*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Τι είναι τα corpus?Αγαπητή evangelie συμπάσχω...Χθες στο φροντιστήριο μαs έδωσαν τα corpus(τα ευαγγέλια) και μπορώ να πω ότι είναι πάρα μα πάρα πολύ τροφαντούλικα.Καταρραμένο εκπαιδευτικό σύστημα τώρα μας κλέβεις και τα καλοκαίρια μας
!

Ναι, το ξέρω ότι είναι εύκολα απλά είναι πολλά. Έχω ήδη ξεκινήσει τα των κανονικών και είμαι στο 2010 έχοντας αφήσει 1-2 θέματα μόνο.@evangelie
Εύκολα είναι, πρώτα αυτά να λύσεις και μετά των "κανονικών".

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Τι είναι τα corpus? :
Οι σημειώσεις. Σε άλλα φροντιστήρια δίνουν φωτοτυπίες, σε άλλα ενα βιβλίο σπιράλ, που λέγεται corpus

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

αα κατάλαβα... φυλλάδιο το λέμε εμείς.Οι σημειώσεις. Σε άλλα φροντιστήρια δίνουν φωτοτυπίες, σε άλλα ενα βιβλίο σπιράλ, που λέγεται corpus![]()

3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

nefeli1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλή επιτυχία!!
Αρχές Οκτώβρη....Οι απόφοιτοι που θα ξαναδώσετε, πότε περίπου θα ξεκινήσετε διάβασμα;
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

Απο 1η Σεπτεμβρη περιπου... Θα κανουμε το καλοκαιρι μας κανονικα (...αν δεν περασω...)Οι απόφοιτοι που θα ξαναδώσετε, πότε περίπου θα ξεκινήσετε διάβασμα;
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

εμας μας εχει δωσει φυλλαδιο με mix απο ολα. ειναι σπαστικο οταν δεν μπορουμε να λυσουμε των ομογενων που θεωρουνται πιο ευκολαΗ καλή μέρα από το πρωί φαίνεται... Γύρισε ο μπαμπάς μου και μου έφερε δωράκι από τον φυσικό μου τα θέματα των ομογενών από το 2002 μέχρι το 2011! Δεν μου 'φταναν τα θέματα των κανονικών εξετάσεων... :-\

cha0s
Περιβόητο μέλος

Απο 1η Σεπτεμβρη περιπου... Θα κανουμε το καλοκαιρι μας κανονικα (...αν δεν περασω...)
Εσυ περνάς, σταμάτα!!!

Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

Μακαρι! Αλλα αν δεν περασω, θα ξεκινησω απο 1η Σεπτεμβρη! Αντε 3 που ειναι και Δευτερα!Εσυ περνάς, σταμάτα!!!![]()
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος

θα περάσεις βρε...ηρεμα!Μακαρι! Αλλα αν δεν περασω, θα ξεκινησω απο 1η Σεπτεμβρη! Αντε 3 που ειναι και Δευτερα!

cha0s
Περιβόητο μέλος

Μακαρι! Αλλα αν δεν περασω, θα ξεκινησω απο 1η Σεπτεμβρη! Αντε 3 που ειναι και Δευτερα!
Γιατί να μην περάσεις; Πολύτεκνη είσαι και απο οσο θυμάμαι είσαι πάνω απο την περσινή βάση (της γενικής σειράς)
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος

Ειναι ήδη μέσα!!!!Γιατί να μην περάσεις; Πολύτεκνη είσαι και απο οσο θυμάμαι είσαι πάνω απο την περσινή βάση (της γενικής σειράς)

debbieduck
Νεοφερμένο μέλος

Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

Τωρα αφηνω ενα 10% μηπως και δεν... Παντως προκειμενου να μπω στην σχολη μου θα ξαναεδινα...
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Thetikos
Δραστήριο μέλος

Κοιταξτε και εγω ετσι πιστευω! Βασικα ολο αυτον τον καιρο ημουν 99% σιγουρη οτι περναω...
Τωρα αφηνω ενα 10% μηπως και δεν... Παντως προκειμενου να μπω στην σχολη μου θα ξαναεδινα...
Μόνο Χημικό Πάτρας έβαλες?
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

Εβαλα και γεωλογικο και ενα τει, αλλα αν δεν περασω Χημικο...Μόνο Χημικό Πάτρας έβαλες?
Αφου μονο αυτο θελω...
cha0s
Περιβόητο μέλος

Εβαλα και γεωλογικο και ενα τει, αλλα αν δεν περασω Χημικο...
Αφου μονο αυτο θελω...
Εδώ θα είμαστε τη Δευτέρα... Στο topic με τις σχολές Χημικό Πάτρας θα γράψεις !
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

Mακαρι!Εδώ θα είμαστε τη Δευτέρα... Στο topic με τις σχολές Χημικό Πάτρας θα γράψεις !
Εσυ ξαναδινεις? Για που θες?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.