KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:17 Η KatiexXxMissMexX: #5.661 20-05-12 18:17 Αντε και καλη μας επιτυχια αυτες τις δυο εβδομαδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:20 Η catgirlbarbara: #5.662 20-05-12 18:20 νομιζω δεν θα μπορεσω να κοιμηθω αποψε. Αυτο συμβαινει καθε φορα που περιμενω με ανυπομονησια την επομενη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:29 Ο Demlogic έγραψε: #5.663 20-05-12 18:29 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: νομιζω δεν θα μπορεσω να κοιμηθω αποψε. Αυτο συμβαινει καθε φορα που περιμενω με ανυπομονησια την επομενη μερα. Click για ανάπτυξη... Ξαπλώσε στις 11 και άρχισε να φαντάζεσαι με τα ματιά κλειστά σχήματα, μην αφήσεις το Μυαλο Σου να ξεφεύγει προς τις πανελληνιες, και μην κίνησε ενώ έχεις ξαπλωσει ώστε Να βοηθήσει και το σώμα. Εγω πέρσι είχα το ίδιο πρόβλημα δε με έπαιρνε ο ύπνος. Φρόντισα να ξυπνησω νωρίς σήμερα Για να μην έχω αυτο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:33 Η Θάλεια έγραψε: #5.664 20-05-12 18:33 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: νομιζω δεν θα μπορεσω να κοιμηθω αποψε. Αυτο συμβαινει καθε φορα που περιμενω με ανυπομονησια την επομενη μερα. Click για ανάπτυξη... Eγώ πάντως το βράδυ πριν την Έκθεση είχα κάνει τον πιο γαμάτο ύπνο. Κοιμήθηκα κατά τις 2 - ξύπνησα 6 και ένιωθα τέλεια. Σαν να είχα κοιμηθεί αιώνες. Φυσικά είδα και όνειρο με το θέμα των Πανελληνίων, και ναι οραματίστηκα το "Ίντερνετ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StingAs7 Νεοφερμένο μέλος Ο StingAs7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:33 Ο StingAs7 έγραψε: #5.665 20-05-12 18:33 Καλη μας επιτυχια για αυριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:46 Η catgirlbarbara: #5.666 20-05-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: διο πρόβλημα δε με έπαιρνε ο ύπνος. Φρόντισα να ξυπνησω νωρίς σήμερα Για να μην έχω αυτο το θεμα Click για ανάπτυξη... Το ιδιο εκανα και εγω. Απο τις 7μιση ειμαι ξυπνια. Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Eγώ πάντως το βράδυ πριν την Έκθεση είχα κάνει τον πιο γαμάτο ύπνο. Κοιμήθηκα κατά τις 2 - ξύπνησα 6 και ένιωθα τέλεια. Σαν να είχα κοιμηθεί αιώνες. Click για ανάπτυξη... Με 4 ωρες υπνο, και ενιωθες τελεια; Μια χαρα εισαι. Εγω, οχι 4, αλλα ουτε με 7 δεν μπορω. Ζαλιζομαι και παραπαταω. Οσο για το μυαλο μου... κοιμαται ακομα. Χαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:50 Ο dimijim έγραψε: #5.667 20-05-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Φυσικά είδα και όνειρο με το θέμα των Πανελληνίων, και ναι οραματίστηκα το "Ίντερνετ". Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:52 Η catgirlbarbara: #5.668 20-05-12 18:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Click για ανάπτυξη... χαχαχα. εισαι φοβερος !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:00 Η KatiexXxMissMexX: #5.669 20-05-12 19:00 Εχω την αισθηση οτι δεν θα ξερω πως να αρχισω, τι να γραψω, πως θα μπλοκαρω ! Γιατιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:04 Ο dimijim έγραψε: #5.670 20-05-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από KatiexXxMissMexX: Εχω την αισθηση οτι δεν θα ξερω πως να αρχισω, τι να γραψω, πως θα μπλοκαρω ! Γιατιιιιι Click για ανάπτυξη... Γιατί έχει μπλοκάρει το μυαλό σου! Βγες μια βόλτα έξω με φίλους, χαλάρωσε, κοιμήσου κι αύριο θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Don't worry θα γράψεις εξαιρετικά αύριο! ps. (Η χαρουλίτα με άφησε υπεύθυνο εδώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:04 Η Θάλεια έγραψε: #5.671 20-05-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Click για ανάπτυξη... Χαχα οκ οκ Καλή επιτυχία παιδιά! Σκίστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:07 Ο Johnnaousa: #5.672 20-05-12 19:07 άντε παιδιά ξεκούραση τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eva.dim Νεοφερμένο μέλος Η Eva.dim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 96 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:24 Η Eva.dim έγραψε: #5.673 20-05-12 19:24 Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:27 Η tabarly έγραψε: #5.674 20-05-12 19:27 τελος το διάβασμα! (για σήμερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η pop corn έγραψε: #5.675 20-05-12 19:36 παίδες καλή επιτυχία σε όλους σας! Αύριο κάνετε το πρώτο σας βήμα προς νέες πορείες και περίπλοκα ακαδημαϊκά μονοπάτια. φροντίστε να το διασκεδάσετε και μην αφήσετε το άγχος να σας στερήσει τον ενθουσιασμό. Κλείστε pc και βγείτε να ξελαμπηκάρετε. Βιβλία μετά τις 7 μμ κλείνουν πάραυτα και δια ροπάλου! Γερά με τσαμπουκά ρε! 8) Αλληλεγγύη στους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:41 Η catgirlbarbara: #5.676 20-05-12 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... οσες ειχες ολη τη χρονια. Δεν ανεβαζεις τυχαια πυρετο. Αμα προσεχεις, να μην κρυωσεις , δεν θα ανεβασεις. Αλλωστε ο καιρος ειναι καλυτερος τωρα, δεν κινδυνευεις να αρρωστησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:52 Ο drosos έγραψε: #5.677 20-05-12 19:52 Μηπως ανεβασε και το λεει ειρωνικα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:55 Η Ερινύς έγραψε: #5.678 20-05-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:58 Η starry_eyed: #5.679 20-05-12 19:58 Σας ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια, να εχετε στο μυαλο σας οτι μετα απο 1-2-3 εξεταστικες οι πανελληνιες θα σας φαινονται ανεκδοτο και θα παρακαλατε να γυρισετε στην 21η Μαιου! Καλο κουραγιο και ψυχραιμια, ειναι αδικο απο το χαζο αγχος να χασετε τη σχολη που στοχευετε...γερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 20:02 Ο dimijim έγραψε: #5.680 20-05-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Click για ανάπτυξη... Και πώς έλυσες την άσκηση στο 4ο θέμα; Αφού σε υψηλές θερμοκρασίες σπάνε οι αλυσίδες και σταματάει η δράση των ενζύμων που συμμετέχουν στις διαδικασίες της αντιγραφής και της μεταγραφής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντε και καλη μας επιτυχια αυτες τις δυο εβδομαδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:20 Η catgirlbarbara: #5.662 20-05-12 18:20 νομιζω δεν θα μπορεσω να κοιμηθω αποψε. Αυτο συμβαινει καθε φορα που περιμενω με ανυπομονησια την επομενη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:29 Ο Demlogic έγραψε: #5.663 20-05-12 18:29 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: νομιζω δεν θα μπορεσω να κοιμηθω αποψε. Αυτο συμβαινει καθε φορα που περιμενω με ανυπομονησια την επομενη μερα. Click για ανάπτυξη... Ξαπλώσε στις 11 και άρχισε να φαντάζεσαι με τα ματιά κλειστά σχήματα, μην αφήσεις το Μυαλο Σου να ξεφεύγει προς τις πανελληνιες, και μην κίνησε ενώ έχεις ξαπλωσει ώστε Να βοηθήσει και το σώμα. Εγω πέρσι είχα το ίδιο πρόβλημα δε με έπαιρνε ο ύπνος. Φρόντισα να ξυπνησω νωρίς σήμερα Για να μην έχω αυτο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:33 Η Θάλεια έγραψε: #5.664 20-05-12 18:33 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: νομιζω δεν θα μπορεσω να κοιμηθω αποψε. Αυτο συμβαινει καθε φορα που περιμενω με ανυπομονησια την επομενη μερα. Click για ανάπτυξη... Eγώ πάντως το βράδυ πριν την Έκθεση είχα κάνει τον πιο γαμάτο ύπνο. Κοιμήθηκα κατά τις 2 - ξύπνησα 6 και ένιωθα τέλεια. Σαν να είχα κοιμηθεί αιώνες. Φυσικά είδα και όνειρο με το θέμα των Πανελληνίων, και ναι οραματίστηκα το "Ίντερνετ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StingAs7 Νεοφερμένο μέλος Ο StingAs7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:33 Ο StingAs7 έγραψε: #5.665 20-05-12 18:33 Καλη μας επιτυχια για αυριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:46 Η catgirlbarbara: #5.666 20-05-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: διο πρόβλημα δε με έπαιρνε ο ύπνος. Φρόντισα να ξυπνησω νωρίς σήμερα Για να μην έχω αυτο το θεμα Click για ανάπτυξη... Το ιδιο εκανα και εγω. Απο τις 7μιση ειμαι ξυπνια. Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Eγώ πάντως το βράδυ πριν την Έκθεση είχα κάνει τον πιο γαμάτο ύπνο. Κοιμήθηκα κατά τις 2 - ξύπνησα 6 και ένιωθα τέλεια. Σαν να είχα κοιμηθεί αιώνες. Click για ανάπτυξη... Με 4 ωρες υπνο, και ενιωθες τελεια; Μια χαρα εισαι. Εγω, οχι 4, αλλα ουτε με 7 δεν μπορω. Ζαλιζομαι και παραπαταω. Οσο για το μυαλο μου... κοιμαται ακομα. Χαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:50 Ο dimijim έγραψε: #5.667 20-05-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Φυσικά είδα και όνειρο με το θέμα των Πανελληνίων, και ναι οραματίστηκα το "Ίντερνετ". Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:52 Η catgirlbarbara: #5.668 20-05-12 18:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Click για ανάπτυξη... χαχαχα. εισαι φοβερος !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:00 Η KatiexXxMissMexX: #5.669 20-05-12 19:00 Εχω την αισθηση οτι δεν θα ξερω πως να αρχισω, τι να γραψω, πως θα μπλοκαρω ! Γιατιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:04 Ο dimijim έγραψε: #5.670 20-05-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από KatiexXxMissMexX: Εχω την αισθηση οτι δεν θα ξερω πως να αρχισω, τι να γραψω, πως θα μπλοκαρω ! Γιατιιιιι Click για ανάπτυξη... Γιατί έχει μπλοκάρει το μυαλό σου! Βγες μια βόλτα έξω με φίλους, χαλάρωσε, κοιμήσου κι αύριο θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Don't worry θα γράψεις εξαιρετικά αύριο! ps. (Η χαρουλίτα με άφησε υπεύθυνο εδώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:04 Η Θάλεια έγραψε: #5.671 20-05-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Click για ανάπτυξη... Χαχα οκ οκ Καλή επιτυχία παιδιά! Σκίστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:07 Ο Johnnaousa: #5.672 20-05-12 19:07 άντε παιδιά ξεκούραση τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eva.dim Νεοφερμένο μέλος Η Eva.dim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 96 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:24 Η Eva.dim έγραψε: #5.673 20-05-12 19:24 Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:27 Η tabarly έγραψε: #5.674 20-05-12 19:27 τελος το διάβασμα! (για σήμερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η pop corn έγραψε: #5.675 20-05-12 19:36 παίδες καλή επιτυχία σε όλους σας! Αύριο κάνετε το πρώτο σας βήμα προς νέες πορείες και περίπλοκα ακαδημαϊκά μονοπάτια. φροντίστε να το διασκεδάσετε και μην αφήσετε το άγχος να σας στερήσει τον ενθουσιασμό. Κλείστε pc και βγείτε να ξελαμπηκάρετε. Βιβλία μετά τις 7 μμ κλείνουν πάραυτα και δια ροπάλου! Γερά με τσαμπουκά ρε! 8) Αλληλεγγύη στους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:41 Η catgirlbarbara: #5.676 20-05-12 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... οσες ειχες ολη τη χρονια. Δεν ανεβαζεις τυχαια πυρετο. Αμα προσεχεις, να μην κρυωσεις , δεν θα ανεβασεις. Αλλωστε ο καιρος ειναι καλυτερος τωρα, δεν κινδυνευεις να αρρωστησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:52 Ο drosos έγραψε: #5.677 20-05-12 19:52 Μηπως ανεβασε και το λεει ειρωνικα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:55 Η Ερινύς έγραψε: #5.678 20-05-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:58 Η starry_eyed: #5.679 20-05-12 19:58 Σας ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια, να εχετε στο μυαλο σας οτι μετα απο 1-2-3 εξεταστικες οι πανελληνιες θα σας φαινονται ανεκδοτο και θα παρακαλατε να γυρισετε στην 21η Μαιου! Καλο κουραγιο και ψυχραιμια, ειναι αδικο απο το χαζο αγχος να χασετε τη σχολη που στοχευετε...γερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 20:02 Ο dimijim έγραψε: #5.680 20-05-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Click για ανάπτυξη... Και πώς έλυσες την άσκηση στο 4ο θέμα; Αφού σε υψηλές θερμοκρασίες σπάνε οι αλυσίδες και σταματάει η δράση των ενζύμων που συμμετέχουν στις διαδικασίες της αντιγραφής και της μεταγραφής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νομιζω δεν θα μπορεσω να κοιμηθω αποψε. Αυτο συμβαινει καθε φορα που περιμενω με ανυπομονησια την επομενη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:29 Ο Demlogic έγραψε: #5.663 20-05-12 18:29 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: νομιζω δεν θα μπορεσω να κοιμηθω αποψε. Αυτο συμβαινει καθε φορα που περιμενω με ανυπομονησια την επομενη μερα. Click για ανάπτυξη... Ξαπλώσε στις 11 και άρχισε να φαντάζεσαι με τα ματιά κλειστά σχήματα, μην αφήσεις το Μυαλο Σου να ξεφεύγει προς τις πανελληνιες, και μην κίνησε ενώ έχεις ξαπλωσει ώστε Να βοηθήσει και το σώμα. Εγω πέρσι είχα το ίδιο πρόβλημα δε με έπαιρνε ο ύπνος. Φρόντισα να ξυπνησω νωρίς σήμερα Για να μην έχω αυτο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:33 Η Θάλεια έγραψε: #5.664 20-05-12 18:33 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: νομιζω δεν θα μπορεσω να κοιμηθω αποψε. Αυτο συμβαινει καθε φορα που περιμενω με ανυπομονησια την επομενη μερα. Click για ανάπτυξη... Eγώ πάντως το βράδυ πριν την Έκθεση είχα κάνει τον πιο γαμάτο ύπνο. Κοιμήθηκα κατά τις 2 - ξύπνησα 6 και ένιωθα τέλεια. Σαν να είχα κοιμηθεί αιώνες. Φυσικά είδα και όνειρο με το θέμα των Πανελληνίων, και ναι οραματίστηκα το "Ίντερνετ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StingAs7 Νεοφερμένο μέλος Ο StingAs7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:33 Ο StingAs7 έγραψε: #5.665 20-05-12 18:33 Καλη μας επιτυχια για αυριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:46 Η catgirlbarbara: #5.666 20-05-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: διο πρόβλημα δε με έπαιρνε ο ύπνος. Φρόντισα να ξυπνησω νωρίς σήμερα Για να μην έχω αυτο το θεμα Click για ανάπτυξη... Το ιδιο εκανα και εγω. Απο τις 7μιση ειμαι ξυπνια. Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Eγώ πάντως το βράδυ πριν την Έκθεση είχα κάνει τον πιο γαμάτο ύπνο. Κοιμήθηκα κατά τις 2 - ξύπνησα 6 και ένιωθα τέλεια. Σαν να είχα κοιμηθεί αιώνες. Click για ανάπτυξη... Με 4 ωρες υπνο, και ενιωθες τελεια; Μια χαρα εισαι. Εγω, οχι 4, αλλα ουτε με 7 δεν μπορω. Ζαλιζομαι και παραπαταω. Οσο για το μυαλο μου... κοιμαται ακομα. Χαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:50 Ο dimijim έγραψε: #5.667 20-05-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Φυσικά είδα και όνειρο με το θέμα των Πανελληνίων, και ναι οραματίστηκα το "Ίντερνετ". Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:52 Η catgirlbarbara: #5.668 20-05-12 18:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Click για ανάπτυξη... χαχαχα. εισαι φοβερος !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:00 Η KatiexXxMissMexX: #5.669 20-05-12 19:00 Εχω την αισθηση οτι δεν θα ξερω πως να αρχισω, τι να γραψω, πως θα μπλοκαρω ! Γιατιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:04 Ο dimijim έγραψε: #5.670 20-05-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από KatiexXxMissMexX: Εχω την αισθηση οτι δεν θα ξερω πως να αρχισω, τι να γραψω, πως θα μπλοκαρω ! Γιατιιιιι Click για ανάπτυξη... Γιατί έχει μπλοκάρει το μυαλό σου! Βγες μια βόλτα έξω με φίλους, χαλάρωσε, κοιμήσου κι αύριο θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Don't worry θα γράψεις εξαιρετικά αύριο! ps. (Η χαρουλίτα με άφησε υπεύθυνο εδώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:04 Η Θάλεια έγραψε: #5.671 20-05-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Click για ανάπτυξη... Χαχα οκ οκ Καλή επιτυχία παιδιά! Σκίστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:07 Ο Johnnaousa: #5.672 20-05-12 19:07 άντε παιδιά ξεκούραση τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eva.dim Νεοφερμένο μέλος Η Eva.dim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 96 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:24 Η Eva.dim έγραψε: #5.673 20-05-12 19:24 Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:27 Η tabarly έγραψε: #5.674 20-05-12 19:27 τελος το διάβασμα! (για σήμερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η pop corn έγραψε: #5.675 20-05-12 19:36 παίδες καλή επιτυχία σε όλους σας! Αύριο κάνετε το πρώτο σας βήμα προς νέες πορείες και περίπλοκα ακαδημαϊκά μονοπάτια. φροντίστε να το διασκεδάσετε και μην αφήσετε το άγχος να σας στερήσει τον ενθουσιασμό. Κλείστε pc και βγείτε να ξελαμπηκάρετε. Βιβλία μετά τις 7 μμ κλείνουν πάραυτα και δια ροπάλου! Γερά με τσαμπουκά ρε! 8) Αλληλεγγύη στους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:41 Η catgirlbarbara: #5.676 20-05-12 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... οσες ειχες ολη τη χρονια. Δεν ανεβαζεις τυχαια πυρετο. Αμα προσεχεις, να μην κρυωσεις , δεν θα ανεβασεις. Αλλωστε ο καιρος ειναι καλυτερος τωρα, δεν κινδυνευεις να αρρωστησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:52 Ο drosos έγραψε: #5.677 20-05-12 19:52 Μηπως ανεβασε και το λεει ειρωνικα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:55 Η Ερινύς έγραψε: #5.678 20-05-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:58 Η starry_eyed: #5.679 20-05-12 19:58 Σας ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια, να εχετε στο μυαλο σας οτι μετα απο 1-2-3 εξεταστικες οι πανελληνιες θα σας φαινονται ανεκδοτο και θα παρακαλατε να γυρισετε στην 21η Μαιου! Καλο κουραγιο και ψυχραιμια, ειναι αδικο απο το χαζο αγχος να χασετε τη σχολη που στοχευετε...γερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 20:02 Ο dimijim έγραψε: #5.680 20-05-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Click για ανάπτυξη... Και πώς έλυσες την άσκηση στο 4ο θέμα; Αφού σε υψηλές θερμοκρασίες σπάνε οι αλυσίδες και σταματάει η δράση των ενζύμων που συμμετέχουν στις διαδικασίες της αντιγραφής και της μεταγραφής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: νομιζω δεν θα μπορεσω να κοιμηθω αποψε. Αυτο συμβαινει καθε φορα που περιμενω με ανυπομονησια την επομενη μερα. Click για ανάπτυξη... Ξαπλώσε στις 11 και άρχισε να φαντάζεσαι με τα ματιά κλειστά σχήματα, μην αφήσεις το Μυαλο Σου να ξεφεύγει προς τις πανελληνιες, και μην κίνησε ενώ έχεις ξαπλωσει ώστε Να βοηθήσει και το σώμα. Εγω πέρσι είχα το ίδιο πρόβλημα δε με έπαιρνε ο ύπνος. Φρόντισα να ξυπνησω νωρίς σήμερα Για να μην έχω αυτο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:33 Η Θάλεια έγραψε: #5.664 20-05-12 18:33 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: νομιζω δεν θα μπορεσω να κοιμηθω αποψε. Αυτο συμβαινει καθε φορα που περιμενω με ανυπομονησια την επομενη μερα. Click για ανάπτυξη... Eγώ πάντως το βράδυ πριν την Έκθεση είχα κάνει τον πιο γαμάτο ύπνο. Κοιμήθηκα κατά τις 2 - ξύπνησα 6 και ένιωθα τέλεια. Σαν να είχα κοιμηθεί αιώνες. Φυσικά είδα και όνειρο με το θέμα των Πανελληνίων, και ναι οραματίστηκα το "Ίντερνετ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StingAs7 Νεοφερμένο μέλος Ο StingAs7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:33 Ο StingAs7 έγραψε: #5.665 20-05-12 18:33 Καλη μας επιτυχια για αυριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:46 Η catgirlbarbara: #5.666 20-05-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: διο πρόβλημα δε με έπαιρνε ο ύπνος. Φρόντισα να ξυπνησω νωρίς σήμερα Για να μην έχω αυτο το θεμα Click για ανάπτυξη... Το ιδιο εκανα και εγω. Απο τις 7μιση ειμαι ξυπνια. Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Eγώ πάντως το βράδυ πριν την Έκθεση είχα κάνει τον πιο γαμάτο ύπνο. Κοιμήθηκα κατά τις 2 - ξύπνησα 6 και ένιωθα τέλεια. Σαν να είχα κοιμηθεί αιώνες. Click για ανάπτυξη... Με 4 ωρες υπνο, και ενιωθες τελεια; Μια χαρα εισαι. Εγω, οχι 4, αλλα ουτε με 7 δεν μπορω. Ζαλιζομαι και παραπαταω. Οσο για το μυαλο μου... κοιμαται ακομα. Χαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:50 Ο dimijim έγραψε: #5.667 20-05-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Φυσικά είδα και όνειρο με το θέμα των Πανελληνίων, και ναι οραματίστηκα το "Ίντερνετ". Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:52 Η catgirlbarbara: #5.668 20-05-12 18:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Click για ανάπτυξη... χαχαχα. εισαι φοβερος !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:00 Η KatiexXxMissMexX: #5.669 20-05-12 19:00 Εχω την αισθηση οτι δεν θα ξερω πως να αρχισω, τι να γραψω, πως θα μπλοκαρω ! Γιατιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:04 Ο dimijim έγραψε: #5.670 20-05-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από KatiexXxMissMexX: Εχω την αισθηση οτι δεν θα ξερω πως να αρχισω, τι να γραψω, πως θα μπλοκαρω ! Γιατιιιιι Click για ανάπτυξη... Γιατί έχει μπλοκάρει το μυαλό σου! Βγες μια βόλτα έξω με φίλους, χαλάρωσε, κοιμήσου κι αύριο θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Don't worry θα γράψεις εξαιρετικά αύριο! ps. (Η χαρουλίτα με άφησε υπεύθυνο εδώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:04 Η Θάλεια έγραψε: #5.671 20-05-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Click για ανάπτυξη... Χαχα οκ οκ Καλή επιτυχία παιδιά! Σκίστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:07 Ο Johnnaousa: #5.672 20-05-12 19:07 άντε παιδιά ξεκούραση τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eva.dim Νεοφερμένο μέλος Η Eva.dim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 96 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:24 Η Eva.dim έγραψε: #5.673 20-05-12 19:24 Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:27 Η tabarly έγραψε: #5.674 20-05-12 19:27 τελος το διάβασμα! (για σήμερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η pop corn έγραψε: #5.675 20-05-12 19:36 παίδες καλή επιτυχία σε όλους σας! Αύριο κάνετε το πρώτο σας βήμα προς νέες πορείες και περίπλοκα ακαδημαϊκά μονοπάτια. φροντίστε να το διασκεδάσετε και μην αφήσετε το άγχος να σας στερήσει τον ενθουσιασμό. Κλείστε pc και βγείτε να ξελαμπηκάρετε. Βιβλία μετά τις 7 μμ κλείνουν πάραυτα και δια ροπάλου! Γερά με τσαμπουκά ρε! 8) Αλληλεγγύη στους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:41 Η catgirlbarbara: #5.676 20-05-12 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... οσες ειχες ολη τη χρονια. Δεν ανεβαζεις τυχαια πυρετο. Αμα προσεχεις, να μην κρυωσεις , δεν θα ανεβασεις. Αλλωστε ο καιρος ειναι καλυτερος τωρα, δεν κινδυνευεις να αρρωστησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:52 Ο drosos έγραψε: #5.677 20-05-12 19:52 Μηπως ανεβασε και το λεει ειρωνικα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:55 Η Ερινύς έγραψε: #5.678 20-05-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:58 Η starry_eyed: #5.679 20-05-12 19:58 Σας ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια, να εχετε στο μυαλο σας οτι μετα απο 1-2-3 εξεταστικες οι πανελληνιες θα σας φαινονται ανεκδοτο και θα παρακαλατε να γυρισετε στην 21η Μαιου! Καλο κουραγιο και ψυχραιμια, ειναι αδικο απο το χαζο αγχος να χασετε τη σχολη που στοχευετε...γερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 20:02 Ο dimijim έγραψε: #5.680 20-05-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Click για ανάπτυξη... Και πώς έλυσες την άσκηση στο 4ο θέμα; Αφού σε υψηλές θερμοκρασίες σπάνε οι αλυσίδες και σταματάει η δράση των ενζύμων που συμμετέχουν στις διαδικασίες της αντιγραφής και της μεταγραφής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: νομιζω δεν θα μπορεσω να κοιμηθω αποψε. Αυτο συμβαινει καθε φορα που περιμενω με ανυπομονησια την επομενη μερα. Click για ανάπτυξη... Eγώ πάντως το βράδυ πριν την Έκθεση είχα κάνει τον πιο γαμάτο ύπνο. Κοιμήθηκα κατά τις 2 - ξύπνησα 6 και ένιωθα τέλεια. Σαν να είχα κοιμηθεί αιώνες. Φυσικά είδα και όνειρο με το θέμα των Πανελληνίων, και ναι οραματίστηκα το "Ίντερνετ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StingAs7 Νεοφερμένο μέλος Ο StingAs7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:33 Ο StingAs7 έγραψε: #5.665 20-05-12 18:33 Καλη μας επιτυχια για αυριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:46 Η catgirlbarbara: #5.666 20-05-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: διο πρόβλημα δε με έπαιρνε ο ύπνος. Φρόντισα να ξυπνησω νωρίς σήμερα Για να μην έχω αυτο το θεμα Click για ανάπτυξη... Το ιδιο εκανα και εγω. Απο τις 7μιση ειμαι ξυπνια. Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Eγώ πάντως το βράδυ πριν την Έκθεση είχα κάνει τον πιο γαμάτο ύπνο. Κοιμήθηκα κατά τις 2 - ξύπνησα 6 και ένιωθα τέλεια. Σαν να είχα κοιμηθεί αιώνες. Click για ανάπτυξη... Με 4 ωρες υπνο, και ενιωθες τελεια; Μια χαρα εισαι. Εγω, οχι 4, αλλα ουτε με 7 δεν μπορω. Ζαλιζομαι και παραπαταω. Οσο για το μυαλο μου... κοιμαται ακομα. Χαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:50 Ο dimijim έγραψε: #5.667 20-05-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Φυσικά είδα και όνειρο με το θέμα των Πανελληνίων, και ναι οραματίστηκα το "Ίντερνετ". Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:52 Η catgirlbarbara: #5.668 20-05-12 18:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Click για ανάπτυξη... χαχαχα. εισαι φοβερος !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:00 Η KatiexXxMissMexX: #5.669 20-05-12 19:00 Εχω την αισθηση οτι δεν θα ξερω πως να αρχισω, τι να γραψω, πως θα μπλοκαρω ! Γιατιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:04 Ο dimijim έγραψε: #5.670 20-05-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από KatiexXxMissMexX: Εχω την αισθηση οτι δεν θα ξερω πως να αρχισω, τι να γραψω, πως θα μπλοκαρω ! Γιατιιιιι Click για ανάπτυξη... Γιατί έχει μπλοκάρει το μυαλό σου! Βγες μια βόλτα έξω με φίλους, χαλάρωσε, κοιμήσου κι αύριο θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Don't worry θα γράψεις εξαιρετικά αύριο! ps. (Η χαρουλίτα με άφησε υπεύθυνο εδώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:04 Η Θάλεια έγραψε: #5.671 20-05-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Click για ανάπτυξη... Χαχα οκ οκ Καλή επιτυχία παιδιά! Σκίστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:07 Ο Johnnaousa: #5.672 20-05-12 19:07 άντε παιδιά ξεκούραση τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eva.dim Νεοφερμένο μέλος Η Eva.dim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 96 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:24 Η Eva.dim έγραψε: #5.673 20-05-12 19:24 Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:27 Η tabarly έγραψε: #5.674 20-05-12 19:27 τελος το διάβασμα! (για σήμερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η pop corn έγραψε: #5.675 20-05-12 19:36 παίδες καλή επιτυχία σε όλους σας! Αύριο κάνετε το πρώτο σας βήμα προς νέες πορείες και περίπλοκα ακαδημαϊκά μονοπάτια. φροντίστε να το διασκεδάσετε και μην αφήσετε το άγχος να σας στερήσει τον ενθουσιασμό. Κλείστε pc και βγείτε να ξελαμπηκάρετε. Βιβλία μετά τις 7 μμ κλείνουν πάραυτα και δια ροπάλου! Γερά με τσαμπουκά ρε! 8) Αλληλεγγύη στους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:41 Η catgirlbarbara: #5.676 20-05-12 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... οσες ειχες ολη τη χρονια. Δεν ανεβαζεις τυχαια πυρετο. Αμα προσεχεις, να μην κρυωσεις , δεν θα ανεβασεις. Αλλωστε ο καιρος ειναι καλυτερος τωρα, δεν κινδυνευεις να αρρωστησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:52 Ο drosos έγραψε: #5.677 20-05-12 19:52 Μηπως ανεβασε και το λεει ειρωνικα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:55 Η Ερινύς έγραψε: #5.678 20-05-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:58 Η starry_eyed: #5.679 20-05-12 19:58 Σας ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια, να εχετε στο μυαλο σας οτι μετα απο 1-2-3 εξεταστικες οι πανελληνιες θα σας φαινονται ανεκδοτο και θα παρακαλατε να γυρισετε στην 21η Μαιου! Καλο κουραγιο και ψυχραιμια, ειναι αδικο απο το χαζο αγχος να χασετε τη σχολη που στοχευετε...γερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 20:02 Ο dimijim έγραψε: #5.680 20-05-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Click για ανάπτυξη... Και πώς έλυσες την άσκηση στο 4ο θέμα; Αφού σε υψηλές θερμοκρασίες σπάνε οι αλυσίδες και σταματάει η δράση των ενζύμων που συμμετέχουν στις διαδικασίες της αντιγραφής και της μεταγραφής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλη μας επιτυχια για αυριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:46 Η catgirlbarbara: #5.666 20-05-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: διο πρόβλημα δε με έπαιρνε ο ύπνος. Φρόντισα να ξυπνησω νωρίς σήμερα Για να μην έχω αυτο το θεμα Click για ανάπτυξη... Το ιδιο εκανα και εγω. Απο τις 7μιση ειμαι ξυπνια. Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Eγώ πάντως το βράδυ πριν την Έκθεση είχα κάνει τον πιο γαμάτο ύπνο. Κοιμήθηκα κατά τις 2 - ξύπνησα 6 και ένιωθα τέλεια. Σαν να είχα κοιμηθεί αιώνες. Click για ανάπτυξη... Με 4 ωρες υπνο, και ενιωθες τελεια; Μια χαρα εισαι. Εγω, οχι 4, αλλα ουτε με 7 δεν μπορω. Ζαλιζομαι και παραπαταω. Οσο για το μυαλο μου... κοιμαται ακομα. Χαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:50 Ο dimijim έγραψε: #5.667 20-05-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Φυσικά είδα και όνειρο με το θέμα των Πανελληνίων, και ναι οραματίστηκα το "Ίντερνετ". Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:52 Η catgirlbarbara: #5.668 20-05-12 18:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Click για ανάπτυξη... χαχαχα. εισαι φοβερος !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:00 Η KatiexXxMissMexX: #5.669 20-05-12 19:00 Εχω την αισθηση οτι δεν θα ξερω πως να αρχισω, τι να γραψω, πως θα μπλοκαρω ! Γιατιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:04 Ο dimijim έγραψε: #5.670 20-05-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από KatiexXxMissMexX: Εχω την αισθηση οτι δεν θα ξερω πως να αρχισω, τι να γραψω, πως θα μπλοκαρω ! Γιατιιιιι Click για ανάπτυξη... Γιατί έχει μπλοκάρει το μυαλό σου! Βγες μια βόλτα έξω με φίλους, χαλάρωσε, κοιμήσου κι αύριο θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Don't worry θα γράψεις εξαιρετικά αύριο! ps. (Η χαρουλίτα με άφησε υπεύθυνο εδώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:04 Η Θάλεια έγραψε: #5.671 20-05-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Click για ανάπτυξη... Χαχα οκ οκ Καλή επιτυχία παιδιά! Σκίστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:07 Ο Johnnaousa: #5.672 20-05-12 19:07 άντε παιδιά ξεκούραση τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eva.dim Νεοφερμένο μέλος Η Eva.dim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 96 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:24 Η Eva.dim έγραψε: #5.673 20-05-12 19:24 Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:27 Η tabarly έγραψε: #5.674 20-05-12 19:27 τελος το διάβασμα! (για σήμερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η pop corn έγραψε: #5.675 20-05-12 19:36 παίδες καλή επιτυχία σε όλους σας! Αύριο κάνετε το πρώτο σας βήμα προς νέες πορείες και περίπλοκα ακαδημαϊκά μονοπάτια. φροντίστε να το διασκεδάσετε και μην αφήσετε το άγχος να σας στερήσει τον ενθουσιασμό. Κλείστε pc και βγείτε να ξελαμπηκάρετε. Βιβλία μετά τις 7 μμ κλείνουν πάραυτα και δια ροπάλου! Γερά με τσαμπουκά ρε! 8) Αλληλεγγύη στους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:41 Η catgirlbarbara: #5.676 20-05-12 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... οσες ειχες ολη τη χρονια. Δεν ανεβαζεις τυχαια πυρετο. Αμα προσεχεις, να μην κρυωσεις , δεν θα ανεβασεις. Αλλωστε ο καιρος ειναι καλυτερος τωρα, δεν κινδυνευεις να αρρωστησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:52 Ο drosos έγραψε: #5.677 20-05-12 19:52 Μηπως ανεβασε και το λεει ειρωνικα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:55 Η Ερινύς έγραψε: #5.678 20-05-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:58 Η starry_eyed: #5.679 20-05-12 19:58 Σας ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια, να εχετε στο μυαλο σας οτι μετα απο 1-2-3 εξεταστικες οι πανελληνιες θα σας φαινονται ανεκδοτο και θα παρακαλατε να γυρισετε στην 21η Μαιου! Καλο κουραγιο και ψυχραιμια, ειναι αδικο απο το χαζο αγχος να χασετε τη σχολη που στοχευετε...γερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 20:02 Ο dimijim έγραψε: #5.680 20-05-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Click για ανάπτυξη... Και πώς έλυσες την άσκηση στο 4ο θέμα; Αφού σε υψηλές θερμοκρασίες σπάνε οι αλυσίδες και σταματάει η δράση των ενζύμων που συμμετέχουν στις διαδικασίες της αντιγραφής και της μεταγραφής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: διο πρόβλημα δε με έπαιρνε ο ύπνος. Φρόντισα να ξυπνησω νωρίς σήμερα Για να μην έχω αυτο το θεμα Click για ανάπτυξη... Το ιδιο εκανα και εγω. Απο τις 7μιση ειμαι ξυπνια. Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Eγώ πάντως το βράδυ πριν την Έκθεση είχα κάνει τον πιο γαμάτο ύπνο. Κοιμήθηκα κατά τις 2 - ξύπνησα 6 και ένιωθα τέλεια. Σαν να είχα κοιμηθεί αιώνες. Click για ανάπτυξη... Με 4 ωρες υπνο, και ενιωθες τελεια; Μια χαρα εισαι. Εγω, οχι 4, αλλα ουτε με 7 δεν μπορω. Ζαλιζομαι και παραπαταω. Οσο για το μυαλο μου... κοιμαται ακομα. Χαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:50 Ο dimijim έγραψε: #5.667 20-05-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Φυσικά είδα και όνειρο με το θέμα των Πανελληνίων, και ναι οραματίστηκα το "Ίντερνετ". Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:52 Η catgirlbarbara: #5.668 20-05-12 18:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Click για ανάπτυξη... χαχαχα. εισαι φοβερος !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:00 Η KatiexXxMissMexX: #5.669 20-05-12 19:00 Εχω την αισθηση οτι δεν θα ξερω πως να αρχισω, τι να γραψω, πως θα μπλοκαρω ! Γιατιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:04 Ο dimijim έγραψε: #5.670 20-05-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από KatiexXxMissMexX: Εχω την αισθηση οτι δεν θα ξερω πως να αρχισω, τι να γραψω, πως θα μπλοκαρω ! Γιατιιιιι Click για ανάπτυξη... Γιατί έχει μπλοκάρει το μυαλό σου! Βγες μια βόλτα έξω με φίλους, χαλάρωσε, κοιμήσου κι αύριο θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Don't worry θα γράψεις εξαιρετικά αύριο! ps. (Η χαρουλίτα με άφησε υπεύθυνο εδώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:04 Η Θάλεια έγραψε: #5.671 20-05-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Click για ανάπτυξη... Χαχα οκ οκ Καλή επιτυχία παιδιά! Σκίστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:07 Ο Johnnaousa: #5.672 20-05-12 19:07 άντε παιδιά ξεκούραση τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eva.dim Νεοφερμένο μέλος Η Eva.dim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 96 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:24 Η Eva.dim έγραψε: #5.673 20-05-12 19:24 Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:27 Η tabarly έγραψε: #5.674 20-05-12 19:27 τελος το διάβασμα! (για σήμερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η pop corn έγραψε: #5.675 20-05-12 19:36 παίδες καλή επιτυχία σε όλους σας! Αύριο κάνετε το πρώτο σας βήμα προς νέες πορείες και περίπλοκα ακαδημαϊκά μονοπάτια. φροντίστε να το διασκεδάσετε και μην αφήσετε το άγχος να σας στερήσει τον ενθουσιασμό. Κλείστε pc και βγείτε να ξελαμπηκάρετε. Βιβλία μετά τις 7 μμ κλείνουν πάραυτα και δια ροπάλου! Γερά με τσαμπουκά ρε! 8) Αλληλεγγύη στους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:41 Η catgirlbarbara: #5.676 20-05-12 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... οσες ειχες ολη τη χρονια. Δεν ανεβαζεις τυχαια πυρετο. Αμα προσεχεις, να μην κρυωσεις , δεν θα ανεβασεις. Αλλωστε ο καιρος ειναι καλυτερος τωρα, δεν κινδυνευεις να αρρωστησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:52 Ο drosos έγραψε: #5.677 20-05-12 19:52 Μηπως ανεβασε και το λεει ειρωνικα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:55 Η Ερινύς έγραψε: #5.678 20-05-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:58 Η starry_eyed: #5.679 20-05-12 19:58 Σας ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια, να εχετε στο μυαλο σας οτι μετα απο 1-2-3 εξεταστικες οι πανελληνιες θα σας φαινονται ανεκδοτο και θα παρακαλατε να γυρισετε στην 21η Μαιου! Καλο κουραγιο και ψυχραιμια, ειναι αδικο απο το χαζο αγχος να χασετε τη σχολη που στοχευετε...γερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 20:02 Ο dimijim έγραψε: #5.680 20-05-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Click για ανάπτυξη... Και πώς έλυσες την άσκηση στο 4ο θέμα; Αφού σε υψηλές θερμοκρασίες σπάνε οι αλυσίδες και σταματάει η δράση των ενζύμων που συμμετέχουν στις διαδικασίες της αντιγραφής και της μεταγραφής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Φυσικά είδα και όνειρο με το θέμα των Πανελληνίων, και ναι οραματίστηκα το "Ίντερνετ". Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 18:52 Η catgirlbarbara: #5.668 20-05-12 18:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Click για ανάπτυξη... χαχαχα. εισαι φοβερος !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:00 Η KatiexXxMissMexX: #5.669 20-05-12 19:00 Εχω την αισθηση οτι δεν θα ξερω πως να αρχισω, τι να γραψω, πως θα μπλοκαρω ! Γιατιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:04 Ο dimijim έγραψε: #5.670 20-05-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από KatiexXxMissMexX: Εχω την αισθηση οτι δεν θα ξερω πως να αρχισω, τι να γραψω, πως θα μπλοκαρω ! Γιατιιιιι Click για ανάπτυξη... Γιατί έχει μπλοκάρει το μυαλό σου! Βγες μια βόλτα έξω με φίλους, χαλάρωσε, κοιμήσου κι αύριο θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Don't worry θα γράψεις εξαιρετικά αύριο! ps. (Η χαρουλίτα με άφησε υπεύθυνο εδώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:04 Η Θάλεια έγραψε: #5.671 20-05-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Click για ανάπτυξη... Χαχα οκ οκ Καλή επιτυχία παιδιά! Σκίστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:07 Ο Johnnaousa: #5.672 20-05-12 19:07 άντε παιδιά ξεκούραση τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eva.dim Νεοφερμένο μέλος Η Eva.dim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 96 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:24 Η Eva.dim έγραψε: #5.673 20-05-12 19:24 Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:27 Η tabarly έγραψε: #5.674 20-05-12 19:27 τελος το διάβασμα! (για σήμερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η pop corn έγραψε: #5.675 20-05-12 19:36 παίδες καλή επιτυχία σε όλους σας! Αύριο κάνετε το πρώτο σας βήμα προς νέες πορείες και περίπλοκα ακαδημαϊκά μονοπάτια. φροντίστε να το διασκεδάσετε και μην αφήσετε το άγχος να σας στερήσει τον ενθουσιασμό. Κλείστε pc και βγείτε να ξελαμπηκάρετε. Βιβλία μετά τις 7 μμ κλείνουν πάραυτα και δια ροπάλου! Γερά με τσαμπουκά ρε! 8) Αλληλεγγύη στους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:41 Η catgirlbarbara: #5.676 20-05-12 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... οσες ειχες ολη τη χρονια. Δεν ανεβαζεις τυχαια πυρετο. Αμα προσεχεις, να μην κρυωσεις , δεν θα ανεβασεις. Αλλωστε ο καιρος ειναι καλυτερος τωρα, δεν κινδυνευεις να αρρωστησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:52 Ο drosos έγραψε: #5.677 20-05-12 19:52 Μηπως ανεβασε και το λεει ειρωνικα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:55 Η Ερινύς έγραψε: #5.678 20-05-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:58 Η starry_eyed: #5.679 20-05-12 19:58 Σας ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια, να εχετε στο μυαλο σας οτι μετα απο 1-2-3 εξεταστικες οι πανελληνιες θα σας φαινονται ανεκδοτο και θα παρακαλατε να γυρισετε στην 21η Μαιου! Καλο κουραγιο και ψυχραιμια, ειναι αδικο απο το χαζο αγχος να χασετε τη σχολη που στοχευετε...γερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 20:02 Ο dimijim έγραψε: #5.680 20-05-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Click για ανάπτυξη... Και πώς έλυσες την άσκηση στο 4ο θέμα; Αφού σε υψηλές θερμοκρασίες σπάνε οι αλυσίδες και σταματάει η δράση των ενζύμων που συμμετέχουν στις διαδικασίες της αντιγραφής και της μεταγραφής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Click για ανάπτυξη... χαχαχα. εισαι φοβερος !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:00 Η KatiexXxMissMexX: #5.669 20-05-12 19:00 Εχω την αισθηση οτι δεν θα ξερω πως να αρχισω, τι να γραψω, πως θα μπλοκαρω ! Γιατιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:04 Ο dimijim έγραψε: #5.670 20-05-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από KatiexXxMissMexX: Εχω την αισθηση οτι δεν θα ξερω πως να αρχισω, τι να γραψω, πως θα μπλοκαρω ! Γιατιιιιι Click για ανάπτυξη... Γιατί έχει μπλοκάρει το μυαλό σου! Βγες μια βόλτα έξω με φίλους, χαλάρωσε, κοιμήσου κι αύριο θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Don't worry θα γράψεις εξαιρετικά αύριο! ps. (Η χαρουλίτα με άφησε υπεύθυνο εδώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:04 Η Θάλεια έγραψε: #5.671 20-05-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Click για ανάπτυξη... Χαχα οκ οκ Καλή επιτυχία παιδιά! Σκίστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:07 Ο Johnnaousa: #5.672 20-05-12 19:07 άντε παιδιά ξεκούραση τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eva.dim Νεοφερμένο μέλος Η Eva.dim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 96 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:24 Η Eva.dim έγραψε: #5.673 20-05-12 19:24 Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:27 Η tabarly έγραψε: #5.674 20-05-12 19:27 τελος το διάβασμα! (για σήμερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η pop corn έγραψε: #5.675 20-05-12 19:36 παίδες καλή επιτυχία σε όλους σας! Αύριο κάνετε το πρώτο σας βήμα προς νέες πορείες και περίπλοκα ακαδημαϊκά μονοπάτια. φροντίστε να το διασκεδάσετε και μην αφήσετε το άγχος να σας στερήσει τον ενθουσιασμό. Κλείστε pc και βγείτε να ξελαμπηκάρετε. Βιβλία μετά τις 7 μμ κλείνουν πάραυτα και δια ροπάλου! Γερά με τσαμπουκά ρε! 8) Αλληλεγγύη στους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:41 Η catgirlbarbara: #5.676 20-05-12 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... οσες ειχες ολη τη χρονια. Δεν ανεβαζεις τυχαια πυρετο. Αμα προσεχεις, να μην κρυωσεις , δεν θα ανεβασεις. Αλλωστε ο καιρος ειναι καλυτερος τωρα, δεν κινδυνευεις να αρρωστησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:52 Ο drosos έγραψε: #5.677 20-05-12 19:52 Μηπως ανεβασε και το λεει ειρωνικα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:55 Η Ερινύς έγραψε: #5.678 20-05-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:58 Η starry_eyed: #5.679 20-05-12 19:58 Σας ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια, να εχετε στο μυαλο σας οτι μετα απο 1-2-3 εξεταστικες οι πανελληνιες θα σας φαινονται ανεκδοτο και θα παρακαλατε να γυρισετε στην 21η Μαιου! Καλο κουραγιο και ψυχραιμια, ειναι αδικο απο το χαζο αγχος να χασετε τη σχολη που στοχευετε...γερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 20:02 Ο dimijim έγραψε: #5.680 20-05-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Click για ανάπτυξη... Και πώς έλυσες την άσκηση στο 4ο θέμα; Αφού σε υψηλές θερμοκρασίες σπάνε οι αλυσίδες και σταματάει η δράση των ενζύμων που συμμετέχουν στις διαδικασίες της αντιγραφής και της μεταγραφής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω την αισθηση οτι δεν θα ξερω πως να αρχισω, τι να γραψω, πως θα μπλοκαρω ! Γιατιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:04 Ο dimijim έγραψε: #5.670 20-05-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από KatiexXxMissMexX: Εχω την αισθηση οτι δεν θα ξερω πως να αρχισω, τι να γραψω, πως θα μπλοκαρω ! Γιατιιιιι Click για ανάπτυξη... Γιατί έχει μπλοκάρει το μυαλό σου! Βγες μια βόλτα έξω με φίλους, χαλάρωσε, κοιμήσου κι αύριο θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Don't worry θα γράψεις εξαιρετικά αύριο! ps. (Η χαρουλίτα με άφησε υπεύθυνο εδώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:04 Η Θάλεια έγραψε: #5.671 20-05-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Click για ανάπτυξη... Χαχα οκ οκ Καλή επιτυχία παιδιά! Σκίστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:07 Ο Johnnaousa: #5.672 20-05-12 19:07 άντε παιδιά ξεκούραση τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eva.dim Νεοφερμένο μέλος Η Eva.dim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 96 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:24 Η Eva.dim έγραψε: #5.673 20-05-12 19:24 Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:27 Η tabarly έγραψε: #5.674 20-05-12 19:27 τελος το διάβασμα! (για σήμερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η pop corn έγραψε: #5.675 20-05-12 19:36 παίδες καλή επιτυχία σε όλους σας! Αύριο κάνετε το πρώτο σας βήμα προς νέες πορείες και περίπλοκα ακαδημαϊκά μονοπάτια. φροντίστε να το διασκεδάσετε και μην αφήσετε το άγχος να σας στερήσει τον ενθουσιασμό. Κλείστε pc και βγείτε να ξελαμπηκάρετε. Βιβλία μετά τις 7 μμ κλείνουν πάραυτα και δια ροπάλου! Γερά με τσαμπουκά ρε! 8) Αλληλεγγύη στους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:41 Η catgirlbarbara: #5.676 20-05-12 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... οσες ειχες ολη τη χρονια. Δεν ανεβαζεις τυχαια πυρετο. Αμα προσεχεις, να μην κρυωσεις , δεν θα ανεβασεις. Αλλωστε ο καιρος ειναι καλυτερος τωρα, δεν κινδυνευεις να αρρωστησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:52 Ο drosos έγραψε: #5.677 20-05-12 19:52 Μηπως ανεβασε και το λεει ειρωνικα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:55 Η Ερινύς έγραψε: #5.678 20-05-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:58 Η starry_eyed: #5.679 20-05-12 19:58 Σας ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια, να εχετε στο μυαλο σας οτι μετα απο 1-2-3 εξεταστικες οι πανελληνιες θα σας φαινονται ανεκδοτο και θα παρακαλατε να γυρισετε στην 21η Μαιου! Καλο κουραγιο και ψυχραιμια, ειναι αδικο απο το χαζο αγχος να χασετε τη σχολη που στοχευετε...γερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 20:02 Ο dimijim έγραψε: #5.680 20-05-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Click για ανάπτυξη... Και πώς έλυσες την άσκηση στο 4ο θέμα; Αφού σε υψηλές θερμοκρασίες σπάνε οι αλυσίδες και σταματάει η δράση των ενζύμων που συμμετέχουν στις διαδικασίες της αντιγραφής και της μεταγραφής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KatiexXxMissMexX: Εχω την αισθηση οτι δεν θα ξερω πως να αρχισω, τι να γραψω, πως θα μπλοκαρω ! Γιατιιιιι Click για ανάπτυξη... Γιατί έχει μπλοκάρει το μυαλό σου! Βγες μια βόλτα έξω με φίλους, χαλάρωσε, κοιμήσου κι αύριο θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Don't worry θα γράψεις εξαιρετικά αύριο! ps. (Η χαρουλίτα με άφησε υπεύθυνο εδώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:04 Η Θάλεια έγραψε: #5.671 20-05-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Click για ανάπτυξη... Χαχα οκ οκ Καλή επιτυχία παιδιά! Σκίστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:07 Ο Johnnaousa: #5.672 20-05-12 19:07 άντε παιδιά ξεκούραση τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eva.dim Νεοφερμένο μέλος Η Eva.dim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 96 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:24 Η Eva.dim έγραψε: #5.673 20-05-12 19:24 Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:27 Η tabarly έγραψε: #5.674 20-05-12 19:27 τελος το διάβασμα! (για σήμερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η pop corn έγραψε: #5.675 20-05-12 19:36 παίδες καλή επιτυχία σε όλους σας! Αύριο κάνετε το πρώτο σας βήμα προς νέες πορείες και περίπλοκα ακαδημαϊκά μονοπάτια. φροντίστε να το διασκεδάσετε και μην αφήσετε το άγχος να σας στερήσει τον ενθουσιασμό. Κλείστε pc και βγείτε να ξελαμπηκάρετε. Βιβλία μετά τις 7 μμ κλείνουν πάραυτα και δια ροπάλου! Γερά με τσαμπουκά ρε! 8) Αλληλεγγύη στους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:41 Η catgirlbarbara: #5.676 20-05-12 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... οσες ειχες ολη τη χρονια. Δεν ανεβαζεις τυχαια πυρετο. Αμα προσεχεις, να μην κρυωσεις , δεν θα ανεβασεις. Αλλωστε ο καιρος ειναι καλυτερος τωρα, δεν κινδυνευεις να αρρωστησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:52 Ο drosos έγραψε: #5.677 20-05-12 19:52 Μηπως ανεβασε και το λεει ειρωνικα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:55 Η Ερινύς έγραψε: #5.678 20-05-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:58 Η starry_eyed: #5.679 20-05-12 19:58 Σας ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια, να εχετε στο μυαλο σας οτι μετα απο 1-2-3 εξεταστικες οι πανελληνιες θα σας φαινονται ανεκδοτο και θα παρακαλατε να γυρισετε στην 21η Μαιου! Καλο κουραγιο και ψυχραιμια, ειναι αδικο απο το χαζο αγχος να χασετε τη σχολη που στοχευετε...γερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 20:02 Ο dimijim έγραψε: #5.680 20-05-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Click για ανάπτυξη... Και πώς έλυσες την άσκηση στο 4ο θέμα; Αφού σε υψηλές θερμοκρασίες σπάνε οι αλυσίδες και σταματάει η δράση των ενζύμων που συμμετέχουν στις διαδικασίες της αντιγραφής και της μεταγραφής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σου στέλνω σε πιμι το νούμερό μου και περιμένω τηλ γύρω στις 06.00 το πρωί ελπίζοντας πως θα είσαι τόσο εύστοχη και φέτος... Click για ανάπτυξη... Χαχα οκ οκ Καλή επιτυχία παιδιά! Σκίστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:07 Ο Johnnaousa: #5.672 20-05-12 19:07 άντε παιδιά ξεκούραση τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eva.dim Νεοφερμένο μέλος Η Eva.dim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 96 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:24 Η Eva.dim έγραψε: #5.673 20-05-12 19:24 Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:27 Η tabarly έγραψε: #5.674 20-05-12 19:27 τελος το διάβασμα! (για σήμερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η pop corn έγραψε: #5.675 20-05-12 19:36 παίδες καλή επιτυχία σε όλους σας! Αύριο κάνετε το πρώτο σας βήμα προς νέες πορείες και περίπλοκα ακαδημαϊκά μονοπάτια. φροντίστε να το διασκεδάσετε και μην αφήσετε το άγχος να σας στερήσει τον ενθουσιασμό. Κλείστε pc και βγείτε να ξελαμπηκάρετε. Βιβλία μετά τις 7 μμ κλείνουν πάραυτα και δια ροπάλου! Γερά με τσαμπουκά ρε! 8) Αλληλεγγύη στους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:41 Η catgirlbarbara: #5.676 20-05-12 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... οσες ειχες ολη τη χρονια. Δεν ανεβαζεις τυχαια πυρετο. Αμα προσεχεις, να μην κρυωσεις , δεν θα ανεβασεις. Αλλωστε ο καιρος ειναι καλυτερος τωρα, δεν κινδυνευεις να αρρωστησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:52 Ο drosos έγραψε: #5.677 20-05-12 19:52 Μηπως ανεβασε και το λεει ειρωνικα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:55 Η Ερινύς έγραψε: #5.678 20-05-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:58 Η starry_eyed: #5.679 20-05-12 19:58 Σας ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια, να εχετε στο μυαλο σας οτι μετα απο 1-2-3 εξεταστικες οι πανελληνιες θα σας φαινονται ανεκδοτο και θα παρακαλατε να γυρισετε στην 21η Μαιου! Καλο κουραγιο και ψυχραιμια, ειναι αδικο απο το χαζο αγχος να χασετε τη σχολη που στοχευετε...γερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 20:02 Ο dimijim έγραψε: #5.680 20-05-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Click για ανάπτυξη... Και πώς έλυσες την άσκηση στο 4ο θέμα; Αφού σε υψηλές θερμοκρασίες σπάνε οι αλυσίδες και σταματάει η δράση των ενζύμων που συμμετέχουν στις διαδικασίες της αντιγραφής και της μεταγραφής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
άντε παιδιά ξεκούραση τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eva.dim Νεοφερμένο μέλος Η Eva.dim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 96 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:24 Η Eva.dim έγραψε: #5.673 20-05-12 19:24 Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:27 Η tabarly έγραψε: #5.674 20-05-12 19:27 τελος το διάβασμα! (για σήμερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η pop corn έγραψε: #5.675 20-05-12 19:36 παίδες καλή επιτυχία σε όλους σας! Αύριο κάνετε το πρώτο σας βήμα προς νέες πορείες και περίπλοκα ακαδημαϊκά μονοπάτια. φροντίστε να το διασκεδάσετε και μην αφήσετε το άγχος να σας στερήσει τον ενθουσιασμό. Κλείστε pc και βγείτε να ξελαμπηκάρετε. Βιβλία μετά τις 7 μμ κλείνουν πάραυτα και δια ροπάλου! Γερά με τσαμπουκά ρε! 8) Αλληλεγγύη στους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:41 Η catgirlbarbara: #5.676 20-05-12 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... οσες ειχες ολη τη χρονια. Δεν ανεβαζεις τυχαια πυρετο. Αμα προσεχεις, να μην κρυωσεις , δεν θα ανεβασεις. Αλλωστε ο καιρος ειναι καλυτερος τωρα, δεν κινδυνευεις να αρρωστησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:52 Ο drosos έγραψε: #5.677 20-05-12 19:52 Μηπως ανεβασε και το λεει ειρωνικα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:55 Η Ερινύς έγραψε: #5.678 20-05-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:58 Η starry_eyed: #5.679 20-05-12 19:58 Σας ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια, να εχετε στο μυαλο σας οτι μετα απο 1-2-3 εξεταστικες οι πανελληνιες θα σας φαινονται ανεκδοτο και θα παρακαλατε να γυρισετε στην 21η Μαιου! Καλο κουραγιο και ψυχραιμια, ειναι αδικο απο το χαζο αγχος να χασετε τη σχολη που στοχευετε...γερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 20:02 Ο dimijim έγραψε: #5.680 20-05-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Click για ανάπτυξη... Και πώς έλυσες την άσκηση στο 4ο θέμα; Αφού σε υψηλές θερμοκρασίες σπάνε οι αλυσίδες και σταματάει η δράση των ενζύμων που συμμετέχουν στις διαδικασίες της αντιγραφής και της μεταγραφής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:27 Η tabarly έγραψε: #5.674 20-05-12 19:27 τελος το διάβασμα! (για σήμερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η pop corn έγραψε: #5.675 20-05-12 19:36 παίδες καλή επιτυχία σε όλους σας! Αύριο κάνετε το πρώτο σας βήμα προς νέες πορείες και περίπλοκα ακαδημαϊκά μονοπάτια. φροντίστε να το διασκεδάσετε και μην αφήσετε το άγχος να σας στερήσει τον ενθουσιασμό. Κλείστε pc και βγείτε να ξελαμπηκάρετε. Βιβλία μετά τις 7 μμ κλείνουν πάραυτα και δια ροπάλου! Γερά με τσαμπουκά ρε! 8) Αλληλεγγύη στους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:41 Η catgirlbarbara: #5.676 20-05-12 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... οσες ειχες ολη τη χρονια. Δεν ανεβαζεις τυχαια πυρετο. Αμα προσεχεις, να μην κρυωσεις , δεν θα ανεβασεις. Αλλωστε ο καιρος ειναι καλυτερος τωρα, δεν κινδυνευεις να αρρωστησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:52 Ο drosos έγραψε: #5.677 20-05-12 19:52 Μηπως ανεβασε και το λεει ειρωνικα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:55 Η Ερινύς έγραψε: #5.678 20-05-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:58 Η starry_eyed: #5.679 20-05-12 19:58 Σας ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια, να εχετε στο μυαλο σας οτι μετα απο 1-2-3 εξεταστικες οι πανελληνιες θα σας φαινονται ανεκδοτο και θα παρακαλατε να γυρισετε στην 21η Μαιου! Καλο κουραγιο και ψυχραιμια, ειναι αδικο απο το χαζο αγχος να χασετε τη σχολη που στοχευετε...γερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 20:02 Ο dimijim έγραψε: #5.680 20-05-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Click για ανάπτυξη... Και πώς έλυσες την άσκηση στο 4ο θέμα; Αφού σε υψηλές θερμοκρασίες σπάνε οι αλυσίδες και σταματάει η δράση των ενζύμων που συμμετέχουν στις διαδικασίες της αντιγραφής και της μεταγραφής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τελος το διάβασμα! (για σήμερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η pop corn έγραψε: #5.675 20-05-12 19:36 παίδες καλή επιτυχία σε όλους σας! Αύριο κάνετε το πρώτο σας βήμα προς νέες πορείες και περίπλοκα ακαδημαϊκά μονοπάτια. φροντίστε να το διασκεδάσετε και μην αφήσετε το άγχος να σας στερήσει τον ενθουσιασμό. Κλείστε pc και βγείτε να ξελαμπηκάρετε. Βιβλία μετά τις 7 μμ κλείνουν πάραυτα και δια ροπάλου! Γερά με τσαμπουκά ρε! 8) Αλληλεγγύη στους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:41 Η catgirlbarbara: #5.676 20-05-12 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... οσες ειχες ολη τη χρονια. Δεν ανεβαζεις τυχαια πυρετο. Αμα προσεχεις, να μην κρυωσεις , δεν θα ανεβασεις. Αλλωστε ο καιρος ειναι καλυτερος τωρα, δεν κινδυνευεις να αρρωστησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:52 Ο drosos έγραψε: #5.677 20-05-12 19:52 Μηπως ανεβασε και το λεει ειρωνικα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:55 Η Ερινύς έγραψε: #5.678 20-05-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:58 Η starry_eyed: #5.679 20-05-12 19:58 Σας ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια, να εχετε στο μυαλο σας οτι μετα απο 1-2-3 εξεταστικες οι πανελληνιες θα σας φαινονται ανεκδοτο και θα παρακαλατε να γυρισετε στην 21η Μαιου! Καλο κουραγιο και ψυχραιμια, ειναι αδικο απο το χαζο αγχος να χασετε τη σχολη που στοχευετε...γερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 20:02 Ο dimijim έγραψε: #5.680 20-05-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Click για ανάπτυξη... Και πώς έλυσες την άσκηση στο 4ο θέμα; Αφού σε υψηλές θερμοκρασίες σπάνε οι αλυσίδες και σταματάει η δράση των ενζύμων που συμμετέχουν στις διαδικασίες της αντιγραφής και της μεταγραφής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παίδες καλή επιτυχία σε όλους σας! Αύριο κάνετε το πρώτο σας βήμα προς νέες πορείες και περίπλοκα ακαδημαϊκά μονοπάτια. φροντίστε να το διασκεδάσετε και μην αφήσετε το άγχος να σας στερήσει τον ενθουσιασμό. Κλείστε pc και βγείτε να ξελαμπηκάρετε. Βιβλία μετά τις 7 μμ κλείνουν πάραυτα και δια ροπάλου! Γερά με τσαμπουκά ρε! 8) Αλληλεγγύη στους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:41 Η catgirlbarbara: #5.676 20-05-12 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... οσες ειχες ολη τη χρονια. Δεν ανεβαζεις τυχαια πυρετο. Αμα προσεχεις, να μην κρυωσεις , δεν θα ανεβασεις. Αλλωστε ο καιρος ειναι καλυτερος τωρα, δεν κινδυνευεις να αρρωστησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:52 Ο drosos έγραψε: #5.677 20-05-12 19:52 Μηπως ανεβασε και το λεει ειρωνικα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:55 Η Ερινύς έγραψε: #5.678 20-05-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:58 Η starry_eyed: #5.679 20-05-12 19:58 Σας ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια, να εχετε στο μυαλο σας οτι μετα απο 1-2-3 εξεταστικες οι πανελληνιες θα σας φαινονται ανεκδοτο και θα παρακαλατε να γυρισετε στην 21η Μαιου! Καλο κουραγιο και ψυχραιμια, ειναι αδικο απο το χαζο αγχος να χασετε τη σχολη που στοχευετε...γερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 20:02 Ο dimijim έγραψε: #5.680 20-05-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Click για ανάπτυξη... Και πώς έλυσες την άσκηση στο 4ο θέμα; Αφού σε υψηλές θερμοκρασίες σπάνε οι αλυσίδες και σταματάει η δράση των ενζύμων που συμμετέχουν στις διαδικασίες της αντιγραφής και της μεταγραφής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... οσες ειχες ολη τη χρονια. Δεν ανεβαζεις τυχαια πυρετο. Αμα προσεχεις, να μην κρυωσεις , δεν θα ανεβασεις. Αλλωστε ο καιρος ειναι καλυτερος τωρα, δεν κινδυνευεις να αρρωστησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:52 Ο drosos έγραψε: #5.677 20-05-12 19:52 Μηπως ανεβασε και το λεει ειρωνικα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:55 Η Ερινύς έγραψε: #5.678 20-05-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:58 Η starry_eyed: #5.679 20-05-12 19:58 Σας ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια, να εχετε στο μυαλο σας οτι μετα απο 1-2-3 εξεταστικες οι πανελληνιες θα σας φαινονται ανεκδοτο και θα παρακαλατε να γυρισετε στην 21η Μαιου! Καλο κουραγιο και ψυχραιμια, ειναι αδικο απο το χαζο αγχος να χασετε τη σχολη που στοχευετε...γερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 20:02 Ο dimijim έγραψε: #5.680 20-05-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Click για ανάπτυξη... Και πώς έλυσες την άσκηση στο 4ο θέμα; Αφού σε υψηλές θερμοκρασίες σπάνε οι αλυσίδες και σταματάει η δράση των ενζύμων που συμμετέχουν στις διαδικασίες της αντιγραφής και της μεταγραφής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μηπως ανεβασε και το λεει ειρωνικα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:55 Η Ερινύς έγραψε: #5.678 20-05-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:58 Η starry_eyed: #5.679 20-05-12 19:58 Σας ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια, να εχετε στο μυαλο σας οτι μετα απο 1-2-3 εξεταστικες οι πανελληνιες θα σας φαινονται ανεκδοτο και θα παρακαλατε να γυρισετε στην 21η Μαιου! Καλο κουραγιο και ψυχραιμια, ειναι αδικο απο το χαζο αγχος να χασετε τη σχολη που στοχευετε...γερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 20:02 Ο dimijim έγραψε: #5.680 20-05-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Click για ανάπτυξη... Και πώς έλυσες την άσκηση στο 4ο θέμα; Αφού σε υψηλές θερμοκρασίες σπάνε οι αλυσίδες και σταματάει η δράση των ενζύμων που συμμετέχουν στις διαδικασίες της αντιγραφής και της μεταγραφής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχεις ανεβάσει πυρετό όλη τη χρονιά και να ανεβάζεις παραμονή Πανελληνίων; Click για ανάπτυξη... Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 19:58 Η starry_eyed: #5.679 20-05-12 19:58 Σας ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια, να εχετε στο μυαλο σας οτι μετα απο 1-2-3 εξεταστικες οι πανελληνιες θα σας φαινονται ανεκδοτο και θα παρακαλατε να γυρισετε στην 21η Μαιου! Καλο κουραγιο και ψυχραιμια, ειναι αδικο απο το χαζο αγχος να χασετε τη σχολη που στοχευετε...γερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 20:02 Ο dimijim έγραψε: #5.680 20-05-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Click για ανάπτυξη... Και πώς έλυσες την άσκηση στο 4ο θέμα; Αφού σε υψηλές θερμοκρασίες σπάνε οι αλυσίδες και σταματάει η δράση των ενζύμων που συμμετέχουν στις διαδικασίες της αντιγραφής και της μεταγραφής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σας ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια, να εχετε στο μυαλο σας οτι μετα απο 1-2-3 εξεταστικες οι πανελληνιες θα σας φαινονται ανεκδοτο και θα παρακαλατε να γυρισετε στην 21η Μαιου! Καλο κουραγιο και ψυχραιμια, ειναι αδικο απο το χαζο αγχος να χασετε τη σχολη που στοχευετε...γερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 20:02 Ο dimijim έγραψε: #5.680 20-05-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Click για ανάπτυξη... Και πώς έλυσες την άσκηση στο 4ο θέμα; Αφού σε υψηλές θερμοκρασίες σπάνε οι αλυσίδες και σταματάει η δράση των ενζύμων που συμμετέχουν στις διαδικασίες της αντιγραφής και της μεταγραφής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εγώ Βιολογία κατεύθυνσης πήγα να γράψω με 38 πυρετό. Περιττό να πω πως όλη την χρονιά ούτε συνάχι δεν είχα. Click για ανάπτυξη... Και πώς έλυσες την άσκηση στο 4ο θέμα; Αφού σε υψηλές θερμοκρασίες σπάνε οι αλυσίδες και σταματάει η δράση των ενζύμων που συμμετέχουν στις διαδικασίες της αντιγραφής και της μεταγραφής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.