lizzy Νεοφερμένο μέλος Η lizzy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:36 Η lizzy έγραψε: #8.001 21-05-13 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Θετικοτεχνολόγοι έχετε κάνει ασκήσεις με ανακύκλωση; Το ακούω πολύ για 2ο θέμα!! Click για ανάπτυξη... Εμεις καναμε μια-δυο το πολυ...εσεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:37 Η Gate4 έγραψε: #8.002 21-05-13 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Θετικοτεχνολόγοι έχετε κάνει ασκήσεις με ανακύκλωση; Το ακούω πολύ για 2ο θέμα!! Click για ανάπτυξη... Μας το έδειξαν στο φροντ δεν είναι τόσο τραγικό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lizzy Νεοφερμένο μέλος Η lizzy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:39 Η lizzy έγραψε: #8.003 21-05-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Δρ. Σπίτης: Σιγά την ανακύκλωση ρε παιδιά, τι σας παιδεύει τόσο πολύ; Η λύση είναι στανταράκι: Έστω ότι κάνει ανακύκλωση, μια ΑΔΕ έως την ανώτερη θέση, και είτε βρίσκεις (γωνιακή) ταχύτητα, είτε καταλήγεις σε άτοπο οπότε δεν κάνει ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... Οντως δεν ειναι κατι τραγικο...απλως αν δεν ξερεις τη μεθοδολογια λιγο δυσκολο να το βρεις μονος σου!!! ααα κατι ασχετο...ποσο πρεπει να εχω συνολο για να περασω ενα μαθημα γενικης;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:39 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #8.004 21-05-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Θετικοτεχνολόγοι έχετε κάνει ασκήσεις με ανακύκλωση; Το ακούω πολύ για 2ο θέμα!! Click για ανάπτυξη... Αρκετές. Δεν το είχα ακούσει για σος αλλά καλό μου ακούγεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:42 Η Vicky13 έγραψε: #8.005 21-05-13 20:42 Απλά επειδή έχει αρκετές περιπτώσεις για αυτό..Αλλά και εγώ το θεωρώ ωραίο θεματάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:51 Η *Serena* έγραψε: #8.006 21-05-13 20:51 Ανακύκλωση 2ο θέμα? Πιο πολύ για υποερώτημα του 4ου δεν πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:52 Η angel07 έγραψε: #8.007 21-05-13 20:52 Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:59 Η Frwws έγραψε: #8.008 21-05-13 20:59 Βρίσκεις θέσεις δεσμών και κοιλιών ,βρίσκεις τι κάνει η αρχή (άν είναι κοιλία φυσικά) , και ό,τι κάνει αυτή αυτό κάνουν και τα σημεία που ταλαντώνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:05 Ο giorgosmon1994: #8.009 21-05-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Frwws: Βρίσκεις θέσεις δεσμών και κοιλιών ,βρίσκεις τι κάνει η αρχή (άν είναι κοιλία φυσικά) , και ό,τι κάνει αυτή αυτό κάνουν και τα σημεία που ταλαντώνονται. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από angel07: Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Click για ανάπτυξη... Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:07 Η Vicky13 έγραψε: #8.010 21-05-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Click για ανάπτυξη... Αν σου πω ότι αυτό περιμένω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:13 Ο ΔημήτρηςΠ95: #8.011 21-05-13 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Κοίτα προφανώς δεν σε γνωρίσω προσωπικά ούτε ξέρω το επίπεδο σου. Τα παραπάνω δεν τα έγραψα με εμπάθεια. Αν είσαι διαβασμένη μην εύχεσαι για εύκολα θέματα. Καλύτερα δύσκολα και να γράψεις 15-17(δηλαδή να μην κάνεις σχεδόν καθόλου το στερεό) όταν όλοι γράφουν βάσεις παρά εύκολα και να είσαι ένα από τα άπειρα άριστα. Ούτε εμένα μου αρέσει το στερεό και ούτε εγώ τις έχω όλες τις ασκήσεις του αλλά το προτιμώ από ένα απλό κύμα(ή και στάσιμο) πού θα το γράψουν οι περισσότεροι. Στην έκθεση είχα προετοιμαστεί πολύ καλά και ότι και αν έπεφτε θα έγραφα το 15 που ήθελα. Οταν έπεσε περιβάλλον απογοητεύτηκα παρότι έχω γράψει(σχεδόν σίγουρα) πάνω από 15 γιατί τόσο έγραψαν όλοι, μέχρι και ο διπλανός μου που δεν ήξερε καν τι θα πει λαικισμός, μεσσιανισμός κλπ. Click για ανάπτυξη... ρε φίλε σαν πολύ πατριωτικά το έχεις δει το θέμα !! τι θες να μα πεις σε κάθε post σου ? ότι είσαι κάργα διαβασμένος και υπέρ των δύσκολων θεμάτων κλτ κλτ ?? φέρτε καμιά σακούλα να μαζέψουμε τα ψώνια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:14 Ο giorgosmon1994: #8.012 21-05-13 21:14 Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:16 Ο alexalchemist: #8.013 21-05-13 21:16 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Click για ανάπτυξη... τι ειδους ασκηση ειναι αυτη? μπορεις να μ το περιγραψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο gregory nub: #8.014 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Click για ανάπτυξη... Η απόδειξη του αρμονικού κύματος είναι απλή. Για δύσκολη απόδειξη λέω εγώ τους τύπους της ελαστικής κρούσης ή για την συχνότητα στο ντόπλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο ΔημήτρηςΠ95: #8.015 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από angel07: Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Click για ανάπτυξη... Ν=x/λ όπου Ν=Αριθμός ταλαντώσεων(τα ''σκουλικάκια'' για το στιγμιότυπο) μετά (γιατί σε κάθε στιγμιότυπο σου δίνει τη θέση αντικαθιστάς στην εξίσωση του στασίμου και λύνεις ως προς y ) και τελικά χαράζεις τα σκουλικάκια ! that's it ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:18 Ο giorgosmon1994: #8.016 21-05-13 21:18 Ε είναι στο στέρεο και έίναι ένα σώμα το οποίο βρίσκεται σένα μεγάλο ημικύκλιο και κάνει κυκλική κίνηση... Αν έχεις το βοήθημα μαθιουδάκη πάνε στην σελίδα 246 Πάντως είναι δύσκολο να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:25 Ο alexalchemist: #8.017 21-05-13 21:25 α ναι το ξερω ... το εχω δει πολλες φορες...(θυμηθηκα),,, μπα δεν νομιζω (φαινεται λιγο χαζο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο HonoreDeBalzac: #8.018 21-05-13 21:26 Μακάρι να πέσουν δύσκολα θέματα... Να πέσουν και οι βάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:27 Ο giorgosmon1994: #8.019 21-05-13 21:27 Χαζό αλλά (τουλάχιστον εμένα ) με μπερδεύει... Ας ελπίσουμε να μην πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:29 Ο Psycho(Βασίλης): #8.020 21-05-13 21:29 Ο φυσικός μου είχε πει πως η ανακύκλωση είναι ωραίο υποερώτημα 4ου για τις πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Θετικοτεχνολόγοι έχετε κάνει ασκήσεις με ανακύκλωση; Το ακούω πολύ για 2ο θέμα!! Click για ανάπτυξη... Εμεις καναμε μια-δυο το πολυ...εσεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:37 Η Gate4 έγραψε: #8.002 21-05-13 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Θετικοτεχνολόγοι έχετε κάνει ασκήσεις με ανακύκλωση; Το ακούω πολύ για 2ο θέμα!! Click για ανάπτυξη... Μας το έδειξαν στο φροντ δεν είναι τόσο τραγικό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lizzy Νεοφερμένο μέλος Η lizzy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:39 Η lizzy έγραψε: #8.003 21-05-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Δρ. Σπίτης: Σιγά την ανακύκλωση ρε παιδιά, τι σας παιδεύει τόσο πολύ; Η λύση είναι στανταράκι: Έστω ότι κάνει ανακύκλωση, μια ΑΔΕ έως την ανώτερη θέση, και είτε βρίσκεις (γωνιακή) ταχύτητα, είτε καταλήγεις σε άτοπο οπότε δεν κάνει ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... Οντως δεν ειναι κατι τραγικο...απλως αν δεν ξερεις τη μεθοδολογια λιγο δυσκολο να το βρεις μονος σου!!! ααα κατι ασχετο...ποσο πρεπει να εχω συνολο για να περασω ενα μαθημα γενικης;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:39 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #8.004 21-05-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Θετικοτεχνολόγοι έχετε κάνει ασκήσεις με ανακύκλωση; Το ακούω πολύ για 2ο θέμα!! Click για ανάπτυξη... Αρκετές. Δεν το είχα ακούσει για σος αλλά καλό μου ακούγεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:42 Η Vicky13 έγραψε: #8.005 21-05-13 20:42 Απλά επειδή έχει αρκετές περιπτώσεις για αυτό..Αλλά και εγώ το θεωρώ ωραίο θεματάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:51 Η *Serena* έγραψε: #8.006 21-05-13 20:51 Ανακύκλωση 2ο θέμα? Πιο πολύ για υποερώτημα του 4ου δεν πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:52 Η angel07 έγραψε: #8.007 21-05-13 20:52 Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:59 Η Frwws έγραψε: #8.008 21-05-13 20:59 Βρίσκεις θέσεις δεσμών και κοιλιών ,βρίσκεις τι κάνει η αρχή (άν είναι κοιλία φυσικά) , και ό,τι κάνει αυτή αυτό κάνουν και τα σημεία που ταλαντώνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:05 Ο giorgosmon1994: #8.009 21-05-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Frwws: Βρίσκεις θέσεις δεσμών και κοιλιών ,βρίσκεις τι κάνει η αρχή (άν είναι κοιλία φυσικά) , και ό,τι κάνει αυτή αυτό κάνουν και τα σημεία που ταλαντώνονται. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από angel07: Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Click για ανάπτυξη... Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:07 Η Vicky13 έγραψε: #8.010 21-05-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Click για ανάπτυξη... Αν σου πω ότι αυτό περιμένω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:13 Ο ΔημήτρηςΠ95: #8.011 21-05-13 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Κοίτα προφανώς δεν σε γνωρίσω προσωπικά ούτε ξέρω το επίπεδο σου. Τα παραπάνω δεν τα έγραψα με εμπάθεια. Αν είσαι διαβασμένη μην εύχεσαι για εύκολα θέματα. Καλύτερα δύσκολα και να γράψεις 15-17(δηλαδή να μην κάνεις σχεδόν καθόλου το στερεό) όταν όλοι γράφουν βάσεις παρά εύκολα και να είσαι ένα από τα άπειρα άριστα. Ούτε εμένα μου αρέσει το στερεό και ούτε εγώ τις έχω όλες τις ασκήσεις του αλλά το προτιμώ από ένα απλό κύμα(ή και στάσιμο) πού θα το γράψουν οι περισσότεροι. Στην έκθεση είχα προετοιμαστεί πολύ καλά και ότι και αν έπεφτε θα έγραφα το 15 που ήθελα. Οταν έπεσε περιβάλλον απογοητεύτηκα παρότι έχω γράψει(σχεδόν σίγουρα) πάνω από 15 γιατί τόσο έγραψαν όλοι, μέχρι και ο διπλανός μου που δεν ήξερε καν τι θα πει λαικισμός, μεσσιανισμός κλπ. Click για ανάπτυξη... ρε φίλε σαν πολύ πατριωτικά το έχεις δει το θέμα !! τι θες να μα πεις σε κάθε post σου ? ότι είσαι κάργα διαβασμένος και υπέρ των δύσκολων θεμάτων κλτ κλτ ?? φέρτε καμιά σακούλα να μαζέψουμε τα ψώνια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:14 Ο giorgosmon1994: #8.012 21-05-13 21:14 Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:16 Ο alexalchemist: #8.013 21-05-13 21:16 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Click για ανάπτυξη... τι ειδους ασκηση ειναι αυτη? μπορεις να μ το περιγραψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο gregory nub: #8.014 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Click για ανάπτυξη... Η απόδειξη του αρμονικού κύματος είναι απλή. Για δύσκολη απόδειξη λέω εγώ τους τύπους της ελαστικής κρούσης ή για την συχνότητα στο ντόπλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο ΔημήτρηςΠ95: #8.015 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από angel07: Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Click για ανάπτυξη... Ν=x/λ όπου Ν=Αριθμός ταλαντώσεων(τα ''σκουλικάκια'' για το στιγμιότυπο) μετά (γιατί σε κάθε στιγμιότυπο σου δίνει τη θέση αντικαθιστάς στην εξίσωση του στασίμου και λύνεις ως προς y ) και τελικά χαράζεις τα σκουλικάκια ! that's it ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:18 Ο giorgosmon1994: #8.016 21-05-13 21:18 Ε είναι στο στέρεο και έίναι ένα σώμα το οποίο βρίσκεται σένα μεγάλο ημικύκλιο και κάνει κυκλική κίνηση... Αν έχεις το βοήθημα μαθιουδάκη πάνε στην σελίδα 246 Πάντως είναι δύσκολο να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:25 Ο alexalchemist: #8.017 21-05-13 21:25 α ναι το ξερω ... το εχω δει πολλες φορες...(θυμηθηκα),,, μπα δεν νομιζω (φαινεται λιγο χαζο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο HonoreDeBalzac: #8.018 21-05-13 21:26 Μακάρι να πέσουν δύσκολα θέματα... Να πέσουν και οι βάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:27 Ο giorgosmon1994: #8.019 21-05-13 21:27 Χαζό αλλά (τουλάχιστον εμένα ) με μπερδεύει... Ας ελπίσουμε να μην πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:29 Ο Psycho(Βασίλης): #8.020 21-05-13 21:29 Ο φυσικός μου είχε πει πως η ανακύκλωση είναι ωραίο υποερώτημα 4ου για τις πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Θετικοτεχνολόγοι έχετε κάνει ασκήσεις με ανακύκλωση; Το ακούω πολύ για 2ο θέμα!! Click για ανάπτυξη... Μας το έδειξαν στο φροντ δεν είναι τόσο τραγικό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lizzy Νεοφερμένο μέλος Η lizzy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:39 Η lizzy έγραψε: #8.003 21-05-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Δρ. Σπίτης: Σιγά την ανακύκλωση ρε παιδιά, τι σας παιδεύει τόσο πολύ; Η λύση είναι στανταράκι: Έστω ότι κάνει ανακύκλωση, μια ΑΔΕ έως την ανώτερη θέση, και είτε βρίσκεις (γωνιακή) ταχύτητα, είτε καταλήγεις σε άτοπο οπότε δεν κάνει ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... Οντως δεν ειναι κατι τραγικο...απλως αν δεν ξερεις τη μεθοδολογια λιγο δυσκολο να το βρεις μονος σου!!! ααα κατι ασχετο...ποσο πρεπει να εχω συνολο για να περασω ενα μαθημα γενικης;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:39 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #8.004 21-05-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Θετικοτεχνολόγοι έχετε κάνει ασκήσεις με ανακύκλωση; Το ακούω πολύ για 2ο θέμα!! Click για ανάπτυξη... Αρκετές. Δεν το είχα ακούσει για σος αλλά καλό μου ακούγεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:42 Η Vicky13 έγραψε: #8.005 21-05-13 20:42 Απλά επειδή έχει αρκετές περιπτώσεις για αυτό..Αλλά και εγώ το θεωρώ ωραίο θεματάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:51 Η *Serena* έγραψε: #8.006 21-05-13 20:51 Ανακύκλωση 2ο θέμα? Πιο πολύ για υποερώτημα του 4ου δεν πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:52 Η angel07 έγραψε: #8.007 21-05-13 20:52 Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:59 Η Frwws έγραψε: #8.008 21-05-13 20:59 Βρίσκεις θέσεις δεσμών και κοιλιών ,βρίσκεις τι κάνει η αρχή (άν είναι κοιλία φυσικά) , και ό,τι κάνει αυτή αυτό κάνουν και τα σημεία που ταλαντώνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:05 Ο giorgosmon1994: #8.009 21-05-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Frwws: Βρίσκεις θέσεις δεσμών και κοιλιών ,βρίσκεις τι κάνει η αρχή (άν είναι κοιλία φυσικά) , και ό,τι κάνει αυτή αυτό κάνουν και τα σημεία που ταλαντώνονται. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από angel07: Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Click για ανάπτυξη... Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:07 Η Vicky13 έγραψε: #8.010 21-05-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Click για ανάπτυξη... Αν σου πω ότι αυτό περιμένω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:13 Ο ΔημήτρηςΠ95: #8.011 21-05-13 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Κοίτα προφανώς δεν σε γνωρίσω προσωπικά ούτε ξέρω το επίπεδο σου. Τα παραπάνω δεν τα έγραψα με εμπάθεια. Αν είσαι διαβασμένη μην εύχεσαι για εύκολα θέματα. Καλύτερα δύσκολα και να γράψεις 15-17(δηλαδή να μην κάνεις σχεδόν καθόλου το στερεό) όταν όλοι γράφουν βάσεις παρά εύκολα και να είσαι ένα από τα άπειρα άριστα. Ούτε εμένα μου αρέσει το στερεό και ούτε εγώ τις έχω όλες τις ασκήσεις του αλλά το προτιμώ από ένα απλό κύμα(ή και στάσιμο) πού θα το γράψουν οι περισσότεροι. Στην έκθεση είχα προετοιμαστεί πολύ καλά και ότι και αν έπεφτε θα έγραφα το 15 που ήθελα. Οταν έπεσε περιβάλλον απογοητεύτηκα παρότι έχω γράψει(σχεδόν σίγουρα) πάνω από 15 γιατί τόσο έγραψαν όλοι, μέχρι και ο διπλανός μου που δεν ήξερε καν τι θα πει λαικισμός, μεσσιανισμός κλπ. Click για ανάπτυξη... ρε φίλε σαν πολύ πατριωτικά το έχεις δει το θέμα !! τι θες να μα πεις σε κάθε post σου ? ότι είσαι κάργα διαβασμένος και υπέρ των δύσκολων θεμάτων κλτ κλτ ?? φέρτε καμιά σακούλα να μαζέψουμε τα ψώνια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:14 Ο giorgosmon1994: #8.012 21-05-13 21:14 Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:16 Ο alexalchemist: #8.013 21-05-13 21:16 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Click για ανάπτυξη... τι ειδους ασκηση ειναι αυτη? μπορεις να μ το περιγραψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο gregory nub: #8.014 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Click για ανάπτυξη... Η απόδειξη του αρμονικού κύματος είναι απλή. Για δύσκολη απόδειξη λέω εγώ τους τύπους της ελαστικής κρούσης ή για την συχνότητα στο ντόπλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο ΔημήτρηςΠ95: #8.015 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από angel07: Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Click για ανάπτυξη... Ν=x/λ όπου Ν=Αριθμός ταλαντώσεων(τα ''σκουλικάκια'' για το στιγμιότυπο) μετά (γιατί σε κάθε στιγμιότυπο σου δίνει τη θέση αντικαθιστάς στην εξίσωση του στασίμου και λύνεις ως προς y ) και τελικά χαράζεις τα σκουλικάκια ! that's it ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:18 Ο giorgosmon1994: #8.016 21-05-13 21:18 Ε είναι στο στέρεο και έίναι ένα σώμα το οποίο βρίσκεται σένα μεγάλο ημικύκλιο και κάνει κυκλική κίνηση... Αν έχεις το βοήθημα μαθιουδάκη πάνε στην σελίδα 246 Πάντως είναι δύσκολο να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:25 Ο alexalchemist: #8.017 21-05-13 21:25 α ναι το ξερω ... το εχω δει πολλες φορες...(θυμηθηκα),,, μπα δεν νομιζω (φαινεται λιγο χαζο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο HonoreDeBalzac: #8.018 21-05-13 21:26 Μακάρι να πέσουν δύσκολα θέματα... Να πέσουν και οι βάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:27 Ο giorgosmon1994: #8.019 21-05-13 21:27 Χαζό αλλά (τουλάχιστον εμένα ) με μπερδεύει... Ας ελπίσουμε να μην πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:29 Ο Psycho(Βασίλης): #8.020 21-05-13 21:29 Ο φυσικός μου είχε πει πως η ανακύκλωση είναι ωραίο υποερώτημα 4ου για τις πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Δρ. Σπίτης: Σιγά την ανακύκλωση ρε παιδιά, τι σας παιδεύει τόσο πολύ; Η λύση είναι στανταράκι: Έστω ότι κάνει ανακύκλωση, μια ΑΔΕ έως την ανώτερη θέση, και είτε βρίσκεις (γωνιακή) ταχύτητα, είτε καταλήγεις σε άτοπο οπότε δεν κάνει ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... Οντως δεν ειναι κατι τραγικο...απλως αν δεν ξερεις τη μεθοδολογια λιγο δυσκολο να το βρεις μονος σου!!! ααα κατι ασχετο...ποσο πρεπει να εχω συνολο για να περασω ενα μαθημα γενικης;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:39 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #8.004 21-05-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Θετικοτεχνολόγοι έχετε κάνει ασκήσεις με ανακύκλωση; Το ακούω πολύ για 2ο θέμα!! Click για ανάπτυξη... Αρκετές. Δεν το είχα ακούσει για σος αλλά καλό μου ακούγεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:42 Η Vicky13 έγραψε: #8.005 21-05-13 20:42 Απλά επειδή έχει αρκετές περιπτώσεις για αυτό..Αλλά και εγώ το θεωρώ ωραίο θεματάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:51 Η *Serena* έγραψε: #8.006 21-05-13 20:51 Ανακύκλωση 2ο θέμα? Πιο πολύ για υποερώτημα του 4ου δεν πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:52 Η angel07 έγραψε: #8.007 21-05-13 20:52 Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:59 Η Frwws έγραψε: #8.008 21-05-13 20:59 Βρίσκεις θέσεις δεσμών και κοιλιών ,βρίσκεις τι κάνει η αρχή (άν είναι κοιλία φυσικά) , και ό,τι κάνει αυτή αυτό κάνουν και τα σημεία που ταλαντώνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:05 Ο giorgosmon1994: #8.009 21-05-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Frwws: Βρίσκεις θέσεις δεσμών και κοιλιών ,βρίσκεις τι κάνει η αρχή (άν είναι κοιλία φυσικά) , και ό,τι κάνει αυτή αυτό κάνουν και τα σημεία που ταλαντώνονται. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από angel07: Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Click για ανάπτυξη... Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:07 Η Vicky13 έγραψε: #8.010 21-05-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Click για ανάπτυξη... Αν σου πω ότι αυτό περιμένω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:13 Ο ΔημήτρηςΠ95: #8.011 21-05-13 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Κοίτα προφανώς δεν σε γνωρίσω προσωπικά ούτε ξέρω το επίπεδο σου. Τα παραπάνω δεν τα έγραψα με εμπάθεια. Αν είσαι διαβασμένη μην εύχεσαι για εύκολα θέματα. Καλύτερα δύσκολα και να γράψεις 15-17(δηλαδή να μην κάνεις σχεδόν καθόλου το στερεό) όταν όλοι γράφουν βάσεις παρά εύκολα και να είσαι ένα από τα άπειρα άριστα. Ούτε εμένα μου αρέσει το στερεό και ούτε εγώ τις έχω όλες τις ασκήσεις του αλλά το προτιμώ από ένα απλό κύμα(ή και στάσιμο) πού θα το γράψουν οι περισσότεροι. Στην έκθεση είχα προετοιμαστεί πολύ καλά και ότι και αν έπεφτε θα έγραφα το 15 που ήθελα. Οταν έπεσε περιβάλλον απογοητεύτηκα παρότι έχω γράψει(σχεδόν σίγουρα) πάνω από 15 γιατί τόσο έγραψαν όλοι, μέχρι και ο διπλανός μου που δεν ήξερε καν τι θα πει λαικισμός, μεσσιανισμός κλπ. Click για ανάπτυξη... ρε φίλε σαν πολύ πατριωτικά το έχεις δει το θέμα !! τι θες να μα πεις σε κάθε post σου ? ότι είσαι κάργα διαβασμένος και υπέρ των δύσκολων θεμάτων κλτ κλτ ?? φέρτε καμιά σακούλα να μαζέψουμε τα ψώνια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:14 Ο giorgosmon1994: #8.012 21-05-13 21:14 Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:16 Ο alexalchemist: #8.013 21-05-13 21:16 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Click για ανάπτυξη... τι ειδους ασκηση ειναι αυτη? μπορεις να μ το περιγραψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο gregory nub: #8.014 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Click για ανάπτυξη... Η απόδειξη του αρμονικού κύματος είναι απλή. Για δύσκολη απόδειξη λέω εγώ τους τύπους της ελαστικής κρούσης ή για την συχνότητα στο ντόπλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο ΔημήτρηςΠ95: #8.015 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από angel07: Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Click για ανάπτυξη... Ν=x/λ όπου Ν=Αριθμός ταλαντώσεων(τα ''σκουλικάκια'' για το στιγμιότυπο) μετά (γιατί σε κάθε στιγμιότυπο σου δίνει τη θέση αντικαθιστάς στην εξίσωση του στασίμου και λύνεις ως προς y ) και τελικά χαράζεις τα σκουλικάκια ! that's it ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:18 Ο giorgosmon1994: #8.016 21-05-13 21:18 Ε είναι στο στέρεο και έίναι ένα σώμα το οποίο βρίσκεται σένα μεγάλο ημικύκλιο και κάνει κυκλική κίνηση... Αν έχεις το βοήθημα μαθιουδάκη πάνε στην σελίδα 246 Πάντως είναι δύσκολο να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:25 Ο alexalchemist: #8.017 21-05-13 21:25 α ναι το ξερω ... το εχω δει πολλες φορες...(θυμηθηκα),,, μπα δεν νομιζω (φαινεται λιγο χαζο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο HonoreDeBalzac: #8.018 21-05-13 21:26 Μακάρι να πέσουν δύσκολα θέματα... Να πέσουν και οι βάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:27 Ο giorgosmon1994: #8.019 21-05-13 21:27 Χαζό αλλά (τουλάχιστον εμένα ) με μπερδεύει... Ας ελπίσουμε να μην πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:29 Ο Psycho(Βασίλης): #8.020 21-05-13 21:29 Ο φυσικός μου είχε πει πως η ανακύκλωση είναι ωραίο υποερώτημα 4ου για τις πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Θετικοτεχνολόγοι έχετε κάνει ασκήσεις με ανακύκλωση; Το ακούω πολύ για 2ο θέμα!! Click για ανάπτυξη... Αρκετές. Δεν το είχα ακούσει για σος αλλά καλό μου ακούγεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:42 Η Vicky13 έγραψε: #8.005 21-05-13 20:42 Απλά επειδή έχει αρκετές περιπτώσεις για αυτό..Αλλά και εγώ το θεωρώ ωραίο θεματάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:51 Η *Serena* έγραψε: #8.006 21-05-13 20:51 Ανακύκλωση 2ο θέμα? Πιο πολύ για υποερώτημα του 4ου δεν πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:52 Η angel07 έγραψε: #8.007 21-05-13 20:52 Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:59 Η Frwws έγραψε: #8.008 21-05-13 20:59 Βρίσκεις θέσεις δεσμών και κοιλιών ,βρίσκεις τι κάνει η αρχή (άν είναι κοιλία φυσικά) , και ό,τι κάνει αυτή αυτό κάνουν και τα σημεία που ταλαντώνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:05 Ο giorgosmon1994: #8.009 21-05-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Frwws: Βρίσκεις θέσεις δεσμών και κοιλιών ,βρίσκεις τι κάνει η αρχή (άν είναι κοιλία φυσικά) , και ό,τι κάνει αυτή αυτό κάνουν και τα σημεία που ταλαντώνονται. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από angel07: Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Click για ανάπτυξη... Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:07 Η Vicky13 έγραψε: #8.010 21-05-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Click για ανάπτυξη... Αν σου πω ότι αυτό περιμένω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:13 Ο ΔημήτρηςΠ95: #8.011 21-05-13 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Κοίτα προφανώς δεν σε γνωρίσω προσωπικά ούτε ξέρω το επίπεδο σου. Τα παραπάνω δεν τα έγραψα με εμπάθεια. Αν είσαι διαβασμένη μην εύχεσαι για εύκολα θέματα. Καλύτερα δύσκολα και να γράψεις 15-17(δηλαδή να μην κάνεις σχεδόν καθόλου το στερεό) όταν όλοι γράφουν βάσεις παρά εύκολα και να είσαι ένα από τα άπειρα άριστα. Ούτε εμένα μου αρέσει το στερεό και ούτε εγώ τις έχω όλες τις ασκήσεις του αλλά το προτιμώ από ένα απλό κύμα(ή και στάσιμο) πού θα το γράψουν οι περισσότεροι. Στην έκθεση είχα προετοιμαστεί πολύ καλά και ότι και αν έπεφτε θα έγραφα το 15 που ήθελα. Οταν έπεσε περιβάλλον απογοητεύτηκα παρότι έχω γράψει(σχεδόν σίγουρα) πάνω από 15 γιατί τόσο έγραψαν όλοι, μέχρι και ο διπλανός μου που δεν ήξερε καν τι θα πει λαικισμός, μεσσιανισμός κλπ. Click για ανάπτυξη... ρε φίλε σαν πολύ πατριωτικά το έχεις δει το θέμα !! τι θες να μα πεις σε κάθε post σου ? ότι είσαι κάργα διαβασμένος και υπέρ των δύσκολων θεμάτων κλτ κλτ ?? φέρτε καμιά σακούλα να μαζέψουμε τα ψώνια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:14 Ο giorgosmon1994: #8.012 21-05-13 21:14 Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:16 Ο alexalchemist: #8.013 21-05-13 21:16 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Click για ανάπτυξη... τι ειδους ασκηση ειναι αυτη? μπορεις να μ το περιγραψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο gregory nub: #8.014 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Click για ανάπτυξη... Η απόδειξη του αρμονικού κύματος είναι απλή. Για δύσκολη απόδειξη λέω εγώ τους τύπους της ελαστικής κρούσης ή για την συχνότητα στο ντόπλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο ΔημήτρηςΠ95: #8.015 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από angel07: Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Click για ανάπτυξη... Ν=x/λ όπου Ν=Αριθμός ταλαντώσεων(τα ''σκουλικάκια'' για το στιγμιότυπο) μετά (γιατί σε κάθε στιγμιότυπο σου δίνει τη θέση αντικαθιστάς στην εξίσωση του στασίμου και λύνεις ως προς y ) και τελικά χαράζεις τα σκουλικάκια ! that's it ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:18 Ο giorgosmon1994: #8.016 21-05-13 21:18 Ε είναι στο στέρεο και έίναι ένα σώμα το οποίο βρίσκεται σένα μεγάλο ημικύκλιο και κάνει κυκλική κίνηση... Αν έχεις το βοήθημα μαθιουδάκη πάνε στην σελίδα 246 Πάντως είναι δύσκολο να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:25 Ο alexalchemist: #8.017 21-05-13 21:25 α ναι το ξερω ... το εχω δει πολλες φορες...(θυμηθηκα),,, μπα δεν νομιζω (φαινεται λιγο χαζο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο HonoreDeBalzac: #8.018 21-05-13 21:26 Μακάρι να πέσουν δύσκολα θέματα... Να πέσουν και οι βάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:27 Ο giorgosmon1994: #8.019 21-05-13 21:27 Χαζό αλλά (τουλάχιστον εμένα ) με μπερδεύει... Ας ελπίσουμε να μην πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:29 Ο Psycho(Βασίλης): #8.020 21-05-13 21:29 Ο φυσικός μου είχε πει πως η ανακύκλωση είναι ωραίο υποερώτημα 4ου για τις πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απλά επειδή έχει αρκετές περιπτώσεις για αυτό..Αλλά και εγώ το θεωρώ ωραίο θεματάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:51 Η *Serena* έγραψε: #8.006 21-05-13 20:51 Ανακύκλωση 2ο θέμα? Πιο πολύ για υποερώτημα του 4ου δεν πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:52 Η angel07 έγραψε: #8.007 21-05-13 20:52 Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:59 Η Frwws έγραψε: #8.008 21-05-13 20:59 Βρίσκεις θέσεις δεσμών και κοιλιών ,βρίσκεις τι κάνει η αρχή (άν είναι κοιλία φυσικά) , και ό,τι κάνει αυτή αυτό κάνουν και τα σημεία που ταλαντώνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:05 Ο giorgosmon1994: #8.009 21-05-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Frwws: Βρίσκεις θέσεις δεσμών και κοιλιών ,βρίσκεις τι κάνει η αρχή (άν είναι κοιλία φυσικά) , και ό,τι κάνει αυτή αυτό κάνουν και τα σημεία που ταλαντώνονται. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από angel07: Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Click για ανάπτυξη... Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:07 Η Vicky13 έγραψε: #8.010 21-05-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Click για ανάπτυξη... Αν σου πω ότι αυτό περιμένω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:13 Ο ΔημήτρηςΠ95: #8.011 21-05-13 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Κοίτα προφανώς δεν σε γνωρίσω προσωπικά ούτε ξέρω το επίπεδο σου. Τα παραπάνω δεν τα έγραψα με εμπάθεια. Αν είσαι διαβασμένη μην εύχεσαι για εύκολα θέματα. Καλύτερα δύσκολα και να γράψεις 15-17(δηλαδή να μην κάνεις σχεδόν καθόλου το στερεό) όταν όλοι γράφουν βάσεις παρά εύκολα και να είσαι ένα από τα άπειρα άριστα. Ούτε εμένα μου αρέσει το στερεό και ούτε εγώ τις έχω όλες τις ασκήσεις του αλλά το προτιμώ από ένα απλό κύμα(ή και στάσιμο) πού θα το γράψουν οι περισσότεροι. Στην έκθεση είχα προετοιμαστεί πολύ καλά και ότι και αν έπεφτε θα έγραφα το 15 που ήθελα. Οταν έπεσε περιβάλλον απογοητεύτηκα παρότι έχω γράψει(σχεδόν σίγουρα) πάνω από 15 γιατί τόσο έγραψαν όλοι, μέχρι και ο διπλανός μου που δεν ήξερε καν τι θα πει λαικισμός, μεσσιανισμός κλπ. Click για ανάπτυξη... ρε φίλε σαν πολύ πατριωτικά το έχεις δει το θέμα !! τι θες να μα πεις σε κάθε post σου ? ότι είσαι κάργα διαβασμένος και υπέρ των δύσκολων θεμάτων κλτ κλτ ?? φέρτε καμιά σακούλα να μαζέψουμε τα ψώνια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:14 Ο giorgosmon1994: #8.012 21-05-13 21:14 Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:16 Ο alexalchemist: #8.013 21-05-13 21:16 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Click για ανάπτυξη... τι ειδους ασκηση ειναι αυτη? μπορεις να μ το περιγραψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο gregory nub: #8.014 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Click για ανάπτυξη... Η απόδειξη του αρμονικού κύματος είναι απλή. Για δύσκολη απόδειξη λέω εγώ τους τύπους της ελαστικής κρούσης ή για την συχνότητα στο ντόπλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο ΔημήτρηςΠ95: #8.015 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από angel07: Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Click για ανάπτυξη... Ν=x/λ όπου Ν=Αριθμός ταλαντώσεων(τα ''σκουλικάκια'' για το στιγμιότυπο) μετά (γιατί σε κάθε στιγμιότυπο σου δίνει τη θέση αντικαθιστάς στην εξίσωση του στασίμου και λύνεις ως προς y ) και τελικά χαράζεις τα σκουλικάκια ! that's it ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:18 Ο giorgosmon1994: #8.016 21-05-13 21:18 Ε είναι στο στέρεο και έίναι ένα σώμα το οποίο βρίσκεται σένα μεγάλο ημικύκλιο και κάνει κυκλική κίνηση... Αν έχεις το βοήθημα μαθιουδάκη πάνε στην σελίδα 246 Πάντως είναι δύσκολο να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:25 Ο alexalchemist: #8.017 21-05-13 21:25 α ναι το ξερω ... το εχω δει πολλες φορες...(θυμηθηκα),,, μπα δεν νομιζω (φαινεται λιγο χαζο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο HonoreDeBalzac: #8.018 21-05-13 21:26 Μακάρι να πέσουν δύσκολα θέματα... Να πέσουν και οι βάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:27 Ο giorgosmon1994: #8.019 21-05-13 21:27 Χαζό αλλά (τουλάχιστον εμένα ) με μπερδεύει... Ας ελπίσουμε να μην πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:29 Ο Psycho(Βασίλης): #8.020 21-05-13 21:29 Ο φυσικός μου είχε πει πως η ανακύκλωση είναι ωραίο υποερώτημα 4ου για τις πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανακύκλωση 2ο θέμα? Πιο πολύ για υποερώτημα του 4ου δεν πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:52 Η angel07 έγραψε: #8.007 21-05-13 20:52 Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:59 Η Frwws έγραψε: #8.008 21-05-13 20:59 Βρίσκεις θέσεις δεσμών και κοιλιών ,βρίσκεις τι κάνει η αρχή (άν είναι κοιλία φυσικά) , και ό,τι κάνει αυτή αυτό κάνουν και τα σημεία που ταλαντώνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:05 Ο giorgosmon1994: #8.009 21-05-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Frwws: Βρίσκεις θέσεις δεσμών και κοιλιών ,βρίσκεις τι κάνει η αρχή (άν είναι κοιλία φυσικά) , και ό,τι κάνει αυτή αυτό κάνουν και τα σημεία που ταλαντώνονται. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από angel07: Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Click για ανάπτυξη... Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:07 Η Vicky13 έγραψε: #8.010 21-05-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Click για ανάπτυξη... Αν σου πω ότι αυτό περιμένω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:13 Ο ΔημήτρηςΠ95: #8.011 21-05-13 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Κοίτα προφανώς δεν σε γνωρίσω προσωπικά ούτε ξέρω το επίπεδο σου. Τα παραπάνω δεν τα έγραψα με εμπάθεια. Αν είσαι διαβασμένη μην εύχεσαι για εύκολα θέματα. Καλύτερα δύσκολα και να γράψεις 15-17(δηλαδή να μην κάνεις σχεδόν καθόλου το στερεό) όταν όλοι γράφουν βάσεις παρά εύκολα και να είσαι ένα από τα άπειρα άριστα. Ούτε εμένα μου αρέσει το στερεό και ούτε εγώ τις έχω όλες τις ασκήσεις του αλλά το προτιμώ από ένα απλό κύμα(ή και στάσιμο) πού θα το γράψουν οι περισσότεροι. Στην έκθεση είχα προετοιμαστεί πολύ καλά και ότι και αν έπεφτε θα έγραφα το 15 που ήθελα. Οταν έπεσε περιβάλλον απογοητεύτηκα παρότι έχω γράψει(σχεδόν σίγουρα) πάνω από 15 γιατί τόσο έγραψαν όλοι, μέχρι και ο διπλανός μου που δεν ήξερε καν τι θα πει λαικισμός, μεσσιανισμός κλπ. Click για ανάπτυξη... ρε φίλε σαν πολύ πατριωτικά το έχεις δει το θέμα !! τι θες να μα πεις σε κάθε post σου ? ότι είσαι κάργα διαβασμένος και υπέρ των δύσκολων θεμάτων κλτ κλτ ?? φέρτε καμιά σακούλα να μαζέψουμε τα ψώνια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:14 Ο giorgosmon1994: #8.012 21-05-13 21:14 Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:16 Ο alexalchemist: #8.013 21-05-13 21:16 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Click για ανάπτυξη... τι ειδους ασκηση ειναι αυτη? μπορεις να μ το περιγραψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο gregory nub: #8.014 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Click για ανάπτυξη... Η απόδειξη του αρμονικού κύματος είναι απλή. Για δύσκολη απόδειξη λέω εγώ τους τύπους της ελαστικής κρούσης ή για την συχνότητα στο ντόπλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο ΔημήτρηςΠ95: #8.015 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από angel07: Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Click για ανάπτυξη... Ν=x/λ όπου Ν=Αριθμός ταλαντώσεων(τα ''σκουλικάκια'' για το στιγμιότυπο) μετά (γιατί σε κάθε στιγμιότυπο σου δίνει τη θέση αντικαθιστάς στην εξίσωση του στασίμου και λύνεις ως προς y ) και τελικά χαράζεις τα σκουλικάκια ! that's it ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:18 Ο giorgosmon1994: #8.016 21-05-13 21:18 Ε είναι στο στέρεο και έίναι ένα σώμα το οποίο βρίσκεται σένα μεγάλο ημικύκλιο και κάνει κυκλική κίνηση... Αν έχεις το βοήθημα μαθιουδάκη πάνε στην σελίδα 246 Πάντως είναι δύσκολο να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:25 Ο alexalchemist: #8.017 21-05-13 21:25 α ναι το ξερω ... το εχω δει πολλες φορες...(θυμηθηκα),,, μπα δεν νομιζω (φαινεται λιγο χαζο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο HonoreDeBalzac: #8.018 21-05-13 21:26 Μακάρι να πέσουν δύσκολα θέματα... Να πέσουν και οι βάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:27 Ο giorgosmon1994: #8.019 21-05-13 21:27 Χαζό αλλά (τουλάχιστον εμένα ) με μπερδεύει... Ας ελπίσουμε να μην πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:29 Ο Psycho(Βασίλης): #8.020 21-05-13 21:29 Ο φυσικός μου είχε πει πως η ανακύκλωση είναι ωραίο υποερώτημα 4ου για τις πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 20:59 Η Frwws έγραψε: #8.008 21-05-13 20:59 Βρίσκεις θέσεις δεσμών και κοιλιών ,βρίσκεις τι κάνει η αρχή (άν είναι κοιλία φυσικά) , και ό,τι κάνει αυτή αυτό κάνουν και τα σημεία που ταλαντώνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:05 Ο giorgosmon1994: #8.009 21-05-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Frwws: Βρίσκεις θέσεις δεσμών και κοιλιών ,βρίσκεις τι κάνει η αρχή (άν είναι κοιλία φυσικά) , και ό,τι κάνει αυτή αυτό κάνουν και τα σημεία που ταλαντώνονται. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από angel07: Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Click για ανάπτυξη... Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:07 Η Vicky13 έγραψε: #8.010 21-05-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Click για ανάπτυξη... Αν σου πω ότι αυτό περιμένω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:13 Ο ΔημήτρηςΠ95: #8.011 21-05-13 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Κοίτα προφανώς δεν σε γνωρίσω προσωπικά ούτε ξέρω το επίπεδο σου. Τα παραπάνω δεν τα έγραψα με εμπάθεια. Αν είσαι διαβασμένη μην εύχεσαι για εύκολα θέματα. Καλύτερα δύσκολα και να γράψεις 15-17(δηλαδή να μην κάνεις σχεδόν καθόλου το στερεό) όταν όλοι γράφουν βάσεις παρά εύκολα και να είσαι ένα από τα άπειρα άριστα. Ούτε εμένα μου αρέσει το στερεό και ούτε εγώ τις έχω όλες τις ασκήσεις του αλλά το προτιμώ από ένα απλό κύμα(ή και στάσιμο) πού θα το γράψουν οι περισσότεροι. Στην έκθεση είχα προετοιμαστεί πολύ καλά και ότι και αν έπεφτε θα έγραφα το 15 που ήθελα. Οταν έπεσε περιβάλλον απογοητεύτηκα παρότι έχω γράψει(σχεδόν σίγουρα) πάνω από 15 γιατί τόσο έγραψαν όλοι, μέχρι και ο διπλανός μου που δεν ήξερε καν τι θα πει λαικισμός, μεσσιανισμός κλπ. Click για ανάπτυξη... ρε φίλε σαν πολύ πατριωτικά το έχεις δει το θέμα !! τι θες να μα πεις σε κάθε post σου ? ότι είσαι κάργα διαβασμένος και υπέρ των δύσκολων θεμάτων κλτ κλτ ?? φέρτε καμιά σακούλα να μαζέψουμε τα ψώνια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:14 Ο giorgosmon1994: #8.012 21-05-13 21:14 Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:16 Ο alexalchemist: #8.013 21-05-13 21:16 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Click για ανάπτυξη... τι ειδους ασκηση ειναι αυτη? μπορεις να μ το περιγραψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο gregory nub: #8.014 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Click για ανάπτυξη... Η απόδειξη του αρμονικού κύματος είναι απλή. Για δύσκολη απόδειξη λέω εγώ τους τύπους της ελαστικής κρούσης ή για την συχνότητα στο ντόπλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο ΔημήτρηςΠ95: #8.015 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από angel07: Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Click για ανάπτυξη... Ν=x/λ όπου Ν=Αριθμός ταλαντώσεων(τα ''σκουλικάκια'' για το στιγμιότυπο) μετά (γιατί σε κάθε στιγμιότυπο σου δίνει τη θέση αντικαθιστάς στην εξίσωση του στασίμου και λύνεις ως προς y ) και τελικά χαράζεις τα σκουλικάκια ! that's it ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:18 Ο giorgosmon1994: #8.016 21-05-13 21:18 Ε είναι στο στέρεο και έίναι ένα σώμα το οποίο βρίσκεται σένα μεγάλο ημικύκλιο και κάνει κυκλική κίνηση... Αν έχεις το βοήθημα μαθιουδάκη πάνε στην σελίδα 246 Πάντως είναι δύσκολο να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:25 Ο alexalchemist: #8.017 21-05-13 21:25 α ναι το ξερω ... το εχω δει πολλες φορες...(θυμηθηκα),,, μπα δεν νομιζω (φαινεται λιγο χαζο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο HonoreDeBalzac: #8.018 21-05-13 21:26 Μακάρι να πέσουν δύσκολα θέματα... Να πέσουν και οι βάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:27 Ο giorgosmon1994: #8.019 21-05-13 21:27 Χαζό αλλά (τουλάχιστον εμένα ) με μπερδεύει... Ας ελπίσουμε να μην πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:29 Ο Psycho(Βασίλης): #8.020 21-05-13 21:29 Ο φυσικός μου είχε πει πως η ανακύκλωση είναι ωραίο υποερώτημα 4ου για τις πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρίσκεις θέσεις δεσμών και κοιλιών ,βρίσκεις τι κάνει η αρχή (άν είναι κοιλία φυσικά) , και ό,τι κάνει αυτή αυτό κάνουν και τα σημεία που ταλαντώνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:05 Ο giorgosmon1994: #8.009 21-05-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Frwws: Βρίσκεις θέσεις δεσμών και κοιλιών ,βρίσκεις τι κάνει η αρχή (άν είναι κοιλία φυσικά) , και ό,τι κάνει αυτή αυτό κάνουν και τα σημεία που ταλαντώνονται. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από angel07: Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Click για ανάπτυξη... Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:07 Η Vicky13 έγραψε: #8.010 21-05-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Click για ανάπτυξη... Αν σου πω ότι αυτό περιμένω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:13 Ο ΔημήτρηςΠ95: #8.011 21-05-13 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Κοίτα προφανώς δεν σε γνωρίσω προσωπικά ούτε ξέρω το επίπεδο σου. Τα παραπάνω δεν τα έγραψα με εμπάθεια. Αν είσαι διαβασμένη μην εύχεσαι για εύκολα θέματα. Καλύτερα δύσκολα και να γράψεις 15-17(δηλαδή να μην κάνεις σχεδόν καθόλου το στερεό) όταν όλοι γράφουν βάσεις παρά εύκολα και να είσαι ένα από τα άπειρα άριστα. Ούτε εμένα μου αρέσει το στερεό και ούτε εγώ τις έχω όλες τις ασκήσεις του αλλά το προτιμώ από ένα απλό κύμα(ή και στάσιμο) πού θα το γράψουν οι περισσότεροι. Στην έκθεση είχα προετοιμαστεί πολύ καλά και ότι και αν έπεφτε θα έγραφα το 15 που ήθελα. Οταν έπεσε περιβάλλον απογοητεύτηκα παρότι έχω γράψει(σχεδόν σίγουρα) πάνω από 15 γιατί τόσο έγραψαν όλοι, μέχρι και ο διπλανός μου που δεν ήξερε καν τι θα πει λαικισμός, μεσσιανισμός κλπ. Click για ανάπτυξη... ρε φίλε σαν πολύ πατριωτικά το έχεις δει το θέμα !! τι θες να μα πεις σε κάθε post σου ? ότι είσαι κάργα διαβασμένος και υπέρ των δύσκολων θεμάτων κλτ κλτ ?? φέρτε καμιά σακούλα να μαζέψουμε τα ψώνια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:14 Ο giorgosmon1994: #8.012 21-05-13 21:14 Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:16 Ο alexalchemist: #8.013 21-05-13 21:16 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Click για ανάπτυξη... τι ειδους ασκηση ειναι αυτη? μπορεις να μ το περιγραψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο gregory nub: #8.014 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Click για ανάπτυξη... Η απόδειξη του αρμονικού κύματος είναι απλή. Για δύσκολη απόδειξη λέω εγώ τους τύπους της ελαστικής κρούσης ή για την συχνότητα στο ντόπλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο ΔημήτρηςΠ95: #8.015 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από angel07: Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Click για ανάπτυξη... Ν=x/λ όπου Ν=Αριθμός ταλαντώσεων(τα ''σκουλικάκια'' για το στιγμιότυπο) μετά (γιατί σε κάθε στιγμιότυπο σου δίνει τη θέση αντικαθιστάς στην εξίσωση του στασίμου και λύνεις ως προς y ) και τελικά χαράζεις τα σκουλικάκια ! that's it ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:18 Ο giorgosmon1994: #8.016 21-05-13 21:18 Ε είναι στο στέρεο και έίναι ένα σώμα το οποίο βρίσκεται σένα μεγάλο ημικύκλιο και κάνει κυκλική κίνηση... Αν έχεις το βοήθημα μαθιουδάκη πάνε στην σελίδα 246 Πάντως είναι δύσκολο να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:25 Ο alexalchemist: #8.017 21-05-13 21:25 α ναι το ξερω ... το εχω δει πολλες φορες...(θυμηθηκα),,, μπα δεν νομιζω (φαινεται λιγο χαζο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο HonoreDeBalzac: #8.018 21-05-13 21:26 Μακάρι να πέσουν δύσκολα θέματα... Να πέσουν και οι βάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:27 Ο giorgosmon1994: #8.019 21-05-13 21:27 Χαζό αλλά (τουλάχιστον εμένα ) με μπερδεύει... Ας ελπίσουμε να μην πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:29 Ο Psycho(Βασίλης): #8.020 21-05-13 21:29 Ο φυσικός μου είχε πει πως η ανακύκλωση είναι ωραίο υποερώτημα 4ου για τις πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Frwws: Βρίσκεις θέσεις δεσμών και κοιλιών ,βρίσκεις τι κάνει η αρχή (άν είναι κοιλία φυσικά) , και ό,τι κάνει αυτή αυτό κάνουν και τα σημεία που ταλαντώνονται. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από angel07: Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Click για ανάπτυξη... Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:07 Η Vicky13 έγραψε: #8.010 21-05-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Click για ανάπτυξη... Αν σου πω ότι αυτό περιμένω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:13 Ο ΔημήτρηςΠ95: #8.011 21-05-13 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Κοίτα προφανώς δεν σε γνωρίσω προσωπικά ούτε ξέρω το επίπεδο σου. Τα παραπάνω δεν τα έγραψα με εμπάθεια. Αν είσαι διαβασμένη μην εύχεσαι για εύκολα θέματα. Καλύτερα δύσκολα και να γράψεις 15-17(δηλαδή να μην κάνεις σχεδόν καθόλου το στερεό) όταν όλοι γράφουν βάσεις παρά εύκολα και να είσαι ένα από τα άπειρα άριστα. Ούτε εμένα μου αρέσει το στερεό και ούτε εγώ τις έχω όλες τις ασκήσεις του αλλά το προτιμώ από ένα απλό κύμα(ή και στάσιμο) πού θα το γράψουν οι περισσότεροι. Στην έκθεση είχα προετοιμαστεί πολύ καλά και ότι και αν έπεφτε θα έγραφα το 15 που ήθελα. Οταν έπεσε περιβάλλον απογοητεύτηκα παρότι έχω γράψει(σχεδόν σίγουρα) πάνω από 15 γιατί τόσο έγραψαν όλοι, μέχρι και ο διπλανός μου που δεν ήξερε καν τι θα πει λαικισμός, μεσσιανισμός κλπ. Click για ανάπτυξη... ρε φίλε σαν πολύ πατριωτικά το έχεις δει το θέμα !! τι θες να μα πεις σε κάθε post σου ? ότι είσαι κάργα διαβασμένος και υπέρ των δύσκολων θεμάτων κλτ κλτ ?? φέρτε καμιά σακούλα να μαζέψουμε τα ψώνια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:14 Ο giorgosmon1994: #8.012 21-05-13 21:14 Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:16 Ο alexalchemist: #8.013 21-05-13 21:16 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Click για ανάπτυξη... τι ειδους ασκηση ειναι αυτη? μπορεις να μ το περιγραψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο gregory nub: #8.014 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Click για ανάπτυξη... Η απόδειξη του αρμονικού κύματος είναι απλή. Για δύσκολη απόδειξη λέω εγώ τους τύπους της ελαστικής κρούσης ή για την συχνότητα στο ντόπλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο ΔημήτρηςΠ95: #8.015 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από angel07: Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Click για ανάπτυξη... Ν=x/λ όπου Ν=Αριθμός ταλαντώσεων(τα ''σκουλικάκια'' για το στιγμιότυπο) μετά (γιατί σε κάθε στιγμιότυπο σου δίνει τη θέση αντικαθιστάς στην εξίσωση του στασίμου και λύνεις ως προς y ) και τελικά χαράζεις τα σκουλικάκια ! that's it ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:18 Ο giorgosmon1994: #8.016 21-05-13 21:18 Ε είναι στο στέρεο και έίναι ένα σώμα το οποίο βρίσκεται σένα μεγάλο ημικύκλιο και κάνει κυκλική κίνηση... Αν έχεις το βοήθημα μαθιουδάκη πάνε στην σελίδα 246 Πάντως είναι δύσκολο να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:25 Ο alexalchemist: #8.017 21-05-13 21:25 α ναι το ξερω ... το εχω δει πολλες φορες...(θυμηθηκα),,, μπα δεν νομιζω (φαινεται λιγο χαζο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο HonoreDeBalzac: #8.018 21-05-13 21:26 Μακάρι να πέσουν δύσκολα θέματα... Να πέσουν και οι βάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:27 Ο giorgosmon1994: #8.019 21-05-13 21:27 Χαζό αλλά (τουλάχιστον εμένα ) με μπερδεύει... Ας ελπίσουμε να μην πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:29 Ο Psycho(Βασίλης): #8.020 21-05-13 21:29 Ο φυσικός μου είχε πει πως η ανακύκλωση είναι ωραίο υποερώτημα 4ου για τις πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Click για ανάπτυξη... Αν σου πω ότι αυτό περιμένω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:13 Ο ΔημήτρηςΠ95: #8.011 21-05-13 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Κοίτα προφανώς δεν σε γνωρίσω προσωπικά ούτε ξέρω το επίπεδο σου. Τα παραπάνω δεν τα έγραψα με εμπάθεια. Αν είσαι διαβασμένη μην εύχεσαι για εύκολα θέματα. Καλύτερα δύσκολα και να γράψεις 15-17(δηλαδή να μην κάνεις σχεδόν καθόλου το στερεό) όταν όλοι γράφουν βάσεις παρά εύκολα και να είσαι ένα από τα άπειρα άριστα. Ούτε εμένα μου αρέσει το στερεό και ούτε εγώ τις έχω όλες τις ασκήσεις του αλλά το προτιμώ από ένα απλό κύμα(ή και στάσιμο) πού θα το γράψουν οι περισσότεροι. Στην έκθεση είχα προετοιμαστεί πολύ καλά και ότι και αν έπεφτε θα έγραφα το 15 που ήθελα. Οταν έπεσε περιβάλλον απογοητεύτηκα παρότι έχω γράψει(σχεδόν σίγουρα) πάνω από 15 γιατί τόσο έγραψαν όλοι, μέχρι και ο διπλανός μου που δεν ήξερε καν τι θα πει λαικισμός, μεσσιανισμός κλπ. Click για ανάπτυξη... ρε φίλε σαν πολύ πατριωτικά το έχεις δει το θέμα !! τι θες να μα πεις σε κάθε post σου ? ότι είσαι κάργα διαβασμένος και υπέρ των δύσκολων θεμάτων κλτ κλτ ?? φέρτε καμιά σακούλα να μαζέψουμε τα ψώνια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:14 Ο giorgosmon1994: #8.012 21-05-13 21:14 Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:16 Ο alexalchemist: #8.013 21-05-13 21:16 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Click για ανάπτυξη... τι ειδους ασκηση ειναι αυτη? μπορεις να μ το περιγραψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο gregory nub: #8.014 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Click για ανάπτυξη... Η απόδειξη του αρμονικού κύματος είναι απλή. Για δύσκολη απόδειξη λέω εγώ τους τύπους της ελαστικής κρούσης ή για την συχνότητα στο ντόπλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο ΔημήτρηςΠ95: #8.015 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από angel07: Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Click για ανάπτυξη... Ν=x/λ όπου Ν=Αριθμός ταλαντώσεων(τα ''σκουλικάκια'' για το στιγμιότυπο) μετά (γιατί σε κάθε στιγμιότυπο σου δίνει τη θέση αντικαθιστάς στην εξίσωση του στασίμου και λύνεις ως προς y ) και τελικά χαράζεις τα σκουλικάκια ! that's it ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:18 Ο giorgosmon1994: #8.016 21-05-13 21:18 Ε είναι στο στέρεο και έίναι ένα σώμα το οποίο βρίσκεται σένα μεγάλο ημικύκλιο και κάνει κυκλική κίνηση... Αν έχεις το βοήθημα μαθιουδάκη πάνε στην σελίδα 246 Πάντως είναι δύσκολο να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:25 Ο alexalchemist: #8.017 21-05-13 21:25 α ναι το ξερω ... το εχω δει πολλες φορες...(θυμηθηκα),,, μπα δεν νομιζω (φαινεται λιγο χαζο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο HonoreDeBalzac: #8.018 21-05-13 21:26 Μακάρι να πέσουν δύσκολα θέματα... Να πέσουν και οι βάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:27 Ο giorgosmon1994: #8.019 21-05-13 21:27 Χαζό αλλά (τουλάχιστον εμένα ) με μπερδεύει... Ας ελπίσουμε να μην πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:29 Ο Psycho(Βασίλης): #8.020 21-05-13 21:29 Ο φυσικός μου είχε πει πως η ανακύκλωση είναι ωραίο υποερώτημα 4ου για τις πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Κοίτα προφανώς δεν σε γνωρίσω προσωπικά ούτε ξέρω το επίπεδο σου. Τα παραπάνω δεν τα έγραψα με εμπάθεια. Αν είσαι διαβασμένη μην εύχεσαι για εύκολα θέματα. Καλύτερα δύσκολα και να γράψεις 15-17(δηλαδή να μην κάνεις σχεδόν καθόλου το στερεό) όταν όλοι γράφουν βάσεις παρά εύκολα και να είσαι ένα από τα άπειρα άριστα. Ούτε εμένα μου αρέσει το στερεό και ούτε εγώ τις έχω όλες τις ασκήσεις του αλλά το προτιμώ από ένα απλό κύμα(ή και στάσιμο) πού θα το γράψουν οι περισσότεροι. Στην έκθεση είχα προετοιμαστεί πολύ καλά και ότι και αν έπεφτε θα έγραφα το 15 που ήθελα. Οταν έπεσε περιβάλλον απογοητεύτηκα παρότι έχω γράψει(σχεδόν σίγουρα) πάνω από 15 γιατί τόσο έγραψαν όλοι, μέχρι και ο διπλανός μου που δεν ήξερε καν τι θα πει λαικισμός, μεσσιανισμός κλπ. Click για ανάπτυξη... ρε φίλε σαν πολύ πατριωτικά το έχεις δει το θέμα !! τι θες να μα πεις σε κάθε post σου ? ότι είσαι κάργα διαβασμένος και υπέρ των δύσκολων θεμάτων κλτ κλτ ?? φέρτε καμιά σακούλα να μαζέψουμε τα ψώνια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:14 Ο giorgosmon1994: #8.012 21-05-13 21:14 Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:16 Ο alexalchemist: #8.013 21-05-13 21:16 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Click για ανάπτυξη... τι ειδους ασκηση ειναι αυτη? μπορεις να μ το περιγραψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο gregory nub: #8.014 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Click για ανάπτυξη... Η απόδειξη του αρμονικού κύματος είναι απλή. Για δύσκολη απόδειξη λέω εγώ τους τύπους της ελαστικής κρούσης ή για την συχνότητα στο ντόπλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο ΔημήτρηςΠ95: #8.015 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από angel07: Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Click για ανάπτυξη... Ν=x/λ όπου Ν=Αριθμός ταλαντώσεων(τα ''σκουλικάκια'' για το στιγμιότυπο) μετά (γιατί σε κάθε στιγμιότυπο σου δίνει τη θέση αντικαθιστάς στην εξίσωση του στασίμου και λύνεις ως προς y ) και τελικά χαράζεις τα σκουλικάκια ! that's it ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:18 Ο giorgosmon1994: #8.016 21-05-13 21:18 Ε είναι στο στέρεο και έίναι ένα σώμα το οποίο βρίσκεται σένα μεγάλο ημικύκλιο και κάνει κυκλική κίνηση... Αν έχεις το βοήθημα μαθιουδάκη πάνε στην σελίδα 246 Πάντως είναι δύσκολο να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:25 Ο alexalchemist: #8.017 21-05-13 21:25 α ναι το ξερω ... το εχω δει πολλες φορες...(θυμηθηκα),,, μπα δεν νομιζω (φαινεται λιγο χαζο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο HonoreDeBalzac: #8.018 21-05-13 21:26 Μακάρι να πέσουν δύσκολα θέματα... Να πέσουν και οι βάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:27 Ο giorgosmon1994: #8.019 21-05-13 21:27 Χαζό αλλά (τουλάχιστον εμένα ) με μπερδεύει... Ας ελπίσουμε να μην πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:29 Ο Psycho(Βασίλης): #8.020 21-05-13 21:29 Ο φυσικός μου είχε πει πως η ανακύκλωση είναι ωραίο υποερώτημα 4ου για τις πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:16 Ο alexalchemist: #8.013 21-05-13 21:16 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Click για ανάπτυξη... τι ειδους ασκηση ειναι αυτη? μπορεις να μ το περιγραψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο gregory nub: #8.014 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Click για ανάπτυξη... Η απόδειξη του αρμονικού κύματος είναι απλή. Για δύσκολη απόδειξη λέω εγώ τους τύπους της ελαστικής κρούσης ή για την συχνότητα στο ντόπλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο ΔημήτρηςΠ95: #8.015 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από angel07: Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Click για ανάπτυξη... Ν=x/λ όπου Ν=Αριθμός ταλαντώσεων(τα ''σκουλικάκια'' για το στιγμιότυπο) μετά (γιατί σε κάθε στιγμιότυπο σου δίνει τη θέση αντικαθιστάς στην εξίσωση του στασίμου και λύνεις ως προς y ) και τελικά χαράζεις τα σκουλικάκια ! that's it ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:18 Ο giorgosmon1994: #8.016 21-05-13 21:18 Ε είναι στο στέρεο και έίναι ένα σώμα το οποίο βρίσκεται σένα μεγάλο ημικύκλιο και κάνει κυκλική κίνηση... Αν έχεις το βοήθημα μαθιουδάκη πάνε στην σελίδα 246 Πάντως είναι δύσκολο να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:25 Ο alexalchemist: #8.017 21-05-13 21:25 α ναι το ξερω ... το εχω δει πολλες φορες...(θυμηθηκα),,, μπα δεν νομιζω (φαινεται λιγο χαζο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο HonoreDeBalzac: #8.018 21-05-13 21:26 Μακάρι να πέσουν δύσκολα θέματα... Να πέσουν και οι βάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:27 Ο giorgosmon1994: #8.019 21-05-13 21:27 Χαζό αλλά (τουλάχιστον εμένα ) με μπερδεύει... Ας ελπίσουμε να μην πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:29 Ο Psycho(Βασίλης): #8.020 21-05-13 21:29 Ο φυσικός μου είχε πει πως η ανακύκλωση είναι ωραίο υποερώτημα 4ου για τις πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Η αν δεν ξέρεις τι κάνει το σημείο Ο (πηγή) τότε άμα βρεις τι κάνει ένα σημείο που είναι κοιλία μπορείς να καταλάβεις και τι κάνουν όλα τα άλλα γιατί ανάμεσα σε περριτό πλήθος δεσμών οι κοιλίες έχουν ΔΦ=Π και σε άρτιο πλήθος δεσμών έχουν ΔΦ=0 Πω... άμα πέσει στο στερέο εκείνο με το τεταρτοκύκλιο και το σώμα που κάνει ομαλλή κυκλική κίνηση θα μας.... Click για ανάπτυξη... τι ειδους ασκηση ειναι αυτη? μπορεις να μ το περιγραψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο gregory nub: #8.014 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Click για ανάπτυξη... Η απόδειξη του αρμονικού κύματος είναι απλή. Για δύσκολη απόδειξη λέω εγώ τους τύπους της ελαστικής κρούσης ή για την συχνότητα στο ντόπλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο ΔημήτρηςΠ95: #8.015 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από angel07: Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Click για ανάπτυξη... Ν=x/λ όπου Ν=Αριθμός ταλαντώσεων(τα ''σκουλικάκια'' για το στιγμιότυπο) μετά (γιατί σε κάθε στιγμιότυπο σου δίνει τη θέση αντικαθιστάς στην εξίσωση του στασίμου και λύνεις ως προς y ) και τελικά χαράζεις τα σκουλικάκια ! that's it ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:18 Ο giorgosmon1994: #8.016 21-05-13 21:18 Ε είναι στο στέρεο και έίναι ένα σώμα το οποίο βρίσκεται σένα μεγάλο ημικύκλιο και κάνει κυκλική κίνηση... Αν έχεις το βοήθημα μαθιουδάκη πάνε στην σελίδα 246 Πάντως είναι δύσκολο να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:25 Ο alexalchemist: #8.017 21-05-13 21:25 α ναι το ξερω ... το εχω δει πολλες φορες...(θυμηθηκα),,, μπα δεν νομιζω (φαινεται λιγο χαζο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο HonoreDeBalzac: #8.018 21-05-13 21:26 Μακάρι να πέσουν δύσκολα θέματα... Να πέσουν και οι βάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:27 Ο giorgosmon1994: #8.019 21-05-13 21:27 Χαζό αλλά (τουλάχιστον εμένα ) με μπερδεύει... Ας ελπίσουμε να μην πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:29 Ο Psycho(Βασίλης): #8.020 21-05-13 21:29 Ο φυσικός μου είχε πει πως η ανακύκλωση είναι ωραίο υποερώτημα 4ου για τις πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giorgosmon1994: Πως σου ήρθε ότι μπορεί να πέσει κάνα τέτοιο? Και σκέψου να βάλουν και καμια ανάκλαση-διάθλαση με τις γωνίες και να χάνεσαι Και φυσικά καπάκι απόδειξη της εξίσωσης του αρμονικού κύματος... Click για ανάπτυξη... Η απόδειξη του αρμονικού κύματος είναι απλή. Για δύσκολη απόδειξη λέω εγώ τους τύπους της ελαστικής κρούσης ή για την συχνότητα στο ντόπλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:17 Ο ΔημήτρηςΠ95: #8.015 21-05-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από angel07: Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Click για ανάπτυξη... Ν=x/λ όπου Ν=Αριθμός ταλαντώσεων(τα ''σκουλικάκια'' για το στιγμιότυπο) μετά (γιατί σε κάθε στιγμιότυπο σου δίνει τη θέση αντικαθιστάς στην εξίσωση του στασίμου και λύνεις ως προς y ) και τελικά χαράζεις τα σκουλικάκια ! that's it ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:18 Ο giorgosmon1994: #8.016 21-05-13 21:18 Ε είναι στο στέρεο και έίναι ένα σώμα το οποίο βρίσκεται σένα μεγάλο ημικύκλιο και κάνει κυκλική κίνηση... Αν έχεις το βοήθημα μαθιουδάκη πάνε στην σελίδα 246 Πάντως είναι δύσκολο να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:25 Ο alexalchemist: #8.017 21-05-13 21:25 α ναι το ξερω ... το εχω δει πολλες φορες...(θυμηθηκα),,, μπα δεν νομιζω (φαινεται λιγο χαζο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο HonoreDeBalzac: #8.018 21-05-13 21:26 Μακάρι να πέσουν δύσκολα θέματα... Να πέσουν και οι βάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:27 Ο giorgosmon1994: #8.019 21-05-13 21:27 Χαζό αλλά (τουλάχιστον εμένα ) με μπερδεύει... Ας ελπίσουμε να μην πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:29 Ο Psycho(Βασίλης): #8.020 21-05-13 21:29 Ο φυσικός μου είχε πει πως η ανακύκλωση είναι ωραίο υποερώτημα 4ου για τις πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από angel07: Θετικοτεχνολογικοί!!!! Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου! Για τον σχεδιασμό ενός στιγμιοτύπου στάσιμου όταν δεν έχω κάποιο διάγραμμα σε κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή βρίσκω τις θέσεις δεσμών και κοιλιών;;;;; Αν όχι τότε πως Click για ανάπτυξη... Ν=x/λ όπου Ν=Αριθμός ταλαντώσεων(τα ''σκουλικάκια'' για το στιγμιότυπο) μετά (γιατί σε κάθε στιγμιότυπο σου δίνει τη θέση αντικαθιστάς στην εξίσωση του στασίμου και λύνεις ως προς y ) και τελικά χαράζεις τα σκουλικάκια ! that's it ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:18 Ο giorgosmon1994: #8.016 21-05-13 21:18 Ε είναι στο στέρεο και έίναι ένα σώμα το οποίο βρίσκεται σένα μεγάλο ημικύκλιο και κάνει κυκλική κίνηση... Αν έχεις το βοήθημα μαθιουδάκη πάνε στην σελίδα 246 Πάντως είναι δύσκολο να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:25 Ο alexalchemist: #8.017 21-05-13 21:25 α ναι το ξερω ... το εχω δει πολλες φορες...(θυμηθηκα),,, μπα δεν νομιζω (φαινεται λιγο χαζο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο HonoreDeBalzac: #8.018 21-05-13 21:26 Μακάρι να πέσουν δύσκολα θέματα... Να πέσουν και οι βάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:27 Ο giorgosmon1994: #8.019 21-05-13 21:27 Χαζό αλλά (τουλάχιστον εμένα ) με μπερδεύει... Ας ελπίσουμε να μην πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:29 Ο Psycho(Βασίλης): #8.020 21-05-13 21:29 Ο φυσικός μου είχε πει πως η ανακύκλωση είναι ωραίο υποερώτημα 4ου για τις πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε είναι στο στέρεο και έίναι ένα σώμα το οποίο βρίσκεται σένα μεγάλο ημικύκλιο και κάνει κυκλική κίνηση... Αν έχεις το βοήθημα μαθιουδάκη πάνε στην σελίδα 246 Πάντως είναι δύσκολο να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:25 Ο alexalchemist: #8.017 21-05-13 21:25 α ναι το ξερω ... το εχω δει πολλες φορες...(θυμηθηκα),,, μπα δεν νομιζω (φαινεται λιγο χαζο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο HonoreDeBalzac: #8.018 21-05-13 21:26 Μακάρι να πέσουν δύσκολα θέματα... Να πέσουν και οι βάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:27 Ο giorgosmon1994: #8.019 21-05-13 21:27 Χαζό αλλά (τουλάχιστον εμένα ) με μπερδεύει... Ας ελπίσουμε να μην πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:29 Ο Psycho(Βασίλης): #8.020 21-05-13 21:29 Ο φυσικός μου είχε πει πως η ανακύκλωση είναι ωραίο υποερώτημα 4ου για τις πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
α ναι το ξερω ... το εχω δει πολλες φορες...(θυμηθηκα),,, μπα δεν νομιζω (φαινεται λιγο χαζο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο HonoreDeBalzac: #8.018 21-05-13 21:26 Μακάρι να πέσουν δύσκολα θέματα... Να πέσουν και οι βάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:27 Ο giorgosmon1994: #8.019 21-05-13 21:27 Χαζό αλλά (τουλάχιστον εμένα ) με μπερδεύει... Ας ελπίσουμε να μην πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:29 Ο Psycho(Βασίλης): #8.020 21-05-13 21:29 Ο φυσικός μου είχε πει πως η ανακύκλωση είναι ωραίο υποερώτημα 4ου για τις πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μακάρι να πέσουν δύσκολα θέματα... Να πέσουν και οι βάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:27 Ο giorgosmon1994: #8.019 21-05-13 21:27 Χαζό αλλά (τουλάχιστον εμένα ) με μπερδεύει... Ας ελπίσουμε να μην πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:29 Ο Psycho(Βασίλης): #8.020 21-05-13 21:29 Ο φυσικός μου είχε πει πως η ανακύκλωση είναι ωραίο υποερώτημα 4ου για τις πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χαζό αλλά (τουλάχιστον εμένα ) με μπερδεύει... Ας ελπίσουμε να μην πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 21:29 Ο Psycho(Βασίλης): #8.020 21-05-13 21:29 Ο φυσικός μου είχε πει πως η ανακύκλωση είναι ωραίο υποερώτημα 4ου για τις πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ο φυσικός μου είχε πει πως η ανακύκλωση είναι ωραίο υποερώτημα 4ου για τις πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.