Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
17 μερουλες ειναι..τοσες δν ειναι; κι εγω τ ιδιο νιωθω,οπως κι αλλα παιδια φανταζομαι... 1 πραγμα να σκεφτεσαι,αφου τα εχεις διαβασει(κ ξερω λες:τα διαβασα αλλα δν τα θυμαμαι),θα γραψεις..δν θελει αγχος!απλα μην αφηνεις τ μυαλο σ να σκεφτει τν 'αποτυχια'...θετικη σκεψη! θετικη θετικη θετικη θετικη.. μετρα τς μερες μ ενα χαμογελο
Αυτο ακριβως λεω. Σημερα, εβγαλα για 2η φορα επαναληψη ιστορια τα 3 πρωτα κεφαλαια, κ αυριο γραφω ολη τν υλη. Αλλα φοβαμαι οτι θα τα ξεχασω ολα, ειδικα στα αρχαια που στο γνωστο ειναι απειρες σελιδες οι σημειωσεις..
Προσπαθω να το βλεπω αισιοδοξα, αλλα αγχωνομαι γιατι σκεφτομαι (βλακεια μου, αλλα το σκεφτομαι) οτι αλλοι θα εχουν φτασει πιο μπροστα κλπ. Και εξαλλου, θελω να τα κανω τελεια ολα, απογοητευομαι με πολυ καλους βαθμους στα διαγωνισματα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rarabylum
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παναγιωτης_21
Εκκολαπτόμενο μέλος
panos.333
Νεοφερμένος
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
ΈΚΚΛΗΣΗ!!! Παιδιά θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος χριστιανός μου έλεγε τα σός για φέτος στο ΑΟΔΕ...και μην αρχισετε αν πας για 20 ασε τα σος γτ δε παω για 20 . Στο σχολειο μας είπε πως το πιό σος από όοοολα είναι η οργάνωση(παλουκάρα αλλά το έμαθα). Αν μάθω από όλα το ζουμί και πέσει τουλάιστον ένα από τα σος στις ανάπτυξης και πιάσω τα σ-λ τότε είμαι χαλαρά 14. Help a brother out!
Και αν είσαι κώλος παίζει να γράψεις και 18+
Θάλεια
Διάσημο μέλος
ΈΚΚΛΗΣΗ!!! Παιδιά θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος χριστιανός μου έλεγε τα σός για φέτος στο ΑΟΔΕ...και μην αρχισετε αν πας για 20 ασε τα σος γτ δε παω για 20 . Στο σχολειο μας είπε πως το πιό σος από όοοολα είναι η οργάνωση(παλουκάρα αλλά το έμαθα). Αν μάθω από όλα το ζουμί και πέσει τουλάιστον ένα από τα σος στις ανάπτυξης και πιάσω τα σ-λ τότε είμαι χαλαρά 14. Help a brother out!
Και το 3ο κεφάλαιο είναι "sos".
Μακάρι να πέσει η οργάνωση, όσο παλούκι κι αν είναι είναι λίγο αναμενόμενο ότι θα πέσει κάποτε.
panos.333
Νεοφερμένος
Και το 3ο κεφάλαιο είναι "sos".
Μακάρι να πέσει η οργάνωση, όσο παλούκι κι αν είναι είναι λίγο αναμενόμενο ότι θα πέσει κάποτε.
το 3ο κεφ ειναι αυτες οι 30 σελιδουλες ε? κατι πιο συγκεκριμένο? σε φάση 10-15 σελίδες? ευχαριστώ πάντως.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
το 3ο κεφ ειναι αυτες οι 30 σελιδουλες ε? κατι πιο συγκεκριμένο? σε φάση 10-15 σελίδες? ευχαριστώ πάντως.
Μμμ οι τελευταίες 15-20 σελίδες περισσότερο.Είναι το κομμάτι που προστέθηκε φέτος.
Δε σου λέω ότι θα πέσει κομμάτι από εκεί στανταρέ απλά είναι ίσως τα πιο πιθανά κομμάτια, αφού τα άλλα αν δεις λίγο-πολύ έχουν πέσει.
Με επιφύλαξη λοιπόν.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Δεν είναι ένα κομμάτι που σας το έβαλαν φέτος στην ύλη; Ο καθηγητής στο σχολείο μου έχει λυσσάξει πως αυτό θα πέσει. =/
Ναι είναι 15 σελίδες περίπου.
Έχουν κορεστεί γι'αυτό ανανεώνουν την ύλη, αλλά ποτέ δεν ξες με τις Πανελλήνιες :/
panos.333
Νεοφερμένος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Γι'αυτό είπα με επιφύλαξη
christos4
Εκκολαπτόμενο μέλος
για τις επομένες μέρες προτείνω να κλείσετε τηλεοράσεις, εφημερίδες και ραδιόφωνα, θα αρχίσουν όλοι να θυμούνται τους κόπους σας, να σας δίνουν συμβουλές διατροφής και διαχείρησης άγχους, θα σας λένε τρόπους για να πετύχετε, ενώ θα βγάλουν και τις καθιερωμένες λίστες με τις "περιζήτητες-καλές-με επαγγελματική αποκατασταση" σχολές....
εσείς πολύ απλά ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ!!
BRUCE
Εκκολαπτόμενο μέλος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
BRUCE
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, αλλά νομίζω ότι θέλει να το δηλώσεις και κάπου αλλού. Γιαυτο ρωτάω.To δήλωσες ότι θέλεις να πας ΤΕΦΑΑ στην δήλωση που έκανες για τις Πανελλήνιες έτσι??
Dias
Επιφανές μέλος
Δεν χρειάζεται να το ξαναδηλώσεις. Θα βγει ανακοίνωση πού και πότε θα δώσεις. Λογικά θα δώσεις μετά τις ενδοσχολικές.Ναι, αλλά νομίζω ότι θέλει να το δηλώσεις και κάπου αλλού. Γιαυτο ρωτάω.
karotenia
Δραστήριο μέλος
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑ!!!!!!
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
παιδακια καλη επιτυχια!!!!!!πλησιαζουν οι μερες!!!!!!!καλα θα τα πατε ,οπως και ολοι μασ βεβαια...στηνν αρχη γκρινιαζαμε αλλα ολοι οσοι προσπαθησαν θα ανταμειμφθουν να ειστε σιγουροι!!!!!!!!!!!!!!!α και μην αγχωνεστε αγχωνομαι εγω για εσας!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑ!!!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.