Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

...Ο Χριστός και η Παναγία ..!
Αλλά ζηλεύωωω ...Εγώ τώρα αρχίζω ...εισαγωγή είμαι ακόμη ..
![]()
Κατερίνα ποιο πρόγραμμα και ποιο χρονοδιάγραμμα τηρείς;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
veroniCa^
Νεοφερμένο μέλος

Κοίτα εξαρτάται το άτομο. Ξερω γω φίλη μου διάβαζε κ έβγαζε την Κυριακή το πρόγραμμα της εβδομάδας έτσι ώστε όλη την εβδομάδα να είναι χαλαρή..Εγώ από την άλλη δεν ήμουν ποτέ του προγράμματος. Πήγαινα χαλαρά μέχρι που πιεζόμουν κ ξυπνούσα 4 το πρωί να καλύψω το χαμένο χρόνο.Πρώτα απ'όλα ευχαριστούμε για τις συμβουλές. Δεύτερον και εγώ δεν τα πάω καλά με τα προγράμματα ποτέ μου δεν τα κρατάω για πάνω απο 2 βδομάδες και ακούγοντας όλους να λένε "Διαβάστε με πρόγραμμα" ψιλοπρβληματίζομαι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

η στατιστικη οντως ειναι μαλακια αλλα ειναι μετρημενα κουκια, δε θα σε δυσκολεψει! το πιο ωραιο ειναι οι πιθανοτητες(3ο κεφαλαιο) και οι παραγωγοι, ορια κλπ(1ο κεφαλαιο) που ειναι παρομοιο με καυτευθυνσηΤο κεφάλαιο της στατιστικής στα μαθηματικά Γενικής είναι απελπισία,τόσο ηλίθια πράγματα. Ελπίζω οι πιθανότητες να έχουν ένα παραπάνω ενδιαφέρον γιατί και βιολογία γενικής δεν θα επιλέξω γιατί δε συμπαθώ ιδιαίτερα την αποστήθιση οπότε αναγκαστικά μαθηματικά.
white dream
Νεοφερμένο μέλος

kaktos
Νεοφερμένο μέλος

paul95
Δραστήριο μέλος

η στατιστικη οντως ειναι μαλακια αλλα ειναι μετρημενα κουκια, δε θα σε δυσκολεψει! το πιο ωραιο ειναι οι πιθανοτητες(3ο κεφαλαιο) και οι παραγωγοι, ορια κλπ(1ο κεφαλαιο) που ειναι παρομοιο με καυτευθυνση
Το πρώτο κεφάλαιο είναι ωραίο που ούτως η άλλως έχω κάνει στην.κατεύθυνση από το χειμώνα. Ελπίζω όντως να έχουν ένα ενδιαφέρον οι πιθανότητες αλλιώς θα κόψω φλέβα.
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος

εδω στην δραμα που μενω τα φροντιστηρια δεν κανουν θερινα αντε να κανουν 1.2 αλλα τα πιο πολλα δεν κανουν..
fretoe
Δραστήριο μέλος

Το πρώτο κεφάλαιο είναι ωραίο που ούτως η άλλως έχω κάνει στην.κατεύθυνση από το χειμώνα. Ελπίζω όντως να έχουν ένα ενδιαφέρον οι πιθανότητες αλλιώς θα κόψω φλέβα.
Ενταξει, δεν ειναι τοσο απαισιο κεφαλαιο. Αυτο που το κανει τοσο μισητο ειναι οι πολλες πραξεις, δεν αντεχονται!
paul95
Δραστήριο μέλος

Ενταξει, δεν ειναι τοσο απαισιο κεφαλαιο. Αυτο που το κανει τοσο μισητο ειναι οι πολλες πραξεις, δεν αντεχονται!
Σίγουρα οι εφαρμογές του κεφαλαίου γενικότερα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά έτσι όπως μάλλον το διδάσκουν με τις τόσες πράξεις είναι ΕΛΕΟΣ.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

αρχισαμε απο περση τον ιανουαρη μια ωρα την βδομαδαΝα αρχίσω να αγχώνομαι που ουσιαστικά μόλις άρχισα Πρωταγόρα;
Πότε προλάβατε να πάτε στην Πολιτεία;
Guest 565231
Επισκέπτης

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Κοίτα εξαρτάται το άτομο. Ξερω γω φίλη μου διάβαζε κ έβγαζε την Κυριακή το πρόγραμμα της εβδομάδας έτσι ώστε όλη την εβδομάδα να είναι χαλαρή..Εγώ από την άλλη δεν ήμουν ποτέ του προγράμματος. Πήγαινα χαλαρά μέχρι που πιεζόμουν κ ξυπνούσα 4 το πρωί να καλύψω το χαμένο χρόνο.Και γράψαμε κ οι 2 πάνω από 18 χιλιάδες. Οπότε είναι τί βολεύει τον καθένα
![]()
Και εγώ μάλλον αυτό θα κάνω.
Σίγουρα οι εφαρμογές του κεφαλαίου γενικότερα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά έτσι όπως μάλλον το διδάσκουν με τις τόσες πράξεις είναι ΕΛΕΟΣ.
Πόσο κάνει 11746700/419525???
Σχετικά με το Spoiler κάνει 28.

Guest 010239
Επισκέπτης

Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 125423
Επισκέπτης

Να αρχίσω να αγχώνομαι που ουσιαστικά μόλις άρχισα Πρωταγόρα;
Πότε προλάβατε να πάτε στην Πολιτεία;
Κι εγώ τώρα άρχισα...εισαγωγή είμαι. Μην αγχωνόμαστε από τώρα όμως, Ιούνιο έχουμε ακόμα.

Γιώργος Θ.7
Νεοφερμένο μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

της το λεωεσύ τέλειωσες,έτσι;
κι όμως,ο φραπές βλάπτει,ειδικά σε καιρό πανελληνίων..δε νομίζω πως βοηθάει..με έναν ελληνικό μίιιια στο τόσο δεν είμαι κι εντελώς αντίθετη..υγιεινή διατροφή και πολλή ξεκούραση θέλει,όχι φραπέδες και βλακείες!
δε μου φαίνεται περίεργο..αλλά 4 φραπέδες τη μέρα..θα πάθει τίποτα![]()

τι επαθες καλε?? περαστικαα!Έχω ψιλοαγχωθεί. Σήμερα βγήκα από το νοσοκομείο, όπου και εγχειρίστηκα. Λόγω πόνου νομίζω πως δεν θα είμαι σε θέση να διαβάσω, όπως θα ήθελα.![]()

παντα ισχυει αυτο!Παιδιά, είναι η ιδέα μου ή το έχετε παρατηρήσει κι εσείς ότι τα παιδιά της θετικής/τεχνολογικής σκοπεύουν να κάνουν περισσότερες ώρες φροντιστήριο από εμάς τα θεωρητικούλια?![]()

η ξεκουραση και η διατροφη ειναι στο χερι μας, αλλα η ψυχολογια?? δεν ειμαστε και ρομποτ ρε γαμωτοΓενικά να θυμάστε όσοι δίνετε φέτος εξετασεις ότι εκτός απο το διάβασμα υπάρχουν και άλλα τα οποία πρέπει να διαχειριστείτε όπως η ξεκούραση, η διατροφή, η ψυχολογία. Να κρατήσετε δυνάμεις για την περίοδο μετά τον φλεβάρη και μην τα δώσετε όλα από τώρα![]()

Γιώργος Θ.7
Νεοφερμένο μέλος

χαχα ολη η κβαντομηχανικη,δηλαδη η φυσικη των σωματιδιων,βασιζεται σους μιγαδικους.Οπως επισης και πολλοι κλαδοι της ηλεκτρικης,πχ εναλλασσομενο ρευμα.Ο καλυτερος δρομος για να συνδεσεις δυο πραγματικα πραγματα ειναι να περασεις απο το πεδιο της φαντασιας!!Εγώ μόνο μιγαδικούς έχω κάνει και ενώ μου φαίνονται σχετικά εύκολοι είναι ταυτόχρονα περίεργοι και άκυροι... Δηλαδή είναι ανάγκη να υπάρχει αριθμός που στο τετράγωνο κάνει -1? Αν δεν μάθουμε και την πρακτική τους εφαρμογή θα συνεχίσω να τους θεωρώ άκυρους-άχρηστους...![]()
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Οκ τώρα το δέχομαι.χαχα ολη η κβαντομηχανικη,δηλαδη η φυσικη των σωματιδιων,βασιζεται σους μιγαδικους.Οπως επισης και πολλοι κλαδοι της ηλεκτρικης,πχ εναλλασσομενο ρευμα.Ο καλυτερος δρομος για να συνδεσεις δυο πραγματικα πραγματα ειναι να περασεις απο το πεδιο της φαντασιας!!

Δυσκολεύομαι να το συλλάβω αλλά το δέχομαι...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.