παιδιά χρειάζομαι τις γνώμες σας γιατί είμαι σε ένα μεγάλο δίλημμα...
ξεκινάω αυτές τις μέρες θερινή προετοιμασία (θετική κατ).
στη β΄λυκείου δεν έκανα καθόλου φροντιστήριο, όμως πήγα πάρα πολύ καλά (ήταν επιλογή μου για εξοικονόμηση χρόνου)
για τον ίδιο λόγο, αποφάσισα να κάνω ιδιαίτερα, επειδή δεν έχω φροντιστήριο κοντά στο σπίτι (μένω διόνυσο). Λόγω οικονομικών βέβαια δεν είχα και μεγάλη άνεση επιλογής. Βρήκα ωστόσο κάποιους καθηγητές από την Ώθηση, οι οποίοι είχαν κάπως λογικότερες τιμές.
Είχα διαλέξει λοιπόν ένα φυσικό που δεν μου έκανε και τρομερό κλικ αλλά έβλεπα οτι έχει ένα σύστημα, που θα μου αρκούσε.
Πήγε όμως η μητέρα μου στο σχολείο για να δει τον καθηγητή μου στο τέλος της χρονιας και να μιλήσουν για μένα και να πάρει τη γνωμη του και αυτός της ε'ιπε πως ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΝΑ θα μπορπύσε να με αναλάβει αυτός.
Όταν το σκέφτηκα αρχικά του απάντησα όχι για δύο λόγους 1) είναι πολύ καλός για να βάζει σούπερ έξυπνα θέματα, να αναλύει τα φαινόμενα και να σε βάζει να τα κατανοείς σε βάθος, όμως δεν δίνει ποτέ συστηματική θεωρία και σημειώσεις 2) δεν θα ένιωθα άνετα με τα άλλα παιδιά στην τάξη, γιατί σίγουρα θα το έχω και του χρόνου...
όμως αφού γυρισα σπίτι μου έιχε ξαναπάρει τηλ και είχε πει στη μητέρα μου οτι ΜΟΝΟ για ΜΕΝΑ ειδικά μπορούσε να το κάνει, γιατί το σύστημα της ώθησης δεν θα με βοηθούσε να "εκτιναχθώ" όσο πάει επείδη είανι αρκετά μηχανιστικό, και οτι δεν το λέει για να προσελκύσει ένα μάθημα επιπλέον και χρήματα αφού υπάρχουν γανείς που του το έχουν ζητήσει και δεν έχει δεχτεί (προσφέρθηκε μάλιστα να παρει την ίδια τιμή με τον άλλο καθηγητή παρόλο που συνήθως παίρνει μέχρι και 60 την ώρα-επικυρωμένη πληροφορία) και ότι το έχει ήδη κάνει με μερικά παιδιά απο το σχολείο, 2 από τα οποία πήγαιναν αρχικά στην 'ωθηση και επέστρεψαν σε αυτόν...
Δεν ξέρω σε αυτήν τη φάση τι να κάνω.... ειμαι τελείως μπερδεμένη...
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ![/B][/B][/B][/B]
αν τον πάρω ίσως οντως με βοηθήσει (οι μαθητές του φέτος και πέρυσι έγραψαν 100)
όμως παίζουν τα προβλήματα της θεωρίας, και της ψυχολογίας στην τάξη
αν δεν τον πάρω έχει τεντωθεί τόσο η κατάσταση που θα αποστασιοποιηθώ πολύ (ίσως αρνητικά) με αυτόν....
Ένα ακόμα προβλημα είναι οτι αν πάρω τον καθήγητή του σχολέιου μου δεν θα μπορώ να τον αλλάξω στη συνέχεια μάλλον
ενώ τον αλλον θα μπορώ... (όμως άντε ψαχνε μετά)
PLEASE βοηθήστε με την άποψη σας!
ευχαριστώ