Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 15:45 Η Emilouko έγραψε: #4.361 26-05-14 15:45 Εγώ απλά ανάγνωση κάνω τα θέματα. Όντως κάποια κολλάνε παντού. Δεν έχω δει πχ θέμα χωρίς Παιδεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 15:54 Η Marianna.P: #4.362 26-05-14 15:54 Αρχική Δημοσίευση από PAOAND: Οσον αφορα τα θεματα θα κατσει κανεις να μαθει επιμερους επιχειρηματα για καθε θεμα απεξω; Εμας μας εχει δωσει καποια γενικα που κολανε παντου με καποιες προσαρμογες και εγω αυτα εχω διαβασει. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά έκατσα έκανα μια ανάγνωση όλες τις ενότητες..Αύριο θα δω μία επιπλέον φορά μόνο τις sos ή και 2 άμα προλαβαίνω και από τα γενικά που λες που κολλάνε παντού θα προσπαθήσω να μάθω τίποτα..Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω γενικά την φοβάμαι την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 15:55 Η BLS έγραψε: #4.363 26-05-14 15:55 Τουρισμό ή εθελοντισμό πώς το βλέπετε?γτ αυτά πολύ τα ακούω ως προτεινόμενα για φέτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:01 Ο notis_19 έγραψε: #4.364 26-05-14 16:01 Τι ζέστη κάνει ρε παιδιά??!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:04 Η Emilouko έγραψε: #4.365 26-05-14 16:04 Και γω αυτά ακούω. Μπορεί να τα βάλουν σε συνδυασμό. Ή μπορεί να βάλουν εντελώς άκυρο θέμα. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:05 Η Alireza έγραψε: #4.366 26-05-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από chili_pepper: Ωπ, δικια μου εισαι εσυ! Mπα, για φετος νομιζω δε προβλεπεται κανενα τουρ προς Ευρωπη εκτος απο ενα φεστιβαλ στην Αγγλια Click για ανάπτυξη... Ωωωω άχτι το έχω να πάω σε μια γκράντε συναυλία τους.. Μμμ θα βολευτώ με τα εγχώρια.. Θα ήθελα να πάω Μαραβέγια π.χ. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Ούτε εγώ θέλω επαγωγικό συλλογισμό. Τα ψιλοχάνω στην αξιολόγηση.Στο φρο απλά μας το έχει πει σαν θεωρία.Δεν έχω κάνει πρακτική. Ελπίζω να μην ξεφύγουν απο αυτά που βάζουν τόσα χρόνια. Ρε παιδιά τί καύσωνας είναι αυτός.Έχω λιώσει. Έτσι μου έρχεται να βουτήξω στο ποτάμι δίπλα Με τί όρεξη θα διαβάζω μέσα στον Ιούνιο Ιστορία... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ούτε εγώ μπορώ τις αξιολογήσεις. Και εδώ έχει πολλή ζέστη!! Σήμερα θα ήθελα να ήμουν σε μια παραλία... Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο δεν είναι η ζέστη. Είναι να φοράς τζιν με τη ζέστη γιατί το ποδαράκι είναι πιθηκάκι.. Τέρμα, θα πάω να κάνω χαλάουα. Πάντως πάλι ήρθε κρουαζιερόπλοιο και οι πρώτοι τουρίστες με την επική κάλτσα μέσα από το σανδάλι έχουν καταφτάσει.. Δεν αντέχω άλλο!! Θέλω να γίνω μια από αυτούς!!!! Γαμώ το μπαλκόνι με τη θέα θάλασσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:07 Η chili_pepper: #4.367 26-05-14 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ωωωω άχτι το έχω να πάω σε μια γκράντε συναυλία τους.. Μμμ θα βολευτώ με τα εγχώρια.. Θα ήθελα να πάω Μαραβέγια π.χ. : Click για ανάπτυξη... Δεν πηγες ουτε εσυ οταν ειχαν ερθει αθηνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:09 Η Alireza έγραψε: #4.368 26-05-14 16:09 Αρχική Δημοσίευση από chili_pepper: Ωωωω άχτι το έχω να πάω σε μια γκράντε συναυλία τους.. Μμμ θα βολευτώ με τα εγχώρια.. Θα ήθελα να πάω Μαραβέγια π.χ. Δεν πηγες ουτε εσυ οταν ειχαν ερθει αθηνα ε; Click για ανάπτυξη... Όχι δυστυχως ήμουν μικρή τότε και δεν μπορούσα να πάω μόνη μου Αθήνα.. Με τη μαμά ΔΕ ΛΕΕΙ να πας οπότε γιοκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:10 Η BLS έγραψε: #4.369 26-05-14 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και γω αυτά ακούω. Μπορεί να τα βάλουν σε συνδυασμό. Ή μπορεί να βάλουν εντελώς άκυρο θέμα. :Ρ Click για ανάπτυξη... εε ναι απλά συζητάμε τι θα θέλαμε ουσιαστικά..αυτά τα δύο είναι καλούτσικα ας πούμε...τα χαζά που ακούω είναι για δημοκρατία...θα ξενερώσω αν πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:12 Η Emilouko έγραψε: #4.370 26-05-14 16:12 Αρχική Δημοσίευση από BLS: εε ναι απλά συζητάμε τι θα θέλαμε ουσιαστικά..αυτά τα δύο είναι καλούτσικα ας πούμε...τα χαζά που ακούω είναι για δημοκρατία...θα ξενερώσω αν πέσει... Click για ανάπτυξη... Και εγω. + ΕΕ Θα ήθελα θανατική ποινή, επιστήμη κ ανθρωπισμός, εθελοντισμός, παγκοσμιοποίηση, ανθρώπινα δικαιώματα, ποιότητα ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:22 Η methexys έγραψε: #4.371 26-05-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Το χειρότερο δεν είναι η ζέστη. Είναι να φοράς τζιν με τη ζέστη γιατί το ποδαράκι είναι πιθηκάκι.. Τέρμα, θα πάω να κάνω χαλάουα. Πάντως πάλι ήρθε κρουαζιερόπλοιο και οι πρώτοι τουρίστες με την επική κάλτσα μέσα από το σανδάλι έχουν καταφτάσει.. Δεν αντέχω άλλο!! Θέλω να γίνω μια από αυτούς!!!! Γαμώ το μπαλκόνι με τη θέα θάλασσα!! Click για ανάπτυξη... Ασε χθες έβαλα τζιν και έσκασα, από εδώ και πέρα σορτσακια 8) Όσο για τους τουρίστες, από τον Μάρτιο έρχονταν εδώ, όταν έτρεχα με τις τσάντες από φροντιστήριο σε φροντιστήριο μεσημεριατικα θα με έβλεπαν και θα απορούσαν Για την εκθεση ο καθηγητής μου περιμένει δημοκρατία ή ΕΕ αλλά εμενα μου φαίνονται εξαιρετικά πιθανά και ο τουρισμός ή ο αθλητισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:29 Η sparkling: #4.372 26-05-14 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και εγω. + ΕΕ Θα ήθελα θανατική ποινή, επιστήμη κ ανθρωπισμός, εθελοντισμός, παγκοσμιοποίηση, ανθρώπινα δικαιώματα, ποιότητα ζωής. Click για ανάπτυξη... και εγω αυτα θα ηθελα καθως και τουρισμο αλλοτριωση και πνευματικοι ανθρωποι αλλα επεσε οεφε οποτε δεν νομιζω ... μακαρι να μην βαλουν καμια κλωνοποιηση και αλλα συναφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:30 Ο Ahab έγραψε: #4.373 26-05-14 16:30 Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:51 Η BLS έγραψε: #4.374 26-05-14 16:51 Τετάρτη 28 https://www.mathepilogi.gr/36-panellinies-2014/52-panellinies-2014-programma-odigies-yli.html (με λίγη αναζήτηση στο ιντερνετ βλέπει κάτι Τρίτη 27 η έναρξη αλλά σίγουρα Τετάρτη ξεκινάμε κ βρήκα κ αυτό το άρθρο που το επιβεβαιώνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:53 Ο timonierhs: #4.375 26-05-14 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Click για ανάπτυξη... Αποφασίστηκε απο το υπουργείο παιδείας οι πανελληνιες εξετάσεις να αρχισουν τελικά αύριο. Μην το παρει σοβαρά κανείς και παει να δώσει αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:55 Η methexys έγραψε: #4.376 26-05-14 16:55 Ωραια, πείτε κι αλλά τέτοια να με αγχωσετε 28 ξεκινάμε, μπες στη σελίδα του υπουργείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:59 Ο notis_19 έγραψε: #4.377 26-05-14 16:59 Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:03 Η Marianna.P: #4.378 26-05-14 17:03 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Click για ανάπτυξη... Από σημεία στίξης και λοιπά ελπίζω να μπουν ερωτήσεις ή ασύνδετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:06 Ο Ahab έγραψε: #4.379 26-05-14 17:06 Είναι εκτός η σελιδα. Πωωω θα παω αυριο πρωι πρωι στο σχολειο για σιγουρια :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:10 Η Emilouko έγραψε: #4.380 26-05-14 17:10 Ρε τη Τετάρτη δίνουμε. Μη με τρομάζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ απλά ανάγνωση κάνω τα θέματα. Όντως κάποια κολλάνε παντού. Δεν έχω δει πχ θέμα χωρίς Παιδεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 15:54 Η Marianna.P: #4.362 26-05-14 15:54 Αρχική Δημοσίευση από PAOAND: Οσον αφορα τα θεματα θα κατσει κανεις να μαθει επιμερους επιχειρηματα για καθε θεμα απεξω; Εμας μας εχει δωσει καποια γενικα που κολανε παντου με καποιες προσαρμογες και εγω αυτα εχω διαβασει. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά έκατσα έκανα μια ανάγνωση όλες τις ενότητες..Αύριο θα δω μία επιπλέον φορά μόνο τις sos ή και 2 άμα προλαβαίνω και από τα γενικά που λες που κολλάνε παντού θα προσπαθήσω να μάθω τίποτα..Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω γενικά την φοβάμαι την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 15:55 Η BLS έγραψε: #4.363 26-05-14 15:55 Τουρισμό ή εθελοντισμό πώς το βλέπετε?γτ αυτά πολύ τα ακούω ως προτεινόμενα για φέτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:01 Ο notis_19 έγραψε: #4.364 26-05-14 16:01 Τι ζέστη κάνει ρε παιδιά??!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:04 Η Emilouko έγραψε: #4.365 26-05-14 16:04 Και γω αυτά ακούω. Μπορεί να τα βάλουν σε συνδυασμό. Ή μπορεί να βάλουν εντελώς άκυρο θέμα. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:05 Η Alireza έγραψε: #4.366 26-05-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από chili_pepper: Ωπ, δικια μου εισαι εσυ! Mπα, για φετος νομιζω δε προβλεπεται κανενα τουρ προς Ευρωπη εκτος απο ενα φεστιβαλ στην Αγγλια Click για ανάπτυξη... Ωωωω άχτι το έχω να πάω σε μια γκράντε συναυλία τους.. Μμμ θα βολευτώ με τα εγχώρια.. Θα ήθελα να πάω Μαραβέγια π.χ. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Ούτε εγώ θέλω επαγωγικό συλλογισμό. Τα ψιλοχάνω στην αξιολόγηση.Στο φρο απλά μας το έχει πει σαν θεωρία.Δεν έχω κάνει πρακτική. Ελπίζω να μην ξεφύγουν απο αυτά που βάζουν τόσα χρόνια. Ρε παιδιά τί καύσωνας είναι αυτός.Έχω λιώσει. Έτσι μου έρχεται να βουτήξω στο ποτάμι δίπλα Με τί όρεξη θα διαβάζω μέσα στον Ιούνιο Ιστορία... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ούτε εγώ μπορώ τις αξιολογήσεις. Και εδώ έχει πολλή ζέστη!! Σήμερα θα ήθελα να ήμουν σε μια παραλία... Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο δεν είναι η ζέστη. Είναι να φοράς τζιν με τη ζέστη γιατί το ποδαράκι είναι πιθηκάκι.. Τέρμα, θα πάω να κάνω χαλάουα. Πάντως πάλι ήρθε κρουαζιερόπλοιο και οι πρώτοι τουρίστες με την επική κάλτσα μέσα από το σανδάλι έχουν καταφτάσει.. Δεν αντέχω άλλο!! Θέλω να γίνω μια από αυτούς!!!! Γαμώ το μπαλκόνι με τη θέα θάλασσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:07 Η chili_pepper: #4.367 26-05-14 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ωωωω άχτι το έχω να πάω σε μια γκράντε συναυλία τους.. Μμμ θα βολευτώ με τα εγχώρια.. Θα ήθελα να πάω Μαραβέγια π.χ. : Click για ανάπτυξη... Δεν πηγες ουτε εσυ οταν ειχαν ερθει αθηνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:09 Η Alireza έγραψε: #4.368 26-05-14 16:09 Αρχική Δημοσίευση από chili_pepper: Ωωωω άχτι το έχω να πάω σε μια γκράντε συναυλία τους.. Μμμ θα βολευτώ με τα εγχώρια.. Θα ήθελα να πάω Μαραβέγια π.χ. Δεν πηγες ουτε εσυ οταν ειχαν ερθει αθηνα ε; Click για ανάπτυξη... Όχι δυστυχως ήμουν μικρή τότε και δεν μπορούσα να πάω μόνη μου Αθήνα.. Με τη μαμά ΔΕ ΛΕΕΙ να πας οπότε γιοκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:10 Η BLS έγραψε: #4.369 26-05-14 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και γω αυτά ακούω. Μπορεί να τα βάλουν σε συνδυασμό. Ή μπορεί να βάλουν εντελώς άκυρο θέμα. :Ρ Click για ανάπτυξη... εε ναι απλά συζητάμε τι θα θέλαμε ουσιαστικά..αυτά τα δύο είναι καλούτσικα ας πούμε...τα χαζά που ακούω είναι για δημοκρατία...θα ξενερώσω αν πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:12 Η Emilouko έγραψε: #4.370 26-05-14 16:12 Αρχική Δημοσίευση από BLS: εε ναι απλά συζητάμε τι θα θέλαμε ουσιαστικά..αυτά τα δύο είναι καλούτσικα ας πούμε...τα χαζά που ακούω είναι για δημοκρατία...θα ξενερώσω αν πέσει... Click για ανάπτυξη... Και εγω. + ΕΕ Θα ήθελα θανατική ποινή, επιστήμη κ ανθρωπισμός, εθελοντισμός, παγκοσμιοποίηση, ανθρώπινα δικαιώματα, ποιότητα ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:22 Η methexys έγραψε: #4.371 26-05-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Το χειρότερο δεν είναι η ζέστη. Είναι να φοράς τζιν με τη ζέστη γιατί το ποδαράκι είναι πιθηκάκι.. Τέρμα, θα πάω να κάνω χαλάουα. Πάντως πάλι ήρθε κρουαζιερόπλοιο και οι πρώτοι τουρίστες με την επική κάλτσα μέσα από το σανδάλι έχουν καταφτάσει.. Δεν αντέχω άλλο!! Θέλω να γίνω μια από αυτούς!!!! Γαμώ το μπαλκόνι με τη θέα θάλασσα!! Click για ανάπτυξη... Ασε χθες έβαλα τζιν και έσκασα, από εδώ και πέρα σορτσακια 8) Όσο για τους τουρίστες, από τον Μάρτιο έρχονταν εδώ, όταν έτρεχα με τις τσάντες από φροντιστήριο σε φροντιστήριο μεσημεριατικα θα με έβλεπαν και θα απορούσαν Για την εκθεση ο καθηγητής μου περιμένει δημοκρατία ή ΕΕ αλλά εμενα μου φαίνονται εξαιρετικά πιθανά και ο τουρισμός ή ο αθλητισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:29 Η sparkling: #4.372 26-05-14 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και εγω. + ΕΕ Θα ήθελα θανατική ποινή, επιστήμη κ ανθρωπισμός, εθελοντισμός, παγκοσμιοποίηση, ανθρώπινα δικαιώματα, ποιότητα ζωής. Click για ανάπτυξη... και εγω αυτα θα ηθελα καθως και τουρισμο αλλοτριωση και πνευματικοι ανθρωποι αλλα επεσε οεφε οποτε δεν νομιζω ... μακαρι να μην βαλουν καμια κλωνοποιηση και αλλα συναφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:30 Ο Ahab έγραψε: #4.373 26-05-14 16:30 Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:51 Η BLS έγραψε: #4.374 26-05-14 16:51 Τετάρτη 28 https://www.mathepilogi.gr/36-panellinies-2014/52-panellinies-2014-programma-odigies-yli.html (με λίγη αναζήτηση στο ιντερνετ βλέπει κάτι Τρίτη 27 η έναρξη αλλά σίγουρα Τετάρτη ξεκινάμε κ βρήκα κ αυτό το άρθρο που το επιβεβαιώνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:53 Ο timonierhs: #4.375 26-05-14 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Click για ανάπτυξη... Αποφασίστηκε απο το υπουργείο παιδείας οι πανελληνιες εξετάσεις να αρχισουν τελικά αύριο. Μην το παρει σοβαρά κανείς και παει να δώσει αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:55 Η methexys έγραψε: #4.376 26-05-14 16:55 Ωραια, πείτε κι αλλά τέτοια να με αγχωσετε 28 ξεκινάμε, μπες στη σελίδα του υπουργείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:59 Ο notis_19 έγραψε: #4.377 26-05-14 16:59 Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:03 Η Marianna.P: #4.378 26-05-14 17:03 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Click για ανάπτυξη... Από σημεία στίξης και λοιπά ελπίζω να μπουν ερωτήσεις ή ασύνδετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:06 Ο Ahab έγραψε: #4.379 26-05-14 17:06 Είναι εκτός η σελιδα. Πωωω θα παω αυριο πρωι πρωι στο σχολειο για σιγουρια :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:10 Η Emilouko έγραψε: #4.380 26-05-14 17:10 Ρε τη Τετάρτη δίνουμε. Μη με τρομάζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PAOAND: Οσον αφορα τα θεματα θα κατσει κανεις να μαθει επιμερους επιχειρηματα για καθε θεμα απεξω; Εμας μας εχει δωσει καποια γενικα που κολανε παντου με καποιες προσαρμογες και εγω αυτα εχω διαβασει. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά έκατσα έκανα μια ανάγνωση όλες τις ενότητες..Αύριο θα δω μία επιπλέον φορά μόνο τις sos ή και 2 άμα προλαβαίνω και από τα γενικά που λες που κολλάνε παντού θα προσπαθήσω να μάθω τίποτα..Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω γενικά την φοβάμαι την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 15:55 Η BLS έγραψε: #4.363 26-05-14 15:55 Τουρισμό ή εθελοντισμό πώς το βλέπετε?γτ αυτά πολύ τα ακούω ως προτεινόμενα για φέτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:01 Ο notis_19 έγραψε: #4.364 26-05-14 16:01 Τι ζέστη κάνει ρε παιδιά??!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:04 Η Emilouko έγραψε: #4.365 26-05-14 16:04 Και γω αυτά ακούω. Μπορεί να τα βάλουν σε συνδυασμό. Ή μπορεί να βάλουν εντελώς άκυρο θέμα. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:05 Η Alireza έγραψε: #4.366 26-05-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από chili_pepper: Ωπ, δικια μου εισαι εσυ! Mπα, για φετος νομιζω δε προβλεπεται κανενα τουρ προς Ευρωπη εκτος απο ενα φεστιβαλ στην Αγγλια Click για ανάπτυξη... Ωωωω άχτι το έχω να πάω σε μια γκράντε συναυλία τους.. Μμμ θα βολευτώ με τα εγχώρια.. Θα ήθελα να πάω Μαραβέγια π.χ. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Ούτε εγώ θέλω επαγωγικό συλλογισμό. Τα ψιλοχάνω στην αξιολόγηση.Στο φρο απλά μας το έχει πει σαν θεωρία.Δεν έχω κάνει πρακτική. Ελπίζω να μην ξεφύγουν απο αυτά που βάζουν τόσα χρόνια. Ρε παιδιά τί καύσωνας είναι αυτός.Έχω λιώσει. Έτσι μου έρχεται να βουτήξω στο ποτάμι δίπλα Με τί όρεξη θα διαβάζω μέσα στον Ιούνιο Ιστορία... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ούτε εγώ μπορώ τις αξιολογήσεις. Και εδώ έχει πολλή ζέστη!! Σήμερα θα ήθελα να ήμουν σε μια παραλία... Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο δεν είναι η ζέστη. Είναι να φοράς τζιν με τη ζέστη γιατί το ποδαράκι είναι πιθηκάκι.. Τέρμα, θα πάω να κάνω χαλάουα. Πάντως πάλι ήρθε κρουαζιερόπλοιο και οι πρώτοι τουρίστες με την επική κάλτσα μέσα από το σανδάλι έχουν καταφτάσει.. Δεν αντέχω άλλο!! Θέλω να γίνω μια από αυτούς!!!! Γαμώ το μπαλκόνι με τη θέα θάλασσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:07 Η chili_pepper: #4.367 26-05-14 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ωωωω άχτι το έχω να πάω σε μια γκράντε συναυλία τους.. Μμμ θα βολευτώ με τα εγχώρια.. Θα ήθελα να πάω Μαραβέγια π.χ. : Click για ανάπτυξη... Δεν πηγες ουτε εσυ οταν ειχαν ερθει αθηνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:09 Η Alireza έγραψε: #4.368 26-05-14 16:09 Αρχική Δημοσίευση από chili_pepper: Ωωωω άχτι το έχω να πάω σε μια γκράντε συναυλία τους.. Μμμ θα βολευτώ με τα εγχώρια.. Θα ήθελα να πάω Μαραβέγια π.χ. Δεν πηγες ουτε εσυ οταν ειχαν ερθει αθηνα ε; Click για ανάπτυξη... Όχι δυστυχως ήμουν μικρή τότε και δεν μπορούσα να πάω μόνη μου Αθήνα.. Με τη μαμά ΔΕ ΛΕΕΙ να πας οπότε γιοκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:10 Η BLS έγραψε: #4.369 26-05-14 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και γω αυτά ακούω. Μπορεί να τα βάλουν σε συνδυασμό. Ή μπορεί να βάλουν εντελώς άκυρο θέμα. :Ρ Click για ανάπτυξη... εε ναι απλά συζητάμε τι θα θέλαμε ουσιαστικά..αυτά τα δύο είναι καλούτσικα ας πούμε...τα χαζά που ακούω είναι για δημοκρατία...θα ξενερώσω αν πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:12 Η Emilouko έγραψε: #4.370 26-05-14 16:12 Αρχική Δημοσίευση από BLS: εε ναι απλά συζητάμε τι θα θέλαμε ουσιαστικά..αυτά τα δύο είναι καλούτσικα ας πούμε...τα χαζά που ακούω είναι για δημοκρατία...θα ξενερώσω αν πέσει... Click για ανάπτυξη... Και εγω. + ΕΕ Θα ήθελα θανατική ποινή, επιστήμη κ ανθρωπισμός, εθελοντισμός, παγκοσμιοποίηση, ανθρώπινα δικαιώματα, ποιότητα ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:22 Η methexys έγραψε: #4.371 26-05-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Το χειρότερο δεν είναι η ζέστη. Είναι να φοράς τζιν με τη ζέστη γιατί το ποδαράκι είναι πιθηκάκι.. Τέρμα, θα πάω να κάνω χαλάουα. Πάντως πάλι ήρθε κρουαζιερόπλοιο και οι πρώτοι τουρίστες με την επική κάλτσα μέσα από το σανδάλι έχουν καταφτάσει.. Δεν αντέχω άλλο!! Θέλω να γίνω μια από αυτούς!!!! Γαμώ το μπαλκόνι με τη θέα θάλασσα!! Click για ανάπτυξη... Ασε χθες έβαλα τζιν και έσκασα, από εδώ και πέρα σορτσακια 8) Όσο για τους τουρίστες, από τον Μάρτιο έρχονταν εδώ, όταν έτρεχα με τις τσάντες από φροντιστήριο σε φροντιστήριο μεσημεριατικα θα με έβλεπαν και θα απορούσαν Για την εκθεση ο καθηγητής μου περιμένει δημοκρατία ή ΕΕ αλλά εμενα μου φαίνονται εξαιρετικά πιθανά και ο τουρισμός ή ο αθλητισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:29 Η sparkling: #4.372 26-05-14 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και εγω. + ΕΕ Θα ήθελα θανατική ποινή, επιστήμη κ ανθρωπισμός, εθελοντισμός, παγκοσμιοποίηση, ανθρώπινα δικαιώματα, ποιότητα ζωής. Click για ανάπτυξη... και εγω αυτα θα ηθελα καθως και τουρισμο αλλοτριωση και πνευματικοι ανθρωποι αλλα επεσε οεφε οποτε δεν νομιζω ... μακαρι να μην βαλουν καμια κλωνοποιηση και αλλα συναφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:30 Ο Ahab έγραψε: #4.373 26-05-14 16:30 Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:51 Η BLS έγραψε: #4.374 26-05-14 16:51 Τετάρτη 28 https://www.mathepilogi.gr/36-panellinies-2014/52-panellinies-2014-programma-odigies-yli.html (με λίγη αναζήτηση στο ιντερνετ βλέπει κάτι Τρίτη 27 η έναρξη αλλά σίγουρα Τετάρτη ξεκινάμε κ βρήκα κ αυτό το άρθρο που το επιβεβαιώνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:53 Ο timonierhs: #4.375 26-05-14 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Click για ανάπτυξη... Αποφασίστηκε απο το υπουργείο παιδείας οι πανελληνιες εξετάσεις να αρχισουν τελικά αύριο. Μην το παρει σοβαρά κανείς και παει να δώσει αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:55 Η methexys έγραψε: #4.376 26-05-14 16:55 Ωραια, πείτε κι αλλά τέτοια να με αγχωσετε 28 ξεκινάμε, μπες στη σελίδα του υπουργείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:59 Ο notis_19 έγραψε: #4.377 26-05-14 16:59 Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:03 Η Marianna.P: #4.378 26-05-14 17:03 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Click για ανάπτυξη... Από σημεία στίξης και λοιπά ελπίζω να μπουν ερωτήσεις ή ασύνδετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:06 Ο Ahab έγραψε: #4.379 26-05-14 17:06 Είναι εκτός η σελιδα. Πωωω θα παω αυριο πρωι πρωι στο σχολειο για σιγουρια :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:10 Η Emilouko έγραψε: #4.380 26-05-14 17:10 Ρε τη Τετάρτη δίνουμε. Μη με τρομάζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τουρισμό ή εθελοντισμό πώς το βλέπετε?γτ αυτά πολύ τα ακούω ως προτεινόμενα για φέτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:01 Ο notis_19 έγραψε: #4.364 26-05-14 16:01 Τι ζέστη κάνει ρε παιδιά??!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:04 Η Emilouko έγραψε: #4.365 26-05-14 16:04 Και γω αυτά ακούω. Μπορεί να τα βάλουν σε συνδυασμό. Ή μπορεί να βάλουν εντελώς άκυρο θέμα. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:05 Η Alireza έγραψε: #4.366 26-05-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από chili_pepper: Ωπ, δικια μου εισαι εσυ! Mπα, για φετος νομιζω δε προβλεπεται κανενα τουρ προς Ευρωπη εκτος απο ενα φεστιβαλ στην Αγγλια Click για ανάπτυξη... Ωωωω άχτι το έχω να πάω σε μια γκράντε συναυλία τους.. Μμμ θα βολευτώ με τα εγχώρια.. Θα ήθελα να πάω Μαραβέγια π.χ. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Ούτε εγώ θέλω επαγωγικό συλλογισμό. Τα ψιλοχάνω στην αξιολόγηση.Στο φρο απλά μας το έχει πει σαν θεωρία.Δεν έχω κάνει πρακτική. Ελπίζω να μην ξεφύγουν απο αυτά που βάζουν τόσα χρόνια. Ρε παιδιά τί καύσωνας είναι αυτός.Έχω λιώσει. Έτσι μου έρχεται να βουτήξω στο ποτάμι δίπλα Με τί όρεξη θα διαβάζω μέσα στον Ιούνιο Ιστορία... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ούτε εγώ μπορώ τις αξιολογήσεις. Και εδώ έχει πολλή ζέστη!! Σήμερα θα ήθελα να ήμουν σε μια παραλία... Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο δεν είναι η ζέστη. Είναι να φοράς τζιν με τη ζέστη γιατί το ποδαράκι είναι πιθηκάκι.. Τέρμα, θα πάω να κάνω χαλάουα. Πάντως πάλι ήρθε κρουαζιερόπλοιο και οι πρώτοι τουρίστες με την επική κάλτσα μέσα από το σανδάλι έχουν καταφτάσει.. Δεν αντέχω άλλο!! Θέλω να γίνω μια από αυτούς!!!! Γαμώ το μπαλκόνι με τη θέα θάλασσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:07 Η chili_pepper: #4.367 26-05-14 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ωωωω άχτι το έχω να πάω σε μια γκράντε συναυλία τους.. Μμμ θα βολευτώ με τα εγχώρια.. Θα ήθελα να πάω Μαραβέγια π.χ. : Click για ανάπτυξη... Δεν πηγες ουτε εσυ οταν ειχαν ερθει αθηνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:09 Η Alireza έγραψε: #4.368 26-05-14 16:09 Αρχική Δημοσίευση από chili_pepper: Ωωωω άχτι το έχω να πάω σε μια γκράντε συναυλία τους.. Μμμ θα βολευτώ με τα εγχώρια.. Θα ήθελα να πάω Μαραβέγια π.χ. Δεν πηγες ουτε εσυ οταν ειχαν ερθει αθηνα ε; Click για ανάπτυξη... Όχι δυστυχως ήμουν μικρή τότε και δεν μπορούσα να πάω μόνη μου Αθήνα.. Με τη μαμά ΔΕ ΛΕΕΙ να πας οπότε γιοκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:10 Η BLS έγραψε: #4.369 26-05-14 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και γω αυτά ακούω. Μπορεί να τα βάλουν σε συνδυασμό. Ή μπορεί να βάλουν εντελώς άκυρο θέμα. :Ρ Click για ανάπτυξη... εε ναι απλά συζητάμε τι θα θέλαμε ουσιαστικά..αυτά τα δύο είναι καλούτσικα ας πούμε...τα χαζά που ακούω είναι για δημοκρατία...θα ξενερώσω αν πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:12 Η Emilouko έγραψε: #4.370 26-05-14 16:12 Αρχική Δημοσίευση από BLS: εε ναι απλά συζητάμε τι θα θέλαμε ουσιαστικά..αυτά τα δύο είναι καλούτσικα ας πούμε...τα χαζά που ακούω είναι για δημοκρατία...θα ξενερώσω αν πέσει... Click για ανάπτυξη... Και εγω. + ΕΕ Θα ήθελα θανατική ποινή, επιστήμη κ ανθρωπισμός, εθελοντισμός, παγκοσμιοποίηση, ανθρώπινα δικαιώματα, ποιότητα ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:22 Η methexys έγραψε: #4.371 26-05-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Το χειρότερο δεν είναι η ζέστη. Είναι να φοράς τζιν με τη ζέστη γιατί το ποδαράκι είναι πιθηκάκι.. Τέρμα, θα πάω να κάνω χαλάουα. Πάντως πάλι ήρθε κρουαζιερόπλοιο και οι πρώτοι τουρίστες με την επική κάλτσα μέσα από το σανδάλι έχουν καταφτάσει.. Δεν αντέχω άλλο!! Θέλω να γίνω μια από αυτούς!!!! Γαμώ το μπαλκόνι με τη θέα θάλασσα!! Click για ανάπτυξη... Ασε χθες έβαλα τζιν και έσκασα, από εδώ και πέρα σορτσακια 8) Όσο για τους τουρίστες, από τον Μάρτιο έρχονταν εδώ, όταν έτρεχα με τις τσάντες από φροντιστήριο σε φροντιστήριο μεσημεριατικα θα με έβλεπαν και θα απορούσαν Για την εκθεση ο καθηγητής μου περιμένει δημοκρατία ή ΕΕ αλλά εμενα μου φαίνονται εξαιρετικά πιθανά και ο τουρισμός ή ο αθλητισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:29 Η sparkling: #4.372 26-05-14 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και εγω. + ΕΕ Θα ήθελα θανατική ποινή, επιστήμη κ ανθρωπισμός, εθελοντισμός, παγκοσμιοποίηση, ανθρώπινα δικαιώματα, ποιότητα ζωής. Click για ανάπτυξη... και εγω αυτα θα ηθελα καθως και τουρισμο αλλοτριωση και πνευματικοι ανθρωποι αλλα επεσε οεφε οποτε δεν νομιζω ... μακαρι να μην βαλουν καμια κλωνοποιηση και αλλα συναφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:30 Ο Ahab έγραψε: #4.373 26-05-14 16:30 Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:51 Η BLS έγραψε: #4.374 26-05-14 16:51 Τετάρτη 28 https://www.mathepilogi.gr/36-panellinies-2014/52-panellinies-2014-programma-odigies-yli.html (με λίγη αναζήτηση στο ιντερνετ βλέπει κάτι Τρίτη 27 η έναρξη αλλά σίγουρα Τετάρτη ξεκινάμε κ βρήκα κ αυτό το άρθρο που το επιβεβαιώνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:53 Ο timonierhs: #4.375 26-05-14 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Click για ανάπτυξη... Αποφασίστηκε απο το υπουργείο παιδείας οι πανελληνιες εξετάσεις να αρχισουν τελικά αύριο. Μην το παρει σοβαρά κανείς και παει να δώσει αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:55 Η methexys έγραψε: #4.376 26-05-14 16:55 Ωραια, πείτε κι αλλά τέτοια να με αγχωσετε 28 ξεκινάμε, μπες στη σελίδα του υπουργείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:59 Ο notis_19 έγραψε: #4.377 26-05-14 16:59 Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:03 Η Marianna.P: #4.378 26-05-14 17:03 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Click για ανάπτυξη... Από σημεία στίξης και λοιπά ελπίζω να μπουν ερωτήσεις ή ασύνδετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:06 Ο Ahab έγραψε: #4.379 26-05-14 17:06 Είναι εκτός η σελιδα. Πωωω θα παω αυριο πρωι πρωι στο σχολειο για σιγουρια :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:10 Η Emilouko έγραψε: #4.380 26-05-14 17:10 Ρε τη Τετάρτη δίνουμε. Μη με τρομάζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι ζέστη κάνει ρε παιδιά??!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:04 Η Emilouko έγραψε: #4.365 26-05-14 16:04 Και γω αυτά ακούω. Μπορεί να τα βάλουν σε συνδυασμό. Ή μπορεί να βάλουν εντελώς άκυρο θέμα. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:05 Η Alireza έγραψε: #4.366 26-05-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από chili_pepper: Ωπ, δικια μου εισαι εσυ! Mπα, για φετος νομιζω δε προβλεπεται κανενα τουρ προς Ευρωπη εκτος απο ενα φεστιβαλ στην Αγγλια Click για ανάπτυξη... Ωωωω άχτι το έχω να πάω σε μια γκράντε συναυλία τους.. Μμμ θα βολευτώ με τα εγχώρια.. Θα ήθελα να πάω Μαραβέγια π.χ. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Ούτε εγώ θέλω επαγωγικό συλλογισμό. Τα ψιλοχάνω στην αξιολόγηση.Στο φρο απλά μας το έχει πει σαν θεωρία.Δεν έχω κάνει πρακτική. Ελπίζω να μην ξεφύγουν απο αυτά που βάζουν τόσα χρόνια. Ρε παιδιά τί καύσωνας είναι αυτός.Έχω λιώσει. Έτσι μου έρχεται να βουτήξω στο ποτάμι δίπλα Με τί όρεξη θα διαβάζω μέσα στον Ιούνιο Ιστορία... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ούτε εγώ μπορώ τις αξιολογήσεις. Και εδώ έχει πολλή ζέστη!! Σήμερα θα ήθελα να ήμουν σε μια παραλία... Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο δεν είναι η ζέστη. Είναι να φοράς τζιν με τη ζέστη γιατί το ποδαράκι είναι πιθηκάκι.. Τέρμα, θα πάω να κάνω χαλάουα. Πάντως πάλι ήρθε κρουαζιερόπλοιο και οι πρώτοι τουρίστες με την επική κάλτσα μέσα από το σανδάλι έχουν καταφτάσει.. Δεν αντέχω άλλο!! Θέλω να γίνω μια από αυτούς!!!! Γαμώ το μπαλκόνι με τη θέα θάλασσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:07 Η chili_pepper: #4.367 26-05-14 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ωωωω άχτι το έχω να πάω σε μια γκράντε συναυλία τους.. Μμμ θα βολευτώ με τα εγχώρια.. Θα ήθελα να πάω Μαραβέγια π.χ. : Click για ανάπτυξη... Δεν πηγες ουτε εσυ οταν ειχαν ερθει αθηνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:09 Η Alireza έγραψε: #4.368 26-05-14 16:09 Αρχική Δημοσίευση από chili_pepper: Ωωωω άχτι το έχω να πάω σε μια γκράντε συναυλία τους.. Μμμ θα βολευτώ με τα εγχώρια.. Θα ήθελα να πάω Μαραβέγια π.χ. Δεν πηγες ουτε εσυ οταν ειχαν ερθει αθηνα ε; Click για ανάπτυξη... Όχι δυστυχως ήμουν μικρή τότε και δεν μπορούσα να πάω μόνη μου Αθήνα.. Με τη μαμά ΔΕ ΛΕΕΙ να πας οπότε γιοκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:10 Η BLS έγραψε: #4.369 26-05-14 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και γω αυτά ακούω. Μπορεί να τα βάλουν σε συνδυασμό. Ή μπορεί να βάλουν εντελώς άκυρο θέμα. :Ρ Click για ανάπτυξη... εε ναι απλά συζητάμε τι θα θέλαμε ουσιαστικά..αυτά τα δύο είναι καλούτσικα ας πούμε...τα χαζά που ακούω είναι για δημοκρατία...θα ξενερώσω αν πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:12 Η Emilouko έγραψε: #4.370 26-05-14 16:12 Αρχική Δημοσίευση από BLS: εε ναι απλά συζητάμε τι θα θέλαμε ουσιαστικά..αυτά τα δύο είναι καλούτσικα ας πούμε...τα χαζά που ακούω είναι για δημοκρατία...θα ξενερώσω αν πέσει... Click για ανάπτυξη... Και εγω. + ΕΕ Θα ήθελα θανατική ποινή, επιστήμη κ ανθρωπισμός, εθελοντισμός, παγκοσμιοποίηση, ανθρώπινα δικαιώματα, ποιότητα ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:22 Η methexys έγραψε: #4.371 26-05-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Το χειρότερο δεν είναι η ζέστη. Είναι να φοράς τζιν με τη ζέστη γιατί το ποδαράκι είναι πιθηκάκι.. Τέρμα, θα πάω να κάνω χαλάουα. Πάντως πάλι ήρθε κρουαζιερόπλοιο και οι πρώτοι τουρίστες με την επική κάλτσα μέσα από το σανδάλι έχουν καταφτάσει.. Δεν αντέχω άλλο!! Θέλω να γίνω μια από αυτούς!!!! Γαμώ το μπαλκόνι με τη θέα θάλασσα!! Click για ανάπτυξη... Ασε χθες έβαλα τζιν και έσκασα, από εδώ και πέρα σορτσακια 8) Όσο για τους τουρίστες, από τον Μάρτιο έρχονταν εδώ, όταν έτρεχα με τις τσάντες από φροντιστήριο σε φροντιστήριο μεσημεριατικα θα με έβλεπαν και θα απορούσαν Για την εκθεση ο καθηγητής μου περιμένει δημοκρατία ή ΕΕ αλλά εμενα μου φαίνονται εξαιρετικά πιθανά και ο τουρισμός ή ο αθλητισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:29 Η sparkling: #4.372 26-05-14 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και εγω. + ΕΕ Θα ήθελα θανατική ποινή, επιστήμη κ ανθρωπισμός, εθελοντισμός, παγκοσμιοποίηση, ανθρώπινα δικαιώματα, ποιότητα ζωής. Click για ανάπτυξη... και εγω αυτα θα ηθελα καθως και τουρισμο αλλοτριωση και πνευματικοι ανθρωποι αλλα επεσε οεφε οποτε δεν νομιζω ... μακαρι να μην βαλουν καμια κλωνοποιηση και αλλα συναφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:30 Ο Ahab έγραψε: #4.373 26-05-14 16:30 Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:51 Η BLS έγραψε: #4.374 26-05-14 16:51 Τετάρτη 28 https://www.mathepilogi.gr/36-panellinies-2014/52-panellinies-2014-programma-odigies-yli.html (με λίγη αναζήτηση στο ιντερνετ βλέπει κάτι Τρίτη 27 η έναρξη αλλά σίγουρα Τετάρτη ξεκινάμε κ βρήκα κ αυτό το άρθρο που το επιβεβαιώνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:53 Ο timonierhs: #4.375 26-05-14 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Click για ανάπτυξη... Αποφασίστηκε απο το υπουργείο παιδείας οι πανελληνιες εξετάσεις να αρχισουν τελικά αύριο. Μην το παρει σοβαρά κανείς και παει να δώσει αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:55 Η methexys έγραψε: #4.376 26-05-14 16:55 Ωραια, πείτε κι αλλά τέτοια να με αγχωσετε 28 ξεκινάμε, μπες στη σελίδα του υπουργείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:59 Ο notis_19 έγραψε: #4.377 26-05-14 16:59 Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:03 Η Marianna.P: #4.378 26-05-14 17:03 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Click για ανάπτυξη... Από σημεία στίξης και λοιπά ελπίζω να μπουν ερωτήσεις ή ασύνδετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:06 Ο Ahab έγραψε: #4.379 26-05-14 17:06 Είναι εκτός η σελιδα. Πωωω θα παω αυριο πρωι πρωι στο σχολειο για σιγουρια :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:10 Η Emilouko έγραψε: #4.380 26-05-14 17:10 Ρε τη Τετάρτη δίνουμε. Μη με τρομάζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και γω αυτά ακούω. Μπορεί να τα βάλουν σε συνδυασμό. Ή μπορεί να βάλουν εντελώς άκυρο θέμα. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:05 Η Alireza έγραψε: #4.366 26-05-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από chili_pepper: Ωπ, δικια μου εισαι εσυ! Mπα, για φετος νομιζω δε προβλεπεται κανενα τουρ προς Ευρωπη εκτος απο ενα φεστιβαλ στην Αγγλια Click για ανάπτυξη... Ωωωω άχτι το έχω να πάω σε μια γκράντε συναυλία τους.. Μμμ θα βολευτώ με τα εγχώρια.. Θα ήθελα να πάω Μαραβέγια π.χ. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Ούτε εγώ θέλω επαγωγικό συλλογισμό. Τα ψιλοχάνω στην αξιολόγηση.Στο φρο απλά μας το έχει πει σαν θεωρία.Δεν έχω κάνει πρακτική. Ελπίζω να μην ξεφύγουν απο αυτά που βάζουν τόσα χρόνια. Ρε παιδιά τί καύσωνας είναι αυτός.Έχω λιώσει. Έτσι μου έρχεται να βουτήξω στο ποτάμι δίπλα Με τί όρεξη θα διαβάζω μέσα στον Ιούνιο Ιστορία... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ούτε εγώ μπορώ τις αξιολογήσεις. Και εδώ έχει πολλή ζέστη!! Σήμερα θα ήθελα να ήμουν σε μια παραλία... Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο δεν είναι η ζέστη. Είναι να φοράς τζιν με τη ζέστη γιατί το ποδαράκι είναι πιθηκάκι.. Τέρμα, θα πάω να κάνω χαλάουα. Πάντως πάλι ήρθε κρουαζιερόπλοιο και οι πρώτοι τουρίστες με την επική κάλτσα μέσα από το σανδάλι έχουν καταφτάσει.. Δεν αντέχω άλλο!! Θέλω να γίνω μια από αυτούς!!!! Γαμώ το μπαλκόνι με τη θέα θάλασσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:07 Η chili_pepper: #4.367 26-05-14 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ωωωω άχτι το έχω να πάω σε μια γκράντε συναυλία τους.. Μμμ θα βολευτώ με τα εγχώρια.. Θα ήθελα να πάω Μαραβέγια π.χ. : Click για ανάπτυξη... Δεν πηγες ουτε εσυ οταν ειχαν ερθει αθηνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:09 Η Alireza έγραψε: #4.368 26-05-14 16:09 Αρχική Δημοσίευση από chili_pepper: Ωωωω άχτι το έχω να πάω σε μια γκράντε συναυλία τους.. Μμμ θα βολευτώ με τα εγχώρια.. Θα ήθελα να πάω Μαραβέγια π.χ. Δεν πηγες ουτε εσυ οταν ειχαν ερθει αθηνα ε; Click για ανάπτυξη... Όχι δυστυχως ήμουν μικρή τότε και δεν μπορούσα να πάω μόνη μου Αθήνα.. Με τη μαμά ΔΕ ΛΕΕΙ να πας οπότε γιοκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:10 Η BLS έγραψε: #4.369 26-05-14 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και γω αυτά ακούω. Μπορεί να τα βάλουν σε συνδυασμό. Ή μπορεί να βάλουν εντελώς άκυρο θέμα. :Ρ Click για ανάπτυξη... εε ναι απλά συζητάμε τι θα θέλαμε ουσιαστικά..αυτά τα δύο είναι καλούτσικα ας πούμε...τα χαζά που ακούω είναι για δημοκρατία...θα ξενερώσω αν πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:12 Η Emilouko έγραψε: #4.370 26-05-14 16:12 Αρχική Δημοσίευση από BLS: εε ναι απλά συζητάμε τι θα θέλαμε ουσιαστικά..αυτά τα δύο είναι καλούτσικα ας πούμε...τα χαζά που ακούω είναι για δημοκρατία...θα ξενερώσω αν πέσει... Click για ανάπτυξη... Και εγω. + ΕΕ Θα ήθελα θανατική ποινή, επιστήμη κ ανθρωπισμός, εθελοντισμός, παγκοσμιοποίηση, ανθρώπινα δικαιώματα, ποιότητα ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:22 Η methexys έγραψε: #4.371 26-05-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Το χειρότερο δεν είναι η ζέστη. Είναι να φοράς τζιν με τη ζέστη γιατί το ποδαράκι είναι πιθηκάκι.. Τέρμα, θα πάω να κάνω χαλάουα. Πάντως πάλι ήρθε κρουαζιερόπλοιο και οι πρώτοι τουρίστες με την επική κάλτσα μέσα από το σανδάλι έχουν καταφτάσει.. Δεν αντέχω άλλο!! Θέλω να γίνω μια από αυτούς!!!! Γαμώ το μπαλκόνι με τη θέα θάλασσα!! Click για ανάπτυξη... Ασε χθες έβαλα τζιν και έσκασα, από εδώ και πέρα σορτσακια 8) Όσο για τους τουρίστες, από τον Μάρτιο έρχονταν εδώ, όταν έτρεχα με τις τσάντες από φροντιστήριο σε φροντιστήριο μεσημεριατικα θα με έβλεπαν και θα απορούσαν Για την εκθεση ο καθηγητής μου περιμένει δημοκρατία ή ΕΕ αλλά εμενα μου φαίνονται εξαιρετικά πιθανά και ο τουρισμός ή ο αθλητισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:29 Η sparkling: #4.372 26-05-14 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και εγω. + ΕΕ Θα ήθελα θανατική ποινή, επιστήμη κ ανθρωπισμός, εθελοντισμός, παγκοσμιοποίηση, ανθρώπινα δικαιώματα, ποιότητα ζωής. Click για ανάπτυξη... και εγω αυτα θα ηθελα καθως και τουρισμο αλλοτριωση και πνευματικοι ανθρωποι αλλα επεσε οεφε οποτε δεν νομιζω ... μακαρι να μην βαλουν καμια κλωνοποιηση και αλλα συναφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:30 Ο Ahab έγραψε: #4.373 26-05-14 16:30 Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:51 Η BLS έγραψε: #4.374 26-05-14 16:51 Τετάρτη 28 https://www.mathepilogi.gr/36-panellinies-2014/52-panellinies-2014-programma-odigies-yli.html (με λίγη αναζήτηση στο ιντερνετ βλέπει κάτι Τρίτη 27 η έναρξη αλλά σίγουρα Τετάρτη ξεκινάμε κ βρήκα κ αυτό το άρθρο που το επιβεβαιώνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:53 Ο timonierhs: #4.375 26-05-14 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Click για ανάπτυξη... Αποφασίστηκε απο το υπουργείο παιδείας οι πανελληνιες εξετάσεις να αρχισουν τελικά αύριο. Μην το παρει σοβαρά κανείς και παει να δώσει αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:55 Η methexys έγραψε: #4.376 26-05-14 16:55 Ωραια, πείτε κι αλλά τέτοια να με αγχωσετε 28 ξεκινάμε, μπες στη σελίδα του υπουργείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:59 Ο notis_19 έγραψε: #4.377 26-05-14 16:59 Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:03 Η Marianna.P: #4.378 26-05-14 17:03 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Click για ανάπτυξη... Από σημεία στίξης και λοιπά ελπίζω να μπουν ερωτήσεις ή ασύνδετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:06 Ο Ahab έγραψε: #4.379 26-05-14 17:06 Είναι εκτός η σελιδα. Πωωω θα παω αυριο πρωι πρωι στο σχολειο για σιγουρια :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:10 Η Emilouko έγραψε: #4.380 26-05-14 17:10 Ρε τη Τετάρτη δίνουμε. Μη με τρομάζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chili_pepper: Ωπ, δικια μου εισαι εσυ! Mπα, για φετος νομιζω δε προβλεπεται κανενα τουρ προς Ευρωπη εκτος απο ενα φεστιβαλ στην Αγγλια Click για ανάπτυξη... Ωωωω άχτι το έχω να πάω σε μια γκράντε συναυλία τους.. Μμμ θα βολευτώ με τα εγχώρια.. Θα ήθελα να πάω Μαραβέγια π.χ. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Ούτε εγώ θέλω επαγωγικό συλλογισμό. Τα ψιλοχάνω στην αξιολόγηση.Στο φρο απλά μας το έχει πει σαν θεωρία.Δεν έχω κάνει πρακτική. Ελπίζω να μην ξεφύγουν απο αυτά που βάζουν τόσα χρόνια. Ρε παιδιά τί καύσωνας είναι αυτός.Έχω λιώσει. Έτσι μου έρχεται να βουτήξω στο ποτάμι δίπλα Με τί όρεξη θα διαβάζω μέσα στον Ιούνιο Ιστορία... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ούτε εγώ μπορώ τις αξιολογήσεις. Και εδώ έχει πολλή ζέστη!! Σήμερα θα ήθελα να ήμουν σε μια παραλία... Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο δεν είναι η ζέστη. Είναι να φοράς τζιν με τη ζέστη γιατί το ποδαράκι είναι πιθηκάκι.. Τέρμα, θα πάω να κάνω χαλάουα. Πάντως πάλι ήρθε κρουαζιερόπλοιο και οι πρώτοι τουρίστες με την επική κάλτσα μέσα από το σανδάλι έχουν καταφτάσει.. Δεν αντέχω άλλο!! Θέλω να γίνω μια από αυτούς!!!! Γαμώ το μπαλκόνι με τη θέα θάλασσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:07 Η chili_pepper: #4.367 26-05-14 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ωωωω άχτι το έχω να πάω σε μια γκράντε συναυλία τους.. Μμμ θα βολευτώ με τα εγχώρια.. Θα ήθελα να πάω Μαραβέγια π.χ. : Click για ανάπτυξη... Δεν πηγες ουτε εσυ οταν ειχαν ερθει αθηνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:09 Η Alireza έγραψε: #4.368 26-05-14 16:09 Αρχική Δημοσίευση από chili_pepper: Ωωωω άχτι το έχω να πάω σε μια γκράντε συναυλία τους.. Μμμ θα βολευτώ με τα εγχώρια.. Θα ήθελα να πάω Μαραβέγια π.χ. Δεν πηγες ουτε εσυ οταν ειχαν ερθει αθηνα ε; Click για ανάπτυξη... Όχι δυστυχως ήμουν μικρή τότε και δεν μπορούσα να πάω μόνη μου Αθήνα.. Με τη μαμά ΔΕ ΛΕΕΙ να πας οπότε γιοκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:10 Η BLS έγραψε: #4.369 26-05-14 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και γω αυτά ακούω. Μπορεί να τα βάλουν σε συνδυασμό. Ή μπορεί να βάλουν εντελώς άκυρο θέμα. :Ρ Click για ανάπτυξη... εε ναι απλά συζητάμε τι θα θέλαμε ουσιαστικά..αυτά τα δύο είναι καλούτσικα ας πούμε...τα χαζά που ακούω είναι για δημοκρατία...θα ξενερώσω αν πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:12 Η Emilouko έγραψε: #4.370 26-05-14 16:12 Αρχική Δημοσίευση από BLS: εε ναι απλά συζητάμε τι θα θέλαμε ουσιαστικά..αυτά τα δύο είναι καλούτσικα ας πούμε...τα χαζά που ακούω είναι για δημοκρατία...θα ξενερώσω αν πέσει... Click για ανάπτυξη... Και εγω. + ΕΕ Θα ήθελα θανατική ποινή, επιστήμη κ ανθρωπισμός, εθελοντισμός, παγκοσμιοποίηση, ανθρώπινα δικαιώματα, ποιότητα ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:22 Η methexys έγραψε: #4.371 26-05-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Το χειρότερο δεν είναι η ζέστη. Είναι να φοράς τζιν με τη ζέστη γιατί το ποδαράκι είναι πιθηκάκι.. Τέρμα, θα πάω να κάνω χαλάουα. Πάντως πάλι ήρθε κρουαζιερόπλοιο και οι πρώτοι τουρίστες με την επική κάλτσα μέσα από το σανδάλι έχουν καταφτάσει.. Δεν αντέχω άλλο!! Θέλω να γίνω μια από αυτούς!!!! Γαμώ το μπαλκόνι με τη θέα θάλασσα!! Click για ανάπτυξη... Ασε χθες έβαλα τζιν και έσκασα, από εδώ και πέρα σορτσακια 8) Όσο για τους τουρίστες, από τον Μάρτιο έρχονταν εδώ, όταν έτρεχα με τις τσάντες από φροντιστήριο σε φροντιστήριο μεσημεριατικα θα με έβλεπαν και θα απορούσαν Για την εκθεση ο καθηγητής μου περιμένει δημοκρατία ή ΕΕ αλλά εμενα μου φαίνονται εξαιρετικά πιθανά και ο τουρισμός ή ο αθλητισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:29 Η sparkling: #4.372 26-05-14 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και εγω. + ΕΕ Θα ήθελα θανατική ποινή, επιστήμη κ ανθρωπισμός, εθελοντισμός, παγκοσμιοποίηση, ανθρώπινα δικαιώματα, ποιότητα ζωής. Click για ανάπτυξη... και εγω αυτα θα ηθελα καθως και τουρισμο αλλοτριωση και πνευματικοι ανθρωποι αλλα επεσε οεφε οποτε δεν νομιζω ... μακαρι να μην βαλουν καμια κλωνοποιηση και αλλα συναφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:30 Ο Ahab έγραψε: #4.373 26-05-14 16:30 Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:51 Η BLS έγραψε: #4.374 26-05-14 16:51 Τετάρτη 28 https://www.mathepilogi.gr/36-panellinies-2014/52-panellinies-2014-programma-odigies-yli.html (με λίγη αναζήτηση στο ιντερνετ βλέπει κάτι Τρίτη 27 η έναρξη αλλά σίγουρα Τετάρτη ξεκινάμε κ βρήκα κ αυτό το άρθρο που το επιβεβαιώνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:53 Ο timonierhs: #4.375 26-05-14 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Click για ανάπτυξη... Αποφασίστηκε απο το υπουργείο παιδείας οι πανελληνιες εξετάσεις να αρχισουν τελικά αύριο. Μην το παρει σοβαρά κανείς και παει να δώσει αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:55 Η methexys έγραψε: #4.376 26-05-14 16:55 Ωραια, πείτε κι αλλά τέτοια να με αγχωσετε 28 ξεκινάμε, μπες στη σελίδα του υπουργείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:59 Ο notis_19 έγραψε: #4.377 26-05-14 16:59 Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:03 Η Marianna.P: #4.378 26-05-14 17:03 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Click για ανάπτυξη... Από σημεία στίξης και λοιπά ελπίζω να μπουν ερωτήσεις ή ασύνδετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:06 Ο Ahab έγραψε: #4.379 26-05-14 17:06 Είναι εκτός η σελιδα. Πωωω θα παω αυριο πρωι πρωι στο σχολειο για σιγουρια :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:10 Η Emilouko έγραψε: #4.380 26-05-14 17:10 Ρε τη Τετάρτη δίνουμε. Μη με τρομάζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ωωωω άχτι το έχω να πάω σε μια γκράντε συναυλία τους.. Μμμ θα βολευτώ με τα εγχώρια.. Θα ήθελα να πάω Μαραβέγια π.χ. : Click για ανάπτυξη... Δεν πηγες ουτε εσυ οταν ειχαν ερθει αθηνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:09 Η Alireza έγραψε: #4.368 26-05-14 16:09 Αρχική Δημοσίευση από chili_pepper: Ωωωω άχτι το έχω να πάω σε μια γκράντε συναυλία τους.. Μμμ θα βολευτώ με τα εγχώρια.. Θα ήθελα να πάω Μαραβέγια π.χ. Δεν πηγες ουτε εσυ οταν ειχαν ερθει αθηνα ε; Click για ανάπτυξη... Όχι δυστυχως ήμουν μικρή τότε και δεν μπορούσα να πάω μόνη μου Αθήνα.. Με τη μαμά ΔΕ ΛΕΕΙ να πας οπότε γιοκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:10 Η BLS έγραψε: #4.369 26-05-14 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και γω αυτά ακούω. Μπορεί να τα βάλουν σε συνδυασμό. Ή μπορεί να βάλουν εντελώς άκυρο θέμα. :Ρ Click για ανάπτυξη... εε ναι απλά συζητάμε τι θα θέλαμε ουσιαστικά..αυτά τα δύο είναι καλούτσικα ας πούμε...τα χαζά που ακούω είναι για δημοκρατία...θα ξενερώσω αν πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:12 Η Emilouko έγραψε: #4.370 26-05-14 16:12 Αρχική Δημοσίευση από BLS: εε ναι απλά συζητάμε τι θα θέλαμε ουσιαστικά..αυτά τα δύο είναι καλούτσικα ας πούμε...τα χαζά που ακούω είναι για δημοκρατία...θα ξενερώσω αν πέσει... Click για ανάπτυξη... Και εγω. + ΕΕ Θα ήθελα θανατική ποινή, επιστήμη κ ανθρωπισμός, εθελοντισμός, παγκοσμιοποίηση, ανθρώπινα δικαιώματα, ποιότητα ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:22 Η methexys έγραψε: #4.371 26-05-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Το χειρότερο δεν είναι η ζέστη. Είναι να φοράς τζιν με τη ζέστη γιατί το ποδαράκι είναι πιθηκάκι.. Τέρμα, θα πάω να κάνω χαλάουα. Πάντως πάλι ήρθε κρουαζιερόπλοιο και οι πρώτοι τουρίστες με την επική κάλτσα μέσα από το σανδάλι έχουν καταφτάσει.. Δεν αντέχω άλλο!! Θέλω να γίνω μια από αυτούς!!!! Γαμώ το μπαλκόνι με τη θέα θάλασσα!! Click για ανάπτυξη... Ασε χθες έβαλα τζιν και έσκασα, από εδώ και πέρα σορτσακια 8) Όσο για τους τουρίστες, από τον Μάρτιο έρχονταν εδώ, όταν έτρεχα με τις τσάντες από φροντιστήριο σε φροντιστήριο μεσημεριατικα θα με έβλεπαν και θα απορούσαν Για την εκθεση ο καθηγητής μου περιμένει δημοκρατία ή ΕΕ αλλά εμενα μου φαίνονται εξαιρετικά πιθανά και ο τουρισμός ή ο αθλητισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:29 Η sparkling: #4.372 26-05-14 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και εγω. + ΕΕ Θα ήθελα θανατική ποινή, επιστήμη κ ανθρωπισμός, εθελοντισμός, παγκοσμιοποίηση, ανθρώπινα δικαιώματα, ποιότητα ζωής. Click για ανάπτυξη... και εγω αυτα θα ηθελα καθως και τουρισμο αλλοτριωση και πνευματικοι ανθρωποι αλλα επεσε οεφε οποτε δεν νομιζω ... μακαρι να μην βαλουν καμια κλωνοποιηση και αλλα συναφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:30 Ο Ahab έγραψε: #4.373 26-05-14 16:30 Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:51 Η BLS έγραψε: #4.374 26-05-14 16:51 Τετάρτη 28 https://www.mathepilogi.gr/36-panellinies-2014/52-panellinies-2014-programma-odigies-yli.html (με λίγη αναζήτηση στο ιντερνετ βλέπει κάτι Τρίτη 27 η έναρξη αλλά σίγουρα Τετάρτη ξεκινάμε κ βρήκα κ αυτό το άρθρο που το επιβεβαιώνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:53 Ο timonierhs: #4.375 26-05-14 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Click για ανάπτυξη... Αποφασίστηκε απο το υπουργείο παιδείας οι πανελληνιες εξετάσεις να αρχισουν τελικά αύριο. Μην το παρει σοβαρά κανείς και παει να δώσει αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:55 Η methexys έγραψε: #4.376 26-05-14 16:55 Ωραια, πείτε κι αλλά τέτοια να με αγχωσετε 28 ξεκινάμε, μπες στη σελίδα του υπουργείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:59 Ο notis_19 έγραψε: #4.377 26-05-14 16:59 Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:03 Η Marianna.P: #4.378 26-05-14 17:03 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Click για ανάπτυξη... Από σημεία στίξης και λοιπά ελπίζω να μπουν ερωτήσεις ή ασύνδετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:06 Ο Ahab έγραψε: #4.379 26-05-14 17:06 Είναι εκτός η σελιδα. Πωωω θα παω αυριο πρωι πρωι στο σχολειο για σιγουρια :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:10 Η Emilouko έγραψε: #4.380 26-05-14 17:10 Ρε τη Τετάρτη δίνουμε. Μη με τρομάζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chili_pepper: Ωωωω άχτι το έχω να πάω σε μια γκράντε συναυλία τους.. Μμμ θα βολευτώ με τα εγχώρια.. Θα ήθελα να πάω Μαραβέγια π.χ. Δεν πηγες ουτε εσυ οταν ειχαν ερθει αθηνα ε; Click για ανάπτυξη... Όχι δυστυχως ήμουν μικρή τότε και δεν μπορούσα να πάω μόνη μου Αθήνα.. Με τη μαμά ΔΕ ΛΕΕΙ να πας οπότε γιοκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:10 Η BLS έγραψε: #4.369 26-05-14 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και γω αυτά ακούω. Μπορεί να τα βάλουν σε συνδυασμό. Ή μπορεί να βάλουν εντελώς άκυρο θέμα. :Ρ Click για ανάπτυξη... εε ναι απλά συζητάμε τι θα θέλαμε ουσιαστικά..αυτά τα δύο είναι καλούτσικα ας πούμε...τα χαζά που ακούω είναι για δημοκρατία...θα ξενερώσω αν πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:12 Η Emilouko έγραψε: #4.370 26-05-14 16:12 Αρχική Δημοσίευση από BLS: εε ναι απλά συζητάμε τι θα θέλαμε ουσιαστικά..αυτά τα δύο είναι καλούτσικα ας πούμε...τα χαζά που ακούω είναι για δημοκρατία...θα ξενερώσω αν πέσει... Click για ανάπτυξη... Και εγω. + ΕΕ Θα ήθελα θανατική ποινή, επιστήμη κ ανθρωπισμός, εθελοντισμός, παγκοσμιοποίηση, ανθρώπινα δικαιώματα, ποιότητα ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:22 Η methexys έγραψε: #4.371 26-05-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Το χειρότερο δεν είναι η ζέστη. Είναι να φοράς τζιν με τη ζέστη γιατί το ποδαράκι είναι πιθηκάκι.. Τέρμα, θα πάω να κάνω χαλάουα. Πάντως πάλι ήρθε κρουαζιερόπλοιο και οι πρώτοι τουρίστες με την επική κάλτσα μέσα από το σανδάλι έχουν καταφτάσει.. Δεν αντέχω άλλο!! Θέλω να γίνω μια από αυτούς!!!! Γαμώ το μπαλκόνι με τη θέα θάλασσα!! Click για ανάπτυξη... Ασε χθες έβαλα τζιν και έσκασα, από εδώ και πέρα σορτσακια 8) Όσο για τους τουρίστες, από τον Μάρτιο έρχονταν εδώ, όταν έτρεχα με τις τσάντες από φροντιστήριο σε φροντιστήριο μεσημεριατικα θα με έβλεπαν και θα απορούσαν Για την εκθεση ο καθηγητής μου περιμένει δημοκρατία ή ΕΕ αλλά εμενα μου φαίνονται εξαιρετικά πιθανά και ο τουρισμός ή ο αθλητισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:29 Η sparkling: #4.372 26-05-14 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και εγω. + ΕΕ Θα ήθελα θανατική ποινή, επιστήμη κ ανθρωπισμός, εθελοντισμός, παγκοσμιοποίηση, ανθρώπινα δικαιώματα, ποιότητα ζωής. Click για ανάπτυξη... και εγω αυτα θα ηθελα καθως και τουρισμο αλλοτριωση και πνευματικοι ανθρωποι αλλα επεσε οεφε οποτε δεν νομιζω ... μακαρι να μην βαλουν καμια κλωνοποιηση και αλλα συναφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:30 Ο Ahab έγραψε: #4.373 26-05-14 16:30 Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:51 Η BLS έγραψε: #4.374 26-05-14 16:51 Τετάρτη 28 https://www.mathepilogi.gr/36-panellinies-2014/52-panellinies-2014-programma-odigies-yli.html (με λίγη αναζήτηση στο ιντερνετ βλέπει κάτι Τρίτη 27 η έναρξη αλλά σίγουρα Τετάρτη ξεκινάμε κ βρήκα κ αυτό το άρθρο που το επιβεβαιώνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:53 Ο timonierhs: #4.375 26-05-14 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Click για ανάπτυξη... Αποφασίστηκε απο το υπουργείο παιδείας οι πανελληνιες εξετάσεις να αρχισουν τελικά αύριο. Μην το παρει σοβαρά κανείς και παει να δώσει αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:55 Η methexys έγραψε: #4.376 26-05-14 16:55 Ωραια, πείτε κι αλλά τέτοια να με αγχωσετε 28 ξεκινάμε, μπες στη σελίδα του υπουργείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:59 Ο notis_19 έγραψε: #4.377 26-05-14 16:59 Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:03 Η Marianna.P: #4.378 26-05-14 17:03 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Click για ανάπτυξη... Από σημεία στίξης και λοιπά ελπίζω να μπουν ερωτήσεις ή ασύνδετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:06 Ο Ahab έγραψε: #4.379 26-05-14 17:06 Είναι εκτός η σελιδα. Πωωω θα παω αυριο πρωι πρωι στο σχολειο για σιγουρια :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:10 Η Emilouko έγραψε: #4.380 26-05-14 17:10 Ρε τη Τετάρτη δίνουμε. Μη με τρομάζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και γω αυτά ακούω. Μπορεί να τα βάλουν σε συνδυασμό. Ή μπορεί να βάλουν εντελώς άκυρο θέμα. :Ρ Click για ανάπτυξη... εε ναι απλά συζητάμε τι θα θέλαμε ουσιαστικά..αυτά τα δύο είναι καλούτσικα ας πούμε...τα χαζά που ακούω είναι για δημοκρατία...θα ξενερώσω αν πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:12 Η Emilouko έγραψε: #4.370 26-05-14 16:12 Αρχική Δημοσίευση από BLS: εε ναι απλά συζητάμε τι θα θέλαμε ουσιαστικά..αυτά τα δύο είναι καλούτσικα ας πούμε...τα χαζά που ακούω είναι για δημοκρατία...θα ξενερώσω αν πέσει... Click για ανάπτυξη... Και εγω. + ΕΕ Θα ήθελα θανατική ποινή, επιστήμη κ ανθρωπισμός, εθελοντισμός, παγκοσμιοποίηση, ανθρώπινα δικαιώματα, ποιότητα ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:22 Η methexys έγραψε: #4.371 26-05-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Το χειρότερο δεν είναι η ζέστη. Είναι να φοράς τζιν με τη ζέστη γιατί το ποδαράκι είναι πιθηκάκι.. Τέρμα, θα πάω να κάνω χαλάουα. Πάντως πάλι ήρθε κρουαζιερόπλοιο και οι πρώτοι τουρίστες με την επική κάλτσα μέσα από το σανδάλι έχουν καταφτάσει.. Δεν αντέχω άλλο!! Θέλω να γίνω μια από αυτούς!!!! Γαμώ το μπαλκόνι με τη θέα θάλασσα!! Click για ανάπτυξη... Ασε χθες έβαλα τζιν και έσκασα, από εδώ και πέρα σορτσακια 8) Όσο για τους τουρίστες, από τον Μάρτιο έρχονταν εδώ, όταν έτρεχα με τις τσάντες από φροντιστήριο σε φροντιστήριο μεσημεριατικα θα με έβλεπαν και θα απορούσαν Για την εκθεση ο καθηγητής μου περιμένει δημοκρατία ή ΕΕ αλλά εμενα μου φαίνονται εξαιρετικά πιθανά και ο τουρισμός ή ο αθλητισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:29 Η sparkling: #4.372 26-05-14 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και εγω. + ΕΕ Θα ήθελα θανατική ποινή, επιστήμη κ ανθρωπισμός, εθελοντισμός, παγκοσμιοποίηση, ανθρώπινα δικαιώματα, ποιότητα ζωής. Click για ανάπτυξη... και εγω αυτα θα ηθελα καθως και τουρισμο αλλοτριωση και πνευματικοι ανθρωποι αλλα επεσε οεφε οποτε δεν νομιζω ... μακαρι να μην βαλουν καμια κλωνοποιηση και αλλα συναφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:30 Ο Ahab έγραψε: #4.373 26-05-14 16:30 Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:51 Η BLS έγραψε: #4.374 26-05-14 16:51 Τετάρτη 28 https://www.mathepilogi.gr/36-panellinies-2014/52-panellinies-2014-programma-odigies-yli.html (με λίγη αναζήτηση στο ιντερνετ βλέπει κάτι Τρίτη 27 η έναρξη αλλά σίγουρα Τετάρτη ξεκινάμε κ βρήκα κ αυτό το άρθρο που το επιβεβαιώνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:53 Ο timonierhs: #4.375 26-05-14 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Click για ανάπτυξη... Αποφασίστηκε απο το υπουργείο παιδείας οι πανελληνιες εξετάσεις να αρχισουν τελικά αύριο. Μην το παρει σοβαρά κανείς και παει να δώσει αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:55 Η methexys έγραψε: #4.376 26-05-14 16:55 Ωραια, πείτε κι αλλά τέτοια να με αγχωσετε 28 ξεκινάμε, μπες στη σελίδα του υπουργείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:59 Ο notis_19 έγραψε: #4.377 26-05-14 16:59 Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:03 Η Marianna.P: #4.378 26-05-14 17:03 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Click για ανάπτυξη... Από σημεία στίξης και λοιπά ελπίζω να μπουν ερωτήσεις ή ασύνδετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:06 Ο Ahab έγραψε: #4.379 26-05-14 17:06 Είναι εκτός η σελιδα. Πωωω θα παω αυριο πρωι πρωι στο σχολειο για σιγουρια :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:10 Η Emilouko έγραψε: #4.380 26-05-14 17:10 Ρε τη Τετάρτη δίνουμε. Μη με τρομάζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BLS: εε ναι απλά συζητάμε τι θα θέλαμε ουσιαστικά..αυτά τα δύο είναι καλούτσικα ας πούμε...τα χαζά που ακούω είναι για δημοκρατία...θα ξενερώσω αν πέσει... Click για ανάπτυξη... Και εγω. + ΕΕ Θα ήθελα θανατική ποινή, επιστήμη κ ανθρωπισμός, εθελοντισμός, παγκοσμιοποίηση, ανθρώπινα δικαιώματα, ποιότητα ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:22 Η methexys έγραψε: #4.371 26-05-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Το χειρότερο δεν είναι η ζέστη. Είναι να φοράς τζιν με τη ζέστη γιατί το ποδαράκι είναι πιθηκάκι.. Τέρμα, θα πάω να κάνω χαλάουα. Πάντως πάλι ήρθε κρουαζιερόπλοιο και οι πρώτοι τουρίστες με την επική κάλτσα μέσα από το σανδάλι έχουν καταφτάσει.. Δεν αντέχω άλλο!! Θέλω να γίνω μια από αυτούς!!!! Γαμώ το μπαλκόνι με τη θέα θάλασσα!! Click για ανάπτυξη... Ασε χθες έβαλα τζιν και έσκασα, από εδώ και πέρα σορτσακια 8) Όσο για τους τουρίστες, από τον Μάρτιο έρχονταν εδώ, όταν έτρεχα με τις τσάντες από φροντιστήριο σε φροντιστήριο μεσημεριατικα θα με έβλεπαν και θα απορούσαν Για την εκθεση ο καθηγητής μου περιμένει δημοκρατία ή ΕΕ αλλά εμενα μου φαίνονται εξαιρετικά πιθανά και ο τουρισμός ή ο αθλητισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:29 Η sparkling: #4.372 26-05-14 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και εγω. + ΕΕ Θα ήθελα θανατική ποινή, επιστήμη κ ανθρωπισμός, εθελοντισμός, παγκοσμιοποίηση, ανθρώπινα δικαιώματα, ποιότητα ζωής. Click για ανάπτυξη... και εγω αυτα θα ηθελα καθως και τουρισμο αλλοτριωση και πνευματικοι ανθρωποι αλλα επεσε οεφε οποτε δεν νομιζω ... μακαρι να μην βαλουν καμια κλωνοποιηση και αλλα συναφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:30 Ο Ahab έγραψε: #4.373 26-05-14 16:30 Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:51 Η BLS έγραψε: #4.374 26-05-14 16:51 Τετάρτη 28 https://www.mathepilogi.gr/36-panellinies-2014/52-panellinies-2014-programma-odigies-yli.html (με λίγη αναζήτηση στο ιντερνετ βλέπει κάτι Τρίτη 27 η έναρξη αλλά σίγουρα Τετάρτη ξεκινάμε κ βρήκα κ αυτό το άρθρο που το επιβεβαιώνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:53 Ο timonierhs: #4.375 26-05-14 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Click για ανάπτυξη... Αποφασίστηκε απο το υπουργείο παιδείας οι πανελληνιες εξετάσεις να αρχισουν τελικά αύριο. Μην το παρει σοβαρά κανείς και παει να δώσει αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:55 Η methexys έγραψε: #4.376 26-05-14 16:55 Ωραια, πείτε κι αλλά τέτοια να με αγχωσετε 28 ξεκινάμε, μπες στη σελίδα του υπουργείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:59 Ο notis_19 έγραψε: #4.377 26-05-14 16:59 Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:03 Η Marianna.P: #4.378 26-05-14 17:03 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Click για ανάπτυξη... Από σημεία στίξης και λοιπά ελπίζω να μπουν ερωτήσεις ή ασύνδετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:06 Ο Ahab έγραψε: #4.379 26-05-14 17:06 Είναι εκτός η σελιδα. Πωωω θα παω αυριο πρωι πρωι στο σχολειο για σιγουρια :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:10 Η Emilouko έγραψε: #4.380 26-05-14 17:10 Ρε τη Τετάρτη δίνουμε. Μη με τρομάζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Το χειρότερο δεν είναι η ζέστη. Είναι να φοράς τζιν με τη ζέστη γιατί το ποδαράκι είναι πιθηκάκι.. Τέρμα, θα πάω να κάνω χαλάουα. Πάντως πάλι ήρθε κρουαζιερόπλοιο και οι πρώτοι τουρίστες με την επική κάλτσα μέσα από το σανδάλι έχουν καταφτάσει.. Δεν αντέχω άλλο!! Θέλω να γίνω μια από αυτούς!!!! Γαμώ το μπαλκόνι με τη θέα θάλασσα!! Click για ανάπτυξη... Ασε χθες έβαλα τζιν και έσκασα, από εδώ και πέρα σορτσακια 8) Όσο για τους τουρίστες, από τον Μάρτιο έρχονταν εδώ, όταν έτρεχα με τις τσάντες από φροντιστήριο σε φροντιστήριο μεσημεριατικα θα με έβλεπαν και θα απορούσαν Για την εκθεση ο καθηγητής μου περιμένει δημοκρατία ή ΕΕ αλλά εμενα μου φαίνονται εξαιρετικά πιθανά και ο τουρισμός ή ο αθλητισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:29 Η sparkling: #4.372 26-05-14 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και εγω. + ΕΕ Θα ήθελα θανατική ποινή, επιστήμη κ ανθρωπισμός, εθελοντισμός, παγκοσμιοποίηση, ανθρώπινα δικαιώματα, ποιότητα ζωής. Click για ανάπτυξη... και εγω αυτα θα ηθελα καθως και τουρισμο αλλοτριωση και πνευματικοι ανθρωποι αλλα επεσε οεφε οποτε δεν νομιζω ... μακαρι να μην βαλουν καμια κλωνοποιηση και αλλα συναφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:30 Ο Ahab έγραψε: #4.373 26-05-14 16:30 Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:51 Η BLS έγραψε: #4.374 26-05-14 16:51 Τετάρτη 28 https://www.mathepilogi.gr/36-panellinies-2014/52-panellinies-2014-programma-odigies-yli.html (με λίγη αναζήτηση στο ιντερνετ βλέπει κάτι Τρίτη 27 η έναρξη αλλά σίγουρα Τετάρτη ξεκινάμε κ βρήκα κ αυτό το άρθρο που το επιβεβαιώνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:53 Ο timonierhs: #4.375 26-05-14 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Click για ανάπτυξη... Αποφασίστηκε απο το υπουργείο παιδείας οι πανελληνιες εξετάσεις να αρχισουν τελικά αύριο. Μην το παρει σοβαρά κανείς και παει να δώσει αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:55 Η methexys έγραψε: #4.376 26-05-14 16:55 Ωραια, πείτε κι αλλά τέτοια να με αγχωσετε 28 ξεκινάμε, μπες στη σελίδα του υπουργείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:59 Ο notis_19 έγραψε: #4.377 26-05-14 16:59 Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:03 Η Marianna.P: #4.378 26-05-14 17:03 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Click για ανάπτυξη... Από σημεία στίξης και λοιπά ελπίζω να μπουν ερωτήσεις ή ασύνδετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:06 Ο Ahab έγραψε: #4.379 26-05-14 17:06 Είναι εκτός η σελιδα. Πωωω θα παω αυριο πρωι πρωι στο σχολειο για σιγουρια :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:10 Η Emilouko έγραψε: #4.380 26-05-14 17:10 Ρε τη Τετάρτη δίνουμε. Μη με τρομάζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Και εγω. + ΕΕ Θα ήθελα θανατική ποινή, επιστήμη κ ανθρωπισμός, εθελοντισμός, παγκοσμιοποίηση, ανθρώπινα δικαιώματα, ποιότητα ζωής. Click για ανάπτυξη... και εγω αυτα θα ηθελα καθως και τουρισμο αλλοτριωση και πνευματικοι ανθρωποι αλλα επεσε οεφε οποτε δεν νομιζω ... μακαρι να μην βαλουν καμια κλωνοποιηση και αλλα συναφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:30 Ο Ahab έγραψε: #4.373 26-05-14 16:30 Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:51 Η BLS έγραψε: #4.374 26-05-14 16:51 Τετάρτη 28 https://www.mathepilogi.gr/36-panellinies-2014/52-panellinies-2014-programma-odigies-yli.html (με λίγη αναζήτηση στο ιντερνετ βλέπει κάτι Τρίτη 27 η έναρξη αλλά σίγουρα Τετάρτη ξεκινάμε κ βρήκα κ αυτό το άρθρο που το επιβεβαιώνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:53 Ο timonierhs: #4.375 26-05-14 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Click για ανάπτυξη... Αποφασίστηκε απο το υπουργείο παιδείας οι πανελληνιες εξετάσεις να αρχισουν τελικά αύριο. Μην το παρει σοβαρά κανείς και παει να δώσει αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:55 Η methexys έγραψε: #4.376 26-05-14 16:55 Ωραια, πείτε κι αλλά τέτοια να με αγχωσετε 28 ξεκινάμε, μπες στη σελίδα του υπουργείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:59 Ο notis_19 έγραψε: #4.377 26-05-14 16:59 Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:03 Η Marianna.P: #4.378 26-05-14 17:03 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Click για ανάπτυξη... Από σημεία στίξης και λοιπά ελπίζω να μπουν ερωτήσεις ή ασύνδετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:06 Ο Ahab έγραψε: #4.379 26-05-14 17:06 Είναι εκτός η σελιδα. Πωωω θα παω αυριο πρωι πρωι στο σχολειο για σιγουρια :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:10 Η Emilouko έγραψε: #4.380 26-05-14 17:10 Ρε τη Τετάρτη δίνουμε. Μη με τρομάζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLS Νεοφερμένο μέλος Η BLS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:51 Η BLS έγραψε: #4.374 26-05-14 16:51 Τετάρτη 28 https://www.mathepilogi.gr/36-panellinies-2014/52-panellinies-2014-programma-odigies-yli.html (με λίγη αναζήτηση στο ιντερνετ βλέπει κάτι Τρίτη 27 η έναρξη αλλά σίγουρα Τετάρτη ξεκινάμε κ βρήκα κ αυτό το άρθρο που το επιβεβαιώνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:53 Ο timonierhs: #4.375 26-05-14 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Click για ανάπτυξη... Αποφασίστηκε απο το υπουργείο παιδείας οι πανελληνιες εξετάσεις να αρχισουν τελικά αύριο. Μην το παρει σοβαρά κανείς και παει να δώσει αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:55 Η methexys έγραψε: #4.376 26-05-14 16:55 Ωραια, πείτε κι αλλά τέτοια να με αγχωσετε 28 ξεκινάμε, μπες στη σελίδα του υπουργείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:59 Ο notis_19 έγραψε: #4.377 26-05-14 16:59 Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:03 Η Marianna.P: #4.378 26-05-14 17:03 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Click για ανάπτυξη... Από σημεία στίξης και λοιπά ελπίζω να μπουν ερωτήσεις ή ασύνδετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:06 Ο Ahab έγραψε: #4.379 26-05-14 17:06 Είναι εκτός η σελιδα. Πωωω θα παω αυριο πρωι πρωι στο σχολειο για σιγουρια :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:10 Η Emilouko έγραψε: #4.380 26-05-14 17:10 Ρε τη Τετάρτη δίνουμε. Μη με τρομάζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τετάρτη 28 https://www.mathepilogi.gr/36-panellinies-2014/52-panellinies-2014-programma-odigies-yli.html (με λίγη αναζήτηση στο ιντερνετ βλέπει κάτι Τρίτη 27 η έναρξη αλλά σίγουρα Τετάρτη ξεκινάμε κ βρήκα κ αυτό το άρθρο που το επιβεβαιώνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:53 Ο timonierhs: #4.375 26-05-14 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Click για ανάπτυξη... Αποφασίστηκε απο το υπουργείο παιδείας οι πανελληνιες εξετάσεις να αρχισουν τελικά αύριο. Μην το παρει σοβαρά κανείς και παει να δώσει αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:55 Η methexys έγραψε: #4.376 26-05-14 16:55 Ωραια, πείτε κι αλλά τέτοια να με αγχωσετε 28 ξεκινάμε, μπες στη σελίδα του υπουργείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:59 Ο notis_19 έγραψε: #4.377 26-05-14 16:59 Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:03 Η Marianna.P: #4.378 26-05-14 17:03 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Click για ανάπτυξη... Από σημεία στίξης και λοιπά ελπίζω να μπουν ερωτήσεις ή ασύνδετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:06 Ο Ahab έγραψε: #4.379 26-05-14 17:06 Είναι εκτός η σελιδα. Πωωω θα παω αυριο πρωι πρωι στο σχολειο για σιγουρια :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:10 Η Emilouko έγραψε: #4.380 26-05-14 17:10 Ρε τη Τετάρτη δίνουμε. Μη με τρομάζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Ρε παιδια αυριο γραφουμε τελικα (27); Όχι 28; Ετσι γραφει η αντιστροφη μετρηση του σαιτ https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=countdown Τεταρτη δεν γραφουμε; Click για ανάπτυξη... Αποφασίστηκε απο το υπουργείο παιδείας οι πανελληνιες εξετάσεις να αρχισουν τελικά αύριο. Μην το παρει σοβαρά κανείς και παει να δώσει αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:55 Η methexys έγραψε: #4.376 26-05-14 16:55 Ωραια, πείτε κι αλλά τέτοια να με αγχωσετε 28 ξεκινάμε, μπες στη σελίδα του υπουργείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:59 Ο notis_19 έγραψε: #4.377 26-05-14 16:59 Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:03 Η Marianna.P: #4.378 26-05-14 17:03 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Click για ανάπτυξη... Από σημεία στίξης και λοιπά ελπίζω να μπουν ερωτήσεις ή ασύνδετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:06 Ο Ahab έγραψε: #4.379 26-05-14 17:06 Είναι εκτός η σελιδα. Πωωω θα παω αυριο πρωι πρωι στο σχολειο για σιγουρια :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:10 Η Emilouko έγραψε: #4.380 26-05-14 17:10 Ρε τη Τετάρτη δίνουμε. Μη με τρομάζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωραια, πείτε κι αλλά τέτοια να με αγχωσετε 28 ξεκινάμε, μπες στη σελίδα του υπουργείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 16:59 Ο notis_19 έγραψε: #4.377 26-05-14 16:59 Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:03 Η Marianna.P: #4.378 26-05-14 17:03 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Click για ανάπτυξη... Από σημεία στίξης και λοιπά ελπίζω να μπουν ερωτήσεις ή ασύνδετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:06 Ο Ahab έγραψε: #4.379 26-05-14 17:06 Είναι εκτός η σελιδα. Πωωω θα παω αυριο πρωι πρωι στο σχολειο για σιγουρια :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:10 Η Emilouko έγραψε: #4.380 26-05-14 17:10 Ρε τη Τετάρτη δίνουμε. Μη με τρομάζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:03 Η Marianna.P: #4.378 26-05-14 17:03 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Click για ανάπτυξη... Από σημεία στίξης και λοιπά ελπίζω να μπουν ερωτήσεις ή ασύνδετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:06 Ο Ahab έγραψε: #4.379 26-05-14 17:06 Είναι εκτός η σελιδα. Πωωω θα παω αυριο πρωι πρωι στο σχολειο για σιγουρια :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:10 Η Emilouko έγραψε: #4.380 26-05-14 17:10 Ρε τη Τετάρτη δίνουμε. Μη με τρομάζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Τι λέτε να πέσει θεωρεία έκθεση? Click για ανάπτυξη... Από σημεία στίξης και λοιπά ελπίζω να μπουν ερωτήσεις ή ασύνδετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:06 Ο Ahab έγραψε: #4.379 26-05-14 17:06 Είναι εκτός η σελιδα. Πωωω θα παω αυριο πρωι πρωι στο σχολειο για σιγουρια :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:10 Η Emilouko έγραψε: #4.380 26-05-14 17:10 Ρε τη Τετάρτη δίνουμε. Μη με τρομάζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Είναι εκτός η σελιδα. Πωωω θα παω αυριο πρωι πρωι στο σχολειο για σιγουρια :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Μαΐου 2014 στις 17:10 Η Emilouko έγραψε: #4.380 26-05-14 17:10 Ρε τη Τετάρτη δίνουμε. Μη με τρομάζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρε τη Τετάρτη δίνουμε. Μη με τρομάζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.