[Πανελλήνιες 2013] Θερινή προετοιμασία

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα.
Τέρμα τα αστεία.:hehe: Τελείωσαν οι εξετάσεις και σε λίγες μέρες αναμένεται να ξεκινήσει η θερινή προετοιμασία για κάποιους μαθητές, για κάποιους άλλους τον Αύγουστο.:spasiklas: Εσείς; Θα κάνετε μαθήματα το καλοκαίρι; Και αν ναι, ποιά;

Από ό,τι καταλάβατε θα γίνει το στέκι όσων παιδιών αρχίζουν.:hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
καλα βασανα :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω, ήρθε η σειρά σας.:redface:
Σαν χτες μου φαίνεται που ξεκινούσα την θερινή προετοιμασία !
Άντε κάντε υπομονή, θα περάσει σαν νερό αυτή η χρονιά :)

oντως παιδια δεν θα το καταλαβετε καν :D

Για μένα ξεχάστηκα και δε μίλησα.:P

Θα κάνω φροντιστήριο σε όλα της θεωρητικής και στην έκθεση. Μαμά μου.:look:

δεν μπορω να φανταστω του χρονου τι θεματα θα σκεφτουν να βαλουν !!!πωω

αααααααααααα!!!!!!!! Η αρχη πριν απο το τελος της σχολικης μας καριερας!!!
εγω σε μια εβδομαδα ξεκιναω με 18 ωρες την εβδομαδα μαλλον!
καλη μας αρχη, ψυχραιμια και υπομονη!!:)

Καλό ξεκίνημα παιδιά!!
Ριρίκα και dhmh ζαλίστηκα μόνο από τις ώρες που είπατε:worry:

Καλή μας αρχή και πρωτίστως καλό μας κουράγιο.

Όσοι πάρετε βιολογία γενικής ως μάθημα επιλογής, πότε θα την ξεκινήσετε;

Καλα μόλις ειδα τον τιτλο του θεματος με επιασε ενας κομπος στο στομαχι.:) Σιγα- σιγα πάντως συνειδητοποιω οτι φτανει η δικη μας σειρα πως περασαν τοσα χρονια! Καλη δυναμη σε όλους!
Και εγω οπως και οι πιο πολλοι ξεκιναω την Δευτερα 25/6. Εχω κανονισει τα περισσοτερα μαθηματα. Ειμαι θεωρητικη κατευθυνση και μαθηματα επιλογης Μαθηματικα Γ.Π. και Α.Ο.Θ.

Περαστικα σας :P

Καλη αρχη παιδακια, καλη δυναμη, καλο κουραγιο και χαλαρα καλοκαιρι ειναι ακομη, οκ; :D:D:D

Καλη προετοιμασια παιδια!
Αυτο το καλοκαιρι ειναι καπως περιεργο! Ο καιρος ειναι εχθρος σας! Εσεις ομως θα πρεπει να ειστε επικεντρωμενοι στο στοχο σας!
Οχι αγχος, συστηματικο διαβασμα, καλο φαγητο, υπνο και ψυχραιμια!
Ολα θα πανε καλα!
Αρκει να το πιστεψετε...

Καλό ξεκίνημα παιδιά!!
Ριρίκα και dhmh ζαλίστηκα μόνο από τις ώρες που είπατε:worry:
Εγώ θα κάνω 15, είναι λιγότερες.:P

Καλή μας αρχή και πρωτίστως καλό μας κουράγιο.

Όσοι πάρετε βιολογία γενικής ως μάθημα επιλογής, πότε θα την ξεκινήσετε;
Καλή μας αρχή Χάρη, καλό κουράγιο.:D

Εγώ θα την ξεκινήσω από Σεπτέμβρη.

και μονο που το σκεφτομαι με πιανει πονοκεφαλος!! δεν θα αντεχα αλλο ενα τετοιο καταπιεστικο και αγχωτικο ετος!! we are free at last !! καλη τυχη και κυριως πολυ υπομονη :D

:'(
Γέρασα

Καλα μόλις ειδα τον τιτλο του θεματος με επιασε ενας κομπος στο στομαχι.:) Σιγα- σιγα πάντως συνειδητοποιω οτι φτανει η δικη μας σειρα πως περασαν τοσα χρονια! Καλη δυναμη σε όλους!
Και εγω οπως και οι πιο πολλοι ξεκιναω την Δευτερα 25/6. Εχω κανονισει τα περισσοτερα μαθηματα. Ειμαι θεωρητικη κατευθυνση και μαθηματα επιλογης Μαθηματικα Γ.Π. και Α.Ο.Θ.
Εμένα όταν ετοίμαζα το θέμα να δεις τι κόμπος με είχε πιάσει, εξού και τα γελάκια που έβαλα, μπας και ηρεμήσω.:worry:

Αντε καλη μας αρχη λοιπον!:)
εγω ξεκιναω μαθηματικα και σχεδιο!

Εμένα όταν ετοίμαζα το θέμα να δεις τι κόμπος με είχε πιάσει, εξού και τα γελάκια που έβαλα, μπας και ηρεμήσω.:worry:
:hug:δεν χρειάζεται ούτε άγχος, ούτε στεναχωρια ούτε τίποτα:)

Καλή δύναμη, καλή μελέτη, και να θυμάστε: Να κοιμάστε!

Οπως βλεπετε αριστερα(<==) εβαλε επισημα οτι φοιτω πλεον στην Γ Λυκειου.
Γλουκ.:cold::stunned:Ποτε φτασαμε Τριτη Λυκειου βρε παιδια?
Εγω μοναχα αυτο δεν καταλαβα...Ποτε περασε το γυμνασιο και οι 2 ταξεις του Λυκειου αληθεια?:worry:

Τελος παντων,το θεμα ειναι πως περασες και τωρα καλουμαστε να προσωρησουμε σε μια νεα ταξη..
Οπου δινουμε και τις Πανελληνιες.
Ενταξει,θα τα καταφερουμε.Θα κλαψουμε,θα χαρουμε,θα σπασουμε κανα ποτηρι,θα πνιξουμε κανα μαξιλαρι,θα χασουμε τις βολτες μας αλλα σκεφτειτε....Για σκεφτειτε...Τη στιγμη που θα περναμε το κατωφλι της σχολης που θελουμε...
Αχχχ:redface: Για εκεινη την στιγμη ζουμε ....:)

Οσον αφορα τα καλοκαιρινα.
Γκουχ-γκουχ:/:,ξεκινω απο Δευτερα..:)Ναι ναι ,και τα εξι...
Δεν βαριεσαι:whistle::whistle:

Λοιπον απο εμενα μια μεγαλη αγκαλια και ...............

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back