Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ bruce με τα ίδια ακριβώς μαθήματα !! τα λατινικά μπόρεσα να τα μάθω πιο καλά και να καλύψω κενά στα σαβ/κα που έγραφα διαγωνίσματα! όσο για τα αρχαία κι εγώ νιώθω πως έχω κενά !!! δεν ξέρω απο που να αρχίσω.. συνεχώς μαθαίνουμε καινούργια φαινόμενα, πιο αναλυτικά, το λεξιλόγειο εμπλουτίζεται κι εγώ τρέχω σαν παλαβή να τα προλάβω ! Το άγχος λογικό είναι να το έχεις ! κι εγώ το έχω.. αρκεί να μην σε "κρατάει" πίσω ! Να υπάρχει για να μπορείς να διαβάζεις όσο πιο πολύ γίνεται ! Εγώ θα σου έλεγα τα χριστούγεννα να δουλέψεις τα λατινικά πάρα πολύ ! ! ! ! !!!!!

Το λέω γτ είναι μάθημα που πας για 100 !! μπορεί να πεις πως σιγά μην γράψεις τόσο.. πίστεψέ με .. ΓΙΝΕΤΑΙ ! Εκεί που είχα κενά, έγραψα τέλεια στο τελευταίο διαγ. ! Είναι καθαρά θέμα διαβάσματος ! Όσο για τα αρχαία να μάθεις τέλεια την γραμματική !! είναι δεδομένα πράγματα ..και αρχικούς χρόνους πλ καλά !!

το συντακτικό φέτος επαναλαμβάνεται και δεν τίθεται θέμα! για λεξιλόγιο χαλαρά και όσο πιο πολλά μαθαίνεις τόσο καλύτερα! Όλα καλά θα πάνε !!! (έτσι ελπίζω δλδ !)
