Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946
Διάσημο μέλος

Θα τους έλεγα πως οι κόποι ανταμοίβονται. Όχι με την έννοια της μάταιης φήμης που εμπορεύονται τα ΜΜΕ τέτοια εποχή, αλλά με την έννοια της επίτευξης των στόχων μας. Και τσουπ θα έβγαζα το απόκομμα να τους εμπνεύσω. Αυτό.
Φοβάμαι πως δεν έγινα κατανοητός.
Σαφώς και θέτεις στόχους, σαφώς μοχθείς για κάτι, σαφώς και χαίρεσαι για τις επιτυχίες. Συμφωνάμε. Όμως πίστεψέ με, άμα τη εισαγωγή σου στην τριτοβάθμια και εφεξής το 19+ θα είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ. Tabula rasa δηλαδή. Αυτό στηλιτεύω στο θέμα "συνέντευξη".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis
Διάσημο μέλος

XARA62
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εδώ θα διαφωνήσω....μιας επίδοσης που σύντομα δε θα θυμάται κανείς;
Άτομο του στενού μου περιβάλλοντος πέρασε μεταξύ των πολύ πρώτων σε περιζήτητη σχολή. Έχουν περάσει 30 χρόνια και σε βεβαιώ (έχω υπάρξει κατ' επανάληψη μάρτυρας) ότι το θυμούνται ΟΛΟΙ (συγγενείς, φίλοι, συμφοιτητές και συνάδελφοι). Ίσως, βέβαια, να συνέβαλε σε αυτό και το ότι παρέμεινε μεταξύ των πρώτων και μέσα στη σχολή

Εξάλλου, είναι δύσκολο να ξεχαστεί κάτι που φιγουράρει στο βιογραφικό σου.

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Υγ. Προφανώς στο δημόσιο στο ΔΕ μετρά.
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος

XARA62
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι, μιλάμε για καριέρα στον ιδιωτικό τομέα (είναι η μητέρα μου και είναι μηχανικός). Μου έχει αναφέρει ότι ακόμα και τώρα τη διαφημίζουν στους πελάτες για τις ακαδημαϊκές της επιδόσεις...
Υγ. Προφανώς στο δημόσιο στο ΔΕ μετρά.

Το πιάσαμε το υπονοούμενο. Μεταχρονολογημένα συγχαρητήρια δέχεστε?Προσωπικά ποτέ δε μου χρειάστηκε.

ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημασια δεν εχεις πώς θα μπεις, αλλα πώς θα βγεις και τι κανεις παραπερα. End of story.
Εδώ αλάνι έχεις τεράστιο δίκαιο... Ξέρω άτομο που μπήκε Ιατρική Αθήνας μς 19700 μόρια και μετά πήραν τα μυαλά του άερα και άτομο που δεν πέρασε έφυγε Ιταλία και τώρα κάνει την ειδικότητα του και μάλιστα τα δίνει όλα και πρόκειται να αποτελέσει τρομερό επιστήμονα!
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

Δηλ. αναφερουν οτι μπηκε απο τους πρωτους? Η λενε οτι ειχε μια λαμπρη πορεια στο Πανεπιστημιο? Παντως οι πελατες που μπαινουν εδω κ 25 χρονια στο γραφειο του πατερα μου ουδεποτε ενδιαφερθηκαν να ριξουν εστω κ μια ματια -εκ περιεργειας ορμωμενοι- στο πτυχιο του ,που μοστραρει σε περιοπτη θεση (Αποτι μου εχει αναφερει ο ιδιος)Ναι, μιλάμε για καριέρα στον ιδιωτικό τομέα (είναι η μητέρα μου και είναι μηχανικός). Μου έχει αναφέρει ότι ακόμα και τώρα τη διαφημίζουν στους πελάτες για τις ακαδημαϊκές της επιδόσεις![]()
XARA62
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αναφέρουν αμφότερα. Η διαφορά με τους δικούς της πελάτες είναι ότι δεν είναι ιδιώτες που αγνοούν τι εστί π.χ. Νομική, αλλά συνάδελφοί της (ασχολείται με δημόσια έργα), οπότε πάντα μπαίνει μια πλατφόρμα "σπουδών" (π.χ. πού και πότε τελείωσαν, κοινοί συμφοιτητές, μεταπτυχιακά κ.λπ.)Δηλ. αναφερουν οτι μπηκε απο τους πρωτους? Η λενε οτι ειχε μια λαμπρη πορεια στο Πανεπιστημιο? Παντως οι πελατες που μπαινουν εδω κ 25 χρονια στο γραφειο του πατερα μου ουδεποτε ενδιαφερθηκαν να ριξουν εστω κ μια ματια -εκ περιεργειας ορμωμενοι- στο πτυχιο του ,που μοστραρει σε περιοπτη θεση (Αποτι μου εχει αναφερει ο ιδιος)

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Itach1
Διάσημο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

OΣΕΣ! εγω ειχα την τυχη να κανω ιδιαιτερα, δηλαδη ελαχιστες ωρες εβδομαδιαιως...αποτι θυμαμαι ειχα το μαξιμουμ 1,5 ωρα καθε μερα εκτος απο δευτερα που δεν ειχα τιποτα2-3 ωρες διαβασμα οπως λες και ποσες ωρες ιδιαιτερα-φροντιστηρια;
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Μου φαινεται και παλι δυσκολο να το πιστεψω.Για την κατευθυνση του σχολειου δε διαβαζες;Την παπαγαλία που απαιτουσαν ορισμενα τμηματα-τομεις των μαθημαων και τις εφαρμογες-ασκησεις της θεωριας στα διαφορα μαθηματα τα εβγαζες με μαξιμουμ 3 ωρες διαβασμα;Μπραβο για τμηματα τις επιδοσεις σου,αλλα θες να πεις πως δεν πιεστηκες μες την χρονια;ρε παιδια νομιζω δε το βλεπετε σωστα το πραγμα...γιατι κ εγω μεχρι περσι που δεν ημουν 3η λυκειου ελεγα "τι μαλακιες λενε σιγα μη βγαζουν 19000+ με 3 ωρες διαβασμα και εξοδους". κι ομως εβγαλα αρκετα πανω απο 19000 και σας πληροφορω με μαξιμουμ 3 ωρες διαβασμα εξοδους και κομπιουτερ...εννοω πως στην ουσια δε στερηθηκα κατι, απλα εντατικοποιησα το διαβασμα μου! δηλαδη μη βιαστειτε να κρινετε, ουτε να αρνειστε οτι υπαρχουν ατομα πιο εξυπνα η πιο οργανωτικα απο εσας...τουλαχιστον οσο αφορα τη θεωρητικη κατευθυνση που ειχα επιλεξει πρεπει να πω πως, απαξ και εχεις βασεις, εχεις γλιτωσει πααααρα πολυ διαβασμα σε ορισμενα μαθηματα. Συνεπως εχοντας πλεον ηδη καταθεσει μηχανογραφικο μπορω να πω με βεβαιοτητα: ναι με 2-3 ωρες διαβασμα γραφεις 19000.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

ρε συ εκ των πραγματων πιεζεσαι...ε για το σχολειο δε χρειαζεσαι και πολυ ωρα εχεις πολυ συγκεκριμενα πραγματα που ηδη τα εχεις κανει επαναληψη. και για την παπαγαλια βρηκα τη λυση αντι να διαβασω κατι 10 ωρες σε μια μερα να το διαβασω μια ωρα για 10 μερες...και ετσι συστηματικα ταιριαζε με το δικο μου στυλ διαβασματος και τα μαθαινα και δε διαβαζα και πολλες ωρες! σ ευχαριστω κιολας, η νομικη αθηνας ηδη με περιμενειΓια την κατευθυνση του σχολειου δε διαβαζες;Την παπαγαλία που απαιτουσαν ορισμενα τμηματα-τομεις των μαθηματων και τις εφαρμογες-ασκησεις της θεωριας στα διαφορα μαθηματα τα εβγαζες με μαξιμουμ 3 ωρες διαβασμα;Μπραβο για τις επιδοσεις σου,αλλα θες να πεις πως δεν πιεστηκες μες την χρονια;

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Too good to be true
Μέσα από το στόμα μου το πήρες.
Ελάτε τώρα, παραδεχτείτε το. Όσο περισσότερο διαβάζεις, τόσο λιγότερο γράφεις.
Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας...
Πού είπαμε ότι κατοικείτε, παιδιά;
Κι εγώ που νόμιζα ότι οι επιτυχίες θέλουν θυσίες... Τσάμπα κουραστήκαμε...
Itach1
Διάσημο μέλος

paul95
Δραστήριο μέλος

3:05-3:18![]()
Προς υποψηφιους πανελληνιων 2013: Διαβαστε το πολυ 2 ωρες την ημερα, η επιτυχια ειναι σιγουρη!
Χωρίς πλάκα θα το λάβω σοβαρά υπόψιν μου. Στο 3ωρο φεύγω απ του βιβλίο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.