Johnnaousa
Επιφανές μέλος

αν αγαπήσεις την βιολογία, θα την αγαπήσεις για 5ο-6ο κεφάλαιοΠαιδιά εγώ που έχω ψιλορίξει μια ματιά και στα επόμενα κεφάλαια βιολογία κατεύθυνσης,μπορώ να πω ότι το πέμπτο κεφάλαιο(μενδελική κληρονιμικότητα) μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.'Ισως φταίει που είμαι καμένο θετικούλι:p

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
debbieduck
Νεοφερμένο μέλος

Johnnaousa μιας και πέτυχα φοιτητή βιοχημείας και βιοτεχνολογίας λέω να το εκμεταλλευτώ.Επειδή με ενδιαφέρει η σχολή, μπορείς να μου δώσεις καμιά πληροφορία σχετικά με τα μαθήματα και τις προοπτικές για αποκατάσταση;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BeThere.
Νεοφερμένο μέλος

Στην ύλη ειμαι σε καλό δρόμο πιστεύω.
Γνωστό: 1η ενότητα πρωταγορα
Άγνωστο: 1 κείμενο και τώρα κάνουμε πλάγιο λόγο
Λογοτεχνία: αύριο θα μπούμε κρητικο
Έκθεση: τρόποι πειθους/συλλογισμοι
Λατινικα: 1 κείμενο
Βιολογία: ενότητα 1.3
Ιστορία: το εργατικό κίνημα
Να σημειώσω πως θερινή προετοιμασία ξεκίνησα την προηγούμενη δευτέρα χωρίς να διαβάσω όλο το καλοκαίρι κάτι ή να κάνω κάποιο μάθημα.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

BeThere.
Νεοφερμένο μέλος

Και μια συμβουλη απο μενα που με εχει βοηθησει μην μετρατε τις ωρες διαβασματος που κανετε το θεμα ειναι ποτε θα τελειωσετε τα μαθηματα σας και ποτε θα ειστε εσεις ικανοποιημενοι
Συμφωνώ απολύτως! Δεν μπορώ να ρυθμίζω το πρόγραμμα μού λέγοντας πως θα διαβάσω π.χ 3 ώρες ιστορία σήμερα γιατί ποτέ δεν το τηρώ. Βάζω καθημερινούς και εβδομαδιαίους στόχους ανάλογα με τί κομμάτια της ύλης θα δουλέψω κάθε φορά.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτη ειναι πολυ καλη μεθοδοςΣυμφωνώ απολύτως! Δεν μπορώ να ρυθμίζω το πρόγραμμα μού λέγοντας πως θα διαβάσω π.χ 3 ώρες ιστορία σήμερα γιατί ποτέ δεν το τηρώ. Βάζω καθημερινούς και εβδομαδιαίους στόχους ανάλογα με τί κομμάτια της ύλης θα δουλέψω κάθε φορά.
BeThere.
Νεοφερμένο μέλος

Αυτη ειναι πολυ καλη μεθοδος
Και εγώ έτσι πιστεύω. Από και πέρα ότι βολεύει τον καθένα, πραττει αναλόγως.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Τώρα διαβάζω μέχρι να πω «Φτάνει.».

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

εμενα ενα 3-4 ωρες μου παιρνει κατα μ.ο. για 3 μαθηματαΕγώ την πρώτη εβδομάδα έλεγα: «Θα κλείνω κάθε μέρα από ένα 6ωρο».
Τώρα διαβάζω μέχρι να πω «Φτάνει.».![]()
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Εγώ σταμάτησα να χρονομετρώ. Με άγχωνε.εμενα ενα 3-4 ωρες μου παιρνει κατα μ.ο. για 3 μαθηματα
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

ουτε εγω χρονομετρω αλλα αναγκαστικα ξερω ποσο διαβασα μιας και αρχιζω την ιδια ωρα παντα και οταν τελειωνω και ανοιγω τηλεοραση η ωρα ειναι μπροστα μουΕγώ σταμάτησα να χρονομετρώ. Με άγχωνε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Ναι, το κατάλαβα.ουτε εγω χρονομετρω αλλα αναγκαστικα ξερω ποσο διαβασα μιας και αρχιζω την ιδια ωρα παντα και οταν τελειωνω και ανοιγω τηλεοραση η ωρα ειναι μπροστα μου
Κι εγώ ξέρω στο περίπου, δε ζω σ' έναν φανταστικό κόσμο με σταματημένο χρόνο.

Απλώς μένω στο «περίπου». Αν δω ότι φτάνει, δε θα πιέσω τον εαυτό μου να διαβάσει περισσότερο, για να λέω ότι κλείνω 8ωρα.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

θελω κι εγω τετοιους!αφήστε παιδιά,εμένα οι γονείς μου από τώρα μπήκαν στο κλίμα...τους έχω ικανούς να πάνε από σεπτέμβρη να μου βρουν και σπίτι εκεί που θέλω να μπω..χαχα
ανυπομονούν (ελπίζουν περισσότερο) να με δούνε έτσι χαρούμενη και εμένα του χρόνου...αλλά πάνω απ'όλα για'μένα μου λένε να το κάνω..
τώρα έχω περισσότερη όρεξη από ποτέε![]()
![]()

ναι πρεπει να ειναι πολυ πορωτικοΠαιδιά εγώ που έχω ψιλορίξει μια ματιά και στα επόμενα κεφάλαια βιολογία κατεύθυνσης,μπορώ να πω ότι το πέμπτο κεφάλαιο(μενδελική κληρονιμικότητα) μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.'Ισως φταίει που είμαι καμένο θετικούλι:p

Αγνωστο
Δραστήριο μέλος

Είναι.το πέμπτο κεφάλαιο(μενδελική κληρονιμικότητα) μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Σιγουρα οταν θα μπει το σχολειο θα αλλαξουν τα πραγματα απλως πιστευω οτι τα αφομοιωνω αρκετα καλητερα τωρα με την βοηθεια του μεσημεριανου υπνουΝα ξέρετε. Τώρα χρόνος υπάρχει. Στη μέση της χρονιάς, αν παρακολουθείτε και την κατεύθυνση στο σχολείο, είναι πάρα πολύ δύσκολο να πεις σε 3 ώρες έχω κάνει 3 μαθήματα. Στην αρχή λες, μα τι στο καλό, 3 ερωτήσεις λογοτεχνίας, ε 1 ώρα θα αρκούσε! Δεν αρκεί. Αφήστε το χρόνο. Δεν κάνουμε αγώνα δρόμου. Πιο πολύ μαραθώνιος παρά σπριντάκι είναι. Συμφωνώ απόλυτα με τον λαμπερό-γκρενά. Μετά από ένα σημείο, απλά κοιτάζεις το βιβλίο χωρίς να μπαίνει τίποτα μέσα στο κεφάλι. Τότε είναι η ώρα για ύπνο.![]()
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Σιγουρα οταν θα μπει το σχολειο θα αλλαξουν τα πραγματα απλως πιστευω οτι τα αφομοιωνω αρκετα καλητερα τωρα με την βοηθεια του μεσημεριανου υπνου
Η σιέστα είναι απαραίτητη ειδικά αν ξενυχτάτε το βράδυ διαβάζοντας. Εγώ κάθε βράδυ τέλειωνα κάπου στις 2. Είχα τα φροντιστήρια μεταξύ 4-9 και μετά διάβαζα φουλ το βράδυ. Το βραδυνό ωράριο μπήκε γιατί οι γειτόνισσές μου γλώσσα δεν έβαζαν όλη μέρα, οπότε κατέληξα νυχτερίδα. Στα καλοκαιρινά, δουλειά σας ήταν να βρείτε πότε έχετε την μεγαλύτερη απόδοση στο διάβασμα. Αυτή ήταν η πρώτη μικρή προσαρμογή. Η μεγάλη θα γίνει με το άνοιγμα των σχολείων.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Και επισήμα απο την Δευτέρα, ανήκω στο topic "Πανελλήνιες 2013" Καλή μας επιτυχία![]()
Mε το καλό και 'συ!
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Για ποια σχολή θα προσπαθήσεις;Και επισήμα απο την Δευτέρα, ανήκω στο topic "Πανελλήνιες 2013" Καλή μας επιτυχία![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.