methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2014 στις 19:10 Η methexys έγραψε: #1.941 05-03-14 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Στο σχολείο μας είπαν ότι θα είναι πιο αυστηρά φέτος...Εμείς έχουμε υπεύθυνη την κυρία των Αγγλικών και μας σβήνει καμιά μονόωρη αλλά δεν μπορεί να κάνει πολλά. Νομίζω θα μας δώσουν +50 απουσίες δικαιολογημένες από γιατρό αν έχουμε μέσο όρο πάνω από 15. Κι αν λείπουν ολόκληρα τμήματα δεν θα βάζουν απουσίες.Τουλάχιστον πέρσι έτσι γινόταν. Εσάς έχουν σταματήσει ήδη παιδιά να έρχονται; Click για ανάπτυξη... Μ'αυτούς τους καθηγητές που έχουμε, οι περισσότεροι έχουμε πάνω από 30 απουσίες, οπότε όχι, όλοι έρχονται κανονικά. Το κακό είναι ότι θα πρέπει να λείψω σίγουρα 2 εβδομάδες στις αρχές Απριλίου,ελπίζω να φτάσουν οι απουσίες για να μην πηγαίνω καθόλου τον Μάιο Εγώ ξέρω ότι πρέπει να φέρουμε χαρτί από νοσοκομείο, μακάρι να ήταν από γιατρό,θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Μαρτίου 2014 Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2014 στις 20:19 Η Emilouko έγραψε: #1.942 05-03-14 20:19 Π Αρχική Δημοσίευση από methexys: Μ'αυτούς τους καθηγητές που έχουμε, οι περισσότεροι έχουμε πάνω από 30 απουσίες, οπότε όχι, όλοι έρχονται κανονικά. Το κακό είναι ότι θα πρέπει να λείψω σίγουρα 2 εβδομάδες στις αρχές Απριλίου,ελπίζω να φτάσουν οι απουσίες για να μην πηγαίνω καθόλου τον Μάιο Εγώ ξέρω ότι πρέπει να φέρουμε χαρτί από νοσοκομείο, μακάρι να ήταν από γιατρό,θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα..! Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω 51 απουσίες μεχρι στιγμής. 40 δικαιολογημένες αλλά είναι όλες από νοσοκομείο. Και δε ξέρω αν θα μετρήσουν αυτές ως +50 από νοσοκομείο γιατί τις έκανα στην αρχή της χρονιάς και πριν κανένα μήνα.. Έχεις δίκιο. Από νοσοκομείο θέλουν. Μπερδεύτηκα. Εμάς δεν έχουν σταματήσει ακόμα. Εγώ δε ξέρω τί θα κάνω :/ Εχω ήδη αρκετές. Ελπίζω να μην βάζουν απουσίες αν λείπει ολόκληρο τμήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 12:44 Η Mariaal έγραψε: #1.943 06-03-14 12:44 Πότε κλείνει το λύκειο για εξετάσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 00:19 Η Alireza έγραψε: #1.944 07-03-14 00:19 Σας μιλάω από πενταήμερη.. Είναι τέλεια εμπειρία να μη διαβάζεις για 6 μέρες!!! Να πάτε όλοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 09:22 Ο Διονύσης13: #1.945 07-03-14 09:22 Μέχρι τί ώρα διαβάζουμε; Ξεκίνησαν τα ξενύχτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 13:21 Η methexys έγραψε: #1.946 07-03-14 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Mariaal: Πότε κλείνει το λύκειο για εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία. Εγώ μετά τις 10 δεν έχω άλλη ενέργεια για να διαβάσω,εκτός και αν έχω κοιμηθεί καλά και δεν μου λείπει ύπνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2014 στις 13:55 Ο Guest 699855: #1.947 07-03-14 13:55 Στη σημερινή συνάντηση του Υπουργού Παιδείας με την ΟΛΜΕ ανακοινώθηκε ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις θα αρχίσουν την Τρίτη 27/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 13:57 Η Gate4 έγραψε: #1.948 07-03-14 13:57 Θα γράφουμε δηλαδή τρίτη Πέμπτη σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2014 στις 14:56 Ο Guest 781029: #1.949 07-03-14 14:56 Επίσημο; Άντε παίδες καλή δύναμη σας εύχομαι για το υπόλοιπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 18:32 Ο tweetyslvstr: #1.950 07-03-14 18:32 Καλή επιτυχία σε όλους μας!!!!!!!.Κουράγιο, ψυχραιμία και καθαρά μυαλά και όλα θα πάνε καλά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 18:54 Η Emilouko έγραψε: #1.951 07-03-14 18:54 Και έλεγα ότι δε θα έβρισκα κάτι να μου δώσει όρεξη να διαβάσω. Άντε καλή μας επιτυχία και καλό κουράγιο να έχουμε...Τώρα γίνεται η καλή η δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 20:32 Η KeepDreaming!: #1.952 07-03-14 20:32 Από άγχος πώς πάμε;Εγώ είμαι τρομερά cool.Πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!Κι από τη στιγμή που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας όλα θα πάνε καλά!;Ελπίζω μόνο να μην μου βγει το άγχος την περίοδο των εξετάσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 20:55 Η methexys έγραψε: #1.953 07-03-14 20:55 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Από άγχος πώς πάμε;Εγώ είμαι τρομερά cool.Πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!Κι από τη στιγμή που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας όλα θα πάνε καλά!;Ελπίζω μόνο να μην μου βγει το άγχος την περίοδο των εξετάσεων! Click για ανάπτυξη... Και εγώ έτσι είμαι Είχα πάθει ένα σοκ όταν ανακοίνωσαν (ανεπίσημα) ότι δίνουμε στις 27 Μαίου, τότε συνειδητοποίησα ότι όντως δίνω και,σε συνδυασμό με ένα 70 σε διαγώνισμα φυσικής(ο καθηγητής μου έκανε σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου), ένιωθα απελπισμένη. Τώρα είμαι καλά όμως Ε, 3 χρόνια διαβάζουμε,τόση προσπάθεια κάναμε, αν δεν αγχωθούμε και δεν φοβηθούμε τα θέματα,όλα καλά θα πάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2014 Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:00 Η Muxu Su έγραψε: #1.954 07-03-14 21:00 Εγω έδωσα στον εαυτο μου ενα ρεπό σημερα το απόγευμα. Ώρα για το the voice. Ω και αρχές Απριλίου μια μονοημερη Βόλο έτσι για να ησυχάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:47 Η Emilouko έγραψε: #1.955 07-03-14 21:47 Ούτε εγώ έχω αγχωθεί. Φοβάμαι πως το Μάιο θα μου έρθει ξαφνικά όλο το άγχος που δεν είχα μέσα στη χρονιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:54 Ο Διονύσης13: #1.956 07-03-14 21:54 Φανταστείτε τον εαυτό μας σε 3 μήνες και 2 μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:57 Η Emilouko έγραψε: #1.957 07-03-14 21:57 Εξαρτάται από το πως θα έχουμε γράψει. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:10 Η Peace_ έγραψε: #1.958 07-03-14 22:10 To άγχος αυξάνεται όσο περνάνε οι μέρες. Αρχίζω να φοβάμαι για πράγματα που μου φαίνονται ανόητα, αλλά δε μπορώ να σταματήσω. Κάθομαι στο γραφείο και αυτόματα σκεφτομαι :ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:14 Ο DumeNuke έγραψε: #1.959 07-03-14 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς! Και έχουνε μείνει 9 σελίδες ΑΟΔΕ ρε πο*στη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #1.960 07-03-14 22:17 Το χειρότερο είναι οι πρώτες επαναλήψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Στο σχολείο μας είπαν ότι θα είναι πιο αυστηρά φέτος...Εμείς έχουμε υπεύθυνη την κυρία των Αγγλικών και μας σβήνει καμιά μονόωρη αλλά δεν μπορεί να κάνει πολλά. Νομίζω θα μας δώσουν +50 απουσίες δικαιολογημένες από γιατρό αν έχουμε μέσο όρο πάνω από 15. Κι αν λείπουν ολόκληρα τμήματα δεν θα βάζουν απουσίες.Τουλάχιστον πέρσι έτσι γινόταν. Εσάς έχουν σταματήσει ήδη παιδιά να έρχονται; Click για ανάπτυξη... Μ'αυτούς τους καθηγητές που έχουμε, οι περισσότεροι έχουμε πάνω από 30 απουσίες, οπότε όχι, όλοι έρχονται κανονικά. Το κακό είναι ότι θα πρέπει να λείψω σίγουρα 2 εβδομάδες στις αρχές Απριλίου,ελπίζω να φτάσουν οι απουσίες για να μην πηγαίνω καθόλου τον Μάιο Εγώ ξέρω ότι πρέπει να φέρουμε χαρτί από νοσοκομείο, μακάρι να ήταν από γιατρό,θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2014 στις 20:19 Η Emilouko έγραψε: #1.942 05-03-14 20:19 Π Αρχική Δημοσίευση από methexys: Μ'αυτούς τους καθηγητές που έχουμε, οι περισσότεροι έχουμε πάνω από 30 απουσίες, οπότε όχι, όλοι έρχονται κανονικά. Το κακό είναι ότι θα πρέπει να λείψω σίγουρα 2 εβδομάδες στις αρχές Απριλίου,ελπίζω να φτάσουν οι απουσίες για να μην πηγαίνω καθόλου τον Μάιο Εγώ ξέρω ότι πρέπει να φέρουμε χαρτί από νοσοκομείο, μακάρι να ήταν από γιατρό,θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα..! Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω 51 απουσίες μεχρι στιγμής. 40 δικαιολογημένες αλλά είναι όλες από νοσοκομείο. Και δε ξέρω αν θα μετρήσουν αυτές ως +50 από νοσοκομείο γιατί τις έκανα στην αρχή της χρονιάς και πριν κανένα μήνα.. Έχεις δίκιο. Από νοσοκομείο θέλουν. Μπερδεύτηκα. Εμάς δεν έχουν σταματήσει ακόμα. Εγώ δε ξέρω τί θα κάνω :/ Εχω ήδη αρκετές. Ελπίζω να μην βάζουν απουσίες αν λείπει ολόκληρο τμήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 12:44 Η Mariaal έγραψε: #1.943 06-03-14 12:44 Πότε κλείνει το λύκειο για εξετάσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 00:19 Η Alireza έγραψε: #1.944 07-03-14 00:19 Σας μιλάω από πενταήμερη.. Είναι τέλεια εμπειρία να μη διαβάζεις για 6 μέρες!!! Να πάτε όλοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 09:22 Ο Διονύσης13: #1.945 07-03-14 09:22 Μέχρι τί ώρα διαβάζουμε; Ξεκίνησαν τα ξενύχτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 13:21 Η methexys έγραψε: #1.946 07-03-14 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Mariaal: Πότε κλείνει το λύκειο για εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία. Εγώ μετά τις 10 δεν έχω άλλη ενέργεια για να διαβάσω,εκτός και αν έχω κοιμηθεί καλά και δεν μου λείπει ύπνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2014 στις 13:55 Ο Guest 699855: #1.947 07-03-14 13:55 Στη σημερινή συνάντηση του Υπουργού Παιδείας με την ΟΛΜΕ ανακοινώθηκε ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις θα αρχίσουν την Τρίτη 27/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 13:57 Η Gate4 έγραψε: #1.948 07-03-14 13:57 Θα γράφουμε δηλαδή τρίτη Πέμπτη σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2014 στις 14:56 Ο Guest 781029: #1.949 07-03-14 14:56 Επίσημο; Άντε παίδες καλή δύναμη σας εύχομαι για το υπόλοιπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 18:32 Ο tweetyslvstr: #1.950 07-03-14 18:32 Καλή επιτυχία σε όλους μας!!!!!!!.Κουράγιο, ψυχραιμία και καθαρά μυαλά και όλα θα πάνε καλά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 18:54 Η Emilouko έγραψε: #1.951 07-03-14 18:54 Και έλεγα ότι δε θα έβρισκα κάτι να μου δώσει όρεξη να διαβάσω. Άντε καλή μας επιτυχία και καλό κουράγιο να έχουμε...Τώρα γίνεται η καλή η δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 20:32 Η KeepDreaming!: #1.952 07-03-14 20:32 Από άγχος πώς πάμε;Εγώ είμαι τρομερά cool.Πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!Κι από τη στιγμή που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας όλα θα πάνε καλά!;Ελπίζω μόνο να μην μου βγει το άγχος την περίοδο των εξετάσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 20:55 Η methexys έγραψε: #1.953 07-03-14 20:55 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Από άγχος πώς πάμε;Εγώ είμαι τρομερά cool.Πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!Κι από τη στιγμή που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας όλα θα πάνε καλά!;Ελπίζω μόνο να μην μου βγει το άγχος την περίοδο των εξετάσεων! Click για ανάπτυξη... Και εγώ έτσι είμαι Είχα πάθει ένα σοκ όταν ανακοίνωσαν (ανεπίσημα) ότι δίνουμε στις 27 Μαίου, τότε συνειδητοποίησα ότι όντως δίνω και,σε συνδυασμό με ένα 70 σε διαγώνισμα φυσικής(ο καθηγητής μου έκανε σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου), ένιωθα απελπισμένη. Τώρα είμαι καλά όμως Ε, 3 χρόνια διαβάζουμε,τόση προσπάθεια κάναμε, αν δεν αγχωθούμε και δεν φοβηθούμε τα θέματα,όλα καλά θα πάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2014 Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:00 Η Muxu Su έγραψε: #1.954 07-03-14 21:00 Εγω έδωσα στον εαυτο μου ενα ρεπό σημερα το απόγευμα. Ώρα για το the voice. Ω και αρχές Απριλίου μια μονοημερη Βόλο έτσι για να ησυχάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:47 Η Emilouko έγραψε: #1.955 07-03-14 21:47 Ούτε εγώ έχω αγχωθεί. Φοβάμαι πως το Μάιο θα μου έρθει ξαφνικά όλο το άγχος που δεν είχα μέσα στη χρονιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:54 Ο Διονύσης13: #1.956 07-03-14 21:54 Φανταστείτε τον εαυτό μας σε 3 μήνες και 2 μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:57 Η Emilouko έγραψε: #1.957 07-03-14 21:57 Εξαρτάται από το πως θα έχουμε γράψει. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:10 Η Peace_ έγραψε: #1.958 07-03-14 22:10 To άγχος αυξάνεται όσο περνάνε οι μέρες. Αρχίζω να φοβάμαι για πράγματα που μου φαίνονται ανόητα, αλλά δε μπορώ να σταματήσω. Κάθομαι στο γραφείο και αυτόματα σκεφτομαι :ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:14 Ο DumeNuke έγραψε: #1.959 07-03-14 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς! Και έχουνε μείνει 9 σελίδες ΑΟΔΕ ρε πο*στη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #1.960 07-03-14 22:17 Το χειρότερο είναι οι πρώτες επαναλήψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Π Αρχική Δημοσίευση από methexys: Μ'αυτούς τους καθηγητές που έχουμε, οι περισσότεροι έχουμε πάνω από 30 απουσίες, οπότε όχι, όλοι έρχονται κανονικά. Το κακό είναι ότι θα πρέπει να λείψω σίγουρα 2 εβδομάδες στις αρχές Απριλίου,ελπίζω να φτάσουν οι απουσίες για να μην πηγαίνω καθόλου τον Μάιο Εγώ ξέρω ότι πρέπει να φέρουμε χαρτί από νοσοκομείο, μακάρι να ήταν από γιατρό,θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα..! Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω 51 απουσίες μεχρι στιγμής. 40 δικαιολογημένες αλλά είναι όλες από νοσοκομείο. Και δε ξέρω αν θα μετρήσουν αυτές ως +50 από νοσοκομείο γιατί τις έκανα στην αρχή της χρονιάς και πριν κανένα μήνα.. Έχεις δίκιο. Από νοσοκομείο θέλουν. Μπερδεύτηκα. Εμάς δεν έχουν σταματήσει ακόμα. Εγώ δε ξέρω τί θα κάνω :/ Εχω ήδη αρκετές. Ελπίζω να μην βάζουν απουσίες αν λείπει ολόκληρο τμήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 12:44 Η Mariaal έγραψε: #1.943 06-03-14 12:44 Πότε κλείνει το λύκειο για εξετάσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 00:19 Η Alireza έγραψε: #1.944 07-03-14 00:19 Σας μιλάω από πενταήμερη.. Είναι τέλεια εμπειρία να μη διαβάζεις για 6 μέρες!!! Να πάτε όλοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 09:22 Ο Διονύσης13: #1.945 07-03-14 09:22 Μέχρι τί ώρα διαβάζουμε; Ξεκίνησαν τα ξενύχτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 13:21 Η methexys έγραψε: #1.946 07-03-14 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Mariaal: Πότε κλείνει το λύκειο για εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία. Εγώ μετά τις 10 δεν έχω άλλη ενέργεια για να διαβάσω,εκτός και αν έχω κοιμηθεί καλά και δεν μου λείπει ύπνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2014 στις 13:55 Ο Guest 699855: #1.947 07-03-14 13:55 Στη σημερινή συνάντηση του Υπουργού Παιδείας με την ΟΛΜΕ ανακοινώθηκε ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις θα αρχίσουν την Τρίτη 27/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 13:57 Η Gate4 έγραψε: #1.948 07-03-14 13:57 Θα γράφουμε δηλαδή τρίτη Πέμπτη σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2014 στις 14:56 Ο Guest 781029: #1.949 07-03-14 14:56 Επίσημο; Άντε παίδες καλή δύναμη σας εύχομαι για το υπόλοιπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 18:32 Ο tweetyslvstr: #1.950 07-03-14 18:32 Καλή επιτυχία σε όλους μας!!!!!!!.Κουράγιο, ψυχραιμία και καθαρά μυαλά και όλα θα πάνε καλά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 18:54 Η Emilouko έγραψε: #1.951 07-03-14 18:54 Και έλεγα ότι δε θα έβρισκα κάτι να μου δώσει όρεξη να διαβάσω. Άντε καλή μας επιτυχία και καλό κουράγιο να έχουμε...Τώρα γίνεται η καλή η δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 20:32 Η KeepDreaming!: #1.952 07-03-14 20:32 Από άγχος πώς πάμε;Εγώ είμαι τρομερά cool.Πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!Κι από τη στιγμή που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας όλα θα πάνε καλά!;Ελπίζω μόνο να μην μου βγει το άγχος την περίοδο των εξετάσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 20:55 Η methexys έγραψε: #1.953 07-03-14 20:55 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Από άγχος πώς πάμε;Εγώ είμαι τρομερά cool.Πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!Κι από τη στιγμή που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας όλα θα πάνε καλά!;Ελπίζω μόνο να μην μου βγει το άγχος την περίοδο των εξετάσεων! Click για ανάπτυξη... Και εγώ έτσι είμαι Είχα πάθει ένα σοκ όταν ανακοίνωσαν (ανεπίσημα) ότι δίνουμε στις 27 Μαίου, τότε συνειδητοποίησα ότι όντως δίνω και,σε συνδυασμό με ένα 70 σε διαγώνισμα φυσικής(ο καθηγητής μου έκανε σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου), ένιωθα απελπισμένη. Τώρα είμαι καλά όμως Ε, 3 χρόνια διαβάζουμε,τόση προσπάθεια κάναμε, αν δεν αγχωθούμε και δεν φοβηθούμε τα θέματα,όλα καλά θα πάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2014 Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:00 Η Muxu Su έγραψε: #1.954 07-03-14 21:00 Εγω έδωσα στον εαυτο μου ενα ρεπό σημερα το απόγευμα. Ώρα για το the voice. Ω και αρχές Απριλίου μια μονοημερη Βόλο έτσι για να ησυχάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:47 Η Emilouko έγραψε: #1.955 07-03-14 21:47 Ούτε εγώ έχω αγχωθεί. Φοβάμαι πως το Μάιο θα μου έρθει ξαφνικά όλο το άγχος που δεν είχα μέσα στη χρονιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:54 Ο Διονύσης13: #1.956 07-03-14 21:54 Φανταστείτε τον εαυτό μας σε 3 μήνες και 2 μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:57 Η Emilouko έγραψε: #1.957 07-03-14 21:57 Εξαρτάται από το πως θα έχουμε γράψει. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:10 Η Peace_ έγραψε: #1.958 07-03-14 22:10 To άγχος αυξάνεται όσο περνάνε οι μέρες. Αρχίζω να φοβάμαι για πράγματα που μου φαίνονται ανόητα, αλλά δε μπορώ να σταματήσω. Κάθομαι στο γραφείο και αυτόματα σκεφτομαι :ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:14 Ο DumeNuke έγραψε: #1.959 07-03-14 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς! Και έχουνε μείνει 9 σελίδες ΑΟΔΕ ρε πο*στη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #1.960 07-03-14 22:17 Το χειρότερο είναι οι πρώτες επαναλήψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πότε κλείνει το λύκειο για εξετάσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 00:19 Η Alireza έγραψε: #1.944 07-03-14 00:19 Σας μιλάω από πενταήμερη.. Είναι τέλεια εμπειρία να μη διαβάζεις για 6 μέρες!!! Να πάτε όλοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 09:22 Ο Διονύσης13: #1.945 07-03-14 09:22 Μέχρι τί ώρα διαβάζουμε; Ξεκίνησαν τα ξενύχτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 13:21 Η methexys έγραψε: #1.946 07-03-14 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Mariaal: Πότε κλείνει το λύκειο για εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία. Εγώ μετά τις 10 δεν έχω άλλη ενέργεια για να διαβάσω,εκτός και αν έχω κοιμηθεί καλά και δεν μου λείπει ύπνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2014 στις 13:55 Ο Guest 699855: #1.947 07-03-14 13:55 Στη σημερινή συνάντηση του Υπουργού Παιδείας με την ΟΛΜΕ ανακοινώθηκε ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις θα αρχίσουν την Τρίτη 27/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 13:57 Η Gate4 έγραψε: #1.948 07-03-14 13:57 Θα γράφουμε δηλαδή τρίτη Πέμπτη σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2014 στις 14:56 Ο Guest 781029: #1.949 07-03-14 14:56 Επίσημο; Άντε παίδες καλή δύναμη σας εύχομαι για το υπόλοιπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 18:32 Ο tweetyslvstr: #1.950 07-03-14 18:32 Καλή επιτυχία σε όλους μας!!!!!!!.Κουράγιο, ψυχραιμία και καθαρά μυαλά και όλα θα πάνε καλά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 18:54 Η Emilouko έγραψε: #1.951 07-03-14 18:54 Και έλεγα ότι δε θα έβρισκα κάτι να μου δώσει όρεξη να διαβάσω. Άντε καλή μας επιτυχία και καλό κουράγιο να έχουμε...Τώρα γίνεται η καλή η δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 20:32 Η KeepDreaming!: #1.952 07-03-14 20:32 Από άγχος πώς πάμε;Εγώ είμαι τρομερά cool.Πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!Κι από τη στιγμή που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας όλα θα πάνε καλά!;Ελπίζω μόνο να μην μου βγει το άγχος την περίοδο των εξετάσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 20:55 Η methexys έγραψε: #1.953 07-03-14 20:55 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Από άγχος πώς πάμε;Εγώ είμαι τρομερά cool.Πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!Κι από τη στιγμή που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας όλα θα πάνε καλά!;Ελπίζω μόνο να μην μου βγει το άγχος την περίοδο των εξετάσεων! Click για ανάπτυξη... Και εγώ έτσι είμαι Είχα πάθει ένα σοκ όταν ανακοίνωσαν (ανεπίσημα) ότι δίνουμε στις 27 Μαίου, τότε συνειδητοποίησα ότι όντως δίνω και,σε συνδυασμό με ένα 70 σε διαγώνισμα φυσικής(ο καθηγητής μου έκανε σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου), ένιωθα απελπισμένη. Τώρα είμαι καλά όμως Ε, 3 χρόνια διαβάζουμε,τόση προσπάθεια κάναμε, αν δεν αγχωθούμε και δεν φοβηθούμε τα θέματα,όλα καλά θα πάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2014 Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:00 Η Muxu Su έγραψε: #1.954 07-03-14 21:00 Εγω έδωσα στον εαυτο μου ενα ρεπό σημερα το απόγευμα. Ώρα για το the voice. Ω και αρχές Απριλίου μια μονοημερη Βόλο έτσι για να ησυχάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:47 Η Emilouko έγραψε: #1.955 07-03-14 21:47 Ούτε εγώ έχω αγχωθεί. Φοβάμαι πως το Μάιο θα μου έρθει ξαφνικά όλο το άγχος που δεν είχα μέσα στη χρονιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:54 Ο Διονύσης13: #1.956 07-03-14 21:54 Φανταστείτε τον εαυτό μας σε 3 μήνες και 2 μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:57 Η Emilouko έγραψε: #1.957 07-03-14 21:57 Εξαρτάται από το πως θα έχουμε γράψει. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:10 Η Peace_ έγραψε: #1.958 07-03-14 22:10 To άγχος αυξάνεται όσο περνάνε οι μέρες. Αρχίζω να φοβάμαι για πράγματα που μου φαίνονται ανόητα, αλλά δε μπορώ να σταματήσω. Κάθομαι στο γραφείο και αυτόματα σκεφτομαι :ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:14 Ο DumeNuke έγραψε: #1.959 07-03-14 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς! Και έχουνε μείνει 9 σελίδες ΑΟΔΕ ρε πο*στη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #1.960 07-03-14 22:17 Το χειρότερο είναι οι πρώτες επαναλήψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας μιλάω από πενταήμερη.. Είναι τέλεια εμπειρία να μη διαβάζεις για 6 μέρες!!! Να πάτε όλοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 09:22 Ο Διονύσης13: #1.945 07-03-14 09:22 Μέχρι τί ώρα διαβάζουμε; Ξεκίνησαν τα ξενύχτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 13:21 Η methexys έγραψε: #1.946 07-03-14 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Mariaal: Πότε κλείνει το λύκειο για εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία. Εγώ μετά τις 10 δεν έχω άλλη ενέργεια για να διαβάσω,εκτός και αν έχω κοιμηθεί καλά και δεν μου λείπει ύπνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2014 στις 13:55 Ο Guest 699855: #1.947 07-03-14 13:55 Στη σημερινή συνάντηση του Υπουργού Παιδείας με την ΟΛΜΕ ανακοινώθηκε ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις θα αρχίσουν την Τρίτη 27/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 13:57 Η Gate4 έγραψε: #1.948 07-03-14 13:57 Θα γράφουμε δηλαδή τρίτη Πέμπτη σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2014 στις 14:56 Ο Guest 781029: #1.949 07-03-14 14:56 Επίσημο; Άντε παίδες καλή δύναμη σας εύχομαι για το υπόλοιπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 18:32 Ο tweetyslvstr: #1.950 07-03-14 18:32 Καλή επιτυχία σε όλους μας!!!!!!!.Κουράγιο, ψυχραιμία και καθαρά μυαλά και όλα θα πάνε καλά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 18:54 Η Emilouko έγραψε: #1.951 07-03-14 18:54 Και έλεγα ότι δε θα έβρισκα κάτι να μου δώσει όρεξη να διαβάσω. Άντε καλή μας επιτυχία και καλό κουράγιο να έχουμε...Τώρα γίνεται η καλή η δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 20:32 Η KeepDreaming!: #1.952 07-03-14 20:32 Από άγχος πώς πάμε;Εγώ είμαι τρομερά cool.Πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!Κι από τη στιγμή που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας όλα θα πάνε καλά!;Ελπίζω μόνο να μην μου βγει το άγχος την περίοδο των εξετάσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 20:55 Η methexys έγραψε: #1.953 07-03-14 20:55 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Από άγχος πώς πάμε;Εγώ είμαι τρομερά cool.Πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!Κι από τη στιγμή που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας όλα θα πάνε καλά!;Ελπίζω μόνο να μην μου βγει το άγχος την περίοδο των εξετάσεων! Click για ανάπτυξη... Και εγώ έτσι είμαι Είχα πάθει ένα σοκ όταν ανακοίνωσαν (ανεπίσημα) ότι δίνουμε στις 27 Μαίου, τότε συνειδητοποίησα ότι όντως δίνω και,σε συνδυασμό με ένα 70 σε διαγώνισμα φυσικής(ο καθηγητής μου έκανε σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου), ένιωθα απελπισμένη. Τώρα είμαι καλά όμως Ε, 3 χρόνια διαβάζουμε,τόση προσπάθεια κάναμε, αν δεν αγχωθούμε και δεν φοβηθούμε τα θέματα,όλα καλά θα πάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2014 Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:00 Η Muxu Su έγραψε: #1.954 07-03-14 21:00 Εγω έδωσα στον εαυτο μου ενα ρεπό σημερα το απόγευμα. Ώρα για το the voice. Ω και αρχές Απριλίου μια μονοημερη Βόλο έτσι για να ησυχάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:47 Η Emilouko έγραψε: #1.955 07-03-14 21:47 Ούτε εγώ έχω αγχωθεί. Φοβάμαι πως το Μάιο θα μου έρθει ξαφνικά όλο το άγχος που δεν είχα μέσα στη χρονιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:54 Ο Διονύσης13: #1.956 07-03-14 21:54 Φανταστείτε τον εαυτό μας σε 3 μήνες και 2 μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:57 Η Emilouko έγραψε: #1.957 07-03-14 21:57 Εξαρτάται από το πως θα έχουμε γράψει. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:10 Η Peace_ έγραψε: #1.958 07-03-14 22:10 To άγχος αυξάνεται όσο περνάνε οι μέρες. Αρχίζω να φοβάμαι για πράγματα που μου φαίνονται ανόητα, αλλά δε μπορώ να σταματήσω. Κάθομαι στο γραφείο και αυτόματα σκεφτομαι :ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:14 Ο DumeNuke έγραψε: #1.959 07-03-14 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς! Και έχουνε μείνει 9 σελίδες ΑΟΔΕ ρε πο*στη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #1.960 07-03-14 22:17 Το χειρότερο είναι οι πρώτες επαναλήψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μέχρι τί ώρα διαβάζουμε; Ξεκίνησαν τα ξενύχτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 13:21 Η methexys έγραψε: #1.946 07-03-14 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Mariaal: Πότε κλείνει το λύκειο για εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία. Εγώ μετά τις 10 δεν έχω άλλη ενέργεια για να διαβάσω,εκτός και αν έχω κοιμηθεί καλά και δεν μου λείπει ύπνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2014 στις 13:55 Ο Guest 699855: #1.947 07-03-14 13:55 Στη σημερινή συνάντηση του Υπουργού Παιδείας με την ΟΛΜΕ ανακοινώθηκε ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις θα αρχίσουν την Τρίτη 27/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 13:57 Η Gate4 έγραψε: #1.948 07-03-14 13:57 Θα γράφουμε δηλαδή τρίτη Πέμπτη σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2014 στις 14:56 Ο Guest 781029: #1.949 07-03-14 14:56 Επίσημο; Άντε παίδες καλή δύναμη σας εύχομαι για το υπόλοιπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 18:32 Ο tweetyslvstr: #1.950 07-03-14 18:32 Καλή επιτυχία σε όλους μας!!!!!!!.Κουράγιο, ψυχραιμία και καθαρά μυαλά και όλα θα πάνε καλά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 18:54 Η Emilouko έγραψε: #1.951 07-03-14 18:54 Και έλεγα ότι δε θα έβρισκα κάτι να μου δώσει όρεξη να διαβάσω. Άντε καλή μας επιτυχία και καλό κουράγιο να έχουμε...Τώρα γίνεται η καλή η δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 20:32 Η KeepDreaming!: #1.952 07-03-14 20:32 Από άγχος πώς πάμε;Εγώ είμαι τρομερά cool.Πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!Κι από τη στιγμή που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας όλα θα πάνε καλά!;Ελπίζω μόνο να μην μου βγει το άγχος την περίοδο των εξετάσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 20:55 Η methexys έγραψε: #1.953 07-03-14 20:55 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Από άγχος πώς πάμε;Εγώ είμαι τρομερά cool.Πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!Κι από τη στιγμή που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας όλα θα πάνε καλά!;Ελπίζω μόνο να μην μου βγει το άγχος την περίοδο των εξετάσεων! Click για ανάπτυξη... Και εγώ έτσι είμαι Είχα πάθει ένα σοκ όταν ανακοίνωσαν (ανεπίσημα) ότι δίνουμε στις 27 Μαίου, τότε συνειδητοποίησα ότι όντως δίνω και,σε συνδυασμό με ένα 70 σε διαγώνισμα φυσικής(ο καθηγητής μου έκανε σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου), ένιωθα απελπισμένη. Τώρα είμαι καλά όμως Ε, 3 χρόνια διαβάζουμε,τόση προσπάθεια κάναμε, αν δεν αγχωθούμε και δεν φοβηθούμε τα θέματα,όλα καλά θα πάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2014 Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:00 Η Muxu Su έγραψε: #1.954 07-03-14 21:00 Εγω έδωσα στον εαυτο μου ενα ρεπό σημερα το απόγευμα. Ώρα για το the voice. Ω και αρχές Απριλίου μια μονοημερη Βόλο έτσι για να ησυχάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:47 Η Emilouko έγραψε: #1.955 07-03-14 21:47 Ούτε εγώ έχω αγχωθεί. Φοβάμαι πως το Μάιο θα μου έρθει ξαφνικά όλο το άγχος που δεν είχα μέσα στη χρονιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:54 Ο Διονύσης13: #1.956 07-03-14 21:54 Φανταστείτε τον εαυτό μας σε 3 μήνες και 2 μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:57 Η Emilouko έγραψε: #1.957 07-03-14 21:57 Εξαρτάται από το πως θα έχουμε γράψει. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:10 Η Peace_ έγραψε: #1.958 07-03-14 22:10 To άγχος αυξάνεται όσο περνάνε οι μέρες. Αρχίζω να φοβάμαι για πράγματα που μου φαίνονται ανόητα, αλλά δε μπορώ να σταματήσω. Κάθομαι στο γραφείο και αυτόματα σκεφτομαι :ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:14 Ο DumeNuke έγραψε: #1.959 07-03-14 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς! Και έχουνε μείνει 9 σελίδες ΑΟΔΕ ρε πο*στη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #1.960 07-03-14 22:17 Το χειρότερο είναι οι πρώτες επαναλήψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mariaal: Πότε κλείνει το λύκειο για εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία. Εγώ μετά τις 10 δεν έχω άλλη ενέργεια για να διαβάσω,εκτός και αν έχω κοιμηθεί καλά και δεν μου λείπει ύπνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2014 στις 13:55 Ο Guest 699855: #1.947 07-03-14 13:55 Στη σημερινή συνάντηση του Υπουργού Παιδείας με την ΟΛΜΕ ανακοινώθηκε ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις θα αρχίσουν την Τρίτη 27/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 13:57 Η Gate4 έγραψε: #1.948 07-03-14 13:57 Θα γράφουμε δηλαδή τρίτη Πέμπτη σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2014 στις 14:56 Ο Guest 781029: #1.949 07-03-14 14:56 Επίσημο; Άντε παίδες καλή δύναμη σας εύχομαι για το υπόλοιπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 18:32 Ο tweetyslvstr: #1.950 07-03-14 18:32 Καλή επιτυχία σε όλους μας!!!!!!!.Κουράγιο, ψυχραιμία και καθαρά μυαλά και όλα θα πάνε καλά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 18:54 Η Emilouko έγραψε: #1.951 07-03-14 18:54 Και έλεγα ότι δε θα έβρισκα κάτι να μου δώσει όρεξη να διαβάσω. Άντε καλή μας επιτυχία και καλό κουράγιο να έχουμε...Τώρα γίνεται η καλή η δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 20:32 Η KeepDreaming!: #1.952 07-03-14 20:32 Από άγχος πώς πάμε;Εγώ είμαι τρομερά cool.Πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!Κι από τη στιγμή που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας όλα θα πάνε καλά!;Ελπίζω μόνο να μην μου βγει το άγχος την περίοδο των εξετάσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 20:55 Η methexys έγραψε: #1.953 07-03-14 20:55 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Από άγχος πώς πάμε;Εγώ είμαι τρομερά cool.Πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!Κι από τη στιγμή που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας όλα θα πάνε καλά!;Ελπίζω μόνο να μην μου βγει το άγχος την περίοδο των εξετάσεων! Click για ανάπτυξη... Και εγώ έτσι είμαι Είχα πάθει ένα σοκ όταν ανακοίνωσαν (ανεπίσημα) ότι δίνουμε στις 27 Μαίου, τότε συνειδητοποίησα ότι όντως δίνω και,σε συνδυασμό με ένα 70 σε διαγώνισμα φυσικής(ο καθηγητής μου έκανε σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου), ένιωθα απελπισμένη. Τώρα είμαι καλά όμως Ε, 3 χρόνια διαβάζουμε,τόση προσπάθεια κάναμε, αν δεν αγχωθούμε και δεν φοβηθούμε τα θέματα,όλα καλά θα πάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2014 Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:00 Η Muxu Su έγραψε: #1.954 07-03-14 21:00 Εγω έδωσα στον εαυτο μου ενα ρεπό σημερα το απόγευμα. Ώρα για το the voice. Ω και αρχές Απριλίου μια μονοημερη Βόλο έτσι για να ησυχάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:47 Η Emilouko έγραψε: #1.955 07-03-14 21:47 Ούτε εγώ έχω αγχωθεί. Φοβάμαι πως το Μάιο θα μου έρθει ξαφνικά όλο το άγχος που δεν είχα μέσα στη χρονιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:54 Ο Διονύσης13: #1.956 07-03-14 21:54 Φανταστείτε τον εαυτό μας σε 3 μήνες και 2 μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:57 Η Emilouko έγραψε: #1.957 07-03-14 21:57 Εξαρτάται από το πως θα έχουμε γράψει. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:10 Η Peace_ έγραψε: #1.958 07-03-14 22:10 To άγχος αυξάνεται όσο περνάνε οι μέρες. Αρχίζω να φοβάμαι για πράγματα που μου φαίνονται ανόητα, αλλά δε μπορώ να σταματήσω. Κάθομαι στο γραφείο και αυτόματα σκεφτομαι :ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:14 Ο DumeNuke έγραψε: #1.959 07-03-14 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς! Και έχουνε μείνει 9 σελίδες ΑΟΔΕ ρε πο*στη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #1.960 07-03-14 22:17 Το χειρότερο είναι οι πρώτες επαναλήψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στη σημερινή συνάντηση του Υπουργού Παιδείας με την ΟΛΜΕ ανακοινώθηκε ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις θα αρχίσουν την Τρίτη 27/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 13:57 Η Gate4 έγραψε: #1.948 07-03-14 13:57 Θα γράφουμε δηλαδή τρίτη Πέμπτη σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2014 στις 14:56 Ο Guest 781029: #1.949 07-03-14 14:56 Επίσημο; Άντε παίδες καλή δύναμη σας εύχομαι για το υπόλοιπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 18:32 Ο tweetyslvstr: #1.950 07-03-14 18:32 Καλή επιτυχία σε όλους μας!!!!!!!.Κουράγιο, ψυχραιμία και καθαρά μυαλά και όλα θα πάνε καλά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 18:54 Η Emilouko έγραψε: #1.951 07-03-14 18:54 Και έλεγα ότι δε θα έβρισκα κάτι να μου δώσει όρεξη να διαβάσω. Άντε καλή μας επιτυχία και καλό κουράγιο να έχουμε...Τώρα γίνεται η καλή η δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 20:32 Η KeepDreaming!: #1.952 07-03-14 20:32 Από άγχος πώς πάμε;Εγώ είμαι τρομερά cool.Πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!Κι από τη στιγμή που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας όλα θα πάνε καλά!;Ελπίζω μόνο να μην μου βγει το άγχος την περίοδο των εξετάσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 20:55 Η methexys έγραψε: #1.953 07-03-14 20:55 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Από άγχος πώς πάμε;Εγώ είμαι τρομερά cool.Πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!Κι από τη στιγμή που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας όλα θα πάνε καλά!;Ελπίζω μόνο να μην μου βγει το άγχος την περίοδο των εξετάσεων! Click για ανάπτυξη... Και εγώ έτσι είμαι Είχα πάθει ένα σοκ όταν ανακοίνωσαν (ανεπίσημα) ότι δίνουμε στις 27 Μαίου, τότε συνειδητοποίησα ότι όντως δίνω και,σε συνδυασμό με ένα 70 σε διαγώνισμα φυσικής(ο καθηγητής μου έκανε σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου), ένιωθα απελπισμένη. Τώρα είμαι καλά όμως Ε, 3 χρόνια διαβάζουμε,τόση προσπάθεια κάναμε, αν δεν αγχωθούμε και δεν φοβηθούμε τα θέματα,όλα καλά θα πάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2014 Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:00 Η Muxu Su έγραψε: #1.954 07-03-14 21:00 Εγω έδωσα στον εαυτο μου ενα ρεπό σημερα το απόγευμα. Ώρα για το the voice. Ω και αρχές Απριλίου μια μονοημερη Βόλο έτσι για να ησυχάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:47 Η Emilouko έγραψε: #1.955 07-03-14 21:47 Ούτε εγώ έχω αγχωθεί. Φοβάμαι πως το Μάιο θα μου έρθει ξαφνικά όλο το άγχος που δεν είχα μέσα στη χρονιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:54 Ο Διονύσης13: #1.956 07-03-14 21:54 Φανταστείτε τον εαυτό μας σε 3 μήνες και 2 μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:57 Η Emilouko έγραψε: #1.957 07-03-14 21:57 Εξαρτάται από το πως θα έχουμε γράψει. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:10 Η Peace_ έγραψε: #1.958 07-03-14 22:10 To άγχος αυξάνεται όσο περνάνε οι μέρες. Αρχίζω να φοβάμαι για πράγματα που μου φαίνονται ανόητα, αλλά δε μπορώ να σταματήσω. Κάθομαι στο γραφείο και αυτόματα σκεφτομαι :ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:14 Ο DumeNuke έγραψε: #1.959 07-03-14 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς! Και έχουνε μείνει 9 σελίδες ΑΟΔΕ ρε πο*στη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #1.960 07-03-14 22:17 Το χειρότερο είναι οι πρώτες επαναλήψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα γράφουμε δηλαδή τρίτη Πέμπτη σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2014 στις 14:56 Ο Guest 781029: #1.949 07-03-14 14:56 Επίσημο; Άντε παίδες καλή δύναμη σας εύχομαι για το υπόλοιπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 18:32 Ο tweetyslvstr: #1.950 07-03-14 18:32 Καλή επιτυχία σε όλους μας!!!!!!!.Κουράγιο, ψυχραιμία και καθαρά μυαλά και όλα θα πάνε καλά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 18:54 Η Emilouko έγραψε: #1.951 07-03-14 18:54 Και έλεγα ότι δε θα έβρισκα κάτι να μου δώσει όρεξη να διαβάσω. Άντε καλή μας επιτυχία και καλό κουράγιο να έχουμε...Τώρα γίνεται η καλή η δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 20:32 Η KeepDreaming!: #1.952 07-03-14 20:32 Από άγχος πώς πάμε;Εγώ είμαι τρομερά cool.Πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!Κι από τη στιγμή που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας όλα θα πάνε καλά!;Ελπίζω μόνο να μην μου βγει το άγχος την περίοδο των εξετάσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 20:55 Η methexys έγραψε: #1.953 07-03-14 20:55 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Από άγχος πώς πάμε;Εγώ είμαι τρομερά cool.Πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!Κι από τη στιγμή που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας όλα θα πάνε καλά!;Ελπίζω μόνο να μην μου βγει το άγχος την περίοδο των εξετάσεων! Click για ανάπτυξη... Και εγώ έτσι είμαι Είχα πάθει ένα σοκ όταν ανακοίνωσαν (ανεπίσημα) ότι δίνουμε στις 27 Μαίου, τότε συνειδητοποίησα ότι όντως δίνω και,σε συνδυασμό με ένα 70 σε διαγώνισμα φυσικής(ο καθηγητής μου έκανε σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου), ένιωθα απελπισμένη. Τώρα είμαι καλά όμως Ε, 3 χρόνια διαβάζουμε,τόση προσπάθεια κάναμε, αν δεν αγχωθούμε και δεν φοβηθούμε τα θέματα,όλα καλά θα πάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2014 Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:00 Η Muxu Su έγραψε: #1.954 07-03-14 21:00 Εγω έδωσα στον εαυτο μου ενα ρεπό σημερα το απόγευμα. Ώρα για το the voice. Ω και αρχές Απριλίου μια μονοημερη Βόλο έτσι για να ησυχάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:47 Η Emilouko έγραψε: #1.955 07-03-14 21:47 Ούτε εγώ έχω αγχωθεί. Φοβάμαι πως το Μάιο θα μου έρθει ξαφνικά όλο το άγχος που δεν είχα μέσα στη χρονιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:54 Ο Διονύσης13: #1.956 07-03-14 21:54 Φανταστείτε τον εαυτό μας σε 3 μήνες και 2 μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:57 Η Emilouko έγραψε: #1.957 07-03-14 21:57 Εξαρτάται από το πως θα έχουμε γράψει. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:10 Η Peace_ έγραψε: #1.958 07-03-14 22:10 To άγχος αυξάνεται όσο περνάνε οι μέρες. Αρχίζω να φοβάμαι για πράγματα που μου φαίνονται ανόητα, αλλά δε μπορώ να σταματήσω. Κάθομαι στο γραφείο και αυτόματα σκεφτομαι :ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:14 Ο DumeNuke έγραψε: #1.959 07-03-14 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς! Και έχουνε μείνει 9 σελίδες ΑΟΔΕ ρε πο*στη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #1.960 07-03-14 22:17 Το χειρότερο είναι οι πρώτες επαναλήψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επίσημο; Άντε παίδες καλή δύναμη σας εύχομαι για το υπόλοιπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 18:32 Ο tweetyslvstr: #1.950 07-03-14 18:32 Καλή επιτυχία σε όλους μας!!!!!!!.Κουράγιο, ψυχραιμία και καθαρά μυαλά και όλα θα πάνε καλά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 18:54 Η Emilouko έγραψε: #1.951 07-03-14 18:54 Και έλεγα ότι δε θα έβρισκα κάτι να μου δώσει όρεξη να διαβάσω. Άντε καλή μας επιτυχία και καλό κουράγιο να έχουμε...Τώρα γίνεται η καλή η δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 20:32 Η KeepDreaming!: #1.952 07-03-14 20:32 Από άγχος πώς πάμε;Εγώ είμαι τρομερά cool.Πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!Κι από τη στιγμή που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας όλα θα πάνε καλά!;Ελπίζω μόνο να μην μου βγει το άγχος την περίοδο των εξετάσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 20:55 Η methexys έγραψε: #1.953 07-03-14 20:55 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Από άγχος πώς πάμε;Εγώ είμαι τρομερά cool.Πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!Κι από τη στιγμή που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας όλα θα πάνε καλά!;Ελπίζω μόνο να μην μου βγει το άγχος την περίοδο των εξετάσεων! Click για ανάπτυξη... Και εγώ έτσι είμαι Είχα πάθει ένα σοκ όταν ανακοίνωσαν (ανεπίσημα) ότι δίνουμε στις 27 Μαίου, τότε συνειδητοποίησα ότι όντως δίνω και,σε συνδυασμό με ένα 70 σε διαγώνισμα φυσικής(ο καθηγητής μου έκανε σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου), ένιωθα απελπισμένη. Τώρα είμαι καλά όμως Ε, 3 χρόνια διαβάζουμε,τόση προσπάθεια κάναμε, αν δεν αγχωθούμε και δεν φοβηθούμε τα θέματα,όλα καλά θα πάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2014 Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:00 Η Muxu Su έγραψε: #1.954 07-03-14 21:00 Εγω έδωσα στον εαυτο μου ενα ρεπό σημερα το απόγευμα. Ώρα για το the voice. Ω και αρχές Απριλίου μια μονοημερη Βόλο έτσι για να ησυχάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:47 Η Emilouko έγραψε: #1.955 07-03-14 21:47 Ούτε εγώ έχω αγχωθεί. Φοβάμαι πως το Μάιο θα μου έρθει ξαφνικά όλο το άγχος που δεν είχα μέσα στη χρονιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:54 Ο Διονύσης13: #1.956 07-03-14 21:54 Φανταστείτε τον εαυτό μας σε 3 μήνες και 2 μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:57 Η Emilouko έγραψε: #1.957 07-03-14 21:57 Εξαρτάται από το πως θα έχουμε γράψει. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:10 Η Peace_ έγραψε: #1.958 07-03-14 22:10 To άγχος αυξάνεται όσο περνάνε οι μέρες. Αρχίζω να φοβάμαι για πράγματα που μου φαίνονται ανόητα, αλλά δε μπορώ να σταματήσω. Κάθομαι στο γραφείο και αυτόματα σκεφτομαι :ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:14 Ο DumeNuke έγραψε: #1.959 07-03-14 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς! Και έχουνε μείνει 9 σελίδες ΑΟΔΕ ρε πο*στη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #1.960 07-03-14 22:17 Το χειρότερο είναι οι πρώτες επαναλήψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλή επιτυχία σε όλους μας!!!!!!!.Κουράγιο, ψυχραιμία και καθαρά μυαλά και όλα θα πάνε καλά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 18:54 Η Emilouko έγραψε: #1.951 07-03-14 18:54 Και έλεγα ότι δε θα έβρισκα κάτι να μου δώσει όρεξη να διαβάσω. Άντε καλή μας επιτυχία και καλό κουράγιο να έχουμε...Τώρα γίνεται η καλή η δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 20:32 Η KeepDreaming!: #1.952 07-03-14 20:32 Από άγχος πώς πάμε;Εγώ είμαι τρομερά cool.Πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!Κι από τη στιγμή που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας όλα θα πάνε καλά!;Ελπίζω μόνο να μην μου βγει το άγχος την περίοδο των εξετάσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 20:55 Η methexys έγραψε: #1.953 07-03-14 20:55 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Από άγχος πώς πάμε;Εγώ είμαι τρομερά cool.Πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!Κι από τη στιγμή που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας όλα θα πάνε καλά!;Ελπίζω μόνο να μην μου βγει το άγχος την περίοδο των εξετάσεων! Click για ανάπτυξη... Και εγώ έτσι είμαι Είχα πάθει ένα σοκ όταν ανακοίνωσαν (ανεπίσημα) ότι δίνουμε στις 27 Μαίου, τότε συνειδητοποίησα ότι όντως δίνω και,σε συνδυασμό με ένα 70 σε διαγώνισμα φυσικής(ο καθηγητής μου έκανε σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου), ένιωθα απελπισμένη. Τώρα είμαι καλά όμως Ε, 3 χρόνια διαβάζουμε,τόση προσπάθεια κάναμε, αν δεν αγχωθούμε και δεν φοβηθούμε τα θέματα,όλα καλά θα πάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2014 Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:00 Η Muxu Su έγραψε: #1.954 07-03-14 21:00 Εγω έδωσα στον εαυτο μου ενα ρεπό σημερα το απόγευμα. Ώρα για το the voice. Ω και αρχές Απριλίου μια μονοημερη Βόλο έτσι για να ησυχάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:47 Η Emilouko έγραψε: #1.955 07-03-14 21:47 Ούτε εγώ έχω αγχωθεί. Φοβάμαι πως το Μάιο θα μου έρθει ξαφνικά όλο το άγχος που δεν είχα μέσα στη χρονιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:54 Ο Διονύσης13: #1.956 07-03-14 21:54 Φανταστείτε τον εαυτό μας σε 3 μήνες και 2 μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:57 Η Emilouko έγραψε: #1.957 07-03-14 21:57 Εξαρτάται από το πως θα έχουμε γράψει. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:10 Η Peace_ έγραψε: #1.958 07-03-14 22:10 To άγχος αυξάνεται όσο περνάνε οι μέρες. Αρχίζω να φοβάμαι για πράγματα που μου φαίνονται ανόητα, αλλά δε μπορώ να σταματήσω. Κάθομαι στο γραφείο και αυτόματα σκεφτομαι :ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:14 Ο DumeNuke έγραψε: #1.959 07-03-14 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς! Και έχουνε μείνει 9 σελίδες ΑΟΔΕ ρε πο*στη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #1.960 07-03-14 22:17 Το χειρότερο είναι οι πρώτες επαναλήψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και έλεγα ότι δε θα έβρισκα κάτι να μου δώσει όρεξη να διαβάσω. Άντε καλή μας επιτυχία και καλό κουράγιο να έχουμε...Τώρα γίνεται η καλή η δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 20:32 Η KeepDreaming!: #1.952 07-03-14 20:32 Από άγχος πώς πάμε;Εγώ είμαι τρομερά cool.Πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!Κι από τη στιγμή που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας όλα θα πάνε καλά!;Ελπίζω μόνο να μην μου βγει το άγχος την περίοδο των εξετάσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 20:55 Η methexys έγραψε: #1.953 07-03-14 20:55 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Από άγχος πώς πάμε;Εγώ είμαι τρομερά cool.Πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!Κι από τη στιγμή που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας όλα θα πάνε καλά!;Ελπίζω μόνο να μην μου βγει το άγχος την περίοδο των εξετάσεων! Click για ανάπτυξη... Και εγώ έτσι είμαι Είχα πάθει ένα σοκ όταν ανακοίνωσαν (ανεπίσημα) ότι δίνουμε στις 27 Μαίου, τότε συνειδητοποίησα ότι όντως δίνω και,σε συνδυασμό με ένα 70 σε διαγώνισμα φυσικής(ο καθηγητής μου έκανε σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου), ένιωθα απελπισμένη. Τώρα είμαι καλά όμως Ε, 3 χρόνια διαβάζουμε,τόση προσπάθεια κάναμε, αν δεν αγχωθούμε και δεν φοβηθούμε τα θέματα,όλα καλά θα πάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2014 Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:00 Η Muxu Su έγραψε: #1.954 07-03-14 21:00 Εγω έδωσα στον εαυτο μου ενα ρεπό σημερα το απόγευμα. Ώρα για το the voice. Ω και αρχές Απριλίου μια μονοημερη Βόλο έτσι για να ησυχάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:47 Η Emilouko έγραψε: #1.955 07-03-14 21:47 Ούτε εγώ έχω αγχωθεί. Φοβάμαι πως το Μάιο θα μου έρθει ξαφνικά όλο το άγχος που δεν είχα μέσα στη χρονιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:54 Ο Διονύσης13: #1.956 07-03-14 21:54 Φανταστείτε τον εαυτό μας σε 3 μήνες και 2 μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:57 Η Emilouko έγραψε: #1.957 07-03-14 21:57 Εξαρτάται από το πως θα έχουμε γράψει. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:10 Η Peace_ έγραψε: #1.958 07-03-14 22:10 To άγχος αυξάνεται όσο περνάνε οι μέρες. Αρχίζω να φοβάμαι για πράγματα που μου φαίνονται ανόητα, αλλά δε μπορώ να σταματήσω. Κάθομαι στο γραφείο και αυτόματα σκεφτομαι :ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:14 Ο DumeNuke έγραψε: #1.959 07-03-14 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς! Και έχουνε μείνει 9 σελίδες ΑΟΔΕ ρε πο*στη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #1.960 07-03-14 22:17 Το χειρότερο είναι οι πρώτες επαναλήψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από άγχος πώς πάμε;Εγώ είμαι τρομερά cool.Πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!Κι από τη στιγμή που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας όλα θα πάνε καλά!;Ελπίζω μόνο να μην μου βγει το άγχος την περίοδο των εξετάσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 20:55 Η methexys έγραψε: #1.953 07-03-14 20:55 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Από άγχος πώς πάμε;Εγώ είμαι τρομερά cool.Πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!Κι από τη στιγμή που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας όλα θα πάνε καλά!;Ελπίζω μόνο να μην μου βγει το άγχος την περίοδο των εξετάσεων! Click για ανάπτυξη... Και εγώ έτσι είμαι Είχα πάθει ένα σοκ όταν ανακοίνωσαν (ανεπίσημα) ότι δίνουμε στις 27 Μαίου, τότε συνειδητοποίησα ότι όντως δίνω και,σε συνδυασμό με ένα 70 σε διαγώνισμα φυσικής(ο καθηγητής μου έκανε σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου), ένιωθα απελπισμένη. Τώρα είμαι καλά όμως Ε, 3 χρόνια διαβάζουμε,τόση προσπάθεια κάναμε, αν δεν αγχωθούμε και δεν φοβηθούμε τα θέματα,όλα καλά θα πάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2014 Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:00 Η Muxu Su έγραψε: #1.954 07-03-14 21:00 Εγω έδωσα στον εαυτο μου ενα ρεπό σημερα το απόγευμα. Ώρα για το the voice. Ω και αρχές Απριλίου μια μονοημερη Βόλο έτσι για να ησυχάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:47 Η Emilouko έγραψε: #1.955 07-03-14 21:47 Ούτε εγώ έχω αγχωθεί. Φοβάμαι πως το Μάιο θα μου έρθει ξαφνικά όλο το άγχος που δεν είχα μέσα στη χρονιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:54 Ο Διονύσης13: #1.956 07-03-14 21:54 Φανταστείτε τον εαυτό μας σε 3 μήνες και 2 μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:57 Η Emilouko έγραψε: #1.957 07-03-14 21:57 Εξαρτάται από το πως θα έχουμε γράψει. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:10 Η Peace_ έγραψε: #1.958 07-03-14 22:10 To άγχος αυξάνεται όσο περνάνε οι μέρες. Αρχίζω να φοβάμαι για πράγματα που μου φαίνονται ανόητα, αλλά δε μπορώ να σταματήσω. Κάθομαι στο γραφείο και αυτόματα σκεφτομαι :ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:14 Ο DumeNuke έγραψε: #1.959 07-03-14 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς! Και έχουνε μείνει 9 σελίδες ΑΟΔΕ ρε πο*στη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #1.960 07-03-14 22:17 Το χειρότερο είναι οι πρώτες επαναλήψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Από άγχος πώς πάμε;Εγώ είμαι τρομερά cool.Πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!Κι από τη στιγμή που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας όλα θα πάνε καλά!;Ελπίζω μόνο να μην μου βγει το άγχος την περίοδο των εξετάσεων! Click για ανάπτυξη... Και εγώ έτσι είμαι Είχα πάθει ένα σοκ όταν ανακοίνωσαν (ανεπίσημα) ότι δίνουμε στις 27 Μαίου, τότε συνειδητοποίησα ότι όντως δίνω και,σε συνδυασμό με ένα 70 σε διαγώνισμα φυσικής(ο καθηγητής μου έκανε σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου), ένιωθα απελπισμένη. Τώρα είμαι καλά όμως Ε, 3 χρόνια διαβάζουμε,τόση προσπάθεια κάναμε, αν δεν αγχωθούμε και δεν φοβηθούμε τα θέματα,όλα καλά θα πάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:00 Η Muxu Su έγραψε: #1.954 07-03-14 21:00 Εγω έδωσα στον εαυτο μου ενα ρεπό σημερα το απόγευμα. Ώρα για το the voice. Ω και αρχές Απριλίου μια μονοημερη Βόλο έτσι για να ησυχάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:47 Η Emilouko έγραψε: #1.955 07-03-14 21:47 Ούτε εγώ έχω αγχωθεί. Φοβάμαι πως το Μάιο θα μου έρθει ξαφνικά όλο το άγχος που δεν είχα μέσα στη χρονιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:54 Ο Διονύσης13: #1.956 07-03-14 21:54 Φανταστείτε τον εαυτό μας σε 3 μήνες και 2 μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:57 Η Emilouko έγραψε: #1.957 07-03-14 21:57 Εξαρτάται από το πως θα έχουμε γράψει. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:10 Η Peace_ έγραψε: #1.958 07-03-14 22:10 To άγχος αυξάνεται όσο περνάνε οι μέρες. Αρχίζω να φοβάμαι για πράγματα που μου φαίνονται ανόητα, αλλά δε μπορώ να σταματήσω. Κάθομαι στο γραφείο και αυτόματα σκεφτομαι :ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:14 Ο DumeNuke έγραψε: #1.959 07-03-14 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς! Και έχουνε μείνει 9 σελίδες ΑΟΔΕ ρε πο*στη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #1.960 07-03-14 22:17 Το χειρότερο είναι οι πρώτες επαναλήψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω έδωσα στον εαυτο μου ενα ρεπό σημερα το απόγευμα. Ώρα για το the voice. Ω και αρχές Απριλίου μια μονοημερη Βόλο έτσι για να ησυχάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:47 Η Emilouko έγραψε: #1.955 07-03-14 21:47 Ούτε εγώ έχω αγχωθεί. Φοβάμαι πως το Μάιο θα μου έρθει ξαφνικά όλο το άγχος που δεν είχα μέσα στη χρονιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:54 Ο Διονύσης13: #1.956 07-03-14 21:54 Φανταστείτε τον εαυτό μας σε 3 μήνες και 2 μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:57 Η Emilouko έγραψε: #1.957 07-03-14 21:57 Εξαρτάται από το πως θα έχουμε γράψει. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:10 Η Peace_ έγραψε: #1.958 07-03-14 22:10 To άγχος αυξάνεται όσο περνάνε οι μέρες. Αρχίζω να φοβάμαι για πράγματα που μου φαίνονται ανόητα, αλλά δε μπορώ να σταματήσω. Κάθομαι στο γραφείο και αυτόματα σκεφτομαι :ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:14 Ο DumeNuke έγραψε: #1.959 07-03-14 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς! Και έχουνε μείνει 9 σελίδες ΑΟΔΕ ρε πο*στη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #1.960 07-03-14 22:17 Το χειρότερο είναι οι πρώτες επαναλήψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ούτε εγώ έχω αγχωθεί. Φοβάμαι πως το Μάιο θα μου έρθει ξαφνικά όλο το άγχος που δεν είχα μέσα στη χρονιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:54 Ο Διονύσης13: #1.956 07-03-14 21:54 Φανταστείτε τον εαυτό μας σε 3 μήνες και 2 μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:57 Η Emilouko έγραψε: #1.957 07-03-14 21:57 Εξαρτάται από το πως θα έχουμε γράψει. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:10 Η Peace_ έγραψε: #1.958 07-03-14 22:10 To άγχος αυξάνεται όσο περνάνε οι μέρες. Αρχίζω να φοβάμαι για πράγματα που μου φαίνονται ανόητα, αλλά δε μπορώ να σταματήσω. Κάθομαι στο γραφείο και αυτόματα σκεφτομαι :ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:14 Ο DumeNuke έγραψε: #1.959 07-03-14 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς! Και έχουνε μείνει 9 σελίδες ΑΟΔΕ ρε πο*στη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #1.960 07-03-14 22:17 Το χειρότερο είναι οι πρώτες επαναλήψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φανταστείτε τον εαυτό μας σε 3 μήνες και 2 μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 21:57 Η Emilouko έγραψε: #1.957 07-03-14 21:57 Εξαρτάται από το πως θα έχουμε γράψει. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:10 Η Peace_ έγραψε: #1.958 07-03-14 22:10 To άγχος αυξάνεται όσο περνάνε οι μέρες. Αρχίζω να φοβάμαι για πράγματα που μου φαίνονται ανόητα, αλλά δε μπορώ να σταματήσω. Κάθομαι στο γραφείο και αυτόματα σκεφτομαι :ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:14 Ο DumeNuke έγραψε: #1.959 07-03-14 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς! Και έχουνε μείνει 9 σελίδες ΑΟΔΕ ρε πο*στη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #1.960 07-03-14 22:17 Το χειρότερο είναι οι πρώτες επαναλήψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εξαρτάται από το πως θα έχουμε γράψει. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:10 Η Peace_ έγραψε: #1.958 07-03-14 22:10 To άγχος αυξάνεται όσο περνάνε οι μέρες. Αρχίζω να φοβάμαι για πράγματα που μου φαίνονται ανόητα, αλλά δε μπορώ να σταματήσω. Κάθομαι στο γραφείο και αυτόματα σκεφτομαι :ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:14 Ο DumeNuke έγραψε: #1.959 07-03-14 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς! Και έχουνε μείνει 9 σελίδες ΑΟΔΕ ρε πο*στη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #1.960 07-03-14 22:17 Το χειρότερο είναι οι πρώτες επαναλήψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
To άγχος αυξάνεται όσο περνάνε οι μέρες. Αρχίζω να φοβάμαι για πράγματα που μου φαίνονται ανόητα, αλλά δε μπορώ να σταματήσω. Κάθομαι στο γραφείο και αυτόματα σκεφτομαι :ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:14 Ο DumeNuke έγραψε: #1.959 07-03-14 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς! Και έχουνε μείνει 9 σελίδες ΑΟΔΕ ρε πο*στη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #1.960 07-03-14 22:17 Το χειρότερο είναι οι πρώτες επαναλήψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς! Και έχουνε μείνει 9 σελίδες ΑΟΔΕ ρε πο*στη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #1.960 07-03-14 22:17 Το χειρότερο είναι οι πρώτες επαναλήψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το χειρότερο είναι οι πρώτες επαναλήψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.