Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

σε ευχαριστω παντως και εγω ετσι βλεπω να διαμορφωνω το προγραμμα μου αληθεια ποιο μαθημα σ δυσκολεψε πιο πολυ και για ποιον λογο αν βαριεσαι μν απαντας μν σ κουραζω τζαμπα
Λοιπόν, δύσκολο δεν είναι κανένα.
Απλώς, η Ιστορία μου έφαγε πάρα πολύ χρόνο, για να την αποστηθίσω, αλλά και για να διατηρήσω αυτή την αποστήθιση μέχρι τις εξετάσεις.
Η Βιολογία αισθάνθηκα ότι με δυσκόλευε, κι αυτό διότι ήμουν ανασφαλής, γιατί δεν πήγαινα φροντιστήριο. Ως καλός μαλ*ακας, την παράτησα, και την θυμήθηκα μια εβδομάδα πριν τις εξετάσεις.
Τα αρχαία, επίσης, είναι απαιτητικά.
Τα υπόλοιπα μαθήματα είναι πιο "χαλαρά".
Να τα αντιμετωπίζεις ως παιχνίδια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

καταλαβα και ευχαριστω για τις συμβουλες σε πιο σημειο της χρονιας ενιωσες πραγματικη κουραση εγω προβλεπω ν σπαω λιγο νοεμβριοΛοιπόν, δύσκολο δεν είναι κανένα.
Απλώς, η Ιστορία μου έφαγε πάρα πολύ χρόνο, για να την αποστηθίσω, αλλά και για να διατηρήσω αυτή την αποστήθιση μέχρι τις εξετάσεις.
Η Βιολογία αισθάνθηκα ότι με δυσκόλευε, κι αυτό διότι ήμουν ανασφαλής, γιατί δεν πήγαινα φροντιστήριο. Ως καλός μαλ*ακας, την παράτησα, και την θυμήθηκα μια εβδομάδα πριν τις εξετάσεις.
Τα αρχαία, επίσης, είναι απαιτητικά.
Τα υπόλοιπα μαθήματα είναι πιο "χαλαρά".
Να τα αντιμετωπίζεις ως παιχνίδια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

καταλαβα και ευχαριστω για τις συμβουλες σε πιο σημειο της χρονιας ενιωσες πραγματικη κουραση εγω προβλεπω ν σπαω λιγο νοεμβριο
Τα δίμηνα i) Νοέμβρη-Δεκέμβρη, ii) Γενάρη-Φλεβάρη.
Τον Ιανουάριο ανέβασα 40 πυρετό ξαφνικά από αϋπνία και κούραση.
Να προσέχεις τη διατροφή σου και να κοιμάσαι.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

ελπιζω να ανταμειφτηκαν οι κοποι σουΤα δίμηνα i) Νοέμβρη-Δεκέμβρη, ii) Γενάρη-Φλεβάρη.
Τον Ιανουάριο ανέβασα 40 πυρετό ξαφνικά από αϋπνία και κούραση.
Να προσέχεις τη διατροφή σου και να κοιμάσαι.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

ελπιζω να ανταμειφτηκαν οι κοποι σου
Ναι, και με το παραπάνω!

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

ωραια τοτε και εμεις που αρχιζουμε τωρα την στιγμη που θα δουμε τα αποτελεσματα ονειρευομαστε κ νομιζω ολοι α κατι αλλο να σ ρωτησω εχω βγαλει πρωταγορα και τν μιση περιπου πολιτεια του πλατωνα ο πρωταγορας ειναι το μεγαλυτερο απο τα αλλα?Ναι, και με το παραπάνω!![]()
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

ωραια τοτε και εμεις που αρχιζουμε τωρα την στιγμη που θα δουμε τα αποτελεσματα ονειρευομαστε κ νομιζω ολοι α κατι αλλο να σ ρωτησω εχω βγαλει πρωταγορα και τν μιση περιπου πολιτεια του πλατωνα ο πρωταγορας ειναι το μεγαλυτερο απο τα αλλα?
Όχι. Τα ηθικά νικομάχεια και τα πολιτικά έχουν από 10 ενότητες το καθένα.
Ναι, μια χαρά θα τα πάτε.

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

10 ενοτητες θεος και κυριος και ειδα την πολιτεια και λεω ευχαριστη εκπληξη μικρη μικρηΌχι. Τα ηθικά νικομάχεια και τα πολιτικά έχουν από 10 ενότητες το καθένα.
Ναι, μια χαρά θα τα πάτε.![]()
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

10 ενοτητες θεος και κυριος και ειδα την πολιτεια και λεω ευχαριστη εκπληξη μικρη μικρη
Ήδη είσαι πολύ μπροστά.
Την Πολιτεία την τελείωσα τέλη Νοέμβρη.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Πότε προλάβατε να πάτε στην Πολιτεία;
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να αρχίσω να αγχώνομια που ουσιαστικά μόλις άρχισα Πρωταγόρα;
Πότε προλάβατε να πάτε στην Πολιτεία;
Εγώ τελειώνω αύριο την Πολιτεία αλλά έχω αρχίσει Φιλοσοφικό Λόγο από Μάρτη, σταμάτησα το Μάιο και ξανά τώρα. Σταματάω όμως μαθήματα μεθαύριο και ξαναρχίζω 20 Αυγούστου. Τότε θα μπω Αριστοτέλη.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

τοτε αρχιζει το καλο φιλε μου!Εγώ τελειώνω αύριο την Πολιτεία αλλά έχω αρχίσει Φιλοσοφικό Λόγο από Μάρτη, σταμάτησα το Μάιο και ξανά τώρα. Σταματάω όμως μαθήματα μεθαύριο και ξαναρχίζω 20 Αυγούστου. Τότε θα μπω Αριστοτέλη.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

Σουτ βρεεγώ δευτέρα ξεκινάω τα πάντα..αγχώνεστε κιόλας! xD
![]()
Εγώ σ' ενάμιση μήνα

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ σ' ενάμιση μήνα![]()
![]()
εε σ'εμάς τα φροντιστήρια ξεκινάνε πιο νωρίς

α,καλά είσαι εσύ! xD αραλίκι ακόμα..
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Απλα μην αφηνετε κενα για να μπορειτε, οταν με το καλο τελειωσετε ,να διεισδυσετε πια κ στην λεπτομερεια....

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος

να λιωσετε κουνελια
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ τελειώνω αύριο την Πολιτεία αλλά έχω αρχίσει Φιλοσοφικό Λόγο από Μάρτη, σταμάτησα το Μάιο και ξανά τώρα. Σταματάω όμως μαθήματα μεθαύριο και ξαναρχίζω 20 Αυγούστου. Τότε θα μπω Αριστοτέλη.

Αλλά ζηλεύωωω ...

paul95
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.