Δεν γίνεται να αλλάξεις τμήμα; Για να σου πω την αλήθεια, και εγώ πιστεύω ότι δεν είναι σωστή συμπεριφορά αυτή. Και οι δικοί μου καθηγητές αντιμετωπίζουν προβλήματα με κάποια παιδιά που χρωστάνε χρήματα, αλλά δεν την πληρώνει ολόκληρο το τμήμα. Ένας καθηγητής μου είχε μαλώσει με τους γονείς ενός παιδιού, αλλά δεν άλλαξε καθόλου τη συμπεριφορά του απέναντι στο παιδί. Ίσως θα μπορούσες να πεις στους γονείς σου να μιλήσουν με τον καθηγητή και να του πουν για παράδειγμα ότι τώρα τελευταία νιώθεις έντονο άγχος και να ρωτήσουν αν όλα πάνε καλά στο τμήμα και αν έχει συμβεί κάτι, να μην μπουν απευθείας στο θέμα δηλαδή αν πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει παρεξήγηση.
Εγώ έχω νιώσει έντονο άγχος και έχω υποστεί "σοκ" 3 φορές ως τώρα. Μία όταν ανακοινώθηκε η ημερομηνία των εξετάσεων τα χριστούγεννα, άλλη μία στις αρχές του φεβρουάριου όπου δεν ήθελα να δώσω πανελλήνιες και ήμουν χάλια ψυχολογικά και άλλη μία πριν λίγες μέρες, όταν συνειδητοποίησα ότι οι περισσότεροι αρχίζουν να κάνουν απουσίες και μένουν μόνο 2 μήνες.....

πάντως καλά είμαι τώρα,για αργότερα δεν ξέρω!