Παιδια ελεος με αυτους... σιγα πια διαβαζω ποσο βγαλανε και γελαω γιατι φετος ( οπως και καθε χρονο) υπαρχουν παιδια με ιδια αποτελεσματα η και καλυτερα που επειδη μενουν στην επαρχια αναγνωριζονται σε τοπικο επιπεδο μονο.. ενω αυτοι που τυχαινει να ειναι αθηναιοι, να πηγαινουν σε ομιλο φροντιστηριο και αλλα αποθεωνονται μεσα απο στημενες συνεντευξεις που προσπαθουν να δειξουν οτι αυτα τα παιδια δεν ειναι φυτα περαν των αλλων.... Εγω πχ εχω δυο φιλους στην πολη μου που εδωσαν πρωτη φορα φετος, ο ενας θεωρητικη και ο αλλος τεχνολογικη και εβγαλαν και οι δυο 19300 ( αυτος που ηταν θεωρητικη αρχαια 19,1 παρακαλω).... Αυτα τα παιδια, που ειχαν φυσιολογικη ζωη εφηβου και υποψηφιου, γιατι δεν αξιζουν προβολη???? Αλλο παραδειγμα, περσι θυμαστε τι εγινε με τη φυσικη... Βγηκαν καλη ωρα στις εφημεριδες παιδια που εγραψαν 18-19 και λεγαν ποσο δυσκολα ηταν, οτι εγραψαν τοσο με σωστο διαβασμα κλπ... Παλι στην πολη μου ηταν δυο 20 στη φυσικη αλλα..... κανενας ( αυτο μου το ειπε η καθηγητρια της φυσικης στο φροντιστηριο που το διαβασε στην εφημεριδα)...
Γι αυτο μην το δενετε σκοινι κορδωνι οτι αυτοι ειναι οι top.. υπαρχουν αλλοι τοσοι σαν κι αυτους..... Απλως ειχαν την τυχη να εχουν πατερα φραγκατο που τους εξασφαλισε συνεντευξη ( συμβαινουν κι αυτα ναι) η το μεγαλο φροντιστηριο που θελει διαφημιση τα σκαει στην εφημεριδα για τις συνεντευξεις. (και φυσικα δεν κατηγορω τα παιδια που μιλανε, ετσι? )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.