~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:22 Η ~Lös~ έγραψε: #7.701 17-05-13 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έπικ Click για ανάπτυξη... εγγυημένο!!!πήγαινε στον μεταφραστή και αλήθεια θα στο βγάλει... εμένα με άκουγε όλη η γειτονιά πριν απ'τα γέλια (στην αρχή νόμισα ότι ήταν φέικ η εικόνα xD,μέχρι που το είδα στ'αλήθεια...χαχαχαχα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:23 Η Gate4 έγραψε: #7.702 17-05-13 17:23 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Οκ μαθηματικά γενικής τώρα. Ή που θα πατώσω ή που θα τα πάω μια χαρά και θα έχει δίκιο ο καθηγητής μου που με λέει γκρινιάρα. Σκοπεύετε να αφιερώσετε το σ/κ αποκλειστικά στο μάθημα επιλογής? Εγώ σκέφτομαι να κοιτάξω λίγο βιολογία σήμερα και αύριο το βραδάκι... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως αύριο θα διαβάσω φυσική.. Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: εγγυημένο!!!πήγαινε στον μεταφραστή και αλήθεια θα στο βγάλει... εμένα με άκουγε όλη η γειτονιά πριν απ'τα γέλια (στην αρχή νόμισα ότι ήταν φέικ η εικόνα xD,μέχρι που το είδα στ'αλήθεια...χαχαχαχα ) Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα όντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:23 Ο Solmyr έγραψε: #7.703 17-05-13 17:23 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Οκ μαθηματικά γενικής τώρα. Ή που θα πατώσω ή που θα τα πάω μια χαρά και θα έχει δίκιο ο καθηγητής μου που με λέει γκρινιάρα. Σκοπεύετε να αφιερώσετε το σ/κ αποκλειστικά στο μάθημα επιλογής? Εγώ σκέφτομαι να κοιτάξω λίγο βιολογία σήμερα και αύριο το βραδάκι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο.Σκοπεύω να αφιερώσω και μία μέρα για βιολογία κατεύθυνσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:24 Η ~Lös~ έγραψε: #7.704 17-05-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: καλα ντε ηρεμησε ουτε εγω δεν εκανα ετσι κι εγω της ειπα οτι δεν νομιζω να το κοψουν ας κοψουν 3 μορια σιγα αλλα το κειμενο ηταν μεγαλο αν δεν ηταν το οριο η περιληψη μου θα ηταν τελεια πιστευω Click για ανάπτυξη... εγώ ήρεμη είμαι αλλά όχι ότι λέει ο καθένας να το βγάζουμε κι εγγύηση xD πάντως δε θα τα χάσεις όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:26 Ο giorgosklou: #7.705 17-05-13 17:26 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: εγώ ήρεμη είμαι αλλά όχι ότι λέει ο καθένας να το βγάζουμε κι εγγύηση xD πάντως δε θα τα χάσεις όλα... Click για ανάπτυξη... οκ ευχαριστω για τις διευκρηνησεις σας νομιζω οτι εκανα και κατι ορθογραφικα στην εκθεση.... παιδια τις 2 παυλες τις βρικατε το γραψατε σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:27 Η ~Lös~ έγραψε: #7.706 17-05-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα όντως Click για ανάπτυξη... πωω,πραγματικά,οποιεσδήποτε εξετάσεις στο εξωτερικό στα σοβαρά θα τις έπαιρνε,αλλά τις δικές μας...ήξερε πώς τις μετέφρασε.. xD ''Παγκύπριες'' έγραψα,Pancyprian μου έβγαλε..πανελλήνιες εγραψα, LOL μου εβγαλε..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:28 Η Gate4 έγραψε: #7.707 17-05-13 17:28 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: παιδια τις 2 παυλες τις βρικατε το γραψατε σωστα? Click για ανάπτυξη... Εγώ έγραψα ότι ο συγγραφές παραθέτει ένα δικό του σχόλιο (όχι έτσι ακριβώς έβαλα και σάλτσες λίγο το γραψα καλά). Η καθηγήτρια με είπε σωστό είναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:29 Η ~Lös~ έγραψε: #7.708 17-05-13 17:29 οι 2 παύλες δηλωναν προσωπικο σχολιο του συγγραφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:29 Ο giorgosklou: #7.709 17-05-13 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πωω,πραγματικά,οποιεσδήποτε εξετάσεις στο εξωτερικό στα σοβαρά θα τις έπαιρνε,αλλά τις δικές μας...ήξερε πώς τις μετέφρασε.. xD ''Παγκύπριες'' έγραψα,Pancyprians μου έβγαλε..πανελλήνιες εγραψα, LOL μου εβγαλε..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... τι λετε μορε εμενα κανονικα το μεταφρασε πεταχτε τα pc σας εγω τις 2 παυλες τις διαβασα εχτες κατα τις 9 στο ιντερνετ ____ τυχερος ειμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:31 Η *Serena* έγραψε: #7.710 17-05-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ πάντως αύριο θα διαβάσω φυσική.. Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και αυτό, αλλά νομίζω θα διαβάσω βιολογία μόνο τελικά. Λόγω της παπαγαλίας, για κάποια κομμάτια νιώθω ανασφαλεια... Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Και εγώ το ίδιο.Σκοπεύω να αφιερώσω και μία μέρα για βιολογία κατεύθυνσης. Click για ανάπτυξη... Ολόκληρη? Εντάξει αυτό νομίζω είναι too much. Πόση ώρα το σκεφτότανε να βάλουνε το θεωρητικό μάθημα Βιολογία με 1,5 μέρα περιθώριο και τελευταίο της εβδομάδας? Ντάξει οκ κάθε χρόνο έτσι είναι αλλά άμα δεν παραπονεθώ θα σκάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:33 Η ~Lös~ έγραψε: #7.711 17-05-13 17:33 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: τι λετε μορε εμενα κανονικα το μεταφρασε πεταχτε τα pc σας εγω τις 2 παυλες τις διαβασα εχτες κατα τις 9 στο ιντερνετ ____ τυχερος ειμουν Click για ανάπτυξη... πώς κανονικά; :o LOL βγάζει αν γράψεις όμως συνολικά ''Πανελλήνιες εξετάσεις'' βγάζει national exams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:37 Ο giorgosklou: #7.712 17-05-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πώς κανονικά; :o LOL βγάζει αν γράψεις όμως συνολικά ''Πανελλήνιες εξετάσεις'' βγάζει national exams Click για ανάπτυξη... ξερει να κανει μεταφραση panhellenic το βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:40 Η ~Lös~ έγραψε: #7.713 17-05-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: ξερει να κανει μεταφραση panhellenic το βγαζει Click για ανάπτυξη... μάλλον δε μπήκες στο γκουγκλ μεταφραστή,θα μπήκες σε άλλον... για του λόγου το αληθές... TranslateFrom: Greek To: English GreekEnglishFinnishDetect language Πανελλήνιες EnglishGreekSpanish LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο giorgosklou: #7.714 17-05-13 17:43 εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:48 Η ~Lös~ έγραψε: #7.715 17-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Click για ανάπτυξη... google translation Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:50 Ο giorgosklou: #7.716 17-05-13 17:50 καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο gregory nub: #7.717 17-05-13 17:51 Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:52 Η ~Lös~ έγραψε: #7.718 17-05-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Click για ανάπτυξη... ......α...... Αρχική Δημοσίευση από gregory: Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο JKaradakov: #7.719 17-05-13 17:53 Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο gregory nub: #7.720 17-05-13 17:57 Μπα, λογικότατη ήταν. Εδώ τσιγκουνεύτηκαν το χαρτί μιλλιμετρέ που υπήρχε στα τετράδια των πανελληνίων. Τις τζάμπα σελίδες που εκτύπωναν λόγω των τεράστιων γραμμάτων δεν θα τσιγκουνευόντουσαν; Λογικό είναι, αφού 17-18 είμαστε, δεν παίζει να έχουμε πρεσβυωπία ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έπικ Click για ανάπτυξη... εγγυημένο!!!πήγαινε στον μεταφραστή και αλήθεια θα στο βγάλει... εμένα με άκουγε όλη η γειτονιά πριν απ'τα γέλια (στην αρχή νόμισα ότι ήταν φέικ η εικόνα xD,μέχρι που το είδα στ'αλήθεια...χαχαχαχα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:23 Η Gate4 έγραψε: #7.702 17-05-13 17:23 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Οκ μαθηματικά γενικής τώρα. Ή που θα πατώσω ή που θα τα πάω μια χαρά και θα έχει δίκιο ο καθηγητής μου που με λέει γκρινιάρα. Σκοπεύετε να αφιερώσετε το σ/κ αποκλειστικά στο μάθημα επιλογής? Εγώ σκέφτομαι να κοιτάξω λίγο βιολογία σήμερα και αύριο το βραδάκι... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως αύριο θα διαβάσω φυσική.. Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: εγγυημένο!!!πήγαινε στον μεταφραστή και αλήθεια θα στο βγάλει... εμένα με άκουγε όλη η γειτονιά πριν απ'τα γέλια (στην αρχή νόμισα ότι ήταν φέικ η εικόνα xD,μέχρι που το είδα στ'αλήθεια...χαχαχαχα ) Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα όντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:23 Ο Solmyr έγραψε: #7.703 17-05-13 17:23 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Οκ μαθηματικά γενικής τώρα. Ή που θα πατώσω ή που θα τα πάω μια χαρά και θα έχει δίκιο ο καθηγητής μου που με λέει γκρινιάρα. Σκοπεύετε να αφιερώσετε το σ/κ αποκλειστικά στο μάθημα επιλογής? Εγώ σκέφτομαι να κοιτάξω λίγο βιολογία σήμερα και αύριο το βραδάκι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο.Σκοπεύω να αφιερώσω και μία μέρα για βιολογία κατεύθυνσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:24 Η ~Lös~ έγραψε: #7.704 17-05-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: καλα ντε ηρεμησε ουτε εγω δεν εκανα ετσι κι εγω της ειπα οτι δεν νομιζω να το κοψουν ας κοψουν 3 μορια σιγα αλλα το κειμενο ηταν μεγαλο αν δεν ηταν το οριο η περιληψη μου θα ηταν τελεια πιστευω Click για ανάπτυξη... εγώ ήρεμη είμαι αλλά όχι ότι λέει ο καθένας να το βγάζουμε κι εγγύηση xD πάντως δε θα τα χάσεις όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:26 Ο giorgosklou: #7.705 17-05-13 17:26 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: εγώ ήρεμη είμαι αλλά όχι ότι λέει ο καθένας να το βγάζουμε κι εγγύηση xD πάντως δε θα τα χάσεις όλα... Click για ανάπτυξη... οκ ευχαριστω για τις διευκρηνησεις σας νομιζω οτι εκανα και κατι ορθογραφικα στην εκθεση.... παιδια τις 2 παυλες τις βρικατε το γραψατε σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:27 Η ~Lös~ έγραψε: #7.706 17-05-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα όντως Click για ανάπτυξη... πωω,πραγματικά,οποιεσδήποτε εξετάσεις στο εξωτερικό στα σοβαρά θα τις έπαιρνε,αλλά τις δικές μας...ήξερε πώς τις μετέφρασε.. xD ''Παγκύπριες'' έγραψα,Pancyprian μου έβγαλε..πανελλήνιες εγραψα, LOL μου εβγαλε..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:28 Η Gate4 έγραψε: #7.707 17-05-13 17:28 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: παιδια τις 2 παυλες τις βρικατε το γραψατε σωστα? Click για ανάπτυξη... Εγώ έγραψα ότι ο συγγραφές παραθέτει ένα δικό του σχόλιο (όχι έτσι ακριβώς έβαλα και σάλτσες λίγο το γραψα καλά). Η καθηγήτρια με είπε σωστό είναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:29 Η ~Lös~ έγραψε: #7.708 17-05-13 17:29 οι 2 παύλες δηλωναν προσωπικο σχολιο του συγγραφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:29 Ο giorgosklou: #7.709 17-05-13 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πωω,πραγματικά,οποιεσδήποτε εξετάσεις στο εξωτερικό στα σοβαρά θα τις έπαιρνε,αλλά τις δικές μας...ήξερε πώς τις μετέφρασε.. xD ''Παγκύπριες'' έγραψα,Pancyprians μου έβγαλε..πανελλήνιες εγραψα, LOL μου εβγαλε..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... τι λετε μορε εμενα κανονικα το μεταφρασε πεταχτε τα pc σας εγω τις 2 παυλες τις διαβασα εχτες κατα τις 9 στο ιντερνετ ____ τυχερος ειμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:31 Η *Serena* έγραψε: #7.710 17-05-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ πάντως αύριο θα διαβάσω φυσική.. Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και αυτό, αλλά νομίζω θα διαβάσω βιολογία μόνο τελικά. Λόγω της παπαγαλίας, για κάποια κομμάτια νιώθω ανασφαλεια... Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Και εγώ το ίδιο.Σκοπεύω να αφιερώσω και μία μέρα για βιολογία κατεύθυνσης. Click για ανάπτυξη... Ολόκληρη? Εντάξει αυτό νομίζω είναι too much. Πόση ώρα το σκεφτότανε να βάλουνε το θεωρητικό μάθημα Βιολογία με 1,5 μέρα περιθώριο και τελευταίο της εβδομάδας? Ντάξει οκ κάθε χρόνο έτσι είναι αλλά άμα δεν παραπονεθώ θα σκάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:33 Η ~Lös~ έγραψε: #7.711 17-05-13 17:33 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: τι λετε μορε εμενα κανονικα το μεταφρασε πεταχτε τα pc σας εγω τις 2 παυλες τις διαβασα εχτες κατα τις 9 στο ιντερνετ ____ τυχερος ειμουν Click για ανάπτυξη... πώς κανονικά; :o LOL βγάζει αν γράψεις όμως συνολικά ''Πανελλήνιες εξετάσεις'' βγάζει national exams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:37 Ο giorgosklou: #7.712 17-05-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πώς κανονικά; :o LOL βγάζει αν γράψεις όμως συνολικά ''Πανελλήνιες εξετάσεις'' βγάζει national exams Click για ανάπτυξη... ξερει να κανει μεταφραση panhellenic το βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:40 Η ~Lös~ έγραψε: #7.713 17-05-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: ξερει να κανει μεταφραση panhellenic το βγαζει Click για ανάπτυξη... μάλλον δε μπήκες στο γκουγκλ μεταφραστή,θα μπήκες σε άλλον... για του λόγου το αληθές... TranslateFrom: Greek To: English GreekEnglishFinnishDetect language Πανελλήνιες EnglishGreekSpanish LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο giorgosklou: #7.714 17-05-13 17:43 εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:48 Η ~Lös~ έγραψε: #7.715 17-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Click για ανάπτυξη... google translation Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:50 Ο giorgosklou: #7.716 17-05-13 17:50 καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο gregory nub: #7.717 17-05-13 17:51 Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:52 Η ~Lös~ έγραψε: #7.718 17-05-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Click για ανάπτυξη... ......α...... Αρχική Δημοσίευση από gregory: Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο JKaradakov: #7.719 17-05-13 17:53 Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο gregory nub: #7.720 17-05-13 17:57 Μπα, λογικότατη ήταν. Εδώ τσιγκουνεύτηκαν το χαρτί μιλλιμετρέ που υπήρχε στα τετράδια των πανελληνίων. Τις τζάμπα σελίδες που εκτύπωναν λόγω των τεράστιων γραμμάτων δεν θα τσιγκουνευόντουσαν; Λογικό είναι, αφού 17-18 είμαστε, δεν παίζει να έχουμε πρεσβυωπία ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Οκ μαθηματικά γενικής τώρα. Ή που θα πατώσω ή που θα τα πάω μια χαρά και θα έχει δίκιο ο καθηγητής μου που με λέει γκρινιάρα. Σκοπεύετε να αφιερώσετε το σ/κ αποκλειστικά στο μάθημα επιλογής? Εγώ σκέφτομαι να κοιτάξω λίγο βιολογία σήμερα και αύριο το βραδάκι... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως αύριο θα διαβάσω φυσική.. Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: εγγυημένο!!!πήγαινε στον μεταφραστή και αλήθεια θα στο βγάλει... εμένα με άκουγε όλη η γειτονιά πριν απ'τα γέλια (στην αρχή νόμισα ότι ήταν φέικ η εικόνα xD,μέχρι που το είδα στ'αλήθεια...χαχαχαχα ) Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα όντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:23 Ο Solmyr έγραψε: #7.703 17-05-13 17:23 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Οκ μαθηματικά γενικής τώρα. Ή που θα πατώσω ή που θα τα πάω μια χαρά και θα έχει δίκιο ο καθηγητής μου που με λέει γκρινιάρα. Σκοπεύετε να αφιερώσετε το σ/κ αποκλειστικά στο μάθημα επιλογής? Εγώ σκέφτομαι να κοιτάξω λίγο βιολογία σήμερα και αύριο το βραδάκι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο.Σκοπεύω να αφιερώσω και μία μέρα για βιολογία κατεύθυνσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:24 Η ~Lös~ έγραψε: #7.704 17-05-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: καλα ντε ηρεμησε ουτε εγω δεν εκανα ετσι κι εγω της ειπα οτι δεν νομιζω να το κοψουν ας κοψουν 3 μορια σιγα αλλα το κειμενο ηταν μεγαλο αν δεν ηταν το οριο η περιληψη μου θα ηταν τελεια πιστευω Click για ανάπτυξη... εγώ ήρεμη είμαι αλλά όχι ότι λέει ο καθένας να το βγάζουμε κι εγγύηση xD πάντως δε θα τα χάσεις όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:26 Ο giorgosklou: #7.705 17-05-13 17:26 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: εγώ ήρεμη είμαι αλλά όχι ότι λέει ο καθένας να το βγάζουμε κι εγγύηση xD πάντως δε θα τα χάσεις όλα... Click για ανάπτυξη... οκ ευχαριστω για τις διευκρηνησεις σας νομιζω οτι εκανα και κατι ορθογραφικα στην εκθεση.... παιδια τις 2 παυλες τις βρικατε το γραψατε σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:27 Η ~Lös~ έγραψε: #7.706 17-05-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα όντως Click για ανάπτυξη... πωω,πραγματικά,οποιεσδήποτε εξετάσεις στο εξωτερικό στα σοβαρά θα τις έπαιρνε,αλλά τις δικές μας...ήξερε πώς τις μετέφρασε.. xD ''Παγκύπριες'' έγραψα,Pancyprian μου έβγαλε..πανελλήνιες εγραψα, LOL μου εβγαλε..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:28 Η Gate4 έγραψε: #7.707 17-05-13 17:28 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: παιδια τις 2 παυλες τις βρικατε το γραψατε σωστα? Click για ανάπτυξη... Εγώ έγραψα ότι ο συγγραφές παραθέτει ένα δικό του σχόλιο (όχι έτσι ακριβώς έβαλα και σάλτσες λίγο το γραψα καλά). Η καθηγήτρια με είπε σωστό είναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:29 Η ~Lös~ έγραψε: #7.708 17-05-13 17:29 οι 2 παύλες δηλωναν προσωπικο σχολιο του συγγραφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:29 Ο giorgosklou: #7.709 17-05-13 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πωω,πραγματικά,οποιεσδήποτε εξετάσεις στο εξωτερικό στα σοβαρά θα τις έπαιρνε,αλλά τις δικές μας...ήξερε πώς τις μετέφρασε.. xD ''Παγκύπριες'' έγραψα,Pancyprians μου έβγαλε..πανελλήνιες εγραψα, LOL μου εβγαλε..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... τι λετε μορε εμενα κανονικα το μεταφρασε πεταχτε τα pc σας εγω τις 2 παυλες τις διαβασα εχτες κατα τις 9 στο ιντερνετ ____ τυχερος ειμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:31 Η *Serena* έγραψε: #7.710 17-05-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ πάντως αύριο θα διαβάσω φυσική.. Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και αυτό, αλλά νομίζω θα διαβάσω βιολογία μόνο τελικά. Λόγω της παπαγαλίας, για κάποια κομμάτια νιώθω ανασφαλεια... Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Και εγώ το ίδιο.Σκοπεύω να αφιερώσω και μία μέρα για βιολογία κατεύθυνσης. Click για ανάπτυξη... Ολόκληρη? Εντάξει αυτό νομίζω είναι too much. Πόση ώρα το σκεφτότανε να βάλουνε το θεωρητικό μάθημα Βιολογία με 1,5 μέρα περιθώριο και τελευταίο της εβδομάδας? Ντάξει οκ κάθε χρόνο έτσι είναι αλλά άμα δεν παραπονεθώ θα σκάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:33 Η ~Lös~ έγραψε: #7.711 17-05-13 17:33 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: τι λετε μορε εμενα κανονικα το μεταφρασε πεταχτε τα pc σας εγω τις 2 παυλες τις διαβασα εχτες κατα τις 9 στο ιντερνετ ____ τυχερος ειμουν Click για ανάπτυξη... πώς κανονικά; :o LOL βγάζει αν γράψεις όμως συνολικά ''Πανελλήνιες εξετάσεις'' βγάζει national exams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:37 Ο giorgosklou: #7.712 17-05-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πώς κανονικά; :o LOL βγάζει αν γράψεις όμως συνολικά ''Πανελλήνιες εξετάσεις'' βγάζει national exams Click για ανάπτυξη... ξερει να κανει μεταφραση panhellenic το βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:40 Η ~Lös~ έγραψε: #7.713 17-05-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: ξερει να κανει μεταφραση panhellenic το βγαζει Click για ανάπτυξη... μάλλον δε μπήκες στο γκουγκλ μεταφραστή,θα μπήκες σε άλλον... για του λόγου το αληθές... TranslateFrom: Greek To: English GreekEnglishFinnishDetect language Πανελλήνιες EnglishGreekSpanish LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο giorgosklou: #7.714 17-05-13 17:43 εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:48 Η ~Lös~ έγραψε: #7.715 17-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Click για ανάπτυξη... google translation Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:50 Ο giorgosklou: #7.716 17-05-13 17:50 καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο gregory nub: #7.717 17-05-13 17:51 Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:52 Η ~Lös~ έγραψε: #7.718 17-05-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Click για ανάπτυξη... ......α...... Αρχική Δημοσίευση από gregory: Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο JKaradakov: #7.719 17-05-13 17:53 Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο gregory nub: #7.720 17-05-13 17:57 Μπα, λογικότατη ήταν. Εδώ τσιγκουνεύτηκαν το χαρτί μιλλιμετρέ που υπήρχε στα τετράδια των πανελληνίων. Τις τζάμπα σελίδες που εκτύπωναν λόγω των τεράστιων γραμμάτων δεν θα τσιγκουνευόντουσαν; Λογικό είναι, αφού 17-18 είμαστε, δεν παίζει να έχουμε πρεσβυωπία ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Οκ μαθηματικά γενικής τώρα. Ή που θα πατώσω ή που θα τα πάω μια χαρά και θα έχει δίκιο ο καθηγητής μου που με λέει γκρινιάρα. Σκοπεύετε να αφιερώσετε το σ/κ αποκλειστικά στο μάθημα επιλογής? Εγώ σκέφτομαι να κοιτάξω λίγο βιολογία σήμερα και αύριο το βραδάκι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο.Σκοπεύω να αφιερώσω και μία μέρα για βιολογία κατεύθυνσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:24 Η ~Lös~ έγραψε: #7.704 17-05-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: καλα ντε ηρεμησε ουτε εγω δεν εκανα ετσι κι εγω της ειπα οτι δεν νομιζω να το κοψουν ας κοψουν 3 μορια σιγα αλλα το κειμενο ηταν μεγαλο αν δεν ηταν το οριο η περιληψη μου θα ηταν τελεια πιστευω Click για ανάπτυξη... εγώ ήρεμη είμαι αλλά όχι ότι λέει ο καθένας να το βγάζουμε κι εγγύηση xD πάντως δε θα τα χάσεις όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:26 Ο giorgosklou: #7.705 17-05-13 17:26 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: εγώ ήρεμη είμαι αλλά όχι ότι λέει ο καθένας να το βγάζουμε κι εγγύηση xD πάντως δε θα τα χάσεις όλα... Click για ανάπτυξη... οκ ευχαριστω για τις διευκρηνησεις σας νομιζω οτι εκανα και κατι ορθογραφικα στην εκθεση.... παιδια τις 2 παυλες τις βρικατε το γραψατε σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:27 Η ~Lös~ έγραψε: #7.706 17-05-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα όντως Click για ανάπτυξη... πωω,πραγματικά,οποιεσδήποτε εξετάσεις στο εξωτερικό στα σοβαρά θα τις έπαιρνε,αλλά τις δικές μας...ήξερε πώς τις μετέφρασε.. xD ''Παγκύπριες'' έγραψα,Pancyprian μου έβγαλε..πανελλήνιες εγραψα, LOL μου εβγαλε..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:28 Η Gate4 έγραψε: #7.707 17-05-13 17:28 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: παιδια τις 2 παυλες τις βρικατε το γραψατε σωστα? Click για ανάπτυξη... Εγώ έγραψα ότι ο συγγραφές παραθέτει ένα δικό του σχόλιο (όχι έτσι ακριβώς έβαλα και σάλτσες λίγο το γραψα καλά). Η καθηγήτρια με είπε σωστό είναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:29 Η ~Lös~ έγραψε: #7.708 17-05-13 17:29 οι 2 παύλες δηλωναν προσωπικο σχολιο του συγγραφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:29 Ο giorgosklou: #7.709 17-05-13 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πωω,πραγματικά,οποιεσδήποτε εξετάσεις στο εξωτερικό στα σοβαρά θα τις έπαιρνε,αλλά τις δικές μας...ήξερε πώς τις μετέφρασε.. xD ''Παγκύπριες'' έγραψα,Pancyprians μου έβγαλε..πανελλήνιες εγραψα, LOL μου εβγαλε..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... τι λετε μορε εμενα κανονικα το μεταφρασε πεταχτε τα pc σας εγω τις 2 παυλες τις διαβασα εχτες κατα τις 9 στο ιντερνετ ____ τυχερος ειμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:31 Η *Serena* έγραψε: #7.710 17-05-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ πάντως αύριο θα διαβάσω φυσική.. Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και αυτό, αλλά νομίζω θα διαβάσω βιολογία μόνο τελικά. Λόγω της παπαγαλίας, για κάποια κομμάτια νιώθω ανασφαλεια... Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Και εγώ το ίδιο.Σκοπεύω να αφιερώσω και μία μέρα για βιολογία κατεύθυνσης. Click για ανάπτυξη... Ολόκληρη? Εντάξει αυτό νομίζω είναι too much. Πόση ώρα το σκεφτότανε να βάλουνε το θεωρητικό μάθημα Βιολογία με 1,5 μέρα περιθώριο και τελευταίο της εβδομάδας? Ντάξει οκ κάθε χρόνο έτσι είναι αλλά άμα δεν παραπονεθώ θα σκάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:33 Η ~Lös~ έγραψε: #7.711 17-05-13 17:33 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: τι λετε μορε εμενα κανονικα το μεταφρασε πεταχτε τα pc σας εγω τις 2 παυλες τις διαβασα εχτες κατα τις 9 στο ιντερνετ ____ τυχερος ειμουν Click για ανάπτυξη... πώς κανονικά; :o LOL βγάζει αν γράψεις όμως συνολικά ''Πανελλήνιες εξετάσεις'' βγάζει national exams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:37 Ο giorgosklou: #7.712 17-05-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πώς κανονικά; :o LOL βγάζει αν γράψεις όμως συνολικά ''Πανελλήνιες εξετάσεις'' βγάζει national exams Click για ανάπτυξη... ξερει να κανει μεταφραση panhellenic το βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:40 Η ~Lös~ έγραψε: #7.713 17-05-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: ξερει να κανει μεταφραση panhellenic το βγαζει Click για ανάπτυξη... μάλλον δε μπήκες στο γκουγκλ μεταφραστή,θα μπήκες σε άλλον... για του λόγου το αληθές... TranslateFrom: Greek To: English GreekEnglishFinnishDetect language Πανελλήνιες EnglishGreekSpanish LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο giorgosklou: #7.714 17-05-13 17:43 εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:48 Η ~Lös~ έγραψε: #7.715 17-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Click για ανάπτυξη... google translation Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:50 Ο giorgosklou: #7.716 17-05-13 17:50 καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο gregory nub: #7.717 17-05-13 17:51 Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:52 Η ~Lös~ έγραψε: #7.718 17-05-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Click για ανάπτυξη... ......α...... Αρχική Δημοσίευση από gregory: Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο JKaradakov: #7.719 17-05-13 17:53 Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο gregory nub: #7.720 17-05-13 17:57 Μπα, λογικότατη ήταν. Εδώ τσιγκουνεύτηκαν το χαρτί μιλλιμετρέ που υπήρχε στα τετράδια των πανελληνίων. Τις τζάμπα σελίδες που εκτύπωναν λόγω των τεράστιων γραμμάτων δεν θα τσιγκουνευόντουσαν; Λογικό είναι, αφού 17-18 είμαστε, δεν παίζει να έχουμε πρεσβυωπία ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: καλα ντε ηρεμησε ουτε εγω δεν εκανα ετσι κι εγω της ειπα οτι δεν νομιζω να το κοψουν ας κοψουν 3 μορια σιγα αλλα το κειμενο ηταν μεγαλο αν δεν ηταν το οριο η περιληψη μου θα ηταν τελεια πιστευω Click για ανάπτυξη... εγώ ήρεμη είμαι αλλά όχι ότι λέει ο καθένας να το βγάζουμε κι εγγύηση xD πάντως δε θα τα χάσεις όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:26 Ο giorgosklou: #7.705 17-05-13 17:26 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: εγώ ήρεμη είμαι αλλά όχι ότι λέει ο καθένας να το βγάζουμε κι εγγύηση xD πάντως δε θα τα χάσεις όλα... Click για ανάπτυξη... οκ ευχαριστω για τις διευκρηνησεις σας νομιζω οτι εκανα και κατι ορθογραφικα στην εκθεση.... παιδια τις 2 παυλες τις βρικατε το γραψατε σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:27 Η ~Lös~ έγραψε: #7.706 17-05-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα όντως Click για ανάπτυξη... πωω,πραγματικά,οποιεσδήποτε εξετάσεις στο εξωτερικό στα σοβαρά θα τις έπαιρνε,αλλά τις δικές μας...ήξερε πώς τις μετέφρασε.. xD ''Παγκύπριες'' έγραψα,Pancyprian μου έβγαλε..πανελλήνιες εγραψα, LOL μου εβγαλε..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:28 Η Gate4 έγραψε: #7.707 17-05-13 17:28 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: παιδια τις 2 παυλες τις βρικατε το γραψατε σωστα? Click για ανάπτυξη... Εγώ έγραψα ότι ο συγγραφές παραθέτει ένα δικό του σχόλιο (όχι έτσι ακριβώς έβαλα και σάλτσες λίγο το γραψα καλά). Η καθηγήτρια με είπε σωστό είναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:29 Η ~Lös~ έγραψε: #7.708 17-05-13 17:29 οι 2 παύλες δηλωναν προσωπικο σχολιο του συγγραφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:29 Ο giorgosklou: #7.709 17-05-13 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πωω,πραγματικά,οποιεσδήποτε εξετάσεις στο εξωτερικό στα σοβαρά θα τις έπαιρνε,αλλά τις δικές μας...ήξερε πώς τις μετέφρασε.. xD ''Παγκύπριες'' έγραψα,Pancyprians μου έβγαλε..πανελλήνιες εγραψα, LOL μου εβγαλε..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... τι λετε μορε εμενα κανονικα το μεταφρασε πεταχτε τα pc σας εγω τις 2 παυλες τις διαβασα εχτες κατα τις 9 στο ιντερνετ ____ τυχερος ειμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:31 Η *Serena* έγραψε: #7.710 17-05-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ πάντως αύριο θα διαβάσω φυσική.. Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και αυτό, αλλά νομίζω θα διαβάσω βιολογία μόνο τελικά. Λόγω της παπαγαλίας, για κάποια κομμάτια νιώθω ανασφαλεια... Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Και εγώ το ίδιο.Σκοπεύω να αφιερώσω και μία μέρα για βιολογία κατεύθυνσης. Click για ανάπτυξη... Ολόκληρη? Εντάξει αυτό νομίζω είναι too much. Πόση ώρα το σκεφτότανε να βάλουνε το θεωρητικό μάθημα Βιολογία με 1,5 μέρα περιθώριο και τελευταίο της εβδομάδας? Ντάξει οκ κάθε χρόνο έτσι είναι αλλά άμα δεν παραπονεθώ θα σκάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:33 Η ~Lös~ έγραψε: #7.711 17-05-13 17:33 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: τι λετε μορε εμενα κανονικα το μεταφρασε πεταχτε τα pc σας εγω τις 2 παυλες τις διαβασα εχτες κατα τις 9 στο ιντερνετ ____ τυχερος ειμουν Click για ανάπτυξη... πώς κανονικά; :o LOL βγάζει αν γράψεις όμως συνολικά ''Πανελλήνιες εξετάσεις'' βγάζει national exams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:37 Ο giorgosklou: #7.712 17-05-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πώς κανονικά; :o LOL βγάζει αν γράψεις όμως συνολικά ''Πανελλήνιες εξετάσεις'' βγάζει national exams Click για ανάπτυξη... ξερει να κανει μεταφραση panhellenic το βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:40 Η ~Lös~ έγραψε: #7.713 17-05-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: ξερει να κανει μεταφραση panhellenic το βγαζει Click για ανάπτυξη... μάλλον δε μπήκες στο γκουγκλ μεταφραστή,θα μπήκες σε άλλον... για του λόγου το αληθές... TranslateFrom: Greek To: English GreekEnglishFinnishDetect language Πανελλήνιες EnglishGreekSpanish LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο giorgosklou: #7.714 17-05-13 17:43 εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:48 Η ~Lös~ έγραψε: #7.715 17-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Click για ανάπτυξη... google translation Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:50 Ο giorgosklou: #7.716 17-05-13 17:50 καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο gregory nub: #7.717 17-05-13 17:51 Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:52 Η ~Lös~ έγραψε: #7.718 17-05-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Click για ανάπτυξη... ......α...... Αρχική Δημοσίευση από gregory: Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο JKaradakov: #7.719 17-05-13 17:53 Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο gregory nub: #7.720 17-05-13 17:57 Μπα, λογικότατη ήταν. Εδώ τσιγκουνεύτηκαν το χαρτί μιλλιμετρέ που υπήρχε στα τετράδια των πανελληνίων. Τις τζάμπα σελίδες που εκτύπωναν λόγω των τεράστιων γραμμάτων δεν θα τσιγκουνευόντουσαν; Λογικό είναι, αφού 17-18 είμαστε, δεν παίζει να έχουμε πρεσβυωπία ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: εγώ ήρεμη είμαι αλλά όχι ότι λέει ο καθένας να το βγάζουμε κι εγγύηση xD πάντως δε θα τα χάσεις όλα... Click για ανάπτυξη... οκ ευχαριστω για τις διευκρηνησεις σας νομιζω οτι εκανα και κατι ορθογραφικα στην εκθεση.... παιδια τις 2 παυλες τις βρικατε το γραψατε σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:27 Η ~Lös~ έγραψε: #7.706 17-05-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα όντως Click για ανάπτυξη... πωω,πραγματικά,οποιεσδήποτε εξετάσεις στο εξωτερικό στα σοβαρά θα τις έπαιρνε,αλλά τις δικές μας...ήξερε πώς τις μετέφρασε.. xD ''Παγκύπριες'' έγραψα,Pancyprian μου έβγαλε..πανελλήνιες εγραψα, LOL μου εβγαλε..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:28 Η Gate4 έγραψε: #7.707 17-05-13 17:28 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: παιδια τις 2 παυλες τις βρικατε το γραψατε σωστα? Click για ανάπτυξη... Εγώ έγραψα ότι ο συγγραφές παραθέτει ένα δικό του σχόλιο (όχι έτσι ακριβώς έβαλα και σάλτσες λίγο το γραψα καλά). Η καθηγήτρια με είπε σωστό είναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:29 Η ~Lös~ έγραψε: #7.708 17-05-13 17:29 οι 2 παύλες δηλωναν προσωπικο σχολιο του συγγραφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:29 Ο giorgosklou: #7.709 17-05-13 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πωω,πραγματικά,οποιεσδήποτε εξετάσεις στο εξωτερικό στα σοβαρά θα τις έπαιρνε,αλλά τις δικές μας...ήξερε πώς τις μετέφρασε.. xD ''Παγκύπριες'' έγραψα,Pancyprians μου έβγαλε..πανελλήνιες εγραψα, LOL μου εβγαλε..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... τι λετε μορε εμενα κανονικα το μεταφρασε πεταχτε τα pc σας εγω τις 2 παυλες τις διαβασα εχτες κατα τις 9 στο ιντερνετ ____ τυχερος ειμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:31 Η *Serena* έγραψε: #7.710 17-05-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ πάντως αύριο θα διαβάσω φυσική.. Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και αυτό, αλλά νομίζω θα διαβάσω βιολογία μόνο τελικά. Λόγω της παπαγαλίας, για κάποια κομμάτια νιώθω ανασφαλεια... Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Και εγώ το ίδιο.Σκοπεύω να αφιερώσω και μία μέρα για βιολογία κατεύθυνσης. Click για ανάπτυξη... Ολόκληρη? Εντάξει αυτό νομίζω είναι too much. Πόση ώρα το σκεφτότανε να βάλουνε το θεωρητικό μάθημα Βιολογία με 1,5 μέρα περιθώριο και τελευταίο της εβδομάδας? Ντάξει οκ κάθε χρόνο έτσι είναι αλλά άμα δεν παραπονεθώ θα σκάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:33 Η ~Lös~ έγραψε: #7.711 17-05-13 17:33 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: τι λετε μορε εμενα κανονικα το μεταφρασε πεταχτε τα pc σας εγω τις 2 παυλες τις διαβασα εχτες κατα τις 9 στο ιντερνετ ____ τυχερος ειμουν Click για ανάπτυξη... πώς κανονικά; :o LOL βγάζει αν γράψεις όμως συνολικά ''Πανελλήνιες εξετάσεις'' βγάζει national exams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:37 Ο giorgosklou: #7.712 17-05-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πώς κανονικά; :o LOL βγάζει αν γράψεις όμως συνολικά ''Πανελλήνιες εξετάσεις'' βγάζει national exams Click για ανάπτυξη... ξερει να κανει μεταφραση panhellenic το βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:40 Η ~Lös~ έγραψε: #7.713 17-05-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: ξερει να κανει μεταφραση panhellenic το βγαζει Click για ανάπτυξη... μάλλον δε μπήκες στο γκουγκλ μεταφραστή,θα μπήκες σε άλλον... για του λόγου το αληθές... TranslateFrom: Greek To: English GreekEnglishFinnishDetect language Πανελλήνιες EnglishGreekSpanish LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο giorgosklou: #7.714 17-05-13 17:43 εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:48 Η ~Lös~ έγραψε: #7.715 17-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Click για ανάπτυξη... google translation Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:50 Ο giorgosklou: #7.716 17-05-13 17:50 καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο gregory nub: #7.717 17-05-13 17:51 Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:52 Η ~Lös~ έγραψε: #7.718 17-05-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Click για ανάπτυξη... ......α...... Αρχική Δημοσίευση από gregory: Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο JKaradakov: #7.719 17-05-13 17:53 Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο gregory nub: #7.720 17-05-13 17:57 Μπα, λογικότατη ήταν. Εδώ τσιγκουνεύτηκαν το χαρτί μιλλιμετρέ που υπήρχε στα τετράδια των πανελληνίων. Τις τζάμπα σελίδες που εκτύπωναν λόγω των τεράστιων γραμμάτων δεν θα τσιγκουνευόντουσαν; Λογικό είναι, αφού 17-18 είμαστε, δεν παίζει να έχουμε πρεσβυωπία ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα όντως Click για ανάπτυξη... πωω,πραγματικά,οποιεσδήποτε εξετάσεις στο εξωτερικό στα σοβαρά θα τις έπαιρνε,αλλά τις δικές μας...ήξερε πώς τις μετέφρασε.. xD ''Παγκύπριες'' έγραψα,Pancyprian μου έβγαλε..πανελλήνιες εγραψα, LOL μου εβγαλε..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:28 Η Gate4 έγραψε: #7.707 17-05-13 17:28 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: παιδια τις 2 παυλες τις βρικατε το γραψατε σωστα? Click για ανάπτυξη... Εγώ έγραψα ότι ο συγγραφές παραθέτει ένα δικό του σχόλιο (όχι έτσι ακριβώς έβαλα και σάλτσες λίγο το γραψα καλά). Η καθηγήτρια με είπε σωστό είναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:29 Η ~Lös~ έγραψε: #7.708 17-05-13 17:29 οι 2 παύλες δηλωναν προσωπικο σχολιο του συγγραφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:29 Ο giorgosklou: #7.709 17-05-13 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πωω,πραγματικά,οποιεσδήποτε εξετάσεις στο εξωτερικό στα σοβαρά θα τις έπαιρνε,αλλά τις δικές μας...ήξερε πώς τις μετέφρασε.. xD ''Παγκύπριες'' έγραψα,Pancyprians μου έβγαλε..πανελλήνιες εγραψα, LOL μου εβγαλε..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... τι λετε μορε εμενα κανονικα το μεταφρασε πεταχτε τα pc σας εγω τις 2 παυλες τις διαβασα εχτες κατα τις 9 στο ιντερνετ ____ τυχερος ειμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:31 Η *Serena* έγραψε: #7.710 17-05-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ πάντως αύριο θα διαβάσω φυσική.. Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και αυτό, αλλά νομίζω θα διαβάσω βιολογία μόνο τελικά. Λόγω της παπαγαλίας, για κάποια κομμάτια νιώθω ανασφαλεια... Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Και εγώ το ίδιο.Σκοπεύω να αφιερώσω και μία μέρα για βιολογία κατεύθυνσης. Click για ανάπτυξη... Ολόκληρη? Εντάξει αυτό νομίζω είναι too much. Πόση ώρα το σκεφτότανε να βάλουνε το θεωρητικό μάθημα Βιολογία με 1,5 μέρα περιθώριο και τελευταίο της εβδομάδας? Ντάξει οκ κάθε χρόνο έτσι είναι αλλά άμα δεν παραπονεθώ θα σκάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:33 Η ~Lös~ έγραψε: #7.711 17-05-13 17:33 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: τι λετε μορε εμενα κανονικα το μεταφρασε πεταχτε τα pc σας εγω τις 2 παυλες τις διαβασα εχτες κατα τις 9 στο ιντερνετ ____ τυχερος ειμουν Click για ανάπτυξη... πώς κανονικά; :o LOL βγάζει αν γράψεις όμως συνολικά ''Πανελλήνιες εξετάσεις'' βγάζει national exams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:37 Ο giorgosklou: #7.712 17-05-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πώς κανονικά; :o LOL βγάζει αν γράψεις όμως συνολικά ''Πανελλήνιες εξετάσεις'' βγάζει national exams Click για ανάπτυξη... ξερει να κανει μεταφραση panhellenic το βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:40 Η ~Lös~ έγραψε: #7.713 17-05-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: ξερει να κανει μεταφραση panhellenic το βγαζει Click για ανάπτυξη... μάλλον δε μπήκες στο γκουγκλ μεταφραστή,θα μπήκες σε άλλον... για του λόγου το αληθές... TranslateFrom: Greek To: English GreekEnglishFinnishDetect language Πανελλήνιες EnglishGreekSpanish LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο giorgosklou: #7.714 17-05-13 17:43 εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:48 Η ~Lös~ έγραψε: #7.715 17-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Click για ανάπτυξη... google translation Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:50 Ο giorgosklou: #7.716 17-05-13 17:50 καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο gregory nub: #7.717 17-05-13 17:51 Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:52 Η ~Lös~ έγραψε: #7.718 17-05-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Click για ανάπτυξη... ......α...... Αρχική Δημοσίευση από gregory: Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο JKaradakov: #7.719 17-05-13 17:53 Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο gregory nub: #7.720 17-05-13 17:57 Μπα, λογικότατη ήταν. Εδώ τσιγκουνεύτηκαν το χαρτί μιλλιμετρέ που υπήρχε στα τετράδια των πανελληνίων. Τις τζάμπα σελίδες που εκτύπωναν λόγω των τεράστιων γραμμάτων δεν θα τσιγκουνευόντουσαν; Λογικό είναι, αφού 17-18 είμαστε, δεν παίζει να έχουμε πρεσβυωπία ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: παιδια τις 2 παυλες τις βρικατε το γραψατε σωστα? Click για ανάπτυξη... Εγώ έγραψα ότι ο συγγραφές παραθέτει ένα δικό του σχόλιο (όχι έτσι ακριβώς έβαλα και σάλτσες λίγο το γραψα καλά). Η καθηγήτρια με είπε σωστό είναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:29 Η ~Lös~ έγραψε: #7.708 17-05-13 17:29 οι 2 παύλες δηλωναν προσωπικο σχολιο του συγγραφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:29 Ο giorgosklou: #7.709 17-05-13 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πωω,πραγματικά,οποιεσδήποτε εξετάσεις στο εξωτερικό στα σοβαρά θα τις έπαιρνε,αλλά τις δικές μας...ήξερε πώς τις μετέφρασε.. xD ''Παγκύπριες'' έγραψα,Pancyprians μου έβγαλε..πανελλήνιες εγραψα, LOL μου εβγαλε..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... τι λετε μορε εμενα κανονικα το μεταφρασε πεταχτε τα pc σας εγω τις 2 παυλες τις διαβασα εχτες κατα τις 9 στο ιντερνετ ____ τυχερος ειμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:31 Η *Serena* έγραψε: #7.710 17-05-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ πάντως αύριο θα διαβάσω φυσική.. Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και αυτό, αλλά νομίζω θα διαβάσω βιολογία μόνο τελικά. Λόγω της παπαγαλίας, για κάποια κομμάτια νιώθω ανασφαλεια... Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Και εγώ το ίδιο.Σκοπεύω να αφιερώσω και μία μέρα για βιολογία κατεύθυνσης. Click για ανάπτυξη... Ολόκληρη? Εντάξει αυτό νομίζω είναι too much. Πόση ώρα το σκεφτότανε να βάλουνε το θεωρητικό μάθημα Βιολογία με 1,5 μέρα περιθώριο και τελευταίο της εβδομάδας? Ντάξει οκ κάθε χρόνο έτσι είναι αλλά άμα δεν παραπονεθώ θα σκάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:33 Η ~Lös~ έγραψε: #7.711 17-05-13 17:33 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: τι λετε μορε εμενα κανονικα το μεταφρασε πεταχτε τα pc σας εγω τις 2 παυλες τις διαβασα εχτες κατα τις 9 στο ιντερνετ ____ τυχερος ειμουν Click για ανάπτυξη... πώς κανονικά; :o LOL βγάζει αν γράψεις όμως συνολικά ''Πανελλήνιες εξετάσεις'' βγάζει national exams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:37 Ο giorgosklou: #7.712 17-05-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πώς κανονικά; :o LOL βγάζει αν γράψεις όμως συνολικά ''Πανελλήνιες εξετάσεις'' βγάζει national exams Click για ανάπτυξη... ξερει να κανει μεταφραση panhellenic το βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:40 Η ~Lös~ έγραψε: #7.713 17-05-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: ξερει να κανει μεταφραση panhellenic το βγαζει Click για ανάπτυξη... μάλλον δε μπήκες στο γκουγκλ μεταφραστή,θα μπήκες σε άλλον... για του λόγου το αληθές... TranslateFrom: Greek To: English GreekEnglishFinnishDetect language Πανελλήνιες EnglishGreekSpanish LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο giorgosklou: #7.714 17-05-13 17:43 εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:48 Η ~Lös~ έγραψε: #7.715 17-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Click για ανάπτυξη... google translation Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:50 Ο giorgosklou: #7.716 17-05-13 17:50 καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο gregory nub: #7.717 17-05-13 17:51 Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:52 Η ~Lös~ έγραψε: #7.718 17-05-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Click για ανάπτυξη... ......α...... Αρχική Δημοσίευση από gregory: Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο JKaradakov: #7.719 17-05-13 17:53 Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο gregory nub: #7.720 17-05-13 17:57 Μπα, λογικότατη ήταν. Εδώ τσιγκουνεύτηκαν το χαρτί μιλλιμετρέ που υπήρχε στα τετράδια των πανελληνίων. Τις τζάμπα σελίδες που εκτύπωναν λόγω των τεράστιων γραμμάτων δεν θα τσιγκουνευόντουσαν; Λογικό είναι, αφού 17-18 είμαστε, δεν παίζει να έχουμε πρεσβυωπία ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οι 2 παύλες δηλωναν προσωπικο σχολιο του συγγραφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:29 Ο giorgosklou: #7.709 17-05-13 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πωω,πραγματικά,οποιεσδήποτε εξετάσεις στο εξωτερικό στα σοβαρά θα τις έπαιρνε,αλλά τις δικές μας...ήξερε πώς τις μετέφρασε.. xD ''Παγκύπριες'' έγραψα,Pancyprians μου έβγαλε..πανελλήνιες εγραψα, LOL μου εβγαλε..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... τι λετε μορε εμενα κανονικα το μεταφρασε πεταχτε τα pc σας εγω τις 2 παυλες τις διαβασα εχτες κατα τις 9 στο ιντερνετ ____ τυχερος ειμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:31 Η *Serena* έγραψε: #7.710 17-05-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ πάντως αύριο θα διαβάσω φυσική.. Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και αυτό, αλλά νομίζω θα διαβάσω βιολογία μόνο τελικά. Λόγω της παπαγαλίας, για κάποια κομμάτια νιώθω ανασφαλεια... Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Και εγώ το ίδιο.Σκοπεύω να αφιερώσω και μία μέρα για βιολογία κατεύθυνσης. Click για ανάπτυξη... Ολόκληρη? Εντάξει αυτό νομίζω είναι too much. Πόση ώρα το σκεφτότανε να βάλουνε το θεωρητικό μάθημα Βιολογία με 1,5 μέρα περιθώριο και τελευταίο της εβδομάδας? Ντάξει οκ κάθε χρόνο έτσι είναι αλλά άμα δεν παραπονεθώ θα σκάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:33 Η ~Lös~ έγραψε: #7.711 17-05-13 17:33 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: τι λετε μορε εμενα κανονικα το μεταφρασε πεταχτε τα pc σας εγω τις 2 παυλες τις διαβασα εχτες κατα τις 9 στο ιντερνετ ____ τυχερος ειμουν Click για ανάπτυξη... πώς κανονικά; :o LOL βγάζει αν γράψεις όμως συνολικά ''Πανελλήνιες εξετάσεις'' βγάζει national exams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:37 Ο giorgosklou: #7.712 17-05-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πώς κανονικά; :o LOL βγάζει αν γράψεις όμως συνολικά ''Πανελλήνιες εξετάσεις'' βγάζει national exams Click για ανάπτυξη... ξερει να κανει μεταφραση panhellenic το βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:40 Η ~Lös~ έγραψε: #7.713 17-05-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: ξερει να κανει μεταφραση panhellenic το βγαζει Click για ανάπτυξη... μάλλον δε μπήκες στο γκουγκλ μεταφραστή,θα μπήκες σε άλλον... για του λόγου το αληθές... TranslateFrom: Greek To: English GreekEnglishFinnishDetect language Πανελλήνιες EnglishGreekSpanish LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο giorgosklou: #7.714 17-05-13 17:43 εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:48 Η ~Lös~ έγραψε: #7.715 17-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Click για ανάπτυξη... google translation Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:50 Ο giorgosklou: #7.716 17-05-13 17:50 καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο gregory nub: #7.717 17-05-13 17:51 Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:52 Η ~Lös~ έγραψε: #7.718 17-05-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Click για ανάπτυξη... ......α...... Αρχική Δημοσίευση από gregory: Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο JKaradakov: #7.719 17-05-13 17:53 Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο gregory nub: #7.720 17-05-13 17:57 Μπα, λογικότατη ήταν. Εδώ τσιγκουνεύτηκαν το χαρτί μιλλιμετρέ που υπήρχε στα τετράδια των πανελληνίων. Τις τζάμπα σελίδες που εκτύπωναν λόγω των τεράστιων γραμμάτων δεν θα τσιγκουνευόντουσαν; Λογικό είναι, αφού 17-18 είμαστε, δεν παίζει να έχουμε πρεσβυωπία ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πωω,πραγματικά,οποιεσδήποτε εξετάσεις στο εξωτερικό στα σοβαρά θα τις έπαιρνε,αλλά τις δικές μας...ήξερε πώς τις μετέφρασε.. xD ''Παγκύπριες'' έγραψα,Pancyprians μου έβγαλε..πανελλήνιες εγραψα, LOL μου εβγαλε..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... τι λετε μορε εμενα κανονικα το μεταφρασε πεταχτε τα pc σας εγω τις 2 παυλες τις διαβασα εχτες κατα τις 9 στο ιντερνετ ____ τυχερος ειμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:31 Η *Serena* έγραψε: #7.710 17-05-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ πάντως αύριο θα διαβάσω φυσική.. Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και αυτό, αλλά νομίζω θα διαβάσω βιολογία μόνο τελικά. Λόγω της παπαγαλίας, για κάποια κομμάτια νιώθω ανασφαλεια... Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Και εγώ το ίδιο.Σκοπεύω να αφιερώσω και μία μέρα για βιολογία κατεύθυνσης. Click για ανάπτυξη... Ολόκληρη? Εντάξει αυτό νομίζω είναι too much. Πόση ώρα το σκεφτότανε να βάλουνε το θεωρητικό μάθημα Βιολογία με 1,5 μέρα περιθώριο και τελευταίο της εβδομάδας? Ντάξει οκ κάθε χρόνο έτσι είναι αλλά άμα δεν παραπονεθώ θα σκάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:33 Η ~Lös~ έγραψε: #7.711 17-05-13 17:33 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: τι λετε μορε εμενα κανονικα το μεταφρασε πεταχτε τα pc σας εγω τις 2 παυλες τις διαβασα εχτες κατα τις 9 στο ιντερνετ ____ τυχερος ειμουν Click για ανάπτυξη... πώς κανονικά; :o LOL βγάζει αν γράψεις όμως συνολικά ''Πανελλήνιες εξετάσεις'' βγάζει national exams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:37 Ο giorgosklou: #7.712 17-05-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πώς κανονικά; :o LOL βγάζει αν γράψεις όμως συνολικά ''Πανελλήνιες εξετάσεις'' βγάζει national exams Click για ανάπτυξη... ξερει να κανει μεταφραση panhellenic το βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:40 Η ~Lös~ έγραψε: #7.713 17-05-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: ξερει να κανει μεταφραση panhellenic το βγαζει Click για ανάπτυξη... μάλλον δε μπήκες στο γκουγκλ μεταφραστή,θα μπήκες σε άλλον... για του λόγου το αληθές... TranslateFrom: Greek To: English GreekEnglishFinnishDetect language Πανελλήνιες EnglishGreekSpanish LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο giorgosklou: #7.714 17-05-13 17:43 εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:48 Η ~Lös~ έγραψε: #7.715 17-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Click για ανάπτυξη... google translation Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:50 Ο giorgosklou: #7.716 17-05-13 17:50 καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο gregory nub: #7.717 17-05-13 17:51 Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:52 Η ~Lös~ έγραψε: #7.718 17-05-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Click για ανάπτυξη... ......α...... Αρχική Δημοσίευση από gregory: Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο JKaradakov: #7.719 17-05-13 17:53 Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο gregory nub: #7.720 17-05-13 17:57 Μπα, λογικότατη ήταν. Εδώ τσιγκουνεύτηκαν το χαρτί μιλλιμετρέ που υπήρχε στα τετράδια των πανελληνίων. Τις τζάμπα σελίδες που εκτύπωναν λόγω των τεράστιων γραμμάτων δεν θα τσιγκουνευόντουσαν; Λογικό είναι, αφού 17-18 είμαστε, δεν παίζει να έχουμε πρεσβυωπία ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ πάντως αύριο θα διαβάσω φυσική.. Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και αυτό, αλλά νομίζω θα διαβάσω βιολογία μόνο τελικά. Λόγω της παπαγαλίας, για κάποια κομμάτια νιώθω ανασφαλεια... Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Και εγώ το ίδιο.Σκοπεύω να αφιερώσω και μία μέρα για βιολογία κατεύθυνσης. Click για ανάπτυξη... Ολόκληρη? Εντάξει αυτό νομίζω είναι too much. Πόση ώρα το σκεφτότανε να βάλουνε το θεωρητικό μάθημα Βιολογία με 1,5 μέρα περιθώριο και τελευταίο της εβδομάδας? Ντάξει οκ κάθε χρόνο έτσι είναι αλλά άμα δεν παραπονεθώ θα σκάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:33 Η ~Lös~ έγραψε: #7.711 17-05-13 17:33 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: τι λετε μορε εμενα κανονικα το μεταφρασε πεταχτε τα pc σας εγω τις 2 παυλες τις διαβασα εχτες κατα τις 9 στο ιντερνετ ____ τυχερος ειμουν Click για ανάπτυξη... πώς κανονικά; :o LOL βγάζει αν γράψεις όμως συνολικά ''Πανελλήνιες εξετάσεις'' βγάζει national exams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:37 Ο giorgosklou: #7.712 17-05-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πώς κανονικά; :o LOL βγάζει αν γράψεις όμως συνολικά ''Πανελλήνιες εξετάσεις'' βγάζει national exams Click για ανάπτυξη... ξερει να κανει μεταφραση panhellenic το βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:40 Η ~Lös~ έγραψε: #7.713 17-05-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: ξερει να κανει μεταφραση panhellenic το βγαζει Click για ανάπτυξη... μάλλον δε μπήκες στο γκουγκλ μεταφραστή,θα μπήκες σε άλλον... για του λόγου το αληθές... TranslateFrom: Greek To: English GreekEnglishFinnishDetect language Πανελλήνιες EnglishGreekSpanish LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο giorgosklou: #7.714 17-05-13 17:43 εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:48 Η ~Lös~ έγραψε: #7.715 17-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Click για ανάπτυξη... google translation Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:50 Ο giorgosklou: #7.716 17-05-13 17:50 καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο gregory nub: #7.717 17-05-13 17:51 Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:52 Η ~Lös~ έγραψε: #7.718 17-05-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Click για ανάπτυξη... ......α...... Αρχική Δημοσίευση από gregory: Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο JKaradakov: #7.719 17-05-13 17:53 Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο gregory nub: #7.720 17-05-13 17:57 Μπα, λογικότατη ήταν. Εδώ τσιγκουνεύτηκαν το χαρτί μιλλιμετρέ που υπήρχε στα τετράδια των πανελληνίων. Τις τζάμπα σελίδες που εκτύπωναν λόγω των τεράστιων γραμμάτων δεν θα τσιγκουνευόντουσαν; Λογικό είναι, αφού 17-18 είμαστε, δεν παίζει να έχουμε πρεσβυωπία ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: τι λετε μορε εμενα κανονικα το μεταφρασε πεταχτε τα pc σας εγω τις 2 παυλες τις διαβασα εχτες κατα τις 9 στο ιντερνετ ____ τυχερος ειμουν Click για ανάπτυξη... πώς κανονικά; :o LOL βγάζει αν γράψεις όμως συνολικά ''Πανελλήνιες εξετάσεις'' βγάζει national exams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:37 Ο giorgosklou: #7.712 17-05-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πώς κανονικά; :o LOL βγάζει αν γράψεις όμως συνολικά ''Πανελλήνιες εξετάσεις'' βγάζει national exams Click για ανάπτυξη... ξερει να κανει μεταφραση panhellenic το βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:40 Η ~Lös~ έγραψε: #7.713 17-05-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: ξερει να κανει μεταφραση panhellenic το βγαζει Click για ανάπτυξη... μάλλον δε μπήκες στο γκουγκλ μεταφραστή,θα μπήκες σε άλλον... για του λόγου το αληθές... TranslateFrom: Greek To: English GreekEnglishFinnishDetect language Πανελλήνιες EnglishGreekSpanish LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο giorgosklou: #7.714 17-05-13 17:43 εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:48 Η ~Lös~ έγραψε: #7.715 17-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Click για ανάπτυξη... google translation Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:50 Ο giorgosklou: #7.716 17-05-13 17:50 καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο gregory nub: #7.717 17-05-13 17:51 Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:52 Η ~Lös~ έγραψε: #7.718 17-05-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Click για ανάπτυξη... ......α...... Αρχική Δημοσίευση από gregory: Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο JKaradakov: #7.719 17-05-13 17:53 Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο gregory nub: #7.720 17-05-13 17:57 Μπα, λογικότατη ήταν. Εδώ τσιγκουνεύτηκαν το χαρτί μιλλιμετρέ που υπήρχε στα τετράδια των πανελληνίων. Τις τζάμπα σελίδες που εκτύπωναν λόγω των τεράστιων γραμμάτων δεν θα τσιγκουνευόντουσαν; Λογικό είναι, αφού 17-18 είμαστε, δεν παίζει να έχουμε πρεσβυωπία ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πώς κανονικά; :o LOL βγάζει αν γράψεις όμως συνολικά ''Πανελλήνιες εξετάσεις'' βγάζει national exams Click για ανάπτυξη... ξερει να κανει μεταφραση panhellenic το βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:40 Η ~Lös~ έγραψε: #7.713 17-05-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: ξερει να κανει μεταφραση panhellenic το βγαζει Click για ανάπτυξη... μάλλον δε μπήκες στο γκουγκλ μεταφραστή,θα μπήκες σε άλλον... για του λόγου το αληθές... TranslateFrom: Greek To: English GreekEnglishFinnishDetect language Πανελλήνιες EnglishGreekSpanish LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο giorgosklou: #7.714 17-05-13 17:43 εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:48 Η ~Lös~ έγραψε: #7.715 17-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Click για ανάπτυξη... google translation Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:50 Ο giorgosklou: #7.716 17-05-13 17:50 καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο gregory nub: #7.717 17-05-13 17:51 Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:52 Η ~Lös~ έγραψε: #7.718 17-05-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Click για ανάπτυξη... ......α...... Αρχική Δημοσίευση από gregory: Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο JKaradakov: #7.719 17-05-13 17:53 Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο gregory nub: #7.720 17-05-13 17:57 Μπα, λογικότατη ήταν. Εδώ τσιγκουνεύτηκαν το χαρτί μιλλιμετρέ που υπήρχε στα τετράδια των πανελληνίων. Τις τζάμπα σελίδες που εκτύπωναν λόγω των τεράστιων γραμμάτων δεν θα τσιγκουνευόντουσαν; Λογικό είναι, αφού 17-18 είμαστε, δεν παίζει να έχουμε πρεσβυωπία ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: ξερει να κανει μεταφραση panhellenic το βγαζει Click για ανάπτυξη... μάλλον δε μπήκες στο γκουγκλ μεταφραστή,θα μπήκες σε άλλον... για του λόγου το αληθές... TranslateFrom: Greek To: English GreekEnglishFinnishDetect language Πανελλήνιες EnglishGreekSpanish LOL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο giorgosklou: #7.714 17-05-13 17:43 εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:48 Η ~Lös~ έγραψε: #7.715 17-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Click για ανάπτυξη... google translation Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:50 Ο giorgosklou: #7.716 17-05-13 17:50 καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο gregory nub: #7.717 17-05-13 17:51 Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:52 Η ~Lös~ έγραψε: #7.718 17-05-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Click για ανάπτυξη... ......α...... Αρχική Δημοσίευση από gregory: Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο JKaradakov: #7.719 17-05-13 17:53 Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο gregory nub: #7.720 17-05-13 17:57 Μπα, λογικότατη ήταν. Εδώ τσιγκουνεύτηκαν το χαρτί μιλλιμετρέ που υπήρχε στα τετράδια των πανελληνίων. Τις τζάμπα σελίδες που εκτύπωναν λόγω των τεράστιων γραμμάτων δεν θα τσιγκουνευόντουσαν; Λογικό είναι, αφού 17-18 είμαστε, δεν παίζει να έχουμε πρεσβυωπία ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:48 Η ~Lös~ έγραψε: #7.715 17-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Click για ανάπτυξη... google translation Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:50 Ο giorgosklou: #7.716 17-05-13 17:50 καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο gregory nub: #7.717 17-05-13 17:51 Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:52 Η ~Lös~ έγραψε: #7.718 17-05-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Click για ανάπτυξη... ......α...... Αρχική Δημοσίευση από gregory: Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο JKaradakov: #7.719 17-05-13 17:53 Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο gregory nub: #7.720 17-05-13 17:57 Μπα, λογικότατη ήταν. Εδώ τσιγκουνεύτηκαν το χαρτί μιλλιμετρέ που υπήρχε στα τετράδια των πανελληνίων. Τις τζάμπα σελίδες που εκτύπωναν λόγω των τεράστιων γραμμάτων δεν θα τσιγκουνευόντουσαν; Λογικό είναι, αφού 17-18 είμαστε, δεν παίζει να έχουμε πρεσβυωπία ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω μπαινω απο opera στου γκουγκλ και εγω εσυ απο που? Click για ανάπτυξη... google translation Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:50 Ο giorgosklou: #7.716 17-05-13 17:50 καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο gregory nub: #7.717 17-05-13 17:51 Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:52 Η ~Lös~ έγραψε: #7.718 17-05-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Click για ανάπτυξη... ......α...... Αρχική Δημοσίευση από gregory: Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο JKaradakov: #7.719 17-05-13 17:53 Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο gregory nub: #7.720 17-05-13 17:57 Μπα, λογικότατη ήταν. Εδώ τσιγκουνεύτηκαν το χαρτί μιλλιμετρέ που υπήρχε στα τετράδια των πανελληνίων. Τις τζάμπα σελίδες που εκτύπωναν λόγω των τεράστιων γραμμάτων δεν θα τσιγκουνευόντουσαν; Λογικό είναι, αφού 17-18 είμαστε, δεν παίζει να έχουμε πρεσβυωπία ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο gregory nub: #7.717 17-05-13 17:51 Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:52 Η ~Lös~ έγραψε: #7.718 17-05-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Click για ανάπτυξη... ......α...... Αρχική Δημοσίευση από gregory: Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο JKaradakov: #7.719 17-05-13 17:53 Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο gregory nub: #7.720 17-05-13 17:57 Μπα, λογικότατη ήταν. Εδώ τσιγκουνεύτηκαν το χαρτί μιλλιμετρέ που υπήρχε στα τετράδια των πανελληνίων. Τις τζάμπα σελίδες που εκτύπωναν λόγω των τεράστιων γραμμάτων δεν θα τσιγκουνευόντουσαν; Λογικό είναι, αφού 17-18 είμαστε, δεν παίζει να έχουμε πρεσβυωπία ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:52 Η ~Lös~ έγραψε: #7.718 17-05-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Click για ανάπτυξη... ......α...... Αρχική Δημοσίευση από gregory: Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο JKaradakov: #7.719 17-05-13 17:53 Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο gregory nub: #7.720 17-05-13 17:57 Μπα, λογικότατη ήταν. Εδώ τσιγκουνεύτηκαν το χαρτί μιλλιμετρέ που υπήρχε στα τετράδια των πανελληνίων. Τις τζάμπα σελίδες που εκτύπωναν λόγω των τεράστιων γραμμάτων δεν θα τσιγκουνευόντουσαν; Λογικό είναι, αφού 17-18 είμαστε, δεν παίζει να έχουμε πρεσβυωπία ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: καλα αλλο λεω πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera browser Click για ανάπτυξη... ......α...... Αρχική Δημοσίευση από gregory: Το βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο JKaradakov: #7.719 17-05-13 17:53 Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο gregory nub: #7.720 17-05-13 17:57 Μπα, λογικότατη ήταν. Εδώ τσιγκουνεύτηκαν το χαρτί μιλλιμετρέ που υπήρχε στα τετράδια των πανελληνίων. Τις τζάμπα σελίδες που εκτύπωναν λόγω των τεράστιων γραμμάτων δεν θα τσιγκουνευόντουσαν; Λογικό είναι, αφού 17-18 είμαστε, δεν παίζει να έχουμε πρεσβυωπία ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο gregory nub: #7.720 17-05-13 17:57 Μπα, λογικότατη ήταν. Εδώ τσιγκουνεύτηκαν το χαρτί μιλλιμετρέ που υπήρχε στα τετράδια των πανελληνίων. Τις τζάμπα σελίδες που εκτύπωναν λόγω των τεράστιων γραμμάτων δεν θα τσιγκουνευόντουσαν; Λογικό είναι, αφού 17-18 είμαστε, δεν παίζει να έχουμε πρεσβυωπία ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπα, λογικότατη ήταν. Εδώ τσιγκουνεύτηκαν το χαρτί μιλλιμετρέ που υπήρχε στα τετράδια των πανελληνίων. Τις τζάμπα σελίδες που εκτύπωναν λόγω των τεράστιων γραμμάτων δεν θα τσιγκουνευόντουσαν; Λογικό είναι, αφού 17-18 είμαστε, δεν παίζει να έχουμε πρεσβυωπία ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.