Χρύσα96 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 22:31 Η Χρύσα96 έγραψε: #321 31-08-13 22:31 2 ολοκληρες εβδομαδες το καλοκαιρι διαβαζα μονο γνωστο τις 4 πρωτες ενοτητες και παλι νοιωθω οτι δεν τα ξερω...εχω φρικαρει με τα ερμηνευτικα ειναι παρα πολλα!!!!!!τι θα κανω?εχει κανεις καμια ιδεα?help!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 23:13 Η Peace_ έγραψε: #322 31-08-13 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Εστω Εστω τοτε αρα ατοπο οποτε Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 23:34 Η Emilouko έγραψε: #323 31-08-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Χρύσα96: 2 ολοκληρες εβδομαδες το καλοκαιρι διαβαζα μονο γνωστο τις 4 πρωτες ενοτητες και παλι νοιωθω οτι δεν τα ξερω...εχω φρικαρει με τα ερμηνευτικα ειναι παρα πολλα!!!!!!τι θα κανω?εχει κανεις καμια ιδεα?help!! Click για ανάπτυξη... Χμ..δε ξέρω.Να προσπαθείς να τα καταλάβεις πιο πολύ αφού δε μπορείς παπαγαλία και κοίτα να μάθεις καλά αυτά που είναι σαν ορισμοί ,+ μεταφράσεις + εισαγωγή που είναι στάνταρ μονάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 23:40 Η Glikia έγραψε: #324 31-08-13 23:40 εγω τωρα δινω πανελληνιες και ειμαι σε επαλ η αληθεια ειναι εχω ανχωθει λιγακι..αλλα προσπαθω να ηρεμω και οτι θα τα καταφερω..καλη επιτυχια σε ολους..με δυναμη και αισιοδοξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:37 Η Nadiawow έγραψε: #325 01-09-13 02:37 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Εστω Εστω τοτε αρα ατοπο οποτε Click για ανάπτυξη... αααααααααχ θεωρητικαρα μου δεν σε αλλαζω με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:59 Ο Alejandro che 7: #326 01-09-13 02:59 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Εστω Εστω τοτε αρα ατοπο οποτε Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2013 Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:02 Ο Φρεντος έγραψε: #327 01-09-13 03:02 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: αααααααααχ θεωρητικαρα μου δεν σε αλλαζω με τιποτα Click για ανάπτυξη... Aυτο λεγαμε και μεις οταν βλεπαμε τα αρχαια και την ιστορια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:15 Η Alireza έγραψε: #328 01-09-13 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ε σιγα ευκολη η βιολογια μια απορια : γνωστο το φροντηστηριακο βιβλιο μας εχει απειρα σχολια.. πρεπει κ αυτα παπαγαλια να τα μαθω ολα απ εξω ;;;; ή να μαθω μονο αυτα τα σχολια του βιβλιου της γ λυκειου που μας δινουν στο σχολειο; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ μαθαίνω πολύ καλά (απέξω) τα σχόλια του σχολείου και από βοήθημα τα μαθαίνω μεν αλλά άμα ξεχάσω και καμια πρόταση τη λέω και με δικά μου λόγια.. Είναι λίγο ΑΔΥΝΑΤΟΝ να τα μάθω όλα όπως τα λέει γιατί ... καταστράφηκα!! Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: εγω λατινικα ειμαι στο 23 .. οντως τρεχετε και στα λατινικα δηλ....ή και στην ιστορια φτασατε 2ο κεφ;; εγω εχω ολο το 1ο.... καλο αυτο αν νιωθεις εσυ οκ, οι επαναληψεις στο τελος θα σε βοηθησουν! αχχ τωρα νιωθω πολυ πισω :Ρ Click για ανάπτυξη... Μα πες τα λίγο.. Με αγχώνετε κι εμένα γιατί ούτε τα μισά δεν έχω κάνει.. Λογ κάνω επανάληψη Κρητικό και έχω μπει λίγο στο Αμάρτημα, λατινικά μέχρι το 27, ιστορία την πρώτη ενότητα και λίγο από τη δεύτερη, γνωστό εισαγωγή Πρωταγόρα+ενότητες 1-2, βιολογία μου μένει το aids, άγνωστο απλά θα καλύψω ό,τι κενά έχω από γραμματική και συντακτικό (μόνο 3-4 άγνωστα κάναμε το καλοκαίρι)... Αυτά... Δηλαδή τα παιδιά που δε θα κάνουν φροντιστήριο είναι καταδικασμένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:08 Η niek έγραψε: #329 01-09-13 11:08 Αρχίζω αύριο και δεν έχω προλάβει να κάνω επαναληψη σε όλα γιατί μας είπε να μη διαβάσουμε μέχρι τις 18 Αυγούστου.Δεν τελείωσα με γραμματική και συντακτικό(αρχαία και λατινικά) και ιστορία δε θυμάμαι τίποτα(έχω Ιστορία αύριο με καινούρια καθηγήτρια ).Έχω αγχωθεί απίστευτα γιατί από την Τρίτη θα μας εξετάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:48 Η Peace_ έγραψε: #330 01-09-13 11:48 niek είμαι στην ίδια κατάσταση! Πάλι καλά που την προηγούμενη εβδομάδα γράφαμε διαγωνίσματα και έκανα επανάληψη, αλλά τα μαθήματα που είχαμε για το καλοκαίρι στριμώχτηκαν σε ένα σαββατοκύριακο και τρέχω και δεν φτάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:10 Ο Johnnys έγραψε: #331 01-09-13 12:10 Aύριο διαγώνισμα στους μιγαδικούς!!!!!!Να δούμε τι θα γράψουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:52 Ο tweetyslvstr: #332 01-09-13 14:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleopat Νεοφερμένο μέλος Η kleopat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:16 Η kleopat έγραψε: #333 01-09-13 17:16 Απο αυριο ξεκιναω και εγω. Μαθηματικα 2 ωρες εχω! 1ο φροντ. για φετος μιας και ειμαι σε επαλ. Αυτο που ξερω εγω ειναι πως και να στερηθουμε εξοδους για 9 μηνες, δεν θα παθουμε κατι, αντιθετως, θα ειναι για το καλο μας μονο. Η μεγαλυτερη ευχαριστηση για εμας να πραγματοποιησουμε τον στοχο μας. Καλο μηνα, καλη αρχη σε ολους μας και καλο κουραγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:48 Η Emilouko έγραψε: #334 01-09-13 17:48 Ρε παιδιά αλήθεια θα κλείσουν τα σχολεία την πρώτη εβδομάδα από απεργίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastazia88 Νεοφερμένο μέλος Η Nastazia88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:08 Η Nastazia88: #335 01-09-13 20:08 Λατινικα 24, βιολογια σε κατι με σεξουαλικως μεταδιδομενα, ιστορια καπου στο πρωτο κεφαλαιο λογοτεχνια κρητικο, εκθεση παιδεια και ανθρωπισμο τωρα γνωστο ειναι το θεμα παλευω μερες τωρα με τον πρωταγορα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:13 Η Nadiawow έγραψε: #336 01-09-13 21:13 δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. triantafullaki :) Εκκολαπτόμενο μέλος Η triantafullaki :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η triantafullaki :): #337 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα .Ποιο ακριβώς κομμάτι σε δυσκολεύει ; Αν θες σου στέλνω πλαγιότιτλους μήπως βοηθήσουν λίγο την κατάσταση. Μην αγχώνεσαι θα το μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η Emilouko έγραψε: #338 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Εμένα η τράπεζα της ελλάδος με είχε δυσκολέψει.. :/ Από το τελευταίο λίγο το Κλήρινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:23 Η Nadiawow έγραψε: #339 01-09-13 22:23 ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:34 Η Emilouko έγραψε: #340 01-09-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Click για ανάπτυξη... Nαι και γω εκεί κολλούσα :/ γράψαμε διαγώνισμα πρώτο κεφάλαιο και αυτή έκανα λάθος.Αλλά τα πρώτα μου άρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
2 ολοκληρες εβδομαδες το καλοκαιρι διαβαζα μονο γνωστο τις 4 πρωτες ενοτητες και παλι νοιωθω οτι δεν τα ξερω...εχω φρικαρει με τα ερμηνευτικα ειναι παρα πολλα!!!!!!τι θα κανω?εχει κανεις καμια ιδεα?help!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 23:13 Η Peace_ έγραψε: #322 31-08-13 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Εστω Εστω τοτε αρα ατοπο οποτε Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 23:34 Η Emilouko έγραψε: #323 31-08-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Χρύσα96: 2 ολοκληρες εβδομαδες το καλοκαιρι διαβαζα μονο γνωστο τις 4 πρωτες ενοτητες και παλι νοιωθω οτι δεν τα ξερω...εχω φρικαρει με τα ερμηνευτικα ειναι παρα πολλα!!!!!!τι θα κανω?εχει κανεις καμια ιδεα?help!! Click για ανάπτυξη... Χμ..δε ξέρω.Να προσπαθείς να τα καταλάβεις πιο πολύ αφού δε μπορείς παπαγαλία και κοίτα να μάθεις καλά αυτά που είναι σαν ορισμοί ,+ μεταφράσεις + εισαγωγή που είναι στάνταρ μονάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 23:40 Η Glikia έγραψε: #324 31-08-13 23:40 εγω τωρα δινω πανελληνιες και ειμαι σε επαλ η αληθεια ειναι εχω ανχωθει λιγακι..αλλα προσπαθω να ηρεμω και οτι θα τα καταφερω..καλη επιτυχια σε ολους..με δυναμη και αισιοδοξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:37 Η Nadiawow έγραψε: #325 01-09-13 02:37 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Εστω Εστω τοτε αρα ατοπο οποτε Click για ανάπτυξη... αααααααααχ θεωρητικαρα μου δεν σε αλλαζω με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:59 Ο Alejandro che 7: #326 01-09-13 02:59 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Εστω Εστω τοτε αρα ατοπο οποτε Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2013 Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:02 Ο Φρεντος έγραψε: #327 01-09-13 03:02 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: αααααααααχ θεωρητικαρα μου δεν σε αλλαζω με τιποτα Click για ανάπτυξη... Aυτο λεγαμε και μεις οταν βλεπαμε τα αρχαια και την ιστορια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:15 Η Alireza έγραψε: #328 01-09-13 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ε σιγα ευκολη η βιολογια μια απορια : γνωστο το φροντηστηριακο βιβλιο μας εχει απειρα σχολια.. πρεπει κ αυτα παπαγαλια να τα μαθω ολα απ εξω ;;;; ή να μαθω μονο αυτα τα σχολια του βιβλιου της γ λυκειου που μας δινουν στο σχολειο; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ μαθαίνω πολύ καλά (απέξω) τα σχόλια του σχολείου και από βοήθημα τα μαθαίνω μεν αλλά άμα ξεχάσω και καμια πρόταση τη λέω και με δικά μου λόγια.. Είναι λίγο ΑΔΥΝΑΤΟΝ να τα μάθω όλα όπως τα λέει γιατί ... καταστράφηκα!! Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: εγω λατινικα ειμαι στο 23 .. οντως τρεχετε και στα λατινικα δηλ....ή και στην ιστορια φτασατε 2ο κεφ;; εγω εχω ολο το 1ο.... καλο αυτο αν νιωθεις εσυ οκ, οι επαναληψεις στο τελος θα σε βοηθησουν! αχχ τωρα νιωθω πολυ πισω :Ρ Click για ανάπτυξη... Μα πες τα λίγο.. Με αγχώνετε κι εμένα γιατί ούτε τα μισά δεν έχω κάνει.. Λογ κάνω επανάληψη Κρητικό και έχω μπει λίγο στο Αμάρτημα, λατινικά μέχρι το 27, ιστορία την πρώτη ενότητα και λίγο από τη δεύτερη, γνωστό εισαγωγή Πρωταγόρα+ενότητες 1-2, βιολογία μου μένει το aids, άγνωστο απλά θα καλύψω ό,τι κενά έχω από γραμματική και συντακτικό (μόνο 3-4 άγνωστα κάναμε το καλοκαίρι)... Αυτά... Δηλαδή τα παιδιά που δε θα κάνουν φροντιστήριο είναι καταδικασμένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:08 Η niek έγραψε: #329 01-09-13 11:08 Αρχίζω αύριο και δεν έχω προλάβει να κάνω επαναληψη σε όλα γιατί μας είπε να μη διαβάσουμε μέχρι τις 18 Αυγούστου.Δεν τελείωσα με γραμματική και συντακτικό(αρχαία και λατινικά) και ιστορία δε θυμάμαι τίποτα(έχω Ιστορία αύριο με καινούρια καθηγήτρια ).Έχω αγχωθεί απίστευτα γιατί από την Τρίτη θα μας εξετάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:48 Η Peace_ έγραψε: #330 01-09-13 11:48 niek είμαι στην ίδια κατάσταση! Πάλι καλά που την προηγούμενη εβδομάδα γράφαμε διαγωνίσματα και έκανα επανάληψη, αλλά τα μαθήματα που είχαμε για το καλοκαίρι στριμώχτηκαν σε ένα σαββατοκύριακο και τρέχω και δεν φτάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:10 Ο Johnnys έγραψε: #331 01-09-13 12:10 Aύριο διαγώνισμα στους μιγαδικούς!!!!!!Να δούμε τι θα γράψουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:52 Ο tweetyslvstr: #332 01-09-13 14:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleopat Νεοφερμένο μέλος Η kleopat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:16 Η kleopat έγραψε: #333 01-09-13 17:16 Απο αυριο ξεκιναω και εγω. Μαθηματικα 2 ωρες εχω! 1ο φροντ. για φετος μιας και ειμαι σε επαλ. Αυτο που ξερω εγω ειναι πως και να στερηθουμε εξοδους για 9 μηνες, δεν θα παθουμε κατι, αντιθετως, θα ειναι για το καλο μας μονο. Η μεγαλυτερη ευχαριστηση για εμας να πραγματοποιησουμε τον στοχο μας. Καλο μηνα, καλη αρχη σε ολους μας και καλο κουραγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:48 Η Emilouko έγραψε: #334 01-09-13 17:48 Ρε παιδιά αλήθεια θα κλείσουν τα σχολεία την πρώτη εβδομάδα από απεργίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastazia88 Νεοφερμένο μέλος Η Nastazia88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:08 Η Nastazia88: #335 01-09-13 20:08 Λατινικα 24, βιολογια σε κατι με σεξουαλικως μεταδιδομενα, ιστορια καπου στο πρωτο κεφαλαιο λογοτεχνια κρητικο, εκθεση παιδεια και ανθρωπισμο τωρα γνωστο ειναι το θεμα παλευω μερες τωρα με τον πρωταγορα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:13 Η Nadiawow έγραψε: #336 01-09-13 21:13 δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. triantafullaki :) Εκκολαπτόμενο μέλος Η triantafullaki :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η triantafullaki :): #337 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα .Ποιο ακριβώς κομμάτι σε δυσκολεύει ; Αν θες σου στέλνω πλαγιότιτλους μήπως βοηθήσουν λίγο την κατάσταση. Μην αγχώνεσαι θα το μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η Emilouko έγραψε: #338 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Εμένα η τράπεζα της ελλάδος με είχε δυσκολέψει.. :/ Από το τελευταίο λίγο το Κλήρινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:23 Η Nadiawow έγραψε: #339 01-09-13 22:23 ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:34 Η Emilouko έγραψε: #340 01-09-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Click για ανάπτυξη... Nαι και γω εκεί κολλούσα :/ γράψαμε διαγώνισμα πρώτο κεφάλαιο και αυτή έκανα λάθος.Αλλά τα πρώτα μου άρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Εστω Εστω τοτε αρα ατοπο οποτε Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 23:34 Η Emilouko έγραψε: #323 31-08-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Χρύσα96: 2 ολοκληρες εβδομαδες το καλοκαιρι διαβαζα μονο γνωστο τις 4 πρωτες ενοτητες και παλι νοιωθω οτι δεν τα ξερω...εχω φρικαρει με τα ερμηνευτικα ειναι παρα πολλα!!!!!!τι θα κανω?εχει κανεις καμια ιδεα?help!! Click για ανάπτυξη... Χμ..δε ξέρω.Να προσπαθείς να τα καταλάβεις πιο πολύ αφού δε μπορείς παπαγαλία και κοίτα να μάθεις καλά αυτά που είναι σαν ορισμοί ,+ μεταφράσεις + εισαγωγή που είναι στάνταρ μονάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 23:40 Η Glikia έγραψε: #324 31-08-13 23:40 εγω τωρα δινω πανελληνιες και ειμαι σε επαλ η αληθεια ειναι εχω ανχωθει λιγακι..αλλα προσπαθω να ηρεμω και οτι θα τα καταφερω..καλη επιτυχια σε ολους..με δυναμη και αισιοδοξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:37 Η Nadiawow έγραψε: #325 01-09-13 02:37 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Εστω Εστω τοτε αρα ατοπο οποτε Click για ανάπτυξη... αααααααααχ θεωρητικαρα μου δεν σε αλλαζω με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:59 Ο Alejandro che 7: #326 01-09-13 02:59 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Εστω Εστω τοτε αρα ατοπο οποτε Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2013 Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:02 Ο Φρεντος έγραψε: #327 01-09-13 03:02 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: αααααααααχ θεωρητικαρα μου δεν σε αλλαζω με τιποτα Click για ανάπτυξη... Aυτο λεγαμε και μεις οταν βλεπαμε τα αρχαια και την ιστορια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:15 Η Alireza έγραψε: #328 01-09-13 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ε σιγα ευκολη η βιολογια μια απορια : γνωστο το φροντηστηριακο βιβλιο μας εχει απειρα σχολια.. πρεπει κ αυτα παπαγαλια να τα μαθω ολα απ εξω ;;;; ή να μαθω μονο αυτα τα σχολια του βιβλιου της γ λυκειου που μας δινουν στο σχολειο; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ μαθαίνω πολύ καλά (απέξω) τα σχόλια του σχολείου και από βοήθημα τα μαθαίνω μεν αλλά άμα ξεχάσω και καμια πρόταση τη λέω και με δικά μου λόγια.. Είναι λίγο ΑΔΥΝΑΤΟΝ να τα μάθω όλα όπως τα λέει γιατί ... καταστράφηκα!! Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: εγω λατινικα ειμαι στο 23 .. οντως τρεχετε και στα λατινικα δηλ....ή και στην ιστορια φτασατε 2ο κεφ;; εγω εχω ολο το 1ο.... καλο αυτο αν νιωθεις εσυ οκ, οι επαναληψεις στο τελος θα σε βοηθησουν! αχχ τωρα νιωθω πολυ πισω :Ρ Click για ανάπτυξη... Μα πες τα λίγο.. Με αγχώνετε κι εμένα γιατί ούτε τα μισά δεν έχω κάνει.. Λογ κάνω επανάληψη Κρητικό και έχω μπει λίγο στο Αμάρτημα, λατινικά μέχρι το 27, ιστορία την πρώτη ενότητα και λίγο από τη δεύτερη, γνωστό εισαγωγή Πρωταγόρα+ενότητες 1-2, βιολογία μου μένει το aids, άγνωστο απλά θα καλύψω ό,τι κενά έχω από γραμματική και συντακτικό (μόνο 3-4 άγνωστα κάναμε το καλοκαίρι)... Αυτά... Δηλαδή τα παιδιά που δε θα κάνουν φροντιστήριο είναι καταδικασμένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:08 Η niek έγραψε: #329 01-09-13 11:08 Αρχίζω αύριο και δεν έχω προλάβει να κάνω επαναληψη σε όλα γιατί μας είπε να μη διαβάσουμε μέχρι τις 18 Αυγούστου.Δεν τελείωσα με γραμματική και συντακτικό(αρχαία και λατινικά) και ιστορία δε θυμάμαι τίποτα(έχω Ιστορία αύριο με καινούρια καθηγήτρια ).Έχω αγχωθεί απίστευτα γιατί από την Τρίτη θα μας εξετάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:48 Η Peace_ έγραψε: #330 01-09-13 11:48 niek είμαι στην ίδια κατάσταση! Πάλι καλά που την προηγούμενη εβδομάδα γράφαμε διαγωνίσματα και έκανα επανάληψη, αλλά τα μαθήματα που είχαμε για το καλοκαίρι στριμώχτηκαν σε ένα σαββατοκύριακο και τρέχω και δεν φτάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:10 Ο Johnnys έγραψε: #331 01-09-13 12:10 Aύριο διαγώνισμα στους μιγαδικούς!!!!!!Να δούμε τι θα γράψουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:52 Ο tweetyslvstr: #332 01-09-13 14:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleopat Νεοφερμένο μέλος Η kleopat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:16 Η kleopat έγραψε: #333 01-09-13 17:16 Απο αυριο ξεκιναω και εγω. Μαθηματικα 2 ωρες εχω! 1ο φροντ. για φετος μιας και ειμαι σε επαλ. Αυτο που ξερω εγω ειναι πως και να στερηθουμε εξοδους για 9 μηνες, δεν θα παθουμε κατι, αντιθετως, θα ειναι για το καλο μας μονο. Η μεγαλυτερη ευχαριστηση για εμας να πραγματοποιησουμε τον στοχο μας. Καλο μηνα, καλη αρχη σε ολους μας και καλο κουραγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:48 Η Emilouko έγραψε: #334 01-09-13 17:48 Ρε παιδιά αλήθεια θα κλείσουν τα σχολεία την πρώτη εβδομάδα από απεργίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastazia88 Νεοφερμένο μέλος Η Nastazia88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:08 Η Nastazia88: #335 01-09-13 20:08 Λατινικα 24, βιολογια σε κατι με σεξουαλικως μεταδιδομενα, ιστορια καπου στο πρωτο κεφαλαιο λογοτεχνια κρητικο, εκθεση παιδεια και ανθρωπισμο τωρα γνωστο ειναι το θεμα παλευω μερες τωρα με τον πρωταγορα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:13 Η Nadiawow έγραψε: #336 01-09-13 21:13 δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. triantafullaki :) Εκκολαπτόμενο μέλος Η triantafullaki :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η triantafullaki :): #337 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα .Ποιο ακριβώς κομμάτι σε δυσκολεύει ; Αν θες σου στέλνω πλαγιότιτλους μήπως βοηθήσουν λίγο την κατάσταση. Μην αγχώνεσαι θα το μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η Emilouko έγραψε: #338 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Εμένα η τράπεζα της ελλάδος με είχε δυσκολέψει.. :/ Από το τελευταίο λίγο το Κλήρινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:23 Η Nadiawow έγραψε: #339 01-09-13 22:23 ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:34 Η Emilouko έγραψε: #340 01-09-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Click για ανάπτυξη... Nαι και γω εκεί κολλούσα :/ γράψαμε διαγώνισμα πρώτο κεφάλαιο και αυτή έκανα λάθος.Αλλά τα πρώτα μου άρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χρύσα96: 2 ολοκληρες εβδομαδες το καλοκαιρι διαβαζα μονο γνωστο τις 4 πρωτες ενοτητες και παλι νοιωθω οτι δεν τα ξερω...εχω φρικαρει με τα ερμηνευτικα ειναι παρα πολλα!!!!!!τι θα κανω?εχει κανεις καμια ιδεα?help!! Click για ανάπτυξη... Χμ..δε ξέρω.Να προσπαθείς να τα καταλάβεις πιο πολύ αφού δε μπορείς παπαγαλία και κοίτα να μάθεις καλά αυτά που είναι σαν ορισμοί ,+ μεταφράσεις + εισαγωγή που είναι στάνταρ μονάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Glikia Διάσημο μέλος Η Αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.565 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 23:40 Η Glikia έγραψε: #324 31-08-13 23:40 εγω τωρα δινω πανελληνιες και ειμαι σε επαλ η αληθεια ειναι εχω ανχωθει λιγακι..αλλα προσπαθω να ηρεμω και οτι θα τα καταφερω..καλη επιτυχια σε ολους..με δυναμη και αισιοδοξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:37 Η Nadiawow έγραψε: #325 01-09-13 02:37 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Εστω Εστω τοτε αρα ατοπο οποτε Click για ανάπτυξη... αααααααααχ θεωρητικαρα μου δεν σε αλλαζω με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:59 Ο Alejandro che 7: #326 01-09-13 02:59 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Εστω Εστω τοτε αρα ατοπο οποτε Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2013 Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:02 Ο Φρεντος έγραψε: #327 01-09-13 03:02 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: αααααααααχ θεωρητικαρα μου δεν σε αλλαζω με τιποτα Click για ανάπτυξη... Aυτο λεγαμε και μεις οταν βλεπαμε τα αρχαια και την ιστορια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:15 Η Alireza έγραψε: #328 01-09-13 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ε σιγα ευκολη η βιολογια μια απορια : γνωστο το φροντηστηριακο βιβλιο μας εχει απειρα σχολια.. πρεπει κ αυτα παπαγαλια να τα μαθω ολα απ εξω ;;;; ή να μαθω μονο αυτα τα σχολια του βιβλιου της γ λυκειου που μας δινουν στο σχολειο; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ μαθαίνω πολύ καλά (απέξω) τα σχόλια του σχολείου και από βοήθημα τα μαθαίνω μεν αλλά άμα ξεχάσω και καμια πρόταση τη λέω και με δικά μου λόγια.. Είναι λίγο ΑΔΥΝΑΤΟΝ να τα μάθω όλα όπως τα λέει γιατί ... καταστράφηκα!! Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: εγω λατινικα ειμαι στο 23 .. οντως τρεχετε και στα λατινικα δηλ....ή και στην ιστορια φτασατε 2ο κεφ;; εγω εχω ολο το 1ο.... καλο αυτο αν νιωθεις εσυ οκ, οι επαναληψεις στο τελος θα σε βοηθησουν! αχχ τωρα νιωθω πολυ πισω :Ρ Click για ανάπτυξη... Μα πες τα λίγο.. Με αγχώνετε κι εμένα γιατί ούτε τα μισά δεν έχω κάνει.. Λογ κάνω επανάληψη Κρητικό και έχω μπει λίγο στο Αμάρτημα, λατινικά μέχρι το 27, ιστορία την πρώτη ενότητα και λίγο από τη δεύτερη, γνωστό εισαγωγή Πρωταγόρα+ενότητες 1-2, βιολογία μου μένει το aids, άγνωστο απλά θα καλύψω ό,τι κενά έχω από γραμματική και συντακτικό (μόνο 3-4 άγνωστα κάναμε το καλοκαίρι)... Αυτά... Δηλαδή τα παιδιά που δε θα κάνουν φροντιστήριο είναι καταδικασμένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:08 Η niek έγραψε: #329 01-09-13 11:08 Αρχίζω αύριο και δεν έχω προλάβει να κάνω επαναληψη σε όλα γιατί μας είπε να μη διαβάσουμε μέχρι τις 18 Αυγούστου.Δεν τελείωσα με γραμματική και συντακτικό(αρχαία και λατινικά) και ιστορία δε θυμάμαι τίποτα(έχω Ιστορία αύριο με καινούρια καθηγήτρια ).Έχω αγχωθεί απίστευτα γιατί από την Τρίτη θα μας εξετάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:48 Η Peace_ έγραψε: #330 01-09-13 11:48 niek είμαι στην ίδια κατάσταση! Πάλι καλά που την προηγούμενη εβδομάδα γράφαμε διαγωνίσματα και έκανα επανάληψη, αλλά τα μαθήματα που είχαμε για το καλοκαίρι στριμώχτηκαν σε ένα σαββατοκύριακο και τρέχω και δεν φτάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:10 Ο Johnnys έγραψε: #331 01-09-13 12:10 Aύριο διαγώνισμα στους μιγαδικούς!!!!!!Να δούμε τι θα γράψουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:52 Ο tweetyslvstr: #332 01-09-13 14:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleopat Νεοφερμένο μέλος Η kleopat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:16 Η kleopat έγραψε: #333 01-09-13 17:16 Απο αυριο ξεκιναω και εγω. Μαθηματικα 2 ωρες εχω! 1ο φροντ. για φετος μιας και ειμαι σε επαλ. Αυτο που ξερω εγω ειναι πως και να στερηθουμε εξοδους για 9 μηνες, δεν θα παθουμε κατι, αντιθετως, θα ειναι για το καλο μας μονο. Η μεγαλυτερη ευχαριστηση για εμας να πραγματοποιησουμε τον στοχο μας. Καλο μηνα, καλη αρχη σε ολους μας και καλο κουραγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:48 Η Emilouko έγραψε: #334 01-09-13 17:48 Ρε παιδιά αλήθεια θα κλείσουν τα σχολεία την πρώτη εβδομάδα από απεργίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastazia88 Νεοφερμένο μέλος Η Nastazia88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:08 Η Nastazia88: #335 01-09-13 20:08 Λατινικα 24, βιολογια σε κατι με σεξουαλικως μεταδιδομενα, ιστορια καπου στο πρωτο κεφαλαιο λογοτεχνια κρητικο, εκθεση παιδεια και ανθρωπισμο τωρα γνωστο ειναι το θεμα παλευω μερες τωρα με τον πρωταγορα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:13 Η Nadiawow έγραψε: #336 01-09-13 21:13 δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. triantafullaki :) Εκκολαπτόμενο μέλος Η triantafullaki :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η triantafullaki :): #337 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα .Ποιο ακριβώς κομμάτι σε δυσκολεύει ; Αν θες σου στέλνω πλαγιότιτλους μήπως βοηθήσουν λίγο την κατάσταση. Μην αγχώνεσαι θα το μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η Emilouko έγραψε: #338 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Εμένα η τράπεζα της ελλάδος με είχε δυσκολέψει.. :/ Από το τελευταίο λίγο το Κλήρινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:23 Η Nadiawow έγραψε: #339 01-09-13 22:23 ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:34 Η Emilouko έγραψε: #340 01-09-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Click για ανάπτυξη... Nαι και γω εκεί κολλούσα :/ γράψαμε διαγώνισμα πρώτο κεφάλαιο και αυτή έκανα λάθος.Αλλά τα πρώτα μου άρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω τωρα δινω πανελληνιες και ειμαι σε επαλ η αληθεια ειναι εχω ανχωθει λιγακι..αλλα προσπαθω να ηρεμω και οτι θα τα καταφερω..καλη επιτυχια σε ολους..με δυναμη και αισιοδοξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:37 Η Nadiawow έγραψε: #325 01-09-13 02:37 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Εστω Εστω τοτε αρα ατοπο οποτε Click για ανάπτυξη... αααααααααχ θεωρητικαρα μου δεν σε αλλαζω με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:59 Ο Alejandro che 7: #326 01-09-13 02:59 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Εστω Εστω τοτε αρα ατοπο οποτε Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2013 Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:02 Ο Φρεντος έγραψε: #327 01-09-13 03:02 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: αααααααααχ θεωρητικαρα μου δεν σε αλλαζω με τιποτα Click για ανάπτυξη... Aυτο λεγαμε και μεις οταν βλεπαμε τα αρχαια και την ιστορια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:15 Η Alireza έγραψε: #328 01-09-13 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ε σιγα ευκολη η βιολογια μια απορια : γνωστο το φροντηστηριακο βιβλιο μας εχει απειρα σχολια.. πρεπει κ αυτα παπαγαλια να τα μαθω ολα απ εξω ;;;; ή να μαθω μονο αυτα τα σχολια του βιβλιου της γ λυκειου που μας δινουν στο σχολειο; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ μαθαίνω πολύ καλά (απέξω) τα σχόλια του σχολείου και από βοήθημα τα μαθαίνω μεν αλλά άμα ξεχάσω και καμια πρόταση τη λέω και με δικά μου λόγια.. Είναι λίγο ΑΔΥΝΑΤΟΝ να τα μάθω όλα όπως τα λέει γιατί ... καταστράφηκα!! Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: εγω λατινικα ειμαι στο 23 .. οντως τρεχετε και στα λατινικα δηλ....ή και στην ιστορια φτασατε 2ο κεφ;; εγω εχω ολο το 1ο.... καλο αυτο αν νιωθεις εσυ οκ, οι επαναληψεις στο τελος θα σε βοηθησουν! αχχ τωρα νιωθω πολυ πισω :Ρ Click για ανάπτυξη... Μα πες τα λίγο.. Με αγχώνετε κι εμένα γιατί ούτε τα μισά δεν έχω κάνει.. Λογ κάνω επανάληψη Κρητικό και έχω μπει λίγο στο Αμάρτημα, λατινικά μέχρι το 27, ιστορία την πρώτη ενότητα και λίγο από τη δεύτερη, γνωστό εισαγωγή Πρωταγόρα+ενότητες 1-2, βιολογία μου μένει το aids, άγνωστο απλά θα καλύψω ό,τι κενά έχω από γραμματική και συντακτικό (μόνο 3-4 άγνωστα κάναμε το καλοκαίρι)... Αυτά... Δηλαδή τα παιδιά που δε θα κάνουν φροντιστήριο είναι καταδικασμένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:08 Η niek έγραψε: #329 01-09-13 11:08 Αρχίζω αύριο και δεν έχω προλάβει να κάνω επαναληψη σε όλα γιατί μας είπε να μη διαβάσουμε μέχρι τις 18 Αυγούστου.Δεν τελείωσα με γραμματική και συντακτικό(αρχαία και λατινικά) και ιστορία δε θυμάμαι τίποτα(έχω Ιστορία αύριο με καινούρια καθηγήτρια ).Έχω αγχωθεί απίστευτα γιατί από την Τρίτη θα μας εξετάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:48 Η Peace_ έγραψε: #330 01-09-13 11:48 niek είμαι στην ίδια κατάσταση! Πάλι καλά που την προηγούμενη εβδομάδα γράφαμε διαγωνίσματα και έκανα επανάληψη, αλλά τα μαθήματα που είχαμε για το καλοκαίρι στριμώχτηκαν σε ένα σαββατοκύριακο και τρέχω και δεν φτάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:10 Ο Johnnys έγραψε: #331 01-09-13 12:10 Aύριο διαγώνισμα στους μιγαδικούς!!!!!!Να δούμε τι θα γράψουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:52 Ο tweetyslvstr: #332 01-09-13 14:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleopat Νεοφερμένο μέλος Η kleopat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:16 Η kleopat έγραψε: #333 01-09-13 17:16 Απο αυριο ξεκιναω και εγω. Μαθηματικα 2 ωρες εχω! 1ο φροντ. για φετος μιας και ειμαι σε επαλ. Αυτο που ξερω εγω ειναι πως και να στερηθουμε εξοδους για 9 μηνες, δεν θα παθουμε κατι, αντιθετως, θα ειναι για το καλο μας μονο. Η μεγαλυτερη ευχαριστηση για εμας να πραγματοποιησουμε τον στοχο μας. Καλο μηνα, καλη αρχη σε ολους μας και καλο κουραγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:48 Η Emilouko έγραψε: #334 01-09-13 17:48 Ρε παιδιά αλήθεια θα κλείσουν τα σχολεία την πρώτη εβδομάδα από απεργίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastazia88 Νεοφερμένο μέλος Η Nastazia88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:08 Η Nastazia88: #335 01-09-13 20:08 Λατινικα 24, βιολογια σε κατι με σεξουαλικως μεταδιδομενα, ιστορια καπου στο πρωτο κεφαλαιο λογοτεχνια κρητικο, εκθεση παιδεια και ανθρωπισμο τωρα γνωστο ειναι το θεμα παλευω μερες τωρα με τον πρωταγορα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:13 Η Nadiawow έγραψε: #336 01-09-13 21:13 δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. triantafullaki :) Εκκολαπτόμενο μέλος Η triantafullaki :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η triantafullaki :): #337 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα .Ποιο ακριβώς κομμάτι σε δυσκολεύει ; Αν θες σου στέλνω πλαγιότιτλους μήπως βοηθήσουν λίγο την κατάσταση. Μην αγχώνεσαι θα το μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η Emilouko έγραψε: #338 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Εμένα η τράπεζα της ελλάδος με είχε δυσκολέψει.. :/ Από το τελευταίο λίγο το Κλήρινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:23 Η Nadiawow έγραψε: #339 01-09-13 22:23 ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:34 Η Emilouko έγραψε: #340 01-09-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Click για ανάπτυξη... Nαι και γω εκεί κολλούσα :/ γράψαμε διαγώνισμα πρώτο κεφάλαιο και αυτή έκανα λάθος.Αλλά τα πρώτα μου άρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Εστω Εστω τοτε αρα ατοπο οποτε Click για ανάπτυξη... αααααααααχ θεωρητικαρα μου δεν σε αλλαζω με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:59 Ο Alejandro che 7: #326 01-09-13 02:59 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Εστω Εστω τοτε αρα ατοπο οποτε Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2013 Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:02 Ο Φρεντος έγραψε: #327 01-09-13 03:02 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: αααααααααχ θεωρητικαρα μου δεν σε αλλαζω με τιποτα Click για ανάπτυξη... Aυτο λεγαμε και μεις οταν βλεπαμε τα αρχαια και την ιστορια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:15 Η Alireza έγραψε: #328 01-09-13 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ε σιγα ευκολη η βιολογια μια απορια : γνωστο το φροντηστηριακο βιβλιο μας εχει απειρα σχολια.. πρεπει κ αυτα παπαγαλια να τα μαθω ολα απ εξω ;;;; ή να μαθω μονο αυτα τα σχολια του βιβλιου της γ λυκειου που μας δινουν στο σχολειο; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ μαθαίνω πολύ καλά (απέξω) τα σχόλια του σχολείου και από βοήθημα τα μαθαίνω μεν αλλά άμα ξεχάσω και καμια πρόταση τη λέω και με δικά μου λόγια.. Είναι λίγο ΑΔΥΝΑΤΟΝ να τα μάθω όλα όπως τα λέει γιατί ... καταστράφηκα!! Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: εγω λατινικα ειμαι στο 23 .. οντως τρεχετε και στα λατινικα δηλ....ή και στην ιστορια φτασατε 2ο κεφ;; εγω εχω ολο το 1ο.... καλο αυτο αν νιωθεις εσυ οκ, οι επαναληψεις στο τελος θα σε βοηθησουν! αχχ τωρα νιωθω πολυ πισω :Ρ Click για ανάπτυξη... Μα πες τα λίγο.. Με αγχώνετε κι εμένα γιατί ούτε τα μισά δεν έχω κάνει.. Λογ κάνω επανάληψη Κρητικό και έχω μπει λίγο στο Αμάρτημα, λατινικά μέχρι το 27, ιστορία την πρώτη ενότητα και λίγο από τη δεύτερη, γνωστό εισαγωγή Πρωταγόρα+ενότητες 1-2, βιολογία μου μένει το aids, άγνωστο απλά θα καλύψω ό,τι κενά έχω από γραμματική και συντακτικό (μόνο 3-4 άγνωστα κάναμε το καλοκαίρι)... Αυτά... Δηλαδή τα παιδιά που δε θα κάνουν φροντιστήριο είναι καταδικασμένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:08 Η niek έγραψε: #329 01-09-13 11:08 Αρχίζω αύριο και δεν έχω προλάβει να κάνω επαναληψη σε όλα γιατί μας είπε να μη διαβάσουμε μέχρι τις 18 Αυγούστου.Δεν τελείωσα με γραμματική και συντακτικό(αρχαία και λατινικά) και ιστορία δε θυμάμαι τίποτα(έχω Ιστορία αύριο με καινούρια καθηγήτρια ).Έχω αγχωθεί απίστευτα γιατί από την Τρίτη θα μας εξετάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:48 Η Peace_ έγραψε: #330 01-09-13 11:48 niek είμαι στην ίδια κατάσταση! Πάλι καλά που την προηγούμενη εβδομάδα γράφαμε διαγωνίσματα και έκανα επανάληψη, αλλά τα μαθήματα που είχαμε για το καλοκαίρι στριμώχτηκαν σε ένα σαββατοκύριακο και τρέχω και δεν φτάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:10 Ο Johnnys έγραψε: #331 01-09-13 12:10 Aύριο διαγώνισμα στους μιγαδικούς!!!!!!Να δούμε τι θα γράψουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:52 Ο tweetyslvstr: #332 01-09-13 14:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleopat Νεοφερμένο μέλος Η kleopat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:16 Η kleopat έγραψε: #333 01-09-13 17:16 Απο αυριο ξεκιναω και εγω. Μαθηματικα 2 ωρες εχω! 1ο φροντ. για φετος μιας και ειμαι σε επαλ. Αυτο που ξερω εγω ειναι πως και να στερηθουμε εξοδους για 9 μηνες, δεν θα παθουμε κατι, αντιθετως, θα ειναι για το καλο μας μονο. Η μεγαλυτερη ευχαριστηση για εμας να πραγματοποιησουμε τον στοχο μας. Καλο μηνα, καλη αρχη σε ολους μας και καλο κουραγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:48 Η Emilouko έγραψε: #334 01-09-13 17:48 Ρε παιδιά αλήθεια θα κλείσουν τα σχολεία την πρώτη εβδομάδα από απεργίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastazia88 Νεοφερμένο μέλος Η Nastazia88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:08 Η Nastazia88: #335 01-09-13 20:08 Λατινικα 24, βιολογια σε κατι με σεξουαλικως μεταδιδομενα, ιστορια καπου στο πρωτο κεφαλαιο λογοτεχνια κρητικο, εκθεση παιδεια και ανθρωπισμο τωρα γνωστο ειναι το θεμα παλευω μερες τωρα με τον πρωταγορα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:13 Η Nadiawow έγραψε: #336 01-09-13 21:13 δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. triantafullaki :) Εκκολαπτόμενο μέλος Η triantafullaki :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η triantafullaki :): #337 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα .Ποιο ακριβώς κομμάτι σε δυσκολεύει ; Αν θες σου στέλνω πλαγιότιτλους μήπως βοηθήσουν λίγο την κατάσταση. Μην αγχώνεσαι θα το μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η Emilouko έγραψε: #338 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Εμένα η τράπεζα της ελλάδος με είχε δυσκολέψει.. :/ Από το τελευταίο λίγο το Κλήρινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:23 Η Nadiawow έγραψε: #339 01-09-13 22:23 ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:34 Η Emilouko έγραψε: #340 01-09-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Click για ανάπτυξη... Nαι και γω εκεί κολλούσα :/ γράψαμε διαγώνισμα πρώτο κεφάλαιο και αυτή έκανα λάθος.Αλλά τα πρώτα μου άρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Εστω Εστω τοτε αρα ατοπο οποτε Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:02 Ο Φρεντος έγραψε: #327 01-09-13 03:02 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: αααααααααχ θεωρητικαρα μου δεν σε αλλαζω με τιποτα Click για ανάπτυξη... Aυτο λεγαμε και μεις οταν βλεπαμε τα αρχαια και την ιστορια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:15 Η Alireza έγραψε: #328 01-09-13 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ε σιγα ευκολη η βιολογια μια απορια : γνωστο το φροντηστηριακο βιβλιο μας εχει απειρα σχολια.. πρεπει κ αυτα παπαγαλια να τα μαθω ολα απ εξω ;;;; ή να μαθω μονο αυτα τα σχολια του βιβλιου της γ λυκειου που μας δινουν στο σχολειο; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ μαθαίνω πολύ καλά (απέξω) τα σχόλια του σχολείου και από βοήθημα τα μαθαίνω μεν αλλά άμα ξεχάσω και καμια πρόταση τη λέω και με δικά μου λόγια.. Είναι λίγο ΑΔΥΝΑΤΟΝ να τα μάθω όλα όπως τα λέει γιατί ... καταστράφηκα!! Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: εγω λατινικα ειμαι στο 23 .. οντως τρεχετε και στα λατινικα δηλ....ή και στην ιστορια φτασατε 2ο κεφ;; εγω εχω ολο το 1ο.... καλο αυτο αν νιωθεις εσυ οκ, οι επαναληψεις στο τελος θα σε βοηθησουν! αχχ τωρα νιωθω πολυ πισω :Ρ Click για ανάπτυξη... Μα πες τα λίγο.. Με αγχώνετε κι εμένα γιατί ούτε τα μισά δεν έχω κάνει.. Λογ κάνω επανάληψη Κρητικό και έχω μπει λίγο στο Αμάρτημα, λατινικά μέχρι το 27, ιστορία την πρώτη ενότητα και λίγο από τη δεύτερη, γνωστό εισαγωγή Πρωταγόρα+ενότητες 1-2, βιολογία μου μένει το aids, άγνωστο απλά θα καλύψω ό,τι κενά έχω από γραμματική και συντακτικό (μόνο 3-4 άγνωστα κάναμε το καλοκαίρι)... Αυτά... Δηλαδή τα παιδιά που δε θα κάνουν φροντιστήριο είναι καταδικασμένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:08 Η niek έγραψε: #329 01-09-13 11:08 Αρχίζω αύριο και δεν έχω προλάβει να κάνω επαναληψη σε όλα γιατί μας είπε να μη διαβάσουμε μέχρι τις 18 Αυγούστου.Δεν τελείωσα με γραμματική και συντακτικό(αρχαία και λατινικά) και ιστορία δε θυμάμαι τίποτα(έχω Ιστορία αύριο με καινούρια καθηγήτρια ).Έχω αγχωθεί απίστευτα γιατί από την Τρίτη θα μας εξετάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:48 Η Peace_ έγραψε: #330 01-09-13 11:48 niek είμαι στην ίδια κατάσταση! Πάλι καλά που την προηγούμενη εβδομάδα γράφαμε διαγωνίσματα και έκανα επανάληψη, αλλά τα μαθήματα που είχαμε για το καλοκαίρι στριμώχτηκαν σε ένα σαββατοκύριακο και τρέχω και δεν φτάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:10 Ο Johnnys έγραψε: #331 01-09-13 12:10 Aύριο διαγώνισμα στους μιγαδικούς!!!!!!Να δούμε τι θα γράψουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:52 Ο tweetyslvstr: #332 01-09-13 14:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleopat Νεοφερμένο μέλος Η kleopat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:16 Η kleopat έγραψε: #333 01-09-13 17:16 Απο αυριο ξεκιναω και εγω. Μαθηματικα 2 ωρες εχω! 1ο φροντ. για φετος μιας και ειμαι σε επαλ. Αυτο που ξερω εγω ειναι πως και να στερηθουμε εξοδους για 9 μηνες, δεν θα παθουμε κατι, αντιθετως, θα ειναι για το καλο μας μονο. Η μεγαλυτερη ευχαριστηση για εμας να πραγματοποιησουμε τον στοχο μας. Καλο μηνα, καλη αρχη σε ολους μας και καλο κουραγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:48 Η Emilouko έγραψε: #334 01-09-13 17:48 Ρε παιδιά αλήθεια θα κλείσουν τα σχολεία την πρώτη εβδομάδα από απεργίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastazia88 Νεοφερμένο μέλος Η Nastazia88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:08 Η Nastazia88: #335 01-09-13 20:08 Λατινικα 24, βιολογια σε κατι με σεξουαλικως μεταδιδομενα, ιστορια καπου στο πρωτο κεφαλαιο λογοτεχνια κρητικο, εκθεση παιδεια και ανθρωπισμο τωρα γνωστο ειναι το θεμα παλευω μερες τωρα με τον πρωταγορα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:13 Η Nadiawow έγραψε: #336 01-09-13 21:13 δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. triantafullaki :) Εκκολαπτόμενο μέλος Η triantafullaki :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η triantafullaki :): #337 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα .Ποιο ακριβώς κομμάτι σε δυσκολεύει ; Αν θες σου στέλνω πλαγιότιτλους μήπως βοηθήσουν λίγο την κατάσταση. Μην αγχώνεσαι θα το μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η Emilouko έγραψε: #338 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Εμένα η τράπεζα της ελλάδος με είχε δυσκολέψει.. :/ Από το τελευταίο λίγο το Κλήρινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:23 Η Nadiawow έγραψε: #339 01-09-13 22:23 ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:34 Η Emilouko έγραψε: #340 01-09-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Click για ανάπτυξη... Nαι και γω εκεί κολλούσα :/ γράψαμε διαγώνισμα πρώτο κεφάλαιο και αυτή έκανα λάθος.Αλλά τα πρώτα μου άρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: αααααααααχ θεωρητικαρα μου δεν σε αλλαζω με τιποτα Click για ανάπτυξη... Aυτο λεγαμε και μεις οταν βλεπαμε τα αρχαια και την ιστορια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:15 Η Alireza έγραψε: #328 01-09-13 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ε σιγα ευκολη η βιολογια μια απορια : γνωστο το φροντηστηριακο βιβλιο μας εχει απειρα σχολια.. πρεπει κ αυτα παπαγαλια να τα μαθω ολα απ εξω ;;;; ή να μαθω μονο αυτα τα σχολια του βιβλιου της γ λυκειου που μας δινουν στο σχολειο; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ μαθαίνω πολύ καλά (απέξω) τα σχόλια του σχολείου και από βοήθημα τα μαθαίνω μεν αλλά άμα ξεχάσω και καμια πρόταση τη λέω και με δικά μου λόγια.. Είναι λίγο ΑΔΥΝΑΤΟΝ να τα μάθω όλα όπως τα λέει γιατί ... καταστράφηκα!! Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: εγω λατινικα ειμαι στο 23 .. οντως τρεχετε και στα λατινικα δηλ....ή και στην ιστορια φτασατε 2ο κεφ;; εγω εχω ολο το 1ο.... καλο αυτο αν νιωθεις εσυ οκ, οι επαναληψεις στο τελος θα σε βοηθησουν! αχχ τωρα νιωθω πολυ πισω :Ρ Click για ανάπτυξη... Μα πες τα λίγο.. Με αγχώνετε κι εμένα γιατί ούτε τα μισά δεν έχω κάνει.. Λογ κάνω επανάληψη Κρητικό και έχω μπει λίγο στο Αμάρτημα, λατινικά μέχρι το 27, ιστορία την πρώτη ενότητα και λίγο από τη δεύτερη, γνωστό εισαγωγή Πρωταγόρα+ενότητες 1-2, βιολογία μου μένει το aids, άγνωστο απλά θα καλύψω ό,τι κενά έχω από γραμματική και συντακτικό (μόνο 3-4 άγνωστα κάναμε το καλοκαίρι)... Αυτά... Δηλαδή τα παιδιά που δε θα κάνουν φροντιστήριο είναι καταδικασμένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:08 Η niek έγραψε: #329 01-09-13 11:08 Αρχίζω αύριο και δεν έχω προλάβει να κάνω επαναληψη σε όλα γιατί μας είπε να μη διαβάσουμε μέχρι τις 18 Αυγούστου.Δεν τελείωσα με γραμματική και συντακτικό(αρχαία και λατινικά) και ιστορία δε θυμάμαι τίποτα(έχω Ιστορία αύριο με καινούρια καθηγήτρια ).Έχω αγχωθεί απίστευτα γιατί από την Τρίτη θα μας εξετάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:48 Η Peace_ έγραψε: #330 01-09-13 11:48 niek είμαι στην ίδια κατάσταση! Πάλι καλά που την προηγούμενη εβδομάδα γράφαμε διαγωνίσματα και έκανα επανάληψη, αλλά τα μαθήματα που είχαμε για το καλοκαίρι στριμώχτηκαν σε ένα σαββατοκύριακο και τρέχω και δεν φτάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:10 Ο Johnnys έγραψε: #331 01-09-13 12:10 Aύριο διαγώνισμα στους μιγαδικούς!!!!!!Να δούμε τι θα γράψουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:52 Ο tweetyslvstr: #332 01-09-13 14:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleopat Νεοφερμένο μέλος Η kleopat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:16 Η kleopat έγραψε: #333 01-09-13 17:16 Απο αυριο ξεκιναω και εγω. Μαθηματικα 2 ωρες εχω! 1ο φροντ. για φετος μιας και ειμαι σε επαλ. Αυτο που ξερω εγω ειναι πως και να στερηθουμε εξοδους για 9 μηνες, δεν θα παθουμε κατι, αντιθετως, θα ειναι για το καλο μας μονο. Η μεγαλυτερη ευχαριστηση για εμας να πραγματοποιησουμε τον στοχο μας. Καλο μηνα, καλη αρχη σε ολους μας και καλο κουραγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:48 Η Emilouko έγραψε: #334 01-09-13 17:48 Ρε παιδιά αλήθεια θα κλείσουν τα σχολεία την πρώτη εβδομάδα από απεργίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastazia88 Νεοφερμένο μέλος Η Nastazia88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:08 Η Nastazia88: #335 01-09-13 20:08 Λατινικα 24, βιολογια σε κατι με σεξουαλικως μεταδιδομενα, ιστορια καπου στο πρωτο κεφαλαιο λογοτεχνια κρητικο, εκθεση παιδεια και ανθρωπισμο τωρα γνωστο ειναι το θεμα παλευω μερες τωρα με τον πρωταγορα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:13 Η Nadiawow έγραψε: #336 01-09-13 21:13 δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. triantafullaki :) Εκκολαπτόμενο μέλος Η triantafullaki :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η triantafullaki :): #337 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα .Ποιο ακριβώς κομμάτι σε δυσκολεύει ; Αν θες σου στέλνω πλαγιότιτλους μήπως βοηθήσουν λίγο την κατάσταση. Μην αγχώνεσαι θα το μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η Emilouko έγραψε: #338 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Εμένα η τράπεζα της ελλάδος με είχε δυσκολέψει.. :/ Από το τελευταίο λίγο το Κλήρινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:23 Η Nadiawow έγραψε: #339 01-09-13 22:23 ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:34 Η Emilouko έγραψε: #340 01-09-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Click για ανάπτυξη... Nαι και γω εκεί κολλούσα :/ γράψαμε διαγώνισμα πρώτο κεφάλαιο και αυτή έκανα λάθος.Αλλά τα πρώτα μου άρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ε σιγα ευκολη η βιολογια μια απορια : γνωστο το φροντηστηριακο βιβλιο μας εχει απειρα σχολια.. πρεπει κ αυτα παπαγαλια να τα μαθω ολα απ εξω ;;;; ή να μαθω μονο αυτα τα σχολια του βιβλιου της γ λυκειου που μας δινουν στο σχολειο; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ μαθαίνω πολύ καλά (απέξω) τα σχόλια του σχολείου και από βοήθημα τα μαθαίνω μεν αλλά άμα ξεχάσω και καμια πρόταση τη λέω και με δικά μου λόγια.. Είναι λίγο ΑΔΥΝΑΤΟΝ να τα μάθω όλα όπως τα λέει γιατί ... καταστράφηκα!! Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: εγω λατινικα ειμαι στο 23 .. οντως τρεχετε και στα λατινικα δηλ....ή και στην ιστορια φτασατε 2ο κεφ;; εγω εχω ολο το 1ο.... καλο αυτο αν νιωθεις εσυ οκ, οι επαναληψεις στο τελος θα σε βοηθησουν! αχχ τωρα νιωθω πολυ πισω :Ρ Click για ανάπτυξη... Μα πες τα λίγο.. Με αγχώνετε κι εμένα γιατί ούτε τα μισά δεν έχω κάνει.. Λογ κάνω επανάληψη Κρητικό και έχω μπει λίγο στο Αμάρτημα, λατινικά μέχρι το 27, ιστορία την πρώτη ενότητα και λίγο από τη δεύτερη, γνωστό εισαγωγή Πρωταγόρα+ενότητες 1-2, βιολογία μου μένει το aids, άγνωστο απλά θα καλύψω ό,τι κενά έχω από γραμματική και συντακτικό (μόνο 3-4 άγνωστα κάναμε το καλοκαίρι)... Αυτά... Δηλαδή τα παιδιά που δε θα κάνουν φροντιστήριο είναι καταδικασμένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:08 Η niek έγραψε: #329 01-09-13 11:08 Αρχίζω αύριο και δεν έχω προλάβει να κάνω επαναληψη σε όλα γιατί μας είπε να μη διαβάσουμε μέχρι τις 18 Αυγούστου.Δεν τελείωσα με γραμματική και συντακτικό(αρχαία και λατινικά) και ιστορία δε θυμάμαι τίποτα(έχω Ιστορία αύριο με καινούρια καθηγήτρια ).Έχω αγχωθεί απίστευτα γιατί από την Τρίτη θα μας εξετάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:48 Η Peace_ έγραψε: #330 01-09-13 11:48 niek είμαι στην ίδια κατάσταση! Πάλι καλά που την προηγούμενη εβδομάδα γράφαμε διαγωνίσματα και έκανα επανάληψη, αλλά τα μαθήματα που είχαμε για το καλοκαίρι στριμώχτηκαν σε ένα σαββατοκύριακο και τρέχω και δεν φτάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:10 Ο Johnnys έγραψε: #331 01-09-13 12:10 Aύριο διαγώνισμα στους μιγαδικούς!!!!!!Να δούμε τι θα γράψουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:52 Ο tweetyslvstr: #332 01-09-13 14:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleopat Νεοφερμένο μέλος Η kleopat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:16 Η kleopat έγραψε: #333 01-09-13 17:16 Απο αυριο ξεκιναω και εγω. Μαθηματικα 2 ωρες εχω! 1ο φροντ. για φετος μιας και ειμαι σε επαλ. Αυτο που ξερω εγω ειναι πως και να στερηθουμε εξοδους για 9 μηνες, δεν θα παθουμε κατι, αντιθετως, θα ειναι για το καλο μας μονο. Η μεγαλυτερη ευχαριστηση για εμας να πραγματοποιησουμε τον στοχο μας. Καλο μηνα, καλη αρχη σε ολους μας και καλο κουραγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:48 Η Emilouko έγραψε: #334 01-09-13 17:48 Ρε παιδιά αλήθεια θα κλείσουν τα σχολεία την πρώτη εβδομάδα από απεργίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastazia88 Νεοφερμένο μέλος Η Nastazia88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:08 Η Nastazia88: #335 01-09-13 20:08 Λατινικα 24, βιολογια σε κατι με σεξουαλικως μεταδιδομενα, ιστορια καπου στο πρωτο κεφαλαιο λογοτεχνια κρητικο, εκθεση παιδεια και ανθρωπισμο τωρα γνωστο ειναι το θεμα παλευω μερες τωρα με τον πρωταγορα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:13 Η Nadiawow έγραψε: #336 01-09-13 21:13 δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. triantafullaki :) Εκκολαπτόμενο μέλος Η triantafullaki :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η triantafullaki :): #337 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα .Ποιο ακριβώς κομμάτι σε δυσκολεύει ; Αν θες σου στέλνω πλαγιότιτλους μήπως βοηθήσουν λίγο την κατάσταση. Μην αγχώνεσαι θα το μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η Emilouko έγραψε: #338 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Εμένα η τράπεζα της ελλάδος με είχε δυσκολέψει.. :/ Από το τελευταίο λίγο το Κλήρινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:23 Η Nadiawow έγραψε: #339 01-09-13 22:23 ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:34 Η Emilouko έγραψε: #340 01-09-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Click για ανάπτυξη... Nαι και γω εκεί κολλούσα :/ γράψαμε διαγώνισμα πρώτο κεφάλαιο και αυτή έκανα λάθος.Αλλά τα πρώτα μου άρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχίζω αύριο και δεν έχω προλάβει να κάνω επαναληψη σε όλα γιατί μας είπε να μη διαβάσουμε μέχρι τις 18 Αυγούστου.Δεν τελείωσα με γραμματική και συντακτικό(αρχαία και λατινικά) και ιστορία δε θυμάμαι τίποτα(έχω Ιστορία αύριο με καινούρια καθηγήτρια ).Έχω αγχωθεί απίστευτα γιατί από την Τρίτη θα μας εξετάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:48 Η Peace_ έγραψε: #330 01-09-13 11:48 niek είμαι στην ίδια κατάσταση! Πάλι καλά που την προηγούμενη εβδομάδα γράφαμε διαγωνίσματα και έκανα επανάληψη, αλλά τα μαθήματα που είχαμε για το καλοκαίρι στριμώχτηκαν σε ένα σαββατοκύριακο και τρέχω και δεν φτάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:10 Ο Johnnys έγραψε: #331 01-09-13 12:10 Aύριο διαγώνισμα στους μιγαδικούς!!!!!!Να δούμε τι θα γράψουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:52 Ο tweetyslvstr: #332 01-09-13 14:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleopat Νεοφερμένο μέλος Η kleopat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:16 Η kleopat έγραψε: #333 01-09-13 17:16 Απο αυριο ξεκιναω και εγω. Μαθηματικα 2 ωρες εχω! 1ο φροντ. για φετος μιας και ειμαι σε επαλ. Αυτο που ξερω εγω ειναι πως και να στερηθουμε εξοδους για 9 μηνες, δεν θα παθουμε κατι, αντιθετως, θα ειναι για το καλο μας μονο. Η μεγαλυτερη ευχαριστηση για εμας να πραγματοποιησουμε τον στοχο μας. Καλο μηνα, καλη αρχη σε ολους μας και καλο κουραγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:48 Η Emilouko έγραψε: #334 01-09-13 17:48 Ρε παιδιά αλήθεια θα κλείσουν τα σχολεία την πρώτη εβδομάδα από απεργίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastazia88 Νεοφερμένο μέλος Η Nastazia88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:08 Η Nastazia88: #335 01-09-13 20:08 Λατινικα 24, βιολογια σε κατι με σεξουαλικως μεταδιδομενα, ιστορια καπου στο πρωτο κεφαλαιο λογοτεχνια κρητικο, εκθεση παιδεια και ανθρωπισμο τωρα γνωστο ειναι το θεμα παλευω μερες τωρα με τον πρωταγορα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:13 Η Nadiawow έγραψε: #336 01-09-13 21:13 δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. triantafullaki :) Εκκολαπτόμενο μέλος Η triantafullaki :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η triantafullaki :): #337 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα .Ποιο ακριβώς κομμάτι σε δυσκολεύει ; Αν θες σου στέλνω πλαγιότιτλους μήπως βοηθήσουν λίγο την κατάσταση. Μην αγχώνεσαι θα το μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η Emilouko έγραψε: #338 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Εμένα η τράπεζα της ελλάδος με είχε δυσκολέψει.. :/ Από το τελευταίο λίγο το Κλήρινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:23 Η Nadiawow έγραψε: #339 01-09-13 22:23 ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:34 Η Emilouko έγραψε: #340 01-09-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Click για ανάπτυξη... Nαι και γω εκεί κολλούσα :/ γράψαμε διαγώνισμα πρώτο κεφάλαιο και αυτή έκανα λάθος.Αλλά τα πρώτα μου άρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
niek είμαι στην ίδια κατάσταση! Πάλι καλά που την προηγούμενη εβδομάδα γράφαμε διαγωνίσματα και έκανα επανάληψη, αλλά τα μαθήματα που είχαμε για το καλοκαίρι στριμώχτηκαν σε ένα σαββατοκύριακο και τρέχω και δεν φτάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:10 Ο Johnnys έγραψε: #331 01-09-13 12:10 Aύριο διαγώνισμα στους μιγαδικούς!!!!!!Να δούμε τι θα γράψουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:52 Ο tweetyslvstr: #332 01-09-13 14:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleopat Νεοφερμένο μέλος Η kleopat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:16 Η kleopat έγραψε: #333 01-09-13 17:16 Απο αυριο ξεκιναω και εγω. Μαθηματικα 2 ωρες εχω! 1ο φροντ. για φετος μιας και ειμαι σε επαλ. Αυτο που ξερω εγω ειναι πως και να στερηθουμε εξοδους για 9 μηνες, δεν θα παθουμε κατι, αντιθετως, θα ειναι για το καλο μας μονο. Η μεγαλυτερη ευχαριστηση για εμας να πραγματοποιησουμε τον στοχο μας. Καλο μηνα, καλη αρχη σε ολους μας και καλο κουραγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:48 Η Emilouko έγραψε: #334 01-09-13 17:48 Ρε παιδιά αλήθεια θα κλείσουν τα σχολεία την πρώτη εβδομάδα από απεργίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastazia88 Νεοφερμένο μέλος Η Nastazia88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:08 Η Nastazia88: #335 01-09-13 20:08 Λατινικα 24, βιολογια σε κατι με σεξουαλικως μεταδιδομενα, ιστορια καπου στο πρωτο κεφαλαιο λογοτεχνια κρητικο, εκθεση παιδεια και ανθρωπισμο τωρα γνωστο ειναι το θεμα παλευω μερες τωρα με τον πρωταγορα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:13 Η Nadiawow έγραψε: #336 01-09-13 21:13 δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. triantafullaki :) Εκκολαπτόμενο μέλος Η triantafullaki :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η triantafullaki :): #337 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα .Ποιο ακριβώς κομμάτι σε δυσκολεύει ; Αν θες σου στέλνω πλαγιότιτλους μήπως βοηθήσουν λίγο την κατάσταση. Μην αγχώνεσαι θα το μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η Emilouko έγραψε: #338 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Εμένα η τράπεζα της ελλάδος με είχε δυσκολέψει.. :/ Από το τελευταίο λίγο το Κλήρινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:23 Η Nadiawow έγραψε: #339 01-09-13 22:23 ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:34 Η Emilouko έγραψε: #340 01-09-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Click για ανάπτυξη... Nαι και γω εκεί κολλούσα :/ γράψαμε διαγώνισμα πρώτο κεφάλαιο και αυτή έκανα λάθος.Αλλά τα πρώτα μου άρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aύριο διαγώνισμα στους μιγαδικούς!!!!!!Να δούμε τι θα γράψουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:52 Ο tweetyslvstr: #332 01-09-13 14:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleopat Νεοφερμένο μέλος Η kleopat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:16 Η kleopat έγραψε: #333 01-09-13 17:16 Απο αυριο ξεκιναω και εγω. Μαθηματικα 2 ωρες εχω! 1ο φροντ. για φετος μιας και ειμαι σε επαλ. Αυτο που ξερω εγω ειναι πως και να στερηθουμε εξοδους για 9 μηνες, δεν θα παθουμε κατι, αντιθετως, θα ειναι για το καλο μας μονο. Η μεγαλυτερη ευχαριστηση για εμας να πραγματοποιησουμε τον στοχο μας. Καλο μηνα, καλη αρχη σε ολους μας και καλο κουραγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:48 Η Emilouko έγραψε: #334 01-09-13 17:48 Ρε παιδιά αλήθεια θα κλείσουν τα σχολεία την πρώτη εβδομάδα από απεργίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastazia88 Νεοφερμένο μέλος Η Nastazia88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:08 Η Nastazia88: #335 01-09-13 20:08 Λατινικα 24, βιολογια σε κατι με σεξουαλικως μεταδιδομενα, ιστορια καπου στο πρωτο κεφαλαιο λογοτεχνια κρητικο, εκθεση παιδεια και ανθρωπισμο τωρα γνωστο ειναι το θεμα παλευω μερες τωρα με τον πρωταγορα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:13 Η Nadiawow έγραψε: #336 01-09-13 21:13 δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. triantafullaki :) Εκκολαπτόμενο μέλος Η triantafullaki :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η triantafullaki :): #337 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα .Ποιο ακριβώς κομμάτι σε δυσκολεύει ; Αν θες σου στέλνω πλαγιότιτλους μήπως βοηθήσουν λίγο την κατάσταση. Μην αγχώνεσαι θα το μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η Emilouko έγραψε: #338 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Εμένα η τράπεζα της ελλάδος με είχε δυσκολέψει.. :/ Από το τελευταίο λίγο το Κλήρινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:23 Η Nadiawow έγραψε: #339 01-09-13 22:23 ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:34 Η Emilouko έγραψε: #340 01-09-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Click για ανάπτυξη... Nαι και γω εκεί κολλούσα :/ γράψαμε διαγώνισμα πρώτο κεφάλαιο και αυτή έκανα λάθος.Αλλά τα πρώτα μου άρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleopat Νεοφερμένο μέλος Η kleopat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:16 Η kleopat έγραψε: #333 01-09-13 17:16 Απο αυριο ξεκιναω και εγω. Μαθηματικα 2 ωρες εχω! 1ο φροντ. για φετος μιας και ειμαι σε επαλ. Αυτο που ξερω εγω ειναι πως και να στερηθουμε εξοδους για 9 μηνες, δεν θα παθουμε κατι, αντιθετως, θα ειναι για το καλο μας μονο. Η μεγαλυτερη ευχαριστηση για εμας να πραγματοποιησουμε τον στοχο μας. Καλο μηνα, καλη αρχη σε ολους μας και καλο κουραγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:48 Η Emilouko έγραψε: #334 01-09-13 17:48 Ρε παιδιά αλήθεια θα κλείσουν τα σχολεία την πρώτη εβδομάδα από απεργίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastazia88 Νεοφερμένο μέλος Η Nastazia88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:08 Η Nastazia88: #335 01-09-13 20:08 Λατινικα 24, βιολογια σε κατι με σεξουαλικως μεταδιδομενα, ιστορια καπου στο πρωτο κεφαλαιο λογοτεχνια κρητικο, εκθεση παιδεια και ανθρωπισμο τωρα γνωστο ειναι το θεμα παλευω μερες τωρα με τον πρωταγορα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:13 Η Nadiawow έγραψε: #336 01-09-13 21:13 δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. triantafullaki :) Εκκολαπτόμενο μέλος Η triantafullaki :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η triantafullaki :): #337 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα .Ποιο ακριβώς κομμάτι σε δυσκολεύει ; Αν θες σου στέλνω πλαγιότιτλους μήπως βοηθήσουν λίγο την κατάσταση. Μην αγχώνεσαι θα το μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η Emilouko έγραψε: #338 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Εμένα η τράπεζα της ελλάδος με είχε δυσκολέψει.. :/ Από το τελευταίο λίγο το Κλήρινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:23 Η Nadiawow έγραψε: #339 01-09-13 22:23 ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:34 Η Emilouko έγραψε: #340 01-09-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Click για ανάπτυξη... Nαι και γω εκεί κολλούσα :/ γράψαμε διαγώνισμα πρώτο κεφάλαιο και αυτή έκανα λάθος.Αλλά τα πρώτα μου άρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απο αυριο ξεκιναω και εγω. Μαθηματικα 2 ωρες εχω! 1ο φροντ. για φετος μιας και ειμαι σε επαλ. Αυτο που ξερω εγω ειναι πως και να στερηθουμε εξοδους για 9 μηνες, δεν θα παθουμε κατι, αντιθετως, θα ειναι για το καλο μας μονο. Η μεγαλυτερη ευχαριστηση για εμας να πραγματοποιησουμε τον στοχο μας. Καλο μηνα, καλη αρχη σε ολους μας και καλο κουραγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:48 Η Emilouko έγραψε: #334 01-09-13 17:48 Ρε παιδιά αλήθεια θα κλείσουν τα σχολεία την πρώτη εβδομάδα από απεργίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastazia88 Νεοφερμένο μέλος Η Nastazia88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:08 Η Nastazia88: #335 01-09-13 20:08 Λατινικα 24, βιολογια σε κατι με σεξουαλικως μεταδιδομενα, ιστορια καπου στο πρωτο κεφαλαιο λογοτεχνια κρητικο, εκθεση παιδεια και ανθρωπισμο τωρα γνωστο ειναι το θεμα παλευω μερες τωρα με τον πρωταγορα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:13 Η Nadiawow έγραψε: #336 01-09-13 21:13 δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. triantafullaki :) Εκκολαπτόμενο μέλος Η triantafullaki :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η triantafullaki :): #337 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα .Ποιο ακριβώς κομμάτι σε δυσκολεύει ; Αν θες σου στέλνω πλαγιότιτλους μήπως βοηθήσουν λίγο την κατάσταση. Μην αγχώνεσαι θα το μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η Emilouko έγραψε: #338 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Εμένα η τράπεζα της ελλάδος με είχε δυσκολέψει.. :/ Από το τελευταίο λίγο το Κλήρινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:23 Η Nadiawow έγραψε: #339 01-09-13 22:23 ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:34 Η Emilouko έγραψε: #340 01-09-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Click για ανάπτυξη... Nαι και γω εκεί κολλούσα :/ γράψαμε διαγώνισμα πρώτο κεφάλαιο και αυτή έκανα λάθος.Αλλά τα πρώτα μου άρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδιά αλήθεια θα κλείσουν τα σχολεία την πρώτη εβδομάδα από απεργίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nastazia88 Νεοφερμένο μέλος Η Nastazia88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:08 Η Nastazia88: #335 01-09-13 20:08 Λατινικα 24, βιολογια σε κατι με σεξουαλικως μεταδιδομενα, ιστορια καπου στο πρωτο κεφαλαιο λογοτεχνια κρητικο, εκθεση παιδεια και ανθρωπισμο τωρα γνωστο ειναι το θεμα παλευω μερες τωρα με τον πρωταγορα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:13 Η Nadiawow έγραψε: #336 01-09-13 21:13 δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. triantafullaki :) Εκκολαπτόμενο μέλος Η triantafullaki :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η triantafullaki :): #337 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα .Ποιο ακριβώς κομμάτι σε δυσκολεύει ; Αν θες σου στέλνω πλαγιότιτλους μήπως βοηθήσουν λίγο την κατάσταση. Μην αγχώνεσαι θα το μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η Emilouko έγραψε: #338 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Εμένα η τράπεζα της ελλάδος με είχε δυσκολέψει.. :/ Από το τελευταίο λίγο το Κλήρινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:23 Η Nadiawow έγραψε: #339 01-09-13 22:23 ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:34 Η Emilouko έγραψε: #340 01-09-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Click για ανάπτυξη... Nαι και γω εκεί κολλούσα :/ γράψαμε διαγώνισμα πρώτο κεφάλαιο και αυτή έκανα λάθος.Αλλά τα πρώτα μου άρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λατινικα 24, βιολογια σε κατι με σεξουαλικως μεταδιδομενα, ιστορια καπου στο πρωτο κεφαλαιο λογοτεχνια κρητικο, εκθεση παιδεια και ανθρωπισμο τωρα γνωστο ειναι το θεμα παλευω μερες τωρα με τον πρωταγορα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:13 Η Nadiawow έγραψε: #336 01-09-13 21:13 δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. triantafullaki :) Εκκολαπτόμενο μέλος Η triantafullaki :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η triantafullaki :): #337 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα .Ποιο ακριβώς κομμάτι σε δυσκολεύει ; Αν θες σου στέλνω πλαγιότιτλους μήπως βοηθήσουν λίγο την κατάσταση. Μην αγχώνεσαι θα το μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η Emilouko έγραψε: #338 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Εμένα η τράπεζα της ελλάδος με είχε δυσκολέψει.. :/ Από το τελευταίο λίγο το Κλήρινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:23 Η Nadiawow έγραψε: #339 01-09-13 22:23 ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:34 Η Emilouko έγραψε: #340 01-09-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Click για ανάπτυξη... Nαι και γω εκεί κολλούσα :/ γράψαμε διαγώνισμα πρώτο κεφάλαιο και αυτή έκανα λάθος.Αλλά τα πρώτα μου άρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
triantafullaki :) Εκκολαπτόμενο μέλος Η triantafullaki :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η triantafullaki :): #337 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα .Ποιο ακριβώς κομμάτι σε δυσκολεύει ; Αν θες σου στέλνω πλαγιότιτλους μήπως βοηθήσουν λίγο την κατάσταση. Μην αγχώνεσαι θα το μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η Emilouko έγραψε: #338 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Εμένα η τράπεζα της ελλάδος με είχε δυσκολέψει.. :/ Από το τελευταίο λίγο το Κλήρινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:23 Η Nadiawow έγραψε: #339 01-09-13 22:23 ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:34 Η Emilouko έγραψε: #340 01-09-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Click για ανάπτυξη... Nαι και γω εκεί κολλούσα :/ γράψαμε διαγώνισμα πρώτο κεφάλαιο και αυτή έκανα λάθος.Αλλά τα πρώτα μου άρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα .Ποιο ακριβώς κομμάτι σε δυσκολεύει ; Αν θες σου στέλνω πλαγιότιτλους μήπως βοηθήσουν λίγο την κατάσταση. Μην αγχώνεσαι θα το μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:50 Η Emilouko έγραψε: #338 01-09-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Εμένα η τράπεζα της ελλάδος με είχε δυσκολέψει.. :/ Από το τελευταίο λίγο το Κλήρινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:23 Η Nadiawow έγραψε: #339 01-09-13 22:23 ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:34 Η Emilouko έγραψε: #340 01-09-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Click για ανάπτυξη... Nαι και γω εκεί κολλούσα :/ γράψαμε διαγώνισμα πρώτο κεφάλαιο και αυτή έκανα λάθος.Αλλά τα πρώτα μου άρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: δεν μπορω με τιποτα να μαθω το τελευταιο μαθημα της ιστοριας στο α΄ κεφαλαιοοο πφφφφφφφφφφφφφφφ αμαααν πιαααα Click για ανάπτυξη... Εμένα η τράπεζα της ελλάδος με είχε δυσκολέψει.. :/ Από το τελευταίο λίγο το Κλήρινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:23 Η Nadiawow έγραψε: #339 01-09-13 22:23 ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:34 Η Emilouko έγραψε: #340 01-09-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Click για ανάπτυξη... Nαι και γω εκεί κολλούσα :/ γράψαμε διαγώνισμα πρώτο κεφάλαιο και αυτή έκανα λάθος.Αλλά τα πρώτα μου άρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:34 Η Emilouko έγραψε: #340 01-09-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Click για ανάπτυξη... Nαι και γω εκεί κολλούσα :/ γράψαμε διαγώνισμα πρώτο κεφάλαιο και αυτή έκανα λάθος.Αλλά τα πρώτα μου άρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: ναι κ εμενα η τραπεζα της ελλαδος.. εχω μαθει την μιση παραγραφο, αρκετα ευκολη.. η αλλη μιση ( η μιση του τελους δλδ) ειναι χαλιααα :Ρ Click για ανάπτυξη... Nαι και γω εκεί κολλούσα :/ γράψαμε διαγώνισμα πρώτο κεφάλαιο και αυτή έκανα λάθος.Αλλά τα πρώτα μου άρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.