Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 22:40 Η Gate4 έγραψε: #4.801 05-04-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν σας έλεγαν οτι αύριο ξεκινάνε οι Πανελλαδικές, θα νιώθατε έτοιμοι; Click για ανάπτυξη... ούτε καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 22:45 Ο jj! έγραψε: #4.802 05-04-13 22:45 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Φυσική γενικής για την θεωρητική και μαθηματικά γενικής για τους θετικοτεχνολογικούς. Αυτό μόνο και μόνο για το 1ο κεφάλαιο των μαθ. γεν., το οποίο είναι παλούκι για κάποιον της θεωρητικής Αλλιώς το πιο καλό γενικής για πανελλήνιες θα ταν τα μαθηματικά για όλες τις κατευθύνσεις. )) Click για ανάπτυξη... Η φυσική γενικής δεν ανοίγει πεδία Γι' αυτό το ποσοστό της είναι πολύ μικρό στα πανελλαδικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 22:46 Ο cha0s έγραψε: #4.803 05-04-13 22:46 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η φυσική γενικής δεν ανοίγει πεδία Γι' αυτό το ποσοστό της είναι πολύ μικρό στα πανελλαδικώς Click για ανάπτυξη... Λίγοι παίρνουν μάθημα επιλογής για να ανοίξουν άλλο πεδίο. Τις περισσότερες φορές οι μαθητές ενδιαφέρονται για το πεδίο της κατεύθυνσης τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 22:48 Ο youhou έγραψε: #4.804 05-04-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν σας έλεγαν οτι αύριο ξεκινάνε οι Πανελλαδικές, θα νιώθατε έτοιμοι; Click για ανάπτυξη... Οχι. Και γενικοτερα, δεν νομιζω οτι ειναι καλο να νιωθει καποιος απολυτα ετοιμος απο τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 22:49 Ο cha0s έγραψε: #4.805 05-04-13 22:49 Αρχική Δημοσίευση από youhou: Οχι. Και γενικοτερα, δεν νομιζω οτι ειναι καλο να νιωθει καποιος απολυτα ετοιμος απο τωρα. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω οτι κανείς νιώθει έτοιμος. (εκτός κάποιων εξαιρέσεων βέβαια που και αύριο να τους έδινες τα θέματα θα έγραφαν 20 :/ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 22:56 Η *Serena* έγραψε: #4.806 05-04-13 22:56 Αρχική Δημοσίευση από ~julia~: Εγώ πάντως ξυπνάω 7 το πρωί και σηκώνομαι 8 κ κάτι.. μέχρι να ετοιμαστώ ψυχολογικά για το διάβασμα πάει 9 - 9 και κάτι άστα να πάνe.. Είμαι η μόνη που μετανιώνω που διάλεξα βιολογία γενικής και όχι κάτι άλλο.. τόσο μικρή ύλη και δεν έχω τελειώσει τπτ ~_~ Ασε που ούτε ασκήσεις ξέρω να λύνω (λένε είναι απλοϊκές εμένα μου φαίνονται κινέζικα).. αλλά τι να διάλεγα? i'm so hopeless Click για ανάπτυξη... Και εγω μετανιώνω που πήρα μαθηματικά γενικής. Ξέρω και άτομα που μετανιώνουν για τα μαθηματικά και για τη βιολογία. Υποκειμενικό είναι, απλά έπρεπε να σκεφτούμε πιο σωστα την επιλογή μας ή να καταφερουμε να την αλλάξουμε γιατί εγώ ας πούμε ουτε σε φυσική με βόλευε να αλλάξω, ούτε σε βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 23:03 Η Gate4 έγραψε: #4.807 05-04-13 23:03 Εγώ πήρα βιολογία και δεν το μετάνιωσα καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 23:06 Ο ξαροπ έγραψε: #4.808 05-04-13 23:06 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν σας έλεγαν οτι αύριο ξεκινάνε οι Πανελλαδικές, θα νιώθατε έτοιμοι; Click για ανάπτυξη... Αν μου λεγες Έκθεση, δεν θα έλεγα όχι. Για άλλο μάθημα, πχ. Μαθηματικά / Φυσική μάλλον δεν θα ήθελα λόγω θεωρίας και λεπτομερειών τους που δεν θυμάμαι καλά. Για Βιολογιές και τέτοια δεν το συζητώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.501 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 23:32 Ο Libertus έγραψε: #4.809 05-04-13 23:32 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν σας έλεγαν οτι αύριο ξεκινάνε οι Πανελλαδικές, θα νιώθατε έτοιμοι; Click για ανάπτυξη... Ιστορία, λατινικά και έκθεση θα έγραφα κι αύριο. Για τα υπόλοιπα έχουμε δρόμο ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:17 Ο paul95 έγραψε: #4.810 06-04-13 00:17 Χημεία και μαθηματικά γενικής άνετα. Ίσως και έκθεση. Τα υπόλοιπα με τίποτα, ειδικά βιολογία κατεύθυνσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:22 Ο Psycho(Βασίλης): #4.811 06-04-13 00:22 Οτι πεδίο ανοίγουν τα μαθηματικά ανοίγει και η φυσική. Πάντως δεν θα πρότεινα φυσική γεν. σε θεωρητικούς,εκτός και αν έχουν καλές σχέσεις με τα μαθηματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:28 Ο paul95 έγραψε: #4.812 06-04-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Οτι πεδίο ανοίγουν τα μαθηματικά ανοίγει και η φυσική. Πάντως δεν θα πρότεινα φυσική γεν. σε θεωρητικούς,εκτός και αν έχουν καλές σχέσεις με τα μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Η φυσική γενικής δεν ανοίγει κανένα πεδίο. Για 2 ο και 4ο από θεωρητική παίρνεις μαθηματικά γενικής ( αν και ελάχιστοι το κάνουν αυτό - με τα μαθηματικά γενικής παίρνουν Αοθ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:35 Η ~julia~ έγραψε: #4.813 06-04-13 00:35 Είχα σκεφτεί για φυσική γιατί μου άρεσε στην πρώτη λυκείου:-P. Αλλά όχι μου αρέσει η βιολογία την πρώτη φορά που έδωσα τον υψηλότερο βαθμό στην βιολογία ήταν! Απλά τώρα όλα με κουράζουν! αλλά με 3 μήνες προετοιμασία τι περιμένεις ~_~ Πανελλήνιες αύριο;.. Οσο και αν θέλω να τελειώνω επιτέλους, όχι ακόμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 13:11 Ο Dias έγραψε: #4.814 06-04-13 13:11 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Φυσική γενικής για την θεωρητική Click για ανάπτυξη... Με την καμία δεν θα πρότεινα σε έναν μαθητή της θεωρητικής να δώσει πανελλαδικά Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η φυσική γενικής δεν ανοίγει πεδία. Γι' αυτό το ποσοστό της είναι πολύ μικρό στα πανελλαδικώς. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Παιδιά, ξέρετε αν γίνεται τώρα, μετά την κατάθεση των δηλώσεων για τις πανελλήνιες, να αλλάξω σχολείο; Click για ανάπτυξη... Αλλαγή σχολείου τόσο λίγο πριν το τέλος της χρονιάς? Μόνον αν αλλάξεις πόλη γίνεται δεκτή η αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 14:57 Ο jj! έγραψε: #4.815 06-04-13 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Click για ανάπτυξη... Μωρέ, τα ξέρουμε τα συμφέροντα. Εγώ, όμως, θεωρώ ένα μεγάλο κίνητρο και το ξεκλείδωμα των πεδίων και πιστεύω ότι ήταν η "καραμέλα" των φροντιστηριούχων αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:01 Η angel07 έγραψε: #4.816 06-04-13 18:01 Προσωπικά πάντως λόγω κατεύθυνσης (θετική) η βιολογία γ.π μου είναι παιχνιδάκι! Πολύ κατανοητή, ελάχιστες παγίδες, ένα τίποτα μπροστά στο χάος της κατεύθυνσης. Είναι κάτι σαν το στανταράκι! Δεν το φοβάμαι πολύ, όσο φυσικά δεν μπορείς να φοβάσαι αυτούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:02 Ο kwstasIdealism: #4.817 06-04-13 18:02 για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η angel07 έγραψε: #4.818 06-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο kwstasIdealism: #4.819 06-04-13 18:20 Αρχική Δημοσίευση από angel07: αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Click για ανάπτυξη... σαν επιλογης αν ηθελε καποιος,εγω θα αντεχα αν ηταν ενδιαφερουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2013 στις 18:23 Ο Guest 712911: #4.820 06-04-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι πιστεύω πως η ψυχολογία θα ήταν πολύ ενδιαφέρον μάθημα για εξετάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν σας έλεγαν οτι αύριο ξεκινάνε οι Πανελλαδικές, θα νιώθατε έτοιμοι; Click για ανάπτυξη... ούτε καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 22:45 Ο jj! έγραψε: #4.802 05-04-13 22:45 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Φυσική γενικής για την θεωρητική και μαθηματικά γενικής για τους θετικοτεχνολογικούς. Αυτό μόνο και μόνο για το 1ο κεφάλαιο των μαθ. γεν., το οποίο είναι παλούκι για κάποιον της θεωρητικής Αλλιώς το πιο καλό γενικής για πανελλήνιες θα ταν τα μαθηματικά για όλες τις κατευθύνσεις. )) Click για ανάπτυξη... Η φυσική γενικής δεν ανοίγει πεδία Γι' αυτό το ποσοστό της είναι πολύ μικρό στα πανελλαδικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 22:46 Ο cha0s έγραψε: #4.803 05-04-13 22:46 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η φυσική γενικής δεν ανοίγει πεδία Γι' αυτό το ποσοστό της είναι πολύ μικρό στα πανελλαδικώς Click για ανάπτυξη... Λίγοι παίρνουν μάθημα επιλογής για να ανοίξουν άλλο πεδίο. Τις περισσότερες φορές οι μαθητές ενδιαφέρονται για το πεδίο της κατεύθυνσης τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 22:48 Ο youhou έγραψε: #4.804 05-04-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν σας έλεγαν οτι αύριο ξεκινάνε οι Πανελλαδικές, θα νιώθατε έτοιμοι; Click για ανάπτυξη... Οχι. Και γενικοτερα, δεν νομιζω οτι ειναι καλο να νιωθει καποιος απολυτα ετοιμος απο τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 22:49 Ο cha0s έγραψε: #4.805 05-04-13 22:49 Αρχική Δημοσίευση από youhou: Οχι. Και γενικοτερα, δεν νομιζω οτι ειναι καλο να νιωθει καποιος απολυτα ετοιμος απο τωρα. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω οτι κανείς νιώθει έτοιμος. (εκτός κάποιων εξαιρέσεων βέβαια που και αύριο να τους έδινες τα θέματα θα έγραφαν 20 :/ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 22:56 Η *Serena* έγραψε: #4.806 05-04-13 22:56 Αρχική Δημοσίευση από ~julia~: Εγώ πάντως ξυπνάω 7 το πρωί και σηκώνομαι 8 κ κάτι.. μέχρι να ετοιμαστώ ψυχολογικά για το διάβασμα πάει 9 - 9 και κάτι άστα να πάνe.. Είμαι η μόνη που μετανιώνω που διάλεξα βιολογία γενικής και όχι κάτι άλλο.. τόσο μικρή ύλη και δεν έχω τελειώσει τπτ ~_~ Ασε που ούτε ασκήσεις ξέρω να λύνω (λένε είναι απλοϊκές εμένα μου φαίνονται κινέζικα).. αλλά τι να διάλεγα? i'm so hopeless Click για ανάπτυξη... Και εγω μετανιώνω που πήρα μαθηματικά γενικής. Ξέρω και άτομα που μετανιώνουν για τα μαθηματικά και για τη βιολογία. Υποκειμενικό είναι, απλά έπρεπε να σκεφτούμε πιο σωστα την επιλογή μας ή να καταφερουμε να την αλλάξουμε γιατί εγώ ας πούμε ουτε σε φυσική με βόλευε να αλλάξω, ούτε σε βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 23:03 Η Gate4 έγραψε: #4.807 05-04-13 23:03 Εγώ πήρα βιολογία και δεν το μετάνιωσα καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 23:06 Ο ξαροπ έγραψε: #4.808 05-04-13 23:06 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν σας έλεγαν οτι αύριο ξεκινάνε οι Πανελλαδικές, θα νιώθατε έτοιμοι; Click για ανάπτυξη... Αν μου λεγες Έκθεση, δεν θα έλεγα όχι. Για άλλο μάθημα, πχ. Μαθηματικά / Φυσική μάλλον δεν θα ήθελα λόγω θεωρίας και λεπτομερειών τους που δεν θυμάμαι καλά. Για Βιολογιές και τέτοια δεν το συζητώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.501 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 23:32 Ο Libertus έγραψε: #4.809 05-04-13 23:32 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν σας έλεγαν οτι αύριο ξεκινάνε οι Πανελλαδικές, θα νιώθατε έτοιμοι; Click για ανάπτυξη... Ιστορία, λατινικά και έκθεση θα έγραφα κι αύριο. Για τα υπόλοιπα έχουμε δρόμο ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:17 Ο paul95 έγραψε: #4.810 06-04-13 00:17 Χημεία και μαθηματικά γενικής άνετα. Ίσως και έκθεση. Τα υπόλοιπα με τίποτα, ειδικά βιολογία κατεύθυνσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:22 Ο Psycho(Βασίλης): #4.811 06-04-13 00:22 Οτι πεδίο ανοίγουν τα μαθηματικά ανοίγει και η φυσική. Πάντως δεν θα πρότεινα φυσική γεν. σε θεωρητικούς,εκτός και αν έχουν καλές σχέσεις με τα μαθηματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:28 Ο paul95 έγραψε: #4.812 06-04-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Οτι πεδίο ανοίγουν τα μαθηματικά ανοίγει και η φυσική. Πάντως δεν θα πρότεινα φυσική γεν. σε θεωρητικούς,εκτός και αν έχουν καλές σχέσεις με τα μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Η φυσική γενικής δεν ανοίγει κανένα πεδίο. Για 2 ο και 4ο από θεωρητική παίρνεις μαθηματικά γενικής ( αν και ελάχιστοι το κάνουν αυτό - με τα μαθηματικά γενικής παίρνουν Αοθ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:35 Η ~julia~ έγραψε: #4.813 06-04-13 00:35 Είχα σκεφτεί για φυσική γιατί μου άρεσε στην πρώτη λυκείου:-P. Αλλά όχι μου αρέσει η βιολογία την πρώτη φορά που έδωσα τον υψηλότερο βαθμό στην βιολογία ήταν! Απλά τώρα όλα με κουράζουν! αλλά με 3 μήνες προετοιμασία τι περιμένεις ~_~ Πανελλήνιες αύριο;.. Οσο και αν θέλω να τελειώνω επιτέλους, όχι ακόμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 13:11 Ο Dias έγραψε: #4.814 06-04-13 13:11 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Φυσική γενικής για την θεωρητική Click για ανάπτυξη... Με την καμία δεν θα πρότεινα σε έναν μαθητή της θεωρητικής να δώσει πανελλαδικά Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η φυσική γενικής δεν ανοίγει πεδία. Γι' αυτό το ποσοστό της είναι πολύ μικρό στα πανελλαδικώς. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Παιδιά, ξέρετε αν γίνεται τώρα, μετά την κατάθεση των δηλώσεων για τις πανελλήνιες, να αλλάξω σχολείο; Click για ανάπτυξη... Αλλαγή σχολείου τόσο λίγο πριν το τέλος της χρονιάς? Μόνον αν αλλάξεις πόλη γίνεται δεκτή η αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 14:57 Ο jj! έγραψε: #4.815 06-04-13 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Click για ανάπτυξη... Μωρέ, τα ξέρουμε τα συμφέροντα. Εγώ, όμως, θεωρώ ένα μεγάλο κίνητρο και το ξεκλείδωμα των πεδίων και πιστεύω ότι ήταν η "καραμέλα" των φροντιστηριούχων αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:01 Η angel07 έγραψε: #4.816 06-04-13 18:01 Προσωπικά πάντως λόγω κατεύθυνσης (θετική) η βιολογία γ.π μου είναι παιχνιδάκι! Πολύ κατανοητή, ελάχιστες παγίδες, ένα τίποτα μπροστά στο χάος της κατεύθυνσης. Είναι κάτι σαν το στανταράκι! Δεν το φοβάμαι πολύ, όσο φυσικά δεν μπορείς να φοβάσαι αυτούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:02 Ο kwstasIdealism: #4.817 06-04-13 18:02 για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η angel07 έγραψε: #4.818 06-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο kwstasIdealism: #4.819 06-04-13 18:20 Αρχική Δημοσίευση από angel07: αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Click για ανάπτυξη... σαν επιλογης αν ηθελε καποιος,εγω θα αντεχα αν ηταν ενδιαφερουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2013 στις 18:23 Ο Guest 712911: #4.820 06-04-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι πιστεύω πως η ψυχολογία θα ήταν πολύ ενδιαφέρον μάθημα για εξετάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gregory: Φυσική γενικής για την θεωρητική και μαθηματικά γενικής για τους θετικοτεχνολογικούς. Αυτό μόνο και μόνο για το 1ο κεφάλαιο των μαθ. γεν., το οποίο είναι παλούκι για κάποιον της θεωρητικής Αλλιώς το πιο καλό γενικής για πανελλήνιες θα ταν τα μαθηματικά για όλες τις κατευθύνσεις. )) Click για ανάπτυξη... Η φυσική γενικής δεν ανοίγει πεδία Γι' αυτό το ποσοστό της είναι πολύ μικρό στα πανελλαδικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 22:46 Ο cha0s έγραψε: #4.803 05-04-13 22:46 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η φυσική γενικής δεν ανοίγει πεδία Γι' αυτό το ποσοστό της είναι πολύ μικρό στα πανελλαδικώς Click για ανάπτυξη... Λίγοι παίρνουν μάθημα επιλογής για να ανοίξουν άλλο πεδίο. Τις περισσότερες φορές οι μαθητές ενδιαφέρονται για το πεδίο της κατεύθυνσης τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 22:48 Ο youhou έγραψε: #4.804 05-04-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν σας έλεγαν οτι αύριο ξεκινάνε οι Πανελλαδικές, θα νιώθατε έτοιμοι; Click για ανάπτυξη... Οχι. Και γενικοτερα, δεν νομιζω οτι ειναι καλο να νιωθει καποιος απολυτα ετοιμος απο τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 22:49 Ο cha0s έγραψε: #4.805 05-04-13 22:49 Αρχική Δημοσίευση από youhou: Οχι. Και γενικοτερα, δεν νομιζω οτι ειναι καλο να νιωθει καποιος απολυτα ετοιμος απο τωρα. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω οτι κανείς νιώθει έτοιμος. (εκτός κάποιων εξαιρέσεων βέβαια που και αύριο να τους έδινες τα θέματα θα έγραφαν 20 :/ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 22:56 Η *Serena* έγραψε: #4.806 05-04-13 22:56 Αρχική Δημοσίευση από ~julia~: Εγώ πάντως ξυπνάω 7 το πρωί και σηκώνομαι 8 κ κάτι.. μέχρι να ετοιμαστώ ψυχολογικά για το διάβασμα πάει 9 - 9 και κάτι άστα να πάνe.. Είμαι η μόνη που μετανιώνω που διάλεξα βιολογία γενικής και όχι κάτι άλλο.. τόσο μικρή ύλη και δεν έχω τελειώσει τπτ ~_~ Ασε που ούτε ασκήσεις ξέρω να λύνω (λένε είναι απλοϊκές εμένα μου φαίνονται κινέζικα).. αλλά τι να διάλεγα? i'm so hopeless Click για ανάπτυξη... Και εγω μετανιώνω που πήρα μαθηματικά γενικής. Ξέρω και άτομα που μετανιώνουν για τα μαθηματικά και για τη βιολογία. Υποκειμενικό είναι, απλά έπρεπε να σκεφτούμε πιο σωστα την επιλογή μας ή να καταφερουμε να την αλλάξουμε γιατί εγώ ας πούμε ουτε σε φυσική με βόλευε να αλλάξω, ούτε σε βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 23:03 Η Gate4 έγραψε: #4.807 05-04-13 23:03 Εγώ πήρα βιολογία και δεν το μετάνιωσα καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 23:06 Ο ξαροπ έγραψε: #4.808 05-04-13 23:06 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν σας έλεγαν οτι αύριο ξεκινάνε οι Πανελλαδικές, θα νιώθατε έτοιμοι; Click για ανάπτυξη... Αν μου λεγες Έκθεση, δεν θα έλεγα όχι. Για άλλο μάθημα, πχ. Μαθηματικά / Φυσική μάλλον δεν θα ήθελα λόγω θεωρίας και λεπτομερειών τους που δεν θυμάμαι καλά. Για Βιολογιές και τέτοια δεν το συζητώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.501 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 23:32 Ο Libertus έγραψε: #4.809 05-04-13 23:32 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν σας έλεγαν οτι αύριο ξεκινάνε οι Πανελλαδικές, θα νιώθατε έτοιμοι; Click για ανάπτυξη... Ιστορία, λατινικά και έκθεση θα έγραφα κι αύριο. Για τα υπόλοιπα έχουμε δρόμο ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:17 Ο paul95 έγραψε: #4.810 06-04-13 00:17 Χημεία και μαθηματικά γενικής άνετα. Ίσως και έκθεση. Τα υπόλοιπα με τίποτα, ειδικά βιολογία κατεύθυνσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:22 Ο Psycho(Βασίλης): #4.811 06-04-13 00:22 Οτι πεδίο ανοίγουν τα μαθηματικά ανοίγει και η φυσική. Πάντως δεν θα πρότεινα φυσική γεν. σε θεωρητικούς,εκτός και αν έχουν καλές σχέσεις με τα μαθηματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:28 Ο paul95 έγραψε: #4.812 06-04-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Οτι πεδίο ανοίγουν τα μαθηματικά ανοίγει και η φυσική. Πάντως δεν θα πρότεινα φυσική γεν. σε θεωρητικούς,εκτός και αν έχουν καλές σχέσεις με τα μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Η φυσική γενικής δεν ανοίγει κανένα πεδίο. Για 2 ο και 4ο από θεωρητική παίρνεις μαθηματικά γενικής ( αν και ελάχιστοι το κάνουν αυτό - με τα μαθηματικά γενικής παίρνουν Αοθ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:35 Η ~julia~ έγραψε: #4.813 06-04-13 00:35 Είχα σκεφτεί για φυσική γιατί μου άρεσε στην πρώτη λυκείου:-P. Αλλά όχι μου αρέσει η βιολογία την πρώτη φορά που έδωσα τον υψηλότερο βαθμό στην βιολογία ήταν! Απλά τώρα όλα με κουράζουν! αλλά με 3 μήνες προετοιμασία τι περιμένεις ~_~ Πανελλήνιες αύριο;.. Οσο και αν θέλω να τελειώνω επιτέλους, όχι ακόμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 13:11 Ο Dias έγραψε: #4.814 06-04-13 13:11 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Φυσική γενικής για την θεωρητική Click για ανάπτυξη... Με την καμία δεν θα πρότεινα σε έναν μαθητή της θεωρητικής να δώσει πανελλαδικά Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η φυσική γενικής δεν ανοίγει πεδία. Γι' αυτό το ποσοστό της είναι πολύ μικρό στα πανελλαδικώς. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Παιδιά, ξέρετε αν γίνεται τώρα, μετά την κατάθεση των δηλώσεων για τις πανελλήνιες, να αλλάξω σχολείο; Click για ανάπτυξη... Αλλαγή σχολείου τόσο λίγο πριν το τέλος της χρονιάς? Μόνον αν αλλάξεις πόλη γίνεται δεκτή η αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 14:57 Ο jj! έγραψε: #4.815 06-04-13 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Click για ανάπτυξη... Μωρέ, τα ξέρουμε τα συμφέροντα. Εγώ, όμως, θεωρώ ένα μεγάλο κίνητρο και το ξεκλείδωμα των πεδίων και πιστεύω ότι ήταν η "καραμέλα" των φροντιστηριούχων αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:01 Η angel07 έγραψε: #4.816 06-04-13 18:01 Προσωπικά πάντως λόγω κατεύθυνσης (θετική) η βιολογία γ.π μου είναι παιχνιδάκι! Πολύ κατανοητή, ελάχιστες παγίδες, ένα τίποτα μπροστά στο χάος της κατεύθυνσης. Είναι κάτι σαν το στανταράκι! Δεν το φοβάμαι πολύ, όσο φυσικά δεν μπορείς να φοβάσαι αυτούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:02 Ο kwstasIdealism: #4.817 06-04-13 18:02 για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η angel07 έγραψε: #4.818 06-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο kwstasIdealism: #4.819 06-04-13 18:20 Αρχική Δημοσίευση από angel07: αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Click για ανάπτυξη... σαν επιλογης αν ηθελε καποιος,εγω θα αντεχα αν ηταν ενδιαφερουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2013 στις 18:23 Ο Guest 712911: #4.820 06-04-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι πιστεύω πως η ψυχολογία θα ήταν πολύ ενδιαφέρον μάθημα για εξετάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η φυσική γενικής δεν ανοίγει πεδία Γι' αυτό το ποσοστό της είναι πολύ μικρό στα πανελλαδικώς Click για ανάπτυξη... Λίγοι παίρνουν μάθημα επιλογής για να ανοίξουν άλλο πεδίο. Τις περισσότερες φορές οι μαθητές ενδιαφέρονται για το πεδίο της κατεύθυνσης τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 22:48 Ο youhou έγραψε: #4.804 05-04-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν σας έλεγαν οτι αύριο ξεκινάνε οι Πανελλαδικές, θα νιώθατε έτοιμοι; Click για ανάπτυξη... Οχι. Και γενικοτερα, δεν νομιζω οτι ειναι καλο να νιωθει καποιος απολυτα ετοιμος απο τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 22:49 Ο cha0s έγραψε: #4.805 05-04-13 22:49 Αρχική Δημοσίευση από youhou: Οχι. Και γενικοτερα, δεν νομιζω οτι ειναι καλο να νιωθει καποιος απολυτα ετοιμος απο τωρα. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω οτι κανείς νιώθει έτοιμος. (εκτός κάποιων εξαιρέσεων βέβαια που και αύριο να τους έδινες τα θέματα θα έγραφαν 20 :/ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 22:56 Η *Serena* έγραψε: #4.806 05-04-13 22:56 Αρχική Δημοσίευση από ~julia~: Εγώ πάντως ξυπνάω 7 το πρωί και σηκώνομαι 8 κ κάτι.. μέχρι να ετοιμαστώ ψυχολογικά για το διάβασμα πάει 9 - 9 και κάτι άστα να πάνe.. Είμαι η μόνη που μετανιώνω που διάλεξα βιολογία γενικής και όχι κάτι άλλο.. τόσο μικρή ύλη και δεν έχω τελειώσει τπτ ~_~ Ασε που ούτε ασκήσεις ξέρω να λύνω (λένε είναι απλοϊκές εμένα μου φαίνονται κινέζικα).. αλλά τι να διάλεγα? i'm so hopeless Click για ανάπτυξη... Και εγω μετανιώνω που πήρα μαθηματικά γενικής. Ξέρω και άτομα που μετανιώνουν για τα μαθηματικά και για τη βιολογία. Υποκειμενικό είναι, απλά έπρεπε να σκεφτούμε πιο σωστα την επιλογή μας ή να καταφερουμε να την αλλάξουμε γιατί εγώ ας πούμε ουτε σε φυσική με βόλευε να αλλάξω, ούτε σε βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 23:03 Η Gate4 έγραψε: #4.807 05-04-13 23:03 Εγώ πήρα βιολογία και δεν το μετάνιωσα καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 23:06 Ο ξαροπ έγραψε: #4.808 05-04-13 23:06 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν σας έλεγαν οτι αύριο ξεκινάνε οι Πανελλαδικές, θα νιώθατε έτοιμοι; Click για ανάπτυξη... Αν μου λεγες Έκθεση, δεν θα έλεγα όχι. Για άλλο μάθημα, πχ. Μαθηματικά / Φυσική μάλλον δεν θα ήθελα λόγω θεωρίας και λεπτομερειών τους που δεν θυμάμαι καλά. Για Βιολογιές και τέτοια δεν το συζητώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.501 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 23:32 Ο Libertus έγραψε: #4.809 05-04-13 23:32 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν σας έλεγαν οτι αύριο ξεκινάνε οι Πανελλαδικές, θα νιώθατε έτοιμοι; Click για ανάπτυξη... Ιστορία, λατινικά και έκθεση θα έγραφα κι αύριο. Για τα υπόλοιπα έχουμε δρόμο ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:17 Ο paul95 έγραψε: #4.810 06-04-13 00:17 Χημεία και μαθηματικά γενικής άνετα. Ίσως και έκθεση. Τα υπόλοιπα με τίποτα, ειδικά βιολογία κατεύθυνσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:22 Ο Psycho(Βασίλης): #4.811 06-04-13 00:22 Οτι πεδίο ανοίγουν τα μαθηματικά ανοίγει και η φυσική. Πάντως δεν θα πρότεινα φυσική γεν. σε θεωρητικούς,εκτός και αν έχουν καλές σχέσεις με τα μαθηματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:28 Ο paul95 έγραψε: #4.812 06-04-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Οτι πεδίο ανοίγουν τα μαθηματικά ανοίγει και η φυσική. Πάντως δεν θα πρότεινα φυσική γεν. σε θεωρητικούς,εκτός και αν έχουν καλές σχέσεις με τα μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Η φυσική γενικής δεν ανοίγει κανένα πεδίο. Για 2 ο και 4ο από θεωρητική παίρνεις μαθηματικά γενικής ( αν και ελάχιστοι το κάνουν αυτό - με τα μαθηματικά γενικής παίρνουν Αοθ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:35 Η ~julia~ έγραψε: #4.813 06-04-13 00:35 Είχα σκεφτεί για φυσική γιατί μου άρεσε στην πρώτη λυκείου:-P. Αλλά όχι μου αρέσει η βιολογία την πρώτη φορά που έδωσα τον υψηλότερο βαθμό στην βιολογία ήταν! Απλά τώρα όλα με κουράζουν! αλλά με 3 μήνες προετοιμασία τι περιμένεις ~_~ Πανελλήνιες αύριο;.. Οσο και αν θέλω να τελειώνω επιτέλους, όχι ακόμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 13:11 Ο Dias έγραψε: #4.814 06-04-13 13:11 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Φυσική γενικής για την θεωρητική Click για ανάπτυξη... Με την καμία δεν θα πρότεινα σε έναν μαθητή της θεωρητικής να δώσει πανελλαδικά Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η φυσική γενικής δεν ανοίγει πεδία. Γι' αυτό το ποσοστό της είναι πολύ μικρό στα πανελλαδικώς. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Παιδιά, ξέρετε αν γίνεται τώρα, μετά την κατάθεση των δηλώσεων για τις πανελλήνιες, να αλλάξω σχολείο; Click για ανάπτυξη... Αλλαγή σχολείου τόσο λίγο πριν το τέλος της χρονιάς? Μόνον αν αλλάξεις πόλη γίνεται δεκτή η αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 14:57 Ο jj! έγραψε: #4.815 06-04-13 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Click για ανάπτυξη... Μωρέ, τα ξέρουμε τα συμφέροντα. Εγώ, όμως, θεωρώ ένα μεγάλο κίνητρο και το ξεκλείδωμα των πεδίων και πιστεύω ότι ήταν η "καραμέλα" των φροντιστηριούχων αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:01 Η angel07 έγραψε: #4.816 06-04-13 18:01 Προσωπικά πάντως λόγω κατεύθυνσης (θετική) η βιολογία γ.π μου είναι παιχνιδάκι! Πολύ κατανοητή, ελάχιστες παγίδες, ένα τίποτα μπροστά στο χάος της κατεύθυνσης. Είναι κάτι σαν το στανταράκι! Δεν το φοβάμαι πολύ, όσο φυσικά δεν μπορείς να φοβάσαι αυτούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:02 Ο kwstasIdealism: #4.817 06-04-13 18:02 για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η angel07 έγραψε: #4.818 06-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο kwstasIdealism: #4.819 06-04-13 18:20 Αρχική Δημοσίευση από angel07: αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Click για ανάπτυξη... σαν επιλογης αν ηθελε καποιος,εγω θα αντεχα αν ηταν ενδιαφερουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2013 στις 18:23 Ο Guest 712911: #4.820 06-04-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι πιστεύω πως η ψυχολογία θα ήταν πολύ ενδιαφέρον μάθημα για εξετάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν σας έλεγαν οτι αύριο ξεκινάνε οι Πανελλαδικές, θα νιώθατε έτοιμοι; Click για ανάπτυξη... Οχι. Και γενικοτερα, δεν νομιζω οτι ειναι καλο να νιωθει καποιος απολυτα ετοιμος απο τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 22:49 Ο cha0s έγραψε: #4.805 05-04-13 22:49 Αρχική Δημοσίευση από youhou: Οχι. Και γενικοτερα, δεν νομιζω οτι ειναι καλο να νιωθει καποιος απολυτα ετοιμος απο τωρα. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω οτι κανείς νιώθει έτοιμος. (εκτός κάποιων εξαιρέσεων βέβαια που και αύριο να τους έδινες τα θέματα θα έγραφαν 20 :/ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 22:56 Η *Serena* έγραψε: #4.806 05-04-13 22:56 Αρχική Δημοσίευση από ~julia~: Εγώ πάντως ξυπνάω 7 το πρωί και σηκώνομαι 8 κ κάτι.. μέχρι να ετοιμαστώ ψυχολογικά για το διάβασμα πάει 9 - 9 και κάτι άστα να πάνe.. Είμαι η μόνη που μετανιώνω που διάλεξα βιολογία γενικής και όχι κάτι άλλο.. τόσο μικρή ύλη και δεν έχω τελειώσει τπτ ~_~ Ασε που ούτε ασκήσεις ξέρω να λύνω (λένε είναι απλοϊκές εμένα μου φαίνονται κινέζικα).. αλλά τι να διάλεγα? i'm so hopeless Click για ανάπτυξη... Και εγω μετανιώνω που πήρα μαθηματικά γενικής. Ξέρω και άτομα που μετανιώνουν για τα μαθηματικά και για τη βιολογία. Υποκειμενικό είναι, απλά έπρεπε να σκεφτούμε πιο σωστα την επιλογή μας ή να καταφερουμε να την αλλάξουμε γιατί εγώ ας πούμε ουτε σε φυσική με βόλευε να αλλάξω, ούτε σε βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 23:03 Η Gate4 έγραψε: #4.807 05-04-13 23:03 Εγώ πήρα βιολογία και δεν το μετάνιωσα καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 23:06 Ο ξαροπ έγραψε: #4.808 05-04-13 23:06 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν σας έλεγαν οτι αύριο ξεκινάνε οι Πανελλαδικές, θα νιώθατε έτοιμοι; Click για ανάπτυξη... Αν μου λεγες Έκθεση, δεν θα έλεγα όχι. Για άλλο μάθημα, πχ. Μαθηματικά / Φυσική μάλλον δεν θα ήθελα λόγω θεωρίας και λεπτομερειών τους που δεν θυμάμαι καλά. Για Βιολογιές και τέτοια δεν το συζητώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.501 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 23:32 Ο Libertus έγραψε: #4.809 05-04-13 23:32 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν σας έλεγαν οτι αύριο ξεκινάνε οι Πανελλαδικές, θα νιώθατε έτοιμοι; Click για ανάπτυξη... Ιστορία, λατινικά και έκθεση θα έγραφα κι αύριο. Για τα υπόλοιπα έχουμε δρόμο ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:17 Ο paul95 έγραψε: #4.810 06-04-13 00:17 Χημεία και μαθηματικά γενικής άνετα. Ίσως και έκθεση. Τα υπόλοιπα με τίποτα, ειδικά βιολογία κατεύθυνσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:22 Ο Psycho(Βασίλης): #4.811 06-04-13 00:22 Οτι πεδίο ανοίγουν τα μαθηματικά ανοίγει και η φυσική. Πάντως δεν θα πρότεινα φυσική γεν. σε θεωρητικούς,εκτός και αν έχουν καλές σχέσεις με τα μαθηματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:28 Ο paul95 έγραψε: #4.812 06-04-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Οτι πεδίο ανοίγουν τα μαθηματικά ανοίγει και η φυσική. Πάντως δεν θα πρότεινα φυσική γεν. σε θεωρητικούς,εκτός και αν έχουν καλές σχέσεις με τα μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Η φυσική γενικής δεν ανοίγει κανένα πεδίο. Για 2 ο και 4ο από θεωρητική παίρνεις μαθηματικά γενικής ( αν και ελάχιστοι το κάνουν αυτό - με τα μαθηματικά γενικής παίρνουν Αοθ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:35 Η ~julia~ έγραψε: #4.813 06-04-13 00:35 Είχα σκεφτεί για φυσική γιατί μου άρεσε στην πρώτη λυκείου:-P. Αλλά όχι μου αρέσει η βιολογία την πρώτη φορά που έδωσα τον υψηλότερο βαθμό στην βιολογία ήταν! Απλά τώρα όλα με κουράζουν! αλλά με 3 μήνες προετοιμασία τι περιμένεις ~_~ Πανελλήνιες αύριο;.. Οσο και αν θέλω να τελειώνω επιτέλους, όχι ακόμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 13:11 Ο Dias έγραψε: #4.814 06-04-13 13:11 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Φυσική γενικής για την θεωρητική Click για ανάπτυξη... Με την καμία δεν θα πρότεινα σε έναν μαθητή της θεωρητικής να δώσει πανελλαδικά Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η φυσική γενικής δεν ανοίγει πεδία. Γι' αυτό το ποσοστό της είναι πολύ μικρό στα πανελλαδικώς. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Παιδιά, ξέρετε αν γίνεται τώρα, μετά την κατάθεση των δηλώσεων για τις πανελλήνιες, να αλλάξω σχολείο; Click για ανάπτυξη... Αλλαγή σχολείου τόσο λίγο πριν το τέλος της χρονιάς? Μόνον αν αλλάξεις πόλη γίνεται δεκτή η αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 14:57 Ο jj! έγραψε: #4.815 06-04-13 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Click για ανάπτυξη... Μωρέ, τα ξέρουμε τα συμφέροντα. Εγώ, όμως, θεωρώ ένα μεγάλο κίνητρο και το ξεκλείδωμα των πεδίων και πιστεύω ότι ήταν η "καραμέλα" των φροντιστηριούχων αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:01 Η angel07 έγραψε: #4.816 06-04-13 18:01 Προσωπικά πάντως λόγω κατεύθυνσης (θετική) η βιολογία γ.π μου είναι παιχνιδάκι! Πολύ κατανοητή, ελάχιστες παγίδες, ένα τίποτα μπροστά στο χάος της κατεύθυνσης. Είναι κάτι σαν το στανταράκι! Δεν το φοβάμαι πολύ, όσο φυσικά δεν μπορείς να φοβάσαι αυτούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:02 Ο kwstasIdealism: #4.817 06-04-13 18:02 για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η angel07 έγραψε: #4.818 06-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο kwstasIdealism: #4.819 06-04-13 18:20 Αρχική Δημοσίευση από angel07: αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Click για ανάπτυξη... σαν επιλογης αν ηθελε καποιος,εγω θα αντεχα αν ηταν ενδιαφερουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2013 στις 18:23 Ο Guest 712911: #4.820 06-04-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι πιστεύω πως η ψυχολογία θα ήταν πολύ ενδιαφέρον μάθημα για εξετάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από youhou: Οχι. Και γενικοτερα, δεν νομιζω οτι ειναι καλο να νιωθει καποιος απολυτα ετοιμος απο τωρα. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω οτι κανείς νιώθει έτοιμος. (εκτός κάποιων εξαιρέσεων βέβαια που και αύριο να τους έδινες τα θέματα θα έγραφαν 20 :/ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 22:56 Η *Serena* έγραψε: #4.806 05-04-13 22:56 Αρχική Δημοσίευση από ~julia~: Εγώ πάντως ξυπνάω 7 το πρωί και σηκώνομαι 8 κ κάτι.. μέχρι να ετοιμαστώ ψυχολογικά για το διάβασμα πάει 9 - 9 και κάτι άστα να πάνe.. Είμαι η μόνη που μετανιώνω που διάλεξα βιολογία γενικής και όχι κάτι άλλο.. τόσο μικρή ύλη και δεν έχω τελειώσει τπτ ~_~ Ασε που ούτε ασκήσεις ξέρω να λύνω (λένε είναι απλοϊκές εμένα μου φαίνονται κινέζικα).. αλλά τι να διάλεγα? i'm so hopeless Click για ανάπτυξη... Και εγω μετανιώνω που πήρα μαθηματικά γενικής. Ξέρω και άτομα που μετανιώνουν για τα μαθηματικά και για τη βιολογία. Υποκειμενικό είναι, απλά έπρεπε να σκεφτούμε πιο σωστα την επιλογή μας ή να καταφερουμε να την αλλάξουμε γιατί εγώ ας πούμε ουτε σε φυσική με βόλευε να αλλάξω, ούτε σε βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 23:03 Η Gate4 έγραψε: #4.807 05-04-13 23:03 Εγώ πήρα βιολογία και δεν το μετάνιωσα καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 23:06 Ο ξαροπ έγραψε: #4.808 05-04-13 23:06 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν σας έλεγαν οτι αύριο ξεκινάνε οι Πανελλαδικές, θα νιώθατε έτοιμοι; Click για ανάπτυξη... Αν μου λεγες Έκθεση, δεν θα έλεγα όχι. Για άλλο μάθημα, πχ. Μαθηματικά / Φυσική μάλλον δεν θα ήθελα λόγω θεωρίας και λεπτομερειών τους που δεν θυμάμαι καλά. Για Βιολογιές και τέτοια δεν το συζητώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.501 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 23:32 Ο Libertus έγραψε: #4.809 05-04-13 23:32 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν σας έλεγαν οτι αύριο ξεκινάνε οι Πανελλαδικές, θα νιώθατε έτοιμοι; Click για ανάπτυξη... Ιστορία, λατινικά και έκθεση θα έγραφα κι αύριο. Για τα υπόλοιπα έχουμε δρόμο ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:17 Ο paul95 έγραψε: #4.810 06-04-13 00:17 Χημεία και μαθηματικά γενικής άνετα. Ίσως και έκθεση. Τα υπόλοιπα με τίποτα, ειδικά βιολογία κατεύθυνσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:22 Ο Psycho(Βασίλης): #4.811 06-04-13 00:22 Οτι πεδίο ανοίγουν τα μαθηματικά ανοίγει και η φυσική. Πάντως δεν θα πρότεινα φυσική γεν. σε θεωρητικούς,εκτός και αν έχουν καλές σχέσεις με τα μαθηματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:28 Ο paul95 έγραψε: #4.812 06-04-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Οτι πεδίο ανοίγουν τα μαθηματικά ανοίγει και η φυσική. Πάντως δεν θα πρότεινα φυσική γεν. σε θεωρητικούς,εκτός και αν έχουν καλές σχέσεις με τα μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Η φυσική γενικής δεν ανοίγει κανένα πεδίο. Για 2 ο και 4ο από θεωρητική παίρνεις μαθηματικά γενικής ( αν και ελάχιστοι το κάνουν αυτό - με τα μαθηματικά γενικής παίρνουν Αοθ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:35 Η ~julia~ έγραψε: #4.813 06-04-13 00:35 Είχα σκεφτεί για φυσική γιατί μου άρεσε στην πρώτη λυκείου:-P. Αλλά όχι μου αρέσει η βιολογία την πρώτη φορά που έδωσα τον υψηλότερο βαθμό στην βιολογία ήταν! Απλά τώρα όλα με κουράζουν! αλλά με 3 μήνες προετοιμασία τι περιμένεις ~_~ Πανελλήνιες αύριο;.. Οσο και αν θέλω να τελειώνω επιτέλους, όχι ακόμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 13:11 Ο Dias έγραψε: #4.814 06-04-13 13:11 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Φυσική γενικής για την θεωρητική Click για ανάπτυξη... Με την καμία δεν θα πρότεινα σε έναν μαθητή της θεωρητικής να δώσει πανελλαδικά Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η φυσική γενικής δεν ανοίγει πεδία. Γι' αυτό το ποσοστό της είναι πολύ μικρό στα πανελλαδικώς. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Παιδιά, ξέρετε αν γίνεται τώρα, μετά την κατάθεση των δηλώσεων για τις πανελλήνιες, να αλλάξω σχολείο; Click για ανάπτυξη... Αλλαγή σχολείου τόσο λίγο πριν το τέλος της χρονιάς? Μόνον αν αλλάξεις πόλη γίνεται δεκτή η αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 14:57 Ο jj! έγραψε: #4.815 06-04-13 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Click για ανάπτυξη... Μωρέ, τα ξέρουμε τα συμφέροντα. Εγώ, όμως, θεωρώ ένα μεγάλο κίνητρο και το ξεκλείδωμα των πεδίων και πιστεύω ότι ήταν η "καραμέλα" των φροντιστηριούχων αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:01 Η angel07 έγραψε: #4.816 06-04-13 18:01 Προσωπικά πάντως λόγω κατεύθυνσης (θετική) η βιολογία γ.π μου είναι παιχνιδάκι! Πολύ κατανοητή, ελάχιστες παγίδες, ένα τίποτα μπροστά στο χάος της κατεύθυνσης. Είναι κάτι σαν το στανταράκι! Δεν το φοβάμαι πολύ, όσο φυσικά δεν μπορείς να φοβάσαι αυτούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:02 Ο kwstasIdealism: #4.817 06-04-13 18:02 για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η angel07 έγραψε: #4.818 06-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο kwstasIdealism: #4.819 06-04-13 18:20 Αρχική Δημοσίευση από angel07: αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Click για ανάπτυξη... σαν επιλογης αν ηθελε καποιος,εγω θα αντεχα αν ηταν ενδιαφερουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2013 στις 18:23 Ο Guest 712911: #4.820 06-04-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι πιστεύω πως η ψυχολογία θα ήταν πολύ ενδιαφέρον μάθημα για εξετάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~julia~: Εγώ πάντως ξυπνάω 7 το πρωί και σηκώνομαι 8 κ κάτι.. μέχρι να ετοιμαστώ ψυχολογικά για το διάβασμα πάει 9 - 9 και κάτι άστα να πάνe.. Είμαι η μόνη που μετανιώνω που διάλεξα βιολογία γενικής και όχι κάτι άλλο.. τόσο μικρή ύλη και δεν έχω τελειώσει τπτ ~_~ Ασε που ούτε ασκήσεις ξέρω να λύνω (λένε είναι απλοϊκές εμένα μου φαίνονται κινέζικα).. αλλά τι να διάλεγα? i'm so hopeless Click για ανάπτυξη... Και εγω μετανιώνω που πήρα μαθηματικά γενικής. Ξέρω και άτομα που μετανιώνουν για τα μαθηματικά και για τη βιολογία. Υποκειμενικό είναι, απλά έπρεπε να σκεφτούμε πιο σωστα την επιλογή μας ή να καταφερουμε να την αλλάξουμε γιατί εγώ ας πούμε ουτε σε φυσική με βόλευε να αλλάξω, ούτε σε βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 23:03 Η Gate4 έγραψε: #4.807 05-04-13 23:03 Εγώ πήρα βιολογία και δεν το μετάνιωσα καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 23:06 Ο ξαροπ έγραψε: #4.808 05-04-13 23:06 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν σας έλεγαν οτι αύριο ξεκινάνε οι Πανελλαδικές, θα νιώθατε έτοιμοι; Click για ανάπτυξη... Αν μου λεγες Έκθεση, δεν θα έλεγα όχι. Για άλλο μάθημα, πχ. Μαθηματικά / Φυσική μάλλον δεν θα ήθελα λόγω θεωρίας και λεπτομερειών τους που δεν θυμάμαι καλά. Για Βιολογιές και τέτοια δεν το συζητώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.501 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 23:32 Ο Libertus έγραψε: #4.809 05-04-13 23:32 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν σας έλεγαν οτι αύριο ξεκινάνε οι Πανελλαδικές, θα νιώθατε έτοιμοι; Click για ανάπτυξη... Ιστορία, λατινικά και έκθεση θα έγραφα κι αύριο. Για τα υπόλοιπα έχουμε δρόμο ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:17 Ο paul95 έγραψε: #4.810 06-04-13 00:17 Χημεία και μαθηματικά γενικής άνετα. Ίσως και έκθεση. Τα υπόλοιπα με τίποτα, ειδικά βιολογία κατεύθυνσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:22 Ο Psycho(Βασίλης): #4.811 06-04-13 00:22 Οτι πεδίο ανοίγουν τα μαθηματικά ανοίγει και η φυσική. Πάντως δεν θα πρότεινα φυσική γεν. σε θεωρητικούς,εκτός και αν έχουν καλές σχέσεις με τα μαθηματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:28 Ο paul95 έγραψε: #4.812 06-04-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Οτι πεδίο ανοίγουν τα μαθηματικά ανοίγει και η φυσική. Πάντως δεν θα πρότεινα φυσική γεν. σε θεωρητικούς,εκτός και αν έχουν καλές σχέσεις με τα μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Η φυσική γενικής δεν ανοίγει κανένα πεδίο. Για 2 ο και 4ο από θεωρητική παίρνεις μαθηματικά γενικής ( αν και ελάχιστοι το κάνουν αυτό - με τα μαθηματικά γενικής παίρνουν Αοθ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:35 Η ~julia~ έγραψε: #4.813 06-04-13 00:35 Είχα σκεφτεί για φυσική γιατί μου άρεσε στην πρώτη λυκείου:-P. Αλλά όχι μου αρέσει η βιολογία την πρώτη φορά που έδωσα τον υψηλότερο βαθμό στην βιολογία ήταν! Απλά τώρα όλα με κουράζουν! αλλά με 3 μήνες προετοιμασία τι περιμένεις ~_~ Πανελλήνιες αύριο;.. Οσο και αν θέλω να τελειώνω επιτέλους, όχι ακόμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 13:11 Ο Dias έγραψε: #4.814 06-04-13 13:11 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Φυσική γενικής για την θεωρητική Click για ανάπτυξη... Με την καμία δεν θα πρότεινα σε έναν μαθητή της θεωρητικής να δώσει πανελλαδικά Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η φυσική γενικής δεν ανοίγει πεδία. Γι' αυτό το ποσοστό της είναι πολύ μικρό στα πανελλαδικώς. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Παιδιά, ξέρετε αν γίνεται τώρα, μετά την κατάθεση των δηλώσεων για τις πανελλήνιες, να αλλάξω σχολείο; Click για ανάπτυξη... Αλλαγή σχολείου τόσο λίγο πριν το τέλος της χρονιάς? Μόνον αν αλλάξεις πόλη γίνεται δεκτή η αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 14:57 Ο jj! έγραψε: #4.815 06-04-13 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Click για ανάπτυξη... Μωρέ, τα ξέρουμε τα συμφέροντα. Εγώ, όμως, θεωρώ ένα μεγάλο κίνητρο και το ξεκλείδωμα των πεδίων και πιστεύω ότι ήταν η "καραμέλα" των φροντιστηριούχων αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:01 Η angel07 έγραψε: #4.816 06-04-13 18:01 Προσωπικά πάντως λόγω κατεύθυνσης (θετική) η βιολογία γ.π μου είναι παιχνιδάκι! Πολύ κατανοητή, ελάχιστες παγίδες, ένα τίποτα μπροστά στο χάος της κατεύθυνσης. Είναι κάτι σαν το στανταράκι! Δεν το φοβάμαι πολύ, όσο φυσικά δεν μπορείς να φοβάσαι αυτούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:02 Ο kwstasIdealism: #4.817 06-04-13 18:02 για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η angel07 έγραψε: #4.818 06-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο kwstasIdealism: #4.819 06-04-13 18:20 Αρχική Δημοσίευση από angel07: αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Click για ανάπτυξη... σαν επιλογης αν ηθελε καποιος,εγω θα αντεχα αν ηταν ενδιαφερουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2013 στις 18:23 Ο Guest 712911: #4.820 06-04-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι πιστεύω πως η ψυχολογία θα ήταν πολύ ενδιαφέρον μάθημα για εξετάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πήρα βιολογία και δεν το μετάνιωσα καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 23:06 Ο ξαροπ έγραψε: #4.808 05-04-13 23:06 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν σας έλεγαν οτι αύριο ξεκινάνε οι Πανελλαδικές, θα νιώθατε έτοιμοι; Click για ανάπτυξη... Αν μου λεγες Έκθεση, δεν θα έλεγα όχι. Για άλλο μάθημα, πχ. Μαθηματικά / Φυσική μάλλον δεν θα ήθελα λόγω θεωρίας και λεπτομερειών τους που δεν θυμάμαι καλά. Για Βιολογιές και τέτοια δεν το συζητώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.501 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 23:32 Ο Libertus έγραψε: #4.809 05-04-13 23:32 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν σας έλεγαν οτι αύριο ξεκινάνε οι Πανελλαδικές, θα νιώθατε έτοιμοι; Click για ανάπτυξη... Ιστορία, λατινικά και έκθεση θα έγραφα κι αύριο. Για τα υπόλοιπα έχουμε δρόμο ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:17 Ο paul95 έγραψε: #4.810 06-04-13 00:17 Χημεία και μαθηματικά γενικής άνετα. Ίσως και έκθεση. Τα υπόλοιπα με τίποτα, ειδικά βιολογία κατεύθυνσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:22 Ο Psycho(Βασίλης): #4.811 06-04-13 00:22 Οτι πεδίο ανοίγουν τα μαθηματικά ανοίγει και η φυσική. Πάντως δεν θα πρότεινα φυσική γεν. σε θεωρητικούς,εκτός και αν έχουν καλές σχέσεις με τα μαθηματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:28 Ο paul95 έγραψε: #4.812 06-04-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Οτι πεδίο ανοίγουν τα μαθηματικά ανοίγει και η φυσική. Πάντως δεν θα πρότεινα φυσική γεν. σε θεωρητικούς,εκτός και αν έχουν καλές σχέσεις με τα μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Η φυσική γενικής δεν ανοίγει κανένα πεδίο. Για 2 ο και 4ο από θεωρητική παίρνεις μαθηματικά γενικής ( αν και ελάχιστοι το κάνουν αυτό - με τα μαθηματικά γενικής παίρνουν Αοθ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:35 Η ~julia~ έγραψε: #4.813 06-04-13 00:35 Είχα σκεφτεί για φυσική γιατί μου άρεσε στην πρώτη λυκείου:-P. Αλλά όχι μου αρέσει η βιολογία την πρώτη φορά που έδωσα τον υψηλότερο βαθμό στην βιολογία ήταν! Απλά τώρα όλα με κουράζουν! αλλά με 3 μήνες προετοιμασία τι περιμένεις ~_~ Πανελλήνιες αύριο;.. Οσο και αν θέλω να τελειώνω επιτέλους, όχι ακόμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 13:11 Ο Dias έγραψε: #4.814 06-04-13 13:11 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Φυσική γενικής για την θεωρητική Click για ανάπτυξη... Με την καμία δεν θα πρότεινα σε έναν μαθητή της θεωρητικής να δώσει πανελλαδικά Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η φυσική γενικής δεν ανοίγει πεδία. Γι' αυτό το ποσοστό της είναι πολύ μικρό στα πανελλαδικώς. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Παιδιά, ξέρετε αν γίνεται τώρα, μετά την κατάθεση των δηλώσεων για τις πανελλήνιες, να αλλάξω σχολείο; Click για ανάπτυξη... Αλλαγή σχολείου τόσο λίγο πριν το τέλος της χρονιάς? Μόνον αν αλλάξεις πόλη γίνεται δεκτή η αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 14:57 Ο jj! έγραψε: #4.815 06-04-13 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Click για ανάπτυξη... Μωρέ, τα ξέρουμε τα συμφέροντα. Εγώ, όμως, θεωρώ ένα μεγάλο κίνητρο και το ξεκλείδωμα των πεδίων και πιστεύω ότι ήταν η "καραμέλα" των φροντιστηριούχων αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:01 Η angel07 έγραψε: #4.816 06-04-13 18:01 Προσωπικά πάντως λόγω κατεύθυνσης (θετική) η βιολογία γ.π μου είναι παιχνιδάκι! Πολύ κατανοητή, ελάχιστες παγίδες, ένα τίποτα μπροστά στο χάος της κατεύθυνσης. Είναι κάτι σαν το στανταράκι! Δεν το φοβάμαι πολύ, όσο φυσικά δεν μπορείς να φοβάσαι αυτούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:02 Ο kwstasIdealism: #4.817 06-04-13 18:02 για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η angel07 έγραψε: #4.818 06-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο kwstasIdealism: #4.819 06-04-13 18:20 Αρχική Δημοσίευση από angel07: αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Click για ανάπτυξη... σαν επιλογης αν ηθελε καποιος,εγω θα αντεχα αν ηταν ενδιαφερουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2013 στις 18:23 Ο Guest 712911: #4.820 06-04-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι πιστεύω πως η ψυχολογία θα ήταν πολύ ενδιαφέρον μάθημα για εξετάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν σας έλεγαν οτι αύριο ξεκινάνε οι Πανελλαδικές, θα νιώθατε έτοιμοι; Click για ανάπτυξη... Αν μου λεγες Έκθεση, δεν θα έλεγα όχι. Για άλλο μάθημα, πχ. Μαθηματικά / Φυσική μάλλον δεν θα ήθελα λόγω θεωρίας και λεπτομερειών τους που δεν θυμάμαι καλά. Για Βιολογιές και τέτοια δεν το συζητώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.501 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 23:32 Ο Libertus έγραψε: #4.809 05-04-13 23:32 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν σας έλεγαν οτι αύριο ξεκινάνε οι Πανελλαδικές, θα νιώθατε έτοιμοι; Click για ανάπτυξη... Ιστορία, λατινικά και έκθεση θα έγραφα κι αύριο. Για τα υπόλοιπα έχουμε δρόμο ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:17 Ο paul95 έγραψε: #4.810 06-04-13 00:17 Χημεία και μαθηματικά γενικής άνετα. Ίσως και έκθεση. Τα υπόλοιπα με τίποτα, ειδικά βιολογία κατεύθυνσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:22 Ο Psycho(Βασίλης): #4.811 06-04-13 00:22 Οτι πεδίο ανοίγουν τα μαθηματικά ανοίγει και η φυσική. Πάντως δεν θα πρότεινα φυσική γεν. σε θεωρητικούς,εκτός και αν έχουν καλές σχέσεις με τα μαθηματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:28 Ο paul95 έγραψε: #4.812 06-04-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Οτι πεδίο ανοίγουν τα μαθηματικά ανοίγει και η φυσική. Πάντως δεν θα πρότεινα φυσική γεν. σε θεωρητικούς,εκτός και αν έχουν καλές σχέσεις με τα μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Η φυσική γενικής δεν ανοίγει κανένα πεδίο. Για 2 ο και 4ο από θεωρητική παίρνεις μαθηματικά γενικής ( αν και ελάχιστοι το κάνουν αυτό - με τα μαθηματικά γενικής παίρνουν Αοθ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:35 Η ~julia~ έγραψε: #4.813 06-04-13 00:35 Είχα σκεφτεί για φυσική γιατί μου άρεσε στην πρώτη λυκείου:-P. Αλλά όχι μου αρέσει η βιολογία την πρώτη φορά που έδωσα τον υψηλότερο βαθμό στην βιολογία ήταν! Απλά τώρα όλα με κουράζουν! αλλά με 3 μήνες προετοιμασία τι περιμένεις ~_~ Πανελλήνιες αύριο;.. Οσο και αν θέλω να τελειώνω επιτέλους, όχι ακόμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 13:11 Ο Dias έγραψε: #4.814 06-04-13 13:11 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Φυσική γενικής για την θεωρητική Click για ανάπτυξη... Με την καμία δεν θα πρότεινα σε έναν μαθητή της θεωρητικής να δώσει πανελλαδικά Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η φυσική γενικής δεν ανοίγει πεδία. Γι' αυτό το ποσοστό της είναι πολύ μικρό στα πανελλαδικώς. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Παιδιά, ξέρετε αν γίνεται τώρα, μετά την κατάθεση των δηλώσεων για τις πανελλήνιες, να αλλάξω σχολείο; Click για ανάπτυξη... Αλλαγή σχολείου τόσο λίγο πριν το τέλος της χρονιάς? Μόνον αν αλλάξεις πόλη γίνεται δεκτή η αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 14:57 Ο jj! έγραψε: #4.815 06-04-13 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Click για ανάπτυξη... Μωρέ, τα ξέρουμε τα συμφέροντα. Εγώ, όμως, θεωρώ ένα μεγάλο κίνητρο και το ξεκλείδωμα των πεδίων και πιστεύω ότι ήταν η "καραμέλα" των φροντιστηριούχων αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:01 Η angel07 έγραψε: #4.816 06-04-13 18:01 Προσωπικά πάντως λόγω κατεύθυνσης (θετική) η βιολογία γ.π μου είναι παιχνιδάκι! Πολύ κατανοητή, ελάχιστες παγίδες, ένα τίποτα μπροστά στο χάος της κατεύθυνσης. Είναι κάτι σαν το στανταράκι! Δεν το φοβάμαι πολύ, όσο φυσικά δεν μπορείς να φοβάσαι αυτούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:02 Ο kwstasIdealism: #4.817 06-04-13 18:02 για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η angel07 έγραψε: #4.818 06-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο kwstasIdealism: #4.819 06-04-13 18:20 Αρχική Δημοσίευση από angel07: αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Click για ανάπτυξη... σαν επιλογης αν ηθελε καποιος,εγω θα αντεχα αν ηταν ενδιαφερουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2013 στις 18:23 Ο Guest 712911: #4.820 06-04-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι πιστεύω πως η ψυχολογία θα ήταν πολύ ενδιαφέρον μάθημα για εξετάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν σας έλεγαν οτι αύριο ξεκινάνε οι Πανελλαδικές, θα νιώθατε έτοιμοι; Click για ανάπτυξη... Ιστορία, λατινικά και έκθεση θα έγραφα κι αύριο. Για τα υπόλοιπα έχουμε δρόμο ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:17 Ο paul95 έγραψε: #4.810 06-04-13 00:17 Χημεία και μαθηματικά γενικής άνετα. Ίσως και έκθεση. Τα υπόλοιπα με τίποτα, ειδικά βιολογία κατεύθυνσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:22 Ο Psycho(Βασίλης): #4.811 06-04-13 00:22 Οτι πεδίο ανοίγουν τα μαθηματικά ανοίγει και η φυσική. Πάντως δεν θα πρότεινα φυσική γεν. σε θεωρητικούς,εκτός και αν έχουν καλές σχέσεις με τα μαθηματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:28 Ο paul95 έγραψε: #4.812 06-04-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Οτι πεδίο ανοίγουν τα μαθηματικά ανοίγει και η φυσική. Πάντως δεν θα πρότεινα φυσική γεν. σε θεωρητικούς,εκτός και αν έχουν καλές σχέσεις με τα μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Η φυσική γενικής δεν ανοίγει κανένα πεδίο. Για 2 ο και 4ο από θεωρητική παίρνεις μαθηματικά γενικής ( αν και ελάχιστοι το κάνουν αυτό - με τα μαθηματικά γενικής παίρνουν Αοθ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:35 Η ~julia~ έγραψε: #4.813 06-04-13 00:35 Είχα σκεφτεί για φυσική γιατί μου άρεσε στην πρώτη λυκείου:-P. Αλλά όχι μου αρέσει η βιολογία την πρώτη φορά που έδωσα τον υψηλότερο βαθμό στην βιολογία ήταν! Απλά τώρα όλα με κουράζουν! αλλά με 3 μήνες προετοιμασία τι περιμένεις ~_~ Πανελλήνιες αύριο;.. Οσο και αν θέλω να τελειώνω επιτέλους, όχι ακόμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 13:11 Ο Dias έγραψε: #4.814 06-04-13 13:11 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Φυσική γενικής για την θεωρητική Click για ανάπτυξη... Με την καμία δεν θα πρότεινα σε έναν μαθητή της θεωρητικής να δώσει πανελλαδικά Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η φυσική γενικής δεν ανοίγει πεδία. Γι' αυτό το ποσοστό της είναι πολύ μικρό στα πανελλαδικώς. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Παιδιά, ξέρετε αν γίνεται τώρα, μετά την κατάθεση των δηλώσεων για τις πανελλήνιες, να αλλάξω σχολείο; Click για ανάπτυξη... Αλλαγή σχολείου τόσο λίγο πριν το τέλος της χρονιάς? Μόνον αν αλλάξεις πόλη γίνεται δεκτή η αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 14:57 Ο jj! έγραψε: #4.815 06-04-13 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Click για ανάπτυξη... Μωρέ, τα ξέρουμε τα συμφέροντα. Εγώ, όμως, θεωρώ ένα μεγάλο κίνητρο και το ξεκλείδωμα των πεδίων και πιστεύω ότι ήταν η "καραμέλα" των φροντιστηριούχων αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:01 Η angel07 έγραψε: #4.816 06-04-13 18:01 Προσωπικά πάντως λόγω κατεύθυνσης (θετική) η βιολογία γ.π μου είναι παιχνιδάκι! Πολύ κατανοητή, ελάχιστες παγίδες, ένα τίποτα μπροστά στο χάος της κατεύθυνσης. Είναι κάτι σαν το στανταράκι! Δεν το φοβάμαι πολύ, όσο φυσικά δεν μπορείς να φοβάσαι αυτούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:02 Ο kwstasIdealism: #4.817 06-04-13 18:02 για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η angel07 έγραψε: #4.818 06-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο kwstasIdealism: #4.819 06-04-13 18:20 Αρχική Δημοσίευση από angel07: αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Click για ανάπτυξη... σαν επιλογης αν ηθελε καποιος,εγω θα αντεχα αν ηταν ενδιαφερουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2013 στις 18:23 Ο Guest 712911: #4.820 06-04-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι πιστεύω πως η ψυχολογία θα ήταν πολύ ενδιαφέρον μάθημα για εξετάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χημεία και μαθηματικά γενικής άνετα. Ίσως και έκθεση. Τα υπόλοιπα με τίποτα, ειδικά βιολογία κατεύθυνσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:22 Ο Psycho(Βασίλης): #4.811 06-04-13 00:22 Οτι πεδίο ανοίγουν τα μαθηματικά ανοίγει και η φυσική. Πάντως δεν θα πρότεινα φυσική γεν. σε θεωρητικούς,εκτός και αν έχουν καλές σχέσεις με τα μαθηματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:28 Ο paul95 έγραψε: #4.812 06-04-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Οτι πεδίο ανοίγουν τα μαθηματικά ανοίγει και η φυσική. Πάντως δεν θα πρότεινα φυσική γεν. σε θεωρητικούς,εκτός και αν έχουν καλές σχέσεις με τα μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Η φυσική γενικής δεν ανοίγει κανένα πεδίο. Για 2 ο και 4ο από θεωρητική παίρνεις μαθηματικά γενικής ( αν και ελάχιστοι το κάνουν αυτό - με τα μαθηματικά γενικής παίρνουν Αοθ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:35 Η ~julia~ έγραψε: #4.813 06-04-13 00:35 Είχα σκεφτεί για φυσική γιατί μου άρεσε στην πρώτη λυκείου:-P. Αλλά όχι μου αρέσει η βιολογία την πρώτη φορά που έδωσα τον υψηλότερο βαθμό στην βιολογία ήταν! Απλά τώρα όλα με κουράζουν! αλλά με 3 μήνες προετοιμασία τι περιμένεις ~_~ Πανελλήνιες αύριο;.. Οσο και αν θέλω να τελειώνω επιτέλους, όχι ακόμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 13:11 Ο Dias έγραψε: #4.814 06-04-13 13:11 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Φυσική γενικής για την θεωρητική Click για ανάπτυξη... Με την καμία δεν θα πρότεινα σε έναν μαθητή της θεωρητικής να δώσει πανελλαδικά Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η φυσική γενικής δεν ανοίγει πεδία. Γι' αυτό το ποσοστό της είναι πολύ μικρό στα πανελλαδικώς. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Παιδιά, ξέρετε αν γίνεται τώρα, μετά την κατάθεση των δηλώσεων για τις πανελλήνιες, να αλλάξω σχολείο; Click για ανάπτυξη... Αλλαγή σχολείου τόσο λίγο πριν το τέλος της χρονιάς? Μόνον αν αλλάξεις πόλη γίνεται δεκτή η αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 14:57 Ο jj! έγραψε: #4.815 06-04-13 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Click για ανάπτυξη... Μωρέ, τα ξέρουμε τα συμφέροντα. Εγώ, όμως, θεωρώ ένα μεγάλο κίνητρο και το ξεκλείδωμα των πεδίων και πιστεύω ότι ήταν η "καραμέλα" των φροντιστηριούχων αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:01 Η angel07 έγραψε: #4.816 06-04-13 18:01 Προσωπικά πάντως λόγω κατεύθυνσης (θετική) η βιολογία γ.π μου είναι παιχνιδάκι! Πολύ κατανοητή, ελάχιστες παγίδες, ένα τίποτα μπροστά στο χάος της κατεύθυνσης. Είναι κάτι σαν το στανταράκι! Δεν το φοβάμαι πολύ, όσο φυσικά δεν μπορείς να φοβάσαι αυτούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:02 Ο kwstasIdealism: #4.817 06-04-13 18:02 για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η angel07 έγραψε: #4.818 06-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο kwstasIdealism: #4.819 06-04-13 18:20 Αρχική Δημοσίευση από angel07: αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Click για ανάπτυξη... σαν επιλογης αν ηθελε καποιος,εγω θα αντεχα αν ηταν ενδιαφερουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2013 στις 18:23 Ο Guest 712911: #4.820 06-04-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι πιστεύω πως η ψυχολογία θα ήταν πολύ ενδιαφέρον μάθημα για εξετάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οτι πεδίο ανοίγουν τα μαθηματικά ανοίγει και η φυσική. Πάντως δεν θα πρότεινα φυσική γεν. σε θεωρητικούς,εκτός και αν έχουν καλές σχέσεις με τα μαθηματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:28 Ο paul95 έγραψε: #4.812 06-04-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Οτι πεδίο ανοίγουν τα μαθηματικά ανοίγει και η φυσική. Πάντως δεν θα πρότεινα φυσική γεν. σε θεωρητικούς,εκτός και αν έχουν καλές σχέσεις με τα μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Η φυσική γενικής δεν ανοίγει κανένα πεδίο. Για 2 ο και 4ο από θεωρητική παίρνεις μαθηματικά γενικής ( αν και ελάχιστοι το κάνουν αυτό - με τα μαθηματικά γενικής παίρνουν Αοθ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:35 Η ~julia~ έγραψε: #4.813 06-04-13 00:35 Είχα σκεφτεί για φυσική γιατί μου άρεσε στην πρώτη λυκείου:-P. Αλλά όχι μου αρέσει η βιολογία την πρώτη φορά που έδωσα τον υψηλότερο βαθμό στην βιολογία ήταν! Απλά τώρα όλα με κουράζουν! αλλά με 3 μήνες προετοιμασία τι περιμένεις ~_~ Πανελλήνιες αύριο;.. Οσο και αν θέλω να τελειώνω επιτέλους, όχι ακόμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 13:11 Ο Dias έγραψε: #4.814 06-04-13 13:11 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Φυσική γενικής για την θεωρητική Click για ανάπτυξη... Με την καμία δεν θα πρότεινα σε έναν μαθητή της θεωρητικής να δώσει πανελλαδικά Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η φυσική γενικής δεν ανοίγει πεδία. Γι' αυτό το ποσοστό της είναι πολύ μικρό στα πανελλαδικώς. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Παιδιά, ξέρετε αν γίνεται τώρα, μετά την κατάθεση των δηλώσεων για τις πανελλήνιες, να αλλάξω σχολείο; Click για ανάπτυξη... Αλλαγή σχολείου τόσο λίγο πριν το τέλος της χρονιάς? Μόνον αν αλλάξεις πόλη γίνεται δεκτή η αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 14:57 Ο jj! έγραψε: #4.815 06-04-13 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Click για ανάπτυξη... Μωρέ, τα ξέρουμε τα συμφέροντα. Εγώ, όμως, θεωρώ ένα μεγάλο κίνητρο και το ξεκλείδωμα των πεδίων και πιστεύω ότι ήταν η "καραμέλα" των φροντιστηριούχων αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:01 Η angel07 έγραψε: #4.816 06-04-13 18:01 Προσωπικά πάντως λόγω κατεύθυνσης (θετική) η βιολογία γ.π μου είναι παιχνιδάκι! Πολύ κατανοητή, ελάχιστες παγίδες, ένα τίποτα μπροστά στο χάος της κατεύθυνσης. Είναι κάτι σαν το στανταράκι! Δεν το φοβάμαι πολύ, όσο φυσικά δεν μπορείς να φοβάσαι αυτούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:02 Ο kwstasIdealism: #4.817 06-04-13 18:02 για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η angel07 έγραψε: #4.818 06-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο kwstasIdealism: #4.819 06-04-13 18:20 Αρχική Δημοσίευση από angel07: αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Click για ανάπτυξη... σαν επιλογης αν ηθελε καποιος,εγω θα αντεχα αν ηταν ενδιαφερουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2013 στις 18:23 Ο Guest 712911: #4.820 06-04-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι πιστεύω πως η ψυχολογία θα ήταν πολύ ενδιαφέρον μάθημα για εξετάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Οτι πεδίο ανοίγουν τα μαθηματικά ανοίγει και η φυσική. Πάντως δεν θα πρότεινα φυσική γεν. σε θεωρητικούς,εκτός και αν έχουν καλές σχέσεις με τα μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Η φυσική γενικής δεν ανοίγει κανένα πεδίο. Για 2 ο και 4ο από θεωρητική παίρνεις μαθηματικά γενικής ( αν και ελάχιστοι το κάνουν αυτό - με τα μαθηματικά γενικής παίρνουν Αοθ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 00:35 Η ~julia~ έγραψε: #4.813 06-04-13 00:35 Είχα σκεφτεί για φυσική γιατί μου άρεσε στην πρώτη λυκείου:-P. Αλλά όχι μου αρέσει η βιολογία την πρώτη φορά που έδωσα τον υψηλότερο βαθμό στην βιολογία ήταν! Απλά τώρα όλα με κουράζουν! αλλά με 3 μήνες προετοιμασία τι περιμένεις ~_~ Πανελλήνιες αύριο;.. Οσο και αν θέλω να τελειώνω επιτέλους, όχι ακόμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 13:11 Ο Dias έγραψε: #4.814 06-04-13 13:11 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Φυσική γενικής για την θεωρητική Click για ανάπτυξη... Με την καμία δεν θα πρότεινα σε έναν μαθητή της θεωρητικής να δώσει πανελλαδικά Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η φυσική γενικής δεν ανοίγει πεδία. Γι' αυτό το ποσοστό της είναι πολύ μικρό στα πανελλαδικώς. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Παιδιά, ξέρετε αν γίνεται τώρα, μετά την κατάθεση των δηλώσεων για τις πανελλήνιες, να αλλάξω σχολείο; Click για ανάπτυξη... Αλλαγή σχολείου τόσο λίγο πριν το τέλος της χρονιάς? Μόνον αν αλλάξεις πόλη γίνεται δεκτή η αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 14:57 Ο jj! έγραψε: #4.815 06-04-13 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Click για ανάπτυξη... Μωρέ, τα ξέρουμε τα συμφέροντα. Εγώ, όμως, θεωρώ ένα μεγάλο κίνητρο και το ξεκλείδωμα των πεδίων και πιστεύω ότι ήταν η "καραμέλα" των φροντιστηριούχων αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:01 Η angel07 έγραψε: #4.816 06-04-13 18:01 Προσωπικά πάντως λόγω κατεύθυνσης (θετική) η βιολογία γ.π μου είναι παιχνιδάκι! Πολύ κατανοητή, ελάχιστες παγίδες, ένα τίποτα μπροστά στο χάος της κατεύθυνσης. Είναι κάτι σαν το στανταράκι! Δεν το φοβάμαι πολύ, όσο φυσικά δεν μπορείς να φοβάσαι αυτούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:02 Ο kwstasIdealism: #4.817 06-04-13 18:02 για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η angel07 έγραψε: #4.818 06-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο kwstasIdealism: #4.819 06-04-13 18:20 Αρχική Δημοσίευση από angel07: αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Click για ανάπτυξη... σαν επιλογης αν ηθελε καποιος,εγω θα αντεχα αν ηταν ενδιαφερουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2013 στις 18:23 Ο Guest 712911: #4.820 06-04-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι πιστεύω πως η ψυχολογία θα ήταν πολύ ενδιαφέρον μάθημα για εξετάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είχα σκεφτεί για φυσική γιατί μου άρεσε στην πρώτη λυκείου:-P. Αλλά όχι μου αρέσει η βιολογία την πρώτη φορά που έδωσα τον υψηλότερο βαθμό στην βιολογία ήταν! Απλά τώρα όλα με κουράζουν! αλλά με 3 μήνες προετοιμασία τι περιμένεις ~_~ Πανελλήνιες αύριο;.. Οσο και αν θέλω να τελειώνω επιτέλους, όχι ακόμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 13:11 Ο Dias έγραψε: #4.814 06-04-13 13:11 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Φυσική γενικής για την θεωρητική Click για ανάπτυξη... Με την καμία δεν θα πρότεινα σε έναν μαθητή της θεωρητικής να δώσει πανελλαδικά Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η φυσική γενικής δεν ανοίγει πεδία. Γι' αυτό το ποσοστό της είναι πολύ μικρό στα πανελλαδικώς. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Παιδιά, ξέρετε αν γίνεται τώρα, μετά την κατάθεση των δηλώσεων για τις πανελλήνιες, να αλλάξω σχολείο; Click για ανάπτυξη... Αλλαγή σχολείου τόσο λίγο πριν το τέλος της χρονιάς? Μόνον αν αλλάξεις πόλη γίνεται δεκτή η αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 14:57 Ο jj! έγραψε: #4.815 06-04-13 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Click για ανάπτυξη... Μωρέ, τα ξέρουμε τα συμφέροντα. Εγώ, όμως, θεωρώ ένα μεγάλο κίνητρο και το ξεκλείδωμα των πεδίων και πιστεύω ότι ήταν η "καραμέλα" των φροντιστηριούχων αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:01 Η angel07 έγραψε: #4.816 06-04-13 18:01 Προσωπικά πάντως λόγω κατεύθυνσης (θετική) η βιολογία γ.π μου είναι παιχνιδάκι! Πολύ κατανοητή, ελάχιστες παγίδες, ένα τίποτα μπροστά στο χάος της κατεύθυνσης. Είναι κάτι σαν το στανταράκι! Δεν το φοβάμαι πολύ, όσο φυσικά δεν μπορείς να φοβάσαι αυτούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:02 Ο kwstasIdealism: #4.817 06-04-13 18:02 για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η angel07 έγραψε: #4.818 06-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο kwstasIdealism: #4.819 06-04-13 18:20 Αρχική Δημοσίευση από angel07: αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Click για ανάπτυξη... σαν επιλογης αν ηθελε καποιος,εγω θα αντεχα αν ηταν ενδιαφερουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2013 στις 18:23 Ο Guest 712911: #4.820 06-04-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι πιστεύω πως η ψυχολογία θα ήταν πολύ ενδιαφέρον μάθημα για εξετάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gregory: Φυσική γενικής για την θεωρητική Click για ανάπτυξη... Με την καμία δεν θα πρότεινα σε έναν μαθητή της θεωρητικής να δώσει πανελλαδικά Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η φυσική γενικής δεν ανοίγει πεδία. Γι' αυτό το ποσοστό της είναι πολύ μικρό στα πανελλαδικώς. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Παιδιά, ξέρετε αν γίνεται τώρα, μετά την κατάθεση των δηλώσεων για τις πανελλήνιες, να αλλάξω σχολείο; Click για ανάπτυξη... Αλλαγή σχολείου τόσο λίγο πριν το τέλος της χρονιάς? Μόνον αν αλλάξεις πόλη γίνεται δεκτή η αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 14:57 Ο jj! έγραψε: #4.815 06-04-13 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Click για ανάπτυξη... Μωρέ, τα ξέρουμε τα συμφέροντα. Εγώ, όμως, θεωρώ ένα μεγάλο κίνητρο και το ξεκλείδωμα των πεδίων και πιστεύω ότι ήταν η "καραμέλα" των φροντιστηριούχων αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:01 Η angel07 έγραψε: #4.816 06-04-13 18:01 Προσωπικά πάντως λόγω κατεύθυνσης (θετική) η βιολογία γ.π μου είναι παιχνιδάκι! Πολύ κατανοητή, ελάχιστες παγίδες, ένα τίποτα μπροστά στο χάος της κατεύθυνσης. Είναι κάτι σαν το στανταράκι! Δεν το φοβάμαι πολύ, όσο φυσικά δεν μπορείς να φοβάσαι αυτούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:02 Ο kwstasIdealism: #4.817 06-04-13 18:02 για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η angel07 έγραψε: #4.818 06-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο kwstasIdealism: #4.819 06-04-13 18:20 Αρχική Δημοσίευση από angel07: αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Click για ανάπτυξη... σαν επιλογης αν ηθελε καποιος,εγω θα αντεχα αν ηταν ενδιαφερουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2013 στις 18:23 Ο Guest 712911: #4.820 06-04-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι πιστεύω πως η ψυχολογία θα ήταν πολύ ενδιαφέρον μάθημα για εξετάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν είναι αυτός ο λόγος. Σκέψου ποιοι είχαν συμφέρον να θαφτεί η Φυσική γενικής. Click για ανάπτυξη... Μωρέ, τα ξέρουμε τα συμφέροντα. Εγώ, όμως, θεωρώ ένα μεγάλο κίνητρο και το ξεκλείδωμα των πεδίων και πιστεύω ότι ήταν η "καραμέλα" των φροντιστηριούχων αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:01 Η angel07 έγραψε: #4.816 06-04-13 18:01 Προσωπικά πάντως λόγω κατεύθυνσης (θετική) η βιολογία γ.π μου είναι παιχνιδάκι! Πολύ κατανοητή, ελάχιστες παγίδες, ένα τίποτα μπροστά στο χάος της κατεύθυνσης. Είναι κάτι σαν το στανταράκι! Δεν το φοβάμαι πολύ, όσο φυσικά δεν μπορείς να φοβάσαι αυτούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:02 Ο kwstasIdealism: #4.817 06-04-13 18:02 για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η angel07 έγραψε: #4.818 06-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο kwstasIdealism: #4.819 06-04-13 18:20 Αρχική Δημοσίευση από angel07: αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Click για ανάπτυξη... σαν επιλογης αν ηθελε καποιος,εγω θα αντεχα αν ηταν ενδιαφερουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2013 στις 18:23 Ο Guest 712911: #4.820 06-04-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι πιστεύω πως η ψυχολογία θα ήταν πολύ ενδιαφέρον μάθημα για εξετάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προσωπικά πάντως λόγω κατεύθυνσης (θετική) η βιολογία γ.π μου είναι παιχνιδάκι! Πολύ κατανοητή, ελάχιστες παγίδες, ένα τίποτα μπροστά στο χάος της κατεύθυνσης. Είναι κάτι σαν το στανταράκι! Δεν το φοβάμαι πολύ, όσο φυσικά δεν μπορείς να φοβάσαι αυτούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:02 Ο kwstasIdealism: #4.817 06-04-13 18:02 για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η angel07 έγραψε: #4.818 06-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο kwstasIdealism: #4.819 06-04-13 18:20 Αρχική Δημοσίευση από angel07: αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Click για ανάπτυξη... σαν επιλογης αν ηθελε καποιος,εγω θα αντεχα αν ηταν ενδιαφερουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2013 στις 18:23 Ο Guest 712911: #4.820 06-04-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι πιστεύω πως η ψυχολογία θα ήταν πολύ ενδιαφέρον μάθημα για εξετάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η angel07 έγραψε: #4.818 06-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο kwstasIdealism: #4.819 06-04-13 18:20 Αρχική Δημοσίευση από angel07: αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Click για ανάπτυξη... σαν επιλογης αν ηθελε καποιος,εγω θα αντεχα αν ηταν ενδιαφερουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2013 στις 18:23 Ο Guest 712911: #4.820 06-04-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι πιστεύω πως η ψυχολογία θα ήταν πολύ ενδιαφέρον μάθημα για εξετάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο kwstasIdealism: #4.819 06-04-13 18:20 Αρχική Δημοσίευση από angel07: αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Click για ανάπτυξη... σαν επιλογης αν ηθελε καποιος,εγω θα αντεχα αν ηταν ενδιαφερουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2013 στις 18:23 Ο Guest 712911: #4.820 06-04-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι πιστεύω πως η ψυχολογία θα ήταν πολύ ενδιαφέρον μάθημα για εξετάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από angel07: αντέχει η θεωρητική όμως κ άλλη ιστορία; Click για ανάπτυξη... σαν επιλογης αν ηθελε καποιος,εγω θα αντεχα αν ηταν ενδιαφερουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2013 στις 18:23 Ο Guest 712911: #4.820 06-04-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι πιστεύω πως η ψυχολογία θα ήταν πολύ ενδιαφέρον μάθημα για εξετάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: για την θεωρητικη πιστευω πως θα ταιριαζε ενα μαθημα,ιστορια της επιστημης καλο θα ηταν Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι πιστεύω πως η ψυχολογία θα ήταν πολύ ενδιαφέρον μάθημα για εξετάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.