Και όποιος λέει "Η χημεία είναι το πιο εύκολο μάθημα της θετικής" θα κλείνετε τα αυτιά σας και θα πηγαίνετε να διαβάσετε χημεία.Αν το κάνετε αυτό θα γράψετε 20.True story.
Σε καμία περίπτωση μη το αγοράσεις.Βρες το από κάποιον περσινό, όμως και με το Σαλτερή νομίζω θα είσαι κομπλέ το καλοκαίρι.
Μια μαλακία, η οποία δε θα πέσει ποτέ, όμως καλό είναι να ξέρεις τα θεωρητικά.Βέβαια τώρα το καλοκαίρι μη λιώνεις διαβάζοντας τέτοιες μαλακίες.
1)Τα πιο διάσημα βοηθήματα σε κάθε μάθημα, ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΛΑ.Εννοώ ότι πρέπει να τα αφομοιώσετε πλήρως ώστε να έχετε μια καλή βάση.Προσωπικά, πιστεύω ότι το διάβασμα λυμένων ασκήσεων είναι πολύ ευεργετικό.Βέβαια, εγώ διάβασα λυμένες στην επανάληψη, όμως υποθέτω ότι μπορείτε μετά από κάθε κεφάλαιο να ασχολείστε.Προσοχή όμως.Πρώτα λύνουμε άπειρες και μετά διαβάζουμε και κάποιες για βαθύτερη κατανόηση.
3)Ο συνδυασμός θετικής με φυσική γενικής είναι πολύ καλός, από όσο μπορώ να κρίνω.Βέβαια εγώ είχα μαθ.γ.π και ΑΟΘ και μου ήταν εξίσου εύκολο μάλλον.
2)Με όλο το σεβασμό, όμως οι ασκήσεις που μπαίνουν κάθε χρόνο στις πανελλήνιες στη φυσική,είναι από το σχολικό βιβλίο.Είναι κακό βιβλίο γενικά, και σε σύγκριση με τα βοηθήματα, όμως προτείνω κάποια στιγμή να της έχεις λύσει όλες.
4)Σαφώς.Πρώτα σκεφτόμαστε όμως τα κλασσικά!Ορθολογιστικές σκέψεις αρχικά, και μετά σκέφτεσαι και πιο συνδυαστικά!
Διαφωνώ, νομίζω.Αυτά δεν ισχύουν φέτος.ΟΚ, θα βγεις, θα κάνεις και κάνα παραπανίσιο, όμως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ.Και όχι μόνο χρόνος.ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.Προσωπική άποψη.
Ο καθένας με τα προβλήματα του, αδερφέ.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα, δεν είπαμε ότι θα πεθάνουν φέτος.Όπως βγήκαμε κι εμείς τα ΣΚ, και όπως την παλέψαμε καθ'όλη τη χρονιά, θα την παλέψουν κι αυτοί.Όμως μη λέμε μαλακίες, χρειάζεται μεγάλος αγώνας και προσπάθεια.Θα υπάρξουν στερήσεις για αυτούς που έχουν απαιτήσεις και πρέπει να το γνωρίζουν.Αν κάποιος πάει με τη νοοτροπία του χαλαρά, όταν θα πρέπει να μείνει μέσα για να διαβάσει ενώ τα γκομενάκια μπεκρουλιάζουν στο μπαράκι, θα του κακοφανεί.
.!.
Τίποτε δεν είναι σίγουρο.