Ακριβώς, θέλει οργάνωση, και εγω έκανα μονο φέτος στην Γ λυκείου ιδιαίτερα και έβγαλα 15700 στο 2ο/4ο και 17469 στο 5ο. Και εγώ τα ίδια έλεγα με τα μαθηματικά γενικής, είναι εύκολο αλλά και περίεργο μάθημα καθώς μπορείς εύκολα να κάνεις λάθος σε πράξεις π.χ. και να την χάσεις όλη την άσκηση. Θέλει πρόγραμμα πάνω από όλα .Τώρα θα προσπαθείτε να βρείτε πόσες ώρες πρέπει να διαβάζετε καθημερινά, αλλά αυτό θα έρθει μόνο του. Εγώ έλεγα στο ξεκίνημα πως με 3-4 ώρες την ήμερα θα είμαι οκ , αλλά δεν ειναι σταθερό αυτό, υπήρχαν μέρες που διάβαζα 2 ώρες (σπάνιο) και προς το τέλος ειδικά που καθόμουν από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ με τα κατάλληλα κενά εννοείται, υπήρχαν και στιγμές βέβαια μέσα σε αυτές τις ώρες που έμπαινα ίντερνετ, άνοιγα τηλεόραση. Θέλω να πώ μην σας τρώει ο χρόνος, θα έρθει μόνο του, για παράδειγμα εγώ έκανα παραπάνω ώρες όταν είχα ασκήσεις φυσικής, δεν θα μπορούσα να αφήσω την άσκηση στην μέση επειδή είχα καθορίσει ότι θα τελείωνα στο 4ώρο. Υπομονή και κουράγιο και σίγουρα θα ανταμειφθήτε ανάλογα με αυτό που κάνετε. Θα υπάρξουν πάρα πολλές απογοητεύσεις και θα υπάρχουν και μερικοί που θα σας τις ενισχύουν, εσείς κάντε αυτό που νομίζετε πως είναι σωστό για την επιτυχία που επιδιώκει ο καθένας και προχωρείστε, σε ένα χρόνο όλα θα είναι τέλεια !!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.