nolan95j Νεοφερμένο μέλος Ο nolan95j αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 02:52 Ο nolan95j έγραψε: #6.741 10-05-13 02:52 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: ΗΘΙΚΑ Click για ανάπτυξη... Εσύ που πιστεύεις οτι θα πέσουν ηθικά, να φανταστώ έχεις στο μυαλό σ τις 3-4 ή θεωρείς ενδεχόμενο το να πέσουν κείμενα των τελευταίων χρόνων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 03:01 Ο Ironboy έγραψε: #6.742 10-05-13 03:01 Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Ενω ολα αυτα τα σκεφτομαι και εγω το αγχος δε λεει να φυγει :/ Ξερω οτι ουτε το πανεπιστημιο ειναι η λυση σε ολα και ουτε ειναι κατι τοσο σοβαρο αλλα εχω αγχος οσο σκεφτομαι τις εξετασεις... thanks παντως για την απαντηση ) Click για ανάπτυξη... Αρχικά καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου Σαν παλιότερος έχω να σου πω ότι δεν έχει νόημα να αγχώνεσαι.είναι απλές εξετάσεις όπως όλες τις άλλες!!Πες ότι πας να γράψεις ένα διαγώνισμα στο σχολείο.Εξάλλου , το να μην περάσεις στην πρώτη σου επιλογή (αν σου κάτσει στραβή), μπορεί να αποδειχτεί μερικές φορές (τρου στόρυ σε εμένα) , καλύτερο και να χαίρεσαι που τελικά πέρασες κάπου που σου αρέσει πολύ περισσότερο.Και πάλι καλή επιτυχία και να σκίσεις σου εύχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑλεξιαFangirl Νεοφερμένο μέλος Η ΑλεξιαFangirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 03:05 Η ΑλεξιαFangirl: #6.743 10-05-13 03:05 Ευχαριστω πολυυυ Η αληθεια ειναι οτι θελω πολυυυ ψυχολογια αλλα εχω και 2η επιλογη ΦΠ (φιλοσοφ.-παιδαγ.) ελπιζω να μπω σε 1 απο τις 2 και παλι ευχαριστωω ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 03:09 Ο Ironboy έγραψε: #6.744 10-05-13 03:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Ευχαριστω πολυυυ Η αληθεια ειναι οτι θελω πολυυυ ψυχολογια αλλα εχω και 2η επιλογη ΦΠ (φιλοσοφ.-παιδαγ.) ελπιζω να μπω σε 1 απο τις 2 και παλι ευχαριστωω ^_^ Click για ανάπτυξη... Και οι δύο είναι πολύ όμορφες σχολές πραγματικά!!!!Κάθε επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑλεξιαFangirl Νεοφερμένο μέλος Η ΑλεξιαFangirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 03:17 Η ΑλεξιαFangirl: #6.745 10-05-13 03:17 Αληθεια? ωραια Να ρωτησω και κατι ακομη?? Στην ιστορια εχω ενα θεμα με τις πηγες. Ενω στο φροντηστηριο μαας λενε να επαναδιατυπωσουμε τις πληροφοριες της πηγης στο σχολειο μας ειπαν οτι αν το κανουμε αυτο θα παρουμε το πολυ 7/12 μορια :/ Ξερει κανεις πως ακριβως πρεπει να αναλυουμε τις πηγες? Ειτε συνθετικα ειτε παραθετικα, ευχαριστω ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαντλεν Νεοφερμένο μέλος Η Μαντλεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 05:02 Η Μαντλεν έγραψε: #6.746 10-05-13 05:02 Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Αληθεια? ωραια Να ρωτησω και κατι ακομη?? Στην ιστορια εχω ενα θεμα με τις πηγες. Ενω στο φροντηστηριο μαας λενε να επαναδιατυπωσουμε τις πληροφοριες της πηγης στο σχολειο μας ειπαν οτι αν το κανουμε αυτο θα παρουμε το πολυ 7/12 μορια :/ Ξερει κανεις πως ακριβως πρεπει να αναλυουμε τις πηγες? Ειτε συνθετικα ειτε παραθετικα, ευχαριστω ^_^ Click για ανάπτυξη... εμενα η καθηγητρια μου που διορθωνει κιολας μου εχει πει να ξεκιναω με ιστορικη γνωση και οπου η πηγη συμπληρωνει να βρισκω που ταιριαζει με την ιστορικη γνωση και να το συνδεω! τωρα για ο,τι συμπιπτει το επαναδιατυπωνεις παλι εκει που κολλαει και λες πχ. η πηγη επιβεβαιωνει... ελπιζω να βοηθησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pinelopi123456 Νεοφερμένο μέλος Η Pinelopi123456 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 09:19 Η Pinelopi123456: #6.747 10-05-13 09:19 Καλημέρα σε όλους! Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα αν μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες... Μπορεί κανείς να μου πει ποια ακριβώς είναι η διαδικασία την ώρα των πανελλαδικών; Εννοώ πάμε την πρώτη μέρα νωρίς νωρίς και μετά τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Μαΐου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 09:53 Η Gate4 έγραψε: #6.748 10-05-13 09:53 Αρχίζει o εφιάλτης στο δρόμο με τα μαθηματικά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:03 Ο thomas l.: #6.749 10-05-13 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αρχίζει o εφιάλτης στο δρόμο με τα μαθηματικά σήμερα Click για ανάπτυξη... καλή "διασκέδαση" με τα μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:04 Ο cha0s έγραψε: #6.750 10-05-13 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Pinelopi123456: Καλημέρα σε όλους! Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα αν μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες... Μπορεί κανείς να μου πει ποια ακριβώς είναι η διαδικασία την ώρα των πανελλαδικών; Εννοώ πάμε την πρώτη μέρα νωρίς νωρίς και μετά τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Πας και σε περιμένει ενας μπαμπούλας με ένα τσεκουρι. Ελεος ρε παιδιά. Τι εννοείτε διαδικασία; Απλά είναι τα πράγματα. Πας στο σχολείο κατα τις 8, βλέπεις απο ένα χαρτί που θα έχουν κολλήσει σε ποια ταξη είσαι, πας και κάθεσαι στο θρανίο που θα σου πουν, συμπληρώνεις στο τετράδιο τα στοιχειά σου, σου βάζουν τα αυτοκόλλητα, μετά μέχρι να έρθουν τα θέματα κωλοβαράς για καμια ώρα και πηγαίνεις απο τάξη σε τάξη, μετά που έρχονται γράφεις, και τέλος φεύγεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:07 Η Gate4 έγραψε: #6.751 10-05-13 10:07 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: καλή "διασκέδαση" με τα μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Καλή διασκέδαση. Μάλιστα. Ευχαριστώ ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:12 Ο thomas l.: #6.752 10-05-13 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλή διασκέδαση. Μάλιστα. Ευχαριστώ ας πούμε Click για ανάπτυξη... παρακαλω ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.494 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:18 Ο Libertus έγραψε: #6.753 10-05-13 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Να ρωτησω και κατι ακομη?? Στην ιστορια εχω ενα θεμα με τις πηγες. Ενω στο φροντηστηριο μαας λενε να επαναδιατυπωσουμε τις πληροφοριες της πηγης στο σχολειο μας ειπαν οτι αν το κανουμε αυτο θα παρουμε το πολυ 7/12 μορια :/ Ξερει κανεις πως ακριβως πρεπει να αναλυουμε τις πηγες? Ειτε συνθετικα ειτε παραθετικα, ευχαριστω ^_^ Click για ανάπτυξη... Οι απόψεις διίστανται. Εγώ δεν έχω βγάλει άκρη, έχοντας ρωτήσει αρκετούς φιλολόγους, γιατί ο καθένας λέει ό,τι γουστάρει. Άλλοι λένε ότι με τον ένα τρόπο χάνεις μονάδες, άλλοι με τον άλλον. Γι' αυτό το λόγο, αποφάσισα εν τέλει να τις αναλύσω όπως μου βγει εκείνη τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinuli Νεοφερμένο μέλος Η athinuli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:36 Η athinuli έγραψε: #6.754 10-05-13 10:36 παιδια στο γνωστο εκτοσ απο τα ερμηνευτικα του βιβλιου που τα μαθαινουμε απο εξω τα υπολοιπα σχολια απο βοηθηματα που ειναι για αναλυτη της καθε ενοτητας τα μαθατε επισης απο εξω? η αναγνωση και απλη κατανοηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:45 Η artemaki έγραψε: #6.755 10-05-13 10:45 Δε μπορω αλλη Θεωρητικη σε αυτο το φορουμ. ΟΕΦΕ Φυσικη εγραψε κανενας ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:49 Ο gregory nub: #6.756 10-05-13 10:49 Καλημέρα με μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο fockos έγραψε: #6.757 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πανεπιστήμια στην Τσεχία,δωρεάν είναι. Στην Γερμανία 200 ευρώ το εξάμηνο,είχα βρει ένα. Το ακριβότερο με το οποίο είχα επικοινωνήσει γύρω στα 600 ευρώ για το εξάμηνο. Ρωσία,γράφεις καλά,σπουδάζεις τσάμπα. Και άλλες πόσες χώρες που δεν γνωρίζω. Άσε μας ρε Φόκε.. Click για ανάπτυξη... ε πήγαινε εξωτερικό εσύ δε σημαίνει ότι στα πανεπιστήμια που θα πας γίνεται καλύτερη δουλειά από τα δικά μας. Τπτ δεν είναι τζάμπα έχουν τόσο χαμηλά δίδακτρα αλλά το κόσοτος ζωής είναι μεγάλο οπότε κερδίζει η οικονομία τους από εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαΐου 2013 ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο ViPeRMiMiS: #6.758 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:05 Ο DrHouse έγραψε: #6.759 10-05-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:07 Ο gregory nub: #6.760 10-05-13 11:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: ΗΘΙΚΑ Click για ανάπτυξη... Εσύ που πιστεύεις οτι θα πέσουν ηθικά, να φανταστώ έχεις στο μυαλό σ τις 3-4 ή θεωρείς ενδεχόμενο το να πέσουν κείμενα των τελευταίων χρόνων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 03:01 Ο Ironboy έγραψε: #6.742 10-05-13 03:01 Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Ενω ολα αυτα τα σκεφτομαι και εγω το αγχος δε λεει να φυγει :/ Ξερω οτι ουτε το πανεπιστημιο ειναι η λυση σε ολα και ουτε ειναι κατι τοσο σοβαρο αλλα εχω αγχος οσο σκεφτομαι τις εξετασεις... thanks παντως για την απαντηση ) Click για ανάπτυξη... Αρχικά καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου Σαν παλιότερος έχω να σου πω ότι δεν έχει νόημα να αγχώνεσαι.είναι απλές εξετάσεις όπως όλες τις άλλες!!Πες ότι πας να γράψεις ένα διαγώνισμα στο σχολείο.Εξάλλου , το να μην περάσεις στην πρώτη σου επιλογή (αν σου κάτσει στραβή), μπορεί να αποδειχτεί μερικές φορές (τρου στόρυ σε εμένα) , καλύτερο και να χαίρεσαι που τελικά πέρασες κάπου που σου αρέσει πολύ περισσότερο.Και πάλι καλή επιτυχία και να σκίσεις σου εύχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑλεξιαFangirl Νεοφερμένο μέλος Η ΑλεξιαFangirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 03:05 Η ΑλεξιαFangirl: #6.743 10-05-13 03:05 Ευχαριστω πολυυυ Η αληθεια ειναι οτι θελω πολυυυ ψυχολογια αλλα εχω και 2η επιλογη ΦΠ (φιλοσοφ.-παιδαγ.) ελπιζω να μπω σε 1 απο τις 2 και παλι ευχαριστωω ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 03:09 Ο Ironboy έγραψε: #6.744 10-05-13 03:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Ευχαριστω πολυυυ Η αληθεια ειναι οτι θελω πολυυυ ψυχολογια αλλα εχω και 2η επιλογη ΦΠ (φιλοσοφ.-παιδαγ.) ελπιζω να μπω σε 1 απο τις 2 και παλι ευχαριστωω ^_^ Click για ανάπτυξη... Και οι δύο είναι πολύ όμορφες σχολές πραγματικά!!!!Κάθε επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑλεξιαFangirl Νεοφερμένο μέλος Η ΑλεξιαFangirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 03:17 Η ΑλεξιαFangirl: #6.745 10-05-13 03:17 Αληθεια? ωραια Να ρωτησω και κατι ακομη?? Στην ιστορια εχω ενα θεμα με τις πηγες. Ενω στο φροντηστηριο μαας λενε να επαναδιατυπωσουμε τις πληροφοριες της πηγης στο σχολειο μας ειπαν οτι αν το κανουμε αυτο θα παρουμε το πολυ 7/12 μορια :/ Ξερει κανεις πως ακριβως πρεπει να αναλυουμε τις πηγες? Ειτε συνθετικα ειτε παραθετικα, ευχαριστω ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαντλεν Νεοφερμένο μέλος Η Μαντλεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 05:02 Η Μαντλεν έγραψε: #6.746 10-05-13 05:02 Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Αληθεια? ωραια Να ρωτησω και κατι ακομη?? Στην ιστορια εχω ενα θεμα με τις πηγες. Ενω στο φροντηστηριο μαας λενε να επαναδιατυπωσουμε τις πληροφοριες της πηγης στο σχολειο μας ειπαν οτι αν το κανουμε αυτο θα παρουμε το πολυ 7/12 μορια :/ Ξερει κανεις πως ακριβως πρεπει να αναλυουμε τις πηγες? Ειτε συνθετικα ειτε παραθετικα, ευχαριστω ^_^ Click για ανάπτυξη... εμενα η καθηγητρια μου που διορθωνει κιολας μου εχει πει να ξεκιναω με ιστορικη γνωση και οπου η πηγη συμπληρωνει να βρισκω που ταιριαζει με την ιστορικη γνωση και να το συνδεω! τωρα για ο,τι συμπιπτει το επαναδιατυπωνεις παλι εκει που κολλαει και λες πχ. η πηγη επιβεβαιωνει... ελπιζω να βοηθησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pinelopi123456 Νεοφερμένο μέλος Η Pinelopi123456 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 09:19 Η Pinelopi123456: #6.747 10-05-13 09:19 Καλημέρα σε όλους! Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα αν μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες... Μπορεί κανείς να μου πει ποια ακριβώς είναι η διαδικασία την ώρα των πανελλαδικών; Εννοώ πάμε την πρώτη μέρα νωρίς νωρίς και μετά τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Μαΐου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 09:53 Η Gate4 έγραψε: #6.748 10-05-13 09:53 Αρχίζει o εφιάλτης στο δρόμο με τα μαθηματικά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:03 Ο thomas l.: #6.749 10-05-13 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αρχίζει o εφιάλτης στο δρόμο με τα μαθηματικά σήμερα Click για ανάπτυξη... καλή "διασκέδαση" με τα μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:04 Ο cha0s έγραψε: #6.750 10-05-13 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Pinelopi123456: Καλημέρα σε όλους! Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα αν μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες... Μπορεί κανείς να μου πει ποια ακριβώς είναι η διαδικασία την ώρα των πανελλαδικών; Εννοώ πάμε την πρώτη μέρα νωρίς νωρίς και μετά τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Πας και σε περιμένει ενας μπαμπούλας με ένα τσεκουρι. Ελεος ρε παιδιά. Τι εννοείτε διαδικασία; Απλά είναι τα πράγματα. Πας στο σχολείο κατα τις 8, βλέπεις απο ένα χαρτί που θα έχουν κολλήσει σε ποια ταξη είσαι, πας και κάθεσαι στο θρανίο που θα σου πουν, συμπληρώνεις στο τετράδιο τα στοιχειά σου, σου βάζουν τα αυτοκόλλητα, μετά μέχρι να έρθουν τα θέματα κωλοβαράς για καμια ώρα και πηγαίνεις απο τάξη σε τάξη, μετά που έρχονται γράφεις, και τέλος φεύγεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:07 Η Gate4 έγραψε: #6.751 10-05-13 10:07 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: καλή "διασκέδαση" με τα μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Καλή διασκέδαση. Μάλιστα. Ευχαριστώ ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:12 Ο thomas l.: #6.752 10-05-13 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλή διασκέδαση. Μάλιστα. Ευχαριστώ ας πούμε Click για ανάπτυξη... παρακαλω ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.494 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:18 Ο Libertus έγραψε: #6.753 10-05-13 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Να ρωτησω και κατι ακομη?? Στην ιστορια εχω ενα θεμα με τις πηγες. Ενω στο φροντηστηριο μαας λενε να επαναδιατυπωσουμε τις πληροφοριες της πηγης στο σχολειο μας ειπαν οτι αν το κανουμε αυτο θα παρουμε το πολυ 7/12 μορια :/ Ξερει κανεις πως ακριβως πρεπει να αναλυουμε τις πηγες? Ειτε συνθετικα ειτε παραθετικα, ευχαριστω ^_^ Click για ανάπτυξη... Οι απόψεις διίστανται. Εγώ δεν έχω βγάλει άκρη, έχοντας ρωτήσει αρκετούς φιλολόγους, γιατί ο καθένας λέει ό,τι γουστάρει. Άλλοι λένε ότι με τον ένα τρόπο χάνεις μονάδες, άλλοι με τον άλλον. Γι' αυτό το λόγο, αποφάσισα εν τέλει να τις αναλύσω όπως μου βγει εκείνη τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinuli Νεοφερμένο μέλος Η athinuli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:36 Η athinuli έγραψε: #6.754 10-05-13 10:36 παιδια στο γνωστο εκτοσ απο τα ερμηνευτικα του βιβλιου που τα μαθαινουμε απο εξω τα υπολοιπα σχολια απο βοηθηματα που ειναι για αναλυτη της καθε ενοτητας τα μαθατε επισης απο εξω? η αναγνωση και απλη κατανοηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:45 Η artemaki έγραψε: #6.755 10-05-13 10:45 Δε μπορω αλλη Θεωρητικη σε αυτο το φορουμ. ΟΕΦΕ Φυσικη εγραψε κανενας ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:49 Ο gregory nub: #6.756 10-05-13 10:49 Καλημέρα με μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο fockos έγραψε: #6.757 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πανεπιστήμια στην Τσεχία,δωρεάν είναι. Στην Γερμανία 200 ευρώ το εξάμηνο,είχα βρει ένα. Το ακριβότερο με το οποίο είχα επικοινωνήσει γύρω στα 600 ευρώ για το εξάμηνο. Ρωσία,γράφεις καλά,σπουδάζεις τσάμπα. Και άλλες πόσες χώρες που δεν γνωρίζω. Άσε μας ρε Φόκε.. Click για ανάπτυξη... ε πήγαινε εξωτερικό εσύ δε σημαίνει ότι στα πανεπιστήμια που θα πας γίνεται καλύτερη δουλειά από τα δικά μας. Τπτ δεν είναι τζάμπα έχουν τόσο χαμηλά δίδακτρα αλλά το κόσοτος ζωής είναι μεγάλο οπότε κερδίζει η οικονομία τους από εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαΐου 2013 ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο ViPeRMiMiS: #6.758 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:05 Ο DrHouse έγραψε: #6.759 10-05-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:07 Ο gregory nub: #6.760 10-05-13 11:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Ενω ολα αυτα τα σκεφτομαι και εγω το αγχος δε λεει να φυγει :/ Ξερω οτι ουτε το πανεπιστημιο ειναι η λυση σε ολα και ουτε ειναι κατι τοσο σοβαρο αλλα εχω αγχος οσο σκεφτομαι τις εξετασεις... thanks παντως για την απαντηση ) Click για ανάπτυξη... Αρχικά καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου Σαν παλιότερος έχω να σου πω ότι δεν έχει νόημα να αγχώνεσαι.είναι απλές εξετάσεις όπως όλες τις άλλες!!Πες ότι πας να γράψεις ένα διαγώνισμα στο σχολείο.Εξάλλου , το να μην περάσεις στην πρώτη σου επιλογή (αν σου κάτσει στραβή), μπορεί να αποδειχτεί μερικές φορές (τρου στόρυ σε εμένα) , καλύτερο και να χαίρεσαι που τελικά πέρασες κάπου που σου αρέσει πολύ περισσότερο.Και πάλι καλή επιτυχία και να σκίσεις σου εύχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑλεξιαFangirl Νεοφερμένο μέλος Η ΑλεξιαFangirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 03:05 Η ΑλεξιαFangirl: #6.743 10-05-13 03:05 Ευχαριστω πολυυυ Η αληθεια ειναι οτι θελω πολυυυ ψυχολογια αλλα εχω και 2η επιλογη ΦΠ (φιλοσοφ.-παιδαγ.) ελπιζω να μπω σε 1 απο τις 2 και παλι ευχαριστωω ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 03:09 Ο Ironboy έγραψε: #6.744 10-05-13 03:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Ευχαριστω πολυυυ Η αληθεια ειναι οτι θελω πολυυυ ψυχολογια αλλα εχω και 2η επιλογη ΦΠ (φιλοσοφ.-παιδαγ.) ελπιζω να μπω σε 1 απο τις 2 και παλι ευχαριστωω ^_^ Click για ανάπτυξη... Και οι δύο είναι πολύ όμορφες σχολές πραγματικά!!!!Κάθε επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑλεξιαFangirl Νεοφερμένο μέλος Η ΑλεξιαFangirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 03:17 Η ΑλεξιαFangirl: #6.745 10-05-13 03:17 Αληθεια? ωραια Να ρωτησω και κατι ακομη?? Στην ιστορια εχω ενα θεμα με τις πηγες. Ενω στο φροντηστηριο μαας λενε να επαναδιατυπωσουμε τις πληροφοριες της πηγης στο σχολειο μας ειπαν οτι αν το κανουμε αυτο θα παρουμε το πολυ 7/12 μορια :/ Ξερει κανεις πως ακριβως πρεπει να αναλυουμε τις πηγες? Ειτε συνθετικα ειτε παραθετικα, ευχαριστω ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαντλεν Νεοφερμένο μέλος Η Μαντλεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 05:02 Η Μαντλεν έγραψε: #6.746 10-05-13 05:02 Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Αληθεια? ωραια Να ρωτησω και κατι ακομη?? Στην ιστορια εχω ενα θεμα με τις πηγες. Ενω στο φροντηστηριο μαας λενε να επαναδιατυπωσουμε τις πληροφοριες της πηγης στο σχολειο μας ειπαν οτι αν το κανουμε αυτο θα παρουμε το πολυ 7/12 μορια :/ Ξερει κανεις πως ακριβως πρεπει να αναλυουμε τις πηγες? Ειτε συνθετικα ειτε παραθετικα, ευχαριστω ^_^ Click για ανάπτυξη... εμενα η καθηγητρια μου που διορθωνει κιολας μου εχει πει να ξεκιναω με ιστορικη γνωση και οπου η πηγη συμπληρωνει να βρισκω που ταιριαζει με την ιστορικη γνωση και να το συνδεω! τωρα για ο,τι συμπιπτει το επαναδιατυπωνεις παλι εκει που κολλαει και λες πχ. η πηγη επιβεβαιωνει... ελπιζω να βοηθησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pinelopi123456 Νεοφερμένο μέλος Η Pinelopi123456 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 09:19 Η Pinelopi123456: #6.747 10-05-13 09:19 Καλημέρα σε όλους! Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα αν μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες... Μπορεί κανείς να μου πει ποια ακριβώς είναι η διαδικασία την ώρα των πανελλαδικών; Εννοώ πάμε την πρώτη μέρα νωρίς νωρίς και μετά τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Μαΐου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 09:53 Η Gate4 έγραψε: #6.748 10-05-13 09:53 Αρχίζει o εφιάλτης στο δρόμο με τα μαθηματικά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:03 Ο thomas l.: #6.749 10-05-13 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αρχίζει o εφιάλτης στο δρόμο με τα μαθηματικά σήμερα Click για ανάπτυξη... καλή "διασκέδαση" με τα μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:04 Ο cha0s έγραψε: #6.750 10-05-13 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Pinelopi123456: Καλημέρα σε όλους! Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα αν μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες... Μπορεί κανείς να μου πει ποια ακριβώς είναι η διαδικασία την ώρα των πανελλαδικών; Εννοώ πάμε την πρώτη μέρα νωρίς νωρίς και μετά τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Πας και σε περιμένει ενας μπαμπούλας με ένα τσεκουρι. Ελεος ρε παιδιά. Τι εννοείτε διαδικασία; Απλά είναι τα πράγματα. Πας στο σχολείο κατα τις 8, βλέπεις απο ένα χαρτί που θα έχουν κολλήσει σε ποια ταξη είσαι, πας και κάθεσαι στο θρανίο που θα σου πουν, συμπληρώνεις στο τετράδιο τα στοιχειά σου, σου βάζουν τα αυτοκόλλητα, μετά μέχρι να έρθουν τα θέματα κωλοβαράς για καμια ώρα και πηγαίνεις απο τάξη σε τάξη, μετά που έρχονται γράφεις, και τέλος φεύγεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:07 Η Gate4 έγραψε: #6.751 10-05-13 10:07 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: καλή "διασκέδαση" με τα μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Καλή διασκέδαση. Μάλιστα. Ευχαριστώ ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:12 Ο thomas l.: #6.752 10-05-13 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλή διασκέδαση. Μάλιστα. Ευχαριστώ ας πούμε Click για ανάπτυξη... παρακαλω ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.494 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:18 Ο Libertus έγραψε: #6.753 10-05-13 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Να ρωτησω και κατι ακομη?? Στην ιστορια εχω ενα θεμα με τις πηγες. Ενω στο φροντηστηριο μαας λενε να επαναδιατυπωσουμε τις πληροφοριες της πηγης στο σχολειο μας ειπαν οτι αν το κανουμε αυτο θα παρουμε το πολυ 7/12 μορια :/ Ξερει κανεις πως ακριβως πρεπει να αναλυουμε τις πηγες? Ειτε συνθετικα ειτε παραθετικα, ευχαριστω ^_^ Click για ανάπτυξη... Οι απόψεις διίστανται. Εγώ δεν έχω βγάλει άκρη, έχοντας ρωτήσει αρκετούς φιλολόγους, γιατί ο καθένας λέει ό,τι γουστάρει. Άλλοι λένε ότι με τον ένα τρόπο χάνεις μονάδες, άλλοι με τον άλλον. Γι' αυτό το λόγο, αποφάσισα εν τέλει να τις αναλύσω όπως μου βγει εκείνη τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinuli Νεοφερμένο μέλος Η athinuli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:36 Η athinuli έγραψε: #6.754 10-05-13 10:36 παιδια στο γνωστο εκτοσ απο τα ερμηνευτικα του βιβλιου που τα μαθαινουμε απο εξω τα υπολοιπα σχολια απο βοηθηματα που ειναι για αναλυτη της καθε ενοτητας τα μαθατε επισης απο εξω? η αναγνωση και απλη κατανοηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:45 Η artemaki έγραψε: #6.755 10-05-13 10:45 Δε μπορω αλλη Θεωρητικη σε αυτο το φορουμ. ΟΕΦΕ Φυσικη εγραψε κανενας ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:49 Ο gregory nub: #6.756 10-05-13 10:49 Καλημέρα με μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο fockos έγραψε: #6.757 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πανεπιστήμια στην Τσεχία,δωρεάν είναι. Στην Γερμανία 200 ευρώ το εξάμηνο,είχα βρει ένα. Το ακριβότερο με το οποίο είχα επικοινωνήσει γύρω στα 600 ευρώ για το εξάμηνο. Ρωσία,γράφεις καλά,σπουδάζεις τσάμπα. Και άλλες πόσες χώρες που δεν γνωρίζω. Άσε μας ρε Φόκε.. Click για ανάπτυξη... ε πήγαινε εξωτερικό εσύ δε σημαίνει ότι στα πανεπιστήμια που θα πας γίνεται καλύτερη δουλειά από τα δικά μας. Τπτ δεν είναι τζάμπα έχουν τόσο χαμηλά δίδακτρα αλλά το κόσοτος ζωής είναι μεγάλο οπότε κερδίζει η οικονομία τους από εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαΐου 2013 ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο ViPeRMiMiS: #6.758 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:05 Ο DrHouse έγραψε: #6.759 10-05-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:07 Ο gregory nub: #6.760 10-05-13 11:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω πολυυυ Η αληθεια ειναι οτι θελω πολυυυ ψυχολογια αλλα εχω και 2η επιλογη ΦΠ (φιλοσοφ.-παιδαγ.) ελπιζω να μπω σε 1 απο τις 2 και παλι ευχαριστωω ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 03:09 Ο Ironboy έγραψε: #6.744 10-05-13 03:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Ευχαριστω πολυυυ Η αληθεια ειναι οτι θελω πολυυυ ψυχολογια αλλα εχω και 2η επιλογη ΦΠ (φιλοσοφ.-παιδαγ.) ελπιζω να μπω σε 1 απο τις 2 και παλι ευχαριστωω ^_^ Click για ανάπτυξη... Και οι δύο είναι πολύ όμορφες σχολές πραγματικά!!!!Κάθε επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑλεξιαFangirl Νεοφερμένο μέλος Η ΑλεξιαFangirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 03:17 Η ΑλεξιαFangirl: #6.745 10-05-13 03:17 Αληθεια? ωραια Να ρωτησω και κατι ακομη?? Στην ιστορια εχω ενα θεμα με τις πηγες. Ενω στο φροντηστηριο μαας λενε να επαναδιατυπωσουμε τις πληροφοριες της πηγης στο σχολειο μας ειπαν οτι αν το κανουμε αυτο θα παρουμε το πολυ 7/12 μορια :/ Ξερει κανεις πως ακριβως πρεπει να αναλυουμε τις πηγες? Ειτε συνθετικα ειτε παραθετικα, ευχαριστω ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαντλεν Νεοφερμένο μέλος Η Μαντλεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 05:02 Η Μαντλεν έγραψε: #6.746 10-05-13 05:02 Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Αληθεια? ωραια Να ρωτησω και κατι ακομη?? Στην ιστορια εχω ενα θεμα με τις πηγες. Ενω στο φροντηστηριο μαας λενε να επαναδιατυπωσουμε τις πληροφοριες της πηγης στο σχολειο μας ειπαν οτι αν το κανουμε αυτο θα παρουμε το πολυ 7/12 μορια :/ Ξερει κανεις πως ακριβως πρεπει να αναλυουμε τις πηγες? Ειτε συνθετικα ειτε παραθετικα, ευχαριστω ^_^ Click για ανάπτυξη... εμενα η καθηγητρια μου που διορθωνει κιολας μου εχει πει να ξεκιναω με ιστορικη γνωση και οπου η πηγη συμπληρωνει να βρισκω που ταιριαζει με την ιστορικη γνωση και να το συνδεω! τωρα για ο,τι συμπιπτει το επαναδιατυπωνεις παλι εκει που κολλαει και λες πχ. η πηγη επιβεβαιωνει... ελπιζω να βοηθησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pinelopi123456 Νεοφερμένο μέλος Η Pinelopi123456 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 09:19 Η Pinelopi123456: #6.747 10-05-13 09:19 Καλημέρα σε όλους! Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα αν μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες... Μπορεί κανείς να μου πει ποια ακριβώς είναι η διαδικασία την ώρα των πανελλαδικών; Εννοώ πάμε την πρώτη μέρα νωρίς νωρίς και μετά τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Μαΐου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 09:53 Η Gate4 έγραψε: #6.748 10-05-13 09:53 Αρχίζει o εφιάλτης στο δρόμο με τα μαθηματικά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:03 Ο thomas l.: #6.749 10-05-13 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αρχίζει o εφιάλτης στο δρόμο με τα μαθηματικά σήμερα Click για ανάπτυξη... καλή "διασκέδαση" με τα μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:04 Ο cha0s έγραψε: #6.750 10-05-13 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Pinelopi123456: Καλημέρα σε όλους! Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα αν μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες... Μπορεί κανείς να μου πει ποια ακριβώς είναι η διαδικασία την ώρα των πανελλαδικών; Εννοώ πάμε την πρώτη μέρα νωρίς νωρίς και μετά τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Πας και σε περιμένει ενας μπαμπούλας με ένα τσεκουρι. Ελεος ρε παιδιά. Τι εννοείτε διαδικασία; Απλά είναι τα πράγματα. Πας στο σχολείο κατα τις 8, βλέπεις απο ένα χαρτί που θα έχουν κολλήσει σε ποια ταξη είσαι, πας και κάθεσαι στο θρανίο που θα σου πουν, συμπληρώνεις στο τετράδιο τα στοιχειά σου, σου βάζουν τα αυτοκόλλητα, μετά μέχρι να έρθουν τα θέματα κωλοβαράς για καμια ώρα και πηγαίνεις απο τάξη σε τάξη, μετά που έρχονται γράφεις, και τέλος φεύγεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:07 Η Gate4 έγραψε: #6.751 10-05-13 10:07 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: καλή "διασκέδαση" με τα μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Καλή διασκέδαση. Μάλιστα. Ευχαριστώ ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:12 Ο thomas l.: #6.752 10-05-13 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλή διασκέδαση. Μάλιστα. Ευχαριστώ ας πούμε Click για ανάπτυξη... παρακαλω ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.494 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:18 Ο Libertus έγραψε: #6.753 10-05-13 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Να ρωτησω και κατι ακομη?? Στην ιστορια εχω ενα θεμα με τις πηγες. Ενω στο φροντηστηριο μαας λενε να επαναδιατυπωσουμε τις πληροφοριες της πηγης στο σχολειο μας ειπαν οτι αν το κανουμε αυτο θα παρουμε το πολυ 7/12 μορια :/ Ξερει κανεις πως ακριβως πρεπει να αναλυουμε τις πηγες? Ειτε συνθετικα ειτε παραθετικα, ευχαριστω ^_^ Click για ανάπτυξη... Οι απόψεις διίστανται. Εγώ δεν έχω βγάλει άκρη, έχοντας ρωτήσει αρκετούς φιλολόγους, γιατί ο καθένας λέει ό,τι γουστάρει. Άλλοι λένε ότι με τον ένα τρόπο χάνεις μονάδες, άλλοι με τον άλλον. Γι' αυτό το λόγο, αποφάσισα εν τέλει να τις αναλύσω όπως μου βγει εκείνη τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinuli Νεοφερμένο μέλος Η athinuli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:36 Η athinuli έγραψε: #6.754 10-05-13 10:36 παιδια στο γνωστο εκτοσ απο τα ερμηνευτικα του βιβλιου που τα μαθαινουμε απο εξω τα υπολοιπα σχολια απο βοηθηματα που ειναι για αναλυτη της καθε ενοτητας τα μαθατε επισης απο εξω? η αναγνωση και απλη κατανοηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:45 Η artemaki έγραψε: #6.755 10-05-13 10:45 Δε μπορω αλλη Θεωρητικη σε αυτο το φορουμ. ΟΕΦΕ Φυσικη εγραψε κανενας ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:49 Ο gregory nub: #6.756 10-05-13 10:49 Καλημέρα με μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο fockos έγραψε: #6.757 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πανεπιστήμια στην Τσεχία,δωρεάν είναι. Στην Γερμανία 200 ευρώ το εξάμηνο,είχα βρει ένα. Το ακριβότερο με το οποίο είχα επικοινωνήσει γύρω στα 600 ευρώ για το εξάμηνο. Ρωσία,γράφεις καλά,σπουδάζεις τσάμπα. Και άλλες πόσες χώρες που δεν γνωρίζω. Άσε μας ρε Φόκε.. Click για ανάπτυξη... ε πήγαινε εξωτερικό εσύ δε σημαίνει ότι στα πανεπιστήμια που θα πας γίνεται καλύτερη δουλειά από τα δικά μας. Τπτ δεν είναι τζάμπα έχουν τόσο χαμηλά δίδακτρα αλλά το κόσοτος ζωής είναι μεγάλο οπότε κερδίζει η οικονομία τους από εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαΐου 2013 ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο ViPeRMiMiS: #6.758 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:05 Ο DrHouse έγραψε: #6.759 10-05-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:07 Ο gregory nub: #6.760 10-05-13 11:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Ευχαριστω πολυυυ Η αληθεια ειναι οτι θελω πολυυυ ψυχολογια αλλα εχω και 2η επιλογη ΦΠ (φιλοσοφ.-παιδαγ.) ελπιζω να μπω σε 1 απο τις 2 και παλι ευχαριστωω ^_^ Click για ανάπτυξη... Και οι δύο είναι πολύ όμορφες σχολές πραγματικά!!!!Κάθε επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑλεξιαFangirl Νεοφερμένο μέλος Η ΑλεξιαFangirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 03:17 Η ΑλεξιαFangirl: #6.745 10-05-13 03:17 Αληθεια? ωραια Να ρωτησω και κατι ακομη?? Στην ιστορια εχω ενα θεμα με τις πηγες. Ενω στο φροντηστηριο μαας λενε να επαναδιατυπωσουμε τις πληροφοριες της πηγης στο σχολειο μας ειπαν οτι αν το κανουμε αυτο θα παρουμε το πολυ 7/12 μορια :/ Ξερει κανεις πως ακριβως πρεπει να αναλυουμε τις πηγες? Ειτε συνθετικα ειτε παραθετικα, ευχαριστω ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαντλεν Νεοφερμένο μέλος Η Μαντλεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 05:02 Η Μαντλεν έγραψε: #6.746 10-05-13 05:02 Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Αληθεια? ωραια Να ρωτησω και κατι ακομη?? Στην ιστορια εχω ενα θεμα με τις πηγες. Ενω στο φροντηστηριο μαας λενε να επαναδιατυπωσουμε τις πληροφοριες της πηγης στο σχολειο μας ειπαν οτι αν το κανουμε αυτο θα παρουμε το πολυ 7/12 μορια :/ Ξερει κανεις πως ακριβως πρεπει να αναλυουμε τις πηγες? Ειτε συνθετικα ειτε παραθετικα, ευχαριστω ^_^ Click για ανάπτυξη... εμενα η καθηγητρια μου που διορθωνει κιολας μου εχει πει να ξεκιναω με ιστορικη γνωση και οπου η πηγη συμπληρωνει να βρισκω που ταιριαζει με την ιστορικη γνωση και να το συνδεω! τωρα για ο,τι συμπιπτει το επαναδιατυπωνεις παλι εκει που κολλαει και λες πχ. η πηγη επιβεβαιωνει... ελπιζω να βοηθησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pinelopi123456 Νεοφερμένο μέλος Η Pinelopi123456 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 09:19 Η Pinelopi123456: #6.747 10-05-13 09:19 Καλημέρα σε όλους! Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα αν μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες... Μπορεί κανείς να μου πει ποια ακριβώς είναι η διαδικασία την ώρα των πανελλαδικών; Εννοώ πάμε την πρώτη μέρα νωρίς νωρίς και μετά τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Μαΐου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 09:53 Η Gate4 έγραψε: #6.748 10-05-13 09:53 Αρχίζει o εφιάλτης στο δρόμο με τα μαθηματικά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:03 Ο thomas l.: #6.749 10-05-13 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αρχίζει o εφιάλτης στο δρόμο με τα μαθηματικά σήμερα Click για ανάπτυξη... καλή "διασκέδαση" με τα μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:04 Ο cha0s έγραψε: #6.750 10-05-13 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Pinelopi123456: Καλημέρα σε όλους! Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα αν μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες... Μπορεί κανείς να μου πει ποια ακριβώς είναι η διαδικασία την ώρα των πανελλαδικών; Εννοώ πάμε την πρώτη μέρα νωρίς νωρίς και μετά τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Πας και σε περιμένει ενας μπαμπούλας με ένα τσεκουρι. Ελεος ρε παιδιά. Τι εννοείτε διαδικασία; Απλά είναι τα πράγματα. Πας στο σχολείο κατα τις 8, βλέπεις απο ένα χαρτί που θα έχουν κολλήσει σε ποια ταξη είσαι, πας και κάθεσαι στο θρανίο που θα σου πουν, συμπληρώνεις στο τετράδιο τα στοιχειά σου, σου βάζουν τα αυτοκόλλητα, μετά μέχρι να έρθουν τα θέματα κωλοβαράς για καμια ώρα και πηγαίνεις απο τάξη σε τάξη, μετά που έρχονται γράφεις, και τέλος φεύγεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:07 Η Gate4 έγραψε: #6.751 10-05-13 10:07 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: καλή "διασκέδαση" με τα μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Καλή διασκέδαση. Μάλιστα. Ευχαριστώ ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:12 Ο thomas l.: #6.752 10-05-13 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλή διασκέδαση. Μάλιστα. Ευχαριστώ ας πούμε Click για ανάπτυξη... παρακαλω ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.494 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:18 Ο Libertus έγραψε: #6.753 10-05-13 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Να ρωτησω και κατι ακομη?? Στην ιστορια εχω ενα θεμα με τις πηγες. Ενω στο φροντηστηριο μαας λενε να επαναδιατυπωσουμε τις πληροφοριες της πηγης στο σχολειο μας ειπαν οτι αν το κανουμε αυτο θα παρουμε το πολυ 7/12 μορια :/ Ξερει κανεις πως ακριβως πρεπει να αναλυουμε τις πηγες? Ειτε συνθετικα ειτε παραθετικα, ευχαριστω ^_^ Click για ανάπτυξη... Οι απόψεις διίστανται. Εγώ δεν έχω βγάλει άκρη, έχοντας ρωτήσει αρκετούς φιλολόγους, γιατί ο καθένας λέει ό,τι γουστάρει. Άλλοι λένε ότι με τον ένα τρόπο χάνεις μονάδες, άλλοι με τον άλλον. Γι' αυτό το λόγο, αποφάσισα εν τέλει να τις αναλύσω όπως μου βγει εκείνη τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinuli Νεοφερμένο μέλος Η athinuli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:36 Η athinuli έγραψε: #6.754 10-05-13 10:36 παιδια στο γνωστο εκτοσ απο τα ερμηνευτικα του βιβλιου που τα μαθαινουμε απο εξω τα υπολοιπα σχολια απο βοηθηματα που ειναι για αναλυτη της καθε ενοτητας τα μαθατε επισης απο εξω? η αναγνωση και απλη κατανοηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:45 Η artemaki έγραψε: #6.755 10-05-13 10:45 Δε μπορω αλλη Θεωρητικη σε αυτο το φορουμ. ΟΕΦΕ Φυσικη εγραψε κανενας ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:49 Ο gregory nub: #6.756 10-05-13 10:49 Καλημέρα με μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο fockos έγραψε: #6.757 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πανεπιστήμια στην Τσεχία,δωρεάν είναι. Στην Γερμανία 200 ευρώ το εξάμηνο,είχα βρει ένα. Το ακριβότερο με το οποίο είχα επικοινωνήσει γύρω στα 600 ευρώ για το εξάμηνο. Ρωσία,γράφεις καλά,σπουδάζεις τσάμπα. Και άλλες πόσες χώρες που δεν γνωρίζω. Άσε μας ρε Φόκε.. Click για ανάπτυξη... ε πήγαινε εξωτερικό εσύ δε σημαίνει ότι στα πανεπιστήμια που θα πας γίνεται καλύτερη δουλειά από τα δικά μας. Τπτ δεν είναι τζάμπα έχουν τόσο χαμηλά δίδακτρα αλλά το κόσοτος ζωής είναι μεγάλο οπότε κερδίζει η οικονομία τους από εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαΐου 2013 ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο ViPeRMiMiS: #6.758 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:05 Ο DrHouse έγραψε: #6.759 10-05-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:07 Ο gregory nub: #6.760 10-05-13 11:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αληθεια? ωραια Να ρωτησω και κατι ακομη?? Στην ιστορια εχω ενα θεμα με τις πηγες. Ενω στο φροντηστηριο μαας λενε να επαναδιατυπωσουμε τις πληροφοριες της πηγης στο σχολειο μας ειπαν οτι αν το κανουμε αυτο θα παρουμε το πολυ 7/12 μορια :/ Ξερει κανεις πως ακριβως πρεπει να αναλυουμε τις πηγες? Ειτε συνθετικα ειτε παραθετικα, ευχαριστω ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαντλεν Νεοφερμένο μέλος Η Μαντλεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 05:02 Η Μαντλεν έγραψε: #6.746 10-05-13 05:02 Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Αληθεια? ωραια Να ρωτησω και κατι ακομη?? Στην ιστορια εχω ενα θεμα με τις πηγες. Ενω στο φροντηστηριο μαας λενε να επαναδιατυπωσουμε τις πληροφοριες της πηγης στο σχολειο μας ειπαν οτι αν το κανουμε αυτο θα παρουμε το πολυ 7/12 μορια :/ Ξερει κανεις πως ακριβως πρεπει να αναλυουμε τις πηγες? Ειτε συνθετικα ειτε παραθετικα, ευχαριστω ^_^ Click για ανάπτυξη... εμενα η καθηγητρια μου που διορθωνει κιολας μου εχει πει να ξεκιναω με ιστορικη γνωση και οπου η πηγη συμπληρωνει να βρισκω που ταιριαζει με την ιστορικη γνωση και να το συνδεω! τωρα για ο,τι συμπιπτει το επαναδιατυπωνεις παλι εκει που κολλαει και λες πχ. η πηγη επιβεβαιωνει... ελπιζω να βοηθησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pinelopi123456 Νεοφερμένο μέλος Η Pinelopi123456 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 09:19 Η Pinelopi123456: #6.747 10-05-13 09:19 Καλημέρα σε όλους! Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα αν μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες... Μπορεί κανείς να μου πει ποια ακριβώς είναι η διαδικασία την ώρα των πανελλαδικών; Εννοώ πάμε την πρώτη μέρα νωρίς νωρίς και μετά τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Μαΐου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 09:53 Η Gate4 έγραψε: #6.748 10-05-13 09:53 Αρχίζει o εφιάλτης στο δρόμο με τα μαθηματικά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:03 Ο thomas l.: #6.749 10-05-13 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αρχίζει o εφιάλτης στο δρόμο με τα μαθηματικά σήμερα Click για ανάπτυξη... καλή "διασκέδαση" με τα μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:04 Ο cha0s έγραψε: #6.750 10-05-13 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Pinelopi123456: Καλημέρα σε όλους! Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα αν μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες... Μπορεί κανείς να μου πει ποια ακριβώς είναι η διαδικασία την ώρα των πανελλαδικών; Εννοώ πάμε την πρώτη μέρα νωρίς νωρίς και μετά τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Πας και σε περιμένει ενας μπαμπούλας με ένα τσεκουρι. Ελεος ρε παιδιά. Τι εννοείτε διαδικασία; Απλά είναι τα πράγματα. Πας στο σχολείο κατα τις 8, βλέπεις απο ένα χαρτί που θα έχουν κολλήσει σε ποια ταξη είσαι, πας και κάθεσαι στο θρανίο που θα σου πουν, συμπληρώνεις στο τετράδιο τα στοιχειά σου, σου βάζουν τα αυτοκόλλητα, μετά μέχρι να έρθουν τα θέματα κωλοβαράς για καμια ώρα και πηγαίνεις απο τάξη σε τάξη, μετά που έρχονται γράφεις, και τέλος φεύγεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:07 Η Gate4 έγραψε: #6.751 10-05-13 10:07 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: καλή "διασκέδαση" με τα μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Καλή διασκέδαση. Μάλιστα. Ευχαριστώ ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:12 Ο thomas l.: #6.752 10-05-13 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλή διασκέδαση. Μάλιστα. Ευχαριστώ ας πούμε Click για ανάπτυξη... παρακαλω ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.494 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:18 Ο Libertus έγραψε: #6.753 10-05-13 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Να ρωτησω και κατι ακομη?? Στην ιστορια εχω ενα θεμα με τις πηγες. Ενω στο φροντηστηριο μαας λενε να επαναδιατυπωσουμε τις πληροφοριες της πηγης στο σχολειο μας ειπαν οτι αν το κανουμε αυτο θα παρουμε το πολυ 7/12 μορια :/ Ξερει κανεις πως ακριβως πρεπει να αναλυουμε τις πηγες? Ειτε συνθετικα ειτε παραθετικα, ευχαριστω ^_^ Click για ανάπτυξη... Οι απόψεις διίστανται. Εγώ δεν έχω βγάλει άκρη, έχοντας ρωτήσει αρκετούς φιλολόγους, γιατί ο καθένας λέει ό,τι γουστάρει. Άλλοι λένε ότι με τον ένα τρόπο χάνεις μονάδες, άλλοι με τον άλλον. Γι' αυτό το λόγο, αποφάσισα εν τέλει να τις αναλύσω όπως μου βγει εκείνη τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinuli Νεοφερμένο μέλος Η athinuli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:36 Η athinuli έγραψε: #6.754 10-05-13 10:36 παιδια στο γνωστο εκτοσ απο τα ερμηνευτικα του βιβλιου που τα μαθαινουμε απο εξω τα υπολοιπα σχολια απο βοηθηματα που ειναι για αναλυτη της καθε ενοτητας τα μαθατε επισης απο εξω? η αναγνωση και απλη κατανοηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:45 Η artemaki έγραψε: #6.755 10-05-13 10:45 Δε μπορω αλλη Θεωρητικη σε αυτο το φορουμ. ΟΕΦΕ Φυσικη εγραψε κανενας ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:49 Ο gregory nub: #6.756 10-05-13 10:49 Καλημέρα με μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο fockos έγραψε: #6.757 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πανεπιστήμια στην Τσεχία,δωρεάν είναι. Στην Γερμανία 200 ευρώ το εξάμηνο,είχα βρει ένα. Το ακριβότερο με το οποίο είχα επικοινωνήσει γύρω στα 600 ευρώ για το εξάμηνο. Ρωσία,γράφεις καλά,σπουδάζεις τσάμπα. Και άλλες πόσες χώρες που δεν γνωρίζω. Άσε μας ρε Φόκε.. Click για ανάπτυξη... ε πήγαινε εξωτερικό εσύ δε σημαίνει ότι στα πανεπιστήμια που θα πας γίνεται καλύτερη δουλειά από τα δικά μας. Τπτ δεν είναι τζάμπα έχουν τόσο χαμηλά δίδακτρα αλλά το κόσοτος ζωής είναι μεγάλο οπότε κερδίζει η οικονομία τους από εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαΐου 2013 ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο ViPeRMiMiS: #6.758 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:05 Ο DrHouse έγραψε: #6.759 10-05-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:07 Ο gregory nub: #6.760 10-05-13 11:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Αληθεια? ωραια Να ρωτησω και κατι ακομη?? Στην ιστορια εχω ενα θεμα με τις πηγες. Ενω στο φροντηστηριο μαας λενε να επαναδιατυπωσουμε τις πληροφοριες της πηγης στο σχολειο μας ειπαν οτι αν το κανουμε αυτο θα παρουμε το πολυ 7/12 μορια :/ Ξερει κανεις πως ακριβως πρεπει να αναλυουμε τις πηγες? Ειτε συνθετικα ειτε παραθετικα, ευχαριστω ^_^ Click για ανάπτυξη... εμενα η καθηγητρια μου που διορθωνει κιολας μου εχει πει να ξεκιναω με ιστορικη γνωση και οπου η πηγη συμπληρωνει να βρισκω που ταιριαζει με την ιστορικη γνωση και να το συνδεω! τωρα για ο,τι συμπιπτει το επαναδιατυπωνεις παλι εκει που κολλαει και λες πχ. η πηγη επιβεβαιωνει... ελπιζω να βοηθησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pinelopi123456 Νεοφερμένο μέλος Η Pinelopi123456 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 09:19 Η Pinelopi123456: #6.747 10-05-13 09:19 Καλημέρα σε όλους! Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα αν μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες... Μπορεί κανείς να μου πει ποια ακριβώς είναι η διαδικασία την ώρα των πανελλαδικών; Εννοώ πάμε την πρώτη μέρα νωρίς νωρίς και μετά τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Μαΐου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 09:53 Η Gate4 έγραψε: #6.748 10-05-13 09:53 Αρχίζει o εφιάλτης στο δρόμο με τα μαθηματικά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:03 Ο thomas l.: #6.749 10-05-13 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αρχίζει o εφιάλτης στο δρόμο με τα μαθηματικά σήμερα Click για ανάπτυξη... καλή "διασκέδαση" με τα μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:04 Ο cha0s έγραψε: #6.750 10-05-13 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Pinelopi123456: Καλημέρα σε όλους! Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα αν μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες... Μπορεί κανείς να μου πει ποια ακριβώς είναι η διαδικασία την ώρα των πανελλαδικών; Εννοώ πάμε την πρώτη μέρα νωρίς νωρίς και μετά τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Πας και σε περιμένει ενας μπαμπούλας με ένα τσεκουρι. Ελεος ρε παιδιά. Τι εννοείτε διαδικασία; Απλά είναι τα πράγματα. Πας στο σχολείο κατα τις 8, βλέπεις απο ένα χαρτί που θα έχουν κολλήσει σε ποια ταξη είσαι, πας και κάθεσαι στο θρανίο που θα σου πουν, συμπληρώνεις στο τετράδιο τα στοιχειά σου, σου βάζουν τα αυτοκόλλητα, μετά μέχρι να έρθουν τα θέματα κωλοβαράς για καμια ώρα και πηγαίνεις απο τάξη σε τάξη, μετά που έρχονται γράφεις, και τέλος φεύγεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:07 Η Gate4 έγραψε: #6.751 10-05-13 10:07 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: καλή "διασκέδαση" με τα μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Καλή διασκέδαση. Μάλιστα. Ευχαριστώ ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:12 Ο thomas l.: #6.752 10-05-13 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλή διασκέδαση. Μάλιστα. Ευχαριστώ ας πούμε Click για ανάπτυξη... παρακαλω ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.494 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:18 Ο Libertus έγραψε: #6.753 10-05-13 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Να ρωτησω και κατι ακομη?? Στην ιστορια εχω ενα θεμα με τις πηγες. Ενω στο φροντηστηριο μαας λενε να επαναδιατυπωσουμε τις πληροφοριες της πηγης στο σχολειο μας ειπαν οτι αν το κανουμε αυτο θα παρουμε το πολυ 7/12 μορια :/ Ξερει κανεις πως ακριβως πρεπει να αναλυουμε τις πηγες? Ειτε συνθετικα ειτε παραθετικα, ευχαριστω ^_^ Click για ανάπτυξη... Οι απόψεις διίστανται. Εγώ δεν έχω βγάλει άκρη, έχοντας ρωτήσει αρκετούς φιλολόγους, γιατί ο καθένας λέει ό,τι γουστάρει. Άλλοι λένε ότι με τον ένα τρόπο χάνεις μονάδες, άλλοι με τον άλλον. Γι' αυτό το λόγο, αποφάσισα εν τέλει να τις αναλύσω όπως μου βγει εκείνη τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinuli Νεοφερμένο μέλος Η athinuli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:36 Η athinuli έγραψε: #6.754 10-05-13 10:36 παιδια στο γνωστο εκτοσ απο τα ερμηνευτικα του βιβλιου που τα μαθαινουμε απο εξω τα υπολοιπα σχολια απο βοηθηματα που ειναι για αναλυτη της καθε ενοτητας τα μαθατε επισης απο εξω? η αναγνωση και απλη κατανοηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:45 Η artemaki έγραψε: #6.755 10-05-13 10:45 Δε μπορω αλλη Θεωρητικη σε αυτο το φορουμ. ΟΕΦΕ Φυσικη εγραψε κανενας ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:49 Ο gregory nub: #6.756 10-05-13 10:49 Καλημέρα με μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο fockos έγραψε: #6.757 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πανεπιστήμια στην Τσεχία,δωρεάν είναι. Στην Γερμανία 200 ευρώ το εξάμηνο,είχα βρει ένα. Το ακριβότερο με το οποίο είχα επικοινωνήσει γύρω στα 600 ευρώ για το εξάμηνο. Ρωσία,γράφεις καλά,σπουδάζεις τσάμπα. Και άλλες πόσες χώρες που δεν γνωρίζω. Άσε μας ρε Φόκε.. Click για ανάπτυξη... ε πήγαινε εξωτερικό εσύ δε σημαίνει ότι στα πανεπιστήμια που θα πας γίνεται καλύτερη δουλειά από τα δικά μας. Τπτ δεν είναι τζάμπα έχουν τόσο χαμηλά δίδακτρα αλλά το κόσοτος ζωής είναι μεγάλο οπότε κερδίζει η οικονομία τους από εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαΐου 2013 ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο ViPeRMiMiS: #6.758 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:05 Ο DrHouse έγραψε: #6.759 10-05-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:07 Ο gregory nub: #6.760 10-05-13 11:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλους! Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα αν μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες... Μπορεί κανείς να μου πει ποια ακριβώς είναι η διαδικασία την ώρα των πανελλαδικών; Εννοώ πάμε την πρώτη μέρα νωρίς νωρίς και μετά τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 09:53 Η Gate4 έγραψε: #6.748 10-05-13 09:53 Αρχίζει o εφιάλτης στο δρόμο με τα μαθηματικά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:03 Ο thomas l.: #6.749 10-05-13 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αρχίζει o εφιάλτης στο δρόμο με τα μαθηματικά σήμερα Click για ανάπτυξη... καλή "διασκέδαση" με τα μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:04 Ο cha0s έγραψε: #6.750 10-05-13 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Pinelopi123456: Καλημέρα σε όλους! Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα αν μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες... Μπορεί κανείς να μου πει ποια ακριβώς είναι η διαδικασία την ώρα των πανελλαδικών; Εννοώ πάμε την πρώτη μέρα νωρίς νωρίς και μετά τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Πας και σε περιμένει ενας μπαμπούλας με ένα τσεκουρι. Ελεος ρε παιδιά. Τι εννοείτε διαδικασία; Απλά είναι τα πράγματα. Πας στο σχολείο κατα τις 8, βλέπεις απο ένα χαρτί που θα έχουν κολλήσει σε ποια ταξη είσαι, πας και κάθεσαι στο θρανίο που θα σου πουν, συμπληρώνεις στο τετράδιο τα στοιχειά σου, σου βάζουν τα αυτοκόλλητα, μετά μέχρι να έρθουν τα θέματα κωλοβαράς για καμια ώρα και πηγαίνεις απο τάξη σε τάξη, μετά που έρχονται γράφεις, και τέλος φεύγεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:07 Η Gate4 έγραψε: #6.751 10-05-13 10:07 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: καλή "διασκέδαση" με τα μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Καλή διασκέδαση. Μάλιστα. Ευχαριστώ ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:12 Ο thomas l.: #6.752 10-05-13 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλή διασκέδαση. Μάλιστα. Ευχαριστώ ας πούμε Click για ανάπτυξη... παρακαλω ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.494 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:18 Ο Libertus έγραψε: #6.753 10-05-13 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Να ρωτησω και κατι ακομη?? Στην ιστορια εχω ενα θεμα με τις πηγες. Ενω στο φροντηστηριο μαας λενε να επαναδιατυπωσουμε τις πληροφοριες της πηγης στο σχολειο μας ειπαν οτι αν το κανουμε αυτο θα παρουμε το πολυ 7/12 μορια :/ Ξερει κανεις πως ακριβως πρεπει να αναλυουμε τις πηγες? Ειτε συνθετικα ειτε παραθετικα, ευχαριστω ^_^ Click για ανάπτυξη... Οι απόψεις διίστανται. Εγώ δεν έχω βγάλει άκρη, έχοντας ρωτήσει αρκετούς φιλολόγους, γιατί ο καθένας λέει ό,τι γουστάρει. Άλλοι λένε ότι με τον ένα τρόπο χάνεις μονάδες, άλλοι με τον άλλον. Γι' αυτό το λόγο, αποφάσισα εν τέλει να τις αναλύσω όπως μου βγει εκείνη τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinuli Νεοφερμένο μέλος Η athinuli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:36 Η athinuli έγραψε: #6.754 10-05-13 10:36 παιδια στο γνωστο εκτοσ απο τα ερμηνευτικα του βιβλιου που τα μαθαινουμε απο εξω τα υπολοιπα σχολια απο βοηθηματα που ειναι για αναλυτη της καθε ενοτητας τα μαθατε επισης απο εξω? η αναγνωση και απλη κατανοηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:45 Η artemaki έγραψε: #6.755 10-05-13 10:45 Δε μπορω αλλη Θεωρητικη σε αυτο το φορουμ. ΟΕΦΕ Φυσικη εγραψε κανενας ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:49 Ο gregory nub: #6.756 10-05-13 10:49 Καλημέρα με μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο fockos έγραψε: #6.757 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πανεπιστήμια στην Τσεχία,δωρεάν είναι. Στην Γερμανία 200 ευρώ το εξάμηνο,είχα βρει ένα. Το ακριβότερο με το οποίο είχα επικοινωνήσει γύρω στα 600 ευρώ για το εξάμηνο. Ρωσία,γράφεις καλά,σπουδάζεις τσάμπα. Και άλλες πόσες χώρες που δεν γνωρίζω. Άσε μας ρε Φόκε.. Click για ανάπτυξη... ε πήγαινε εξωτερικό εσύ δε σημαίνει ότι στα πανεπιστήμια που θα πας γίνεται καλύτερη δουλειά από τα δικά μας. Τπτ δεν είναι τζάμπα έχουν τόσο χαμηλά δίδακτρα αλλά το κόσοτος ζωής είναι μεγάλο οπότε κερδίζει η οικονομία τους από εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαΐου 2013 ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο ViPeRMiMiS: #6.758 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:05 Ο DrHouse έγραψε: #6.759 10-05-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:07 Ο gregory nub: #6.760 10-05-13 11:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχίζει o εφιάλτης στο δρόμο με τα μαθηματικά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:03 Ο thomas l.: #6.749 10-05-13 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αρχίζει o εφιάλτης στο δρόμο με τα μαθηματικά σήμερα Click για ανάπτυξη... καλή "διασκέδαση" με τα μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:04 Ο cha0s έγραψε: #6.750 10-05-13 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Pinelopi123456: Καλημέρα σε όλους! Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα αν μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες... Μπορεί κανείς να μου πει ποια ακριβώς είναι η διαδικασία την ώρα των πανελλαδικών; Εννοώ πάμε την πρώτη μέρα νωρίς νωρίς και μετά τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Πας και σε περιμένει ενας μπαμπούλας με ένα τσεκουρι. Ελεος ρε παιδιά. Τι εννοείτε διαδικασία; Απλά είναι τα πράγματα. Πας στο σχολείο κατα τις 8, βλέπεις απο ένα χαρτί που θα έχουν κολλήσει σε ποια ταξη είσαι, πας και κάθεσαι στο θρανίο που θα σου πουν, συμπληρώνεις στο τετράδιο τα στοιχειά σου, σου βάζουν τα αυτοκόλλητα, μετά μέχρι να έρθουν τα θέματα κωλοβαράς για καμια ώρα και πηγαίνεις απο τάξη σε τάξη, μετά που έρχονται γράφεις, και τέλος φεύγεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:07 Η Gate4 έγραψε: #6.751 10-05-13 10:07 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: καλή "διασκέδαση" με τα μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Καλή διασκέδαση. Μάλιστα. Ευχαριστώ ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:12 Ο thomas l.: #6.752 10-05-13 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλή διασκέδαση. Μάλιστα. Ευχαριστώ ας πούμε Click για ανάπτυξη... παρακαλω ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.494 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:18 Ο Libertus έγραψε: #6.753 10-05-13 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Να ρωτησω και κατι ακομη?? Στην ιστορια εχω ενα θεμα με τις πηγες. Ενω στο φροντηστηριο μαας λενε να επαναδιατυπωσουμε τις πληροφοριες της πηγης στο σχολειο μας ειπαν οτι αν το κανουμε αυτο θα παρουμε το πολυ 7/12 μορια :/ Ξερει κανεις πως ακριβως πρεπει να αναλυουμε τις πηγες? Ειτε συνθετικα ειτε παραθετικα, ευχαριστω ^_^ Click για ανάπτυξη... Οι απόψεις διίστανται. Εγώ δεν έχω βγάλει άκρη, έχοντας ρωτήσει αρκετούς φιλολόγους, γιατί ο καθένας λέει ό,τι γουστάρει. Άλλοι λένε ότι με τον ένα τρόπο χάνεις μονάδες, άλλοι με τον άλλον. Γι' αυτό το λόγο, αποφάσισα εν τέλει να τις αναλύσω όπως μου βγει εκείνη τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinuli Νεοφερμένο μέλος Η athinuli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:36 Η athinuli έγραψε: #6.754 10-05-13 10:36 παιδια στο γνωστο εκτοσ απο τα ερμηνευτικα του βιβλιου που τα μαθαινουμε απο εξω τα υπολοιπα σχολια απο βοηθηματα που ειναι για αναλυτη της καθε ενοτητας τα μαθατε επισης απο εξω? η αναγνωση και απλη κατανοηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:45 Η artemaki έγραψε: #6.755 10-05-13 10:45 Δε μπορω αλλη Θεωρητικη σε αυτο το φορουμ. ΟΕΦΕ Φυσικη εγραψε κανενας ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:49 Ο gregory nub: #6.756 10-05-13 10:49 Καλημέρα με μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο fockos έγραψε: #6.757 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πανεπιστήμια στην Τσεχία,δωρεάν είναι. Στην Γερμανία 200 ευρώ το εξάμηνο,είχα βρει ένα. Το ακριβότερο με το οποίο είχα επικοινωνήσει γύρω στα 600 ευρώ για το εξάμηνο. Ρωσία,γράφεις καλά,σπουδάζεις τσάμπα. Και άλλες πόσες χώρες που δεν γνωρίζω. Άσε μας ρε Φόκε.. Click για ανάπτυξη... ε πήγαινε εξωτερικό εσύ δε σημαίνει ότι στα πανεπιστήμια που θα πας γίνεται καλύτερη δουλειά από τα δικά μας. Τπτ δεν είναι τζάμπα έχουν τόσο χαμηλά δίδακτρα αλλά το κόσοτος ζωής είναι μεγάλο οπότε κερδίζει η οικονομία τους από εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαΐου 2013 ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο ViPeRMiMiS: #6.758 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:05 Ο DrHouse έγραψε: #6.759 10-05-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:07 Ο gregory nub: #6.760 10-05-13 11:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αρχίζει o εφιάλτης στο δρόμο με τα μαθηματικά σήμερα Click για ανάπτυξη... καλή "διασκέδαση" με τα μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:04 Ο cha0s έγραψε: #6.750 10-05-13 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Pinelopi123456: Καλημέρα σε όλους! Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα αν μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες... Μπορεί κανείς να μου πει ποια ακριβώς είναι η διαδικασία την ώρα των πανελλαδικών; Εννοώ πάμε την πρώτη μέρα νωρίς νωρίς και μετά τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Πας και σε περιμένει ενας μπαμπούλας με ένα τσεκουρι. Ελεος ρε παιδιά. Τι εννοείτε διαδικασία; Απλά είναι τα πράγματα. Πας στο σχολείο κατα τις 8, βλέπεις απο ένα χαρτί που θα έχουν κολλήσει σε ποια ταξη είσαι, πας και κάθεσαι στο θρανίο που θα σου πουν, συμπληρώνεις στο τετράδιο τα στοιχειά σου, σου βάζουν τα αυτοκόλλητα, μετά μέχρι να έρθουν τα θέματα κωλοβαράς για καμια ώρα και πηγαίνεις απο τάξη σε τάξη, μετά που έρχονται γράφεις, και τέλος φεύγεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:07 Η Gate4 έγραψε: #6.751 10-05-13 10:07 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: καλή "διασκέδαση" με τα μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Καλή διασκέδαση. Μάλιστα. Ευχαριστώ ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:12 Ο thomas l.: #6.752 10-05-13 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλή διασκέδαση. Μάλιστα. Ευχαριστώ ας πούμε Click για ανάπτυξη... παρακαλω ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.494 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:18 Ο Libertus έγραψε: #6.753 10-05-13 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Να ρωτησω και κατι ακομη?? Στην ιστορια εχω ενα θεμα με τις πηγες. Ενω στο φροντηστηριο μαας λενε να επαναδιατυπωσουμε τις πληροφοριες της πηγης στο σχολειο μας ειπαν οτι αν το κανουμε αυτο θα παρουμε το πολυ 7/12 μορια :/ Ξερει κανεις πως ακριβως πρεπει να αναλυουμε τις πηγες? Ειτε συνθετικα ειτε παραθετικα, ευχαριστω ^_^ Click για ανάπτυξη... Οι απόψεις διίστανται. Εγώ δεν έχω βγάλει άκρη, έχοντας ρωτήσει αρκετούς φιλολόγους, γιατί ο καθένας λέει ό,τι γουστάρει. Άλλοι λένε ότι με τον ένα τρόπο χάνεις μονάδες, άλλοι με τον άλλον. Γι' αυτό το λόγο, αποφάσισα εν τέλει να τις αναλύσω όπως μου βγει εκείνη τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinuli Νεοφερμένο μέλος Η athinuli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:36 Η athinuli έγραψε: #6.754 10-05-13 10:36 παιδια στο γνωστο εκτοσ απο τα ερμηνευτικα του βιβλιου που τα μαθαινουμε απο εξω τα υπολοιπα σχολια απο βοηθηματα που ειναι για αναλυτη της καθε ενοτητας τα μαθατε επισης απο εξω? η αναγνωση και απλη κατανοηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:45 Η artemaki έγραψε: #6.755 10-05-13 10:45 Δε μπορω αλλη Θεωρητικη σε αυτο το φορουμ. ΟΕΦΕ Φυσικη εγραψε κανενας ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:49 Ο gregory nub: #6.756 10-05-13 10:49 Καλημέρα με μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο fockos έγραψε: #6.757 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πανεπιστήμια στην Τσεχία,δωρεάν είναι. Στην Γερμανία 200 ευρώ το εξάμηνο,είχα βρει ένα. Το ακριβότερο με το οποίο είχα επικοινωνήσει γύρω στα 600 ευρώ για το εξάμηνο. Ρωσία,γράφεις καλά,σπουδάζεις τσάμπα. Και άλλες πόσες χώρες που δεν γνωρίζω. Άσε μας ρε Φόκε.. Click για ανάπτυξη... ε πήγαινε εξωτερικό εσύ δε σημαίνει ότι στα πανεπιστήμια που θα πας γίνεται καλύτερη δουλειά από τα δικά μας. Τπτ δεν είναι τζάμπα έχουν τόσο χαμηλά δίδακτρα αλλά το κόσοτος ζωής είναι μεγάλο οπότε κερδίζει η οικονομία τους από εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαΐου 2013 ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο ViPeRMiMiS: #6.758 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:05 Ο DrHouse έγραψε: #6.759 10-05-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:07 Ο gregory nub: #6.760 10-05-13 11:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pinelopi123456: Καλημέρα σε όλους! Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα αν μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες... Μπορεί κανείς να μου πει ποια ακριβώς είναι η διαδικασία την ώρα των πανελλαδικών; Εννοώ πάμε την πρώτη μέρα νωρίς νωρίς και μετά τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Πας και σε περιμένει ενας μπαμπούλας με ένα τσεκουρι. Ελεος ρε παιδιά. Τι εννοείτε διαδικασία; Απλά είναι τα πράγματα. Πας στο σχολείο κατα τις 8, βλέπεις απο ένα χαρτί που θα έχουν κολλήσει σε ποια ταξη είσαι, πας και κάθεσαι στο θρανίο που θα σου πουν, συμπληρώνεις στο τετράδιο τα στοιχειά σου, σου βάζουν τα αυτοκόλλητα, μετά μέχρι να έρθουν τα θέματα κωλοβαράς για καμια ώρα και πηγαίνεις απο τάξη σε τάξη, μετά που έρχονται γράφεις, και τέλος φεύγεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:07 Η Gate4 έγραψε: #6.751 10-05-13 10:07 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: καλή "διασκέδαση" με τα μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Καλή διασκέδαση. Μάλιστα. Ευχαριστώ ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:12 Ο thomas l.: #6.752 10-05-13 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλή διασκέδαση. Μάλιστα. Ευχαριστώ ας πούμε Click για ανάπτυξη... παρακαλω ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.494 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:18 Ο Libertus έγραψε: #6.753 10-05-13 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Να ρωτησω και κατι ακομη?? Στην ιστορια εχω ενα θεμα με τις πηγες. Ενω στο φροντηστηριο μαας λενε να επαναδιατυπωσουμε τις πληροφοριες της πηγης στο σχολειο μας ειπαν οτι αν το κανουμε αυτο θα παρουμε το πολυ 7/12 μορια :/ Ξερει κανεις πως ακριβως πρεπει να αναλυουμε τις πηγες? Ειτε συνθετικα ειτε παραθετικα, ευχαριστω ^_^ Click για ανάπτυξη... Οι απόψεις διίστανται. Εγώ δεν έχω βγάλει άκρη, έχοντας ρωτήσει αρκετούς φιλολόγους, γιατί ο καθένας λέει ό,τι γουστάρει. Άλλοι λένε ότι με τον ένα τρόπο χάνεις μονάδες, άλλοι με τον άλλον. Γι' αυτό το λόγο, αποφάσισα εν τέλει να τις αναλύσω όπως μου βγει εκείνη τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinuli Νεοφερμένο μέλος Η athinuli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:36 Η athinuli έγραψε: #6.754 10-05-13 10:36 παιδια στο γνωστο εκτοσ απο τα ερμηνευτικα του βιβλιου που τα μαθαινουμε απο εξω τα υπολοιπα σχολια απο βοηθηματα που ειναι για αναλυτη της καθε ενοτητας τα μαθατε επισης απο εξω? η αναγνωση και απλη κατανοηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:45 Η artemaki έγραψε: #6.755 10-05-13 10:45 Δε μπορω αλλη Θεωρητικη σε αυτο το φορουμ. ΟΕΦΕ Φυσικη εγραψε κανενας ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:49 Ο gregory nub: #6.756 10-05-13 10:49 Καλημέρα με μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο fockos έγραψε: #6.757 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πανεπιστήμια στην Τσεχία,δωρεάν είναι. Στην Γερμανία 200 ευρώ το εξάμηνο,είχα βρει ένα. Το ακριβότερο με το οποίο είχα επικοινωνήσει γύρω στα 600 ευρώ για το εξάμηνο. Ρωσία,γράφεις καλά,σπουδάζεις τσάμπα. Και άλλες πόσες χώρες που δεν γνωρίζω. Άσε μας ρε Φόκε.. Click για ανάπτυξη... ε πήγαινε εξωτερικό εσύ δε σημαίνει ότι στα πανεπιστήμια που θα πας γίνεται καλύτερη δουλειά από τα δικά μας. Τπτ δεν είναι τζάμπα έχουν τόσο χαμηλά δίδακτρα αλλά το κόσοτος ζωής είναι μεγάλο οπότε κερδίζει η οικονομία τους από εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαΐου 2013 ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο ViPeRMiMiS: #6.758 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:05 Ο DrHouse έγραψε: #6.759 10-05-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:07 Ο gregory nub: #6.760 10-05-13 11:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: καλή "διασκέδαση" με τα μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Καλή διασκέδαση. Μάλιστα. Ευχαριστώ ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:12 Ο thomas l.: #6.752 10-05-13 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλή διασκέδαση. Μάλιστα. Ευχαριστώ ας πούμε Click για ανάπτυξη... παρακαλω ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.494 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:18 Ο Libertus έγραψε: #6.753 10-05-13 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Να ρωτησω και κατι ακομη?? Στην ιστορια εχω ενα θεμα με τις πηγες. Ενω στο φροντηστηριο μαας λενε να επαναδιατυπωσουμε τις πληροφοριες της πηγης στο σχολειο μας ειπαν οτι αν το κανουμε αυτο θα παρουμε το πολυ 7/12 μορια :/ Ξερει κανεις πως ακριβως πρεπει να αναλυουμε τις πηγες? Ειτε συνθετικα ειτε παραθετικα, ευχαριστω ^_^ Click για ανάπτυξη... Οι απόψεις διίστανται. Εγώ δεν έχω βγάλει άκρη, έχοντας ρωτήσει αρκετούς φιλολόγους, γιατί ο καθένας λέει ό,τι γουστάρει. Άλλοι λένε ότι με τον ένα τρόπο χάνεις μονάδες, άλλοι με τον άλλον. Γι' αυτό το λόγο, αποφάσισα εν τέλει να τις αναλύσω όπως μου βγει εκείνη τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinuli Νεοφερμένο μέλος Η athinuli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:36 Η athinuli έγραψε: #6.754 10-05-13 10:36 παιδια στο γνωστο εκτοσ απο τα ερμηνευτικα του βιβλιου που τα μαθαινουμε απο εξω τα υπολοιπα σχολια απο βοηθηματα που ειναι για αναλυτη της καθε ενοτητας τα μαθατε επισης απο εξω? η αναγνωση και απλη κατανοηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:45 Η artemaki έγραψε: #6.755 10-05-13 10:45 Δε μπορω αλλη Θεωρητικη σε αυτο το φορουμ. ΟΕΦΕ Φυσικη εγραψε κανενας ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:49 Ο gregory nub: #6.756 10-05-13 10:49 Καλημέρα με μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο fockos έγραψε: #6.757 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πανεπιστήμια στην Τσεχία,δωρεάν είναι. Στην Γερμανία 200 ευρώ το εξάμηνο,είχα βρει ένα. Το ακριβότερο με το οποίο είχα επικοινωνήσει γύρω στα 600 ευρώ για το εξάμηνο. Ρωσία,γράφεις καλά,σπουδάζεις τσάμπα. Και άλλες πόσες χώρες που δεν γνωρίζω. Άσε μας ρε Φόκε.. Click για ανάπτυξη... ε πήγαινε εξωτερικό εσύ δε σημαίνει ότι στα πανεπιστήμια που θα πας γίνεται καλύτερη δουλειά από τα δικά μας. Τπτ δεν είναι τζάμπα έχουν τόσο χαμηλά δίδακτρα αλλά το κόσοτος ζωής είναι μεγάλο οπότε κερδίζει η οικονομία τους από εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαΐου 2013 ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο ViPeRMiMiS: #6.758 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:05 Ο DrHouse έγραψε: #6.759 10-05-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:07 Ο gregory nub: #6.760 10-05-13 11:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλή διασκέδαση. Μάλιστα. Ευχαριστώ ας πούμε Click για ανάπτυξη... παρακαλω ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.494 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:18 Ο Libertus έγραψε: #6.753 10-05-13 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Να ρωτησω και κατι ακομη?? Στην ιστορια εχω ενα θεμα με τις πηγες. Ενω στο φροντηστηριο μαας λενε να επαναδιατυπωσουμε τις πληροφοριες της πηγης στο σχολειο μας ειπαν οτι αν το κανουμε αυτο θα παρουμε το πολυ 7/12 μορια :/ Ξερει κανεις πως ακριβως πρεπει να αναλυουμε τις πηγες? Ειτε συνθετικα ειτε παραθετικα, ευχαριστω ^_^ Click για ανάπτυξη... Οι απόψεις διίστανται. Εγώ δεν έχω βγάλει άκρη, έχοντας ρωτήσει αρκετούς φιλολόγους, γιατί ο καθένας λέει ό,τι γουστάρει. Άλλοι λένε ότι με τον ένα τρόπο χάνεις μονάδες, άλλοι με τον άλλον. Γι' αυτό το λόγο, αποφάσισα εν τέλει να τις αναλύσω όπως μου βγει εκείνη τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinuli Νεοφερμένο μέλος Η athinuli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:36 Η athinuli έγραψε: #6.754 10-05-13 10:36 παιδια στο γνωστο εκτοσ απο τα ερμηνευτικα του βιβλιου που τα μαθαινουμε απο εξω τα υπολοιπα σχολια απο βοηθηματα που ειναι για αναλυτη της καθε ενοτητας τα μαθατε επισης απο εξω? η αναγνωση και απλη κατανοηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:45 Η artemaki έγραψε: #6.755 10-05-13 10:45 Δε μπορω αλλη Θεωρητικη σε αυτο το φορουμ. ΟΕΦΕ Φυσικη εγραψε κανενας ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:49 Ο gregory nub: #6.756 10-05-13 10:49 Καλημέρα με μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο fockos έγραψε: #6.757 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πανεπιστήμια στην Τσεχία,δωρεάν είναι. Στην Γερμανία 200 ευρώ το εξάμηνο,είχα βρει ένα. Το ακριβότερο με το οποίο είχα επικοινωνήσει γύρω στα 600 ευρώ για το εξάμηνο. Ρωσία,γράφεις καλά,σπουδάζεις τσάμπα. Και άλλες πόσες χώρες που δεν γνωρίζω. Άσε μας ρε Φόκε.. Click για ανάπτυξη... ε πήγαινε εξωτερικό εσύ δε σημαίνει ότι στα πανεπιστήμια που θα πας γίνεται καλύτερη δουλειά από τα δικά μας. Τπτ δεν είναι τζάμπα έχουν τόσο χαμηλά δίδακτρα αλλά το κόσοτος ζωής είναι μεγάλο οπότε κερδίζει η οικονομία τους από εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαΐου 2013 ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο ViPeRMiMiS: #6.758 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:05 Ο DrHouse έγραψε: #6.759 10-05-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:07 Ο gregory nub: #6.760 10-05-13 11:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΑλεξιαFangirl: Να ρωτησω και κατι ακομη?? Στην ιστορια εχω ενα θεμα με τις πηγες. Ενω στο φροντηστηριο μαας λενε να επαναδιατυπωσουμε τις πληροφοριες της πηγης στο σχολειο μας ειπαν οτι αν το κανουμε αυτο θα παρουμε το πολυ 7/12 μορια :/ Ξερει κανεις πως ακριβως πρεπει να αναλυουμε τις πηγες? Ειτε συνθετικα ειτε παραθετικα, ευχαριστω ^_^ Click για ανάπτυξη... Οι απόψεις διίστανται. Εγώ δεν έχω βγάλει άκρη, έχοντας ρωτήσει αρκετούς φιλολόγους, γιατί ο καθένας λέει ό,τι γουστάρει. Άλλοι λένε ότι με τον ένα τρόπο χάνεις μονάδες, άλλοι με τον άλλον. Γι' αυτό το λόγο, αποφάσισα εν τέλει να τις αναλύσω όπως μου βγει εκείνη τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athinuli Νεοφερμένο μέλος Η athinuli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:36 Η athinuli έγραψε: #6.754 10-05-13 10:36 παιδια στο γνωστο εκτοσ απο τα ερμηνευτικα του βιβλιου που τα μαθαινουμε απο εξω τα υπολοιπα σχολια απο βοηθηματα που ειναι για αναλυτη της καθε ενοτητας τα μαθατε επισης απο εξω? η αναγνωση και απλη κατανοηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:45 Η artemaki έγραψε: #6.755 10-05-13 10:45 Δε μπορω αλλη Θεωρητικη σε αυτο το φορουμ. ΟΕΦΕ Φυσικη εγραψε κανενας ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:49 Ο gregory nub: #6.756 10-05-13 10:49 Καλημέρα με μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο fockos έγραψε: #6.757 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πανεπιστήμια στην Τσεχία,δωρεάν είναι. Στην Γερμανία 200 ευρώ το εξάμηνο,είχα βρει ένα. Το ακριβότερο με το οποίο είχα επικοινωνήσει γύρω στα 600 ευρώ για το εξάμηνο. Ρωσία,γράφεις καλά,σπουδάζεις τσάμπα. Και άλλες πόσες χώρες που δεν γνωρίζω. Άσε μας ρε Φόκε.. Click για ανάπτυξη... ε πήγαινε εξωτερικό εσύ δε σημαίνει ότι στα πανεπιστήμια που θα πας γίνεται καλύτερη δουλειά από τα δικά μας. Τπτ δεν είναι τζάμπα έχουν τόσο χαμηλά δίδακτρα αλλά το κόσοτος ζωής είναι μεγάλο οπότε κερδίζει η οικονομία τους από εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαΐου 2013 ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο ViPeRMiMiS: #6.758 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:05 Ο DrHouse έγραψε: #6.759 10-05-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:07 Ο gregory nub: #6.760 10-05-13 11:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια στο γνωστο εκτοσ απο τα ερμηνευτικα του βιβλιου που τα μαθαινουμε απο εξω τα υπολοιπα σχολια απο βοηθηματα που ειναι για αναλυτη της καθε ενοτητας τα μαθατε επισης απο εξω? η αναγνωση και απλη κατανοηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:45 Η artemaki έγραψε: #6.755 10-05-13 10:45 Δε μπορω αλλη Θεωρητικη σε αυτο το φορουμ. ΟΕΦΕ Φυσικη εγραψε κανενας ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:49 Ο gregory nub: #6.756 10-05-13 10:49 Καλημέρα με μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο fockos έγραψε: #6.757 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πανεπιστήμια στην Τσεχία,δωρεάν είναι. Στην Γερμανία 200 ευρώ το εξάμηνο,είχα βρει ένα. Το ακριβότερο με το οποίο είχα επικοινωνήσει γύρω στα 600 ευρώ για το εξάμηνο. Ρωσία,γράφεις καλά,σπουδάζεις τσάμπα. Και άλλες πόσες χώρες που δεν γνωρίζω. Άσε μας ρε Φόκε.. Click για ανάπτυξη... ε πήγαινε εξωτερικό εσύ δε σημαίνει ότι στα πανεπιστήμια που θα πας γίνεται καλύτερη δουλειά από τα δικά μας. Τπτ δεν είναι τζάμπα έχουν τόσο χαμηλά δίδακτρα αλλά το κόσοτος ζωής είναι μεγάλο οπότε κερδίζει η οικονομία τους από εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαΐου 2013 ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο ViPeRMiMiS: #6.758 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:05 Ο DrHouse έγραψε: #6.759 10-05-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:07 Ο gregory nub: #6.760 10-05-13 11:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δε μπορω αλλη Θεωρητικη σε αυτο το φορουμ. ΟΕΦΕ Φυσικη εγραψε κανενας ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:49 Ο gregory nub: #6.756 10-05-13 10:49 Καλημέρα με μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο fockos έγραψε: #6.757 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πανεπιστήμια στην Τσεχία,δωρεάν είναι. Στην Γερμανία 200 ευρώ το εξάμηνο,είχα βρει ένα. Το ακριβότερο με το οποίο είχα επικοινωνήσει γύρω στα 600 ευρώ για το εξάμηνο. Ρωσία,γράφεις καλά,σπουδάζεις τσάμπα. Και άλλες πόσες χώρες που δεν γνωρίζω. Άσε μας ρε Φόκε.. Click για ανάπτυξη... ε πήγαινε εξωτερικό εσύ δε σημαίνει ότι στα πανεπιστήμια που θα πας γίνεται καλύτερη δουλειά από τα δικά μας. Τπτ δεν είναι τζάμπα έχουν τόσο χαμηλά δίδακτρα αλλά το κόσοτος ζωής είναι μεγάλο οπότε κερδίζει η οικονομία τους από εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαΐου 2013 ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο ViPeRMiMiS: #6.758 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:05 Ο DrHouse έγραψε: #6.759 10-05-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:07 Ο gregory nub: #6.760 10-05-13 11:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα με μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο fockos έγραψε: #6.757 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πανεπιστήμια στην Τσεχία,δωρεάν είναι. Στην Γερμανία 200 ευρώ το εξάμηνο,είχα βρει ένα. Το ακριβότερο με το οποίο είχα επικοινωνήσει γύρω στα 600 ευρώ για το εξάμηνο. Ρωσία,γράφεις καλά,σπουδάζεις τσάμπα. Και άλλες πόσες χώρες που δεν γνωρίζω. Άσε μας ρε Φόκε.. Click για ανάπτυξη... ε πήγαινε εξωτερικό εσύ δε σημαίνει ότι στα πανεπιστήμια που θα πας γίνεται καλύτερη δουλειά από τα δικά μας. Τπτ δεν είναι τζάμπα έχουν τόσο χαμηλά δίδακτρα αλλά το κόσοτος ζωής είναι μεγάλο οπότε κερδίζει η οικονομία τους από εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαΐου 2013 ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο ViPeRMiMiS: #6.758 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:05 Ο DrHouse έγραψε: #6.759 10-05-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:07 Ο gregory nub: #6.760 10-05-13 11:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πανεπιστήμια στην Τσεχία,δωρεάν είναι. Στην Γερμανία 200 ευρώ το εξάμηνο,είχα βρει ένα. Το ακριβότερο με το οποίο είχα επικοινωνήσει γύρω στα 600 ευρώ για το εξάμηνο. Ρωσία,γράφεις καλά,σπουδάζεις τσάμπα. Και άλλες πόσες χώρες που δεν γνωρίζω. Άσε μας ρε Φόκε.. Click για ανάπτυξη... ε πήγαινε εξωτερικό εσύ δε σημαίνει ότι στα πανεπιστήμια που θα πας γίνεται καλύτερη δουλειά από τα δικά μας. Τπτ δεν είναι τζάμπα έχουν τόσο χαμηλά δίδακτρα αλλά το κόσοτος ζωής είναι μεγάλο οπότε κερδίζει η οικονομία τους από εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 10:51 Ο ViPeRMiMiS: #6.758 10-05-13 10:51 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:05 Ο DrHouse έγραψε: #6.759 10-05-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:07 Ο gregory nub: #6.760 10-05-13 11:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:05 Ο DrHouse έγραψε: #6.759 10-05-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:07 Ο gregory nub: #6.760 10-05-13 11:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλημέρα με μουσική! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Μαΐου 2013 στις 11:07 Ο gregory nub: #6.760 10-05-13 11:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.