Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 12:54 Ο Nikos Sitys: #4.481 05-05-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Χαχαχα!!Ο Τζάμπας ζει??! Μωρέ,ας περάσω γω εκεί που θέλω,και μετά όοοοο,τι θέλετε!!! Click για ανάπτυξη... Κερναω Βερτη σε λεωωωωωωωωωωωωωωωωω Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ετσι μπράβο αισιοδοξία Click για ανάπτυξη... Θα φερω και τον Γιαννη απο εδω που τον εχω συμπαθησει τα μαλα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 12:54 Η Χαρουλιτα: #4.482 05-05-12 12:54 Nατασσα παρτο πισω οσο προλαβαινεις! Ο Νικος ειναι ικανος να φαει ενα ολοκληρο γουρουνοπουλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 12:56 Η natasoula...: #4.483 05-05-12 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κερναω Βερτη σε λεωωωωωωωωωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Ωωωραίος!!Έκλεισε! @Χαρουλίτα..Μπράβο ρε κορίτσαρε,και γαμώ τις αισιοδοξίες!!Keep going!! (χαχα!άσ'τον να φάει μωρέ,δεν πειράζει,ένα τον έχουμε...!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 12:57 Ο Nikos Sitys: #4.484 05-05-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Nατασσα παρτο πισω οσο προλαβαινεις! Ο Νικος ειναι ικανος να φαει ενα ολοκληρο γουρουνοπουλο! Click για ανάπτυξη... Τωωωωρααααα καταχωρηθηκεεεε!!!!!! Θα της κανω τον λογαριασμο ΦΟΥΣΚΑ ! Να προσεχει τι λεει αλλη φορα χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 12:59 Η natasoula...: #4.485 05-05-12 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τωωωωρααααα καταχωρηθηκεεεε!!!!!! Θα της κανω τον λογαριασμο ΦΟΥΣΚΑ ! Να προσεχει τι λεει αλλη φορα χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Αχάααα....Ωστέ έτσι κατσαριδάκι??!! Πρόσεξε,γιατί μετά θα σου κάνω αντίποινα στο Βέρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:00 Ο Nikos Sitys: #4.486 05-05-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχάααα....Ωστέ έτισ κατσαριδάκι??!! Πρόσεξε,γιατί μετά θα σου κάνω αντίποινα στο Βέρτη... Click για ανάπτυξη... Oh shit...ABANDON THREAD!!!!!!!!!!! Εεεεε φαναστικη Νατασουλααααααααααααα???Εγω που θα σου στειλω και ασκησεις αυριο μαθηματικωνν???Εεεε φανταστικη Νατασουλα???Στις ομορφιες σου εισαι σημερααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:01 Η Χαρουλιτα: #4.487 05-05-12 13:01 Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:01 Η natasoula...: #4.488 05-05-12 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Oh shit...ABANDON THREAD!!!!!!!!!!! Εεεεε φαναστικη Νατασουλααααααααααααα???Εγω που θα σου στειλω και ασκησεις αυριο μαθηματικωνν???Εεεε φανταστικη Νατασουλα???Στις ομορφιες σου εισαι σημερααααααααα..... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!! Χμμ...Τώρα το πας πολύ καλύτερα....Δεν ξέρω,θα το σκεφτώ και θ' αποφασίσω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:04 Ο Nikos Sitys: #4.489 05-05-12 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Click για ανάπτυξη... Κατσε να μασησουμε κανενα μεσημεριανο σκληρο γυναικακι... θα γινεις κακια μανα εσυ ειμαι σιγουρος απο τις 9.30 φυσικη ειμαστε και λυσαμε 2 4α κρουσεις 1 4ο στερρεου με χ και h και γαμω τις ασκησεις απο απο Παναγιωτακοπουλο και μια 4ο ταλαντωση... Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Χαχαχαχα!! Χμμ...Τώρα το πας πολύ καλύτερα....Δεν ξέρω,θα το σκεφτώ και θ' αποφασίσω..... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Καλα κατσε να σε ποτισω εγω στο Βερτη δεν θα καταλαβεις οτι πληρωσες εσυ στο τελος χαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:06 Η Χαρουλιτα: #4.490 05-05-12 13:06 Το πρωτο μηνυμα εδω το εγραψες στις 12:34 Εκανες μιση ωρα διαλειμμα οποτε μπορεις να πας να συνεχισεις διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:06 Η natasoula...: #4.491 05-05-12 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Click για ανάπτυξη... Καλά τα λες...Αλλά δεν μπορώ καθόλου τώρα!!Έχω ανοίξει το παράθυρο και χαζεύω τη φύση... Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Καλα κατσε να σε ποτισω εγω στο Βερτη δεν θα καταλαβεις οτι πληρωσες εσυ στο τελος χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ...!!Να με ποτίσεις??!Keep dreaming little boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:08 Ο drosos έγραψε: #4.492 05-05-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε παιδια, δεν θελω να σας το παιξω εξυπνη, αλλα ακομα δεν εχω αρχισει να αγχωνομαι! Κατι δεν παει καλα με μενα, αλλα δεν ξερω ακριβως τι... Κοντευω στο σημειο να αγχωνομαι επειδη δεν αγχωνομαι! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:09 Ο Nikos Sitys: #4.493 05-05-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Το πρωτο μηνυμα εδω το εγραψες στις 12:34 Εκανες μιση ωρα διαλειμμα οποτε μπορεις να πας να συνεχισεις διαβασμα!!! Click για ανάπτυξη... Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Χαχαχαχ...!!Να με ποτίσεις??!Keep dreaming little boy! Click για ανάπτυξη... Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:11 Η Χαρουλιτα: #4.494 05-05-12 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Αυτη ειναι λογικη! Να μου ζησεις! Αυτο λεω και εγω! Και εγω φοβομουν την εκθεση! Εχω ζητησει απο τον καθηγητη και μου δινει ενα κριτηριο καθε βδομαδα καθε βδομαδα εκτος των αλλων για περαιτερω βελτιωση και νομιζω πως ειναι ενας καλος τροπος να διατηρουμαι σε φορμα! Δεν παυει ομως να ειναι ενα ρευστο μαθημα! Υπολογιζω να γραψω γυρω στο 14-15! Δεν ειμαι και αστερι στην εκθεση, αλλα εκτος ελαχιστων περιπτωσεων, ποιος ειναι??? Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Click για ανάπτυξη... Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Η natasoula...: #4.495 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη κύριε Νίκο.... Φυσικά και τον Οκτώβρη έγινε ομορφότερη η Γη!Αλλά ήταν ο Οκτώβρης του '94!! (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο drosos έγραψε: #4.496 05-05-12 13:13 Λιγα ελληνικα να ξερεις, λιγη εμπνευση, λιγη τυχη στο θεμα... δεν γραφεις ανετα 13-15;; Αντε 16 μερες yet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο dimijim έγραψε: #4.497 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Ο Nikos Sitys: #4.498 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα και εγω τωρα τελευταια στις Επαναληψεις ειδικα Βιολογια Γ.Π δεν τα κανω συνεχεια γιατι απο τις τοσες φορες που την εχω πει εχω αρχισει να εξηγω στην μανα μου για το aids που ειχε η Ρωσσιδα και οτι υαπρχει μια περιπτωση να βγει ΑΘΩΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Χαρουλιτα: #4.499 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Click για ανάπτυξη... Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο drosos έγραψε: #4.500 05-05-12 13:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Click για ανάπτυξη... Σωσε με δημητρη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Χαχαχα!!Ο Τζάμπας ζει??! Μωρέ,ας περάσω γω εκεί που θέλω,και μετά όοοοο,τι θέλετε!!! Click για ανάπτυξη... Κερναω Βερτη σε λεωωωωωωωωωωωωωωωωω Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ετσι μπράβο αισιοδοξία Click για ανάπτυξη... Θα φερω και τον Γιαννη απο εδω που τον εχω συμπαθησει τα μαλα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 12:54 Η Χαρουλιτα: #4.482 05-05-12 12:54 Nατασσα παρτο πισω οσο προλαβαινεις! Ο Νικος ειναι ικανος να φαει ενα ολοκληρο γουρουνοπουλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 12:56 Η natasoula...: #4.483 05-05-12 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κερναω Βερτη σε λεωωωωωωωωωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Ωωωραίος!!Έκλεισε! @Χαρουλίτα..Μπράβο ρε κορίτσαρε,και γαμώ τις αισιοδοξίες!!Keep going!! (χαχα!άσ'τον να φάει μωρέ,δεν πειράζει,ένα τον έχουμε...!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 12:57 Ο Nikos Sitys: #4.484 05-05-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Nατασσα παρτο πισω οσο προλαβαινεις! Ο Νικος ειναι ικανος να φαει ενα ολοκληρο γουρουνοπουλο! Click για ανάπτυξη... Τωωωωρααααα καταχωρηθηκεεεε!!!!!! Θα της κανω τον λογαριασμο ΦΟΥΣΚΑ ! Να προσεχει τι λεει αλλη φορα χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 12:59 Η natasoula...: #4.485 05-05-12 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τωωωωρααααα καταχωρηθηκεεεε!!!!!! Θα της κανω τον λογαριασμο ΦΟΥΣΚΑ ! Να προσεχει τι λεει αλλη φορα χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Αχάααα....Ωστέ έτσι κατσαριδάκι??!! Πρόσεξε,γιατί μετά θα σου κάνω αντίποινα στο Βέρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:00 Ο Nikos Sitys: #4.486 05-05-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχάααα....Ωστέ έτισ κατσαριδάκι??!! Πρόσεξε,γιατί μετά θα σου κάνω αντίποινα στο Βέρτη... Click για ανάπτυξη... Oh shit...ABANDON THREAD!!!!!!!!!!! Εεεεε φαναστικη Νατασουλααααααααααααα???Εγω που θα σου στειλω και ασκησεις αυριο μαθηματικωνν???Εεεε φανταστικη Νατασουλα???Στις ομορφιες σου εισαι σημερααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:01 Η Χαρουλιτα: #4.487 05-05-12 13:01 Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:01 Η natasoula...: #4.488 05-05-12 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Oh shit...ABANDON THREAD!!!!!!!!!!! Εεεεε φαναστικη Νατασουλααααααααααααα???Εγω που θα σου στειλω και ασκησεις αυριο μαθηματικωνν???Εεεε φανταστικη Νατασουλα???Στις ομορφιες σου εισαι σημερααααααααα..... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!! Χμμ...Τώρα το πας πολύ καλύτερα....Δεν ξέρω,θα το σκεφτώ και θ' αποφασίσω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:04 Ο Nikos Sitys: #4.489 05-05-12 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Click για ανάπτυξη... Κατσε να μασησουμε κανενα μεσημεριανο σκληρο γυναικακι... θα γινεις κακια μανα εσυ ειμαι σιγουρος απο τις 9.30 φυσικη ειμαστε και λυσαμε 2 4α κρουσεις 1 4ο στερρεου με χ και h και γαμω τις ασκησεις απο απο Παναγιωτακοπουλο και μια 4ο ταλαντωση... Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Χαχαχαχα!! Χμμ...Τώρα το πας πολύ καλύτερα....Δεν ξέρω,θα το σκεφτώ και θ' αποφασίσω..... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Καλα κατσε να σε ποτισω εγω στο Βερτη δεν θα καταλαβεις οτι πληρωσες εσυ στο τελος χαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:06 Η Χαρουλιτα: #4.490 05-05-12 13:06 Το πρωτο μηνυμα εδω το εγραψες στις 12:34 Εκανες μιση ωρα διαλειμμα οποτε μπορεις να πας να συνεχισεις διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:06 Η natasoula...: #4.491 05-05-12 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Click για ανάπτυξη... Καλά τα λες...Αλλά δεν μπορώ καθόλου τώρα!!Έχω ανοίξει το παράθυρο και χαζεύω τη φύση... Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Καλα κατσε να σε ποτισω εγω στο Βερτη δεν θα καταλαβεις οτι πληρωσες εσυ στο τελος χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ...!!Να με ποτίσεις??!Keep dreaming little boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:08 Ο drosos έγραψε: #4.492 05-05-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε παιδια, δεν θελω να σας το παιξω εξυπνη, αλλα ακομα δεν εχω αρχισει να αγχωνομαι! Κατι δεν παει καλα με μενα, αλλα δεν ξερω ακριβως τι... Κοντευω στο σημειο να αγχωνομαι επειδη δεν αγχωνομαι! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:09 Ο Nikos Sitys: #4.493 05-05-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Το πρωτο μηνυμα εδω το εγραψες στις 12:34 Εκανες μιση ωρα διαλειμμα οποτε μπορεις να πας να συνεχισεις διαβασμα!!! Click για ανάπτυξη... Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Χαχαχαχ...!!Να με ποτίσεις??!Keep dreaming little boy! Click για ανάπτυξη... Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:11 Η Χαρουλιτα: #4.494 05-05-12 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Αυτη ειναι λογικη! Να μου ζησεις! Αυτο λεω και εγω! Και εγω φοβομουν την εκθεση! Εχω ζητησει απο τον καθηγητη και μου δινει ενα κριτηριο καθε βδομαδα καθε βδομαδα εκτος των αλλων για περαιτερω βελτιωση και νομιζω πως ειναι ενας καλος τροπος να διατηρουμαι σε φορμα! Δεν παυει ομως να ειναι ενα ρευστο μαθημα! Υπολογιζω να γραψω γυρω στο 14-15! Δεν ειμαι και αστερι στην εκθεση, αλλα εκτος ελαχιστων περιπτωσεων, ποιος ειναι??? Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Click για ανάπτυξη... Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Η natasoula...: #4.495 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη κύριε Νίκο.... Φυσικά και τον Οκτώβρη έγινε ομορφότερη η Γη!Αλλά ήταν ο Οκτώβρης του '94!! (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο drosos έγραψε: #4.496 05-05-12 13:13 Λιγα ελληνικα να ξερεις, λιγη εμπνευση, λιγη τυχη στο θεμα... δεν γραφεις ανετα 13-15;; Αντε 16 μερες yet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο dimijim έγραψε: #4.497 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Ο Nikos Sitys: #4.498 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα και εγω τωρα τελευταια στις Επαναληψεις ειδικα Βιολογια Γ.Π δεν τα κανω συνεχεια γιατι απο τις τοσες φορες που την εχω πει εχω αρχισει να εξηγω στην μανα μου για το aids που ειχε η Ρωσσιδα και οτι υαπρχει μια περιπτωση να βγει ΑΘΩΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Χαρουλιτα: #4.499 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Click για ανάπτυξη... Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο drosos έγραψε: #4.500 05-05-12 13:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Click για ανάπτυξη... Σωσε με δημητρη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nατασσα παρτο πισω οσο προλαβαινεις! Ο Νικος ειναι ικανος να φαει ενα ολοκληρο γουρουνοπουλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 12:56 Η natasoula...: #4.483 05-05-12 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κερναω Βερτη σε λεωωωωωωωωωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Ωωωραίος!!Έκλεισε! @Χαρουλίτα..Μπράβο ρε κορίτσαρε,και γαμώ τις αισιοδοξίες!!Keep going!! (χαχα!άσ'τον να φάει μωρέ,δεν πειράζει,ένα τον έχουμε...!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 12:57 Ο Nikos Sitys: #4.484 05-05-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Nατασσα παρτο πισω οσο προλαβαινεις! Ο Νικος ειναι ικανος να φαει ενα ολοκληρο γουρουνοπουλο! Click για ανάπτυξη... Τωωωωρααααα καταχωρηθηκεεεε!!!!!! Θα της κανω τον λογαριασμο ΦΟΥΣΚΑ ! Να προσεχει τι λεει αλλη φορα χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 12:59 Η natasoula...: #4.485 05-05-12 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τωωωωρααααα καταχωρηθηκεεεε!!!!!! Θα της κανω τον λογαριασμο ΦΟΥΣΚΑ ! Να προσεχει τι λεει αλλη φορα χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Αχάααα....Ωστέ έτσι κατσαριδάκι??!! Πρόσεξε,γιατί μετά θα σου κάνω αντίποινα στο Βέρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:00 Ο Nikos Sitys: #4.486 05-05-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχάααα....Ωστέ έτισ κατσαριδάκι??!! Πρόσεξε,γιατί μετά θα σου κάνω αντίποινα στο Βέρτη... Click για ανάπτυξη... Oh shit...ABANDON THREAD!!!!!!!!!!! Εεεεε φαναστικη Νατασουλααααααααααααα???Εγω που θα σου στειλω και ασκησεις αυριο μαθηματικωνν???Εεεε φανταστικη Νατασουλα???Στις ομορφιες σου εισαι σημερααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:01 Η Χαρουλιτα: #4.487 05-05-12 13:01 Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:01 Η natasoula...: #4.488 05-05-12 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Oh shit...ABANDON THREAD!!!!!!!!!!! Εεεεε φαναστικη Νατασουλααααααααααααα???Εγω που θα σου στειλω και ασκησεις αυριο μαθηματικωνν???Εεεε φανταστικη Νατασουλα???Στις ομορφιες σου εισαι σημερααααααααα..... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!! Χμμ...Τώρα το πας πολύ καλύτερα....Δεν ξέρω,θα το σκεφτώ και θ' αποφασίσω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:04 Ο Nikos Sitys: #4.489 05-05-12 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Click για ανάπτυξη... Κατσε να μασησουμε κανενα μεσημεριανο σκληρο γυναικακι... θα γινεις κακια μανα εσυ ειμαι σιγουρος απο τις 9.30 φυσικη ειμαστε και λυσαμε 2 4α κρουσεις 1 4ο στερρεου με χ και h και γαμω τις ασκησεις απο απο Παναγιωτακοπουλο και μια 4ο ταλαντωση... Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Χαχαχαχα!! Χμμ...Τώρα το πας πολύ καλύτερα....Δεν ξέρω,θα το σκεφτώ και θ' αποφασίσω..... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Καλα κατσε να σε ποτισω εγω στο Βερτη δεν θα καταλαβεις οτι πληρωσες εσυ στο τελος χαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:06 Η Χαρουλιτα: #4.490 05-05-12 13:06 Το πρωτο μηνυμα εδω το εγραψες στις 12:34 Εκανες μιση ωρα διαλειμμα οποτε μπορεις να πας να συνεχισεις διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:06 Η natasoula...: #4.491 05-05-12 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Click για ανάπτυξη... Καλά τα λες...Αλλά δεν μπορώ καθόλου τώρα!!Έχω ανοίξει το παράθυρο και χαζεύω τη φύση... Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Καλα κατσε να σε ποτισω εγω στο Βερτη δεν θα καταλαβεις οτι πληρωσες εσυ στο τελος χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ...!!Να με ποτίσεις??!Keep dreaming little boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:08 Ο drosos έγραψε: #4.492 05-05-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε παιδια, δεν θελω να σας το παιξω εξυπνη, αλλα ακομα δεν εχω αρχισει να αγχωνομαι! Κατι δεν παει καλα με μενα, αλλα δεν ξερω ακριβως τι... Κοντευω στο σημειο να αγχωνομαι επειδη δεν αγχωνομαι! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:09 Ο Nikos Sitys: #4.493 05-05-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Το πρωτο μηνυμα εδω το εγραψες στις 12:34 Εκανες μιση ωρα διαλειμμα οποτε μπορεις να πας να συνεχισεις διαβασμα!!! Click για ανάπτυξη... Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Χαχαχαχ...!!Να με ποτίσεις??!Keep dreaming little boy! Click για ανάπτυξη... Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:11 Η Χαρουλιτα: #4.494 05-05-12 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Αυτη ειναι λογικη! Να μου ζησεις! Αυτο λεω και εγω! Και εγω φοβομουν την εκθεση! Εχω ζητησει απο τον καθηγητη και μου δινει ενα κριτηριο καθε βδομαδα καθε βδομαδα εκτος των αλλων για περαιτερω βελτιωση και νομιζω πως ειναι ενας καλος τροπος να διατηρουμαι σε φορμα! Δεν παυει ομως να ειναι ενα ρευστο μαθημα! Υπολογιζω να γραψω γυρω στο 14-15! Δεν ειμαι και αστερι στην εκθεση, αλλα εκτος ελαχιστων περιπτωσεων, ποιος ειναι??? Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Click για ανάπτυξη... Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Η natasoula...: #4.495 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη κύριε Νίκο.... Φυσικά και τον Οκτώβρη έγινε ομορφότερη η Γη!Αλλά ήταν ο Οκτώβρης του '94!! (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο drosos έγραψε: #4.496 05-05-12 13:13 Λιγα ελληνικα να ξερεις, λιγη εμπνευση, λιγη τυχη στο θεμα... δεν γραφεις ανετα 13-15;; Αντε 16 μερες yet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο dimijim έγραψε: #4.497 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Ο Nikos Sitys: #4.498 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα και εγω τωρα τελευταια στις Επαναληψεις ειδικα Βιολογια Γ.Π δεν τα κανω συνεχεια γιατι απο τις τοσες φορες που την εχω πει εχω αρχισει να εξηγω στην μανα μου για το aids που ειχε η Ρωσσιδα και οτι υαπρχει μια περιπτωση να βγει ΑΘΩΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Χαρουλιτα: #4.499 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Click για ανάπτυξη... Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο drosos έγραψε: #4.500 05-05-12 13:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Click για ανάπτυξη... Σωσε με δημητρη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κερναω Βερτη σε λεωωωωωωωωωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Ωωωραίος!!Έκλεισε! @Χαρουλίτα..Μπράβο ρε κορίτσαρε,και γαμώ τις αισιοδοξίες!!Keep going!! (χαχα!άσ'τον να φάει μωρέ,δεν πειράζει,ένα τον έχουμε...!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 12:57 Ο Nikos Sitys: #4.484 05-05-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Nατασσα παρτο πισω οσο προλαβαινεις! Ο Νικος ειναι ικανος να φαει ενα ολοκληρο γουρουνοπουλο! Click για ανάπτυξη... Τωωωωρααααα καταχωρηθηκεεεε!!!!!! Θα της κανω τον λογαριασμο ΦΟΥΣΚΑ ! Να προσεχει τι λεει αλλη φορα χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 12:59 Η natasoula...: #4.485 05-05-12 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τωωωωρααααα καταχωρηθηκεεεε!!!!!! Θα της κανω τον λογαριασμο ΦΟΥΣΚΑ ! Να προσεχει τι λεει αλλη φορα χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Αχάααα....Ωστέ έτσι κατσαριδάκι??!! Πρόσεξε,γιατί μετά θα σου κάνω αντίποινα στο Βέρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:00 Ο Nikos Sitys: #4.486 05-05-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχάααα....Ωστέ έτισ κατσαριδάκι??!! Πρόσεξε,γιατί μετά θα σου κάνω αντίποινα στο Βέρτη... Click για ανάπτυξη... Oh shit...ABANDON THREAD!!!!!!!!!!! Εεεεε φαναστικη Νατασουλααααααααααααα???Εγω που θα σου στειλω και ασκησεις αυριο μαθηματικωνν???Εεεε φανταστικη Νατασουλα???Στις ομορφιες σου εισαι σημερααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:01 Η Χαρουλιτα: #4.487 05-05-12 13:01 Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:01 Η natasoula...: #4.488 05-05-12 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Oh shit...ABANDON THREAD!!!!!!!!!!! Εεεεε φαναστικη Νατασουλααααααααααααα???Εγω που θα σου στειλω και ασκησεις αυριο μαθηματικωνν???Εεεε φανταστικη Νατασουλα???Στις ομορφιες σου εισαι σημερααααααααα..... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!! Χμμ...Τώρα το πας πολύ καλύτερα....Δεν ξέρω,θα το σκεφτώ και θ' αποφασίσω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:04 Ο Nikos Sitys: #4.489 05-05-12 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Click για ανάπτυξη... Κατσε να μασησουμε κανενα μεσημεριανο σκληρο γυναικακι... θα γινεις κακια μανα εσυ ειμαι σιγουρος απο τις 9.30 φυσικη ειμαστε και λυσαμε 2 4α κρουσεις 1 4ο στερρεου με χ και h και γαμω τις ασκησεις απο απο Παναγιωτακοπουλο και μια 4ο ταλαντωση... Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Χαχαχαχα!! Χμμ...Τώρα το πας πολύ καλύτερα....Δεν ξέρω,θα το σκεφτώ και θ' αποφασίσω..... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Καλα κατσε να σε ποτισω εγω στο Βερτη δεν θα καταλαβεις οτι πληρωσες εσυ στο τελος χαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:06 Η Χαρουλιτα: #4.490 05-05-12 13:06 Το πρωτο μηνυμα εδω το εγραψες στις 12:34 Εκανες μιση ωρα διαλειμμα οποτε μπορεις να πας να συνεχισεις διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:06 Η natasoula...: #4.491 05-05-12 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Click για ανάπτυξη... Καλά τα λες...Αλλά δεν μπορώ καθόλου τώρα!!Έχω ανοίξει το παράθυρο και χαζεύω τη φύση... Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Καλα κατσε να σε ποτισω εγω στο Βερτη δεν θα καταλαβεις οτι πληρωσες εσυ στο τελος χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ...!!Να με ποτίσεις??!Keep dreaming little boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:08 Ο drosos έγραψε: #4.492 05-05-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε παιδια, δεν θελω να σας το παιξω εξυπνη, αλλα ακομα δεν εχω αρχισει να αγχωνομαι! Κατι δεν παει καλα με μενα, αλλα δεν ξερω ακριβως τι... Κοντευω στο σημειο να αγχωνομαι επειδη δεν αγχωνομαι! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:09 Ο Nikos Sitys: #4.493 05-05-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Το πρωτο μηνυμα εδω το εγραψες στις 12:34 Εκανες μιση ωρα διαλειμμα οποτε μπορεις να πας να συνεχισεις διαβασμα!!! Click για ανάπτυξη... Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Χαχαχαχ...!!Να με ποτίσεις??!Keep dreaming little boy! Click για ανάπτυξη... Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:11 Η Χαρουλιτα: #4.494 05-05-12 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Αυτη ειναι λογικη! Να μου ζησεις! Αυτο λεω και εγω! Και εγω φοβομουν την εκθεση! Εχω ζητησει απο τον καθηγητη και μου δινει ενα κριτηριο καθε βδομαδα καθε βδομαδα εκτος των αλλων για περαιτερω βελτιωση και νομιζω πως ειναι ενας καλος τροπος να διατηρουμαι σε φορμα! Δεν παυει ομως να ειναι ενα ρευστο μαθημα! Υπολογιζω να γραψω γυρω στο 14-15! Δεν ειμαι και αστερι στην εκθεση, αλλα εκτος ελαχιστων περιπτωσεων, ποιος ειναι??? Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Click για ανάπτυξη... Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Η natasoula...: #4.495 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη κύριε Νίκο.... Φυσικά και τον Οκτώβρη έγινε ομορφότερη η Γη!Αλλά ήταν ο Οκτώβρης του '94!! (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο drosos έγραψε: #4.496 05-05-12 13:13 Λιγα ελληνικα να ξερεις, λιγη εμπνευση, λιγη τυχη στο θεμα... δεν γραφεις ανετα 13-15;; Αντε 16 μερες yet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο dimijim έγραψε: #4.497 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Ο Nikos Sitys: #4.498 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα και εγω τωρα τελευταια στις Επαναληψεις ειδικα Βιολογια Γ.Π δεν τα κανω συνεχεια γιατι απο τις τοσες φορες που την εχω πει εχω αρχισει να εξηγω στην μανα μου για το aids που ειχε η Ρωσσιδα και οτι υαπρχει μια περιπτωση να βγει ΑΘΩΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Χαρουλιτα: #4.499 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Click για ανάπτυξη... Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο drosos έγραψε: #4.500 05-05-12 13:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Click για ανάπτυξη... Σωσε με δημητρη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Nατασσα παρτο πισω οσο προλαβαινεις! Ο Νικος ειναι ικανος να φαει ενα ολοκληρο γουρουνοπουλο! Click για ανάπτυξη... Τωωωωρααααα καταχωρηθηκεεεε!!!!!! Θα της κανω τον λογαριασμο ΦΟΥΣΚΑ ! Να προσεχει τι λεει αλλη φορα χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 12:59 Η natasoula...: #4.485 05-05-12 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τωωωωρααααα καταχωρηθηκεεεε!!!!!! Θα της κανω τον λογαριασμο ΦΟΥΣΚΑ ! Να προσεχει τι λεει αλλη φορα χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Αχάααα....Ωστέ έτσι κατσαριδάκι??!! Πρόσεξε,γιατί μετά θα σου κάνω αντίποινα στο Βέρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:00 Ο Nikos Sitys: #4.486 05-05-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχάααα....Ωστέ έτισ κατσαριδάκι??!! Πρόσεξε,γιατί μετά θα σου κάνω αντίποινα στο Βέρτη... Click για ανάπτυξη... Oh shit...ABANDON THREAD!!!!!!!!!!! Εεεεε φαναστικη Νατασουλααααααααααααα???Εγω που θα σου στειλω και ασκησεις αυριο μαθηματικωνν???Εεεε φανταστικη Νατασουλα???Στις ομορφιες σου εισαι σημερααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:01 Η Χαρουλιτα: #4.487 05-05-12 13:01 Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:01 Η natasoula...: #4.488 05-05-12 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Oh shit...ABANDON THREAD!!!!!!!!!!! Εεεεε φαναστικη Νατασουλααααααααααααα???Εγω που θα σου στειλω και ασκησεις αυριο μαθηματικωνν???Εεεε φανταστικη Νατασουλα???Στις ομορφιες σου εισαι σημερααααααααα..... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!! Χμμ...Τώρα το πας πολύ καλύτερα....Δεν ξέρω,θα το σκεφτώ και θ' αποφασίσω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:04 Ο Nikos Sitys: #4.489 05-05-12 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Click για ανάπτυξη... Κατσε να μασησουμε κανενα μεσημεριανο σκληρο γυναικακι... θα γινεις κακια μανα εσυ ειμαι σιγουρος απο τις 9.30 φυσικη ειμαστε και λυσαμε 2 4α κρουσεις 1 4ο στερρεου με χ και h και γαμω τις ασκησεις απο απο Παναγιωτακοπουλο και μια 4ο ταλαντωση... Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Χαχαχαχα!! Χμμ...Τώρα το πας πολύ καλύτερα....Δεν ξέρω,θα το σκεφτώ και θ' αποφασίσω..... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Καλα κατσε να σε ποτισω εγω στο Βερτη δεν θα καταλαβεις οτι πληρωσες εσυ στο τελος χαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:06 Η Χαρουλιτα: #4.490 05-05-12 13:06 Το πρωτο μηνυμα εδω το εγραψες στις 12:34 Εκανες μιση ωρα διαλειμμα οποτε μπορεις να πας να συνεχισεις διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:06 Η natasoula...: #4.491 05-05-12 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Click για ανάπτυξη... Καλά τα λες...Αλλά δεν μπορώ καθόλου τώρα!!Έχω ανοίξει το παράθυρο και χαζεύω τη φύση... Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Καλα κατσε να σε ποτισω εγω στο Βερτη δεν θα καταλαβεις οτι πληρωσες εσυ στο τελος χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ...!!Να με ποτίσεις??!Keep dreaming little boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:08 Ο drosos έγραψε: #4.492 05-05-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε παιδια, δεν θελω να σας το παιξω εξυπνη, αλλα ακομα δεν εχω αρχισει να αγχωνομαι! Κατι δεν παει καλα με μενα, αλλα δεν ξερω ακριβως τι... Κοντευω στο σημειο να αγχωνομαι επειδη δεν αγχωνομαι! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:09 Ο Nikos Sitys: #4.493 05-05-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Το πρωτο μηνυμα εδω το εγραψες στις 12:34 Εκανες μιση ωρα διαλειμμα οποτε μπορεις να πας να συνεχισεις διαβασμα!!! Click για ανάπτυξη... Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Χαχαχαχ...!!Να με ποτίσεις??!Keep dreaming little boy! Click για ανάπτυξη... Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:11 Η Χαρουλιτα: #4.494 05-05-12 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Αυτη ειναι λογικη! Να μου ζησεις! Αυτο λεω και εγω! Και εγω φοβομουν την εκθεση! Εχω ζητησει απο τον καθηγητη και μου δινει ενα κριτηριο καθε βδομαδα καθε βδομαδα εκτος των αλλων για περαιτερω βελτιωση και νομιζω πως ειναι ενας καλος τροπος να διατηρουμαι σε φορμα! Δεν παυει ομως να ειναι ενα ρευστο μαθημα! Υπολογιζω να γραψω γυρω στο 14-15! Δεν ειμαι και αστερι στην εκθεση, αλλα εκτος ελαχιστων περιπτωσεων, ποιος ειναι??? Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Click για ανάπτυξη... Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Η natasoula...: #4.495 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη κύριε Νίκο.... Φυσικά και τον Οκτώβρη έγινε ομορφότερη η Γη!Αλλά ήταν ο Οκτώβρης του '94!! (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο drosos έγραψε: #4.496 05-05-12 13:13 Λιγα ελληνικα να ξερεις, λιγη εμπνευση, λιγη τυχη στο θεμα... δεν γραφεις ανετα 13-15;; Αντε 16 μερες yet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο dimijim έγραψε: #4.497 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Ο Nikos Sitys: #4.498 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα και εγω τωρα τελευταια στις Επαναληψεις ειδικα Βιολογια Γ.Π δεν τα κανω συνεχεια γιατι απο τις τοσες φορες που την εχω πει εχω αρχισει να εξηγω στην μανα μου για το aids που ειχε η Ρωσσιδα και οτι υαπρχει μια περιπτωση να βγει ΑΘΩΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Χαρουλιτα: #4.499 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Click για ανάπτυξη... Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο drosos έγραψε: #4.500 05-05-12 13:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Click για ανάπτυξη... Σωσε με δημητρη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τωωωωρααααα καταχωρηθηκεεεε!!!!!! Θα της κανω τον λογαριασμο ΦΟΥΣΚΑ ! Να προσεχει τι λεει αλλη φορα χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Αχάααα....Ωστέ έτσι κατσαριδάκι??!! Πρόσεξε,γιατί μετά θα σου κάνω αντίποινα στο Βέρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:00 Ο Nikos Sitys: #4.486 05-05-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχάααα....Ωστέ έτισ κατσαριδάκι??!! Πρόσεξε,γιατί μετά θα σου κάνω αντίποινα στο Βέρτη... Click για ανάπτυξη... Oh shit...ABANDON THREAD!!!!!!!!!!! Εεεεε φαναστικη Νατασουλααααααααααααα???Εγω που θα σου στειλω και ασκησεις αυριο μαθηματικωνν???Εεεε φανταστικη Νατασουλα???Στις ομορφιες σου εισαι σημερααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:01 Η Χαρουλιτα: #4.487 05-05-12 13:01 Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:01 Η natasoula...: #4.488 05-05-12 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Oh shit...ABANDON THREAD!!!!!!!!!!! Εεεεε φαναστικη Νατασουλααααααααααααα???Εγω που θα σου στειλω και ασκησεις αυριο μαθηματικωνν???Εεεε φανταστικη Νατασουλα???Στις ομορφιες σου εισαι σημερααααααααα..... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!! Χμμ...Τώρα το πας πολύ καλύτερα....Δεν ξέρω,θα το σκεφτώ και θ' αποφασίσω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:04 Ο Nikos Sitys: #4.489 05-05-12 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Click για ανάπτυξη... Κατσε να μασησουμε κανενα μεσημεριανο σκληρο γυναικακι... θα γινεις κακια μανα εσυ ειμαι σιγουρος απο τις 9.30 φυσικη ειμαστε και λυσαμε 2 4α κρουσεις 1 4ο στερρεου με χ και h και γαμω τις ασκησεις απο απο Παναγιωτακοπουλο και μια 4ο ταλαντωση... Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Χαχαχαχα!! Χμμ...Τώρα το πας πολύ καλύτερα....Δεν ξέρω,θα το σκεφτώ και θ' αποφασίσω..... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Καλα κατσε να σε ποτισω εγω στο Βερτη δεν θα καταλαβεις οτι πληρωσες εσυ στο τελος χαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:06 Η Χαρουλιτα: #4.490 05-05-12 13:06 Το πρωτο μηνυμα εδω το εγραψες στις 12:34 Εκανες μιση ωρα διαλειμμα οποτε μπορεις να πας να συνεχισεις διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:06 Η natasoula...: #4.491 05-05-12 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Click για ανάπτυξη... Καλά τα λες...Αλλά δεν μπορώ καθόλου τώρα!!Έχω ανοίξει το παράθυρο και χαζεύω τη φύση... Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Καλα κατσε να σε ποτισω εγω στο Βερτη δεν θα καταλαβεις οτι πληρωσες εσυ στο τελος χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ...!!Να με ποτίσεις??!Keep dreaming little boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:08 Ο drosos έγραψε: #4.492 05-05-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε παιδια, δεν θελω να σας το παιξω εξυπνη, αλλα ακομα δεν εχω αρχισει να αγχωνομαι! Κατι δεν παει καλα με μενα, αλλα δεν ξερω ακριβως τι... Κοντευω στο σημειο να αγχωνομαι επειδη δεν αγχωνομαι! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:09 Ο Nikos Sitys: #4.493 05-05-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Το πρωτο μηνυμα εδω το εγραψες στις 12:34 Εκανες μιση ωρα διαλειμμα οποτε μπορεις να πας να συνεχισεις διαβασμα!!! Click για ανάπτυξη... Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Χαχαχαχ...!!Να με ποτίσεις??!Keep dreaming little boy! Click για ανάπτυξη... Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:11 Η Χαρουλιτα: #4.494 05-05-12 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Αυτη ειναι λογικη! Να μου ζησεις! Αυτο λεω και εγω! Και εγω φοβομουν την εκθεση! Εχω ζητησει απο τον καθηγητη και μου δινει ενα κριτηριο καθε βδομαδα καθε βδομαδα εκτος των αλλων για περαιτερω βελτιωση και νομιζω πως ειναι ενας καλος τροπος να διατηρουμαι σε φορμα! Δεν παυει ομως να ειναι ενα ρευστο μαθημα! Υπολογιζω να γραψω γυρω στο 14-15! Δεν ειμαι και αστερι στην εκθεση, αλλα εκτος ελαχιστων περιπτωσεων, ποιος ειναι??? Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Click για ανάπτυξη... Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Η natasoula...: #4.495 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη κύριε Νίκο.... Φυσικά και τον Οκτώβρη έγινε ομορφότερη η Γη!Αλλά ήταν ο Οκτώβρης του '94!! (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο drosos έγραψε: #4.496 05-05-12 13:13 Λιγα ελληνικα να ξερεις, λιγη εμπνευση, λιγη τυχη στο θεμα... δεν γραφεις ανετα 13-15;; Αντε 16 μερες yet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο dimijim έγραψε: #4.497 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Ο Nikos Sitys: #4.498 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα και εγω τωρα τελευταια στις Επαναληψεις ειδικα Βιολογια Γ.Π δεν τα κανω συνεχεια γιατι απο τις τοσες φορες που την εχω πει εχω αρχισει να εξηγω στην μανα μου για το aids που ειχε η Ρωσσιδα και οτι υαπρχει μια περιπτωση να βγει ΑΘΩΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Χαρουλιτα: #4.499 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Click για ανάπτυξη... Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο drosos έγραψε: #4.500 05-05-12 13:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Click για ανάπτυξη... Σωσε με δημητρη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχάααα....Ωστέ έτισ κατσαριδάκι??!! Πρόσεξε,γιατί μετά θα σου κάνω αντίποινα στο Βέρτη... Click για ανάπτυξη... Oh shit...ABANDON THREAD!!!!!!!!!!! Εεεεε φαναστικη Νατασουλααααααααααααα???Εγω που θα σου στειλω και ασκησεις αυριο μαθηματικωνν???Εεεε φανταστικη Νατασουλα???Στις ομορφιες σου εισαι σημερααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:01 Η Χαρουλιτα: #4.487 05-05-12 13:01 Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:01 Η natasoula...: #4.488 05-05-12 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Oh shit...ABANDON THREAD!!!!!!!!!!! Εεεεε φαναστικη Νατασουλααααααααααααα???Εγω που θα σου στειλω και ασκησεις αυριο μαθηματικωνν???Εεεε φανταστικη Νατασουλα???Στις ομορφιες σου εισαι σημερααααααααα..... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!! Χμμ...Τώρα το πας πολύ καλύτερα....Δεν ξέρω,θα το σκεφτώ και θ' αποφασίσω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:04 Ο Nikos Sitys: #4.489 05-05-12 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Click για ανάπτυξη... Κατσε να μασησουμε κανενα μεσημεριανο σκληρο γυναικακι... θα γινεις κακια μανα εσυ ειμαι σιγουρος απο τις 9.30 φυσικη ειμαστε και λυσαμε 2 4α κρουσεις 1 4ο στερρεου με χ και h και γαμω τις ασκησεις απο απο Παναγιωτακοπουλο και μια 4ο ταλαντωση... Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Χαχαχαχα!! Χμμ...Τώρα το πας πολύ καλύτερα....Δεν ξέρω,θα το σκεφτώ και θ' αποφασίσω..... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Καλα κατσε να σε ποτισω εγω στο Βερτη δεν θα καταλαβεις οτι πληρωσες εσυ στο τελος χαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:06 Η Χαρουλιτα: #4.490 05-05-12 13:06 Το πρωτο μηνυμα εδω το εγραψες στις 12:34 Εκανες μιση ωρα διαλειμμα οποτε μπορεις να πας να συνεχισεις διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:06 Η natasoula...: #4.491 05-05-12 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Click για ανάπτυξη... Καλά τα λες...Αλλά δεν μπορώ καθόλου τώρα!!Έχω ανοίξει το παράθυρο και χαζεύω τη φύση... Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Καλα κατσε να σε ποτισω εγω στο Βερτη δεν θα καταλαβεις οτι πληρωσες εσυ στο τελος χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ...!!Να με ποτίσεις??!Keep dreaming little boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:08 Ο drosos έγραψε: #4.492 05-05-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε παιδια, δεν θελω να σας το παιξω εξυπνη, αλλα ακομα δεν εχω αρχισει να αγχωνομαι! Κατι δεν παει καλα με μενα, αλλα δεν ξερω ακριβως τι... Κοντευω στο σημειο να αγχωνομαι επειδη δεν αγχωνομαι! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:09 Ο Nikos Sitys: #4.493 05-05-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Το πρωτο μηνυμα εδω το εγραψες στις 12:34 Εκανες μιση ωρα διαλειμμα οποτε μπορεις να πας να συνεχισεις διαβασμα!!! Click για ανάπτυξη... Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Χαχαχαχ...!!Να με ποτίσεις??!Keep dreaming little boy! Click για ανάπτυξη... Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:11 Η Χαρουλιτα: #4.494 05-05-12 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Αυτη ειναι λογικη! Να μου ζησεις! Αυτο λεω και εγω! Και εγω φοβομουν την εκθεση! Εχω ζητησει απο τον καθηγητη και μου δινει ενα κριτηριο καθε βδομαδα καθε βδομαδα εκτος των αλλων για περαιτερω βελτιωση και νομιζω πως ειναι ενας καλος τροπος να διατηρουμαι σε φορμα! Δεν παυει ομως να ειναι ενα ρευστο μαθημα! Υπολογιζω να γραψω γυρω στο 14-15! Δεν ειμαι και αστερι στην εκθεση, αλλα εκτος ελαχιστων περιπτωσεων, ποιος ειναι??? Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Click για ανάπτυξη... Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Η natasoula...: #4.495 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη κύριε Νίκο.... Φυσικά και τον Οκτώβρη έγινε ομορφότερη η Γη!Αλλά ήταν ο Οκτώβρης του '94!! (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο drosos έγραψε: #4.496 05-05-12 13:13 Λιγα ελληνικα να ξερεις, λιγη εμπνευση, λιγη τυχη στο θεμα... δεν γραφεις ανετα 13-15;; Αντε 16 μερες yet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο dimijim έγραψε: #4.497 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Ο Nikos Sitys: #4.498 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα και εγω τωρα τελευταια στις Επαναληψεις ειδικα Βιολογια Γ.Π δεν τα κανω συνεχεια γιατι απο τις τοσες φορες που την εχω πει εχω αρχισει να εξηγω στην μανα μου για το aids που ειχε η Ρωσσιδα και οτι υαπρχει μια περιπτωση να βγει ΑΘΩΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Χαρουλιτα: #4.499 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Click για ανάπτυξη... Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο drosos έγραψε: #4.500 05-05-12 13:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Click για ανάπτυξη... Σωσε με δημητρη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:01 Η natasoula...: #4.488 05-05-12 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Oh shit...ABANDON THREAD!!!!!!!!!!! Εεεεε φαναστικη Νατασουλααααααααααααα???Εγω που θα σου στειλω και ασκησεις αυριο μαθηματικωνν???Εεεε φανταστικη Νατασουλα???Στις ομορφιες σου εισαι σημερααααααααα..... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!! Χμμ...Τώρα το πας πολύ καλύτερα....Δεν ξέρω,θα το σκεφτώ και θ' αποφασίσω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:04 Ο Nikos Sitys: #4.489 05-05-12 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Click για ανάπτυξη... Κατσε να μασησουμε κανενα μεσημεριανο σκληρο γυναικακι... θα γινεις κακια μανα εσυ ειμαι σιγουρος απο τις 9.30 φυσικη ειμαστε και λυσαμε 2 4α κρουσεις 1 4ο στερρεου με χ και h και γαμω τις ασκησεις απο απο Παναγιωτακοπουλο και μια 4ο ταλαντωση... Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Χαχαχαχα!! Χμμ...Τώρα το πας πολύ καλύτερα....Δεν ξέρω,θα το σκεφτώ και θ' αποφασίσω..... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Καλα κατσε να σε ποτισω εγω στο Βερτη δεν θα καταλαβεις οτι πληρωσες εσυ στο τελος χαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:06 Η Χαρουλιτα: #4.490 05-05-12 13:06 Το πρωτο μηνυμα εδω το εγραψες στις 12:34 Εκανες μιση ωρα διαλειμμα οποτε μπορεις να πας να συνεχισεις διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:06 Η natasoula...: #4.491 05-05-12 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Click για ανάπτυξη... Καλά τα λες...Αλλά δεν μπορώ καθόλου τώρα!!Έχω ανοίξει το παράθυρο και χαζεύω τη φύση... Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Καλα κατσε να σε ποτισω εγω στο Βερτη δεν θα καταλαβεις οτι πληρωσες εσυ στο τελος χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ...!!Να με ποτίσεις??!Keep dreaming little boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:08 Ο drosos έγραψε: #4.492 05-05-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε παιδια, δεν θελω να σας το παιξω εξυπνη, αλλα ακομα δεν εχω αρχισει να αγχωνομαι! Κατι δεν παει καλα με μενα, αλλα δεν ξερω ακριβως τι... Κοντευω στο σημειο να αγχωνομαι επειδη δεν αγχωνομαι! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:09 Ο Nikos Sitys: #4.493 05-05-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Το πρωτο μηνυμα εδω το εγραψες στις 12:34 Εκανες μιση ωρα διαλειμμα οποτε μπορεις να πας να συνεχισεις διαβασμα!!! Click για ανάπτυξη... Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Χαχαχαχ...!!Να με ποτίσεις??!Keep dreaming little boy! Click για ανάπτυξη... Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:11 Η Χαρουλιτα: #4.494 05-05-12 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Αυτη ειναι λογικη! Να μου ζησεις! Αυτο λεω και εγω! Και εγω φοβομουν την εκθεση! Εχω ζητησει απο τον καθηγητη και μου δινει ενα κριτηριο καθε βδομαδα καθε βδομαδα εκτος των αλλων για περαιτερω βελτιωση και νομιζω πως ειναι ενας καλος τροπος να διατηρουμαι σε φορμα! Δεν παυει ομως να ειναι ενα ρευστο μαθημα! Υπολογιζω να γραψω γυρω στο 14-15! Δεν ειμαι και αστερι στην εκθεση, αλλα εκτος ελαχιστων περιπτωσεων, ποιος ειναι??? Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Click για ανάπτυξη... Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Η natasoula...: #4.495 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη κύριε Νίκο.... Φυσικά και τον Οκτώβρη έγινε ομορφότερη η Γη!Αλλά ήταν ο Οκτώβρης του '94!! (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο drosos έγραψε: #4.496 05-05-12 13:13 Λιγα ελληνικα να ξερεις, λιγη εμπνευση, λιγη τυχη στο θεμα... δεν γραφεις ανετα 13-15;; Αντε 16 μερες yet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο dimijim έγραψε: #4.497 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Ο Nikos Sitys: #4.498 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα και εγω τωρα τελευταια στις Επαναληψεις ειδικα Βιολογια Γ.Π δεν τα κανω συνεχεια γιατι απο τις τοσες φορες που την εχω πει εχω αρχισει να εξηγω στην μανα μου για το aids που ειχε η Ρωσσιδα και οτι υαπρχει μια περιπτωση να βγει ΑΘΩΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Χαρουλιτα: #4.499 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Click για ανάπτυξη... Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο drosos έγραψε: #4.500 05-05-12 13:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Click για ανάπτυξη... Σωσε με δημητρη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Oh shit...ABANDON THREAD!!!!!!!!!!! Εεεεε φαναστικη Νατασουλααααααααααααα???Εγω που θα σου στειλω και ασκησεις αυριο μαθηματικωνν???Εεεε φανταστικη Νατασουλα???Στις ομορφιες σου εισαι σημερααααααααα..... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!! Χμμ...Τώρα το πας πολύ καλύτερα....Δεν ξέρω,θα το σκεφτώ και θ' αποφασίσω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:04 Ο Nikos Sitys: #4.489 05-05-12 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Click για ανάπτυξη... Κατσε να μασησουμε κανενα μεσημεριανο σκληρο γυναικακι... θα γινεις κακια μανα εσυ ειμαι σιγουρος απο τις 9.30 φυσικη ειμαστε και λυσαμε 2 4α κρουσεις 1 4ο στερρεου με χ και h και γαμω τις ασκησεις απο απο Παναγιωτακοπουλο και μια 4ο ταλαντωση... Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Χαχαχαχα!! Χμμ...Τώρα το πας πολύ καλύτερα....Δεν ξέρω,θα το σκεφτώ και θ' αποφασίσω..... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Καλα κατσε να σε ποτισω εγω στο Βερτη δεν θα καταλαβεις οτι πληρωσες εσυ στο τελος χαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:06 Η Χαρουλιτα: #4.490 05-05-12 13:06 Το πρωτο μηνυμα εδω το εγραψες στις 12:34 Εκανες μιση ωρα διαλειμμα οποτε μπορεις να πας να συνεχισεις διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:06 Η natasoula...: #4.491 05-05-12 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Click για ανάπτυξη... Καλά τα λες...Αλλά δεν μπορώ καθόλου τώρα!!Έχω ανοίξει το παράθυρο και χαζεύω τη φύση... Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Καλα κατσε να σε ποτισω εγω στο Βερτη δεν θα καταλαβεις οτι πληρωσες εσυ στο τελος χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ...!!Να με ποτίσεις??!Keep dreaming little boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:08 Ο drosos έγραψε: #4.492 05-05-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε παιδια, δεν θελω να σας το παιξω εξυπνη, αλλα ακομα δεν εχω αρχισει να αγχωνομαι! Κατι δεν παει καλα με μενα, αλλα δεν ξερω ακριβως τι... Κοντευω στο σημειο να αγχωνομαι επειδη δεν αγχωνομαι! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:09 Ο Nikos Sitys: #4.493 05-05-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Το πρωτο μηνυμα εδω το εγραψες στις 12:34 Εκανες μιση ωρα διαλειμμα οποτε μπορεις να πας να συνεχισεις διαβασμα!!! Click για ανάπτυξη... Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Χαχαχαχ...!!Να με ποτίσεις??!Keep dreaming little boy! Click για ανάπτυξη... Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:11 Η Χαρουλιτα: #4.494 05-05-12 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Αυτη ειναι λογικη! Να μου ζησεις! Αυτο λεω και εγω! Και εγω φοβομουν την εκθεση! Εχω ζητησει απο τον καθηγητη και μου δινει ενα κριτηριο καθε βδομαδα καθε βδομαδα εκτος των αλλων για περαιτερω βελτιωση και νομιζω πως ειναι ενας καλος τροπος να διατηρουμαι σε φορμα! Δεν παυει ομως να ειναι ενα ρευστο μαθημα! Υπολογιζω να γραψω γυρω στο 14-15! Δεν ειμαι και αστερι στην εκθεση, αλλα εκτος ελαχιστων περιπτωσεων, ποιος ειναι??? Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Click για ανάπτυξη... Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Η natasoula...: #4.495 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη κύριε Νίκο.... Φυσικά και τον Οκτώβρη έγινε ομορφότερη η Γη!Αλλά ήταν ο Οκτώβρης του '94!! (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο drosos έγραψε: #4.496 05-05-12 13:13 Λιγα ελληνικα να ξερεις, λιγη εμπνευση, λιγη τυχη στο θεμα... δεν γραφεις ανετα 13-15;; Αντε 16 μερες yet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο dimijim έγραψε: #4.497 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Ο Nikos Sitys: #4.498 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα και εγω τωρα τελευταια στις Επαναληψεις ειδικα Βιολογια Γ.Π δεν τα κανω συνεχεια γιατι απο τις τοσες φορες που την εχω πει εχω αρχισει να εξηγω στην μανα μου για το aids που ειχε η Ρωσσιδα και οτι υαπρχει μια περιπτωση να βγει ΑΘΩΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Χαρουλιτα: #4.499 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Click για ανάπτυξη... Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο drosos έγραψε: #4.500 05-05-12 13:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Click για ανάπτυξη... Σωσε με δημητρη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Click για ανάπτυξη... Κατσε να μασησουμε κανενα μεσημεριανο σκληρο γυναικακι... θα γινεις κακια μανα εσυ ειμαι σιγουρος απο τις 9.30 φυσικη ειμαστε και λυσαμε 2 4α κρουσεις 1 4ο στερρεου με χ και h και γαμω τις ασκησεις απο απο Παναγιωτακοπουλο και μια 4ο ταλαντωση... Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Χαχαχαχα!! Χμμ...Τώρα το πας πολύ καλύτερα....Δεν ξέρω,θα το σκεφτώ και θ' αποφασίσω..... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Καλα κατσε να σε ποτισω εγω στο Βερτη δεν θα καταλαβεις οτι πληρωσες εσυ στο τελος χαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:06 Η Χαρουλιτα: #4.490 05-05-12 13:06 Το πρωτο μηνυμα εδω το εγραψες στις 12:34 Εκανες μιση ωρα διαλειμμα οποτε μπορεις να πας να συνεχισεις διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:06 Η natasoula...: #4.491 05-05-12 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Click για ανάπτυξη... Καλά τα λες...Αλλά δεν μπορώ καθόλου τώρα!!Έχω ανοίξει το παράθυρο και χαζεύω τη φύση... Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Καλα κατσε να σε ποτισω εγω στο Βερτη δεν θα καταλαβεις οτι πληρωσες εσυ στο τελος χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ...!!Να με ποτίσεις??!Keep dreaming little boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:08 Ο drosos έγραψε: #4.492 05-05-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε παιδια, δεν θελω να σας το παιξω εξυπνη, αλλα ακομα δεν εχω αρχισει να αγχωνομαι! Κατι δεν παει καλα με μενα, αλλα δεν ξερω ακριβως τι... Κοντευω στο σημειο να αγχωνομαι επειδη δεν αγχωνομαι! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:09 Ο Nikos Sitys: #4.493 05-05-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Το πρωτο μηνυμα εδω το εγραψες στις 12:34 Εκανες μιση ωρα διαλειμμα οποτε μπορεις να πας να συνεχισεις διαβασμα!!! Click για ανάπτυξη... Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Χαχαχαχ...!!Να με ποτίσεις??!Keep dreaming little boy! Click για ανάπτυξη... Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:11 Η Χαρουλιτα: #4.494 05-05-12 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Αυτη ειναι λογικη! Να μου ζησεις! Αυτο λεω και εγω! Και εγω φοβομουν την εκθεση! Εχω ζητησει απο τον καθηγητη και μου δινει ενα κριτηριο καθε βδομαδα καθε βδομαδα εκτος των αλλων για περαιτερω βελτιωση και νομιζω πως ειναι ενας καλος τροπος να διατηρουμαι σε φορμα! Δεν παυει ομως να ειναι ενα ρευστο μαθημα! Υπολογιζω να γραψω γυρω στο 14-15! Δεν ειμαι και αστερι στην εκθεση, αλλα εκτος ελαχιστων περιπτωσεων, ποιος ειναι??? Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Click για ανάπτυξη... Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Η natasoula...: #4.495 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη κύριε Νίκο.... Φυσικά και τον Οκτώβρη έγινε ομορφότερη η Γη!Αλλά ήταν ο Οκτώβρης του '94!! (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο drosos έγραψε: #4.496 05-05-12 13:13 Λιγα ελληνικα να ξερεις, λιγη εμπνευση, λιγη τυχη στο θεμα... δεν γραφεις ανετα 13-15;; Αντε 16 μερες yet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο dimijim έγραψε: #4.497 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Ο Nikos Sitys: #4.498 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα και εγω τωρα τελευταια στις Επαναληψεις ειδικα Βιολογια Γ.Π δεν τα κανω συνεχεια γιατι απο τις τοσες φορες που την εχω πει εχω αρχισει να εξηγω στην μανα μου για το aids που ειχε η Ρωσσιδα και οτι υαπρχει μια περιπτωση να βγει ΑΘΩΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Χαρουλιτα: #4.499 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Click για ανάπτυξη... Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο drosos έγραψε: #4.500 05-05-12 13:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Click για ανάπτυξη... Σωσε με δημητρη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το πρωτο μηνυμα εδω το εγραψες στις 12:34 Εκανες μιση ωρα διαλειμμα οποτε μπορεις να πας να συνεχισεις διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:06 Η natasoula...: #4.491 05-05-12 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Click για ανάπτυξη... Καλά τα λες...Αλλά δεν μπορώ καθόλου τώρα!!Έχω ανοίξει το παράθυρο και χαζεύω τη φύση... Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Καλα κατσε να σε ποτισω εγω στο Βερτη δεν θα καταλαβεις οτι πληρωσες εσυ στο τελος χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ...!!Να με ποτίσεις??!Keep dreaming little boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:08 Ο drosos έγραψε: #4.492 05-05-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε παιδια, δεν θελω να σας το παιξω εξυπνη, αλλα ακομα δεν εχω αρχισει να αγχωνομαι! Κατι δεν παει καλα με μενα, αλλα δεν ξερω ακριβως τι... Κοντευω στο σημειο να αγχωνομαι επειδη δεν αγχωνομαι! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:09 Ο Nikos Sitys: #4.493 05-05-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Το πρωτο μηνυμα εδω το εγραψες στις 12:34 Εκανες μιση ωρα διαλειμμα οποτε μπορεις να πας να συνεχισεις διαβασμα!!! Click για ανάπτυξη... Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Χαχαχαχ...!!Να με ποτίσεις??!Keep dreaming little boy! Click για ανάπτυξη... Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:11 Η Χαρουλιτα: #4.494 05-05-12 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Αυτη ειναι λογικη! Να μου ζησεις! Αυτο λεω και εγω! Και εγω φοβομουν την εκθεση! Εχω ζητησει απο τον καθηγητη και μου δινει ενα κριτηριο καθε βδομαδα καθε βδομαδα εκτος των αλλων για περαιτερω βελτιωση και νομιζω πως ειναι ενας καλος τροπος να διατηρουμαι σε φορμα! Δεν παυει ομως να ειναι ενα ρευστο μαθημα! Υπολογιζω να γραψω γυρω στο 14-15! Δεν ειμαι και αστερι στην εκθεση, αλλα εκτος ελαχιστων περιπτωσεων, ποιος ειναι??? Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Click για ανάπτυξη... Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Η natasoula...: #4.495 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη κύριε Νίκο.... Φυσικά και τον Οκτώβρη έγινε ομορφότερη η Γη!Αλλά ήταν ο Οκτώβρης του '94!! (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο drosos έγραψε: #4.496 05-05-12 13:13 Λιγα ελληνικα να ξερεις, λιγη εμπνευση, λιγη τυχη στο θεμα... δεν γραφεις ανετα 13-15;; Αντε 16 μερες yet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο dimijim έγραψε: #4.497 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Ο Nikos Sitys: #4.498 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα και εγω τωρα τελευταια στις Επαναληψεις ειδικα Βιολογια Γ.Π δεν τα κανω συνεχεια γιατι απο τις τοσες φορες που την εχω πει εχω αρχισει να εξηγω στην μανα μου για το aids που ειχε η Ρωσσιδα και οτι υαπρχει μια περιπτωση να βγει ΑΘΩΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Χαρουλιτα: #4.499 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Click για ανάπτυξη... Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο drosos έγραψε: #4.500 05-05-12 13:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Click για ανάπτυξη... Σωσε με δημητρη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχα δεν υπαρχετε! Ρε καθιστε να διαβασετε τιποτα! Που ολο καθεστε! Αντε! Click για ανάπτυξη... Καλά τα λες...Αλλά δεν μπορώ καθόλου τώρα!!Έχω ανοίξει το παράθυρο και χαζεύω τη φύση... Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Καλα κατσε να σε ποτισω εγω στο Βερτη δεν θα καταλαβεις οτι πληρωσες εσυ στο τελος χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ...!!Να με ποτίσεις??!Keep dreaming little boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:08 Ο drosos έγραψε: #4.492 05-05-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε παιδια, δεν θελω να σας το παιξω εξυπνη, αλλα ακομα δεν εχω αρχισει να αγχωνομαι! Κατι δεν παει καλα με μενα, αλλα δεν ξερω ακριβως τι... Κοντευω στο σημειο να αγχωνομαι επειδη δεν αγχωνομαι! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:09 Ο Nikos Sitys: #4.493 05-05-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Το πρωτο μηνυμα εδω το εγραψες στις 12:34 Εκανες μιση ωρα διαλειμμα οποτε μπορεις να πας να συνεχισεις διαβασμα!!! Click για ανάπτυξη... Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Χαχαχαχ...!!Να με ποτίσεις??!Keep dreaming little boy! Click για ανάπτυξη... Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:11 Η Χαρουλιτα: #4.494 05-05-12 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Αυτη ειναι λογικη! Να μου ζησεις! Αυτο λεω και εγω! Και εγω φοβομουν την εκθεση! Εχω ζητησει απο τον καθηγητη και μου δινει ενα κριτηριο καθε βδομαδα καθε βδομαδα εκτος των αλλων για περαιτερω βελτιωση και νομιζω πως ειναι ενας καλος τροπος να διατηρουμαι σε φορμα! Δεν παυει ομως να ειναι ενα ρευστο μαθημα! Υπολογιζω να γραψω γυρω στο 14-15! Δεν ειμαι και αστερι στην εκθεση, αλλα εκτος ελαχιστων περιπτωσεων, ποιος ειναι??? Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Click για ανάπτυξη... Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Η natasoula...: #4.495 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη κύριε Νίκο.... Φυσικά και τον Οκτώβρη έγινε ομορφότερη η Γη!Αλλά ήταν ο Οκτώβρης του '94!! (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο drosos έγραψε: #4.496 05-05-12 13:13 Λιγα ελληνικα να ξερεις, λιγη εμπνευση, λιγη τυχη στο θεμα... δεν γραφεις ανετα 13-15;; Αντε 16 μερες yet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο dimijim έγραψε: #4.497 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Ο Nikos Sitys: #4.498 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα και εγω τωρα τελευταια στις Επαναληψεις ειδικα Βιολογια Γ.Π δεν τα κανω συνεχεια γιατι απο τις τοσες φορες που την εχω πει εχω αρχισει να εξηγω στην μανα μου για το aids που ειχε η Ρωσσιδα και οτι υαπρχει μια περιπτωση να βγει ΑΘΩΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Χαρουλιτα: #4.499 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Click για ανάπτυξη... Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο drosos έγραψε: #4.500 05-05-12 13:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Click για ανάπτυξη... Σωσε με δημητρη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε παιδια, δεν θελω να σας το παιξω εξυπνη, αλλα ακομα δεν εχω αρχισει να αγχωνομαι! Κατι δεν παει καλα με μενα, αλλα δεν ξερω ακριβως τι... Κοντευω στο σημειο να αγχωνομαι επειδη δεν αγχωνομαι! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:09 Ο Nikos Sitys: #4.493 05-05-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Το πρωτο μηνυμα εδω το εγραψες στις 12:34 Εκανες μιση ωρα διαλειμμα οποτε μπορεις να πας να συνεχισεις διαβασμα!!! Click για ανάπτυξη... Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Χαχαχαχ...!!Να με ποτίσεις??!Keep dreaming little boy! Click για ανάπτυξη... Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:11 Η Χαρουλιτα: #4.494 05-05-12 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Αυτη ειναι λογικη! Να μου ζησεις! Αυτο λεω και εγω! Και εγω φοβομουν την εκθεση! Εχω ζητησει απο τον καθηγητη και μου δινει ενα κριτηριο καθε βδομαδα καθε βδομαδα εκτος των αλλων για περαιτερω βελτιωση και νομιζω πως ειναι ενας καλος τροπος να διατηρουμαι σε φορμα! Δεν παυει ομως να ειναι ενα ρευστο μαθημα! Υπολογιζω να γραψω γυρω στο 14-15! Δεν ειμαι και αστερι στην εκθεση, αλλα εκτος ελαχιστων περιπτωσεων, ποιος ειναι??? Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Click για ανάπτυξη... Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Η natasoula...: #4.495 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη κύριε Νίκο.... Φυσικά και τον Οκτώβρη έγινε ομορφότερη η Γη!Αλλά ήταν ο Οκτώβρης του '94!! (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο drosos έγραψε: #4.496 05-05-12 13:13 Λιγα ελληνικα να ξερεις, λιγη εμπνευση, λιγη τυχη στο θεμα... δεν γραφεις ανετα 13-15;; Αντε 16 μερες yet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο dimijim έγραψε: #4.497 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Ο Nikos Sitys: #4.498 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα και εγω τωρα τελευταια στις Επαναληψεις ειδικα Βιολογια Γ.Π δεν τα κανω συνεχεια γιατι απο τις τοσες φορες που την εχω πει εχω αρχισει να εξηγω στην μανα μου για το aids που ειχε η Ρωσσιδα και οτι υαπρχει μια περιπτωση να βγει ΑΘΩΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Χαρουλιτα: #4.499 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Click για ανάπτυξη... Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο drosos έγραψε: #4.500 05-05-12 13:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Click για ανάπτυξη... Σωσε με δημητρη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Το πρωτο μηνυμα εδω το εγραψες στις 12:34 Εκανες μιση ωρα διαλειμμα οποτε μπορεις να πας να συνεχισεις διαβασμα!!! Click για ανάπτυξη... Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Χαχαχαχ...!!Να με ποτίσεις??!Keep dreaming little boy! Click για ανάπτυξη... Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:11 Η Χαρουλιτα: #4.494 05-05-12 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Αυτη ειναι λογικη! Να μου ζησεις! Αυτο λεω και εγω! Και εγω φοβομουν την εκθεση! Εχω ζητησει απο τον καθηγητη και μου δινει ενα κριτηριο καθε βδομαδα καθε βδομαδα εκτος των αλλων για περαιτερω βελτιωση και νομιζω πως ειναι ενας καλος τροπος να διατηρουμαι σε φορμα! Δεν παυει ομως να ειναι ενα ρευστο μαθημα! Υπολογιζω να γραψω γυρω στο 14-15! Δεν ειμαι και αστερι στην εκθεση, αλλα εκτος ελαχιστων περιπτωσεων, ποιος ειναι??? Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Click για ανάπτυξη... Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Η natasoula...: #4.495 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη κύριε Νίκο.... Φυσικά και τον Οκτώβρη έγινε ομορφότερη η Γη!Αλλά ήταν ο Οκτώβρης του '94!! (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο drosos έγραψε: #4.496 05-05-12 13:13 Λιγα ελληνικα να ξερεις, λιγη εμπνευση, λιγη τυχη στο θεμα... δεν γραφεις ανετα 13-15;; Αντε 16 μερες yet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο dimijim έγραψε: #4.497 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Ο Nikos Sitys: #4.498 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα και εγω τωρα τελευταια στις Επαναληψεις ειδικα Βιολογια Γ.Π δεν τα κανω συνεχεια γιατι απο τις τοσες φορες που την εχω πει εχω αρχισει να εξηγω στην μανα μου για το aids που ειχε η Ρωσσιδα και οτι υαπρχει μια περιπτωση να βγει ΑΘΩΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Χαρουλιτα: #4.499 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Click για ανάπτυξη... Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο drosos έγραψε: #4.500 05-05-12 13:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Click για ανάπτυξη... Σωσε με δημητρη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Αυτη ειναι λογικη! Να μου ζησεις! Αυτο λεω και εγω! Και εγω φοβομουν την εκθεση! Εχω ζητησει απο τον καθηγητη και μου δινει ενα κριτηριο καθε βδομαδα καθε βδομαδα εκτος των αλλων για περαιτερω βελτιωση και νομιζω πως ειναι ενας καλος τροπος να διατηρουμαι σε φορμα! Δεν παυει ομως να ειναι ενα ρευστο μαθημα! Υπολογιζω να γραψω γυρω στο 14-15! Δεν ειμαι και αστερι στην εκθεση, αλλα εκτος ελαχιστων περιπτωσεων, ποιος ειναι??? Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Click για ανάπτυξη... Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Η natasoula...: #4.495 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη κύριε Νίκο.... Φυσικά και τον Οκτώβρη έγινε ομορφότερη η Γη!Αλλά ήταν ο Οκτώβρης του '94!! (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο drosos έγραψε: #4.496 05-05-12 13:13 Λιγα ελληνικα να ξερεις, λιγη εμπνευση, λιγη τυχη στο θεμα... δεν γραφεις ανετα 13-15;; Αντε 16 μερες yet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο dimijim έγραψε: #4.497 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Ο Nikos Sitys: #4.498 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα και εγω τωρα τελευταια στις Επαναληψεις ειδικα Βιολογια Γ.Π δεν τα κανω συνεχεια γιατι απο τις τοσες φορες που την εχω πει εχω αρχισει να εξηγω στην μανα μου για το aids που ειχε η Ρωσσιδα και οτι υαπρχει μια περιπτωση να βγει ΑΘΩΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Χαρουλιτα: #4.499 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Click για ανάπτυξη... Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο drosos έγραψε: #4.500 05-05-12 13:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Click για ανάπτυξη... Σωσε με δημητρη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κακιασμενη...ακομα δεν εφαγαααα κατσε λιγοοοοο σαββατο ειναι και εξω εχει τοσο ωραια μερα....ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ και πολυ κακια πεθερα Νααααα μας λεει και μικρο.αν θες να ξερεις ειμαι πιο μεγαλος σου! 1 χρονο!8)8)8) μπαχαχα Οκτωμβρη του 93 ηταν η μερα που η Γη εγινε πλουσια σε ομορφια! χαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη κύριε Νίκο.... Φυσικά και τον Οκτώβρη έγινε ομορφότερη η Γη!Αλλά ήταν ο Οκτώβρης του '94!! (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο drosos έγραψε: #4.496 05-05-12 13:13 Λιγα ελληνικα να ξερεις, λιγη εμπνευση, λιγη τυχη στο θεμα... δεν γραφεις ανετα 13-15;; Αντε 16 μερες yet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο dimijim έγραψε: #4.497 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Ο Nikos Sitys: #4.498 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα και εγω τωρα τελευταια στις Επαναληψεις ειδικα Βιολογια Γ.Π δεν τα κανω συνεχεια γιατι απο τις τοσες φορες που την εχω πει εχω αρχισει να εξηγω στην μανα μου για το aids που ειχε η Ρωσσιδα και οτι υαπρχει μια περιπτωση να βγει ΑΘΩΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Χαρουλιτα: #4.499 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Click για ανάπτυξη... Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο drosos έγραψε: #4.500 05-05-12 13:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Click για ανάπτυξη... Σωσε με δημητρη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λιγα ελληνικα να ξερεις, λιγη εμπνευση, λιγη τυχη στο θεμα... δεν γραφεις ανετα 13-15;; Αντε 16 μερες yet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:13 Ο dimijim έγραψε: #4.497 05-05-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Ο Nikos Sitys: #4.498 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα και εγω τωρα τελευταια στις Επαναληψεις ειδικα Βιολογια Γ.Π δεν τα κανω συνεχεια γιατι απο τις τοσες φορες που την εχω πει εχω αρχισει να εξηγω στην μανα μου για το aids που ειχε η Ρωσσιδα και οτι υαπρχει μια περιπτωση να βγει ΑΘΩΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Χαρουλιτα: #4.499 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Click για ανάπτυξη... Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο drosos έγραψε: #4.500 05-05-12 13:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Click για ανάπτυξη... Σωσε με δημητρη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drosos: Γιατι νομιζω οτι εμεις οι δυο μοιαζουμε;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Το μονο που με αγχωνει ειναι η εκθεση(που διαβαζω κανα 2 ωρες την εβδομαδα το πολυ) στα αλλα τι σκατα διαβαζα ολη τη χρονια δεν θα τα γραψω Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Ο Nikos Sitys: #4.498 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα και εγω τωρα τελευταια στις Επαναληψεις ειδικα Βιολογια Γ.Π δεν τα κανω συνεχεια γιατι απο τις τοσες φορες που την εχω πει εχω αρχισει να εξηγω στην μανα μου για το aids που ειχε η Ρωσσιδα και οτι υαπρχει μια περιπτωση να βγει ΑΘΩΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Χαρουλιτα: #4.499 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Click για ανάπτυξη... Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο drosos έγραψε: #4.500 05-05-12 13:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Click για ανάπτυξη... Σωσε με δημητρη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ετρωγες! Πισω για διαβασμα! Μην φανταστεις πως εγω τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα! Προσπαθω να βαλω τους αλλους σε ταξη! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα και εγω τωρα τελευταια στις Επαναληψεις ειδικα Βιολογια Γ.Π δεν τα κανω συνεχεια γιατι απο τις τοσες φορες που την εχω πει εχω αρχισει να εξηγω στην μανα μου για το aids που ειχε η Ρωσσιδα και οτι υαπρχει μια περιπτωση να βγει ΑΘΩΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:15 Η Χαρουλιτα: #4.499 05-05-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Click για ανάπτυξη... Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο drosos έγραψε: #4.500 05-05-12 13:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Click για ανάπτυξη... Σωσε με δημητρη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Μην κοιτάς που έχει το προφίλ της σκληρής,κατά βάθος είναι γλυκούλι το Χαρουλιτάκι...!!) Click για ανάπτυξη... Μονο η Νατασσα μου με ξερει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 13:16 Ο drosos έγραψε: #4.500 05-05-12 13:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Click για ανάπτυξη... Σωσε με δημητρη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ρε μην αγχώνεσαι! Για την έκθεση θα αφιερώσεις μόνο 4-5 ώρες απ την προσωπική σου ζωή! Τα υπόλοιπα άστα πάνω μου ρε!!! Click για ανάπτυξη... Σωσε με δημητρη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.