Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:17 Η Χαρουλιτα: #4.501 05-05-12 13:17 Τι παιζει με μια φιλολογο του Δημητρη??? Ε Βασιλακη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:17 Ο fockos έγραψε: #4.502 05-05-12 13:17 Όταν ήμουν μαθητής θυμάμαι ότι λίγο πριν τις εξετάσεις αρχισα να λέω Ποιος εφεύρε τις εξετάσεις, γιατί να μας αγχώνουν έτσι, γιατι να μην σπουδάσει ο καθένας οτι θελει, γιατι να με ρωτάνε όλοι αν διαβασα και να με αγχώνουν ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΓΕΝΗΘΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:18 Ο Rainbowarrior: #4.503 05-05-12 13:18 @Χαρουλιτα, κάνεις λάθος αντίστροφη μέτρηση! Btw, ρε παιδιά, όποιος γνωρίζει τι παίζει με τα κοινωνικά κριτήρια (ειδικές κατηγορίες), ας μου στείλει ένα μήνυμα, γιατί έχω μπερδευτεί, και μάλλον εντάσσομαι σε μια από αυτές. Εν τω μεταξύ, ρώτησα και στο σχολείο για διευκρινίσεις, και μου είπαν: "δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:20 Η Χαρουλιτα: #4.504 05-05-12 13:20 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: @Χαρουλιτα, κάνεις λάθος αντίστροφη μέτρηση! Btw, ρε παιδιά, όποιος γνωρίζει τι παίζει με τα κοινωνικά κριτήρια (ειδικές κατηγορίες) ας μου στείλει ένα μήνυμα, γιατί έχω μπερδευτεί, και μάλλον εντάσσομαι σε μια από αυτές. Εν τω μεταξύ, ρώτησα και στο σχολείο για διευκρινίσεις, και μου είπαν: "δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε". Click για ανάπτυξη... Oχι, σωστη ειναι! Το θεμα ειναι να ξεκινησουμε! Μετα θα περνουν γρηγορα οι μερες! Εμας μας ειπαν να παμε ολοι της Γ Λυκειου στο σχολειο την Τριτη για να μας ενημερωσουν! Αν θες, πες μου την περιπτωση σου, να ρωτησω και για σενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:21 Ο Nikos Sitys: #4.505 05-05-12 13:21 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Συγγνώμη κύριε Νίκο.... Φυσικά και τον Οκτώβρη έγινε ομορφότερη η Γη!Αλλά ήταν ο Οκτώβρης του '94!! (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι μονο η νατασα σε ξερει.Κακιασμενο!Να πεθανω απο την πεινααααααα θες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:22 Η natasoula...: #4.506 05-05-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Click για ανάπτυξη... Φυσικάα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:22 Η Χαρουλιτα: #4.507 05-05-12 13:22 Ειναι ο τροπος μου για να εξαλειψω τον ανταγωνισμο που ελεγε και ενας .... το πρωι εδω στο φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:23 Ο dimijim έγραψε: #4.508 05-05-12 13:23 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Σωσε με δημητρη!! Click για ανάπτυξη... Τα φιλαράκια ρε δεν τα πουλάω! Ό,τι μπορώ θα κάνω για να σχίσεις στην Έκθεση! Αφού έχω τα μέσα τότε γιατί να μη σε βοηθήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:25 Ο Nikos Sitys: #4.509 05-05-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τα φιλαράκια ρε δεν τα πουλάω! Ό,τι μπορώ θα κάνω για να σχίσεις στην Έκθεση! Αφού έχω τα μέσα τότε γιατί να μη σε βοηθήσω; Click για ανάπτυξη... Εμενα ρε Τζιμ-Τζιμ δεν θα με βολεψεις καπου??? Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ειναι ο τροπος μου για να εξαλειψω τον ανταγωνισμο που ελεγε και ενας .... το πρωι εδω στο φορουμ! Click για ανάπτυξη... Μμμμμμμμμ καλα θα σε δουμε απο κοντα ποσο σληρο γυναικακι εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:31 Ο dimijim έγραψε: #4.510 05-05-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Εμενα ρε Τζιμ-Τζιμ δεν θα με βολεψεις καπου??? Click για ανάπτυξη... Στην Έκθεση είχα το πολύ καλό κομμάτι κι αυτό το πρόλαβε ο Μπίλυ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή... (εκτός βέβαια κι αν στον βωμό του βαθμού πηγαίνεις και με 55αρηδες φιλολόγους (άνδρες)) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:52 Ο Nikos Sitys: #4.511 05-05-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Στην Έκθεση είχα το πολύ καλό κομμάτι κι αυτό το πρόλαβε ο Μπίλυ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή... (εκτός βέβαια κι αν στον βωμό του βαθμού πηγαίνεις και με 55αρηδες φιλολόγους (άνδρες)) Click για ανάπτυξη... Gaylord detected! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:05 Ο dimijim έγραψε: #4.512 05-05-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Gaylord detected! Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχεις πρόβλημα εγώ να στον προτείνω τον φιλόλογο, όπως τη βρίσκει κανείς... Πάντως η καλή η φιλόλογος έκλεισε πριν πολύ καιρό στον Βασίλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:07 Ο Nikos Sitys: #4.513 05-05-12 14:07 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αν δεν έχεις πρόβλημα εγώ να στον προτείνω τον φιλόλογο, όπως τη βρίσκει κανείς... Πάντως η καλή η φιλόλογος έκλεισε πριν πολύ καιρό στον Βασίλη... Click για ανάπτυξη... Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:09 Ο drosos έγραψε: #4.514 05-05-12 14:09 Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο antwwwnis: #4.515 05-05-12 14:11 Πανοργιακές 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο dimijim έγραψε: #4.516 05-05-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Click για ανάπτυξη... Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:19 Ο Nikos Sitys: #4.517 05-05-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Πανοργιακές 2012 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πανοργιακες 2012!Ειναι και καλοκαιρι αναβουν τα αιματα γαμωτοοο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο qwerty111: #4.518 05-05-12 15:08 Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikos Sitys: #4.519 05-05-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Click για ανάπτυξη... Μετα τις εκλογες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο qwerty111: #4.520 05-05-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μετα τις εκλογες. Click για ανάπτυξη... Προσπαθούν να τσιμπήσουν κανένα κοροιδάκι Δεν πάμε καλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι παιζει με μια φιλολογο του Δημητρη??? Ε Βασιλακη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:17 Ο fockos έγραψε: #4.502 05-05-12 13:17 Όταν ήμουν μαθητής θυμάμαι ότι λίγο πριν τις εξετάσεις αρχισα να λέω Ποιος εφεύρε τις εξετάσεις, γιατί να μας αγχώνουν έτσι, γιατι να μην σπουδάσει ο καθένας οτι θελει, γιατι να με ρωτάνε όλοι αν διαβασα και να με αγχώνουν ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΓΕΝΗΘΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:18 Ο Rainbowarrior: #4.503 05-05-12 13:18 @Χαρουλιτα, κάνεις λάθος αντίστροφη μέτρηση! Btw, ρε παιδιά, όποιος γνωρίζει τι παίζει με τα κοινωνικά κριτήρια (ειδικές κατηγορίες), ας μου στείλει ένα μήνυμα, γιατί έχω μπερδευτεί, και μάλλον εντάσσομαι σε μια από αυτές. Εν τω μεταξύ, ρώτησα και στο σχολείο για διευκρινίσεις, και μου είπαν: "δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:20 Η Χαρουλιτα: #4.504 05-05-12 13:20 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: @Χαρουλιτα, κάνεις λάθος αντίστροφη μέτρηση! Btw, ρε παιδιά, όποιος γνωρίζει τι παίζει με τα κοινωνικά κριτήρια (ειδικές κατηγορίες) ας μου στείλει ένα μήνυμα, γιατί έχω μπερδευτεί, και μάλλον εντάσσομαι σε μια από αυτές. Εν τω μεταξύ, ρώτησα και στο σχολείο για διευκρινίσεις, και μου είπαν: "δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε". Click για ανάπτυξη... Oχι, σωστη ειναι! Το θεμα ειναι να ξεκινησουμε! Μετα θα περνουν γρηγορα οι μερες! Εμας μας ειπαν να παμε ολοι της Γ Λυκειου στο σχολειο την Τριτη για να μας ενημερωσουν! Αν θες, πες μου την περιπτωση σου, να ρωτησω και για σενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:21 Ο Nikos Sitys: #4.505 05-05-12 13:21 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Συγγνώμη κύριε Νίκο.... Φυσικά και τον Οκτώβρη έγινε ομορφότερη η Γη!Αλλά ήταν ο Οκτώβρης του '94!! (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι μονο η νατασα σε ξερει.Κακιασμενο!Να πεθανω απο την πεινααααααα θες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:22 Η natasoula...: #4.506 05-05-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Click για ανάπτυξη... Φυσικάα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:22 Η Χαρουλιτα: #4.507 05-05-12 13:22 Ειναι ο τροπος μου για να εξαλειψω τον ανταγωνισμο που ελεγε και ενας .... το πρωι εδω στο φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:23 Ο dimijim έγραψε: #4.508 05-05-12 13:23 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Σωσε με δημητρη!! Click για ανάπτυξη... Τα φιλαράκια ρε δεν τα πουλάω! Ό,τι μπορώ θα κάνω για να σχίσεις στην Έκθεση! Αφού έχω τα μέσα τότε γιατί να μη σε βοηθήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:25 Ο Nikos Sitys: #4.509 05-05-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τα φιλαράκια ρε δεν τα πουλάω! Ό,τι μπορώ θα κάνω για να σχίσεις στην Έκθεση! Αφού έχω τα μέσα τότε γιατί να μη σε βοηθήσω; Click για ανάπτυξη... Εμενα ρε Τζιμ-Τζιμ δεν θα με βολεψεις καπου??? Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ειναι ο τροπος μου για να εξαλειψω τον ανταγωνισμο που ελεγε και ενας .... το πρωι εδω στο φορουμ! Click για ανάπτυξη... Μμμμμμμμμ καλα θα σε δουμε απο κοντα ποσο σληρο γυναικακι εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:31 Ο dimijim έγραψε: #4.510 05-05-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Εμενα ρε Τζιμ-Τζιμ δεν θα με βολεψεις καπου??? Click για ανάπτυξη... Στην Έκθεση είχα το πολύ καλό κομμάτι κι αυτό το πρόλαβε ο Μπίλυ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή... (εκτός βέβαια κι αν στον βωμό του βαθμού πηγαίνεις και με 55αρηδες φιλολόγους (άνδρες)) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:52 Ο Nikos Sitys: #4.511 05-05-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Στην Έκθεση είχα το πολύ καλό κομμάτι κι αυτό το πρόλαβε ο Μπίλυ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή... (εκτός βέβαια κι αν στον βωμό του βαθμού πηγαίνεις και με 55αρηδες φιλολόγους (άνδρες)) Click για ανάπτυξη... Gaylord detected! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:05 Ο dimijim έγραψε: #4.512 05-05-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Gaylord detected! Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχεις πρόβλημα εγώ να στον προτείνω τον φιλόλογο, όπως τη βρίσκει κανείς... Πάντως η καλή η φιλόλογος έκλεισε πριν πολύ καιρό στον Βασίλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:07 Ο Nikos Sitys: #4.513 05-05-12 14:07 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αν δεν έχεις πρόβλημα εγώ να στον προτείνω τον φιλόλογο, όπως τη βρίσκει κανείς... Πάντως η καλή η φιλόλογος έκλεισε πριν πολύ καιρό στον Βασίλη... Click για ανάπτυξη... Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:09 Ο drosos έγραψε: #4.514 05-05-12 14:09 Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο antwwwnis: #4.515 05-05-12 14:11 Πανοργιακές 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο dimijim έγραψε: #4.516 05-05-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Click για ανάπτυξη... Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:19 Ο Nikos Sitys: #4.517 05-05-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Πανοργιακές 2012 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πανοργιακες 2012!Ειναι και καλοκαιρι αναβουν τα αιματα γαμωτοοο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο qwerty111: #4.518 05-05-12 15:08 Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikos Sitys: #4.519 05-05-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Click για ανάπτυξη... Μετα τις εκλογες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο qwerty111: #4.520 05-05-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μετα τις εκλογες. Click για ανάπτυξη... Προσπαθούν να τσιμπήσουν κανένα κοροιδάκι Δεν πάμε καλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν ήμουν μαθητής θυμάμαι ότι λίγο πριν τις εξετάσεις αρχισα να λέω Ποιος εφεύρε τις εξετάσεις, γιατί να μας αγχώνουν έτσι, γιατι να μην σπουδάσει ο καθένας οτι θελει, γιατι να με ρωτάνε όλοι αν διαβασα και να με αγχώνουν ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΓΕΝΗΘΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:18 Ο Rainbowarrior: #4.503 05-05-12 13:18 @Χαρουλιτα, κάνεις λάθος αντίστροφη μέτρηση! Btw, ρε παιδιά, όποιος γνωρίζει τι παίζει με τα κοινωνικά κριτήρια (ειδικές κατηγορίες), ας μου στείλει ένα μήνυμα, γιατί έχω μπερδευτεί, και μάλλον εντάσσομαι σε μια από αυτές. Εν τω μεταξύ, ρώτησα και στο σχολείο για διευκρινίσεις, και μου είπαν: "δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:20 Η Χαρουλιτα: #4.504 05-05-12 13:20 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: @Χαρουλιτα, κάνεις λάθος αντίστροφη μέτρηση! Btw, ρε παιδιά, όποιος γνωρίζει τι παίζει με τα κοινωνικά κριτήρια (ειδικές κατηγορίες) ας μου στείλει ένα μήνυμα, γιατί έχω μπερδευτεί, και μάλλον εντάσσομαι σε μια από αυτές. Εν τω μεταξύ, ρώτησα και στο σχολείο για διευκρινίσεις, και μου είπαν: "δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε". Click για ανάπτυξη... Oχι, σωστη ειναι! Το θεμα ειναι να ξεκινησουμε! Μετα θα περνουν γρηγορα οι μερες! Εμας μας ειπαν να παμε ολοι της Γ Λυκειου στο σχολειο την Τριτη για να μας ενημερωσουν! Αν θες, πες μου την περιπτωση σου, να ρωτησω και για σενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:21 Ο Nikos Sitys: #4.505 05-05-12 13:21 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Συγγνώμη κύριε Νίκο.... Φυσικά και τον Οκτώβρη έγινε ομορφότερη η Γη!Αλλά ήταν ο Οκτώβρης του '94!! (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι μονο η νατασα σε ξερει.Κακιασμενο!Να πεθανω απο την πεινααααααα θες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:22 Η natasoula...: #4.506 05-05-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Click για ανάπτυξη... Φυσικάα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:22 Η Χαρουλιτα: #4.507 05-05-12 13:22 Ειναι ο τροπος μου για να εξαλειψω τον ανταγωνισμο που ελεγε και ενας .... το πρωι εδω στο φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:23 Ο dimijim έγραψε: #4.508 05-05-12 13:23 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Σωσε με δημητρη!! Click για ανάπτυξη... Τα φιλαράκια ρε δεν τα πουλάω! Ό,τι μπορώ θα κάνω για να σχίσεις στην Έκθεση! Αφού έχω τα μέσα τότε γιατί να μη σε βοηθήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:25 Ο Nikos Sitys: #4.509 05-05-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τα φιλαράκια ρε δεν τα πουλάω! Ό,τι μπορώ θα κάνω για να σχίσεις στην Έκθεση! Αφού έχω τα μέσα τότε γιατί να μη σε βοηθήσω; Click για ανάπτυξη... Εμενα ρε Τζιμ-Τζιμ δεν θα με βολεψεις καπου??? Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ειναι ο τροπος μου για να εξαλειψω τον ανταγωνισμο που ελεγε και ενας .... το πρωι εδω στο φορουμ! Click για ανάπτυξη... Μμμμμμμμμ καλα θα σε δουμε απο κοντα ποσο σληρο γυναικακι εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:31 Ο dimijim έγραψε: #4.510 05-05-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Εμενα ρε Τζιμ-Τζιμ δεν θα με βολεψεις καπου??? Click για ανάπτυξη... Στην Έκθεση είχα το πολύ καλό κομμάτι κι αυτό το πρόλαβε ο Μπίλυ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή... (εκτός βέβαια κι αν στον βωμό του βαθμού πηγαίνεις και με 55αρηδες φιλολόγους (άνδρες)) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:52 Ο Nikos Sitys: #4.511 05-05-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Στην Έκθεση είχα το πολύ καλό κομμάτι κι αυτό το πρόλαβε ο Μπίλυ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή... (εκτός βέβαια κι αν στον βωμό του βαθμού πηγαίνεις και με 55αρηδες φιλολόγους (άνδρες)) Click για ανάπτυξη... Gaylord detected! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:05 Ο dimijim έγραψε: #4.512 05-05-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Gaylord detected! Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχεις πρόβλημα εγώ να στον προτείνω τον φιλόλογο, όπως τη βρίσκει κανείς... Πάντως η καλή η φιλόλογος έκλεισε πριν πολύ καιρό στον Βασίλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:07 Ο Nikos Sitys: #4.513 05-05-12 14:07 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αν δεν έχεις πρόβλημα εγώ να στον προτείνω τον φιλόλογο, όπως τη βρίσκει κανείς... Πάντως η καλή η φιλόλογος έκλεισε πριν πολύ καιρό στον Βασίλη... Click για ανάπτυξη... Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:09 Ο drosos έγραψε: #4.514 05-05-12 14:09 Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο antwwwnis: #4.515 05-05-12 14:11 Πανοργιακές 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο dimijim έγραψε: #4.516 05-05-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Click για ανάπτυξη... Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:19 Ο Nikos Sitys: #4.517 05-05-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Πανοργιακές 2012 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πανοργιακες 2012!Ειναι και καλοκαιρι αναβουν τα αιματα γαμωτοοο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο qwerty111: #4.518 05-05-12 15:08 Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikos Sitys: #4.519 05-05-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Click για ανάπτυξη... Μετα τις εκλογες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο qwerty111: #4.520 05-05-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μετα τις εκλογες. Click για ανάπτυξη... Προσπαθούν να τσιμπήσουν κανένα κοροιδάκι Δεν πάμε καλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@Χαρουλιτα, κάνεις λάθος αντίστροφη μέτρηση! Btw, ρε παιδιά, όποιος γνωρίζει τι παίζει με τα κοινωνικά κριτήρια (ειδικές κατηγορίες), ας μου στείλει ένα μήνυμα, γιατί έχω μπερδευτεί, και μάλλον εντάσσομαι σε μια από αυτές. Εν τω μεταξύ, ρώτησα και στο σχολείο για διευκρινίσεις, και μου είπαν: "δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:20 Η Χαρουλιτα: #4.504 05-05-12 13:20 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: @Χαρουλιτα, κάνεις λάθος αντίστροφη μέτρηση! Btw, ρε παιδιά, όποιος γνωρίζει τι παίζει με τα κοινωνικά κριτήρια (ειδικές κατηγορίες) ας μου στείλει ένα μήνυμα, γιατί έχω μπερδευτεί, και μάλλον εντάσσομαι σε μια από αυτές. Εν τω μεταξύ, ρώτησα και στο σχολείο για διευκρινίσεις, και μου είπαν: "δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε". Click για ανάπτυξη... Oχι, σωστη ειναι! Το θεμα ειναι να ξεκινησουμε! Μετα θα περνουν γρηγορα οι μερες! Εμας μας ειπαν να παμε ολοι της Γ Λυκειου στο σχολειο την Τριτη για να μας ενημερωσουν! Αν θες, πες μου την περιπτωση σου, να ρωτησω και για σενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:21 Ο Nikos Sitys: #4.505 05-05-12 13:21 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Συγγνώμη κύριε Νίκο.... Φυσικά και τον Οκτώβρη έγινε ομορφότερη η Γη!Αλλά ήταν ο Οκτώβρης του '94!! (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι μονο η νατασα σε ξερει.Κακιασμενο!Να πεθανω απο την πεινααααααα θες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:22 Η natasoula...: #4.506 05-05-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Click για ανάπτυξη... Φυσικάα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:22 Η Χαρουλιτα: #4.507 05-05-12 13:22 Ειναι ο τροπος μου για να εξαλειψω τον ανταγωνισμο που ελεγε και ενας .... το πρωι εδω στο φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:23 Ο dimijim έγραψε: #4.508 05-05-12 13:23 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Σωσε με δημητρη!! Click για ανάπτυξη... Τα φιλαράκια ρε δεν τα πουλάω! Ό,τι μπορώ θα κάνω για να σχίσεις στην Έκθεση! Αφού έχω τα μέσα τότε γιατί να μη σε βοηθήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:25 Ο Nikos Sitys: #4.509 05-05-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τα φιλαράκια ρε δεν τα πουλάω! Ό,τι μπορώ θα κάνω για να σχίσεις στην Έκθεση! Αφού έχω τα μέσα τότε γιατί να μη σε βοηθήσω; Click για ανάπτυξη... Εμενα ρε Τζιμ-Τζιμ δεν θα με βολεψεις καπου??? Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ειναι ο τροπος μου για να εξαλειψω τον ανταγωνισμο που ελεγε και ενας .... το πρωι εδω στο φορουμ! Click για ανάπτυξη... Μμμμμμμμμ καλα θα σε δουμε απο κοντα ποσο σληρο γυναικακι εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:31 Ο dimijim έγραψε: #4.510 05-05-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Εμενα ρε Τζιμ-Τζιμ δεν θα με βολεψεις καπου??? Click για ανάπτυξη... Στην Έκθεση είχα το πολύ καλό κομμάτι κι αυτό το πρόλαβε ο Μπίλυ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή... (εκτός βέβαια κι αν στον βωμό του βαθμού πηγαίνεις και με 55αρηδες φιλολόγους (άνδρες)) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:52 Ο Nikos Sitys: #4.511 05-05-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Στην Έκθεση είχα το πολύ καλό κομμάτι κι αυτό το πρόλαβε ο Μπίλυ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή... (εκτός βέβαια κι αν στον βωμό του βαθμού πηγαίνεις και με 55αρηδες φιλολόγους (άνδρες)) Click για ανάπτυξη... Gaylord detected! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:05 Ο dimijim έγραψε: #4.512 05-05-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Gaylord detected! Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχεις πρόβλημα εγώ να στον προτείνω τον φιλόλογο, όπως τη βρίσκει κανείς... Πάντως η καλή η φιλόλογος έκλεισε πριν πολύ καιρό στον Βασίλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:07 Ο Nikos Sitys: #4.513 05-05-12 14:07 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αν δεν έχεις πρόβλημα εγώ να στον προτείνω τον φιλόλογο, όπως τη βρίσκει κανείς... Πάντως η καλή η φιλόλογος έκλεισε πριν πολύ καιρό στον Βασίλη... Click για ανάπτυξη... Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:09 Ο drosos έγραψε: #4.514 05-05-12 14:09 Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο antwwwnis: #4.515 05-05-12 14:11 Πανοργιακές 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο dimijim έγραψε: #4.516 05-05-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Click για ανάπτυξη... Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:19 Ο Nikos Sitys: #4.517 05-05-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Πανοργιακές 2012 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πανοργιακες 2012!Ειναι και καλοκαιρι αναβουν τα αιματα γαμωτοοο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο qwerty111: #4.518 05-05-12 15:08 Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikos Sitys: #4.519 05-05-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Click για ανάπτυξη... Μετα τις εκλογες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο qwerty111: #4.520 05-05-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μετα τις εκλογες. Click για ανάπτυξη... Προσπαθούν να τσιμπήσουν κανένα κοροιδάκι Δεν πάμε καλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: @Χαρουλιτα, κάνεις λάθος αντίστροφη μέτρηση! Btw, ρε παιδιά, όποιος γνωρίζει τι παίζει με τα κοινωνικά κριτήρια (ειδικές κατηγορίες) ας μου στείλει ένα μήνυμα, γιατί έχω μπερδευτεί, και μάλλον εντάσσομαι σε μια από αυτές. Εν τω μεταξύ, ρώτησα και στο σχολείο για διευκρινίσεις, και μου είπαν: "δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε". Click για ανάπτυξη... Oχι, σωστη ειναι! Το θεμα ειναι να ξεκινησουμε! Μετα θα περνουν γρηγορα οι μερες! Εμας μας ειπαν να παμε ολοι της Γ Λυκειου στο σχολειο την Τριτη για να μας ενημερωσουν! Αν θες, πες μου την περιπτωση σου, να ρωτησω και για σενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:21 Ο Nikos Sitys: #4.505 05-05-12 13:21 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Συγγνώμη κύριε Νίκο.... Φυσικά και τον Οκτώβρη έγινε ομορφότερη η Γη!Αλλά ήταν ο Οκτώβρης του '94!! (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι μονο η νατασα σε ξερει.Κακιασμενο!Να πεθανω απο την πεινααααααα θες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:22 Η natasoula...: #4.506 05-05-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Click για ανάπτυξη... Φυσικάα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:22 Η Χαρουλιτα: #4.507 05-05-12 13:22 Ειναι ο τροπος μου για να εξαλειψω τον ανταγωνισμο που ελεγε και ενας .... το πρωι εδω στο φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:23 Ο dimijim έγραψε: #4.508 05-05-12 13:23 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Σωσε με δημητρη!! Click για ανάπτυξη... Τα φιλαράκια ρε δεν τα πουλάω! Ό,τι μπορώ θα κάνω για να σχίσεις στην Έκθεση! Αφού έχω τα μέσα τότε γιατί να μη σε βοηθήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:25 Ο Nikos Sitys: #4.509 05-05-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τα φιλαράκια ρε δεν τα πουλάω! Ό,τι μπορώ θα κάνω για να σχίσεις στην Έκθεση! Αφού έχω τα μέσα τότε γιατί να μη σε βοηθήσω; Click για ανάπτυξη... Εμενα ρε Τζιμ-Τζιμ δεν θα με βολεψεις καπου??? Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ειναι ο τροπος μου για να εξαλειψω τον ανταγωνισμο που ελεγε και ενας .... το πρωι εδω στο φορουμ! Click για ανάπτυξη... Μμμμμμμμμ καλα θα σε δουμε απο κοντα ποσο σληρο γυναικακι εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:31 Ο dimijim έγραψε: #4.510 05-05-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Εμενα ρε Τζιμ-Τζιμ δεν θα με βολεψεις καπου??? Click για ανάπτυξη... Στην Έκθεση είχα το πολύ καλό κομμάτι κι αυτό το πρόλαβε ο Μπίλυ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή... (εκτός βέβαια κι αν στον βωμό του βαθμού πηγαίνεις και με 55αρηδες φιλολόγους (άνδρες)) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:52 Ο Nikos Sitys: #4.511 05-05-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Στην Έκθεση είχα το πολύ καλό κομμάτι κι αυτό το πρόλαβε ο Μπίλυ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή... (εκτός βέβαια κι αν στον βωμό του βαθμού πηγαίνεις και με 55αρηδες φιλολόγους (άνδρες)) Click για ανάπτυξη... Gaylord detected! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:05 Ο dimijim έγραψε: #4.512 05-05-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Gaylord detected! Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχεις πρόβλημα εγώ να στον προτείνω τον φιλόλογο, όπως τη βρίσκει κανείς... Πάντως η καλή η φιλόλογος έκλεισε πριν πολύ καιρό στον Βασίλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:07 Ο Nikos Sitys: #4.513 05-05-12 14:07 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αν δεν έχεις πρόβλημα εγώ να στον προτείνω τον φιλόλογο, όπως τη βρίσκει κανείς... Πάντως η καλή η φιλόλογος έκλεισε πριν πολύ καιρό στον Βασίλη... Click για ανάπτυξη... Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:09 Ο drosos έγραψε: #4.514 05-05-12 14:09 Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο antwwwnis: #4.515 05-05-12 14:11 Πανοργιακές 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο dimijim έγραψε: #4.516 05-05-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Click για ανάπτυξη... Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:19 Ο Nikos Sitys: #4.517 05-05-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Πανοργιακές 2012 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πανοργιακες 2012!Ειναι και καλοκαιρι αναβουν τα αιματα γαμωτοοο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο qwerty111: #4.518 05-05-12 15:08 Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikos Sitys: #4.519 05-05-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Click για ανάπτυξη... Μετα τις εκλογες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο qwerty111: #4.520 05-05-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μετα τις εκλογες. Click για ανάπτυξη... Προσπαθούν να τσιμπήσουν κανένα κοροιδάκι Δεν πάμε καλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Συγγνώμη κύριε Νίκο.... Φυσικά και τον Οκτώβρη έγινε ομορφότερη η Γη!Αλλά ήταν ο Οκτώβρης του '94!! (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι μονο η νατασα σε ξερει.Κακιασμενο!Να πεθανω απο την πεινααααααα θες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:22 Η natasoula...: #4.506 05-05-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Click για ανάπτυξη... Φυσικάα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:22 Η Χαρουλιτα: #4.507 05-05-12 13:22 Ειναι ο τροπος μου για να εξαλειψω τον ανταγωνισμο που ελεγε και ενας .... το πρωι εδω στο φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:23 Ο dimijim έγραψε: #4.508 05-05-12 13:23 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Σωσε με δημητρη!! Click για ανάπτυξη... Τα φιλαράκια ρε δεν τα πουλάω! Ό,τι μπορώ θα κάνω για να σχίσεις στην Έκθεση! Αφού έχω τα μέσα τότε γιατί να μη σε βοηθήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:25 Ο Nikos Sitys: #4.509 05-05-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τα φιλαράκια ρε δεν τα πουλάω! Ό,τι μπορώ θα κάνω για να σχίσεις στην Έκθεση! Αφού έχω τα μέσα τότε γιατί να μη σε βοηθήσω; Click για ανάπτυξη... Εμενα ρε Τζιμ-Τζιμ δεν θα με βολεψεις καπου??? Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ειναι ο τροπος μου για να εξαλειψω τον ανταγωνισμο που ελεγε και ενας .... το πρωι εδω στο φορουμ! Click για ανάπτυξη... Μμμμμμμμμ καλα θα σε δουμε απο κοντα ποσο σληρο γυναικακι εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:31 Ο dimijim έγραψε: #4.510 05-05-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Εμενα ρε Τζιμ-Τζιμ δεν θα με βολεψεις καπου??? Click για ανάπτυξη... Στην Έκθεση είχα το πολύ καλό κομμάτι κι αυτό το πρόλαβε ο Μπίλυ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή... (εκτός βέβαια κι αν στον βωμό του βαθμού πηγαίνεις και με 55αρηδες φιλολόγους (άνδρες)) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:52 Ο Nikos Sitys: #4.511 05-05-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Στην Έκθεση είχα το πολύ καλό κομμάτι κι αυτό το πρόλαβε ο Μπίλυ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή... (εκτός βέβαια κι αν στον βωμό του βαθμού πηγαίνεις και με 55αρηδες φιλολόγους (άνδρες)) Click για ανάπτυξη... Gaylord detected! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:05 Ο dimijim έγραψε: #4.512 05-05-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Gaylord detected! Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχεις πρόβλημα εγώ να στον προτείνω τον φιλόλογο, όπως τη βρίσκει κανείς... Πάντως η καλή η φιλόλογος έκλεισε πριν πολύ καιρό στον Βασίλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:07 Ο Nikos Sitys: #4.513 05-05-12 14:07 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αν δεν έχεις πρόβλημα εγώ να στον προτείνω τον φιλόλογο, όπως τη βρίσκει κανείς... Πάντως η καλή η φιλόλογος έκλεισε πριν πολύ καιρό στον Βασίλη... Click για ανάπτυξη... Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:09 Ο drosos έγραψε: #4.514 05-05-12 14:09 Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο antwwwnis: #4.515 05-05-12 14:11 Πανοργιακές 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο dimijim έγραψε: #4.516 05-05-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Click για ανάπτυξη... Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:19 Ο Nikos Sitys: #4.517 05-05-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Πανοργιακές 2012 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πανοργιακες 2012!Ειναι και καλοκαιρι αναβουν τα αιματα γαμωτοοο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο qwerty111: #4.518 05-05-12 15:08 Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikos Sitys: #4.519 05-05-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Click για ανάπτυξη... Μετα τις εκλογες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο qwerty111: #4.520 05-05-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μετα τις εκλογες. Click για ανάπτυξη... Προσπαθούν να τσιμπήσουν κανένα κοροιδάκι Δεν πάμε καλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Click για ανάπτυξη... Φυσικάα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:22 Η Χαρουλιτα: #4.507 05-05-12 13:22 Ειναι ο τροπος μου για να εξαλειψω τον ανταγωνισμο που ελεγε και ενας .... το πρωι εδω στο φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:23 Ο dimijim έγραψε: #4.508 05-05-12 13:23 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Σωσε με δημητρη!! Click για ανάπτυξη... Τα φιλαράκια ρε δεν τα πουλάω! Ό,τι μπορώ θα κάνω για να σχίσεις στην Έκθεση! Αφού έχω τα μέσα τότε γιατί να μη σε βοηθήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:25 Ο Nikos Sitys: #4.509 05-05-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τα φιλαράκια ρε δεν τα πουλάω! Ό,τι μπορώ θα κάνω για να σχίσεις στην Έκθεση! Αφού έχω τα μέσα τότε γιατί να μη σε βοηθήσω; Click για ανάπτυξη... Εμενα ρε Τζιμ-Τζιμ δεν θα με βολεψεις καπου??? Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ειναι ο τροπος μου για να εξαλειψω τον ανταγωνισμο που ελεγε και ενας .... το πρωι εδω στο φορουμ! Click για ανάπτυξη... Μμμμμμμμμ καλα θα σε δουμε απο κοντα ποσο σληρο γυναικακι εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:31 Ο dimijim έγραψε: #4.510 05-05-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Εμενα ρε Τζιμ-Τζιμ δεν θα με βολεψεις καπου??? Click για ανάπτυξη... Στην Έκθεση είχα το πολύ καλό κομμάτι κι αυτό το πρόλαβε ο Μπίλυ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή... (εκτός βέβαια κι αν στον βωμό του βαθμού πηγαίνεις και με 55αρηδες φιλολόγους (άνδρες)) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:52 Ο Nikos Sitys: #4.511 05-05-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Στην Έκθεση είχα το πολύ καλό κομμάτι κι αυτό το πρόλαβε ο Μπίλυ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή... (εκτός βέβαια κι αν στον βωμό του βαθμού πηγαίνεις και με 55αρηδες φιλολόγους (άνδρες)) Click για ανάπτυξη... Gaylord detected! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:05 Ο dimijim έγραψε: #4.512 05-05-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Gaylord detected! Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχεις πρόβλημα εγώ να στον προτείνω τον φιλόλογο, όπως τη βρίσκει κανείς... Πάντως η καλή η φιλόλογος έκλεισε πριν πολύ καιρό στον Βασίλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:07 Ο Nikos Sitys: #4.513 05-05-12 14:07 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αν δεν έχεις πρόβλημα εγώ να στον προτείνω τον φιλόλογο, όπως τη βρίσκει κανείς... Πάντως η καλή η φιλόλογος έκλεισε πριν πολύ καιρό στον Βασίλη... Click για ανάπτυξη... Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:09 Ο drosos έγραψε: #4.514 05-05-12 14:09 Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο antwwwnis: #4.515 05-05-12 14:11 Πανοργιακές 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο dimijim έγραψε: #4.516 05-05-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Click για ανάπτυξη... Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:19 Ο Nikos Sitys: #4.517 05-05-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Πανοργιακές 2012 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πανοργιακες 2012!Ειναι και καλοκαιρι αναβουν τα αιματα γαμωτοοο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο qwerty111: #4.518 05-05-12 15:08 Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikos Sitys: #4.519 05-05-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Click για ανάπτυξη... Μετα τις εκλογες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο qwerty111: #4.520 05-05-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μετα τις εκλογες. Click για ανάπτυξη... Προσπαθούν να τσιμπήσουν κανένα κοροιδάκι Δεν πάμε καλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειναι ο τροπος μου για να εξαλειψω τον ανταγωνισμο που ελεγε και ενας .... το πρωι εδω στο φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:23 Ο dimijim έγραψε: #4.508 05-05-12 13:23 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Σωσε με δημητρη!! Click για ανάπτυξη... Τα φιλαράκια ρε δεν τα πουλάω! Ό,τι μπορώ θα κάνω για να σχίσεις στην Έκθεση! Αφού έχω τα μέσα τότε γιατί να μη σε βοηθήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:25 Ο Nikos Sitys: #4.509 05-05-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τα φιλαράκια ρε δεν τα πουλάω! Ό,τι μπορώ θα κάνω για να σχίσεις στην Έκθεση! Αφού έχω τα μέσα τότε γιατί να μη σε βοηθήσω; Click για ανάπτυξη... Εμενα ρε Τζιμ-Τζιμ δεν θα με βολεψεις καπου??? Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ειναι ο τροπος μου για να εξαλειψω τον ανταγωνισμο που ελεγε και ενας .... το πρωι εδω στο φορουμ! Click για ανάπτυξη... Μμμμμμμμμ καλα θα σε δουμε απο κοντα ποσο σληρο γυναικακι εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:31 Ο dimijim έγραψε: #4.510 05-05-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Εμενα ρε Τζιμ-Τζιμ δεν θα με βολεψεις καπου??? Click για ανάπτυξη... Στην Έκθεση είχα το πολύ καλό κομμάτι κι αυτό το πρόλαβε ο Μπίλυ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή... (εκτός βέβαια κι αν στον βωμό του βαθμού πηγαίνεις και με 55αρηδες φιλολόγους (άνδρες)) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:52 Ο Nikos Sitys: #4.511 05-05-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Στην Έκθεση είχα το πολύ καλό κομμάτι κι αυτό το πρόλαβε ο Μπίλυ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή... (εκτός βέβαια κι αν στον βωμό του βαθμού πηγαίνεις και με 55αρηδες φιλολόγους (άνδρες)) Click για ανάπτυξη... Gaylord detected! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:05 Ο dimijim έγραψε: #4.512 05-05-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Gaylord detected! Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχεις πρόβλημα εγώ να στον προτείνω τον φιλόλογο, όπως τη βρίσκει κανείς... Πάντως η καλή η φιλόλογος έκλεισε πριν πολύ καιρό στον Βασίλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:07 Ο Nikos Sitys: #4.513 05-05-12 14:07 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αν δεν έχεις πρόβλημα εγώ να στον προτείνω τον φιλόλογο, όπως τη βρίσκει κανείς... Πάντως η καλή η φιλόλογος έκλεισε πριν πολύ καιρό στον Βασίλη... Click για ανάπτυξη... Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:09 Ο drosos έγραψε: #4.514 05-05-12 14:09 Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο antwwwnis: #4.515 05-05-12 14:11 Πανοργιακές 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο dimijim έγραψε: #4.516 05-05-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Click για ανάπτυξη... Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:19 Ο Nikos Sitys: #4.517 05-05-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Πανοργιακές 2012 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πανοργιακες 2012!Ειναι και καλοκαιρι αναβουν τα αιματα γαμωτοοο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο qwerty111: #4.518 05-05-12 15:08 Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikos Sitys: #4.519 05-05-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Click για ανάπτυξη... Μετα τις εκλογες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο qwerty111: #4.520 05-05-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μετα τις εκλογες. Click για ανάπτυξη... Προσπαθούν να τσιμπήσουν κανένα κοροιδάκι Δεν πάμε καλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drosos: Σωσε με δημητρη!! Click για ανάπτυξη... Τα φιλαράκια ρε δεν τα πουλάω! Ό,τι μπορώ θα κάνω για να σχίσεις στην Έκθεση! Αφού έχω τα μέσα τότε γιατί να μη σε βοηθήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:25 Ο Nikos Sitys: #4.509 05-05-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τα φιλαράκια ρε δεν τα πουλάω! Ό,τι μπορώ θα κάνω για να σχίσεις στην Έκθεση! Αφού έχω τα μέσα τότε γιατί να μη σε βοηθήσω; Click για ανάπτυξη... Εμενα ρε Τζιμ-Τζιμ δεν θα με βολεψεις καπου??? Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ειναι ο τροπος μου για να εξαλειψω τον ανταγωνισμο που ελεγε και ενας .... το πρωι εδω στο φορουμ! Click για ανάπτυξη... Μμμμμμμμμ καλα θα σε δουμε απο κοντα ποσο σληρο γυναικακι εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:31 Ο dimijim έγραψε: #4.510 05-05-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Εμενα ρε Τζιμ-Τζιμ δεν θα με βολεψεις καπου??? Click για ανάπτυξη... Στην Έκθεση είχα το πολύ καλό κομμάτι κι αυτό το πρόλαβε ο Μπίλυ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή... (εκτός βέβαια κι αν στον βωμό του βαθμού πηγαίνεις και με 55αρηδες φιλολόγους (άνδρες)) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:52 Ο Nikos Sitys: #4.511 05-05-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Στην Έκθεση είχα το πολύ καλό κομμάτι κι αυτό το πρόλαβε ο Μπίλυ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή... (εκτός βέβαια κι αν στον βωμό του βαθμού πηγαίνεις και με 55αρηδες φιλολόγους (άνδρες)) Click για ανάπτυξη... Gaylord detected! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:05 Ο dimijim έγραψε: #4.512 05-05-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Gaylord detected! Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχεις πρόβλημα εγώ να στον προτείνω τον φιλόλογο, όπως τη βρίσκει κανείς... Πάντως η καλή η φιλόλογος έκλεισε πριν πολύ καιρό στον Βασίλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:07 Ο Nikos Sitys: #4.513 05-05-12 14:07 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αν δεν έχεις πρόβλημα εγώ να στον προτείνω τον φιλόλογο, όπως τη βρίσκει κανείς... Πάντως η καλή η φιλόλογος έκλεισε πριν πολύ καιρό στον Βασίλη... Click για ανάπτυξη... Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:09 Ο drosos έγραψε: #4.514 05-05-12 14:09 Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο antwwwnis: #4.515 05-05-12 14:11 Πανοργιακές 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο dimijim έγραψε: #4.516 05-05-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Click για ανάπτυξη... Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:19 Ο Nikos Sitys: #4.517 05-05-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Πανοργιακές 2012 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πανοργιακες 2012!Ειναι και καλοκαιρι αναβουν τα αιματα γαμωτοοο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο qwerty111: #4.518 05-05-12 15:08 Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikos Sitys: #4.519 05-05-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Click για ανάπτυξη... Μετα τις εκλογες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο qwerty111: #4.520 05-05-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μετα τις εκλογες. Click για ανάπτυξη... Προσπαθούν να τσιμπήσουν κανένα κοροιδάκι Δεν πάμε καλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τα φιλαράκια ρε δεν τα πουλάω! Ό,τι μπορώ θα κάνω για να σχίσεις στην Έκθεση! Αφού έχω τα μέσα τότε γιατί να μη σε βοηθήσω; Click για ανάπτυξη... Εμενα ρε Τζιμ-Τζιμ δεν θα με βολεψεις καπου??? Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ειναι ο τροπος μου για να εξαλειψω τον ανταγωνισμο που ελεγε και ενας .... το πρωι εδω στο φορουμ! Click για ανάπτυξη... Μμμμμμμμμ καλα θα σε δουμε απο κοντα ποσο σληρο γυναικακι εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:31 Ο dimijim έγραψε: #4.510 05-05-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Εμενα ρε Τζιμ-Τζιμ δεν θα με βολεψεις καπου??? Click για ανάπτυξη... Στην Έκθεση είχα το πολύ καλό κομμάτι κι αυτό το πρόλαβε ο Μπίλυ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή... (εκτός βέβαια κι αν στον βωμό του βαθμού πηγαίνεις και με 55αρηδες φιλολόγους (άνδρες)) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:52 Ο Nikos Sitys: #4.511 05-05-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Στην Έκθεση είχα το πολύ καλό κομμάτι κι αυτό το πρόλαβε ο Μπίλυ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή... (εκτός βέβαια κι αν στον βωμό του βαθμού πηγαίνεις και με 55αρηδες φιλολόγους (άνδρες)) Click για ανάπτυξη... Gaylord detected! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:05 Ο dimijim έγραψε: #4.512 05-05-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Gaylord detected! Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχεις πρόβλημα εγώ να στον προτείνω τον φιλόλογο, όπως τη βρίσκει κανείς... Πάντως η καλή η φιλόλογος έκλεισε πριν πολύ καιρό στον Βασίλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:07 Ο Nikos Sitys: #4.513 05-05-12 14:07 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αν δεν έχεις πρόβλημα εγώ να στον προτείνω τον φιλόλογο, όπως τη βρίσκει κανείς... Πάντως η καλή η φιλόλογος έκλεισε πριν πολύ καιρό στον Βασίλη... Click για ανάπτυξη... Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:09 Ο drosos έγραψε: #4.514 05-05-12 14:09 Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο antwwwnis: #4.515 05-05-12 14:11 Πανοργιακές 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο dimijim έγραψε: #4.516 05-05-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Click για ανάπτυξη... Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:19 Ο Nikos Sitys: #4.517 05-05-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Πανοργιακές 2012 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πανοργιακες 2012!Ειναι και καλοκαιρι αναβουν τα αιματα γαμωτοοο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο qwerty111: #4.518 05-05-12 15:08 Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikos Sitys: #4.519 05-05-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Click για ανάπτυξη... Μετα τις εκλογες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο qwerty111: #4.520 05-05-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μετα τις εκλογες. Click για ανάπτυξη... Προσπαθούν να τσιμπήσουν κανένα κοροιδάκι Δεν πάμε καλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Εμενα ρε Τζιμ-Τζιμ δεν θα με βολεψεις καπου??? Click για ανάπτυξη... Στην Έκθεση είχα το πολύ καλό κομμάτι κι αυτό το πρόλαβε ο Μπίλυ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή... (εκτός βέβαια κι αν στον βωμό του βαθμού πηγαίνεις και με 55αρηδες φιλολόγους (άνδρες)) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:52 Ο Nikos Sitys: #4.511 05-05-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Στην Έκθεση είχα το πολύ καλό κομμάτι κι αυτό το πρόλαβε ο Μπίλυ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή... (εκτός βέβαια κι αν στον βωμό του βαθμού πηγαίνεις και με 55αρηδες φιλολόγους (άνδρες)) Click για ανάπτυξη... Gaylord detected! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:05 Ο dimijim έγραψε: #4.512 05-05-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Gaylord detected! Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχεις πρόβλημα εγώ να στον προτείνω τον φιλόλογο, όπως τη βρίσκει κανείς... Πάντως η καλή η φιλόλογος έκλεισε πριν πολύ καιρό στον Βασίλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:07 Ο Nikos Sitys: #4.513 05-05-12 14:07 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αν δεν έχεις πρόβλημα εγώ να στον προτείνω τον φιλόλογο, όπως τη βρίσκει κανείς... Πάντως η καλή η φιλόλογος έκλεισε πριν πολύ καιρό στον Βασίλη... Click για ανάπτυξη... Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:09 Ο drosos έγραψε: #4.514 05-05-12 14:09 Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο antwwwnis: #4.515 05-05-12 14:11 Πανοργιακές 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο dimijim έγραψε: #4.516 05-05-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Click για ανάπτυξη... Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:19 Ο Nikos Sitys: #4.517 05-05-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Πανοργιακές 2012 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πανοργιακες 2012!Ειναι και καλοκαιρι αναβουν τα αιματα γαμωτοοο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο qwerty111: #4.518 05-05-12 15:08 Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikos Sitys: #4.519 05-05-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Click για ανάπτυξη... Μετα τις εκλογες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο qwerty111: #4.520 05-05-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μετα τις εκλογες. Click για ανάπτυξη... Προσπαθούν να τσιμπήσουν κανένα κοροιδάκι Δεν πάμε καλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Στην Έκθεση είχα το πολύ καλό κομμάτι κι αυτό το πρόλαβε ο Μπίλυ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή... (εκτός βέβαια κι αν στον βωμό του βαθμού πηγαίνεις και με 55αρηδες φιλολόγους (άνδρες)) Click για ανάπτυξη... Gaylord detected! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:05 Ο dimijim έγραψε: #4.512 05-05-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Gaylord detected! Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχεις πρόβλημα εγώ να στον προτείνω τον φιλόλογο, όπως τη βρίσκει κανείς... Πάντως η καλή η φιλόλογος έκλεισε πριν πολύ καιρό στον Βασίλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:07 Ο Nikos Sitys: #4.513 05-05-12 14:07 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αν δεν έχεις πρόβλημα εγώ να στον προτείνω τον φιλόλογο, όπως τη βρίσκει κανείς... Πάντως η καλή η φιλόλογος έκλεισε πριν πολύ καιρό στον Βασίλη... Click για ανάπτυξη... Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:09 Ο drosos έγραψε: #4.514 05-05-12 14:09 Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο antwwwnis: #4.515 05-05-12 14:11 Πανοργιακές 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο dimijim έγραψε: #4.516 05-05-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Click για ανάπτυξη... Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:19 Ο Nikos Sitys: #4.517 05-05-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Πανοργιακές 2012 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πανοργιακες 2012!Ειναι και καλοκαιρι αναβουν τα αιματα γαμωτοοο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο qwerty111: #4.518 05-05-12 15:08 Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikos Sitys: #4.519 05-05-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Click για ανάπτυξη... Μετα τις εκλογες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο qwerty111: #4.520 05-05-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μετα τις εκλογες. Click για ανάπτυξη... Προσπαθούν να τσιμπήσουν κανένα κοροιδάκι Δεν πάμε καλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Gaylord detected! Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχεις πρόβλημα εγώ να στον προτείνω τον φιλόλογο, όπως τη βρίσκει κανείς... Πάντως η καλή η φιλόλογος έκλεισε πριν πολύ καιρό στον Βασίλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:07 Ο Nikos Sitys: #4.513 05-05-12 14:07 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αν δεν έχεις πρόβλημα εγώ να στον προτείνω τον φιλόλογο, όπως τη βρίσκει κανείς... Πάντως η καλή η φιλόλογος έκλεισε πριν πολύ καιρό στον Βασίλη... Click για ανάπτυξη... Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:09 Ο drosos έγραψε: #4.514 05-05-12 14:09 Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο antwwwnis: #4.515 05-05-12 14:11 Πανοργιακές 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο dimijim έγραψε: #4.516 05-05-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Click για ανάπτυξη... Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:19 Ο Nikos Sitys: #4.517 05-05-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Πανοργιακές 2012 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πανοργιακες 2012!Ειναι και καλοκαιρι αναβουν τα αιματα γαμωτοοο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο qwerty111: #4.518 05-05-12 15:08 Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikos Sitys: #4.519 05-05-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Click για ανάπτυξη... Μετα τις εκλογες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο qwerty111: #4.520 05-05-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μετα τις εκλογες. Click για ανάπτυξη... Προσπαθούν να τσιμπήσουν κανένα κοροιδάκι Δεν πάμε καλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αν δεν έχεις πρόβλημα εγώ να στον προτείνω τον φιλόλογο, όπως τη βρίσκει κανείς... Πάντως η καλή η φιλόλογος έκλεισε πριν πολύ καιρό στον Βασίλη... Click για ανάπτυξη... Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:09 Ο drosos έγραψε: #4.514 05-05-12 14:09 Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο antwwwnis: #4.515 05-05-12 14:11 Πανοργιακές 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο dimijim έγραψε: #4.516 05-05-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Click για ανάπτυξη... Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:19 Ο Nikos Sitys: #4.517 05-05-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Πανοργιακές 2012 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πανοργιακες 2012!Ειναι και καλοκαιρι αναβουν τα αιματα γαμωτοοο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο qwerty111: #4.518 05-05-12 15:08 Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikos Sitys: #4.519 05-05-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Click για ανάπτυξη... Μετα τις εκλογες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο qwerty111: #4.520 05-05-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μετα τις εκλογες. Click για ανάπτυξη... Προσπαθούν να τσιμπήσουν κανένα κοροιδάκι Δεν πάμε καλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο antwwwnis: #4.515 05-05-12 14:11 Πανοργιακές 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο dimijim έγραψε: #4.516 05-05-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Click για ανάπτυξη... Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:19 Ο Nikos Sitys: #4.517 05-05-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Πανοργιακές 2012 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πανοργιακες 2012!Ειναι και καλοκαιρι αναβουν τα αιματα γαμωτοοο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο qwerty111: #4.518 05-05-12 15:08 Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikos Sitys: #4.519 05-05-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Click για ανάπτυξη... Μετα τις εκλογες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο qwerty111: #4.520 05-05-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μετα τις εκλογες. Click για ανάπτυξη... Προσπαθούν να τσιμπήσουν κανένα κοροιδάκι Δεν πάμε καλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πανοργιακές 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο dimijim έγραψε: #4.516 05-05-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Click για ανάπτυξη... Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:19 Ο Nikos Sitys: #4.517 05-05-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Πανοργιακές 2012 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πανοργιακες 2012!Ειναι και καλοκαιρι αναβουν τα αιματα γαμωτοοο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο qwerty111: #4.518 05-05-12 15:08 Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikos Sitys: #4.519 05-05-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Click για ανάπτυξη... Μετα τις εκλογες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο qwerty111: #4.520 05-05-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μετα τις εκλογες. Click για ανάπτυξη... Προσπαθούν να τσιμπήσουν κανένα κοροιδάκι Δεν πάμε καλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Για τριο στην καλη φιλολογο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Click για ανάπτυξη... Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 14:19 Ο Nikos Sitys: #4.517 05-05-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Πανοργιακές 2012 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πανοργιακες 2012!Ειναι και καλοκαιρι αναβουν τα αιματα γαμωτοοο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο qwerty111: #4.518 05-05-12 15:08 Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikos Sitys: #4.519 05-05-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Click για ανάπτυξη... Μετα τις εκλογες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο qwerty111: #4.520 05-05-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μετα τις εκλογες. Click για ανάπτυξη... Προσπαθούν να τσιμπήσουν κανένα κοροιδάκι Δεν πάμε καλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drosos: Κατσε ρε 55 χρονων ειναι η γυναικα μην μας μεινει κιολας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Πανοργιακές 2012 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ντρέπεται ο Βασίλης στο τριο... Αυτό το αφήνω πάνω σου. Low-low θα την πας... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πανοργιακες 2012!Ειναι και καλοκαιρι αναβουν τα αιματα γαμωτοοο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο qwerty111: #4.518 05-05-12 15:08 Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikos Sitys: #4.519 05-05-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Click για ανάπτυξη... Μετα τις εκλογες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο qwerty111: #4.520 05-05-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μετα τις εκλογες. Click για ανάπτυξη... Προσπαθούν να τσιμπήσουν κανένα κοροιδάκι Δεν πάμε καλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikos Sitys: #4.519 05-05-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Click για ανάπτυξη... Μετα τις εκλογες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο qwerty111: #4.520 05-05-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μετα τις εκλογες. Click για ανάπτυξη... Προσπαθούν να τσιμπήσουν κανένα κοροιδάκι Δεν πάμε καλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Έμαθε κανείς τίποτα για τον αριθμό των εισακτέων; Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Click για ανάπτυξη... Μετα τις εκλογες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο qwerty111: #4.520 05-05-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μετα τις εκλογες. Click για ανάπτυξη... Προσπαθούν να τσιμπήσουν κανένα κοροιδάκι Δεν πάμε καλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μετα τις εκλογες. Click για ανάπτυξη... Προσπαθούν να τσιμπήσουν κανένα κοροιδάκι Δεν πάμε καλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.