Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 14:09 Η Dogie έγραψε: #1.021 06-07-13 14:09 Αρχική Δημοσίευση από niek: Συνήθως γύρω στις 6-7 ώρες ,ανάλογα και το πρόγραμμα της επόμενης μέρας. Click για ανάπτυξη... Όχι τόσες ώρες από τώρα. Θα φτάσει Δεκέμβρης και δε θα μπορείς να ανοίξεις βιβλίο... Τι κατεύθυνση είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 14:21 Ο Φρεντος έγραψε: #1.022 06-07-13 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Μια χαρά βγαίνει, αρκεί να κοιμούνται καλά. Click για ανάπτυξη... Μα δεν χρειαζεται τοσο διαβασμα....Και να κοιμασαι καλα, μετα απο ενα σημειο θα κουραστεις.... Με 2-3 ωρες την ημερα και χωρις αγχος, μια χαρα θα τα πατε στις εξετασεις.... Μην ακουτε οσους λενε οτι για να βγαλουν τα χ μορια διαβαζαν 8 ωρες τη μερα....Αυτοι απλα θα σας αγχωνουν.... Ο καθενας κατανοει αλλιως την υλη και χρειαζεται διαφορετικο διαβασμα.... Εγω παντως με 2 ωρες τη μερα μια χαρα τα πηγα... Καλη τυχη και σε εσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 14:39 Η _catalonia_: #1.023 06-07-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Όχι τόσες ώρες από τώρα. Θα φτάσει Δεκέμβρης και δε θα μπορείς να ανοίξεις βιβλίο... Τι κατεύθυνση είσαι; Click για ανάπτυξη... Κι ομως,πολλοι κανουν το λαθος και πιστευουν οτι οση περισσοτερη υλη βγαλουν το καλοκαιρι τοσο το καλυτερο γι'αυτους.Το θεωρω λαθος αυτο,ειδικα τωρα που υποτιθεται οτι πριν λιγο καιρο τελιωσαμε με τις εξετασεις του σχολειου,να ξεκινουν κατευθειαν. Αν παλι αισθανεται κανεις τοση ανασφαλεια ας επεξεργαστει κανενα αγνωστο κειμενο στα αρχαια ή ας δει λιγο χαλαρα τα λατινικα! (Μιλαω για θεωρητικη γιατι δεν γνωριζω την υλη θετικης-τεχνολογικης).Ξεκουραστειτε τωρα και προσπαθηστε να ανακτησετε οσο το δυνατον περισσοτερες δυναμεις μπορειτε και απο τελη Ιουλιου ξεκινηστε το προγραμμα σας κανονικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:15 Ο Nikos_T έγραψε: #1.024 06-07-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Μα δεν χρειαζεται τοσο διαβασμα....Και να κοιμασαι καλα, μετα απο ενα σημειο θα κουραστεις.... Με 2-3 ωρες την ημερα και χωρις αγχος, μια χαρα θα τα πατε στις εξετασεις.... Μην ακουτε οσους λενε οτι για να βγαλουν τα χ μορια διαβαζαν 8 ωρες τη μερα....Αυτοι απλα θα σας αγχωνουν.... Ο καθενας κατανοει αλλιως την υλη και χρειαζεται διαφορετικο διαβασμα.... Εγω παντως με 2 ωρες τη μερα μια χαρα τα πηγα... Καλη τυχη και σε εσας Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται στο άτομο. Η κούραση θα βγει έτσι κι αλλιώς. Και πεντάωρο να κλείνει κάποιος (αν τόσο χρειάζεται), ας κοιμάται καλά τώρα, και μια χαρά θα τη βγάλει. 2 ώρες τη μέρα στη θερινή προετοιμασία να φανταστώ ότι εννοείς, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:18 Η _catalonia_: #1.025 06-07-13 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Εξαρτάται στο άτομο. Η κούραση θα βγει έτσι κι αλλιώς. Και πεντάωρο να κλείνει κάποιος (αν τόσο χρειάζεται), ας κοιμάται καλά τώρα, και μια χαρά θα τη βγάλει. 2 ώρες τη μέρα στη θερινή προετοιμασία να φανταστώ ότι εννοείς, ε; Click για ανάπτυξη... Φανταζεσαι να εννοει χειμερινη;;; Αναλογα βεβαια και το βαθμο που πετυχαινεις στο τελος,αλλα δεν νομιζω δυο ωρες να επαρκουν τον χειμωνα! Αντιθετως το καλοκαιρι μια χαρα ειναι!! Αλλα ειπαμε μην κουραζεστε και κυριως , μην αγχωνεστε απο τωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:37 Ο Alexl1996: #1.026 06-07-13 15:37 Αρχική Δημοσίευση από niek: Συνήθως γύρω στις 6-7 ώρες ,ανάλογα και το πρόγραμμα της επόμενης μέρας. Click για ανάπτυξη... Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλές; Τι κατεύθυνση είσαι; Το μάξιμουμ που έχω διαβάσει μέχρι στγμής είναι 3-3μιση ώρες στα θερινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:40 Ο Johnnaousa: #1.027 06-07-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλές; Τι κατεύθυνση είσαι; Το μάξιμουμ που έχω διαβάσει μέχρι στγμής είναι 3-3μιση ώρες στα θερινά Click για ανάπτυξη... είναι πάρα πολλές, δεν σου φαίνονται απλώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:41 Η _catalonia_: #1.028 06-07-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλές; Τι κατεύθυνση είσαι; Το μάξιμουμ που έχω διαβάσει μέχρι στγμής είναι 3-3μιση ώρες στα θερινά Click για ανάπτυξη... Δεν σου φαινονται πολλες!! Ειναι πολλες!(για θερινα παντα μιλαμε). Εγω τοσες διαβαζα τον χειμωνα. Βεβαια πολλες φορες το προγραμμα προσαρμοζεται αναλογα με τις αναγκες και με τα κενα του καθενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:44 Ο Φρεντος έγραψε: #1.029 06-07-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από summerich: Φανταζεσαι να εννοει χειμερινη;;; Αναλογα βεβαια και το βαθμο που πετυχαινεις στο τελος,αλλα δεν νομιζω δυο ωρες να επαρκουν τον χειμωνα! Αντιθετως το καλοκαιρι μια χαρα ειναι!! Αλλα ειπαμε μην κουραζεστε και κυριως , μην αγχωνεστε απο τωρα!! Click για ανάπτυξη... Στη χειμερινη εννοω...Το καλοκαιρι διαβαζα λιγο παραπανω...Αλλα ενταξει, εγω ημουν και τεχνολογικη, πιο χαλαρη κατευθυνση απο αποψη διαβασματος....2-3 ωρες μια χαρα μου εφταναν μεσα στη χρονια... Αλλα χρειαζεται και προγραμμα, το σημαντικοτερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:47 Η _catalonia_: #1.030 06-07-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Στη χειμερινη εννοω...Το καλοκαιρι διαβαζα λιγο παραπανω...Αλλα ενταξει, εγω ημουν και τεχνολογικη, πιο χαλαρη κατευθυνση απο αποψη διαβασματος....2-3 ωρες μια χαρα μου εφταναν μεσα στη χρονια... Αλλα χρειαζεται και προγραμμα, το σημαντικοτερο.... Click για ανάπτυξη... Θα μας τρελανεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Dogie έγραψε: #1.031 06-07-13 15:50 Καλά και εγώ διάβασμα 30 λεπτά την μέρα και έβγαλα 19.896 μόρια. Ας σοβαρευτούμε, είναι σπάνιο να χτυπήσεις καλούς βαθμούς με δύο ώρες διάβασμα ημερησίως εκτός κι αν διαβάζεις ένα δωδεκάωρο το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:55 Ο Eliminated: #1.032 06-07-13 15:55 Θερινά 6-7 ώρες; Συνέλθετε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:56 Ο Φρεντος έγραψε: #1.033 06-07-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Καλά και εγώ διάβασμα 30 λεπτά την μέρα και έβγαλα 19.896 μόρια. Ας σοβαρευτούμε, είναι σπάνιο να χτυπήσεις καλούς βαθμούς με δύο ώρες διάβασμα ημερησίως εκτός κι αν διαβάζεις ένα δωδεκάωρο το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη θες να μου πεις οτι 3 ωρες διαβασμα τη μερα δεν ειναι αρκετες? Για τη τεχνολογικη που ημουν εγω φτανουν και περισσευουν.... Δεν ειπα οτι ολοι πρεπει να διαβασουν τοσο....Ο καθενας εχει το προγραμμα του και αυτο ακολουθει... Οχι να λεμε ομως οτι για να βγαλεις ενα καλο βαθμο χρειαζονται αναγκαστικα και 5 ωρες τη μερα...Αυτα ακουν τα παιδια και αγχωνονται....Kαι χρονος για βολτα υπαρχει, και χρονος για καφε και για υπολογιστη... Μην τρελαθουμε τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουλίου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Η Gate4 έγραψε: #1.034 06-07-13 15:57 Εγώ πάντως πέρσι όταν σταμάτησαν τα θερινά μέχρι μετά τον δεκαπενταύγουστο που αρχίζαμε φροντ κανονικά δεν είχα ανοίξει βιβλίο . Εκείνο το διάστημα να κάνετε διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Ο Nikos Sitys: #1.035 06-07-13 16:22 Δηλαδη ο αλλος λεει στα θερινα 6-7 ωρες κ δεν σας φαινεται καθολου παραξενο και λεει το αλλο το παιδι 3-4 ωρες και σας φαινονται λιγες.Και ομως με 3 ωρες διαβασματακι την ημερα εισαι αερατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:25 Η Dogie έγραψε: #1.036 06-07-13 16:25 Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:28 Ο Nikos Sitys: #1.037 06-07-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο Φρεντος έγραψε: #1.038 06-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Με 2-3 ωρες παλι αερατος εισαι....Αλλα ξαναλεω εξαρταται και απο τη κατευθυνση και απο τον ανθρωπο.... Αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα....Με κανονικο διαβασμα και με αρκετο ελευθερο χρονο μια χαρα μπορεις να τα πας στις πανελληνιες...Δε χρειαζονται εξωπραγματικα ωραρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Η Χαρουλιτα: #1.039 06-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Θα σε πρήξω λίγο όλο το καλοκαίρι αλλά θέλω να μάθω...Πως σου φαίνεται η χημεία; Η βιολογία γενικής είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με την κατεύθυνση; Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Ο Mercury έγραψε: #1.040 06-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φρίκαρα μετά την κβαντική χημεία είμαι εντάξει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niek: Συνήθως γύρω στις 6-7 ώρες ,ανάλογα και το πρόγραμμα της επόμενης μέρας. Click για ανάπτυξη... Όχι τόσες ώρες από τώρα. Θα φτάσει Δεκέμβρης και δε θα μπορείς να ανοίξεις βιβλίο... Τι κατεύθυνση είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 14:21 Ο Φρεντος έγραψε: #1.022 06-07-13 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Μια χαρά βγαίνει, αρκεί να κοιμούνται καλά. Click για ανάπτυξη... Μα δεν χρειαζεται τοσο διαβασμα....Και να κοιμασαι καλα, μετα απο ενα σημειο θα κουραστεις.... Με 2-3 ωρες την ημερα και χωρις αγχος, μια χαρα θα τα πατε στις εξετασεις.... Μην ακουτε οσους λενε οτι για να βγαλουν τα χ μορια διαβαζαν 8 ωρες τη μερα....Αυτοι απλα θα σας αγχωνουν.... Ο καθενας κατανοει αλλιως την υλη και χρειαζεται διαφορετικο διαβασμα.... Εγω παντως με 2 ωρες τη μερα μια χαρα τα πηγα... Καλη τυχη και σε εσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 14:39 Η _catalonia_: #1.023 06-07-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Όχι τόσες ώρες από τώρα. Θα φτάσει Δεκέμβρης και δε θα μπορείς να ανοίξεις βιβλίο... Τι κατεύθυνση είσαι; Click για ανάπτυξη... Κι ομως,πολλοι κανουν το λαθος και πιστευουν οτι οση περισσοτερη υλη βγαλουν το καλοκαιρι τοσο το καλυτερο γι'αυτους.Το θεωρω λαθος αυτο,ειδικα τωρα που υποτιθεται οτι πριν λιγο καιρο τελιωσαμε με τις εξετασεις του σχολειου,να ξεκινουν κατευθειαν. Αν παλι αισθανεται κανεις τοση ανασφαλεια ας επεξεργαστει κανενα αγνωστο κειμενο στα αρχαια ή ας δει λιγο χαλαρα τα λατινικα! (Μιλαω για θεωρητικη γιατι δεν γνωριζω την υλη θετικης-τεχνολογικης).Ξεκουραστειτε τωρα και προσπαθηστε να ανακτησετε οσο το δυνατον περισσοτερες δυναμεις μπορειτε και απο τελη Ιουλιου ξεκινηστε το προγραμμα σας κανονικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:15 Ο Nikos_T έγραψε: #1.024 06-07-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Μα δεν χρειαζεται τοσο διαβασμα....Και να κοιμασαι καλα, μετα απο ενα σημειο θα κουραστεις.... Με 2-3 ωρες την ημερα και χωρις αγχος, μια χαρα θα τα πατε στις εξετασεις.... Μην ακουτε οσους λενε οτι για να βγαλουν τα χ μορια διαβαζαν 8 ωρες τη μερα....Αυτοι απλα θα σας αγχωνουν.... Ο καθενας κατανοει αλλιως την υλη και χρειαζεται διαφορετικο διαβασμα.... Εγω παντως με 2 ωρες τη μερα μια χαρα τα πηγα... Καλη τυχη και σε εσας Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται στο άτομο. Η κούραση θα βγει έτσι κι αλλιώς. Και πεντάωρο να κλείνει κάποιος (αν τόσο χρειάζεται), ας κοιμάται καλά τώρα, και μια χαρά θα τη βγάλει. 2 ώρες τη μέρα στη θερινή προετοιμασία να φανταστώ ότι εννοείς, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:18 Η _catalonia_: #1.025 06-07-13 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Εξαρτάται στο άτομο. Η κούραση θα βγει έτσι κι αλλιώς. Και πεντάωρο να κλείνει κάποιος (αν τόσο χρειάζεται), ας κοιμάται καλά τώρα, και μια χαρά θα τη βγάλει. 2 ώρες τη μέρα στη θερινή προετοιμασία να φανταστώ ότι εννοείς, ε; Click για ανάπτυξη... Φανταζεσαι να εννοει χειμερινη;;; Αναλογα βεβαια και το βαθμο που πετυχαινεις στο τελος,αλλα δεν νομιζω δυο ωρες να επαρκουν τον χειμωνα! Αντιθετως το καλοκαιρι μια χαρα ειναι!! Αλλα ειπαμε μην κουραζεστε και κυριως , μην αγχωνεστε απο τωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:37 Ο Alexl1996: #1.026 06-07-13 15:37 Αρχική Δημοσίευση από niek: Συνήθως γύρω στις 6-7 ώρες ,ανάλογα και το πρόγραμμα της επόμενης μέρας. Click για ανάπτυξη... Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλές; Τι κατεύθυνση είσαι; Το μάξιμουμ που έχω διαβάσει μέχρι στγμής είναι 3-3μιση ώρες στα θερινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:40 Ο Johnnaousa: #1.027 06-07-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλές; Τι κατεύθυνση είσαι; Το μάξιμουμ που έχω διαβάσει μέχρι στγμής είναι 3-3μιση ώρες στα θερινά Click για ανάπτυξη... είναι πάρα πολλές, δεν σου φαίνονται απλώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:41 Η _catalonia_: #1.028 06-07-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλές; Τι κατεύθυνση είσαι; Το μάξιμουμ που έχω διαβάσει μέχρι στγμής είναι 3-3μιση ώρες στα θερινά Click για ανάπτυξη... Δεν σου φαινονται πολλες!! Ειναι πολλες!(για θερινα παντα μιλαμε). Εγω τοσες διαβαζα τον χειμωνα. Βεβαια πολλες φορες το προγραμμα προσαρμοζεται αναλογα με τις αναγκες και με τα κενα του καθενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:44 Ο Φρεντος έγραψε: #1.029 06-07-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από summerich: Φανταζεσαι να εννοει χειμερινη;;; Αναλογα βεβαια και το βαθμο που πετυχαινεις στο τελος,αλλα δεν νομιζω δυο ωρες να επαρκουν τον χειμωνα! Αντιθετως το καλοκαιρι μια χαρα ειναι!! Αλλα ειπαμε μην κουραζεστε και κυριως , μην αγχωνεστε απο τωρα!! Click για ανάπτυξη... Στη χειμερινη εννοω...Το καλοκαιρι διαβαζα λιγο παραπανω...Αλλα ενταξει, εγω ημουν και τεχνολογικη, πιο χαλαρη κατευθυνση απο αποψη διαβασματος....2-3 ωρες μια χαρα μου εφταναν μεσα στη χρονια... Αλλα χρειαζεται και προγραμμα, το σημαντικοτερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:47 Η _catalonia_: #1.030 06-07-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Στη χειμερινη εννοω...Το καλοκαιρι διαβαζα λιγο παραπανω...Αλλα ενταξει, εγω ημουν και τεχνολογικη, πιο χαλαρη κατευθυνση απο αποψη διαβασματος....2-3 ωρες μια χαρα μου εφταναν μεσα στη χρονια... Αλλα χρειαζεται και προγραμμα, το σημαντικοτερο.... Click για ανάπτυξη... Θα μας τρελανεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Dogie έγραψε: #1.031 06-07-13 15:50 Καλά και εγώ διάβασμα 30 λεπτά την μέρα και έβγαλα 19.896 μόρια. Ας σοβαρευτούμε, είναι σπάνιο να χτυπήσεις καλούς βαθμούς με δύο ώρες διάβασμα ημερησίως εκτός κι αν διαβάζεις ένα δωδεκάωρο το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:55 Ο Eliminated: #1.032 06-07-13 15:55 Θερινά 6-7 ώρες; Συνέλθετε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:56 Ο Φρεντος έγραψε: #1.033 06-07-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Καλά και εγώ διάβασμα 30 λεπτά την μέρα και έβγαλα 19.896 μόρια. Ας σοβαρευτούμε, είναι σπάνιο να χτυπήσεις καλούς βαθμούς με δύο ώρες διάβασμα ημερησίως εκτός κι αν διαβάζεις ένα δωδεκάωρο το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη θες να μου πεις οτι 3 ωρες διαβασμα τη μερα δεν ειναι αρκετες? Για τη τεχνολογικη που ημουν εγω φτανουν και περισσευουν.... Δεν ειπα οτι ολοι πρεπει να διαβασουν τοσο....Ο καθενας εχει το προγραμμα του και αυτο ακολουθει... Οχι να λεμε ομως οτι για να βγαλεις ενα καλο βαθμο χρειαζονται αναγκαστικα και 5 ωρες τη μερα...Αυτα ακουν τα παιδια και αγχωνονται....Kαι χρονος για βολτα υπαρχει, και χρονος για καφε και για υπολογιστη... Μην τρελαθουμε τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουλίου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Η Gate4 έγραψε: #1.034 06-07-13 15:57 Εγώ πάντως πέρσι όταν σταμάτησαν τα θερινά μέχρι μετά τον δεκαπενταύγουστο που αρχίζαμε φροντ κανονικά δεν είχα ανοίξει βιβλίο . Εκείνο το διάστημα να κάνετε διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Ο Nikos Sitys: #1.035 06-07-13 16:22 Δηλαδη ο αλλος λεει στα θερινα 6-7 ωρες κ δεν σας φαινεται καθολου παραξενο και λεει το αλλο το παιδι 3-4 ωρες και σας φαινονται λιγες.Και ομως με 3 ωρες διαβασματακι την ημερα εισαι αερατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:25 Η Dogie έγραψε: #1.036 06-07-13 16:25 Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:28 Ο Nikos Sitys: #1.037 06-07-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο Φρεντος έγραψε: #1.038 06-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Με 2-3 ωρες παλι αερατος εισαι....Αλλα ξαναλεω εξαρταται και απο τη κατευθυνση και απο τον ανθρωπο.... Αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα....Με κανονικο διαβασμα και με αρκετο ελευθερο χρονο μια χαρα μπορεις να τα πας στις πανελληνιες...Δε χρειαζονται εξωπραγματικα ωραρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Η Χαρουλιτα: #1.039 06-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Θα σε πρήξω λίγο όλο το καλοκαίρι αλλά θέλω να μάθω...Πως σου φαίνεται η χημεία; Η βιολογία γενικής είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με την κατεύθυνση; Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Ο Mercury έγραψε: #1.040 06-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φρίκαρα μετά την κβαντική χημεία είμαι εντάξει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Μια χαρά βγαίνει, αρκεί να κοιμούνται καλά. Click για ανάπτυξη... Μα δεν χρειαζεται τοσο διαβασμα....Και να κοιμασαι καλα, μετα απο ενα σημειο θα κουραστεις.... Με 2-3 ωρες την ημερα και χωρις αγχος, μια χαρα θα τα πατε στις εξετασεις.... Μην ακουτε οσους λενε οτι για να βγαλουν τα χ μορια διαβαζαν 8 ωρες τη μερα....Αυτοι απλα θα σας αγχωνουν.... Ο καθενας κατανοει αλλιως την υλη και χρειαζεται διαφορετικο διαβασμα.... Εγω παντως με 2 ωρες τη μερα μια χαρα τα πηγα... Καλη τυχη και σε εσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 14:39 Η _catalonia_: #1.023 06-07-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Όχι τόσες ώρες από τώρα. Θα φτάσει Δεκέμβρης και δε θα μπορείς να ανοίξεις βιβλίο... Τι κατεύθυνση είσαι; Click για ανάπτυξη... Κι ομως,πολλοι κανουν το λαθος και πιστευουν οτι οση περισσοτερη υλη βγαλουν το καλοκαιρι τοσο το καλυτερο γι'αυτους.Το θεωρω λαθος αυτο,ειδικα τωρα που υποτιθεται οτι πριν λιγο καιρο τελιωσαμε με τις εξετασεις του σχολειου,να ξεκινουν κατευθειαν. Αν παλι αισθανεται κανεις τοση ανασφαλεια ας επεξεργαστει κανενα αγνωστο κειμενο στα αρχαια ή ας δει λιγο χαλαρα τα λατινικα! (Μιλαω για θεωρητικη γιατι δεν γνωριζω την υλη θετικης-τεχνολογικης).Ξεκουραστειτε τωρα και προσπαθηστε να ανακτησετε οσο το δυνατον περισσοτερες δυναμεις μπορειτε και απο τελη Ιουλιου ξεκινηστε το προγραμμα σας κανονικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:15 Ο Nikos_T έγραψε: #1.024 06-07-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Μα δεν χρειαζεται τοσο διαβασμα....Και να κοιμασαι καλα, μετα απο ενα σημειο θα κουραστεις.... Με 2-3 ωρες την ημερα και χωρις αγχος, μια χαρα θα τα πατε στις εξετασεις.... Μην ακουτε οσους λενε οτι για να βγαλουν τα χ μορια διαβαζαν 8 ωρες τη μερα....Αυτοι απλα θα σας αγχωνουν.... Ο καθενας κατανοει αλλιως την υλη και χρειαζεται διαφορετικο διαβασμα.... Εγω παντως με 2 ωρες τη μερα μια χαρα τα πηγα... Καλη τυχη και σε εσας Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται στο άτομο. Η κούραση θα βγει έτσι κι αλλιώς. Και πεντάωρο να κλείνει κάποιος (αν τόσο χρειάζεται), ας κοιμάται καλά τώρα, και μια χαρά θα τη βγάλει. 2 ώρες τη μέρα στη θερινή προετοιμασία να φανταστώ ότι εννοείς, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:18 Η _catalonia_: #1.025 06-07-13 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Εξαρτάται στο άτομο. Η κούραση θα βγει έτσι κι αλλιώς. Και πεντάωρο να κλείνει κάποιος (αν τόσο χρειάζεται), ας κοιμάται καλά τώρα, και μια χαρά θα τη βγάλει. 2 ώρες τη μέρα στη θερινή προετοιμασία να φανταστώ ότι εννοείς, ε; Click για ανάπτυξη... Φανταζεσαι να εννοει χειμερινη;;; Αναλογα βεβαια και το βαθμο που πετυχαινεις στο τελος,αλλα δεν νομιζω δυο ωρες να επαρκουν τον χειμωνα! Αντιθετως το καλοκαιρι μια χαρα ειναι!! Αλλα ειπαμε μην κουραζεστε και κυριως , μην αγχωνεστε απο τωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:37 Ο Alexl1996: #1.026 06-07-13 15:37 Αρχική Δημοσίευση από niek: Συνήθως γύρω στις 6-7 ώρες ,ανάλογα και το πρόγραμμα της επόμενης μέρας. Click για ανάπτυξη... Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλές; Τι κατεύθυνση είσαι; Το μάξιμουμ που έχω διαβάσει μέχρι στγμής είναι 3-3μιση ώρες στα θερινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:40 Ο Johnnaousa: #1.027 06-07-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλές; Τι κατεύθυνση είσαι; Το μάξιμουμ που έχω διαβάσει μέχρι στγμής είναι 3-3μιση ώρες στα θερινά Click για ανάπτυξη... είναι πάρα πολλές, δεν σου φαίνονται απλώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:41 Η _catalonia_: #1.028 06-07-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλές; Τι κατεύθυνση είσαι; Το μάξιμουμ που έχω διαβάσει μέχρι στγμής είναι 3-3μιση ώρες στα θερινά Click για ανάπτυξη... Δεν σου φαινονται πολλες!! Ειναι πολλες!(για θερινα παντα μιλαμε). Εγω τοσες διαβαζα τον χειμωνα. Βεβαια πολλες φορες το προγραμμα προσαρμοζεται αναλογα με τις αναγκες και με τα κενα του καθενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:44 Ο Φρεντος έγραψε: #1.029 06-07-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από summerich: Φανταζεσαι να εννοει χειμερινη;;; Αναλογα βεβαια και το βαθμο που πετυχαινεις στο τελος,αλλα δεν νομιζω δυο ωρες να επαρκουν τον χειμωνα! Αντιθετως το καλοκαιρι μια χαρα ειναι!! Αλλα ειπαμε μην κουραζεστε και κυριως , μην αγχωνεστε απο τωρα!! Click για ανάπτυξη... Στη χειμερινη εννοω...Το καλοκαιρι διαβαζα λιγο παραπανω...Αλλα ενταξει, εγω ημουν και τεχνολογικη, πιο χαλαρη κατευθυνση απο αποψη διαβασματος....2-3 ωρες μια χαρα μου εφταναν μεσα στη χρονια... Αλλα χρειαζεται και προγραμμα, το σημαντικοτερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:47 Η _catalonia_: #1.030 06-07-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Στη χειμερινη εννοω...Το καλοκαιρι διαβαζα λιγο παραπανω...Αλλα ενταξει, εγω ημουν και τεχνολογικη, πιο χαλαρη κατευθυνση απο αποψη διαβασματος....2-3 ωρες μια χαρα μου εφταναν μεσα στη χρονια... Αλλα χρειαζεται και προγραμμα, το σημαντικοτερο.... Click για ανάπτυξη... Θα μας τρελανεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Dogie έγραψε: #1.031 06-07-13 15:50 Καλά και εγώ διάβασμα 30 λεπτά την μέρα και έβγαλα 19.896 μόρια. Ας σοβαρευτούμε, είναι σπάνιο να χτυπήσεις καλούς βαθμούς με δύο ώρες διάβασμα ημερησίως εκτός κι αν διαβάζεις ένα δωδεκάωρο το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:55 Ο Eliminated: #1.032 06-07-13 15:55 Θερινά 6-7 ώρες; Συνέλθετε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:56 Ο Φρεντος έγραψε: #1.033 06-07-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Καλά και εγώ διάβασμα 30 λεπτά την μέρα και έβγαλα 19.896 μόρια. Ας σοβαρευτούμε, είναι σπάνιο να χτυπήσεις καλούς βαθμούς με δύο ώρες διάβασμα ημερησίως εκτός κι αν διαβάζεις ένα δωδεκάωρο το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη θες να μου πεις οτι 3 ωρες διαβασμα τη μερα δεν ειναι αρκετες? Για τη τεχνολογικη που ημουν εγω φτανουν και περισσευουν.... Δεν ειπα οτι ολοι πρεπει να διαβασουν τοσο....Ο καθενας εχει το προγραμμα του και αυτο ακολουθει... Οχι να λεμε ομως οτι για να βγαλεις ενα καλο βαθμο χρειαζονται αναγκαστικα και 5 ωρες τη μερα...Αυτα ακουν τα παιδια και αγχωνονται....Kαι χρονος για βολτα υπαρχει, και χρονος για καφε και για υπολογιστη... Μην τρελαθουμε τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουλίου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Η Gate4 έγραψε: #1.034 06-07-13 15:57 Εγώ πάντως πέρσι όταν σταμάτησαν τα θερινά μέχρι μετά τον δεκαπενταύγουστο που αρχίζαμε φροντ κανονικά δεν είχα ανοίξει βιβλίο . Εκείνο το διάστημα να κάνετε διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Ο Nikos Sitys: #1.035 06-07-13 16:22 Δηλαδη ο αλλος λεει στα θερινα 6-7 ωρες κ δεν σας φαινεται καθολου παραξενο και λεει το αλλο το παιδι 3-4 ωρες και σας φαινονται λιγες.Και ομως με 3 ωρες διαβασματακι την ημερα εισαι αερατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:25 Η Dogie έγραψε: #1.036 06-07-13 16:25 Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:28 Ο Nikos Sitys: #1.037 06-07-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο Φρεντος έγραψε: #1.038 06-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Με 2-3 ωρες παλι αερατος εισαι....Αλλα ξαναλεω εξαρταται και απο τη κατευθυνση και απο τον ανθρωπο.... Αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα....Με κανονικο διαβασμα και με αρκετο ελευθερο χρονο μια χαρα μπορεις να τα πας στις πανελληνιες...Δε χρειαζονται εξωπραγματικα ωραρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Η Χαρουλιτα: #1.039 06-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Θα σε πρήξω λίγο όλο το καλοκαίρι αλλά θέλω να μάθω...Πως σου φαίνεται η χημεία; Η βιολογία γενικής είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με την κατεύθυνση; Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Ο Mercury έγραψε: #1.040 06-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φρίκαρα μετά την κβαντική χημεία είμαι εντάξει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Όχι τόσες ώρες από τώρα. Θα φτάσει Δεκέμβρης και δε θα μπορείς να ανοίξεις βιβλίο... Τι κατεύθυνση είσαι; Click για ανάπτυξη... Κι ομως,πολλοι κανουν το λαθος και πιστευουν οτι οση περισσοτερη υλη βγαλουν το καλοκαιρι τοσο το καλυτερο γι'αυτους.Το θεωρω λαθος αυτο,ειδικα τωρα που υποτιθεται οτι πριν λιγο καιρο τελιωσαμε με τις εξετασεις του σχολειου,να ξεκινουν κατευθειαν. Αν παλι αισθανεται κανεις τοση ανασφαλεια ας επεξεργαστει κανενα αγνωστο κειμενο στα αρχαια ή ας δει λιγο χαλαρα τα λατινικα! (Μιλαω για θεωρητικη γιατι δεν γνωριζω την υλη θετικης-τεχνολογικης).Ξεκουραστειτε τωρα και προσπαθηστε να ανακτησετε οσο το δυνατον περισσοτερες δυναμεις μπορειτε και απο τελη Ιουλιου ξεκινηστε το προγραμμα σας κανονικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:15 Ο Nikos_T έγραψε: #1.024 06-07-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Μα δεν χρειαζεται τοσο διαβασμα....Και να κοιμασαι καλα, μετα απο ενα σημειο θα κουραστεις.... Με 2-3 ωρες την ημερα και χωρις αγχος, μια χαρα θα τα πατε στις εξετασεις.... Μην ακουτε οσους λενε οτι για να βγαλουν τα χ μορια διαβαζαν 8 ωρες τη μερα....Αυτοι απλα θα σας αγχωνουν.... Ο καθενας κατανοει αλλιως την υλη και χρειαζεται διαφορετικο διαβασμα.... Εγω παντως με 2 ωρες τη μερα μια χαρα τα πηγα... Καλη τυχη και σε εσας Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται στο άτομο. Η κούραση θα βγει έτσι κι αλλιώς. Και πεντάωρο να κλείνει κάποιος (αν τόσο χρειάζεται), ας κοιμάται καλά τώρα, και μια χαρά θα τη βγάλει. 2 ώρες τη μέρα στη θερινή προετοιμασία να φανταστώ ότι εννοείς, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:18 Η _catalonia_: #1.025 06-07-13 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Εξαρτάται στο άτομο. Η κούραση θα βγει έτσι κι αλλιώς. Και πεντάωρο να κλείνει κάποιος (αν τόσο χρειάζεται), ας κοιμάται καλά τώρα, και μια χαρά θα τη βγάλει. 2 ώρες τη μέρα στη θερινή προετοιμασία να φανταστώ ότι εννοείς, ε; Click για ανάπτυξη... Φανταζεσαι να εννοει χειμερινη;;; Αναλογα βεβαια και το βαθμο που πετυχαινεις στο τελος,αλλα δεν νομιζω δυο ωρες να επαρκουν τον χειμωνα! Αντιθετως το καλοκαιρι μια χαρα ειναι!! Αλλα ειπαμε μην κουραζεστε και κυριως , μην αγχωνεστε απο τωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:37 Ο Alexl1996: #1.026 06-07-13 15:37 Αρχική Δημοσίευση από niek: Συνήθως γύρω στις 6-7 ώρες ,ανάλογα και το πρόγραμμα της επόμενης μέρας. Click για ανάπτυξη... Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλές; Τι κατεύθυνση είσαι; Το μάξιμουμ που έχω διαβάσει μέχρι στγμής είναι 3-3μιση ώρες στα θερινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:40 Ο Johnnaousa: #1.027 06-07-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλές; Τι κατεύθυνση είσαι; Το μάξιμουμ που έχω διαβάσει μέχρι στγμής είναι 3-3μιση ώρες στα θερινά Click για ανάπτυξη... είναι πάρα πολλές, δεν σου φαίνονται απλώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:41 Η _catalonia_: #1.028 06-07-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλές; Τι κατεύθυνση είσαι; Το μάξιμουμ που έχω διαβάσει μέχρι στγμής είναι 3-3μιση ώρες στα θερινά Click για ανάπτυξη... Δεν σου φαινονται πολλες!! Ειναι πολλες!(για θερινα παντα μιλαμε). Εγω τοσες διαβαζα τον χειμωνα. Βεβαια πολλες φορες το προγραμμα προσαρμοζεται αναλογα με τις αναγκες και με τα κενα του καθενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:44 Ο Φρεντος έγραψε: #1.029 06-07-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από summerich: Φανταζεσαι να εννοει χειμερινη;;; Αναλογα βεβαια και το βαθμο που πετυχαινεις στο τελος,αλλα δεν νομιζω δυο ωρες να επαρκουν τον χειμωνα! Αντιθετως το καλοκαιρι μια χαρα ειναι!! Αλλα ειπαμε μην κουραζεστε και κυριως , μην αγχωνεστε απο τωρα!! Click για ανάπτυξη... Στη χειμερινη εννοω...Το καλοκαιρι διαβαζα λιγο παραπανω...Αλλα ενταξει, εγω ημουν και τεχνολογικη, πιο χαλαρη κατευθυνση απο αποψη διαβασματος....2-3 ωρες μια χαρα μου εφταναν μεσα στη χρονια... Αλλα χρειαζεται και προγραμμα, το σημαντικοτερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:47 Η _catalonia_: #1.030 06-07-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Στη χειμερινη εννοω...Το καλοκαιρι διαβαζα λιγο παραπανω...Αλλα ενταξει, εγω ημουν και τεχνολογικη, πιο χαλαρη κατευθυνση απο αποψη διαβασματος....2-3 ωρες μια χαρα μου εφταναν μεσα στη χρονια... Αλλα χρειαζεται και προγραμμα, το σημαντικοτερο.... Click για ανάπτυξη... Θα μας τρελανεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Dogie έγραψε: #1.031 06-07-13 15:50 Καλά και εγώ διάβασμα 30 λεπτά την μέρα και έβγαλα 19.896 μόρια. Ας σοβαρευτούμε, είναι σπάνιο να χτυπήσεις καλούς βαθμούς με δύο ώρες διάβασμα ημερησίως εκτός κι αν διαβάζεις ένα δωδεκάωρο το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:55 Ο Eliminated: #1.032 06-07-13 15:55 Θερινά 6-7 ώρες; Συνέλθετε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:56 Ο Φρεντος έγραψε: #1.033 06-07-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Καλά και εγώ διάβασμα 30 λεπτά την μέρα και έβγαλα 19.896 μόρια. Ας σοβαρευτούμε, είναι σπάνιο να χτυπήσεις καλούς βαθμούς με δύο ώρες διάβασμα ημερησίως εκτός κι αν διαβάζεις ένα δωδεκάωρο το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη θες να μου πεις οτι 3 ωρες διαβασμα τη μερα δεν ειναι αρκετες? Για τη τεχνολογικη που ημουν εγω φτανουν και περισσευουν.... Δεν ειπα οτι ολοι πρεπει να διαβασουν τοσο....Ο καθενας εχει το προγραμμα του και αυτο ακολουθει... Οχι να λεμε ομως οτι για να βγαλεις ενα καλο βαθμο χρειαζονται αναγκαστικα και 5 ωρες τη μερα...Αυτα ακουν τα παιδια και αγχωνονται....Kαι χρονος για βολτα υπαρχει, και χρονος για καφε και για υπολογιστη... Μην τρελαθουμε τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουλίου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Η Gate4 έγραψε: #1.034 06-07-13 15:57 Εγώ πάντως πέρσι όταν σταμάτησαν τα θερινά μέχρι μετά τον δεκαπενταύγουστο που αρχίζαμε φροντ κανονικά δεν είχα ανοίξει βιβλίο . Εκείνο το διάστημα να κάνετε διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Ο Nikos Sitys: #1.035 06-07-13 16:22 Δηλαδη ο αλλος λεει στα θερινα 6-7 ωρες κ δεν σας φαινεται καθολου παραξενο και λεει το αλλο το παιδι 3-4 ωρες και σας φαινονται λιγες.Και ομως με 3 ωρες διαβασματακι την ημερα εισαι αερατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:25 Η Dogie έγραψε: #1.036 06-07-13 16:25 Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:28 Ο Nikos Sitys: #1.037 06-07-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο Φρεντος έγραψε: #1.038 06-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Με 2-3 ωρες παλι αερατος εισαι....Αλλα ξαναλεω εξαρταται και απο τη κατευθυνση και απο τον ανθρωπο.... Αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα....Με κανονικο διαβασμα και με αρκετο ελευθερο χρονο μια χαρα μπορεις να τα πας στις πανελληνιες...Δε χρειαζονται εξωπραγματικα ωραρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Η Χαρουλιτα: #1.039 06-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Θα σε πρήξω λίγο όλο το καλοκαίρι αλλά θέλω να μάθω...Πως σου φαίνεται η χημεία; Η βιολογία γενικής είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με την κατεύθυνση; Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Ο Mercury έγραψε: #1.040 06-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φρίκαρα μετά την κβαντική χημεία είμαι εντάξει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Μα δεν χρειαζεται τοσο διαβασμα....Και να κοιμασαι καλα, μετα απο ενα σημειο θα κουραστεις.... Με 2-3 ωρες την ημερα και χωρις αγχος, μια χαρα θα τα πατε στις εξετασεις.... Μην ακουτε οσους λενε οτι για να βγαλουν τα χ μορια διαβαζαν 8 ωρες τη μερα....Αυτοι απλα θα σας αγχωνουν.... Ο καθενας κατανοει αλλιως την υλη και χρειαζεται διαφορετικο διαβασμα.... Εγω παντως με 2 ωρες τη μερα μια χαρα τα πηγα... Καλη τυχη και σε εσας Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται στο άτομο. Η κούραση θα βγει έτσι κι αλλιώς. Και πεντάωρο να κλείνει κάποιος (αν τόσο χρειάζεται), ας κοιμάται καλά τώρα, και μια χαρά θα τη βγάλει. 2 ώρες τη μέρα στη θερινή προετοιμασία να φανταστώ ότι εννοείς, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:18 Η _catalonia_: #1.025 06-07-13 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Εξαρτάται στο άτομο. Η κούραση θα βγει έτσι κι αλλιώς. Και πεντάωρο να κλείνει κάποιος (αν τόσο χρειάζεται), ας κοιμάται καλά τώρα, και μια χαρά θα τη βγάλει. 2 ώρες τη μέρα στη θερινή προετοιμασία να φανταστώ ότι εννοείς, ε; Click για ανάπτυξη... Φανταζεσαι να εννοει χειμερινη;;; Αναλογα βεβαια και το βαθμο που πετυχαινεις στο τελος,αλλα δεν νομιζω δυο ωρες να επαρκουν τον χειμωνα! Αντιθετως το καλοκαιρι μια χαρα ειναι!! Αλλα ειπαμε μην κουραζεστε και κυριως , μην αγχωνεστε απο τωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:37 Ο Alexl1996: #1.026 06-07-13 15:37 Αρχική Δημοσίευση από niek: Συνήθως γύρω στις 6-7 ώρες ,ανάλογα και το πρόγραμμα της επόμενης μέρας. Click για ανάπτυξη... Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλές; Τι κατεύθυνση είσαι; Το μάξιμουμ που έχω διαβάσει μέχρι στγμής είναι 3-3μιση ώρες στα θερινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:40 Ο Johnnaousa: #1.027 06-07-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλές; Τι κατεύθυνση είσαι; Το μάξιμουμ που έχω διαβάσει μέχρι στγμής είναι 3-3μιση ώρες στα θερινά Click για ανάπτυξη... είναι πάρα πολλές, δεν σου φαίνονται απλώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:41 Η _catalonia_: #1.028 06-07-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλές; Τι κατεύθυνση είσαι; Το μάξιμουμ που έχω διαβάσει μέχρι στγμής είναι 3-3μιση ώρες στα θερινά Click για ανάπτυξη... Δεν σου φαινονται πολλες!! Ειναι πολλες!(για θερινα παντα μιλαμε). Εγω τοσες διαβαζα τον χειμωνα. Βεβαια πολλες φορες το προγραμμα προσαρμοζεται αναλογα με τις αναγκες και με τα κενα του καθενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:44 Ο Φρεντος έγραψε: #1.029 06-07-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από summerich: Φανταζεσαι να εννοει χειμερινη;;; Αναλογα βεβαια και το βαθμο που πετυχαινεις στο τελος,αλλα δεν νομιζω δυο ωρες να επαρκουν τον χειμωνα! Αντιθετως το καλοκαιρι μια χαρα ειναι!! Αλλα ειπαμε μην κουραζεστε και κυριως , μην αγχωνεστε απο τωρα!! Click για ανάπτυξη... Στη χειμερινη εννοω...Το καλοκαιρι διαβαζα λιγο παραπανω...Αλλα ενταξει, εγω ημουν και τεχνολογικη, πιο χαλαρη κατευθυνση απο αποψη διαβασματος....2-3 ωρες μια χαρα μου εφταναν μεσα στη χρονια... Αλλα χρειαζεται και προγραμμα, το σημαντικοτερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:47 Η _catalonia_: #1.030 06-07-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Στη χειμερινη εννοω...Το καλοκαιρι διαβαζα λιγο παραπανω...Αλλα ενταξει, εγω ημουν και τεχνολογικη, πιο χαλαρη κατευθυνση απο αποψη διαβασματος....2-3 ωρες μια χαρα μου εφταναν μεσα στη χρονια... Αλλα χρειαζεται και προγραμμα, το σημαντικοτερο.... Click για ανάπτυξη... Θα μας τρελανεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Dogie έγραψε: #1.031 06-07-13 15:50 Καλά και εγώ διάβασμα 30 λεπτά την μέρα και έβγαλα 19.896 μόρια. Ας σοβαρευτούμε, είναι σπάνιο να χτυπήσεις καλούς βαθμούς με δύο ώρες διάβασμα ημερησίως εκτός κι αν διαβάζεις ένα δωδεκάωρο το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:55 Ο Eliminated: #1.032 06-07-13 15:55 Θερινά 6-7 ώρες; Συνέλθετε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:56 Ο Φρεντος έγραψε: #1.033 06-07-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Καλά και εγώ διάβασμα 30 λεπτά την μέρα και έβγαλα 19.896 μόρια. Ας σοβαρευτούμε, είναι σπάνιο να χτυπήσεις καλούς βαθμούς με δύο ώρες διάβασμα ημερησίως εκτός κι αν διαβάζεις ένα δωδεκάωρο το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη θες να μου πεις οτι 3 ωρες διαβασμα τη μερα δεν ειναι αρκετες? Για τη τεχνολογικη που ημουν εγω φτανουν και περισσευουν.... Δεν ειπα οτι ολοι πρεπει να διαβασουν τοσο....Ο καθενας εχει το προγραμμα του και αυτο ακολουθει... Οχι να λεμε ομως οτι για να βγαλεις ενα καλο βαθμο χρειαζονται αναγκαστικα και 5 ωρες τη μερα...Αυτα ακουν τα παιδια και αγχωνονται....Kαι χρονος για βολτα υπαρχει, και χρονος για καφε και για υπολογιστη... Μην τρελαθουμε τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουλίου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Η Gate4 έγραψε: #1.034 06-07-13 15:57 Εγώ πάντως πέρσι όταν σταμάτησαν τα θερινά μέχρι μετά τον δεκαπενταύγουστο που αρχίζαμε φροντ κανονικά δεν είχα ανοίξει βιβλίο . Εκείνο το διάστημα να κάνετε διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Ο Nikos Sitys: #1.035 06-07-13 16:22 Δηλαδη ο αλλος λεει στα θερινα 6-7 ωρες κ δεν σας φαινεται καθολου παραξενο και λεει το αλλο το παιδι 3-4 ωρες και σας φαινονται λιγες.Και ομως με 3 ωρες διαβασματακι την ημερα εισαι αερατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:25 Η Dogie έγραψε: #1.036 06-07-13 16:25 Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:28 Ο Nikos Sitys: #1.037 06-07-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο Φρεντος έγραψε: #1.038 06-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Με 2-3 ωρες παλι αερατος εισαι....Αλλα ξαναλεω εξαρταται και απο τη κατευθυνση και απο τον ανθρωπο.... Αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα....Με κανονικο διαβασμα και με αρκετο ελευθερο χρονο μια χαρα μπορεις να τα πας στις πανελληνιες...Δε χρειαζονται εξωπραγματικα ωραρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Η Χαρουλιτα: #1.039 06-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Θα σε πρήξω λίγο όλο το καλοκαίρι αλλά θέλω να μάθω...Πως σου φαίνεται η χημεία; Η βιολογία γενικής είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με την κατεύθυνση; Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Ο Mercury έγραψε: #1.040 06-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φρίκαρα μετά την κβαντική χημεία είμαι εντάξει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Εξαρτάται στο άτομο. Η κούραση θα βγει έτσι κι αλλιώς. Και πεντάωρο να κλείνει κάποιος (αν τόσο χρειάζεται), ας κοιμάται καλά τώρα, και μια χαρά θα τη βγάλει. 2 ώρες τη μέρα στη θερινή προετοιμασία να φανταστώ ότι εννοείς, ε; Click για ανάπτυξη... Φανταζεσαι να εννοει χειμερινη;;; Αναλογα βεβαια και το βαθμο που πετυχαινεις στο τελος,αλλα δεν νομιζω δυο ωρες να επαρκουν τον χειμωνα! Αντιθετως το καλοκαιρι μια χαρα ειναι!! Αλλα ειπαμε μην κουραζεστε και κυριως , μην αγχωνεστε απο τωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:37 Ο Alexl1996: #1.026 06-07-13 15:37 Αρχική Δημοσίευση από niek: Συνήθως γύρω στις 6-7 ώρες ,ανάλογα και το πρόγραμμα της επόμενης μέρας. Click για ανάπτυξη... Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλές; Τι κατεύθυνση είσαι; Το μάξιμουμ που έχω διαβάσει μέχρι στγμής είναι 3-3μιση ώρες στα θερινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:40 Ο Johnnaousa: #1.027 06-07-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλές; Τι κατεύθυνση είσαι; Το μάξιμουμ που έχω διαβάσει μέχρι στγμής είναι 3-3μιση ώρες στα θερινά Click για ανάπτυξη... είναι πάρα πολλές, δεν σου φαίνονται απλώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:41 Η _catalonia_: #1.028 06-07-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλές; Τι κατεύθυνση είσαι; Το μάξιμουμ που έχω διαβάσει μέχρι στγμής είναι 3-3μιση ώρες στα θερινά Click για ανάπτυξη... Δεν σου φαινονται πολλες!! Ειναι πολλες!(για θερινα παντα μιλαμε). Εγω τοσες διαβαζα τον χειμωνα. Βεβαια πολλες φορες το προγραμμα προσαρμοζεται αναλογα με τις αναγκες και με τα κενα του καθενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:44 Ο Φρεντος έγραψε: #1.029 06-07-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από summerich: Φανταζεσαι να εννοει χειμερινη;;; Αναλογα βεβαια και το βαθμο που πετυχαινεις στο τελος,αλλα δεν νομιζω δυο ωρες να επαρκουν τον χειμωνα! Αντιθετως το καλοκαιρι μια χαρα ειναι!! Αλλα ειπαμε μην κουραζεστε και κυριως , μην αγχωνεστε απο τωρα!! Click για ανάπτυξη... Στη χειμερινη εννοω...Το καλοκαιρι διαβαζα λιγο παραπανω...Αλλα ενταξει, εγω ημουν και τεχνολογικη, πιο χαλαρη κατευθυνση απο αποψη διαβασματος....2-3 ωρες μια χαρα μου εφταναν μεσα στη χρονια... Αλλα χρειαζεται και προγραμμα, το σημαντικοτερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:47 Η _catalonia_: #1.030 06-07-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Στη χειμερινη εννοω...Το καλοκαιρι διαβαζα λιγο παραπανω...Αλλα ενταξει, εγω ημουν και τεχνολογικη, πιο χαλαρη κατευθυνση απο αποψη διαβασματος....2-3 ωρες μια χαρα μου εφταναν μεσα στη χρονια... Αλλα χρειαζεται και προγραμμα, το σημαντικοτερο.... Click για ανάπτυξη... Θα μας τρελανεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Dogie έγραψε: #1.031 06-07-13 15:50 Καλά και εγώ διάβασμα 30 λεπτά την μέρα και έβγαλα 19.896 μόρια. Ας σοβαρευτούμε, είναι σπάνιο να χτυπήσεις καλούς βαθμούς με δύο ώρες διάβασμα ημερησίως εκτός κι αν διαβάζεις ένα δωδεκάωρο το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:55 Ο Eliminated: #1.032 06-07-13 15:55 Θερινά 6-7 ώρες; Συνέλθετε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:56 Ο Φρεντος έγραψε: #1.033 06-07-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Καλά και εγώ διάβασμα 30 λεπτά την μέρα και έβγαλα 19.896 μόρια. Ας σοβαρευτούμε, είναι σπάνιο να χτυπήσεις καλούς βαθμούς με δύο ώρες διάβασμα ημερησίως εκτός κι αν διαβάζεις ένα δωδεκάωρο το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη θες να μου πεις οτι 3 ωρες διαβασμα τη μερα δεν ειναι αρκετες? Για τη τεχνολογικη που ημουν εγω φτανουν και περισσευουν.... Δεν ειπα οτι ολοι πρεπει να διαβασουν τοσο....Ο καθενας εχει το προγραμμα του και αυτο ακολουθει... Οχι να λεμε ομως οτι για να βγαλεις ενα καλο βαθμο χρειαζονται αναγκαστικα και 5 ωρες τη μερα...Αυτα ακουν τα παιδια και αγχωνονται....Kαι χρονος για βολτα υπαρχει, και χρονος για καφε και για υπολογιστη... Μην τρελαθουμε τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουλίου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Η Gate4 έγραψε: #1.034 06-07-13 15:57 Εγώ πάντως πέρσι όταν σταμάτησαν τα θερινά μέχρι μετά τον δεκαπενταύγουστο που αρχίζαμε φροντ κανονικά δεν είχα ανοίξει βιβλίο . Εκείνο το διάστημα να κάνετε διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Ο Nikos Sitys: #1.035 06-07-13 16:22 Δηλαδη ο αλλος λεει στα θερινα 6-7 ωρες κ δεν σας φαινεται καθολου παραξενο και λεει το αλλο το παιδι 3-4 ωρες και σας φαινονται λιγες.Και ομως με 3 ωρες διαβασματακι την ημερα εισαι αερατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:25 Η Dogie έγραψε: #1.036 06-07-13 16:25 Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:28 Ο Nikos Sitys: #1.037 06-07-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο Φρεντος έγραψε: #1.038 06-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Με 2-3 ωρες παλι αερατος εισαι....Αλλα ξαναλεω εξαρταται και απο τη κατευθυνση και απο τον ανθρωπο.... Αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα....Με κανονικο διαβασμα και με αρκετο ελευθερο χρονο μια χαρα μπορεις να τα πας στις πανελληνιες...Δε χρειαζονται εξωπραγματικα ωραρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Η Χαρουλιτα: #1.039 06-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Θα σε πρήξω λίγο όλο το καλοκαίρι αλλά θέλω να μάθω...Πως σου φαίνεται η χημεία; Η βιολογία γενικής είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με την κατεύθυνση; Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Ο Mercury έγραψε: #1.040 06-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φρίκαρα μετά την κβαντική χημεία είμαι εντάξει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niek: Συνήθως γύρω στις 6-7 ώρες ,ανάλογα και το πρόγραμμα της επόμενης μέρας. Click για ανάπτυξη... Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλές; Τι κατεύθυνση είσαι; Το μάξιμουμ που έχω διαβάσει μέχρι στγμής είναι 3-3μιση ώρες στα θερινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:40 Ο Johnnaousa: #1.027 06-07-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλές; Τι κατεύθυνση είσαι; Το μάξιμουμ που έχω διαβάσει μέχρι στγμής είναι 3-3μιση ώρες στα θερινά Click για ανάπτυξη... είναι πάρα πολλές, δεν σου φαίνονται απλώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:41 Η _catalonia_: #1.028 06-07-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλές; Τι κατεύθυνση είσαι; Το μάξιμουμ που έχω διαβάσει μέχρι στγμής είναι 3-3μιση ώρες στα θερινά Click για ανάπτυξη... Δεν σου φαινονται πολλες!! Ειναι πολλες!(για θερινα παντα μιλαμε). Εγω τοσες διαβαζα τον χειμωνα. Βεβαια πολλες φορες το προγραμμα προσαρμοζεται αναλογα με τις αναγκες και με τα κενα του καθενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:44 Ο Φρεντος έγραψε: #1.029 06-07-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από summerich: Φανταζεσαι να εννοει χειμερινη;;; Αναλογα βεβαια και το βαθμο που πετυχαινεις στο τελος,αλλα δεν νομιζω δυο ωρες να επαρκουν τον χειμωνα! Αντιθετως το καλοκαιρι μια χαρα ειναι!! Αλλα ειπαμε μην κουραζεστε και κυριως , μην αγχωνεστε απο τωρα!! Click για ανάπτυξη... Στη χειμερινη εννοω...Το καλοκαιρι διαβαζα λιγο παραπανω...Αλλα ενταξει, εγω ημουν και τεχνολογικη, πιο χαλαρη κατευθυνση απο αποψη διαβασματος....2-3 ωρες μια χαρα μου εφταναν μεσα στη χρονια... Αλλα χρειαζεται και προγραμμα, το σημαντικοτερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:47 Η _catalonia_: #1.030 06-07-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Στη χειμερινη εννοω...Το καλοκαιρι διαβαζα λιγο παραπανω...Αλλα ενταξει, εγω ημουν και τεχνολογικη, πιο χαλαρη κατευθυνση απο αποψη διαβασματος....2-3 ωρες μια χαρα μου εφταναν μεσα στη χρονια... Αλλα χρειαζεται και προγραμμα, το σημαντικοτερο.... Click για ανάπτυξη... Θα μας τρελανεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Dogie έγραψε: #1.031 06-07-13 15:50 Καλά και εγώ διάβασμα 30 λεπτά την μέρα και έβγαλα 19.896 μόρια. Ας σοβαρευτούμε, είναι σπάνιο να χτυπήσεις καλούς βαθμούς με δύο ώρες διάβασμα ημερησίως εκτός κι αν διαβάζεις ένα δωδεκάωρο το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:55 Ο Eliminated: #1.032 06-07-13 15:55 Θερινά 6-7 ώρες; Συνέλθετε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:56 Ο Φρεντος έγραψε: #1.033 06-07-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Καλά και εγώ διάβασμα 30 λεπτά την μέρα και έβγαλα 19.896 μόρια. Ας σοβαρευτούμε, είναι σπάνιο να χτυπήσεις καλούς βαθμούς με δύο ώρες διάβασμα ημερησίως εκτός κι αν διαβάζεις ένα δωδεκάωρο το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη θες να μου πεις οτι 3 ωρες διαβασμα τη μερα δεν ειναι αρκετες? Για τη τεχνολογικη που ημουν εγω φτανουν και περισσευουν.... Δεν ειπα οτι ολοι πρεπει να διαβασουν τοσο....Ο καθενας εχει το προγραμμα του και αυτο ακολουθει... Οχι να λεμε ομως οτι για να βγαλεις ενα καλο βαθμο χρειαζονται αναγκαστικα και 5 ωρες τη μερα...Αυτα ακουν τα παιδια και αγχωνονται....Kαι χρονος για βολτα υπαρχει, και χρονος για καφε και για υπολογιστη... Μην τρελαθουμε τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουλίου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Η Gate4 έγραψε: #1.034 06-07-13 15:57 Εγώ πάντως πέρσι όταν σταμάτησαν τα θερινά μέχρι μετά τον δεκαπενταύγουστο που αρχίζαμε φροντ κανονικά δεν είχα ανοίξει βιβλίο . Εκείνο το διάστημα να κάνετε διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Ο Nikos Sitys: #1.035 06-07-13 16:22 Δηλαδη ο αλλος λεει στα θερινα 6-7 ωρες κ δεν σας φαινεται καθολου παραξενο και λεει το αλλο το παιδι 3-4 ωρες και σας φαινονται λιγες.Και ομως με 3 ωρες διαβασματακι την ημερα εισαι αερατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:25 Η Dogie έγραψε: #1.036 06-07-13 16:25 Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:28 Ο Nikos Sitys: #1.037 06-07-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο Φρεντος έγραψε: #1.038 06-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Με 2-3 ωρες παλι αερατος εισαι....Αλλα ξαναλεω εξαρταται και απο τη κατευθυνση και απο τον ανθρωπο.... Αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα....Με κανονικο διαβασμα και με αρκετο ελευθερο χρονο μια χαρα μπορεις να τα πας στις πανελληνιες...Δε χρειαζονται εξωπραγματικα ωραρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Η Χαρουλιτα: #1.039 06-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Θα σε πρήξω λίγο όλο το καλοκαίρι αλλά θέλω να μάθω...Πως σου φαίνεται η χημεία; Η βιολογία γενικής είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με την κατεύθυνση; Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Ο Mercury έγραψε: #1.040 06-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φρίκαρα μετά την κβαντική χημεία είμαι εντάξει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλές; Τι κατεύθυνση είσαι; Το μάξιμουμ που έχω διαβάσει μέχρι στγμής είναι 3-3μιση ώρες στα θερινά Click για ανάπτυξη... είναι πάρα πολλές, δεν σου φαίνονται απλώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:41 Η _catalonia_: #1.028 06-07-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλές; Τι κατεύθυνση είσαι; Το μάξιμουμ που έχω διαβάσει μέχρι στγμής είναι 3-3μιση ώρες στα θερινά Click για ανάπτυξη... Δεν σου φαινονται πολλες!! Ειναι πολλες!(για θερινα παντα μιλαμε). Εγω τοσες διαβαζα τον χειμωνα. Βεβαια πολλες φορες το προγραμμα προσαρμοζεται αναλογα με τις αναγκες και με τα κενα του καθενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:44 Ο Φρεντος έγραψε: #1.029 06-07-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από summerich: Φανταζεσαι να εννοει χειμερινη;;; Αναλογα βεβαια και το βαθμο που πετυχαινεις στο τελος,αλλα δεν νομιζω δυο ωρες να επαρκουν τον χειμωνα! Αντιθετως το καλοκαιρι μια χαρα ειναι!! Αλλα ειπαμε μην κουραζεστε και κυριως , μην αγχωνεστε απο τωρα!! Click για ανάπτυξη... Στη χειμερινη εννοω...Το καλοκαιρι διαβαζα λιγο παραπανω...Αλλα ενταξει, εγω ημουν και τεχνολογικη, πιο χαλαρη κατευθυνση απο αποψη διαβασματος....2-3 ωρες μια χαρα μου εφταναν μεσα στη χρονια... Αλλα χρειαζεται και προγραμμα, το σημαντικοτερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:47 Η _catalonia_: #1.030 06-07-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Στη χειμερινη εννοω...Το καλοκαιρι διαβαζα λιγο παραπανω...Αλλα ενταξει, εγω ημουν και τεχνολογικη, πιο χαλαρη κατευθυνση απο αποψη διαβασματος....2-3 ωρες μια χαρα μου εφταναν μεσα στη χρονια... Αλλα χρειαζεται και προγραμμα, το σημαντικοτερο.... Click για ανάπτυξη... Θα μας τρελανεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Dogie έγραψε: #1.031 06-07-13 15:50 Καλά και εγώ διάβασμα 30 λεπτά την μέρα και έβγαλα 19.896 μόρια. Ας σοβαρευτούμε, είναι σπάνιο να χτυπήσεις καλούς βαθμούς με δύο ώρες διάβασμα ημερησίως εκτός κι αν διαβάζεις ένα δωδεκάωρο το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:55 Ο Eliminated: #1.032 06-07-13 15:55 Θερινά 6-7 ώρες; Συνέλθετε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:56 Ο Φρεντος έγραψε: #1.033 06-07-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Καλά και εγώ διάβασμα 30 λεπτά την μέρα και έβγαλα 19.896 μόρια. Ας σοβαρευτούμε, είναι σπάνιο να χτυπήσεις καλούς βαθμούς με δύο ώρες διάβασμα ημερησίως εκτός κι αν διαβάζεις ένα δωδεκάωρο το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη θες να μου πεις οτι 3 ωρες διαβασμα τη μερα δεν ειναι αρκετες? Για τη τεχνολογικη που ημουν εγω φτανουν και περισσευουν.... Δεν ειπα οτι ολοι πρεπει να διαβασουν τοσο....Ο καθενας εχει το προγραμμα του και αυτο ακολουθει... Οχι να λεμε ομως οτι για να βγαλεις ενα καλο βαθμο χρειαζονται αναγκαστικα και 5 ωρες τη μερα...Αυτα ακουν τα παιδια και αγχωνονται....Kαι χρονος για βολτα υπαρχει, και χρονος για καφε και για υπολογιστη... Μην τρελαθουμε τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουλίου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Η Gate4 έγραψε: #1.034 06-07-13 15:57 Εγώ πάντως πέρσι όταν σταμάτησαν τα θερινά μέχρι μετά τον δεκαπενταύγουστο που αρχίζαμε φροντ κανονικά δεν είχα ανοίξει βιβλίο . Εκείνο το διάστημα να κάνετε διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Ο Nikos Sitys: #1.035 06-07-13 16:22 Δηλαδη ο αλλος λεει στα θερινα 6-7 ωρες κ δεν σας φαινεται καθολου παραξενο και λεει το αλλο το παιδι 3-4 ωρες και σας φαινονται λιγες.Και ομως με 3 ωρες διαβασματακι την ημερα εισαι αερατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:25 Η Dogie έγραψε: #1.036 06-07-13 16:25 Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:28 Ο Nikos Sitys: #1.037 06-07-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο Φρεντος έγραψε: #1.038 06-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Με 2-3 ωρες παλι αερατος εισαι....Αλλα ξαναλεω εξαρταται και απο τη κατευθυνση και απο τον ανθρωπο.... Αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα....Με κανονικο διαβασμα και με αρκετο ελευθερο χρονο μια χαρα μπορεις να τα πας στις πανελληνιες...Δε χρειαζονται εξωπραγματικα ωραρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Η Χαρουλιτα: #1.039 06-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Θα σε πρήξω λίγο όλο το καλοκαίρι αλλά θέλω να μάθω...Πως σου φαίνεται η χημεία; Η βιολογία γενικής είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με την κατεύθυνση; Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Ο Mercury έγραψε: #1.040 06-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φρίκαρα μετά την κβαντική χημεία είμαι εντάξει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλές; Τι κατεύθυνση είσαι; Το μάξιμουμ που έχω διαβάσει μέχρι στγμής είναι 3-3μιση ώρες στα θερινά Click για ανάπτυξη... Δεν σου φαινονται πολλες!! Ειναι πολλες!(για θερινα παντα μιλαμε). Εγω τοσες διαβαζα τον χειμωνα. Βεβαια πολλες φορες το προγραμμα προσαρμοζεται αναλογα με τις αναγκες και με τα κενα του καθενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:44 Ο Φρεντος έγραψε: #1.029 06-07-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από summerich: Φανταζεσαι να εννοει χειμερινη;;; Αναλογα βεβαια και το βαθμο που πετυχαινεις στο τελος,αλλα δεν νομιζω δυο ωρες να επαρκουν τον χειμωνα! Αντιθετως το καλοκαιρι μια χαρα ειναι!! Αλλα ειπαμε μην κουραζεστε και κυριως , μην αγχωνεστε απο τωρα!! Click για ανάπτυξη... Στη χειμερινη εννοω...Το καλοκαιρι διαβαζα λιγο παραπανω...Αλλα ενταξει, εγω ημουν και τεχνολογικη, πιο χαλαρη κατευθυνση απο αποψη διαβασματος....2-3 ωρες μια χαρα μου εφταναν μεσα στη χρονια... Αλλα χρειαζεται και προγραμμα, το σημαντικοτερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:47 Η _catalonia_: #1.030 06-07-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Στη χειμερινη εννοω...Το καλοκαιρι διαβαζα λιγο παραπανω...Αλλα ενταξει, εγω ημουν και τεχνολογικη, πιο χαλαρη κατευθυνση απο αποψη διαβασματος....2-3 ωρες μια χαρα μου εφταναν μεσα στη χρονια... Αλλα χρειαζεται και προγραμμα, το σημαντικοτερο.... Click για ανάπτυξη... Θα μας τρελανεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Dogie έγραψε: #1.031 06-07-13 15:50 Καλά και εγώ διάβασμα 30 λεπτά την μέρα και έβγαλα 19.896 μόρια. Ας σοβαρευτούμε, είναι σπάνιο να χτυπήσεις καλούς βαθμούς με δύο ώρες διάβασμα ημερησίως εκτός κι αν διαβάζεις ένα δωδεκάωρο το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:55 Ο Eliminated: #1.032 06-07-13 15:55 Θερινά 6-7 ώρες; Συνέλθετε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:56 Ο Φρεντος έγραψε: #1.033 06-07-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Καλά και εγώ διάβασμα 30 λεπτά την μέρα και έβγαλα 19.896 μόρια. Ας σοβαρευτούμε, είναι σπάνιο να χτυπήσεις καλούς βαθμούς με δύο ώρες διάβασμα ημερησίως εκτός κι αν διαβάζεις ένα δωδεκάωρο το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη θες να μου πεις οτι 3 ωρες διαβασμα τη μερα δεν ειναι αρκετες? Για τη τεχνολογικη που ημουν εγω φτανουν και περισσευουν.... Δεν ειπα οτι ολοι πρεπει να διαβασουν τοσο....Ο καθενας εχει το προγραμμα του και αυτο ακολουθει... Οχι να λεμε ομως οτι για να βγαλεις ενα καλο βαθμο χρειαζονται αναγκαστικα και 5 ωρες τη μερα...Αυτα ακουν τα παιδια και αγχωνονται....Kαι χρονος για βολτα υπαρχει, και χρονος για καφε και για υπολογιστη... Μην τρελαθουμε τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουλίου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Η Gate4 έγραψε: #1.034 06-07-13 15:57 Εγώ πάντως πέρσι όταν σταμάτησαν τα θερινά μέχρι μετά τον δεκαπενταύγουστο που αρχίζαμε φροντ κανονικά δεν είχα ανοίξει βιβλίο . Εκείνο το διάστημα να κάνετε διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Ο Nikos Sitys: #1.035 06-07-13 16:22 Δηλαδη ο αλλος λεει στα θερινα 6-7 ωρες κ δεν σας φαινεται καθολου παραξενο και λεει το αλλο το παιδι 3-4 ωρες και σας φαινονται λιγες.Και ομως με 3 ωρες διαβασματακι την ημερα εισαι αερατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:25 Η Dogie έγραψε: #1.036 06-07-13 16:25 Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:28 Ο Nikos Sitys: #1.037 06-07-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο Φρεντος έγραψε: #1.038 06-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Με 2-3 ωρες παλι αερατος εισαι....Αλλα ξαναλεω εξαρταται και απο τη κατευθυνση και απο τον ανθρωπο.... Αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα....Με κανονικο διαβασμα και με αρκετο ελευθερο χρονο μια χαρα μπορεις να τα πας στις πανελληνιες...Δε χρειαζονται εξωπραγματικα ωραρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Η Χαρουλιτα: #1.039 06-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Θα σε πρήξω λίγο όλο το καλοκαίρι αλλά θέλω να μάθω...Πως σου φαίνεται η χημεία; Η βιολογία γενικής είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με την κατεύθυνση; Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Ο Mercury έγραψε: #1.040 06-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φρίκαρα μετά την κβαντική χημεία είμαι εντάξει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από summerich: Φανταζεσαι να εννοει χειμερινη;;; Αναλογα βεβαια και το βαθμο που πετυχαινεις στο τελος,αλλα δεν νομιζω δυο ωρες να επαρκουν τον χειμωνα! Αντιθετως το καλοκαιρι μια χαρα ειναι!! Αλλα ειπαμε μην κουραζεστε και κυριως , μην αγχωνεστε απο τωρα!! Click για ανάπτυξη... Στη χειμερινη εννοω...Το καλοκαιρι διαβαζα λιγο παραπανω...Αλλα ενταξει, εγω ημουν και τεχνολογικη, πιο χαλαρη κατευθυνση απο αποψη διαβασματος....2-3 ωρες μια χαρα μου εφταναν μεσα στη χρονια... Αλλα χρειαζεται και προγραμμα, το σημαντικοτερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:47 Η _catalonia_: #1.030 06-07-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Στη χειμερινη εννοω...Το καλοκαιρι διαβαζα λιγο παραπανω...Αλλα ενταξει, εγω ημουν και τεχνολογικη, πιο χαλαρη κατευθυνση απο αποψη διαβασματος....2-3 ωρες μια χαρα μου εφταναν μεσα στη χρονια... Αλλα χρειαζεται και προγραμμα, το σημαντικοτερο.... Click για ανάπτυξη... Θα μας τρελανεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Dogie έγραψε: #1.031 06-07-13 15:50 Καλά και εγώ διάβασμα 30 λεπτά την μέρα και έβγαλα 19.896 μόρια. Ας σοβαρευτούμε, είναι σπάνιο να χτυπήσεις καλούς βαθμούς με δύο ώρες διάβασμα ημερησίως εκτός κι αν διαβάζεις ένα δωδεκάωρο το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:55 Ο Eliminated: #1.032 06-07-13 15:55 Θερινά 6-7 ώρες; Συνέλθετε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:56 Ο Φρεντος έγραψε: #1.033 06-07-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Καλά και εγώ διάβασμα 30 λεπτά την μέρα και έβγαλα 19.896 μόρια. Ας σοβαρευτούμε, είναι σπάνιο να χτυπήσεις καλούς βαθμούς με δύο ώρες διάβασμα ημερησίως εκτός κι αν διαβάζεις ένα δωδεκάωρο το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη θες να μου πεις οτι 3 ωρες διαβασμα τη μερα δεν ειναι αρκετες? Για τη τεχνολογικη που ημουν εγω φτανουν και περισσευουν.... Δεν ειπα οτι ολοι πρεπει να διαβασουν τοσο....Ο καθενας εχει το προγραμμα του και αυτο ακολουθει... Οχι να λεμε ομως οτι για να βγαλεις ενα καλο βαθμο χρειαζονται αναγκαστικα και 5 ωρες τη μερα...Αυτα ακουν τα παιδια και αγχωνονται....Kαι χρονος για βολτα υπαρχει, και χρονος για καφε και για υπολογιστη... Μην τρελαθουμε τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουλίου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Η Gate4 έγραψε: #1.034 06-07-13 15:57 Εγώ πάντως πέρσι όταν σταμάτησαν τα θερινά μέχρι μετά τον δεκαπενταύγουστο που αρχίζαμε φροντ κανονικά δεν είχα ανοίξει βιβλίο . Εκείνο το διάστημα να κάνετε διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Ο Nikos Sitys: #1.035 06-07-13 16:22 Δηλαδη ο αλλος λεει στα θερινα 6-7 ωρες κ δεν σας φαινεται καθολου παραξενο και λεει το αλλο το παιδι 3-4 ωρες και σας φαινονται λιγες.Και ομως με 3 ωρες διαβασματακι την ημερα εισαι αερατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:25 Η Dogie έγραψε: #1.036 06-07-13 16:25 Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:28 Ο Nikos Sitys: #1.037 06-07-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο Φρεντος έγραψε: #1.038 06-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Με 2-3 ωρες παλι αερατος εισαι....Αλλα ξαναλεω εξαρταται και απο τη κατευθυνση και απο τον ανθρωπο.... Αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα....Με κανονικο διαβασμα και με αρκετο ελευθερο χρονο μια χαρα μπορεις να τα πας στις πανελληνιες...Δε χρειαζονται εξωπραγματικα ωραρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Η Χαρουλιτα: #1.039 06-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Θα σε πρήξω λίγο όλο το καλοκαίρι αλλά θέλω να μάθω...Πως σου φαίνεται η χημεία; Η βιολογία γενικής είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με την κατεύθυνση; Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Ο Mercury έγραψε: #1.040 06-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φρίκαρα μετά την κβαντική χημεία είμαι εντάξει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Στη χειμερινη εννοω...Το καλοκαιρι διαβαζα λιγο παραπανω...Αλλα ενταξει, εγω ημουν και τεχνολογικη, πιο χαλαρη κατευθυνση απο αποψη διαβασματος....2-3 ωρες μια χαρα μου εφταναν μεσα στη χρονια... Αλλα χρειαζεται και προγραμμα, το σημαντικοτερο.... Click για ανάπτυξη... Θα μας τρελανεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Dogie έγραψε: #1.031 06-07-13 15:50 Καλά και εγώ διάβασμα 30 λεπτά την μέρα και έβγαλα 19.896 μόρια. Ας σοβαρευτούμε, είναι σπάνιο να χτυπήσεις καλούς βαθμούς με δύο ώρες διάβασμα ημερησίως εκτός κι αν διαβάζεις ένα δωδεκάωρο το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:55 Ο Eliminated: #1.032 06-07-13 15:55 Θερινά 6-7 ώρες; Συνέλθετε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:56 Ο Φρεντος έγραψε: #1.033 06-07-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Καλά και εγώ διάβασμα 30 λεπτά την μέρα και έβγαλα 19.896 μόρια. Ας σοβαρευτούμε, είναι σπάνιο να χτυπήσεις καλούς βαθμούς με δύο ώρες διάβασμα ημερησίως εκτός κι αν διαβάζεις ένα δωδεκάωρο το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη θες να μου πεις οτι 3 ωρες διαβασμα τη μερα δεν ειναι αρκετες? Για τη τεχνολογικη που ημουν εγω φτανουν και περισσευουν.... Δεν ειπα οτι ολοι πρεπει να διαβασουν τοσο....Ο καθενας εχει το προγραμμα του και αυτο ακολουθει... Οχι να λεμε ομως οτι για να βγαλεις ενα καλο βαθμο χρειαζονται αναγκαστικα και 5 ωρες τη μερα...Αυτα ακουν τα παιδια και αγχωνονται....Kαι χρονος για βολτα υπαρχει, και χρονος για καφε και για υπολογιστη... Μην τρελαθουμε τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουλίου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Η Gate4 έγραψε: #1.034 06-07-13 15:57 Εγώ πάντως πέρσι όταν σταμάτησαν τα θερινά μέχρι μετά τον δεκαπενταύγουστο που αρχίζαμε φροντ κανονικά δεν είχα ανοίξει βιβλίο . Εκείνο το διάστημα να κάνετε διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Ο Nikos Sitys: #1.035 06-07-13 16:22 Δηλαδη ο αλλος λεει στα θερινα 6-7 ωρες κ δεν σας φαινεται καθολου παραξενο και λεει το αλλο το παιδι 3-4 ωρες και σας φαινονται λιγες.Και ομως με 3 ωρες διαβασματακι την ημερα εισαι αερατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:25 Η Dogie έγραψε: #1.036 06-07-13 16:25 Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:28 Ο Nikos Sitys: #1.037 06-07-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο Φρεντος έγραψε: #1.038 06-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Με 2-3 ωρες παλι αερατος εισαι....Αλλα ξαναλεω εξαρταται και απο τη κατευθυνση και απο τον ανθρωπο.... Αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα....Με κανονικο διαβασμα και με αρκετο ελευθερο χρονο μια χαρα μπορεις να τα πας στις πανελληνιες...Δε χρειαζονται εξωπραγματικα ωραρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Η Χαρουλιτα: #1.039 06-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Θα σε πρήξω λίγο όλο το καλοκαίρι αλλά θέλω να μάθω...Πως σου φαίνεται η χημεία; Η βιολογία γενικής είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με την κατεύθυνση; Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Ο Mercury έγραψε: #1.040 06-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φρίκαρα μετά την κβαντική χημεία είμαι εντάξει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά και εγώ διάβασμα 30 λεπτά την μέρα και έβγαλα 19.896 μόρια. Ας σοβαρευτούμε, είναι σπάνιο να χτυπήσεις καλούς βαθμούς με δύο ώρες διάβασμα ημερησίως εκτός κι αν διαβάζεις ένα δωδεκάωρο το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:55 Ο Eliminated: #1.032 06-07-13 15:55 Θερινά 6-7 ώρες; Συνέλθετε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:56 Ο Φρεντος έγραψε: #1.033 06-07-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Καλά και εγώ διάβασμα 30 λεπτά την μέρα και έβγαλα 19.896 μόρια. Ας σοβαρευτούμε, είναι σπάνιο να χτυπήσεις καλούς βαθμούς με δύο ώρες διάβασμα ημερησίως εκτός κι αν διαβάζεις ένα δωδεκάωρο το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη θες να μου πεις οτι 3 ωρες διαβασμα τη μερα δεν ειναι αρκετες? Για τη τεχνολογικη που ημουν εγω φτανουν και περισσευουν.... Δεν ειπα οτι ολοι πρεπει να διαβασουν τοσο....Ο καθενας εχει το προγραμμα του και αυτο ακολουθει... Οχι να λεμε ομως οτι για να βγαλεις ενα καλο βαθμο χρειαζονται αναγκαστικα και 5 ωρες τη μερα...Αυτα ακουν τα παιδια και αγχωνονται....Kαι χρονος για βολτα υπαρχει, και χρονος για καφε και για υπολογιστη... Μην τρελαθουμε τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουλίου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Η Gate4 έγραψε: #1.034 06-07-13 15:57 Εγώ πάντως πέρσι όταν σταμάτησαν τα θερινά μέχρι μετά τον δεκαπενταύγουστο που αρχίζαμε φροντ κανονικά δεν είχα ανοίξει βιβλίο . Εκείνο το διάστημα να κάνετε διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Ο Nikos Sitys: #1.035 06-07-13 16:22 Δηλαδη ο αλλος λεει στα θερινα 6-7 ωρες κ δεν σας φαινεται καθολου παραξενο και λεει το αλλο το παιδι 3-4 ωρες και σας φαινονται λιγες.Και ομως με 3 ωρες διαβασματακι την ημερα εισαι αερατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:25 Η Dogie έγραψε: #1.036 06-07-13 16:25 Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:28 Ο Nikos Sitys: #1.037 06-07-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο Φρεντος έγραψε: #1.038 06-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Με 2-3 ωρες παλι αερατος εισαι....Αλλα ξαναλεω εξαρταται και απο τη κατευθυνση και απο τον ανθρωπο.... Αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα....Με κανονικο διαβασμα και με αρκετο ελευθερο χρονο μια χαρα μπορεις να τα πας στις πανελληνιες...Δε χρειαζονται εξωπραγματικα ωραρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Η Χαρουλιτα: #1.039 06-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Θα σε πρήξω λίγο όλο το καλοκαίρι αλλά θέλω να μάθω...Πως σου φαίνεται η χημεία; Η βιολογία γενικής είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με την κατεύθυνση; Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Ο Mercury έγραψε: #1.040 06-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φρίκαρα μετά την κβαντική χημεία είμαι εντάξει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θερινά 6-7 ώρες; Συνέλθετε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:56 Ο Φρεντος έγραψε: #1.033 06-07-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Καλά και εγώ διάβασμα 30 λεπτά την μέρα και έβγαλα 19.896 μόρια. Ας σοβαρευτούμε, είναι σπάνιο να χτυπήσεις καλούς βαθμούς με δύο ώρες διάβασμα ημερησίως εκτός κι αν διαβάζεις ένα δωδεκάωρο το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη θες να μου πεις οτι 3 ωρες διαβασμα τη μερα δεν ειναι αρκετες? Για τη τεχνολογικη που ημουν εγω φτανουν και περισσευουν.... Δεν ειπα οτι ολοι πρεπει να διαβασουν τοσο....Ο καθενας εχει το προγραμμα του και αυτο ακολουθει... Οχι να λεμε ομως οτι για να βγαλεις ενα καλο βαθμο χρειαζονται αναγκαστικα και 5 ωρες τη μερα...Αυτα ακουν τα παιδια και αγχωνονται....Kαι χρονος για βολτα υπαρχει, και χρονος για καφε και για υπολογιστη... Μην τρελαθουμε τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουλίου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Η Gate4 έγραψε: #1.034 06-07-13 15:57 Εγώ πάντως πέρσι όταν σταμάτησαν τα θερινά μέχρι μετά τον δεκαπενταύγουστο που αρχίζαμε φροντ κανονικά δεν είχα ανοίξει βιβλίο . Εκείνο το διάστημα να κάνετε διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Ο Nikos Sitys: #1.035 06-07-13 16:22 Δηλαδη ο αλλος λεει στα θερινα 6-7 ωρες κ δεν σας φαινεται καθολου παραξενο και λεει το αλλο το παιδι 3-4 ωρες και σας φαινονται λιγες.Και ομως με 3 ωρες διαβασματακι την ημερα εισαι αερατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:25 Η Dogie έγραψε: #1.036 06-07-13 16:25 Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:28 Ο Nikos Sitys: #1.037 06-07-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο Φρεντος έγραψε: #1.038 06-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Με 2-3 ωρες παλι αερατος εισαι....Αλλα ξαναλεω εξαρταται και απο τη κατευθυνση και απο τον ανθρωπο.... Αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα....Με κανονικο διαβασμα και με αρκετο ελευθερο χρονο μια χαρα μπορεις να τα πας στις πανελληνιες...Δε χρειαζονται εξωπραγματικα ωραρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Η Χαρουλιτα: #1.039 06-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Θα σε πρήξω λίγο όλο το καλοκαίρι αλλά θέλω να μάθω...Πως σου φαίνεται η χημεία; Η βιολογία γενικής είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με την κατεύθυνση; Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Ο Mercury έγραψε: #1.040 06-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φρίκαρα μετά την κβαντική χημεία είμαι εντάξει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Καλά και εγώ διάβασμα 30 λεπτά την μέρα και έβγαλα 19.896 μόρια. Ας σοβαρευτούμε, είναι σπάνιο να χτυπήσεις καλούς βαθμούς με δύο ώρες διάβασμα ημερησίως εκτός κι αν διαβάζεις ένα δωδεκάωρο το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη θες να μου πεις οτι 3 ωρες διαβασμα τη μερα δεν ειναι αρκετες? Για τη τεχνολογικη που ημουν εγω φτανουν και περισσευουν.... Δεν ειπα οτι ολοι πρεπει να διαβασουν τοσο....Ο καθενας εχει το προγραμμα του και αυτο ακολουθει... Οχι να λεμε ομως οτι για να βγαλεις ενα καλο βαθμο χρειαζονται αναγκαστικα και 5 ωρες τη μερα...Αυτα ακουν τα παιδια και αγχωνονται....Kαι χρονος για βολτα υπαρχει, και χρονος για καφε και για υπολογιστη... Μην τρελαθουμε τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Η Gate4 έγραψε: #1.034 06-07-13 15:57 Εγώ πάντως πέρσι όταν σταμάτησαν τα θερινά μέχρι μετά τον δεκαπενταύγουστο που αρχίζαμε φροντ κανονικά δεν είχα ανοίξει βιβλίο . Εκείνο το διάστημα να κάνετε διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Ο Nikos Sitys: #1.035 06-07-13 16:22 Δηλαδη ο αλλος λεει στα θερινα 6-7 ωρες κ δεν σας φαινεται καθολου παραξενο και λεει το αλλο το παιδι 3-4 ωρες και σας φαινονται λιγες.Και ομως με 3 ωρες διαβασματακι την ημερα εισαι αερατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:25 Η Dogie έγραψε: #1.036 06-07-13 16:25 Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:28 Ο Nikos Sitys: #1.037 06-07-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο Φρεντος έγραψε: #1.038 06-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Με 2-3 ωρες παλι αερατος εισαι....Αλλα ξαναλεω εξαρταται και απο τη κατευθυνση και απο τον ανθρωπο.... Αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα....Με κανονικο διαβασμα και με αρκετο ελευθερο χρονο μια χαρα μπορεις να τα πας στις πανελληνιες...Δε χρειαζονται εξωπραγματικα ωραρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Η Χαρουλιτα: #1.039 06-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Θα σε πρήξω λίγο όλο το καλοκαίρι αλλά θέλω να μάθω...Πως σου φαίνεται η χημεία; Η βιολογία γενικής είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με την κατεύθυνση; Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Ο Mercury έγραψε: #1.040 06-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φρίκαρα μετά την κβαντική χημεία είμαι εντάξει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ πάντως πέρσι όταν σταμάτησαν τα θερινά μέχρι μετά τον δεκαπενταύγουστο που αρχίζαμε φροντ κανονικά δεν είχα ανοίξει βιβλίο . Εκείνο το διάστημα να κάνετε διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Ο Nikos Sitys: #1.035 06-07-13 16:22 Δηλαδη ο αλλος λεει στα θερινα 6-7 ωρες κ δεν σας φαινεται καθολου παραξενο και λεει το αλλο το παιδι 3-4 ωρες και σας φαινονται λιγες.Και ομως με 3 ωρες διαβασματακι την ημερα εισαι αερατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:25 Η Dogie έγραψε: #1.036 06-07-13 16:25 Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:28 Ο Nikos Sitys: #1.037 06-07-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο Φρεντος έγραψε: #1.038 06-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Με 2-3 ωρες παλι αερατος εισαι....Αλλα ξαναλεω εξαρταται και απο τη κατευθυνση και απο τον ανθρωπο.... Αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα....Με κανονικο διαβασμα και με αρκετο ελευθερο χρονο μια χαρα μπορεις να τα πας στις πανελληνιες...Δε χρειαζονται εξωπραγματικα ωραρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Η Χαρουλιτα: #1.039 06-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Θα σε πρήξω λίγο όλο το καλοκαίρι αλλά θέλω να μάθω...Πως σου φαίνεται η χημεία; Η βιολογία γενικής είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με την κατεύθυνση; Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Ο Mercury έγραψε: #1.040 06-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φρίκαρα μετά την κβαντική χημεία είμαι εντάξει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δηλαδη ο αλλος λεει στα θερινα 6-7 ωρες κ δεν σας φαινεται καθολου παραξενο και λεει το αλλο το παιδι 3-4 ωρες και σας φαινονται λιγες.Και ομως με 3 ωρες διαβασματακι την ημερα εισαι αερατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:25 Η Dogie έγραψε: #1.036 06-07-13 16:25 Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:28 Ο Nikos Sitys: #1.037 06-07-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο Φρεντος έγραψε: #1.038 06-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Με 2-3 ωρες παλι αερατος εισαι....Αλλα ξαναλεω εξαρταται και απο τη κατευθυνση και απο τον ανθρωπο.... Αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα....Με κανονικο διαβασμα και με αρκετο ελευθερο χρονο μια χαρα μπορεις να τα πας στις πανελληνιες...Δε χρειαζονται εξωπραγματικα ωραρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Η Χαρουλιτα: #1.039 06-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Θα σε πρήξω λίγο όλο το καλοκαίρι αλλά θέλω να μάθω...Πως σου φαίνεται η χημεία; Η βιολογία γενικής είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με την κατεύθυνση; Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Ο Mercury έγραψε: #1.040 06-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φρίκαρα μετά την κβαντική χημεία είμαι εντάξει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:28 Ο Nikos Sitys: #1.037 06-07-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο Φρεντος έγραψε: #1.038 06-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Με 2-3 ωρες παλι αερατος εισαι....Αλλα ξαναλεω εξαρταται και απο τη κατευθυνση και απο τον ανθρωπο.... Αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα....Με κανονικο διαβασμα και με αρκετο ελευθερο χρονο μια χαρα μπορεις να τα πας στις πανελληνιες...Δε χρειαζονται εξωπραγματικα ωραρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Η Χαρουλιτα: #1.039 06-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Θα σε πρήξω λίγο όλο το καλοκαίρι αλλά θέλω να μάθω...Πως σου φαίνεται η χημεία; Η βιολογία γενικής είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με την κατεύθυνση; Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Ο Mercury έγραψε: #1.040 06-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φρίκαρα μετά την κβαντική χημεία είμαι εντάξει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο Φρεντος έγραψε: #1.038 06-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Με 2-3 ωρες παλι αερατος εισαι....Αλλα ξαναλεω εξαρταται και απο τη κατευθυνση και απο τον ανθρωπο.... Αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα....Με κανονικο διαβασμα και με αρκετο ελευθερο χρονο μια χαρα μπορεις να τα πας στις πανελληνιες...Δε χρειαζονται εξωπραγματικα ωραρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Η Χαρουλιτα: #1.039 06-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Θα σε πρήξω λίγο όλο το καλοκαίρι αλλά θέλω να μάθω...Πως σου φαίνεται η χημεία; Η βιολογία γενικής είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με την κατεύθυνση; Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Ο Mercury έγραψε: #1.040 06-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φρίκαρα μετά την κβαντική χημεία είμαι εντάξει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Είπε 2 με 3 ώρες και όχι 3 - 4. Έχει διαφορά. Click για ανάπτυξη... Με 2-3 ωρες παλι αερατος εισαι....Αλλα ξαναλεω εξαρταται και απο τη κατευθυνση και απο τον ανθρωπο.... Αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα....Με κανονικο διαβασμα και με αρκετο ελευθερο χρονο μια χαρα μπορεις να τα πας στις πανελληνιες...Δε χρειαζονται εξωπραγματικα ωραρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Η Χαρουλιτα: #1.039 06-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Θα σε πρήξω λίγο όλο το καλοκαίρι αλλά θέλω να μάθω...Πως σου φαίνεται η χημεία; Η βιολογία γενικής είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με την κατεύθυνση; Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Ο Mercury έγραψε: #1.040 06-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φρίκαρα μετά την κβαντική χημεία είμαι εντάξει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Θα σε πρήξω λίγο όλο το καλοκαίρι αλλά θέλω να μάθω...Πως σου φαίνεται η χημεία; Η βιολογία γενικής είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με την κατεύθυνση; Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Ο Mercury έγραψε: #1.040 06-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φρίκαρα μετά την κβαντική χημεία είμαι εντάξει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Στην χημεια στην αρχη θα φρικαρετε λιγο αλλα μετα θα συνελθετε! Οτι απορια εχετε στη χημεια εδω ειμαστε! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φρίκαρα μετά την κβαντική χημεία είμαι εντάξει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.