Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

εμενα ο καθηγητης με πορωσεΝαι γενετικό υλικό.
Δεν μου τραβάει το ενδιαφέρον για κάποιο λόγο. Αν είναι έτσι μέχρι το τέλος θα κόψω φλέβα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kαποια Νεφ
Νεοφερμένο μέλος

Ναι γενετικό υλικό.
Δεν μου τραβάει το ενδιαφέρον για κάποιο λόγο. Αν είναι έτσι μέχρι το τέλος θα κόψω φλέβα.
Νομίζω γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, από την άποψη ότι το γενετικό υλικό έχει βασικές αρχές για τα επόμενα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Εισαγωγή του Πρωταγόρα?
σωκράτης, πλάτωνας απο εισαγωγη εισαγωγη και μετά απο κείμενα την εισαγωγή του πρωταγόρα ναι.
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Απ' τη μια είμαι χαρούμενος για την κολλητή μου που πέρασε οικονομικό στον Βόλο, απ' την άλλη είμαι κάπως γιατί έχασε Θεσσαλονίκη για 10, (συγνώμη για τη λέξη), γαμημένα μόρια....
Κρίμα ρε... άκου για 10 μόρια..
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Και ο δικός μου ξέρει για τι μιλάει ρε παιδί μου. Δηλαδή την ξέρει την δουλειά του, αλλά δεν με έχει "καθιλώσει" όπως ο φυσικός και ο μαθηματικός.εμενα ο καθηγητης με πορωσεβασικα προσπαθουσα παρ'οτι ειναι λιγο βαρετος,να κρεμομαι απο τα χειλη του και ειχα πορωθει
![]()
Νομίζω γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, από την άποψη ότι το γενετικό υλικό έχει βασικές αρχές για τα επόμενα..
Μακάρι.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

προσπαθησε ισως να κοιταξεις-ψαξεις και εξωτερικες πηγεςΚαι ο δικός μου ξέρει για τι μιλάει ρε παιδί μου. Δηλαδή την ξέρει την δουλειά του, αλλά δεν με έχει "καθιλώσει" όπως ο φυσικός και ο μαθηματικός.
Μακάρι.

jane anto
Νεοφερμένο μέλος

Και εγώ ήθελα να πάρω φυσική γενικής ,αλλά δεν υπάρχει τμήμα στο φροντιστήριο και δεν έχω την οικονομική δυνατότητα για ιδιαίτερα.Επομένως θα έχω να αποστηθίζω δύο βιολογίες....
πφφφφ σε καταλαβαινω...κριμα ειναι γιατι η φυσικη ειναι πολυ πολυ ευκολη...ομως και η βιολογια δεν ειν κακηηη

gregory nub
Διάσημο μέλος

jane anto
Νεοφερμένο μέλος

ή μπορεί να κάνει μαθηματικά γεν που το κάνουν όλα τα φροντ και είναι εύκολα![]()
και εγω αυτο εκανα .. ειμαι θετικη και πηρα μαθηματικα και αοθ

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

debbieduck
Νεοφερμένο μέλος

Νεφέλη άσχετο αλλά πρέπει να σου πω ότι λατρεύω την εικονίτσα του προφίλ σου!BAZINGA

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Ό,τι θέλεις εσύ θα επιλέξεις κι ασ' τους αυτούς να χτενίζονταιΤο καλό είναι ότι ο φυσικός μου στο σχολείο θα με στηρίξει 100/100 αν επιλέξω να πάρω φυσική γενικής.Αντίθετα,ο φυσικός του φροντιστηρίου επιμένει να πάρω βιολογία γιατί λέει βιολογία ότι διαβάζεις γράφεις.Εγώ όμως πιστεύω ότι θα πέσουν το ίδιο ζόρικα θέματα σε όλα τα γενικής...Και τα θέματα που έγραψε η χρονιά του 94 βιολογία γενικής έκαψαν πολύ κόσμο...
Νεφέλη άσχετο αλλά πρέπει να σου πω ότι λατρεύω την εικονίτσα του προφίλ σου!BAZINGA![]()

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλη συνεχεια-αρχη σε ολους μας!!!

aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

Εχθες ενιωσα μια περιεργη χαρα οταν εβλεπα ολα αυτα τα παιδια που πετυχαν τον στοχο τους να χαιρονται και στεναχωρηθηκα που ειδα παιδια να μην περνανε:/ οποοτε...θελω τοσο πολυ να τα δωσω ολα ωστε να μην απογοητευτω και να νιωσω κι εγω αυτο το (περιεργο) αισθημα χαρας!!!
Καλη συνεχεια-αρχη σε ολους μας!!!![]()
Πραγματικά το βλέπω και ανυπομονώ να δώσω και εγώ!!!!
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος

H δικια μου συμβουλη ειναι να παρεις μια μαργαριτα και να τη μαδησεις,για να δεις αν θα επιλεξεις φυσικη ή βιολογια γενικης.Το καλό είναι ότι ο φυσικός μου στο σχολείο θα με στηρίξει 100/100 αν επιλέξω να πάρω φυσική γενικής.Αντίθετα,ο φυσικός του φροντιστηρίου επιμένει να πάρω βιολογία γιατί λέει βιολογία ότι διαβάζεις γράφεις.Εγώ όμως πιστεύω ότι θα πέσουν το ίδιο ζόρικα θέματα σε όλα τα γενικής...Και τα θέματα που έγραψε η χρονιά του 94 βιολογία γενικής έκαψαν πολύ κόσμο...
Νεφέλη άσχετο αλλά πρέπει να σου πω ότι λατρεύω την εικονίτσα του προφίλ σου!BAZINGA![]()

debbieduck
Νεοφερμένο μέλος

πιω

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

ανυπομονούν (ελπίζουν περισσότερο) να με δούνε έτσι χαρούμενη και εμένα του χρόνου...αλλά πάνω απ'όλα για'μένα μου λένε να το κάνω..
τώρα έχω περισσότερη όρεξη από ποτέε

debbieduck
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.