στο φροντιστήριο.... Αρκετά καλό μπορώ να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Emilouko έγραψε: #3.419 06-05-14 12:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Click για ανάπτυξη... Βασικά ο Σαββάλας δεν είναι για θεωρητικά μαθήματα.Γι' αυτό ίσως δεν έμεινες ικανοποιημένη.... Βιολογία όμως δεν έχω ακούσει για κανένα άλλο βοήθημα.Συνήθως Σαββάλα μου προτείνουν. Βρήκα κάτι καλές ασκήσεις στο Internet πάντως .Αν και οι περισσότερες ειναι γνωστές βοηθούν αν κάποιος δεν έχει βοήθημα.: https://gymkoroneia1.mdl2.com/course/view.php?id=8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:42 Ο Διονύσης13: #3.420 06-05-14 12:42 Βιολογια γενικης δεν νομιζω οτι χρειαζεται βοηθημα. Κατευθυνσης το καταλαβαινω αλλα γενικης; Ο καθηγητης σας δεν σας φερνει ασκησεις; Αν κανεις τις δικες του και ολες των προηγουμενων ετων δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι παραπανω. Εγω τη θεωρια φοβαμαι και εχω πλακωθει. Απο κατι σπαστικα μπορει να χασεις μοριακια τσακ μπαμ. Οσο σκεφτομαι οτι 12 χρονια ασχολουμαι με μαθηματικα και η βιολογια γενικης μετραει το ιδιο τρελαινομαι στη σκεψη να χασω απο εκει βαθμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΑΟΔΕ το πιο για τον πο*τσο μαθημα του γαλαξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Μαΐου 2014 στις 23:57 Ο kwstastol: #3.403 05-05-14 23:57 εχω ξεκινησει μολις την 4η επαναληψη στην ιστορια κατευθυνσης απο το ελεεινο ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ λεω να το παω σερι με ιστορια αποψε... ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 00:01 Ο DumeNuke έγραψε: #3.404 06-05-14 00:01 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ?? Click για ανάπτυξη... Ασκήσεις συνδυαστικές στις Συναρτήσεις-Πιθανότητες: f(P(A))<=f(P(B)) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 00:14 Ο kwstastol: #3.405 06-05-14 00:14 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Ασκήσεις συνδυαστικές στις Συναρτήσεις-Πιθανότητες: f(P(A))<=f(P(B)) Click για ανάπτυξη... παιχνιδια με μονοτονια ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 00:56 Η lia rose έγραψε: #3.406 06-05-14 00:56 Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 01:25 Ο Σπυρακος (^^): #3.407 06-05-14 01:25 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... επαναληπτικες κ πανελληνιες 2001-2013 γτ δν κανεις;;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 07:23 Η lia rose έγραψε: #3.408 06-05-14 07:23 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): επαναληπτικες κ πανελληνιες 2001-2013 γτ δν κανεις;;p Click για ανάπτυξη... Τις εχω κανει,γι αυτο θελω ενα καλο βοηθημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 07:57 Η meetmeinmontauk: #3.409 06-05-14 07:57 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Τις εχω κανει,γι αυτο θελω ενα καλο βοηθημα.. Click για ανάπτυξη... ολα τα βοηθηματα πανω κατω τις ιδιες ασκησεις εχουν... εγω θα σου προτεινα να ΜΗΝ αγορασεις του Σαββαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:06 Ο Διονύσης13: #3.410 06-05-14 08:06 Τι διαφορα εχει η Αννα απο την Ιωαννα...? Η Ιωαννα εχει Στροφορμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:16 Η Emilouko έγραψε: #3.411 06-05-14 08:16 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ολα τα βοηθηματα πανω κατω τις ιδιες ασκησεις εχουν... εγω θα σου προτεινα να ΜΗΝ αγορασεις του Σαββαλα Click για ανάπτυξη... Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:49 Η lia rose έγραψε: #3.412 06-05-14 08:49 Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 09:44 Ο DumeNuke έγραψε: #3.413 06-05-14 09:44 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: παιχνιδια με μονοτονια ετσι? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 10:54 Ο Σπυρακος (^^): #3.414 06-05-14 10:54 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και απο Σαββαλα πολυ καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 11:50 Η meetmeinmontauk: #3.415 06-05-14 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Click για ανάπτυξη... κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:00 Η SuperSquirrel: #3.416 06-05-14 12:00 θελω να παρω τις ραβδους της μηχανικης στερεου και να χτυπαω το βοηθημα φυσικης μεχρι να ανακυκλωθει μονο του wow η τριτη λυκειου με εχει κανει βιαιη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:13 Ο kwstastol: #3.417 06-05-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Click για ανάπτυξη... ayta stin arxi den ta mporoysa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:19 Η artemis1996: #3.418 06-05-14 12:19 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Εμείς του Πουκαμισά κάναμε στο φροντιστήριο.... Αρκετά καλό μπορώ να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Emilouko έγραψε: #3.419 06-05-14 12:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Click για ανάπτυξη... Βασικά ο Σαββάλας δεν είναι για θεωρητικά μαθήματα.Γι' αυτό ίσως δεν έμεινες ικανοποιημένη.... Βιολογία όμως δεν έχω ακούσει για κανένα άλλο βοήθημα.Συνήθως Σαββάλα μου προτείνουν. Βρήκα κάτι καλές ασκήσεις στο Internet πάντως .Αν και οι περισσότερες ειναι γνωστές βοηθούν αν κάποιος δεν έχει βοήθημα.: https://gymkoroneia1.mdl2.com/course/view.php?id=8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:42 Ο Διονύσης13: #3.420 06-05-14 12:42 Βιολογια γενικης δεν νομιζω οτι χρειαζεται βοηθημα. Κατευθυνσης το καταλαβαινω αλλα γενικης; Ο καθηγητης σας δεν σας φερνει ασκησεις; Αν κανεις τις δικες του και ολες των προηγουμενων ετων δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι παραπανω. Εγω τη θεωρια φοβαμαι και εχω πλακωθει. Απο κατι σπαστικα μπορει να χασεις μοριακια τσακ μπαμ. Οσο σκεφτομαι οτι 12 χρονια ασχολουμαι με μαθηματικα και η βιολογια γενικης μετραει το ιδιο τρελαινομαι στη σκεψη να χασω απο εκει βαθμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχω ξεκινησει μολις την 4η επαναληψη στην ιστορια κατευθυνσης απο το ελεεινο ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ λεω να το παω σερι με ιστορια αποψε... ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 00:01 Ο DumeNuke έγραψε: #3.404 06-05-14 00:01 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ?? Click για ανάπτυξη... Ασκήσεις συνδυαστικές στις Συναρτήσεις-Πιθανότητες: f(P(A))<=f(P(B)) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 00:14 Ο kwstastol: #3.405 06-05-14 00:14 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Ασκήσεις συνδυαστικές στις Συναρτήσεις-Πιθανότητες: f(P(A))<=f(P(B)) Click για ανάπτυξη... παιχνιδια με μονοτονια ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 00:56 Η lia rose έγραψε: #3.406 06-05-14 00:56 Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 01:25 Ο Σπυρακος (^^): #3.407 06-05-14 01:25 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... επαναληπτικες κ πανελληνιες 2001-2013 γτ δν κανεις;;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 07:23 Η lia rose έγραψε: #3.408 06-05-14 07:23 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): επαναληπτικες κ πανελληνιες 2001-2013 γτ δν κανεις;;p Click για ανάπτυξη... Τις εχω κανει,γι αυτο θελω ενα καλο βοηθημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 07:57 Η meetmeinmontauk: #3.409 06-05-14 07:57 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Τις εχω κανει,γι αυτο θελω ενα καλο βοηθημα.. Click για ανάπτυξη... ολα τα βοηθηματα πανω κατω τις ιδιες ασκησεις εχουν... εγω θα σου προτεινα να ΜΗΝ αγορασεις του Σαββαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:06 Ο Διονύσης13: #3.410 06-05-14 08:06 Τι διαφορα εχει η Αννα απο την Ιωαννα...? Η Ιωαννα εχει Στροφορμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:16 Η Emilouko έγραψε: #3.411 06-05-14 08:16 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ολα τα βοηθηματα πανω κατω τις ιδιες ασκησεις εχουν... εγω θα σου προτεινα να ΜΗΝ αγορασεις του Σαββαλα Click για ανάπτυξη... Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:49 Η lia rose έγραψε: #3.412 06-05-14 08:49 Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 09:44 Ο DumeNuke έγραψε: #3.413 06-05-14 09:44 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: παιχνιδια με μονοτονια ετσι? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 10:54 Ο Σπυρακος (^^): #3.414 06-05-14 10:54 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και απο Σαββαλα πολυ καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 11:50 Η meetmeinmontauk: #3.415 06-05-14 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Click για ανάπτυξη... κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:00 Η SuperSquirrel: #3.416 06-05-14 12:00 θελω να παρω τις ραβδους της μηχανικης στερεου και να χτυπαω το βοηθημα φυσικης μεχρι να ανακυκλωθει μονο του wow η τριτη λυκειου με εχει κανει βιαιη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:13 Ο kwstastol: #3.417 06-05-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Click για ανάπτυξη... ayta stin arxi den ta mporoysa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:19 Η artemis1996: #3.418 06-05-14 12:19 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Εμείς του Πουκαμισά κάναμε στο φροντιστήριο.... Αρκετά καλό μπορώ να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Emilouko έγραψε: #3.419 06-05-14 12:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Click για ανάπτυξη... Βασικά ο Σαββάλας δεν είναι για θεωρητικά μαθήματα.Γι' αυτό ίσως δεν έμεινες ικανοποιημένη.... Βιολογία όμως δεν έχω ακούσει για κανένα άλλο βοήθημα.Συνήθως Σαββάλα μου προτείνουν. Βρήκα κάτι καλές ασκήσεις στο Internet πάντως .Αν και οι περισσότερες ειναι γνωστές βοηθούν αν κάποιος δεν έχει βοήθημα.: https://gymkoroneia1.mdl2.com/course/view.php?id=8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:42 Ο Διονύσης13: #3.420 06-05-14 12:42 Βιολογια γενικης δεν νομιζω οτι χρειαζεται βοηθημα. Κατευθυνσης το καταλαβαινω αλλα γενικης; Ο καθηγητης σας δεν σας φερνει ασκησεις; Αν κανεις τις δικες του και ολες των προηγουμενων ετων δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι παραπανω. Εγω τη θεωρια φοβαμαι και εχω πλακωθει. Απο κατι σπαστικα μπορει να χασεις μοριακια τσακ μπαμ. Οσο σκεφτομαι οτι 12 χρονια ασχολουμαι με μαθηματικα και η βιολογια γενικης μετραει το ιδιο τρελαινομαι στη σκεψη να χασω απο εκει βαθμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ?? Click για ανάπτυξη... Ασκήσεις συνδυαστικές στις Συναρτήσεις-Πιθανότητες: f(P(A))<=f(P(B)) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 00:14 Ο kwstastol: #3.405 06-05-14 00:14 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Ασκήσεις συνδυαστικές στις Συναρτήσεις-Πιθανότητες: f(P(A))<=f(P(B)) Click για ανάπτυξη... παιχνιδια με μονοτονια ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 00:56 Η lia rose έγραψε: #3.406 06-05-14 00:56 Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 01:25 Ο Σπυρακος (^^): #3.407 06-05-14 01:25 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... επαναληπτικες κ πανελληνιες 2001-2013 γτ δν κανεις;;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 07:23 Η lia rose έγραψε: #3.408 06-05-14 07:23 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): επαναληπτικες κ πανελληνιες 2001-2013 γτ δν κανεις;;p Click για ανάπτυξη... Τις εχω κανει,γι αυτο θελω ενα καλο βοηθημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 07:57 Η meetmeinmontauk: #3.409 06-05-14 07:57 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Τις εχω κανει,γι αυτο θελω ενα καλο βοηθημα.. Click για ανάπτυξη... ολα τα βοηθηματα πανω κατω τις ιδιες ασκησεις εχουν... εγω θα σου προτεινα να ΜΗΝ αγορασεις του Σαββαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:06 Ο Διονύσης13: #3.410 06-05-14 08:06 Τι διαφορα εχει η Αννα απο την Ιωαννα...? Η Ιωαννα εχει Στροφορμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:16 Η Emilouko έγραψε: #3.411 06-05-14 08:16 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ολα τα βοηθηματα πανω κατω τις ιδιες ασκησεις εχουν... εγω θα σου προτεινα να ΜΗΝ αγορασεις του Σαββαλα Click για ανάπτυξη... Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:49 Η lia rose έγραψε: #3.412 06-05-14 08:49 Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 09:44 Ο DumeNuke έγραψε: #3.413 06-05-14 09:44 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: παιχνιδια με μονοτονια ετσι? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 10:54 Ο Σπυρακος (^^): #3.414 06-05-14 10:54 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και απο Σαββαλα πολυ καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 11:50 Η meetmeinmontauk: #3.415 06-05-14 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Click για ανάπτυξη... κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:00 Η SuperSquirrel: #3.416 06-05-14 12:00 θελω να παρω τις ραβδους της μηχανικης στερεου και να χτυπαω το βοηθημα φυσικης μεχρι να ανακυκλωθει μονο του wow η τριτη λυκειου με εχει κανει βιαιη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:13 Ο kwstastol: #3.417 06-05-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Click για ανάπτυξη... ayta stin arxi den ta mporoysa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:19 Η artemis1996: #3.418 06-05-14 12:19 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Εμείς του Πουκαμισά κάναμε στο φροντιστήριο.... Αρκετά καλό μπορώ να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Emilouko έγραψε: #3.419 06-05-14 12:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Click για ανάπτυξη... Βασικά ο Σαββάλας δεν είναι για θεωρητικά μαθήματα.Γι' αυτό ίσως δεν έμεινες ικανοποιημένη.... Βιολογία όμως δεν έχω ακούσει για κανένα άλλο βοήθημα.Συνήθως Σαββάλα μου προτείνουν. Βρήκα κάτι καλές ασκήσεις στο Internet πάντως .Αν και οι περισσότερες ειναι γνωστές βοηθούν αν κάποιος δεν έχει βοήθημα.: https://gymkoroneia1.mdl2.com/course/view.php?id=8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:42 Ο Διονύσης13: #3.420 06-05-14 12:42 Βιολογια γενικης δεν νομιζω οτι χρειαζεται βοηθημα. Κατευθυνσης το καταλαβαινω αλλα γενικης; Ο καθηγητης σας δεν σας φερνει ασκησεις; Αν κανεις τις δικες του και ολες των προηγουμενων ετων δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι παραπανω. Εγω τη θεωρια φοβαμαι και εχω πλακωθει. Απο κατι σπαστικα μπορει να χασεις μοριακια τσακ μπαμ. Οσο σκεφτομαι οτι 12 χρονια ασχολουμαι με μαθηματικα και η βιολογια γενικης μετραει το ιδιο τρελαινομαι στη σκεψη να χασω απο εκει βαθμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Ασκήσεις συνδυαστικές στις Συναρτήσεις-Πιθανότητες: f(P(A))<=f(P(B)) Click για ανάπτυξη... παιχνιδια με μονοτονια ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 00:56 Η lia rose έγραψε: #3.406 06-05-14 00:56 Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 01:25 Ο Σπυρακος (^^): #3.407 06-05-14 01:25 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... επαναληπτικες κ πανελληνιες 2001-2013 γτ δν κανεις;;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 07:23 Η lia rose έγραψε: #3.408 06-05-14 07:23 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): επαναληπτικες κ πανελληνιες 2001-2013 γτ δν κανεις;;p Click για ανάπτυξη... Τις εχω κανει,γι αυτο θελω ενα καλο βοηθημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 07:57 Η meetmeinmontauk: #3.409 06-05-14 07:57 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Τις εχω κανει,γι αυτο θελω ενα καλο βοηθημα.. Click για ανάπτυξη... ολα τα βοηθηματα πανω κατω τις ιδιες ασκησεις εχουν... εγω θα σου προτεινα να ΜΗΝ αγορασεις του Σαββαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:06 Ο Διονύσης13: #3.410 06-05-14 08:06 Τι διαφορα εχει η Αννα απο την Ιωαννα...? Η Ιωαννα εχει Στροφορμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:16 Η Emilouko έγραψε: #3.411 06-05-14 08:16 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ολα τα βοηθηματα πανω κατω τις ιδιες ασκησεις εχουν... εγω θα σου προτεινα να ΜΗΝ αγορασεις του Σαββαλα Click για ανάπτυξη... Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:49 Η lia rose έγραψε: #3.412 06-05-14 08:49 Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 09:44 Ο DumeNuke έγραψε: #3.413 06-05-14 09:44 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: παιχνιδια με μονοτονια ετσι? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 10:54 Ο Σπυρακος (^^): #3.414 06-05-14 10:54 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και απο Σαββαλα πολυ καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 11:50 Η meetmeinmontauk: #3.415 06-05-14 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Click για ανάπτυξη... κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:00 Η SuperSquirrel: #3.416 06-05-14 12:00 θελω να παρω τις ραβδους της μηχανικης στερεου και να χτυπαω το βοηθημα φυσικης μεχρι να ανακυκλωθει μονο του wow η τριτη λυκειου με εχει κανει βιαιη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:13 Ο kwstastol: #3.417 06-05-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Click για ανάπτυξη... ayta stin arxi den ta mporoysa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:19 Η artemis1996: #3.418 06-05-14 12:19 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Εμείς του Πουκαμισά κάναμε στο φροντιστήριο.... Αρκετά καλό μπορώ να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Emilouko έγραψε: #3.419 06-05-14 12:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Click για ανάπτυξη... Βασικά ο Σαββάλας δεν είναι για θεωρητικά μαθήματα.Γι' αυτό ίσως δεν έμεινες ικανοποιημένη.... Βιολογία όμως δεν έχω ακούσει για κανένα άλλο βοήθημα.Συνήθως Σαββάλα μου προτείνουν. Βρήκα κάτι καλές ασκήσεις στο Internet πάντως .Αν και οι περισσότερες ειναι γνωστές βοηθούν αν κάποιος δεν έχει βοήθημα.: https://gymkoroneia1.mdl2.com/course/view.php?id=8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:42 Ο Διονύσης13: #3.420 06-05-14 12:42 Βιολογια γενικης δεν νομιζω οτι χρειαζεται βοηθημα. Κατευθυνσης το καταλαβαινω αλλα γενικης; Ο καθηγητης σας δεν σας φερνει ασκησεις; Αν κανεις τις δικες του και ολες των προηγουμενων ετων δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι παραπανω. Εγω τη θεωρια φοβαμαι και εχω πλακωθει. Απο κατι σπαστικα μπορει να χασεις μοριακια τσακ μπαμ. Οσο σκεφτομαι οτι 12 χρονια ασχολουμαι με μαθηματικα και η βιολογια γενικης μετραει το ιδιο τρελαινομαι στη σκεψη να χασω απο εκει βαθμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 01:25 Ο Σπυρακος (^^): #3.407 06-05-14 01:25 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... επαναληπτικες κ πανελληνιες 2001-2013 γτ δν κανεις;;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 07:23 Η lia rose έγραψε: #3.408 06-05-14 07:23 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): επαναληπτικες κ πανελληνιες 2001-2013 γτ δν κανεις;;p Click για ανάπτυξη... Τις εχω κανει,γι αυτο θελω ενα καλο βοηθημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 07:57 Η meetmeinmontauk: #3.409 06-05-14 07:57 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Τις εχω κανει,γι αυτο θελω ενα καλο βοηθημα.. Click για ανάπτυξη... ολα τα βοηθηματα πανω κατω τις ιδιες ασκησεις εχουν... εγω θα σου προτεινα να ΜΗΝ αγορασεις του Σαββαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:06 Ο Διονύσης13: #3.410 06-05-14 08:06 Τι διαφορα εχει η Αννα απο την Ιωαννα...? Η Ιωαννα εχει Στροφορμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:16 Η Emilouko έγραψε: #3.411 06-05-14 08:16 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ολα τα βοηθηματα πανω κατω τις ιδιες ασκησεις εχουν... εγω θα σου προτεινα να ΜΗΝ αγορασεις του Σαββαλα Click για ανάπτυξη... Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:49 Η lia rose έγραψε: #3.412 06-05-14 08:49 Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 09:44 Ο DumeNuke έγραψε: #3.413 06-05-14 09:44 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: παιχνιδια με μονοτονια ετσι? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 10:54 Ο Σπυρακος (^^): #3.414 06-05-14 10:54 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και απο Σαββαλα πολυ καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 11:50 Η meetmeinmontauk: #3.415 06-05-14 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Click για ανάπτυξη... κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:00 Η SuperSquirrel: #3.416 06-05-14 12:00 θελω να παρω τις ραβδους της μηχανικης στερεου και να χτυπαω το βοηθημα φυσικης μεχρι να ανακυκλωθει μονο του wow η τριτη λυκειου με εχει κανει βιαιη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:13 Ο kwstastol: #3.417 06-05-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Click για ανάπτυξη... ayta stin arxi den ta mporoysa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:19 Η artemis1996: #3.418 06-05-14 12:19 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Εμείς του Πουκαμισά κάναμε στο φροντιστήριο.... Αρκετά καλό μπορώ να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Emilouko έγραψε: #3.419 06-05-14 12:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Click για ανάπτυξη... Βασικά ο Σαββάλας δεν είναι για θεωρητικά μαθήματα.Γι' αυτό ίσως δεν έμεινες ικανοποιημένη.... Βιολογία όμως δεν έχω ακούσει για κανένα άλλο βοήθημα.Συνήθως Σαββάλα μου προτείνουν. Βρήκα κάτι καλές ασκήσεις στο Internet πάντως .Αν και οι περισσότερες ειναι γνωστές βοηθούν αν κάποιος δεν έχει βοήθημα.: https://gymkoroneia1.mdl2.com/course/view.php?id=8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:42 Ο Διονύσης13: #3.420 06-05-14 12:42 Βιολογια γενικης δεν νομιζω οτι χρειαζεται βοηθημα. Κατευθυνσης το καταλαβαινω αλλα γενικης; Ο καθηγητης σας δεν σας φερνει ασκησεις; Αν κανεις τις δικες του και ολες των προηγουμενων ετων δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι παραπανω. Εγω τη θεωρια φοβαμαι και εχω πλακωθει. Απο κατι σπαστικα μπορει να χασεις μοριακια τσακ μπαμ. Οσο σκεφτομαι οτι 12 χρονια ασχολουμαι με μαθηματικα και η βιολογια γενικης μετραει το ιδιο τρελαινομαι στη σκεψη να χασω απο εκει βαθμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... επαναληπτικες κ πανελληνιες 2001-2013 γτ δν κανεις;;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 07:23 Η lia rose έγραψε: #3.408 06-05-14 07:23 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): επαναληπτικες κ πανελληνιες 2001-2013 γτ δν κανεις;;p Click για ανάπτυξη... Τις εχω κανει,γι αυτο θελω ενα καλο βοηθημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 07:57 Η meetmeinmontauk: #3.409 06-05-14 07:57 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Τις εχω κανει,γι αυτο θελω ενα καλο βοηθημα.. Click για ανάπτυξη... ολα τα βοηθηματα πανω κατω τις ιδιες ασκησεις εχουν... εγω θα σου προτεινα να ΜΗΝ αγορασεις του Σαββαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:06 Ο Διονύσης13: #3.410 06-05-14 08:06 Τι διαφορα εχει η Αννα απο την Ιωαννα...? Η Ιωαννα εχει Στροφορμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:16 Η Emilouko έγραψε: #3.411 06-05-14 08:16 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ολα τα βοηθηματα πανω κατω τις ιδιες ασκησεις εχουν... εγω θα σου προτεινα να ΜΗΝ αγορασεις του Σαββαλα Click για ανάπτυξη... Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:49 Η lia rose έγραψε: #3.412 06-05-14 08:49 Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 09:44 Ο DumeNuke έγραψε: #3.413 06-05-14 09:44 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: παιχνιδια με μονοτονια ετσι? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 10:54 Ο Σπυρακος (^^): #3.414 06-05-14 10:54 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και απο Σαββαλα πολυ καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 11:50 Η meetmeinmontauk: #3.415 06-05-14 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Click για ανάπτυξη... κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:00 Η SuperSquirrel: #3.416 06-05-14 12:00 θελω να παρω τις ραβδους της μηχανικης στερεου και να χτυπαω το βοηθημα φυσικης μεχρι να ανακυκλωθει μονο του wow η τριτη λυκειου με εχει κανει βιαιη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:13 Ο kwstastol: #3.417 06-05-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Click για ανάπτυξη... ayta stin arxi den ta mporoysa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:19 Η artemis1996: #3.418 06-05-14 12:19 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Εμείς του Πουκαμισά κάναμε στο φροντιστήριο.... Αρκετά καλό μπορώ να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Emilouko έγραψε: #3.419 06-05-14 12:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Click για ανάπτυξη... Βασικά ο Σαββάλας δεν είναι για θεωρητικά μαθήματα.Γι' αυτό ίσως δεν έμεινες ικανοποιημένη.... Βιολογία όμως δεν έχω ακούσει για κανένα άλλο βοήθημα.Συνήθως Σαββάλα μου προτείνουν. Βρήκα κάτι καλές ασκήσεις στο Internet πάντως .Αν και οι περισσότερες ειναι γνωστές βοηθούν αν κάποιος δεν έχει βοήθημα.: https://gymkoroneia1.mdl2.com/course/view.php?id=8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:42 Ο Διονύσης13: #3.420 06-05-14 12:42 Βιολογια γενικης δεν νομιζω οτι χρειαζεται βοηθημα. Κατευθυνσης το καταλαβαινω αλλα γενικης; Ο καθηγητης σας δεν σας φερνει ασκησεις; Αν κανεις τις δικες του και ολες των προηγουμενων ετων δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι παραπανω. Εγω τη θεωρια φοβαμαι και εχω πλακωθει. Απο κατι σπαστικα μπορει να χασεις μοριακια τσακ μπαμ. Οσο σκεφτομαι οτι 12 χρονια ασχολουμαι με μαθηματικα και η βιολογια γενικης μετραει το ιδιο τρελαινομαι στη σκεψη να χασω απο εκει βαθμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): επαναληπτικες κ πανελληνιες 2001-2013 γτ δν κανεις;;p Click για ανάπτυξη... Τις εχω κανει,γι αυτο θελω ενα καλο βοηθημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 07:57 Η meetmeinmontauk: #3.409 06-05-14 07:57 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Τις εχω κανει,γι αυτο θελω ενα καλο βοηθημα.. Click για ανάπτυξη... ολα τα βοηθηματα πανω κατω τις ιδιες ασκησεις εχουν... εγω θα σου προτεινα να ΜΗΝ αγορασεις του Σαββαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:06 Ο Διονύσης13: #3.410 06-05-14 08:06 Τι διαφορα εχει η Αννα απο την Ιωαννα...? Η Ιωαννα εχει Στροφορμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:16 Η Emilouko έγραψε: #3.411 06-05-14 08:16 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ολα τα βοηθηματα πανω κατω τις ιδιες ασκησεις εχουν... εγω θα σου προτεινα να ΜΗΝ αγορασεις του Σαββαλα Click για ανάπτυξη... Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:49 Η lia rose έγραψε: #3.412 06-05-14 08:49 Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 09:44 Ο DumeNuke έγραψε: #3.413 06-05-14 09:44 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: παιχνιδια με μονοτονια ετσι? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 10:54 Ο Σπυρακος (^^): #3.414 06-05-14 10:54 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και απο Σαββαλα πολυ καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 11:50 Η meetmeinmontauk: #3.415 06-05-14 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Click για ανάπτυξη... κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:00 Η SuperSquirrel: #3.416 06-05-14 12:00 θελω να παρω τις ραβδους της μηχανικης στερεου και να χτυπαω το βοηθημα φυσικης μεχρι να ανακυκλωθει μονο του wow η τριτη λυκειου με εχει κανει βιαιη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:13 Ο kwstastol: #3.417 06-05-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Click για ανάπτυξη... ayta stin arxi den ta mporoysa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:19 Η artemis1996: #3.418 06-05-14 12:19 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Εμείς του Πουκαμισά κάναμε στο φροντιστήριο.... Αρκετά καλό μπορώ να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Emilouko έγραψε: #3.419 06-05-14 12:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Click για ανάπτυξη... Βασικά ο Σαββάλας δεν είναι για θεωρητικά μαθήματα.Γι' αυτό ίσως δεν έμεινες ικανοποιημένη.... Βιολογία όμως δεν έχω ακούσει για κανένα άλλο βοήθημα.Συνήθως Σαββάλα μου προτείνουν. Βρήκα κάτι καλές ασκήσεις στο Internet πάντως .Αν και οι περισσότερες ειναι γνωστές βοηθούν αν κάποιος δεν έχει βοήθημα.: https://gymkoroneia1.mdl2.com/course/view.php?id=8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:42 Ο Διονύσης13: #3.420 06-05-14 12:42 Βιολογια γενικης δεν νομιζω οτι χρειαζεται βοηθημα. Κατευθυνσης το καταλαβαινω αλλα γενικης; Ο καθηγητης σας δεν σας φερνει ασκησεις; Αν κανεις τις δικες του και ολες των προηγουμενων ετων δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι παραπανω. Εγω τη θεωρια φοβαμαι και εχω πλακωθει. Απο κατι σπαστικα μπορει να χασεις μοριακια τσακ μπαμ. Οσο σκεφτομαι οτι 12 χρονια ασχολουμαι με μαθηματικα και η βιολογια γενικης μετραει το ιδιο τρελαινομαι στη σκεψη να χασω απο εκει βαθμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Τις εχω κανει,γι αυτο θελω ενα καλο βοηθημα.. Click για ανάπτυξη... ολα τα βοηθηματα πανω κατω τις ιδιες ασκησεις εχουν... εγω θα σου προτεινα να ΜΗΝ αγορασεις του Σαββαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:06 Ο Διονύσης13: #3.410 06-05-14 08:06 Τι διαφορα εχει η Αννα απο την Ιωαννα...? Η Ιωαννα εχει Στροφορμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:16 Η Emilouko έγραψε: #3.411 06-05-14 08:16 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ολα τα βοηθηματα πανω κατω τις ιδιες ασκησεις εχουν... εγω θα σου προτεινα να ΜΗΝ αγορασεις του Σαββαλα Click για ανάπτυξη... Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:49 Η lia rose έγραψε: #3.412 06-05-14 08:49 Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 09:44 Ο DumeNuke έγραψε: #3.413 06-05-14 09:44 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: παιχνιδια με μονοτονια ετσι? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 10:54 Ο Σπυρακος (^^): #3.414 06-05-14 10:54 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και απο Σαββαλα πολυ καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 11:50 Η meetmeinmontauk: #3.415 06-05-14 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Click για ανάπτυξη... κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:00 Η SuperSquirrel: #3.416 06-05-14 12:00 θελω να παρω τις ραβδους της μηχανικης στερεου και να χτυπαω το βοηθημα φυσικης μεχρι να ανακυκλωθει μονο του wow η τριτη λυκειου με εχει κανει βιαιη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:13 Ο kwstastol: #3.417 06-05-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Click για ανάπτυξη... ayta stin arxi den ta mporoysa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:19 Η artemis1996: #3.418 06-05-14 12:19 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Εμείς του Πουκαμισά κάναμε στο φροντιστήριο.... Αρκετά καλό μπορώ να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Emilouko έγραψε: #3.419 06-05-14 12:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Click για ανάπτυξη... Βασικά ο Σαββάλας δεν είναι για θεωρητικά μαθήματα.Γι' αυτό ίσως δεν έμεινες ικανοποιημένη.... Βιολογία όμως δεν έχω ακούσει για κανένα άλλο βοήθημα.Συνήθως Σαββάλα μου προτείνουν. Βρήκα κάτι καλές ασκήσεις στο Internet πάντως .Αν και οι περισσότερες ειναι γνωστές βοηθούν αν κάποιος δεν έχει βοήθημα.: https://gymkoroneia1.mdl2.com/course/view.php?id=8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:42 Ο Διονύσης13: #3.420 06-05-14 12:42 Βιολογια γενικης δεν νομιζω οτι χρειαζεται βοηθημα. Κατευθυνσης το καταλαβαινω αλλα γενικης; Ο καθηγητης σας δεν σας φερνει ασκησεις; Αν κανεις τις δικες του και ολες των προηγουμενων ετων δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι παραπανω. Εγω τη θεωρια φοβαμαι και εχω πλακωθει. Απο κατι σπαστικα μπορει να χασεις μοριακια τσακ μπαμ. Οσο σκεφτομαι οτι 12 χρονια ασχολουμαι με μαθηματικα και η βιολογια γενικης μετραει το ιδιο τρελαινομαι στη σκεψη να χασω απο εκει βαθμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι διαφορα εχει η Αννα απο την Ιωαννα...? Η Ιωαννα εχει Στροφορμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:16 Η Emilouko έγραψε: #3.411 06-05-14 08:16 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ολα τα βοηθηματα πανω κατω τις ιδιες ασκησεις εχουν... εγω θα σου προτεινα να ΜΗΝ αγορασεις του Σαββαλα Click για ανάπτυξη... Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:49 Η lia rose έγραψε: #3.412 06-05-14 08:49 Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 09:44 Ο DumeNuke έγραψε: #3.413 06-05-14 09:44 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: παιχνιδια με μονοτονια ετσι? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 10:54 Ο Σπυρακος (^^): #3.414 06-05-14 10:54 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και απο Σαββαλα πολυ καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 11:50 Η meetmeinmontauk: #3.415 06-05-14 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Click για ανάπτυξη... κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:00 Η SuperSquirrel: #3.416 06-05-14 12:00 θελω να παρω τις ραβδους της μηχανικης στερεου και να χτυπαω το βοηθημα φυσικης μεχρι να ανακυκλωθει μονο του wow η τριτη λυκειου με εχει κανει βιαιη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:13 Ο kwstastol: #3.417 06-05-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Click για ανάπτυξη... ayta stin arxi den ta mporoysa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:19 Η artemis1996: #3.418 06-05-14 12:19 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Εμείς του Πουκαμισά κάναμε στο φροντιστήριο.... Αρκετά καλό μπορώ να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Emilouko έγραψε: #3.419 06-05-14 12:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Click για ανάπτυξη... Βασικά ο Σαββάλας δεν είναι για θεωρητικά μαθήματα.Γι' αυτό ίσως δεν έμεινες ικανοποιημένη.... Βιολογία όμως δεν έχω ακούσει για κανένα άλλο βοήθημα.Συνήθως Σαββάλα μου προτείνουν. Βρήκα κάτι καλές ασκήσεις στο Internet πάντως .Αν και οι περισσότερες ειναι γνωστές βοηθούν αν κάποιος δεν έχει βοήθημα.: https://gymkoroneia1.mdl2.com/course/view.php?id=8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:42 Ο Διονύσης13: #3.420 06-05-14 12:42 Βιολογια γενικης δεν νομιζω οτι χρειαζεται βοηθημα. Κατευθυνσης το καταλαβαινω αλλα γενικης; Ο καθηγητης σας δεν σας φερνει ασκησεις; Αν κανεις τις δικες του και ολες των προηγουμενων ετων δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι παραπανω. Εγω τη θεωρια φοβαμαι και εχω πλακωθει. Απο κατι σπαστικα μπορει να χασεις μοριακια τσακ μπαμ. Οσο σκεφτομαι οτι 12 χρονια ασχολουμαι με μαθηματικα και η βιολογια γενικης μετραει το ιδιο τρελαινομαι στη σκεψη να χασω απο εκει βαθμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ολα τα βοηθηματα πανω κατω τις ιδιες ασκησεις εχουν... εγω θα σου προτεινα να ΜΗΝ αγορασεις του Σαββαλα Click για ανάπτυξη... Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 08:49 Η lia rose έγραψε: #3.412 06-05-14 08:49 Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 09:44 Ο DumeNuke έγραψε: #3.413 06-05-14 09:44 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: παιχνιδια με μονοτονια ετσι? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 10:54 Ο Σπυρακος (^^): #3.414 06-05-14 10:54 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και απο Σαββαλα πολυ καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 11:50 Η meetmeinmontauk: #3.415 06-05-14 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Click για ανάπτυξη... κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:00 Η SuperSquirrel: #3.416 06-05-14 12:00 θελω να παρω τις ραβδους της μηχανικης στερεου και να χτυπαω το βοηθημα φυσικης μεχρι να ανακυκλωθει μονο του wow η τριτη λυκειου με εχει κανει βιαιη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:13 Ο kwstastol: #3.417 06-05-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Click για ανάπτυξη... ayta stin arxi den ta mporoysa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:19 Η artemis1996: #3.418 06-05-14 12:19 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Εμείς του Πουκαμισά κάναμε στο φροντιστήριο.... Αρκετά καλό μπορώ να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Emilouko έγραψε: #3.419 06-05-14 12:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Click για ανάπτυξη... Βασικά ο Σαββάλας δεν είναι για θεωρητικά μαθήματα.Γι' αυτό ίσως δεν έμεινες ικανοποιημένη.... Βιολογία όμως δεν έχω ακούσει για κανένα άλλο βοήθημα.Συνήθως Σαββάλα μου προτείνουν. Βρήκα κάτι καλές ασκήσεις στο Internet πάντως .Αν και οι περισσότερες ειναι γνωστές βοηθούν αν κάποιος δεν έχει βοήθημα.: https://gymkoroneia1.mdl2.com/course/view.php?id=8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:42 Ο Διονύσης13: #3.420 06-05-14 12:42 Βιολογια γενικης δεν νομιζω οτι χρειαζεται βοηθημα. Κατευθυνσης το καταλαβαινω αλλα γενικης; Ο καθηγητης σας δεν σας φερνει ασκησεις; Αν κανεις τις δικες του και ολες των προηγουμενων ετων δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι παραπανω. Εγω τη θεωρια φοβαμαι και εχω πλακωθει. Απο κατι σπαστικα μπορει να χασεις μοριακια τσακ μπαμ. Οσο σκεφτομαι οτι 12 χρονια ασχολουμαι με μαθηματικα και η βιολογια γενικης μετραει το ιδιο τρελαινομαι στη σκεψη να χασω απο εκει βαθμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 09:44 Ο DumeNuke έγραψε: #3.413 06-05-14 09:44 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: παιχνιδια με μονοτονια ετσι? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 10:54 Ο Σπυρακος (^^): #3.414 06-05-14 10:54 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και απο Σαββαλα πολυ καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 11:50 Η meetmeinmontauk: #3.415 06-05-14 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Click για ανάπτυξη... κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:00 Η SuperSquirrel: #3.416 06-05-14 12:00 θελω να παρω τις ραβδους της μηχανικης στερεου και να χτυπαω το βοηθημα φυσικης μεχρι να ανακυκλωθει μονο του wow η τριτη λυκειου με εχει κανει βιαιη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:13 Ο kwstastol: #3.417 06-05-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Click για ανάπτυξη... ayta stin arxi den ta mporoysa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:19 Η artemis1996: #3.418 06-05-14 12:19 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Εμείς του Πουκαμισά κάναμε στο φροντιστήριο.... Αρκετά καλό μπορώ να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Emilouko έγραψε: #3.419 06-05-14 12:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Click για ανάπτυξη... Βασικά ο Σαββάλας δεν είναι για θεωρητικά μαθήματα.Γι' αυτό ίσως δεν έμεινες ικανοποιημένη.... Βιολογία όμως δεν έχω ακούσει για κανένα άλλο βοήθημα.Συνήθως Σαββάλα μου προτείνουν. Βρήκα κάτι καλές ασκήσεις στο Internet πάντως .Αν και οι περισσότερες ειναι γνωστές βοηθούν αν κάποιος δεν έχει βοήθημα.: https://gymkoroneia1.mdl2.com/course/view.php?id=8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:42 Ο Διονύσης13: #3.420 06-05-14 12:42 Βιολογια γενικης δεν νομιζω οτι χρειαζεται βοηθημα. Κατευθυνσης το καταλαβαινω αλλα γενικης; Ο καθηγητης σας δεν σας φερνει ασκησεις; Αν κανεις τις δικες του και ολες των προηγουμενων ετων δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι παραπανω. Εγω τη θεωρια φοβαμαι και εχω πλακωθει. Απο κατι σπαστικα μπορει να χασεις μοριακια τσακ μπαμ. Οσο σκεφτομαι οτι 12 χρονια ασχολουμαι με μαθηματικα και η βιολογια γενικης μετραει το ιδιο τρελαινομαι στη σκεψη να χασω απο εκει βαθμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: παιχνιδια με μονοτονια ετσι? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 10:54 Ο Σπυρακος (^^): #3.414 06-05-14 10:54 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και απο Σαββαλα πολυ καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 11:50 Η meetmeinmontauk: #3.415 06-05-14 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Click για ανάπτυξη... κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:00 Η SuperSquirrel: #3.416 06-05-14 12:00 θελω να παρω τις ραβδους της μηχανικης στερεου και να χτυπαω το βοηθημα φυσικης μεχρι να ανακυκλωθει μονο του wow η τριτη λυκειου με εχει κανει βιαιη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:13 Ο kwstastol: #3.417 06-05-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Click για ανάπτυξη... ayta stin arxi den ta mporoysa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:19 Η artemis1996: #3.418 06-05-14 12:19 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Εμείς του Πουκαμισά κάναμε στο φροντιστήριο.... Αρκετά καλό μπορώ να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Emilouko έγραψε: #3.419 06-05-14 12:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Click για ανάπτυξη... Βασικά ο Σαββάλας δεν είναι για θεωρητικά μαθήματα.Γι' αυτό ίσως δεν έμεινες ικανοποιημένη.... Βιολογία όμως δεν έχω ακούσει για κανένα άλλο βοήθημα.Συνήθως Σαββάλα μου προτείνουν. Βρήκα κάτι καλές ασκήσεις στο Internet πάντως .Αν και οι περισσότερες ειναι γνωστές βοηθούν αν κάποιος δεν έχει βοήθημα.: https://gymkoroneia1.mdl2.com/course/view.php?id=8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:42 Ο Διονύσης13: #3.420 06-05-14 12:42 Βιολογια γενικης δεν νομιζω οτι χρειαζεται βοηθημα. Κατευθυνσης το καταλαβαινω αλλα γενικης; Ο καθηγητης σας δεν σας φερνει ασκησεις; Αν κανεις τις δικες του και ολες των προηγουμενων ετων δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι παραπανω. Εγω τη θεωρια φοβαμαι και εχω πλακωθει. Απο κατι σπαστικα μπορει να χασεις μοριακια τσακ μπαμ. Οσο σκεφτομαι οτι 12 χρονια ασχολουμαι με μαθηματικα και η βιολογια γενικης μετραει το ιδιο τρελαινομαι στη σκεψη να χασω απο εκει βαθμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και απο Σαββαλα πολυ καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 11:50 Η meetmeinmontauk: #3.415 06-05-14 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Click για ανάπτυξη... κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:00 Η SuperSquirrel: #3.416 06-05-14 12:00 θελω να παρω τις ραβδους της μηχανικης στερεου και να χτυπαω το βοηθημα φυσικης μεχρι να ανακυκλωθει μονο του wow η τριτη λυκειου με εχει κανει βιαιη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:13 Ο kwstastol: #3.417 06-05-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Click για ανάπτυξη... ayta stin arxi den ta mporoysa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:19 Η artemis1996: #3.418 06-05-14 12:19 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Εμείς του Πουκαμισά κάναμε στο φροντιστήριο.... Αρκετά καλό μπορώ να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Emilouko έγραψε: #3.419 06-05-14 12:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Click για ανάπτυξη... Βασικά ο Σαββάλας δεν είναι για θεωρητικά μαθήματα.Γι' αυτό ίσως δεν έμεινες ικανοποιημένη.... Βιολογία όμως δεν έχω ακούσει για κανένα άλλο βοήθημα.Συνήθως Σαββάλα μου προτείνουν. Βρήκα κάτι καλές ασκήσεις στο Internet πάντως .Αν και οι περισσότερες ειναι γνωστές βοηθούν αν κάποιος δεν έχει βοήθημα.: https://gymkoroneia1.mdl2.com/course/view.php?id=8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:42 Ο Διονύσης13: #3.420 06-05-14 12:42 Βιολογια γενικης δεν νομιζω οτι χρειαζεται βοηθημα. Κατευθυνσης το καταλαβαινω αλλα γενικης; Ο καθηγητης σας δεν σας φερνει ασκησεις; Αν κανεις τις δικες του και ολες των προηγουμενων ετων δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι παραπανω. Εγω τη θεωρια φοβαμαι και εχω πλακωθει. Απο κατι σπαστικα μπορει να χασεις μοριακια τσακ μπαμ. Οσο σκεφτομαι οτι 12 χρονια ασχολουμαι με μαθηματικα και η βιολογια γενικης μετραει το ιδιο τρελαινομαι στη σκεψη να χασω απο εκει βαθμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Στο φροντιστηριο Σαββάλα κανουμε κ τα θέματα πανελληνίων. Θέλω κ γω να πάρω βοήθημα ή να βρω ασκήσεις στο ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν ειμαι καλυμμένη. Δεν έχουμε κάνει αρκετές. Click για ανάπτυξη... κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο; αυτο σκεφτομουν να παρω! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:00 Η SuperSquirrel: #3.416 06-05-14 12:00 θελω να παρω τις ραβδους της μηχανικης στερεου και να χτυπαω το βοηθημα φυσικης μεχρι να ανακυκλωθει μονο του wow η τριτη λυκειου με εχει κανει βιαιη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:13 Ο kwstastol: #3.417 06-05-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Click για ανάπτυξη... ayta stin arxi den ta mporoysa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:19 Η artemis1996: #3.418 06-05-14 12:19 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Εμείς του Πουκαμισά κάναμε στο φροντιστήριο.... Αρκετά καλό μπορώ να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Emilouko έγραψε: #3.419 06-05-14 12:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Click για ανάπτυξη... Βασικά ο Σαββάλας δεν είναι για θεωρητικά μαθήματα.Γι' αυτό ίσως δεν έμεινες ικανοποιημένη.... Βιολογία όμως δεν έχω ακούσει για κανένα άλλο βοήθημα.Συνήθως Σαββάλα μου προτείνουν. Βρήκα κάτι καλές ασκήσεις στο Internet πάντως .Αν και οι περισσότερες ειναι γνωστές βοηθούν αν κάποιος δεν έχει βοήθημα.: https://gymkoroneia1.mdl2.com/course/view.php?id=8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:42 Ο Διονύσης13: #3.420 06-05-14 12:42 Βιολογια γενικης δεν νομιζω οτι χρειαζεται βοηθημα. Κατευθυνσης το καταλαβαινω αλλα γενικης; Ο καθηγητης σας δεν σας φερνει ασκησεις; Αν κανεις τις δικες του και ολες των προηγουμενων ετων δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι παραπανω. Εγω τη θεωρια φοβαμαι και εχω πλακωθει. Απο κατι σπαστικα μπορει να χασεις μοριακια τσακ μπαμ. Οσο σκεφτομαι οτι 12 χρονια ασχολουμαι με μαθηματικα και η βιολογια γενικης μετραει το ιδιο τρελαινομαι στη σκεψη να χασω απο εκει βαθμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θελω να παρω τις ραβδους της μηχανικης στερεου και να χτυπαω το βοηθημα φυσικης μεχρι να ανακυκλωθει μονο του wow η τριτη λυκειου με εχει κανει βιαιη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:13 Ο kwstastol: #3.417 06-05-14 12:13 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Click για ανάπτυξη... ayta stin arxi den ta mporoysa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:19 Η artemis1996: #3.418 06-05-14 12:19 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Εμείς του Πουκαμισά κάναμε στο φροντιστήριο.... Αρκετά καλό μπορώ να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Emilouko έγραψε: #3.419 06-05-14 12:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Click για ανάπτυξη... Βασικά ο Σαββάλας δεν είναι για θεωρητικά μαθήματα.Γι' αυτό ίσως δεν έμεινες ικανοποιημένη.... Βιολογία όμως δεν έχω ακούσει για κανένα άλλο βοήθημα.Συνήθως Σαββάλα μου προτείνουν. Βρήκα κάτι καλές ασκήσεις στο Internet πάντως .Αν και οι περισσότερες ειναι γνωστές βοηθούν αν κάποιος δεν έχει βοήθημα.: https://gymkoroneia1.mdl2.com/course/view.php?id=8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:42 Ο Διονύσης13: #3.420 06-05-14 12:42 Βιολογια γενικης δεν νομιζω οτι χρειαζεται βοηθημα. Κατευθυνσης το καταλαβαινω αλλα γενικης; Ο καθηγητης σας δεν σας φερνει ασκησεις; Αν κανεις τις δικες του και ολες των προηγουμενων ετων δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι παραπανω. Εγω τη θεωρια φοβαμαι και εχω πλακωθει. Απο κατι σπαστικα μπορει να χασεις μοριακια τσακ μπαμ. Οσο σκεφτομαι οτι 12 χρονια ασχολουμαι με μαθηματικα και η βιολογια γενικης μετραει το ιδιο τρελαινομαι στη σκεψη να χασω απο εκει βαθμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Ακριβώς, όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις μια ανισοτική σχέση μεταξύ Πιθανοτήτων που "δεν φαίνεται να κολλάει". Επίσης, τα επαναληπτικά του Mathematica. Click για ανάπτυξη... ayta stin arxi den ta mporoysa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:19 Η artemis1996: #3.418 06-05-14 12:19 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Εμείς του Πουκαμισά κάναμε στο φροντιστήριο.... Αρκετά καλό μπορώ να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Emilouko έγραψε: #3.419 06-05-14 12:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Click για ανάπτυξη... Βασικά ο Σαββάλας δεν είναι για θεωρητικά μαθήματα.Γι' αυτό ίσως δεν έμεινες ικανοποιημένη.... Βιολογία όμως δεν έχω ακούσει για κανένα άλλο βοήθημα.Συνήθως Σαββάλα μου προτείνουν. Βρήκα κάτι καλές ασκήσεις στο Internet πάντως .Αν και οι περισσότερες ειναι γνωστές βοηθούν αν κάποιος δεν έχει βοήθημα.: https://gymkoroneia1.mdl2.com/course/view.php?id=8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:42 Ο Διονύσης13: #3.420 06-05-14 12:42 Βιολογια γενικης δεν νομιζω οτι χρειαζεται βοηθημα. Κατευθυνσης το καταλαβαινω αλλα γενικης; Ο καθηγητης σας δεν σας φερνει ασκησεις; Αν κανεις τις δικες του και ολες των προηγουμενων ετων δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι παραπανω. Εγω τη θεωρια φοβαμαι και εχω πλακωθει. Απο κατι σπαστικα μπορει να χασεις μοριακια τσακ μπαμ. Οσο σκεφτομαι οτι 12 χρονια ασχολουμαι με μαθηματικα και η βιολογια γενικης μετραει το ιδιο τρελαινομαι στη σκεψη να χασω απο εκει βαθμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lia rose: Πανελληνιομαχοι μου γεια σας!! εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο βοηθημα βιολογιας γενικης για περαιτερω εξασκηση στις ασκησεις με ενδεικτικες λυσεις; ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Εμείς του Πουκαμισά κάναμε στο φροντιστήριο.... Αρκετά καλό μπορώ να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Emilouko έγραψε: #3.419 06-05-14 12:23 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Click για ανάπτυξη... Βασικά ο Σαββάλας δεν είναι για θεωρητικά μαθήματα.Γι' αυτό ίσως δεν έμεινες ικανοποιημένη.... Βιολογία όμως δεν έχω ακούσει για κανένα άλλο βοήθημα.Συνήθως Σαββάλα μου προτείνουν. Βρήκα κάτι καλές ασκήσεις στο Internet πάντως .Αν και οι περισσότερες ειναι γνωστές βοηθούν αν κάποιος δεν έχει βοήθημα.: https://gymkoroneia1.mdl2.com/course/view.php?id=8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2014 Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:42 Ο Διονύσης13: #3.420 06-05-14 12:42 Βιολογια γενικης δεν νομιζω οτι χρειαζεται βοηθημα. Κατευθυνσης το καταλαβαινω αλλα γενικης; Ο καθηγητης σας δεν σας φερνει ασκησεις; Αν κανεις τις δικες του και ολες των προηγουμενων ετων δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι παραπανω. Εγω τη θεωρια φοβαμαι και εχω πλακωθει. Απο κατι σπαστικα μπορει να χασεις μοριακια τσακ μπαμ. Οσο σκεφτομαι οτι 12 χρονια ασχολουμαι με μαθηματικα και η βιολογια γενικης μετραει το ιδιο τρελαινομαι στη σκεψη να χασω απο εκει βαθμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: κι εμεις απο εκει εχουμε κανει αρκετες ασκησεις αλλα γενικα δεν ειναι βοηθηματα της προκοπης... εγω ειχα το βοηθημα του Σαββαλα στα αρχαια και αποδειχτηκε αχρηστο, πηρα αλλο και σωθηκα! ηταν ελλειπες... γενικα καθηγητες και στο φροντηστηριο και στο σχολειο δε το θεωρουν κι απο τα καλυτερα αλλα ρωτα και αλλους Click για ανάπτυξη... Βασικά ο Σαββάλας δεν είναι για θεωρητικά μαθήματα.Γι' αυτό ίσως δεν έμεινες ικανοποιημένη.... Βιολογία όμως δεν έχω ακούσει για κανένα άλλο βοήθημα.Συνήθως Σαββάλα μου προτείνουν. Βρήκα κάτι καλές ασκήσεις στο Internet πάντως .Αν και οι περισσότερες ειναι γνωστές βοηθούν αν κάποιος δεν έχει βοήθημα.: https://gymkoroneia1.mdl2.com/course/view.php?id=8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 12:42 Ο Διονύσης13: #3.420 06-05-14 12:42 Βιολογια γενικης δεν νομιζω οτι χρειαζεται βοηθημα. Κατευθυνσης το καταλαβαινω αλλα γενικης; Ο καθηγητης σας δεν σας φερνει ασκησεις; Αν κανεις τις δικες του και ολες των προηγουμενων ετων δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι παραπανω. Εγω τη θεωρια φοβαμαι και εχω πλακωθει. Απο κατι σπαστικα μπορει να χασεις μοριακια τσακ μπαμ. Οσο σκεφτομαι οτι 12 χρονια ασχολουμαι με μαθηματικα και η βιολογια γενικης μετραει το ιδιο τρελαινομαι στη σκεψη να χασω απο εκει βαθμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βιολογια γενικης δεν νομιζω οτι χρειαζεται βοηθημα. Κατευθυνσης το καταλαβαινω αλλα γενικης; Ο καθηγητης σας δεν σας φερνει ασκησεις; Αν κανεις τις δικες του και ολες των προηγουμενων ετων δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι παραπανω. Εγω τη θεωρια φοβαμαι και εχω πλακωθει. Απο κατι σπαστικα μπορει να χασεις μοριακια τσακ μπαμ. Οσο σκεφτομαι οτι 12 χρονια ασχολουμαι με μαθηματικα και η βιολογια γενικης μετραει το ιδιο τρελαινομαι στη σκεψη να χασω απο εκει βαθμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.