HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:41 Ο HonoreDeBalzac: #7.741 17-05-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ~julia~: Πάντως είχε πλάκα η εικόνα των παιδιών μέσα στο προαύλιο του σχολείου μέχρι να μπουν μέσα και των γονιών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κάγκελα μιλώντας όλοι για το ίδιο θέμα και περιμένοντας 3 ολόκληρες ώρες εκεί. Ένιωθα λες και πηγαίναμε στην σφαγή ειδικά μετά την προσευχή κάποιοι γονείς ξανά φώναζαν τα παιδιά τους για ένα τελευταίο "καλή επιτυχία" χαιρετίσματα, φιλάκια. Click για ανάπτυξη... Αν είναι δυνατόν...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:44 Η Dogie έγραψε: #7.742 17-05-13 22:44 Ντούκου. Παιδιά χαλαρά και εμείς και οι γονείς μας. Εξετάσεις είναι, ηρεμία. Η μάνα μου ήταν τέρμα αγχωμένη αν και δεν το έλεγε, το καταλάβαινα εγώ. Εγώ ήμουν τέρμα αναίσθητη, γούσταρα τη φάση. Πλάκα με τα παιδιά, αργότερα αστεία με τους επιτηρητές. Κουλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Μαΐου 2013 ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:50 Η ~julia~ έγραψε: #7.743 17-05-13 22:50 Εμένα η δική μου μάνα είχε στεναχωρηθεί που δούλευε σήμερα και δεν μπορούσε να έρθει μαζί μου. ~_~ Η αλήθεια είναι πως ένιωσα μοναξιά βλέποντας αυτά. Βέβαια μόλις ρώτησα κάποια παιδιά που πάει το σχολείο μας κτλ όλοι πάνω κάτω με ήξεραν χαχα ^_^ εγώ κλασικά δεν ήξερα κανέναν. Ο επιτηρητής ήταν όλα τα λεφτά πάντως: ΤΖΕΛΑΤΟ μαλλί και μπεζ-καμελ δερμάτινο τζάκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:51 Η Gate4 έγραψε: #7.744 17-05-13 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ~julia~: Πάντως είχε πλάκα η εικόνα των παιδιών μέσα στο προαύλιο του σχολείου μέχρι να μπουν μέσα και των γονιών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κάγκελα μιλώντας όλοι για το ίδιο θέμα και περιμένοντας 3 ολόκληρες ώρες εκεί. Ένιωθα λες και πηγαίναμε στην σφαγή ειδικά μετά την προσευχή κάποιοι γονείς ξανά φώναζαν τα παιδιά τους για ένα τελευταίο "καλή επιτυχία" χαιρετίσματα, φιλάκια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έλεος! Εγώ δεν θα τους άφηνα. Click για ανάπτυξη... Και έξω από το σχολείο μας είχε γονείς Και η ξαδέρφη μου που έδινε πήγε μαζί η μάνα της και περίμενε έξω. Εγώ δεν τις επιτρέπω ούτε να με μιλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:53 Ο JKaradakov: #7.745 17-05-13 22:53 Εμένα χτες ο πατέρας μου με ρώτησε αν έχω μάθημα σήμερα. Η μάνα μου είναι πιο ενημερωμένη αλλά και αυτή δεν πολύ μιλάει για να μην με αγχώσει. Εγώ δεν θα τους άφηνα: 1. Γιατί όπως προείπα, Έλεος! Ήμαστε 18 χρονών γαϊδούρια και δεν μπορούμε να μπούμε μόνοι μας για μια εξέταση. 2. Αν ήταν εκεί θα με άγχωναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:54 Η Dogie έγραψε: #7.746 17-05-13 22:54 Εμένα η μάνα μου έφυγε μόλις μπήκαμε μέσα. Πάλι καλά. Στα επόμενα μαθήματα δεν θα την αφήσω καν να έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nolan95j Νεοφερμένο μέλος Ο nolan95j αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:09 Ο nolan95j έγραψε: #7.747 17-05-13 23:09 Πάντως ο τύπος που είχε πει το βράδυ πριν στο φόρουμ ότι θα πεσει εθελοντισμός - αειφορία - αγροτουρισμός δεν έπεσε έξω. Εγώ τα διάβασα όταν είδα το post και σήμερα χρησιμοποίησα και τα τα τρία αυτά στο δεύτερο ζητούμενο της έκθεσης. Οπότε πολυδούρη και πολιτικά θα τα προσέξω ιδιαιτέρως. Who knows, right? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mathitis13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mathitis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 00:02 Ο mathitis13: #7.748 18-05-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από nolan95j: Πάντως ο τύπος που είχε πει το βράδυ πριν στο φόρουμ ότι θα πεσει εθελοντισμός - αειφορία - αγροτουρισμός δεν έπεσε έξω. Εγώ τα διάβασα όταν είδα το post και σήμερα χρησιμοποίησα και τα τα τρία αυτά στο δεύτερο ζητούμενο της έκθεσης. Οπότε πολυδούρη και πολιτικά θα τα προσέξω ιδιαιτέρως. Who knows, right? Click για ανάπτυξη... ναι στο β ζητουμενο ως προτεινομενο ειδα και την αειφορο αναπτυξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑλεξιαFangirl Νεοφερμένο μέλος Η ΑλεξιαFangirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 05:18 Η ΑλεξιαFangirl: #7.749 18-05-13 05:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαντλεν: εμενα η καθηγητρια μου που διορθωνει κιολας μου εχει πει να ξεκιναω με ιστορικη γνωση και οπου η πηγη συμπληρωνει να βρισκω που ταιριαζει με την ιστορικη γνωση και να το συνδεω! τωρα για ο,τι συμπιπτει το επαναδιατυπωνεις παλι εκει που κολλαει και λες πχ. η πηγη επιβεβαιωνει... ελπιζω να βοηθησα! Click για ανάπτυξη... thank youuuuuuuuuuu Λιγο αργα η απαντηση μου αλλα sorry δεν ειχα χρονο -.-'' ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANPAPPA Νεοφερμένο μέλος Η ANPAPPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 07:54 Η ANPAPPA έγραψε: #7.750 18-05-13 07:54 Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 08:06 Η EnnisDelMar!: #7.751 18-05-13 08:06 Εμένα χτες ο πατέρας μου με ρώτησε αν έχω μάθημα σήμερα. Η μάνα μου είναι πιο ενημερωμένη αλλά και αυτή δεν πολύ μιλάει για να μην με αγχώσει. Εγώ δεν θα τους άφηνα: 1. Γιατί όπως προείπα, Έλεος! Ήμαστε 18 χρονών γαϊδούρια και δεν μπορούμε να μπούμε μόνοι μας για μια εξέταση. 2. Αν ήταν εκεί θα με άγχωναν. Click για ανάπτυξη... Γιατί να αγχωθείς μωρέ, σιγά, Πανελλήνιες δίνουμε, δεν πάμε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ή στον πόλεμο Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... εε, βιολογία γενικής είναι, πόσο δύσκολα μπορεί να είναι, ειλικρινά δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 09:42 Ο cha0s έγραψε: #7.752 18-05-13 09:42 Βιολογία γενικής τουντέι ! Καλημέρεςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANPAPPA Νεοφερμένο μέλος Η ANPAPPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 10:44 Η ANPAPPA έγραψε: #7.753 18-05-13 10:44 Προσωπικά με δυσκολεύει πολύ το τέταρτο θέμα... Ειδικά αν είναι από το πρώτο κεφάλαιο!!! Πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:18 Ο majestic έγραψε: #7.754 18-05-13 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Ποιος ξερει...εμενα παντως με μπερδευει ποτε πρεπει να γραψω παρατηρησεις και ποτε συμπερασματα δαρβινου...τα υπολοιπα μου φαινονται ευκολα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:46 Η Gate4 έγραψε: #7.755 18-05-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Στη βιολογία γενικής δεν έχει και κάτι πολύ δύσκολο να βάλουν και δεν το συνηθίζουν κιόλας. Θα δούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steffie__se Νεοφερμένο μέλος Η steffie__se αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:04 Η steffie__se: #7.756 18-05-13 12:04 Πάντως αυτός που έγραψε το κείμενο που μας έβσλαν στη γλώσσα πρέπει να χει πάρει πολύ σοβαρά το meme: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:08 Η Gate4 έγραψε: #7.757 18-05-13 12:08 Εμένα με άρεσε πολύ το κείμενο χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:54 Ο majestic έγραψε: #7.758 18-05-13 12:54 κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:59 Η Gate4 έγραψε: #7.759 18-05-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από majestic: κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ επειδή είμαι και ευαίσθητη σε ότι αφορά το περιβάλλον και αυτά ενθουσιάστηκα όταν είδα το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. znickpaok Νεοφερμένο μέλος Ο znickpaok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 13:08 Ο znickpaok: #7.760 18-05-13 13:08 Καλημερα..ηθελα να ρωτησω δινει καποιος απο εσας η καποιος γνωστος σας ιστορια γενικης η ειμαι μονος μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~julia~: Πάντως είχε πλάκα η εικόνα των παιδιών μέσα στο προαύλιο του σχολείου μέχρι να μπουν μέσα και των γονιών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κάγκελα μιλώντας όλοι για το ίδιο θέμα και περιμένοντας 3 ολόκληρες ώρες εκεί. Ένιωθα λες και πηγαίναμε στην σφαγή ειδικά μετά την προσευχή κάποιοι γονείς ξανά φώναζαν τα παιδιά τους για ένα τελευταίο "καλή επιτυχία" χαιρετίσματα, φιλάκια. Click για ανάπτυξη... Αν είναι δυνατόν...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:44 Η Dogie έγραψε: #7.742 17-05-13 22:44 Ντούκου. Παιδιά χαλαρά και εμείς και οι γονείς μας. Εξετάσεις είναι, ηρεμία. Η μάνα μου ήταν τέρμα αγχωμένη αν και δεν το έλεγε, το καταλάβαινα εγώ. Εγώ ήμουν τέρμα αναίσθητη, γούσταρα τη φάση. Πλάκα με τα παιδιά, αργότερα αστεία με τους επιτηρητές. Κουλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Μαΐου 2013 ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:50 Η ~julia~ έγραψε: #7.743 17-05-13 22:50 Εμένα η δική μου μάνα είχε στεναχωρηθεί που δούλευε σήμερα και δεν μπορούσε να έρθει μαζί μου. ~_~ Η αλήθεια είναι πως ένιωσα μοναξιά βλέποντας αυτά. Βέβαια μόλις ρώτησα κάποια παιδιά που πάει το σχολείο μας κτλ όλοι πάνω κάτω με ήξεραν χαχα ^_^ εγώ κλασικά δεν ήξερα κανέναν. Ο επιτηρητής ήταν όλα τα λεφτά πάντως: ΤΖΕΛΑΤΟ μαλλί και μπεζ-καμελ δερμάτινο τζάκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:51 Η Gate4 έγραψε: #7.744 17-05-13 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ~julia~: Πάντως είχε πλάκα η εικόνα των παιδιών μέσα στο προαύλιο του σχολείου μέχρι να μπουν μέσα και των γονιών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κάγκελα μιλώντας όλοι για το ίδιο θέμα και περιμένοντας 3 ολόκληρες ώρες εκεί. Ένιωθα λες και πηγαίναμε στην σφαγή ειδικά μετά την προσευχή κάποιοι γονείς ξανά φώναζαν τα παιδιά τους για ένα τελευταίο "καλή επιτυχία" χαιρετίσματα, φιλάκια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έλεος! Εγώ δεν θα τους άφηνα. Click για ανάπτυξη... Και έξω από το σχολείο μας είχε γονείς Και η ξαδέρφη μου που έδινε πήγε μαζί η μάνα της και περίμενε έξω. Εγώ δεν τις επιτρέπω ούτε να με μιλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:53 Ο JKaradakov: #7.745 17-05-13 22:53 Εμένα χτες ο πατέρας μου με ρώτησε αν έχω μάθημα σήμερα. Η μάνα μου είναι πιο ενημερωμένη αλλά και αυτή δεν πολύ μιλάει για να μην με αγχώσει. Εγώ δεν θα τους άφηνα: 1. Γιατί όπως προείπα, Έλεος! Ήμαστε 18 χρονών γαϊδούρια και δεν μπορούμε να μπούμε μόνοι μας για μια εξέταση. 2. Αν ήταν εκεί θα με άγχωναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:54 Η Dogie έγραψε: #7.746 17-05-13 22:54 Εμένα η μάνα μου έφυγε μόλις μπήκαμε μέσα. Πάλι καλά. Στα επόμενα μαθήματα δεν θα την αφήσω καν να έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nolan95j Νεοφερμένο μέλος Ο nolan95j αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:09 Ο nolan95j έγραψε: #7.747 17-05-13 23:09 Πάντως ο τύπος που είχε πει το βράδυ πριν στο φόρουμ ότι θα πεσει εθελοντισμός - αειφορία - αγροτουρισμός δεν έπεσε έξω. Εγώ τα διάβασα όταν είδα το post και σήμερα χρησιμοποίησα και τα τα τρία αυτά στο δεύτερο ζητούμενο της έκθεσης. Οπότε πολυδούρη και πολιτικά θα τα προσέξω ιδιαιτέρως. Who knows, right? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mathitis13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mathitis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 00:02 Ο mathitis13: #7.748 18-05-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από nolan95j: Πάντως ο τύπος που είχε πει το βράδυ πριν στο φόρουμ ότι θα πεσει εθελοντισμός - αειφορία - αγροτουρισμός δεν έπεσε έξω. Εγώ τα διάβασα όταν είδα το post και σήμερα χρησιμοποίησα και τα τα τρία αυτά στο δεύτερο ζητούμενο της έκθεσης. Οπότε πολυδούρη και πολιτικά θα τα προσέξω ιδιαιτέρως. Who knows, right? Click για ανάπτυξη... ναι στο β ζητουμενο ως προτεινομενο ειδα και την αειφορο αναπτυξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑλεξιαFangirl Νεοφερμένο μέλος Η ΑλεξιαFangirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 05:18 Η ΑλεξιαFangirl: #7.749 18-05-13 05:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαντλεν: εμενα η καθηγητρια μου που διορθωνει κιολας μου εχει πει να ξεκιναω με ιστορικη γνωση και οπου η πηγη συμπληρωνει να βρισκω που ταιριαζει με την ιστορικη γνωση και να το συνδεω! τωρα για ο,τι συμπιπτει το επαναδιατυπωνεις παλι εκει που κολλαει και λες πχ. η πηγη επιβεβαιωνει... ελπιζω να βοηθησα! Click για ανάπτυξη... thank youuuuuuuuuuu Λιγο αργα η απαντηση μου αλλα sorry δεν ειχα χρονο -.-'' ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANPAPPA Νεοφερμένο μέλος Η ANPAPPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 07:54 Η ANPAPPA έγραψε: #7.750 18-05-13 07:54 Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 08:06 Η EnnisDelMar!: #7.751 18-05-13 08:06 Εμένα χτες ο πατέρας μου με ρώτησε αν έχω μάθημα σήμερα. Η μάνα μου είναι πιο ενημερωμένη αλλά και αυτή δεν πολύ μιλάει για να μην με αγχώσει. Εγώ δεν θα τους άφηνα: 1. Γιατί όπως προείπα, Έλεος! Ήμαστε 18 χρονών γαϊδούρια και δεν μπορούμε να μπούμε μόνοι μας για μια εξέταση. 2. Αν ήταν εκεί θα με άγχωναν. Click για ανάπτυξη... Γιατί να αγχωθείς μωρέ, σιγά, Πανελλήνιες δίνουμε, δεν πάμε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ή στον πόλεμο Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... εε, βιολογία γενικής είναι, πόσο δύσκολα μπορεί να είναι, ειλικρινά δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 09:42 Ο cha0s έγραψε: #7.752 18-05-13 09:42 Βιολογία γενικής τουντέι ! Καλημέρεςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANPAPPA Νεοφερμένο μέλος Η ANPAPPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 10:44 Η ANPAPPA έγραψε: #7.753 18-05-13 10:44 Προσωπικά με δυσκολεύει πολύ το τέταρτο θέμα... Ειδικά αν είναι από το πρώτο κεφάλαιο!!! Πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:18 Ο majestic έγραψε: #7.754 18-05-13 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Ποιος ξερει...εμενα παντως με μπερδευει ποτε πρεπει να γραψω παρατηρησεις και ποτε συμπερασματα δαρβινου...τα υπολοιπα μου φαινονται ευκολα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:46 Η Gate4 έγραψε: #7.755 18-05-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Στη βιολογία γενικής δεν έχει και κάτι πολύ δύσκολο να βάλουν και δεν το συνηθίζουν κιόλας. Θα δούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steffie__se Νεοφερμένο μέλος Η steffie__se αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:04 Η steffie__se: #7.756 18-05-13 12:04 Πάντως αυτός που έγραψε το κείμενο που μας έβσλαν στη γλώσσα πρέπει να χει πάρει πολύ σοβαρά το meme: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:08 Η Gate4 έγραψε: #7.757 18-05-13 12:08 Εμένα με άρεσε πολύ το κείμενο χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:54 Ο majestic έγραψε: #7.758 18-05-13 12:54 κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:59 Η Gate4 έγραψε: #7.759 18-05-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από majestic: κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ επειδή είμαι και ευαίσθητη σε ότι αφορά το περιβάλλον και αυτά ενθουσιάστηκα όταν είδα το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. znickpaok Νεοφερμένο μέλος Ο znickpaok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 13:08 Ο znickpaok: #7.760 18-05-13 13:08 Καλημερα..ηθελα να ρωτησω δινει καποιος απο εσας η καποιος γνωστος σας ιστορια γενικης η ειμαι μονος μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ντούκου. Παιδιά χαλαρά και εμείς και οι γονείς μας. Εξετάσεις είναι, ηρεμία. Η μάνα μου ήταν τέρμα αγχωμένη αν και δεν το έλεγε, το καταλάβαινα εγώ. Εγώ ήμουν τέρμα αναίσθητη, γούσταρα τη φάση. Πλάκα με τα παιδιά, αργότερα αστεία με τους επιτηρητές. Κουλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:50 Η ~julia~ έγραψε: #7.743 17-05-13 22:50 Εμένα η δική μου μάνα είχε στεναχωρηθεί που δούλευε σήμερα και δεν μπορούσε να έρθει μαζί μου. ~_~ Η αλήθεια είναι πως ένιωσα μοναξιά βλέποντας αυτά. Βέβαια μόλις ρώτησα κάποια παιδιά που πάει το σχολείο μας κτλ όλοι πάνω κάτω με ήξεραν χαχα ^_^ εγώ κλασικά δεν ήξερα κανέναν. Ο επιτηρητής ήταν όλα τα λεφτά πάντως: ΤΖΕΛΑΤΟ μαλλί και μπεζ-καμελ δερμάτινο τζάκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:51 Η Gate4 έγραψε: #7.744 17-05-13 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ~julia~: Πάντως είχε πλάκα η εικόνα των παιδιών μέσα στο προαύλιο του σχολείου μέχρι να μπουν μέσα και των γονιών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κάγκελα μιλώντας όλοι για το ίδιο θέμα και περιμένοντας 3 ολόκληρες ώρες εκεί. Ένιωθα λες και πηγαίναμε στην σφαγή ειδικά μετά την προσευχή κάποιοι γονείς ξανά φώναζαν τα παιδιά τους για ένα τελευταίο "καλή επιτυχία" χαιρετίσματα, φιλάκια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έλεος! Εγώ δεν θα τους άφηνα. Click για ανάπτυξη... Και έξω από το σχολείο μας είχε γονείς Και η ξαδέρφη μου που έδινε πήγε μαζί η μάνα της και περίμενε έξω. Εγώ δεν τις επιτρέπω ούτε να με μιλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:53 Ο JKaradakov: #7.745 17-05-13 22:53 Εμένα χτες ο πατέρας μου με ρώτησε αν έχω μάθημα σήμερα. Η μάνα μου είναι πιο ενημερωμένη αλλά και αυτή δεν πολύ μιλάει για να μην με αγχώσει. Εγώ δεν θα τους άφηνα: 1. Γιατί όπως προείπα, Έλεος! Ήμαστε 18 χρονών γαϊδούρια και δεν μπορούμε να μπούμε μόνοι μας για μια εξέταση. 2. Αν ήταν εκεί θα με άγχωναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:54 Η Dogie έγραψε: #7.746 17-05-13 22:54 Εμένα η μάνα μου έφυγε μόλις μπήκαμε μέσα. Πάλι καλά. Στα επόμενα μαθήματα δεν θα την αφήσω καν να έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nolan95j Νεοφερμένο μέλος Ο nolan95j αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:09 Ο nolan95j έγραψε: #7.747 17-05-13 23:09 Πάντως ο τύπος που είχε πει το βράδυ πριν στο φόρουμ ότι θα πεσει εθελοντισμός - αειφορία - αγροτουρισμός δεν έπεσε έξω. Εγώ τα διάβασα όταν είδα το post και σήμερα χρησιμοποίησα και τα τα τρία αυτά στο δεύτερο ζητούμενο της έκθεσης. Οπότε πολυδούρη και πολιτικά θα τα προσέξω ιδιαιτέρως. Who knows, right? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mathitis13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mathitis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 00:02 Ο mathitis13: #7.748 18-05-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από nolan95j: Πάντως ο τύπος που είχε πει το βράδυ πριν στο φόρουμ ότι θα πεσει εθελοντισμός - αειφορία - αγροτουρισμός δεν έπεσε έξω. Εγώ τα διάβασα όταν είδα το post και σήμερα χρησιμοποίησα και τα τα τρία αυτά στο δεύτερο ζητούμενο της έκθεσης. Οπότε πολυδούρη και πολιτικά θα τα προσέξω ιδιαιτέρως. Who knows, right? Click για ανάπτυξη... ναι στο β ζητουμενο ως προτεινομενο ειδα και την αειφορο αναπτυξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑλεξιαFangirl Νεοφερμένο μέλος Η ΑλεξιαFangirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 05:18 Η ΑλεξιαFangirl: #7.749 18-05-13 05:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαντλεν: εμενα η καθηγητρια μου που διορθωνει κιολας μου εχει πει να ξεκιναω με ιστορικη γνωση και οπου η πηγη συμπληρωνει να βρισκω που ταιριαζει με την ιστορικη γνωση και να το συνδεω! τωρα για ο,τι συμπιπτει το επαναδιατυπωνεις παλι εκει που κολλαει και λες πχ. η πηγη επιβεβαιωνει... ελπιζω να βοηθησα! Click για ανάπτυξη... thank youuuuuuuuuuu Λιγο αργα η απαντηση μου αλλα sorry δεν ειχα χρονο -.-'' ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANPAPPA Νεοφερμένο μέλος Η ANPAPPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 07:54 Η ANPAPPA έγραψε: #7.750 18-05-13 07:54 Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 08:06 Η EnnisDelMar!: #7.751 18-05-13 08:06 Εμένα χτες ο πατέρας μου με ρώτησε αν έχω μάθημα σήμερα. Η μάνα μου είναι πιο ενημερωμένη αλλά και αυτή δεν πολύ μιλάει για να μην με αγχώσει. Εγώ δεν θα τους άφηνα: 1. Γιατί όπως προείπα, Έλεος! Ήμαστε 18 χρονών γαϊδούρια και δεν μπορούμε να μπούμε μόνοι μας για μια εξέταση. 2. Αν ήταν εκεί θα με άγχωναν. Click για ανάπτυξη... Γιατί να αγχωθείς μωρέ, σιγά, Πανελλήνιες δίνουμε, δεν πάμε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ή στον πόλεμο Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... εε, βιολογία γενικής είναι, πόσο δύσκολα μπορεί να είναι, ειλικρινά δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 09:42 Ο cha0s έγραψε: #7.752 18-05-13 09:42 Βιολογία γενικής τουντέι ! Καλημέρεςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANPAPPA Νεοφερμένο μέλος Η ANPAPPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 10:44 Η ANPAPPA έγραψε: #7.753 18-05-13 10:44 Προσωπικά με δυσκολεύει πολύ το τέταρτο θέμα... Ειδικά αν είναι από το πρώτο κεφάλαιο!!! Πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:18 Ο majestic έγραψε: #7.754 18-05-13 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Ποιος ξερει...εμενα παντως με μπερδευει ποτε πρεπει να γραψω παρατηρησεις και ποτε συμπερασματα δαρβινου...τα υπολοιπα μου φαινονται ευκολα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:46 Η Gate4 έγραψε: #7.755 18-05-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Στη βιολογία γενικής δεν έχει και κάτι πολύ δύσκολο να βάλουν και δεν το συνηθίζουν κιόλας. Θα δούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steffie__se Νεοφερμένο μέλος Η steffie__se αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:04 Η steffie__se: #7.756 18-05-13 12:04 Πάντως αυτός που έγραψε το κείμενο που μας έβσλαν στη γλώσσα πρέπει να χει πάρει πολύ σοβαρά το meme: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:08 Η Gate4 έγραψε: #7.757 18-05-13 12:08 Εμένα με άρεσε πολύ το κείμενο χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:54 Ο majestic έγραψε: #7.758 18-05-13 12:54 κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:59 Η Gate4 έγραψε: #7.759 18-05-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από majestic: κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ επειδή είμαι και ευαίσθητη σε ότι αφορά το περιβάλλον και αυτά ενθουσιάστηκα όταν είδα το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. znickpaok Νεοφερμένο μέλος Ο znickpaok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 13:08 Ο znickpaok: #7.760 18-05-13 13:08 Καλημερα..ηθελα να ρωτησω δινει καποιος απο εσας η καποιος γνωστος σας ιστορια γενικης η ειμαι μονος μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα η δική μου μάνα είχε στεναχωρηθεί που δούλευε σήμερα και δεν μπορούσε να έρθει μαζί μου. ~_~ Η αλήθεια είναι πως ένιωσα μοναξιά βλέποντας αυτά. Βέβαια μόλις ρώτησα κάποια παιδιά που πάει το σχολείο μας κτλ όλοι πάνω κάτω με ήξεραν χαχα ^_^ εγώ κλασικά δεν ήξερα κανέναν. Ο επιτηρητής ήταν όλα τα λεφτά πάντως: ΤΖΕΛΑΤΟ μαλλί και μπεζ-καμελ δερμάτινο τζάκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:51 Η Gate4 έγραψε: #7.744 17-05-13 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ~julia~: Πάντως είχε πλάκα η εικόνα των παιδιών μέσα στο προαύλιο του σχολείου μέχρι να μπουν μέσα και των γονιών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κάγκελα μιλώντας όλοι για το ίδιο θέμα και περιμένοντας 3 ολόκληρες ώρες εκεί. Ένιωθα λες και πηγαίναμε στην σφαγή ειδικά μετά την προσευχή κάποιοι γονείς ξανά φώναζαν τα παιδιά τους για ένα τελευταίο "καλή επιτυχία" χαιρετίσματα, φιλάκια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έλεος! Εγώ δεν θα τους άφηνα. Click για ανάπτυξη... Και έξω από το σχολείο μας είχε γονείς Και η ξαδέρφη μου που έδινε πήγε μαζί η μάνα της και περίμενε έξω. Εγώ δεν τις επιτρέπω ούτε να με μιλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:53 Ο JKaradakov: #7.745 17-05-13 22:53 Εμένα χτες ο πατέρας μου με ρώτησε αν έχω μάθημα σήμερα. Η μάνα μου είναι πιο ενημερωμένη αλλά και αυτή δεν πολύ μιλάει για να μην με αγχώσει. Εγώ δεν θα τους άφηνα: 1. Γιατί όπως προείπα, Έλεος! Ήμαστε 18 χρονών γαϊδούρια και δεν μπορούμε να μπούμε μόνοι μας για μια εξέταση. 2. Αν ήταν εκεί θα με άγχωναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:54 Η Dogie έγραψε: #7.746 17-05-13 22:54 Εμένα η μάνα μου έφυγε μόλις μπήκαμε μέσα. Πάλι καλά. Στα επόμενα μαθήματα δεν θα την αφήσω καν να έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nolan95j Νεοφερμένο μέλος Ο nolan95j αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:09 Ο nolan95j έγραψε: #7.747 17-05-13 23:09 Πάντως ο τύπος που είχε πει το βράδυ πριν στο φόρουμ ότι θα πεσει εθελοντισμός - αειφορία - αγροτουρισμός δεν έπεσε έξω. Εγώ τα διάβασα όταν είδα το post και σήμερα χρησιμοποίησα και τα τα τρία αυτά στο δεύτερο ζητούμενο της έκθεσης. Οπότε πολυδούρη και πολιτικά θα τα προσέξω ιδιαιτέρως. Who knows, right? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mathitis13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mathitis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 00:02 Ο mathitis13: #7.748 18-05-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από nolan95j: Πάντως ο τύπος που είχε πει το βράδυ πριν στο φόρουμ ότι θα πεσει εθελοντισμός - αειφορία - αγροτουρισμός δεν έπεσε έξω. Εγώ τα διάβασα όταν είδα το post και σήμερα χρησιμοποίησα και τα τα τρία αυτά στο δεύτερο ζητούμενο της έκθεσης. Οπότε πολυδούρη και πολιτικά θα τα προσέξω ιδιαιτέρως. Who knows, right? Click για ανάπτυξη... ναι στο β ζητουμενο ως προτεινομενο ειδα και την αειφορο αναπτυξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑλεξιαFangirl Νεοφερμένο μέλος Η ΑλεξιαFangirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 05:18 Η ΑλεξιαFangirl: #7.749 18-05-13 05:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαντλεν: εμενα η καθηγητρια μου που διορθωνει κιολας μου εχει πει να ξεκιναω με ιστορικη γνωση και οπου η πηγη συμπληρωνει να βρισκω που ταιριαζει με την ιστορικη γνωση και να το συνδεω! τωρα για ο,τι συμπιπτει το επαναδιατυπωνεις παλι εκει που κολλαει και λες πχ. η πηγη επιβεβαιωνει... ελπιζω να βοηθησα! Click για ανάπτυξη... thank youuuuuuuuuuu Λιγο αργα η απαντηση μου αλλα sorry δεν ειχα χρονο -.-'' ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANPAPPA Νεοφερμένο μέλος Η ANPAPPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 07:54 Η ANPAPPA έγραψε: #7.750 18-05-13 07:54 Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 08:06 Η EnnisDelMar!: #7.751 18-05-13 08:06 Εμένα χτες ο πατέρας μου με ρώτησε αν έχω μάθημα σήμερα. Η μάνα μου είναι πιο ενημερωμένη αλλά και αυτή δεν πολύ μιλάει για να μην με αγχώσει. Εγώ δεν θα τους άφηνα: 1. Γιατί όπως προείπα, Έλεος! Ήμαστε 18 χρονών γαϊδούρια και δεν μπορούμε να μπούμε μόνοι μας για μια εξέταση. 2. Αν ήταν εκεί θα με άγχωναν. Click για ανάπτυξη... Γιατί να αγχωθείς μωρέ, σιγά, Πανελλήνιες δίνουμε, δεν πάμε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ή στον πόλεμο Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... εε, βιολογία γενικής είναι, πόσο δύσκολα μπορεί να είναι, ειλικρινά δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 09:42 Ο cha0s έγραψε: #7.752 18-05-13 09:42 Βιολογία γενικής τουντέι ! Καλημέρεςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANPAPPA Νεοφερμένο μέλος Η ANPAPPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 10:44 Η ANPAPPA έγραψε: #7.753 18-05-13 10:44 Προσωπικά με δυσκολεύει πολύ το τέταρτο θέμα... Ειδικά αν είναι από το πρώτο κεφάλαιο!!! Πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:18 Ο majestic έγραψε: #7.754 18-05-13 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Ποιος ξερει...εμενα παντως με μπερδευει ποτε πρεπει να γραψω παρατηρησεις και ποτε συμπερασματα δαρβινου...τα υπολοιπα μου φαινονται ευκολα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:46 Η Gate4 έγραψε: #7.755 18-05-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Στη βιολογία γενικής δεν έχει και κάτι πολύ δύσκολο να βάλουν και δεν το συνηθίζουν κιόλας. Θα δούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steffie__se Νεοφερμένο μέλος Η steffie__se αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:04 Η steffie__se: #7.756 18-05-13 12:04 Πάντως αυτός που έγραψε το κείμενο που μας έβσλαν στη γλώσσα πρέπει να χει πάρει πολύ σοβαρά το meme: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:08 Η Gate4 έγραψε: #7.757 18-05-13 12:08 Εμένα με άρεσε πολύ το κείμενο χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:54 Ο majestic έγραψε: #7.758 18-05-13 12:54 κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:59 Η Gate4 έγραψε: #7.759 18-05-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από majestic: κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ επειδή είμαι και ευαίσθητη σε ότι αφορά το περιβάλλον και αυτά ενθουσιάστηκα όταν είδα το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. znickpaok Νεοφερμένο μέλος Ο znickpaok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 13:08 Ο znickpaok: #7.760 18-05-13 13:08 Καλημερα..ηθελα να ρωτησω δινει καποιος απο εσας η καποιος γνωστος σας ιστορια γενικης η ειμαι μονος μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~julia~: Πάντως είχε πλάκα η εικόνα των παιδιών μέσα στο προαύλιο του σχολείου μέχρι να μπουν μέσα και των γονιών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κάγκελα μιλώντας όλοι για το ίδιο θέμα και περιμένοντας 3 ολόκληρες ώρες εκεί. Ένιωθα λες και πηγαίναμε στην σφαγή ειδικά μετά την προσευχή κάποιοι γονείς ξανά φώναζαν τα παιδιά τους για ένα τελευταίο "καλή επιτυχία" χαιρετίσματα, φιλάκια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έλεος! Εγώ δεν θα τους άφηνα. Click για ανάπτυξη... Και έξω από το σχολείο μας είχε γονείς Και η ξαδέρφη μου που έδινε πήγε μαζί η μάνα της και περίμενε έξω. Εγώ δεν τις επιτρέπω ούτε να με μιλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:53 Ο JKaradakov: #7.745 17-05-13 22:53 Εμένα χτες ο πατέρας μου με ρώτησε αν έχω μάθημα σήμερα. Η μάνα μου είναι πιο ενημερωμένη αλλά και αυτή δεν πολύ μιλάει για να μην με αγχώσει. Εγώ δεν θα τους άφηνα: 1. Γιατί όπως προείπα, Έλεος! Ήμαστε 18 χρονών γαϊδούρια και δεν μπορούμε να μπούμε μόνοι μας για μια εξέταση. 2. Αν ήταν εκεί θα με άγχωναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:54 Η Dogie έγραψε: #7.746 17-05-13 22:54 Εμένα η μάνα μου έφυγε μόλις μπήκαμε μέσα. Πάλι καλά. Στα επόμενα μαθήματα δεν θα την αφήσω καν να έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nolan95j Νεοφερμένο μέλος Ο nolan95j αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:09 Ο nolan95j έγραψε: #7.747 17-05-13 23:09 Πάντως ο τύπος που είχε πει το βράδυ πριν στο φόρουμ ότι θα πεσει εθελοντισμός - αειφορία - αγροτουρισμός δεν έπεσε έξω. Εγώ τα διάβασα όταν είδα το post και σήμερα χρησιμοποίησα και τα τα τρία αυτά στο δεύτερο ζητούμενο της έκθεσης. Οπότε πολυδούρη και πολιτικά θα τα προσέξω ιδιαιτέρως. Who knows, right? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mathitis13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mathitis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 00:02 Ο mathitis13: #7.748 18-05-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από nolan95j: Πάντως ο τύπος που είχε πει το βράδυ πριν στο φόρουμ ότι θα πεσει εθελοντισμός - αειφορία - αγροτουρισμός δεν έπεσε έξω. Εγώ τα διάβασα όταν είδα το post και σήμερα χρησιμοποίησα και τα τα τρία αυτά στο δεύτερο ζητούμενο της έκθεσης. Οπότε πολυδούρη και πολιτικά θα τα προσέξω ιδιαιτέρως. Who knows, right? Click για ανάπτυξη... ναι στο β ζητουμενο ως προτεινομενο ειδα και την αειφορο αναπτυξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑλεξιαFangirl Νεοφερμένο μέλος Η ΑλεξιαFangirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 05:18 Η ΑλεξιαFangirl: #7.749 18-05-13 05:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαντλεν: εμενα η καθηγητρια μου που διορθωνει κιολας μου εχει πει να ξεκιναω με ιστορικη γνωση και οπου η πηγη συμπληρωνει να βρισκω που ταιριαζει με την ιστορικη γνωση και να το συνδεω! τωρα για ο,τι συμπιπτει το επαναδιατυπωνεις παλι εκει που κολλαει και λες πχ. η πηγη επιβεβαιωνει... ελπιζω να βοηθησα! Click για ανάπτυξη... thank youuuuuuuuuuu Λιγο αργα η απαντηση μου αλλα sorry δεν ειχα χρονο -.-'' ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANPAPPA Νεοφερμένο μέλος Η ANPAPPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 07:54 Η ANPAPPA έγραψε: #7.750 18-05-13 07:54 Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 08:06 Η EnnisDelMar!: #7.751 18-05-13 08:06 Εμένα χτες ο πατέρας μου με ρώτησε αν έχω μάθημα σήμερα. Η μάνα μου είναι πιο ενημερωμένη αλλά και αυτή δεν πολύ μιλάει για να μην με αγχώσει. Εγώ δεν θα τους άφηνα: 1. Γιατί όπως προείπα, Έλεος! Ήμαστε 18 χρονών γαϊδούρια και δεν μπορούμε να μπούμε μόνοι μας για μια εξέταση. 2. Αν ήταν εκεί θα με άγχωναν. Click για ανάπτυξη... Γιατί να αγχωθείς μωρέ, σιγά, Πανελλήνιες δίνουμε, δεν πάμε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ή στον πόλεμο Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... εε, βιολογία γενικής είναι, πόσο δύσκολα μπορεί να είναι, ειλικρινά δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 09:42 Ο cha0s έγραψε: #7.752 18-05-13 09:42 Βιολογία γενικής τουντέι ! Καλημέρεςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANPAPPA Νεοφερμένο μέλος Η ANPAPPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 10:44 Η ANPAPPA έγραψε: #7.753 18-05-13 10:44 Προσωπικά με δυσκολεύει πολύ το τέταρτο θέμα... Ειδικά αν είναι από το πρώτο κεφάλαιο!!! Πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:18 Ο majestic έγραψε: #7.754 18-05-13 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Ποιος ξερει...εμενα παντως με μπερδευει ποτε πρεπει να γραψω παρατηρησεις και ποτε συμπερασματα δαρβινου...τα υπολοιπα μου φαινονται ευκολα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:46 Η Gate4 έγραψε: #7.755 18-05-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Στη βιολογία γενικής δεν έχει και κάτι πολύ δύσκολο να βάλουν και δεν το συνηθίζουν κιόλας. Θα δούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steffie__se Νεοφερμένο μέλος Η steffie__se αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:04 Η steffie__se: #7.756 18-05-13 12:04 Πάντως αυτός που έγραψε το κείμενο που μας έβσλαν στη γλώσσα πρέπει να χει πάρει πολύ σοβαρά το meme: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:08 Η Gate4 έγραψε: #7.757 18-05-13 12:08 Εμένα με άρεσε πολύ το κείμενο χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:54 Ο majestic έγραψε: #7.758 18-05-13 12:54 κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:59 Η Gate4 έγραψε: #7.759 18-05-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από majestic: κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ επειδή είμαι και ευαίσθητη σε ότι αφορά το περιβάλλον και αυτά ενθουσιάστηκα όταν είδα το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. znickpaok Νεοφερμένο μέλος Ο znickpaok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 13:08 Ο znickpaok: #7.760 18-05-13 13:08 Καλημερα..ηθελα να ρωτησω δινει καποιος απο εσας η καποιος γνωστος σας ιστορια γενικης η ειμαι μονος μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα χτες ο πατέρας μου με ρώτησε αν έχω μάθημα σήμερα. Η μάνα μου είναι πιο ενημερωμένη αλλά και αυτή δεν πολύ μιλάει για να μην με αγχώσει. Εγώ δεν θα τους άφηνα: 1. Γιατί όπως προείπα, Έλεος! Ήμαστε 18 χρονών γαϊδούρια και δεν μπορούμε να μπούμε μόνοι μας για μια εξέταση. 2. Αν ήταν εκεί θα με άγχωναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:54 Η Dogie έγραψε: #7.746 17-05-13 22:54 Εμένα η μάνα μου έφυγε μόλις μπήκαμε μέσα. Πάλι καλά. Στα επόμενα μαθήματα δεν θα την αφήσω καν να έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nolan95j Νεοφερμένο μέλος Ο nolan95j αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:09 Ο nolan95j έγραψε: #7.747 17-05-13 23:09 Πάντως ο τύπος που είχε πει το βράδυ πριν στο φόρουμ ότι θα πεσει εθελοντισμός - αειφορία - αγροτουρισμός δεν έπεσε έξω. Εγώ τα διάβασα όταν είδα το post και σήμερα χρησιμοποίησα και τα τα τρία αυτά στο δεύτερο ζητούμενο της έκθεσης. Οπότε πολυδούρη και πολιτικά θα τα προσέξω ιδιαιτέρως. Who knows, right? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mathitis13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mathitis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 00:02 Ο mathitis13: #7.748 18-05-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από nolan95j: Πάντως ο τύπος που είχε πει το βράδυ πριν στο φόρουμ ότι θα πεσει εθελοντισμός - αειφορία - αγροτουρισμός δεν έπεσε έξω. Εγώ τα διάβασα όταν είδα το post και σήμερα χρησιμοποίησα και τα τα τρία αυτά στο δεύτερο ζητούμενο της έκθεσης. Οπότε πολυδούρη και πολιτικά θα τα προσέξω ιδιαιτέρως. Who knows, right? Click για ανάπτυξη... ναι στο β ζητουμενο ως προτεινομενο ειδα και την αειφορο αναπτυξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑλεξιαFangirl Νεοφερμένο μέλος Η ΑλεξιαFangirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 05:18 Η ΑλεξιαFangirl: #7.749 18-05-13 05:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαντλεν: εμενα η καθηγητρια μου που διορθωνει κιολας μου εχει πει να ξεκιναω με ιστορικη γνωση και οπου η πηγη συμπληρωνει να βρισκω που ταιριαζει με την ιστορικη γνωση και να το συνδεω! τωρα για ο,τι συμπιπτει το επαναδιατυπωνεις παλι εκει που κολλαει και λες πχ. η πηγη επιβεβαιωνει... ελπιζω να βοηθησα! Click για ανάπτυξη... thank youuuuuuuuuuu Λιγο αργα η απαντηση μου αλλα sorry δεν ειχα χρονο -.-'' ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANPAPPA Νεοφερμένο μέλος Η ANPAPPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 07:54 Η ANPAPPA έγραψε: #7.750 18-05-13 07:54 Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 08:06 Η EnnisDelMar!: #7.751 18-05-13 08:06 Εμένα χτες ο πατέρας μου με ρώτησε αν έχω μάθημα σήμερα. Η μάνα μου είναι πιο ενημερωμένη αλλά και αυτή δεν πολύ μιλάει για να μην με αγχώσει. Εγώ δεν θα τους άφηνα: 1. Γιατί όπως προείπα, Έλεος! Ήμαστε 18 χρονών γαϊδούρια και δεν μπορούμε να μπούμε μόνοι μας για μια εξέταση. 2. Αν ήταν εκεί θα με άγχωναν. Click για ανάπτυξη... Γιατί να αγχωθείς μωρέ, σιγά, Πανελλήνιες δίνουμε, δεν πάμε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ή στον πόλεμο Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... εε, βιολογία γενικής είναι, πόσο δύσκολα μπορεί να είναι, ειλικρινά δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 09:42 Ο cha0s έγραψε: #7.752 18-05-13 09:42 Βιολογία γενικής τουντέι ! Καλημέρεςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANPAPPA Νεοφερμένο μέλος Η ANPAPPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 10:44 Η ANPAPPA έγραψε: #7.753 18-05-13 10:44 Προσωπικά με δυσκολεύει πολύ το τέταρτο θέμα... Ειδικά αν είναι από το πρώτο κεφάλαιο!!! Πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:18 Ο majestic έγραψε: #7.754 18-05-13 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Ποιος ξερει...εμενα παντως με μπερδευει ποτε πρεπει να γραψω παρατηρησεις και ποτε συμπερασματα δαρβινου...τα υπολοιπα μου φαινονται ευκολα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:46 Η Gate4 έγραψε: #7.755 18-05-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Στη βιολογία γενικής δεν έχει και κάτι πολύ δύσκολο να βάλουν και δεν το συνηθίζουν κιόλας. Θα δούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steffie__se Νεοφερμένο μέλος Η steffie__se αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:04 Η steffie__se: #7.756 18-05-13 12:04 Πάντως αυτός που έγραψε το κείμενο που μας έβσλαν στη γλώσσα πρέπει να χει πάρει πολύ σοβαρά το meme: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:08 Η Gate4 έγραψε: #7.757 18-05-13 12:08 Εμένα με άρεσε πολύ το κείμενο χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:54 Ο majestic έγραψε: #7.758 18-05-13 12:54 κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:59 Η Gate4 έγραψε: #7.759 18-05-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από majestic: κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ επειδή είμαι και ευαίσθητη σε ότι αφορά το περιβάλλον και αυτά ενθουσιάστηκα όταν είδα το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. znickpaok Νεοφερμένο μέλος Ο znickpaok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 13:08 Ο znickpaok: #7.760 18-05-13 13:08 Καλημερα..ηθελα να ρωτησω δινει καποιος απο εσας η καποιος γνωστος σας ιστορια γενικης η ειμαι μονος μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα η μάνα μου έφυγε μόλις μπήκαμε μέσα. Πάλι καλά. Στα επόμενα μαθήματα δεν θα την αφήσω καν να έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nolan95j Νεοφερμένο μέλος Ο nolan95j αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:09 Ο nolan95j έγραψε: #7.747 17-05-13 23:09 Πάντως ο τύπος που είχε πει το βράδυ πριν στο φόρουμ ότι θα πεσει εθελοντισμός - αειφορία - αγροτουρισμός δεν έπεσε έξω. Εγώ τα διάβασα όταν είδα το post και σήμερα χρησιμοποίησα και τα τα τρία αυτά στο δεύτερο ζητούμενο της έκθεσης. Οπότε πολυδούρη και πολιτικά θα τα προσέξω ιδιαιτέρως. Who knows, right? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mathitis13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mathitis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 00:02 Ο mathitis13: #7.748 18-05-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από nolan95j: Πάντως ο τύπος που είχε πει το βράδυ πριν στο φόρουμ ότι θα πεσει εθελοντισμός - αειφορία - αγροτουρισμός δεν έπεσε έξω. Εγώ τα διάβασα όταν είδα το post και σήμερα χρησιμοποίησα και τα τα τρία αυτά στο δεύτερο ζητούμενο της έκθεσης. Οπότε πολυδούρη και πολιτικά θα τα προσέξω ιδιαιτέρως. Who knows, right? Click για ανάπτυξη... ναι στο β ζητουμενο ως προτεινομενο ειδα και την αειφορο αναπτυξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑλεξιαFangirl Νεοφερμένο μέλος Η ΑλεξιαFangirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 05:18 Η ΑλεξιαFangirl: #7.749 18-05-13 05:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαντλεν: εμενα η καθηγητρια μου που διορθωνει κιολας μου εχει πει να ξεκιναω με ιστορικη γνωση και οπου η πηγη συμπληρωνει να βρισκω που ταιριαζει με την ιστορικη γνωση και να το συνδεω! τωρα για ο,τι συμπιπτει το επαναδιατυπωνεις παλι εκει που κολλαει και λες πχ. η πηγη επιβεβαιωνει... ελπιζω να βοηθησα! Click για ανάπτυξη... thank youuuuuuuuuuu Λιγο αργα η απαντηση μου αλλα sorry δεν ειχα χρονο -.-'' ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANPAPPA Νεοφερμένο μέλος Η ANPAPPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 07:54 Η ANPAPPA έγραψε: #7.750 18-05-13 07:54 Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 08:06 Η EnnisDelMar!: #7.751 18-05-13 08:06 Εμένα χτες ο πατέρας μου με ρώτησε αν έχω μάθημα σήμερα. Η μάνα μου είναι πιο ενημερωμένη αλλά και αυτή δεν πολύ μιλάει για να μην με αγχώσει. Εγώ δεν θα τους άφηνα: 1. Γιατί όπως προείπα, Έλεος! Ήμαστε 18 χρονών γαϊδούρια και δεν μπορούμε να μπούμε μόνοι μας για μια εξέταση. 2. Αν ήταν εκεί θα με άγχωναν. Click για ανάπτυξη... Γιατί να αγχωθείς μωρέ, σιγά, Πανελλήνιες δίνουμε, δεν πάμε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ή στον πόλεμο Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... εε, βιολογία γενικής είναι, πόσο δύσκολα μπορεί να είναι, ειλικρινά δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 09:42 Ο cha0s έγραψε: #7.752 18-05-13 09:42 Βιολογία γενικής τουντέι ! Καλημέρεςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANPAPPA Νεοφερμένο μέλος Η ANPAPPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 10:44 Η ANPAPPA έγραψε: #7.753 18-05-13 10:44 Προσωπικά με δυσκολεύει πολύ το τέταρτο θέμα... Ειδικά αν είναι από το πρώτο κεφάλαιο!!! Πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:18 Ο majestic έγραψε: #7.754 18-05-13 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Ποιος ξερει...εμενα παντως με μπερδευει ποτε πρεπει να γραψω παρατηρησεις και ποτε συμπερασματα δαρβινου...τα υπολοιπα μου φαινονται ευκολα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:46 Η Gate4 έγραψε: #7.755 18-05-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Στη βιολογία γενικής δεν έχει και κάτι πολύ δύσκολο να βάλουν και δεν το συνηθίζουν κιόλας. Θα δούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steffie__se Νεοφερμένο μέλος Η steffie__se αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:04 Η steffie__se: #7.756 18-05-13 12:04 Πάντως αυτός που έγραψε το κείμενο που μας έβσλαν στη γλώσσα πρέπει να χει πάρει πολύ σοβαρά το meme: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:08 Η Gate4 έγραψε: #7.757 18-05-13 12:08 Εμένα με άρεσε πολύ το κείμενο χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:54 Ο majestic έγραψε: #7.758 18-05-13 12:54 κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:59 Η Gate4 έγραψε: #7.759 18-05-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από majestic: κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ επειδή είμαι και ευαίσθητη σε ότι αφορά το περιβάλλον και αυτά ενθουσιάστηκα όταν είδα το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. znickpaok Νεοφερμένο μέλος Ο znickpaok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 13:08 Ο znickpaok: #7.760 18-05-13 13:08 Καλημερα..ηθελα να ρωτησω δινει καποιος απο εσας η καποιος γνωστος σας ιστορια γενικης η ειμαι μονος μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως ο τύπος που είχε πει το βράδυ πριν στο φόρουμ ότι θα πεσει εθελοντισμός - αειφορία - αγροτουρισμός δεν έπεσε έξω. Εγώ τα διάβασα όταν είδα το post και σήμερα χρησιμοποίησα και τα τα τρία αυτά στο δεύτερο ζητούμενο της έκθεσης. Οπότε πολυδούρη και πολιτικά θα τα προσέξω ιδιαιτέρως. Who knows, right? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mathitis13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mathitis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 00:02 Ο mathitis13: #7.748 18-05-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από nolan95j: Πάντως ο τύπος που είχε πει το βράδυ πριν στο φόρουμ ότι θα πεσει εθελοντισμός - αειφορία - αγροτουρισμός δεν έπεσε έξω. Εγώ τα διάβασα όταν είδα το post και σήμερα χρησιμοποίησα και τα τα τρία αυτά στο δεύτερο ζητούμενο της έκθεσης. Οπότε πολυδούρη και πολιτικά θα τα προσέξω ιδιαιτέρως. Who knows, right? Click για ανάπτυξη... ναι στο β ζητουμενο ως προτεινομενο ειδα και την αειφορο αναπτυξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑλεξιαFangirl Νεοφερμένο μέλος Η ΑλεξιαFangirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 05:18 Η ΑλεξιαFangirl: #7.749 18-05-13 05:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαντλεν: εμενα η καθηγητρια μου που διορθωνει κιολας μου εχει πει να ξεκιναω με ιστορικη γνωση και οπου η πηγη συμπληρωνει να βρισκω που ταιριαζει με την ιστορικη γνωση και να το συνδεω! τωρα για ο,τι συμπιπτει το επαναδιατυπωνεις παλι εκει που κολλαει και λες πχ. η πηγη επιβεβαιωνει... ελπιζω να βοηθησα! Click για ανάπτυξη... thank youuuuuuuuuuu Λιγο αργα η απαντηση μου αλλα sorry δεν ειχα χρονο -.-'' ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANPAPPA Νεοφερμένο μέλος Η ANPAPPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 07:54 Η ANPAPPA έγραψε: #7.750 18-05-13 07:54 Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 08:06 Η EnnisDelMar!: #7.751 18-05-13 08:06 Εμένα χτες ο πατέρας μου με ρώτησε αν έχω μάθημα σήμερα. Η μάνα μου είναι πιο ενημερωμένη αλλά και αυτή δεν πολύ μιλάει για να μην με αγχώσει. Εγώ δεν θα τους άφηνα: 1. Γιατί όπως προείπα, Έλεος! Ήμαστε 18 χρονών γαϊδούρια και δεν μπορούμε να μπούμε μόνοι μας για μια εξέταση. 2. Αν ήταν εκεί θα με άγχωναν. Click για ανάπτυξη... Γιατί να αγχωθείς μωρέ, σιγά, Πανελλήνιες δίνουμε, δεν πάμε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ή στον πόλεμο Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... εε, βιολογία γενικής είναι, πόσο δύσκολα μπορεί να είναι, ειλικρινά δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 09:42 Ο cha0s έγραψε: #7.752 18-05-13 09:42 Βιολογία γενικής τουντέι ! Καλημέρεςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANPAPPA Νεοφερμένο μέλος Η ANPAPPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 10:44 Η ANPAPPA έγραψε: #7.753 18-05-13 10:44 Προσωπικά με δυσκολεύει πολύ το τέταρτο θέμα... Ειδικά αν είναι από το πρώτο κεφάλαιο!!! Πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:18 Ο majestic έγραψε: #7.754 18-05-13 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Ποιος ξερει...εμενα παντως με μπερδευει ποτε πρεπει να γραψω παρατηρησεις και ποτε συμπερασματα δαρβινου...τα υπολοιπα μου φαινονται ευκολα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:46 Η Gate4 έγραψε: #7.755 18-05-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Στη βιολογία γενικής δεν έχει και κάτι πολύ δύσκολο να βάλουν και δεν το συνηθίζουν κιόλας. Θα δούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steffie__se Νεοφερμένο μέλος Η steffie__se αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:04 Η steffie__se: #7.756 18-05-13 12:04 Πάντως αυτός που έγραψε το κείμενο που μας έβσλαν στη γλώσσα πρέπει να χει πάρει πολύ σοβαρά το meme: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:08 Η Gate4 έγραψε: #7.757 18-05-13 12:08 Εμένα με άρεσε πολύ το κείμενο χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:54 Ο majestic έγραψε: #7.758 18-05-13 12:54 κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:59 Η Gate4 έγραψε: #7.759 18-05-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από majestic: κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ επειδή είμαι και ευαίσθητη σε ότι αφορά το περιβάλλον και αυτά ενθουσιάστηκα όταν είδα το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. znickpaok Νεοφερμένο μέλος Ο znickpaok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 13:08 Ο znickpaok: #7.760 18-05-13 13:08 Καλημερα..ηθελα να ρωτησω δινει καποιος απο εσας η καποιος γνωστος σας ιστορια γενικης η ειμαι μονος μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nolan95j: Πάντως ο τύπος που είχε πει το βράδυ πριν στο φόρουμ ότι θα πεσει εθελοντισμός - αειφορία - αγροτουρισμός δεν έπεσε έξω. Εγώ τα διάβασα όταν είδα το post και σήμερα χρησιμοποίησα και τα τα τρία αυτά στο δεύτερο ζητούμενο της έκθεσης. Οπότε πολυδούρη και πολιτικά θα τα προσέξω ιδιαιτέρως. Who knows, right? Click για ανάπτυξη... ναι στο β ζητουμενο ως προτεινομενο ειδα και την αειφορο αναπτυξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑλεξιαFangirl Νεοφερμένο μέλος Η ΑλεξιαFangirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 05:18 Η ΑλεξιαFangirl: #7.749 18-05-13 05:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαντλεν: εμενα η καθηγητρια μου που διορθωνει κιολας μου εχει πει να ξεκιναω με ιστορικη γνωση και οπου η πηγη συμπληρωνει να βρισκω που ταιριαζει με την ιστορικη γνωση και να το συνδεω! τωρα για ο,τι συμπιπτει το επαναδιατυπωνεις παλι εκει που κολλαει και λες πχ. η πηγη επιβεβαιωνει... ελπιζω να βοηθησα! Click για ανάπτυξη... thank youuuuuuuuuuu Λιγο αργα η απαντηση μου αλλα sorry δεν ειχα χρονο -.-'' ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANPAPPA Νεοφερμένο μέλος Η ANPAPPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 07:54 Η ANPAPPA έγραψε: #7.750 18-05-13 07:54 Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 08:06 Η EnnisDelMar!: #7.751 18-05-13 08:06 Εμένα χτες ο πατέρας μου με ρώτησε αν έχω μάθημα σήμερα. Η μάνα μου είναι πιο ενημερωμένη αλλά και αυτή δεν πολύ μιλάει για να μην με αγχώσει. Εγώ δεν θα τους άφηνα: 1. Γιατί όπως προείπα, Έλεος! Ήμαστε 18 χρονών γαϊδούρια και δεν μπορούμε να μπούμε μόνοι μας για μια εξέταση. 2. Αν ήταν εκεί θα με άγχωναν. Click για ανάπτυξη... Γιατί να αγχωθείς μωρέ, σιγά, Πανελλήνιες δίνουμε, δεν πάμε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ή στον πόλεμο Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... εε, βιολογία γενικής είναι, πόσο δύσκολα μπορεί να είναι, ειλικρινά δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 09:42 Ο cha0s έγραψε: #7.752 18-05-13 09:42 Βιολογία γενικής τουντέι ! Καλημέρεςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANPAPPA Νεοφερμένο μέλος Η ANPAPPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 10:44 Η ANPAPPA έγραψε: #7.753 18-05-13 10:44 Προσωπικά με δυσκολεύει πολύ το τέταρτο θέμα... Ειδικά αν είναι από το πρώτο κεφάλαιο!!! Πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:18 Ο majestic έγραψε: #7.754 18-05-13 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Ποιος ξερει...εμενα παντως με μπερδευει ποτε πρεπει να γραψω παρατηρησεις και ποτε συμπερασματα δαρβινου...τα υπολοιπα μου φαινονται ευκολα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:46 Η Gate4 έγραψε: #7.755 18-05-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Στη βιολογία γενικής δεν έχει και κάτι πολύ δύσκολο να βάλουν και δεν το συνηθίζουν κιόλας. Θα δούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steffie__se Νεοφερμένο μέλος Η steffie__se αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:04 Η steffie__se: #7.756 18-05-13 12:04 Πάντως αυτός που έγραψε το κείμενο που μας έβσλαν στη γλώσσα πρέπει να χει πάρει πολύ σοβαρά το meme: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:08 Η Gate4 έγραψε: #7.757 18-05-13 12:08 Εμένα με άρεσε πολύ το κείμενο χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:54 Ο majestic έγραψε: #7.758 18-05-13 12:54 κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:59 Η Gate4 έγραψε: #7.759 18-05-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από majestic: κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ επειδή είμαι και ευαίσθητη σε ότι αφορά το περιβάλλον και αυτά ενθουσιάστηκα όταν είδα το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. znickpaok Νεοφερμένο μέλος Ο znickpaok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 13:08 Ο znickpaok: #7.760 18-05-13 13:08 Καλημερα..ηθελα να ρωτησω δινει καποιος απο εσας η καποιος γνωστος σας ιστορια γενικης η ειμαι μονος μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαντλεν: εμενα η καθηγητρια μου που διορθωνει κιολας μου εχει πει να ξεκιναω με ιστορικη γνωση και οπου η πηγη συμπληρωνει να βρισκω που ταιριαζει με την ιστορικη γνωση και να το συνδεω! τωρα για ο,τι συμπιπτει το επαναδιατυπωνεις παλι εκει που κολλαει και λες πχ. η πηγη επιβεβαιωνει... ελπιζω να βοηθησα! Click για ανάπτυξη... thank youuuuuuuuuuu Λιγο αργα η απαντηση μου αλλα sorry δεν ειχα χρονο -.-'' ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANPAPPA Νεοφερμένο μέλος Η ANPAPPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 07:54 Η ANPAPPA έγραψε: #7.750 18-05-13 07:54 Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 08:06 Η EnnisDelMar!: #7.751 18-05-13 08:06 Εμένα χτες ο πατέρας μου με ρώτησε αν έχω μάθημα σήμερα. Η μάνα μου είναι πιο ενημερωμένη αλλά και αυτή δεν πολύ μιλάει για να μην με αγχώσει. Εγώ δεν θα τους άφηνα: 1. Γιατί όπως προείπα, Έλεος! Ήμαστε 18 χρονών γαϊδούρια και δεν μπορούμε να μπούμε μόνοι μας για μια εξέταση. 2. Αν ήταν εκεί θα με άγχωναν. Click για ανάπτυξη... Γιατί να αγχωθείς μωρέ, σιγά, Πανελλήνιες δίνουμε, δεν πάμε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ή στον πόλεμο Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... εε, βιολογία γενικής είναι, πόσο δύσκολα μπορεί να είναι, ειλικρινά δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 09:42 Ο cha0s έγραψε: #7.752 18-05-13 09:42 Βιολογία γενικής τουντέι ! Καλημέρεςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANPAPPA Νεοφερμένο μέλος Η ANPAPPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 10:44 Η ANPAPPA έγραψε: #7.753 18-05-13 10:44 Προσωπικά με δυσκολεύει πολύ το τέταρτο θέμα... Ειδικά αν είναι από το πρώτο κεφάλαιο!!! Πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:18 Ο majestic έγραψε: #7.754 18-05-13 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Ποιος ξερει...εμενα παντως με μπερδευει ποτε πρεπει να γραψω παρατηρησεις και ποτε συμπερασματα δαρβινου...τα υπολοιπα μου φαινονται ευκολα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:46 Η Gate4 έγραψε: #7.755 18-05-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Στη βιολογία γενικής δεν έχει και κάτι πολύ δύσκολο να βάλουν και δεν το συνηθίζουν κιόλας. Θα δούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steffie__se Νεοφερμένο μέλος Η steffie__se αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:04 Η steffie__se: #7.756 18-05-13 12:04 Πάντως αυτός που έγραψε το κείμενο που μας έβσλαν στη γλώσσα πρέπει να χει πάρει πολύ σοβαρά το meme: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:08 Η Gate4 έγραψε: #7.757 18-05-13 12:08 Εμένα με άρεσε πολύ το κείμενο χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:54 Ο majestic έγραψε: #7.758 18-05-13 12:54 κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:59 Η Gate4 έγραψε: #7.759 18-05-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από majestic: κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ επειδή είμαι και ευαίσθητη σε ότι αφορά το περιβάλλον και αυτά ενθουσιάστηκα όταν είδα το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. znickpaok Νεοφερμένο μέλος Ο znickpaok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 13:08 Ο znickpaok: #7.760 18-05-13 13:08 Καλημερα..ηθελα να ρωτησω δινει καποιος απο εσας η καποιος γνωστος σας ιστορια γενικης η ειμαι μονος μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 08:06 Η EnnisDelMar!: #7.751 18-05-13 08:06 Εμένα χτες ο πατέρας μου με ρώτησε αν έχω μάθημα σήμερα. Η μάνα μου είναι πιο ενημερωμένη αλλά και αυτή δεν πολύ μιλάει για να μην με αγχώσει. Εγώ δεν θα τους άφηνα: 1. Γιατί όπως προείπα, Έλεος! Ήμαστε 18 χρονών γαϊδούρια και δεν μπορούμε να μπούμε μόνοι μας για μια εξέταση. 2. Αν ήταν εκεί θα με άγχωναν. Click για ανάπτυξη... Γιατί να αγχωθείς μωρέ, σιγά, Πανελλήνιες δίνουμε, δεν πάμε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ή στον πόλεμο Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... εε, βιολογία γενικής είναι, πόσο δύσκολα μπορεί να είναι, ειλικρινά δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 09:42 Ο cha0s έγραψε: #7.752 18-05-13 09:42 Βιολογία γενικής τουντέι ! Καλημέρεςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANPAPPA Νεοφερμένο μέλος Η ANPAPPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 10:44 Η ANPAPPA έγραψε: #7.753 18-05-13 10:44 Προσωπικά με δυσκολεύει πολύ το τέταρτο θέμα... Ειδικά αν είναι από το πρώτο κεφάλαιο!!! Πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:18 Ο majestic έγραψε: #7.754 18-05-13 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Ποιος ξερει...εμενα παντως με μπερδευει ποτε πρεπει να γραψω παρατηρησεις και ποτε συμπερασματα δαρβινου...τα υπολοιπα μου φαινονται ευκολα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:46 Η Gate4 έγραψε: #7.755 18-05-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Στη βιολογία γενικής δεν έχει και κάτι πολύ δύσκολο να βάλουν και δεν το συνηθίζουν κιόλας. Θα δούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steffie__se Νεοφερμένο μέλος Η steffie__se αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:04 Η steffie__se: #7.756 18-05-13 12:04 Πάντως αυτός που έγραψε το κείμενο που μας έβσλαν στη γλώσσα πρέπει να χει πάρει πολύ σοβαρά το meme: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:08 Η Gate4 έγραψε: #7.757 18-05-13 12:08 Εμένα με άρεσε πολύ το κείμενο χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:54 Ο majestic έγραψε: #7.758 18-05-13 12:54 κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:59 Η Gate4 έγραψε: #7.759 18-05-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από majestic: κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ επειδή είμαι και ευαίσθητη σε ότι αφορά το περιβάλλον και αυτά ενθουσιάστηκα όταν είδα το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. znickpaok Νεοφερμένο μέλος Ο znickpaok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 13:08 Ο znickpaok: #7.760 18-05-13 13:08 Καλημερα..ηθελα να ρωτησω δινει καποιος απο εσας η καποιος γνωστος σας ιστορια γενικης η ειμαι μονος μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα χτες ο πατέρας μου με ρώτησε αν έχω μάθημα σήμερα. Η μάνα μου είναι πιο ενημερωμένη αλλά και αυτή δεν πολύ μιλάει για να μην με αγχώσει. Εγώ δεν θα τους άφηνα: 1. Γιατί όπως προείπα, Έλεος! Ήμαστε 18 χρονών γαϊδούρια και δεν μπορούμε να μπούμε μόνοι μας για μια εξέταση. 2. Αν ήταν εκεί θα με άγχωναν. Click για ανάπτυξη... Γιατί να αγχωθείς μωρέ, σιγά, Πανελλήνιες δίνουμε, δεν πάμε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ή στον πόλεμο Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... εε, βιολογία γενικής είναι, πόσο δύσκολα μπορεί να είναι, ειλικρινά δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 09:42 Ο cha0s έγραψε: #7.752 18-05-13 09:42 Βιολογία γενικής τουντέι ! Καλημέρεςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANPAPPA Νεοφερμένο μέλος Η ANPAPPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 10:44 Η ANPAPPA έγραψε: #7.753 18-05-13 10:44 Προσωπικά με δυσκολεύει πολύ το τέταρτο θέμα... Ειδικά αν είναι από το πρώτο κεφάλαιο!!! Πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:18 Ο majestic έγραψε: #7.754 18-05-13 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Ποιος ξερει...εμενα παντως με μπερδευει ποτε πρεπει να γραψω παρατηρησεις και ποτε συμπερασματα δαρβινου...τα υπολοιπα μου φαινονται ευκολα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:46 Η Gate4 έγραψε: #7.755 18-05-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Στη βιολογία γενικής δεν έχει και κάτι πολύ δύσκολο να βάλουν και δεν το συνηθίζουν κιόλας. Θα δούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steffie__se Νεοφερμένο μέλος Η steffie__se αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:04 Η steffie__se: #7.756 18-05-13 12:04 Πάντως αυτός που έγραψε το κείμενο που μας έβσλαν στη γλώσσα πρέπει να χει πάρει πολύ σοβαρά το meme: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:08 Η Gate4 έγραψε: #7.757 18-05-13 12:08 Εμένα με άρεσε πολύ το κείμενο χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:54 Ο majestic έγραψε: #7.758 18-05-13 12:54 κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:59 Η Gate4 έγραψε: #7.759 18-05-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από majestic: κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ επειδή είμαι και ευαίσθητη σε ότι αφορά το περιβάλλον και αυτά ενθουσιάστηκα όταν είδα το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. znickpaok Νεοφερμένο μέλος Ο znickpaok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 13:08 Ο znickpaok: #7.760 18-05-13 13:08 Καλημερα..ηθελα να ρωτησω δινει καποιος απο εσας η καποιος γνωστος σας ιστορια γενικης η ειμαι μονος μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βιολογία γενικής τουντέι ! Καλημέρεςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANPAPPA Νεοφερμένο μέλος Η ANPAPPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 10:44 Η ANPAPPA έγραψε: #7.753 18-05-13 10:44 Προσωπικά με δυσκολεύει πολύ το τέταρτο θέμα... Ειδικά αν είναι από το πρώτο κεφάλαιο!!! Πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Μαΐου 2013 majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:18 Ο majestic έγραψε: #7.754 18-05-13 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Ποιος ξερει...εμενα παντως με μπερδευει ποτε πρεπει να γραψω παρατηρησεις και ποτε συμπερασματα δαρβινου...τα υπολοιπα μου φαινονται ευκολα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:46 Η Gate4 έγραψε: #7.755 18-05-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Στη βιολογία γενικής δεν έχει και κάτι πολύ δύσκολο να βάλουν και δεν το συνηθίζουν κιόλας. Θα δούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steffie__se Νεοφερμένο μέλος Η steffie__se αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:04 Η steffie__se: #7.756 18-05-13 12:04 Πάντως αυτός που έγραψε το κείμενο που μας έβσλαν στη γλώσσα πρέπει να χει πάρει πολύ σοβαρά το meme: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:08 Η Gate4 έγραψε: #7.757 18-05-13 12:08 Εμένα με άρεσε πολύ το κείμενο χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:54 Ο majestic έγραψε: #7.758 18-05-13 12:54 κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:59 Η Gate4 έγραψε: #7.759 18-05-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από majestic: κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ επειδή είμαι και ευαίσθητη σε ότι αφορά το περιβάλλον και αυτά ενθουσιάστηκα όταν είδα το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. znickpaok Νεοφερμένο μέλος Ο znickpaok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 13:08 Ο znickpaok: #7.760 18-05-13 13:08 Καλημερα..ηθελα να ρωτησω δινει καποιος απο εσας η καποιος γνωστος σας ιστορια γενικης η ειμαι μονος μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προσωπικά με δυσκολεύει πολύ το τέταρτο θέμα... Ειδικά αν είναι από το πρώτο κεφάλαιο!!! Πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:18 Ο majestic έγραψε: #7.754 18-05-13 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Ποιος ξερει...εμενα παντως με μπερδευει ποτε πρεπει να γραψω παρατηρησεις και ποτε συμπερασματα δαρβινου...τα υπολοιπα μου φαινονται ευκολα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:46 Η Gate4 έγραψε: #7.755 18-05-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Στη βιολογία γενικής δεν έχει και κάτι πολύ δύσκολο να βάλουν και δεν το συνηθίζουν κιόλας. Θα δούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steffie__se Νεοφερμένο μέλος Η steffie__se αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:04 Η steffie__se: #7.756 18-05-13 12:04 Πάντως αυτός που έγραψε το κείμενο που μας έβσλαν στη γλώσσα πρέπει να χει πάρει πολύ σοβαρά το meme: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:08 Η Gate4 έγραψε: #7.757 18-05-13 12:08 Εμένα με άρεσε πολύ το κείμενο χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:54 Ο majestic έγραψε: #7.758 18-05-13 12:54 κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:59 Η Gate4 έγραψε: #7.759 18-05-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από majestic: κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ επειδή είμαι και ευαίσθητη σε ότι αφορά το περιβάλλον και αυτά ενθουσιάστηκα όταν είδα το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. znickpaok Νεοφερμένο μέλος Ο znickpaok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 13:08 Ο znickpaok: #7.760 18-05-13 13:08 Καλημερα..ηθελα να ρωτησω δινει καποιος απο εσας η καποιος γνωστος σας ιστορια γενικης η ειμαι μονος μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Ποιος ξερει...εμενα παντως με μπερδευει ποτε πρεπει να γραψω παρατηρησεις και ποτε συμπερασματα δαρβινου...τα υπολοιπα μου φαινονται ευκολα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 11:46 Η Gate4 έγραψε: #7.755 18-05-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Στη βιολογία γενικής δεν έχει και κάτι πολύ δύσκολο να βάλουν και δεν το συνηθίζουν κιόλας. Θα δούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steffie__se Νεοφερμένο μέλος Η steffie__se αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:04 Η steffie__se: #7.756 18-05-13 12:04 Πάντως αυτός που έγραψε το κείμενο που μας έβσλαν στη γλώσσα πρέπει να χει πάρει πολύ σοβαρά το meme: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:08 Η Gate4 έγραψε: #7.757 18-05-13 12:08 Εμένα με άρεσε πολύ το κείμενο χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:54 Ο majestic έγραψε: #7.758 18-05-13 12:54 κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:59 Η Gate4 έγραψε: #7.759 18-05-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από majestic: κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ επειδή είμαι και ευαίσθητη σε ότι αφορά το περιβάλλον και αυτά ενθουσιάστηκα όταν είδα το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. znickpaok Νεοφερμένο μέλος Ο znickpaok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 13:08 Ο znickpaok: #7.760 18-05-13 13:08 Καλημερα..ηθελα να ρωτησω δινει καποιος απο εσας η καποιος γνωστος σας ιστορια γενικης η ειμαι μονος μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ANPAPPA: Γεια σας παιδιααααααααά.... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!!!! Πάει το πρώτο μάθημα... Πάμε βιολογία γενικής τώρα!!!!!! Πιστεύετε να βάλουν δύσκολα; Click για ανάπτυξη... Στη βιολογία γενικής δεν έχει και κάτι πολύ δύσκολο να βάλουν και δεν το συνηθίζουν κιόλας. Θα δούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
steffie__se Νεοφερμένο μέλος Η steffie__se αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:04 Η steffie__se: #7.756 18-05-13 12:04 Πάντως αυτός που έγραψε το κείμενο που μας έβσλαν στη γλώσσα πρέπει να χει πάρει πολύ σοβαρά το meme: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:08 Η Gate4 έγραψε: #7.757 18-05-13 12:08 Εμένα με άρεσε πολύ το κείμενο χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:54 Ο majestic έγραψε: #7.758 18-05-13 12:54 κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:59 Η Gate4 έγραψε: #7.759 18-05-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από majestic: κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ επειδή είμαι και ευαίσθητη σε ότι αφορά το περιβάλλον και αυτά ενθουσιάστηκα όταν είδα το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. znickpaok Νεοφερμένο μέλος Ο znickpaok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 13:08 Ο znickpaok: #7.760 18-05-13 13:08 Καλημερα..ηθελα να ρωτησω δινει καποιος απο εσας η καποιος γνωστος σας ιστορια γενικης η ειμαι μονος μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντως αυτός που έγραψε το κείμενο που μας έβσλαν στη γλώσσα πρέπει να χει πάρει πολύ σοβαρά το meme: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:08 Η Gate4 έγραψε: #7.757 18-05-13 12:08 Εμένα με άρεσε πολύ το κείμενο χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:54 Ο majestic έγραψε: #7.758 18-05-13 12:54 κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:59 Η Gate4 έγραψε: #7.759 18-05-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από majestic: κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ επειδή είμαι και ευαίσθητη σε ότι αφορά το περιβάλλον και αυτά ενθουσιάστηκα όταν είδα το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. znickpaok Νεοφερμένο μέλος Ο znickpaok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 13:08 Ο znickpaok: #7.760 18-05-13 13:08 Καλημερα..ηθελα να ρωτησω δινει καποιος απο εσας η καποιος γνωστος σας ιστορια γενικης η ειμαι μονος μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα με άρεσε πολύ το κείμενο χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
majestic Νεοφερμένο μέλος Ο majestic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:54 Ο majestic έγραψε: #7.758 18-05-13 12:54 κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:59 Η Gate4 έγραψε: #7.759 18-05-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από majestic: κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ επειδή είμαι και ευαίσθητη σε ότι αφορά το περιβάλλον και αυτά ενθουσιάστηκα όταν είδα το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. znickpaok Νεοφερμένο μέλος Ο znickpaok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 13:08 Ο znickpaok: #7.760 18-05-13 13:08 Καλημερα..ηθελα να ρωτησω δινει καποιος απο εσας η καποιος γνωστος σας ιστορια γενικης η ειμαι μονος μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 12:59 Η Gate4 έγραψε: #7.759 18-05-13 12:59 Αρχική Δημοσίευση από majestic: κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ επειδή είμαι και ευαίσθητη σε ότι αφορά το περιβάλλον και αυτά ενθουσιάστηκα όταν είδα το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. znickpaok Νεοφερμένο μέλος Ο znickpaok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 13:08 Ο znickpaok: #7.760 18-05-13 13:08 Καλημερα..ηθελα να ρωτησω δινει καποιος απο εσας η καποιος γνωστος σας ιστορια γενικης η ειμαι μονος μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από majestic: κι εμενα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ επειδή είμαι και ευαίσθητη σε ότι αφορά το περιβάλλον και αυτά ενθουσιάστηκα όταν είδα το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
znickpaok Νεοφερμένο μέλος Ο znickpaok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 13:08 Ο znickpaok: #7.760 18-05-13 13:08 Καλημερα..ηθελα να ρωτησω δινει καποιος απο εσας η καποιος γνωστος σας ιστορια γενικης η ειμαι μονος μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημερα..ηθελα να ρωτησω δινει καποιος απο εσας η καποιος γνωστος σας ιστορια γενικης η ειμαι μονος μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.