Γιατί το λες αυτό;;;;;;
Σκέψου ότι εμείς δίναμε 9 μαθήματα υποχρεωτικά πανελλήνιες!
Τώρα δίνουν 4 κατευθυνσεις και άλλα δυο επιλογης - κατι τετοιο - και ΑΝ χρειάζεται Ειδικό Μάθημα!
Κι εγώ τελειωσα ΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης. Αλλά τελικά, εφ όσον δε γινονται ευκολα διορισμοί πλέον, και μετα απο δεκα χρονια που εχω ψαχτει σε πολλά, πιστεύω πλέον στην εξειδίκευση. Δηλαδή να ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ μια ΤΕΧΝΗ (δεν εννοώ καλλιτεχνική, απλα έτυχε για μενα να ειναι αυτο

) ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Για να μην πω ΑΡΙΣΤΑ. Γυρναμε σε αυτό που λεγανε οι παλιοι. Μάθε Τέχνη κι άστηνε... Χειροπιαστα πράγματα. Οι Θεωρητικές και Διοικητικές Σπουδές πλέον είναι στον πάγο... Ακόμα και κομμώτρια να θέλει να γινει κάποια εγώ θα πω ΜΕΣΑ. Αρκεί να το ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και να γινει ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ "του 20". Να μην εισαι μετριος σε αυτο που κανεις απλα.
Αν το σκεφτεσαι και σου λειπει το θαρρος, αυτήν την περιοδο παραδόξως μου περισσεύει και μπορώ να σου χαρίσω!
Δε μου εχει βγει το πτυχιο, εχω 2 θεωρητικα και μια πτυχιακή (που δεν ειναι προβλημα) αλλά ποτε δεν ξερεις τι γινεται η τι θα παει στραβα. Μπορει το καλοκαιρι να εχει βγει αλλα με κατατακτήριες είναι λιγότερες οι πιθανότητες... Παιρνουν πολύ λίγους και επισης δεν εχεις δικαιωμα στεγασης!