lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 18:05 Η lia rose έγραψε: #2.601 13-04-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Στις Πανελλήνιες τότε. Click για ανάπτυξη... Ναι χαλαρα δεν αγχωνομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 18:06 Η KeepDreaming!: #2.602 13-04-14 18:06 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Περιμένουμε και τα θέματα του ΑΟΔΕ από όσους γράφουν ΟΕΦΕ άντε να πέσει καμία παρακίνηση, να καεί το θέμα να ησυχάσουμε Click για ανάπτυξη... Γράφω την τετάρτη..Θα σας ενημερώσω! Και καμία βλακεία απ'την επικοινωνία να πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 19:00 Ο notis_19 έγραψε: #2.603 13-04-14 19:00 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Περιμένουμε και τα θέματα του ΑΟΔΕ από όσους γράφουν ΟΕΦΕ άντε να πέσει καμία παρακίνηση, να καεί το θέμα να ησυχάσουμε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, αν με δυσκολεύει κάτι στο αοδε είναι η παρακίνηση..Οι παυλίτσες δεν παλεύονται με τίποτα..Τα έχω μάθει όλα αλλά στο άγχος μπορεί να μπλοκάρω και να ξεχάσω καμία..Ακόμα και την επικοινωνία προτιμώ μπροστά στην παρακίνηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 19:05 Ο Dream Theater: #2.604 13-04-14 19:05 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Σίγουρα ζητούσε την νέα μέση τιμή όλου του πληθυσμού;Γιατί εγώ κατάλαβα έτσι όπως ήταν διατυπωμένο ότι ζήτούσε τη μέση τιμή για το κάθε εργοστάσιο ξεχωριστά. Click για ανάπτυξη... οχι. αν δεν με απατα η μνημη μου ζητουσε του πληθυσμου. 13,2 Μαλιστα βγαινει το επιβεβαιωσα με αλλα 3 ατομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 19:10 Ο nikoslarissa: #2.605 13-04-14 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: οχι. αν δεν με απατα η μνημη μου ζητουσε του πληθυσμου. 13,2 Μαλιστα βγαινει το επιβεβαιωσα με αλλα 3 ατομα. Click για ανάπτυξη... Μάλλον έχεις δίκιο.Μόνο αυτό πρέπει να έχω χάσει οπότε είμαι κοντά στο 97-98.Πάντως δεν ήταν διατυπωμένο σωστά και με μπέρδεψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 19:43 Η sophia<3 έγραψε: #2.606 13-04-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: τι ακριβώς έπεσε φυσική γενικής;; Click για ανάπτυξη... Ένα Β το οποίο με λίγη προσοχή έβγαινε όλο θέμα γ έπεσε πυρηνική ένα διάγραμμα που έπρεπε να βρεις τη διάσπαση ήταν μετά ενέργεια μιας αντίδρασης και πόσο χρόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παραγωγή ενέργειας ή αντίδραση για μια συγκεκριμένη ποσότητα αντιδρωντων και το Δ ήταν μια κρούση και μετά ακτίνες Χ δηλαδή συνολικά δεν άφησαν και τπτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 20:59 Η methexys έγραψε: #2.607 13-04-14 20:59 Κάτι άσχετο, μετά το Πάσχα θα μπορώ να δικαιολογήσω τις προχθεσινές απουσίες, δηλαδή της Παρασκευής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gersi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 21:42 Ο gersi έγραψε: #2.608 13-04-14 21:42 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Κάτι άσχετο, μετά το Πάσχα θα μπορώ να δικαιολογήσω τις προχθεσινές απουσίες, δηλαδή της Παρασκευής; Click για ανάπτυξη... Άφοβα. Το χρονικό διάστημα που δίνουν είναι 10 σχολικές μέρες. Την περίοδο του Πάσχα το σχολείο είναι κλειστό με βάση το νόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uncensored Νεοφερμένο μέλος Η uncensored αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 11:50 Η uncensored: #2.609 14-04-14 11:50 Μέχρι πότε έχετε μαθήματα αυτή την εβδομάδα; Και έχετε σκοπό να διαβάσετε όλες τις μέρες; Εγώ έχω μέχρι την Μ. Πέμπτη και ξεκινάω Τετάρτη του Πάσχα. Ρωτάω, γιατί εγώ προσωπικά θα ήθελα να ξεκουραστώ λίγο, γιατί τα έχω παίξει. Το κόβω όμως εντελώς χλωμό. Εσείς τι θα κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 11:57 Ο DumeNuke έγραψε: #2.610 14-04-14 11:57 Στα χαρτιά, μέχρι Μ.Τετάρτη. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, όμως, να πάμε και Μ.Πέμπτη πρωί. Από διάβασμα, μόνο θεωρία. Θέλω να βγάλω Προσδιοριστικούς παράγοντες Ομάδων και Επικοινωνία στο ΑΟΔΕ, Πιθανότητες στα Γενικής, 6ο Κεφάλαιο ΑΕΠΠ και όλη τη θεωρία στο ΑΟΘ. Χαλαρά και ό,τι βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:01 Η methexys έγραψε: #2.611 14-04-14 12:01 Εγώ έχω μέχρι τη Μ. Τετάρτη μάθημα. Ίσως μια μέρα να μην κάνω εντελώς τίποτα, να κοιμηθώ και να βγω έξω το απόγευμα/βράδυ, αλλά τις υπόλοιπες θα (προσπαθήσω, τουλάχιστον) να διαβάσω. Θέλω να κάνω μια καλή επανάληψη στους μιγαδικούς, να διαβάσω θεωρία ΑΕΠΠ και θεωρία στα μαθηματικά αν προλάβω, ΑΟΔΕ και λίγη φυσική. Βασικά, θέλω πολλά Είχα σκοπό να διαβάζω ένα μάθημα τη μέρα, αλλά τώρα το βλέπω λίγο χλωμό. Πάντως μιγαδικούς, ΑΟΔΕ και θεωρία ΑΕΠΠ θα διαβάσω σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:16 Ο spurakos έγραψε: #2.612 14-04-14 12:16 Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:19 Η Emilouko έγραψε: #2.613 14-04-14 12:19 Ρε παιδιά περίπου πότε θα τελειώσουμε τις Πανελλήνιες; Μη μου πείτε μετά από 10 Ιουνίου.Δε θα το αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:20 Η methexys έγραψε: #2.614 14-04-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Click για ανάπτυξη... Την Τετάρτη έχω 7ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:21 Η buffon85 έγραψε: #2.615 14-04-14 12:21 απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:26 Η methexys έγραψε: #2.616 14-04-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:28 Η Emilouko έγραψε: #2.617 14-04-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Click για ανάπτυξη... Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:40 Η buffon85 έγραψε: #2.618 14-04-14 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: [/B] Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Click για ανάπτυξη... αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:43 Η Emilouko έγραψε: #2.619 14-04-14 12:43 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Click για ανάπτυξη... Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:49 Η buffon85 έγραψε: #2.620 14-04-14 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Click για ανάπτυξη... ετσι φαινεται.. αλλα πρεπει να μας πουν πλεον και επισημα ποτε ξεκινουν οι πανελληνιες και ποτε δινουμε τα ειδικα, να ξερουμε ποσο χρονο εχουμε να προετοιμαστουμε για το ειδικο, να κανονισουμε τυχον δουλειες και φυσικα .. διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Στις Πανελλήνιες τότε. Click για ανάπτυξη... Ναι χαλαρα δεν αγχωνομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 18:06 Η KeepDreaming!: #2.602 13-04-14 18:06 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Περιμένουμε και τα θέματα του ΑΟΔΕ από όσους γράφουν ΟΕΦΕ άντε να πέσει καμία παρακίνηση, να καεί το θέμα να ησυχάσουμε Click για ανάπτυξη... Γράφω την τετάρτη..Θα σας ενημερώσω! Και καμία βλακεία απ'την επικοινωνία να πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 19:00 Ο notis_19 έγραψε: #2.603 13-04-14 19:00 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Περιμένουμε και τα θέματα του ΑΟΔΕ από όσους γράφουν ΟΕΦΕ άντε να πέσει καμία παρακίνηση, να καεί το θέμα να ησυχάσουμε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, αν με δυσκολεύει κάτι στο αοδε είναι η παρακίνηση..Οι παυλίτσες δεν παλεύονται με τίποτα..Τα έχω μάθει όλα αλλά στο άγχος μπορεί να μπλοκάρω και να ξεχάσω καμία..Ακόμα και την επικοινωνία προτιμώ μπροστά στην παρακίνηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 19:05 Ο Dream Theater: #2.604 13-04-14 19:05 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Σίγουρα ζητούσε την νέα μέση τιμή όλου του πληθυσμού;Γιατί εγώ κατάλαβα έτσι όπως ήταν διατυπωμένο ότι ζήτούσε τη μέση τιμή για το κάθε εργοστάσιο ξεχωριστά. Click για ανάπτυξη... οχι. αν δεν με απατα η μνημη μου ζητουσε του πληθυσμου. 13,2 Μαλιστα βγαινει το επιβεβαιωσα με αλλα 3 ατομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 19:10 Ο nikoslarissa: #2.605 13-04-14 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: οχι. αν δεν με απατα η μνημη μου ζητουσε του πληθυσμου. 13,2 Μαλιστα βγαινει το επιβεβαιωσα με αλλα 3 ατομα. Click για ανάπτυξη... Μάλλον έχεις δίκιο.Μόνο αυτό πρέπει να έχω χάσει οπότε είμαι κοντά στο 97-98.Πάντως δεν ήταν διατυπωμένο σωστά και με μπέρδεψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 19:43 Η sophia<3 έγραψε: #2.606 13-04-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: τι ακριβώς έπεσε φυσική γενικής;; Click για ανάπτυξη... Ένα Β το οποίο με λίγη προσοχή έβγαινε όλο θέμα γ έπεσε πυρηνική ένα διάγραμμα που έπρεπε να βρεις τη διάσπαση ήταν μετά ενέργεια μιας αντίδρασης και πόσο χρόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παραγωγή ενέργειας ή αντίδραση για μια συγκεκριμένη ποσότητα αντιδρωντων και το Δ ήταν μια κρούση και μετά ακτίνες Χ δηλαδή συνολικά δεν άφησαν και τπτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 20:59 Η methexys έγραψε: #2.607 13-04-14 20:59 Κάτι άσχετο, μετά το Πάσχα θα μπορώ να δικαιολογήσω τις προχθεσινές απουσίες, δηλαδή της Παρασκευής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gersi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 21:42 Ο gersi έγραψε: #2.608 13-04-14 21:42 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Κάτι άσχετο, μετά το Πάσχα θα μπορώ να δικαιολογήσω τις προχθεσινές απουσίες, δηλαδή της Παρασκευής; Click για ανάπτυξη... Άφοβα. Το χρονικό διάστημα που δίνουν είναι 10 σχολικές μέρες. Την περίοδο του Πάσχα το σχολείο είναι κλειστό με βάση το νόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uncensored Νεοφερμένο μέλος Η uncensored αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 11:50 Η uncensored: #2.609 14-04-14 11:50 Μέχρι πότε έχετε μαθήματα αυτή την εβδομάδα; Και έχετε σκοπό να διαβάσετε όλες τις μέρες; Εγώ έχω μέχρι την Μ. Πέμπτη και ξεκινάω Τετάρτη του Πάσχα. Ρωτάω, γιατί εγώ προσωπικά θα ήθελα να ξεκουραστώ λίγο, γιατί τα έχω παίξει. Το κόβω όμως εντελώς χλωμό. Εσείς τι θα κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 11:57 Ο DumeNuke έγραψε: #2.610 14-04-14 11:57 Στα χαρτιά, μέχρι Μ.Τετάρτη. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, όμως, να πάμε και Μ.Πέμπτη πρωί. Από διάβασμα, μόνο θεωρία. Θέλω να βγάλω Προσδιοριστικούς παράγοντες Ομάδων και Επικοινωνία στο ΑΟΔΕ, Πιθανότητες στα Γενικής, 6ο Κεφάλαιο ΑΕΠΠ και όλη τη θεωρία στο ΑΟΘ. Χαλαρά και ό,τι βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:01 Η methexys έγραψε: #2.611 14-04-14 12:01 Εγώ έχω μέχρι τη Μ. Τετάρτη μάθημα. Ίσως μια μέρα να μην κάνω εντελώς τίποτα, να κοιμηθώ και να βγω έξω το απόγευμα/βράδυ, αλλά τις υπόλοιπες θα (προσπαθήσω, τουλάχιστον) να διαβάσω. Θέλω να κάνω μια καλή επανάληψη στους μιγαδικούς, να διαβάσω θεωρία ΑΕΠΠ και θεωρία στα μαθηματικά αν προλάβω, ΑΟΔΕ και λίγη φυσική. Βασικά, θέλω πολλά Είχα σκοπό να διαβάζω ένα μάθημα τη μέρα, αλλά τώρα το βλέπω λίγο χλωμό. Πάντως μιγαδικούς, ΑΟΔΕ και θεωρία ΑΕΠΠ θα διαβάσω σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:16 Ο spurakos έγραψε: #2.612 14-04-14 12:16 Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:19 Η Emilouko έγραψε: #2.613 14-04-14 12:19 Ρε παιδιά περίπου πότε θα τελειώσουμε τις Πανελλήνιες; Μη μου πείτε μετά από 10 Ιουνίου.Δε θα το αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:20 Η methexys έγραψε: #2.614 14-04-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Click για ανάπτυξη... Την Τετάρτη έχω 7ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:21 Η buffon85 έγραψε: #2.615 14-04-14 12:21 απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:26 Η methexys έγραψε: #2.616 14-04-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:28 Η Emilouko έγραψε: #2.617 14-04-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Click για ανάπτυξη... Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:40 Η buffon85 έγραψε: #2.618 14-04-14 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: [/B] Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Click για ανάπτυξη... αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:43 Η Emilouko έγραψε: #2.619 14-04-14 12:43 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Click για ανάπτυξη... Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:49 Η buffon85 έγραψε: #2.620 14-04-14 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Click για ανάπτυξη... ετσι φαινεται.. αλλα πρεπει να μας πουν πλεον και επισημα ποτε ξεκινουν οι πανελληνιες και ποτε δινουμε τα ειδικα, να ξερουμε ποσο χρονο εχουμε να προετοιμαστουμε για το ειδικο, να κανονισουμε τυχον δουλειες και φυσικα .. διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Περιμένουμε και τα θέματα του ΑΟΔΕ από όσους γράφουν ΟΕΦΕ άντε να πέσει καμία παρακίνηση, να καεί το θέμα να ησυχάσουμε Click για ανάπτυξη... Γράφω την τετάρτη..Θα σας ενημερώσω! Και καμία βλακεία απ'την επικοινωνία να πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 19:00 Ο notis_19 έγραψε: #2.603 13-04-14 19:00 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Περιμένουμε και τα θέματα του ΑΟΔΕ από όσους γράφουν ΟΕΦΕ άντε να πέσει καμία παρακίνηση, να καεί το θέμα να ησυχάσουμε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, αν με δυσκολεύει κάτι στο αοδε είναι η παρακίνηση..Οι παυλίτσες δεν παλεύονται με τίποτα..Τα έχω μάθει όλα αλλά στο άγχος μπορεί να μπλοκάρω και να ξεχάσω καμία..Ακόμα και την επικοινωνία προτιμώ μπροστά στην παρακίνηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 19:05 Ο Dream Theater: #2.604 13-04-14 19:05 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Σίγουρα ζητούσε την νέα μέση τιμή όλου του πληθυσμού;Γιατί εγώ κατάλαβα έτσι όπως ήταν διατυπωμένο ότι ζήτούσε τη μέση τιμή για το κάθε εργοστάσιο ξεχωριστά. Click για ανάπτυξη... οχι. αν δεν με απατα η μνημη μου ζητουσε του πληθυσμου. 13,2 Μαλιστα βγαινει το επιβεβαιωσα με αλλα 3 ατομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 19:10 Ο nikoslarissa: #2.605 13-04-14 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: οχι. αν δεν με απατα η μνημη μου ζητουσε του πληθυσμου. 13,2 Μαλιστα βγαινει το επιβεβαιωσα με αλλα 3 ατομα. Click για ανάπτυξη... Μάλλον έχεις δίκιο.Μόνο αυτό πρέπει να έχω χάσει οπότε είμαι κοντά στο 97-98.Πάντως δεν ήταν διατυπωμένο σωστά και με μπέρδεψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 19:43 Η sophia<3 έγραψε: #2.606 13-04-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: τι ακριβώς έπεσε φυσική γενικής;; Click για ανάπτυξη... Ένα Β το οποίο με λίγη προσοχή έβγαινε όλο θέμα γ έπεσε πυρηνική ένα διάγραμμα που έπρεπε να βρεις τη διάσπαση ήταν μετά ενέργεια μιας αντίδρασης και πόσο χρόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παραγωγή ενέργειας ή αντίδραση για μια συγκεκριμένη ποσότητα αντιδρωντων και το Δ ήταν μια κρούση και μετά ακτίνες Χ δηλαδή συνολικά δεν άφησαν και τπτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 20:59 Η methexys έγραψε: #2.607 13-04-14 20:59 Κάτι άσχετο, μετά το Πάσχα θα μπορώ να δικαιολογήσω τις προχθεσινές απουσίες, δηλαδή της Παρασκευής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gersi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 21:42 Ο gersi έγραψε: #2.608 13-04-14 21:42 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Κάτι άσχετο, μετά το Πάσχα θα μπορώ να δικαιολογήσω τις προχθεσινές απουσίες, δηλαδή της Παρασκευής; Click για ανάπτυξη... Άφοβα. Το χρονικό διάστημα που δίνουν είναι 10 σχολικές μέρες. Την περίοδο του Πάσχα το σχολείο είναι κλειστό με βάση το νόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uncensored Νεοφερμένο μέλος Η uncensored αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 11:50 Η uncensored: #2.609 14-04-14 11:50 Μέχρι πότε έχετε μαθήματα αυτή την εβδομάδα; Και έχετε σκοπό να διαβάσετε όλες τις μέρες; Εγώ έχω μέχρι την Μ. Πέμπτη και ξεκινάω Τετάρτη του Πάσχα. Ρωτάω, γιατί εγώ προσωπικά θα ήθελα να ξεκουραστώ λίγο, γιατί τα έχω παίξει. Το κόβω όμως εντελώς χλωμό. Εσείς τι θα κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 11:57 Ο DumeNuke έγραψε: #2.610 14-04-14 11:57 Στα χαρτιά, μέχρι Μ.Τετάρτη. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, όμως, να πάμε και Μ.Πέμπτη πρωί. Από διάβασμα, μόνο θεωρία. Θέλω να βγάλω Προσδιοριστικούς παράγοντες Ομάδων και Επικοινωνία στο ΑΟΔΕ, Πιθανότητες στα Γενικής, 6ο Κεφάλαιο ΑΕΠΠ και όλη τη θεωρία στο ΑΟΘ. Χαλαρά και ό,τι βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:01 Η methexys έγραψε: #2.611 14-04-14 12:01 Εγώ έχω μέχρι τη Μ. Τετάρτη μάθημα. Ίσως μια μέρα να μην κάνω εντελώς τίποτα, να κοιμηθώ και να βγω έξω το απόγευμα/βράδυ, αλλά τις υπόλοιπες θα (προσπαθήσω, τουλάχιστον) να διαβάσω. Θέλω να κάνω μια καλή επανάληψη στους μιγαδικούς, να διαβάσω θεωρία ΑΕΠΠ και θεωρία στα μαθηματικά αν προλάβω, ΑΟΔΕ και λίγη φυσική. Βασικά, θέλω πολλά Είχα σκοπό να διαβάζω ένα μάθημα τη μέρα, αλλά τώρα το βλέπω λίγο χλωμό. Πάντως μιγαδικούς, ΑΟΔΕ και θεωρία ΑΕΠΠ θα διαβάσω σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:16 Ο spurakos έγραψε: #2.612 14-04-14 12:16 Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:19 Η Emilouko έγραψε: #2.613 14-04-14 12:19 Ρε παιδιά περίπου πότε θα τελειώσουμε τις Πανελλήνιες; Μη μου πείτε μετά από 10 Ιουνίου.Δε θα το αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:20 Η methexys έγραψε: #2.614 14-04-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Click για ανάπτυξη... Την Τετάρτη έχω 7ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:21 Η buffon85 έγραψε: #2.615 14-04-14 12:21 απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:26 Η methexys έγραψε: #2.616 14-04-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:28 Η Emilouko έγραψε: #2.617 14-04-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Click για ανάπτυξη... Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:40 Η buffon85 έγραψε: #2.618 14-04-14 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: [/B] Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Click για ανάπτυξη... αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:43 Η Emilouko έγραψε: #2.619 14-04-14 12:43 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Click για ανάπτυξη... Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:49 Η buffon85 έγραψε: #2.620 14-04-14 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Click για ανάπτυξη... ετσι φαινεται.. αλλα πρεπει να μας πουν πλεον και επισημα ποτε ξεκινουν οι πανελληνιες και ποτε δινουμε τα ειδικα, να ξερουμε ποσο χρονο εχουμε να προετοιμαστουμε για το ειδικο, να κανονισουμε τυχον δουλειες και φυσικα .. διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Περιμένουμε και τα θέματα του ΑΟΔΕ από όσους γράφουν ΟΕΦΕ άντε να πέσει καμία παρακίνηση, να καεί το θέμα να ησυχάσουμε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, αν με δυσκολεύει κάτι στο αοδε είναι η παρακίνηση..Οι παυλίτσες δεν παλεύονται με τίποτα..Τα έχω μάθει όλα αλλά στο άγχος μπορεί να μπλοκάρω και να ξεχάσω καμία..Ακόμα και την επικοινωνία προτιμώ μπροστά στην παρακίνηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 19:05 Ο Dream Theater: #2.604 13-04-14 19:05 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Σίγουρα ζητούσε την νέα μέση τιμή όλου του πληθυσμού;Γιατί εγώ κατάλαβα έτσι όπως ήταν διατυπωμένο ότι ζήτούσε τη μέση τιμή για το κάθε εργοστάσιο ξεχωριστά. Click για ανάπτυξη... οχι. αν δεν με απατα η μνημη μου ζητουσε του πληθυσμου. 13,2 Μαλιστα βγαινει το επιβεβαιωσα με αλλα 3 ατομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 19:10 Ο nikoslarissa: #2.605 13-04-14 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: οχι. αν δεν με απατα η μνημη μου ζητουσε του πληθυσμου. 13,2 Μαλιστα βγαινει το επιβεβαιωσα με αλλα 3 ατομα. Click για ανάπτυξη... Μάλλον έχεις δίκιο.Μόνο αυτό πρέπει να έχω χάσει οπότε είμαι κοντά στο 97-98.Πάντως δεν ήταν διατυπωμένο σωστά και με μπέρδεψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 19:43 Η sophia<3 έγραψε: #2.606 13-04-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: τι ακριβώς έπεσε φυσική γενικής;; Click για ανάπτυξη... Ένα Β το οποίο με λίγη προσοχή έβγαινε όλο θέμα γ έπεσε πυρηνική ένα διάγραμμα που έπρεπε να βρεις τη διάσπαση ήταν μετά ενέργεια μιας αντίδρασης και πόσο χρόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παραγωγή ενέργειας ή αντίδραση για μια συγκεκριμένη ποσότητα αντιδρωντων και το Δ ήταν μια κρούση και μετά ακτίνες Χ δηλαδή συνολικά δεν άφησαν και τπτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 20:59 Η methexys έγραψε: #2.607 13-04-14 20:59 Κάτι άσχετο, μετά το Πάσχα θα μπορώ να δικαιολογήσω τις προχθεσινές απουσίες, δηλαδή της Παρασκευής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gersi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 21:42 Ο gersi έγραψε: #2.608 13-04-14 21:42 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Κάτι άσχετο, μετά το Πάσχα θα μπορώ να δικαιολογήσω τις προχθεσινές απουσίες, δηλαδή της Παρασκευής; Click για ανάπτυξη... Άφοβα. Το χρονικό διάστημα που δίνουν είναι 10 σχολικές μέρες. Την περίοδο του Πάσχα το σχολείο είναι κλειστό με βάση το νόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uncensored Νεοφερμένο μέλος Η uncensored αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 11:50 Η uncensored: #2.609 14-04-14 11:50 Μέχρι πότε έχετε μαθήματα αυτή την εβδομάδα; Και έχετε σκοπό να διαβάσετε όλες τις μέρες; Εγώ έχω μέχρι την Μ. Πέμπτη και ξεκινάω Τετάρτη του Πάσχα. Ρωτάω, γιατί εγώ προσωπικά θα ήθελα να ξεκουραστώ λίγο, γιατί τα έχω παίξει. Το κόβω όμως εντελώς χλωμό. Εσείς τι θα κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 11:57 Ο DumeNuke έγραψε: #2.610 14-04-14 11:57 Στα χαρτιά, μέχρι Μ.Τετάρτη. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, όμως, να πάμε και Μ.Πέμπτη πρωί. Από διάβασμα, μόνο θεωρία. Θέλω να βγάλω Προσδιοριστικούς παράγοντες Ομάδων και Επικοινωνία στο ΑΟΔΕ, Πιθανότητες στα Γενικής, 6ο Κεφάλαιο ΑΕΠΠ και όλη τη θεωρία στο ΑΟΘ. Χαλαρά και ό,τι βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:01 Η methexys έγραψε: #2.611 14-04-14 12:01 Εγώ έχω μέχρι τη Μ. Τετάρτη μάθημα. Ίσως μια μέρα να μην κάνω εντελώς τίποτα, να κοιμηθώ και να βγω έξω το απόγευμα/βράδυ, αλλά τις υπόλοιπες θα (προσπαθήσω, τουλάχιστον) να διαβάσω. Θέλω να κάνω μια καλή επανάληψη στους μιγαδικούς, να διαβάσω θεωρία ΑΕΠΠ και θεωρία στα μαθηματικά αν προλάβω, ΑΟΔΕ και λίγη φυσική. Βασικά, θέλω πολλά Είχα σκοπό να διαβάζω ένα μάθημα τη μέρα, αλλά τώρα το βλέπω λίγο χλωμό. Πάντως μιγαδικούς, ΑΟΔΕ και θεωρία ΑΕΠΠ θα διαβάσω σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:16 Ο spurakos έγραψε: #2.612 14-04-14 12:16 Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:19 Η Emilouko έγραψε: #2.613 14-04-14 12:19 Ρε παιδιά περίπου πότε θα τελειώσουμε τις Πανελλήνιες; Μη μου πείτε μετά από 10 Ιουνίου.Δε θα το αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:20 Η methexys έγραψε: #2.614 14-04-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Click για ανάπτυξη... Την Τετάρτη έχω 7ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:21 Η buffon85 έγραψε: #2.615 14-04-14 12:21 απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:26 Η methexys έγραψε: #2.616 14-04-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:28 Η Emilouko έγραψε: #2.617 14-04-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Click για ανάπτυξη... Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:40 Η buffon85 έγραψε: #2.618 14-04-14 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: [/B] Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Click για ανάπτυξη... αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:43 Η Emilouko έγραψε: #2.619 14-04-14 12:43 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Click για ανάπτυξη... Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:49 Η buffon85 έγραψε: #2.620 14-04-14 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Click για ανάπτυξη... ετσι φαινεται.. αλλα πρεπει να μας πουν πλεον και επισημα ποτε ξεκινουν οι πανελληνιες και ποτε δινουμε τα ειδικα, να ξερουμε ποσο χρονο εχουμε να προετοιμαστουμε για το ειδικο, να κανονισουμε τυχον δουλειες και φυσικα .. διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Σίγουρα ζητούσε την νέα μέση τιμή όλου του πληθυσμού;Γιατί εγώ κατάλαβα έτσι όπως ήταν διατυπωμένο ότι ζήτούσε τη μέση τιμή για το κάθε εργοστάσιο ξεχωριστά. Click για ανάπτυξη... οχι. αν δεν με απατα η μνημη μου ζητουσε του πληθυσμου. 13,2 Μαλιστα βγαινει το επιβεβαιωσα με αλλα 3 ατομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 19:10 Ο nikoslarissa: #2.605 13-04-14 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: οχι. αν δεν με απατα η μνημη μου ζητουσε του πληθυσμου. 13,2 Μαλιστα βγαινει το επιβεβαιωσα με αλλα 3 ατομα. Click για ανάπτυξη... Μάλλον έχεις δίκιο.Μόνο αυτό πρέπει να έχω χάσει οπότε είμαι κοντά στο 97-98.Πάντως δεν ήταν διατυπωμένο σωστά και με μπέρδεψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 19:43 Η sophia<3 έγραψε: #2.606 13-04-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: τι ακριβώς έπεσε φυσική γενικής;; Click για ανάπτυξη... Ένα Β το οποίο με λίγη προσοχή έβγαινε όλο θέμα γ έπεσε πυρηνική ένα διάγραμμα που έπρεπε να βρεις τη διάσπαση ήταν μετά ενέργεια μιας αντίδρασης και πόσο χρόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παραγωγή ενέργειας ή αντίδραση για μια συγκεκριμένη ποσότητα αντιδρωντων και το Δ ήταν μια κρούση και μετά ακτίνες Χ δηλαδή συνολικά δεν άφησαν και τπτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 20:59 Η methexys έγραψε: #2.607 13-04-14 20:59 Κάτι άσχετο, μετά το Πάσχα θα μπορώ να δικαιολογήσω τις προχθεσινές απουσίες, δηλαδή της Παρασκευής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gersi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 21:42 Ο gersi έγραψε: #2.608 13-04-14 21:42 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Κάτι άσχετο, μετά το Πάσχα θα μπορώ να δικαιολογήσω τις προχθεσινές απουσίες, δηλαδή της Παρασκευής; Click για ανάπτυξη... Άφοβα. Το χρονικό διάστημα που δίνουν είναι 10 σχολικές μέρες. Την περίοδο του Πάσχα το σχολείο είναι κλειστό με βάση το νόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uncensored Νεοφερμένο μέλος Η uncensored αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 11:50 Η uncensored: #2.609 14-04-14 11:50 Μέχρι πότε έχετε μαθήματα αυτή την εβδομάδα; Και έχετε σκοπό να διαβάσετε όλες τις μέρες; Εγώ έχω μέχρι την Μ. Πέμπτη και ξεκινάω Τετάρτη του Πάσχα. Ρωτάω, γιατί εγώ προσωπικά θα ήθελα να ξεκουραστώ λίγο, γιατί τα έχω παίξει. Το κόβω όμως εντελώς χλωμό. Εσείς τι θα κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 11:57 Ο DumeNuke έγραψε: #2.610 14-04-14 11:57 Στα χαρτιά, μέχρι Μ.Τετάρτη. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, όμως, να πάμε και Μ.Πέμπτη πρωί. Από διάβασμα, μόνο θεωρία. Θέλω να βγάλω Προσδιοριστικούς παράγοντες Ομάδων και Επικοινωνία στο ΑΟΔΕ, Πιθανότητες στα Γενικής, 6ο Κεφάλαιο ΑΕΠΠ και όλη τη θεωρία στο ΑΟΘ. Χαλαρά και ό,τι βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:01 Η methexys έγραψε: #2.611 14-04-14 12:01 Εγώ έχω μέχρι τη Μ. Τετάρτη μάθημα. Ίσως μια μέρα να μην κάνω εντελώς τίποτα, να κοιμηθώ και να βγω έξω το απόγευμα/βράδυ, αλλά τις υπόλοιπες θα (προσπαθήσω, τουλάχιστον) να διαβάσω. Θέλω να κάνω μια καλή επανάληψη στους μιγαδικούς, να διαβάσω θεωρία ΑΕΠΠ και θεωρία στα μαθηματικά αν προλάβω, ΑΟΔΕ και λίγη φυσική. Βασικά, θέλω πολλά Είχα σκοπό να διαβάζω ένα μάθημα τη μέρα, αλλά τώρα το βλέπω λίγο χλωμό. Πάντως μιγαδικούς, ΑΟΔΕ και θεωρία ΑΕΠΠ θα διαβάσω σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:16 Ο spurakos έγραψε: #2.612 14-04-14 12:16 Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:19 Η Emilouko έγραψε: #2.613 14-04-14 12:19 Ρε παιδιά περίπου πότε θα τελειώσουμε τις Πανελλήνιες; Μη μου πείτε μετά από 10 Ιουνίου.Δε θα το αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:20 Η methexys έγραψε: #2.614 14-04-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Click για ανάπτυξη... Την Τετάρτη έχω 7ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:21 Η buffon85 έγραψε: #2.615 14-04-14 12:21 απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:26 Η methexys έγραψε: #2.616 14-04-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:28 Η Emilouko έγραψε: #2.617 14-04-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Click για ανάπτυξη... Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:40 Η buffon85 έγραψε: #2.618 14-04-14 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: [/B] Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Click για ανάπτυξη... αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:43 Η Emilouko έγραψε: #2.619 14-04-14 12:43 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Click για ανάπτυξη... Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:49 Η buffon85 έγραψε: #2.620 14-04-14 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Click για ανάπτυξη... ετσι φαινεται.. αλλα πρεπει να μας πουν πλεον και επισημα ποτε ξεκινουν οι πανελληνιες και ποτε δινουμε τα ειδικα, να ξερουμε ποσο χρονο εχουμε να προετοιμαστουμε για το ειδικο, να κανονισουμε τυχον δουλειες και φυσικα .. διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: οχι. αν δεν με απατα η μνημη μου ζητουσε του πληθυσμου. 13,2 Μαλιστα βγαινει το επιβεβαιωσα με αλλα 3 ατομα. Click για ανάπτυξη... Μάλλον έχεις δίκιο.Μόνο αυτό πρέπει να έχω χάσει οπότε είμαι κοντά στο 97-98.Πάντως δεν ήταν διατυπωμένο σωστά και με μπέρδεψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 19:43 Η sophia<3 έγραψε: #2.606 13-04-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: τι ακριβώς έπεσε φυσική γενικής;; Click για ανάπτυξη... Ένα Β το οποίο με λίγη προσοχή έβγαινε όλο θέμα γ έπεσε πυρηνική ένα διάγραμμα που έπρεπε να βρεις τη διάσπαση ήταν μετά ενέργεια μιας αντίδρασης και πόσο χρόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παραγωγή ενέργειας ή αντίδραση για μια συγκεκριμένη ποσότητα αντιδρωντων και το Δ ήταν μια κρούση και μετά ακτίνες Χ δηλαδή συνολικά δεν άφησαν και τπτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 20:59 Η methexys έγραψε: #2.607 13-04-14 20:59 Κάτι άσχετο, μετά το Πάσχα θα μπορώ να δικαιολογήσω τις προχθεσινές απουσίες, δηλαδή της Παρασκευής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gersi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 21:42 Ο gersi έγραψε: #2.608 13-04-14 21:42 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Κάτι άσχετο, μετά το Πάσχα θα μπορώ να δικαιολογήσω τις προχθεσινές απουσίες, δηλαδή της Παρασκευής; Click για ανάπτυξη... Άφοβα. Το χρονικό διάστημα που δίνουν είναι 10 σχολικές μέρες. Την περίοδο του Πάσχα το σχολείο είναι κλειστό με βάση το νόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uncensored Νεοφερμένο μέλος Η uncensored αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 11:50 Η uncensored: #2.609 14-04-14 11:50 Μέχρι πότε έχετε μαθήματα αυτή την εβδομάδα; Και έχετε σκοπό να διαβάσετε όλες τις μέρες; Εγώ έχω μέχρι την Μ. Πέμπτη και ξεκινάω Τετάρτη του Πάσχα. Ρωτάω, γιατί εγώ προσωπικά θα ήθελα να ξεκουραστώ λίγο, γιατί τα έχω παίξει. Το κόβω όμως εντελώς χλωμό. Εσείς τι θα κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 11:57 Ο DumeNuke έγραψε: #2.610 14-04-14 11:57 Στα χαρτιά, μέχρι Μ.Τετάρτη. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, όμως, να πάμε και Μ.Πέμπτη πρωί. Από διάβασμα, μόνο θεωρία. Θέλω να βγάλω Προσδιοριστικούς παράγοντες Ομάδων και Επικοινωνία στο ΑΟΔΕ, Πιθανότητες στα Γενικής, 6ο Κεφάλαιο ΑΕΠΠ και όλη τη θεωρία στο ΑΟΘ. Χαλαρά και ό,τι βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:01 Η methexys έγραψε: #2.611 14-04-14 12:01 Εγώ έχω μέχρι τη Μ. Τετάρτη μάθημα. Ίσως μια μέρα να μην κάνω εντελώς τίποτα, να κοιμηθώ και να βγω έξω το απόγευμα/βράδυ, αλλά τις υπόλοιπες θα (προσπαθήσω, τουλάχιστον) να διαβάσω. Θέλω να κάνω μια καλή επανάληψη στους μιγαδικούς, να διαβάσω θεωρία ΑΕΠΠ και θεωρία στα μαθηματικά αν προλάβω, ΑΟΔΕ και λίγη φυσική. Βασικά, θέλω πολλά Είχα σκοπό να διαβάζω ένα μάθημα τη μέρα, αλλά τώρα το βλέπω λίγο χλωμό. Πάντως μιγαδικούς, ΑΟΔΕ και θεωρία ΑΕΠΠ θα διαβάσω σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:16 Ο spurakos έγραψε: #2.612 14-04-14 12:16 Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:19 Η Emilouko έγραψε: #2.613 14-04-14 12:19 Ρε παιδιά περίπου πότε θα τελειώσουμε τις Πανελλήνιες; Μη μου πείτε μετά από 10 Ιουνίου.Δε θα το αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:20 Η methexys έγραψε: #2.614 14-04-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Click για ανάπτυξη... Την Τετάρτη έχω 7ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:21 Η buffon85 έγραψε: #2.615 14-04-14 12:21 απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:26 Η methexys έγραψε: #2.616 14-04-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:28 Η Emilouko έγραψε: #2.617 14-04-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Click για ανάπτυξη... Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:40 Η buffon85 έγραψε: #2.618 14-04-14 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: [/B] Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Click για ανάπτυξη... αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:43 Η Emilouko έγραψε: #2.619 14-04-14 12:43 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Click για ανάπτυξη... Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:49 Η buffon85 έγραψε: #2.620 14-04-14 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Click για ανάπτυξη... ετσι φαινεται.. αλλα πρεπει να μας πουν πλεον και επισημα ποτε ξεκινουν οι πανελληνιες και ποτε δινουμε τα ειδικα, να ξερουμε ποσο χρονο εχουμε να προετοιμαστουμε για το ειδικο, να κανονισουμε τυχον δουλειες και φυσικα .. διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από t00nS: τι ακριβώς έπεσε φυσική γενικής;; Click για ανάπτυξη... Ένα Β το οποίο με λίγη προσοχή έβγαινε όλο θέμα γ έπεσε πυρηνική ένα διάγραμμα που έπρεπε να βρεις τη διάσπαση ήταν μετά ενέργεια μιας αντίδρασης και πόσο χρόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παραγωγή ενέργειας ή αντίδραση για μια συγκεκριμένη ποσότητα αντιδρωντων και το Δ ήταν μια κρούση και μετά ακτίνες Χ δηλαδή συνολικά δεν άφησαν και τπτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 20:59 Η methexys έγραψε: #2.607 13-04-14 20:59 Κάτι άσχετο, μετά το Πάσχα θα μπορώ να δικαιολογήσω τις προχθεσινές απουσίες, δηλαδή της Παρασκευής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gersi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 21:42 Ο gersi έγραψε: #2.608 13-04-14 21:42 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Κάτι άσχετο, μετά το Πάσχα θα μπορώ να δικαιολογήσω τις προχθεσινές απουσίες, δηλαδή της Παρασκευής; Click για ανάπτυξη... Άφοβα. Το χρονικό διάστημα που δίνουν είναι 10 σχολικές μέρες. Την περίοδο του Πάσχα το σχολείο είναι κλειστό με βάση το νόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uncensored Νεοφερμένο μέλος Η uncensored αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 11:50 Η uncensored: #2.609 14-04-14 11:50 Μέχρι πότε έχετε μαθήματα αυτή την εβδομάδα; Και έχετε σκοπό να διαβάσετε όλες τις μέρες; Εγώ έχω μέχρι την Μ. Πέμπτη και ξεκινάω Τετάρτη του Πάσχα. Ρωτάω, γιατί εγώ προσωπικά θα ήθελα να ξεκουραστώ λίγο, γιατί τα έχω παίξει. Το κόβω όμως εντελώς χλωμό. Εσείς τι θα κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 11:57 Ο DumeNuke έγραψε: #2.610 14-04-14 11:57 Στα χαρτιά, μέχρι Μ.Τετάρτη. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, όμως, να πάμε και Μ.Πέμπτη πρωί. Από διάβασμα, μόνο θεωρία. Θέλω να βγάλω Προσδιοριστικούς παράγοντες Ομάδων και Επικοινωνία στο ΑΟΔΕ, Πιθανότητες στα Γενικής, 6ο Κεφάλαιο ΑΕΠΠ και όλη τη θεωρία στο ΑΟΘ. Χαλαρά και ό,τι βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:01 Η methexys έγραψε: #2.611 14-04-14 12:01 Εγώ έχω μέχρι τη Μ. Τετάρτη μάθημα. Ίσως μια μέρα να μην κάνω εντελώς τίποτα, να κοιμηθώ και να βγω έξω το απόγευμα/βράδυ, αλλά τις υπόλοιπες θα (προσπαθήσω, τουλάχιστον) να διαβάσω. Θέλω να κάνω μια καλή επανάληψη στους μιγαδικούς, να διαβάσω θεωρία ΑΕΠΠ και θεωρία στα μαθηματικά αν προλάβω, ΑΟΔΕ και λίγη φυσική. Βασικά, θέλω πολλά Είχα σκοπό να διαβάζω ένα μάθημα τη μέρα, αλλά τώρα το βλέπω λίγο χλωμό. Πάντως μιγαδικούς, ΑΟΔΕ και θεωρία ΑΕΠΠ θα διαβάσω σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:16 Ο spurakos έγραψε: #2.612 14-04-14 12:16 Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:19 Η Emilouko έγραψε: #2.613 14-04-14 12:19 Ρε παιδιά περίπου πότε θα τελειώσουμε τις Πανελλήνιες; Μη μου πείτε μετά από 10 Ιουνίου.Δε θα το αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:20 Η methexys έγραψε: #2.614 14-04-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Click για ανάπτυξη... Την Τετάρτη έχω 7ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:21 Η buffon85 έγραψε: #2.615 14-04-14 12:21 απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:26 Η methexys έγραψε: #2.616 14-04-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:28 Η Emilouko έγραψε: #2.617 14-04-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Click για ανάπτυξη... Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:40 Η buffon85 έγραψε: #2.618 14-04-14 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: [/B] Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Click για ανάπτυξη... αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:43 Η Emilouko έγραψε: #2.619 14-04-14 12:43 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Click για ανάπτυξη... Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:49 Η buffon85 έγραψε: #2.620 14-04-14 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Click για ανάπτυξη... ετσι φαινεται.. αλλα πρεπει να μας πουν πλεον και επισημα ποτε ξεκινουν οι πανελληνιες και ποτε δινουμε τα ειδικα, να ξερουμε ποσο χρονο εχουμε να προετοιμαστουμε για το ειδικο, να κανονισουμε τυχον δουλειες και φυσικα .. διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάτι άσχετο, μετά το Πάσχα θα μπορώ να δικαιολογήσω τις προχθεσινές απουσίες, δηλαδή της Παρασκευής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gersi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 21:42 Ο gersi έγραψε: #2.608 13-04-14 21:42 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Κάτι άσχετο, μετά το Πάσχα θα μπορώ να δικαιολογήσω τις προχθεσινές απουσίες, δηλαδή της Παρασκευής; Click για ανάπτυξη... Άφοβα. Το χρονικό διάστημα που δίνουν είναι 10 σχολικές μέρες. Την περίοδο του Πάσχα το σχολείο είναι κλειστό με βάση το νόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uncensored Νεοφερμένο μέλος Η uncensored αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 11:50 Η uncensored: #2.609 14-04-14 11:50 Μέχρι πότε έχετε μαθήματα αυτή την εβδομάδα; Και έχετε σκοπό να διαβάσετε όλες τις μέρες; Εγώ έχω μέχρι την Μ. Πέμπτη και ξεκινάω Τετάρτη του Πάσχα. Ρωτάω, γιατί εγώ προσωπικά θα ήθελα να ξεκουραστώ λίγο, γιατί τα έχω παίξει. Το κόβω όμως εντελώς χλωμό. Εσείς τι θα κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 11:57 Ο DumeNuke έγραψε: #2.610 14-04-14 11:57 Στα χαρτιά, μέχρι Μ.Τετάρτη. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, όμως, να πάμε και Μ.Πέμπτη πρωί. Από διάβασμα, μόνο θεωρία. Θέλω να βγάλω Προσδιοριστικούς παράγοντες Ομάδων και Επικοινωνία στο ΑΟΔΕ, Πιθανότητες στα Γενικής, 6ο Κεφάλαιο ΑΕΠΠ και όλη τη θεωρία στο ΑΟΘ. Χαλαρά και ό,τι βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:01 Η methexys έγραψε: #2.611 14-04-14 12:01 Εγώ έχω μέχρι τη Μ. Τετάρτη μάθημα. Ίσως μια μέρα να μην κάνω εντελώς τίποτα, να κοιμηθώ και να βγω έξω το απόγευμα/βράδυ, αλλά τις υπόλοιπες θα (προσπαθήσω, τουλάχιστον) να διαβάσω. Θέλω να κάνω μια καλή επανάληψη στους μιγαδικούς, να διαβάσω θεωρία ΑΕΠΠ και θεωρία στα μαθηματικά αν προλάβω, ΑΟΔΕ και λίγη φυσική. Βασικά, θέλω πολλά Είχα σκοπό να διαβάζω ένα μάθημα τη μέρα, αλλά τώρα το βλέπω λίγο χλωμό. Πάντως μιγαδικούς, ΑΟΔΕ και θεωρία ΑΕΠΠ θα διαβάσω σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:16 Ο spurakos έγραψε: #2.612 14-04-14 12:16 Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:19 Η Emilouko έγραψε: #2.613 14-04-14 12:19 Ρε παιδιά περίπου πότε θα τελειώσουμε τις Πανελλήνιες; Μη μου πείτε μετά από 10 Ιουνίου.Δε θα το αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:20 Η methexys έγραψε: #2.614 14-04-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Click για ανάπτυξη... Την Τετάρτη έχω 7ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:21 Η buffon85 έγραψε: #2.615 14-04-14 12:21 απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:26 Η methexys έγραψε: #2.616 14-04-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:28 Η Emilouko έγραψε: #2.617 14-04-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Click για ανάπτυξη... Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:40 Η buffon85 έγραψε: #2.618 14-04-14 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: [/B] Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Click για ανάπτυξη... αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:43 Η Emilouko έγραψε: #2.619 14-04-14 12:43 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Click για ανάπτυξη... Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:49 Η buffon85 έγραψε: #2.620 14-04-14 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Click για ανάπτυξη... ετσι φαινεται.. αλλα πρεπει να μας πουν πλεον και επισημα ποτε ξεκινουν οι πανελληνιες και ποτε δινουμε τα ειδικα, να ξερουμε ποσο χρονο εχουμε να προετοιμαστουμε για το ειδικο, να κανονισουμε τυχον δουλειες και φυσικα .. διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Κάτι άσχετο, μετά το Πάσχα θα μπορώ να δικαιολογήσω τις προχθεσινές απουσίες, δηλαδή της Παρασκευής; Click για ανάπτυξη... Άφοβα. Το χρονικό διάστημα που δίνουν είναι 10 σχολικές μέρες. Την περίοδο του Πάσχα το σχολείο είναι κλειστό με βάση το νόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
uncensored Νεοφερμένο μέλος Η uncensored αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 11:50 Η uncensored: #2.609 14-04-14 11:50 Μέχρι πότε έχετε μαθήματα αυτή την εβδομάδα; Και έχετε σκοπό να διαβάσετε όλες τις μέρες; Εγώ έχω μέχρι την Μ. Πέμπτη και ξεκινάω Τετάρτη του Πάσχα. Ρωτάω, γιατί εγώ προσωπικά θα ήθελα να ξεκουραστώ λίγο, γιατί τα έχω παίξει. Το κόβω όμως εντελώς χλωμό. Εσείς τι θα κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 11:57 Ο DumeNuke έγραψε: #2.610 14-04-14 11:57 Στα χαρτιά, μέχρι Μ.Τετάρτη. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, όμως, να πάμε και Μ.Πέμπτη πρωί. Από διάβασμα, μόνο θεωρία. Θέλω να βγάλω Προσδιοριστικούς παράγοντες Ομάδων και Επικοινωνία στο ΑΟΔΕ, Πιθανότητες στα Γενικής, 6ο Κεφάλαιο ΑΕΠΠ και όλη τη θεωρία στο ΑΟΘ. Χαλαρά και ό,τι βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:01 Η methexys έγραψε: #2.611 14-04-14 12:01 Εγώ έχω μέχρι τη Μ. Τετάρτη μάθημα. Ίσως μια μέρα να μην κάνω εντελώς τίποτα, να κοιμηθώ και να βγω έξω το απόγευμα/βράδυ, αλλά τις υπόλοιπες θα (προσπαθήσω, τουλάχιστον) να διαβάσω. Θέλω να κάνω μια καλή επανάληψη στους μιγαδικούς, να διαβάσω θεωρία ΑΕΠΠ και θεωρία στα μαθηματικά αν προλάβω, ΑΟΔΕ και λίγη φυσική. Βασικά, θέλω πολλά Είχα σκοπό να διαβάζω ένα μάθημα τη μέρα, αλλά τώρα το βλέπω λίγο χλωμό. Πάντως μιγαδικούς, ΑΟΔΕ και θεωρία ΑΕΠΠ θα διαβάσω σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:16 Ο spurakos έγραψε: #2.612 14-04-14 12:16 Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:19 Η Emilouko έγραψε: #2.613 14-04-14 12:19 Ρε παιδιά περίπου πότε θα τελειώσουμε τις Πανελλήνιες; Μη μου πείτε μετά από 10 Ιουνίου.Δε θα το αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:20 Η methexys έγραψε: #2.614 14-04-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Click για ανάπτυξη... Την Τετάρτη έχω 7ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:21 Η buffon85 έγραψε: #2.615 14-04-14 12:21 απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:26 Η methexys έγραψε: #2.616 14-04-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:28 Η Emilouko έγραψε: #2.617 14-04-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Click για ανάπτυξη... Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:40 Η buffon85 έγραψε: #2.618 14-04-14 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: [/B] Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Click για ανάπτυξη... αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:43 Η Emilouko έγραψε: #2.619 14-04-14 12:43 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Click για ανάπτυξη... Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:49 Η buffon85 έγραψε: #2.620 14-04-14 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Click για ανάπτυξη... ετσι φαινεται.. αλλα πρεπει να μας πουν πλεον και επισημα ποτε ξεκινουν οι πανελληνιες και ποτε δινουμε τα ειδικα, να ξερουμε ποσο χρονο εχουμε να προετοιμαστουμε για το ειδικο, να κανονισουμε τυχον δουλειες και φυσικα .. διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μέχρι πότε έχετε μαθήματα αυτή την εβδομάδα; Και έχετε σκοπό να διαβάσετε όλες τις μέρες; Εγώ έχω μέχρι την Μ. Πέμπτη και ξεκινάω Τετάρτη του Πάσχα. Ρωτάω, γιατί εγώ προσωπικά θα ήθελα να ξεκουραστώ λίγο, γιατί τα έχω παίξει. Το κόβω όμως εντελώς χλωμό. Εσείς τι θα κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 11:57 Ο DumeNuke έγραψε: #2.610 14-04-14 11:57 Στα χαρτιά, μέχρι Μ.Τετάρτη. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, όμως, να πάμε και Μ.Πέμπτη πρωί. Από διάβασμα, μόνο θεωρία. Θέλω να βγάλω Προσδιοριστικούς παράγοντες Ομάδων και Επικοινωνία στο ΑΟΔΕ, Πιθανότητες στα Γενικής, 6ο Κεφάλαιο ΑΕΠΠ και όλη τη θεωρία στο ΑΟΘ. Χαλαρά και ό,τι βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:01 Η methexys έγραψε: #2.611 14-04-14 12:01 Εγώ έχω μέχρι τη Μ. Τετάρτη μάθημα. Ίσως μια μέρα να μην κάνω εντελώς τίποτα, να κοιμηθώ και να βγω έξω το απόγευμα/βράδυ, αλλά τις υπόλοιπες θα (προσπαθήσω, τουλάχιστον) να διαβάσω. Θέλω να κάνω μια καλή επανάληψη στους μιγαδικούς, να διαβάσω θεωρία ΑΕΠΠ και θεωρία στα μαθηματικά αν προλάβω, ΑΟΔΕ και λίγη φυσική. Βασικά, θέλω πολλά Είχα σκοπό να διαβάζω ένα μάθημα τη μέρα, αλλά τώρα το βλέπω λίγο χλωμό. Πάντως μιγαδικούς, ΑΟΔΕ και θεωρία ΑΕΠΠ θα διαβάσω σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:16 Ο spurakos έγραψε: #2.612 14-04-14 12:16 Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:19 Η Emilouko έγραψε: #2.613 14-04-14 12:19 Ρε παιδιά περίπου πότε θα τελειώσουμε τις Πανελλήνιες; Μη μου πείτε μετά από 10 Ιουνίου.Δε θα το αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:20 Η methexys έγραψε: #2.614 14-04-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Click για ανάπτυξη... Την Τετάρτη έχω 7ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:21 Η buffon85 έγραψε: #2.615 14-04-14 12:21 απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:26 Η methexys έγραψε: #2.616 14-04-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:28 Η Emilouko έγραψε: #2.617 14-04-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Click για ανάπτυξη... Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:40 Η buffon85 έγραψε: #2.618 14-04-14 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: [/B] Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Click για ανάπτυξη... αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:43 Η Emilouko έγραψε: #2.619 14-04-14 12:43 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Click για ανάπτυξη... Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:49 Η buffon85 έγραψε: #2.620 14-04-14 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Click για ανάπτυξη... ετσι φαινεται.. αλλα πρεπει να μας πουν πλεον και επισημα ποτε ξεκινουν οι πανελληνιες και ποτε δινουμε τα ειδικα, να ξερουμε ποσο χρονο εχουμε να προετοιμαστουμε για το ειδικο, να κανονισουμε τυχον δουλειες και φυσικα .. διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στα χαρτιά, μέχρι Μ.Τετάρτη. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, όμως, να πάμε και Μ.Πέμπτη πρωί. Από διάβασμα, μόνο θεωρία. Θέλω να βγάλω Προσδιοριστικούς παράγοντες Ομάδων και Επικοινωνία στο ΑΟΔΕ, Πιθανότητες στα Γενικής, 6ο Κεφάλαιο ΑΕΠΠ και όλη τη θεωρία στο ΑΟΘ. Χαλαρά και ό,τι βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:01 Η methexys έγραψε: #2.611 14-04-14 12:01 Εγώ έχω μέχρι τη Μ. Τετάρτη μάθημα. Ίσως μια μέρα να μην κάνω εντελώς τίποτα, να κοιμηθώ και να βγω έξω το απόγευμα/βράδυ, αλλά τις υπόλοιπες θα (προσπαθήσω, τουλάχιστον) να διαβάσω. Θέλω να κάνω μια καλή επανάληψη στους μιγαδικούς, να διαβάσω θεωρία ΑΕΠΠ και θεωρία στα μαθηματικά αν προλάβω, ΑΟΔΕ και λίγη φυσική. Βασικά, θέλω πολλά Είχα σκοπό να διαβάζω ένα μάθημα τη μέρα, αλλά τώρα το βλέπω λίγο χλωμό. Πάντως μιγαδικούς, ΑΟΔΕ και θεωρία ΑΕΠΠ θα διαβάσω σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:16 Ο spurakos έγραψε: #2.612 14-04-14 12:16 Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:19 Η Emilouko έγραψε: #2.613 14-04-14 12:19 Ρε παιδιά περίπου πότε θα τελειώσουμε τις Πανελλήνιες; Μη μου πείτε μετά από 10 Ιουνίου.Δε θα το αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:20 Η methexys έγραψε: #2.614 14-04-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Click για ανάπτυξη... Την Τετάρτη έχω 7ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:21 Η buffon85 έγραψε: #2.615 14-04-14 12:21 απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:26 Η methexys έγραψε: #2.616 14-04-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:28 Η Emilouko έγραψε: #2.617 14-04-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Click για ανάπτυξη... Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:40 Η buffon85 έγραψε: #2.618 14-04-14 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: [/B] Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Click για ανάπτυξη... αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:43 Η Emilouko έγραψε: #2.619 14-04-14 12:43 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Click για ανάπτυξη... Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:49 Η buffon85 έγραψε: #2.620 14-04-14 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Click για ανάπτυξη... ετσι φαινεται.. αλλα πρεπει να μας πουν πλεον και επισημα ποτε ξεκινουν οι πανελληνιες και ποτε δινουμε τα ειδικα, να ξερουμε ποσο χρονο εχουμε να προετοιμαστουμε για το ειδικο, να κανονισουμε τυχον δουλειες και φυσικα .. διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έχω μέχρι τη Μ. Τετάρτη μάθημα. Ίσως μια μέρα να μην κάνω εντελώς τίποτα, να κοιμηθώ και να βγω έξω το απόγευμα/βράδυ, αλλά τις υπόλοιπες θα (προσπαθήσω, τουλάχιστον) να διαβάσω. Θέλω να κάνω μια καλή επανάληψη στους μιγαδικούς, να διαβάσω θεωρία ΑΕΠΠ και θεωρία στα μαθηματικά αν προλάβω, ΑΟΔΕ και λίγη φυσική. Βασικά, θέλω πολλά Είχα σκοπό να διαβάζω ένα μάθημα τη μέρα, αλλά τώρα το βλέπω λίγο χλωμό. Πάντως μιγαδικούς, ΑΟΔΕ και θεωρία ΑΕΠΠ θα διαβάσω σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:16 Ο spurakos έγραψε: #2.612 14-04-14 12:16 Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:19 Η Emilouko έγραψε: #2.613 14-04-14 12:19 Ρε παιδιά περίπου πότε θα τελειώσουμε τις Πανελλήνιες; Μη μου πείτε μετά από 10 Ιουνίου.Δε θα το αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:20 Η methexys έγραψε: #2.614 14-04-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Click για ανάπτυξη... Την Τετάρτη έχω 7ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:21 Η buffon85 έγραψε: #2.615 14-04-14 12:21 απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:26 Η methexys έγραψε: #2.616 14-04-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:28 Η Emilouko έγραψε: #2.617 14-04-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Click για ανάπτυξη... Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:40 Η buffon85 έγραψε: #2.618 14-04-14 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: [/B] Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Click για ανάπτυξη... αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:43 Η Emilouko έγραψε: #2.619 14-04-14 12:43 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Click για ανάπτυξη... Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:49 Η buffon85 έγραψε: #2.620 14-04-14 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Click για ανάπτυξη... ετσι φαινεται.. αλλα πρεπει να μας πουν πλεον και επισημα ποτε ξεκινουν οι πανελληνιες και ποτε δινουμε τα ειδικα, να ξερουμε ποσο χρονο εχουμε να προετοιμαστουμε για το ειδικο, να κανονισουμε τυχον δουλειες και φυσικα .. διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:19 Η Emilouko έγραψε: #2.613 14-04-14 12:19 Ρε παιδιά περίπου πότε θα τελειώσουμε τις Πανελλήνιες; Μη μου πείτε μετά από 10 Ιουνίου.Δε θα το αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:20 Η methexys έγραψε: #2.614 14-04-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Click για ανάπτυξη... Την Τετάρτη έχω 7ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:21 Η buffon85 έγραψε: #2.615 14-04-14 12:21 απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:26 Η methexys έγραψε: #2.616 14-04-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:28 Η Emilouko έγραψε: #2.617 14-04-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Click για ανάπτυξη... Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:40 Η buffon85 έγραψε: #2.618 14-04-14 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: [/B] Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Click για ανάπτυξη... αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:43 Η Emilouko έγραψε: #2.619 14-04-14 12:43 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Click για ανάπτυξη... Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:49 Η buffon85 έγραψε: #2.620 14-04-14 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Click για ανάπτυξη... ετσι φαινεται.. αλλα πρεπει να μας πουν πλεον και επισημα ποτε ξεκινουν οι πανελληνιες και ποτε δινουμε τα ειδικα, να ξερουμε ποσο χρονο εχουμε να προετοιμαστουμε για το ειδικο, να κανονισουμε τυχον δουλειες και φυσικα .. διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδιά περίπου πότε θα τελειώσουμε τις Πανελλήνιες; Μη μου πείτε μετά από 10 Ιουνίου.Δε θα το αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:20 Η methexys έγραψε: #2.614 14-04-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Click για ανάπτυξη... Την Τετάρτη έχω 7ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:21 Η buffon85 έγραψε: #2.615 14-04-14 12:21 απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:26 Η methexys έγραψε: #2.616 14-04-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:28 Η Emilouko έγραψε: #2.617 14-04-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Click για ανάπτυξη... Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:40 Η buffon85 έγραψε: #2.618 14-04-14 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: [/B] Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Click για ανάπτυξη... αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:43 Η Emilouko έγραψε: #2.619 14-04-14 12:43 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Click για ανάπτυξη... Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:49 Η buffon85 έγραψε: #2.620 14-04-14 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Click για ανάπτυξη... ετσι φαινεται.. αλλα πρεπει να μας πουν πλεον και επισημα ποτε ξεκινουν οι πανελληνιες και ποτε δινουμε τα ειδικα, να ξερουμε ποσο χρονο εχουμε να προετοιμαστουμε για το ειδικο, να κανονισουμε τυχον δουλειες και φυσικα .. διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Μέχρι Πέμπτη μάθημα ( 5ωρο ) και μετά Τετάρτη αρχίζω πάλι.Λέω Κυριακή και Δευτέρα να μην κάνω τίποτα (Εκτός και αν έχω πολλά οπότε θα θυσιάσω τη Δευτέρα) Click για ανάπτυξη... Την Τετάρτη έχω 7ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:21 Η buffon85 έγραψε: #2.615 14-04-14 12:21 απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:26 Η methexys έγραψε: #2.616 14-04-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:28 Η Emilouko έγραψε: #2.617 14-04-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Click για ανάπτυξη... Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:40 Η buffon85 έγραψε: #2.618 14-04-14 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: [/B] Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Click για ανάπτυξη... αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:43 Η Emilouko έγραψε: #2.619 14-04-14 12:43 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Click για ανάπτυξη... Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:49 Η buffon85 έγραψε: #2.620 14-04-14 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Click για ανάπτυξη... ετσι φαινεται.. αλλα πρεπει να μας πουν πλεον και επισημα ποτε ξεκινουν οι πανελληνιες και ποτε δινουμε τα ειδικα, να ξερουμε ποσο χρονο εχουμε να προετοιμαστουμε για το ειδικο, να κανονισουμε τυχον δουλειες και φυσικα .. διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:26 Η methexys έγραψε: #2.616 14-04-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:28 Η Emilouko έγραψε: #2.617 14-04-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Click για ανάπτυξη... Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:40 Η buffon85 έγραψε: #2.618 14-04-14 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: [/B] Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Click για ανάπτυξη... αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:43 Η Emilouko έγραψε: #2.619 14-04-14 12:43 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Click για ανάπτυξη... Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:49 Η buffon85 έγραψε: #2.620 14-04-14 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Click για ανάπτυξη... ετσι φαινεται.. αλλα πρεπει να μας πουν πλεον και επισημα ποτε ξεκινουν οι πανελληνιες και ποτε δινουμε τα ειδικα, να ξερουμε ποσο χρονο εχουμε να προετοιμαστουμε για το ειδικο, να κανονισουμε τυχον δουλειες και φυσικα .. διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από buffon85: απορω ποτε θα βγει το προγραμμα. ειδικα για τα ειδικα πρεπει να υπαρξει μια ενημερωση, να ξερουμε ποτε τα δινουμε φετος που θα αργησουν να ξεκινησουν οι πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:28 Η Emilouko έγραψε: #2.617 14-04-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Click για ανάπτυξη... Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:40 Η buffon85 έγραψε: #2.618 14-04-14 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: [/B] Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Click για ανάπτυξη... αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:43 Η Emilouko έγραψε: #2.619 14-04-14 12:43 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Click για ανάπτυξη... Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:49 Η buffon85 έγραψε: #2.620 14-04-14 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Click για ανάπτυξη... ετσι φαινεται.. αλλα πρεπει να μας πουν πλεον και επισημα ποτε ξεκινουν οι πανελληνιες και ποτε δινουμε τα ειδικα, να ξερουμε ποσο χρονο εχουμε να προετοιμαστουμε για το ειδικο, να κανονισουμε τυχον δουλειες και φυσικα .. διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πες τα!!!!!! Άντε καλό Ιούλιο μας βλέπω να τελειώνουμε. Ένας καθηγητής μου λέει ότι οι πανελλαδικές μπορεί να ξεκινήσουν και πιο αργά από τις 27, ακόμα και αρχές Ιουνιου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δίνουμε στις 27 Click για ανάπτυξη... Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:40 Η buffon85 έγραψε: #2.618 14-04-14 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: [/B] Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Click για ανάπτυξη... αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:43 Η Emilouko έγραψε: #2.619 14-04-14 12:43 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Click για ανάπτυξη... Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:49 Η buffon85 έγραψε: #2.620 14-04-14 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Click για ανάπτυξη... ετσι φαινεται.. αλλα πρεπει να μας πουν πλεον και επισημα ποτε ξεκινουν οι πανελληνιες και ποτε δινουμε τα ειδικα, να ξερουμε ποσο χρονο εχουμε να προετοιμαστουμε για το ειδικο, να κανονισουμε τυχον δουλειες και φυσικα .. διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: [/B] Με σκότωσες τώρα. Αν ξεκινήσουμε 27 θα δίνουμε και Σάββατο; Click για ανάπτυξη... αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:43 Η Emilouko έγραψε: #2.619 14-04-14 12:43 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Click για ανάπτυξη... Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:49 Η buffon85 έγραψε: #2.620 14-04-14 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Click για ανάπτυξη... ετσι φαινεται.. αλλα πρεπει να μας πουν πλεον και επισημα ποτε ξεκινουν οι πανελληνιες και ποτε δινουμε τα ειδικα, να ξερουμε ποσο χρονο εχουμε να προετοιμαστουμε για το ειδικο, να κανονισουμε τυχον δουλειες και φυσικα .. διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από buffon85: αν ξεκινησουμε 27 λογικα θα δινουμε σαββατο αλλιως θα παμε για τρεις εβδομαδες. παντως μια λογικη λυση θα ηταν να ξεκινησουμε τεταρτη 28, μια μερα μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο και δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξτρα του σαββατου. παντως οντως ειναι περιεργο που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. ειμαστε μια ανασα πριν και πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι παιζει. για τα ειδικα methexys ειμαι σιγουρη οτι παμε για ιουλιο.. Click για ανάπτυξη... Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 12:49 Η buffon85 έγραψε: #2.620 14-04-14 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Click για ανάπτυξη... ετσι φαινεται.. αλλα πρεπει να μας πουν πλεον και επισημα ποτε ξεκινουν οι πανελληνιες και ποτε δινουμε τα ειδικα, να ξερουμε ποσο χρονο εχουμε να προετοιμαστουμε για το ειδικο, να κανονισουμε τυχον δουλειες και φυσικα .. διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η σειρά των μαθημάτων πάντως σχεδόν ίδια δεν είναι κάθε χρόνο; Click για ανάπτυξη... ετσι φαινεται.. αλλα πρεπει να μας πουν πλεον και επισημα ποτε ξεκινουν οι πανελληνιες και ποτε δινουμε τα ειδικα, να ξερουμε ποσο χρονο εχουμε να προετοιμαστουμε για το ειδικο, να κανονισουμε τυχον δουλειες και φυσικα .. διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.