Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 11:19 Ο Alexl1996: #501 22-06-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Έχεις ξεκινήσει μαθ γεν και ΑΟΘ από τώρα ? Click για ανάπτυξη... Ναι, χαλαρά βέβαια, μη φανταστείς... Άσε που δεν είμαι σίγουρος ότι χρειάζεται να ξεκινήσει κανείς από καλοκαίρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 11:21 Ο damn έγραψε: #502 22-06-13 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Είμαι ο μόνος που δεν έχει καν διάβασμα ακόμα; Βασικά έχω 1 έκθεση και κάτι ασκήσεις μαθ.γενικής και ΑΟΘ αλλά τέσπα... Προτιμώ να πάω να παίξω Football Manager Αύριο θα διαβάσουμε Click για ανάπτυξη... Δεν εισαι ο μονος φιλος που δεν εχει αρχισει ακομα διαβασμα.Εγω μονο φροντηστιριο μαθηματικα κατ εχω αρχισει και απο δευτερα ξεκιναω φυσικη και εκθεση και θα ξεκινησω και αοθ.Καλο ηταν να ξεκινησεις αοθ απο τωρα αν επιλεξεις δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 11:21 Η Peace_ έγραψε: #503 22-06-13 11:21 Να διαβάζουμε αλλά με μέτρο . Αν είναι να πεθάνω απο τώρα και μέχρι τον Οκτώβρη να φτύνω αίμα , τότε δεν έχει νόημα ... Click για ανάπτυξη... Απλά θέλω πολύ υψηλόβαθμη σχολή (Ιατρική) και αγχώνομαι Είμαι ο μόνος που δεν έχει καν διάβασμα ακόμα; Βασικά έχω 1 έκθεση και κάτι ασκήσεις μαθ.γενικής και ΑΟΘ αλλά τέσπα... Προτιμώ να πάω να παίξω Football Manager. Αύριο θα διαβάσουμε Click για ανάπτυξη... εγώ έχω μόνο φυσική να κάνω για την τετάρτη...έχω 4 fuckin' μέρες...θα πέσει πολύ ischool αυτές τις μέρες το προβλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 11:24 Ο Johnnaousa: #504 22-06-13 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Ναι, χαλαρά βέβαια, μη φανταστείς... Άσε που δεν είμαι σίγουρος ότι χρειάζεται να ξεκινήσει κανείς από καλοκαίρι... Click για ανάπτυξη... δεν χρειάζεται αλλά αν το πεις στο i school θα πέσουν να σε φάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 11:31 Ο Alexl1996: #505 22-06-13 11:31 Βασικά εγώ κάνω κυρίως για σιγουριά, και για να έχω μία πρώτη εικόνα των μαθημάτων. Σίγουρα θα βγω ωφελημένος από Σεπτέμβρη σε σχέση με ένα παιδί που δεν κάνει καλοκαιρινά Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: Δεν εισαι ο μονος φιλος που δεν εχει αρχισει ακομα διαβασμα.Εγω μονο φροντηστιριο μαθηματικα κατ εχω αρχισει και απο δευτερα ξεκιναω φυσικη και εκθεση και θα ξεκινησω και αοθ.Καλο ηταν να ξεκινησεις αοθ απο τωρα αν επιλεξεις δηλαδη. Click για ανάπτυξη... Έχω ήδη ξεκινήσει φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 11:31 Ο Pavlos13 έγραψε: #506 22-06-13 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Βασικά εγώ κάνω κυρίως για σιγουριά, και για να έχω μία πρώτη εικόνα των μαθημάτων. Σίγουρα θα βγω ωφελημένος από Σεπτέμβρη σε σχέση με ένα παιδί που δεν κάνει καλοκαιρινά Click για ανάπτυξη... Καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:22 Ο kwstasIdealism: #507 22-06-13 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Mόνο εγώ αισθάνομαι περίεργα που τα έχω τελειώσει όλα και δεν έχω τίποτα να διαβάσω; Στα θερινά πρέπει να διαβάζουμε σωστά; Click για ανάπτυξη... Οχιιι αυτο που θα σας λειψει φετος ειναι η χαλαροτητα θα το δεις και μεσα στην χρονια οταν θα τελειωνεις αυτα που εχεις να κανεις θα καθεσαι και θα εχεις τυψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:25 Η Peace_ έγραψε: #508 22-06-13 13:25 και τώρα το νιώθω...κάθομαι και έχω άγχος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:27 Η Alireza έγραψε: #509 22-06-13 13:27 Κι εγώ μια από τα ίδια ^^. Ούτε καν έχω αρχίσει εξάλλου νομίζω ότι χρειάζονται 20 μέρες τουλάχιστον διακοπές. 1η Ιουλίου μπαίνουμε στα βαθιά εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:29 Η Gate4 έγραψε: #510 22-06-13 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: και τώρα το νιώθω...κάθομαι και έχω άγχος.. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει λόγος να έχεις άγχος από τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:30 Η Peace_ έγραψε: #511 22-06-13 13:30 ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:31 Ο kwstasIdealism: #512 22-06-13 13:31 Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:57 Η Drama Prinzessin: #513 22-06-13 13:57 Εγώ δεν έχω ξεκινήσει καν. Αρχίζω τα πάντα από 1 Ιουλίου. Μου μένει άλλη μία εβδομάδα καθισιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:16 Ο Solmyr έγραψε: #514 22-06-13 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Click για ανάπτυξη... Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(ο βαθμός που θα βγάλεις σχετίζεται με τη δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι.Όποτε και 16 να βγαλεις-που λεει ο λογος-δε σημαινει οτι ειναι κακος βαθμος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:20 Ο kwstasIdealism: #515 22-06-13 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(το τι θα γράψεις σχετίζεται με δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι). Click για ανάπτυξη... Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:26 Ο Solmyr έγραψε: #516 22-06-13 14:26 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:33 Ο kwstasIdealism: #517 22-06-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Click για ανάπτυξη... το ξερω και ξεκουραζομουν και πιο πολυ απ οσο επρεπε αλλα δεν το ευχαριστιομουν τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:36 Ο Jonas έγραψε: #518 22-06-13 15:36 Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RODOS Νεοφερμένο μέλος Ο RODOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο RODOS έγραψε: #519 22-06-13 17:36 Καθεμερα 5-8 και 2 ώρες Σάββατο από Αύγουστο τεχνολογική κατ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:41 Η Drama Prinzessin: #520 22-06-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Jonas: Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Πως νιώθεις; Θα τα καταφέρεις χωρίς βοήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Έχεις ξεκινήσει μαθ γεν και ΑΟΘ από τώρα ? Click για ανάπτυξη... Ναι, χαλαρά βέβαια, μη φανταστείς... Άσε που δεν είμαι σίγουρος ότι χρειάζεται να ξεκινήσει κανείς από καλοκαίρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 11:21 Ο damn έγραψε: #502 22-06-13 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Είμαι ο μόνος που δεν έχει καν διάβασμα ακόμα; Βασικά έχω 1 έκθεση και κάτι ασκήσεις μαθ.γενικής και ΑΟΘ αλλά τέσπα... Προτιμώ να πάω να παίξω Football Manager Αύριο θα διαβάσουμε Click για ανάπτυξη... Δεν εισαι ο μονος φιλος που δεν εχει αρχισει ακομα διαβασμα.Εγω μονο φροντηστιριο μαθηματικα κατ εχω αρχισει και απο δευτερα ξεκιναω φυσικη και εκθεση και θα ξεκινησω και αοθ.Καλο ηταν να ξεκινησεις αοθ απο τωρα αν επιλεξεις δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 11:21 Η Peace_ έγραψε: #503 22-06-13 11:21 Να διαβάζουμε αλλά με μέτρο . Αν είναι να πεθάνω απο τώρα και μέχρι τον Οκτώβρη να φτύνω αίμα , τότε δεν έχει νόημα ... Click για ανάπτυξη... Απλά θέλω πολύ υψηλόβαθμη σχολή (Ιατρική) και αγχώνομαι Είμαι ο μόνος που δεν έχει καν διάβασμα ακόμα; Βασικά έχω 1 έκθεση και κάτι ασκήσεις μαθ.γενικής και ΑΟΘ αλλά τέσπα... Προτιμώ να πάω να παίξω Football Manager. Αύριο θα διαβάσουμε Click για ανάπτυξη... εγώ έχω μόνο φυσική να κάνω για την τετάρτη...έχω 4 fuckin' μέρες...θα πέσει πολύ ischool αυτές τις μέρες το προβλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 11:24 Ο Johnnaousa: #504 22-06-13 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Ναι, χαλαρά βέβαια, μη φανταστείς... Άσε που δεν είμαι σίγουρος ότι χρειάζεται να ξεκινήσει κανείς από καλοκαίρι... Click για ανάπτυξη... δεν χρειάζεται αλλά αν το πεις στο i school θα πέσουν να σε φάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 11:31 Ο Alexl1996: #505 22-06-13 11:31 Βασικά εγώ κάνω κυρίως για σιγουριά, και για να έχω μία πρώτη εικόνα των μαθημάτων. Σίγουρα θα βγω ωφελημένος από Σεπτέμβρη σε σχέση με ένα παιδί που δεν κάνει καλοκαιρινά Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: Δεν εισαι ο μονος φιλος που δεν εχει αρχισει ακομα διαβασμα.Εγω μονο φροντηστιριο μαθηματικα κατ εχω αρχισει και απο δευτερα ξεκιναω φυσικη και εκθεση και θα ξεκινησω και αοθ.Καλο ηταν να ξεκινησεις αοθ απο τωρα αν επιλεξεις δηλαδη. Click για ανάπτυξη... Έχω ήδη ξεκινήσει φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 11:31 Ο Pavlos13 έγραψε: #506 22-06-13 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Βασικά εγώ κάνω κυρίως για σιγουριά, και για να έχω μία πρώτη εικόνα των μαθημάτων. Σίγουρα θα βγω ωφελημένος από Σεπτέμβρη σε σχέση με ένα παιδί που δεν κάνει καλοκαιρινά Click για ανάπτυξη... Καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:22 Ο kwstasIdealism: #507 22-06-13 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Mόνο εγώ αισθάνομαι περίεργα που τα έχω τελειώσει όλα και δεν έχω τίποτα να διαβάσω; Στα θερινά πρέπει να διαβάζουμε σωστά; Click για ανάπτυξη... Οχιιι αυτο που θα σας λειψει φετος ειναι η χαλαροτητα θα το δεις και μεσα στην χρονια οταν θα τελειωνεις αυτα που εχεις να κανεις θα καθεσαι και θα εχεις τυψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:25 Η Peace_ έγραψε: #508 22-06-13 13:25 και τώρα το νιώθω...κάθομαι και έχω άγχος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:27 Η Alireza έγραψε: #509 22-06-13 13:27 Κι εγώ μια από τα ίδια ^^. Ούτε καν έχω αρχίσει εξάλλου νομίζω ότι χρειάζονται 20 μέρες τουλάχιστον διακοπές. 1η Ιουλίου μπαίνουμε στα βαθιά εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:29 Η Gate4 έγραψε: #510 22-06-13 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: και τώρα το νιώθω...κάθομαι και έχω άγχος.. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει λόγος να έχεις άγχος από τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:30 Η Peace_ έγραψε: #511 22-06-13 13:30 ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:31 Ο kwstasIdealism: #512 22-06-13 13:31 Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:57 Η Drama Prinzessin: #513 22-06-13 13:57 Εγώ δεν έχω ξεκινήσει καν. Αρχίζω τα πάντα από 1 Ιουλίου. Μου μένει άλλη μία εβδομάδα καθισιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:16 Ο Solmyr έγραψε: #514 22-06-13 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Click για ανάπτυξη... Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(ο βαθμός που θα βγάλεις σχετίζεται με τη δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι.Όποτε και 16 να βγαλεις-που λεει ο λογος-δε σημαινει οτι ειναι κακος βαθμος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:20 Ο kwstasIdealism: #515 22-06-13 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(το τι θα γράψεις σχετίζεται με δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι). Click για ανάπτυξη... Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:26 Ο Solmyr έγραψε: #516 22-06-13 14:26 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:33 Ο kwstasIdealism: #517 22-06-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Click για ανάπτυξη... το ξερω και ξεκουραζομουν και πιο πολυ απ οσο επρεπε αλλα δεν το ευχαριστιομουν τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:36 Ο Jonas έγραψε: #518 22-06-13 15:36 Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RODOS Νεοφερμένο μέλος Ο RODOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο RODOS έγραψε: #519 22-06-13 17:36 Καθεμερα 5-8 και 2 ώρες Σάββατο από Αύγουστο τεχνολογική κατ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:41 Η Drama Prinzessin: #520 22-06-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Jonas: Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Πως νιώθεις; Θα τα καταφέρεις χωρίς βοήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Είμαι ο μόνος που δεν έχει καν διάβασμα ακόμα; Βασικά έχω 1 έκθεση και κάτι ασκήσεις μαθ.γενικής και ΑΟΘ αλλά τέσπα... Προτιμώ να πάω να παίξω Football Manager Αύριο θα διαβάσουμε Click για ανάπτυξη... Δεν εισαι ο μονος φιλος που δεν εχει αρχισει ακομα διαβασμα.Εγω μονο φροντηστιριο μαθηματικα κατ εχω αρχισει και απο δευτερα ξεκιναω φυσικη και εκθεση και θα ξεκινησω και αοθ.Καλο ηταν να ξεκινησεις αοθ απο τωρα αν επιλεξεις δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 11:21 Η Peace_ έγραψε: #503 22-06-13 11:21 Να διαβάζουμε αλλά με μέτρο . Αν είναι να πεθάνω απο τώρα και μέχρι τον Οκτώβρη να φτύνω αίμα , τότε δεν έχει νόημα ... Click για ανάπτυξη... Απλά θέλω πολύ υψηλόβαθμη σχολή (Ιατρική) και αγχώνομαι Είμαι ο μόνος που δεν έχει καν διάβασμα ακόμα; Βασικά έχω 1 έκθεση και κάτι ασκήσεις μαθ.γενικής και ΑΟΘ αλλά τέσπα... Προτιμώ να πάω να παίξω Football Manager. Αύριο θα διαβάσουμε Click για ανάπτυξη... εγώ έχω μόνο φυσική να κάνω για την τετάρτη...έχω 4 fuckin' μέρες...θα πέσει πολύ ischool αυτές τις μέρες το προβλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 11:24 Ο Johnnaousa: #504 22-06-13 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Ναι, χαλαρά βέβαια, μη φανταστείς... Άσε που δεν είμαι σίγουρος ότι χρειάζεται να ξεκινήσει κανείς από καλοκαίρι... Click για ανάπτυξη... δεν χρειάζεται αλλά αν το πεις στο i school θα πέσουν να σε φάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 11:31 Ο Alexl1996: #505 22-06-13 11:31 Βασικά εγώ κάνω κυρίως για σιγουριά, και για να έχω μία πρώτη εικόνα των μαθημάτων. Σίγουρα θα βγω ωφελημένος από Σεπτέμβρη σε σχέση με ένα παιδί που δεν κάνει καλοκαιρινά Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: Δεν εισαι ο μονος φιλος που δεν εχει αρχισει ακομα διαβασμα.Εγω μονο φροντηστιριο μαθηματικα κατ εχω αρχισει και απο δευτερα ξεκιναω φυσικη και εκθεση και θα ξεκινησω και αοθ.Καλο ηταν να ξεκινησεις αοθ απο τωρα αν επιλεξεις δηλαδη. Click για ανάπτυξη... Έχω ήδη ξεκινήσει φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 11:31 Ο Pavlos13 έγραψε: #506 22-06-13 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Βασικά εγώ κάνω κυρίως για σιγουριά, και για να έχω μία πρώτη εικόνα των μαθημάτων. Σίγουρα θα βγω ωφελημένος από Σεπτέμβρη σε σχέση με ένα παιδί που δεν κάνει καλοκαιρινά Click για ανάπτυξη... Καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:22 Ο kwstasIdealism: #507 22-06-13 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Mόνο εγώ αισθάνομαι περίεργα που τα έχω τελειώσει όλα και δεν έχω τίποτα να διαβάσω; Στα θερινά πρέπει να διαβάζουμε σωστά; Click για ανάπτυξη... Οχιιι αυτο που θα σας λειψει φετος ειναι η χαλαροτητα θα το δεις και μεσα στην χρονια οταν θα τελειωνεις αυτα που εχεις να κανεις θα καθεσαι και θα εχεις τυψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:25 Η Peace_ έγραψε: #508 22-06-13 13:25 και τώρα το νιώθω...κάθομαι και έχω άγχος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:27 Η Alireza έγραψε: #509 22-06-13 13:27 Κι εγώ μια από τα ίδια ^^. Ούτε καν έχω αρχίσει εξάλλου νομίζω ότι χρειάζονται 20 μέρες τουλάχιστον διακοπές. 1η Ιουλίου μπαίνουμε στα βαθιά εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:29 Η Gate4 έγραψε: #510 22-06-13 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: και τώρα το νιώθω...κάθομαι και έχω άγχος.. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει λόγος να έχεις άγχος από τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:30 Η Peace_ έγραψε: #511 22-06-13 13:30 ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:31 Ο kwstasIdealism: #512 22-06-13 13:31 Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:57 Η Drama Prinzessin: #513 22-06-13 13:57 Εγώ δεν έχω ξεκινήσει καν. Αρχίζω τα πάντα από 1 Ιουλίου. Μου μένει άλλη μία εβδομάδα καθισιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:16 Ο Solmyr έγραψε: #514 22-06-13 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Click για ανάπτυξη... Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(ο βαθμός που θα βγάλεις σχετίζεται με τη δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι.Όποτε και 16 να βγαλεις-που λεει ο λογος-δε σημαινει οτι ειναι κακος βαθμος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:20 Ο kwstasIdealism: #515 22-06-13 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(το τι θα γράψεις σχετίζεται με δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι). Click για ανάπτυξη... Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:26 Ο Solmyr έγραψε: #516 22-06-13 14:26 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:33 Ο kwstasIdealism: #517 22-06-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Click για ανάπτυξη... το ξερω και ξεκουραζομουν και πιο πολυ απ οσο επρεπε αλλα δεν το ευχαριστιομουν τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:36 Ο Jonas έγραψε: #518 22-06-13 15:36 Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RODOS Νεοφερμένο μέλος Ο RODOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο RODOS έγραψε: #519 22-06-13 17:36 Καθεμερα 5-8 και 2 ώρες Σάββατο από Αύγουστο τεχνολογική κατ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:41 Η Drama Prinzessin: #520 22-06-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Jonas: Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Πως νιώθεις; Θα τα καταφέρεις χωρίς βοήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να διαβάζουμε αλλά με μέτρο . Αν είναι να πεθάνω απο τώρα και μέχρι τον Οκτώβρη να φτύνω αίμα , τότε δεν έχει νόημα ... Click για ανάπτυξη... Απλά θέλω πολύ υψηλόβαθμη σχολή (Ιατρική) και αγχώνομαι Είμαι ο μόνος που δεν έχει καν διάβασμα ακόμα; Βασικά έχω 1 έκθεση και κάτι ασκήσεις μαθ.γενικής και ΑΟΘ αλλά τέσπα... Προτιμώ να πάω να παίξω Football Manager. Αύριο θα διαβάσουμε Click για ανάπτυξη... εγώ έχω μόνο φυσική να κάνω για την τετάρτη...έχω 4 fuckin' μέρες...θα πέσει πολύ ischool αυτές τις μέρες το προβλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 11:24 Ο Johnnaousa: #504 22-06-13 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Ναι, χαλαρά βέβαια, μη φανταστείς... Άσε που δεν είμαι σίγουρος ότι χρειάζεται να ξεκινήσει κανείς από καλοκαίρι... Click για ανάπτυξη... δεν χρειάζεται αλλά αν το πεις στο i school θα πέσουν να σε φάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 11:31 Ο Alexl1996: #505 22-06-13 11:31 Βασικά εγώ κάνω κυρίως για σιγουριά, και για να έχω μία πρώτη εικόνα των μαθημάτων. Σίγουρα θα βγω ωφελημένος από Σεπτέμβρη σε σχέση με ένα παιδί που δεν κάνει καλοκαιρινά Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: Δεν εισαι ο μονος φιλος που δεν εχει αρχισει ακομα διαβασμα.Εγω μονο φροντηστιριο μαθηματικα κατ εχω αρχισει και απο δευτερα ξεκιναω φυσικη και εκθεση και θα ξεκινησω και αοθ.Καλο ηταν να ξεκινησεις αοθ απο τωρα αν επιλεξεις δηλαδη. Click για ανάπτυξη... Έχω ήδη ξεκινήσει φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 11:31 Ο Pavlos13 έγραψε: #506 22-06-13 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Βασικά εγώ κάνω κυρίως για σιγουριά, και για να έχω μία πρώτη εικόνα των μαθημάτων. Σίγουρα θα βγω ωφελημένος από Σεπτέμβρη σε σχέση με ένα παιδί που δεν κάνει καλοκαιρινά Click για ανάπτυξη... Καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:22 Ο kwstasIdealism: #507 22-06-13 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Mόνο εγώ αισθάνομαι περίεργα που τα έχω τελειώσει όλα και δεν έχω τίποτα να διαβάσω; Στα θερινά πρέπει να διαβάζουμε σωστά; Click για ανάπτυξη... Οχιιι αυτο που θα σας λειψει φετος ειναι η χαλαροτητα θα το δεις και μεσα στην χρονια οταν θα τελειωνεις αυτα που εχεις να κανεις θα καθεσαι και θα εχεις τυψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:25 Η Peace_ έγραψε: #508 22-06-13 13:25 και τώρα το νιώθω...κάθομαι και έχω άγχος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:27 Η Alireza έγραψε: #509 22-06-13 13:27 Κι εγώ μια από τα ίδια ^^. Ούτε καν έχω αρχίσει εξάλλου νομίζω ότι χρειάζονται 20 μέρες τουλάχιστον διακοπές. 1η Ιουλίου μπαίνουμε στα βαθιά εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:29 Η Gate4 έγραψε: #510 22-06-13 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: και τώρα το νιώθω...κάθομαι και έχω άγχος.. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει λόγος να έχεις άγχος από τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:30 Η Peace_ έγραψε: #511 22-06-13 13:30 ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:31 Ο kwstasIdealism: #512 22-06-13 13:31 Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:57 Η Drama Prinzessin: #513 22-06-13 13:57 Εγώ δεν έχω ξεκινήσει καν. Αρχίζω τα πάντα από 1 Ιουλίου. Μου μένει άλλη μία εβδομάδα καθισιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:16 Ο Solmyr έγραψε: #514 22-06-13 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Click για ανάπτυξη... Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(ο βαθμός που θα βγάλεις σχετίζεται με τη δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι.Όποτε και 16 να βγαλεις-που λεει ο λογος-δε σημαινει οτι ειναι κακος βαθμος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:20 Ο kwstasIdealism: #515 22-06-13 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(το τι θα γράψεις σχετίζεται με δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι). Click για ανάπτυξη... Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:26 Ο Solmyr έγραψε: #516 22-06-13 14:26 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:33 Ο kwstasIdealism: #517 22-06-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Click για ανάπτυξη... το ξερω και ξεκουραζομουν και πιο πολυ απ οσο επρεπε αλλα δεν το ευχαριστιομουν τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:36 Ο Jonas έγραψε: #518 22-06-13 15:36 Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RODOS Νεοφερμένο μέλος Ο RODOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο RODOS έγραψε: #519 22-06-13 17:36 Καθεμερα 5-8 και 2 ώρες Σάββατο από Αύγουστο τεχνολογική κατ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:41 Η Drama Prinzessin: #520 22-06-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Jonas: Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Πως νιώθεις; Θα τα καταφέρεις χωρίς βοήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Ναι, χαλαρά βέβαια, μη φανταστείς... Άσε που δεν είμαι σίγουρος ότι χρειάζεται να ξεκινήσει κανείς από καλοκαίρι... Click για ανάπτυξη... δεν χρειάζεται αλλά αν το πεις στο i school θα πέσουν να σε φάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 11:31 Ο Alexl1996: #505 22-06-13 11:31 Βασικά εγώ κάνω κυρίως για σιγουριά, και για να έχω μία πρώτη εικόνα των μαθημάτων. Σίγουρα θα βγω ωφελημένος από Σεπτέμβρη σε σχέση με ένα παιδί που δεν κάνει καλοκαιρινά Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: Δεν εισαι ο μονος φιλος που δεν εχει αρχισει ακομα διαβασμα.Εγω μονο φροντηστιριο μαθηματικα κατ εχω αρχισει και απο δευτερα ξεκιναω φυσικη και εκθεση και θα ξεκινησω και αοθ.Καλο ηταν να ξεκινησεις αοθ απο τωρα αν επιλεξεις δηλαδη. Click για ανάπτυξη... Έχω ήδη ξεκινήσει φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 11:31 Ο Pavlos13 έγραψε: #506 22-06-13 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Βασικά εγώ κάνω κυρίως για σιγουριά, και για να έχω μία πρώτη εικόνα των μαθημάτων. Σίγουρα θα βγω ωφελημένος από Σεπτέμβρη σε σχέση με ένα παιδί που δεν κάνει καλοκαιρινά Click για ανάπτυξη... Καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:22 Ο kwstasIdealism: #507 22-06-13 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Mόνο εγώ αισθάνομαι περίεργα που τα έχω τελειώσει όλα και δεν έχω τίποτα να διαβάσω; Στα θερινά πρέπει να διαβάζουμε σωστά; Click για ανάπτυξη... Οχιιι αυτο που θα σας λειψει φετος ειναι η χαλαροτητα θα το δεις και μεσα στην χρονια οταν θα τελειωνεις αυτα που εχεις να κανεις θα καθεσαι και θα εχεις τυψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:25 Η Peace_ έγραψε: #508 22-06-13 13:25 και τώρα το νιώθω...κάθομαι και έχω άγχος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:27 Η Alireza έγραψε: #509 22-06-13 13:27 Κι εγώ μια από τα ίδια ^^. Ούτε καν έχω αρχίσει εξάλλου νομίζω ότι χρειάζονται 20 μέρες τουλάχιστον διακοπές. 1η Ιουλίου μπαίνουμε στα βαθιά εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:29 Η Gate4 έγραψε: #510 22-06-13 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: και τώρα το νιώθω...κάθομαι και έχω άγχος.. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει λόγος να έχεις άγχος από τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:30 Η Peace_ έγραψε: #511 22-06-13 13:30 ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:31 Ο kwstasIdealism: #512 22-06-13 13:31 Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:57 Η Drama Prinzessin: #513 22-06-13 13:57 Εγώ δεν έχω ξεκινήσει καν. Αρχίζω τα πάντα από 1 Ιουλίου. Μου μένει άλλη μία εβδομάδα καθισιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:16 Ο Solmyr έγραψε: #514 22-06-13 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Click για ανάπτυξη... Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(ο βαθμός που θα βγάλεις σχετίζεται με τη δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι.Όποτε και 16 να βγαλεις-που λεει ο λογος-δε σημαινει οτι ειναι κακος βαθμος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:20 Ο kwstasIdealism: #515 22-06-13 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(το τι θα γράψεις σχετίζεται με δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι). Click για ανάπτυξη... Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:26 Ο Solmyr έγραψε: #516 22-06-13 14:26 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:33 Ο kwstasIdealism: #517 22-06-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Click για ανάπτυξη... το ξερω και ξεκουραζομουν και πιο πολυ απ οσο επρεπε αλλα δεν το ευχαριστιομουν τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:36 Ο Jonas έγραψε: #518 22-06-13 15:36 Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RODOS Νεοφερμένο μέλος Ο RODOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο RODOS έγραψε: #519 22-06-13 17:36 Καθεμερα 5-8 και 2 ώρες Σάββατο από Αύγουστο τεχνολογική κατ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:41 Η Drama Prinzessin: #520 22-06-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Jonas: Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Πως νιώθεις; Θα τα καταφέρεις χωρίς βοήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικά εγώ κάνω κυρίως για σιγουριά, και για να έχω μία πρώτη εικόνα των μαθημάτων. Σίγουρα θα βγω ωφελημένος από Σεπτέμβρη σε σχέση με ένα παιδί που δεν κάνει καλοκαιρινά Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: Δεν εισαι ο μονος φιλος που δεν εχει αρχισει ακομα διαβασμα.Εγω μονο φροντηστιριο μαθηματικα κατ εχω αρχισει και απο δευτερα ξεκιναω φυσικη και εκθεση και θα ξεκινησω και αοθ.Καλο ηταν να ξεκινησεις αοθ απο τωρα αν επιλεξεις δηλαδη. Click για ανάπτυξη... Έχω ήδη ξεκινήσει φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 11:31 Ο Pavlos13 έγραψε: #506 22-06-13 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Βασικά εγώ κάνω κυρίως για σιγουριά, και για να έχω μία πρώτη εικόνα των μαθημάτων. Σίγουρα θα βγω ωφελημένος από Σεπτέμβρη σε σχέση με ένα παιδί που δεν κάνει καλοκαιρινά Click για ανάπτυξη... Καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:22 Ο kwstasIdealism: #507 22-06-13 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Mόνο εγώ αισθάνομαι περίεργα που τα έχω τελειώσει όλα και δεν έχω τίποτα να διαβάσω; Στα θερινά πρέπει να διαβάζουμε σωστά; Click για ανάπτυξη... Οχιιι αυτο που θα σας λειψει φετος ειναι η χαλαροτητα θα το δεις και μεσα στην χρονια οταν θα τελειωνεις αυτα που εχεις να κανεις θα καθεσαι και θα εχεις τυψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:25 Η Peace_ έγραψε: #508 22-06-13 13:25 και τώρα το νιώθω...κάθομαι και έχω άγχος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:27 Η Alireza έγραψε: #509 22-06-13 13:27 Κι εγώ μια από τα ίδια ^^. Ούτε καν έχω αρχίσει εξάλλου νομίζω ότι χρειάζονται 20 μέρες τουλάχιστον διακοπές. 1η Ιουλίου μπαίνουμε στα βαθιά εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:29 Η Gate4 έγραψε: #510 22-06-13 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: και τώρα το νιώθω...κάθομαι και έχω άγχος.. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει λόγος να έχεις άγχος από τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:30 Η Peace_ έγραψε: #511 22-06-13 13:30 ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:31 Ο kwstasIdealism: #512 22-06-13 13:31 Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:57 Η Drama Prinzessin: #513 22-06-13 13:57 Εγώ δεν έχω ξεκινήσει καν. Αρχίζω τα πάντα από 1 Ιουλίου. Μου μένει άλλη μία εβδομάδα καθισιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:16 Ο Solmyr έγραψε: #514 22-06-13 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Click για ανάπτυξη... Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(ο βαθμός που θα βγάλεις σχετίζεται με τη δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι.Όποτε και 16 να βγαλεις-που λεει ο λογος-δε σημαινει οτι ειναι κακος βαθμος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:20 Ο kwstasIdealism: #515 22-06-13 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(το τι θα γράψεις σχετίζεται με δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι). Click για ανάπτυξη... Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:26 Ο Solmyr έγραψε: #516 22-06-13 14:26 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:33 Ο kwstasIdealism: #517 22-06-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Click για ανάπτυξη... το ξερω και ξεκουραζομουν και πιο πολυ απ οσο επρεπε αλλα δεν το ευχαριστιομουν τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:36 Ο Jonas έγραψε: #518 22-06-13 15:36 Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RODOS Νεοφερμένο μέλος Ο RODOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο RODOS έγραψε: #519 22-06-13 17:36 Καθεμερα 5-8 και 2 ώρες Σάββατο από Αύγουστο τεχνολογική κατ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:41 Η Drama Prinzessin: #520 22-06-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Jonas: Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Πως νιώθεις; Θα τα καταφέρεις χωρίς βοήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Βασικά εγώ κάνω κυρίως για σιγουριά, και για να έχω μία πρώτη εικόνα των μαθημάτων. Σίγουρα θα βγω ωφελημένος από Σεπτέμβρη σε σχέση με ένα παιδί που δεν κάνει καλοκαιρινά Click για ανάπτυξη... Καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:22 Ο kwstasIdealism: #507 22-06-13 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Mόνο εγώ αισθάνομαι περίεργα που τα έχω τελειώσει όλα και δεν έχω τίποτα να διαβάσω; Στα θερινά πρέπει να διαβάζουμε σωστά; Click για ανάπτυξη... Οχιιι αυτο που θα σας λειψει φετος ειναι η χαλαροτητα θα το δεις και μεσα στην χρονια οταν θα τελειωνεις αυτα που εχεις να κανεις θα καθεσαι και θα εχεις τυψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:25 Η Peace_ έγραψε: #508 22-06-13 13:25 και τώρα το νιώθω...κάθομαι και έχω άγχος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:27 Η Alireza έγραψε: #509 22-06-13 13:27 Κι εγώ μια από τα ίδια ^^. Ούτε καν έχω αρχίσει εξάλλου νομίζω ότι χρειάζονται 20 μέρες τουλάχιστον διακοπές. 1η Ιουλίου μπαίνουμε στα βαθιά εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:29 Η Gate4 έγραψε: #510 22-06-13 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: και τώρα το νιώθω...κάθομαι και έχω άγχος.. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει λόγος να έχεις άγχος από τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:30 Η Peace_ έγραψε: #511 22-06-13 13:30 ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:31 Ο kwstasIdealism: #512 22-06-13 13:31 Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:57 Η Drama Prinzessin: #513 22-06-13 13:57 Εγώ δεν έχω ξεκινήσει καν. Αρχίζω τα πάντα από 1 Ιουλίου. Μου μένει άλλη μία εβδομάδα καθισιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:16 Ο Solmyr έγραψε: #514 22-06-13 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Click για ανάπτυξη... Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(ο βαθμός που θα βγάλεις σχετίζεται με τη δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι.Όποτε και 16 να βγαλεις-που λεει ο λογος-δε σημαινει οτι ειναι κακος βαθμος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:20 Ο kwstasIdealism: #515 22-06-13 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(το τι θα γράψεις σχετίζεται με δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι). Click για ανάπτυξη... Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:26 Ο Solmyr έγραψε: #516 22-06-13 14:26 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:33 Ο kwstasIdealism: #517 22-06-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Click για ανάπτυξη... το ξερω και ξεκουραζομουν και πιο πολυ απ οσο επρεπε αλλα δεν το ευχαριστιομουν τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:36 Ο Jonas έγραψε: #518 22-06-13 15:36 Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RODOS Νεοφερμένο μέλος Ο RODOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο RODOS έγραψε: #519 22-06-13 17:36 Καθεμερα 5-8 και 2 ώρες Σάββατο από Αύγουστο τεχνολογική κατ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:41 Η Drama Prinzessin: #520 22-06-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Jonas: Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Πως νιώθεις; Θα τα καταφέρεις χωρίς βοήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Mόνο εγώ αισθάνομαι περίεργα που τα έχω τελειώσει όλα και δεν έχω τίποτα να διαβάσω; Στα θερινά πρέπει να διαβάζουμε σωστά; Click για ανάπτυξη... Οχιιι αυτο που θα σας λειψει φετος ειναι η χαλαροτητα θα το δεις και μεσα στην χρονια οταν θα τελειωνεις αυτα που εχεις να κανεις θα καθεσαι και θα εχεις τυψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:25 Η Peace_ έγραψε: #508 22-06-13 13:25 και τώρα το νιώθω...κάθομαι και έχω άγχος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:27 Η Alireza έγραψε: #509 22-06-13 13:27 Κι εγώ μια από τα ίδια ^^. Ούτε καν έχω αρχίσει εξάλλου νομίζω ότι χρειάζονται 20 μέρες τουλάχιστον διακοπές. 1η Ιουλίου μπαίνουμε στα βαθιά εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:29 Η Gate4 έγραψε: #510 22-06-13 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: και τώρα το νιώθω...κάθομαι και έχω άγχος.. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει λόγος να έχεις άγχος από τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:30 Η Peace_ έγραψε: #511 22-06-13 13:30 ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:31 Ο kwstasIdealism: #512 22-06-13 13:31 Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:57 Η Drama Prinzessin: #513 22-06-13 13:57 Εγώ δεν έχω ξεκινήσει καν. Αρχίζω τα πάντα από 1 Ιουλίου. Μου μένει άλλη μία εβδομάδα καθισιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:16 Ο Solmyr έγραψε: #514 22-06-13 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Click για ανάπτυξη... Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(ο βαθμός που θα βγάλεις σχετίζεται με τη δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι.Όποτε και 16 να βγαλεις-που λεει ο λογος-δε σημαινει οτι ειναι κακος βαθμος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:20 Ο kwstasIdealism: #515 22-06-13 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(το τι θα γράψεις σχετίζεται με δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι). Click για ανάπτυξη... Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:26 Ο Solmyr έγραψε: #516 22-06-13 14:26 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:33 Ο kwstasIdealism: #517 22-06-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Click για ανάπτυξη... το ξερω και ξεκουραζομουν και πιο πολυ απ οσο επρεπε αλλα δεν το ευχαριστιομουν τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:36 Ο Jonas έγραψε: #518 22-06-13 15:36 Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RODOS Νεοφερμένο μέλος Ο RODOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο RODOS έγραψε: #519 22-06-13 17:36 Καθεμερα 5-8 και 2 ώρες Σάββατο από Αύγουστο τεχνολογική κατ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:41 Η Drama Prinzessin: #520 22-06-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Jonas: Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Πως νιώθεις; Θα τα καταφέρεις χωρίς βοήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και τώρα το νιώθω...κάθομαι και έχω άγχος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:27 Η Alireza έγραψε: #509 22-06-13 13:27 Κι εγώ μια από τα ίδια ^^. Ούτε καν έχω αρχίσει εξάλλου νομίζω ότι χρειάζονται 20 μέρες τουλάχιστον διακοπές. 1η Ιουλίου μπαίνουμε στα βαθιά εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:29 Η Gate4 έγραψε: #510 22-06-13 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: και τώρα το νιώθω...κάθομαι και έχω άγχος.. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει λόγος να έχεις άγχος από τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:30 Η Peace_ έγραψε: #511 22-06-13 13:30 ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:31 Ο kwstasIdealism: #512 22-06-13 13:31 Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:57 Η Drama Prinzessin: #513 22-06-13 13:57 Εγώ δεν έχω ξεκινήσει καν. Αρχίζω τα πάντα από 1 Ιουλίου. Μου μένει άλλη μία εβδομάδα καθισιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:16 Ο Solmyr έγραψε: #514 22-06-13 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Click για ανάπτυξη... Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(ο βαθμός που θα βγάλεις σχετίζεται με τη δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι.Όποτε και 16 να βγαλεις-που λεει ο λογος-δε σημαινει οτι ειναι κακος βαθμος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:20 Ο kwstasIdealism: #515 22-06-13 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(το τι θα γράψεις σχετίζεται με δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι). Click για ανάπτυξη... Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:26 Ο Solmyr έγραψε: #516 22-06-13 14:26 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:33 Ο kwstasIdealism: #517 22-06-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Click για ανάπτυξη... το ξερω και ξεκουραζομουν και πιο πολυ απ οσο επρεπε αλλα δεν το ευχαριστιομουν τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:36 Ο Jonas έγραψε: #518 22-06-13 15:36 Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RODOS Νεοφερμένο μέλος Ο RODOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο RODOS έγραψε: #519 22-06-13 17:36 Καθεμερα 5-8 και 2 ώρες Σάββατο από Αύγουστο τεχνολογική κατ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:41 Η Drama Prinzessin: #520 22-06-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Jonas: Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Πως νιώθεις; Θα τα καταφέρεις χωρίς βοήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ μια από τα ίδια ^^. Ούτε καν έχω αρχίσει εξάλλου νομίζω ότι χρειάζονται 20 μέρες τουλάχιστον διακοπές. 1η Ιουλίου μπαίνουμε στα βαθιά εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:29 Η Gate4 έγραψε: #510 22-06-13 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: και τώρα το νιώθω...κάθομαι και έχω άγχος.. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει λόγος να έχεις άγχος από τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:30 Η Peace_ έγραψε: #511 22-06-13 13:30 ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:31 Ο kwstasIdealism: #512 22-06-13 13:31 Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:57 Η Drama Prinzessin: #513 22-06-13 13:57 Εγώ δεν έχω ξεκινήσει καν. Αρχίζω τα πάντα από 1 Ιουλίου. Μου μένει άλλη μία εβδομάδα καθισιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:16 Ο Solmyr έγραψε: #514 22-06-13 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Click για ανάπτυξη... Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(ο βαθμός που θα βγάλεις σχετίζεται με τη δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι.Όποτε και 16 να βγαλεις-που λεει ο λογος-δε σημαινει οτι ειναι κακος βαθμος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:20 Ο kwstasIdealism: #515 22-06-13 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(το τι θα γράψεις σχετίζεται με δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι). Click για ανάπτυξη... Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:26 Ο Solmyr έγραψε: #516 22-06-13 14:26 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:33 Ο kwstasIdealism: #517 22-06-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Click για ανάπτυξη... το ξερω και ξεκουραζομουν και πιο πολυ απ οσο επρεπε αλλα δεν το ευχαριστιομουν τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:36 Ο Jonas έγραψε: #518 22-06-13 15:36 Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RODOS Νεοφερμένο μέλος Ο RODOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο RODOS έγραψε: #519 22-06-13 17:36 Καθεμερα 5-8 και 2 ώρες Σάββατο από Αύγουστο τεχνολογική κατ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:41 Η Drama Prinzessin: #520 22-06-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Jonas: Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Πως νιώθεις; Θα τα καταφέρεις χωρίς βοήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: και τώρα το νιώθω...κάθομαι και έχω άγχος.. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει λόγος να έχεις άγχος από τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:30 Η Peace_ έγραψε: #511 22-06-13 13:30 ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:31 Ο kwstasIdealism: #512 22-06-13 13:31 Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:57 Η Drama Prinzessin: #513 22-06-13 13:57 Εγώ δεν έχω ξεκινήσει καν. Αρχίζω τα πάντα από 1 Ιουλίου. Μου μένει άλλη μία εβδομάδα καθισιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:16 Ο Solmyr έγραψε: #514 22-06-13 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Click για ανάπτυξη... Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(ο βαθμός που θα βγάλεις σχετίζεται με τη δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι.Όποτε και 16 να βγαλεις-που λεει ο λογος-δε σημαινει οτι ειναι κακος βαθμος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:20 Ο kwstasIdealism: #515 22-06-13 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(το τι θα γράψεις σχετίζεται με δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι). Click για ανάπτυξη... Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:26 Ο Solmyr έγραψε: #516 22-06-13 14:26 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:33 Ο kwstasIdealism: #517 22-06-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Click για ανάπτυξη... το ξερω και ξεκουραζομουν και πιο πολυ απ οσο επρεπε αλλα δεν το ευχαριστιομουν τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:36 Ο Jonas έγραψε: #518 22-06-13 15:36 Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RODOS Νεοφερμένο μέλος Ο RODOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο RODOS έγραψε: #519 22-06-13 17:36 Καθεμερα 5-8 και 2 ώρες Σάββατο από Αύγουστο τεχνολογική κατ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:41 Η Drama Prinzessin: #520 22-06-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Jonas: Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Πως νιώθεις; Θα τα καταφέρεις χωρίς βοήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:31 Ο kwstasIdealism: #512 22-06-13 13:31 Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:57 Η Drama Prinzessin: #513 22-06-13 13:57 Εγώ δεν έχω ξεκινήσει καν. Αρχίζω τα πάντα από 1 Ιουλίου. Μου μένει άλλη μία εβδομάδα καθισιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:16 Ο Solmyr έγραψε: #514 22-06-13 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Click για ανάπτυξη... Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(ο βαθμός που θα βγάλεις σχετίζεται με τη δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι.Όποτε και 16 να βγαλεις-που λεει ο λογος-δε σημαινει οτι ειναι κακος βαθμος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:20 Ο kwstasIdealism: #515 22-06-13 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(το τι θα γράψεις σχετίζεται με δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι). Click για ανάπτυξη... Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:26 Ο Solmyr έγραψε: #516 22-06-13 14:26 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:33 Ο kwstasIdealism: #517 22-06-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Click για ανάπτυξη... το ξερω και ξεκουραζομουν και πιο πολυ απ οσο επρεπε αλλα δεν το ευχαριστιομουν τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:36 Ο Jonas έγραψε: #518 22-06-13 15:36 Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RODOS Νεοφερμένο μέλος Ο RODOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο RODOS έγραψε: #519 22-06-13 17:36 Καθεμερα 5-8 και 2 ώρες Σάββατο από Αύγουστο τεχνολογική κατ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:41 Η Drama Prinzessin: #520 22-06-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Jonas: Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Πως νιώθεις; Θα τα καταφέρεις χωρίς βοήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 13:57 Η Drama Prinzessin: #513 22-06-13 13:57 Εγώ δεν έχω ξεκινήσει καν. Αρχίζω τα πάντα από 1 Ιουλίου. Μου μένει άλλη μία εβδομάδα καθισιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:16 Ο Solmyr έγραψε: #514 22-06-13 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Click για ανάπτυξη... Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(ο βαθμός που θα βγάλεις σχετίζεται με τη δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι.Όποτε και 16 να βγαλεις-που λεει ο λογος-δε σημαινει οτι ειναι κακος βαθμος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:20 Ο kwstasIdealism: #515 22-06-13 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(το τι θα γράψεις σχετίζεται με δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι). Click για ανάπτυξη... Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:26 Ο Solmyr έγραψε: #516 22-06-13 14:26 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:33 Ο kwstasIdealism: #517 22-06-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Click για ανάπτυξη... το ξερω και ξεκουραζομουν και πιο πολυ απ οσο επρεπε αλλα δεν το ευχαριστιομουν τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:36 Ο Jonas έγραψε: #518 22-06-13 15:36 Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RODOS Νεοφερμένο μέλος Ο RODOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο RODOS έγραψε: #519 22-06-13 17:36 Καθεμερα 5-8 και 2 ώρες Σάββατο από Αύγουστο τεχνολογική κατ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:41 Η Drama Prinzessin: #520 22-06-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Jonas: Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Πως νιώθεις; Θα τα καταφέρεις χωρίς βοήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ δεν έχω ξεκινήσει καν. Αρχίζω τα πάντα από 1 Ιουλίου. Μου μένει άλλη μία εβδομάδα καθισιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:16 Ο Solmyr έγραψε: #514 22-06-13 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Click για ανάπτυξη... Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(ο βαθμός που θα βγάλεις σχετίζεται με τη δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι.Όποτε και 16 να βγαλεις-που λεει ο λογος-δε σημαινει οτι ειναι κακος βαθμος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:20 Ο kwstasIdealism: #515 22-06-13 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(το τι θα γράψεις σχετίζεται με δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι). Click για ανάπτυξη... Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:26 Ο Solmyr έγραψε: #516 22-06-13 14:26 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:33 Ο kwstasIdealism: #517 22-06-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Click για ανάπτυξη... το ξερω και ξεκουραζομουν και πιο πολυ απ οσο επρεπε αλλα δεν το ευχαριστιομουν τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:36 Ο Jonas έγραψε: #518 22-06-13 15:36 Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RODOS Νεοφερμένο μέλος Ο RODOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο RODOS έγραψε: #519 22-06-13 17:36 Καθεμερα 5-8 και 2 ώρες Σάββατο από Αύγουστο τεχνολογική κατ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:41 Η Drama Prinzessin: #520 22-06-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Jonas: Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Πως νιώθεις; Θα τα καταφέρεις χωρίς βοήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο Click για ανάπτυξη... Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(ο βαθμός που θα βγάλεις σχετίζεται με τη δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι.Όποτε και 16 να βγαλεις-που λεει ο λογος-δε σημαινει οτι ειναι κακος βαθμος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:20 Ο kwstasIdealism: #515 22-06-13 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(το τι θα γράψεις σχετίζεται με δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι). Click για ανάπτυξη... Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:26 Ο Solmyr έγραψε: #516 22-06-13 14:26 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:33 Ο kwstasIdealism: #517 22-06-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Click για ανάπτυξη... το ξερω και ξεκουραζομουν και πιο πολυ απ οσο επρεπε αλλα δεν το ευχαριστιομουν τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:36 Ο Jonas έγραψε: #518 22-06-13 15:36 Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RODOS Νεοφερμένο μέλος Ο RODOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο RODOS έγραψε: #519 22-06-13 17:36 Καθεμερα 5-8 και 2 ώρες Σάββατο από Αύγουστο τεχνολογική κατ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:41 Η Drama Prinzessin: #520 22-06-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Jonas: Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Πως νιώθεις; Θα τα καταφέρεις χωρίς βοήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(το τι θα γράψεις σχετίζεται με δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι). Click για ανάπτυξη... Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 14:26 Ο Solmyr έγραψε: #516 22-06-13 14:26 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:33 Ο kwstasIdealism: #517 22-06-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Click για ανάπτυξη... το ξερω και ξεκουραζομουν και πιο πολυ απ οσο επρεπε αλλα δεν το ευχαριστιομουν τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:36 Ο Jonas έγραψε: #518 22-06-13 15:36 Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RODOS Νεοφερμένο μέλος Ο RODOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο RODOS έγραψε: #519 22-06-13 17:36 Καθεμερα 5-8 και 2 ώρες Σάββατο από Αύγουστο τεχνολογική κατ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:41 Η Drama Prinzessin: #520 22-06-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Jonas: Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Πως νιώθεις; Θα τα καταφέρεις χωρίς βοήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:33 Ο kwstasIdealism: #517 22-06-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Click για ανάπτυξη... το ξερω και ξεκουραζομουν και πιο πολυ απ οσο επρεπε αλλα δεν το ευχαριστιομουν τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:36 Ο Jonas έγραψε: #518 22-06-13 15:36 Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RODOS Νεοφερμένο μέλος Ο RODOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο RODOS έγραψε: #519 22-06-13 17:36 Καθεμερα 5-8 και 2 ώρες Σάββατο από Αύγουστο τεχνολογική κατ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:41 Η Drama Prinzessin: #520 22-06-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Jonas: Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Πως νιώθεις; Θα τα καταφέρεις χωρίς βοήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση. Click για ανάπτυξη... το ξερω και ξεκουραζομουν και πιο πολυ απ οσο επρεπε αλλα δεν το ευχαριστιομουν τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 15:36 Ο Jonas έγραψε: #518 22-06-13 15:36 Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RODOS Νεοφερμένο μέλος Ο RODOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο RODOS έγραψε: #519 22-06-13 17:36 Καθεμερα 5-8 και 2 ώρες Σάββατο από Αύγουστο τεχνολογική κατ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:41 Η Drama Prinzessin: #520 22-06-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Jonas: Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Πως νιώθεις; Θα τα καταφέρεις χωρίς βοήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RODOS Νεοφερμένο μέλος Ο RODOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο RODOS έγραψε: #519 22-06-13 17:36 Καθεμερα 5-8 και 2 ώρες Σάββατο από Αύγουστο τεχνολογική κατ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:41 Η Drama Prinzessin: #520 22-06-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Jonas: Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Πως νιώθεις; Θα τα καταφέρεις χωρίς βοήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καθεμερα 5-8 και 2 ώρες Σάββατο από Αύγουστο τεχνολογική κατ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 17:41 Η Drama Prinzessin: #520 22-06-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Jonas: Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Πως νιώθεις; Θα τα καταφέρεις χωρίς βοήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Jonas: Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Πως νιώθεις; Θα τα καταφέρεις χωρίς βοήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.