nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 10:06 Ο nikosxdxd: #321 26-06-12 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΕΦΗΛΑΚ: σε ποια πολη θα βαλεις; Click για ανάπτυξη... εε αθηνα δεν τιθεται θεμα ειμαι 700+μορια πανω απο τη βαση της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olina11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η olina11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2012 στις 00:39 Η olina11 έγραψε: #322 09-08-12 00:39 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Τι καλά να ήμουν και εγώ ειδική κατηγορία άνετα θα έμπαινα νομική.... Click για ανάπτυξη... εσυ τι θελεις να περασεις?? βασικα με τον τροπο που ειμαι εγω σε κατηγορια καλυτερα να μην ημουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2012 στις 00:42 Η evi07larissa: #323 09-08-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από olina11: εσυ τι θελεις να περασεις?? βασικα με τον τροπο που ειμαι εγω σε κατηγορια καλυτερα να μην ημουν Click για ανάπτυξη... Νομική όπως εσύ. έχωκάποια περισσότερα μόρια από εσένα αλλά δεν θα μπω.... Τέλοσπαντων υπάρχουν και πολύ χειρότερα πράγματα στην ζωή από το να μην πιάνεις την βάση μιας σχολής, οπότε μία χαρά θα είμαι στην φιλολογία(ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olina11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η olina11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2012 στις 00:44 Η olina11 έγραψε: #324 09-08-12 00:44 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Νομική όπως εσύ. έχωκάποια περισσότερα μόρια από εσένα αλλά δεν θα μπω.... Τέλοσπαντων υπάρχουν και πολύ χειρότερα πράγματα στην ζωή από το να μην πιάνεις την βάση μιας σχολής, οπότε μία χαρά θα είμαι στην φιλολογία(ελπίζω) Click για ανάπτυξη... και εγω αν δεν πιασω φιλολογια παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2012 στις 00:46 Η evi07larissa: #325 09-08-12 00:46 Αρχική Δημοσίευση από olina11: και εγω αν δεν πιασω φιλολογια παω Click για ανάπτυξη... Πιστεύω θα μπεις κομοτηνή...!! Κι αν δεν μπεις εδώ έχεις μία έτοιμη συμφοιτήτρια αν πας φιλολογία θεσ/νικη βέβαια..!! Το θέμα είναι ότι έδινα 2η φορά και πέρυσι πάλι για λίγο δεν μπήκαν στις πρώτες 3 επιλογές...Whatever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 11:55 Ο Johnny15 έγραψε: #326 16-08-12 11:55 Ότι να ναι. Ελπίζω να είναι απλώς troll. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 11:59 Ο GhastaL έγραψε: #327 16-08-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ότι να ναι. Ελπίζω να είναι απλώς troll. Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Έχω βαρεθεί να περιμένω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:06 Ο Bemanos έγραψε: #328 16-08-12 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ότι να ναι. Ελπίζω να είναι απλώς troll. Click για ανάπτυξη... γιατι να ειναι τρολ? περσυ τις βγαλανε 29 του μηνα .καλη μας αναμονη............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasyo Νεοφερμένο μέλος Ο kostasyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:10 Ο kostasyo έγραψε: #329 16-08-12 12:10 Παιδια πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και ειπαν οτι οι βασεις θα ανακοινωθουν το τελευταιο πενθημερο του Αυγουστου!! Ειναι εγκυρο και αν δεν με πιστευετε παρτε και οι ιδιοι τηλεφωνο στο υπουργειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:15 Η Queen of Hearts: #330 16-08-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από kostasyo: Παιδια πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και ειπαν οτι οι βασεις θα ανακοινωθουν το τελευταιο πενθημερο του Αυγουστου!! Ειναι εγκυρο και αν δεν με πιστευετε παρτε και οι ιδιοι τηλεφωνο στο υπουργειο! Click για ανάπτυξη... δηλαδη μετα τις 25 ? την παλευουν καθολου??? καθολου ομως ! wtf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasyo Νεοφερμένο μέλος Ο kostasyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:19 Ο kostasyo έγραψε: #331 16-08-12 12:19 Δυστυχως οχι αλλα βασεις πριν τις 25 το απεκλεισαν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2012 στις 17:32 Ο Johnnaousa: #332 23-08-12 17:32 Σημείωση συντονιστή: Το παρόν θέμα κλειδώνεται, αφού την Δευτέρα θα έχετε τα αποτελέσματα και πλέον θα είστε, ελπίζουμε, φοιτητές των σχολών που στοχεύατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 First Προηγούμενη 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias eukleidhs1821 SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΕΦΗΛΑΚ: σε ποια πολη θα βαλεις; Click για ανάπτυξη... εε αθηνα δεν τιθεται θεμα ειμαι 700+μορια πανω απο τη βαση της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olina11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η olina11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2012 στις 00:39 Η olina11 έγραψε: #322 09-08-12 00:39 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Τι καλά να ήμουν και εγώ ειδική κατηγορία άνετα θα έμπαινα νομική.... Click για ανάπτυξη... εσυ τι θελεις να περασεις?? βασικα με τον τροπο που ειμαι εγω σε κατηγορια καλυτερα να μην ημουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2012 στις 00:42 Η evi07larissa: #323 09-08-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από olina11: εσυ τι θελεις να περασεις?? βασικα με τον τροπο που ειμαι εγω σε κατηγορια καλυτερα να μην ημουν Click για ανάπτυξη... Νομική όπως εσύ. έχωκάποια περισσότερα μόρια από εσένα αλλά δεν θα μπω.... Τέλοσπαντων υπάρχουν και πολύ χειρότερα πράγματα στην ζωή από το να μην πιάνεις την βάση μιας σχολής, οπότε μία χαρά θα είμαι στην φιλολογία(ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olina11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η olina11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2012 στις 00:44 Η olina11 έγραψε: #324 09-08-12 00:44 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Νομική όπως εσύ. έχωκάποια περισσότερα μόρια από εσένα αλλά δεν θα μπω.... Τέλοσπαντων υπάρχουν και πολύ χειρότερα πράγματα στην ζωή από το να μην πιάνεις την βάση μιας σχολής, οπότε μία χαρά θα είμαι στην φιλολογία(ελπίζω) Click για ανάπτυξη... και εγω αν δεν πιασω φιλολογια παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2012 στις 00:46 Η evi07larissa: #325 09-08-12 00:46 Αρχική Δημοσίευση από olina11: και εγω αν δεν πιασω φιλολογια παω Click για ανάπτυξη... Πιστεύω θα μπεις κομοτηνή...!! Κι αν δεν μπεις εδώ έχεις μία έτοιμη συμφοιτήτρια αν πας φιλολογία θεσ/νικη βέβαια..!! Το θέμα είναι ότι έδινα 2η φορά και πέρυσι πάλι για λίγο δεν μπήκαν στις πρώτες 3 επιλογές...Whatever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 11:55 Ο Johnny15 έγραψε: #326 16-08-12 11:55 Ότι να ναι. Ελπίζω να είναι απλώς troll. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 11:59 Ο GhastaL έγραψε: #327 16-08-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ότι να ναι. Ελπίζω να είναι απλώς troll. Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Έχω βαρεθεί να περιμένω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:06 Ο Bemanos έγραψε: #328 16-08-12 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ότι να ναι. Ελπίζω να είναι απλώς troll. Click για ανάπτυξη... γιατι να ειναι τρολ? περσυ τις βγαλανε 29 του μηνα .καλη μας αναμονη............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasyo Νεοφερμένο μέλος Ο kostasyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:10 Ο kostasyo έγραψε: #329 16-08-12 12:10 Παιδια πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και ειπαν οτι οι βασεις θα ανακοινωθουν το τελευταιο πενθημερο του Αυγουστου!! Ειναι εγκυρο και αν δεν με πιστευετε παρτε και οι ιδιοι τηλεφωνο στο υπουργειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:15 Η Queen of Hearts: #330 16-08-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από kostasyo: Παιδια πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και ειπαν οτι οι βασεις θα ανακοινωθουν το τελευταιο πενθημερο του Αυγουστου!! Ειναι εγκυρο και αν δεν με πιστευετε παρτε και οι ιδιοι τηλεφωνο στο υπουργειο! Click για ανάπτυξη... δηλαδη μετα τις 25 ? την παλευουν καθολου??? καθολου ομως ! wtf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasyo Νεοφερμένο μέλος Ο kostasyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:19 Ο kostasyo έγραψε: #331 16-08-12 12:19 Δυστυχως οχι αλλα βασεις πριν τις 25 το απεκλεισαν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2012 στις 17:32 Ο Johnnaousa: #332 23-08-12 17:32 Σημείωση συντονιστή: Το παρόν θέμα κλειδώνεται, αφού την Δευτέρα θα έχετε τα αποτελέσματα και πλέον θα είστε, ελπίζουμε, φοιτητές των σχολών που στοχεύατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 First Προηγούμενη 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias eukleidhs1821 SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Τι καλά να ήμουν και εγώ ειδική κατηγορία άνετα θα έμπαινα νομική.... Click για ανάπτυξη... εσυ τι θελεις να περασεις?? βασικα με τον τροπο που ειμαι εγω σε κατηγορια καλυτερα να μην ημουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2012 στις 00:42 Η evi07larissa: #323 09-08-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από olina11: εσυ τι θελεις να περασεις?? βασικα με τον τροπο που ειμαι εγω σε κατηγορια καλυτερα να μην ημουν Click για ανάπτυξη... Νομική όπως εσύ. έχωκάποια περισσότερα μόρια από εσένα αλλά δεν θα μπω.... Τέλοσπαντων υπάρχουν και πολύ χειρότερα πράγματα στην ζωή από το να μην πιάνεις την βάση μιας σχολής, οπότε μία χαρά θα είμαι στην φιλολογία(ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olina11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η olina11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2012 στις 00:44 Η olina11 έγραψε: #324 09-08-12 00:44 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Νομική όπως εσύ. έχωκάποια περισσότερα μόρια από εσένα αλλά δεν θα μπω.... Τέλοσπαντων υπάρχουν και πολύ χειρότερα πράγματα στην ζωή από το να μην πιάνεις την βάση μιας σχολής, οπότε μία χαρά θα είμαι στην φιλολογία(ελπίζω) Click για ανάπτυξη... και εγω αν δεν πιασω φιλολογια παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2012 στις 00:46 Η evi07larissa: #325 09-08-12 00:46 Αρχική Δημοσίευση από olina11: και εγω αν δεν πιασω φιλολογια παω Click για ανάπτυξη... Πιστεύω θα μπεις κομοτηνή...!! Κι αν δεν μπεις εδώ έχεις μία έτοιμη συμφοιτήτρια αν πας φιλολογία θεσ/νικη βέβαια..!! Το θέμα είναι ότι έδινα 2η φορά και πέρυσι πάλι για λίγο δεν μπήκαν στις πρώτες 3 επιλογές...Whatever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 11:55 Ο Johnny15 έγραψε: #326 16-08-12 11:55 Ότι να ναι. Ελπίζω να είναι απλώς troll. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 11:59 Ο GhastaL έγραψε: #327 16-08-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ότι να ναι. Ελπίζω να είναι απλώς troll. Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Έχω βαρεθεί να περιμένω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:06 Ο Bemanos έγραψε: #328 16-08-12 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ότι να ναι. Ελπίζω να είναι απλώς troll. Click για ανάπτυξη... γιατι να ειναι τρολ? περσυ τις βγαλανε 29 του μηνα .καλη μας αναμονη............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasyo Νεοφερμένο μέλος Ο kostasyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:10 Ο kostasyo έγραψε: #329 16-08-12 12:10 Παιδια πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και ειπαν οτι οι βασεις θα ανακοινωθουν το τελευταιο πενθημερο του Αυγουστου!! Ειναι εγκυρο και αν δεν με πιστευετε παρτε και οι ιδιοι τηλεφωνο στο υπουργειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:15 Η Queen of Hearts: #330 16-08-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από kostasyo: Παιδια πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και ειπαν οτι οι βασεις θα ανακοινωθουν το τελευταιο πενθημερο του Αυγουστου!! Ειναι εγκυρο και αν δεν με πιστευετε παρτε και οι ιδιοι τηλεφωνο στο υπουργειο! Click για ανάπτυξη... δηλαδη μετα τις 25 ? την παλευουν καθολου??? καθολου ομως ! wtf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasyo Νεοφερμένο μέλος Ο kostasyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:19 Ο kostasyo έγραψε: #331 16-08-12 12:19 Δυστυχως οχι αλλα βασεις πριν τις 25 το απεκλεισαν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2012 στις 17:32 Ο Johnnaousa: #332 23-08-12 17:32 Σημείωση συντονιστή: Το παρόν θέμα κλειδώνεται, αφού την Δευτέρα θα έχετε τα αποτελέσματα και πλέον θα είστε, ελπίζουμε, φοιτητές των σχολών που στοχεύατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 First Προηγούμενη 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias eukleidhs1821 SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από olina11: εσυ τι θελεις να περασεις?? βασικα με τον τροπο που ειμαι εγω σε κατηγορια καλυτερα να μην ημουν Click για ανάπτυξη... Νομική όπως εσύ. έχωκάποια περισσότερα μόρια από εσένα αλλά δεν θα μπω.... Τέλοσπαντων υπάρχουν και πολύ χειρότερα πράγματα στην ζωή από το να μην πιάνεις την βάση μιας σχολής, οπότε μία χαρά θα είμαι στην φιλολογία(ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olina11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η olina11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2012 στις 00:44 Η olina11 έγραψε: #324 09-08-12 00:44 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Νομική όπως εσύ. έχωκάποια περισσότερα μόρια από εσένα αλλά δεν θα μπω.... Τέλοσπαντων υπάρχουν και πολύ χειρότερα πράγματα στην ζωή από το να μην πιάνεις την βάση μιας σχολής, οπότε μία χαρά θα είμαι στην φιλολογία(ελπίζω) Click για ανάπτυξη... και εγω αν δεν πιασω φιλολογια παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2012 στις 00:46 Η evi07larissa: #325 09-08-12 00:46 Αρχική Δημοσίευση από olina11: και εγω αν δεν πιασω φιλολογια παω Click για ανάπτυξη... Πιστεύω θα μπεις κομοτηνή...!! Κι αν δεν μπεις εδώ έχεις μία έτοιμη συμφοιτήτρια αν πας φιλολογία θεσ/νικη βέβαια..!! Το θέμα είναι ότι έδινα 2η φορά και πέρυσι πάλι για λίγο δεν μπήκαν στις πρώτες 3 επιλογές...Whatever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 11:55 Ο Johnny15 έγραψε: #326 16-08-12 11:55 Ότι να ναι. Ελπίζω να είναι απλώς troll. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 11:59 Ο GhastaL έγραψε: #327 16-08-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ότι να ναι. Ελπίζω να είναι απλώς troll. Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Έχω βαρεθεί να περιμένω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:06 Ο Bemanos έγραψε: #328 16-08-12 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ότι να ναι. Ελπίζω να είναι απλώς troll. Click για ανάπτυξη... γιατι να ειναι τρολ? περσυ τις βγαλανε 29 του μηνα .καλη μας αναμονη............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasyo Νεοφερμένο μέλος Ο kostasyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:10 Ο kostasyo έγραψε: #329 16-08-12 12:10 Παιδια πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και ειπαν οτι οι βασεις θα ανακοινωθουν το τελευταιο πενθημερο του Αυγουστου!! Ειναι εγκυρο και αν δεν με πιστευετε παρτε και οι ιδιοι τηλεφωνο στο υπουργειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:15 Η Queen of Hearts: #330 16-08-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από kostasyo: Παιδια πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και ειπαν οτι οι βασεις θα ανακοινωθουν το τελευταιο πενθημερο του Αυγουστου!! Ειναι εγκυρο και αν δεν με πιστευετε παρτε και οι ιδιοι τηλεφωνο στο υπουργειο! Click για ανάπτυξη... δηλαδη μετα τις 25 ? την παλευουν καθολου??? καθολου ομως ! wtf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasyo Νεοφερμένο μέλος Ο kostasyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:19 Ο kostasyo έγραψε: #331 16-08-12 12:19 Δυστυχως οχι αλλα βασεις πριν τις 25 το απεκλεισαν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2012 στις 17:32 Ο Johnnaousa: #332 23-08-12 17:32 Σημείωση συντονιστή: Το παρόν θέμα κλειδώνεται, αφού την Δευτέρα θα έχετε τα αποτελέσματα και πλέον θα είστε, ελπίζουμε, φοιτητές των σχολών που στοχεύατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 First Προηγούμενη 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias eukleidhs1821 SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Νομική όπως εσύ. έχωκάποια περισσότερα μόρια από εσένα αλλά δεν θα μπω.... Τέλοσπαντων υπάρχουν και πολύ χειρότερα πράγματα στην ζωή από το να μην πιάνεις την βάση μιας σχολής, οπότε μία χαρά θα είμαι στην φιλολογία(ελπίζω) Click για ανάπτυξη... και εγω αν δεν πιασω φιλολογια παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2012 στις 00:46 Η evi07larissa: #325 09-08-12 00:46 Αρχική Δημοσίευση από olina11: και εγω αν δεν πιασω φιλολογια παω Click για ανάπτυξη... Πιστεύω θα μπεις κομοτηνή...!! Κι αν δεν μπεις εδώ έχεις μία έτοιμη συμφοιτήτρια αν πας φιλολογία θεσ/νικη βέβαια..!! Το θέμα είναι ότι έδινα 2η φορά και πέρυσι πάλι για λίγο δεν μπήκαν στις πρώτες 3 επιλογές...Whatever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 11:55 Ο Johnny15 έγραψε: #326 16-08-12 11:55 Ότι να ναι. Ελπίζω να είναι απλώς troll. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 11:59 Ο GhastaL έγραψε: #327 16-08-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ότι να ναι. Ελπίζω να είναι απλώς troll. Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Έχω βαρεθεί να περιμένω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:06 Ο Bemanos έγραψε: #328 16-08-12 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ότι να ναι. Ελπίζω να είναι απλώς troll. Click για ανάπτυξη... γιατι να ειναι τρολ? περσυ τις βγαλανε 29 του μηνα .καλη μας αναμονη............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasyo Νεοφερμένο μέλος Ο kostasyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:10 Ο kostasyo έγραψε: #329 16-08-12 12:10 Παιδια πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και ειπαν οτι οι βασεις θα ανακοινωθουν το τελευταιο πενθημερο του Αυγουστου!! Ειναι εγκυρο και αν δεν με πιστευετε παρτε και οι ιδιοι τηλεφωνο στο υπουργειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:15 Η Queen of Hearts: #330 16-08-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από kostasyo: Παιδια πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και ειπαν οτι οι βασεις θα ανακοινωθουν το τελευταιο πενθημερο του Αυγουστου!! Ειναι εγκυρο και αν δεν με πιστευετε παρτε και οι ιδιοι τηλεφωνο στο υπουργειο! Click για ανάπτυξη... δηλαδη μετα τις 25 ? την παλευουν καθολου??? καθολου ομως ! wtf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasyo Νεοφερμένο μέλος Ο kostasyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:19 Ο kostasyo έγραψε: #331 16-08-12 12:19 Δυστυχως οχι αλλα βασεις πριν τις 25 το απεκλεισαν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2012 στις 17:32 Ο Johnnaousa: #332 23-08-12 17:32 Σημείωση συντονιστή: Το παρόν θέμα κλειδώνεται, αφού την Δευτέρα θα έχετε τα αποτελέσματα και πλέον θα είστε, ελπίζουμε, φοιτητές των σχολών που στοχεύατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 First Προηγούμενη 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias eukleidhs1821 SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από olina11: και εγω αν δεν πιασω φιλολογια παω Click για ανάπτυξη... Πιστεύω θα μπεις κομοτηνή...!! Κι αν δεν μπεις εδώ έχεις μία έτοιμη συμφοιτήτρια αν πας φιλολογία θεσ/νικη βέβαια..!! Το θέμα είναι ότι έδινα 2η φορά και πέρυσι πάλι για λίγο δεν μπήκαν στις πρώτες 3 επιλογές...Whatever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 11:55 Ο Johnny15 έγραψε: #326 16-08-12 11:55 Ότι να ναι. Ελπίζω να είναι απλώς troll. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 11:59 Ο GhastaL έγραψε: #327 16-08-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ότι να ναι. Ελπίζω να είναι απλώς troll. Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Έχω βαρεθεί να περιμένω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:06 Ο Bemanos έγραψε: #328 16-08-12 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ότι να ναι. Ελπίζω να είναι απλώς troll. Click για ανάπτυξη... γιατι να ειναι τρολ? περσυ τις βγαλανε 29 του μηνα .καλη μας αναμονη............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasyo Νεοφερμένο μέλος Ο kostasyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:10 Ο kostasyo έγραψε: #329 16-08-12 12:10 Παιδια πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και ειπαν οτι οι βασεις θα ανακοινωθουν το τελευταιο πενθημερο του Αυγουστου!! Ειναι εγκυρο και αν δεν με πιστευετε παρτε και οι ιδιοι τηλεφωνο στο υπουργειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:15 Η Queen of Hearts: #330 16-08-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από kostasyo: Παιδια πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και ειπαν οτι οι βασεις θα ανακοινωθουν το τελευταιο πενθημερο του Αυγουστου!! Ειναι εγκυρο και αν δεν με πιστευετε παρτε και οι ιδιοι τηλεφωνο στο υπουργειο! Click για ανάπτυξη... δηλαδη μετα τις 25 ? την παλευουν καθολου??? καθολου ομως ! wtf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasyo Νεοφερμένο μέλος Ο kostasyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:19 Ο kostasyo έγραψε: #331 16-08-12 12:19 Δυστυχως οχι αλλα βασεις πριν τις 25 το απεκλεισαν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2012 στις 17:32 Ο Johnnaousa: #332 23-08-12 17:32 Σημείωση συντονιστή: Το παρόν θέμα κλειδώνεται, αφού την Δευτέρα θα έχετε τα αποτελέσματα και πλέον θα είστε, ελπίζουμε, φοιτητές των σχολών που στοχεύατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 First Προηγούμενη 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias eukleidhs1821 SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ότι να ναι. Ελπίζω να είναι απλώς troll. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 11:59 Ο GhastaL έγραψε: #327 16-08-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ότι να ναι. Ελπίζω να είναι απλώς troll. Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Έχω βαρεθεί να περιμένω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:06 Ο Bemanos έγραψε: #328 16-08-12 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ότι να ναι. Ελπίζω να είναι απλώς troll. Click για ανάπτυξη... γιατι να ειναι τρολ? περσυ τις βγαλανε 29 του μηνα .καλη μας αναμονη............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasyo Νεοφερμένο μέλος Ο kostasyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:10 Ο kostasyo έγραψε: #329 16-08-12 12:10 Παιδια πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και ειπαν οτι οι βασεις θα ανακοινωθουν το τελευταιο πενθημερο του Αυγουστου!! Ειναι εγκυρο και αν δεν με πιστευετε παρτε και οι ιδιοι τηλεφωνο στο υπουργειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:15 Η Queen of Hearts: #330 16-08-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από kostasyo: Παιδια πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και ειπαν οτι οι βασεις θα ανακοινωθουν το τελευταιο πενθημερο του Αυγουστου!! Ειναι εγκυρο και αν δεν με πιστευετε παρτε και οι ιδιοι τηλεφωνο στο υπουργειο! Click για ανάπτυξη... δηλαδη μετα τις 25 ? την παλευουν καθολου??? καθολου ομως ! wtf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasyo Νεοφερμένο μέλος Ο kostasyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:19 Ο kostasyo έγραψε: #331 16-08-12 12:19 Δυστυχως οχι αλλα βασεις πριν τις 25 το απεκλεισαν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2012 στις 17:32 Ο Johnnaousa: #332 23-08-12 17:32 Σημείωση συντονιστή: Το παρόν θέμα κλειδώνεται, αφού την Δευτέρα θα έχετε τα αποτελέσματα και πλέον θα είστε, ελπίζουμε, φοιτητές των σχολών που στοχεύατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 First Προηγούμενη 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias eukleidhs1821 SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ότι να ναι. Ελπίζω να είναι απλώς troll. Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Έχω βαρεθεί να περιμένω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:06 Ο Bemanos έγραψε: #328 16-08-12 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ότι να ναι. Ελπίζω να είναι απλώς troll. Click για ανάπτυξη... γιατι να ειναι τρολ? περσυ τις βγαλανε 29 του μηνα .καλη μας αναμονη............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasyo Νεοφερμένο μέλος Ο kostasyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:10 Ο kostasyo έγραψε: #329 16-08-12 12:10 Παιδια πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και ειπαν οτι οι βασεις θα ανακοινωθουν το τελευταιο πενθημερο του Αυγουστου!! Ειναι εγκυρο και αν δεν με πιστευετε παρτε και οι ιδιοι τηλεφωνο στο υπουργειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:15 Η Queen of Hearts: #330 16-08-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από kostasyo: Παιδια πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και ειπαν οτι οι βασεις θα ανακοινωθουν το τελευταιο πενθημερο του Αυγουστου!! Ειναι εγκυρο και αν δεν με πιστευετε παρτε και οι ιδιοι τηλεφωνο στο υπουργειο! Click για ανάπτυξη... δηλαδη μετα τις 25 ? την παλευουν καθολου??? καθολου ομως ! wtf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasyo Νεοφερμένο μέλος Ο kostasyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:19 Ο kostasyo έγραψε: #331 16-08-12 12:19 Δυστυχως οχι αλλα βασεις πριν τις 25 το απεκλεισαν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2012 στις 17:32 Ο Johnnaousa: #332 23-08-12 17:32 Σημείωση συντονιστή: Το παρόν θέμα κλειδώνεται, αφού την Δευτέρα θα έχετε τα αποτελέσματα και πλέον θα είστε, ελπίζουμε, φοιτητές των σχολών που στοχεύατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 First Προηγούμενη 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias eukleidhs1821 SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ότι να ναι. Ελπίζω να είναι απλώς troll. Click για ανάπτυξη... γιατι να ειναι τρολ? περσυ τις βγαλανε 29 του μηνα .καλη μας αναμονη............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasyo Νεοφερμένο μέλος Ο kostasyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:10 Ο kostasyo έγραψε: #329 16-08-12 12:10 Παιδια πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και ειπαν οτι οι βασεις θα ανακοινωθουν το τελευταιο πενθημερο του Αυγουστου!! Ειναι εγκυρο και αν δεν με πιστευετε παρτε και οι ιδιοι τηλεφωνο στο υπουργειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:15 Η Queen of Hearts: #330 16-08-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από kostasyo: Παιδια πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και ειπαν οτι οι βασεις θα ανακοινωθουν το τελευταιο πενθημερο του Αυγουστου!! Ειναι εγκυρο και αν δεν με πιστευετε παρτε και οι ιδιοι τηλεφωνο στο υπουργειο! Click για ανάπτυξη... δηλαδη μετα τις 25 ? την παλευουν καθολου??? καθολου ομως ! wtf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasyo Νεοφερμένο μέλος Ο kostasyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:19 Ο kostasyo έγραψε: #331 16-08-12 12:19 Δυστυχως οχι αλλα βασεις πριν τις 25 το απεκλεισαν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2012 στις 17:32 Ο Johnnaousa: #332 23-08-12 17:32 Σημείωση συντονιστή: Το παρόν θέμα κλειδώνεται, αφού την Δευτέρα θα έχετε τα αποτελέσματα και πλέον θα είστε, ελπίζουμε, φοιτητές των σχολών που στοχεύατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 First Προηγούμενη 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias eukleidhs1821 SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και ειπαν οτι οι βασεις θα ανακοινωθουν το τελευταιο πενθημερο του Αυγουστου!! Ειναι εγκυρο και αν δεν με πιστευετε παρτε και οι ιδιοι τηλεφωνο στο υπουργειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:15 Η Queen of Hearts: #330 16-08-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από kostasyo: Παιδια πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και ειπαν οτι οι βασεις θα ανακοινωθουν το τελευταιο πενθημερο του Αυγουστου!! Ειναι εγκυρο και αν δεν με πιστευετε παρτε και οι ιδιοι τηλεφωνο στο υπουργειο! Click για ανάπτυξη... δηλαδη μετα τις 25 ? την παλευουν καθολου??? καθολου ομως ! wtf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasyo Νεοφερμένο μέλος Ο kostasyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:19 Ο kostasyo έγραψε: #331 16-08-12 12:19 Δυστυχως οχι αλλα βασεις πριν τις 25 το απεκλεισαν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2012 στις 17:32 Ο Johnnaousa: #332 23-08-12 17:32 Σημείωση συντονιστή: Το παρόν θέμα κλειδώνεται, αφού την Δευτέρα θα έχετε τα αποτελέσματα και πλέον θα είστε, ελπίζουμε, φοιτητές των σχολών που στοχεύατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 First Προηγούμενη 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias eukleidhs1821 SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kostasyo: Παιδια πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και ειπαν οτι οι βασεις θα ανακοινωθουν το τελευταιο πενθημερο του Αυγουστου!! Ειναι εγκυρο και αν δεν με πιστευετε παρτε και οι ιδιοι τηλεφωνο στο υπουργειο! Click για ανάπτυξη... δηλαδη μετα τις 25 ? την παλευουν καθολου??? καθολου ομως ! wtf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasyo Νεοφερμένο μέλος Ο kostasyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 12:19 Ο kostasyo έγραψε: #331 16-08-12 12:19 Δυστυχως οχι αλλα βασεις πριν τις 25 το απεκλεισαν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2012 στις 17:32 Ο Johnnaousa: #332 23-08-12 17:32 Σημείωση συντονιστή: Το παρόν θέμα κλειδώνεται, αφού την Δευτέρα θα έχετε τα αποτελέσματα και πλέον θα είστε, ελπίζουμε, φοιτητές των σχολών που στοχεύατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 First Προηγούμενη 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δυστυχως οχι αλλα βασεις πριν τις 25 το απεκλεισαν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2012 στις 17:32 Ο Johnnaousa: #332 23-08-12 17:32 Σημείωση συντονιστή: Το παρόν θέμα κλειδώνεται, αφού την Δευτέρα θα έχετε τα αποτελέσματα και πλέον θα είστε, ελπίζουμε, φοιτητές των σχολών που στοχεύατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση συντονιστή: Το παρόν θέμα κλειδώνεται, αφού την Δευτέρα θα έχετε τα αποτελέσματα και πλέον θα είστε, ελπίζουμε, φοιτητές των σχολών που στοχεύατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.