tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 22:40 Ο tweetyslvstr: #2.341 02-04-14 22:40 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Οι διακοπές του Πάσχα που θα έρθουν θα είναι οι μόνες που δεν θα τις χαρώ όσο τις προηγούμενες...Θα ψήνουμε τον οβελία και θα σκέφτομαι τις πανελλαδικές.. Click για ανάπτυξη... και εγω θα είμαι κάπως έτσι :και θα σκεφτομαι πότε θα γίνω smartass: αλλά ήγκηκεν η ώρα(δεν ξερω αν το έγραψα καλά το ρήμα δεν ήμουν τόσο καλός στα αρχαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 22:47 Ο DumeNuke έγραψε: #2.342 02-04-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Οι διακοπές του Πάσχα που θα έρθουν θα είναι οι μόνες που δεν θα τις χαρώ όσο τις προηγούμενες...Θα ψήνουμε τον οβελία και θα σκέφτομαι τις πανελλαδικές.. Click για ανάπτυξη... "Τι θα γίνει ρε π*ύστη μου, άμα μειώσουμε τη γωνιακή ταχύτητα της σούβλας κατά 15%? Και πώς στον π*ύτσο βρίσκουμε το ολοκλήρωμα που δίνει τον όγκο από της στάχτες? Και τι ζήτηση να έχει το αρνί? Ελαστική/Ανελαστική και γιατί? Λες να μπορώ να τρέξω ένα προγραμματάκι για να αυτοματοποιήσω το ψήσιμο?" Αυτά και πολλά άλλα "κουλά" θα σκεφτόμαστε όλοι, το 15ήμερο που μας έρχεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 22:54 Η methexys έγραψε: #2.343 02-04-14 22:54 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: "Τι θα γίνει ρε π*ύστη μου, άμα μειώσουμε τη γωνιακή ταχύτητα της σούβλας κατά 15%? Και πώς στον π*ύτσο βρίσκουμε το ολοκλήρωμα που δίνει τον όγκο από της στάχτες? Και τι ζήτηση να έχει το αρνί? Ελαστική/Ανελαστική και γιατί? Λες να μπορώ να τρέξω ένα προγραμματάκι για να αυτοματοποιήσω το ψήσιμο?" Αυτά και πολλά άλλα "κουλά" θα σκεφτόμαστε όλοι, το 15ήμερο που μας έρχεται... Click για ανάπτυξη... Xαχαχα ακριβώς! Ποια είναι η θερμοκρασία στην οποία πρέπει να ψηθεί το κρέας για να έχουμε μέγιστη...γεύση; Πώς πρέπει να τσουγκρίσουμε το αυγό και ποιες δυνάμεις θα ασκηθούν; Εμείς θα ψήσουμε με τις ξαδέρφες μου και μία από αυτές είναι στην ηλικία μου και δίνει πανελλαδικές, οπότε βλέπω τους άλλους έξω να τρώνε και εμείς θα τους φωνάζουμε να χαμηλώσουν τη μουσική για να διαβάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristeidis Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 23:21 Ο Aristeidis: #2.344 02-04-14 23:21 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Οι διακοπές του Πάσχα που θα έρθουν θα είναι οι μόνες που δεν θα τις χαρώ όσο τις προηγούμενες...Θα ψήνουμε τον οβελία και θα σκέφτομαι τις πανελλαδικές.. Click για ανάπτυξη... Άστα... Απ' οτι προβλέπω οι άλλοι θα σουβλίζουν έξω και εγώ θα σουβλίζομαι μέσα με τα μαθηματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 23:29 Η KeepDreaming!: #2.345 02-04-14 23:29 Ελάτε ρε σεις...Νομίζω ότι την Κυριακή του Πάσχα μπορούμε να πάρουμε ένα ρεπό και να το χαρούμε!Προϋπόθεση βέβαια τις υπόλοιπες 15 μέρες να λιώσουμε στο διάβασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 23:46 Ο nikoslarissa: #2.346 02-04-14 23:46 Εγώ έχω δώσει ρεπό στον εαυτό μου Μεγάλη Παρασκευή,Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πασχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 23:56 Ο Σπυρακος (^^): #2.347 02-04-14 23:56 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Εγώ έχω δώσει ρεπό στον εαυτό μου Μεγάλη Παρασκευή,Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πασχα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ελάτε ρε σεις...Νομίζω ότι την Κυριακή του Πάσχα μπορούμε να πάρουμε ένα ρεπό και να το χαρούμε!Προϋπόθεση βέβαια τις υπόλοιπες 15 μέρες να λιώσουμε στο διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Μ.Σαββατο βραδυ χωρις clubbing δε μπορωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 00:03 Η Gate4 έγραψε: #2.348 03-04-14 00:03 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ελάτε ρε σεις...Νομίζω ότι την Κυριακή του Πάσχα μπορούμε να πάρουμε ένα ρεπό και να το χαρούμε!Προϋπόθεση βέβαια τις υπόλοιπες 15 μέρες να λιώσουμε στο διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Βασικά την κυριακή του πάσχα είναι λίγο δύσκολο να διβάσεις όχι λόγω κούρασης αλλά γιατί ακούς από παντού μουσική και δεν συμμαζεύεται. Πέρσι θυμάμαι τέτοια μέρα με μια χαρά όρεξη ξύπνησα να διαβάσω, άρχισαν εκεί με τη μουσική και τα παράτησα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 00:58 Ο Ahab έγραψε: #2.349 03-04-14 00:58 Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 01:14 Η EnnisDelMar!: #2.350 03-04-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Ε άμα θες μόνο την πρώτη σου επιλογή ξαναδίνεις, σιγά τα ωά. Είναι πιο χαλαρά το να ξαναδώσεις απ' ότι είναι η πρώτη φορά. Αν δεις ότι η 3η και 4η επιλογή σε καλύπτουν και δεν θα σου μείνει απωθημένο η 1η σου επιλογή μένεις εκει, as simple as that Άμε τράβα διάβασε τώρα για να περάσεις στην 1η σου επιλογή και να μην έχεις αμφιβολίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 10:31 Η Gate4 έγραψε: #2.351 03-04-14 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Αν η σχολή που θα περάσεις σε αρέσει να πας. Μπορείς όμως να το παλέψεις δεύτερη χρονιά για την πρώτη σου επιλογή. Δεν είναι εύκολο να ξαναδώσεις αλλά αν το θες πολύ παλεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 10:38 Ο lolos έγραψε: #2.352 03-04-14 10:38 Εγω φέτος ειμαι χαλαρά...δεν κανω φροντιστήρια και ειμαι μονο με το σχολειο...ετσι οπως το κόβω θα ξανα δώσω του χρόνου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 11:18 Ο spurakos έγραψε: #2.353 03-04-14 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έδινα ξανά αν δεν περνούσα εκεί που ήθελα.Εκτός και αν ήταν η ίδια σχολή απλά σε άλλη πόλη αλλά μιας και θέλω Φυσικό Ιωαννίνων και δεν με έχω για κάτω από 14000-14.500 μόρια,μιλάω εκ του ασφαλούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:23 Η Emilouko έγραψε: #2.354 03-04-14 13:23 Εγώ δεν νομίζω να έδινα ξανά...Μου αρέσουν κάποια τμήματα.Ένα είναι αυτό που θέλω να περάσω αλλά θα μπορούσα να συμβιβαστώ και με κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:29 Ο Guest 781029: #2.355 03-04-14 13:29 Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:34 Η Emilouko έγραψε: #2.356 03-04-14 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Click για ανάπτυξη... Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:42 Ο Σπυρακος (^^): #2.357 03-04-14 13:42 Σημερα παμε Ηθικα 2,Κομματα ΤΕΛΟΣ και επαναληψη Μεταφρασεις Λατινικων και Α.Χ. και 1 εννοια Εκθεση!! Απο το πρωι δυνατααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:45 Ο Guest 781029: #2.358 03-04-14 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Click για ανάπτυξη... Λατινικά αν θες τη γνώμη μου κάτσε μάθε τέλεια τον πλάγιο λόγο, γερουνδιακή έλξη, σκοπό, τα ουσιαστικά, τα επίθετα (εννοώ γένη, παραθετικά και κλίση), τα ρήματα - κυρίως τα ανώμαλα - και τα ευκολάκια που όμως θέλουν προσοχή: απαγόρευση, σύνταξη του debeo, υποθετικό λόγο (και πλάγιο που τα μαθαίνεις παπαγαλία) και β‘ όρο σύγκρισης. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Αρχαία εγώ θα διάβαζα αρχικούς χρόνους από τα ανώμαλα ρήματα, υποθετικούς λόγους, πλάγιο λόγο, και κανένα συντακτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:55 Η Muxu Su έγραψε: #2.359 03-04-14 13:55 Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:58 Ο Guest 781029: #2.360 03-04-14 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Click για ανάπτυξη... Μπα ένα 9ωρο καθαρά γιατί κατι το φαί κάτι το χάζεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Οι διακοπές του Πάσχα που θα έρθουν θα είναι οι μόνες που δεν θα τις χαρώ όσο τις προηγούμενες...Θα ψήνουμε τον οβελία και θα σκέφτομαι τις πανελλαδικές.. Click για ανάπτυξη... και εγω θα είμαι κάπως έτσι :και θα σκεφτομαι πότε θα γίνω smartass: αλλά ήγκηκεν η ώρα(δεν ξερω αν το έγραψα καλά το ρήμα δεν ήμουν τόσο καλός στα αρχαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 22:47 Ο DumeNuke έγραψε: #2.342 02-04-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Οι διακοπές του Πάσχα που θα έρθουν θα είναι οι μόνες που δεν θα τις χαρώ όσο τις προηγούμενες...Θα ψήνουμε τον οβελία και θα σκέφτομαι τις πανελλαδικές.. Click για ανάπτυξη... "Τι θα γίνει ρε π*ύστη μου, άμα μειώσουμε τη γωνιακή ταχύτητα της σούβλας κατά 15%? Και πώς στον π*ύτσο βρίσκουμε το ολοκλήρωμα που δίνει τον όγκο από της στάχτες? Και τι ζήτηση να έχει το αρνί? Ελαστική/Ανελαστική και γιατί? Λες να μπορώ να τρέξω ένα προγραμματάκι για να αυτοματοποιήσω το ψήσιμο?" Αυτά και πολλά άλλα "κουλά" θα σκεφτόμαστε όλοι, το 15ήμερο που μας έρχεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 22:54 Η methexys έγραψε: #2.343 02-04-14 22:54 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: "Τι θα γίνει ρε π*ύστη μου, άμα μειώσουμε τη γωνιακή ταχύτητα της σούβλας κατά 15%? Και πώς στον π*ύτσο βρίσκουμε το ολοκλήρωμα που δίνει τον όγκο από της στάχτες? Και τι ζήτηση να έχει το αρνί? Ελαστική/Ανελαστική και γιατί? Λες να μπορώ να τρέξω ένα προγραμματάκι για να αυτοματοποιήσω το ψήσιμο?" Αυτά και πολλά άλλα "κουλά" θα σκεφτόμαστε όλοι, το 15ήμερο που μας έρχεται... Click για ανάπτυξη... Xαχαχα ακριβώς! Ποια είναι η θερμοκρασία στην οποία πρέπει να ψηθεί το κρέας για να έχουμε μέγιστη...γεύση; Πώς πρέπει να τσουγκρίσουμε το αυγό και ποιες δυνάμεις θα ασκηθούν; Εμείς θα ψήσουμε με τις ξαδέρφες μου και μία από αυτές είναι στην ηλικία μου και δίνει πανελλαδικές, οπότε βλέπω τους άλλους έξω να τρώνε και εμείς θα τους φωνάζουμε να χαμηλώσουν τη μουσική για να διαβάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristeidis Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 23:21 Ο Aristeidis: #2.344 02-04-14 23:21 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Οι διακοπές του Πάσχα που θα έρθουν θα είναι οι μόνες που δεν θα τις χαρώ όσο τις προηγούμενες...Θα ψήνουμε τον οβελία και θα σκέφτομαι τις πανελλαδικές.. Click για ανάπτυξη... Άστα... Απ' οτι προβλέπω οι άλλοι θα σουβλίζουν έξω και εγώ θα σουβλίζομαι μέσα με τα μαθηματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 23:29 Η KeepDreaming!: #2.345 02-04-14 23:29 Ελάτε ρε σεις...Νομίζω ότι την Κυριακή του Πάσχα μπορούμε να πάρουμε ένα ρεπό και να το χαρούμε!Προϋπόθεση βέβαια τις υπόλοιπες 15 μέρες να λιώσουμε στο διάβασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 23:46 Ο nikoslarissa: #2.346 02-04-14 23:46 Εγώ έχω δώσει ρεπό στον εαυτό μου Μεγάλη Παρασκευή,Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πασχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 23:56 Ο Σπυρακος (^^): #2.347 02-04-14 23:56 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Εγώ έχω δώσει ρεπό στον εαυτό μου Μεγάλη Παρασκευή,Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πασχα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ελάτε ρε σεις...Νομίζω ότι την Κυριακή του Πάσχα μπορούμε να πάρουμε ένα ρεπό και να το χαρούμε!Προϋπόθεση βέβαια τις υπόλοιπες 15 μέρες να λιώσουμε στο διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Μ.Σαββατο βραδυ χωρις clubbing δε μπορωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 00:03 Η Gate4 έγραψε: #2.348 03-04-14 00:03 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ελάτε ρε σεις...Νομίζω ότι την Κυριακή του Πάσχα μπορούμε να πάρουμε ένα ρεπό και να το χαρούμε!Προϋπόθεση βέβαια τις υπόλοιπες 15 μέρες να λιώσουμε στο διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Βασικά την κυριακή του πάσχα είναι λίγο δύσκολο να διβάσεις όχι λόγω κούρασης αλλά γιατί ακούς από παντού μουσική και δεν συμμαζεύεται. Πέρσι θυμάμαι τέτοια μέρα με μια χαρά όρεξη ξύπνησα να διαβάσω, άρχισαν εκεί με τη μουσική και τα παράτησα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 00:58 Ο Ahab έγραψε: #2.349 03-04-14 00:58 Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 01:14 Η EnnisDelMar!: #2.350 03-04-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Ε άμα θες μόνο την πρώτη σου επιλογή ξαναδίνεις, σιγά τα ωά. Είναι πιο χαλαρά το να ξαναδώσεις απ' ότι είναι η πρώτη φορά. Αν δεις ότι η 3η και 4η επιλογή σε καλύπτουν και δεν θα σου μείνει απωθημένο η 1η σου επιλογή μένεις εκει, as simple as that Άμε τράβα διάβασε τώρα για να περάσεις στην 1η σου επιλογή και να μην έχεις αμφιβολίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 10:31 Η Gate4 έγραψε: #2.351 03-04-14 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Αν η σχολή που θα περάσεις σε αρέσει να πας. Μπορείς όμως να το παλέψεις δεύτερη χρονιά για την πρώτη σου επιλογή. Δεν είναι εύκολο να ξαναδώσεις αλλά αν το θες πολύ παλεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 10:38 Ο lolos έγραψε: #2.352 03-04-14 10:38 Εγω φέτος ειμαι χαλαρά...δεν κανω φροντιστήρια και ειμαι μονο με το σχολειο...ετσι οπως το κόβω θα ξανα δώσω του χρόνου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 11:18 Ο spurakos έγραψε: #2.353 03-04-14 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έδινα ξανά αν δεν περνούσα εκεί που ήθελα.Εκτός και αν ήταν η ίδια σχολή απλά σε άλλη πόλη αλλά μιας και θέλω Φυσικό Ιωαννίνων και δεν με έχω για κάτω από 14000-14.500 μόρια,μιλάω εκ του ασφαλούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:23 Η Emilouko έγραψε: #2.354 03-04-14 13:23 Εγώ δεν νομίζω να έδινα ξανά...Μου αρέσουν κάποια τμήματα.Ένα είναι αυτό που θέλω να περάσω αλλά θα μπορούσα να συμβιβαστώ και με κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:29 Ο Guest 781029: #2.355 03-04-14 13:29 Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:34 Η Emilouko έγραψε: #2.356 03-04-14 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Click για ανάπτυξη... Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:42 Ο Σπυρακος (^^): #2.357 03-04-14 13:42 Σημερα παμε Ηθικα 2,Κομματα ΤΕΛΟΣ και επαναληψη Μεταφρασεις Λατινικων και Α.Χ. και 1 εννοια Εκθεση!! Απο το πρωι δυνατααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:45 Ο Guest 781029: #2.358 03-04-14 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Click για ανάπτυξη... Λατινικά αν θες τη γνώμη μου κάτσε μάθε τέλεια τον πλάγιο λόγο, γερουνδιακή έλξη, σκοπό, τα ουσιαστικά, τα επίθετα (εννοώ γένη, παραθετικά και κλίση), τα ρήματα - κυρίως τα ανώμαλα - και τα ευκολάκια που όμως θέλουν προσοχή: απαγόρευση, σύνταξη του debeo, υποθετικό λόγο (και πλάγιο που τα μαθαίνεις παπαγαλία) και β‘ όρο σύγκρισης. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Αρχαία εγώ θα διάβαζα αρχικούς χρόνους από τα ανώμαλα ρήματα, υποθετικούς λόγους, πλάγιο λόγο, και κανένα συντακτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:55 Η Muxu Su έγραψε: #2.359 03-04-14 13:55 Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:58 Ο Guest 781029: #2.360 03-04-14 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Click για ανάπτυξη... Μπα ένα 9ωρο καθαρά γιατί κατι το φαί κάτι το χάζεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Οι διακοπές του Πάσχα που θα έρθουν θα είναι οι μόνες που δεν θα τις χαρώ όσο τις προηγούμενες...Θα ψήνουμε τον οβελία και θα σκέφτομαι τις πανελλαδικές.. Click για ανάπτυξη... "Τι θα γίνει ρε π*ύστη μου, άμα μειώσουμε τη γωνιακή ταχύτητα της σούβλας κατά 15%? Και πώς στον π*ύτσο βρίσκουμε το ολοκλήρωμα που δίνει τον όγκο από της στάχτες? Και τι ζήτηση να έχει το αρνί? Ελαστική/Ανελαστική και γιατί? Λες να μπορώ να τρέξω ένα προγραμματάκι για να αυτοματοποιήσω το ψήσιμο?" Αυτά και πολλά άλλα "κουλά" θα σκεφτόμαστε όλοι, το 15ήμερο που μας έρχεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 22:54 Η methexys έγραψε: #2.343 02-04-14 22:54 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: "Τι θα γίνει ρε π*ύστη μου, άμα μειώσουμε τη γωνιακή ταχύτητα της σούβλας κατά 15%? Και πώς στον π*ύτσο βρίσκουμε το ολοκλήρωμα που δίνει τον όγκο από της στάχτες? Και τι ζήτηση να έχει το αρνί? Ελαστική/Ανελαστική και γιατί? Λες να μπορώ να τρέξω ένα προγραμματάκι για να αυτοματοποιήσω το ψήσιμο?" Αυτά και πολλά άλλα "κουλά" θα σκεφτόμαστε όλοι, το 15ήμερο που μας έρχεται... Click για ανάπτυξη... Xαχαχα ακριβώς! Ποια είναι η θερμοκρασία στην οποία πρέπει να ψηθεί το κρέας για να έχουμε μέγιστη...γεύση; Πώς πρέπει να τσουγκρίσουμε το αυγό και ποιες δυνάμεις θα ασκηθούν; Εμείς θα ψήσουμε με τις ξαδέρφες μου και μία από αυτές είναι στην ηλικία μου και δίνει πανελλαδικές, οπότε βλέπω τους άλλους έξω να τρώνε και εμείς θα τους φωνάζουμε να χαμηλώσουν τη μουσική για να διαβάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristeidis Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 23:21 Ο Aristeidis: #2.344 02-04-14 23:21 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Οι διακοπές του Πάσχα που θα έρθουν θα είναι οι μόνες που δεν θα τις χαρώ όσο τις προηγούμενες...Θα ψήνουμε τον οβελία και θα σκέφτομαι τις πανελλαδικές.. Click για ανάπτυξη... Άστα... Απ' οτι προβλέπω οι άλλοι θα σουβλίζουν έξω και εγώ θα σουβλίζομαι μέσα με τα μαθηματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 23:29 Η KeepDreaming!: #2.345 02-04-14 23:29 Ελάτε ρε σεις...Νομίζω ότι την Κυριακή του Πάσχα μπορούμε να πάρουμε ένα ρεπό και να το χαρούμε!Προϋπόθεση βέβαια τις υπόλοιπες 15 μέρες να λιώσουμε στο διάβασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 23:46 Ο nikoslarissa: #2.346 02-04-14 23:46 Εγώ έχω δώσει ρεπό στον εαυτό μου Μεγάλη Παρασκευή,Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πασχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 23:56 Ο Σπυρακος (^^): #2.347 02-04-14 23:56 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Εγώ έχω δώσει ρεπό στον εαυτό μου Μεγάλη Παρασκευή,Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πασχα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ελάτε ρε σεις...Νομίζω ότι την Κυριακή του Πάσχα μπορούμε να πάρουμε ένα ρεπό και να το χαρούμε!Προϋπόθεση βέβαια τις υπόλοιπες 15 μέρες να λιώσουμε στο διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Μ.Σαββατο βραδυ χωρις clubbing δε μπορωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 00:03 Η Gate4 έγραψε: #2.348 03-04-14 00:03 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ελάτε ρε σεις...Νομίζω ότι την Κυριακή του Πάσχα μπορούμε να πάρουμε ένα ρεπό και να το χαρούμε!Προϋπόθεση βέβαια τις υπόλοιπες 15 μέρες να λιώσουμε στο διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Βασικά την κυριακή του πάσχα είναι λίγο δύσκολο να διβάσεις όχι λόγω κούρασης αλλά γιατί ακούς από παντού μουσική και δεν συμμαζεύεται. Πέρσι θυμάμαι τέτοια μέρα με μια χαρά όρεξη ξύπνησα να διαβάσω, άρχισαν εκεί με τη μουσική και τα παράτησα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 00:58 Ο Ahab έγραψε: #2.349 03-04-14 00:58 Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 01:14 Η EnnisDelMar!: #2.350 03-04-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Ε άμα θες μόνο την πρώτη σου επιλογή ξαναδίνεις, σιγά τα ωά. Είναι πιο χαλαρά το να ξαναδώσεις απ' ότι είναι η πρώτη φορά. Αν δεις ότι η 3η και 4η επιλογή σε καλύπτουν και δεν θα σου μείνει απωθημένο η 1η σου επιλογή μένεις εκει, as simple as that Άμε τράβα διάβασε τώρα για να περάσεις στην 1η σου επιλογή και να μην έχεις αμφιβολίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 10:31 Η Gate4 έγραψε: #2.351 03-04-14 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Αν η σχολή που θα περάσεις σε αρέσει να πας. Μπορείς όμως να το παλέψεις δεύτερη χρονιά για την πρώτη σου επιλογή. Δεν είναι εύκολο να ξαναδώσεις αλλά αν το θες πολύ παλεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 10:38 Ο lolos έγραψε: #2.352 03-04-14 10:38 Εγω φέτος ειμαι χαλαρά...δεν κανω φροντιστήρια και ειμαι μονο με το σχολειο...ετσι οπως το κόβω θα ξανα δώσω του χρόνου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 11:18 Ο spurakos έγραψε: #2.353 03-04-14 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έδινα ξανά αν δεν περνούσα εκεί που ήθελα.Εκτός και αν ήταν η ίδια σχολή απλά σε άλλη πόλη αλλά μιας και θέλω Φυσικό Ιωαννίνων και δεν με έχω για κάτω από 14000-14.500 μόρια,μιλάω εκ του ασφαλούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:23 Η Emilouko έγραψε: #2.354 03-04-14 13:23 Εγώ δεν νομίζω να έδινα ξανά...Μου αρέσουν κάποια τμήματα.Ένα είναι αυτό που θέλω να περάσω αλλά θα μπορούσα να συμβιβαστώ και με κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:29 Ο Guest 781029: #2.355 03-04-14 13:29 Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:34 Η Emilouko έγραψε: #2.356 03-04-14 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Click για ανάπτυξη... Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:42 Ο Σπυρακος (^^): #2.357 03-04-14 13:42 Σημερα παμε Ηθικα 2,Κομματα ΤΕΛΟΣ και επαναληψη Μεταφρασεις Λατινικων και Α.Χ. και 1 εννοια Εκθεση!! Απο το πρωι δυνατααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:45 Ο Guest 781029: #2.358 03-04-14 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Click για ανάπτυξη... Λατινικά αν θες τη γνώμη μου κάτσε μάθε τέλεια τον πλάγιο λόγο, γερουνδιακή έλξη, σκοπό, τα ουσιαστικά, τα επίθετα (εννοώ γένη, παραθετικά και κλίση), τα ρήματα - κυρίως τα ανώμαλα - και τα ευκολάκια που όμως θέλουν προσοχή: απαγόρευση, σύνταξη του debeo, υποθετικό λόγο (και πλάγιο που τα μαθαίνεις παπαγαλία) και β‘ όρο σύγκρισης. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Αρχαία εγώ θα διάβαζα αρχικούς χρόνους από τα ανώμαλα ρήματα, υποθετικούς λόγους, πλάγιο λόγο, και κανένα συντακτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:55 Η Muxu Su έγραψε: #2.359 03-04-14 13:55 Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:58 Ο Guest 781029: #2.360 03-04-14 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Click για ανάπτυξη... Μπα ένα 9ωρο καθαρά γιατί κατι το φαί κάτι το χάζεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: "Τι θα γίνει ρε π*ύστη μου, άμα μειώσουμε τη γωνιακή ταχύτητα της σούβλας κατά 15%? Και πώς στον π*ύτσο βρίσκουμε το ολοκλήρωμα που δίνει τον όγκο από της στάχτες? Και τι ζήτηση να έχει το αρνί? Ελαστική/Ανελαστική και γιατί? Λες να μπορώ να τρέξω ένα προγραμματάκι για να αυτοματοποιήσω το ψήσιμο?" Αυτά και πολλά άλλα "κουλά" θα σκεφτόμαστε όλοι, το 15ήμερο που μας έρχεται... Click για ανάπτυξη... Xαχαχα ακριβώς! Ποια είναι η θερμοκρασία στην οποία πρέπει να ψηθεί το κρέας για να έχουμε μέγιστη...γεύση; Πώς πρέπει να τσουγκρίσουμε το αυγό και ποιες δυνάμεις θα ασκηθούν; Εμείς θα ψήσουμε με τις ξαδέρφες μου και μία από αυτές είναι στην ηλικία μου και δίνει πανελλαδικές, οπότε βλέπω τους άλλους έξω να τρώνε και εμείς θα τους φωνάζουμε να χαμηλώσουν τη μουσική για να διαβάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aristeidis Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 23:21 Ο Aristeidis: #2.344 02-04-14 23:21 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Οι διακοπές του Πάσχα που θα έρθουν θα είναι οι μόνες που δεν θα τις χαρώ όσο τις προηγούμενες...Θα ψήνουμε τον οβελία και θα σκέφτομαι τις πανελλαδικές.. Click για ανάπτυξη... Άστα... Απ' οτι προβλέπω οι άλλοι θα σουβλίζουν έξω και εγώ θα σουβλίζομαι μέσα με τα μαθηματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 23:29 Η KeepDreaming!: #2.345 02-04-14 23:29 Ελάτε ρε σεις...Νομίζω ότι την Κυριακή του Πάσχα μπορούμε να πάρουμε ένα ρεπό και να το χαρούμε!Προϋπόθεση βέβαια τις υπόλοιπες 15 μέρες να λιώσουμε στο διάβασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 23:46 Ο nikoslarissa: #2.346 02-04-14 23:46 Εγώ έχω δώσει ρεπό στον εαυτό μου Μεγάλη Παρασκευή,Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πασχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 23:56 Ο Σπυρακος (^^): #2.347 02-04-14 23:56 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Εγώ έχω δώσει ρεπό στον εαυτό μου Μεγάλη Παρασκευή,Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πασχα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ελάτε ρε σεις...Νομίζω ότι την Κυριακή του Πάσχα μπορούμε να πάρουμε ένα ρεπό και να το χαρούμε!Προϋπόθεση βέβαια τις υπόλοιπες 15 μέρες να λιώσουμε στο διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Μ.Σαββατο βραδυ χωρις clubbing δε μπορωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 00:03 Η Gate4 έγραψε: #2.348 03-04-14 00:03 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ελάτε ρε σεις...Νομίζω ότι την Κυριακή του Πάσχα μπορούμε να πάρουμε ένα ρεπό και να το χαρούμε!Προϋπόθεση βέβαια τις υπόλοιπες 15 μέρες να λιώσουμε στο διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Βασικά την κυριακή του πάσχα είναι λίγο δύσκολο να διβάσεις όχι λόγω κούρασης αλλά γιατί ακούς από παντού μουσική και δεν συμμαζεύεται. Πέρσι θυμάμαι τέτοια μέρα με μια χαρά όρεξη ξύπνησα να διαβάσω, άρχισαν εκεί με τη μουσική και τα παράτησα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 00:58 Ο Ahab έγραψε: #2.349 03-04-14 00:58 Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 01:14 Η EnnisDelMar!: #2.350 03-04-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Ε άμα θες μόνο την πρώτη σου επιλογή ξαναδίνεις, σιγά τα ωά. Είναι πιο χαλαρά το να ξαναδώσεις απ' ότι είναι η πρώτη φορά. Αν δεις ότι η 3η και 4η επιλογή σε καλύπτουν και δεν θα σου μείνει απωθημένο η 1η σου επιλογή μένεις εκει, as simple as that Άμε τράβα διάβασε τώρα για να περάσεις στην 1η σου επιλογή και να μην έχεις αμφιβολίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 10:31 Η Gate4 έγραψε: #2.351 03-04-14 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Αν η σχολή που θα περάσεις σε αρέσει να πας. Μπορείς όμως να το παλέψεις δεύτερη χρονιά για την πρώτη σου επιλογή. Δεν είναι εύκολο να ξαναδώσεις αλλά αν το θες πολύ παλεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 10:38 Ο lolos έγραψε: #2.352 03-04-14 10:38 Εγω φέτος ειμαι χαλαρά...δεν κανω φροντιστήρια και ειμαι μονο με το σχολειο...ετσι οπως το κόβω θα ξανα δώσω του χρόνου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 11:18 Ο spurakos έγραψε: #2.353 03-04-14 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έδινα ξανά αν δεν περνούσα εκεί που ήθελα.Εκτός και αν ήταν η ίδια σχολή απλά σε άλλη πόλη αλλά μιας και θέλω Φυσικό Ιωαννίνων και δεν με έχω για κάτω από 14000-14.500 μόρια,μιλάω εκ του ασφαλούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:23 Η Emilouko έγραψε: #2.354 03-04-14 13:23 Εγώ δεν νομίζω να έδινα ξανά...Μου αρέσουν κάποια τμήματα.Ένα είναι αυτό που θέλω να περάσω αλλά θα μπορούσα να συμβιβαστώ και με κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:29 Ο Guest 781029: #2.355 03-04-14 13:29 Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:34 Η Emilouko έγραψε: #2.356 03-04-14 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Click για ανάπτυξη... Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:42 Ο Σπυρακος (^^): #2.357 03-04-14 13:42 Σημερα παμε Ηθικα 2,Κομματα ΤΕΛΟΣ και επαναληψη Μεταφρασεις Λατινικων και Α.Χ. και 1 εννοια Εκθεση!! Απο το πρωι δυνατααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:45 Ο Guest 781029: #2.358 03-04-14 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Click για ανάπτυξη... Λατινικά αν θες τη γνώμη μου κάτσε μάθε τέλεια τον πλάγιο λόγο, γερουνδιακή έλξη, σκοπό, τα ουσιαστικά, τα επίθετα (εννοώ γένη, παραθετικά και κλίση), τα ρήματα - κυρίως τα ανώμαλα - και τα ευκολάκια που όμως θέλουν προσοχή: απαγόρευση, σύνταξη του debeo, υποθετικό λόγο (και πλάγιο που τα μαθαίνεις παπαγαλία) και β‘ όρο σύγκρισης. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Αρχαία εγώ θα διάβαζα αρχικούς χρόνους από τα ανώμαλα ρήματα, υποθετικούς λόγους, πλάγιο λόγο, και κανένα συντακτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:55 Η Muxu Su έγραψε: #2.359 03-04-14 13:55 Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:58 Ο Guest 781029: #2.360 03-04-14 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Click για ανάπτυξη... Μπα ένα 9ωρο καθαρά γιατί κατι το φαί κάτι το χάζεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Οι διακοπές του Πάσχα που θα έρθουν θα είναι οι μόνες που δεν θα τις χαρώ όσο τις προηγούμενες...Θα ψήνουμε τον οβελία και θα σκέφτομαι τις πανελλαδικές.. Click για ανάπτυξη... Άστα... Απ' οτι προβλέπω οι άλλοι θα σουβλίζουν έξω και εγώ θα σουβλίζομαι μέσα με τα μαθηματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 23:29 Η KeepDreaming!: #2.345 02-04-14 23:29 Ελάτε ρε σεις...Νομίζω ότι την Κυριακή του Πάσχα μπορούμε να πάρουμε ένα ρεπό και να το χαρούμε!Προϋπόθεση βέβαια τις υπόλοιπες 15 μέρες να λιώσουμε στο διάβασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 23:46 Ο nikoslarissa: #2.346 02-04-14 23:46 Εγώ έχω δώσει ρεπό στον εαυτό μου Μεγάλη Παρασκευή,Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πασχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 23:56 Ο Σπυρακος (^^): #2.347 02-04-14 23:56 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Εγώ έχω δώσει ρεπό στον εαυτό μου Μεγάλη Παρασκευή,Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πασχα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ελάτε ρε σεις...Νομίζω ότι την Κυριακή του Πάσχα μπορούμε να πάρουμε ένα ρεπό και να το χαρούμε!Προϋπόθεση βέβαια τις υπόλοιπες 15 μέρες να λιώσουμε στο διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Μ.Σαββατο βραδυ χωρις clubbing δε μπορωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 00:03 Η Gate4 έγραψε: #2.348 03-04-14 00:03 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ελάτε ρε σεις...Νομίζω ότι την Κυριακή του Πάσχα μπορούμε να πάρουμε ένα ρεπό και να το χαρούμε!Προϋπόθεση βέβαια τις υπόλοιπες 15 μέρες να λιώσουμε στο διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Βασικά την κυριακή του πάσχα είναι λίγο δύσκολο να διβάσεις όχι λόγω κούρασης αλλά γιατί ακούς από παντού μουσική και δεν συμμαζεύεται. Πέρσι θυμάμαι τέτοια μέρα με μια χαρά όρεξη ξύπνησα να διαβάσω, άρχισαν εκεί με τη μουσική και τα παράτησα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 00:58 Ο Ahab έγραψε: #2.349 03-04-14 00:58 Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 01:14 Η EnnisDelMar!: #2.350 03-04-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Ε άμα θες μόνο την πρώτη σου επιλογή ξαναδίνεις, σιγά τα ωά. Είναι πιο χαλαρά το να ξαναδώσεις απ' ότι είναι η πρώτη φορά. Αν δεις ότι η 3η και 4η επιλογή σε καλύπτουν και δεν θα σου μείνει απωθημένο η 1η σου επιλογή μένεις εκει, as simple as that Άμε τράβα διάβασε τώρα για να περάσεις στην 1η σου επιλογή και να μην έχεις αμφιβολίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 10:31 Η Gate4 έγραψε: #2.351 03-04-14 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Αν η σχολή που θα περάσεις σε αρέσει να πας. Μπορείς όμως να το παλέψεις δεύτερη χρονιά για την πρώτη σου επιλογή. Δεν είναι εύκολο να ξαναδώσεις αλλά αν το θες πολύ παλεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 10:38 Ο lolos έγραψε: #2.352 03-04-14 10:38 Εγω φέτος ειμαι χαλαρά...δεν κανω φροντιστήρια και ειμαι μονο με το σχολειο...ετσι οπως το κόβω θα ξανα δώσω του χρόνου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 11:18 Ο spurakos έγραψε: #2.353 03-04-14 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έδινα ξανά αν δεν περνούσα εκεί που ήθελα.Εκτός και αν ήταν η ίδια σχολή απλά σε άλλη πόλη αλλά μιας και θέλω Φυσικό Ιωαννίνων και δεν με έχω για κάτω από 14000-14.500 μόρια,μιλάω εκ του ασφαλούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:23 Η Emilouko έγραψε: #2.354 03-04-14 13:23 Εγώ δεν νομίζω να έδινα ξανά...Μου αρέσουν κάποια τμήματα.Ένα είναι αυτό που θέλω να περάσω αλλά θα μπορούσα να συμβιβαστώ και με κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:29 Ο Guest 781029: #2.355 03-04-14 13:29 Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:34 Η Emilouko έγραψε: #2.356 03-04-14 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Click για ανάπτυξη... Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:42 Ο Σπυρακος (^^): #2.357 03-04-14 13:42 Σημερα παμε Ηθικα 2,Κομματα ΤΕΛΟΣ και επαναληψη Μεταφρασεις Λατινικων και Α.Χ. και 1 εννοια Εκθεση!! Απο το πρωι δυνατααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:45 Ο Guest 781029: #2.358 03-04-14 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Click για ανάπτυξη... Λατινικά αν θες τη γνώμη μου κάτσε μάθε τέλεια τον πλάγιο λόγο, γερουνδιακή έλξη, σκοπό, τα ουσιαστικά, τα επίθετα (εννοώ γένη, παραθετικά και κλίση), τα ρήματα - κυρίως τα ανώμαλα - και τα ευκολάκια που όμως θέλουν προσοχή: απαγόρευση, σύνταξη του debeo, υποθετικό λόγο (και πλάγιο που τα μαθαίνεις παπαγαλία) και β‘ όρο σύγκρισης. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Αρχαία εγώ θα διάβαζα αρχικούς χρόνους από τα ανώμαλα ρήματα, υποθετικούς λόγους, πλάγιο λόγο, και κανένα συντακτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:55 Η Muxu Su έγραψε: #2.359 03-04-14 13:55 Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:58 Ο Guest 781029: #2.360 03-04-14 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Click για ανάπτυξη... Μπα ένα 9ωρο καθαρά γιατί κατι το φαί κάτι το χάζεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελάτε ρε σεις...Νομίζω ότι την Κυριακή του Πάσχα μπορούμε να πάρουμε ένα ρεπό και να το χαρούμε!Προϋπόθεση βέβαια τις υπόλοιπες 15 μέρες να λιώσουμε στο διάβασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 23:46 Ο nikoslarissa: #2.346 02-04-14 23:46 Εγώ έχω δώσει ρεπό στον εαυτό μου Μεγάλη Παρασκευή,Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πασχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 23:56 Ο Σπυρακος (^^): #2.347 02-04-14 23:56 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Εγώ έχω δώσει ρεπό στον εαυτό μου Μεγάλη Παρασκευή,Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πασχα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ελάτε ρε σεις...Νομίζω ότι την Κυριακή του Πάσχα μπορούμε να πάρουμε ένα ρεπό και να το χαρούμε!Προϋπόθεση βέβαια τις υπόλοιπες 15 μέρες να λιώσουμε στο διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Μ.Σαββατο βραδυ χωρις clubbing δε μπορωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 00:03 Η Gate4 έγραψε: #2.348 03-04-14 00:03 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ελάτε ρε σεις...Νομίζω ότι την Κυριακή του Πάσχα μπορούμε να πάρουμε ένα ρεπό και να το χαρούμε!Προϋπόθεση βέβαια τις υπόλοιπες 15 μέρες να λιώσουμε στο διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Βασικά την κυριακή του πάσχα είναι λίγο δύσκολο να διβάσεις όχι λόγω κούρασης αλλά γιατί ακούς από παντού μουσική και δεν συμμαζεύεται. Πέρσι θυμάμαι τέτοια μέρα με μια χαρά όρεξη ξύπνησα να διαβάσω, άρχισαν εκεί με τη μουσική και τα παράτησα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 00:58 Ο Ahab έγραψε: #2.349 03-04-14 00:58 Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 01:14 Η EnnisDelMar!: #2.350 03-04-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Ε άμα θες μόνο την πρώτη σου επιλογή ξαναδίνεις, σιγά τα ωά. Είναι πιο χαλαρά το να ξαναδώσεις απ' ότι είναι η πρώτη φορά. Αν δεις ότι η 3η και 4η επιλογή σε καλύπτουν και δεν θα σου μείνει απωθημένο η 1η σου επιλογή μένεις εκει, as simple as that Άμε τράβα διάβασε τώρα για να περάσεις στην 1η σου επιλογή και να μην έχεις αμφιβολίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 10:31 Η Gate4 έγραψε: #2.351 03-04-14 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Αν η σχολή που θα περάσεις σε αρέσει να πας. Μπορείς όμως να το παλέψεις δεύτερη χρονιά για την πρώτη σου επιλογή. Δεν είναι εύκολο να ξαναδώσεις αλλά αν το θες πολύ παλεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 10:38 Ο lolos έγραψε: #2.352 03-04-14 10:38 Εγω φέτος ειμαι χαλαρά...δεν κανω φροντιστήρια και ειμαι μονο με το σχολειο...ετσι οπως το κόβω θα ξανα δώσω του χρόνου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 11:18 Ο spurakos έγραψε: #2.353 03-04-14 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έδινα ξανά αν δεν περνούσα εκεί που ήθελα.Εκτός και αν ήταν η ίδια σχολή απλά σε άλλη πόλη αλλά μιας και θέλω Φυσικό Ιωαννίνων και δεν με έχω για κάτω από 14000-14.500 μόρια,μιλάω εκ του ασφαλούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:23 Η Emilouko έγραψε: #2.354 03-04-14 13:23 Εγώ δεν νομίζω να έδινα ξανά...Μου αρέσουν κάποια τμήματα.Ένα είναι αυτό που θέλω να περάσω αλλά θα μπορούσα να συμβιβαστώ και με κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:29 Ο Guest 781029: #2.355 03-04-14 13:29 Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:34 Η Emilouko έγραψε: #2.356 03-04-14 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Click για ανάπτυξη... Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:42 Ο Σπυρακος (^^): #2.357 03-04-14 13:42 Σημερα παμε Ηθικα 2,Κομματα ΤΕΛΟΣ και επαναληψη Μεταφρασεις Λατινικων και Α.Χ. και 1 εννοια Εκθεση!! Απο το πρωι δυνατααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:45 Ο Guest 781029: #2.358 03-04-14 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Click για ανάπτυξη... Λατινικά αν θες τη γνώμη μου κάτσε μάθε τέλεια τον πλάγιο λόγο, γερουνδιακή έλξη, σκοπό, τα ουσιαστικά, τα επίθετα (εννοώ γένη, παραθετικά και κλίση), τα ρήματα - κυρίως τα ανώμαλα - και τα ευκολάκια που όμως θέλουν προσοχή: απαγόρευση, σύνταξη του debeo, υποθετικό λόγο (και πλάγιο που τα μαθαίνεις παπαγαλία) και β‘ όρο σύγκρισης. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Αρχαία εγώ θα διάβαζα αρχικούς χρόνους από τα ανώμαλα ρήματα, υποθετικούς λόγους, πλάγιο λόγο, και κανένα συντακτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:55 Η Muxu Su έγραψε: #2.359 03-04-14 13:55 Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:58 Ο Guest 781029: #2.360 03-04-14 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Click για ανάπτυξη... Μπα ένα 9ωρο καθαρά γιατί κατι το φαί κάτι το χάζεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έχω δώσει ρεπό στον εαυτό μου Μεγάλη Παρασκευή,Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πασχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Απριλίου 2014 στις 23:56 Ο Σπυρακος (^^): #2.347 02-04-14 23:56 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Εγώ έχω δώσει ρεπό στον εαυτό μου Μεγάλη Παρασκευή,Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πασχα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ελάτε ρε σεις...Νομίζω ότι την Κυριακή του Πάσχα μπορούμε να πάρουμε ένα ρεπό και να το χαρούμε!Προϋπόθεση βέβαια τις υπόλοιπες 15 μέρες να λιώσουμε στο διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Μ.Σαββατο βραδυ χωρις clubbing δε μπορωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 00:03 Η Gate4 έγραψε: #2.348 03-04-14 00:03 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ελάτε ρε σεις...Νομίζω ότι την Κυριακή του Πάσχα μπορούμε να πάρουμε ένα ρεπό και να το χαρούμε!Προϋπόθεση βέβαια τις υπόλοιπες 15 μέρες να λιώσουμε στο διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Βασικά την κυριακή του πάσχα είναι λίγο δύσκολο να διβάσεις όχι λόγω κούρασης αλλά γιατί ακούς από παντού μουσική και δεν συμμαζεύεται. Πέρσι θυμάμαι τέτοια μέρα με μια χαρά όρεξη ξύπνησα να διαβάσω, άρχισαν εκεί με τη μουσική και τα παράτησα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 00:58 Ο Ahab έγραψε: #2.349 03-04-14 00:58 Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 01:14 Η EnnisDelMar!: #2.350 03-04-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Ε άμα θες μόνο την πρώτη σου επιλογή ξαναδίνεις, σιγά τα ωά. Είναι πιο χαλαρά το να ξαναδώσεις απ' ότι είναι η πρώτη φορά. Αν δεις ότι η 3η και 4η επιλογή σε καλύπτουν και δεν θα σου μείνει απωθημένο η 1η σου επιλογή μένεις εκει, as simple as that Άμε τράβα διάβασε τώρα για να περάσεις στην 1η σου επιλογή και να μην έχεις αμφιβολίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 10:31 Η Gate4 έγραψε: #2.351 03-04-14 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Αν η σχολή που θα περάσεις σε αρέσει να πας. Μπορείς όμως να το παλέψεις δεύτερη χρονιά για την πρώτη σου επιλογή. Δεν είναι εύκολο να ξαναδώσεις αλλά αν το θες πολύ παλεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 10:38 Ο lolos έγραψε: #2.352 03-04-14 10:38 Εγω φέτος ειμαι χαλαρά...δεν κανω φροντιστήρια και ειμαι μονο με το σχολειο...ετσι οπως το κόβω θα ξανα δώσω του χρόνου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 11:18 Ο spurakos έγραψε: #2.353 03-04-14 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έδινα ξανά αν δεν περνούσα εκεί που ήθελα.Εκτός και αν ήταν η ίδια σχολή απλά σε άλλη πόλη αλλά μιας και θέλω Φυσικό Ιωαννίνων και δεν με έχω για κάτω από 14000-14.500 μόρια,μιλάω εκ του ασφαλούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:23 Η Emilouko έγραψε: #2.354 03-04-14 13:23 Εγώ δεν νομίζω να έδινα ξανά...Μου αρέσουν κάποια τμήματα.Ένα είναι αυτό που θέλω να περάσω αλλά θα μπορούσα να συμβιβαστώ και με κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:29 Ο Guest 781029: #2.355 03-04-14 13:29 Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:34 Η Emilouko έγραψε: #2.356 03-04-14 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Click για ανάπτυξη... Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:42 Ο Σπυρακος (^^): #2.357 03-04-14 13:42 Σημερα παμε Ηθικα 2,Κομματα ΤΕΛΟΣ και επαναληψη Μεταφρασεις Λατινικων και Α.Χ. και 1 εννοια Εκθεση!! Απο το πρωι δυνατααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:45 Ο Guest 781029: #2.358 03-04-14 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Click για ανάπτυξη... Λατινικά αν θες τη γνώμη μου κάτσε μάθε τέλεια τον πλάγιο λόγο, γερουνδιακή έλξη, σκοπό, τα ουσιαστικά, τα επίθετα (εννοώ γένη, παραθετικά και κλίση), τα ρήματα - κυρίως τα ανώμαλα - και τα ευκολάκια που όμως θέλουν προσοχή: απαγόρευση, σύνταξη του debeo, υποθετικό λόγο (και πλάγιο που τα μαθαίνεις παπαγαλία) και β‘ όρο σύγκρισης. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Αρχαία εγώ θα διάβαζα αρχικούς χρόνους από τα ανώμαλα ρήματα, υποθετικούς λόγους, πλάγιο λόγο, και κανένα συντακτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:55 Η Muxu Su έγραψε: #2.359 03-04-14 13:55 Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:58 Ο Guest 781029: #2.360 03-04-14 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Click για ανάπτυξη... Μπα ένα 9ωρο καθαρά γιατί κατι το φαί κάτι το χάζεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Εγώ έχω δώσει ρεπό στον εαυτό μου Μεγάλη Παρασκευή,Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πασχα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ελάτε ρε σεις...Νομίζω ότι την Κυριακή του Πάσχα μπορούμε να πάρουμε ένα ρεπό και να το χαρούμε!Προϋπόθεση βέβαια τις υπόλοιπες 15 μέρες να λιώσουμε στο διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Μ.Σαββατο βραδυ χωρις clubbing δε μπορωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 00:03 Η Gate4 έγραψε: #2.348 03-04-14 00:03 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ελάτε ρε σεις...Νομίζω ότι την Κυριακή του Πάσχα μπορούμε να πάρουμε ένα ρεπό και να το χαρούμε!Προϋπόθεση βέβαια τις υπόλοιπες 15 μέρες να λιώσουμε στο διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Βασικά την κυριακή του πάσχα είναι λίγο δύσκολο να διβάσεις όχι λόγω κούρασης αλλά γιατί ακούς από παντού μουσική και δεν συμμαζεύεται. Πέρσι θυμάμαι τέτοια μέρα με μια χαρά όρεξη ξύπνησα να διαβάσω, άρχισαν εκεί με τη μουσική και τα παράτησα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 00:58 Ο Ahab έγραψε: #2.349 03-04-14 00:58 Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 01:14 Η EnnisDelMar!: #2.350 03-04-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Ε άμα θες μόνο την πρώτη σου επιλογή ξαναδίνεις, σιγά τα ωά. Είναι πιο χαλαρά το να ξαναδώσεις απ' ότι είναι η πρώτη φορά. Αν δεις ότι η 3η και 4η επιλογή σε καλύπτουν και δεν θα σου μείνει απωθημένο η 1η σου επιλογή μένεις εκει, as simple as that Άμε τράβα διάβασε τώρα για να περάσεις στην 1η σου επιλογή και να μην έχεις αμφιβολίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 10:31 Η Gate4 έγραψε: #2.351 03-04-14 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Αν η σχολή που θα περάσεις σε αρέσει να πας. Μπορείς όμως να το παλέψεις δεύτερη χρονιά για την πρώτη σου επιλογή. Δεν είναι εύκολο να ξαναδώσεις αλλά αν το θες πολύ παλεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 10:38 Ο lolos έγραψε: #2.352 03-04-14 10:38 Εγω φέτος ειμαι χαλαρά...δεν κανω φροντιστήρια και ειμαι μονο με το σχολειο...ετσι οπως το κόβω θα ξανα δώσω του χρόνου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 11:18 Ο spurakos έγραψε: #2.353 03-04-14 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έδινα ξανά αν δεν περνούσα εκεί που ήθελα.Εκτός και αν ήταν η ίδια σχολή απλά σε άλλη πόλη αλλά μιας και θέλω Φυσικό Ιωαννίνων και δεν με έχω για κάτω από 14000-14.500 μόρια,μιλάω εκ του ασφαλούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:23 Η Emilouko έγραψε: #2.354 03-04-14 13:23 Εγώ δεν νομίζω να έδινα ξανά...Μου αρέσουν κάποια τμήματα.Ένα είναι αυτό που θέλω να περάσω αλλά θα μπορούσα να συμβιβαστώ και με κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:29 Ο Guest 781029: #2.355 03-04-14 13:29 Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:34 Η Emilouko έγραψε: #2.356 03-04-14 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Click για ανάπτυξη... Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:42 Ο Σπυρακος (^^): #2.357 03-04-14 13:42 Σημερα παμε Ηθικα 2,Κομματα ΤΕΛΟΣ και επαναληψη Μεταφρασεις Λατινικων και Α.Χ. και 1 εννοια Εκθεση!! Απο το πρωι δυνατααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:45 Ο Guest 781029: #2.358 03-04-14 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Click για ανάπτυξη... Λατινικά αν θες τη γνώμη μου κάτσε μάθε τέλεια τον πλάγιο λόγο, γερουνδιακή έλξη, σκοπό, τα ουσιαστικά, τα επίθετα (εννοώ γένη, παραθετικά και κλίση), τα ρήματα - κυρίως τα ανώμαλα - και τα ευκολάκια που όμως θέλουν προσοχή: απαγόρευση, σύνταξη του debeo, υποθετικό λόγο (και πλάγιο που τα μαθαίνεις παπαγαλία) και β‘ όρο σύγκρισης. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Αρχαία εγώ θα διάβαζα αρχικούς χρόνους από τα ανώμαλα ρήματα, υποθετικούς λόγους, πλάγιο λόγο, και κανένα συντακτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:55 Η Muxu Su έγραψε: #2.359 03-04-14 13:55 Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:58 Ο Guest 781029: #2.360 03-04-14 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Click για ανάπτυξη... Μπα ένα 9ωρο καθαρά γιατί κατι το φαί κάτι το χάζεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ελάτε ρε σεις...Νομίζω ότι την Κυριακή του Πάσχα μπορούμε να πάρουμε ένα ρεπό και να το χαρούμε!Προϋπόθεση βέβαια τις υπόλοιπες 15 μέρες να λιώσουμε στο διάβασμα! Click για ανάπτυξη... Βασικά την κυριακή του πάσχα είναι λίγο δύσκολο να διβάσεις όχι λόγω κούρασης αλλά γιατί ακούς από παντού μουσική και δεν συμμαζεύεται. Πέρσι θυμάμαι τέτοια μέρα με μια χαρά όρεξη ξύπνησα να διαβάσω, άρχισαν εκεί με τη μουσική και τα παράτησα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 00:58 Ο Ahab έγραψε: #2.349 03-04-14 00:58 Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 01:14 Η EnnisDelMar!: #2.350 03-04-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Ε άμα θες μόνο την πρώτη σου επιλογή ξαναδίνεις, σιγά τα ωά. Είναι πιο χαλαρά το να ξαναδώσεις απ' ότι είναι η πρώτη φορά. Αν δεις ότι η 3η και 4η επιλογή σε καλύπτουν και δεν θα σου μείνει απωθημένο η 1η σου επιλογή μένεις εκει, as simple as that Άμε τράβα διάβασε τώρα για να περάσεις στην 1η σου επιλογή και να μην έχεις αμφιβολίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 10:31 Η Gate4 έγραψε: #2.351 03-04-14 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Αν η σχολή που θα περάσεις σε αρέσει να πας. Μπορείς όμως να το παλέψεις δεύτερη χρονιά για την πρώτη σου επιλογή. Δεν είναι εύκολο να ξαναδώσεις αλλά αν το θες πολύ παλεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 10:38 Ο lolos έγραψε: #2.352 03-04-14 10:38 Εγω φέτος ειμαι χαλαρά...δεν κανω φροντιστήρια και ειμαι μονο με το σχολειο...ετσι οπως το κόβω θα ξανα δώσω του χρόνου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 11:18 Ο spurakos έγραψε: #2.353 03-04-14 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έδινα ξανά αν δεν περνούσα εκεί που ήθελα.Εκτός και αν ήταν η ίδια σχολή απλά σε άλλη πόλη αλλά μιας και θέλω Φυσικό Ιωαννίνων και δεν με έχω για κάτω από 14000-14.500 μόρια,μιλάω εκ του ασφαλούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:23 Η Emilouko έγραψε: #2.354 03-04-14 13:23 Εγώ δεν νομίζω να έδινα ξανά...Μου αρέσουν κάποια τμήματα.Ένα είναι αυτό που θέλω να περάσω αλλά θα μπορούσα να συμβιβαστώ και με κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:29 Ο Guest 781029: #2.355 03-04-14 13:29 Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:34 Η Emilouko έγραψε: #2.356 03-04-14 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Click για ανάπτυξη... Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:42 Ο Σπυρακος (^^): #2.357 03-04-14 13:42 Σημερα παμε Ηθικα 2,Κομματα ΤΕΛΟΣ και επαναληψη Μεταφρασεις Λατινικων και Α.Χ. και 1 εννοια Εκθεση!! Απο το πρωι δυνατααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:45 Ο Guest 781029: #2.358 03-04-14 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Click για ανάπτυξη... Λατινικά αν θες τη γνώμη μου κάτσε μάθε τέλεια τον πλάγιο λόγο, γερουνδιακή έλξη, σκοπό, τα ουσιαστικά, τα επίθετα (εννοώ γένη, παραθετικά και κλίση), τα ρήματα - κυρίως τα ανώμαλα - και τα ευκολάκια που όμως θέλουν προσοχή: απαγόρευση, σύνταξη του debeo, υποθετικό λόγο (και πλάγιο που τα μαθαίνεις παπαγαλία) και β‘ όρο σύγκρισης. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Αρχαία εγώ θα διάβαζα αρχικούς χρόνους από τα ανώμαλα ρήματα, υποθετικούς λόγους, πλάγιο λόγο, και κανένα συντακτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:55 Η Muxu Su έγραψε: #2.359 03-04-14 13:55 Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:58 Ο Guest 781029: #2.360 03-04-14 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Click για ανάπτυξη... Μπα ένα 9ωρο καθαρά γιατί κατι το φαί κάτι το χάζεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 01:14 Η EnnisDelMar!: #2.350 03-04-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Ε άμα θες μόνο την πρώτη σου επιλογή ξαναδίνεις, σιγά τα ωά. Είναι πιο χαλαρά το να ξαναδώσεις απ' ότι είναι η πρώτη φορά. Αν δεις ότι η 3η και 4η επιλογή σε καλύπτουν και δεν θα σου μείνει απωθημένο η 1η σου επιλογή μένεις εκει, as simple as that Άμε τράβα διάβασε τώρα για να περάσεις στην 1η σου επιλογή και να μην έχεις αμφιβολίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 10:31 Η Gate4 έγραψε: #2.351 03-04-14 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Αν η σχολή που θα περάσεις σε αρέσει να πας. Μπορείς όμως να το παλέψεις δεύτερη χρονιά για την πρώτη σου επιλογή. Δεν είναι εύκολο να ξαναδώσεις αλλά αν το θες πολύ παλεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 10:38 Ο lolos έγραψε: #2.352 03-04-14 10:38 Εγω φέτος ειμαι χαλαρά...δεν κανω φροντιστήρια και ειμαι μονο με το σχολειο...ετσι οπως το κόβω θα ξανα δώσω του χρόνου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 11:18 Ο spurakos έγραψε: #2.353 03-04-14 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έδινα ξανά αν δεν περνούσα εκεί που ήθελα.Εκτός και αν ήταν η ίδια σχολή απλά σε άλλη πόλη αλλά μιας και θέλω Φυσικό Ιωαννίνων και δεν με έχω για κάτω από 14000-14.500 μόρια,μιλάω εκ του ασφαλούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:23 Η Emilouko έγραψε: #2.354 03-04-14 13:23 Εγώ δεν νομίζω να έδινα ξανά...Μου αρέσουν κάποια τμήματα.Ένα είναι αυτό που θέλω να περάσω αλλά θα μπορούσα να συμβιβαστώ και με κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:29 Ο Guest 781029: #2.355 03-04-14 13:29 Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:34 Η Emilouko έγραψε: #2.356 03-04-14 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Click για ανάπτυξη... Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:42 Ο Σπυρακος (^^): #2.357 03-04-14 13:42 Σημερα παμε Ηθικα 2,Κομματα ΤΕΛΟΣ και επαναληψη Μεταφρασεις Λατινικων και Α.Χ. και 1 εννοια Εκθεση!! Απο το πρωι δυνατααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:45 Ο Guest 781029: #2.358 03-04-14 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Click για ανάπτυξη... Λατινικά αν θες τη γνώμη μου κάτσε μάθε τέλεια τον πλάγιο λόγο, γερουνδιακή έλξη, σκοπό, τα ουσιαστικά, τα επίθετα (εννοώ γένη, παραθετικά και κλίση), τα ρήματα - κυρίως τα ανώμαλα - και τα ευκολάκια που όμως θέλουν προσοχή: απαγόρευση, σύνταξη του debeo, υποθετικό λόγο (και πλάγιο που τα μαθαίνεις παπαγαλία) και β‘ όρο σύγκρισης. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Αρχαία εγώ θα διάβαζα αρχικούς χρόνους από τα ανώμαλα ρήματα, υποθετικούς λόγους, πλάγιο λόγο, και κανένα συντακτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:55 Η Muxu Su έγραψε: #2.359 03-04-14 13:55 Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:58 Ο Guest 781029: #2.360 03-04-14 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Click για ανάπτυξη... Μπα ένα 9ωρο καθαρά γιατί κατι το φαί κάτι το χάζεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Ε άμα θες μόνο την πρώτη σου επιλογή ξαναδίνεις, σιγά τα ωά. Είναι πιο χαλαρά το να ξαναδώσεις απ' ότι είναι η πρώτη φορά. Αν δεις ότι η 3η και 4η επιλογή σε καλύπτουν και δεν θα σου μείνει απωθημένο η 1η σου επιλογή μένεις εκει, as simple as that Άμε τράβα διάβασε τώρα για να περάσεις στην 1η σου επιλογή και να μην έχεις αμφιβολίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 10:31 Η Gate4 έγραψε: #2.351 03-04-14 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Αν η σχολή που θα περάσεις σε αρέσει να πας. Μπορείς όμως να το παλέψεις δεύτερη χρονιά για την πρώτη σου επιλογή. Δεν είναι εύκολο να ξαναδώσεις αλλά αν το θες πολύ παλεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 10:38 Ο lolos έγραψε: #2.352 03-04-14 10:38 Εγω φέτος ειμαι χαλαρά...δεν κανω φροντιστήρια και ειμαι μονο με το σχολειο...ετσι οπως το κόβω θα ξανα δώσω του χρόνου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 11:18 Ο spurakos έγραψε: #2.353 03-04-14 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έδινα ξανά αν δεν περνούσα εκεί που ήθελα.Εκτός και αν ήταν η ίδια σχολή απλά σε άλλη πόλη αλλά μιας και θέλω Φυσικό Ιωαννίνων και δεν με έχω για κάτω από 14000-14.500 μόρια,μιλάω εκ του ασφαλούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:23 Η Emilouko έγραψε: #2.354 03-04-14 13:23 Εγώ δεν νομίζω να έδινα ξανά...Μου αρέσουν κάποια τμήματα.Ένα είναι αυτό που θέλω να περάσω αλλά θα μπορούσα να συμβιβαστώ και με κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:29 Ο Guest 781029: #2.355 03-04-14 13:29 Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:34 Η Emilouko έγραψε: #2.356 03-04-14 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Click για ανάπτυξη... Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:42 Ο Σπυρακος (^^): #2.357 03-04-14 13:42 Σημερα παμε Ηθικα 2,Κομματα ΤΕΛΟΣ και επαναληψη Μεταφρασεις Λατινικων και Α.Χ. και 1 εννοια Εκθεση!! Απο το πρωι δυνατααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:45 Ο Guest 781029: #2.358 03-04-14 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Click για ανάπτυξη... Λατινικά αν θες τη γνώμη μου κάτσε μάθε τέλεια τον πλάγιο λόγο, γερουνδιακή έλξη, σκοπό, τα ουσιαστικά, τα επίθετα (εννοώ γένη, παραθετικά και κλίση), τα ρήματα - κυρίως τα ανώμαλα - και τα ευκολάκια που όμως θέλουν προσοχή: απαγόρευση, σύνταξη του debeo, υποθετικό λόγο (και πλάγιο που τα μαθαίνεις παπαγαλία) και β‘ όρο σύγκρισης. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Αρχαία εγώ θα διάβαζα αρχικούς χρόνους από τα ανώμαλα ρήματα, υποθετικούς λόγους, πλάγιο λόγο, και κανένα συντακτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:55 Η Muxu Su έγραψε: #2.359 03-04-14 13:55 Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:58 Ο Guest 781029: #2.360 03-04-14 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Click για ανάπτυξη... Μπα ένα 9ωρο καθαρά γιατί κατι το φαί κάτι το χάζεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Αν η σχολή που θα περάσεις σε αρέσει να πας. Μπορείς όμως να το παλέψεις δεύτερη χρονιά για την πρώτη σου επιλογή. Δεν είναι εύκολο να ξαναδώσεις αλλά αν το θες πολύ παλεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 10:38 Ο lolos έγραψε: #2.352 03-04-14 10:38 Εγω φέτος ειμαι χαλαρά...δεν κανω φροντιστήρια και ειμαι μονο με το σχολειο...ετσι οπως το κόβω θα ξανα δώσω του χρόνου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 11:18 Ο spurakos έγραψε: #2.353 03-04-14 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έδινα ξανά αν δεν περνούσα εκεί που ήθελα.Εκτός και αν ήταν η ίδια σχολή απλά σε άλλη πόλη αλλά μιας και θέλω Φυσικό Ιωαννίνων και δεν με έχω για κάτω από 14000-14.500 μόρια,μιλάω εκ του ασφαλούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:23 Η Emilouko έγραψε: #2.354 03-04-14 13:23 Εγώ δεν νομίζω να έδινα ξανά...Μου αρέσουν κάποια τμήματα.Ένα είναι αυτό που θέλω να περάσω αλλά θα μπορούσα να συμβιβαστώ και με κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:29 Ο Guest 781029: #2.355 03-04-14 13:29 Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:34 Η Emilouko έγραψε: #2.356 03-04-14 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Click για ανάπτυξη... Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:42 Ο Σπυρακος (^^): #2.357 03-04-14 13:42 Σημερα παμε Ηθικα 2,Κομματα ΤΕΛΟΣ και επαναληψη Μεταφρασεις Λατινικων και Α.Χ. και 1 εννοια Εκθεση!! Απο το πρωι δυνατααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:45 Ο Guest 781029: #2.358 03-04-14 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Click για ανάπτυξη... Λατινικά αν θες τη γνώμη μου κάτσε μάθε τέλεια τον πλάγιο λόγο, γερουνδιακή έλξη, σκοπό, τα ουσιαστικά, τα επίθετα (εννοώ γένη, παραθετικά και κλίση), τα ρήματα - κυρίως τα ανώμαλα - και τα ευκολάκια που όμως θέλουν προσοχή: απαγόρευση, σύνταξη του debeo, υποθετικό λόγο (και πλάγιο που τα μαθαίνεις παπαγαλία) και β‘ όρο σύγκρισης. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Αρχαία εγώ θα διάβαζα αρχικούς χρόνους από τα ανώμαλα ρήματα, υποθετικούς λόγους, πλάγιο λόγο, και κανένα συντακτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:55 Η Muxu Su έγραψε: #2.359 03-04-14 13:55 Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:58 Ο Guest 781029: #2.360 03-04-14 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Click για ανάπτυξη... Μπα ένα 9ωρο καθαρά γιατί κατι το φαί κάτι το χάζεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω φέτος ειμαι χαλαρά...δεν κανω φροντιστήρια και ειμαι μονο με το σχολειο...ετσι οπως το κόβω θα ξανα δώσω του χρόνου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 11:18 Ο spurakos έγραψε: #2.353 03-04-14 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έδινα ξανά αν δεν περνούσα εκεί που ήθελα.Εκτός και αν ήταν η ίδια σχολή απλά σε άλλη πόλη αλλά μιας και θέλω Φυσικό Ιωαννίνων και δεν με έχω για κάτω από 14000-14.500 μόρια,μιλάω εκ του ασφαλούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:23 Η Emilouko έγραψε: #2.354 03-04-14 13:23 Εγώ δεν νομίζω να έδινα ξανά...Μου αρέσουν κάποια τμήματα.Ένα είναι αυτό που θέλω να περάσω αλλά θα μπορούσα να συμβιβαστώ και με κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:29 Ο Guest 781029: #2.355 03-04-14 13:29 Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:34 Η Emilouko έγραψε: #2.356 03-04-14 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Click για ανάπτυξη... Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:42 Ο Σπυρακος (^^): #2.357 03-04-14 13:42 Σημερα παμε Ηθικα 2,Κομματα ΤΕΛΟΣ και επαναληψη Μεταφρασεις Λατινικων και Α.Χ. και 1 εννοια Εκθεση!! Απο το πρωι δυνατααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:45 Ο Guest 781029: #2.358 03-04-14 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Click για ανάπτυξη... Λατινικά αν θες τη γνώμη μου κάτσε μάθε τέλεια τον πλάγιο λόγο, γερουνδιακή έλξη, σκοπό, τα ουσιαστικά, τα επίθετα (εννοώ γένη, παραθετικά και κλίση), τα ρήματα - κυρίως τα ανώμαλα - και τα ευκολάκια που όμως θέλουν προσοχή: απαγόρευση, σύνταξη του debeo, υποθετικό λόγο (και πλάγιο που τα μαθαίνεις παπαγαλία) και β‘ όρο σύγκρισης. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Αρχαία εγώ θα διάβαζα αρχικούς χρόνους από τα ανώμαλα ρήματα, υποθετικούς λόγους, πλάγιο λόγο, και κανένα συντακτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:55 Η Muxu Su έγραψε: #2.359 03-04-14 13:55 Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:58 Ο Guest 781029: #2.360 03-04-14 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Click για ανάπτυξη... Μπα ένα 9ωρο καθαρά γιατί κατι το φαί κάτι το χάζεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Να ρωτήσω κατι κρίσμο παιδιά. Αμα δεν περασετε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής αλλα στην 3η ή 4η θα πατε κανονικα ή θα ξαναδωσετε πανελληνιες του χρόνου; Αντεχετε ακομη μια τετοια χρονια; Ρωταω για να δώ την ψυχολογία γενικά γιατι με εχει παρει απο κατω το οτι μπορει να μην περασω στην 1η μου επιλογη. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έδινα ξανά αν δεν περνούσα εκεί που ήθελα.Εκτός και αν ήταν η ίδια σχολή απλά σε άλλη πόλη αλλά μιας και θέλω Φυσικό Ιωαννίνων και δεν με έχω για κάτω από 14000-14.500 μόρια,μιλάω εκ του ασφαλούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:23 Η Emilouko έγραψε: #2.354 03-04-14 13:23 Εγώ δεν νομίζω να έδινα ξανά...Μου αρέσουν κάποια τμήματα.Ένα είναι αυτό που θέλω να περάσω αλλά θα μπορούσα να συμβιβαστώ και με κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:29 Ο Guest 781029: #2.355 03-04-14 13:29 Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:34 Η Emilouko έγραψε: #2.356 03-04-14 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Click για ανάπτυξη... Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:42 Ο Σπυρακος (^^): #2.357 03-04-14 13:42 Σημερα παμε Ηθικα 2,Κομματα ΤΕΛΟΣ και επαναληψη Μεταφρασεις Λατινικων και Α.Χ. και 1 εννοια Εκθεση!! Απο το πρωι δυνατααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:45 Ο Guest 781029: #2.358 03-04-14 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Click για ανάπτυξη... Λατινικά αν θες τη γνώμη μου κάτσε μάθε τέλεια τον πλάγιο λόγο, γερουνδιακή έλξη, σκοπό, τα ουσιαστικά, τα επίθετα (εννοώ γένη, παραθετικά και κλίση), τα ρήματα - κυρίως τα ανώμαλα - και τα ευκολάκια που όμως θέλουν προσοχή: απαγόρευση, σύνταξη του debeo, υποθετικό λόγο (και πλάγιο που τα μαθαίνεις παπαγαλία) και β‘ όρο σύγκρισης. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Αρχαία εγώ θα διάβαζα αρχικούς χρόνους από τα ανώμαλα ρήματα, υποθετικούς λόγους, πλάγιο λόγο, και κανένα συντακτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:55 Η Muxu Su έγραψε: #2.359 03-04-14 13:55 Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:58 Ο Guest 781029: #2.360 03-04-14 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Click για ανάπτυξη... Μπα ένα 9ωρο καθαρά γιατί κατι το φαί κάτι το χάζεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ δεν νομίζω να έδινα ξανά...Μου αρέσουν κάποια τμήματα.Ένα είναι αυτό που θέλω να περάσω αλλά θα μπορούσα να συμβιβαστώ και με κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:29 Ο Guest 781029: #2.355 03-04-14 13:29 Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:34 Η Emilouko έγραψε: #2.356 03-04-14 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Click για ανάπτυξη... Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:42 Ο Σπυρακος (^^): #2.357 03-04-14 13:42 Σημερα παμε Ηθικα 2,Κομματα ΤΕΛΟΣ και επαναληψη Μεταφρασεις Λατινικων και Α.Χ. και 1 εννοια Εκθεση!! Απο το πρωι δυνατααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:45 Ο Guest 781029: #2.358 03-04-14 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Click για ανάπτυξη... Λατινικά αν θες τη γνώμη μου κάτσε μάθε τέλεια τον πλάγιο λόγο, γερουνδιακή έλξη, σκοπό, τα ουσιαστικά, τα επίθετα (εννοώ γένη, παραθετικά και κλίση), τα ρήματα - κυρίως τα ανώμαλα - και τα ευκολάκια που όμως θέλουν προσοχή: απαγόρευση, σύνταξη του debeo, υποθετικό λόγο (και πλάγιο που τα μαθαίνεις παπαγαλία) και β‘ όρο σύγκρισης. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Αρχαία εγώ θα διάβαζα αρχικούς χρόνους από τα ανώμαλα ρήματα, υποθετικούς λόγους, πλάγιο λόγο, και κανένα συντακτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:55 Η Muxu Su έγραψε: #2.359 03-04-14 13:55 Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:58 Ο Guest 781029: #2.360 03-04-14 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Click για ανάπτυξη... Μπα ένα 9ωρο καθαρά γιατί κατι το φαί κάτι το χάζεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:34 Η Emilouko έγραψε: #2.356 03-04-14 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Click για ανάπτυξη... Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:42 Ο Σπυρακος (^^): #2.357 03-04-14 13:42 Σημερα παμε Ηθικα 2,Κομματα ΤΕΛΟΣ και επαναληψη Μεταφρασεις Λατινικων και Α.Χ. και 1 εννοια Εκθεση!! Απο το πρωι δυνατααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:45 Ο Guest 781029: #2.358 03-04-14 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Click για ανάπτυξη... Λατινικά αν θες τη γνώμη μου κάτσε μάθε τέλεια τον πλάγιο λόγο, γερουνδιακή έλξη, σκοπό, τα ουσιαστικά, τα επίθετα (εννοώ γένη, παραθετικά και κλίση), τα ρήματα - κυρίως τα ανώμαλα - και τα ευκολάκια που όμως θέλουν προσοχή: απαγόρευση, σύνταξη του debeo, υποθετικό λόγο (και πλάγιο που τα μαθαίνεις παπαγαλία) και β‘ όρο σύγκρισης. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Αρχαία εγώ θα διάβαζα αρχικούς χρόνους από τα ανώμαλα ρήματα, υποθετικούς λόγους, πλάγιο λόγο, και κανένα συντακτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:55 Η Muxu Su έγραψε: #2.359 03-04-14 13:55 Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:58 Ο Guest 781029: #2.360 03-04-14 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Click για ανάπτυξη... Μπα ένα 9ωρο καθαρά γιατί κατι το φαί κάτι το χάζεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Παιδιά μιας και έρχεται Πάσχα σας συμβουλεύω να το εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Εγώ έτρεχα ένα πρόγραμμα 8 το πρωί με 10 το βράδυ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι Μ. Πέμπτη και μετά πάλι το ίδιο από τη Δευτέρα του Πάσχα και εξής. Μέσα στις διακοπές του Πάσχα έκλεισα όσες τρύπες είχαν μείνει και ξεκουράστηκα κιόλας. Click για ανάπτυξη... Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:42 Ο Σπυρακος (^^): #2.357 03-04-14 13:42 Σημερα παμε Ηθικα 2,Κομματα ΤΕΛΟΣ και επαναληψη Μεταφρασεις Λατινικων και Α.Χ. και 1 εννοια Εκθεση!! Απο το πρωι δυνατααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:45 Ο Guest 781029: #2.358 03-04-14 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Click για ανάπτυξη... Λατινικά αν θες τη γνώμη μου κάτσε μάθε τέλεια τον πλάγιο λόγο, γερουνδιακή έλξη, σκοπό, τα ουσιαστικά, τα επίθετα (εννοώ γένη, παραθετικά και κλίση), τα ρήματα - κυρίως τα ανώμαλα - και τα ευκολάκια που όμως θέλουν προσοχή: απαγόρευση, σύνταξη του debeo, υποθετικό λόγο (και πλάγιο που τα μαθαίνεις παπαγαλία) και β‘ όρο σύγκρισης. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Αρχαία εγώ θα διάβαζα αρχικούς χρόνους από τα ανώμαλα ρήματα, υποθετικούς λόγους, πλάγιο λόγο, και κανένα συντακτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:55 Η Muxu Su έγραψε: #2.359 03-04-14 13:55 Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:58 Ο Guest 781029: #2.360 03-04-14 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Click για ανάπτυξη... Μπα ένα 9ωρο καθαρά γιατί κατι το φαί κάτι το χάζεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημερα παμε Ηθικα 2,Κομματα ΤΕΛΟΣ και επαναληψη Μεταφρασεις Λατινικων και Α.Χ. και 1 εννοια Εκθεση!! Απο το πρωι δυνατααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:45 Ο Guest 781029: #2.358 03-04-14 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Click για ανάπτυξη... Λατινικά αν θες τη γνώμη μου κάτσε μάθε τέλεια τον πλάγιο λόγο, γερουνδιακή έλξη, σκοπό, τα ουσιαστικά, τα επίθετα (εννοώ γένη, παραθετικά και κλίση), τα ρήματα - κυρίως τα ανώμαλα - και τα ευκολάκια που όμως θέλουν προσοχή: απαγόρευση, σύνταξη του debeo, υποθετικό λόγο (και πλάγιο που τα μαθαίνεις παπαγαλία) και β‘ όρο σύγκρισης. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Αρχαία εγώ θα διάβαζα αρχικούς χρόνους από τα ανώμαλα ρήματα, υποθετικούς λόγους, πλάγιο λόγο, και κανένα συντακτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:55 Η Muxu Su έγραψε: #2.359 03-04-14 13:55 Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:58 Ο Guest 781029: #2.360 03-04-14 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Click για ανάπτυξη... Μπα ένα 9ωρο καθαρά γιατί κατι το φαί κάτι το χάζεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη έχω μάθημα.Εκτός απο Σ/Κ των Βαϊων.Όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω. Θέλω να κάνω επανάληψη γραμματική Αρχαία και Λατινικά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Click για ανάπτυξη... Λατινικά αν θες τη γνώμη μου κάτσε μάθε τέλεια τον πλάγιο λόγο, γερουνδιακή έλξη, σκοπό, τα ουσιαστικά, τα επίθετα (εννοώ γένη, παραθετικά και κλίση), τα ρήματα - κυρίως τα ανώμαλα - και τα ευκολάκια που όμως θέλουν προσοχή: απαγόρευση, σύνταξη του debeo, υποθετικό λόγο (και πλάγιο που τα μαθαίνεις παπαγαλία) και β‘ όρο σύγκρισης. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Αρχαία εγώ θα διάβαζα αρχικούς χρόνους από τα ανώμαλα ρήματα, υποθετικούς λόγους, πλάγιο λόγο, και κανένα συντακτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2014 στις 13:55 Η Muxu Su έγραψε: #2.359 03-04-14 13:55 Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:58 Ο Guest 781029: #2.360 03-04-14 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Click για ανάπτυξη... Μπα ένα 9ωρο καθαρά γιατί κατι το φαί κάτι το χάζεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Απριλίου 2014 στις 13:58 Ο Guest 781029: #2.360 03-04-14 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Click για ανάπτυξη... Μπα ένα 9ωρο καθαρά γιατί κατι το φαί κάτι το χάζεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Προσωπικά, θα το θέσω απλα. Δεύτερη χρονια ΔΕΝ ξαναδινω. Δε πα να ναι πιο ξεκουραστη η πιο οτι θελει. Εγω αυτα που πέρασα φέτος δεν τα ξαναπερναω. Και οποιος πει σιγα ρε drama queen του κερατα και τι περασες εσυ. Ε λοιπον εγω μονο τα ξερω. Ο καθένας βιώνει την όλη κατασταση με διαφορετικό τροπο και τη προσεγγίζει αλλιώτικα. Και Ακη φυτό, δε μας νοιάζει αν εκλεινες δωδεκαωρο πανω απο την καρέκλα! Σε φιλώ! Click για ανάπτυξη... Μπα ένα 9ωρο καθαρά γιατί κατι το φαί κάτι το χάζεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.