vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
τεχνολογικη κυκλου τεχνολογιας και παραγωγης (εμενα αυτο με ποναει πιο πολυ απο ολα τα αλλα)......
μόνο λίγα και επιλεγμένα σχολεία έχουν το προνόμιο της Τ-1 8)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
619zx
Νεοφερμένος
δεν ξερω αλλα δεν το νομιζω..καθε φορα αυτο περιμενουμε ειναι απο τα πολυ σοσ και τελικα γινεται αντισοσ ετσι πιστευω!τι να πω θα δουμε!Κρητικος (τοσα χρονια τον περιμενουν)
Dias
Επιφανές μέλος
Πριν ακόμα πάρει τα θέματα? Για ποιο λόγο να το κάνει?Στην εικόνα σου Δία, νομίζω ότι ο Γιώργος είναι έτοιμος να ζητήσει να πάει τουαλέτα.
Από το παράθυρο της τάξης μου βλέπω το parking των σκουπιδιάρικων του δήμου.χαχα , λες οταν κοιταει εξω απο το παραθυρο (της ταξης του) να βλεπει και ταρανδους και ελαφια οπως στην σκανδιναβια?
Και τα σχολεία από τα ΜΜΕ θα το μάθουν.Παιδιά τι έγινε τελικά με τις μεταγραφές για τους πολύτεκνους και με το 10%? Στο σχολείο μας δεν μας έχουν πει τίποτε μόνο για τις ενδοσχολικές μας ενημέρωσαν.
Μπα! Απλά θα σου γρινιάξουν λίγο και μετά θα σου φτιάξουν καινούργιο....διοτι αμα το χασεις την πατησες..
Δεν το παραχωρεί κανένας αυτό το προνόμιο. Όσοι θέλουν κάνουν αγώνα και το πετυχαίνουν.μόνο λίγα και επιλεγμένα σχολεία έχουν το προνόμιο της Τ-1
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Δεν το παραχωρεί κανένας αυτό το προνόμιο. Όσοι θέλουν κάνουν αγώνα και το πετυχαίνουν.
ή σε περίπτωση που είσαι αρκετά κωλόφαρδος όπως εγώ, τον αγώνα τον έκαναν άλλοι πριν από σένα και η κατεύθυνση υπάρχει ήδη.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Υπαρχει στην Ελληνικη Επικρατεια ατομο που δινει Πανελληνιες( που εχει διαβασει σοβαρα )κ δεν εχει αγχος τετοιες μερες? Δεν το πιστευω. Αρα μην αγχωνεσαι ολοι ενα αγχος (κ δυο μπορω να πω) το εχουμε. ΚΟΥΡΑΓΙΟ σε ολους μας
Για φέτος δεν ξέρω... Αλλά πέρσι ήξερα έναν αναίσθητο που παρόλο που κυνηγούσε βαθμό, δεν είχε καθόλου άγχος... Να φανταστείς οι γονείς του αγχώνονταν περισσότερο από αυτόν...
Ναι, για μένα λέω
updown
Εκκολαπτόμενο μέλος
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαχαχα! Ειναι σαν να περιγραφεις εμενα! Τελικα ή θα μου βγει ολο το αγχος εκει ή δεν θα μου βγει καθολου!Για φέτος δεν ξέρω... Αλλά πέρσι ήξερα έναν αναίσθητο που παρόλο που κυνηγούσε βαθμό, δεν είχε καθόλου άγχος... Να φανταστείς οι γονείς του αγχώνονταν περισσότερο από αυτόν...
Ναι, για μένα λέω
Αντε παιδια 4 μερες μεινανε! ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Κρητικος (τοσα χρονια τον περιμενουν)
Μακάρι να μπει ο Κρητικός.. Αυτό που δε θέλω με τίποτα είναι ο Παπαδιαμάντης.
Αλλά και τα Αντικλείδια μια χαρούλα είναι
(Προσπαθώ να τα δω όλα αισιόδοξα αν και αδύνατο. Νομίζω ότι δεν ξέρω τίποτα, ούτε την ενότητα 1 του Πρωταγόρα )
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Ζήστε τις....
κανένα μάθημα δε παλεύεται. Όλα είναι καθοριστικά και μέχρι το τέλος πρέπει να είστε αφοσιωμένοι στον στόχο σας.
Την τελευταία μέρα αφού γράψετε και το τελευταίο μάθημα μπορείτε να μπαίνετε εδώ και να τρολάρερε όσο θέλετε. Εγώ δε θα χαιρόμαι πολύ γιατί θα αρχίζει η εξεταστική μου.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακριβώς, άντε να έρθει η Πέμπτη να τελειώσουμε με το κωλομάθημα, τα άλλα μετά παλεύονται.
Δυστυχώς το δικό μου κωλομάθημα αργεί πολύ ακόμα
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ζήστε τις....
πως?
fockos
Επιφανές μέλος
. Όταν κοιμάστε να μην σκέφτετε το πρωινό ξύπνημα (με εξαίρεση φυσικά την Τετάρτη)
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
Απολαμβάνεις την στιγμή. Όταν είναι πρωί να μη θέλεις να έρθει μεσημέρι και όταν είναι μεσημέρι να μη θέλεις να ερθει απόγευμα. Όταν κοιμάστε να μην σκέφτετε το πρωινό ξύπνημα (με εξαίρεση την Τετάρτη)
εγω οταν ειναι πρωι περιμενω να ρθει το βραδυ...και οταν ειναι βραδυ περιμενω να ρθει το πρωι...και ολα αυτα μεχρι να ρθει αυτη η πεμπτη!
μετα θα ζησω την μερα!
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
εγω οταν ειναι πρωι περιμενω να ρθει το βραδυ...και οταν ειναι βραδυ περιμενω να ρθει το πρωι...και ολα αυτα μεχρι να ρθει αυτη η πεμπτη!
μετα θα ζησω την μερα!
Λάθος τακτική. Δεν είναι εξετάσεις αγγλικών που δίνεις μια μέρα και τέλειωσε αυτές οι εξετάσεις έχουν διάρκεια.
Σημασία είναι να μην έρθει ποτέ αυτή την στιγμή γιατί μετά
Μπορείτε να ενωθείτε όλα τα παιδιά να πάτε στο μεγάλο ρολόι το big ben και να το σταματήσετε. Έτσι θα παγώσει ο χρόνος.
Δευτερη τακτική. Να πάτε στο δωμάτιο του χρόνου στο dragonball. Συνεπώς αν κατάφερει να μπει κάποιος εκεί θα έχει χρόνια μέχρι να δώσει τις πανελλαδικες άπειρος χρόνος για να μάθετε απέξω όλα τα μαθήματα.
Θα έχετε πρόβλημα με την βαρύτητα αλλά anyway θα την συνηθίσετε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.