dimitris001 Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.650 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 23:39 Ο dimitris001: #5.301 17-04-13 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Τελικα το αγαπαω το σχολειο μου. Μας εκαναν σημερα ενημερωση.απο δευτερα μας δινουν τα δελτια γιατι πρεπει να τα πλαστικοποιησουν και φτιαχνουν τον κωδικο μηχανογραφικου με την ταυτοτητα μας μαζι. Ουτε ο διευθυντης λεει δεν πρεπει να ξερει τον κωδικο που θα βαλουμε! Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω κατα πόσο ισχυει αυτο.... με την εννοια οτι στα περισσοτερα σχολεία(όπως και στο δικο μου πέρυσι) ο διευθυντής είχε ορίσει τους κωδικούς σε όλους μας, οπότε ήταν ο πρώτος που τους ήξερε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 23:44 Ο Scof έγραψε: #5.302 17-04-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από whitedove: δεν ζηταω τον πολλαπλασιασμο του 4*7 μη τρελαθουμε..ειναι απτο μαθημα της τεχνολογικης απο αεππ ζηταω πολλαπλασιασμο αλα ρωσικα.. Click για ανάπτυξη... φίλε κάτι δεν εχεις κατανοήσει σωστά. Ο πολλαπλασιασμός α λά ρωσικά βρισκει το γινόμενο δυο αριθμών. Άρα το 4*7 θα σιυ βγάλει 28. Χρησιμοποιείται από τους υπολογιστές για να κάνουν γρηγορότερα πράξεις γιατί βασιζεται στην ολίσθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 00:30 Ο gregory nub: #5.303 18-04-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και για το τελευταίο πότε δεν είπα τζάμπα o κόπος και τα λεφτά στο φροντ γιατί αν χρειαστεί θα δώσω και του χρόνου και το διάβασμα δεν πάει χαμένο Click για ανάπτυξη... Καλά, απλά εγώ το φροντιστήριο το βλέπω σαν υπηρεσία που πληρώνεις, έτσι ώστε μαζί με το προσωπικό διάβασμα να έχεις σίγουρη την επιτυχία. Αν εσύ το βλέπεις αλλιώς, τι να πω. Ποιος ο λόγος να το πληρώνεις αν δεν πιστεύεις πως θα σε οδηγήσει στο ποθητό αποτέλεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 402311 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Απριλίου 2013 στις 09:02 Ο Guest 402311: #5.304 18-04-13 09:02 γεια σας είμαι καινούρια στο ποστ :-) εμένα στο σχολείο μου όταν πήγα για τον κωδικο όσο τα φτιαχναμε εκεί μου λεγε για κάτι περιστατικα που είχαν γίνει Πέρσι στο σχολείο μου, ότι μια μάνα είχε έρθει να κάνει μηχανογραφικο στο πάιδι της γιατι αυτός ήταν διακοπες, ένα άλλο που η μάνα παλι είχε επεμβει και το αλλαξε στην κόρη της και εγινε χαμος με καταγγελιες και τα σχετικά, ένα άλλο που φίλοι του έκαναν πλάκα και το αλλαξαν και τον εστειλαν δεν ξέρω που, γίνεται χαμός με το θέμα αυτό...ελπιζω να μην γίνει τίποτα τέτοιο σε κανεναν φετος... είναι τρομαχτικο :-\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 09:53 Η Gate4 έγραψε: #5.305 18-04-13 09:53 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλά, απλά εγώ το φροντιστήριο το βλέπω σαν υπηρεσία που πληρώνεις, έτσι ώστε μαζί με το προσωπικό διάβασμα να έχεις σίγουρη την επιτυχία. Αν εσύ το βλέπεις αλλιώς, τι να πω. Ποιος ο λόγος να το πληρώνεις αν δεν πιστεύεις πως θα σε οδηγήσει στο ποθητό αποτέλεσμα; Click για ανάπτυξη... Αν διάβαζα έτσι όπως έπρεπε δεν θα είχα αυτό το πρόβλημα. Αν δεν πήγαινα φροντ φέτος δεν θα έδινα πανελλήνιες Δεν πάει χαμένο το διάβασμα. Δηλαδή αν δεν περάσω και θέλω να δώσω και του χρόνου θα προσπαθήσω να βελτιώσω το περσινό. Αν δεν διάβαζα καθόλου φέτος θα ήταν το ίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Απριλίου 2013 gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 11:07 Ο gregory nub: #5.306 18-04-13 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν διάβαζα έτσι όπως έπρεπε δεν θα είχα αυτό το πρόβλημα. Αν δεν πήγαινα φροντ φέτος δεν θα έδινα πανελλήνιες Δεν πάει χαμένο το διάβασμα. Δηλαδή αν δεν περάσω και θέλω να δώσω και του χρόνου θα προσπαθήσω να βελτιώσω το περσινό. Ανδρών διάβαζα καθόλου φέτος θα ήταν το ίδιο; Click για ανάπτυξη... Δεν είπα πως πάει χαμένο το διάβασμα, τα λεφτά για το φροντιστήριο όμως πάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeKr Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeKr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 14:36 Ο GeorgeKr έγραψε: #5.307 18-04-13 14:36 Πάντως και σε εμάς μας εβαλε ο διευθυντής να βάλουμε δικούς μας κωδικούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 14:38 Ο JKaradakov: #5.308 18-04-13 14:38 Σε εμάς πάλι δεν άνοιγε το σύστημα σήμερα. Αύριο πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 14:57 Ο cha0s έγραψε: #5.309 18-04-13 14:57 Στα φροντιστήριά σας για γνωστό και λογοτεχνία τι λένε; 2001! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:02 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.310 18-04-13 15:02 μετά απο καμιά ώρα και καμιά πενταριά έγραφα μπήκαμε τλκ στους κωδικούς !!! άντε επιτέλους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:10 Η Gate4 έγραψε: #5.311 18-04-13 15:10 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν είπα πως πάει χαμένο το διάβασμα, τα λεφτά για το φροντιστήριο όμως πάνε. Click για ανάπτυξη... Και ξαναλέω χωρίς το φροντ δεν θα διάβαζα. Άρα δεν πάνε χαμένα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο gregory nub: #5.312 18-04-13 15:12 Δεν είναι αλήθεια αυτό και το ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι φίλοι σου θα έτρεχαν σε φροντιστήρια, οπότε θα ένιωθες άσχημα και θα διάβαζες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:25 Η Gate4 έγραψε: #5.313 18-04-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν είναι αλήθεια αυτό και το ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι φίλοι σου θα έτρεχαν σε φροντιστήρια, οπότε θα ένιωθες άσχημα και θα διάβαζες κι εσύ! Click για ανάπτυξη... Άκου που σε λέω ούτε το μισό διάβασμα από αυτό που κάνω τώρα δεν θα έκανα χωρίς φροντ. Και τώρα,πολύ διαβάζω αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσα και περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeThere. Νεοφερμένο μέλος Η BeThere. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 22:36 Η BeThere. έγραψε: #5.314 18-04-13 22:36 παιδιά πείτε το πρόγραμμα διαβάσματος που κάνατε για τις επαναλήψεις σας. Κυρίως προς του θεωρητικούς, πως διαβάζετε/κάνετε επανάληψη κάθε μάθημα; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:24 Η Jok19 έγραψε: #5.315 19-04-13 00:24 Γεια! Μήπως μπορεί να μου πει κανείς της Θεωρητικής τι θέματα έκαψε ο ΟΕΦΕ στη Λογοτεχνία; Εμάς πάντως στο σχολείο μας μόνο για τις στρατιωτικές έκαναν τα χαρτιά τους...Οι υπόλοιποι από βδομάδα Άντε κουράγιο παιδιά, έρχεται το Πάσχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:37 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.316 19-04-13 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαντάμ_Σουσού: εγω πήρα χτες το καρτελάκι μου,επέσε γέλιο με τις φωτογραφίες χτες...σαν πρόβατια για σφαγή Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!! σε λάτρεψα ;P μια από τα ίδια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 402311 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2013 στις 08:58 Ο Guest 402311: #5.317 19-04-13 08:58 έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:18 Ο nPb έγραψε: #5.318 19-04-13 09:18 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιρις21 Νεοφερμένο μέλος Η Ιρις21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η Ιρις21 έγραψε: #5.319 19-04-13 09:23 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... και εγώ μια απ'τα ίδια, έχω κωλοαγχωθεί!!!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ οτί είναι κ θέμα ψυχραιμίας κ αυτοπεποίθησης, αλλά που να την βρεις κ αυτήν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η *Maria (^_^)*: #5.320 19-04-13 09:23 Είστε έτοιμοι? Πως τα πάτε με τις επαναλήψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Τελικα το αγαπαω το σχολειο μου. Μας εκαναν σημερα ενημερωση.απο δευτερα μας δινουν τα δελτια γιατι πρεπει να τα πλαστικοποιησουν και φτιαχνουν τον κωδικο μηχανογραφικου με την ταυτοτητα μας μαζι. Ουτε ο διευθυντης λεει δεν πρεπει να ξερει τον κωδικο που θα βαλουμε! Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω κατα πόσο ισχυει αυτο.... με την εννοια οτι στα περισσοτερα σχολεία(όπως και στο δικο μου πέρυσι) ο διευθυντής είχε ορίσει τους κωδικούς σε όλους μας, οπότε ήταν ο πρώτος που τους ήξερε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 23:44 Ο Scof έγραψε: #5.302 17-04-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από whitedove: δεν ζηταω τον πολλαπλασιασμο του 4*7 μη τρελαθουμε..ειναι απτο μαθημα της τεχνολογικης απο αεππ ζηταω πολλαπλασιασμο αλα ρωσικα.. Click για ανάπτυξη... φίλε κάτι δεν εχεις κατανοήσει σωστά. Ο πολλαπλασιασμός α λά ρωσικά βρισκει το γινόμενο δυο αριθμών. Άρα το 4*7 θα σιυ βγάλει 28. Χρησιμοποιείται από τους υπολογιστές για να κάνουν γρηγορότερα πράξεις γιατί βασιζεται στην ολίσθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 00:30 Ο gregory nub: #5.303 18-04-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και για το τελευταίο πότε δεν είπα τζάμπα o κόπος και τα λεφτά στο φροντ γιατί αν χρειαστεί θα δώσω και του χρόνου και το διάβασμα δεν πάει χαμένο Click για ανάπτυξη... Καλά, απλά εγώ το φροντιστήριο το βλέπω σαν υπηρεσία που πληρώνεις, έτσι ώστε μαζί με το προσωπικό διάβασμα να έχεις σίγουρη την επιτυχία. Αν εσύ το βλέπεις αλλιώς, τι να πω. Ποιος ο λόγος να το πληρώνεις αν δεν πιστεύεις πως θα σε οδηγήσει στο ποθητό αποτέλεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 402311 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Απριλίου 2013 στις 09:02 Ο Guest 402311: #5.304 18-04-13 09:02 γεια σας είμαι καινούρια στο ποστ :-) εμένα στο σχολείο μου όταν πήγα για τον κωδικο όσο τα φτιαχναμε εκεί μου λεγε για κάτι περιστατικα που είχαν γίνει Πέρσι στο σχολείο μου, ότι μια μάνα είχε έρθει να κάνει μηχανογραφικο στο πάιδι της γιατι αυτός ήταν διακοπες, ένα άλλο που η μάνα παλι είχε επεμβει και το αλλαξε στην κόρη της και εγινε χαμος με καταγγελιες και τα σχετικά, ένα άλλο που φίλοι του έκαναν πλάκα και το αλλαξαν και τον εστειλαν δεν ξέρω που, γίνεται χαμός με το θέμα αυτό...ελπιζω να μην γίνει τίποτα τέτοιο σε κανεναν φετος... είναι τρομαχτικο :-\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 09:53 Η Gate4 έγραψε: #5.305 18-04-13 09:53 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλά, απλά εγώ το φροντιστήριο το βλέπω σαν υπηρεσία που πληρώνεις, έτσι ώστε μαζί με το προσωπικό διάβασμα να έχεις σίγουρη την επιτυχία. Αν εσύ το βλέπεις αλλιώς, τι να πω. Ποιος ο λόγος να το πληρώνεις αν δεν πιστεύεις πως θα σε οδηγήσει στο ποθητό αποτέλεσμα; Click για ανάπτυξη... Αν διάβαζα έτσι όπως έπρεπε δεν θα είχα αυτό το πρόβλημα. Αν δεν πήγαινα φροντ φέτος δεν θα έδινα πανελλήνιες Δεν πάει χαμένο το διάβασμα. Δηλαδή αν δεν περάσω και θέλω να δώσω και του χρόνου θα προσπαθήσω να βελτιώσω το περσινό. Αν δεν διάβαζα καθόλου φέτος θα ήταν το ίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Απριλίου 2013 gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 11:07 Ο gregory nub: #5.306 18-04-13 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν διάβαζα έτσι όπως έπρεπε δεν θα είχα αυτό το πρόβλημα. Αν δεν πήγαινα φροντ φέτος δεν θα έδινα πανελλήνιες Δεν πάει χαμένο το διάβασμα. Δηλαδή αν δεν περάσω και θέλω να δώσω και του χρόνου θα προσπαθήσω να βελτιώσω το περσινό. Ανδρών διάβαζα καθόλου φέτος θα ήταν το ίδιο; Click για ανάπτυξη... Δεν είπα πως πάει χαμένο το διάβασμα, τα λεφτά για το φροντιστήριο όμως πάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeKr Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeKr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 14:36 Ο GeorgeKr έγραψε: #5.307 18-04-13 14:36 Πάντως και σε εμάς μας εβαλε ο διευθυντής να βάλουμε δικούς μας κωδικούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 14:38 Ο JKaradakov: #5.308 18-04-13 14:38 Σε εμάς πάλι δεν άνοιγε το σύστημα σήμερα. Αύριο πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 14:57 Ο cha0s έγραψε: #5.309 18-04-13 14:57 Στα φροντιστήριά σας για γνωστό και λογοτεχνία τι λένε; 2001! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:02 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.310 18-04-13 15:02 μετά απο καμιά ώρα και καμιά πενταριά έγραφα μπήκαμε τλκ στους κωδικούς !!! άντε επιτέλους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:10 Η Gate4 έγραψε: #5.311 18-04-13 15:10 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν είπα πως πάει χαμένο το διάβασμα, τα λεφτά για το φροντιστήριο όμως πάνε. Click για ανάπτυξη... Και ξαναλέω χωρίς το φροντ δεν θα διάβαζα. Άρα δεν πάνε χαμένα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο gregory nub: #5.312 18-04-13 15:12 Δεν είναι αλήθεια αυτό και το ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι φίλοι σου θα έτρεχαν σε φροντιστήρια, οπότε θα ένιωθες άσχημα και θα διάβαζες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:25 Η Gate4 έγραψε: #5.313 18-04-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν είναι αλήθεια αυτό και το ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι φίλοι σου θα έτρεχαν σε φροντιστήρια, οπότε θα ένιωθες άσχημα και θα διάβαζες κι εσύ! Click για ανάπτυξη... Άκου που σε λέω ούτε το μισό διάβασμα από αυτό που κάνω τώρα δεν θα έκανα χωρίς φροντ. Και τώρα,πολύ διαβάζω αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσα και περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeThere. Νεοφερμένο μέλος Η BeThere. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 22:36 Η BeThere. έγραψε: #5.314 18-04-13 22:36 παιδιά πείτε το πρόγραμμα διαβάσματος που κάνατε για τις επαναλήψεις σας. Κυρίως προς του θεωρητικούς, πως διαβάζετε/κάνετε επανάληψη κάθε μάθημα; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:24 Η Jok19 έγραψε: #5.315 19-04-13 00:24 Γεια! Μήπως μπορεί να μου πει κανείς της Θεωρητικής τι θέματα έκαψε ο ΟΕΦΕ στη Λογοτεχνία; Εμάς πάντως στο σχολείο μας μόνο για τις στρατιωτικές έκαναν τα χαρτιά τους...Οι υπόλοιποι από βδομάδα Άντε κουράγιο παιδιά, έρχεται το Πάσχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:37 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.316 19-04-13 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαντάμ_Σουσού: εγω πήρα χτες το καρτελάκι μου,επέσε γέλιο με τις φωτογραφίες χτες...σαν πρόβατια για σφαγή Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!! σε λάτρεψα ;P μια από τα ίδια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 402311 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2013 στις 08:58 Ο Guest 402311: #5.317 19-04-13 08:58 έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:18 Ο nPb έγραψε: #5.318 19-04-13 09:18 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιρις21 Νεοφερμένο μέλος Η Ιρις21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η Ιρις21 έγραψε: #5.319 19-04-13 09:23 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... και εγώ μια απ'τα ίδια, έχω κωλοαγχωθεί!!!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ οτί είναι κ θέμα ψυχραιμίας κ αυτοπεποίθησης, αλλά που να την βρεις κ αυτήν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η *Maria (^_^)*: #5.320 19-04-13 09:23 Είστε έτοιμοι? Πως τα πάτε με τις επαναλήψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από whitedove: δεν ζηταω τον πολλαπλασιασμο του 4*7 μη τρελαθουμε..ειναι απτο μαθημα της τεχνολογικης απο αεππ ζηταω πολλαπλασιασμο αλα ρωσικα.. Click για ανάπτυξη... φίλε κάτι δεν εχεις κατανοήσει σωστά. Ο πολλαπλασιασμός α λά ρωσικά βρισκει το γινόμενο δυο αριθμών. Άρα το 4*7 θα σιυ βγάλει 28. Χρησιμοποιείται από τους υπολογιστές για να κάνουν γρηγορότερα πράξεις γιατί βασιζεται στην ολίσθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 00:30 Ο gregory nub: #5.303 18-04-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και για το τελευταίο πότε δεν είπα τζάμπα o κόπος και τα λεφτά στο φροντ γιατί αν χρειαστεί θα δώσω και του χρόνου και το διάβασμα δεν πάει χαμένο Click για ανάπτυξη... Καλά, απλά εγώ το φροντιστήριο το βλέπω σαν υπηρεσία που πληρώνεις, έτσι ώστε μαζί με το προσωπικό διάβασμα να έχεις σίγουρη την επιτυχία. Αν εσύ το βλέπεις αλλιώς, τι να πω. Ποιος ο λόγος να το πληρώνεις αν δεν πιστεύεις πως θα σε οδηγήσει στο ποθητό αποτέλεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 402311 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Απριλίου 2013 στις 09:02 Ο Guest 402311: #5.304 18-04-13 09:02 γεια σας είμαι καινούρια στο ποστ :-) εμένα στο σχολείο μου όταν πήγα για τον κωδικο όσο τα φτιαχναμε εκεί μου λεγε για κάτι περιστατικα που είχαν γίνει Πέρσι στο σχολείο μου, ότι μια μάνα είχε έρθει να κάνει μηχανογραφικο στο πάιδι της γιατι αυτός ήταν διακοπες, ένα άλλο που η μάνα παλι είχε επεμβει και το αλλαξε στην κόρη της και εγινε χαμος με καταγγελιες και τα σχετικά, ένα άλλο που φίλοι του έκαναν πλάκα και το αλλαξαν και τον εστειλαν δεν ξέρω που, γίνεται χαμός με το θέμα αυτό...ελπιζω να μην γίνει τίποτα τέτοιο σε κανεναν φετος... είναι τρομαχτικο :-\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 09:53 Η Gate4 έγραψε: #5.305 18-04-13 09:53 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλά, απλά εγώ το φροντιστήριο το βλέπω σαν υπηρεσία που πληρώνεις, έτσι ώστε μαζί με το προσωπικό διάβασμα να έχεις σίγουρη την επιτυχία. Αν εσύ το βλέπεις αλλιώς, τι να πω. Ποιος ο λόγος να το πληρώνεις αν δεν πιστεύεις πως θα σε οδηγήσει στο ποθητό αποτέλεσμα; Click για ανάπτυξη... Αν διάβαζα έτσι όπως έπρεπε δεν θα είχα αυτό το πρόβλημα. Αν δεν πήγαινα φροντ φέτος δεν θα έδινα πανελλήνιες Δεν πάει χαμένο το διάβασμα. Δηλαδή αν δεν περάσω και θέλω να δώσω και του χρόνου θα προσπαθήσω να βελτιώσω το περσινό. Αν δεν διάβαζα καθόλου φέτος θα ήταν το ίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Απριλίου 2013 gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 11:07 Ο gregory nub: #5.306 18-04-13 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν διάβαζα έτσι όπως έπρεπε δεν θα είχα αυτό το πρόβλημα. Αν δεν πήγαινα φροντ φέτος δεν θα έδινα πανελλήνιες Δεν πάει χαμένο το διάβασμα. Δηλαδή αν δεν περάσω και θέλω να δώσω και του χρόνου θα προσπαθήσω να βελτιώσω το περσινό. Ανδρών διάβαζα καθόλου φέτος θα ήταν το ίδιο; Click για ανάπτυξη... Δεν είπα πως πάει χαμένο το διάβασμα, τα λεφτά για το φροντιστήριο όμως πάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeKr Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeKr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 14:36 Ο GeorgeKr έγραψε: #5.307 18-04-13 14:36 Πάντως και σε εμάς μας εβαλε ο διευθυντής να βάλουμε δικούς μας κωδικούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 14:38 Ο JKaradakov: #5.308 18-04-13 14:38 Σε εμάς πάλι δεν άνοιγε το σύστημα σήμερα. Αύριο πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 14:57 Ο cha0s έγραψε: #5.309 18-04-13 14:57 Στα φροντιστήριά σας για γνωστό και λογοτεχνία τι λένε; 2001! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:02 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.310 18-04-13 15:02 μετά απο καμιά ώρα και καμιά πενταριά έγραφα μπήκαμε τλκ στους κωδικούς !!! άντε επιτέλους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:10 Η Gate4 έγραψε: #5.311 18-04-13 15:10 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν είπα πως πάει χαμένο το διάβασμα, τα λεφτά για το φροντιστήριο όμως πάνε. Click για ανάπτυξη... Και ξαναλέω χωρίς το φροντ δεν θα διάβαζα. Άρα δεν πάνε χαμένα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο gregory nub: #5.312 18-04-13 15:12 Δεν είναι αλήθεια αυτό και το ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι φίλοι σου θα έτρεχαν σε φροντιστήρια, οπότε θα ένιωθες άσχημα και θα διάβαζες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:25 Η Gate4 έγραψε: #5.313 18-04-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν είναι αλήθεια αυτό και το ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι φίλοι σου θα έτρεχαν σε φροντιστήρια, οπότε θα ένιωθες άσχημα και θα διάβαζες κι εσύ! Click για ανάπτυξη... Άκου που σε λέω ούτε το μισό διάβασμα από αυτό που κάνω τώρα δεν θα έκανα χωρίς φροντ. Και τώρα,πολύ διαβάζω αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσα και περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeThere. Νεοφερμένο μέλος Η BeThere. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 22:36 Η BeThere. έγραψε: #5.314 18-04-13 22:36 παιδιά πείτε το πρόγραμμα διαβάσματος που κάνατε για τις επαναλήψεις σας. Κυρίως προς του θεωρητικούς, πως διαβάζετε/κάνετε επανάληψη κάθε μάθημα; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:24 Η Jok19 έγραψε: #5.315 19-04-13 00:24 Γεια! Μήπως μπορεί να μου πει κανείς της Θεωρητικής τι θέματα έκαψε ο ΟΕΦΕ στη Λογοτεχνία; Εμάς πάντως στο σχολείο μας μόνο για τις στρατιωτικές έκαναν τα χαρτιά τους...Οι υπόλοιποι από βδομάδα Άντε κουράγιο παιδιά, έρχεται το Πάσχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:37 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.316 19-04-13 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαντάμ_Σουσού: εγω πήρα χτες το καρτελάκι μου,επέσε γέλιο με τις φωτογραφίες χτες...σαν πρόβατια για σφαγή Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!! σε λάτρεψα ;P μια από τα ίδια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 402311 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2013 στις 08:58 Ο Guest 402311: #5.317 19-04-13 08:58 έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:18 Ο nPb έγραψε: #5.318 19-04-13 09:18 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιρις21 Νεοφερμένο μέλος Η Ιρις21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η Ιρις21 έγραψε: #5.319 19-04-13 09:23 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... και εγώ μια απ'τα ίδια, έχω κωλοαγχωθεί!!!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ οτί είναι κ θέμα ψυχραιμίας κ αυτοπεποίθησης, αλλά που να την βρεις κ αυτήν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η *Maria (^_^)*: #5.320 19-04-13 09:23 Είστε έτοιμοι? Πως τα πάτε με τις επαναλήψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και για το τελευταίο πότε δεν είπα τζάμπα o κόπος και τα λεφτά στο φροντ γιατί αν χρειαστεί θα δώσω και του χρόνου και το διάβασμα δεν πάει χαμένο Click για ανάπτυξη... Καλά, απλά εγώ το φροντιστήριο το βλέπω σαν υπηρεσία που πληρώνεις, έτσι ώστε μαζί με το προσωπικό διάβασμα να έχεις σίγουρη την επιτυχία. Αν εσύ το βλέπεις αλλιώς, τι να πω. Ποιος ο λόγος να το πληρώνεις αν δεν πιστεύεις πως θα σε οδηγήσει στο ποθητό αποτέλεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 402311 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Απριλίου 2013 στις 09:02 Ο Guest 402311: #5.304 18-04-13 09:02 γεια σας είμαι καινούρια στο ποστ :-) εμένα στο σχολείο μου όταν πήγα για τον κωδικο όσο τα φτιαχναμε εκεί μου λεγε για κάτι περιστατικα που είχαν γίνει Πέρσι στο σχολείο μου, ότι μια μάνα είχε έρθει να κάνει μηχανογραφικο στο πάιδι της γιατι αυτός ήταν διακοπες, ένα άλλο που η μάνα παλι είχε επεμβει και το αλλαξε στην κόρη της και εγινε χαμος με καταγγελιες και τα σχετικά, ένα άλλο που φίλοι του έκαναν πλάκα και το αλλαξαν και τον εστειλαν δεν ξέρω που, γίνεται χαμός με το θέμα αυτό...ελπιζω να μην γίνει τίποτα τέτοιο σε κανεναν φετος... είναι τρομαχτικο :-\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 09:53 Η Gate4 έγραψε: #5.305 18-04-13 09:53 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλά, απλά εγώ το φροντιστήριο το βλέπω σαν υπηρεσία που πληρώνεις, έτσι ώστε μαζί με το προσωπικό διάβασμα να έχεις σίγουρη την επιτυχία. Αν εσύ το βλέπεις αλλιώς, τι να πω. Ποιος ο λόγος να το πληρώνεις αν δεν πιστεύεις πως θα σε οδηγήσει στο ποθητό αποτέλεσμα; Click για ανάπτυξη... Αν διάβαζα έτσι όπως έπρεπε δεν θα είχα αυτό το πρόβλημα. Αν δεν πήγαινα φροντ φέτος δεν θα έδινα πανελλήνιες Δεν πάει χαμένο το διάβασμα. Δηλαδή αν δεν περάσω και θέλω να δώσω και του χρόνου θα προσπαθήσω να βελτιώσω το περσινό. Αν δεν διάβαζα καθόλου φέτος θα ήταν το ίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Απριλίου 2013 gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 11:07 Ο gregory nub: #5.306 18-04-13 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν διάβαζα έτσι όπως έπρεπε δεν θα είχα αυτό το πρόβλημα. Αν δεν πήγαινα φροντ φέτος δεν θα έδινα πανελλήνιες Δεν πάει χαμένο το διάβασμα. Δηλαδή αν δεν περάσω και θέλω να δώσω και του χρόνου θα προσπαθήσω να βελτιώσω το περσινό. Ανδρών διάβαζα καθόλου φέτος θα ήταν το ίδιο; Click για ανάπτυξη... Δεν είπα πως πάει χαμένο το διάβασμα, τα λεφτά για το φροντιστήριο όμως πάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeKr Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeKr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 14:36 Ο GeorgeKr έγραψε: #5.307 18-04-13 14:36 Πάντως και σε εμάς μας εβαλε ο διευθυντής να βάλουμε δικούς μας κωδικούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 14:38 Ο JKaradakov: #5.308 18-04-13 14:38 Σε εμάς πάλι δεν άνοιγε το σύστημα σήμερα. Αύριο πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 14:57 Ο cha0s έγραψε: #5.309 18-04-13 14:57 Στα φροντιστήριά σας για γνωστό και λογοτεχνία τι λένε; 2001! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:02 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.310 18-04-13 15:02 μετά απο καμιά ώρα και καμιά πενταριά έγραφα μπήκαμε τλκ στους κωδικούς !!! άντε επιτέλους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:10 Η Gate4 έγραψε: #5.311 18-04-13 15:10 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν είπα πως πάει χαμένο το διάβασμα, τα λεφτά για το φροντιστήριο όμως πάνε. Click για ανάπτυξη... Και ξαναλέω χωρίς το φροντ δεν θα διάβαζα. Άρα δεν πάνε χαμένα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο gregory nub: #5.312 18-04-13 15:12 Δεν είναι αλήθεια αυτό και το ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι φίλοι σου θα έτρεχαν σε φροντιστήρια, οπότε θα ένιωθες άσχημα και θα διάβαζες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:25 Η Gate4 έγραψε: #5.313 18-04-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν είναι αλήθεια αυτό και το ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι φίλοι σου θα έτρεχαν σε φροντιστήρια, οπότε θα ένιωθες άσχημα και θα διάβαζες κι εσύ! Click για ανάπτυξη... Άκου που σε λέω ούτε το μισό διάβασμα από αυτό που κάνω τώρα δεν θα έκανα χωρίς φροντ. Και τώρα,πολύ διαβάζω αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσα και περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeThere. Νεοφερμένο μέλος Η BeThere. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 22:36 Η BeThere. έγραψε: #5.314 18-04-13 22:36 παιδιά πείτε το πρόγραμμα διαβάσματος που κάνατε για τις επαναλήψεις σας. Κυρίως προς του θεωρητικούς, πως διαβάζετε/κάνετε επανάληψη κάθε μάθημα; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:24 Η Jok19 έγραψε: #5.315 19-04-13 00:24 Γεια! Μήπως μπορεί να μου πει κανείς της Θεωρητικής τι θέματα έκαψε ο ΟΕΦΕ στη Λογοτεχνία; Εμάς πάντως στο σχολείο μας μόνο για τις στρατιωτικές έκαναν τα χαρτιά τους...Οι υπόλοιποι από βδομάδα Άντε κουράγιο παιδιά, έρχεται το Πάσχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:37 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.316 19-04-13 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαντάμ_Σουσού: εγω πήρα χτες το καρτελάκι μου,επέσε γέλιο με τις φωτογραφίες χτες...σαν πρόβατια για σφαγή Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!! σε λάτρεψα ;P μια από τα ίδια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 402311 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2013 στις 08:58 Ο Guest 402311: #5.317 19-04-13 08:58 έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:18 Ο nPb έγραψε: #5.318 19-04-13 09:18 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιρις21 Νεοφερμένο μέλος Η Ιρις21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η Ιρις21 έγραψε: #5.319 19-04-13 09:23 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... και εγώ μια απ'τα ίδια, έχω κωλοαγχωθεί!!!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ οτί είναι κ θέμα ψυχραιμίας κ αυτοπεποίθησης, αλλά που να την βρεις κ αυτήν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η *Maria (^_^)*: #5.320 19-04-13 09:23 Είστε έτοιμοι? Πως τα πάτε με τις επαναλήψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας είμαι καινούρια στο ποστ :-) εμένα στο σχολείο μου όταν πήγα για τον κωδικο όσο τα φτιαχναμε εκεί μου λεγε για κάτι περιστατικα που είχαν γίνει Πέρσι στο σχολείο μου, ότι μια μάνα είχε έρθει να κάνει μηχανογραφικο στο πάιδι της γιατι αυτός ήταν διακοπες, ένα άλλο που η μάνα παλι είχε επεμβει και το αλλαξε στην κόρη της και εγινε χαμος με καταγγελιες και τα σχετικά, ένα άλλο που φίλοι του έκαναν πλάκα και το αλλαξαν και τον εστειλαν δεν ξέρω που, γίνεται χαμός με το θέμα αυτό...ελπιζω να μην γίνει τίποτα τέτοιο σε κανεναν φετος... είναι τρομαχτικο :-\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 09:53 Η Gate4 έγραψε: #5.305 18-04-13 09:53 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλά, απλά εγώ το φροντιστήριο το βλέπω σαν υπηρεσία που πληρώνεις, έτσι ώστε μαζί με το προσωπικό διάβασμα να έχεις σίγουρη την επιτυχία. Αν εσύ το βλέπεις αλλιώς, τι να πω. Ποιος ο λόγος να το πληρώνεις αν δεν πιστεύεις πως θα σε οδηγήσει στο ποθητό αποτέλεσμα; Click για ανάπτυξη... Αν διάβαζα έτσι όπως έπρεπε δεν θα είχα αυτό το πρόβλημα. Αν δεν πήγαινα φροντ φέτος δεν θα έδινα πανελλήνιες Δεν πάει χαμένο το διάβασμα. Δηλαδή αν δεν περάσω και θέλω να δώσω και του χρόνου θα προσπαθήσω να βελτιώσω το περσινό. Αν δεν διάβαζα καθόλου φέτος θα ήταν το ίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Απριλίου 2013 gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 11:07 Ο gregory nub: #5.306 18-04-13 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν διάβαζα έτσι όπως έπρεπε δεν θα είχα αυτό το πρόβλημα. Αν δεν πήγαινα φροντ φέτος δεν θα έδινα πανελλήνιες Δεν πάει χαμένο το διάβασμα. Δηλαδή αν δεν περάσω και θέλω να δώσω και του χρόνου θα προσπαθήσω να βελτιώσω το περσινό. Ανδρών διάβαζα καθόλου φέτος θα ήταν το ίδιο; Click για ανάπτυξη... Δεν είπα πως πάει χαμένο το διάβασμα, τα λεφτά για το φροντιστήριο όμως πάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeKr Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeKr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 14:36 Ο GeorgeKr έγραψε: #5.307 18-04-13 14:36 Πάντως και σε εμάς μας εβαλε ο διευθυντής να βάλουμε δικούς μας κωδικούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 14:38 Ο JKaradakov: #5.308 18-04-13 14:38 Σε εμάς πάλι δεν άνοιγε το σύστημα σήμερα. Αύριο πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 14:57 Ο cha0s έγραψε: #5.309 18-04-13 14:57 Στα φροντιστήριά σας για γνωστό και λογοτεχνία τι λένε; 2001! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:02 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.310 18-04-13 15:02 μετά απο καμιά ώρα και καμιά πενταριά έγραφα μπήκαμε τλκ στους κωδικούς !!! άντε επιτέλους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:10 Η Gate4 έγραψε: #5.311 18-04-13 15:10 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν είπα πως πάει χαμένο το διάβασμα, τα λεφτά για το φροντιστήριο όμως πάνε. Click για ανάπτυξη... Και ξαναλέω χωρίς το φροντ δεν θα διάβαζα. Άρα δεν πάνε χαμένα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο gregory nub: #5.312 18-04-13 15:12 Δεν είναι αλήθεια αυτό και το ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι φίλοι σου θα έτρεχαν σε φροντιστήρια, οπότε θα ένιωθες άσχημα και θα διάβαζες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:25 Η Gate4 έγραψε: #5.313 18-04-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν είναι αλήθεια αυτό και το ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι φίλοι σου θα έτρεχαν σε φροντιστήρια, οπότε θα ένιωθες άσχημα και θα διάβαζες κι εσύ! Click για ανάπτυξη... Άκου που σε λέω ούτε το μισό διάβασμα από αυτό που κάνω τώρα δεν θα έκανα χωρίς φροντ. Και τώρα,πολύ διαβάζω αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσα και περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeThere. Νεοφερμένο μέλος Η BeThere. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 22:36 Η BeThere. έγραψε: #5.314 18-04-13 22:36 παιδιά πείτε το πρόγραμμα διαβάσματος που κάνατε για τις επαναλήψεις σας. Κυρίως προς του θεωρητικούς, πως διαβάζετε/κάνετε επανάληψη κάθε μάθημα; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:24 Η Jok19 έγραψε: #5.315 19-04-13 00:24 Γεια! Μήπως μπορεί να μου πει κανείς της Θεωρητικής τι θέματα έκαψε ο ΟΕΦΕ στη Λογοτεχνία; Εμάς πάντως στο σχολείο μας μόνο για τις στρατιωτικές έκαναν τα χαρτιά τους...Οι υπόλοιποι από βδομάδα Άντε κουράγιο παιδιά, έρχεται το Πάσχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:37 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.316 19-04-13 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαντάμ_Σουσού: εγω πήρα χτες το καρτελάκι μου,επέσε γέλιο με τις φωτογραφίες χτες...σαν πρόβατια για σφαγή Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!! σε λάτρεψα ;P μια από τα ίδια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 402311 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2013 στις 08:58 Ο Guest 402311: #5.317 19-04-13 08:58 έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:18 Ο nPb έγραψε: #5.318 19-04-13 09:18 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιρις21 Νεοφερμένο μέλος Η Ιρις21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η Ιρις21 έγραψε: #5.319 19-04-13 09:23 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... και εγώ μια απ'τα ίδια, έχω κωλοαγχωθεί!!!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ οτί είναι κ θέμα ψυχραιμίας κ αυτοπεποίθησης, αλλά που να την βρεις κ αυτήν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η *Maria (^_^)*: #5.320 19-04-13 09:23 Είστε έτοιμοι? Πως τα πάτε με τις επαναλήψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλά, απλά εγώ το φροντιστήριο το βλέπω σαν υπηρεσία που πληρώνεις, έτσι ώστε μαζί με το προσωπικό διάβασμα να έχεις σίγουρη την επιτυχία. Αν εσύ το βλέπεις αλλιώς, τι να πω. Ποιος ο λόγος να το πληρώνεις αν δεν πιστεύεις πως θα σε οδηγήσει στο ποθητό αποτέλεσμα; Click για ανάπτυξη... Αν διάβαζα έτσι όπως έπρεπε δεν θα είχα αυτό το πρόβλημα. Αν δεν πήγαινα φροντ φέτος δεν θα έδινα πανελλήνιες Δεν πάει χαμένο το διάβασμα. Δηλαδή αν δεν περάσω και θέλω να δώσω και του χρόνου θα προσπαθήσω να βελτιώσω το περσινό. Αν δεν διάβαζα καθόλου φέτος θα ήταν το ίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 11:07 Ο gregory nub: #5.306 18-04-13 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν διάβαζα έτσι όπως έπρεπε δεν θα είχα αυτό το πρόβλημα. Αν δεν πήγαινα φροντ φέτος δεν θα έδινα πανελλήνιες Δεν πάει χαμένο το διάβασμα. Δηλαδή αν δεν περάσω και θέλω να δώσω και του χρόνου θα προσπαθήσω να βελτιώσω το περσινό. Ανδρών διάβαζα καθόλου φέτος θα ήταν το ίδιο; Click για ανάπτυξη... Δεν είπα πως πάει χαμένο το διάβασμα, τα λεφτά για το φροντιστήριο όμως πάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeKr Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeKr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 14:36 Ο GeorgeKr έγραψε: #5.307 18-04-13 14:36 Πάντως και σε εμάς μας εβαλε ο διευθυντής να βάλουμε δικούς μας κωδικούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 14:38 Ο JKaradakov: #5.308 18-04-13 14:38 Σε εμάς πάλι δεν άνοιγε το σύστημα σήμερα. Αύριο πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 14:57 Ο cha0s έγραψε: #5.309 18-04-13 14:57 Στα φροντιστήριά σας για γνωστό και λογοτεχνία τι λένε; 2001! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:02 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.310 18-04-13 15:02 μετά απο καμιά ώρα και καμιά πενταριά έγραφα μπήκαμε τλκ στους κωδικούς !!! άντε επιτέλους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:10 Η Gate4 έγραψε: #5.311 18-04-13 15:10 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν είπα πως πάει χαμένο το διάβασμα, τα λεφτά για το φροντιστήριο όμως πάνε. Click για ανάπτυξη... Και ξαναλέω χωρίς το φροντ δεν θα διάβαζα. Άρα δεν πάνε χαμένα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο gregory nub: #5.312 18-04-13 15:12 Δεν είναι αλήθεια αυτό και το ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι φίλοι σου θα έτρεχαν σε φροντιστήρια, οπότε θα ένιωθες άσχημα και θα διάβαζες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:25 Η Gate4 έγραψε: #5.313 18-04-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν είναι αλήθεια αυτό και το ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι φίλοι σου θα έτρεχαν σε φροντιστήρια, οπότε θα ένιωθες άσχημα και θα διάβαζες κι εσύ! Click για ανάπτυξη... Άκου που σε λέω ούτε το μισό διάβασμα από αυτό που κάνω τώρα δεν θα έκανα χωρίς φροντ. Και τώρα,πολύ διαβάζω αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσα και περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeThere. Νεοφερμένο μέλος Η BeThere. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 22:36 Η BeThere. έγραψε: #5.314 18-04-13 22:36 παιδιά πείτε το πρόγραμμα διαβάσματος που κάνατε για τις επαναλήψεις σας. Κυρίως προς του θεωρητικούς, πως διαβάζετε/κάνετε επανάληψη κάθε μάθημα; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:24 Η Jok19 έγραψε: #5.315 19-04-13 00:24 Γεια! Μήπως μπορεί να μου πει κανείς της Θεωρητικής τι θέματα έκαψε ο ΟΕΦΕ στη Λογοτεχνία; Εμάς πάντως στο σχολείο μας μόνο για τις στρατιωτικές έκαναν τα χαρτιά τους...Οι υπόλοιποι από βδομάδα Άντε κουράγιο παιδιά, έρχεται το Πάσχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:37 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.316 19-04-13 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαντάμ_Σουσού: εγω πήρα χτες το καρτελάκι μου,επέσε γέλιο με τις φωτογραφίες χτες...σαν πρόβατια για σφαγή Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!! σε λάτρεψα ;P μια από τα ίδια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 402311 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2013 στις 08:58 Ο Guest 402311: #5.317 19-04-13 08:58 έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:18 Ο nPb έγραψε: #5.318 19-04-13 09:18 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιρις21 Νεοφερμένο μέλος Η Ιρις21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η Ιρις21 έγραψε: #5.319 19-04-13 09:23 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... και εγώ μια απ'τα ίδια, έχω κωλοαγχωθεί!!!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ οτί είναι κ θέμα ψυχραιμίας κ αυτοπεποίθησης, αλλά που να την βρεις κ αυτήν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η *Maria (^_^)*: #5.320 19-04-13 09:23 Είστε έτοιμοι? Πως τα πάτε με τις επαναλήψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν διάβαζα έτσι όπως έπρεπε δεν θα είχα αυτό το πρόβλημα. Αν δεν πήγαινα φροντ φέτος δεν θα έδινα πανελλήνιες Δεν πάει χαμένο το διάβασμα. Δηλαδή αν δεν περάσω και θέλω να δώσω και του χρόνου θα προσπαθήσω να βελτιώσω το περσινό. Ανδρών διάβαζα καθόλου φέτος θα ήταν το ίδιο; Click για ανάπτυξη... Δεν είπα πως πάει χαμένο το διάβασμα, τα λεφτά για το φροντιστήριο όμως πάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GeorgeKr Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeKr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 14:36 Ο GeorgeKr έγραψε: #5.307 18-04-13 14:36 Πάντως και σε εμάς μας εβαλε ο διευθυντής να βάλουμε δικούς μας κωδικούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 14:38 Ο JKaradakov: #5.308 18-04-13 14:38 Σε εμάς πάλι δεν άνοιγε το σύστημα σήμερα. Αύριο πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 14:57 Ο cha0s έγραψε: #5.309 18-04-13 14:57 Στα φροντιστήριά σας για γνωστό και λογοτεχνία τι λένε; 2001! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:02 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.310 18-04-13 15:02 μετά απο καμιά ώρα και καμιά πενταριά έγραφα μπήκαμε τλκ στους κωδικούς !!! άντε επιτέλους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:10 Η Gate4 έγραψε: #5.311 18-04-13 15:10 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν είπα πως πάει χαμένο το διάβασμα, τα λεφτά για το φροντιστήριο όμως πάνε. Click για ανάπτυξη... Και ξαναλέω χωρίς το φροντ δεν θα διάβαζα. Άρα δεν πάνε χαμένα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο gregory nub: #5.312 18-04-13 15:12 Δεν είναι αλήθεια αυτό και το ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι φίλοι σου θα έτρεχαν σε φροντιστήρια, οπότε θα ένιωθες άσχημα και θα διάβαζες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:25 Η Gate4 έγραψε: #5.313 18-04-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν είναι αλήθεια αυτό και το ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι φίλοι σου θα έτρεχαν σε φροντιστήρια, οπότε θα ένιωθες άσχημα και θα διάβαζες κι εσύ! Click για ανάπτυξη... Άκου που σε λέω ούτε το μισό διάβασμα από αυτό που κάνω τώρα δεν θα έκανα χωρίς φροντ. Και τώρα,πολύ διαβάζω αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσα και περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeThere. Νεοφερμένο μέλος Η BeThere. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 22:36 Η BeThere. έγραψε: #5.314 18-04-13 22:36 παιδιά πείτε το πρόγραμμα διαβάσματος που κάνατε για τις επαναλήψεις σας. Κυρίως προς του θεωρητικούς, πως διαβάζετε/κάνετε επανάληψη κάθε μάθημα; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:24 Η Jok19 έγραψε: #5.315 19-04-13 00:24 Γεια! Μήπως μπορεί να μου πει κανείς της Θεωρητικής τι θέματα έκαψε ο ΟΕΦΕ στη Λογοτεχνία; Εμάς πάντως στο σχολείο μας μόνο για τις στρατιωτικές έκαναν τα χαρτιά τους...Οι υπόλοιποι από βδομάδα Άντε κουράγιο παιδιά, έρχεται το Πάσχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:37 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.316 19-04-13 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαντάμ_Σουσού: εγω πήρα χτες το καρτελάκι μου,επέσε γέλιο με τις φωτογραφίες χτες...σαν πρόβατια για σφαγή Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!! σε λάτρεψα ;P μια από τα ίδια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 402311 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2013 στις 08:58 Ο Guest 402311: #5.317 19-04-13 08:58 έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:18 Ο nPb έγραψε: #5.318 19-04-13 09:18 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιρις21 Νεοφερμένο μέλος Η Ιρις21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η Ιρις21 έγραψε: #5.319 19-04-13 09:23 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... και εγώ μια απ'τα ίδια, έχω κωλοαγχωθεί!!!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ οτί είναι κ θέμα ψυχραιμίας κ αυτοπεποίθησης, αλλά που να την βρεις κ αυτήν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η *Maria (^_^)*: #5.320 19-04-13 09:23 Είστε έτοιμοι? Πως τα πάτε με τις επαναλήψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως και σε εμάς μας εβαλε ο διευθυντής να βάλουμε δικούς μας κωδικούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 14:38 Ο JKaradakov: #5.308 18-04-13 14:38 Σε εμάς πάλι δεν άνοιγε το σύστημα σήμερα. Αύριο πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 14:57 Ο cha0s έγραψε: #5.309 18-04-13 14:57 Στα φροντιστήριά σας για γνωστό και λογοτεχνία τι λένε; 2001! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:02 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.310 18-04-13 15:02 μετά απο καμιά ώρα και καμιά πενταριά έγραφα μπήκαμε τλκ στους κωδικούς !!! άντε επιτέλους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:10 Η Gate4 έγραψε: #5.311 18-04-13 15:10 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν είπα πως πάει χαμένο το διάβασμα, τα λεφτά για το φροντιστήριο όμως πάνε. Click για ανάπτυξη... Και ξαναλέω χωρίς το φροντ δεν θα διάβαζα. Άρα δεν πάνε χαμένα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο gregory nub: #5.312 18-04-13 15:12 Δεν είναι αλήθεια αυτό και το ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι φίλοι σου θα έτρεχαν σε φροντιστήρια, οπότε θα ένιωθες άσχημα και θα διάβαζες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:25 Η Gate4 έγραψε: #5.313 18-04-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν είναι αλήθεια αυτό και το ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι φίλοι σου θα έτρεχαν σε φροντιστήρια, οπότε θα ένιωθες άσχημα και θα διάβαζες κι εσύ! Click για ανάπτυξη... Άκου που σε λέω ούτε το μισό διάβασμα από αυτό που κάνω τώρα δεν θα έκανα χωρίς φροντ. Και τώρα,πολύ διαβάζω αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσα και περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeThere. Νεοφερμένο μέλος Η BeThere. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 22:36 Η BeThere. έγραψε: #5.314 18-04-13 22:36 παιδιά πείτε το πρόγραμμα διαβάσματος που κάνατε για τις επαναλήψεις σας. Κυρίως προς του θεωρητικούς, πως διαβάζετε/κάνετε επανάληψη κάθε μάθημα; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:24 Η Jok19 έγραψε: #5.315 19-04-13 00:24 Γεια! Μήπως μπορεί να μου πει κανείς της Θεωρητικής τι θέματα έκαψε ο ΟΕΦΕ στη Λογοτεχνία; Εμάς πάντως στο σχολείο μας μόνο για τις στρατιωτικές έκαναν τα χαρτιά τους...Οι υπόλοιποι από βδομάδα Άντε κουράγιο παιδιά, έρχεται το Πάσχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:37 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.316 19-04-13 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαντάμ_Σουσού: εγω πήρα χτες το καρτελάκι μου,επέσε γέλιο με τις φωτογραφίες χτες...σαν πρόβατια για σφαγή Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!! σε λάτρεψα ;P μια από τα ίδια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 402311 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2013 στις 08:58 Ο Guest 402311: #5.317 19-04-13 08:58 έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:18 Ο nPb έγραψε: #5.318 19-04-13 09:18 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιρις21 Νεοφερμένο μέλος Η Ιρις21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η Ιρις21 έγραψε: #5.319 19-04-13 09:23 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... και εγώ μια απ'τα ίδια, έχω κωλοαγχωθεί!!!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ οτί είναι κ θέμα ψυχραιμίας κ αυτοπεποίθησης, αλλά που να την βρεις κ αυτήν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η *Maria (^_^)*: #5.320 19-04-13 09:23 Είστε έτοιμοι? Πως τα πάτε με τις επαναλήψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε εμάς πάλι δεν άνοιγε το σύστημα σήμερα. Αύριο πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 14:57 Ο cha0s έγραψε: #5.309 18-04-13 14:57 Στα φροντιστήριά σας για γνωστό και λογοτεχνία τι λένε; 2001! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:02 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.310 18-04-13 15:02 μετά απο καμιά ώρα και καμιά πενταριά έγραφα μπήκαμε τλκ στους κωδικούς !!! άντε επιτέλους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:10 Η Gate4 έγραψε: #5.311 18-04-13 15:10 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν είπα πως πάει χαμένο το διάβασμα, τα λεφτά για το φροντιστήριο όμως πάνε. Click για ανάπτυξη... Και ξαναλέω χωρίς το φροντ δεν θα διάβαζα. Άρα δεν πάνε χαμένα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο gregory nub: #5.312 18-04-13 15:12 Δεν είναι αλήθεια αυτό και το ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι φίλοι σου θα έτρεχαν σε φροντιστήρια, οπότε θα ένιωθες άσχημα και θα διάβαζες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:25 Η Gate4 έγραψε: #5.313 18-04-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν είναι αλήθεια αυτό και το ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι φίλοι σου θα έτρεχαν σε φροντιστήρια, οπότε θα ένιωθες άσχημα και θα διάβαζες κι εσύ! Click για ανάπτυξη... Άκου που σε λέω ούτε το μισό διάβασμα από αυτό που κάνω τώρα δεν θα έκανα χωρίς φροντ. Και τώρα,πολύ διαβάζω αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσα και περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeThere. Νεοφερμένο μέλος Η BeThere. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 22:36 Η BeThere. έγραψε: #5.314 18-04-13 22:36 παιδιά πείτε το πρόγραμμα διαβάσματος που κάνατε για τις επαναλήψεις σας. Κυρίως προς του θεωρητικούς, πως διαβάζετε/κάνετε επανάληψη κάθε μάθημα; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:24 Η Jok19 έγραψε: #5.315 19-04-13 00:24 Γεια! Μήπως μπορεί να μου πει κανείς της Θεωρητικής τι θέματα έκαψε ο ΟΕΦΕ στη Λογοτεχνία; Εμάς πάντως στο σχολείο μας μόνο για τις στρατιωτικές έκαναν τα χαρτιά τους...Οι υπόλοιποι από βδομάδα Άντε κουράγιο παιδιά, έρχεται το Πάσχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:37 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.316 19-04-13 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαντάμ_Σουσού: εγω πήρα χτες το καρτελάκι μου,επέσε γέλιο με τις φωτογραφίες χτες...σαν πρόβατια για σφαγή Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!! σε λάτρεψα ;P μια από τα ίδια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 402311 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2013 στις 08:58 Ο Guest 402311: #5.317 19-04-13 08:58 έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:18 Ο nPb έγραψε: #5.318 19-04-13 09:18 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιρις21 Νεοφερμένο μέλος Η Ιρις21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η Ιρις21 έγραψε: #5.319 19-04-13 09:23 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... και εγώ μια απ'τα ίδια, έχω κωλοαγχωθεί!!!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ οτί είναι κ θέμα ψυχραιμίας κ αυτοπεποίθησης, αλλά που να την βρεις κ αυτήν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η *Maria (^_^)*: #5.320 19-04-13 09:23 Είστε έτοιμοι? Πως τα πάτε με τις επαναλήψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στα φροντιστήριά σας για γνωστό και λογοτεχνία τι λένε; 2001! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:02 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.310 18-04-13 15:02 μετά απο καμιά ώρα και καμιά πενταριά έγραφα μπήκαμε τλκ στους κωδικούς !!! άντε επιτέλους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:10 Η Gate4 έγραψε: #5.311 18-04-13 15:10 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν είπα πως πάει χαμένο το διάβασμα, τα λεφτά για το φροντιστήριο όμως πάνε. Click για ανάπτυξη... Και ξαναλέω χωρίς το φροντ δεν θα διάβαζα. Άρα δεν πάνε χαμένα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο gregory nub: #5.312 18-04-13 15:12 Δεν είναι αλήθεια αυτό και το ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι φίλοι σου θα έτρεχαν σε φροντιστήρια, οπότε θα ένιωθες άσχημα και θα διάβαζες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:25 Η Gate4 έγραψε: #5.313 18-04-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν είναι αλήθεια αυτό και το ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι φίλοι σου θα έτρεχαν σε φροντιστήρια, οπότε θα ένιωθες άσχημα και θα διάβαζες κι εσύ! Click για ανάπτυξη... Άκου που σε λέω ούτε το μισό διάβασμα από αυτό που κάνω τώρα δεν θα έκανα χωρίς φροντ. Και τώρα,πολύ διαβάζω αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσα και περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeThere. Νεοφερμένο μέλος Η BeThere. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 22:36 Η BeThere. έγραψε: #5.314 18-04-13 22:36 παιδιά πείτε το πρόγραμμα διαβάσματος που κάνατε για τις επαναλήψεις σας. Κυρίως προς του θεωρητικούς, πως διαβάζετε/κάνετε επανάληψη κάθε μάθημα; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:24 Η Jok19 έγραψε: #5.315 19-04-13 00:24 Γεια! Μήπως μπορεί να μου πει κανείς της Θεωρητικής τι θέματα έκαψε ο ΟΕΦΕ στη Λογοτεχνία; Εμάς πάντως στο σχολείο μας μόνο για τις στρατιωτικές έκαναν τα χαρτιά τους...Οι υπόλοιποι από βδομάδα Άντε κουράγιο παιδιά, έρχεται το Πάσχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:37 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.316 19-04-13 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαντάμ_Σουσού: εγω πήρα χτες το καρτελάκι μου,επέσε γέλιο με τις φωτογραφίες χτες...σαν πρόβατια για σφαγή Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!! σε λάτρεψα ;P μια από τα ίδια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 402311 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2013 στις 08:58 Ο Guest 402311: #5.317 19-04-13 08:58 έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:18 Ο nPb έγραψε: #5.318 19-04-13 09:18 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιρις21 Νεοφερμένο μέλος Η Ιρις21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η Ιρις21 έγραψε: #5.319 19-04-13 09:23 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... και εγώ μια απ'τα ίδια, έχω κωλοαγχωθεί!!!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ οτί είναι κ θέμα ψυχραιμίας κ αυτοπεποίθησης, αλλά που να την βρεις κ αυτήν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η *Maria (^_^)*: #5.320 19-04-13 09:23 Είστε έτοιμοι? Πως τα πάτε με τις επαναλήψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μετά απο καμιά ώρα και καμιά πενταριά έγραφα μπήκαμε τλκ στους κωδικούς !!! άντε επιτέλους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:10 Η Gate4 έγραψε: #5.311 18-04-13 15:10 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν είπα πως πάει χαμένο το διάβασμα, τα λεφτά για το φροντιστήριο όμως πάνε. Click για ανάπτυξη... Και ξαναλέω χωρίς το φροντ δεν θα διάβαζα. Άρα δεν πάνε χαμένα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο gregory nub: #5.312 18-04-13 15:12 Δεν είναι αλήθεια αυτό και το ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι φίλοι σου θα έτρεχαν σε φροντιστήρια, οπότε θα ένιωθες άσχημα και θα διάβαζες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:25 Η Gate4 έγραψε: #5.313 18-04-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν είναι αλήθεια αυτό και το ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι φίλοι σου θα έτρεχαν σε φροντιστήρια, οπότε θα ένιωθες άσχημα και θα διάβαζες κι εσύ! Click για ανάπτυξη... Άκου που σε λέω ούτε το μισό διάβασμα από αυτό που κάνω τώρα δεν θα έκανα χωρίς φροντ. Και τώρα,πολύ διαβάζω αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσα και περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeThere. Νεοφερμένο μέλος Η BeThere. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 22:36 Η BeThere. έγραψε: #5.314 18-04-13 22:36 παιδιά πείτε το πρόγραμμα διαβάσματος που κάνατε για τις επαναλήψεις σας. Κυρίως προς του θεωρητικούς, πως διαβάζετε/κάνετε επανάληψη κάθε μάθημα; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:24 Η Jok19 έγραψε: #5.315 19-04-13 00:24 Γεια! Μήπως μπορεί να μου πει κανείς της Θεωρητικής τι θέματα έκαψε ο ΟΕΦΕ στη Λογοτεχνία; Εμάς πάντως στο σχολείο μας μόνο για τις στρατιωτικές έκαναν τα χαρτιά τους...Οι υπόλοιποι από βδομάδα Άντε κουράγιο παιδιά, έρχεται το Πάσχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:37 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.316 19-04-13 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαντάμ_Σουσού: εγω πήρα χτες το καρτελάκι μου,επέσε γέλιο με τις φωτογραφίες χτες...σαν πρόβατια για σφαγή Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!! σε λάτρεψα ;P μια από τα ίδια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 402311 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2013 στις 08:58 Ο Guest 402311: #5.317 19-04-13 08:58 έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:18 Ο nPb έγραψε: #5.318 19-04-13 09:18 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιρις21 Νεοφερμένο μέλος Η Ιρις21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η Ιρις21 έγραψε: #5.319 19-04-13 09:23 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... και εγώ μια απ'τα ίδια, έχω κωλοαγχωθεί!!!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ οτί είναι κ θέμα ψυχραιμίας κ αυτοπεποίθησης, αλλά που να την βρεις κ αυτήν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η *Maria (^_^)*: #5.320 19-04-13 09:23 Είστε έτοιμοι? Πως τα πάτε με τις επαναλήψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν είπα πως πάει χαμένο το διάβασμα, τα λεφτά για το φροντιστήριο όμως πάνε. Click για ανάπτυξη... Και ξαναλέω χωρίς το φροντ δεν θα διάβαζα. Άρα δεν πάνε χαμένα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο gregory nub: #5.312 18-04-13 15:12 Δεν είναι αλήθεια αυτό και το ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι φίλοι σου θα έτρεχαν σε φροντιστήρια, οπότε θα ένιωθες άσχημα και θα διάβαζες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:25 Η Gate4 έγραψε: #5.313 18-04-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν είναι αλήθεια αυτό και το ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι φίλοι σου θα έτρεχαν σε φροντιστήρια, οπότε θα ένιωθες άσχημα και θα διάβαζες κι εσύ! Click για ανάπτυξη... Άκου που σε λέω ούτε το μισό διάβασμα από αυτό που κάνω τώρα δεν θα έκανα χωρίς φροντ. Και τώρα,πολύ διαβάζω αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσα και περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeThere. Νεοφερμένο μέλος Η BeThere. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 22:36 Η BeThere. έγραψε: #5.314 18-04-13 22:36 παιδιά πείτε το πρόγραμμα διαβάσματος που κάνατε για τις επαναλήψεις σας. Κυρίως προς του θεωρητικούς, πως διαβάζετε/κάνετε επανάληψη κάθε μάθημα; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:24 Η Jok19 έγραψε: #5.315 19-04-13 00:24 Γεια! Μήπως μπορεί να μου πει κανείς της Θεωρητικής τι θέματα έκαψε ο ΟΕΦΕ στη Λογοτεχνία; Εμάς πάντως στο σχολείο μας μόνο για τις στρατιωτικές έκαναν τα χαρτιά τους...Οι υπόλοιποι από βδομάδα Άντε κουράγιο παιδιά, έρχεται το Πάσχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:37 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.316 19-04-13 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαντάμ_Σουσού: εγω πήρα χτες το καρτελάκι μου,επέσε γέλιο με τις φωτογραφίες χτες...σαν πρόβατια για σφαγή Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!! σε λάτρεψα ;P μια από τα ίδια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 402311 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2013 στις 08:58 Ο Guest 402311: #5.317 19-04-13 08:58 έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:18 Ο nPb έγραψε: #5.318 19-04-13 09:18 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιρις21 Νεοφερμένο μέλος Η Ιρις21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η Ιρις21 έγραψε: #5.319 19-04-13 09:23 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... και εγώ μια απ'τα ίδια, έχω κωλοαγχωθεί!!!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ οτί είναι κ θέμα ψυχραιμίας κ αυτοπεποίθησης, αλλά που να την βρεις κ αυτήν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η *Maria (^_^)*: #5.320 19-04-13 09:23 Είστε έτοιμοι? Πως τα πάτε με τις επαναλήψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν είναι αλήθεια αυτό και το ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι φίλοι σου θα έτρεχαν σε φροντιστήρια, οπότε θα ένιωθες άσχημα και θα διάβαζες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 15:25 Η Gate4 έγραψε: #5.313 18-04-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν είναι αλήθεια αυτό και το ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι φίλοι σου θα έτρεχαν σε φροντιστήρια, οπότε θα ένιωθες άσχημα και θα διάβαζες κι εσύ! Click για ανάπτυξη... Άκου που σε λέω ούτε το μισό διάβασμα από αυτό που κάνω τώρα δεν θα έκανα χωρίς φροντ. Και τώρα,πολύ διαβάζω αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσα και περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeThere. Νεοφερμένο μέλος Η BeThere. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 22:36 Η BeThere. έγραψε: #5.314 18-04-13 22:36 παιδιά πείτε το πρόγραμμα διαβάσματος που κάνατε για τις επαναλήψεις σας. Κυρίως προς του θεωρητικούς, πως διαβάζετε/κάνετε επανάληψη κάθε μάθημα; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:24 Η Jok19 έγραψε: #5.315 19-04-13 00:24 Γεια! Μήπως μπορεί να μου πει κανείς της Θεωρητικής τι θέματα έκαψε ο ΟΕΦΕ στη Λογοτεχνία; Εμάς πάντως στο σχολείο μας μόνο για τις στρατιωτικές έκαναν τα χαρτιά τους...Οι υπόλοιποι από βδομάδα Άντε κουράγιο παιδιά, έρχεται το Πάσχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:37 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.316 19-04-13 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαντάμ_Σουσού: εγω πήρα χτες το καρτελάκι μου,επέσε γέλιο με τις φωτογραφίες χτες...σαν πρόβατια για σφαγή Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!! σε λάτρεψα ;P μια από τα ίδια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 402311 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2013 στις 08:58 Ο Guest 402311: #5.317 19-04-13 08:58 έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:18 Ο nPb έγραψε: #5.318 19-04-13 09:18 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιρις21 Νεοφερμένο μέλος Η Ιρις21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η Ιρις21 έγραψε: #5.319 19-04-13 09:23 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... και εγώ μια απ'τα ίδια, έχω κωλοαγχωθεί!!!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ οτί είναι κ θέμα ψυχραιμίας κ αυτοπεποίθησης, αλλά που να την βρεις κ αυτήν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η *Maria (^_^)*: #5.320 19-04-13 09:23 Είστε έτοιμοι? Πως τα πάτε με τις επαναλήψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν είναι αλήθεια αυτό και το ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι φίλοι σου θα έτρεχαν σε φροντιστήρια, οπότε θα ένιωθες άσχημα και θα διάβαζες κι εσύ! Click για ανάπτυξη... Άκου που σε λέω ούτε το μισό διάβασμα από αυτό που κάνω τώρα δεν θα έκανα χωρίς φροντ. Και τώρα,πολύ διαβάζω αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσα και περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BeThere. Νεοφερμένο μέλος Η BeThere. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Απριλίου 2013 στις 22:36 Η BeThere. έγραψε: #5.314 18-04-13 22:36 παιδιά πείτε το πρόγραμμα διαβάσματος που κάνατε για τις επαναλήψεις σας. Κυρίως προς του θεωρητικούς, πως διαβάζετε/κάνετε επανάληψη κάθε μάθημα; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:24 Η Jok19 έγραψε: #5.315 19-04-13 00:24 Γεια! Μήπως μπορεί να μου πει κανείς της Θεωρητικής τι θέματα έκαψε ο ΟΕΦΕ στη Λογοτεχνία; Εμάς πάντως στο σχολείο μας μόνο για τις στρατιωτικές έκαναν τα χαρτιά τους...Οι υπόλοιποι από βδομάδα Άντε κουράγιο παιδιά, έρχεται το Πάσχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:37 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.316 19-04-13 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαντάμ_Σουσού: εγω πήρα χτες το καρτελάκι μου,επέσε γέλιο με τις φωτογραφίες χτες...σαν πρόβατια για σφαγή Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!! σε λάτρεψα ;P μια από τα ίδια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 402311 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2013 στις 08:58 Ο Guest 402311: #5.317 19-04-13 08:58 έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:18 Ο nPb έγραψε: #5.318 19-04-13 09:18 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιρις21 Νεοφερμένο μέλος Η Ιρις21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η Ιρις21 έγραψε: #5.319 19-04-13 09:23 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... και εγώ μια απ'τα ίδια, έχω κωλοαγχωθεί!!!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ οτί είναι κ θέμα ψυχραιμίας κ αυτοπεποίθησης, αλλά που να την βρεις κ αυτήν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η *Maria (^_^)*: #5.320 19-04-13 09:23 Είστε έτοιμοι? Πως τα πάτε με τις επαναλήψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδιά πείτε το πρόγραμμα διαβάσματος που κάνατε για τις επαναλήψεις σας. Κυρίως προς του θεωρητικούς, πως διαβάζετε/κάνετε επανάληψη κάθε μάθημα; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:24 Η Jok19 έγραψε: #5.315 19-04-13 00:24 Γεια! Μήπως μπορεί να μου πει κανείς της Θεωρητικής τι θέματα έκαψε ο ΟΕΦΕ στη Λογοτεχνία; Εμάς πάντως στο σχολείο μας μόνο για τις στρατιωτικές έκαναν τα χαρτιά τους...Οι υπόλοιποι από βδομάδα Άντε κουράγιο παιδιά, έρχεται το Πάσχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:37 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.316 19-04-13 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαντάμ_Σουσού: εγω πήρα χτες το καρτελάκι μου,επέσε γέλιο με τις φωτογραφίες χτες...σαν πρόβατια για σφαγή Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!! σε λάτρεψα ;P μια από τα ίδια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 402311 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2013 στις 08:58 Ο Guest 402311: #5.317 19-04-13 08:58 έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:18 Ο nPb έγραψε: #5.318 19-04-13 09:18 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιρις21 Νεοφερμένο μέλος Η Ιρις21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η Ιρις21 έγραψε: #5.319 19-04-13 09:23 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... και εγώ μια απ'τα ίδια, έχω κωλοαγχωθεί!!!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ οτί είναι κ θέμα ψυχραιμίας κ αυτοπεποίθησης, αλλά που να την βρεις κ αυτήν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η *Maria (^_^)*: #5.320 19-04-13 09:23 Είστε έτοιμοι? Πως τα πάτε με τις επαναλήψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια! Μήπως μπορεί να μου πει κανείς της Θεωρητικής τι θέματα έκαψε ο ΟΕΦΕ στη Λογοτεχνία; Εμάς πάντως στο σχολείο μας μόνο για τις στρατιωτικές έκαναν τα χαρτιά τους...Οι υπόλοιποι από βδομάδα Άντε κουράγιο παιδιά, έρχεται το Πάσχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 00:37 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.316 19-04-13 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαντάμ_Σουσού: εγω πήρα χτες το καρτελάκι μου,επέσε γέλιο με τις φωτογραφίες χτες...σαν πρόβατια για σφαγή Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!! σε λάτρεψα ;P μια από τα ίδια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 402311 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2013 στις 08:58 Ο Guest 402311: #5.317 19-04-13 08:58 έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:18 Ο nPb έγραψε: #5.318 19-04-13 09:18 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιρις21 Νεοφερμένο μέλος Η Ιρις21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η Ιρις21 έγραψε: #5.319 19-04-13 09:23 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... και εγώ μια απ'τα ίδια, έχω κωλοαγχωθεί!!!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ οτί είναι κ θέμα ψυχραιμίας κ αυτοπεποίθησης, αλλά που να την βρεις κ αυτήν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η *Maria (^_^)*: #5.320 19-04-13 09:23 Είστε έτοιμοι? Πως τα πάτε με τις επαναλήψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαντάμ_Σουσού: εγω πήρα χτες το καρτελάκι μου,επέσε γέλιο με τις φωτογραφίες χτες...σαν πρόβατια για σφαγή Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!! σε λάτρεψα ;P μια από τα ίδια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 402311 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2013 στις 08:58 Ο Guest 402311: #5.317 19-04-13 08:58 έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:18 Ο nPb έγραψε: #5.318 19-04-13 09:18 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιρις21 Νεοφερμένο μέλος Η Ιρις21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η Ιρις21 έγραψε: #5.319 19-04-13 09:23 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... και εγώ μια απ'τα ίδια, έχω κωλοαγχωθεί!!!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ οτί είναι κ θέμα ψυχραιμίας κ αυτοπεποίθησης, αλλά που να την βρεις κ αυτήν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η *Maria (^_^)*: #5.320 19-04-13 09:23 Είστε έτοιμοι? Πως τα πάτε με τις επαναλήψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:18 Ο nPb έγραψε: #5.318 19-04-13 09:18 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιρις21 Νεοφερμένο μέλος Η Ιρις21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η Ιρις21 έγραψε: #5.319 19-04-13 09:23 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... και εγώ μια απ'τα ίδια, έχω κωλοαγχωθεί!!!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ οτί είναι κ θέμα ψυχραιμίας κ αυτοπεποίθησης, αλλά που να την βρεις κ αυτήν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η *Maria (^_^)*: #5.320 19-04-13 09:23 Είστε έτοιμοι? Πως τα πάτε με τις επαναλήψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιρις21 Νεοφερμένο μέλος Η Ιρις21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η Ιρις21 έγραψε: #5.319 19-04-13 09:23 Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... και εγώ μια απ'τα ίδια, έχω κωλοαγχωθεί!!!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ οτί είναι κ θέμα ψυχραιμίας κ αυτοπεποίθησης, αλλά που να την βρεις κ αυτήν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η *Maria (^_^)*: #5.320 19-04-13 09:23 Είστε έτοιμοι? Πως τα πάτε με τις επαναλήψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από GogoMal: έχω αγχωθει τερμα :-\ όλοι μ λένε ότι θ γράψω καλά αλλά δεν το βλεπω :-\ φοβάμαι :-\ Click για ανάπτυξη... και εγώ μια απ'τα ίδια, έχω κωλοαγχωθεί!!!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: Μην ακούς κανέναν. Απλά σφύριζε αδιάφορα. Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι θα πας και θα τους πάρεις και τα σώβρακα, γιατί να γράψεις καλά; Η επιτυχία πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση του τρόπου διαβάσματος μόνο αλλά και της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησης εν ώρα εξετάσεων. Εκεί παίζονται όλα.. Μη μασάς. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ οτί είναι κ θέμα ψυχραιμίας κ αυτοπεποίθησης, αλλά που να την βρεις κ αυτήν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 19 Απριλίου 2013 στις 09:23 Η *Maria (^_^)*: #5.320 19-04-13 09:23 Είστε έτοιμοι? Πως τα πάτε με τις επαναλήψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είστε έτοιμοι? Πως τα πάτε με τις επαναλήψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.