Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 13:56 Ο Nikos Sitys: #5.261 17-04-13 13:56 Σας πειραξε τοσο πολυ που ο ανθρωπος απλα ηθελε να σας βοηθησει για να μη ξεχασετε το κωδικο σας?? αλλοστε απλα θελουν να αποφυγουν τυχων προβληματα , γιατι ξερουν τι κουδουνια ειμαστε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:00 Η *Serena* έγραψε: #5.262 17-04-13 14:00 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν νομίζω πως επιτρέπεται κάτι τέτοιο. Ψάξτε το. Click για ανάπτυξη... Τι να ψάξεις? Εγώ πλεον εχω κωδικο, δεν μπορει να αλλάξει κάτι. Ασε που από τους λίγους που είμασταν σήμερα σχολείο μόνο εμένα δεν μου άρεσε η ιδέα να μου πληκτρολογήσει άλλος τον κωδικό και να βάλει την ημερομηνία γέννησης μου... Εσείς λέτε ότι θα πάτε με ταυτοτητες κλπ, εγώ πήγα απλά να ρωτήσω άμα έλειπε μια φιλόλογος και έφυγα με κωδικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:04 Ο Bob Dylan: #5.263 17-04-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: εχεις παρει ιστορια γενικης;;; Click για ανάπτυξη... χαχαχα....ναι εγω ειμαι αυτος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΒλασίαΚ. Νεοφερμένο μέλος Η ΒλασίαΚ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:05 Η ΒλασίαΚ. έγραψε: #5.264 17-04-13 14:05 Δεν κατάλαβα... Εμείς βάζουμε κωδικό? Αρχική Δημοσίευση από GeorgeKr: Τα βακτηρια που επρεπε να συνδιαστουν με τυπολογικο κριτηριο ηταν οντως λιγο τσιμπημενα βρε... Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις άδικο... Οι περισσότεροι γράψανε για παθογόνα και μη παθογόνα νομίζω... Αλλά οκ, θεωρητικά είναι σκέτη θεωρία το 2ο θέμα, οπότε ίσως να ήταν κάπως τσιμπημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:08 Ο kwstasIdealism: #5.265 17-04-13 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Bob Dylan: χαχαχα....ναι εγω ειμαι αυτος!! Click για ανάπτυξη... πω φιλε χαχα αν και εγω ηθελα πολυ κατεληξα στην βιολογια λογω σιγουριας,δεν τα μπερδευεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα95 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:28 Η Χριστίνα95: #5.266 17-04-13 14:28 φετος ΟΛΑ σκατα...μα τι οργανωση ειναι αυτη..Δεν ξερουμε που παμε..ΓΑΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ Μ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:35 Η Gate4 έγραψε: #5.267 17-04-13 14:35 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ίσως επειδή δεν υπάρχει λόγος άγχους. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:35 Ο gregory nub: #5.268 17-04-13 14:35 Εμάς το σχολείο βγάζει κωδικούς, και δεν ζητάνε ταυτότητες. Πάντως τον δικό μου δεν τον έβγαλα, ήταν πολλοί στην σειρά και βαριόμουν! Την επόμενη βδομάδα που θα ξαναπάω σχολείο θα βγάλω! ΥΓ: στην ΓΑΤΕ4 "όχι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:40 Η Gate4 έγραψε: #5.269 17-04-13 14:40 Εμάς μας είπαν μέχρι την άλλη βδομάδα να πάμε να βάλουμε τον κωδικό κάθισε μας δώσουν και τις καρτέλες. γκρεγκ ούτε καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:41 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.270 17-04-13 14:41 Εμάς παιδιά τσάμπα μας ξύπνησαν ..πήγαμε και κάναμε μια τρύπα στο νερό οργάνωση μηδέν!!Άυριο τελικά θα ξαναπάω γτ θα μ στείλουν αίτηση με κοινωνικά κριτήρια αλλιώς ούτε που θα έμπαινα στον κόπο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο gregory nub: #5.271 17-04-13 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εμάς μας είπαν μέχρι την άλλη βδομάδα να πάμε να βάλουμε τον κωδικό κάθισε μας δώσουν και τις καρτέλες. γκρεγκ ούτε καν Click για ανάπτυξη... Χμμμ. Τόσο αμφίβολη είσαι για τις ικανότητες που πιστεύεις πως δεν θα έχεις πλήθος σχολών να διαλέξεις στο μηχανογραφικό σου; Ή αν θες 1 και μόνο 1 συγκεκριμένη σχολή (εδώ γελάμε) που έχει υψηλή βάση, πες μου το εξής. Γιατί είσαι τόσο σίγουρη πως αυτή η σχολή είναι η "αγάπη" σου, όταν δεν έχεις δει την κατάσταση από την ματιά του φοιτητή. Και με μέτριο διάβασμα, με μέτρια μόρια, πάλι υπάρχουν πάαααρα πολλές σχολές, να διαλέξεις. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι να πεις "τζάμπα πήγαν τα λεφτά για το φροντιστήριο", που αυτό, θα το σκεφτώ κι εγώ αν δεν τα πάω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stergi21 Νεοφερμένο μέλος Ο stergi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο stergi21 έγραψε: #5.272 17-04-13 14:49 Εβγαλα και εγώ σήμερα κωδικό και με ρώτησαν αν ανήκω σε κάποια ειδική κατηγορία,ανηκω στους τρίτεκνους και στα κοινωνικά κριτήρια(έχω αδερφό που σπουδάζει).Αλλά δεν ξέρω ποια απο τις 2 να διαλέξω....εσεις τι προτείνετε?πού υπάρχει μεγαλύτερο όφελος?ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο JKaradakov: #5.273 17-04-13 14:49 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι να ψάξεις? Εγώ πλεον εχω κωδικο, δεν μπορει να αλλάξει κάτι. Ασε που από τους λίγους που είμασταν σήμερα σχολείο μόνο εμένα δεν μου άρεσε η ιδέα να μου πληκτρολογήσει άλλος τον κωδικό και να βάλει την ημερομηνία γέννησης μου... Εσείς λέτε ότι θα πάτε με ταυτοτητες κλπ, εγώ πήγα απλά να ρωτήσω άμα έλειπε μια φιλόλογος και έφυγα με κωδικό... Click για ανάπτυξη... Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:51 Η *Maria (^_^)*: #5.274 17-04-13 14:51 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ποιες θα είναι οι διαδικασίες για τη δήλωση της κατηγορίας τριτέκνων και πότε πρέπει να γίνει? Δεν παίρνω μια συγκεκριμένη απάντηση από το λύκειό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:03 Η *Serena* έγραψε: #5.275 17-04-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Δεν σκοπεύω να κάνω κάτι. Πλέον εχω κωδικό, δεν έχω διάθεση να σπαταλήσω χρόνο για αυτο το θέμα εφόσον δεν μπορω να αλλάξω κάτι. Οτι ήταν μεγάλος μ****ας το ξέραμε καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο DrHouse έγραψε: #5.276 17-04-13 15:12 Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Click για ανάπτυξη... Και εσυ το πιστεψες.Αν ειχε κριθει αναγκαιο,ο κωδικος να ηταν προσβασιμος και σε τριτους (λχ σχολειο-καθηγητες) δεν θα λεγονταν κωδικος,και θα ηταν φανερο το νουμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:32 Ο Bob Dylan: #5.277 17-04-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: πω φιλε χαχα αν και εγω ηθελα πολυ κατεληξα στην βιολογια λογω σιγουριας,δεν τα μπερδευεις; Click για ανάπτυξη... Οχι φιλε! Η αληθεια ειναι πως τον αυγουστο πηγαινα με πολυ αργους ρυθμους και πιστευα οτι δε θα τα καταφερω!Μολις τελειωσα το 1ο κεφ πηγαινα 2-2 τα μαθηματα και διαβαζα περιπου 1 ωρα τη μερα.Πλεον τα ξερω ολα απ εξω και εχω οπως και να το κανεις περισσοτερη σιγουρια απο οτι βιολογια η μαθηματικα !Βεβαια ενταξει δεν πρεπει να παραβλεψουμε οτι μου αρεσε παρα πολυ η ιστορια και ισως αυτο να με βοηθησε.Το καλοκαιρι το αποφασισα κυριως γιατι ημουν υπερβολικα αχρηστος βιολογια και μαθηματικα αλλα και γιατι ενας φιλος μου που ξεκινησε απο φλεβαρη εγραψε 18,4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:07 Η ~julia~ έγραψε: #5.278 17-04-13 16:07 Άρχισαν να δίνουν κωδικούς στα σχολεία? ωραία θα πάω αύριο αν είναι.. όσον αφορά για τα κριτήρια μεταγραφών ξέρετε πάνω κάτω τι ισχύει γιατί πολλά έχουν ακουστεί για νέα μέτρα ή ισχύουν τα ίδια όπως παλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο JKaradakov: #5.279 17-04-13 16:22 Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:31 Η ~julia~ έγραψε: #5.280 17-04-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Click για ανάπτυξη... αα ναι.. χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας πειραξε τοσο πολυ που ο ανθρωπος απλα ηθελε να σας βοηθησει για να μη ξεχασετε το κωδικο σας?? αλλοστε απλα θελουν να αποφυγουν τυχων προβληματα , γιατι ξερουν τι κουδουνια ειμαστε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:00 Η *Serena* έγραψε: #5.262 17-04-13 14:00 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν νομίζω πως επιτρέπεται κάτι τέτοιο. Ψάξτε το. Click για ανάπτυξη... Τι να ψάξεις? Εγώ πλεον εχω κωδικο, δεν μπορει να αλλάξει κάτι. Ασε που από τους λίγους που είμασταν σήμερα σχολείο μόνο εμένα δεν μου άρεσε η ιδέα να μου πληκτρολογήσει άλλος τον κωδικό και να βάλει την ημερομηνία γέννησης μου... Εσείς λέτε ότι θα πάτε με ταυτοτητες κλπ, εγώ πήγα απλά να ρωτήσω άμα έλειπε μια φιλόλογος και έφυγα με κωδικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:04 Ο Bob Dylan: #5.263 17-04-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: εχεις παρει ιστορια γενικης;;; Click για ανάπτυξη... χαχαχα....ναι εγω ειμαι αυτος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΒλασίαΚ. Νεοφερμένο μέλος Η ΒλασίαΚ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:05 Η ΒλασίαΚ. έγραψε: #5.264 17-04-13 14:05 Δεν κατάλαβα... Εμείς βάζουμε κωδικό? Αρχική Δημοσίευση από GeorgeKr: Τα βακτηρια που επρεπε να συνδιαστουν με τυπολογικο κριτηριο ηταν οντως λιγο τσιμπημενα βρε... Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις άδικο... Οι περισσότεροι γράψανε για παθογόνα και μη παθογόνα νομίζω... Αλλά οκ, θεωρητικά είναι σκέτη θεωρία το 2ο θέμα, οπότε ίσως να ήταν κάπως τσιμπημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:08 Ο kwstasIdealism: #5.265 17-04-13 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Bob Dylan: χαχαχα....ναι εγω ειμαι αυτος!! Click για ανάπτυξη... πω φιλε χαχα αν και εγω ηθελα πολυ κατεληξα στην βιολογια λογω σιγουριας,δεν τα μπερδευεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα95 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:28 Η Χριστίνα95: #5.266 17-04-13 14:28 φετος ΟΛΑ σκατα...μα τι οργανωση ειναι αυτη..Δεν ξερουμε που παμε..ΓΑΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ Μ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:35 Η Gate4 έγραψε: #5.267 17-04-13 14:35 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ίσως επειδή δεν υπάρχει λόγος άγχους. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:35 Ο gregory nub: #5.268 17-04-13 14:35 Εμάς το σχολείο βγάζει κωδικούς, και δεν ζητάνε ταυτότητες. Πάντως τον δικό μου δεν τον έβγαλα, ήταν πολλοί στην σειρά και βαριόμουν! Την επόμενη βδομάδα που θα ξαναπάω σχολείο θα βγάλω! ΥΓ: στην ΓΑΤΕ4 "όχι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:40 Η Gate4 έγραψε: #5.269 17-04-13 14:40 Εμάς μας είπαν μέχρι την άλλη βδομάδα να πάμε να βάλουμε τον κωδικό κάθισε μας δώσουν και τις καρτέλες. γκρεγκ ούτε καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:41 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.270 17-04-13 14:41 Εμάς παιδιά τσάμπα μας ξύπνησαν ..πήγαμε και κάναμε μια τρύπα στο νερό οργάνωση μηδέν!!Άυριο τελικά θα ξαναπάω γτ θα μ στείλουν αίτηση με κοινωνικά κριτήρια αλλιώς ούτε που θα έμπαινα στον κόπο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο gregory nub: #5.271 17-04-13 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εμάς μας είπαν μέχρι την άλλη βδομάδα να πάμε να βάλουμε τον κωδικό κάθισε μας δώσουν και τις καρτέλες. γκρεγκ ούτε καν Click για ανάπτυξη... Χμμμ. Τόσο αμφίβολη είσαι για τις ικανότητες που πιστεύεις πως δεν θα έχεις πλήθος σχολών να διαλέξεις στο μηχανογραφικό σου; Ή αν θες 1 και μόνο 1 συγκεκριμένη σχολή (εδώ γελάμε) που έχει υψηλή βάση, πες μου το εξής. Γιατί είσαι τόσο σίγουρη πως αυτή η σχολή είναι η "αγάπη" σου, όταν δεν έχεις δει την κατάσταση από την ματιά του φοιτητή. Και με μέτριο διάβασμα, με μέτρια μόρια, πάλι υπάρχουν πάαααρα πολλές σχολές, να διαλέξεις. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι να πεις "τζάμπα πήγαν τα λεφτά για το φροντιστήριο", που αυτό, θα το σκεφτώ κι εγώ αν δεν τα πάω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stergi21 Νεοφερμένο μέλος Ο stergi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο stergi21 έγραψε: #5.272 17-04-13 14:49 Εβγαλα και εγώ σήμερα κωδικό και με ρώτησαν αν ανήκω σε κάποια ειδική κατηγορία,ανηκω στους τρίτεκνους και στα κοινωνικά κριτήρια(έχω αδερφό που σπουδάζει).Αλλά δεν ξέρω ποια απο τις 2 να διαλέξω....εσεις τι προτείνετε?πού υπάρχει μεγαλύτερο όφελος?ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο JKaradakov: #5.273 17-04-13 14:49 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι να ψάξεις? Εγώ πλεον εχω κωδικο, δεν μπορει να αλλάξει κάτι. Ασε που από τους λίγους που είμασταν σήμερα σχολείο μόνο εμένα δεν μου άρεσε η ιδέα να μου πληκτρολογήσει άλλος τον κωδικό και να βάλει την ημερομηνία γέννησης μου... Εσείς λέτε ότι θα πάτε με ταυτοτητες κλπ, εγώ πήγα απλά να ρωτήσω άμα έλειπε μια φιλόλογος και έφυγα με κωδικό... Click για ανάπτυξη... Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:51 Η *Maria (^_^)*: #5.274 17-04-13 14:51 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ποιες θα είναι οι διαδικασίες για τη δήλωση της κατηγορίας τριτέκνων και πότε πρέπει να γίνει? Δεν παίρνω μια συγκεκριμένη απάντηση από το λύκειό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:03 Η *Serena* έγραψε: #5.275 17-04-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Δεν σκοπεύω να κάνω κάτι. Πλέον εχω κωδικό, δεν έχω διάθεση να σπαταλήσω χρόνο για αυτο το θέμα εφόσον δεν μπορω να αλλάξω κάτι. Οτι ήταν μεγάλος μ****ας το ξέραμε καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο DrHouse έγραψε: #5.276 17-04-13 15:12 Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Click για ανάπτυξη... Και εσυ το πιστεψες.Αν ειχε κριθει αναγκαιο,ο κωδικος να ηταν προσβασιμος και σε τριτους (λχ σχολειο-καθηγητες) δεν θα λεγονταν κωδικος,και θα ηταν φανερο το νουμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:32 Ο Bob Dylan: #5.277 17-04-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: πω φιλε χαχα αν και εγω ηθελα πολυ κατεληξα στην βιολογια λογω σιγουριας,δεν τα μπερδευεις; Click για ανάπτυξη... Οχι φιλε! Η αληθεια ειναι πως τον αυγουστο πηγαινα με πολυ αργους ρυθμους και πιστευα οτι δε θα τα καταφερω!Μολις τελειωσα το 1ο κεφ πηγαινα 2-2 τα μαθηματα και διαβαζα περιπου 1 ωρα τη μερα.Πλεον τα ξερω ολα απ εξω και εχω οπως και να το κανεις περισσοτερη σιγουρια απο οτι βιολογια η μαθηματικα !Βεβαια ενταξει δεν πρεπει να παραβλεψουμε οτι μου αρεσε παρα πολυ η ιστορια και ισως αυτο να με βοηθησε.Το καλοκαιρι το αποφασισα κυριως γιατι ημουν υπερβολικα αχρηστος βιολογια και μαθηματικα αλλα και γιατι ενας φιλος μου που ξεκινησε απο φλεβαρη εγραψε 18,4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:07 Η ~julia~ έγραψε: #5.278 17-04-13 16:07 Άρχισαν να δίνουν κωδικούς στα σχολεία? ωραία θα πάω αύριο αν είναι.. όσον αφορά για τα κριτήρια μεταγραφών ξέρετε πάνω κάτω τι ισχύει γιατί πολλά έχουν ακουστεί για νέα μέτρα ή ισχύουν τα ίδια όπως παλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο JKaradakov: #5.279 17-04-13 16:22 Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:31 Η ~julia~ έγραψε: #5.280 17-04-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Click για ανάπτυξη... αα ναι.. χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν νομίζω πως επιτρέπεται κάτι τέτοιο. Ψάξτε το. Click για ανάπτυξη... Τι να ψάξεις? Εγώ πλεον εχω κωδικο, δεν μπορει να αλλάξει κάτι. Ασε που από τους λίγους που είμασταν σήμερα σχολείο μόνο εμένα δεν μου άρεσε η ιδέα να μου πληκτρολογήσει άλλος τον κωδικό και να βάλει την ημερομηνία γέννησης μου... Εσείς λέτε ότι θα πάτε με ταυτοτητες κλπ, εγώ πήγα απλά να ρωτήσω άμα έλειπε μια φιλόλογος και έφυγα με κωδικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:04 Ο Bob Dylan: #5.263 17-04-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: εχεις παρει ιστορια γενικης;;; Click για ανάπτυξη... χαχαχα....ναι εγω ειμαι αυτος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΒλασίαΚ. Νεοφερμένο μέλος Η ΒλασίαΚ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:05 Η ΒλασίαΚ. έγραψε: #5.264 17-04-13 14:05 Δεν κατάλαβα... Εμείς βάζουμε κωδικό? Αρχική Δημοσίευση από GeorgeKr: Τα βακτηρια που επρεπε να συνδιαστουν με τυπολογικο κριτηριο ηταν οντως λιγο τσιμπημενα βρε... Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις άδικο... Οι περισσότεροι γράψανε για παθογόνα και μη παθογόνα νομίζω... Αλλά οκ, θεωρητικά είναι σκέτη θεωρία το 2ο θέμα, οπότε ίσως να ήταν κάπως τσιμπημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:08 Ο kwstasIdealism: #5.265 17-04-13 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Bob Dylan: χαχαχα....ναι εγω ειμαι αυτος!! Click για ανάπτυξη... πω φιλε χαχα αν και εγω ηθελα πολυ κατεληξα στην βιολογια λογω σιγουριας,δεν τα μπερδευεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα95 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:28 Η Χριστίνα95: #5.266 17-04-13 14:28 φετος ΟΛΑ σκατα...μα τι οργανωση ειναι αυτη..Δεν ξερουμε που παμε..ΓΑΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ Μ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:35 Η Gate4 έγραψε: #5.267 17-04-13 14:35 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ίσως επειδή δεν υπάρχει λόγος άγχους. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:35 Ο gregory nub: #5.268 17-04-13 14:35 Εμάς το σχολείο βγάζει κωδικούς, και δεν ζητάνε ταυτότητες. Πάντως τον δικό μου δεν τον έβγαλα, ήταν πολλοί στην σειρά και βαριόμουν! Την επόμενη βδομάδα που θα ξαναπάω σχολείο θα βγάλω! ΥΓ: στην ΓΑΤΕ4 "όχι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:40 Η Gate4 έγραψε: #5.269 17-04-13 14:40 Εμάς μας είπαν μέχρι την άλλη βδομάδα να πάμε να βάλουμε τον κωδικό κάθισε μας δώσουν και τις καρτέλες. γκρεγκ ούτε καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:41 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.270 17-04-13 14:41 Εμάς παιδιά τσάμπα μας ξύπνησαν ..πήγαμε και κάναμε μια τρύπα στο νερό οργάνωση μηδέν!!Άυριο τελικά θα ξαναπάω γτ θα μ στείλουν αίτηση με κοινωνικά κριτήρια αλλιώς ούτε που θα έμπαινα στον κόπο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο gregory nub: #5.271 17-04-13 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εμάς μας είπαν μέχρι την άλλη βδομάδα να πάμε να βάλουμε τον κωδικό κάθισε μας δώσουν και τις καρτέλες. γκρεγκ ούτε καν Click για ανάπτυξη... Χμμμ. Τόσο αμφίβολη είσαι για τις ικανότητες που πιστεύεις πως δεν θα έχεις πλήθος σχολών να διαλέξεις στο μηχανογραφικό σου; Ή αν θες 1 και μόνο 1 συγκεκριμένη σχολή (εδώ γελάμε) που έχει υψηλή βάση, πες μου το εξής. Γιατί είσαι τόσο σίγουρη πως αυτή η σχολή είναι η "αγάπη" σου, όταν δεν έχεις δει την κατάσταση από την ματιά του φοιτητή. Και με μέτριο διάβασμα, με μέτρια μόρια, πάλι υπάρχουν πάαααρα πολλές σχολές, να διαλέξεις. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι να πεις "τζάμπα πήγαν τα λεφτά για το φροντιστήριο", που αυτό, θα το σκεφτώ κι εγώ αν δεν τα πάω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stergi21 Νεοφερμένο μέλος Ο stergi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο stergi21 έγραψε: #5.272 17-04-13 14:49 Εβγαλα και εγώ σήμερα κωδικό και με ρώτησαν αν ανήκω σε κάποια ειδική κατηγορία,ανηκω στους τρίτεκνους και στα κοινωνικά κριτήρια(έχω αδερφό που σπουδάζει).Αλλά δεν ξέρω ποια απο τις 2 να διαλέξω....εσεις τι προτείνετε?πού υπάρχει μεγαλύτερο όφελος?ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο JKaradakov: #5.273 17-04-13 14:49 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι να ψάξεις? Εγώ πλεον εχω κωδικο, δεν μπορει να αλλάξει κάτι. Ασε που από τους λίγους που είμασταν σήμερα σχολείο μόνο εμένα δεν μου άρεσε η ιδέα να μου πληκτρολογήσει άλλος τον κωδικό και να βάλει την ημερομηνία γέννησης μου... Εσείς λέτε ότι θα πάτε με ταυτοτητες κλπ, εγώ πήγα απλά να ρωτήσω άμα έλειπε μια φιλόλογος και έφυγα με κωδικό... Click για ανάπτυξη... Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:51 Η *Maria (^_^)*: #5.274 17-04-13 14:51 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ποιες θα είναι οι διαδικασίες για τη δήλωση της κατηγορίας τριτέκνων και πότε πρέπει να γίνει? Δεν παίρνω μια συγκεκριμένη απάντηση από το λύκειό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:03 Η *Serena* έγραψε: #5.275 17-04-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Δεν σκοπεύω να κάνω κάτι. Πλέον εχω κωδικό, δεν έχω διάθεση να σπαταλήσω χρόνο για αυτο το θέμα εφόσον δεν μπορω να αλλάξω κάτι. Οτι ήταν μεγάλος μ****ας το ξέραμε καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο DrHouse έγραψε: #5.276 17-04-13 15:12 Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Click για ανάπτυξη... Και εσυ το πιστεψες.Αν ειχε κριθει αναγκαιο,ο κωδικος να ηταν προσβασιμος και σε τριτους (λχ σχολειο-καθηγητες) δεν θα λεγονταν κωδικος,και θα ηταν φανερο το νουμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:32 Ο Bob Dylan: #5.277 17-04-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: πω φιλε χαχα αν και εγω ηθελα πολυ κατεληξα στην βιολογια λογω σιγουριας,δεν τα μπερδευεις; Click για ανάπτυξη... Οχι φιλε! Η αληθεια ειναι πως τον αυγουστο πηγαινα με πολυ αργους ρυθμους και πιστευα οτι δε θα τα καταφερω!Μολις τελειωσα το 1ο κεφ πηγαινα 2-2 τα μαθηματα και διαβαζα περιπου 1 ωρα τη μερα.Πλεον τα ξερω ολα απ εξω και εχω οπως και να το κανεις περισσοτερη σιγουρια απο οτι βιολογια η μαθηματικα !Βεβαια ενταξει δεν πρεπει να παραβλεψουμε οτι μου αρεσε παρα πολυ η ιστορια και ισως αυτο να με βοηθησε.Το καλοκαιρι το αποφασισα κυριως γιατι ημουν υπερβολικα αχρηστος βιολογια και μαθηματικα αλλα και γιατι ενας φιλος μου που ξεκινησε απο φλεβαρη εγραψε 18,4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:07 Η ~julia~ έγραψε: #5.278 17-04-13 16:07 Άρχισαν να δίνουν κωδικούς στα σχολεία? ωραία θα πάω αύριο αν είναι.. όσον αφορά για τα κριτήρια μεταγραφών ξέρετε πάνω κάτω τι ισχύει γιατί πολλά έχουν ακουστεί για νέα μέτρα ή ισχύουν τα ίδια όπως παλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο JKaradakov: #5.279 17-04-13 16:22 Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:31 Η ~julia~ έγραψε: #5.280 17-04-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Click για ανάπτυξη... αα ναι.. χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: εχεις παρει ιστορια γενικης;;; Click για ανάπτυξη... χαχαχα....ναι εγω ειμαι αυτος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΒλασίαΚ. Νεοφερμένο μέλος Η ΒλασίαΚ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:05 Η ΒλασίαΚ. έγραψε: #5.264 17-04-13 14:05 Δεν κατάλαβα... Εμείς βάζουμε κωδικό? Αρχική Δημοσίευση από GeorgeKr: Τα βακτηρια που επρεπε να συνδιαστουν με τυπολογικο κριτηριο ηταν οντως λιγο τσιμπημενα βρε... Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις άδικο... Οι περισσότεροι γράψανε για παθογόνα και μη παθογόνα νομίζω... Αλλά οκ, θεωρητικά είναι σκέτη θεωρία το 2ο θέμα, οπότε ίσως να ήταν κάπως τσιμπημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:08 Ο kwstasIdealism: #5.265 17-04-13 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Bob Dylan: χαχαχα....ναι εγω ειμαι αυτος!! Click για ανάπτυξη... πω φιλε χαχα αν και εγω ηθελα πολυ κατεληξα στην βιολογια λογω σιγουριας,δεν τα μπερδευεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα95 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:28 Η Χριστίνα95: #5.266 17-04-13 14:28 φετος ΟΛΑ σκατα...μα τι οργανωση ειναι αυτη..Δεν ξερουμε που παμε..ΓΑΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ Μ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:35 Η Gate4 έγραψε: #5.267 17-04-13 14:35 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ίσως επειδή δεν υπάρχει λόγος άγχους. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:35 Ο gregory nub: #5.268 17-04-13 14:35 Εμάς το σχολείο βγάζει κωδικούς, και δεν ζητάνε ταυτότητες. Πάντως τον δικό μου δεν τον έβγαλα, ήταν πολλοί στην σειρά και βαριόμουν! Την επόμενη βδομάδα που θα ξαναπάω σχολείο θα βγάλω! ΥΓ: στην ΓΑΤΕ4 "όχι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:40 Η Gate4 έγραψε: #5.269 17-04-13 14:40 Εμάς μας είπαν μέχρι την άλλη βδομάδα να πάμε να βάλουμε τον κωδικό κάθισε μας δώσουν και τις καρτέλες. γκρεγκ ούτε καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:41 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.270 17-04-13 14:41 Εμάς παιδιά τσάμπα μας ξύπνησαν ..πήγαμε και κάναμε μια τρύπα στο νερό οργάνωση μηδέν!!Άυριο τελικά θα ξαναπάω γτ θα μ στείλουν αίτηση με κοινωνικά κριτήρια αλλιώς ούτε που θα έμπαινα στον κόπο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο gregory nub: #5.271 17-04-13 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εμάς μας είπαν μέχρι την άλλη βδομάδα να πάμε να βάλουμε τον κωδικό κάθισε μας δώσουν και τις καρτέλες. γκρεγκ ούτε καν Click για ανάπτυξη... Χμμμ. Τόσο αμφίβολη είσαι για τις ικανότητες που πιστεύεις πως δεν θα έχεις πλήθος σχολών να διαλέξεις στο μηχανογραφικό σου; Ή αν θες 1 και μόνο 1 συγκεκριμένη σχολή (εδώ γελάμε) που έχει υψηλή βάση, πες μου το εξής. Γιατί είσαι τόσο σίγουρη πως αυτή η σχολή είναι η "αγάπη" σου, όταν δεν έχεις δει την κατάσταση από την ματιά του φοιτητή. Και με μέτριο διάβασμα, με μέτρια μόρια, πάλι υπάρχουν πάαααρα πολλές σχολές, να διαλέξεις. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι να πεις "τζάμπα πήγαν τα λεφτά για το φροντιστήριο", που αυτό, θα το σκεφτώ κι εγώ αν δεν τα πάω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stergi21 Νεοφερμένο μέλος Ο stergi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο stergi21 έγραψε: #5.272 17-04-13 14:49 Εβγαλα και εγώ σήμερα κωδικό και με ρώτησαν αν ανήκω σε κάποια ειδική κατηγορία,ανηκω στους τρίτεκνους και στα κοινωνικά κριτήρια(έχω αδερφό που σπουδάζει).Αλλά δεν ξέρω ποια απο τις 2 να διαλέξω....εσεις τι προτείνετε?πού υπάρχει μεγαλύτερο όφελος?ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο JKaradakov: #5.273 17-04-13 14:49 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι να ψάξεις? Εγώ πλεον εχω κωδικο, δεν μπορει να αλλάξει κάτι. Ασε που από τους λίγους που είμασταν σήμερα σχολείο μόνο εμένα δεν μου άρεσε η ιδέα να μου πληκτρολογήσει άλλος τον κωδικό και να βάλει την ημερομηνία γέννησης μου... Εσείς λέτε ότι θα πάτε με ταυτοτητες κλπ, εγώ πήγα απλά να ρωτήσω άμα έλειπε μια φιλόλογος και έφυγα με κωδικό... Click για ανάπτυξη... Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:51 Η *Maria (^_^)*: #5.274 17-04-13 14:51 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ποιες θα είναι οι διαδικασίες για τη δήλωση της κατηγορίας τριτέκνων και πότε πρέπει να γίνει? Δεν παίρνω μια συγκεκριμένη απάντηση από το λύκειό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:03 Η *Serena* έγραψε: #5.275 17-04-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Δεν σκοπεύω να κάνω κάτι. Πλέον εχω κωδικό, δεν έχω διάθεση να σπαταλήσω χρόνο για αυτο το θέμα εφόσον δεν μπορω να αλλάξω κάτι. Οτι ήταν μεγάλος μ****ας το ξέραμε καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο DrHouse έγραψε: #5.276 17-04-13 15:12 Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Click για ανάπτυξη... Και εσυ το πιστεψες.Αν ειχε κριθει αναγκαιο,ο κωδικος να ηταν προσβασιμος και σε τριτους (λχ σχολειο-καθηγητες) δεν θα λεγονταν κωδικος,και θα ηταν φανερο το νουμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:32 Ο Bob Dylan: #5.277 17-04-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: πω φιλε χαχα αν και εγω ηθελα πολυ κατεληξα στην βιολογια λογω σιγουριας,δεν τα μπερδευεις; Click για ανάπτυξη... Οχι φιλε! Η αληθεια ειναι πως τον αυγουστο πηγαινα με πολυ αργους ρυθμους και πιστευα οτι δε θα τα καταφερω!Μολις τελειωσα το 1ο κεφ πηγαινα 2-2 τα μαθηματα και διαβαζα περιπου 1 ωρα τη μερα.Πλεον τα ξερω ολα απ εξω και εχω οπως και να το κανεις περισσοτερη σιγουρια απο οτι βιολογια η μαθηματικα !Βεβαια ενταξει δεν πρεπει να παραβλεψουμε οτι μου αρεσε παρα πολυ η ιστορια και ισως αυτο να με βοηθησε.Το καλοκαιρι το αποφασισα κυριως γιατι ημουν υπερβολικα αχρηστος βιολογια και μαθηματικα αλλα και γιατι ενας φιλος μου που ξεκινησε απο φλεβαρη εγραψε 18,4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:07 Η ~julia~ έγραψε: #5.278 17-04-13 16:07 Άρχισαν να δίνουν κωδικούς στα σχολεία? ωραία θα πάω αύριο αν είναι.. όσον αφορά για τα κριτήρια μεταγραφών ξέρετε πάνω κάτω τι ισχύει γιατί πολλά έχουν ακουστεί για νέα μέτρα ή ισχύουν τα ίδια όπως παλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο JKaradakov: #5.279 17-04-13 16:22 Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:31 Η ~julia~ έγραψε: #5.280 17-04-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Click για ανάπτυξη... αα ναι.. χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν κατάλαβα... Εμείς βάζουμε κωδικό? Αρχική Δημοσίευση από GeorgeKr: Τα βακτηρια που επρεπε να συνδιαστουν με τυπολογικο κριτηριο ηταν οντως λιγο τσιμπημενα βρε... Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις άδικο... Οι περισσότεροι γράψανε για παθογόνα και μη παθογόνα νομίζω... Αλλά οκ, θεωρητικά είναι σκέτη θεωρία το 2ο θέμα, οπότε ίσως να ήταν κάπως τσιμπημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:08 Ο kwstasIdealism: #5.265 17-04-13 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Bob Dylan: χαχαχα....ναι εγω ειμαι αυτος!! Click για ανάπτυξη... πω φιλε χαχα αν και εγω ηθελα πολυ κατεληξα στην βιολογια λογω σιγουριας,δεν τα μπερδευεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα95 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:28 Η Χριστίνα95: #5.266 17-04-13 14:28 φετος ΟΛΑ σκατα...μα τι οργανωση ειναι αυτη..Δεν ξερουμε που παμε..ΓΑΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ Μ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:35 Η Gate4 έγραψε: #5.267 17-04-13 14:35 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ίσως επειδή δεν υπάρχει λόγος άγχους. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:35 Ο gregory nub: #5.268 17-04-13 14:35 Εμάς το σχολείο βγάζει κωδικούς, και δεν ζητάνε ταυτότητες. Πάντως τον δικό μου δεν τον έβγαλα, ήταν πολλοί στην σειρά και βαριόμουν! Την επόμενη βδομάδα που θα ξαναπάω σχολείο θα βγάλω! ΥΓ: στην ΓΑΤΕ4 "όχι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:40 Η Gate4 έγραψε: #5.269 17-04-13 14:40 Εμάς μας είπαν μέχρι την άλλη βδομάδα να πάμε να βάλουμε τον κωδικό κάθισε μας δώσουν και τις καρτέλες. γκρεγκ ούτε καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:41 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.270 17-04-13 14:41 Εμάς παιδιά τσάμπα μας ξύπνησαν ..πήγαμε και κάναμε μια τρύπα στο νερό οργάνωση μηδέν!!Άυριο τελικά θα ξαναπάω γτ θα μ στείλουν αίτηση με κοινωνικά κριτήρια αλλιώς ούτε που θα έμπαινα στον κόπο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο gregory nub: #5.271 17-04-13 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εμάς μας είπαν μέχρι την άλλη βδομάδα να πάμε να βάλουμε τον κωδικό κάθισε μας δώσουν και τις καρτέλες. γκρεγκ ούτε καν Click για ανάπτυξη... Χμμμ. Τόσο αμφίβολη είσαι για τις ικανότητες που πιστεύεις πως δεν θα έχεις πλήθος σχολών να διαλέξεις στο μηχανογραφικό σου; Ή αν θες 1 και μόνο 1 συγκεκριμένη σχολή (εδώ γελάμε) που έχει υψηλή βάση, πες μου το εξής. Γιατί είσαι τόσο σίγουρη πως αυτή η σχολή είναι η "αγάπη" σου, όταν δεν έχεις δει την κατάσταση από την ματιά του φοιτητή. Και με μέτριο διάβασμα, με μέτρια μόρια, πάλι υπάρχουν πάαααρα πολλές σχολές, να διαλέξεις. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι να πεις "τζάμπα πήγαν τα λεφτά για το φροντιστήριο", που αυτό, θα το σκεφτώ κι εγώ αν δεν τα πάω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stergi21 Νεοφερμένο μέλος Ο stergi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο stergi21 έγραψε: #5.272 17-04-13 14:49 Εβγαλα και εγώ σήμερα κωδικό και με ρώτησαν αν ανήκω σε κάποια ειδική κατηγορία,ανηκω στους τρίτεκνους και στα κοινωνικά κριτήρια(έχω αδερφό που σπουδάζει).Αλλά δεν ξέρω ποια απο τις 2 να διαλέξω....εσεις τι προτείνετε?πού υπάρχει μεγαλύτερο όφελος?ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο JKaradakov: #5.273 17-04-13 14:49 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι να ψάξεις? Εγώ πλεον εχω κωδικο, δεν μπορει να αλλάξει κάτι. Ασε που από τους λίγους που είμασταν σήμερα σχολείο μόνο εμένα δεν μου άρεσε η ιδέα να μου πληκτρολογήσει άλλος τον κωδικό και να βάλει την ημερομηνία γέννησης μου... Εσείς λέτε ότι θα πάτε με ταυτοτητες κλπ, εγώ πήγα απλά να ρωτήσω άμα έλειπε μια φιλόλογος και έφυγα με κωδικό... Click για ανάπτυξη... Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:51 Η *Maria (^_^)*: #5.274 17-04-13 14:51 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ποιες θα είναι οι διαδικασίες για τη δήλωση της κατηγορίας τριτέκνων και πότε πρέπει να γίνει? Δεν παίρνω μια συγκεκριμένη απάντηση από το λύκειό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:03 Η *Serena* έγραψε: #5.275 17-04-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Δεν σκοπεύω να κάνω κάτι. Πλέον εχω κωδικό, δεν έχω διάθεση να σπαταλήσω χρόνο για αυτο το θέμα εφόσον δεν μπορω να αλλάξω κάτι. Οτι ήταν μεγάλος μ****ας το ξέραμε καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο DrHouse έγραψε: #5.276 17-04-13 15:12 Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Click για ανάπτυξη... Και εσυ το πιστεψες.Αν ειχε κριθει αναγκαιο,ο κωδικος να ηταν προσβασιμος και σε τριτους (λχ σχολειο-καθηγητες) δεν θα λεγονταν κωδικος,και θα ηταν φανερο το νουμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:32 Ο Bob Dylan: #5.277 17-04-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: πω φιλε χαχα αν και εγω ηθελα πολυ κατεληξα στην βιολογια λογω σιγουριας,δεν τα μπερδευεις; Click για ανάπτυξη... Οχι φιλε! Η αληθεια ειναι πως τον αυγουστο πηγαινα με πολυ αργους ρυθμους και πιστευα οτι δε θα τα καταφερω!Μολις τελειωσα το 1ο κεφ πηγαινα 2-2 τα μαθηματα και διαβαζα περιπου 1 ωρα τη μερα.Πλεον τα ξερω ολα απ εξω και εχω οπως και να το κανεις περισσοτερη σιγουρια απο οτι βιολογια η μαθηματικα !Βεβαια ενταξει δεν πρεπει να παραβλεψουμε οτι μου αρεσε παρα πολυ η ιστορια και ισως αυτο να με βοηθησε.Το καλοκαιρι το αποφασισα κυριως γιατι ημουν υπερβολικα αχρηστος βιολογια και μαθηματικα αλλα και γιατι ενας φιλος μου που ξεκινησε απο φλεβαρη εγραψε 18,4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:07 Η ~julia~ έγραψε: #5.278 17-04-13 16:07 Άρχισαν να δίνουν κωδικούς στα σχολεία? ωραία θα πάω αύριο αν είναι.. όσον αφορά για τα κριτήρια μεταγραφών ξέρετε πάνω κάτω τι ισχύει γιατί πολλά έχουν ακουστεί για νέα μέτρα ή ισχύουν τα ίδια όπως παλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο JKaradakov: #5.279 17-04-13 16:22 Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:31 Η ~julia~ έγραψε: #5.280 17-04-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Click για ανάπτυξη... αα ναι.. χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bob Dylan: χαχαχα....ναι εγω ειμαι αυτος!! Click για ανάπτυξη... πω φιλε χαχα αν και εγω ηθελα πολυ κατεληξα στην βιολογια λογω σιγουριας,δεν τα μπερδευεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστίνα95 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:28 Η Χριστίνα95: #5.266 17-04-13 14:28 φετος ΟΛΑ σκατα...μα τι οργανωση ειναι αυτη..Δεν ξερουμε που παμε..ΓΑΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ Μ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:35 Η Gate4 έγραψε: #5.267 17-04-13 14:35 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ίσως επειδή δεν υπάρχει λόγος άγχους. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:35 Ο gregory nub: #5.268 17-04-13 14:35 Εμάς το σχολείο βγάζει κωδικούς, και δεν ζητάνε ταυτότητες. Πάντως τον δικό μου δεν τον έβγαλα, ήταν πολλοί στην σειρά και βαριόμουν! Την επόμενη βδομάδα που θα ξαναπάω σχολείο θα βγάλω! ΥΓ: στην ΓΑΤΕ4 "όχι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:40 Η Gate4 έγραψε: #5.269 17-04-13 14:40 Εμάς μας είπαν μέχρι την άλλη βδομάδα να πάμε να βάλουμε τον κωδικό κάθισε μας δώσουν και τις καρτέλες. γκρεγκ ούτε καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:41 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.270 17-04-13 14:41 Εμάς παιδιά τσάμπα μας ξύπνησαν ..πήγαμε και κάναμε μια τρύπα στο νερό οργάνωση μηδέν!!Άυριο τελικά θα ξαναπάω γτ θα μ στείλουν αίτηση με κοινωνικά κριτήρια αλλιώς ούτε που θα έμπαινα στον κόπο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο gregory nub: #5.271 17-04-13 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εμάς μας είπαν μέχρι την άλλη βδομάδα να πάμε να βάλουμε τον κωδικό κάθισε μας δώσουν και τις καρτέλες. γκρεγκ ούτε καν Click για ανάπτυξη... Χμμμ. Τόσο αμφίβολη είσαι για τις ικανότητες που πιστεύεις πως δεν θα έχεις πλήθος σχολών να διαλέξεις στο μηχανογραφικό σου; Ή αν θες 1 και μόνο 1 συγκεκριμένη σχολή (εδώ γελάμε) που έχει υψηλή βάση, πες μου το εξής. Γιατί είσαι τόσο σίγουρη πως αυτή η σχολή είναι η "αγάπη" σου, όταν δεν έχεις δει την κατάσταση από την ματιά του φοιτητή. Και με μέτριο διάβασμα, με μέτρια μόρια, πάλι υπάρχουν πάαααρα πολλές σχολές, να διαλέξεις. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι να πεις "τζάμπα πήγαν τα λεφτά για το φροντιστήριο", που αυτό, θα το σκεφτώ κι εγώ αν δεν τα πάω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stergi21 Νεοφερμένο μέλος Ο stergi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο stergi21 έγραψε: #5.272 17-04-13 14:49 Εβγαλα και εγώ σήμερα κωδικό και με ρώτησαν αν ανήκω σε κάποια ειδική κατηγορία,ανηκω στους τρίτεκνους και στα κοινωνικά κριτήρια(έχω αδερφό που σπουδάζει).Αλλά δεν ξέρω ποια απο τις 2 να διαλέξω....εσεις τι προτείνετε?πού υπάρχει μεγαλύτερο όφελος?ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο JKaradakov: #5.273 17-04-13 14:49 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι να ψάξεις? Εγώ πλεον εχω κωδικο, δεν μπορει να αλλάξει κάτι. Ασε που από τους λίγους που είμασταν σήμερα σχολείο μόνο εμένα δεν μου άρεσε η ιδέα να μου πληκτρολογήσει άλλος τον κωδικό και να βάλει την ημερομηνία γέννησης μου... Εσείς λέτε ότι θα πάτε με ταυτοτητες κλπ, εγώ πήγα απλά να ρωτήσω άμα έλειπε μια φιλόλογος και έφυγα με κωδικό... Click για ανάπτυξη... Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:51 Η *Maria (^_^)*: #5.274 17-04-13 14:51 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ποιες θα είναι οι διαδικασίες για τη δήλωση της κατηγορίας τριτέκνων και πότε πρέπει να γίνει? Δεν παίρνω μια συγκεκριμένη απάντηση από το λύκειό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:03 Η *Serena* έγραψε: #5.275 17-04-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Δεν σκοπεύω να κάνω κάτι. Πλέον εχω κωδικό, δεν έχω διάθεση να σπαταλήσω χρόνο για αυτο το θέμα εφόσον δεν μπορω να αλλάξω κάτι. Οτι ήταν μεγάλος μ****ας το ξέραμε καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο DrHouse έγραψε: #5.276 17-04-13 15:12 Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Click για ανάπτυξη... Και εσυ το πιστεψες.Αν ειχε κριθει αναγκαιο,ο κωδικος να ηταν προσβασιμος και σε τριτους (λχ σχολειο-καθηγητες) δεν θα λεγονταν κωδικος,και θα ηταν φανερο το νουμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:32 Ο Bob Dylan: #5.277 17-04-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: πω φιλε χαχα αν και εγω ηθελα πολυ κατεληξα στην βιολογια λογω σιγουριας,δεν τα μπερδευεις; Click για ανάπτυξη... Οχι φιλε! Η αληθεια ειναι πως τον αυγουστο πηγαινα με πολυ αργους ρυθμους και πιστευα οτι δε θα τα καταφερω!Μολις τελειωσα το 1ο κεφ πηγαινα 2-2 τα μαθηματα και διαβαζα περιπου 1 ωρα τη μερα.Πλεον τα ξερω ολα απ εξω και εχω οπως και να το κανεις περισσοτερη σιγουρια απο οτι βιολογια η μαθηματικα !Βεβαια ενταξει δεν πρεπει να παραβλεψουμε οτι μου αρεσε παρα πολυ η ιστορια και ισως αυτο να με βοηθησε.Το καλοκαιρι το αποφασισα κυριως γιατι ημουν υπερβολικα αχρηστος βιολογια και μαθηματικα αλλα και γιατι ενας φιλος μου που ξεκινησε απο φλεβαρη εγραψε 18,4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:07 Η ~julia~ έγραψε: #5.278 17-04-13 16:07 Άρχισαν να δίνουν κωδικούς στα σχολεία? ωραία θα πάω αύριο αν είναι.. όσον αφορά για τα κριτήρια μεταγραφών ξέρετε πάνω κάτω τι ισχύει γιατί πολλά έχουν ακουστεί για νέα μέτρα ή ισχύουν τα ίδια όπως παλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο JKaradakov: #5.279 17-04-13 16:22 Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:31 Η ~julia~ έγραψε: #5.280 17-04-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Click για ανάπτυξη... αα ναι.. χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φετος ΟΛΑ σκατα...μα τι οργανωση ειναι αυτη..Δεν ξερουμε που παμε..ΓΑΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ Μ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:35 Η Gate4 έγραψε: #5.267 17-04-13 14:35 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ίσως επειδή δεν υπάρχει λόγος άγχους. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:35 Ο gregory nub: #5.268 17-04-13 14:35 Εμάς το σχολείο βγάζει κωδικούς, και δεν ζητάνε ταυτότητες. Πάντως τον δικό μου δεν τον έβγαλα, ήταν πολλοί στην σειρά και βαριόμουν! Την επόμενη βδομάδα που θα ξαναπάω σχολείο θα βγάλω! ΥΓ: στην ΓΑΤΕ4 "όχι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:40 Η Gate4 έγραψε: #5.269 17-04-13 14:40 Εμάς μας είπαν μέχρι την άλλη βδομάδα να πάμε να βάλουμε τον κωδικό κάθισε μας δώσουν και τις καρτέλες. γκρεγκ ούτε καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:41 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.270 17-04-13 14:41 Εμάς παιδιά τσάμπα μας ξύπνησαν ..πήγαμε και κάναμε μια τρύπα στο νερό οργάνωση μηδέν!!Άυριο τελικά θα ξαναπάω γτ θα μ στείλουν αίτηση με κοινωνικά κριτήρια αλλιώς ούτε που θα έμπαινα στον κόπο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο gregory nub: #5.271 17-04-13 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εμάς μας είπαν μέχρι την άλλη βδομάδα να πάμε να βάλουμε τον κωδικό κάθισε μας δώσουν και τις καρτέλες. γκρεγκ ούτε καν Click για ανάπτυξη... Χμμμ. Τόσο αμφίβολη είσαι για τις ικανότητες που πιστεύεις πως δεν θα έχεις πλήθος σχολών να διαλέξεις στο μηχανογραφικό σου; Ή αν θες 1 και μόνο 1 συγκεκριμένη σχολή (εδώ γελάμε) που έχει υψηλή βάση, πες μου το εξής. Γιατί είσαι τόσο σίγουρη πως αυτή η σχολή είναι η "αγάπη" σου, όταν δεν έχεις δει την κατάσταση από την ματιά του φοιτητή. Και με μέτριο διάβασμα, με μέτρια μόρια, πάλι υπάρχουν πάαααρα πολλές σχολές, να διαλέξεις. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι να πεις "τζάμπα πήγαν τα λεφτά για το φροντιστήριο", που αυτό, θα το σκεφτώ κι εγώ αν δεν τα πάω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stergi21 Νεοφερμένο μέλος Ο stergi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο stergi21 έγραψε: #5.272 17-04-13 14:49 Εβγαλα και εγώ σήμερα κωδικό και με ρώτησαν αν ανήκω σε κάποια ειδική κατηγορία,ανηκω στους τρίτεκνους και στα κοινωνικά κριτήρια(έχω αδερφό που σπουδάζει).Αλλά δεν ξέρω ποια απο τις 2 να διαλέξω....εσεις τι προτείνετε?πού υπάρχει μεγαλύτερο όφελος?ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο JKaradakov: #5.273 17-04-13 14:49 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι να ψάξεις? Εγώ πλεον εχω κωδικο, δεν μπορει να αλλάξει κάτι. Ασε που από τους λίγους που είμασταν σήμερα σχολείο μόνο εμένα δεν μου άρεσε η ιδέα να μου πληκτρολογήσει άλλος τον κωδικό και να βάλει την ημερομηνία γέννησης μου... Εσείς λέτε ότι θα πάτε με ταυτοτητες κλπ, εγώ πήγα απλά να ρωτήσω άμα έλειπε μια φιλόλογος και έφυγα με κωδικό... Click για ανάπτυξη... Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:51 Η *Maria (^_^)*: #5.274 17-04-13 14:51 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ποιες θα είναι οι διαδικασίες για τη δήλωση της κατηγορίας τριτέκνων και πότε πρέπει να γίνει? Δεν παίρνω μια συγκεκριμένη απάντηση από το λύκειό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:03 Η *Serena* έγραψε: #5.275 17-04-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Δεν σκοπεύω να κάνω κάτι. Πλέον εχω κωδικό, δεν έχω διάθεση να σπαταλήσω χρόνο για αυτο το θέμα εφόσον δεν μπορω να αλλάξω κάτι. Οτι ήταν μεγάλος μ****ας το ξέραμε καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο DrHouse έγραψε: #5.276 17-04-13 15:12 Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Click για ανάπτυξη... Και εσυ το πιστεψες.Αν ειχε κριθει αναγκαιο,ο κωδικος να ηταν προσβασιμος και σε τριτους (λχ σχολειο-καθηγητες) δεν θα λεγονταν κωδικος,και θα ηταν φανερο το νουμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:32 Ο Bob Dylan: #5.277 17-04-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: πω φιλε χαχα αν και εγω ηθελα πολυ κατεληξα στην βιολογια λογω σιγουριας,δεν τα μπερδευεις; Click για ανάπτυξη... Οχι φιλε! Η αληθεια ειναι πως τον αυγουστο πηγαινα με πολυ αργους ρυθμους και πιστευα οτι δε θα τα καταφερω!Μολις τελειωσα το 1ο κεφ πηγαινα 2-2 τα μαθηματα και διαβαζα περιπου 1 ωρα τη μερα.Πλεον τα ξερω ολα απ εξω και εχω οπως και να το κανεις περισσοτερη σιγουρια απο οτι βιολογια η μαθηματικα !Βεβαια ενταξει δεν πρεπει να παραβλεψουμε οτι μου αρεσε παρα πολυ η ιστορια και ισως αυτο να με βοηθησε.Το καλοκαιρι το αποφασισα κυριως γιατι ημουν υπερβολικα αχρηστος βιολογια και μαθηματικα αλλα και γιατι ενας φιλος μου που ξεκινησε απο φλεβαρη εγραψε 18,4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:07 Η ~julia~ έγραψε: #5.278 17-04-13 16:07 Άρχισαν να δίνουν κωδικούς στα σχολεία? ωραία θα πάω αύριο αν είναι.. όσον αφορά για τα κριτήρια μεταγραφών ξέρετε πάνω κάτω τι ισχύει γιατί πολλά έχουν ακουστεί για νέα μέτρα ή ισχύουν τα ίδια όπως παλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο JKaradakov: #5.279 17-04-13 16:22 Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:31 Η ~julia~ έγραψε: #5.280 17-04-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Click για ανάπτυξη... αα ναι.. χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ίσως επειδή δεν υπάρχει λόγος άγχους. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:35 Ο gregory nub: #5.268 17-04-13 14:35 Εμάς το σχολείο βγάζει κωδικούς, και δεν ζητάνε ταυτότητες. Πάντως τον δικό μου δεν τον έβγαλα, ήταν πολλοί στην σειρά και βαριόμουν! Την επόμενη βδομάδα που θα ξαναπάω σχολείο θα βγάλω! ΥΓ: στην ΓΑΤΕ4 "όχι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:40 Η Gate4 έγραψε: #5.269 17-04-13 14:40 Εμάς μας είπαν μέχρι την άλλη βδομάδα να πάμε να βάλουμε τον κωδικό κάθισε μας δώσουν και τις καρτέλες. γκρεγκ ούτε καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:41 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.270 17-04-13 14:41 Εμάς παιδιά τσάμπα μας ξύπνησαν ..πήγαμε και κάναμε μια τρύπα στο νερό οργάνωση μηδέν!!Άυριο τελικά θα ξαναπάω γτ θα μ στείλουν αίτηση με κοινωνικά κριτήρια αλλιώς ούτε που θα έμπαινα στον κόπο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο gregory nub: #5.271 17-04-13 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εμάς μας είπαν μέχρι την άλλη βδομάδα να πάμε να βάλουμε τον κωδικό κάθισε μας δώσουν και τις καρτέλες. γκρεγκ ούτε καν Click για ανάπτυξη... Χμμμ. Τόσο αμφίβολη είσαι για τις ικανότητες που πιστεύεις πως δεν θα έχεις πλήθος σχολών να διαλέξεις στο μηχανογραφικό σου; Ή αν θες 1 και μόνο 1 συγκεκριμένη σχολή (εδώ γελάμε) που έχει υψηλή βάση, πες μου το εξής. Γιατί είσαι τόσο σίγουρη πως αυτή η σχολή είναι η "αγάπη" σου, όταν δεν έχεις δει την κατάσταση από την ματιά του φοιτητή. Και με μέτριο διάβασμα, με μέτρια μόρια, πάλι υπάρχουν πάαααρα πολλές σχολές, να διαλέξεις. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι να πεις "τζάμπα πήγαν τα λεφτά για το φροντιστήριο", που αυτό, θα το σκεφτώ κι εγώ αν δεν τα πάω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stergi21 Νεοφερμένο μέλος Ο stergi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο stergi21 έγραψε: #5.272 17-04-13 14:49 Εβγαλα και εγώ σήμερα κωδικό και με ρώτησαν αν ανήκω σε κάποια ειδική κατηγορία,ανηκω στους τρίτεκνους και στα κοινωνικά κριτήρια(έχω αδερφό που σπουδάζει).Αλλά δεν ξέρω ποια απο τις 2 να διαλέξω....εσεις τι προτείνετε?πού υπάρχει μεγαλύτερο όφελος?ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο JKaradakov: #5.273 17-04-13 14:49 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι να ψάξεις? Εγώ πλεον εχω κωδικο, δεν μπορει να αλλάξει κάτι. Ασε που από τους λίγους που είμασταν σήμερα σχολείο μόνο εμένα δεν μου άρεσε η ιδέα να μου πληκτρολογήσει άλλος τον κωδικό και να βάλει την ημερομηνία γέννησης μου... Εσείς λέτε ότι θα πάτε με ταυτοτητες κλπ, εγώ πήγα απλά να ρωτήσω άμα έλειπε μια φιλόλογος και έφυγα με κωδικό... Click για ανάπτυξη... Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:51 Η *Maria (^_^)*: #5.274 17-04-13 14:51 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ποιες θα είναι οι διαδικασίες για τη δήλωση της κατηγορίας τριτέκνων και πότε πρέπει να γίνει? Δεν παίρνω μια συγκεκριμένη απάντηση από το λύκειό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:03 Η *Serena* έγραψε: #5.275 17-04-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Δεν σκοπεύω να κάνω κάτι. Πλέον εχω κωδικό, δεν έχω διάθεση να σπαταλήσω χρόνο για αυτο το θέμα εφόσον δεν μπορω να αλλάξω κάτι. Οτι ήταν μεγάλος μ****ας το ξέραμε καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο DrHouse έγραψε: #5.276 17-04-13 15:12 Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Click για ανάπτυξη... Και εσυ το πιστεψες.Αν ειχε κριθει αναγκαιο,ο κωδικος να ηταν προσβασιμος και σε τριτους (λχ σχολειο-καθηγητες) δεν θα λεγονταν κωδικος,και θα ηταν φανερο το νουμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:32 Ο Bob Dylan: #5.277 17-04-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: πω φιλε χαχα αν και εγω ηθελα πολυ κατεληξα στην βιολογια λογω σιγουριας,δεν τα μπερδευεις; Click για ανάπτυξη... Οχι φιλε! Η αληθεια ειναι πως τον αυγουστο πηγαινα με πολυ αργους ρυθμους και πιστευα οτι δε θα τα καταφερω!Μολις τελειωσα το 1ο κεφ πηγαινα 2-2 τα μαθηματα και διαβαζα περιπου 1 ωρα τη μερα.Πλεον τα ξερω ολα απ εξω και εχω οπως και να το κανεις περισσοτερη σιγουρια απο οτι βιολογια η μαθηματικα !Βεβαια ενταξει δεν πρεπει να παραβλεψουμε οτι μου αρεσε παρα πολυ η ιστορια και ισως αυτο να με βοηθησε.Το καλοκαιρι το αποφασισα κυριως γιατι ημουν υπερβολικα αχρηστος βιολογια και μαθηματικα αλλα και γιατι ενας φιλος μου που ξεκινησε απο φλεβαρη εγραψε 18,4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:07 Η ~julia~ έγραψε: #5.278 17-04-13 16:07 Άρχισαν να δίνουν κωδικούς στα σχολεία? ωραία θα πάω αύριο αν είναι.. όσον αφορά για τα κριτήρια μεταγραφών ξέρετε πάνω κάτω τι ισχύει γιατί πολλά έχουν ακουστεί για νέα μέτρα ή ισχύουν τα ίδια όπως παλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο JKaradakov: #5.279 17-04-13 16:22 Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:31 Η ~julia~ έγραψε: #5.280 17-04-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Click για ανάπτυξη... αα ναι.. χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμάς το σχολείο βγάζει κωδικούς, και δεν ζητάνε ταυτότητες. Πάντως τον δικό μου δεν τον έβγαλα, ήταν πολλοί στην σειρά και βαριόμουν! Την επόμενη βδομάδα που θα ξαναπάω σχολείο θα βγάλω! ΥΓ: στην ΓΑΤΕ4 "όχι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:40 Η Gate4 έγραψε: #5.269 17-04-13 14:40 Εμάς μας είπαν μέχρι την άλλη βδομάδα να πάμε να βάλουμε τον κωδικό κάθισε μας δώσουν και τις καρτέλες. γκρεγκ ούτε καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:41 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.270 17-04-13 14:41 Εμάς παιδιά τσάμπα μας ξύπνησαν ..πήγαμε και κάναμε μια τρύπα στο νερό οργάνωση μηδέν!!Άυριο τελικά θα ξαναπάω γτ θα μ στείλουν αίτηση με κοινωνικά κριτήρια αλλιώς ούτε που θα έμπαινα στον κόπο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο gregory nub: #5.271 17-04-13 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εμάς μας είπαν μέχρι την άλλη βδομάδα να πάμε να βάλουμε τον κωδικό κάθισε μας δώσουν και τις καρτέλες. γκρεγκ ούτε καν Click για ανάπτυξη... Χμμμ. Τόσο αμφίβολη είσαι για τις ικανότητες που πιστεύεις πως δεν θα έχεις πλήθος σχολών να διαλέξεις στο μηχανογραφικό σου; Ή αν θες 1 και μόνο 1 συγκεκριμένη σχολή (εδώ γελάμε) που έχει υψηλή βάση, πες μου το εξής. Γιατί είσαι τόσο σίγουρη πως αυτή η σχολή είναι η "αγάπη" σου, όταν δεν έχεις δει την κατάσταση από την ματιά του φοιτητή. Και με μέτριο διάβασμα, με μέτρια μόρια, πάλι υπάρχουν πάαααρα πολλές σχολές, να διαλέξεις. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι να πεις "τζάμπα πήγαν τα λεφτά για το φροντιστήριο", που αυτό, θα το σκεφτώ κι εγώ αν δεν τα πάω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stergi21 Νεοφερμένο μέλος Ο stergi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο stergi21 έγραψε: #5.272 17-04-13 14:49 Εβγαλα και εγώ σήμερα κωδικό και με ρώτησαν αν ανήκω σε κάποια ειδική κατηγορία,ανηκω στους τρίτεκνους και στα κοινωνικά κριτήρια(έχω αδερφό που σπουδάζει).Αλλά δεν ξέρω ποια απο τις 2 να διαλέξω....εσεις τι προτείνετε?πού υπάρχει μεγαλύτερο όφελος?ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο JKaradakov: #5.273 17-04-13 14:49 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι να ψάξεις? Εγώ πλεον εχω κωδικο, δεν μπορει να αλλάξει κάτι. Ασε που από τους λίγους που είμασταν σήμερα σχολείο μόνο εμένα δεν μου άρεσε η ιδέα να μου πληκτρολογήσει άλλος τον κωδικό και να βάλει την ημερομηνία γέννησης μου... Εσείς λέτε ότι θα πάτε με ταυτοτητες κλπ, εγώ πήγα απλά να ρωτήσω άμα έλειπε μια φιλόλογος και έφυγα με κωδικό... Click για ανάπτυξη... Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:51 Η *Maria (^_^)*: #5.274 17-04-13 14:51 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ποιες θα είναι οι διαδικασίες για τη δήλωση της κατηγορίας τριτέκνων και πότε πρέπει να γίνει? Δεν παίρνω μια συγκεκριμένη απάντηση από το λύκειό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:03 Η *Serena* έγραψε: #5.275 17-04-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Δεν σκοπεύω να κάνω κάτι. Πλέον εχω κωδικό, δεν έχω διάθεση να σπαταλήσω χρόνο για αυτο το θέμα εφόσον δεν μπορω να αλλάξω κάτι. Οτι ήταν μεγάλος μ****ας το ξέραμε καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο DrHouse έγραψε: #5.276 17-04-13 15:12 Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Click για ανάπτυξη... Και εσυ το πιστεψες.Αν ειχε κριθει αναγκαιο,ο κωδικος να ηταν προσβασιμος και σε τριτους (λχ σχολειο-καθηγητες) δεν θα λεγονταν κωδικος,και θα ηταν φανερο το νουμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:32 Ο Bob Dylan: #5.277 17-04-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: πω φιλε χαχα αν και εγω ηθελα πολυ κατεληξα στην βιολογια λογω σιγουριας,δεν τα μπερδευεις; Click για ανάπτυξη... Οχι φιλε! Η αληθεια ειναι πως τον αυγουστο πηγαινα με πολυ αργους ρυθμους και πιστευα οτι δε θα τα καταφερω!Μολις τελειωσα το 1ο κεφ πηγαινα 2-2 τα μαθηματα και διαβαζα περιπου 1 ωρα τη μερα.Πλεον τα ξερω ολα απ εξω και εχω οπως και να το κανεις περισσοτερη σιγουρια απο οτι βιολογια η μαθηματικα !Βεβαια ενταξει δεν πρεπει να παραβλεψουμε οτι μου αρεσε παρα πολυ η ιστορια και ισως αυτο να με βοηθησε.Το καλοκαιρι το αποφασισα κυριως γιατι ημουν υπερβολικα αχρηστος βιολογια και μαθηματικα αλλα και γιατι ενας φιλος μου που ξεκινησε απο φλεβαρη εγραψε 18,4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:07 Η ~julia~ έγραψε: #5.278 17-04-13 16:07 Άρχισαν να δίνουν κωδικούς στα σχολεία? ωραία θα πάω αύριο αν είναι.. όσον αφορά για τα κριτήρια μεταγραφών ξέρετε πάνω κάτω τι ισχύει γιατί πολλά έχουν ακουστεί για νέα μέτρα ή ισχύουν τα ίδια όπως παλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο JKaradakov: #5.279 17-04-13 16:22 Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:31 Η ~julia~ έγραψε: #5.280 17-04-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Click για ανάπτυξη... αα ναι.. χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμάς μας είπαν μέχρι την άλλη βδομάδα να πάμε να βάλουμε τον κωδικό κάθισε μας δώσουν και τις καρτέλες. γκρεγκ ούτε καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:41 Ο ΔημήτρηςΠ95: #5.270 17-04-13 14:41 Εμάς παιδιά τσάμπα μας ξύπνησαν ..πήγαμε και κάναμε μια τρύπα στο νερό οργάνωση μηδέν!!Άυριο τελικά θα ξαναπάω γτ θα μ στείλουν αίτηση με κοινωνικά κριτήρια αλλιώς ούτε που θα έμπαινα στον κόπο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο gregory nub: #5.271 17-04-13 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εμάς μας είπαν μέχρι την άλλη βδομάδα να πάμε να βάλουμε τον κωδικό κάθισε μας δώσουν και τις καρτέλες. γκρεγκ ούτε καν Click για ανάπτυξη... Χμμμ. Τόσο αμφίβολη είσαι για τις ικανότητες που πιστεύεις πως δεν θα έχεις πλήθος σχολών να διαλέξεις στο μηχανογραφικό σου; Ή αν θες 1 και μόνο 1 συγκεκριμένη σχολή (εδώ γελάμε) που έχει υψηλή βάση, πες μου το εξής. Γιατί είσαι τόσο σίγουρη πως αυτή η σχολή είναι η "αγάπη" σου, όταν δεν έχεις δει την κατάσταση από την ματιά του φοιτητή. Και με μέτριο διάβασμα, με μέτρια μόρια, πάλι υπάρχουν πάαααρα πολλές σχολές, να διαλέξεις. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι να πεις "τζάμπα πήγαν τα λεφτά για το φροντιστήριο", που αυτό, θα το σκεφτώ κι εγώ αν δεν τα πάω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stergi21 Νεοφερμένο μέλος Ο stergi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο stergi21 έγραψε: #5.272 17-04-13 14:49 Εβγαλα και εγώ σήμερα κωδικό και με ρώτησαν αν ανήκω σε κάποια ειδική κατηγορία,ανηκω στους τρίτεκνους και στα κοινωνικά κριτήρια(έχω αδερφό που σπουδάζει).Αλλά δεν ξέρω ποια απο τις 2 να διαλέξω....εσεις τι προτείνετε?πού υπάρχει μεγαλύτερο όφελος?ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο JKaradakov: #5.273 17-04-13 14:49 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι να ψάξεις? Εγώ πλεον εχω κωδικο, δεν μπορει να αλλάξει κάτι. Ασε που από τους λίγους που είμασταν σήμερα σχολείο μόνο εμένα δεν μου άρεσε η ιδέα να μου πληκτρολογήσει άλλος τον κωδικό και να βάλει την ημερομηνία γέννησης μου... Εσείς λέτε ότι θα πάτε με ταυτοτητες κλπ, εγώ πήγα απλά να ρωτήσω άμα έλειπε μια φιλόλογος και έφυγα με κωδικό... Click για ανάπτυξη... Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:51 Η *Maria (^_^)*: #5.274 17-04-13 14:51 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ποιες θα είναι οι διαδικασίες για τη δήλωση της κατηγορίας τριτέκνων και πότε πρέπει να γίνει? Δεν παίρνω μια συγκεκριμένη απάντηση από το λύκειό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:03 Η *Serena* έγραψε: #5.275 17-04-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Δεν σκοπεύω να κάνω κάτι. Πλέον εχω κωδικό, δεν έχω διάθεση να σπαταλήσω χρόνο για αυτο το θέμα εφόσον δεν μπορω να αλλάξω κάτι. Οτι ήταν μεγάλος μ****ας το ξέραμε καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο DrHouse έγραψε: #5.276 17-04-13 15:12 Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Click για ανάπτυξη... Και εσυ το πιστεψες.Αν ειχε κριθει αναγκαιο,ο κωδικος να ηταν προσβασιμος και σε τριτους (λχ σχολειο-καθηγητες) δεν θα λεγονταν κωδικος,και θα ηταν φανερο το νουμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:32 Ο Bob Dylan: #5.277 17-04-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: πω φιλε χαχα αν και εγω ηθελα πολυ κατεληξα στην βιολογια λογω σιγουριας,δεν τα μπερδευεις; Click για ανάπτυξη... Οχι φιλε! Η αληθεια ειναι πως τον αυγουστο πηγαινα με πολυ αργους ρυθμους και πιστευα οτι δε θα τα καταφερω!Μολις τελειωσα το 1ο κεφ πηγαινα 2-2 τα μαθηματα και διαβαζα περιπου 1 ωρα τη μερα.Πλεον τα ξερω ολα απ εξω και εχω οπως και να το κανεις περισσοτερη σιγουρια απο οτι βιολογια η μαθηματικα !Βεβαια ενταξει δεν πρεπει να παραβλεψουμε οτι μου αρεσε παρα πολυ η ιστορια και ισως αυτο να με βοηθησε.Το καλοκαιρι το αποφασισα κυριως γιατι ημουν υπερβολικα αχρηστος βιολογια και μαθηματικα αλλα και γιατι ενας φιλος μου που ξεκινησε απο φλεβαρη εγραψε 18,4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:07 Η ~julia~ έγραψε: #5.278 17-04-13 16:07 Άρχισαν να δίνουν κωδικούς στα σχολεία? ωραία θα πάω αύριο αν είναι.. όσον αφορά για τα κριτήρια μεταγραφών ξέρετε πάνω κάτω τι ισχύει γιατί πολλά έχουν ακουστεί για νέα μέτρα ή ισχύουν τα ίδια όπως παλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο JKaradakov: #5.279 17-04-13 16:22 Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:31 Η ~julia~ έγραψε: #5.280 17-04-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Click για ανάπτυξη... αα ναι.. χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμάς παιδιά τσάμπα μας ξύπνησαν ..πήγαμε και κάναμε μια τρύπα στο νερό οργάνωση μηδέν!!Άυριο τελικά θα ξαναπάω γτ θα μ στείλουν αίτηση με κοινωνικά κριτήρια αλλιώς ούτε που θα έμπαινα στον κόπο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο gregory nub: #5.271 17-04-13 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εμάς μας είπαν μέχρι την άλλη βδομάδα να πάμε να βάλουμε τον κωδικό κάθισε μας δώσουν και τις καρτέλες. γκρεγκ ούτε καν Click για ανάπτυξη... Χμμμ. Τόσο αμφίβολη είσαι για τις ικανότητες που πιστεύεις πως δεν θα έχεις πλήθος σχολών να διαλέξεις στο μηχανογραφικό σου; Ή αν θες 1 και μόνο 1 συγκεκριμένη σχολή (εδώ γελάμε) που έχει υψηλή βάση, πες μου το εξής. Γιατί είσαι τόσο σίγουρη πως αυτή η σχολή είναι η "αγάπη" σου, όταν δεν έχεις δει την κατάσταση από την ματιά του φοιτητή. Και με μέτριο διάβασμα, με μέτρια μόρια, πάλι υπάρχουν πάαααρα πολλές σχολές, να διαλέξεις. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι να πεις "τζάμπα πήγαν τα λεφτά για το φροντιστήριο", που αυτό, θα το σκεφτώ κι εγώ αν δεν τα πάω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stergi21 Νεοφερμένο μέλος Ο stergi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο stergi21 έγραψε: #5.272 17-04-13 14:49 Εβγαλα και εγώ σήμερα κωδικό και με ρώτησαν αν ανήκω σε κάποια ειδική κατηγορία,ανηκω στους τρίτεκνους και στα κοινωνικά κριτήρια(έχω αδερφό που σπουδάζει).Αλλά δεν ξέρω ποια απο τις 2 να διαλέξω....εσεις τι προτείνετε?πού υπάρχει μεγαλύτερο όφελος?ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο JKaradakov: #5.273 17-04-13 14:49 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι να ψάξεις? Εγώ πλεον εχω κωδικο, δεν μπορει να αλλάξει κάτι. Ασε που από τους λίγους που είμασταν σήμερα σχολείο μόνο εμένα δεν μου άρεσε η ιδέα να μου πληκτρολογήσει άλλος τον κωδικό και να βάλει την ημερομηνία γέννησης μου... Εσείς λέτε ότι θα πάτε με ταυτοτητες κλπ, εγώ πήγα απλά να ρωτήσω άμα έλειπε μια φιλόλογος και έφυγα με κωδικό... Click για ανάπτυξη... Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:51 Η *Maria (^_^)*: #5.274 17-04-13 14:51 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ποιες θα είναι οι διαδικασίες για τη δήλωση της κατηγορίας τριτέκνων και πότε πρέπει να γίνει? Δεν παίρνω μια συγκεκριμένη απάντηση από το λύκειό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:03 Η *Serena* έγραψε: #5.275 17-04-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Δεν σκοπεύω να κάνω κάτι. Πλέον εχω κωδικό, δεν έχω διάθεση να σπαταλήσω χρόνο για αυτο το θέμα εφόσον δεν μπορω να αλλάξω κάτι. Οτι ήταν μεγάλος μ****ας το ξέραμε καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο DrHouse έγραψε: #5.276 17-04-13 15:12 Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Click για ανάπτυξη... Και εσυ το πιστεψες.Αν ειχε κριθει αναγκαιο,ο κωδικος να ηταν προσβασιμος και σε τριτους (λχ σχολειο-καθηγητες) δεν θα λεγονταν κωδικος,και θα ηταν φανερο το νουμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:32 Ο Bob Dylan: #5.277 17-04-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: πω φιλε χαχα αν και εγω ηθελα πολυ κατεληξα στην βιολογια λογω σιγουριας,δεν τα μπερδευεις; Click για ανάπτυξη... Οχι φιλε! Η αληθεια ειναι πως τον αυγουστο πηγαινα με πολυ αργους ρυθμους και πιστευα οτι δε θα τα καταφερω!Μολις τελειωσα το 1ο κεφ πηγαινα 2-2 τα μαθηματα και διαβαζα περιπου 1 ωρα τη μερα.Πλεον τα ξερω ολα απ εξω και εχω οπως και να το κανεις περισσοτερη σιγουρια απο οτι βιολογια η μαθηματικα !Βεβαια ενταξει δεν πρεπει να παραβλεψουμε οτι μου αρεσε παρα πολυ η ιστορια και ισως αυτο να με βοηθησε.Το καλοκαιρι το αποφασισα κυριως γιατι ημουν υπερβολικα αχρηστος βιολογια και μαθηματικα αλλα και γιατι ενας φιλος μου που ξεκινησε απο φλεβαρη εγραψε 18,4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:07 Η ~julia~ έγραψε: #5.278 17-04-13 16:07 Άρχισαν να δίνουν κωδικούς στα σχολεία? ωραία θα πάω αύριο αν είναι.. όσον αφορά για τα κριτήρια μεταγραφών ξέρετε πάνω κάτω τι ισχύει γιατί πολλά έχουν ακουστεί για νέα μέτρα ή ισχύουν τα ίδια όπως παλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο JKaradakov: #5.279 17-04-13 16:22 Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:31 Η ~julia~ έγραψε: #5.280 17-04-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Click για ανάπτυξη... αα ναι.. χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εμάς μας είπαν μέχρι την άλλη βδομάδα να πάμε να βάλουμε τον κωδικό κάθισε μας δώσουν και τις καρτέλες. γκρεγκ ούτε καν Click για ανάπτυξη... Χμμμ. Τόσο αμφίβολη είσαι για τις ικανότητες που πιστεύεις πως δεν θα έχεις πλήθος σχολών να διαλέξεις στο μηχανογραφικό σου; Ή αν θες 1 και μόνο 1 συγκεκριμένη σχολή (εδώ γελάμε) που έχει υψηλή βάση, πες μου το εξής. Γιατί είσαι τόσο σίγουρη πως αυτή η σχολή είναι η "αγάπη" σου, όταν δεν έχεις δει την κατάσταση από την ματιά του φοιτητή. Και με μέτριο διάβασμα, με μέτρια μόρια, πάλι υπάρχουν πάαααρα πολλές σχολές, να διαλέξεις. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι να πεις "τζάμπα πήγαν τα λεφτά για το φροντιστήριο", που αυτό, θα το σκεφτώ κι εγώ αν δεν τα πάω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stergi21 Νεοφερμένο μέλος Ο stergi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο stergi21 έγραψε: #5.272 17-04-13 14:49 Εβγαλα και εγώ σήμερα κωδικό και με ρώτησαν αν ανήκω σε κάποια ειδική κατηγορία,ανηκω στους τρίτεκνους και στα κοινωνικά κριτήρια(έχω αδερφό που σπουδάζει).Αλλά δεν ξέρω ποια απο τις 2 να διαλέξω....εσεις τι προτείνετε?πού υπάρχει μεγαλύτερο όφελος?ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο JKaradakov: #5.273 17-04-13 14:49 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι να ψάξεις? Εγώ πλεον εχω κωδικο, δεν μπορει να αλλάξει κάτι. Ασε που από τους λίγους που είμασταν σήμερα σχολείο μόνο εμένα δεν μου άρεσε η ιδέα να μου πληκτρολογήσει άλλος τον κωδικό και να βάλει την ημερομηνία γέννησης μου... Εσείς λέτε ότι θα πάτε με ταυτοτητες κλπ, εγώ πήγα απλά να ρωτήσω άμα έλειπε μια φιλόλογος και έφυγα με κωδικό... Click για ανάπτυξη... Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:51 Η *Maria (^_^)*: #5.274 17-04-13 14:51 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ποιες θα είναι οι διαδικασίες για τη δήλωση της κατηγορίας τριτέκνων και πότε πρέπει να γίνει? Δεν παίρνω μια συγκεκριμένη απάντηση από το λύκειό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:03 Η *Serena* έγραψε: #5.275 17-04-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Δεν σκοπεύω να κάνω κάτι. Πλέον εχω κωδικό, δεν έχω διάθεση να σπαταλήσω χρόνο για αυτο το θέμα εφόσον δεν μπορω να αλλάξω κάτι. Οτι ήταν μεγάλος μ****ας το ξέραμε καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο DrHouse έγραψε: #5.276 17-04-13 15:12 Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Click για ανάπτυξη... Και εσυ το πιστεψες.Αν ειχε κριθει αναγκαιο,ο κωδικος να ηταν προσβασιμος και σε τριτους (λχ σχολειο-καθηγητες) δεν θα λεγονταν κωδικος,και θα ηταν φανερο το νουμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:32 Ο Bob Dylan: #5.277 17-04-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: πω φιλε χαχα αν και εγω ηθελα πολυ κατεληξα στην βιολογια λογω σιγουριας,δεν τα μπερδευεις; Click για ανάπτυξη... Οχι φιλε! Η αληθεια ειναι πως τον αυγουστο πηγαινα με πολυ αργους ρυθμους και πιστευα οτι δε θα τα καταφερω!Μολις τελειωσα το 1ο κεφ πηγαινα 2-2 τα μαθηματα και διαβαζα περιπου 1 ωρα τη μερα.Πλεον τα ξερω ολα απ εξω και εχω οπως και να το κανεις περισσοτερη σιγουρια απο οτι βιολογια η μαθηματικα !Βεβαια ενταξει δεν πρεπει να παραβλεψουμε οτι μου αρεσε παρα πολυ η ιστορια και ισως αυτο να με βοηθησε.Το καλοκαιρι το αποφασισα κυριως γιατι ημουν υπερβολικα αχρηστος βιολογια και μαθηματικα αλλα και γιατι ενας φιλος μου που ξεκινησε απο φλεβαρη εγραψε 18,4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:07 Η ~julia~ έγραψε: #5.278 17-04-13 16:07 Άρχισαν να δίνουν κωδικούς στα σχολεία? ωραία θα πάω αύριο αν είναι.. όσον αφορά για τα κριτήρια μεταγραφών ξέρετε πάνω κάτω τι ισχύει γιατί πολλά έχουν ακουστεί για νέα μέτρα ή ισχύουν τα ίδια όπως παλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο JKaradakov: #5.279 17-04-13 16:22 Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:31 Η ~julia~ έγραψε: #5.280 17-04-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Click για ανάπτυξη... αα ναι.. χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εβγαλα και εγώ σήμερα κωδικό και με ρώτησαν αν ανήκω σε κάποια ειδική κατηγορία,ανηκω στους τρίτεκνους και στα κοινωνικά κριτήρια(έχω αδερφό που σπουδάζει).Αλλά δεν ξέρω ποια απο τις 2 να διαλέξω....εσεις τι προτείνετε?πού υπάρχει μεγαλύτερο όφελος?ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:49 Ο JKaradakov: #5.273 17-04-13 14:49 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι να ψάξεις? Εγώ πλεον εχω κωδικο, δεν μπορει να αλλάξει κάτι. Ασε που από τους λίγους που είμασταν σήμερα σχολείο μόνο εμένα δεν μου άρεσε η ιδέα να μου πληκτρολογήσει άλλος τον κωδικό και να βάλει την ημερομηνία γέννησης μου... Εσείς λέτε ότι θα πάτε με ταυτοτητες κλπ, εγώ πήγα απλά να ρωτήσω άμα έλειπε μια φιλόλογος και έφυγα με κωδικό... Click για ανάπτυξη... Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:51 Η *Maria (^_^)*: #5.274 17-04-13 14:51 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ποιες θα είναι οι διαδικασίες για τη δήλωση της κατηγορίας τριτέκνων και πότε πρέπει να γίνει? Δεν παίρνω μια συγκεκριμένη απάντηση από το λύκειό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:03 Η *Serena* έγραψε: #5.275 17-04-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Δεν σκοπεύω να κάνω κάτι. Πλέον εχω κωδικό, δεν έχω διάθεση να σπαταλήσω χρόνο για αυτο το θέμα εφόσον δεν μπορω να αλλάξω κάτι. Οτι ήταν μεγάλος μ****ας το ξέραμε καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο DrHouse έγραψε: #5.276 17-04-13 15:12 Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Click για ανάπτυξη... Και εσυ το πιστεψες.Αν ειχε κριθει αναγκαιο,ο κωδικος να ηταν προσβασιμος και σε τριτους (λχ σχολειο-καθηγητες) δεν θα λεγονταν κωδικος,και θα ηταν φανερο το νουμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:32 Ο Bob Dylan: #5.277 17-04-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: πω φιλε χαχα αν και εγω ηθελα πολυ κατεληξα στην βιολογια λογω σιγουριας,δεν τα μπερδευεις; Click για ανάπτυξη... Οχι φιλε! Η αληθεια ειναι πως τον αυγουστο πηγαινα με πολυ αργους ρυθμους και πιστευα οτι δε θα τα καταφερω!Μολις τελειωσα το 1ο κεφ πηγαινα 2-2 τα μαθηματα και διαβαζα περιπου 1 ωρα τη μερα.Πλεον τα ξερω ολα απ εξω και εχω οπως και να το κανεις περισσοτερη σιγουρια απο οτι βιολογια η μαθηματικα !Βεβαια ενταξει δεν πρεπει να παραβλεψουμε οτι μου αρεσε παρα πολυ η ιστορια και ισως αυτο να με βοηθησε.Το καλοκαιρι το αποφασισα κυριως γιατι ημουν υπερβολικα αχρηστος βιολογια και μαθηματικα αλλα και γιατι ενας φιλος μου που ξεκινησε απο φλεβαρη εγραψε 18,4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:07 Η ~julia~ έγραψε: #5.278 17-04-13 16:07 Άρχισαν να δίνουν κωδικούς στα σχολεία? ωραία θα πάω αύριο αν είναι.. όσον αφορά για τα κριτήρια μεταγραφών ξέρετε πάνω κάτω τι ισχύει γιατί πολλά έχουν ακουστεί για νέα μέτρα ή ισχύουν τα ίδια όπως παλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο JKaradakov: #5.279 17-04-13 16:22 Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:31 Η ~julia~ έγραψε: #5.280 17-04-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Click για ανάπτυξη... αα ναι.. χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τι να ψάξεις? Εγώ πλεον εχω κωδικο, δεν μπορει να αλλάξει κάτι. Ασε που από τους λίγους που είμασταν σήμερα σχολείο μόνο εμένα δεν μου άρεσε η ιδέα να μου πληκτρολογήσει άλλος τον κωδικό και να βάλει την ημερομηνία γέννησης μου... Εσείς λέτε ότι θα πάτε με ταυτοτητες κλπ, εγώ πήγα απλά να ρωτήσω άμα έλειπε μια φιλόλογος και έφυγα με κωδικό... Click για ανάπτυξη... Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 14:51 Η *Maria (^_^)*: #5.274 17-04-13 14:51 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ποιες θα είναι οι διαδικασίες για τη δήλωση της κατηγορίας τριτέκνων και πότε πρέπει να γίνει? Δεν παίρνω μια συγκεκριμένη απάντηση από το λύκειό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:03 Η *Serena* έγραψε: #5.275 17-04-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Δεν σκοπεύω να κάνω κάτι. Πλέον εχω κωδικό, δεν έχω διάθεση να σπαταλήσω χρόνο για αυτο το θέμα εφόσον δεν μπορω να αλλάξω κάτι. Οτι ήταν μεγάλος μ****ας το ξέραμε καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο DrHouse έγραψε: #5.276 17-04-13 15:12 Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Click για ανάπτυξη... Και εσυ το πιστεψες.Αν ειχε κριθει αναγκαιο,ο κωδικος να ηταν προσβασιμος και σε τριτους (λχ σχολειο-καθηγητες) δεν θα λεγονταν κωδικος,και θα ηταν φανερο το νουμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:32 Ο Bob Dylan: #5.277 17-04-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: πω φιλε χαχα αν και εγω ηθελα πολυ κατεληξα στην βιολογια λογω σιγουριας,δεν τα μπερδευεις; Click για ανάπτυξη... Οχι φιλε! Η αληθεια ειναι πως τον αυγουστο πηγαινα με πολυ αργους ρυθμους και πιστευα οτι δε θα τα καταφερω!Μολις τελειωσα το 1ο κεφ πηγαινα 2-2 τα μαθηματα και διαβαζα περιπου 1 ωρα τη μερα.Πλεον τα ξερω ολα απ εξω και εχω οπως και να το κανεις περισσοτερη σιγουρια απο οτι βιολογια η μαθηματικα !Βεβαια ενταξει δεν πρεπει να παραβλεψουμε οτι μου αρεσε παρα πολυ η ιστορια και ισως αυτο να με βοηθησε.Το καλοκαιρι το αποφασισα κυριως γιατι ημουν υπερβολικα αχρηστος βιολογια και μαθηματικα αλλα και γιατι ενας φιλος μου που ξεκινησε απο φλεβαρη εγραψε 18,4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:07 Η ~julia~ έγραψε: #5.278 17-04-13 16:07 Άρχισαν να δίνουν κωδικούς στα σχολεία? ωραία θα πάω αύριο αν είναι.. όσον αφορά για τα κριτήρια μεταγραφών ξέρετε πάνω κάτω τι ισχύει γιατί πολλά έχουν ακουστεί για νέα μέτρα ή ισχύουν τα ίδια όπως παλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο JKaradakov: #5.279 17-04-13 16:22 Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:31 Η ~julia~ έγραψε: #5.280 17-04-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Click για ανάπτυξη... αα ναι.. χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ποιες θα είναι οι διαδικασίες για τη δήλωση της κατηγορίας τριτέκνων και πότε πρέπει να γίνει? Δεν παίρνω μια συγκεκριμένη απάντηση από το λύκειό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:03 Η *Serena* έγραψε: #5.275 17-04-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Δεν σκοπεύω να κάνω κάτι. Πλέον εχω κωδικό, δεν έχω διάθεση να σπαταλήσω χρόνο για αυτο το θέμα εφόσον δεν μπορω να αλλάξω κάτι. Οτι ήταν μεγάλος μ****ας το ξέραμε καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο DrHouse έγραψε: #5.276 17-04-13 15:12 Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Click για ανάπτυξη... Και εσυ το πιστεψες.Αν ειχε κριθει αναγκαιο,ο κωδικος να ηταν προσβασιμος και σε τριτους (λχ σχολειο-καθηγητες) δεν θα λεγονταν κωδικος,και θα ηταν φανερο το νουμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:32 Ο Bob Dylan: #5.277 17-04-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: πω φιλε χαχα αν και εγω ηθελα πολυ κατεληξα στην βιολογια λογω σιγουριας,δεν τα μπερδευεις; Click για ανάπτυξη... Οχι φιλε! Η αληθεια ειναι πως τον αυγουστο πηγαινα με πολυ αργους ρυθμους και πιστευα οτι δε θα τα καταφερω!Μολις τελειωσα το 1ο κεφ πηγαινα 2-2 τα μαθηματα και διαβαζα περιπου 1 ωρα τη μερα.Πλεον τα ξερω ολα απ εξω και εχω οπως και να το κανεις περισσοτερη σιγουρια απο οτι βιολογια η μαθηματικα !Βεβαια ενταξει δεν πρεπει να παραβλεψουμε οτι μου αρεσε παρα πολυ η ιστορια και ισως αυτο να με βοηθησε.Το καλοκαιρι το αποφασισα κυριως γιατι ημουν υπερβολικα αχρηστος βιολογια και μαθηματικα αλλα και γιατι ενας φιλος μου που ξεκινησε απο φλεβαρη εγραψε 18,4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:07 Η ~julia~ έγραψε: #5.278 17-04-13 16:07 Άρχισαν να δίνουν κωδικούς στα σχολεία? ωραία θα πάω αύριο αν είναι.. όσον αφορά για τα κριτήρια μεταγραφών ξέρετε πάνω κάτω τι ισχύει γιατί πολλά έχουν ακουστεί για νέα μέτρα ή ισχύουν τα ίδια όπως παλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο JKaradakov: #5.279 17-04-13 16:22 Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:31 Η ~julia~ έγραψε: #5.280 17-04-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Click για ανάπτυξη... αα ναι.. χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν επιτρέπεται αυτο το πράγμα. Ο κωδικός για κάποιο λόγο ειναι προσωπικός και αυτός δεν ειναι τυχαίως. Τώρα ο κάθε ένας που ξέρει την ημερομηνία γέννησης σου μπορεί να μπει στην θέση σου και να σου κάνει το μηχανογραφικό. Αν θέλεις να κανείς κάτι γι'αυτό πάρε τηλέφωνο στη Β'Βαθμια και κανε καταγγελία. Και έλεος πια 17-18 χρόνων γαιδούρια να μην μπορούμε να θυμόμαστε έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Δεν σκοπεύω να κάνω κάτι. Πλέον εχω κωδικό, δεν έχω διάθεση να σπαταλήσω χρόνο για αυτο το θέμα εφόσον δεν μπορω να αλλάξω κάτι. Οτι ήταν μεγάλος μ****ας το ξέραμε καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:12 Ο DrHouse έγραψε: #5.276 17-04-13 15:12 Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Click για ανάπτυξη... Και εσυ το πιστεψες.Αν ειχε κριθει αναγκαιο,ο κωδικος να ηταν προσβασιμος και σε τριτους (λχ σχολειο-καθηγητες) δεν θα λεγονταν κωδικος,και θα ηταν φανερο το νουμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:32 Ο Bob Dylan: #5.277 17-04-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: πω φιλε χαχα αν και εγω ηθελα πολυ κατεληξα στην βιολογια λογω σιγουριας,δεν τα μπερδευεις; Click για ανάπτυξη... Οχι φιλε! Η αληθεια ειναι πως τον αυγουστο πηγαινα με πολυ αργους ρυθμους και πιστευα οτι δε θα τα καταφερω!Μολις τελειωσα το 1ο κεφ πηγαινα 2-2 τα μαθηματα και διαβαζα περιπου 1 ωρα τη μερα.Πλεον τα ξερω ολα απ εξω και εχω οπως και να το κανεις περισσοτερη σιγουρια απο οτι βιολογια η μαθηματικα !Βεβαια ενταξει δεν πρεπει να παραβλεψουμε οτι μου αρεσε παρα πολυ η ιστορια και ισως αυτο να με βοηθησε.Το καλοκαιρι το αποφασισα κυριως γιατι ημουν υπερβολικα αχρηστος βιολογια και μαθηματικα αλλα και γιατι ενας φιλος μου που ξεκινησε απο φλεβαρη εγραψε 18,4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:07 Η ~julia~ έγραψε: #5.278 17-04-13 16:07 Άρχισαν να δίνουν κωδικούς στα σχολεία? ωραία θα πάω αύριο αν είναι.. όσον αφορά για τα κριτήρια μεταγραφών ξέρετε πάνω κάτω τι ισχύει γιατί πολλά έχουν ακουστεί για νέα μέτρα ή ισχύουν τα ίδια όπως παλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο JKaradakov: #5.279 17-04-13 16:22 Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:31 Η ~julia~ έγραψε: #5.280 17-04-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Click για ανάπτυξη... αα ναι.. χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, λέει ο κύριούλης ότι θα έχουμε και άλλο κωδικό από το σχολείο και για να γινει αυτό που λες θα πρέπει να ξέρει και αυτόν. Click για ανάπτυξη... Και εσυ το πιστεψες.Αν ειχε κριθει αναγκαιο,ο κωδικος να ηταν προσβασιμος και σε τριτους (λχ σχολειο-καθηγητες) δεν θα λεγονταν κωδικος,και θα ηταν φανερο το νουμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 15:32 Ο Bob Dylan: #5.277 17-04-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: πω φιλε χαχα αν και εγω ηθελα πολυ κατεληξα στην βιολογια λογω σιγουριας,δεν τα μπερδευεις; Click για ανάπτυξη... Οχι φιλε! Η αληθεια ειναι πως τον αυγουστο πηγαινα με πολυ αργους ρυθμους και πιστευα οτι δε θα τα καταφερω!Μολις τελειωσα το 1ο κεφ πηγαινα 2-2 τα μαθηματα και διαβαζα περιπου 1 ωρα τη μερα.Πλεον τα ξερω ολα απ εξω και εχω οπως και να το κανεις περισσοτερη σιγουρια απο οτι βιολογια η μαθηματικα !Βεβαια ενταξει δεν πρεπει να παραβλεψουμε οτι μου αρεσε παρα πολυ η ιστορια και ισως αυτο να με βοηθησε.Το καλοκαιρι το αποφασισα κυριως γιατι ημουν υπερβολικα αχρηστος βιολογια και μαθηματικα αλλα και γιατι ενας φιλος μου που ξεκινησε απο φλεβαρη εγραψε 18,4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:07 Η ~julia~ έγραψε: #5.278 17-04-13 16:07 Άρχισαν να δίνουν κωδικούς στα σχολεία? ωραία θα πάω αύριο αν είναι.. όσον αφορά για τα κριτήρια μεταγραφών ξέρετε πάνω κάτω τι ισχύει γιατί πολλά έχουν ακουστεί για νέα μέτρα ή ισχύουν τα ίδια όπως παλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο JKaradakov: #5.279 17-04-13 16:22 Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:31 Η ~julia~ έγραψε: #5.280 17-04-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Click για ανάπτυξη... αα ναι.. χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: πω φιλε χαχα αν και εγω ηθελα πολυ κατεληξα στην βιολογια λογω σιγουριας,δεν τα μπερδευεις; Click για ανάπτυξη... Οχι φιλε! Η αληθεια ειναι πως τον αυγουστο πηγαινα με πολυ αργους ρυθμους και πιστευα οτι δε θα τα καταφερω!Μολις τελειωσα το 1ο κεφ πηγαινα 2-2 τα μαθηματα και διαβαζα περιπου 1 ωρα τη μερα.Πλεον τα ξερω ολα απ εξω και εχω οπως και να το κανεις περισσοτερη σιγουρια απο οτι βιολογια η μαθηματικα !Βεβαια ενταξει δεν πρεπει να παραβλεψουμε οτι μου αρεσε παρα πολυ η ιστορια και ισως αυτο να με βοηθησε.Το καλοκαιρι το αποφασισα κυριως γιατι ημουν υπερβολικα αχρηστος βιολογια και μαθηματικα αλλα και γιατι ενας φιλος μου που ξεκινησε απο φλεβαρη εγραψε 18,4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:07 Η ~julia~ έγραψε: #5.278 17-04-13 16:07 Άρχισαν να δίνουν κωδικούς στα σχολεία? ωραία θα πάω αύριο αν είναι.. όσον αφορά για τα κριτήρια μεταγραφών ξέρετε πάνω κάτω τι ισχύει γιατί πολλά έχουν ακουστεί για νέα μέτρα ή ισχύουν τα ίδια όπως παλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο JKaradakov: #5.279 17-04-13 16:22 Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:31 Η ~julia~ έγραψε: #5.280 17-04-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Click για ανάπτυξη... αα ναι.. χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άρχισαν να δίνουν κωδικούς στα σχολεία? ωραία θα πάω αύριο αν είναι.. όσον αφορά για τα κριτήρια μεταγραφών ξέρετε πάνω κάτω τι ισχύει γιατί πολλά έχουν ακουστεί για νέα μέτρα ή ισχύουν τα ίδια όπως παλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο JKaradakov: #5.279 17-04-13 16:22 Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:31 Η ~julia~ έγραψε: #5.280 17-04-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Click για ανάπτυξη... αα ναι.. χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Απριλίου 2013 στις 16:31 Η ~julia~ έγραψε: #5.280 17-04-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Click για ανάπτυξη... αα ναι.. χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν δίνουν κωδικούς. Εμείς πρέπει να βάλουμε έναν δικό μας! Click για ανάπτυξη... αα ναι.. χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.