φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:13 Η φρι έγραψε: #2.381 11-12-12 18:13 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Click για ανάπτυξη... δε λεει με κετσαπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:17 Ο Θεμιστοπόλος: #2.382 11-12-12 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Τόσα ξέρετε τόσα λέτε μου φαίνεται.Φυσικά και χρειάζεται καλό απολυτήριο. Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως είναι απαραίτητος ο καλός βαθμός του απολυτηρίου! Αυτές τις βλακείες έκανα κι εγώ, κι ενώ είχα πολύ καλά μόρια (18.422), το απολυτήριό μου ήταν 17.9, και γι' αυτό το λόγο ακυρώθηκα από μία χρηματική υποτροφία 16.000 ευρώ - αφού ο απαιτούμενος κατώτατος βαθμός απολυτηρίου ήταν 18 -, ενώ πληρούσα όλα τα κριτήρια, και τελικά πήρα μικρότερο ποσό. Δε θα σάς πέσει βαρύ στις ενδοσχολικές να ασχοληθείτε μισή μέρα με τα «σος» που θα σάς δώσουν οι καθηγητές σας, και να μη συμπεριφέρεστε άσχημα στη διάρκεια της χρονιάς - με αποτέλεσμα να μην τους προδιαθέσετε αρνητικά. Κερδισμένοι μόνο μπορείτε να βγείτε από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:13 Ο Hephaestus: #2.383 11-12-12 19:13 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Άρχισε να διαβάζεις εφημερίδες από τώρα γιατί κυρίως άρθρα θα γράφεις στην Γ λυκείου, ακόμα και αν δεν γράφεις άρθρο, πάλι κάποιες φράσεις θα σου μείνουν και θα τις χρησιμοποιήσεις. Από το να μαθαίνεις την θεωρία Β λυκ της έκθεσης είναι πολύ πιο αποτελεσματικό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Πραγματικά δούλεψε όσο μπορείς από τώρα ..διάβασε βιβλία,ενημερώσου από εφημερίδες(ακόμη καλύτερα μπες στην εφημερίδα του σχολείου σου γράφοντας άρθρα ,αν έχετε φυσικά),διάβασε άρθρα σε σελίδες στο διαδίκτυο ...απάντα έστω σε ερωτήσεις κρίσεως και μην αφήνεις ποτέ ασκήσεις στην Έκθεση ..δούλεψε την τώρα που μπορείς στη Β λυκείου ..εγώ το μετάνιωσα που δεν τη δούλεψα τόσο ..τώρα δεν έχω το χρόνο και δε μπορώ να κάνω παραπάνω πράγματα .. Θα βελτιωθείς πάρα πολύ και θα τρίβεις τα μάτια σου με το αποτέλεσμα ...αλλά το κλειδί είναι διάβασμα ...βιβλία,άρθρα και να γράφεις ερωτήσεις ..(πχ οι ασκήσεις στη λογοτεχνία γεν ..μη τις αφήνετε ..είναι πολύ ωραίες και οι περισσότερες κρίσεως ..και γενικά ένα μάθημα αρκετά εύκολο που σου "ανοίγει" το μυαλό και τις ιδέες σου) ..Τέλος πάντων ,πράξε όπως νομίζεις! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:27 Ο jj! έγραψε: #2.384 11-12-12 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Εννοείται πως είναι απαραίτητος ο καλός βαθμός του απολυτηρίου! Αυτές τις βλακείες έκανα κι εγώ, κι ενώ είχα πολύ καλά μόρια (18.422), το απολυτήριό μου ήταν 17.9, και γι' αυτό το λόγο ακυρώθηκα από μία χρηματική υποτροφία 16.000 ευρώ - αφού ο απαιτούμενος κατώτατος βαθμός απολυτηρίου ήταν 18 -, ενώ πληρούσα όλα τα κριτήρια, και τελικά πήρα μικρότερο ποσό. Click για ανάπτυξη... wtf? Αν έπαιρνα τόσα, θα τα έδινα στον father να βάλει πετρέλαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:39 Ο ξαροπ έγραψε: #2.385 11-12-12 20:39 Νταξ, σήμερα δίωρο διαγώνισμα στη Λογοτεχνία. Είμαι θετική κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:43 Η φρι έγραψε: #2.386 11-12-12 20:43 Αρχική Δημοσίευση από jj!: wtf? Αν έπαιρνα τόσα, θα τα έδινα στον father να βάλει πετρέλαιο Click για ανάπτυξη... Δε τα δινεις καλυτερα στον αντωνακη ρε μαν? Ps.just kidding. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:06 Η Νηρηίς έγραψε: #2.387 11-12-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Δε τα δινεις καλυτερα στον αντωνακη ρε μαν? Ps.just kidding. Click για ανάπτυξη... Tώρα που δημοσιεύτηκε το πόθεν έσχες του, νομίζω πως θα του φανούν λίγα τα 16.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:30 Η Gate4 έγραψε: #2.388 11-12-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από gregory: γιατί τόσο μίσος για τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:40 Ο Solmyr έγραψε: #2.389 11-12-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... για μενα παλι ειναι οτι πιο ωραιο υπαρχει φετος.η βιολογια μονο μου καθεται λιγο βαρια αλλα οκ...λιγο παραπανω χρονο για να τη συνηθισω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Gate4 έγραψε: #2.390 11-12-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: για μενα παλι ειναι οτι πιο ωραιο υπαρχει φετος.η βιολογια μονο μου καθεται λιγο βαρια αλλα οκ...λιγο παραπανω χρονο για να τη συνηθισω χρειαζεται Click για ανάπτυξη... Η βιολογία είναι το καλύτερο μάθημα που υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:41 Ο HonoreDeBalzac: #2.391 11-12-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... Να πω και εγώ τότε την κακία μου για τα αρχαία τοτε, που πονάνε τα μάτια μου όταν βλέπω τις οξείες και τις περισπωμένες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:46 Η Gate4 έγραψε: #2.392 11-12-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Να πω και εγώ τότε την κακία μου για τα αρχαία τοτε, που πονάνε τα μάτια μου όταν βλέπω τις οξείες και τις περισπωμένες. Click για ανάπτυξη... Καλά τα αρχαία είναι 2 φορές ίου από το γυμνάσιο που άρχισαν τα αρχαία εκτός από ένα ρήμα που θυμάμαι πως κλίνεται δεν ξέρω τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:09 Ο kwstasIdealism: #2.393 11-12-12 22:09 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Ντακσ ρεμαν το καταλαβαμε.εισαι πανεξυπνος. Υγ.προσεχε,ομως,το απολυτηριο σου να χει καλο βαθμο γιατι αλλιως πως θα σε παρουν στο σουβλατζιδικο? Υγ. Δεν υποτιμαω τα σουβλατζιδικα.ισα ισα,αμα γουσταρεις ελα να νοιξουμε καμια,μπιζνες γιατι εχουν κλεισει ολα στη γειτονια μου Click για ανάπτυξη... δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι πανεξυπνος ενταξει κατευθυνση ολοι οι 20 βαζουν σε ολους τωρα δεν νομιζω να περιμενεις να ασχοληθει καποιος με μαθηματα που δεν δινει εστω και 10 λεπτα την μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:18 Η φρι έγραψε: #2.394 11-12-12 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Η Gate4 έγραψε: #2.395 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... ποιο; ειναι το πιο ίου μάθημα αφού τα μαθηματικά(καλά μπορεί να μη τα έχω πάρει με καλό μάτι και να το λέω αυτό αλλά γούστα είναι αυτά τι να κάνουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Ο nikoslarissa: #2.396 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... Ωχ και μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:25 Η Gate4 έγραψε: #2.397 11-12-12 22:25 γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:29 Ο nikoslarissa: #2.398 11-12-12 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Click για ανάπτυξη... Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:30 Η φρι έγραψε: #2.399 11-12-12 22:30 Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:31 Η Gate4 έγραψε: #2.400 11-12-12 22:31 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Click για ανάπτυξη... ααααα οκ κατάλαβα εδώ έτσι μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Click για ανάπτυξη... δε λεει με κετσαπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:17 Ο Θεμιστοπόλος: #2.382 11-12-12 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Τόσα ξέρετε τόσα λέτε μου φαίνεται.Φυσικά και χρειάζεται καλό απολυτήριο. Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως είναι απαραίτητος ο καλός βαθμός του απολυτηρίου! Αυτές τις βλακείες έκανα κι εγώ, κι ενώ είχα πολύ καλά μόρια (18.422), το απολυτήριό μου ήταν 17.9, και γι' αυτό το λόγο ακυρώθηκα από μία χρηματική υποτροφία 16.000 ευρώ - αφού ο απαιτούμενος κατώτατος βαθμός απολυτηρίου ήταν 18 -, ενώ πληρούσα όλα τα κριτήρια, και τελικά πήρα μικρότερο ποσό. Δε θα σάς πέσει βαρύ στις ενδοσχολικές να ασχοληθείτε μισή μέρα με τα «σος» που θα σάς δώσουν οι καθηγητές σας, και να μη συμπεριφέρεστε άσχημα στη διάρκεια της χρονιάς - με αποτέλεσμα να μην τους προδιαθέσετε αρνητικά. Κερδισμένοι μόνο μπορείτε να βγείτε από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:13 Ο Hephaestus: #2.383 11-12-12 19:13 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Άρχισε να διαβάζεις εφημερίδες από τώρα γιατί κυρίως άρθρα θα γράφεις στην Γ λυκείου, ακόμα και αν δεν γράφεις άρθρο, πάλι κάποιες φράσεις θα σου μείνουν και θα τις χρησιμοποιήσεις. Από το να μαθαίνεις την θεωρία Β λυκ της έκθεσης είναι πολύ πιο αποτελεσματικό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Πραγματικά δούλεψε όσο μπορείς από τώρα ..διάβασε βιβλία,ενημερώσου από εφημερίδες(ακόμη καλύτερα μπες στην εφημερίδα του σχολείου σου γράφοντας άρθρα ,αν έχετε φυσικά),διάβασε άρθρα σε σελίδες στο διαδίκτυο ...απάντα έστω σε ερωτήσεις κρίσεως και μην αφήνεις ποτέ ασκήσεις στην Έκθεση ..δούλεψε την τώρα που μπορείς στη Β λυκείου ..εγώ το μετάνιωσα που δεν τη δούλεψα τόσο ..τώρα δεν έχω το χρόνο και δε μπορώ να κάνω παραπάνω πράγματα .. Θα βελτιωθείς πάρα πολύ και θα τρίβεις τα μάτια σου με το αποτέλεσμα ...αλλά το κλειδί είναι διάβασμα ...βιβλία,άρθρα και να γράφεις ερωτήσεις ..(πχ οι ασκήσεις στη λογοτεχνία γεν ..μη τις αφήνετε ..είναι πολύ ωραίες και οι περισσότερες κρίσεως ..και γενικά ένα μάθημα αρκετά εύκολο που σου "ανοίγει" το μυαλό και τις ιδέες σου) ..Τέλος πάντων ,πράξε όπως νομίζεις! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:27 Ο jj! έγραψε: #2.384 11-12-12 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Εννοείται πως είναι απαραίτητος ο καλός βαθμός του απολυτηρίου! Αυτές τις βλακείες έκανα κι εγώ, κι ενώ είχα πολύ καλά μόρια (18.422), το απολυτήριό μου ήταν 17.9, και γι' αυτό το λόγο ακυρώθηκα από μία χρηματική υποτροφία 16.000 ευρώ - αφού ο απαιτούμενος κατώτατος βαθμός απολυτηρίου ήταν 18 -, ενώ πληρούσα όλα τα κριτήρια, και τελικά πήρα μικρότερο ποσό. Click για ανάπτυξη... wtf? Αν έπαιρνα τόσα, θα τα έδινα στον father να βάλει πετρέλαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:39 Ο ξαροπ έγραψε: #2.385 11-12-12 20:39 Νταξ, σήμερα δίωρο διαγώνισμα στη Λογοτεχνία. Είμαι θετική κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:43 Η φρι έγραψε: #2.386 11-12-12 20:43 Αρχική Δημοσίευση από jj!: wtf? Αν έπαιρνα τόσα, θα τα έδινα στον father να βάλει πετρέλαιο Click για ανάπτυξη... Δε τα δινεις καλυτερα στον αντωνακη ρε μαν? Ps.just kidding. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:06 Η Νηρηίς έγραψε: #2.387 11-12-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Δε τα δινεις καλυτερα στον αντωνακη ρε μαν? Ps.just kidding. Click για ανάπτυξη... Tώρα που δημοσιεύτηκε το πόθεν έσχες του, νομίζω πως θα του φανούν λίγα τα 16.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:30 Η Gate4 έγραψε: #2.388 11-12-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από gregory: γιατί τόσο μίσος για τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:40 Ο Solmyr έγραψε: #2.389 11-12-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... για μενα παλι ειναι οτι πιο ωραιο υπαρχει φετος.η βιολογια μονο μου καθεται λιγο βαρια αλλα οκ...λιγο παραπανω χρονο για να τη συνηθισω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Gate4 έγραψε: #2.390 11-12-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: για μενα παλι ειναι οτι πιο ωραιο υπαρχει φετος.η βιολογια μονο μου καθεται λιγο βαρια αλλα οκ...λιγο παραπανω χρονο για να τη συνηθισω χρειαζεται Click για ανάπτυξη... Η βιολογία είναι το καλύτερο μάθημα που υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:41 Ο HonoreDeBalzac: #2.391 11-12-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... Να πω και εγώ τότε την κακία μου για τα αρχαία τοτε, που πονάνε τα μάτια μου όταν βλέπω τις οξείες και τις περισπωμένες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:46 Η Gate4 έγραψε: #2.392 11-12-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Να πω και εγώ τότε την κακία μου για τα αρχαία τοτε, που πονάνε τα μάτια μου όταν βλέπω τις οξείες και τις περισπωμένες. Click για ανάπτυξη... Καλά τα αρχαία είναι 2 φορές ίου από το γυμνάσιο που άρχισαν τα αρχαία εκτός από ένα ρήμα που θυμάμαι πως κλίνεται δεν ξέρω τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:09 Ο kwstasIdealism: #2.393 11-12-12 22:09 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Ντακσ ρεμαν το καταλαβαμε.εισαι πανεξυπνος. Υγ.προσεχε,ομως,το απολυτηριο σου να χει καλο βαθμο γιατι αλλιως πως θα σε παρουν στο σουβλατζιδικο? Υγ. Δεν υποτιμαω τα σουβλατζιδικα.ισα ισα,αμα γουσταρεις ελα να νοιξουμε καμια,μπιζνες γιατι εχουν κλεισει ολα στη γειτονια μου Click για ανάπτυξη... δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι πανεξυπνος ενταξει κατευθυνση ολοι οι 20 βαζουν σε ολους τωρα δεν νομιζω να περιμενεις να ασχοληθει καποιος με μαθηματα που δεν δινει εστω και 10 λεπτα την μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:18 Η φρι έγραψε: #2.394 11-12-12 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Η Gate4 έγραψε: #2.395 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... ποιο; ειναι το πιο ίου μάθημα αφού τα μαθηματικά(καλά μπορεί να μη τα έχω πάρει με καλό μάτι και να το λέω αυτό αλλά γούστα είναι αυτά τι να κάνουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Ο nikoslarissa: #2.396 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... Ωχ και μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:25 Η Gate4 έγραψε: #2.397 11-12-12 22:25 γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:29 Ο nikoslarissa: #2.398 11-12-12 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Click για ανάπτυξη... Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:30 Η φρι έγραψε: #2.399 11-12-12 22:30 Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:31 Η Gate4 έγραψε: #2.400 11-12-12 22:31 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Click για ανάπτυξη... ααααα οκ κατάλαβα εδώ έτσι μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Τόσα ξέρετε τόσα λέτε μου φαίνεται.Φυσικά και χρειάζεται καλό απολυτήριο. Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως είναι απαραίτητος ο καλός βαθμός του απολυτηρίου! Αυτές τις βλακείες έκανα κι εγώ, κι ενώ είχα πολύ καλά μόρια (18.422), το απολυτήριό μου ήταν 17.9, και γι' αυτό το λόγο ακυρώθηκα από μία χρηματική υποτροφία 16.000 ευρώ - αφού ο απαιτούμενος κατώτατος βαθμός απολυτηρίου ήταν 18 -, ενώ πληρούσα όλα τα κριτήρια, και τελικά πήρα μικρότερο ποσό. Δε θα σάς πέσει βαρύ στις ενδοσχολικές να ασχοληθείτε μισή μέρα με τα «σος» που θα σάς δώσουν οι καθηγητές σας, και να μη συμπεριφέρεστε άσχημα στη διάρκεια της χρονιάς - με αποτέλεσμα να μην τους προδιαθέσετε αρνητικά. Κερδισμένοι μόνο μπορείτε να βγείτε από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:13 Ο Hephaestus: #2.383 11-12-12 19:13 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Άρχισε να διαβάζεις εφημερίδες από τώρα γιατί κυρίως άρθρα θα γράφεις στην Γ λυκείου, ακόμα και αν δεν γράφεις άρθρο, πάλι κάποιες φράσεις θα σου μείνουν και θα τις χρησιμοποιήσεις. Από το να μαθαίνεις την θεωρία Β λυκ της έκθεσης είναι πολύ πιο αποτελεσματικό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Πραγματικά δούλεψε όσο μπορείς από τώρα ..διάβασε βιβλία,ενημερώσου από εφημερίδες(ακόμη καλύτερα μπες στην εφημερίδα του σχολείου σου γράφοντας άρθρα ,αν έχετε φυσικά),διάβασε άρθρα σε σελίδες στο διαδίκτυο ...απάντα έστω σε ερωτήσεις κρίσεως και μην αφήνεις ποτέ ασκήσεις στην Έκθεση ..δούλεψε την τώρα που μπορείς στη Β λυκείου ..εγώ το μετάνιωσα που δεν τη δούλεψα τόσο ..τώρα δεν έχω το χρόνο και δε μπορώ να κάνω παραπάνω πράγματα .. Θα βελτιωθείς πάρα πολύ και θα τρίβεις τα μάτια σου με το αποτέλεσμα ...αλλά το κλειδί είναι διάβασμα ...βιβλία,άρθρα και να γράφεις ερωτήσεις ..(πχ οι ασκήσεις στη λογοτεχνία γεν ..μη τις αφήνετε ..είναι πολύ ωραίες και οι περισσότερες κρίσεως ..και γενικά ένα μάθημα αρκετά εύκολο που σου "ανοίγει" το μυαλό και τις ιδέες σου) ..Τέλος πάντων ,πράξε όπως νομίζεις! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:27 Ο jj! έγραψε: #2.384 11-12-12 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Εννοείται πως είναι απαραίτητος ο καλός βαθμός του απολυτηρίου! Αυτές τις βλακείες έκανα κι εγώ, κι ενώ είχα πολύ καλά μόρια (18.422), το απολυτήριό μου ήταν 17.9, και γι' αυτό το λόγο ακυρώθηκα από μία χρηματική υποτροφία 16.000 ευρώ - αφού ο απαιτούμενος κατώτατος βαθμός απολυτηρίου ήταν 18 -, ενώ πληρούσα όλα τα κριτήρια, και τελικά πήρα μικρότερο ποσό. Click για ανάπτυξη... wtf? Αν έπαιρνα τόσα, θα τα έδινα στον father να βάλει πετρέλαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:39 Ο ξαροπ έγραψε: #2.385 11-12-12 20:39 Νταξ, σήμερα δίωρο διαγώνισμα στη Λογοτεχνία. Είμαι θετική κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:43 Η φρι έγραψε: #2.386 11-12-12 20:43 Αρχική Δημοσίευση από jj!: wtf? Αν έπαιρνα τόσα, θα τα έδινα στον father να βάλει πετρέλαιο Click για ανάπτυξη... Δε τα δινεις καλυτερα στον αντωνακη ρε μαν? Ps.just kidding. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:06 Η Νηρηίς έγραψε: #2.387 11-12-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Δε τα δινεις καλυτερα στον αντωνακη ρε μαν? Ps.just kidding. Click για ανάπτυξη... Tώρα που δημοσιεύτηκε το πόθεν έσχες του, νομίζω πως θα του φανούν λίγα τα 16.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:30 Η Gate4 έγραψε: #2.388 11-12-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από gregory: γιατί τόσο μίσος για τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:40 Ο Solmyr έγραψε: #2.389 11-12-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... για μενα παλι ειναι οτι πιο ωραιο υπαρχει φετος.η βιολογια μονο μου καθεται λιγο βαρια αλλα οκ...λιγο παραπανω χρονο για να τη συνηθισω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Gate4 έγραψε: #2.390 11-12-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: για μενα παλι ειναι οτι πιο ωραιο υπαρχει φετος.η βιολογια μονο μου καθεται λιγο βαρια αλλα οκ...λιγο παραπανω χρονο για να τη συνηθισω χρειαζεται Click για ανάπτυξη... Η βιολογία είναι το καλύτερο μάθημα που υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:41 Ο HonoreDeBalzac: #2.391 11-12-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... Να πω και εγώ τότε την κακία μου για τα αρχαία τοτε, που πονάνε τα μάτια μου όταν βλέπω τις οξείες και τις περισπωμένες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:46 Η Gate4 έγραψε: #2.392 11-12-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Να πω και εγώ τότε την κακία μου για τα αρχαία τοτε, που πονάνε τα μάτια μου όταν βλέπω τις οξείες και τις περισπωμένες. Click για ανάπτυξη... Καλά τα αρχαία είναι 2 φορές ίου από το γυμνάσιο που άρχισαν τα αρχαία εκτός από ένα ρήμα που θυμάμαι πως κλίνεται δεν ξέρω τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:09 Ο kwstasIdealism: #2.393 11-12-12 22:09 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Ντακσ ρεμαν το καταλαβαμε.εισαι πανεξυπνος. Υγ.προσεχε,ομως,το απολυτηριο σου να χει καλο βαθμο γιατι αλλιως πως θα σε παρουν στο σουβλατζιδικο? Υγ. Δεν υποτιμαω τα σουβλατζιδικα.ισα ισα,αμα γουσταρεις ελα να νοιξουμε καμια,μπιζνες γιατι εχουν κλεισει ολα στη γειτονια μου Click για ανάπτυξη... δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι πανεξυπνος ενταξει κατευθυνση ολοι οι 20 βαζουν σε ολους τωρα δεν νομιζω να περιμενεις να ασχοληθει καποιος με μαθηματα που δεν δινει εστω και 10 λεπτα την μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:18 Η φρι έγραψε: #2.394 11-12-12 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Η Gate4 έγραψε: #2.395 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... ποιο; ειναι το πιο ίου μάθημα αφού τα μαθηματικά(καλά μπορεί να μη τα έχω πάρει με καλό μάτι και να το λέω αυτό αλλά γούστα είναι αυτά τι να κάνουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Ο nikoslarissa: #2.396 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... Ωχ και μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:25 Η Gate4 έγραψε: #2.397 11-12-12 22:25 γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:29 Ο nikoslarissa: #2.398 11-12-12 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Click για ανάπτυξη... Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:30 Η φρι έγραψε: #2.399 11-12-12 22:30 Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:31 Η Gate4 έγραψε: #2.400 11-12-12 22:31 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Click για ανάπτυξη... ααααα οκ κατάλαβα εδώ έτσι μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gregory: Άρχισε να διαβάζεις εφημερίδες από τώρα γιατί κυρίως άρθρα θα γράφεις στην Γ λυκείου, ακόμα και αν δεν γράφεις άρθρο, πάλι κάποιες φράσεις θα σου μείνουν και θα τις χρησιμοποιήσεις. Από το να μαθαίνεις την θεωρία Β λυκ της έκθεσης είναι πολύ πιο αποτελεσματικό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Πραγματικά δούλεψε όσο μπορείς από τώρα ..διάβασε βιβλία,ενημερώσου από εφημερίδες(ακόμη καλύτερα μπες στην εφημερίδα του σχολείου σου γράφοντας άρθρα ,αν έχετε φυσικά),διάβασε άρθρα σε σελίδες στο διαδίκτυο ...απάντα έστω σε ερωτήσεις κρίσεως και μην αφήνεις ποτέ ασκήσεις στην Έκθεση ..δούλεψε την τώρα που μπορείς στη Β λυκείου ..εγώ το μετάνιωσα που δεν τη δούλεψα τόσο ..τώρα δεν έχω το χρόνο και δε μπορώ να κάνω παραπάνω πράγματα .. Θα βελτιωθείς πάρα πολύ και θα τρίβεις τα μάτια σου με το αποτέλεσμα ...αλλά το κλειδί είναι διάβασμα ...βιβλία,άρθρα και να γράφεις ερωτήσεις ..(πχ οι ασκήσεις στη λογοτεχνία γεν ..μη τις αφήνετε ..είναι πολύ ωραίες και οι περισσότερες κρίσεως ..και γενικά ένα μάθημα αρκετά εύκολο που σου "ανοίγει" το μυαλό και τις ιδέες σου) ..Τέλος πάντων ,πράξε όπως νομίζεις! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:27 Ο jj! έγραψε: #2.384 11-12-12 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Εννοείται πως είναι απαραίτητος ο καλός βαθμός του απολυτηρίου! Αυτές τις βλακείες έκανα κι εγώ, κι ενώ είχα πολύ καλά μόρια (18.422), το απολυτήριό μου ήταν 17.9, και γι' αυτό το λόγο ακυρώθηκα από μία χρηματική υποτροφία 16.000 ευρώ - αφού ο απαιτούμενος κατώτατος βαθμός απολυτηρίου ήταν 18 -, ενώ πληρούσα όλα τα κριτήρια, και τελικά πήρα μικρότερο ποσό. Click για ανάπτυξη... wtf? Αν έπαιρνα τόσα, θα τα έδινα στον father να βάλει πετρέλαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:39 Ο ξαροπ έγραψε: #2.385 11-12-12 20:39 Νταξ, σήμερα δίωρο διαγώνισμα στη Λογοτεχνία. Είμαι θετική κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:43 Η φρι έγραψε: #2.386 11-12-12 20:43 Αρχική Δημοσίευση από jj!: wtf? Αν έπαιρνα τόσα, θα τα έδινα στον father να βάλει πετρέλαιο Click για ανάπτυξη... Δε τα δινεις καλυτερα στον αντωνακη ρε μαν? Ps.just kidding. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:06 Η Νηρηίς έγραψε: #2.387 11-12-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Δε τα δινεις καλυτερα στον αντωνακη ρε μαν? Ps.just kidding. Click για ανάπτυξη... Tώρα που δημοσιεύτηκε το πόθεν έσχες του, νομίζω πως θα του φανούν λίγα τα 16.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:30 Η Gate4 έγραψε: #2.388 11-12-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από gregory: γιατί τόσο μίσος για τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:40 Ο Solmyr έγραψε: #2.389 11-12-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... για μενα παλι ειναι οτι πιο ωραιο υπαρχει φετος.η βιολογια μονο μου καθεται λιγο βαρια αλλα οκ...λιγο παραπανω χρονο για να τη συνηθισω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Gate4 έγραψε: #2.390 11-12-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: για μενα παλι ειναι οτι πιο ωραιο υπαρχει φετος.η βιολογια μονο μου καθεται λιγο βαρια αλλα οκ...λιγο παραπανω χρονο για να τη συνηθισω χρειαζεται Click για ανάπτυξη... Η βιολογία είναι το καλύτερο μάθημα που υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:41 Ο HonoreDeBalzac: #2.391 11-12-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... Να πω και εγώ τότε την κακία μου για τα αρχαία τοτε, που πονάνε τα μάτια μου όταν βλέπω τις οξείες και τις περισπωμένες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:46 Η Gate4 έγραψε: #2.392 11-12-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Να πω και εγώ τότε την κακία μου για τα αρχαία τοτε, που πονάνε τα μάτια μου όταν βλέπω τις οξείες και τις περισπωμένες. Click για ανάπτυξη... Καλά τα αρχαία είναι 2 φορές ίου από το γυμνάσιο που άρχισαν τα αρχαία εκτός από ένα ρήμα που θυμάμαι πως κλίνεται δεν ξέρω τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:09 Ο kwstasIdealism: #2.393 11-12-12 22:09 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Ντακσ ρεμαν το καταλαβαμε.εισαι πανεξυπνος. Υγ.προσεχε,ομως,το απολυτηριο σου να χει καλο βαθμο γιατι αλλιως πως θα σε παρουν στο σουβλατζιδικο? Υγ. Δεν υποτιμαω τα σουβλατζιδικα.ισα ισα,αμα γουσταρεις ελα να νοιξουμε καμια,μπιζνες γιατι εχουν κλεισει ολα στη γειτονια μου Click για ανάπτυξη... δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι πανεξυπνος ενταξει κατευθυνση ολοι οι 20 βαζουν σε ολους τωρα δεν νομιζω να περιμενεις να ασχοληθει καποιος με μαθηματα που δεν δινει εστω και 10 λεπτα την μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:18 Η φρι έγραψε: #2.394 11-12-12 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Η Gate4 έγραψε: #2.395 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... ποιο; ειναι το πιο ίου μάθημα αφού τα μαθηματικά(καλά μπορεί να μη τα έχω πάρει με καλό μάτι και να το λέω αυτό αλλά γούστα είναι αυτά τι να κάνουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Ο nikoslarissa: #2.396 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... Ωχ και μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:25 Η Gate4 έγραψε: #2.397 11-12-12 22:25 γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:29 Ο nikoslarissa: #2.398 11-12-12 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Click για ανάπτυξη... Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:30 Η φρι έγραψε: #2.399 11-12-12 22:30 Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:31 Η Gate4 έγραψε: #2.400 11-12-12 22:31 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Click για ανάπτυξη... ααααα οκ κατάλαβα εδώ έτσι μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Εννοείται πως είναι απαραίτητος ο καλός βαθμός του απολυτηρίου! Αυτές τις βλακείες έκανα κι εγώ, κι ενώ είχα πολύ καλά μόρια (18.422), το απολυτήριό μου ήταν 17.9, και γι' αυτό το λόγο ακυρώθηκα από μία χρηματική υποτροφία 16.000 ευρώ - αφού ο απαιτούμενος κατώτατος βαθμός απολυτηρίου ήταν 18 -, ενώ πληρούσα όλα τα κριτήρια, και τελικά πήρα μικρότερο ποσό. Click για ανάπτυξη... wtf? Αν έπαιρνα τόσα, θα τα έδινα στον father να βάλει πετρέλαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:39 Ο ξαροπ έγραψε: #2.385 11-12-12 20:39 Νταξ, σήμερα δίωρο διαγώνισμα στη Λογοτεχνία. Είμαι θετική κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:43 Η φρι έγραψε: #2.386 11-12-12 20:43 Αρχική Δημοσίευση από jj!: wtf? Αν έπαιρνα τόσα, θα τα έδινα στον father να βάλει πετρέλαιο Click για ανάπτυξη... Δε τα δινεις καλυτερα στον αντωνακη ρε μαν? Ps.just kidding. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:06 Η Νηρηίς έγραψε: #2.387 11-12-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Δε τα δινεις καλυτερα στον αντωνακη ρε μαν? Ps.just kidding. Click για ανάπτυξη... Tώρα που δημοσιεύτηκε το πόθεν έσχες του, νομίζω πως θα του φανούν λίγα τα 16.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:30 Η Gate4 έγραψε: #2.388 11-12-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από gregory: γιατί τόσο μίσος για τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:40 Ο Solmyr έγραψε: #2.389 11-12-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... για μενα παλι ειναι οτι πιο ωραιο υπαρχει φετος.η βιολογια μονο μου καθεται λιγο βαρια αλλα οκ...λιγο παραπανω χρονο για να τη συνηθισω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Gate4 έγραψε: #2.390 11-12-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: για μενα παλι ειναι οτι πιο ωραιο υπαρχει φετος.η βιολογια μονο μου καθεται λιγο βαρια αλλα οκ...λιγο παραπανω χρονο για να τη συνηθισω χρειαζεται Click για ανάπτυξη... Η βιολογία είναι το καλύτερο μάθημα που υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:41 Ο HonoreDeBalzac: #2.391 11-12-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... Να πω και εγώ τότε την κακία μου για τα αρχαία τοτε, που πονάνε τα μάτια μου όταν βλέπω τις οξείες και τις περισπωμένες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:46 Η Gate4 έγραψε: #2.392 11-12-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Να πω και εγώ τότε την κακία μου για τα αρχαία τοτε, που πονάνε τα μάτια μου όταν βλέπω τις οξείες και τις περισπωμένες. Click για ανάπτυξη... Καλά τα αρχαία είναι 2 φορές ίου από το γυμνάσιο που άρχισαν τα αρχαία εκτός από ένα ρήμα που θυμάμαι πως κλίνεται δεν ξέρω τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:09 Ο kwstasIdealism: #2.393 11-12-12 22:09 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Ντακσ ρεμαν το καταλαβαμε.εισαι πανεξυπνος. Υγ.προσεχε,ομως,το απολυτηριο σου να χει καλο βαθμο γιατι αλλιως πως θα σε παρουν στο σουβλατζιδικο? Υγ. Δεν υποτιμαω τα σουβλατζιδικα.ισα ισα,αμα γουσταρεις ελα να νοιξουμε καμια,μπιζνες γιατι εχουν κλεισει ολα στη γειτονια μου Click για ανάπτυξη... δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι πανεξυπνος ενταξει κατευθυνση ολοι οι 20 βαζουν σε ολους τωρα δεν νομιζω να περιμενεις να ασχοληθει καποιος με μαθηματα που δεν δινει εστω και 10 λεπτα την μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:18 Η φρι έγραψε: #2.394 11-12-12 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Η Gate4 έγραψε: #2.395 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... ποιο; ειναι το πιο ίου μάθημα αφού τα μαθηματικά(καλά μπορεί να μη τα έχω πάρει με καλό μάτι και να το λέω αυτό αλλά γούστα είναι αυτά τι να κάνουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Ο nikoslarissa: #2.396 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... Ωχ και μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:25 Η Gate4 έγραψε: #2.397 11-12-12 22:25 γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:29 Ο nikoslarissa: #2.398 11-12-12 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Click για ανάπτυξη... Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:30 Η φρι έγραψε: #2.399 11-12-12 22:30 Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:31 Η Gate4 έγραψε: #2.400 11-12-12 22:31 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Click για ανάπτυξη... ααααα οκ κατάλαβα εδώ έτσι μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νταξ, σήμερα δίωρο διαγώνισμα στη Λογοτεχνία. Είμαι θετική κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:43 Η φρι έγραψε: #2.386 11-12-12 20:43 Αρχική Δημοσίευση από jj!: wtf? Αν έπαιρνα τόσα, θα τα έδινα στον father να βάλει πετρέλαιο Click για ανάπτυξη... Δε τα δινεις καλυτερα στον αντωνακη ρε μαν? Ps.just kidding. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:06 Η Νηρηίς έγραψε: #2.387 11-12-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Δε τα δινεις καλυτερα στον αντωνακη ρε μαν? Ps.just kidding. Click για ανάπτυξη... Tώρα που δημοσιεύτηκε το πόθεν έσχες του, νομίζω πως θα του φανούν λίγα τα 16.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:30 Η Gate4 έγραψε: #2.388 11-12-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από gregory: γιατί τόσο μίσος για τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:40 Ο Solmyr έγραψε: #2.389 11-12-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... για μενα παλι ειναι οτι πιο ωραιο υπαρχει φετος.η βιολογια μονο μου καθεται λιγο βαρια αλλα οκ...λιγο παραπανω χρονο για να τη συνηθισω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Gate4 έγραψε: #2.390 11-12-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: για μενα παλι ειναι οτι πιο ωραιο υπαρχει φετος.η βιολογια μονο μου καθεται λιγο βαρια αλλα οκ...λιγο παραπανω χρονο για να τη συνηθισω χρειαζεται Click για ανάπτυξη... Η βιολογία είναι το καλύτερο μάθημα που υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:41 Ο HonoreDeBalzac: #2.391 11-12-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... Να πω και εγώ τότε την κακία μου για τα αρχαία τοτε, που πονάνε τα μάτια μου όταν βλέπω τις οξείες και τις περισπωμένες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:46 Η Gate4 έγραψε: #2.392 11-12-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Να πω και εγώ τότε την κακία μου για τα αρχαία τοτε, που πονάνε τα μάτια μου όταν βλέπω τις οξείες και τις περισπωμένες. Click για ανάπτυξη... Καλά τα αρχαία είναι 2 φορές ίου από το γυμνάσιο που άρχισαν τα αρχαία εκτός από ένα ρήμα που θυμάμαι πως κλίνεται δεν ξέρω τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:09 Ο kwstasIdealism: #2.393 11-12-12 22:09 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Ντακσ ρεμαν το καταλαβαμε.εισαι πανεξυπνος. Υγ.προσεχε,ομως,το απολυτηριο σου να χει καλο βαθμο γιατι αλλιως πως θα σε παρουν στο σουβλατζιδικο? Υγ. Δεν υποτιμαω τα σουβλατζιδικα.ισα ισα,αμα γουσταρεις ελα να νοιξουμε καμια,μπιζνες γιατι εχουν κλεισει ολα στη γειτονια μου Click για ανάπτυξη... δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι πανεξυπνος ενταξει κατευθυνση ολοι οι 20 βαζουν σε ολους τωρα δεν νομιζω να περιμενεις να ασχοληθει καποιος με μαθηματα που δεν δινει εστω και 10 λεπτα την μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:18 Η φρι έγραψε: #2.394 11-12-12 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Η Gate4 έγραψε: #2.395 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... ποιο; ειναι το πιο ίου μάθημα αφού τα μαθηματικά(καλά μπορεί να μη τα έχω πάρει με καλό μάτι και να το λέω αυτό αλλά γούστα είναι αυτά τι να κάνουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Ο nikoslarissa: #2.396 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... Ωχ και μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:25 Η Gate4 έγραψε: #2.397 11-12-12 22:25 γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:29 Ο nikoslarissa: #2.398 11-12-12 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Click για ανάπτυξη... Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:30 Η φρι έγραψε: #2.399 11-12-12 22:30 Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:31 Η Gate4 έγραψε: #2.400 11-12-12 22:31 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Click για ανάπτυξη... ααααα οκ κατάλαβα εδώ έτσι μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: wtf? Αν έπαιρνα τόσα, θα τα έδινα στον father να βάλει πετρέλαιο Click για ανάπτυξη... Δε τα δινεις καλυτερα στον αντωνακη ρε μαν? Ps.just kidding. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:06 Η Νηρηίς έγραψε: #2.387 11-12-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Δε τα δινεις καλυτερα στον αντωνακη ρε μαν? Ps.just kidding. Click για ανάπτυξη... Tώρα που δημοσιεύτηκε το πόθεν έσχες του, νομίζω πως θα του φανούν λίγα τα 16.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:30 Η Gate4 έγραψε: #2.388 11-12-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από gregory: γιατί τόσο μίσος για τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:40 Ο Solmyr έγραψε: #2.389 11-12-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... για μενα παλι ειναι οτι πιο ωραιο υπαρχει φετος.η βιολογια μονο μου καθεται λιγο βαρια αλλα οκ...λιγο παραπανω χρονο για να τη συνηθισω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Gate4 έγραψε: #2.390 11-12-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: για μενα παλι ειναι οτι πιο ωραιο υπαρχει φετος.η βιολογια μονο μου καθεται λιγο βαρια αλλα οκ...λιγο παραπανω χρονο για να τη συνηθισω χρειαζεται Click για ανάπτυξη... Η βιολογία είναι το καλύτερο μάθημα που υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:41 Ο HonoreDeBalzac: #2.391 11-12-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... Να πω και εγώ τότε την κακία μου για τα αρχαία τοτε, που πονάνε τα μάτια μου όταν βλέπω τις οξείες και τις περισπωμένες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:46 Η Gate4 έγραψε: #2.392 11-12-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Να πω και εγώ τότε την κακία μου για τα αρχαία τοτε, που πονάνε τα μάτια μου όταν βλέπω τις οξείες και τις περισπωμένες. Click για ανάπτυξη... Καλά τα αρχαία είναι 2 φορές ίου από το γυμνάσιο που άρχισαν τα αρχαία εκτός από ένα ρήμα που θυμάμαι πως κλίνεται δεν ξέρω τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:09 Ο kwstasIdealism: #2.393 11-12-12 22:09 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Ντακσ ρεμαν το καταλαβαμε.εισαι πανεξυπνος. Υγ.προσεχε,ομως,το απολυτηριο σου να χει καλο βαθμο γιατι αλλιως πως θα σε παρουν στο σουβλατζιδικο? Υγ. Δεν υποτιμαω τα σουβλατζιδικα.ισα ισα,αμα γουσταρεις ελα να νοιξουμε καμια,μπιζνες γιατι εχουν κλεισει ολα στη γειτονια μου Click για ανάπτυξη... δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι πανεξυπνος ενταξει κατευθυνση ολοι οι 20 βαζουν σε ολους τωρα δεν νομιζω να περιμενεις να ασχοληθει καποιος με μαθηματα που δεν δινει εστω και 10 λεπτα την μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:18 Η φρι έγραψε: #2.394 11-12-12 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Η Gate4 έγραψε: #2.395 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... ποιο; ειναι το πιο ίου μάθημα αφού τα μαθηματικά(καλά μπορεί να μη τα έχω πάρει με καλό μάτι και να το λέω αυτό αλλά γούστα είναι αυτά τι να κάνουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Ο nikoslarissa: #2.396 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... Ωχ και μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:25 Η Gate4 έγραψε: #2.397 11-12-12 22:25 γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:29 Ο nikoslarissa: #2.398 11-12-12 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Click για ανάπτυξη... Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:30 Η φρι έγραψε: #2.399 11-12-12 22:30 Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:31 Η Gate4 έγραψε: #2.400 11-12-12 22:31 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Click για ανάπτυξη... ααααα οκ κατάλαβα εδώ έτσι μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bueno: Δε τα δινεις καλυτερα στον αντωνακη ρε μαν? Ps.just kidding. Click για ανάπτυξη... Tώρα που δημοσιεύτηκε το πόθεν έσχες του, νομίζω πως θα του φανούν λίγα τα 16.000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:30 Η Gate4 έγραψε: #2.388 11-12-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από gregory: γιατί τόσο μίσος για τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:40 Ο Solmyr έγραψε: #2.389 11-12-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... για μενα παλι ειναι οτι πιο ωραιο υπαρχει φετος.η βιολογια μονο μου καθεται λιγο βαρια αλλα οκ...λιγο παραπανω χρονο για να τη συνηθισω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Gate4 έγραψε: #2.390 11-12-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: για μενα παλι ειναι οτι πιο ωραιο υπαρχει φετος.η βιολογια μονο μου καθεται λιγο βαρια αλλα οκ...λιγο παραπανω χρονο για να τη συνηθισω χρειαζεται Click για ανάπτυξη... Η βιολογία είναι το καλύτερο μάθημα που υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:41 Ο HonoreDeBalzac: #2.391 11-12-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... Να πω και εγώ τότε την κακία μου για τα αρχαία τοτε, που πονάνε τα μάτια μου όταν βλέπω τις οξείες και τις περισπωμένες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:46 Η Gate4 έγραψε: #2.392 11-12-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Να πω και εγώ τότε την κακία μου για τα αρχαία τοτε, που πονάνε τα μάτια μου όταν βλέπω τις οξείες και τις περισπωμένες. Click για ανάπτυξη... Καλά τα αρχαία είναι 2 φορές ίου από το γυμνάσιο που άρχισαν τα αρχαία εκτός από ένα ρήμα που θυμάμαι πως κλίνεται δεν ξέρω τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:09 Ο kwstasIdealism: #2.393 11-12-12 22:09 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Ντακσ ρεμαν το καταλαβαμε.εισαι πανεξυπνος. Υγ.προσεχε,ομως,το απολυτηριο σου να χει καλο βαθμο γιατι αλλιως πως θα σε παρουν στο σουβλατζιδικο? Υγ. Δεν υποτιμαω τα σουβλατζιδικα.ισα ισα,αμα γουσταρεις ελα να νοιξουμε καμια,μπιζνες γιατι εχουν κλεισει ολα στη γειτονια μου Click για ανάπτυξη... δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι πανεξυπνος ενταξει κατευθυνση ολοι οι 20 βαζουν σε ολους τωρα δεν νομιζω να περιμενεις να ασχοληθει καποιος με μαθηματα που δεν δινει εστω και 10 λεπτα την μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:18 Η φρι έγραψε: #2.394 11-12-12 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Η Gate4 έγραψε: #2.395 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... ποιο; ειναι το πιο ίου μάθημα αφού τα μαθηματικά(καλά μπορεί να μη τα έχω πάρει με καλό μάτι και να το λέω αυτό αλλά γούστα είναι αυτά τι να κάνουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Ο nikoslarissa: #2.396 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... Ωχ και μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:25 Η Gate4 έγραψε: #2.397 11-12-12 22:25 γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:29 Ο nikoslarissa: #2.398 11-12-12 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Click για ανάπτυξη... Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:30 Η φρι έγραψε: #2.399 11-12-12 22:30 Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:31 Η Gate4 έγραψε: #2.400 11-12-12 22:31 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Click για ανάπτυξη... ααααα οκ κατάλαβα εδώ έτσι μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gregory: γιατί τόσο μίσος για τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:40 Ο Solmyr έγραψε: #2.389 11-12-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... για μενα παλι ειναι οτι πιο ωραιο υπαρχει φετος.η βιολογια μονο μου καθεται λιγο βαρια αλλα οκ...λιγο παραπανω χρονο για να τη συνηθισω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Gate4 έγραψε: #2.390 11-12-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: για μενα παλι ειναι οτι πιο ωραιο υπαρχει φετος.η βιολογια μονο μου καθεται λιγο βαρια αλλα οκ...λιγο παραπανω χρονο για να τη συνηθισω χρειαζεται Click για ανάπτυξη... Η βιολογία είναι το καλύτερο μάθημα που υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:41 Ο HonoreDeBalzac: #2.391 11-12-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... Να πω και εγώ τότε την κακία μου για τα αρχαία τοτε, που πονάνε τα μάτια μου όταν βλέπω τις οξείες και τις περισπωμένες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:46 Η Gate4 έγραψε: #2.392 11-12-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Να πω και εγώ τότε την κακία μου για τα αρχαία τοτε, που πονάνε τα μάτια μου όταν βλέπω τις οξείες και τις περισπωμένες. Click για ανάπτυξη... Καλά τα αρχαία είναι 2 φορές ίου από το γυμνάσιο που άρχισαν τα αρχαία εκτός από ένα ρήμα που θυμάμαι πως κλίνεται δεν ξέρω τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:09 Ο kwstasIdealism: #2.393 11-12-12 22:09 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Ντακσ ρεμαν το καταλαβαμε.εισαι πανεξυπνος. Υγ.προσεχε,ομως,το απολυτηριο σου να χει καλο βαθμο γιατι αλλιως πως θα σε παρουν στο σουβλατζιδικο? Υγ. Δεν υποτιμαω τα σουβλατζιδικα.ισα ισα,αμα γουσταρεις ελα να νοιξουμε καμια,μπιζνες γιατι εχουν κλεισει ολα στη γειτονια μου Click για ανάπτυξη... δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι πανεξυπνος ενταξει κατευθυνση ολοι οι 20 βαζουν σε ολους τωρα δεν νομιζω να περιμενεις να ασχοληθει καποιος με μαθηματα που δεν δινει εστω και 10 λεπτα την μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:18 Η φρι έγραψε: #2.394 11-12-12 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Η Gate4 έγραψε: #2.395 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... ποιο; ειναι το πιο ίου μάθημα αφού τα μαθηματικά(καλά μπορεί να μη τα έχω πάρει με καλό μάτι και να το λέω αυτό αλλά γούστα είναι αυτά τι να κάνουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Ο nikoslarissa: #2.396 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... Ωχ και μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:25 Η Gate4 έγραψε: #2.397 11-12-12 22:25 γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:29 Ο nikoslarissa: #2.398 11-12-12 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Click για ανάπτυξη... Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:30 Η φρι έγραψε: #2.399 11-12-12 22:30 Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:31 Η Gate4 έγραψε: #2.400 11-12-12 22:31 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Click για ανάπτυξη... ααααα οκ κατάλαβα εδώ έτσι μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... για μενα παλι ειναι οτι πιο ωραιο υπαρχει φετος.η βιολογια μονο μου καθεται λιγο βαρια αλλα οκ...λιγο παραπανω χρονο για να τη συνηθισω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Gate4 έγραψε: #2.390 11-12-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: για μενα παλι ειναι οτι πιο ωραιο υπαρχει φετος.η βιολογια μονο μου καθεται λιγο βαρια αλλα οκ...λιγο παραπανω χρονο για να τη συνηθισω χρειαζεται Click για ανάπτυξη... Η βιολογία είναι το καλύτερο μάθημα που υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:41 Ο HonoreDeBalzac: #2.391 11-12-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... Να πω και εγώ τότε την κακία μου για τα αρχαία τοτε, που πονάνε τα μάτια μου όταν βλέπω τις οξείες και τις περισπωμένες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:46 Η Gate4 έγραψε: #2.392 11-12-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Να πω και εγώ τότε την κακία μου για τα αρχαία τοτε, που πονάνε τα μάτια μου όταν βλέπω τις οξείες και τις περισπωμένες. Click για ανάπτυξη... Καλά τα αρχαία είναι 2 φορές ίου από το γυμνάσιο που άρχισαν τα αρχαία εκτός από ένα ρήμα που θυμάμαι πως κλίνεται δεν ξέρω τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:09 Ο kwstasIdealism: #2.393 11-12-12 22:09 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Ντακσ ρεμαν το καταλαβαμε.εισαι πανεξυπνος. Υγ.προσεχε,ομως,το απολυτηριο σου να χει καλο βαθμο γιατι αλλιως πως θα σε παρουν στο σουβλατζιδικο? Υγ. Δεν υποτιμαω τα σουβλατζιδικα.ισα ισα,αμα γουσταρεις ελα να νοιξουμε καμια,μπιζνες γιατι εχουν κλεισει ολα στη γειτονια μου Click για ανάπτυξη... δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι πανεξυπνος ενταξει κατευθυνση ολοι οι 20 βαζουν σε ολους τωρα δεν νομιζω να περιμενεις να ασχοληθει καποιος με μαθηματα που δεν δινει εστω και 10 λεπτα την μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:18 Η φρι έγραψε: #2.394 11-12-12 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Η Gate4 έγραψε: #2.395 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... ποιο; ειναι το πιο ίου μάθημα αφού τα μαθηματικά(καλά μπορεί να μη τα έχω πάρει με καλό μάτι και να το λέω αυτό αλλά γούστα είναι αυτά τι να κάνουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Ο nikoslarissa: #2.396 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... Ωχ και μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:25 Η Gate4 έγραψε: #2.397 11-12-12 22:25 γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:29 Ο nikoslarissa: #2.398 11-12-12 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Click για ανάπτυξη... Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:30 Η φρι έγραψε: #2.399 11-12-12 22:30 Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:31 Η Gate4 έγραψε: #2.400 11-12-12 22:31 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Click για ανάπτυξη... ααααα οκ κατάλαβα εδώ έτσι μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: για μενα παλι ειναι οτι πιο ωραιο υπαρχει φετος.η βιολογια μονο μου καθεται λιγο βαρια αλλα οκ...λιγο παραπανω χρονο για να τη συνηθισω χρειαζεται Click για ανάπτυξη... Η βιολογία είναι το καλύτερο μάθημα που υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:41 Ο HonoreDeBalzac: #2.391 11-12-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... Να πω και εγώ τότε την κακία μου για τα αρχαία τοτε, που πονάνε τα μάτια μου όταν βλέπω τις οξείες και τις περισπωμένες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:46 Η Gate4 έγραψε: #2.392 11-12-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Να πω και εγώ τότε την κακία μου για τα αρχαία τοτε, που πονάνε τα μάτια μου όταν βλέπω τις οξείες και τις περισπωμένες. Click για ανάπτυξη... Καλά τα αρχαία είναι 2 φορές ίου από το γυμνάσιο που άρχισαν τα αρχαία εκτός από ένα ρήμα που θυμάμαι πως κλίνεται δεν ξέρω τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:09 Ο kwstasIdealism: #2.393 11-12-12 22:09 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Ντακσ ρεμαν το καταλαβαμε.εισαι πανεξυπνος. Υγ.προσεχε,ομως,το απολυτηριο σου να χει καλο βαθμο γιατι αλλιως πως θα σε παρουν στο σουβλατζιδικο? Υγ. Δεν υποτιμαω τα σουβλατζιδικα.ισα ισα,αμα γουσταρεις ελα να νοιξουμε καμια,μπιζνες γιατι εχουν κλεισει ολα στη γειτονια μου Click για ανάπτυξη... δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι πανεξυπνος ενταξει κατευθυνση ολοι οι 20 βαζουν σε ολους τωρα δεν νομιζω να περιμενεις να ασχοληθει καποιος με μαθηματα που δεν δινει εστω και 10 λεπτα την μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:18 Η φρι έγραψε: #2.394 11-12-12 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Η Gate4 έγραψε: #2.395 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... ποιο; ειναι το πιο ίου μάθημα αφού τα μαθηματικά(καλά μπορεί να μη τα έχω πάρει με καλό μάτι και να το λέω αυτό αλλά γούστα είναι αυτά τι να κάνουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Ο nikoslarissa: #2.396 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... Ωχ και μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:25 Η Gate4 έγραψε: #2.397 11-12-12 22:25 γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:29 Ο nikoslarissa: #2.398 11-12-12 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Click για ανάπτυξη... Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:30 Η φρι έγραψε: #2.399 11-12-12 22:30 Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:31 Η Gate4 έγραψε: #2.400 11-12-12 22:31 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Click για ανάπτυξη... ααααα οκ κατάλαβα εδώ έτσι μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πλάκα κάνεις έτσι; είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... Να πω και εγώ τότε την κακία μου για τα αρχαία τοτε, που πονάνε τα μάτια μου όταν βλέπω τις οξείες και τις περισπωμένες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:46 Η Gate4 έγραψε: #2.392 11-12-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Να πω και εγώ τότε την κακία μου για τα αρχαία τοτε, που πονάνε τα μάτια μου όταν βλέπω τις οξείες και τις περισπωμένες. Click για ανάπτυξη... Καλά τα αρχαία είναι 2 φορές ίου από το γυμνάσιο που άρχισαν τα αρχαία εκτός από ένα ρήμα που θυμάμαι πως κλίνεται δεν ξέρω τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:09 Ο kwstasIdealism: #2.393 11-12-12 22:09 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Ντακσ ρεμαν το καταλαβαμε.εισαι πανεξυπνος. Υγ.προσεχε,ομως,το απολυτηριο σου να χει καλο βαθμο γιατι αλλιως πως θα σε παρουν στο σουβλατζιδικο? Υγ. Δεν υποτιμαω τα σουβλατζιδικα.ισα ισα,αμα γουσταρεις ελα να νοιξουμε καμια,μπιζνες γιατι εχουν κλεισει ολα στη γειτονια μου Click για ανάπτυξη... δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι πανεξυπνος ενταξει κατευθυνση ολοι οι 20 βαζουν σε ολους τωρα δεν νομιζω να περιμενεις να ασχοληθει καποιος με μαθηματα που δεν δινει εστω και 10 λεπτα την μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:18 Η φρι έγραψε: #2.394 11-12-12 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Η Gate4 έγραψε: #2.395 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... ποιο; ειναι το πιο ίου μάθημα αφού τα μαθηματικά(καλά μπορεί να μη τα έχω πάρει με καλό μάτι και να το λέω αυτό αλλά γούστα είναι αυτά τι να κάνουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Ο nikoslarissa: #2.396 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... Ωχ και μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:25 Η Gate4 έγραψε: #2.397 11-12-12 22:25 γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:29 Ο nikoslarissa: #2.398 11-12-12 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Click για ανάπτυξη... Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:30 Η φρι έγραψε: #2.399 11-12-12 22:30 Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:31 Η Gate4 έγραψε: #2.400 11-12-12 22:31 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Click για ανάπτυξη... ααααα οκ κατάλαβα εδώ έτσι μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Να πω και εγώ τότε την κακία μου για τα αρχαία τοτε, που πονάνε τα μάτια μου όταν βλέπω τις οξείες και τις περισπωμένες. Click για ανάπτυξη... Καλά τα αρχαία είναι 2 φορές ίου από το γυμνάσιο που άρχισαν τα αρχαία εκτός από ένα ρήμα που θυμάμαι πως κλίνεται δεν ξέρω τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:09 Ο kwstasIdealism: #2.393 11-12-12 22:09 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Ντακσ ρεμαν το καταλαβαμε.εισαι πανεξυπνος. Υγ.προσεχε,ομως,το απολυτηριο σου να χει καλο βαθμο γιατι αλλιως πως θα σε παρουν στο σουβλατζιδικο? Υγ. Δεν υποτιμαω τα σουβλατζιδικα.ισα ισα,αμα γουσταρεις ελα να νοιξουμε καμια,μπιζνες γιατι εχουν κλεισει ολα στη γειτονια μου Click για ανάπτυξη... δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι πανεξυπνος ενταξει κατευθυνση ολοι οι 20 βαζουν σε ολους τωρα δεν νομιζω να περιμενεις να ασχοληθει καποιος με μαθηματα που δεν δινει εστω και 10 λεπτα την μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:18 Η φρι έγραψε: #2.394 11-12-12 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Η Gate4 έγραψε: #2.395 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... ποιο; ειναι το πιο ίου μάθημα αφού τα μαθηματικά(καλά μπορεί να μη τα έχω πάρει με καλό μάτι και να το λέω αυτό αλλά γούστα είναι αυτά τι να κάνουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Ο nikoslarissa: #2.396 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... Ωχ και μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:25 Η Gate4 έγραψε: #2.397 11-12-12 22:25 γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:29 Ο nikoslarissa: #2.398 11-12-12 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Click για ανάπτυξη... Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:30 Η φρι έγραψε: #2.399 11-12-12 22:30 Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:31 Η Gate4 έγραψε: #2.400 11-12-12 22:31 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Click για ανάπτυξη... ααααα οκ κατάλαβα εδώ έτσι μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bueno: Ντακσ ρεμαν το καταλαβαμε.εισαι πανεξυπνος. Υγ.προσεχε,ομως,το απολυτηριο σου να χει καλο βαθμο γιατι αλλιως πως θα σε παρουν στο σουβλατζιδικο? Υγ. Δεν υποτιμαω τα σουβλατζιδικα.ισα ισα,αμα γουσταρεις ελα να νοιξουμε καμια,μπιζνες γιατι εχουν κλεισει ολα στη γειτονια μου Click για ανάπτυξη... δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι πανεξυπνος ενταξει κατευθυνση ολοι οι 20 βαζουν σε ολους τωρα δεν νομιζω να περιμενεις να ασχοληθει καποιος με μαθηματα που δεν δινει εστω και 10 λεπτα την μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:18 Η φρι έγραψε: #2.394 11-12-12 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Η Gate4 έγραψε: #2.395 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... ποιο; ειναι το πιο ίου μάθημα αφού τα μαθηματικά(καλά μπορεί να μη τα έχω πάρει με καλό μάτι και να το λέω αυτό αλλά γούστα είναι αυτά τι να κάνουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Ο nikoslarissa: #2.396 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... Ωχ και μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:25 Η Gate4 έγραψε: #2.397 11-12-12 22:25 γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:29 Ο nikoslarissa: #2.398 11-12-12 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Click για ανάπτυξη... Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:30 Η φρι έγραψε: #2.399 11-12-12 22:30 Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:31 Η Gate4 έγραψε: #2.400 11-12-12 22:31 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Click για ανάπτυξη... ααααα οκ κατάλαβα εδώ έτσι μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: είναι ιου αφού Click για ανάπτυξη... Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Η Gate4 έγραψε: #2.395 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... ποιο; ειναι το πιο ίου μάθημα αφού τα μαθηματικά(καλά μπορεί να μη τα έχω πάρει με καλό μάτι και να το λέω αυτό αλλά γούστα είναι αυτά τι να κάνουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Ο nikoslarissa: #2.396 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... Ωχ και μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:25 Η Gate4 έγραψε: #2.397 11-12-12 22:25 γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:29 Ο nikoslarissa: #2.398 11-12-12 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Click για ανάπτυξη... Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:30 Η φρι έγραψε: #2.399 11-12-12 22:30 Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:31 Η Gate4 έγραψε: #2.400 11-12-12 22:31 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Click για ανάπτυξη... ααααα οκ κατάλαβα εδώ έτσι μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... ποιο; ειναι το πιο ίου μάθημα αφού τα μαθηματικά(καλά μπορεί να μη τα έχω πάρει με καλό μάτι και να το λέω αυτό αλλά γούστα είναι αυτά τι να κάνουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:23 Ο nikoslarissa: #2.396 11-12-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... Ωχ και μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:25 Η Gate4 έγραψε: #2.397 11-12-12 22:25 γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:29 Ο nikoslarissa: #2.398 11-12-12 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Click για ανάπτυξη... Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:30 Η φρι έγραψε: #2.399 11-12-12 22:30 Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:31 Η Gate4 έγραψε: #2.400 11-12-12 22:31 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Click για ανάπτυξη... ααααα οκ κατάλαβα εδώ έτσι μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bueno: Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Click για ανάπτυξη... Ωχ και μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:25 Η Gate4 έγραψε: #2.397 11-12-12 22:25 γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:29 Ο nikoslarissa: #2.398 11-12-12 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Click για ανάπτυξη... Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:30 Η φρι έγραψε: #2.399 11-12-12 22:30 Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:31 Η Gate4 έγραψε: #2.400 11-12-12 22:31 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Click για ανάπτυξη... ααααα οκ κατάλαβα εδώ έτσι μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:29 Ο nikoslarissa: #2.398 11-12-12 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Click για ανάπτυξη... Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:30 Η φρι έγραψε: #2.399 11-12-12 22:30 Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:31 Η Gate4 έγραψε: #2.400 11-12-12 22:31 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Click για ανάπτυξη... ααααα οκ κατάλαβα εδώ έτσι μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: γιατί καλέ πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο να λέει ότι τα μαθηματικά είναι ίου; Click για ανάπτυξη... Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:30 Η φρι έγραψε: #2.399 11-12-12 22:30 Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:31 Η Gate4 έγραψε: #2.400 11-12-12 22:31 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Click για ανάπτυξη... ααααα οκ κατάλαβα εδώ έτσι μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:31 Η Gate4 έγραψε: #2.400 11-12-12 22:31 Αρχική Δημοσίευση από bueno: Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Click για ανάπτυξη... ααααα οκ κατάλαβα εδώ έτσι μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από bueno: Απο ποτε η λεξη αφου μπαινει στο τελος της προτασης? :O Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Περιεργο μου φανηκε επειδη εβαλες το αφου στο τελος.Απο Θεσσαλονικη εισαι;Γιατι εκει νομιζω το λενε ετσι. Click για ανάπτυξη... ααααα οκ κατάλαβα εδώ έτσι μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.