Και τωρα ηρθε η ωρα για τις συμβουλες του παππου

:
Αν και οι δικοι μου δεν κανανε ιδιαιτερη φασαρια οταν εδινα, επειδη ειχα συνηθισει να διαβαζω τα βραδια (κλασικος βρυκολακας

), που οπως και να το κανουμε επικρατει μια σχετικη ησυχια, αναγκαστηκα κι εγω να αγορασω ωτοασπιδες!! Πηρα μαλιστα δυο ειδων και οντως πιο αποτελεσματικες ηταν αυτες με τη σιλικονη... Και παλι ομως δεν "εξαφανιζουν" μαγικα τους ηχους του περιγυρου, απλα τους περιοριζουν σε μεγαλο βαθμο!!
Το χειροτερο που μπορουν να σου κανουν οι δικοι σου ανθρωποι, ειναι αυτο που περιεγραψε μια κοπελια παραπανω (η Ιωαννα νομιζω)... Οταν σου λενε πως ειναι σιγουροι για σενα και δεν εισαι φυσει αισιοδοξο ατομο, τοτε πραγματικα μπορουν να σε τρελανουν!! Εδω να φανταστειτε, τους ειχα προτεινει να μου λενε στα μουτρα πως δε θα περασω πουθενα, για να μη με γεμιζουν ευθυνες...
Alex, αν η γιαγια σου ζει οντως μονη της, τοτε ειναι πιθανοτερο να τη χαροποιησει η παρουσια σου, παρα να την καταπιεση!! Μονο και μονο η αισθηση πως βρισκεται καποιος ανθρωπος διπλα σου, σε κανει πιο δυνατο... Το πολυ πολυ να σου πρηζει τα @@ φερνοντας σου πορτοκαλαδες και αλλα σπιτικα γιατροσοφια!!
Συνηθως οι συγκρατημενα αισιοδοξοι ειναι εκεινοι που πετυχαινουν το στοχο τους, καθως το αγχος σε λογικα επιπεδα ειναι καθαρα δημιουργικο!!
Αυτα για την ωρα, αν θυμηθω κατι αλλο θα επανελθω...
Hold on, be strong guys

!! Η ζωη ειναι μπροστα σας και οι πανελληνιες ειναι απλα το πρωτο βημα για να ανοιξετε τα φτερα σας... Κανενας δε χαθηκε, επειδη απετυχε στις εξετασεις!!