methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 00:56 Η methexys έγραψε: #1.341 03-01-14 00:56 Αρχική Δημοσίευση από transient: Μαθηματικά πότε ξεκίνησες;; Έκανες διακοπές το καλοκαίρι;; Click για ανάπτυξη... Από την δευτέρα λυκείου κάναμε μαθήματα, στη διάρκεια της δευτέρας τελειώσαμε κάποια κεφάλαια. Καλοκαιρινά έκανα μέχρι τέλη Ιουλίου και αρχίσαμε κανονικά τον Σεπτέμβριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 01:02 Ο transient: #1.342 03-01-14 01:02 Από την δευτέρα λυκείου κάναμε μαθήματα, στη διάρκεια της δευτέρας τελειώσαμε κάποια κεφάλαια. Καλοκαιρινά έκανα μέχρι τέλη Ιουλίου και αρχίσαμε κανονικά τον Σεπτέμβριο Click για ανάπτυξη... Σορρυ αν φαινομαι κουραστικος και αδιακριτος, αλλα ποτε αρχισατε στη δευτερα λυκειου και ποια κεφαλαια καλυψατε μεχρι να αρχισουν τα θερινα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 01:21 Η ivilinia_new: #1.343 03-01-14 01:21 Πολυ καλο για σενα :-) που θελετε να περασετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:35 Η Emilouko έγραψε: #1.344 03-01-14 10:35 Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία...Μάλλον πρέπει να στραφώ στην καφεϊνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:39 Η Gate4 έγραψε: #1.345 03-01-14 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία...Μάλλον πρέπει να στραφώ στην καφεϊνη. ϊ ϊ Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα και εμένα με έχει πάρει ο ύπνος ενώ διάβαζα μαθς/φυσική και η φάση ήταν ότι ήμουν στο γραφείο. Οπότε ξυπνούσα ξέρω γω 4-5 η ώρα και συνειδητοποιούσα τι έγινε Η καφεΐνη βοηθάει πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:47 Η Emilouko έγραψε: #1.346 03-01-14 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχα και εμένα με έχει πάρει ο ύπνος ενώ διάβαζα μαθς/φυσική και η φάση ήταν ότι ήμουν στο γραφείο. Οπότε ξυπνούσα ξέρω γω 4-5 η ώρα και συνειδητοποιούσα τι έγινε Η καφεΐνη βοηθάει πάντως Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι στο κρεβάτι ήμουν.Ήταν και ανιαρό λίγο το μάθημα γιατί είμαι στην εισαγωγή της εξέλιξης ,ήμουν και κουρασμένη και ούτε που κατάλαβα.Η βλακεία ήταν ότι είχα 9 παρά δέκα διαγώνισμα στο φροντιστήριο και ήρθε η φίλη μου και μου χτυπούσε την πόρτα και γω χαμπάριιι .Αν δε γάβγιζε το σκυλί δε θα σηκωνόμουν Τσακ μπαμ όμως!Στο πεντάλεπτο ήμουν έτοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:50 Η Gate4 έγραψε: #1.347 03-01-14 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ πάλι στο κρεβάτι ήμουν.Ήταν και ανιαρό λίγο το μάθημα γιατί είμαι στην εισαγωγή της εξέλιξης ,ήμουν και κουρασμένη και ούτε που κατάλαβα.Η βλακεία ήταν ότι είχα 9 παρά δέκα διαγώνισμα στο φροντιστήριο και ήρθε η φίλη μου και μου χτυπούσε την πόρτα και γω χαμπάριιι .Αν δε γάβγιζε το σκυλί δε θα σηκωνόμουν Τσακ μπαμ όμως!Στο πεντάλεπτο ήμουν έτοιμη. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα Εγώ πάντως αν δεν πιω καφέ δεν μπορώ να κάνω μάθημα ή να γράψω διαγώνισμα. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα και νυστάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:52 Η Emilouko έγραψε: #1.348 03-01-14 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κατάλαβα Εγώ πάντως αν δεν πιω καφέ δεν μπορώ να κάνω μάθημα ή να γράψω διαγώνισμα. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα και νυστάζω Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω πολύ συχνά καφέ.Μία στο τόσο...Αν τύχει όμως όταν διαβάζω προτιμάω τον ελληνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:55 Η Gate4 έγραψε: #1.349 03-01-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν πίνω πολύ συχνά καφέ.Μία στο τόσο...Αν τύχει όμως όταν διαβάζω προτιμάω τον ελληνικό. Click για ανάπτυξη... Αν σε ξυπνάει μια χαρά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:03 Η Peace_ έγραψε: #1.350 03-01-14 11:03 Ο ελληνικός είναι ποίημα παιδιά...Τι να λέμε τώρα...Μαγεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:08 Η Emilouko έγραψε: #1.351 03-01-14 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Ο ελληνικός είναι ποίημα παιδιά...Τι να λέμε τώρα...Μαγεία! Click για ανάπτυξη... Μαζί με κουλουράκι πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:10 Η Gate4 έγραψε: #1.352 03-01-14 11:10 Εγώ αν δεν πιω νες 2πλο και σκέτο δεν ξυπνάω. Πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ για τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:26 Η the plant: #1.353 03-01-14 12:26 Παιδιά εσείς της θετικής πότε ξεκινήσατε την ύλη της τρίτης σε κάθε μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:29 Η Peace_ έγραψε: #1.354 03-01-14 12:29 Σεπτέμβριο δευτέρας σε μαθηματικά και φυσική! (δε το προτείνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:53 Η the plant: #1.355 03-01-14 12:53 Μαθηματικά και εγώ από φέτος το Σεπτέμβριο αλλά λόγω χρόνιας ενασχόλησης και αγάπης για το αντικείμενο διαγωνισμοί κλπ! Τα υπόλοιπα μαθήματα; Φυσική σκέφτομαι κατά τον Απρίλη να ξεκινήσω αν και κρούσεις ντοπλερ τα έκανα μαζί με την ορμή της Δευτέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 13:07 Ο Bemanos έγραψε: #1.356 03-01-14 13:07 ειναι τουλαχιστον παρανοϊκό να ξεκινατε απο τοσο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #1.357 03-01-14 14:13 εχει ομως ο καθενας τους ρυθμους του βεβαια τωρα δεν βλεπω στα θεματα πανελληνιων το ιδιο απαιτητικα θεματα με αυτα που ειχαμε στις δεσμες,οποτε ισως και να ναι υπερβολικο καλο κανουν ομως,μπαινουν σε μια σειρα καλη επιτυχια στα παιδια φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:51 Ο gregory nub: #1.358 03-01-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μαζί με κουλουράκι πάντα. Click για ανάπτυξη... Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 15:14 Η Emilouko έγραψε: #1.359 03-01-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Click για ανάπτυξη... Εγώ ειμαι και η παραπάνω. Με σοκολάτα; Η αλήθεια είναι οτι παραείμαι χαλαρά.:Ρ Όντως βγαίνει η βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 16:16 Ο Jonas έγραψε: #1.360 03-01-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία... Click για ανάπτυξη... Εικόνα προς εκτύπωση για να παραμένεις ξύπνια: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από transient: Μαθηματικά πότε ξεκίνησες;; Έκανες διακοπές το καλοκαίρι;; Click για ανάπτυξη... Από την δευτέρα λυκείου κάναμε μαθήματα, στη διάρκεια της δευτέρας τελειώσαμε κάποια κεφάλαια. Καλοκαιρινά έκανα μέχρι τέλη Ιουλίου και αρχίσαμε κανονικά τον Σεπτέμβριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 01:02 Ο transient: #1.342 03-01-14 01:02 Από την δευτέρα λυκείου κάναμε μαθήματα, στη διάρκεια της δευτέρας τελειώσαμε κάποια κεφάλαια. Καλοκαιρινά έκανα μέχρι τέλη Ιουλίου και αρχίσαμε κανονικά τον Σεπτέμβριο Click για ανάπτυξη... Σορρυ αν φαινομαι κουραστικος και αδιακριτος, αλλα ποτε αρχισατε στη δευτερα λυκειου και ποια κεφαλαια καλυψατε μεχρι να αρχισουν τα θερινα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 01:21 Η ivilinia_new: #1.343 03-01-14 01:21 Πολυ καλο για σενα :-) που θελετε να περασετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:35 Η Emilouko έγραψε: #1.344 03-01-14 10:35 Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία...Μάλλον πρέπει να στραφώ στην καφεϊνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:39 Η Gate4 έγραψε: #1.345 03-01-14 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία...Μάλλον πρέπει να στραφώ στην καφεϊνη. ϊ ϊ Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα και εμένα με έχει πάρει ο ύπνος ενώ διάβαζα μαθς/φυσική και η φάση ήταν ότι ήμουν στο γραφείο. Οπότε ξυπνούσα ξέρω γω 4-5 η ώρα και συνειδητοποιούσα τι έγινε Η καφεΐνη βοηθάει πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:47 Η Emilouko έγραψε: #1.346 03-01-14 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχα και εμένα με έχει πάρει ο ύπνος ενώ διάβαζα μαθς/φυσική και η φάση ήταν ότι ήμουν στο γραφείο. Οπότε ξυπνούσα ξέρω γω 4-5 η ώρα και συνειδητοποιούσα τι έγινε Η καφεΐνη βοηθάει πάντως Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι στο κρεβάτι ήμουν.Ήταν και ανιαρό λίγο το μάθημα γιατί είμαι στην εισαγωγή της εξέλιξης ,ήμουν και κουρασμένη και ούτε που κατάλαβα.Η βλακεία ήταν ότι είχα 9 παρά δέκα διαγώνισμα στο φροντιστήριο και ήρθε η φίλη μου και μου χτυπούσε την πόρτα και γω χαμπάριιι .Αν δε γάβγιζε το σκυλί δε θα σηκωνόμουν Τσακ μπαμ όμως!Στο πεντάλεπτο ήμουν έτοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:50 Η Gate4 έγραψε: #1.347 03-01-14 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ πάλι στο κρεβάτι ήμουν.Ήταν και ανιαρό λίγο το μάθημα γιατί είμαι στην εισαγωγή της εξέλιξης ,ήμουν και κουρασμένη και ούτε που κατάλαβα.Η βλακεία ήταν ότι είχα 9 παρά δέκα διαγώνισμα στο φροντιστήριο και ήρθε η φίλη μου και μου χτυπούσε την πόρτα και γω χαμπάριιι .Αν δε γάβγιζε το σκυλί δε θα σηκωνόμουν Τσακ μπαμ όμως!Στο πεντάλεπτο ήμουν έτοιμη. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα Εγώ πάντως αν δεν πιω καφέ δεν μπορώ να κάνω μάθημα ή να γράψω διαγώνισμα. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα και νυστάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:52 Η Emilouko έγραψε: #1.348 03-01-14 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κατάλαβα Εγώ πάντως αν δεν πιω καφέ δεν μπορώ να κάνω μάθημα ή να γράψω διαγώνισμα. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα και νυστάζω Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω πολύ συχνά καφέ.Μία στο τόσο...Αν τύχει όμως όταν διαβάζω προτιμάω τον ελληνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:55 Η Gate4 έγραψε: #1.349 03-01-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν πίνω πολύ συχνά καφέ.Μία στο τόσο...Αν τύχει όμως όταν διαβάζω προτιμάω τον ελληνικό. Click για ανάπτυξη... Αν σε ξυπνάει μια χαρά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:03 Η Peace_ έγραψε: #1.350 03-01-14 11:03 Ο ελληνικός είναι ποίημα παιδιά...Τι να λέμε τώρα...Μαγεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:08 Η Emilouko έγραψε: #1.351 03-01-14 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Ο ελληνικός είναι ποίημα παιδιά...Τι να λέμε τώρα...Μαγεία! Click για ανάπτυξη... Μαζί με κουλουράκι πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:10 Η Gate4 έγραψε: #1.352 03-01-14 11:10 Εγώ αν δεν πιω νες 2πλο και σκέτο δεν ξυπνάω. Πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ για τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:26 Η the plant: #1.353 03-01-14 12:26 Παιδιά εσείς της θετικής πότε ξεκινήσατε την ύλη της τρίτης σε κάθε μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:29 Η Peace_ έγραψε: #1.354 03-01-14 12:29 Σεπτέμβριο δευτέρας σε μαθηματικά και φυσική! (δε το προτείνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:53 Η the plant: #1.355 03-01-14 12:53 Μαθηματικά και εγώ από φέτος το Σεπτέμβριο αλλά λόγω χρόνιας ενασχόλησης και αγάπης για το αντικείμενο διαγωνισμοί κλπ! Τα υπόλοιπα μαθήματα; Φυσική σκέφτομαι κατά τον Απρίλη να ξεκινήσω αν και κρούσεις ντοπλερ τα έκανα μαζί με την ορμή της Δευτέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 13:07 Ο Bemanos έγραψε: #1.356 03-01-14 13:07 ειναι τουλαχιστον παρανοϊκό να ξεκινατε απο τοσο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #1.357 03-01-14 14:13 εχει ομως ο καθενας τους ρυθμους του βεβαια τωρα δεν βλεπω στα θεματα πανελληνιων το ιδιο απαιτητικα θεματα με αυτα που ειχαμε στις δεσμες,οποτε ισως και να ναι υπερβολικο καλο κανουν ομως,μπαινουν σε μια σειρα καλη επιτυχια στα παιδια φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:51 Ο gregory nub: #1.358 03-01-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μαζί με κουλουράκι πάντα. Click για ανάπτυξη... Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 15:14 Η Emilouko έγραψε: #1.359 03-01-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Click για ανάπτυξη... Εγώ ειμαι και η παραπάνω. Με σοκολάτα; Η αλήθεια είναι οτι παραείμαι χαλαρά.:Ρ Όντως βγαίνει η βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 16:16 Ο Jonas έγραψε: #1.360 03-01-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία... Click για ανάπτυξη... Εικόνα προς εκτύπωση για να παραμένεις ξύπνια: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από την δευτέρα λυκείου κάναμε μαθήματα, στη διάρκεια της δευτέρας τελειώσαμε κάποια κεφάλαια. Καλοκαιρινά έκανα μέχρι τέλη Ιουλίου και αρχίσαμε κανονικά τον Σεπτέμβριο Click για ανάπτυξη... Σορρυ αν φαινομαι κουραστικος και αδιακριτος, αλλα ποτε αρχισατε στη δευτερα λυκειου και ποια κεφαλαια καλυψατε μεχρι να αρχισουν τα θερινα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 01:21 Η ivilinia_new: #1.343 03-01-14 01:21 Πολυ καλο για σενα :-) που θελετε να περασετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:35 Η Emilouko έγραψε: #1.344 03-01-14 10:35 Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία...Μάλλον πρέπει να στραφώ στην καφεϊνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:39 Η Gate4 έγραψε: #1.345 03-01-14 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία...Μάλλον πρέπει να στραφώ στην καφεϊνη. ϊ ϊ Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα και εμένα με έχει πάρει ο ύπνος ενώ διάβαζα μαθς/φυσική και η φάση ήταν ότι ήμουν στο γραφείο. Οπότε ξυπνούσα ξέρω γω 4-5 η ώρα και συνειδητοποιούσα τι έγινε Η καφεΐνη βοηθάει πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:47 Η Emilouko έγραψε: #1.346 03-01-14 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχα και εμένα με έχει πάρει ο ύπνος ενώ διάβαζα μαθς/φυσική και η φάση ήταν ότι ήμουν στο γραφείο. Οπότε ξυπνούσα ξέρω γω 4-5 η ώρα και συνειδητοποιούσα τι έγινε Η καφεΐνη βοηθάει πάντως Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι στο κρεβάτι ήμουν.Ήταν και ανιαρό λίγο το μάθημα γιατί είμαι στην εισαγωγή της εξέλιξης ,ήμουν και κουρασμένη και ούτε που κατάλαβα.Η βλακεία ήταν ότι είχα 9 παρά δέκα διαγώνισμα στο φροντιστήριο και ήρθε η φίλη μου και μου χτυπούσε την πόρτα και γω χαμπάριιι .Αν δε γάβγιζε το σκυλί δε θα σηκωνόμουν Τσακ μπαμ όμως!Στο πεντάλεπτο ήμουν έτοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:50 Η Gate4 έγραψε: #1.347 03-01-14 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ πάλι στο κρεβάτι ήμουν.Ήταν και ανιαρό λίγο το μάθημα γιατί είμαι στην εισαγωγή της εξέλιξης ,ήμουν και κουρασμένη και ούτε που κατάλαβα.Η βλακεία ήταν ότι είχα 9 παρά δέκα διαγώνισμα στο φροντιστήριο και ήρθε η φίλη μου και μου χτυπούσε την πόρτα και γω χαμπάριιι .Αν δε γάβγιζε το σκυλί δε θα σηκωνόμουν Τσακ μπαμ όμως!Στο πεντάλεπτο ήμουν έτοιμη. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα Εγώ πάντως αν δεν πιω καφέ δεν μπορώ να κάνω μάθημα ή να γράψω διαγώνισμα. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα και νυστάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:52 Η Emilouko έγραψε: #1.348 03-01-14 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κατάλαβα Εγώ πάντως αν δεν πιω καφέ δεν μπορώ να κάνω μάθημα ή να γράψω διαγώνισμα. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα και νυστάζω Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω πολύ συχνά καφέ.Μία στο τόσο...Αν τύχει όμως όταν διαβάζω προτιμάω τον ελληνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:55 Η Gate4 έγραψε: #1.349 03-01-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν πίνω πολύ συχνά καφέ.Μία στο τόσο...Αν τύχει όμως όταν διαβάζω προτιμάω τον ελληνικό. Click για ανάπτυξη... Αν σε ξυπνάει μια χαρά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:03 Η Peace_ έγραψε: #1.350 03-01-14 11:03 Ο ελληνικός είναι ποίημα παιδιά...Τι να λέμε τώρα...Μαγεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:08 Η Emilouko έγραψε: #1.351 03-01-14 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Ο ελληνικός είναι ποίημα παιδιά...Τι να λέμε τώρα...Μαγεία! Click για ανάπτυξη... Μαζί με κουλουράκι πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:10 Η Gate4 έγραψε: #1.352 03-01-14 11:10 Εγώ αν δεν πιω νες 2πλο και σκέτο δεν ξυπνάω. Πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ για τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:26 Η the plant: #1.353 03-01-14 12:26 Παιδιά εσείς της θετικής πότε ξεκινήσατε την ύλη της τρίτης σε κάθε μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:29 Η Peace_ έγραψε: #1.354 03-01-14 12:29 Σεπτέμβριο δευτέρας σε μαθηματικά και φυσική! (δε το προτείνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:53 Η the plant: #1.355 03-01-14 12:53 Μαθηματικά και εγώ από φέτος το Σεπτέμβριο αλλά λόγω χρόνιας ενασχόλησης και αγάπης για το αντικείμενο διαγωνισμοί κλπ! Τα υπόλοιπα μαθήματα; Φυσική σκέφτομαι κατά τον Απρίλη να ξεκινήσω αν και κρούσεις ντοπλερ τα έκανα μαζί με την ορμή της Δευτέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 13:07 Ο Bemanos έγραψε: #1.356 03-01-14 13:07 ειναι τουλαχιστον παρανοϊκό να ξεκινατε απο τοσο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #1.357 03-01-14 14:13 εχει ομως ο καθενας τους ρυθμους του βεβαια τωρα δεν βλεπω στα θεματα πανελληνιων το ιδιο απαιτητικα θεματα με αυτα που ειχαμε στις δεσμες,οποτε ισως και να ναι υπερβολικο καλο κανουν ομως,μπαινουν σε μια σειρα καλη επιτυχια στα παιδια φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:51 Ο gregory nub: #1.358 03-01-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μαζί με κουλουράκι πάντα. Click για ανάπτυξη... Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 15:14 Η Emilouko έγραψε: #1.359 03-01-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Click για ανάπτυξη... Εγώ ειμαι και η παραπάνω. Με σοκολάτα; Η αλήθεια είναι οτι παραείμαι χαλαρά.:Ρ Όντως βγαίνει η βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 16:16 Ο Jonas έγραψε: #1.360 03-01-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία... Click για ανάπτυξη... Εικόνα προς εκτύπωση για να παραμένεις ξύπνια: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολυ καλο για σενα :-) που θελετε να περασετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:35 Η Emilouko έγραψε: #1.344 03-01-14 10:35 Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία...Μάλλον πρέπει να στραφώ στην καφεϊνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:39 Η Gate4 έγραψε: #1.345 03-01-14 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία...Μάλλον πρέπει να στραφώ στην καφεϊνη. ϊ ϊ Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα και εμένα με έχει πάρει ο ύπνος ενώ διάβαζα μαθς/φυσική και η φάση ήταν ότι ήμουν στο γραφείο. Οπότε ξυπνούσα ξέρω γω 4-5 η ώρα και συνειδητοποιούσα τι έγινε Η καφεΐνη βοηθάει πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:47 Η Emilouko έγραψε: #1.346 03-01-14 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχα και εμένα με έχει πάρει ο ύπνος ενώ διάβαζα μαθς/φυσική και η φάση ήταν ότι ήμουν στο γραφείο. Οπότε ξυπνούσα ξέρω γω 4-5 η ώρα και συνειδητοποιούσα τι έγινε Η καφεΐνη βοηθάει πάντως Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι στο κρεβάτι ήμουν.Ήταν και ανιαρό λίγο το μάθημα γιατί είμαι στην εισαγωγή της εξέλιξης ,ήμουν και κουρασμένη και ούτε που κατάλαβα.Η βλακεία ήταν ότι είχα 9 παρά δέκα διαγώνισμα στο φροντιστήριο και ήρθε η φίλη μου και μου χτυπούσε την πόρτα και γω χαμπάριιι .Αν δε γάβγιζε το σκυλί δε θα σηκωνόμουν Τσακ μπαμ όμως!Στο πεντάλεπτο ήμουν έτοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:50 Η Gate4 έγραψε: #1.347 03-01-14 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ πάλι στο κρεβάτι ήμουν.Ήταν και ανιαρό λίγο το μάθημα γιατί είμαι στην εισαγωγή της εξέλιξης ,ήμουν και κουρασμένη και ούτε που κατάλαβα.Η βλακεία ήταν ότι είχα 9 παρά δέκα διαγώνισμα στο φροντιστήριο και ήρθε η φίλη μου και μου χτυπούσε την πόρτα και γω χαμπάριιι .Αν δε γάβγιζε το σκυλί δε θα σηκωνόμουν Τσακ μπαμ όμως!Στο πεντάλεπτο ήμουν έτοιμη. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα Εγώ πάντως αν δεν πιω καφέ δεν μπορώ να κάνω μάθημα ή να γράψω διαγώνισμα. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα και νυστάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:52 Η Emilouko έγραψε: #1.348 03-01-14 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κατάλαβα Εγώ πάντως αν δεν πιω καφέ δεν μπορώ να κάνω μάθημα ή να γράψω διαγώνισμα. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα και νυστάζω Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω πολύ συχνά καφέ.Μία στο τόσο...Αν τύχει όμως όταν διαβάζω προτιμάω τον ελληνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:55 Η Gate4 έγραψε: #1.349 03-01-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν πίνω πολύ συχνά καφέ.Μία στο τόσο...Αν τύχει όμως όταν διαβάζω προτιμάω τον ελληνικό. Click για ανάπτυξη... Αν σε ξυπνάει μια χαρά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:03 Η Peace_ έγραψε: #1.350 03-01-14 11:03 Ο ελληνικός είναι ποίημα παιδιά...Τι να λέμε τώρα...Μαγεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:08 Η Emilouko έγραψε: #1.351 03-01-14 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Ο ελληνικός είναι ποίημα παιδιά...Τι να λέμε τώρα...Μαγεία! Click για ανάπτυξη... Μαζί με κουλουράκι πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:10 Η Gate4 έγραψε: #1.352 03-01-14 11:10 Εγώ αν δεν πιω νες 2πλο και σκέτο δεν ξυπνάω. Πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ για τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:26 Η the plant: #1.353 03-01-14 12:26 Παιδιά εσείς της θετικής πότε ξεκινήσατε την ύλη της τρίτης σε κάθε μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:29 Η Peace_ έγραψε: #1.354 03-01-14 12:29 Σεπτέμβριο δευτέρας σε μαθηματικά και φυσική! (δε το προτείνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:53 Η the plant: #1.355 03-01-14 12:53 Μαθηματικά και εγώ από φέτος το Σεπτέμβριο αλλά λόγω χρόνιας ενασχόλησης και αγάπης για το αντικείμενο διαγωνισμοί κλπ! Τα υπόλοιπα μαθήματα; Φυσική σκέφτομαι κατά τον Απρίλη να ξεκινήσω αν και κρούσεις ντοπλερ τα έκανα μαζί με την ορμή της Δευτέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 13:07 Ο Bemanos έγραψε: #1.356 03-01-14 13:07 ειναι τουλαχιστον παρανοϊκό να ξεκινατε απο τοσο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #1.357 03-01-14 14:13 εχει ομως ο καθενας τους ρυθμους του βεβαια τωρα δεν βλεπω στα θεματα πανελληνιων το ιδιο απαιτητικα θεματα με αυτα που ειχαμε στις δεσμες,οποτε ισως και να ναι υπερβολικο καλο κανουν ομως,μπαινουν σε μια σειρα καλη επιτυχια στα παιδια φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:51 Ο gregory nub: #1.358 03-01-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μαζί με κουλουράκι πάντα. Click για ανάπτυξη... Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 15:14 Η Emilouko έγραψε: #1.359 03-01-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Click για ανάπτυξη... Εγώ ειμαι και η παραπάνω. Με σοκολάτα; Η αλήθεια είναι οτι παραείμαι χαλαρά.:Ρ Όντως βγαίνει η βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 16:16 Ο Jonas έγραψε: #1.360 03-01-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία... Click για ανάπτυξη... Εικόνα προς εκτύπωση για να παραμένεις ξύπνια: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία...Μάλλον πρέπει να στραφώ στην καφεϊνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:39 Η Gate4 έγραψε: #1.345 03-01-14 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία...Μάλλον πρέπει να στραφώ στην καφεϊνη. ϊ ϊ Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα και εμένα με έχει πάρει ο ύπνος ενώ διάβαζα μαθς/φυσική και η φάση ήταν ότι ήμουν στο γραφείο. Οπότε ξυπνούσα ξέρω γω 4-5 η ώρα και συνειδητοποιούσα τι έγινε Η καφεΐνη βοηθάει πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:47 Η Emilouko έγραψε: #1.346 03-01-14 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχα και εμένα με έχει πάρει ο ύπνος ενώ διάβαζα μαθς/φυσική και η φάση ήταν ότι ήμουν στο γραφείο. Οπότε ξυπνούσα ξέρω γω 4-5 η ώρα και συνειδητοποιούσα τι έγινε Η καφεΐνη βοηθάει πάντως Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι στο κρεβάτι ήμουν.Ήταν και ανιαρό λίγο το μάθημα γιατί είμαι στην εισαγωγή της εξέλιξης ,ήμουν και κουρασμένη και ούτε που κατάλαβα.Η βλακεία ήταν ότι είχα 9 παρά δέκα διαγώνισμα στο φροντιστήριο και ήρθε η φίλη μου και μου χτυπούσε την πόρτα και γω χαμπάριιι .Αν δε γάβγιζε το σκυλί δε θα σηκωνόμουν Τσακ μπαμ όμως!Στο πεντάλεπτο ήμουν έτοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:50 Η Gate4 έγραψε: #1.347 03-01-14 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ πάλι στο κρεβάτι ήμουν.Ήταν και ανιαρό λίγο το μάθημα γιατί είμαι στην εισαγωγή της εξέλιξης ,ήμουν και κουρασμένη και ούτε που κατάλαβα.Η βλακεία ήταν ότι είχα 9 παρά δέκα διαγώνισμα στο φροντιστήριο και ήρθε η φίλη μου και μου χτυπούσε την πόρτα και γω χαμπάριιι .Αν δε γάβγιζε το σκυλί δε θα σηκωνόμουν Τσακ μπαμ όμως!Στο πεντάλεπτο ήμουν έτοιμη. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα Εγώ πάντως αν δεν πιω καφέ δεν μπορώ να κάνω μάθημα ή να γράψω διαγώνισμα. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα και νυστάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:52 Η Emilouko έγραψε: #1.348 03-01-14 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κατάλαβα Εγώ πάντως αν δεν πιω καφέ δεν μπορώ να κάνω μάθημα ή να γράψω διαγώνισμα. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα και νυστάζω Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω πολύ συχνά καφέ.Μία στο τόσο...Αν τύχει όμως όταν διαβάζω προτιμάω τον ελληνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:55 Η Gate4 έγραψε: #1.349 03-01-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν πίνω πολύ συχνά καφέ.Μία στο τόσο...Αν τύχει όμως όταν διαβάζω προτιμάω τον ελληνικό. Click για ανάπτυξη... Αν σε ξυπνάει μια χαρά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:03 Η Peace_ έγραψε: #1.350 03-01-14 11:03 Ο ελληνικός είναι ποίημα παιδιά...Τι να λέμε τώρα...Μαγεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:08 Η Emilouko έγραψε: #1.351 03-01-14 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Ο ελληνικός είναι ποίημα παιδιά...Τι να λέμε τώρα...Μαγεία! Click για ανάπτυξη... Μαζί με κουλουράκι πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:10 Η Gate4 έγραψε: #1.352 03-01-14 11:10 Εγώ αν δεν πιω νες 2πλο και σκέτο δεν ξυπνάω. Πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ για τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:26 Η the plant: #1.353 03-01-14 12:26 Παιδιά εσείς της θετικής πότε ξεκινήσατε την ύλη της τρίτης σε κάθε μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:29 Η Peace_ έγραψε: #1.354 03-01-14 12:29 Σεπτέμβριο δευτέρας σε μαθηματικά και φυσική! (δε το προτείνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:53 Η the plant: #1.355 03-01-14 12:53 Μαθηματικά και εγώ από φέτος το Σεπτέμβριο αλλά λόγω χρόνιας ενασχόλησης και αγάπης για το αντικείμενο διαγωνισμοί κλπ! Τα υπόλοιπα μαθήματα; Φυσική σκέφτομαι κατά τον Απρίλη να ξεκινήσω αν και κρούσεις ντοπλερ τα έκανα μαζί με την ορμή της Δευτέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 13:07 Ο Bemanos έγραψε: #1.356 03-01-14 13:07 ειναι τουλαχιστον παρανοϊκό να ξεκινατε απο τοσο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #1.357 03-01-14 14:13 εχει ομως ο καθενας τους ρυθμους του βεβαια τωρα δεν βλεπω στα θεματα πανελληνιων το ιδιο απαιτητικα θεματα με αυτα που ειχαμε στις δεσμες,οποτε ισως και να ναι υπερβολικο καλο κανουν ομως,μπαινουν σε μια σειρα καλη επιτυχια στα παιδια φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:51 Ο gregory nub: #1.358 03-01-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μαζί με κουλουράκι πάντα. Click για ανάπτυξη... Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 15:14 Η Emilouko έγραψε: #1.359 03-01-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Click για ανάπτυξη... Εγώ ειμαι και η παραπάνω. Με σοκολάτα; Η αλήθεια είναι οτι παραείμαι χαλαρά.:Ρ Όντως βγαίνει η βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 16:16 Ο Jonas έγραψε: #1.360 03-01-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία... Click για ανάπτυξη... Εικόνα προς εκτύπωση για να παραμένεις ξύπνια: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία...Μάλλον πρέπει να στραφώ στην καφεϊνη. ϊ ϊ Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα και εμένα με έχει πάρει ο ύπνος ενώ διάβαζα μαθς/φυσική και η φάση ήταν ότι ήμουν στο γραφείο. Οπότε ξυπνούσα ξέρω γω 4-5 η ώρα και συνειδητοποιούσα τι έγινε Η καφεΐνη βοηθάει πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:47 Η Emilouko έγραψε: #1.346 03-01-14 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχα και εμένα με έχει πάρει ο ύπνος ενώ διάβαζα μαθς/φυσική και η φάση ήταν ότι ήμουν στο γραφείο. Οπότε ξυπνούσα ξέρω γω 4-5 η ώρα και συνειδητοποιούσα τι έγινε Η καφεΐνη βοηθάει πάντως Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι στο κρεβάτι ήμουν.Ήταν και ανιαρό λίγο το μάθημα γιατί είμαι στην εισαγωγή της εξέλιξης ,ήμουν και κουρασμένη και ούτε που κατάλαβα.Η βλακεία ήταν ότι είχα 9 παρά δέκα διαγώνισμα στο φροντιστήριο και ήρθε η φίλη μου και μου χτυπούσε την πόρτα και γω χαμπάριιι .Αν δε γάβγιζε το σκυλί δε θα σηκωνόμουν Τσακ μπαμ όμως!Στο πεντάλεπτο ήμουν έτοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:50 Η Gate4 έγραψε: #1.347 03-01-14 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ πάλι στο κρεβάτι ήμουν.Ήταν και ανιαρό λίγο το μάθημα γιατί είμαι στην εισαγωγή της εξέλιξης ,ήμουν και κουρασμένη και ούτε που κατάλαβα.Η βλακεία ήταν ότι είχα 9 παρά δέκα διαγώνισμα στο φροντιστήριο και ήρθε η φίλη μου και μου χτυπούσε την πόρτα και γω χαμπάριιι .Αν δε γάβγιζε το σκυλί δε θα σηκωνόμουν Τσακ μπαμ όμως!Στο πεντάλεπτο ήμουν έτοιμη. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα Εγώ πάντως αν δεν πιω καφέ δεν μπορώ να κάνω μάθημα ή να γράψω διαγώνισμα. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα και νυστάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:52 Η Emilouko έγραψε: #1.348 03-01-14 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κατάλαβα Εγώ πάντως αν δεν πιω καφέ δεν μπορώ να κάνω μάθημα ή να γράψω διαγώνισμα. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα και νυστάζω Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω πολύ συχνά καφέ.Μία στο τόσο...Αν τύχει όμως όταν διαβάζω προτιμάω τον ελληνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:55 Η Gate4 έγραψε: #1.349 03-01-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν πίνω πολύ συχνά καφέ.Μία στο τόσο...Αν τύχει όμως όταν διαβάζω προτιμάω τον ελληνικό. Click για ανάπτυξη... Αν σε ξυπνάει μια χαρά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:03 Η Peace_ έγραψε: #1.350 03-01-14 11:03 Ο ελληνικός είναι ποίημα παιδιά...Τι να λέμε τώρα...Μαγεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:08 Η Emilouko έγραψε: #1.351 03-01-14 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Ο ελληνικός είναι ποίημα παιδιά...Τι να λέμε τώρα...Μαγεία! Click για ανάπτυξη... Μαζί με κουλουράκι πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:10 Η Gate4 έγραψε: #1.352 03-01-14 11:10 Εγώ αν δεν πιω νες 2πλο και σκέτο δεν ξυπνάω. Πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ για τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:26 Η the plant: #1.353 03-01-14 12:26 Παιδιά εσείς της θετικής πότε ξεκινήσατε την ύλη της τρίτης σε κάθε μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:29 Η Peace_ έγραψε: #1.354 03-01-14 12:29 Σεπτέμβριο δευτέρας σε μαθηματικά και φυσική! (δε το προτείνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:53 Η the plant: #1.355 03-01-14 12:53 Μαθηματικά και εγώ από φέτος το Σεπτέμβριο αλλά λόγω χρόνιας ενασχόλησης και αγάπης για το αντικείμενο διαγωνισμοί κλπ! Τα υπόλοιπα μαθήματα; Φυσική σκέφτομαι κατά τον Απρίλη να ξεκινήσω αν και κρούσεις ντοπλερ τα έκανα μαζί με την ορμή της Δευτέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 13:07 Ο Bemanos έγραψε: #1.356 03-01-14 13:07 ειναι τουλαχιστον παρανοϊκό να ξεκινατε απο τοσο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #1.357 03-01-14 14:13 εχει ομως ο καθενας τους ρυθμους του βεβαια τωρα δεν βλεπω στα θεματα πανελληνιων το ιδιο απαιτητικα θεματα με αυτα που ειχαμε στις δεσμες,οποτε ισως και να ναι υπερβολικο καλο κανουν ομως,μπαινουν σε μια σειρα καλη επιτυχια στα παιδια φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:51 Ο gregory nub: #1.358 03-01-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μαζί με κουλουράκι πάντα. Click για ανάπτυξη... Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 15:14 Η Emilouko έγραψε: #1.359 03-01-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Click για ανάπτυξη... Εγώ ειμαι και η παραπάνω. Με σοκολάτα; Η αλήθεια είναι οτι παραείμαι χαλαρά.:Ρ Όντως βγαίνει η βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 16:16 Ο Jonas έγραψε: #1.360 03-01-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία... Click για ανάπτυξη... Εικόνα προς εκτύπωση για να παραμένεις ξύπνια: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχα και εμένα με έχει πάρει ο ύπνος ενώ διάβαζα μαθς/φυσική και η φάση ήταν ότι ήμουν στο γραφείο. Οπότε ξυπνούσα ξέρω γω 4-5 η ώρα και συνειδητοποιούσα τι έγινε Η καφεΐνη βοηθάει πάντως Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι στο κρεβάτι ήμουν.Ήταν και ανιαρό λίγο το μάθημα γιατί είμαι στην εισαγωγή της εξέλιξης ,ήμουν και κουρασμένη και ούτε που κατάλαβα.Η βλακεία ήταν ότι είχα 9 παρά δέκα διαγώνισμα στο φροντιστήριο και ήρθε η φίλη μου και μου χτυπούσε την πόρτα και γω χαμπάριιι .Αν δε γάβγιζε το σκυλί δε θα σηκωνόμουν Τσακ μπαμ όμως!Στο πεντάλεπτο ήμουν έτοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:50 Η Gate4 έγραψε: #1.347 03-01-14 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ πάλι στο κρεβάτι ήμουν.Ήταν και ανιαρό λίγο το μάθημα γιατί είμαι στην εισαγωγή της εξέλιξης ,ήμουν και κουρασμένη και ούτε που κατάλαβα.Η βλακεία ήταν ότι είχα 9 παρά δέκα διαγώνισμα στο φροντιστήριο και ήρθε η φίλη μου και μου χτυπούσε την πόρτα και γω χαμπάριιι .Αν δε γάβγιζε το σκυλί δε θα σηκωνόμουν Τσακ μπαμ όμως!Στο πεντάλεπτο ήμουν έτοιμη. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα Εγώ πάντως αν δεν πιω καφέ δεν μπορώ να κάνω μάθημα ή να γράψω διαγώνισμα. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα και νυστάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:52 Η Emilouko έγραψε: #1.348 03-01-14 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κατάλαβα Εγώ πάντως αν δεν πιω καφέ δεν μπορώ να κάνω μάθημα ή να γράψω διαγώνισμα. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα και νυστάζω Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω πολύ συχνά καφέ.Μία στο τόσο...Αν τύχει όμως όταν διαβάζω προτιμάω τον ελληνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:55 Η Gate4 έγραψε: #1.349 03-01-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν πίνω πολύ συχνά καφέ.Μία στο τόσο...Αν τύχει όμως όταν διαβάζω προτιμάω τον ελληνικό. Click για ανάπτυξη... Αν σε ξυπνάει μια χαρά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:03 Η Peace_ έγραψε: #1.350 03-01-14 11:03 Ο ελληνικός είναι ποίημα παιδιά...Τι να λέμε τώρα...Μαγεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:08 Η Emilouko έγραψε: #1.351 03-01-14 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Ο ελληνικός είναι ποίημα παιδιά...Τι να λέμε τώρα...Μαγεία! Click για ανάπτυξη... Μαζί με κουλουράκι πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:10 Η Gate4 έγραψε: #1.352 03-01-14 11:10 Εγώ αν δεν πιω νες 2πλο και σκέτο δεν ξυπνάω. Πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ για τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:26 Η the plant: #1.353 03-01-14 12:26 Παιδιά εσείς της θετικής πότε ξεκινήσατε την ύλη της τρίτης σε κάθε μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:29 Η Peace_ έγραψε: #1.354 03-01-14 12:29 Σεπτέμβριο δευτέρας σε μαθηματικά και φυσική! (δε το προτείνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:53 Η the plant: #1.355 03-01-14 12:53 Μαθηματικά και εγώ από φέτος το Σεπτέμβριο αλλά λόγω χρόνιας ενασχόλησης και αγάπης για το αντικείμενο διαγωνισμοί κλπ! Τα υπόλοιπα μαθήματα; Φυσική σκέφτομαι κατά τον Απρίλη να ξεκινήσω αν και κρούσεις ντοπλερ τα έκανα μαζί με την ορμή της Δευτέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 13:07 Ο Bemanos έγραψε: #1.356 03-01-14 13:07 ειναι τουλαχιστον παρανοϊκό να ξεκινατε απο τοσο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #1.357 03-01-14 14:13 εχει ομως ο καθενας τους ρυθμους του βεβαια τωρα δεν βλεπω στα θεματα πανελληνιων το ιδιο απαιτητικα θεματα με αυτα που ειχαμε στις δεσμες,οποτε ισως και να ναι υπερβολικο καλο κανουν ομως,μπαινουν σε μια σειρα καλη επιτυχια στα παιδια φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:51 Ο gregory nub: #1.358 03-01-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μαζί με κουλουράκι πάντα. Click για ανάπτυξη... Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 15:14 Η Emilouko έγραψε: #1.359 03-01-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Click για ανάπτυξη... Εγώ ειμαι και η παραπάνω. Με σοκολάτα; Η αλήθεια είναι οτι παραείμαι χαλαρά.:Ρ Όντως βγαίνει η βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 16:16 Ο Jonas έγραψε: #1.360 03-01-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία... Click για ανάπτυξη... Εικόνα προς εκτύπωση για να παραμένεις ξύπνια: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ πάλι στο κρεβάτι ήμουν.Ήταν και ανιαρό λίγο το μάθημα γιατί είμαι στην εισαγωγή της εξέλιξης ,ήμουν και κουρασμένη και ούτε που κατάλαβα.Η βλακεία ήταν ότι είχα 9 παρά δέκα διαγώνισμα στο φροντιστήριο και ήρθε η φίλη μου και μου χτυπούσε την πόρτα και γω χαμπάριιι .Αν δε γάβγιζε το σκυλί δε θα σηκωνόμουν Τσακ μπαμ όμως!Στο πεντάλεπτο ήμουν έτοιμη. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα Εγώ πάντως αν δεν πιω καφέ δεν μπορώ να κάνω μάθημα ή να γράψω διαγώνισμα. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα και νυστάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:52 Η Emilouko έγραψε: #1.348 03-01-14 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κατάλαβα Εγώ πάντως αν δεν πιω καφέ δεν μπορώ να κάνω μάθημα ή να γράψω διαγώνισμα. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα και νυστάζω Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω πολύ συχνά καφέ.Μία στο τόσο...Αν τύχει όμως όταν διαβάζω προτιμάω τον ελληνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:55 Η Gate4 έγραψε: #1.349 03-01-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν πίνω πολύ συχνά καφέ.Μία στο τόσο...Αν τύχει όμως όταν διαβάζω προτιμάω τον ελληνικό. Click για ανάπτυξη... Αν σε ξυπνάει μια χαρά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:03 Η Peace_ έγραψε: #1.350 03-01-14 11:03 Ο ελληνικός είναι ποίημα παιδιά...Τι να λέμε τώρα...Μαγεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:08 Η Emilouko έγραψε: #1.351 03-01-14 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Ο ελληνικός είναι ποίημα παιδιά...Τι να λέμε τώρα...Μαγεία! Click για ανάπτυξη... Μαζί με κουλουράκι πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:10 Η Gate4 έγραψε: #1.352 03-01-14 11:10 Εγώ αν δεν πιω νες 2πλο και σκέτο δεν ξυπνάω. Πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ για τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:26 Η the plant: #1.353 03-01-14 12:26 Παιδιά εσείς της θετικής πότε ξεκινήσατε την ύλη της τρίτης σε κάθε μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:29 Η Peace_ έγραψε: #1.354 03-01-14 12:29 Σεπτέμβριο δευτέρας σε μαθηματικά και φυσική! (δε το προτείνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:53 Η the plant: #1.355 03-01-14 12:53 Μαθηματικά και εγώ από φέτος το Σεπτέμβριο αλλά λόγω χρόνιας ενασχόλησης και αγάπης για το αντικείμενο διαγωνισμοί κλπ! Τα υπόλοιπα μαθήματα; Φυσική σκέφτομαι κατά τον Απρίλη να ξεκινήσω αν και κρούσεις ντοπλερ τα έκανα μαζί με την ορμή της Δευτέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 13:07 Ο Bemanos έγραψε: #1.356 03-01-14 13:07 ειναι τουλαχιστον παρανοϊκό να ξεκινατε απο τοσο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #1.357 03-01-14 14:13 εχει ομως ο καθενας τους ρυθμους του βεβαια τωρα δεν βλεπω στα θεματα πανελληνιων το ιδιο απαιτητικα θεματα με αυτα που ειχαμε στις δεσμες,οποτε ισως και να ναι υπερβολικο καλο κανουν ομως,μπαινουν σε μια σειρα καλη επιτυχια στα παιδια φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:51 Ο gregory nub: #1.358 03-01-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μαζί με κουλουράκι πάντα. Click για ανάπτυξη... Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 15:14 Η Emilouko έγραψε: #1.359 03-01-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Click για ανάπτυξη... Εγώ ειμαι και η παραπάνω. Με σοκολάτα; Η αλήθεια είναι οτι παραείμαι χαλαρά.:Ρ Όντως βγαίνει η βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 16:16 Ο Jonas έγραψε: #1.360 03-01-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία... Click για ανάπτυξη... Εικόνα προς εκτύπωση για να παραμένεις ξύπνια: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κατάλαβα Εγώ πάντως αν δεν πιω καφέ δεν μπορώ να κάνω μάθημα ή να γράψω διαγώνισμα. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα και νυστάζω Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω πολύ συχνά καφέ.Μία στο τόσο...Αν τύχει όμως όταν διαβάζω προτιμάω τον ελληνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:55 Η Gate4 έγραψε: #1.349 03-01-14 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν πίνω πολύ συχνά καφέ.Μία στο τόσο...Αν τύχει όμως όταν διαβάζω προτιμάω τον ελληνικό. Click για ανάπτυξη... Αν σε ξυπνάει μια χαρά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:03 Η Peace_ έγραψε: #1.350 03-01-14 11:03 Ο ελληνικός είναι ποίημα παιδιά...Τι να λέμε τώρα...Μαγεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:08 Η Emilouko έγραψε: #1.351 03-01-14 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Ο ελληνικός είναι ποίημα παιδιά...Τι να λέμε τώρα...Μαγεία! Click για ανάπτυξη... Μαζί με κουλουράκι πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:10 Η Gate4 έγραψε: #1.352 03-01-14 11:10 Εγώ αν δεν πιω νες 2πλο και σκέτο δεν ξυπνάω. Πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ για τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:26 Η the plant: #1.353 03-01-14 12:26 Παιδιά εσείς της θετικής πότε ξεκινήσατε την ύλη της τρίτης σε κάθε μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:29 Η Peace_ έγραψε: #1.354 03-01-14 12:29 Σεπτέμβριο δευτέρας σε μαθηματικά και φυσική! (δε το προτείνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:53 Η the plant: #1.355 03-01-14 12:53 Μαθηματικά και εγώ από φέτος το Σεπτέμβριο αλλά λόγω χρόνιας ενασχόλησης και αγάπης για το αντικείμενο διαγωνισμοί κλπ! Τα υπόλοιπα μαθήματα; Φυσική σκέφτομαι κατά τον Απρίλη να ξεκινήσω αν και κρούσεις ντοπλερ τα έκανα μαζί με την ορμή της Δευτέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 13:07 Ο Bemanos έγραψε: #1.356 03-01-14 13:07 ειναι τουλαχιστον παρανοϊκό να ξεκινατε απο τοσο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #1.357 03-01-14 14:13 εχει ομως ο καθενας τους ρυθμους του βεβαια τωρα δεν βλεπω στα θεματα πανελληνιων το ιδιο απαιτητικα θεματα με αυτα που ειχαμε στις δεσμες,οποτε ισως και να ναι υπερβολικο καλο κανουν ομως,μπαινουν σε μια σειρα καλη επιτυχια στα παιδια φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:51 Ο gregory nub: #1.358 03-01-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μαζί με κουλουράκι πάντα. Click για ανάπτυξη... Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 15:14 Η Emilouko έγραψε: #1.359 03-01-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Click για ανάπτυξη... Εγώ ειμαι και η παραπάνω. Με σοκολάτα; Η αλήθεια είναι οτι παραείμαι χαλαρά.:Ρ Όντως βγαίνει η βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 16:16 Ο Jonas έγραψε: #1.360 03-01-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία... Click για ανάπτυξη... Εικόνα προς εκτύπωση για να παραμένεις ξύπνια: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν πίνω πολύ συχνά καφέ.Μία στο τόσο...Αν τύχει όμως όταν διαβάζω προτιμάω τον ελληνικό. Click για ανάπτυξη... Αν σε ξυπνάει μια χαρά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:03 Η Peace_ έγραψε: #1.350 03-01-14 11:03 Ο ελληνικός είναι ποίημα παιδιά...Τι να λέμε τώρα...Μαγεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:08 Η Emilouko έγραψε: #1.351 03-01-14 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Ο ελληνικός είναι ποίημα παιδιά...Τι να λέμε τώρα...Μαγεία! Click για ανάπτυξη... Μαζί με κουλουράκι πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:10 Η Gate4 έγραψε: #1.352 03-01-14 11:10 Εγώ αν δεν πιω νες 2πλο και σκέτο δεν ξυπνάω. Πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ για τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:26 Η the plant: #1.353 03-01-14 12:26 Παιδιά εσείς της θετικής πότε ξεκινήσατε την ύλη της τρίτης σε κάθε μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:29 Η Peace_ έγραψε: #1.354 03-01-14 12:29 Σεπτέμβριο δευτέρας σε μαθηματικά και φυσική! (δε το προτείνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:53 Η the plant: #1.355 03-01-14 12:53 Μαθηματικά και εγώ από φέτος το Σεπτέμβριο αλλά λόγω χρόνιας ενασχόλησης και αγάπης για το αντικείμενο διαγωνισμοί κλπ! Τα υπόλοιπα μαθήματα; Φυσική σκέφτομαι κατά τον Απρίλη να ξεκινήσω αν και κρούσεις ντοπλερ τα έκανα μαζί με την ορμή της Δευτέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 13:07 Ο Bemanos έγραψε: #1.356 03-01-14 13:07 ειναι τουλαχιστον παρανοϊκό να ξεκινατε απο τοσο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #1.357 03-01-14 14:13 εχει ομως ο καθενας τους ρυθμους του βεβαια τωρα δεν βλεπω στα θεματα πανελληνιων το ιδιο απαιτητικα θεματα με αυτα που ειχαμε στις δεσμες,οποτε ισως και να ναι υπερβολικο καλο κανουν ομως,μπαινουν σε μια σειρα καλη επιτυχια στα παιδια φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:51 Ο gregory nub: #1.358 03-01-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μαζί με κουλουράκι πάντα. Click για ανάπτυξη... Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 15:14 Η Emilouko έγραψε: #1.359 03-01-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Click για ανάπτυξη... Εγώ ειμαι και η παραπάνω. Με σοκολάτα; Η αλήθεια είναι οτι παραείμαι χαλαρά.:Ρ Όντως βγαίνει η βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 16:16 Ο Jonas έγραψε: #1.360 03-01-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία... Click για ανάπτυξη... Εικόνα προς εκτύπωση για να παραμένεις ξύπνια: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο ελληνικός είναι ποίημα παιδιά...Τι να λέμε τώρα...Μαγεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:08 Η Emilouko έγραψε: #1.351 03-01-14 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Ο ελληνικός είναι ποίημα παιδιά...Τι να λέμε τώρα...Μαγεία! Click για ανάπτυξη... Μαζί με κουλουράκι πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:10 Η Gate4 έγραψε: #1.352 03-01-14 11:10 Εγώ αν δεν πιω νες 2πλο και σκέτο δεν ξυπνάω. Πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ για τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:26 Η the plant: #1.353 03-01-14 12:26 Παιδιά εσείς της θετικής πότε ξεκινήσατε την ύλη της τρίτης σε κάθε μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:29 Η Peace_ έγραψε: #1.354 03-01-14 12:29 Σεπτέμβριο δευτέρας σε μαθηματικά και φυσική! (δε το προτείνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:53 Η the plant: #1.355 03-01-14 12:53 Μαθηματικά και εγώ από φέτος το Σεπτέμβριο αλλά λόγω χρόνιας ενασχόλησης και αγάπης για το αντικείμενο διαγωνισμοί κλπ! Τα υπόλοιπα μαθήματα; Φυσική σκέφτομαι κατά τον Απρίλη να ξεκινήσω αν και κρούσεις ντοπλερ τα έκανα μαζί με την ορμή της Δευτέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 13:07 Ο Bemanos έγραψε: #1.356 03-01-14 13:07 ειναι τουλαχιστον παρανοϊκό να ξεκινατε απο τοσο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #1.357 03-01-14 14:13 εχει ομως ο καθενας τους ρυθμους του βεβαια τωρα δεν βλεπω στα θεματα πανελληνιων το ιδιο απαιτητικα θεματα με αυτα που ειχαμε στις δεσμες,οποτε ισως και να ναι υπερβολικο καλο κανουν ομως,μπαινουν σε μια σειρα καλη επιτυχια στα παιδια φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:51 Ο gregory nub: #1.358 03-01-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μαζί με κουλουράκι πάντα. Click για ανάπτυξη... Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 15:14 Η Emilouko έγραψε: #1.359 03-01-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Click για ανάπτυξη... Εγώ ειμαι και η παραπάνω. Με σοκολάτα; Η αλήθεια είναι οτι παραείμαι χαλαρά.:Ρ Όντως βγαίνει η βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 16:16 Ο Jonas έγραψε: #1.360 03-01-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία... Click για ανάπτυξη... Εικόνα προς εκτύπωση για να παραμένεις ξύπνια: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Ο ελληνικός είναι ποίημα παιδιά...Τι να λέμε τώρα...Μαγεία! Click για ανάπτυξη... Μαζί με κουλουράκι πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:10 Η Gate4 έγραψε: #1.352 03-01-14 11:10 Εγώ αν δεν πιω νες 2πλο και σκέτο δεν ξυπνάω. Πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ για τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:26 Η the plant: #1.353 03-01-14 12:26 Παιδιά εσείς της θετικής πότε ξεκινήσατε την ύλη της τρίτης σε κάθε μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:29 Η Peace_ έγραψε: #1.354 03-01-14 12:29 Σεπτέμβριο δευτέρας σε μαθηματικά και φυσική! (δε το προτείνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:53 Η the plant: #1.355 03-01-14 12:53 Μαθηματικά και εγώ από φέτος το Σεπτέμβριο αλλά λόγω χρόνιας ενασχόλησης και αγάπης για το αντικείμενο διαγωνισμοί κλπ! Τα υπόλοιπα μαθήματα; Φυσική σκέφτομαι κατά τον Απρίλη να ξεκινήσω αν και κρούσεις ντοπλερ τα έκανα μαζί με την ορμή της Δευτέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 13:07 Ο Bemanos έγραψε: #1.356 03-01-14 13:07 ειναι τουλαχιστον παρανοϊκό να ξεκινατε απο τοσο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #1.357 03-01-14 14:13 εχει ομως ο καθενας τους ρυθμους του βεβαια τωρα δεν βλεπω στα θεματα πανελληνιων το ιδιο απαιτητικα θεματα με αυτα που ειχαμε στις δεσμες,οποτε ισως και να ναι υπερβολικο καλο κανουν ομως,μπαινουν σε μια σειρα καλη επιτυχια στα παιδια φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:51 Ο gregory nub: #1.358 03-01-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μαζί με κουλουράκι πάντα. Click για ανάπτυξη... Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 15:14 Η Emilouko έγραψε: #1.359 03-01-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Click για ανάπτυξη... Εγώ ειμαι και η παραπάνω. Με σοκολάτα; Η αλήθεια είναι οτι παραείμαι χαλαρά.:Ρ Όντως βγαίνει η βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 16:16 Ο Jonas έγραψε: #1.360 03-01-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία... Click για ανάπτυξη... Εικόνα προς εκτύπωση για να παραμένεις ξύπνια: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ αν δεν πιω νες 2πλο και σκέτο δεν ξυπνάω. Πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ για τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:26 Η the plant: #1.353 03-01-14 12:26 Παιδιά εσείς της θετικής πότε ξεκινήσατε την ύλη της τρίτης σε κάθε μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:29 Η Peace_ έγραψε: #1.354 03-01-14 12:29 Σεπτέμβριο δευτέρας σε μαθηματικά και φυσική! (δε το προτείνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:53 Η the plant: #1.355 03-01-14 12:53 Μαθηματικά και εγώ από φέτος το Σεπτέμβριο αλλά λόγω χρόνιας ενασχόλησης και αγάπης για το αντικείμενο διαγωνισμοί κλπ! Τα υπόλοιπα μαθήματα; Φυσική σκέφτομαι κατά τον Απρίλη να ξεκινήσω αν και κρούσεις ντοπλερ τα έκανα μαζί με την ορμή της Δευτέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 13:07 Ο Bemanos έγραψε: #1.356 03-01-14 13:07 ειναι τουλαχιστον παρανοϊκό να ξεκινατε απο τοσο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #1.357 03-01-14 14:13 εχει ομως ο καθενας τους ρυθμους του βεβαια τωρα δεν βλεπω στα θεματα πανελληνιων το ιδιο απαιτητικα θεματα με αυτα που ειχαμε στις δεσμες,οποτε ισως και να ναι υπερβολικο καλο κανουν ομως,μπαινουν σε μια σειρα καλη επιτυχια στα παιδια φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:51 Ο gregory nub: #1.358 03-01-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μαζί με κουλουράκι πάντα. Click για ανάπτυξη... Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 15:14 Η Emilouko έγραψε: #1.359 03-01-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Click για ανάπτυξη... Εγώ ειμαι και η παραπάνω. Με σοκολάτα; Η αλήθεια είναι οτι παραείμαι χαλαρά.:Ρ Όντως βγαίνει η βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 16:16 Ο Jonas έγραψε: #1.360 03-01-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία... Click για ανάπτυξη... Εικόνα προς εκτύπωση για να παραμένεις ξύπνια: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά εσείς της θετικής πότε ξεκινήσατε την ύλη της τρίτης σε κάθε μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:29 Η Peace_ έγραψε: #1.354 03-01-14 12:29 Σεπτέμβριο δευτέρας σε μαθηματικά και φυσική! (δε το προτείνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:53 Η the plant: #1.355 03-01-14 12:53 Μαθηματικά και εγώ από φέτος το Σεπτέμβριο αλλά λόγω χρόνιας ενασχόλησης και αγάπης για το αντικείμενο διαγωνισμοί κλπ! Τα υπόλοιπα μαθήματα; Φυσική σκέφτομαι κατά τον Απρίλη να ξεκινήσω αν και κρούσεις ντοπλερ τα έκανα μαζί με την ορμή της Δευτέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 13:07 Ο Bemanos έγραψε: #1.356 03-01-14 13:07 ειναι τουλαχιστον παρανοϊκό να ξεκινατε απο τοσο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #1.357 03-01-14 14:13 εχει ομως ο καθενας τους ρυθμους του βεβαια τωρα δεν βλεπω στα θεματα πανελληνιων το ιδιο απαιτητικα θεματα με αυτα που ειχαμε στις δεσμες,οποτε ισως και να ναι υπερβολικο καλο κανουν ομως,μπαινουν σε μια σειρα καλη επιτυχια στα παιδια φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:51 Ο gregory nub: #1.358 03-01-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μαζί με κουλουράκι πάντα. Click για ανάπτυξη... Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 15:14 Η Emilouko έγραψε: #1.359 03-01-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Click για ανάπτυξη... Εγώ ειμαι και η παραπάνω. Με σοκολάτα; Η αλήθεια είναι οτι παραείμαι χαλαρά.:Ρ Όντως βγαίνει η βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 16:16 Ο Jonas έγραψε: #1.360 03-01-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία... Click για ανάπτυξη... Εικόνα προς εκτύπωση για να παραμένεις ξύπνια: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σεπτέμβριο δευτέρας σε μαθηματικά και φυσική! (δε το προτείνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:53 Η the plant: #1.355 03-01-14 12:53 Μαθηματικά και εγώ από φέτος το Σεπτέμβριο αλλά λόγω χρόνιας ενασχόλησης και αγάπης για το αντικείμενο διαγωνισμοί κλπ! Τα υπόλοιπα μαθήματα; Φυσική σκέφτομαι κατά τον Απρίλη να ξεκινήσω αν και κρούσεις ντοπλερ τα έκανα μαζί με την ορμή της Δευτέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 13:07 Ο Bemanos έγραψε: #1.356 03-01-14 13:07 ειναι τουλαχιστον παρανοϊκό να ξεκινατε απο τοσο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #1.357 03-01-14 14:13 εχει ομως ο καθενας τους ρυθμους του βεβαια τωρα δεν βλεπω στα θεματα πανελληνιων το ιδιο απαιτητικα θεματα με αυτα που ειχαμε στις δεσμες,οποτε ισως και να ναι υπερβολικο καλο κανουν ομως,μπαινουν σε μια σειρα καλη επιτυχια στα παιδια φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:51 Ο gregory nub: #1.358 03-01-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μαζί με κουλουράκι πάντα. Click για ανάπτυξη... Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 15:14 Η Emilouko έγραψε: #1.359 03-01-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Click για ανάπτυξη... Εγώ ειμαι και η παραπάνω. Με σοκολάτα; Η αλήθεια είναι οτι παραείμαι χαλαρά.:Ρ Όντως βγαίνει η βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 16:16 Ο Jonas έγραψε: #1.360 03-01-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία... Click για ανάπτυξη... Εικόνα προς εκτύπωση για να παραμένεις ξύπνια: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαθηματικά και εγώ από φέτος το Σεπτέμβριο αλλά λόγω χρόνιας ενασχόλησης και αγάπης για το αντικείμενο διαγωνισμοί κλπ! Τα υπόλοιπα μαθήματα; Φυσική σκέφτομαι κατά τον Απρίλη να ξεκινήσω αν και κρούσεις ντοπλερ τα έκανα μαζί με την ορμή της Δευτέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 13:07 Ο Bemanos έγραψε: #1.356 03-01-14 13:07 ειναι τουλαχιστον παρανοϊκό να ξεκινατε απο τοσο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #1.357 03-01-14 14:13 εχει ομως ο καθενας τους ρυθμους του βεβαια τωρα δεν βλεπω στα θεματα πανελληνιων το ιδιο απαιτητικα θεματα με αυτα που ειχαμε στις δεσμες,οποτε ισως και να ναι υπερβολικο καλο κανουν ομως,μπαινουν σε μια σειρα καλη επιτυχια στα παιδια φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:51 Ο gregory nub: #1.358 03-01-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μαζί με κουλουράκι πάντα. Click για ανάπτυξη... Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 15:14 Η Emilouko έγραψε: #1.359 03-01-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Click για ανάπτυξη... Εγώ ειμαι και η παραπάνω. Με σοκολάτα; Η αλήθεια είναι οτι παραείμαι χαλαρά.:Ρ Όντως βγαίνει η βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 16:16 Ο Jonas έγραψε: #1.360 03-01-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία... Click για ανάπτυξη... Εικόνα προς εκτύπωση για να παραμένεις ξύπνια: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ειναι τουλαχιστον παρανοϊκό να ξεκινατε απο τοσο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #1.357 03-01-14 14:13 εχει ομως ο καθενας τους ρυθμους του βεβαια τωρα δεν βλεπω στα θεματα πανελληνιων το ιδιο απαιτητικα θεματα με αυτα που ειχαμε στις δεσμες,οποτε ισως και να ναι υπερβολικο καλο κανουν ομως,μπαινουν σε μια σειρα καλη επιτυχια στα παιδια φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2014 gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:51 Ο gregory nub: #1.358 03-01-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μαζί με κουλουράκι πάντα. Click για ανάπτυξη... Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 15:14 Η Emilouko έγραψε: #1.359 03-01-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Click για ανάπτυξη... Εγώ ειμαι και η παραπάνω. Με σοκολάτα; Η αλήθεια είναι οτι παραείμαι χαλαρά.:Ρ Όντως βγαίνει η βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 16:16 Ο Jonas έγραψε: #1.360 03-01-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία... Click για ανάπτυξη... Εικόνα προς εκτύπωση για να παραμένεις ξύπνια: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εχει ομως ο καθενας τους ρυθμους του βεβαια τωρα δεν βλεπω στα θεματα πανελληνιων το ιδιο απαιτητικα θεματα με αυτα που ειχαμε στις δεσμες,οποτε ισως και να ναι υπερβολικο καλο κανουν ομως,μπαινουν σε μια σειρα καλη επιτυχια στα παιδια φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 14:51 Ο gregory nub: #1.358 03-01-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μαζί με κουλουράκι πάντα. Click για ανάπτυξη... Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 15:14 Η Emilouko έγραψε: #1.359 03-01-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Click για ανάπτυξη... Εγώ ειμαι και η παραπάνω. Με σοκολάτα; Η αλήθεια είναι οτι παραείμαι χαλαρά.:Ρ Όντως βγαίνει η βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 16:16 Ο Jonas έγραψε: #1.360 03-01-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία... Click για ανάπτυξη... Εικόνα προς εκτύπωση για να παραμένεις ξύπνια: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μαζί με κουλουράκι πάντα. Click για ανάπτυξη... Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 15:14 Η Emilouko έγραψε: #1.359 03-01-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Click για ανάπτυξη... Εγώ ειμαι και η παραπάνω. Με σοκολάτα; Η αλήθεια είναι οτι παραείμαι χαλαρά.:Ρ Όντως βγαίνει η βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 16:16 Ο Jonas έγραψε: #1.360 03-01-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία... Click για ανάπτυξη... Εικόνα προς εκτύπωση για να παραμένεις ξύπνια: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι! Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά! Click για ανάπτυξη... Εγώ ειμαι και η παραπάνω. Με σοκολάτα; Η αλήθεια είναι οτι παραείμαι χαλαρά.:Ρ Όντως βγαίνει η βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 16:16 Ο Jonas έγραψε: #1.360 03-01-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία... Click για ανάπτυξη... Εικόνα προς εκτύπωση για να παραμένεις ξύπνια: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία... Click για ανάπτυξη... Εικόνα προς εκτύπωση για να παραμένεις ξύπνια: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.